Las Vegas

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. május 14. (kedd)

Las Vegas - Page 7 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 14:45 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


- Fogunk beszélni, csak jussunk ki innen - mosolygott a gorgó Lisa-ra. - Ez a jó hozzáállás Miss Skatfield, köszönöm, hogy próbálja a lelket tartani bennük!

Lucy a pörölyt választotta magának, utána Svarog a másfélekezes kardot vette fel a letett fegyverek közül, mivel a másfél kezes kardot Svarog elvitte, így George csak egy tőrt választ magának, íj sajnos nem volt, így ezzel kellett beérnie, ami volt. Lisa pedig a rövidkardot veszi el, ahogyan körülnéz voltak olyan dolgok, amiből tud magának pajzsot gyorsan összeeszkábálni, csak egy szék ülőkéje, vagy hátlapja kellett, illetve egy öv és egy tőr, amivel kiszúrja a pajzsot, hogy az övet átvezesse rajta.

Ha megcsinálja, akkor pár perc alatt ezzel végez, amíg a többiek válogattak, illetve felsorakoztak, hogy kik is mennek. Végül mindenki úgy döntött, hogy segít ebben és jó lenne megoldást találni a helyzetre. Eirene elégedetten nézett végig a csapaton, bár az öregurat kissé furcsállta, hogy ő is menne, főleg, hogy szinte semmit sem tud.

- Biztosan tudja vállalni? - kérdezte Niterist. - Íj nincs senkinél… legalább is olyan, amit te tudnál használni, hacsak nem tudsz olyan fegyvert kihúzni, amihez legalább egy tonnás erő kell, de a tízszerese sanszosabb.

Ekkora ereje nem volt George-nak, így le kellett mondania minderről. Közben a lány intett, hogy a csapat kövesse. Ha megtették, akkor a kaszinó hátsó kijáratához mentek, ami egy „sikátorba” nyílt, ahonnan mind a jobb, mind a bal oldali irányba lehetett menni. Jobbra látszott az utca és a tér, ahol a lények is voltak és ostromolták nem túl okosan a főbejáratot. Balra pedig tovább vezetett az út, szemben pedig egy másik épület, egy másik hotel, aminek úgyszintén itt volt a hátsó bejárata.

- Át kell jutnunk valahogy a másik oldalra és ott el a fűvészkerthez.

A csapat jelenleg az Eiffel torony mögötti kaszinóban és egyben szállodában voltak. A hotel előtt a torony és ott a lények, most az utcánál voltak, itt semmilyen lényt nem láttak. Balra az utcán tovább haladva a metróhoz is eljuthattak a kaszinón túl pedig egy bevásárlóközpont volt és a belső főút, vagy már-már autópálya. Így csak rajtuk múlt, hogy miként akarnak eljutni a füvészkerthez.
Las Vegas - Page 7 GSDJAWo

Las Vegas - Page 7 7kMvp6c

Úgy vettem, hogy Alicia is megy az előzőek alapján. És Niteris is, aki nem tud írni, de mondta, hogy örülne, ha úgy venném, hogy megy.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Szomb. 11 Május 2019, 01:06

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

Felháborító! A Hydra történelmében még nem volt példa ilyen felelőtlenségre. Elküldeni a két legkiválóbb ügynököt egy ismeretlen laborba megfelelő felkészítés nélkül... Egyszerűen hallatlan. Niteris most először valóban fontolgatni kezdte, hogy szörnyű jelentéseket ír a koordinátorokról (és mindenki másról, akit csak hibáztatni lehetett), de aztán...
-Ejj, a nemjóját! - tört ki belőle, amikor egy ismeretlen kaszinóban találta magát - Úgy hiszem, hogy én nem ide jöttem, de... Ó!
Lassan-lassan megfigyelte, hogy kik is veszik körbe. Egy kígyóhajú nőszemély, egy szépséges kentaur, pár mitugrász a tévéből és egy szörnyűséges xenofób lovag. És valamiért Nüx is szóba került... akinek ha minden igaz, egészen megnyerő gyerekei vannak.
- Igen, kiválóan vagyok - jelentette ki, és elfogadta a segítő kezet. Abból ítélve, hogy még nem vált kővé, sejtette, hogy nem a híres Medúzával állt szemben, de azért nem tudta levenni a szemét a kígyókról. Vajon mindegyiknek külön tudata van? Mi történne, ha az egyiket levágnák? Mindenki elgondolkodott már ezeken...
Az viszont egyáltalán nem volt kérdés számára, hogy megy-e segíteni. Ennyi idő után látszólag először valóban esélye volt rá, hogy jópontokat szerezzen az isteneknél, és még rágyió sem volt nála, hogy az ő felettesei ebben megakadályozzák. Igazán figyelmes az istenektől... Kár, hogy a kígyóhajú nő kételkedett páratlan képességeiben.
- Ugyan kisasszony, értem nem kell aggódnia - mondta nyájasan, majd kissé zordabban George felé fordult - Aztán maga meg nehogy rám támadjon, ha ha netán meghalna egy képzeletbeli fickó! Az istenek előtt az nem mutatna jól.
Az istenekre gondolva gyorsan le is szakított egy pálmalevelet "Chiré Ayizan"-t mormolva, majd elindult a többiekkel. Megszemlélte a lényeket, az utat, majd tekintete megakadt, a barátságos és hívogató metró-aluljárón. Aztán valami szöget ütött a fejébe...
- Ez itt nem Görögország, igaz-e? - kérdezte nagy bölcsen, miután alaposan felmérte a területet. Ezzel nagyjából ki is merültek az útirányra vonatkozó ismeretei...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Hétf. 13 Május 2019, 07:42

Lucy Skatfield
Felszerelés:


Lucyval együtt körülbelül fél tucatnyi ember állt készen a pálmafánál, remélve hogy megtalálják a módját a helyzet megoldására. Még a frissen beeső öregúr is csatlakozott a csapathoz. Nemigen tűnt harcos típusnak, de pont ahogy Lucy esetében is, a látszat néha csal. Ettől függetlenül Lucy örült volna, hogy ha néhány "halhatatlan" is csatlakozott volna hozzájuk, vagy legalább tettek volna valamit az állandó vitatkozásukon kívül.
A kis csapat, Eirene vezetésével egy hátsó kijáraton hagyta el a kaszinót, ahol szerencsére nem volt egyetlen szörnyeteg se. Ebből legalább kiderült, hogy nem túl értelmesek ezek az izék, ami jó hír volt. Az efféléket könnyebben át lehet verni.
Eirene gyorsan felvázolta a helyzetet, mindössze csak egy tervre volt szükség.
~ Vagy csendben, nagyobb kitérővel elkerüljük őket, vagy adunk nekik valamit, amit támadhatnak. ~ a tervhez Lucy nem tudott volna sokat hozzáadni, így inkább csendben maradt.
Próbált közben nem arra gondolni, hogy vajon mi történne, ha a szörnyek betörnének a kaszinóba. Talán pontosan az történne, amit a sárkányférfi mondott.
A pörölyét erősen megszorítva inkább a többiekre, valamint a környezetre figyelt, készen az indulásra.

