Las Vegas

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Szer. 19 Jún. 2019, 01:54

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

Nem, nem... a dolgok egyáltalán nem voltak rendben. Niteris már jó ideje Rémálmot vélte felfedezni mindenhol, de most, hogy tényleg közel járhatott... rájött, hogy egyáltalán nem volt terve arra az esetre. Ennyire elhanyagolta volna "démoni kötelességeit"? Vagy tényleg csak egy lehetetlen feladatot sóztak rá? Nehéz volt megmondani... A csiribí ereje viszont általában rendben működött (kivéve akkor, amikor épp szüksége lett volna rá), tehát valószínűleg semmi baj nem volt a munkavégzéssel. Ettől függetlenül Niteris minden növényre úgy tekintett, mintha szellemet látna... de aztán egy ismerős, hívogató érzés fogta el (ami valamiért mostanában sokszor megesett vele), ami valamennyire helyrerázta.
- Bizony sok telet megéltem már, és úgy hiszem arra kéne mennünk - bökött a dóm belseje felé esernyőjével, majd meg is indult abba az irányba.
Amennyiben a többiek is jöttek, békésen elsétálgattak a tojásbűvölő szörnyetegig, aki látszólag örült a jelenlétüknek. Ezt az örömöt pedig a világért sem volt szabad elrontani.
- Remek-remek, nagy kár lett volna lekésni - bólogatott Niteris - De mit is csinálsz pontosan?

--
(Ha valamiért a csapat többi tagja nem indulna meg a dóm belseje felé, pár lépés után Niteris is megtorpan, és inkább a többiekkel tart.)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 21 Jún. 2019, 12:21

Lisa

Úgy tűnik a prof megtalálta a méltó vitapartnerét. Ha nem épp egy másik dimenzióban lennének árnylények közt és valami Rémálom jele előtt akkor valószínűleg a lány magukra is hagyná őket. Pár órát biztos elszórakoztatnák egymást. Csakhogy ez nem az a helyzet. Az öreg meg egyre idegesebb.
-Na, jól van tata vigyázzon még elviszi a szíve. Haladjunk!
Azért a barátnőjének odasúgja.
-Figyelj az öregre. Talán csak bolond, de kicsit gyanús.
Lehet, hogy csak a helyzet okozza és amint kijutnak innen az unokák visszaviszik abba az otthonba ahonnan megszökött, hogy nála is idősebb lovagokkal vitatkozzon olyan személyekről amik talán nincsenek is. Mindegy. Beljebb haladtak a növénykertbe és senki nem foglalkozott Gawain figyelmeztetésével. Az biztos, hogy ezek elég fura cuccok voltak még Lisa számára is. Pedig ő látott már pár mágikus növényt is. Mikor megérezte a vonzást óvatosabb lett. Az öreg szavaira a többiekhez szólt.
-Vigyázat. Lehet csapda.
E szerint haladt tovább a környezetükre figyelve. Mikor pedig megérkeztek a tojáshoz és a nem túl szimpi fickóhoz biztos távolságban megállt és egy gerelyt megpróbált kézközelbe helyezni, de még nem támadt.
-Azt, hiszem megtaláltuk ezt a bizonyos Rémálmot.

George

Higgadtan állt az öreg előtt aki nem épp a leghiggadtabban reagál rá. George úgy néz rá ahogy rosszul válaszoló diákjaira szokott a katedráról.
-Úgy beszél mintha valamiképp érintett lenne a dologban vagy köze lett volna hozzá.
~Amúgy is gyanúsan sokat tudott rólam. Talán nem csak a pajzsom miatt ismert volna meg? Nem tűnik ismerősnek és a ruhái se utalnak semmire. Gyanúsnak viszont gyanús.~
Ez a gyanú pedig nő ahogy a másik elkezd hadonászni az esernyőjével és úgy beszél arról a bizonyos Rémálomról, ami alapján George számára bizonyossá válik, hogy alaposan ismeri, azt az entitást. Ez mindenképp fura. A társaság végül megindul a nem túl bizalomgerjesztő növények közé. A fekete hölgy megjegyzésére George hasonlóan reagál.
-Nagyszerű. Egy szakértőt üdvözölhetünk magunk közt.
Ahogy haladnak tovább George is megérzi a hívást. Tapasztalt már ilyet korábban. Ő is óvatosan halad előre. Figyel a környezetére és felkészül, hogy ha támadás érné a csapatot akkor a pajzsával védhesse a többieket. Mikor megérkeznek a tojásos alakhoz, aki drámaian fogadja őket. Valóban mintha egy színdarabba csöppentek volna és a fő gonosz állna előttük.
-Elnézést a késésért és a nem megfelelő viseletért. Ütköztünk néhány problémába idefelé jövet. Megkérdezhetem kihez is van szerencsénk?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Szomb. 22 Jún. 2019, 11:18

