Las Vegas

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 29 Május 2019, 15:54

Lisa

A vita kezd elmérgesedni ami már a lánynak sem tetszik. Gawain makacs, a barátnője meg ha felhúzza magát akkor képes rá, hogy valami hülyeséget csináljon. Túl egyszerű lenne ha olyan csapattal indulnának, ami nem akarja egymást is kinyírni. Ő is odalép.
-Induljunk már és elég legyen ebből!
~Mindketten olyanok mint a gyerekek.~
Ahogy haladnak nem is jutnak túl messzire mikor is újabb bajok történnek. A szökőkút fekete vize alapból gyanús, de ez még nem minden. Ahogy közelednek elkezd bugyogni és mintha valami ki akarna jönni belőle. Ahhoz képest, hogy elég életképtelenek hamar reagál a csapat. Kivéve az öreget akit Lisa nem is ért miért hoztak magukkal. Mindenesetre a lány is reagál. A többiek mögött helyezkedik el. A lándzsa hossza kiegészítve a magasságával hasznossá teszi a hátsósorban is. Meg ha úgy alakul akkor hajítani is tudja a gerelyeket. Kézbe is veszi őket.
-Vigyázz tata meg ne harapjon!

George

Ekkora sértés rég érte már George-ot. Úgy tűnik teljesen félreismerte a nőt és nem csak egy egyszerű nyers katonáról van szó, aki nőként belekövült egy ilyen szerepbe. A professzor meg nem olyan aki az ilyen sértéseket szó nélkül szokta hagyni. Teljesen kimérten fejti ki a véleményét a nővel kapcsolatban.
-Úgy tűnik félreismertem a kisasszonyt. Nem nyers hanem egy maradi kultúra ostoba neveltje, aki még most is az ottani elavult értékrendet követi.
Bizony meg lett sértve a lovag. Az indulatai nem nagyon szokták elkapni szóval ez most sem történik. A többiek persze megjelennek, hogy hagyják ezt és induljanak. Az öreg szavai viszont nem a kellő hatást érik el.
-Nem vagyok xenofób. A hibás gondolkodás zavar nem a kisasszony faja.
Mikor pedig hozzá szól az öreg csak sértetten otthagyja. Dragunov-nak biccent egyet. Ezek után is tart legalább két méter távolságot a csapat többi tagjától. Mikor elérik a szökőkutat akkor zárkózik fel és próbál előre kerülni lehetőleg úgy, hogy a többiek tudjanak tőle célozni ő meg védhessen másokat a pajzsával. Az öregre rászólnak mások így ő csak figyel. Azért Dragunov-ot kijavítja.
-Az-az alvilág egyik folyója tudtommal.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Szer. 29 Május 2019, 23:30

Sokáig csak állt és várt, a többiekre amíg szórakoznak a zárral meg a felszerelkezéssel. Aztán dobolni kezd a lábával és forgatni kezdi a szemét. Nem szól senkihez mert egyre csak felhergeli magát a tököléssel.
- Végre bszdmeg. - szökik ki a száján végül amikor elindulnak. De ennyi. Fel sem veszi, ha a többiek erre beszólnak vagy megnézik. Egyszerűen nem bírta a szervezetlenséget, az amatőrizmust. Ezt az idő kiesést pedig ennek tudja be. Aztán végre elindulnak. Egyelőre a rögtönzött ütőfegyverét tartja készenlétben a kezében. Szeretne minél csendesebb maradni, ameddig lehet. Illetve azért benne van a félsz, hogy esetleg a lőfegyverek nem vagy sokkal kevésbé lesznek hatákonyak itt, mint számítanak rá. Illetve bármi is történik, ha már túllesznek a nehezén...vagy éppen a halál torkában fognak állni és éppen elmerülni készülnek...szóval ha már látszik az események láncolatának vége, akkor egészen biztos hogy úgy tarkón suhintja majd a "lovagot", hogy a beton adja majd neki a másikat.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 30 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. június 4. (hétfő)

Las Vegas - Page 8 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:10 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 8 MdVGpET  Lisa tudta, hogy társnőjük mennyire nő párti és mennyire megveti a férfiakat, mert az Amazonok királynője nevelte fel őt gyerekkora óta. Ők pedig mai szóval nagyon durván keményvonalas femnácik. De végül is Eirene volt az, aki engedett, ugyanis George még visszaszólt, de a nő már közben hátatfordított neki és távozott pár lépést.

Ami nem sokkal később már a medence partján történt, a többségnek esze ágában sem volt megnézni, hogy mi az. Nüx vizére a gorgó csak megrázta a fejét, hogy kétli, hogy az lenne. Niteris szimbiontákat hozott fel. Lucy azonban nagyon helyesen gondolta, tényleg valami efféle lény volt az, ami igyekezett alakot ölteni.

Ez már látszott, hogy két karja volt legalább, és jó két méteres lénynek tűnt, ahogyan emelkedett és formálódott. A víz pedig határozottan nem víz volt többé, sűrűnek tűnt, mint a kátrány és ahhoz hasonlatosan még folyékony is.

- Mennünk kéne! - mondta Eirene.

De úgy tűnt, hogy a többiek nem akarnak elmenni, hanem maradnának. Ekkor a kátrányos iszapszerűség egyszerűen leesett róla, ő pedig kiegyenesedett, amennyire tudott. Ekkor inkább már valami kőszerű dolognak tűnt és jó húsz-huszonöt méter magasra megnőtt a kiegyenesedés után. hangosan üvöltött fel, felhívva a figyelmét mindennek és mindenkinek vagy a csapatra, vagy arra, hogy megszületett.

Niteris próbált rámosolyogni, de nagyjából a lábujjaira, vagy a bokáira sikerült. A lény pedig észrevette az ott létüket, ami nem igazán tetszett neki, ugyanis az egyik kezével sújtott le tenyérrel arra a részre, ahol a csapat volt, közben pedig hangosan üvöltött, amit túlkiabálni senki se tudott, így ha valaki próbált is a többiekkel kommunikálni, senki sem hallotta azt. A lény tenyere pedig jó három-négy méter széles volt, akkora, hogy az alaphelyzetben mindenki beleférne a területébe, ha a kéz lecsapódik.