_________________
Las Vegas - Page 7 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Svarog Hétf. 13 Május 2019, 12:35

Svarog maga elé tartja a kardot, és megforgatja a kezében. A SHIELD-nél kapott kiképzés kiterjedt a közelharci fegyverekre is, szóval szinte úgy tartotta kezében mintha annak meghosszabbítása lenne.
Elvigyorodik, de ez a mosoly egyszerre csak lefagy az arcáról, mikor a kapun keresztül érkezett öregember velük akar tartani. Erre felvonja a szemöldökét, és arca elé tartja, közben rásandít.
- Talán nem lenne valami jó ötlet. Nem nagyon bízok benne, hisz csak úgy a semmiből jött egy kapun és hirtelen segíteni akar? A ti dolgotok, de talán jobb lenne itt őrizetbe tartani. Utálnám ha igazam lenne.
Az egy kicsit megnyugtatta, hogy a szivar nem kapott fegyvert, és ha a csata hevében nem változik át valami drabális szörnnyé vagy nem derül ki róla, hogy talán Loki álruhában. Nem sokat teketóriáztak. Egy hátsó ajtón mentek ki, és indultak meg.
- Nem, nem Görögország - felelte a gyanús alaknak. - És nem is Kansas. Nevadában vagyunk, Vegasban. Legalábbis az épületek alapján még ott.
Az Eiffel torony replikát és a körülötte sündörgő dögöket látva arra gondolt, hogy beszarassa a vénembert, hogy a kontinensek egymásba csúsztak vagy a Föld darabokra robbant, és a darabok így álltak össze.
Azonban látva az üres utcát elő is áll az ötlettel.
- Arra mennék - mondta Svarog, és felvonja a szemöldökét. - Azon a metróhoz, vagy akár meetünk a pláza felé is. Nem hinném, hogy ez a Nüx ennyire ostoba lenne, hogy minden erejével a kaszinót támadja, és két menekülési útvonalat is hagy. Valami csapda van ott, és a csali lehet a fűvészkertben van.
Megvakarja az álla alatt a bőrt zavarába.
- De ha válaszokat akarunk, oda kell mennünk, és beszélni Nix fejével, hogy milyen csúnya dolog elrabolni egy egész várost. - Olyan hangsúllyal mondta, hogy itt nem csak verbális eszközökre gondol a rábeszélésre. - Ki mit gondol?
Nézz a kígyóhajú lányra és Aliciára.


Másfélkezes kard:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 13 Május 2019, 17:22

George

Megáll a csapat mellett. Az öreget ő se érti, hogy mit akar. Állítása szerint nem kell őt félteni. George azért megjegyezné, hogy a másikat nem kéne vinni mikor is olyan vád éri amitől egy pillanatra a szája is tátva marad a döbbenettől.
-Hogy micsoda? Már megbocsásson, de nem szokásom ártatlanokra támadni. Mégis honnan veszi ezt? Találkoztunk már korábban?
Néz az öregre, de egyáltalán nem tűnik ismerősnek számára. Végül a csapatuk összeáll. Az íj kérdésére megrázza a fejét.
-Nem rendelkezek ekkora erővel.
Akkor marad a tőr. Végül is ezzel is tud valamit kezdeni, de ha ezt túléli akkor figyelnie kell, hogy mostantól mindig legyen nála fegyver a jövőben. Mikor kiérnek akkor látja, hogy ezek a démonok csak a főbejáratot támadják. A kérdésre, hogy merre kéne haladniuk George katonaként gondolkozott.
-A metró valószínűleg nem működik. Az alagútba lemenve pedig ha támadás érne akkor kihasználhatnánk, hogy kevesen vagyunk és a felmerülő létszámfölényt kompenzálhatnánk, de könnyen körbe is vehetnének és csapdába csalhatnának. Biztosabb ha a felszínen haladunk. Nüx kisasszonnyal kapcsolatban pedig biztosíthatom, hogy Lisa kisasszonyt botor dolog lenne gyávasággal vádolni. A bátor kentaur faj harcosa aki ahogy a többiek is láthatták akár fegyvertelenül is neki mer rontani az ellenségnek ha más megoldás nincs. Ha ő úgy véli nem kéne szembekerülnünk vele akkor adok a véleményére. Én a harc elkerülését helyezném előnybe.

Lisa

Szétnéz és megállapítja, hogy elméletileg tudna egy gyenge pajzsot összeeszkábálni ami arra jó, hogy legyen. Csak kéne még egy...
-Van valakinél egy feles öv? Ha a véretek féltitek akkor egy övvel azért kisegíthettek.
Ha kap egyet akkor összerakja a pajzsot. Ha nem akkor anélkül áll be a csapatba. Az öreg is jönne amire felvonja a szemöldökét.
-Ejnye bácsi! Tudom én, hogy öregember nem vénember meg, hogy tapasztalat meg ilyenek, de ez veszélyes lehet és ha feltart minket akkor jobban teszi ha marad.
Azt, hogy beszólt Gawain-nek meg nem is tudja hova tenni. Nem nézné ki a másikból, hogy csak úgy rátámadna egy védtelen öregre. Már ha tényleg védtelen. A Svarog fickó jól mondja lehet gyanús is ez a dolog. Mikor kiérnek akkor pedig jön a kérdés, hogy hova tovább és a pasik elkezdenek ötletelni. Mikor csak elméletben felmerül a kérdés, hogy ő gyáva lenne összébb vonja a szemöldökét. Végül röviden beszél.
-Nüx egy isten, aki egy várost elsötétített csak úgy és az istenek honát elpusztította. Felőlem le 1v1-ezhetitek. Haladjunk! Akkor fent megyünk?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Hétf. 13 Május 2019, 22:06