Lucy Skatfield
Felszerelés:Hulk talán korábban jött elő a kelleténél, de ezen már nem volt értelme változtatni. Annyival még ő is tisztában volt, hogy Lucy nem tudna elbánni az esetlegesen felbukkanó szörnyekkel, legalábbis az hatalmas példány láttán ezt állapította meg. A hatalmas szörny bár elsétált, Hulk érezte, hogy közeleg a harc. Akkor pedig végre szétzúzhatja annak a Nüxnek az összes kis katonáját. Addig viszont nem tehetett mást, mint mérgelődve várakozni, és követni a csapatot.
A szóváltásokkal és a vitákkal nem törődve követte a csapatot, betérve az előttük álló épületbe. A benti látvány kissé meglepte őt, de a színes virágok és hasonlók nem tartoztak az őt érdeklő dolgok közé. Ha esetleg harapnának, vagy valami hasonlót csinálnának, akkor más lenne a helyzet. De nem tettek semmi ilyesmit, viszont beljebb érve már nem is ez kötötte le a figyelmét. Hanem a férfi.
Egy magas, sötét alak, aki egy hatalmas tojás mellett ácsorgott, és szavaiból ítélve már várt rájuk. Hulk első gondolata az volt, hogy a férfit a tojásával együtt szét kéne vernie, vagy épp a tojást szétverni a férfivel. A többiek viszont semmi hasonlót nem kezdeményeztek, mintha nagyon érdekelné őket, hogy mit is fog tenni a férfi.
Hulkot is érdekelte, hogy mikor tesz valami olyasmit, ami miatt megtámadhatná. Így szemmel tartotta a férfit, készen állva arra, hogy a legkisebb fenyegető mozdulat láttán azonnal lerohanja őt.

_________________
Las Vegas - Page 9 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Szomb. 22 Jún. 2019, 22:52

Alicia nem siet. Csak határozottan halad előre. Szerencsére mindannyian egyetértettek ismét abban, hogy haladniuk kell. ~ Ismét... ~ Forgatja a szemeit, mert kezd neki elege lenni abból, hogy mindig ugyanaz a menet. Megállnak, verik a nyálukat, aztán ketten-hárman határozottan megindulnak...mire a többiek határozotlankodnak meg nyomatják a "misztikust" és...~ A végén úgyis ők fogják learatni a babérokat...mert itt mindneki kibszott különleges, csak én vagyok egy átlag feka csaj, pokolian édes pofival... futtatja a gondolatait körbe és körbe. Nem igazán ügyel arra, hogyan haladnak. Igazi csűrhe formációt vesznek fel. Olyas fajtát, amit a különböző akció filmek, egyetlen flamethrower vagy grátán találattal egyből elintéznek. Ezért lepődik meg egy kicsit amikor üdvözlik őket, üdvözlő lövések vagy karcsörtetések helyett. Amint meglátja a furcsa alakot, nem gondolkozik sokat. Úgy mozdul, hogy tiszta rálátása legyen a rémségre, de ne érjen hozzá egyetlen furcsa zöldséghez se...vagy virág. Aztán baljába veszi a közelharci fegyverét és előhúzza a pisztolyát. Egyből kiszúr a célra. Három dolgot egy vonalba helyez, úgy ahogytanulta. A célpont, a furcsa alak melkasa, szív tájékon. Alicia fókuszáló szeméhez legközelebbi célkereszt. A kettő között, pedig pont középen a célgömb. Tökéletes célzás. Ezután már csak hátrafelé préseli az elsütő billentyűt, hogy leadja a szerinte gyilkos lövést. FOntos, hogy nem rángatja, mert akkor vét a lövéssel. Préseli a másodperc tört része alatt, hogy leadhasson egy remek lövést...