Las Vegas - Page 8 Images10
Las Vegas - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Svarog Pént. 31 Május 2019, 17:51

~Mi a francért hoztuk magunkkal ezt az elmebeteget? Velünk jön egy idős bolond, elkezd beszélgetni a szökőkútban lévő kátránnyal, és tessék!~ Látja, hogy a társai sincsenek a helyzet magaslatán.
- Igen, szerintem is kapcsolatba akar velünk lépni! Álljon el onnan, papa! - pirít oda a bolondnak. Az ilyennek egy nyugdíjas otthonba kellene dámáznia, és minden délután elmenni egy kedves és mosolygos pszichológushoz, hogy elmondja a gyermekkori traumáit, nem pedig a kátrányal beszélgetni!
A Lucy nevű lány pedig odalép a döghöz, hogy mikor az előjön, lehetőleg őt kapja el elsőnek. Nagyon jó, úgy fest, hogy mindenki öngyilkos akar itt lenni. Ennyire reménytelen a helyzetük?
Csak a másik, a kentaurcsaj pasija próbálja leinteni az öreget.
És az Alicia nevű harcos hölgy akarja tarkón csapni őket. Svarog felkészül, hogy ha az utóbbi fog fennállni, akkor valamelyik vadbarmot az ölébe kapja és kirepül vele.
Késő volt, a kátrány testet öltött és szó szerint kővé szilárdult. Egy hatalmas óriás, Dragunovnak nem rémlik, hogy látott volna ekkorát, vagy ilyen rondát. Mikor a bestia lecsap rájuk 3-4 méter széles tenyerével, Dragunov koncentrálni kezd, hogy leállítsa az időt. Ha ez sikerül, akkor előreszökken, hogy kilökje a lányt, Lucyt a tenyér alól. Egyáltalán nem érezte, hogy sikerülhet. Hisz egy párhuzamos univerzumba van.
~Remélem Csillagsárkány, hogy nem csesztél ki velem.~


Felszerelés:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 02 Jún. 2019, 14:27

Lisa

Ő csak a kialakult helyzetre reagált úgy, hogy akármi is lesz hátsó sorból támogatja a többieket. Bár tény, hogy a menekülés neki se tetszett volna. Akkor ugyanis hátrányos helyzetbe kerültek volna. De ez a lény nagyobbra nőtt mint hitte volna. Azt, viszont sejtette, hogy nem lesz barátságos. Csak ekkora tenyér ellen ő se ér sokat. Megpróbál oldalra fordulni és elszökkenni a tenyér irányából. Ha van ideje akkor az öreget ki is löki onnan. Most már biztos, hogy menekülni kéne. Ezt üvölti is a többieknek, de a saját hangját se hallja. Csak remélni meri, hogy a többiek is erre az elhatározásra jutnak és iszkolnak ez elől a kőgólem elől. Van egy olyan kellemetlen érzése, hogy néhányukat majd talán neki kell majd vinnie. Az biztos, hogy a hátára nem ülnek fel. Maximum kézben viszi őket. Ha sikerül a kezet elkerülni akkor megpróbál Megfordulni és minél távolabb kerülni ettől a lénytől. Reméli, hogy egy ekkora valami legalább lassú is lesz és hogy a többiek is így döntenek.

George

Ott állt és várta mi fog kijönni a vízből. Hát nem ezt várta. Olyan kis lényeket amikkel korábban találkozott, de nem ezt. Ez egy valódi monstrum. Gawain nem gyáva alak, de nem is ostoba. Ismeri a korlátait. Ezzel szembeszállni ostobaság. Még annyit se tehet, hogy a lény arca elé teleportál zavarva őt és időt adva a többieknek hisz ez túl magas ahhoz is. Marad a menekülés. Megpróbál egy 180 fokos fordulatot tenni és kiérni a lény lesújtó tenyere alól. Közben motyog. Ki hallja mintha latin szöveget mondana. Megpróbálja ezt az idézett lényt szétoszlatni. Ha ilyen egyszerűen megoldódna ez a helyet az még őt is meglepné. Hogy ez után mi lesz az a többieken múlik. Nem hagyja itt őket az biztos. Szíve szerint a menekülést javasolná és reméli nekik is ez jut eszükbe. Ha így lesz akkor követi a csapatot. Ha ez is annak a Nüx-nek a teremtménye akkor valóban csúnyán lebecsüli a társaság azon része ki szembe akar vele szállni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Vas. 02 Jún. 2019, 22:43

Alicia kicsit elvan a saját kis világában. Csak viszi előre a lába és szitkozódik magában. Azt sem tudja, hogyan került ide. Ki se kellett volna mozdulnia New Yorkból. Nagyon sokat tesz éppen kockára és cseppet sem azon az úton halad amit kijelöltek számára. Mert ha otthon marad, akkor legalább a saját feladata alapján bszódna meg. Nem pedig egy távoli világban. Még csak azt sem tudja, hogy visszajut-e egyáltalán. Ha pedig visszajut, akkor biztosan a saját világába jut vissza? Folytatja az útját? Megmaradnak a lányok?! Reméli. Felelősséggel tartozik értük...mennyi idő telik el egyáltalán?! Lehet, hogy annyira gyorsan telik ebben az univerzumban vagy világban vagy mi ez, az idő, hogy...~ Ez meg mi a fsz?! ~ Néz fel a mellettük felemelkedő lényre.
- MENEKÜLJ! - Ordítja el magát, miközben próbál olyan irányba kitérni a lesújtó kéz elől, hogy a lehető legrövidebb úton kerüljön ki a hatósugarából. Arra is készül, hogy a becsapódás komoly szejzmikus lökéshullámot indít meg. Így kicsit ráfeszít a lábaira, hogy állva tudjon maradni.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Vas. 02 Jún. 2019, 22:54