Alicia elég sok energiát fektet abba, hogy egy kis extrát adjon hozzá a fegyveréhez. Aztán amikor végez és önmagára büszkén csatlakozik a társasághoz, elszomordik. Látja ahogy az egyik bútorból fegyvereket vesznek elő. ~ Meg az apátok fszát... ~ Gondolja és kissé bedurcizik. Összevonja a szemödökét, többször átpörgeti a fejében, hogy mennyi lőszere maradt. Távolról méregeti a többiek ebül szerzett fegyverét és már azon kezd gondolkozni, hogy melyiknek kéne ahhoz meghalnia, hogy hozzájusson az eszközéhez. Hiszen ő sokkal jobban forgatná őket, mint a jelenlegi, aktuális tulajdonosuk. De csendben marad, fortyog magában és követi a többieket a sikátorba. Nah ott meg elkezdi kapkodni a fejét. Még mindig sokat beszélnek az emberek. Meg tanakodnak és demokráciásat játszanak. Ettől kezd kicsit kilenni. A durcázása mellett most még vérig is sértődik. Nagyot sóhajt és odalép Eirenehez.
- Hej, jóseggű medúzza. Ott... - mutat jobbra, a másik hotel aljában látható kis utcácskára. - ...át tudunk menni a másik hotel alatt. Onnan fel a Stripig. Északról kerüljük a Belaggio medencéjét, van egy DIOR üzlet. Nah onnan odajuthatunk, ahova kell. Ha oké, vezesd a népet, légyszí. Te vagy a helyi. - Mondja, majd kissé bíztatva a többieket tesz pár lépést abba az irányba, hátha el tudnak indulni.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 14 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. május 18. (szombat)

Las Vegas - Page 7 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 14:50 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Ami azt illeti a kardok nem tartoztak, tartoznak bele a SHIELD standard kiképzésébe, révén az katonai képzés, így Svarog hacsak nem tanult máshol karddal vívni, akkor nem tudja használni azt. Ő maga tőrökre kapott közelharci képzést és pusztakezes harcra. Bent Lisa pedig kapott egy övet, így megtudta a pajzsot csinálni.

A csapat úgy döntött, hogy fent maradnak és nem mennek le a föld alá, amivel lehetséges, hogy még nagyobb kerülőt kellene megtenniük. És mivel a csapat nem igazán akart az éjszakai lények közelébe sem menni, így egyetlen út volt előttük, azaz „északnak” - a térképen - mennek a bevásárlóközpontig és ott mennek át a másik oldalra. Alicia szavaira a nő bólintott, hogy akkor megy ő előre és milyen útvonalon.

- Indulás! - mondta Eirene, aki a vitákba bele sem szólt.

A csapat tudott a bevásárlóközpontig haladni és előtte is elmenni. Láthatták, hogy a több szintes pláza teljesen üres, de bent égnek a lámpák és a boltokban minden úgy van, ahogyan korában hagyták a vásárlók, vevők, személyzet. Ami egyből látszott innen, hogy túrázó bolt is volt bent, ahol vadászfelszereléseket, és puskákat is lehetett kapni.

Ezen felül még itt sportbolt, ékszerbolt, kávézók, éttermek voltak, amiket látni lehetett. A pláza ajtói kinyíltak a társaság közeledtére, amikor kellően közel értek a fotocellás ajtókhoz, ebben nem volt semmi gyanús. Itt már talán a csönd volt a leginkább zavaró, még a szél sem fújt és elég távol voltak attól, hogy a lények ostromát hallhassák a hotelnél. Csak a saját lélegzetüket, szívverésüket és halk lépteiket hallhatták.

- Szüksége van valakinek még fegyverre? - kérdezte a gorgó halkan. - Megálljunk felszerelésért, vagy menjünk tovább?

Las Vegas - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Svarog Kedd 14 Május 2019, 21:41

A kis csapatuk megindul északnak a bevásárló központ irányába, azon az útvonalon, amit Alicia is javasolt. A gorgó megy előre, a harcias nő hátra, Dragunov pedig előreengedve a "civileket", ha a felfegyverezve lehetne őket még civilnek hívni és sereghajtóként hátramarad. A kardját kivonva figyeli a környező sikátorokat, hogy nem e ront elő valami sötétbőrű pokollényeket.
Mikor elhaladtak a pláza előtt, megálltak.
Dragunov felnézett, és rájött hogy mi nyugtalanította az éületben. Az ablakaiból ugyanolyan fény áradt, mint egy forgalmas napon. Igen, de azon a napon nem volt forgalom. A kávézók, boltok, butikok egy szóval minden üresen állt. Vendégek nélkül.
A gorgó felvetésére a többiekre pillant, aztán vissza az ablakon át, egészen a túraboltig. A kirakatában csinos kis sörétes puskák sorakoznak, amivel talán odapörkölhetnek valamelyik dögnek. Túl csábító volt itt hagyni egy ilyen zsákmányt.
- Nem tudom, hogy a villanyfény árt e a dögöknek, de ha kell én bemehetek előőrsnek. Kellene pár puska, töltény és zseblámpa ha esetleg használna ellenük. Ha lehetőségünk van rá, hogy ne csupaszseggel keressük meg Ózt, akkor - megropogtatta a nyakát, a kardját maga mellett leengedve megindult az épület felé. - Megállok a bejárati ajtóba, és ha úgy látom hogy tiszta a levegő, akkor szólok. Ha nem, akkor meg látni fogjátok, ahogy repülök vissza.