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 23 Jún. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. június 27. (csütörtök)

Las Vegas - Page 9 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:30 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 9 MdVGpET A helyzet állása igencsak felemás volt, a legtöbben kérdeztek a férfitól, aki továbbra sem hagyta abba azt, amit csinált, legalább is egy ideig. Még úgy nagyjából tíz-tizenkét végtelenül hosszúnak tűnő másodpercig folytatta, aztán hagyta abba. Ekkor a tojás a narancssárgás színből lila fénybe fordult és pulzálni kezdett. Az alak ezek után fordult tényleg oda a társasághoz.

Egy biztos, Niteris pontosan tudta Lisa szavai után, hogy ez nem rémálom, hiszen az egykori szimbionta, mostanság démon már látta az istenséget korábban és Rémálomnak teljesen emberi alakja volt, nem pedig ilyen furcsa valami, ami inkább démonnak nézett ki, mintsem embernek. ezt pedig az alak is megerősítette néhány pillanattal később:

- Nem, nem vagyok rémálom, a nevem, vagyis inkább identitásom nem fontos - mondta. - Úgysem lenne időtök tovább adni, sem felfogni az értelmét.

A hangja fenyegető élt ütött meg, a karját kinyújtotta és a sötétség gyűlni kezdett a kezében, mígnem egy kardot formált. Ha mindez nem lett volna elég, akkor teátrálisan támadóállást vett fel. Mindenkinek egyértelmű lehetett, hogy túljátssza a másik, mintha provokálna, a szavaival is, csak éppen a Hulk intelligencia szintje volt túl alacsony ahhoz, hogy ezt felfoghassa és ő már eltervezte, hogy támad a fenyegetésre. Ahogyan Alicia is meghúzta a ravaszt.

Ami most meg is történt. A furcsa lény, férfi meg sem próbált kitérni a támadás elől, így Lucy lényegében legázolta, már a nekicsapódás is elég lett volna, főleg a szívet ért golyó miatt, mert Alicia lövése is pontosan akkor ért oda és hatolt a lény szívébe, amikor Lucy nekiment. Az ütéskor hallani lehetett a csontok törését és lény métereket zuhant, majd kitört nyakkal és kifacsarodott végtagokkal terült el a földön. A lőtt sebből pedig sárgás folyadék kezdett szivárogni. A következő pillanatban a tojás fehér színbe váltott és éles hangon kezdett sípolni, ami mindenkinek erős fájdalmat okozott.

De nem csak rájuk volt hatással, az egész úgy nézett ki, mintha a levegő tört volna meg. egy világító hasadék nyílt és beteges zöld füst és fény kezdett kijönni. A hasadék repedt tovább és tágult olyan hanggal, mint amikor a jég rian/hasad. Végül egy arcot lehetett a hasadékon keresztül meglátni és kacagást. Niteris élőben is hallotta már ezt a hangot, mindenki más csak álmában, amikor rémálmai voltak.

A tojás ekkor még mindig sípolt, de a fehér fénye belepett mindent, mintha robbanás lett volna…

Ám a következő pillanatban - Niteris kivételével - mindenki ott tért magához Las Vegasban az utca kövén fekve, mint amikor az egész kezdődött. Mindenki felett legalább egy mentős is ott volt, aki őt vizsgálta, Lucy-nál pedig Kames is ott guggolt mellette és épp a mentőssel perlekedett, hogy elviszi a lányt, aki immáron saját alakjában volt, mert ennél jobb ellátásra van szüksége. George és Lisa mellett Eirene volt ott, kissé távolabbról Alicia is látta mindezt. A fejük kissé zsongott és úgy érezték magukat, mintha épp egy álomból keltették volna fel őket az éjszaka közepén.