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

- Kit harap meg a tata? - kérdezte Niteris, akit valamiért pillanatnyilag senki nem akarta békén hagyni. Pedig ilyenkorra már mindenki észrevehette, hogy mennyire jól ért a béke fenntartásához, hiszen közbenjárása óta a csapat egy kicsit sem vitázott.
A lény azonban lassan levetett barátságos külsejét, így megmutatkozott az alatta rejtőző gonosz kinézete, és kiáltozni kezdett. Szerencsére a démon jól fel volt szerelkezve, és esernyője mögött viszonylag biztonságban átvészelhette a kátrány esetleges fröcsögését. Miután ezt a veszélyt remélhetőleg sikeresen elhárította, figyelmét az óriás keze által okozott kellemetlenségekre fordította. Ravaszságában arra a következtetésre jutott, hogy a kilapítás elkerülendő, így megpróbált kitérni az ütés elől.
- Talán mégsem most kéne beszélnünk vele. Talán majd ha jobb kedve lesz, visszajöhetünk - mondta (ha még nem került kilapításra), és jó példát mutatva hozzá is látott a visszavonuláshoz.


//Bocs a késésért... azt hittem már hamarabb beküldtem vala, és csak most láttam meg, hogy még nem is Sad //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 03 Jún. 2019, 00:00

//A kései írások miatt és mert Phobia szólt, hogy nem tud írni és ez elég fontos, necces pont, így megvárjuk. Pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Kedd 04 Jún. 2019, 07:55

Lucy Skatfield
Felszerelés:Igaza lett végül, bár ez elég egyértelmű volt. A Földből kiragadott, egy másik dimenzióba bezárt darabkán, ahol Nüx mindent sötétségbe borított nem is lehetett volna másra számítani. Lucy pedig talán pontosan erre várt.
~ Mi a pokol? ~
Lucy talán erre várt, de egyáltalán nem erre számított. A kútból kimászó lények helyett egy hatalmas, fekete, nyálkás behemót emelkedett ki, lassan mindenki fölé tornyosulva. A gigászi méretű szörnyről lassan lehullott a fekete máz, ami egy még rémisztőbb szörnyet takart.
~ Tehát Nüx erre is képes.
Lucy talán nem erre számított, de ezt kapta. A hatalmas szörny látványa más esetben arra késztette volna, hogy fusson. Lucy azonban már tudta, miféle személy is Nüx. Bele se akart gondolni, mi történne, ha ez a szörnyeteg elszabadulna.
Sajnos nem is volt ideje gondolkodni, mert a szörny egy fülsüketítő üvöltés közben lecsapni készült oda, ahol ők álltak. Lucy nem hallotta a többieket a zajtól, figyelmét pedig lekötötte a felé száguldó tenyér.
Már túl késő volt menekülőre fogni. Nem maradt más választása, így a pörölyt elengedve, puszta kézzel megpróbálta megállítani a tenyeret. Minden Nüx felé érzett gyűlöletét, haragját összeszedte, hogy felébreszthesse Hulkot.
Nem ez volt a legjobb terv, de nem volt más választása. Remélte, hogy Hulk ereje elég lesz a kéz megállításához, esetleg visszalökéséhez.


///elnézést a késedelemért, és a mennyiségért, becsúszott az élet.
Svarog mentését nem írtam bele, mert ő is írta, hogy talán nem sikerül.

_________________
Las Vegas - Page 8 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 07 Jún. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. június 11. (kedd)

Las Vegas - Page 8 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:15 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 8 MdVGpET Eirene arcán látszott, hogy egyszerűen nem akarja elhinni, hogy a csapat leállt megnézni, hogy miféle szörny mászik elő a hatalmas szökőkutas medencéből. Megadóan tárta szét a karjait, miközben megforgatta a szemeit. Aki ránézett láthatta, hogy szíve szerint a kezeibe temetné az arcát.

- Fussatok idióták! - kiáltotta Alicia-val és Lisa-val egy időben, de igazából senki sem hallja.

Közben Svarognak sajnos jó volt a megérzése, erre a dimenzióra nem volt a Csillagsárkánynak kihatása, így nem volt képes megállítani az időt. Abban sem lehetett biztos, hogy itt egyáltalán létezik-e ez a fogalom. Lisa úgy dönt, hogy próbálja az öreget félrelökni és utána menekülni innen a kéz irányából. Niteris ebből igazából annyit észlelt, hogy valaki meglökte, ő maga pedig métereket repült mielőtt egy bokorban ért földet.

A többiek menekülőre fogták, Svarog felröppent, a többiek futottak jobb híján, egyedül Lucy volt az, aki ott maradt és őt elérte a tenyér. A többiek ennyit láttak, hogy a lény agyonnyomta Lucy-t, ha még arrafelé nézett valaki. Ami még történt, hogy a becsapódás ereje egy nagyobb krátert vájt a betonba és földbe, a lökéshullám ereje pedig mindenkit méterekkel arrébb dobott, még a levegőben is messzebb csapta Svarogot.

A többiek betonon, vagy épp füvön, esetleg valamilyen bokorban értek földet. Ekkor láthatták a krátert is. azonban az elülő porban valami mást is…

Lucy szerencsére jól megtanulta az elmúlt hónapok során azt, hogy miként tudja a dühét előhívni. Így pontosan ezt tette és sikerült is neki, néhány pillanattal azelőtt, hogy a lény agyonnyomta volna. A kezével pedig megállította a lecsapást, noha ennek köszönhetően kisebb kráter jött létre, megtartotta a kezet, bár egyre nehezebb volt, mert a lény erősebb volt nála. Pár zúzódást, csonttörést így is elszenvedett, de ezek már gyógyulni kezdtek.

A csapat pedig megláthatta a furcsa hulkra hasonlító nőt, aki éppen a kezeivel tartotta a hatalmas lény tenyerét, hogy ne tudja agyonsújtani őt.