Felszerelés:
 

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Szer. 15 Május 2019, 00:34

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

- Ugyan kérem, annyira azért nem vagyok öreg, hogy ismerjem magát - magyarázkodott, Niteris - Mindössze... ezek a mai fiatalok! Mind rakoncátlanok, és hajlamosak elragadtatni magukat egy-egy csata hevében. Még egy olyan nagyon bátor lovag, mint maga is tévedhet időnként, nem igaz?
Érezte, hogy veszélyes témát feszeget, és csak egy hajszálon múlt, hogy nem referálta meg ismét Merlin mestert, így megpróbált inkább egy kicsit távolabb húzódni a lovagtól.
A többiektől sem nyert sok támogatást, a kentaur és a sárkány is hátra akarta hagyni, de úgy tűnt a kígyóhajú hölgy szava volt a döntő, így végül ő is sikeresen elindult a csapattal. A sárkány valamiért megrögzötten Ózt akarta elkapni, viszont látszólag helyesen tájékoztattatta a démont jelenlegi pozíciójukról. Ám ekkor Alicia is megszólalt, ami Niteris lelkét szokatlanul felkavarta.
- De kisasszony! - méltatlankodott - Egy hölgyhöz igazán nem illene így jellemezni egy... ősi is megbecsült faj tagját. Feladatunknak semmi köze sincs az ő nemesebbik feléhez!
Miután ezzel jól kiosztotta, önelégülten végigvonult az utcán a többiekkel. Viszonylag eseménytelen séta volt... amíg egyszeriben teljesen feleslegesen meg nem álltak. Mégis csak, kinek kell ennyi idő a felfegyverkezésre? Így nem lehet hőstetteket végrehajtani.
- A fegyverek csak a gyengéknek valók! - jelentette ki a démon - Menjünk tovább, bátor bajtársaim! Vár ránk az Elízium... vagy Artúr király, kinek mi tetszik...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 17 Május 2019, 01:25

George

Az öreg ha eddig csak kicsit volt gyanús a professzor számára most már kimondottan azzá vállt. Úgy nézett rá mint egy diákjára akin látszik, hogy a bulizás fontosabb volt mint a tananyag megfelelő elsajátítása, hogy aztán egy tanárhoz illő teljesen magabiztos és megalázó ténymegállapítást tegyen amivel meglehet, hogy a másik maradék kis önbizalmát is elsöpörte, hogy megfelelő választ adott az előbb.
-Uram! Maga pontosan tudja, hogy ki vagyok. Honnan ismer engem?
Lévén most nincs rajta se a sisakja, se a tabardja nem kéne, hogy felismerjék. Talán a pajzsáról hisz, azt láthatták is a tv-ben is. Ezek után ő mindenképp gyanakodva néz az öregre. Kint a modortalan kisasszony szinte beleböfög a társalgásukba és határoz meg egy irányt amin Lisa ismerőse el is indul. Eddig nem vették észre őket mikor is elérnek egy plázához. A fények George-nak is gyanúsak. Svarog úr feltételezésén elgondolkozik.
-Lehet benne valami. Kerülték a fényt. És a mágikus tárgyakat. Én támogatom az ötletet. Jómagam képes lennék vissza is teleportálni ha baj lenne és ugye a pajzsom félték, de ha ön szeretne menni akkor természetesen nem állok az útjába. Viszont a jó ízlés érdekében megköszönném ha a jövőben tartózkodnának a hátsó fertályak emlegetésétől.

Lisa

Lisa csak enyhén felemeli a szemöldökét mikor az öreg megszólal. Gawain a pajzsáról is felismerhető. Lehet, hogy a prof egy kicsit túlspilázta a dolgot. Bár mondott valamit, hogy a bátyja meg akarja öletni szóval érthető. Kint az útirány túlgondolását a néger csajszi oldotta meg. Lisa általában bírja a kemény nőket, de ő szinte már férfias.
~Tuti leszbi.~
Lisa nem az, de egy ilyen megjegyzés után nem hagyja ki a lehetőséget, hogy a magasságát kihasználva ne vessen egy pillantást a barátnője alvázára amivel egyébként tényleg nem volt semmi baj. Az üzletekhez megérkezve a kiszűrődő vény neki is fura volt. Svarog jól érvelt amit George is megerősített némi kukacoskodással.
~Fertály. Falra mászok ettől a fickótól.~
Forgatta a szemét. Hogy mi volt abban a boltban az egyébként őt nem érdekelte volna mert így is ment volna, de tény, hogy több fegyver nem árt. És gerely biztos van egy sportboltban amit ha ő eldob akkor nagyon csúnya sérüléseket tud vele okozni. A lándzsahajításhoz is jól ért ugyanis. Bár bátorságban nem marad alul a két vállalkozóval szemben, de megvan a harci tapasztalata és a józan esze. Tudja, hogy ő nagyon rossz felderítő.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Pént. 17 Május 2019, 23:47

Alicia kifejezetten elégedett volt azzal, hogy némi hathatós fellépésének hála, végre elindultak. Szerencsére gyorsan tudtak haladni és nem ütközte ellenállásba. Nem akarta kihangsúlyozni, hogy annak a széles kerülőnek hála a zavartalan útjuk, amit ő javasolt. Az mindenképpen nagyképűség lenne. Csak egy keskeny, nehezen eltüntethető félmosolyt enged magának. Ezzel mutatva a világ felé, hogy a lelkében nem csak minden rendben van, de kissé boldog is. Amikor beérnek a plázába kettős érzés kezd motoszkálni benne. Egy részről a félmosolya kiegészül teljessé, még ha inkább csak penge szerűvé is változik a szája, mint teli mosollyá. Mégis csak duplán nyernek a magabiztossága nyomán. Szabad út és eszközök. Ugyanakkor elkezdi zavarni, hogy megint csak késlekednek.
- Pörgessük fel... - mondja még a plázában. Ő maga már nem válogat nagyon. Esetleg keres még egy egykezes ütőfegyvert. De nem válogat, nem keres. Csak ha szembe jön egy. Minél előbb folytatni akarja az utat.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 18 Május 2019, 00:02Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. május 22. (szerda)

Las Vegas - Page 7 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 14:55 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 7 MdVGpET Azzal mindenki egyet értett egyelőre Niteris kivételével, hogy szükségük van fegyverekre, míg ő ment volna tovább, addig a többiek nem. Svarog és George mintha vetélkedni akartak volna, hogy megmutassák majd ők bemennek oda és körbenéznek. Eirene körbenézett és utána felsóhajtott.

- Most komolyan kinek akarnak kompenzálni? Az itt levő csajok tökösebbek, mint maguk… - forgatta meg a szemeit. - Meg nem kéne különválni. Szóval együtt megyünk be!

Ebben azért tény és való, hogy volt valami, két amazon Lisa és a gorgó személyében, a roppant tökös Alicia és Lucy, aki Osborn Angyalainak tagja volt. Így ennek fényében közösen ment be a csapat. Ami azonnal feltűnhetett, hogy itt is minden teljesen csendes volt, nem volt a közelben egyetlen olyan lény sem, ami odakint.