Niteris arra ébredt, hogy valami hidegben fekszik és valaki finoman, gyengéden pofozgatja az arcát. Reena volt az, saját maga pedig ugyanúgy a bejárat előtt volt Németországban, mint korábban, a teleportálásnál. Az ő feje kissé zsongott és úgy érezte magukat, mintha épp egy álomból keltették volna fel az éjszaka közepén. Reena kérdezett tőle valamit, bár egyáltalán nem értette még, hogy mit is mond a nő, még nem volt tiszta a feje.

Las Vegas - Page 9 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Kedd 25 Jún. 2019, 09:22

A tojásbűvölő szörnyeteg valamit alaposan elszámolhatott. Először úgy nyilatkozott, mintha a csapat épp időben érkezett volna, aztán pedig mindenféle magyarázat nélkül visszatért titkos mesterségéhez. Igazán illelen... még ha nem is értett a közönség szórakoztatásához, legalább megkísérelhette volna szóval tartani őket.
De a helyzet gyorsan elmérgesedett. Váratlanul a lény kardot rántott, de a támadása gyorsan kudarcot vallott. Ezzel egyidőben azonban felbukkant Rémálom is... Niters erre megtántorodott, és esernyője mögött keresett menedéket. Aztán elájult, ahogy az ilyen esetekben már csak illik...
Arra ébredt, hogy valaki érthetetlen dolgokat mormol neki, és még pofozgatja is. És ez a valaki éppen a kapitányasszony volt! Ezzel hivatalossá is vált... a küldetés teljes kudarcként zárult, őt pedig megint felpofozta a felettese.
Hogy mentse a menthetőt, gyorsan felpattant (vagy mindenesetre megpróbált), valami vigyázállásszerűbe tornázta magát, és magyarázkodni kezdett:
-Én nem aludtam el... Nem tehetek róla! A Rémálom volt! És a szörnyű lovag. És nem én. Heil Hydra!
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 26 Jún. 2019, 17:12

Lisa

~Ezt nem hiszem el még ebben a helyzetben is játssza a tanárt.~
Eléggé frusztrálta  Gawain modorossága. Nem hiszi el, hogy tényleg el akarnak kezdeni beszélgetni. Teázni nem akarnak leülni ha már ilyen jól összegyűltek? A fickónak biztos van néhány különleges tealevele. Szerencsére ő azért nem akarta folytatni a mellébeszélést és hamar beállta harci állásba. Ami, szintén nem tetszett a kentaurlánynak mert túlzottan magabiztosnak tűnt. Ennek nagyon csapda szaga volt. Lisa persze felkészült, hogy ne hagyja magát és ha kell kiszögezze tyúkanyót valahova. A hulk és a fekete csaj mozdult először. A fickónak esélye se volt. Ez szinte gyanúsan könnyen ment. Nem is volt igaz. A fejfájás és a tojásban végbemenő változásokból is erre következtetett. Az ismerős nevetés pedig egyértelműen bizonyította, hogy akármi is volt a csapda ők belesétáltak. Ezek voltak az utolsó emlékei. Mikor magához tért ismét Las Vegas-ban volt. Ahogy zavaros tekintettel szétnézett  megpillantotta barátnőjét maga mellett.
-Rene! Mi történt?
Azt, is megnézte, hogy a fegyverei megvannak-e még.