Las Vegas - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Pént. 07 Jún. 2019, 23:34

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

Vannak emberek, akik nem képesek a gyors sétára, és vannak, akik egyáltalán nem tudnak sétálni. Niteris egyik kategóriába sem tartozott bele, ám a kentaur hölgy mégis valamiért úgy döntött, hogy legjobb lesz őtet félrelökni az útból. Igazán nem illendő... bár a hangzavar miatt nem volt lehetőségük megtárgyalni a menekülés (azaz hősies visszavonulás) menetét, így a démon kegyesen megbocsátott neki a bokorban landolás által okozott kellemetlenségekért. Sőt, el is kezdte fontolgatni, hogy vajon mitológiai lényeket be lehet-e toborozni a Hydrába. Elvégre ők nem mutánsok, és nem is képviselnek komoly veszélyt az emberiségre nézve, és...
Ám az óriás további dühös kalimpálásának köszönhetően Niteris még egy kicsit odébb repült, éppen egy másik bokorba (Isten áldja a kertészeket!), ahol arra a következtetésre jutott, hogy ideje folytatni a hősies visszavonulást.
- Ma sajnos nincs időnk efféle potomságokkal törődni - jelentette ki - Legjobb lesz, ha bátran elszaladunk a füvészkertbe, hogy ott hódoljunk a botanika nemes tudományának.
Ezt bölcsen megfigyelvén esernyőjére támaszkodva meg is indult, hogy jó példát mutasson a többieknek.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Szomb. 08 Jún. 2019, 09:28

Lucy Skatfield
Felszerelés:


A hatalmas bestia fülsüketítő üvöltése meggátolt mindenféle kommunikációt a csapat tagjai között. Lucynak fogalma sem volt arról, hogy a többiek mit is csinálhatnak, nézelődni meg nem volt ideje. A hatalmas kéz lecsapni készült, neki pedig nem volt más választása. Összegyűjtötte az összes haragját, a Nüx iránt érzett gyűlöletét, és kiengedte azt.
A kéz lecsapott, pontosan oda, ahol ő állt. A szörny akkora erővel csapott le, hogy az ütése egy krátert vájt a földbe. Lucy pedig kitartott.
Hulk felébredt és pont az utolsó pillanatban állította meg a szörnyeteg csapását, de azt is nehezen. Az ütés ereje eltörte pár csontját, de a fájdalom szinte olaj volt a tűzre, csak mégjobban felhúzta őt. Az legtöbb dolog semmissé vált a számára, csakis Nüxre, és az előtte álló szörnyetegre koncentrált. Arra, hogy hogyan zúzza őket darabokra. Az elméje legmélyén pedig felcsendült egy sötét, mániákus, vérszomjas kacaj, ami csak még jobban táplálta a dühét. Rátapadt a gyűlöletére, és cselekvésre késztette. Hogy pusztítsa el a szörnyet.
A kéz visszatartása egyre nehezebb feladatnak tűnt, a szörny sokkal erősebb volt nála. Ez persze csak annyit jelentett Hulknak, hogy nem védekezhet tovább, támadnia kell.
A lábaival megtámasztva magát, minden erejét összegyűjtve megpróbálta visszalökni a kezet, amivel elég időt nyerhetett volna a gyors kiugráshoz.
Ha pedig sikerül kijutnia a kéz alól, azonnal támadásba lendülne, és minden erejét beleadva darabokra zúzná a szörnyet.

_________________
Las Vegas - Page 8 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 10 Jún. 2019, 18:50

Lisa

A lány nem sokat gondolkozott azon, hogy mi illendő vagy mi nem az. Csak tette amit kellett. Az öreget félrelökte, hogy ne ölesse meg magát majd ő is arrébb szökkent. Sikeresen túlélte ezt a találkozást a tenyérrel, de a szele így is elkapta. Így az a szökkenés jóval nagyobbra sikerül mint ahogy a lány tervezte és nagyot repült. Nem nagyon ütötte meg magát és ahogy szétnézett látta, hogy nagyjából a többiek is egyben vannak csat szétszóródtak.
~Nem baj a meneküléshez ez mégy hasznos is lehet.~
De nem csak ezt látta, hanem azt is, hogy valaki nem menekült. Méghozzá a playboy bige. Most döntött úgy, hogy ez a tökéletes pillanat az erőfitogtatásra. Lisa is forró fejű és ő se fél senkitől, de azért nem hülye. Ez a valami hatalmas és túl erős. Ha egy hulk le is tudja győzni hát az elég hangos lesz ahhoz, hogy mindent idecsődítsen. Ők meg nem tudnak se segíteni nagyon, de ha minden idejön Nüx is akkor segíteni se. Lisa így nézett szét. George-ot és Rene-t kereste, hogy mi legyen. Ő menekült volna. Nem gyáva, de nem is hülye.

George

A lovag kiszaladt a tenyér alól ami eléggé meglökte őt ahhoz, hogy utána megtapasztalja milyen érzés repülni. Ha egy falon nyekkent volna akkor csúnya sérüléseket is összeszedhetett volna, de nem így történt. Füves területtel találkozott és azon csúszott is kicsit. Ami miatt a ruhája eléggé megsínylette a találkozást. Sáros lett és beletört a fű. Ahogy szétnézett megállapította, hogy a meggondolatlan nőszemélyek is jól vannak ahogy Svarog úr is. Sőt, a tv-ből ismert hölgy még szembe is próbál szállni ezzel a szörny-el. George végigfutja a fejében a helyzetet, hogy mivel tudna segíteni neki, de egyáltalán nem jut semmi az eszébe. Se  varázslata, se fegyvere nincs ami árthatna ennek. Bár egy rakétavetővel se lenne semmi esélyük egy ilyen küzdelemben. Ránézésre a hulk kisasszonynak sincs. Egy kicsit vacillál, de arra a döntésre jut, hogy ha itt maradnak és megpróbálnak segíteni neki a harcban csak láb alatt lesznek talán szó szerint és ők is feleslegesen hallnak. Szóval szétnéz és ha találkozik a többiekével a tekintete akkor int nekik, hogy haladjanak tovább. Reméli, hogy van annyi esze a társaságnak, hogy erre ők is rájöjjenek.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 11 Jún. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. június 15. (szombat)

Las Vegas - Page 8 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:15 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 8 MdVGpET Szerencsére a többség azon volt, hogy nem érdemes a lénnyel leállni hadakozni, hanem hagyják békén. Így mindenki, Lucy-t kivéve sietősen távozott a helyszínről a közelben levő botanikus kert irányába. mivel olyan helyen voltak, így nagyon hamar, maximum húsz méter után betudtak fordulni egy sikátorba, vagy egy utcába úgy, hogy már nem is látták a lényt, sem pedig az ott maradó hulkot.