Ebből következhetett, hogy valószínűleg limitált Nüx képessége, a társaság szerencséjére. Szóval odabent teljesen üres volt a pláza, pár helyen leejtett táskák, kávék, szendvicsek hevertek, amik a korábbi emberek helyét mutatták, de ezen felül semmi. Mindenféle gond nélkül meg lehetett a közelíteni mind a fegyver, mind a sport boltot.

A sportboltban főleg sporteszközök és ruházat volt, mert gyógyászati segédeszközök. A sporteszközök gördeszkában, rögbi- és kosárlabdában merültek ki, de néhány tekegolyó is megtalálható volt. ha a raktárban is körbenéznek, akkor ott talált két gerelyt és egy lándzsát is Lisa magának. Minden más kint volt, ha pedig ezeknél valami extrémebbet keresnek itt, akkor lehet, hogy van, lehet, hogy nincs, körül kell nézni.

Ami a fegyverboltot illette, itt már komolyabb arzenálról lehetett beszélni, mint a sportbolt esetében. Furcsa mód ott nem voltak versenyíjak sem, de itt a fegyverboltban igen, ahogyan számszeríj és nyílpuska is, hozzá tegezzel és nyilakkal. Katonai, illetve vadászkések, tőrök. Lőszerek szinte minden legálisan szerezhető fegyverhez. Több kaliberű marokfegyverek, illetve vadászpuskák. De még két shotgun is volt itt bent, így elég szép volt a kínálat itt.

Egy részük a fegyvereknek nem túl meglepő módon elzárt részen volt, így a lakatot és láncot le kellett tépni, vágni, vagy ütni, hogy hozzá lehessen férfi a fegyverekhez. Másnál pedig betörni az üveget, igaz ez azzal jár ezen esetben bekapcsol a riasztó, aminek elég hangos hangja lesz.

Las Vegas - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Svarog Vas. 19 Május 2019, 11:33

Dragunov átlépi a küszöböt és körbepillant. A lámpák felkapcsolva, sehol egy dög. Pedig ez tökéletes kelepce, akár még el is játszadozhatnának velük. A sárkány még tesz egy lépést, közben fülel és a tekintetét végigfutattja a padlóra ejtett táskákon, kávéspoharakon. Végül együtt mennek be és kutatják át a plázát.
Odafordult a gorgóhoz, és vállat vont.
- Jó, végül is ha csapda lett volna, akkor már együtt legyünk benne. Végül is a görögöké a demokrácia. Nem baj, legalább együtt is tudnánk kimászni - Elindult a sportbolt felé. - Ez csak azért is jó hír, hogy egyet se látunk, mert bizonyítja, hogy Nüxnek is megvannak a határai.  Meg legalább tudjuk védeni egymás se... fertályát.
Mondja és a professzora sandít. Aztán belép a fegyverboltba, és körbepillant. Azonnal magához vesz egy számszeríjat és egy kötegnyi nyílvesszőt. Magához vesz egy katonai kést és a jobb oldalába tűzte. A többi, a komolyabb cuccok, mint a maroklőfegyverek, vadászpuskák és a két shotgun ott volt hátul, egy lakattal és lánccal lezárva.
A sárkány megdörzsöli az állát.
- Kell itt lennie valahol egy kulcsnak, ha csak nem volt az árusnál - mondja azoknak, akik esetleg vele jöttek. - Nincs valakinél egy hajcsat, vagy egy kereszthornyos csavarhúzó, hogy csöndben kinyissunk? Csak nem kellene zajt csapni, és idecsalni a dögöket.


Felszerelés:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Hétf. 20 Május 2019, 16:04

Lucy Skatfield
Felszerelés:

Röpke tanácskozás után a csapat inkább a hosszabb, de kevesebb veszéllyel járó utat választotta. A jelenlegi létszámukkal és fegyverzetükkel talán ez volt a legbölcsebb döntés. A biztonságos út ellenére Lucy egy kicsit se engedte el magát, menet közben éberen figyelt a környezetére. Ha valami megtámadná őket, akkor gyorsan kell reagálnia.
A kaszinótól távolodva a zajok is csökkenni kezdtek, majd a plázához érve már teljes volt a csend. A néma csendtől Lucynak rossz előérzete támadt, de ezt igyekezte leküzdeni. Elhatározás ide vagy oda, ez akkor is a legelső bevetése volt, és a kelleténél sűrűbb is lett a nap. Viszont ha már idáig eljutott, nem tervezte bedobni a törölközőt.
Eirene szavaival teljesen egyetértett, ahogy lehordta a csapat férfitagjait, akik előszeretettel mentek volna előre körbenézni, míg a hölgyek várnak. Lucy nem látta sok értelmét az erősködésnek, vagy a gyanakvásnak, elvégre itt kint már csak egymásra számíthattak.
A plázába bejutva a csapat egyes tagjai extra fegyvert készültek beszerezni, míg Lucy inkább várt. Neki elég volt a pöröly is, valamint valamit még meg akart tudni Eirenetől, de előtte az öregember szólította meg.
- Izé...persze, bár nem hinném, hogy ez szükséges. - felelte kissé összezavarva a kérdésre. Ilyen helyzetben nem gondolta, hogy ez számítana, de nem is volt benne teljesen biztos. A kérdés viszont kissé váratlanul érte. A fejét vakargatva tért vissza az eredeti céljához.
- Lehetne egy kérdésem? - ment oda a gorgóhoz. - A kaszinóban mondottak alapján te már találkoztál ezzel a Nüx figurával. Pontosan miféle személy is ő? - kérdezte.
Azzal tisztában volt, hogy nem lehet egy kellemes ember, de többet akart tudni. Minél jobban ismeri az ellenfelét, annál jobban megérti a helyzet súlyát. Vagy annál jobban tudja majd meggyűlölni.