George

Őt személy szerint egyáltalán nem zavarta, hogy végre normálisan el lehet valakivel beszélgetni. Persze ellenségek, de ez még nem jelentette, hogy úgy is kell viselkedniük mint a kamaszoknak. Kicsit sajnálta, hogy a beszélgetésnek hamar vége lett és egyből az akcióra térnek. Mindenesetre ő is felkészül rá, hogy ne egyenesen belerohanjon a magától értetődő csapdába, de ha a másik támad akkor mágiával ellökhesse. És támad is. A hulk és a fekete nő mozdult először. A támadójuknak esélye se volt, de úgy tűnik sikerült a csapdát aktiválniuk. Amint meghalt a tojás elkezdett változni és komoly fájdalom hasított a lovag elméjébe amiből rájött, hogy erős varázslat szabadulhatott el hisz az elméje általában jobban bírja az ilyen behatásokat. A furcsán ismerős nevetés hallatán valami szörnyű gyanú ébredt benne majd elájult. Mikor magához tért Vegas-ban voltak megint és a saját dimenziójukban. Ahogy szétnézett próbálta összeszedni magát és megállapította, hogy a rendőrök megérkeztek és a többiek is itt vannak. Az öreget nem látta, de majd ha felveszik a vallomását akkor majd beszél róla a rendőröknek. A medúza kisasszony is itt volt. Méghozzá szinte mellettük. George megpróbált felülni, hogy normálisan fogadja.
-Felébresztettük valahogy, azt a bizonyos Rémálmot? Vagy valamilyen nagy hatalmú szolgáját?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 27 Jún. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: -

Las Vegas - Page 9 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:35 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Reena egy rövid ideig még igyekezett megnyugtatni Niterist, hogy kivételesen ő semmiről sem tehet, valamilyen nagyobb erő belepiszkált a teleportálásba és azért történt mindez és a férfi csak alig egy-két percig volt eszméletlen.

A felébredők közül senkinél nem volt semmilyen extra felszerelés, amit a másik Vegasban szereztek, sőt, még a ruhájuk sem volt koszos, füves, szakadt, vagy éppen a fegyvereik, amik alapból náluk voltak, azok is használatlanok voltak. Minden lőszer megvolt, a kések, tőrök nem csorbultak ki, és ehhez hasonlók.

George és Lisa azonnal Eirene-nek szegezték a kérdéseiket, a mentősök igencsak furcsán néztek rájuk közben, hogy mégis miről beszélnek. A gorgó pedig megvonta a vállát és utána még a fejét is megrázta.

- Röviden és tömören… fogalmam sincs - mondta. - Ezt pedig felesleges tovább ragozni.

Mindenkit bevittek a kórházba, ha akarták, ha nem, Lucy-t magánkórházba, de a többieket a városiba, mert elájultak az utcán. A kórházban megtudták, hogy négy-öt percig lehettek eszméletlenek csupán. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek rajtuk, hogy mi okozta az eszméletvesztést, de semmit sem találtak. Így még éjszakára benntartották őket megfigyelésre, de utána el is engedték őket.

Válaszokat egyelőre nem kaptak, hogy mit is okoztak a tettükkel, be kellett annyival érniük, hogy jól vannak.Epilógus:
Miután az éjszaka dimenziójában rekedt személyek felébredtek a hasadék az álmok és Nüx dimenziója között tovább repedt, egészen addig, amíg a két dimenzió között megszűnt a fal és össze nem olvadtak. Ennek pedig az lett a következménye, hogy Rémálom végre képes volt kiszabadulni a saját síkjáról.

És így a még mindig Las Vegas külsejével rendelkező dimenzió területére lépni. Amint ez megtörtént, a sötétségből egy magas, fekete hajú, fehér bőrű nő lépett ki és sétált oda a férfi elé. A férfi a kezét nyújtotta a nőnek, aki azt elfogadva lépett a másik mellé, aki meg is csókolta.

- Nüx, királynőm! - köszöntötte a férfi.

- Rémálom! - felelte kimérten az istennő. - Üdvözöllek új birodalmadban, innen már csak egyetlen lépés az, hogy a legnagyobb álmod is teljesüljön és végre az ébren levők világába léphess!

- Igazad volt, a haladnók rémesen ostobák és nem képesek vérszomjukat kezelni. Könnyedén ki lehetett játszani őket, hogy azt tegyék, amit elvárunk tőlük.

Értett egyet a férfi azzal, ami történt. A páros kéz a kézben indult kifelé a füvészkertből, miközben a sötétség teljes mértékben belepte a dimenziót és átláthatatlan lett…

Vége.

Las Vegas - Page 9 7kMvp6c

Köszönöm szépen a játékot mindenkinek!
A következő kaland már kint van lehet jelentkezni rá! Smile

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 9 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 9 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére

- Similar topics
» Vegas
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.