Az utcák itt is teljesen üresek voltak, így gyorsan, sietve könnyedén lehetett haladni rajta mindenki számára. Néhány perc kellett ahhoz, hogy végül elérkezzen a társaság a botanikus kert széléig, ahol a hatalmas fedett üvegbúra fogadta őket, bent pedig a növények már ezen keresztül is látszottak.

Azonban most furcsák voltak, világítottak, olyasmi hatása volt, mint az Avatar filmeknek, ennek határozottan nem így kellett volna kinéznie, hiszen nem voltak világító növények a bolygón. Az épületen pedig többek számára ismerős szimbólum tündökölt több helyen is.

- Miféle jel ez? - kérdezte Eirene.

Ezalatt, amíg a többiek menekültek Lucy sikeresen ki tudott törni a lény tenyere alól. A lény értelmi szintje a hulkéval vetekedhetett, mert a keze lecsapott utána, de eddigre már Lucy a lény lábát ütlegelte, bár nem úgy tűnt, hogy az megérezte volna. felemelte a kezét a lény és mivel úgy látta, hogy nincs már ott semmi úgy döntött, hogy nem marad itt tovább.

Lucy ezalatt teljes erejéből ütötte a másikat, de semmilyen sérülést nem volt képes okozni és a másik úgy tűnt, hogy meg sem érezte az ütéseket. Egyszerűen a hatalmas méterével megfordult és elindult a hotel irányába mit sem törődve az őt csapkodó hulkkal.

Las Vegas - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Svarog Szer. 12 Jún. 2019, 07:53

Svarog nem lepődött meg, mikor nem kapcsolt be a képessége. Ez elég nagy gond volt, hisz tulajdonképpen az idő manipulálása volt az egyetlen előnye a többiekkel szemben egy csatában. A lökéshullám így is belökte egy bokorba.
Amikor kikászálódott az ágak közül, még látta, ahogy a Lucy nevű lányt egyszerűen agyonvágja az óriás. Elkapja a tekintetét, de még látja a krátert...
Nem tudta megmenteni a lányt. Nem volt rá képes... A bűntudat elgyengítette az izmait, elővette a pisztolyát, kibiztosította a tárat. Aztán meglátja, hogy a lény tenyerét valami visszatartja. Valami nagy, és zöld...
Pontosan olyan mint hulk női verziója. A többiek menekülőre fogják, Svarog még egy utolsó pillantást vetett a harcba bonyolodó két titánra jó szerencsét kívánva a lánynak, és követte a társait. Bejutottak a botanikus kertbe, ahol hirtelen világító növények közé léptek.
Mindenhol egy Svarog számára ismeretlen szimbolúm. A medúza se tudja mi ez.
Dragunov elgondolkodva pillant körbe.
- Azt az óriást valamiféle őrként rakták ide - mondta, és megvakarja a tarkóját. - Valószínűleg Nüx itt lesz a közelbe. Magunkkal kellett volna hozni Lucy-t.
Előhúzza a pisztolyát, és kibiztosítja. Biztos közelségből szemügyre veszi a növényeket.
- Képes vagyok a repülésre - rámutat a kentaurra. - Ő gyors, és valószínűleg jó íjász. Ha harcra kerül a sor, Aliciával és maga együtt távolról gyengítjük, miközben a közelharciak támadják. - Aztán rápillant a vénembere. - Maga mire képes? Mondja azt, hogy maga is képes átváltozni, vagy ilyesmi.

Felszerelés:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Szer. 12 Jún. 2019, 15:43

Lucy Skatfield
Felszerelés:


Lucy haragja, ami felébresztette Hulkot, két dologból állt. A gyűlöletéből, amit Nüx és a teremtményei iránt érzett, valamint a saját maga ellen táplált haragja. A régi éne, és annak gyengesége iránt táplált gyűlölete, ami arra ösztökélte, hogy sose kövesse el ugyanazokat a hibákat. Hulk dühödt volt, mert meg akarta védeni azokat, akiket szinte nem is ismert.
A kéz alól sikeresen kiverekedte magát Hulk, ami után szinte üvöltve rontott neki a szörnyetegnek. Ott ütötte, ahol érte, beleadva minden erejét. Mikor egy pillanatra hátralépett, akkor vette észre, hogy a lény lábára mért ütések semmit sem értek. Ráadásul a szörny mindezt észre sem vette, és egyszerűen tovább állt.
Hulkot ez roppantul felhúzta, a szörny után akart menni, hogy megint megpróbálja szétzúzni. Valami viszont visszatartotta.
A többiek eltűntek a káoszban, neki pedig muszáj volt megkeresni őket. Ha továbbmegy, talán felbukkan egy másik szörny, ami megtámadja majd a csapatot, ő pedig nem lesz ott, hogy ezt megakadályozza. Muszáj volt visszavonulnia ebből a csatából, hogy egy másikat vívjon meg.
A visszafordulás gondolatától előjövő dühét pár, a betonra mért ütéssel vezette le, majd dühöngve elindult, hogy megkeresse a csapatot.