_________________
Las Vegas - Page 7 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 21 Május 2019, 09:08

George

Az egykori lovagtól mi sem áll távolabb minthogy a mágikus vagy harci képességeivel hencegjen. Az agyi és nyelvi kvalitásai viszont már büszkeségre adnak okot számára is. Így a medúza hölgy megjegyzésére csupán feljebb vonta a szemöldökét.
-Kisasszony, egy sötét városban kivilágított pláza gyanúsnak nevezhető. Az ön által tökösségnek nevezett tulajdonság nem összekeverendő a bátorsággal hisz a taktikát nem megbeszélve, a csapdába besétálva, a bátorságból botorság lesz. Ezen kívül mint teleportálásra képes egyén javasoltam magam és nem a hölgyek képességeit kívántam degradálni. De persze amennyiben ez a csapat döntése én fejet hajtok előtte.
Mikor bementek akkor George előbb a sportboltba ment szétnézni. Ha ott látott valami fáslit vagy hasonló a jövőben hasznos dolgot ha sérülések lennének akkor, azt magához vette. Meg egy hátizsákot keresett, hogy kényelmesebb legyen a nála lévő dolgokat vinni. Ezek után ment a fegyverboltba ahol íjat vett magához és egy tegzet nyilakkal. A modernebb fegyverekhez bár értett használni nem akarta őket. A kérdésre megnézte és megrázta a fejét.
-Nem fog menni. Kóddal nyílik. Anélkül csak a cég embere tudná nyitni. Tudom, hogy megy ez otthon is ilyen volt a boltban. A láncot le lehet ütni.

Lisa

Rene nem változott semmit. Lisa jót mosolygott a barátnője megjegyzésén és gondolta, hogy a prof fejben átkozza a sorsot, hogy két ilyen görög csajjal hozta össze a sors. Volt még némi hosszas magyarázkodás ami annyira jellemző rá, de ha minden jól ment utána vagy akár közben már be is mentek. Ott Lisa első útja a sportbolt felé ment. Elég gyenge választék volt meg kell hagyni. Alaposan szétnézett és a raktárban talált nem csak két gerelyt, de még egy lándzsát is magának. Egyből jobb kedve lett. Még valami egyéb dolgot keresett amivel normálisan rögzíthette magára őket, hogy ne kelljen mindig fognia és ha ez sikerült szinte vigyorogva ment a barátnőjéhez pajzzsal és lándzsával a kézben.
-Ehelyett egy aszpisszal és a páncélomba olyan lenne mint otthon.
Persze túlzott hisz otthon normális hajítólándzsái voltak. Sokkal másabb volt egyébként is ez a helyzet. Mindegy. Megrohanták az emlékek. A pasik a fegyverboltban válogattak, de neki ennyi elég volt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Kedd 21 Május 2019, 20:11

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

- Hermész nevében az üzletet ezennel kiraboljuk! - jelentette ki Niteris, miután látta, hogy a többiek nem sietnének megmenteni a világot. Szívesen merengett volna más dolgokon is, de a váratlan déja-vu érzés miatt ezt inkább mellőzte. Rosszallóan megcsóválta a fejét, amikor a kígyós hölgy "jóseggű tökös csajokat" emlegetett, de nem szólt ellene semmit. Inkább ő is beszállt a bolt kifosztásába.
Vagyis hát... nézelődött, megbökdösött néhány cuccot, aztán (amennyiben talált íróalkalmatosságot) elkezdte összeírni a csapat által megrongált, illetve eltulajdonított tárgyakat.
- Ugye Osborn fedezi az efféle károkat - szólította meg Lucy-t - Ha szíveskedne itt aláírni, helyreállna a rend, amit mind nagyon szeretünk. Dicsőség Jusztícia úrnőnek!
A démon már számtalanszor hallotta a Hydránál, hogy ezek az önjelölt hősök menthetetlenül szétszórtak (és gyakran veszélyesek), de ez nem állította meg őt abban, hogy jó példát mutasson nekik. Ki tudja... talán egy ufóinvázió közepén ők is jobban hajlanának egy egységes birodalom megalkotására. Az istenek is teljesen oda vannak a gondolatért. Csak az a kár, hogy mind a saját követői alatt egyesítené a világot...

//Ez a hozzászólás a fórum rosszalkodása miatt újraalkotásra került. Az eredeti, ami mellékesen hétszerte jobb volt (mert most már bármit mondhatok Smile ), Svarog és Phobia hozzászólása között készült//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Kedd 21 Május 2019, 22:53

Alicia kezdett unatkozni az első boltban. Már-már szóvá tenné, de tűrtőzteti magát. Ha túl sokat hallatja a hangját elveszítheti az erejét. Azt pedig nem akarja, mivel még látja arra a lehetőséget, hogy meg kell rendszabályoznia a többieket. Így egy darabig karbafont kézzel dobol a lábával. Aztán haladtak tovább. A második bolt már tetszett neki. Először is lőszert vett magához. Újratöltött. Aztán keresett még pár övre rakható pisztoly tártokot és felhúzta a megfelelő ruhadarabjára. Ezekhez aztán rekvirált magának tárakat is, amiket meg is töltött. Végül, ha mindezek után még maradt ideje, akkor magához vett még egy nagyobb kést a kis új okos eszköze mellett. Ha ezek után még mindig nem indulnak, akkor megint karba font kézzel kezd el dobolni a lábával és vár az indulásra.

Felszerelés:
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 22 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. május 26. (vasárnap)

Las Vegas - Page 7 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:00 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 7 MdVGpET Amíg a többség szenvedett azzal, hogy miként is oldják meg a riasztó kérdését, addig Lucy odafordult a gorgóhoz és kérdezett tőle. A lány kedvesen mosolyodott el az elején, de amint Nüx-re terjedt a kérdés a mosoly eltűnt az arcáról és komorság vette át a helyét. Bólintott először, majd vett egy nagy levegőt, látszott, hogy tényleg nem a legkellemesebb téma.

- Nüx a sötétség istennője, valaki, aki hatalmas erővel bír és nem a legjobb beszélgetőpartner. Az istenek is félték a hatalmát, míg végül Zeusz úgy nem döntött, hogy megelégelte Nüx áskálódását és kihajította Olümposzról. Olümposz nem csak egy hegy Görögországban, hanem a dimenziónk neve, ahol éltünk évezredekig békében, ritkán vegyülve csak a haland… emberekkel.

- A távozása után évszázadokig béke volt, békében éltünk, fejlődtünk. Míg egy nap végül Nüx saját maga kreálta hadsereggel tért vissza Olümposzra, azzal a céllal, hogy kiirt mindenkit ott. Nem számít, hogy isten, gorgó, amazon, mitikus lény, félisten. Noha nem becsülték alá, de még így is győzelmet aratott a seregeink ellen.

- A sötétség, a végső órán az istenek a jósokkal egy rituálét hajtottak végre, mindenkit aki a dimenzióban élt kimenekítettek és a Földre küldtek emberi testben, emlékek nélkül, hogy elrejtőzhessünk Nüx elől. Arra bizonyára emlékszik, hogy 2022 karácsonyához közel hatalmas vihar volt New Yorkban és akkor nagyon sok ember görög mitikus lényekké változott. Akkor érték el az istenek újra Olümposzt.

- Ekkor kaptuk vissza az eredeti alakunkat és emlékeinket is. azóta nem hallottunk Nüx-ről, de már van kapcsolatunk eredeti otthonukkal, ahol újra kisütött a nap, Nüx sötétsége eltűnt. A mai napig nem tudtuk, hogy mi van vele… ő az éjszaka úrnője, az árnyaknak, a sötétségnek parancsol. A sötétséget képes még fizikai formában is manifesztálni, vagy akár örökre megvakítani vele valakit. Természetesen ezeken felül nagyon erős, regenerál és ellenálló is, mint az istenek zöme.

Aki, amit akart magához tudott venni, kivéve a lőfegyvereket, mert azok voltak elzárva. Alicia és Lisa közben feltudtak szerelkezni. Mire ők visszaértek és a többiek, azaz az urak még mindig azon tököltek, hogy miként nyissák ki a szekrényeket, Eirene elunta a dolgot.

- Félre idióták! - mondta. - Továbbra is másik dimenzióban vagyunk 200 méterre a dögöktől, az épületből sem jut ki a hang, már ha egyáltalán hangos a riasztó…

Ezzel fogta és lelőtte/szétlőtte a zárat és a szekrény pedig kinyílt. A riasztó nem szólalt meg, bár ha valaki megnézte, akkor a pénztár alatt villogott pirosan, hogy megy a riasztó, csak épp hangja nincs.

- Nagyszerű, akkor igyekezzenek, ha kérhetem mielőtt mi itt lányok elalszunk… - utalt Lisa-ra, Lucy-ra és Alicia-ra.

Las Vegas - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Szomb. 25 Május 2019, 15:23

Lucy Skatfield
Felszerelés:


Lucy valóban nem a legkellemesebb témát választotta a társalgáshoz, de amíg lehetett, információhoz kellett jutnia. Talán ő lehetett az egyetlen, akinek fogalma sem volt arról, hogy mi is történik pontosan. Eirene viszont eléggé ismerte Nüx személyét, így érthetően őt kérdezte róla. A kapott válasz viszont felülmúlta az elvárásait.
Eirene minden egyes szavát végighallgatta. Hogy Nüx egy istenszerű lény, a sötétség úrnője, aki voltaképp elfoglalta a görög istenek otthonát. Egyes egyedül, egy saját maga által kreált sereggel, és még az istenek se tudták megállítani.
- Értem. Köszönöm. - mondta Lucy halkan, miután megemésztette a kapott választ. A tény, hogy ez a szörnyűséges alak már elvette egyszer mások otthonát, és most a Földdel is ugyanezt tervezi, alaposan felhúzta. Hallott már hasonló szörnyetegekről, egyet saját magában cipelt egy ideig, de Nüx?
Lucy az egész testében remegni kezdett a dühtől, összeszorított fogakkal állt odébb. Azzal se törődött, hogy Eirene lövöldözni kezdett, és sürgette a csapat másik felét.
- Csak induljunk. - vágta hozzá a férfiakhoz.
Csak el akart indulni végre, hogy megállíthassák ezt a szörnyszülöttet, és lehetőség szerint beverjék a képét.

_________________
Las Vegas - Page 7 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 25 Május 2019, 18:22

Lisa

A kentaurcsaj odaáll a többiek mellé és várja mit művelnek a pasik. Megállapítja ő is, hogy tökölnek a pasik. A téma nem épp a legvidámabb, de már a Osborne playboynyuszija is tudhatja ki az a Nüx, aki elrabolta őket. Rene megunja a várakozást és bemegy rendet tenni. A módszerei nem változtak. Lisa-nak ha nem lennének ilyen helyzetben akkor kedve támadna mosolyogni is. Így viszont csak néz. A lándzsájára támaszkodik és néz. Ő maga nem szívesen találkozna Nüx-el. Szívesebben venné ha meglógnának az orra elől. Mondjuk vissza a dimenziójukba ahol kérhetnek segítséget.
~George tuti ki fog készülni. Rene kedvesem azért ne üsd le ha hisztizik. Szegény fiúk lassan már sajnálni fogom őket. Bár rájuk fér a kiképzés. Jó ég! Ha ennek vége én hallgathatom a proff durrogását. Jobb ha dobom, hogy magában kiadja. Azt az ivást amúgy is megbeszéltük már. Csak jussunk oda.~

George

A lovag előadta a tudását miközben magához vette az íjat és a nyilakat. Ekkor ismét a medúzahölgy lépett be és a stílusával ismét aláásta magát a lovag szemében.
-Idióta? Helyzettől függetlenül, az ön stílusa közönséges, kisasszony.
~Még, hogy én vagyok az idióta. Természetesen nem ezek a vulgáris nyelvezetű, a taktikáról még nem is halló, lövöldöző nőszemélyek. Hisz a felderítése egy sötét városban világító épületnek természetesen időpazarlás. Annak a megjegyzése, hogy miképp működik a riasztóberendezés szintén. Arra pedig még ki se térten, hogy legalább száznegyven decibel hangerejű volt az imént elhangzó pisztolylövés és az milyen messzire hangozhatott ez egy olyan közegben ahol csak mi vagyunk hangforrások. De természetesen én vagyok az idióta. Előre látom, hogy ezek a nők taktikailag is a menjünk fejjel a falnak módszert fogják használni.~
Mivel ő kiválasztotta már az íját így hagyja, hogy Svarog úr válogasson és megáll némi távolságra a nőktől.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Szomb. 25 Május 2019, 19:36