_________________
Las Vegas - Page 8 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 14 Jún. 2019, 16:23

Lisa

Végül csak összeáll a maradék gondolkodni képes csapat és elindulnak arra felé amerre, azt a furcsa jelet sejtik. A sikátorokban ügyesen el tudnak tűnni és végül biztonságban elérnek a botanikus kertbe ahol valami világító növényeket találnak. Lisa nem tudta mi lehet az. A szimbólumra is csak vállat rántott. Ő aztán nem tudja mi az. A Dragunov fickó viszont rohadtul értetlennek tűnt ami miatt a homlokára csapott.
-Tényleg ilyen kemény fejjel lettél ekkora nagy híres hős? Az előbb láttad milyen szolgái vannak Nüx-nek. És elismétlem amit már rohadt sokat hallhattál. Ő egy istennő aki elpusztított egy dimenziót. Szerinted egy sportboltból szerzett gerellyel meg lehet őt sebezni? Ha tankkal mennél neki szerintem még azzal se. Mit akarsz tenni? A kis pisztolyod még arra se elég neki, hogy viccesnek találja mert inkább szánalmas. Rágcsáljon gyutacsot! És ez hívja magát szuperhősnek!
Néz Rene-re idegesen. Már neki is kezdenek kilenni az idegei attól, hogy ilyen hülyékkel van körülvéve. Tényleg nem fogják fel mi a helyzetük.

George

Úgy tűnik a többiek is felfogták, hogy az a küzdelem nem az ő súlycsoportjuk. George is segítene szívesen a lánynak ha tudna, de csak láb alatt lenne. Ügyesen eltűnnek a sikátorokban és pár perc múlva elérnek egy botanikus kertbe amit a professzor kimondottan érdekesnek tart. Már csak a jel miatt is amire a medúza nő rákérdez.
-Egyszer láttam egy szimbiontán. Ártatlanokat ölt és rátámadt a szellemlovasra. Nem tudom mit jelent.
De jobban lekötötte a figyelmét, hogy miféle növények vannak ott. Érdekesek voltak hiszen nem földi növényeknek tűntek.
~Talán valami mágikus faj. Eddig nagyjából a földihez hasonlító környezet volt. Mintha Vegas-ban lennénk. Jó lenne mintát gyűjteni róla.~
Elő is keresett egy szövetzsebkendőt és azzal szedett pár virágot és tette a laptoptáskájába mert jobb helyet nem talált. Talán hasznukra fog válni. George már csak ilyen tudós marad mindig. Ha valamit nem ismer meg szeretné.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Pént. 14 Jún. 2019, 18:12

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

Minden jel arra utalt, hogy a szurokból készült setétségóriás nem akart semmi rosszat. A társaság nagy része békésen odébb vonult, amíg a harcias zöld nő folytatta a csatározást. A kirándulás végén pedig egy meseszép kerthez érkeztek, tele fénylő növényekkel. Niteris kimondottan ígéretesnek találta volna ezeket, de aztán feltűnt neki egy ismerős jel. És a sárkányember (a tévéből) szokatlanul specifikus kérdéseket tett fel. Pont mintha már korábban olvasta volna az aktáját... Ennél fogva esetleg ő is Hydra ügynök lehetett? Lehetséges volt... de a démon még nem kockáztatta meg a sejtelmes jelmondatok sugdolózását.
- Ugyan fiatalember, ön túl sok japán mesefilmet nézett - mondta idegesen nevetgélve, majd kihasználva a kentaurhölgy közbeszólását, gyorsan átsétált a gorgó mellé. A lovag siralmasan kevés emléket őrzött meg összecsapásukról, így Niterisre maradt a magyarázkodás nagy rész.
- Ez itt - mutatott esernyőjével a szimbólumra - a nagyon veszedelmes Rémálom jele. Szeret furcsa trónokon kacarászni. Legalábbis ezt olvastam egy könyvben... vagy az internyeten. A lényeg az, hogy az isteni pantheomonoknak össze kéne fogniuk gyorsan, hogy legyőzzék, mert az volna jó! És ha már a rémálmoknál tartunk - ekkor George felé fordult (esernyőjével vádlón hadonászva) -, elmondaná, hogy ez az egyébként teljesen ártatlannak hangzó szimbionta miféle ártatlanokat ölt? Rémálomnál semmiben sem lehetünk biztosak, így az áldozatok csakis illúzióábrándképek lehettek! Bizony...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Pént. 14 Jún. 2019, 23:48

Alicia utoljára kapcsol. Erős lemaradásban néz néhány szempillantásnyi ideig a többiek után. ~ Ezért még számolok magammal... ~ Korholja magát, majd gyorsan felméri a helyzetet. Megnézi a többiek merre haladnak. Aztán megrázza magát és mozdítja a lábát. Sprintelni kezd abba az irányba, amerre a többiek is tartottak. Rohanás közben érzi ahogy lüktet a fülében az adrenalin. A látása kiélesedik, hogy jobban lássa ami előtte van és elbotolhat. Ugyanakkor a perifériákról összeszűkül a látótere. Így korrigálja a szeme a megterhelést. Sztandard emberi agyi reakció az adrenalin löketre, ami menekülés közben éri. Amikor eléri a biztonságos menedéket és bejut, megtorpan. Azon nyomban nekidől valaminek és nagy levegőket kezd venni. Kényszeríti magát, nehogy ösztönösen összegörnyedjen. Tágan kell tartania a tüdejét. Majd a légzése lassan visszalassul és elkezd körülnézni. A távolinak tűnő hangok végül eljutnak hozzá. Eddig is így volt, de most már elkezdte feldolgozni is őket. Ellenőrzi, hogy minden felszerelése megvan-e még, majd nagyot fúj és határozottan megindul abba az irányba, amerre folytatniuk kell az útjukat, hogy elérjék a rossz álmok istennőjét vagy kit.
- Szerintem bölcsészkedés helyett haladjunk... - Bár tesz pár lépést azért kíváncsi, hogy ki az aki tényleg elindul. Egyedül mégsem akar előre futni és meghalni.

Felszerelés:


A hozzászólást Alicia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Jún. 2019, 16:35-kor.
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 15 Jún. 2019, 00:01Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. június 19. (szerda)

Las Vegas - Page 8 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:20 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 8 MdVGpET A Hulk a betonra csapott néhányat, hogy levezesse a dühét, szép nagy krátert hagyott az ütések nyomán a gammafertőzött. Azt még a Hulk jócskán csekélyebb intelligenciájával is tudta, hogy merre mentek, vagyis hova a társai, így ő is eltudott arrafelé indulni. Ha nem csak gyalogol, hanem fut, vagy kocog, akkor az erejével ugyan hagy nyomokat a betonban, betöri, de nagyon hamar elérhet oda, ahova feltehetőleg a többiek is mentek.

Az utcákon ő maga sem hallott, vagy látott semmit sem. Néhány autón átgázolt, vagy átugrott, ezen esetben összezúzta őket, vagy a betont mögötte, amikor leérkezett, de néhány perc múlva megérkezett a többiekhez, akik a fűvész kert előtt álltak. Ő maga is láthatta a kerten belül a virágokat, illetve az épület falán a szimbólumot. Egyébként Lucy és így Hulk is kapott egy órát a gammakezelés után, ami méretben változik vele, ezen be tudja állítani azt, hogy nyugtatót adagoljon a szervezetébe, ha vissza akar alakulni.

A növények az üvegházon belül voltak, így kellemesen távolról szemlélhette mindenki őket, nem kellett és nem is tudtak közel menni, ahhoz be kellett volna menni a füvészkertbe. Így George egyelőre nem tudott virágokat szedni magának. És Lisa fejbe tudta csapni Svarogot.

- Azon felül, ha itt lenne Nüx, akkor biztosan nem hívta volna fel a figyelmet arra, hogy hahó, itt vagyok, hanem már rég megsemmisítette volna a hotelt - mondta. - Vagy minket akkor, amikor kitettük a lábunkat és nem néhány árnylénnyel támadná azt a helyet.

Fejtette ki a saját véleményét Lisa szavai után Eirene is. Közben elsőre George mondta el, hogy mit tud a szimbólumról, majd pedig mindezt az öregember egészítette ki néhány információval, hogy Rémálom szimbóluma. Lucy ekkora érkezett meg oda a többiekhez. Csak Alicia volt az, aki felhozta, hogy nem kéne-e bemenni, amivel egy valaki egyet is értett:

- Ha ez Rémálom szimbóluma… aki éjszaka ténykedik… Nüx meg a sötétség és az éjjel istennője. Lehet, hogy ezek szövetségre léptek? - kérdezte a gorgó. - Akkor bemegyünk? Még mindig ott van az a valami, ami miatt egyáltalán idejöttünk…

Értett egyet Alicia-val, miközben a többiekre nézett és megcsóválta a fejét, majd ő is elindult befelé a két pisztolyával a kezeiben.

Las Vegas - Page 8 7kMvp6c

Egyébként a lény azért nem törődött Lucy-val, mert nem is élőlény, így fájdalmat sem érez. Nüx képes a sötétséget fizikai formába manifesztálni, így az a valami is csak sötétség volt. Smile


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Hétf. 17 Jún. 2019, 19:02

Lucy Skatfield
Felszerelés:


Az igen egyszerű döntés meghozatala után Hulk a betonon vezeti le a dühét, majd változatlan hangulattal indul megkeresni a többieket. Bár pontos irányt nem tud, sejtése volt róla, hogy körülbelül merre mehettek, így nyugodt tempóban elindul.
- Gyáva szörny...- menet közben az útjába kerülő autókat felborította, vagy csak szimplán félrerúgta őket, közben magában morgott. Dühös volt, hogy a szörny észre se vette őt, az utcák üressége pedig egy kicsit se segített ezen. Nagyon remélte, hogy valahol, valamikor bele fog futni valami ellenségbe, vagy valami áttörendő akadályba.
- Buta lány.. Nincs harc. - néhány autó felborítása után Hulk már nem is a szörnyre, hanem Lucyra kezd haragudni. Felébresztette, pedig a nagy szörnyen kívül semmi ellenség nem várt rá. A nagy szörny pedig elment, harc pedig sehol. - Buta lány.
Rövidesen beéri a többieket, akik valami teljesen érthetetlen, vagy épp lényegtelen dologról beszéltek. Hulkot ez cseppet sem érdekelte, inkább csak csendben követte a kígyóhajú, dühös lányt.
Ha valaki a szörnyről faggatná, akkor csak dühödten morogna, és csak annyit felelne, hogy "Elsétált".

_________________
Las Vegas - Page 8 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 18 Jún. 2019, 16:17

Lisa

Rene is egyet értett vele. Sőt, azzal is megtoldotta, hogy szerinte Nüx nincs is itt. A magyarázata egész hihetőnek tűnt. Lisa számára mindenképp. Ezek után Gawain elmondta a tapasztalatait ezzel a jellel kapcsolatban. Egy gonosz szimbionta? Érdekes. Majd az öreg is megszólalt. A japán mesefilmes megjegyzése tetszett a kentaur lánynak. A Rémálmos megjegyzés hallatán viszont látszott rajta, hogy nem nagyon tudja ki az a fickó. Ezek után Gawain is le lett cseszve. Ismételten. Szegény prof kapja az ívet rendesen. Bár nem árt neki hadd szokja. Rene elő is állt egy lehetőséggel, hogy mit kereshet itt ez a jel. Lisa gyanakodva nézte.
~Rémálom. Mennyire veszélyes lehet, hogy így összeállt Nüx-el? Az biztos, hogy nem egy jócserkész. Az erejéről pedig nem is tudunk semmit.~
A fekete lány most is unta a beszélgetést és ment volna előre. Ha nincs ellenvetés akkor követi a többieket és hátul marad, hogy tudja fedezni a csapatot lándzsával vagy gerellyel.

George

A kis vita őt személy szerint hidegen hagyta. Azt, viszont pozitív dolognak vélte, hogy a medúza kisasszony szerint nincs itt maga Nüx és ezért csak a lényeivel találkoztak. Ez egy nem túl pozitív dolog. Mármint annak George örül, hogy nem találkozik szembe azzal a nővel akiről olyan sok rosszat hallottak. Abba viszont inkább bele se akar gondolni, hogy mi fontosabb dolga lehet annál minthogy Las Vegas-t elfoglalja és az összes itteni istent elpusztítsa. A tapasztalatait elmondta a jellel kapcsolatban és az öreg egy nevet is társít hozzá. Majd megkérdőjelezi George hozzáértését.
-Mágiával néztem az ő és az általa megszállt személy lelkébe. Gonosz volt és nem illúzióba keveredtünk ez bizonyos. De mire fel ez a hevesség uram?
Húzza ismét összébb a szemöldökét. Arra, hogy Nüx összeállt volna ezzel a Rémálommal szintén csak okoskodni tudott.
-Ez csak feltételezés. Míg nem is tudunk semmit ennek a bizonyos Rémálomnak a képességeiről addig nem is válik jelenleg hasznunkra.
Mikor bemennének akkor is gyanakodva néz a növényekre.
-Óvatosan. Nem tudjuk milyen növények ezek. Az is lehet, hogy mérgezőek.
A világító növényekről bármit el tudhat képzelni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Kedd 18 Jún. 2019, 16:57

Alicia csodálkozva nézi, ahogy a sárkány tarkójára érkezik egy csat. Neki is hasonló tervei voltak, csak nem vele. De látja, hogy működhet a dolog, talán a hősködő cincér így kicsit magához kap. Legalábbis az eszéhez. Aztán csak kapkodja a fejét. Először a szteroidos bigét méregeti. ~ Ilyet se látni minden nap. Legalább így nem rejtegeti az IQ-ját. ~ fut át az agyán, majd szóra nyílik a szája.
- A drog rossz... - szólja el magát önkéntelenül és reméli, hogy nem lesz retorziója. Egyrészt nem akar komolyan összetűzésbe keveredni azokkal akikkel idáig eljutottak. Másrészt nem biztos benne, hogy győztesként kerülne ki az összecsapásból. Aztán továbbra is csak kapkodta a fejét, szerencsére nem egyedül akart csak tovább haladni. Úgyhogy már ketten várakoztak, aztán hárman. ~ Jujj de jó...még talán mehetünk is ma... ~ Elmélkedik, de amint megindul a csoport, ő is halad.
- A mérgező növények ellen a legjobb védekezés, ha nem esszük meg őket. - Jegyzi meg szarkasztikusan.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Kedd 18 Jún. 2019, 21:46

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

- Ó, az a hókuszpókusz mit sem ér Rémálom ellen - vágta rá Niteris - Komolyan azt hiszi, hogy Rémálom mérhetetlen gonoszsága mellett képes felfedezni egy barátságos lény ártatlanságát?
A démon most hallotta először, hogy az egész mesevilág esetleg valódi is lehetett. A mélyen tisztelt doktor úr meg volt győződve róla, hogy illúzió volt az egész, ennyi biztosan kiderült a jelentéséből (amit Niteris már számos alkalommal átlapozott). A mélyen tisztelt doktor úrnak pedig csak igaza lehetett! Ez a lovag szemmel láthatólag szörnyen félre volt informálva.
- Én nem vagyok heves! Maga heves! - mondta esernyőjével egyre ingerültebben hadonászva - Ha Rémálom eljön, Nüx eltörpül az ő ereje mellett. Belelát mindenki lelkébe! Hírnökei mindenkit rémálmokkal fertőznek meg! Számára minden élőlény csak a félelmeinek halmaza, és ha eljön, nem is leszünk többek... Khm... Legalábbis ezt olvastam egy könyvben. A lényeg az, hogy a panthelomoknak ezt meg kell akadályozniuk. Ha netán látnának egy istent, ezt feltétlenül adják tovább neki.
A baljós kitörése után Niteris igyekezett úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Elgondolkodott rajta, hogy talán egy kicsit túllőtt a célon... de aztán hamar rájött, hogy ez butaság. Hiszen ő csak egy baráti figyelmeztetést adott át, semmi többet!
Ezzel nyugtatgatva magát végül ő is a többiek után indult, ám nagy töprengésében elfeledkezett a virággyűjtés esetleges előnyeiről...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 19 Jún. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. június 23. (vasárnap)

Las Vegas - Page 8 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:25 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


- Tudom, hogy feltételezés, azért kérdezem, hogy lehetséges-e… - forgatta meg a nő a szemeit.

De a csapat végül is úgy döntött, hogy bemegy az épületbe. Az ajtó kilincses votl, azt könnyedén le lehetett nyomni és így kinyitni a kétszárnyú ajtót, ami bevezetett az épületbe. Odabent az egész hely még szebbnek tűnt, mint kívülről. Szerencsére minden távol volt, ha nem akart a társaság hozzáérni a növényekhez, a kikövezett út közepén jó két méterre lehettek a növényektől.
Las Vegas - Page 8 FMKVokX
Az egésznek tényleg olyan hangulata volt, mintha az Avatar című moziban lettek volna a Pandora-n. Amint mindenki belépett már a csapat is érezhette, hogy tényleg van itt valami. Eddig csak energiajeleket fogtak eszközökön, vagy máshogy, de most érezhető volt a jelenlét is. valami hívogatta jelenlevőket a dóm belsejébe.

Amennyiben ezt az érzést követi a társaság, akkor az úton egyesen betudnak jutni a dóm kellős közepébe. Az út jellemzően kanyargós, éppen ezért a végén is egy kanyar mögött volt, amit kerestek. Először csak egy nagyjából egy méter magas fénylő tojást láthattak meg, majd azt, hogy valamilyen sötét energia áramlik belé állandóan.

Ahogyan tovább haladtak egy nagyjából két méter magas furcsa alak volt az, aki áramoltatta az energiát. A férfi úgy helyezkedett, hogy szemben volt a csapattal, így akár takarásból, akár előjőve is. Bármelyik is legyen úgy tűnt, hogy az alak már várta a társaságot, vagy tudott az érkezésükről, mert mielőtt bárki kibukkant volna már köszöntötte a csapatot.

- Pont időben érkeztek, féltem, hogy lekésik az éjszaka fénypontját - mondta.

Las Vegas - Page 8 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 8 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 8 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» Vegas
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.