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

A gorgó különösen szép mesedélutánja után Niteris hangulata sokat javult. Ez a Nüx valóban rendkívüli személynek hangzott. Ha egyedül képes volt elűzni az isteneket, talán egymagában elég erős lenne ahhoz, hogy Rémálmot is elzárja. Milyen kár, hogy éppen nem egy baráti találkozásra igyekeztek… A gorgó azonban a mese végén megelégelte a várakozást, és visszatért a lovag szekálásához.
- „Félre idióták…” – heherészett a démon, majd széles mosollyal az arcán feljegyezte az újonnan keletkezett károkat. Pillanatnyilag el is feledkezett arról, hogy kerülni szerette volna a lovagot, így meg sem próbálta elrejteni, hogy milyen jól szórakozik a jeleneten.
A nagy öröm azonban nem tartott sokáig, a csapat lassan összeszedte magát, és végre indulásra késznek tűntek. Niteris gyorsan kihasználta az alkalmat, hogy ezúttal ő faggathassa a kígyóhajú hölgyet.
- Khm… és ennek a Nüxnek tényleg vannak gyermekei? – kérdezte, ha elég közel tudott hozzá férkőzni – Mintha ők lennének felelősek a rossz álmokért, igaz-e?
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 26 Május 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield


Alicia D. Blackwood és NiterisKövetkező körváltás: 2019. május 30. (csütörtök)

Las Vegas - Page 7 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 15:05 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood | Niteris
Egyéb információk:


Las Vegas - Page 7 MdVGpET  - Fogd már be, nem tudom, hogy kinek hiszed magad, de nem vagy több annál, mint egy csődör, aki maximum arra jó, hogy utódot nemezzen egy amazonnak, de te még arra sem kellenél egyiknek sem - nézett Eirene Gawain-re. - És még csodálkoznak, hogy nem jönnek ki a különböző Pantheonok a másikkal, ha azt sem tudják, hogy hol a helyük…

Forgatta még meg a szemeit a nő. Most, hogy végre mindenki felszerelkezett fegyverekkel, közben még Niteris is tett fel a nőnek egy kérdést. Ő egy pillanatra meglepve nézett a démonra, majd megrázta a fejét.

- Van egy csomó gyermeke igen, de ilyen nincs, szerelem istene például az övé, a Révész, a Moirák, a viszály istennője, napistennő, megtorlás istennője és hasonlók. De furcsa mód nincs álmokkal kapcsolatos gyermeke.* De már találkoztam ilyen fantázia irományokkal, ahol írtak le neki ilyet, de azok csak fikciók.

Ezek után végre tényleg eltudott indulni a csapat, ami azt jelentette, hogy elsőként kimentek az épületből. Odakint ugyanaz az állapot uralkodott, mint korábban, sötét és semmilyen hang nem volt itt. Újra eltudtak indulni „észak” felé, ahol a pláza vége után elérték a sugárutat. Ott meglepő módon megannyi autó állt, ami talán jól is jött, mert jól lehetett közte lopakodni.

Ezen át haladtak át a másik oldalra, ahol el is indulhattak délre, ahol a hatalmas szökőkút volt, ahogyan ennek a közelébe értek láthatták, hogy az egésznek fekete vize volt, nem azért, mert az ég feketeségét tükrözte vissza, hanem tényleg mintha kátrány lett volna. amint a társaság a közelébe ért elkezdett bugyborékolni és úgy nézett ki, mintha valami, vagy valamik ki akartak volna belőle emelkedni.


*Tudom, hogy van, de nálunk nem tudni, hogy van-e.

Las Vegas - Page 7 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 7 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Svarog Hétf. 27 Május 2019, 11:46

- Ne dühítse fel - mormogta Dragunov. Azonban ja, a gorgónak rohadtul nem volt igaza. Hisz ki tudja ebben a világban hogy terjed a hang. Az is lehet, hogy valami mágikus csapdát tolt rá ez a Nüx.
Ha elég okos, akkor bizony rájöhetett, hogy ők először a fegyverekért nyúlnak. Erre a szétlőtte a zárat. A riasztó vörösen villant fel, de a csörömpölés akár oda is vonzhatta volna. Semmi sem történt.
- Kösz - mondta, és odaszól halkan George-nek. - Menjünk be, mielőtt kitörne a nemek háborúja. Előbb gyilkoljuk le egymást, Nüxnek meg csak egy kávét kell kérnie.
Az egyik polcról leemelt egy pisztolyt, és a kés mellé tolta, valamint töltényt is helyez a zsebébe.
Indulásra készen visszatér a társaihoz. Még hallja, ahogy Nüx gyermekeiről beszélnek. Észak felé haladnak, egy hatalmas szökőkút felé. Benne sötét kátrány rotyog, mintha alatta valamiféle teremtmények mocorogtak volna arra várva, hogy a felszínre bukkanjanak. Mintha a közeledtükre mintha a folyamba aligátorok várakoznának zsákmányra.
Rájuk.
- Szerintem tartsuk meg az öt lépést - mondta Svarog, és a pisztolyáért nyúlt. - Nem lassíthat le minket semmi.
Logikus volt, ez a fekete löty beszivárgott a vízvezetékrendszerbe, és átitatta a csövekben keringő vízet.
- Ez a Nüx víze, mi? - kérdezte Dragunov. - Aki iszik belőle, az felejt?


Felszerelés:

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Niteris Hétf. 27 Május 2019, 20:11

Hol a pokol kapui nyílnak
Tulajdonságok:

Tehát... Nüxnek nem voltak rémálmos gyerkőcei, akik ennél fogva nem riválisai Rémálomnak, tehát jó eséllyel Nüxnek sem állt érdekében ellene hadakoznia. Igazán kár... Niteris nem volt túl elégedett a helyzettel. Kimondottan feleslegesnek tűntek a nem létező istenekhez intézett imái... De ez hirtelenjében semmin sem változtatott, megoldandó probléma viszont akadt bőven enélkül is. A szóváltások kezdtek elharapódzni, mire a démon, kinek bizonyítottan aranyszíve volt, elhatározta, hogy békét teremt.
- Kérem ne haragudjon a lovagra! - fordult először a a gorgóhoz (mivel már sikerült közel férkőzni hozzá) - Egy kicsit xenofób szegény, és különösen utálja a nála különb, csápokkal rendelkező fajokat, de nagy segítségünkre lehet a gonoszságdetektoraival meg hasonlókkal.
Ha ezzel sikerült meggyőznie a kígyóhajú hölgyet (vagy legalább az azonnali belső háborúkat elkerüli) szépen átvándorolt a lovaghoz, hogy az ő lelkiállapotát is helyrerakja.
- Fiam, én már sok telet megéltem - mondta neki, és megkísérelte vállba veregetni -  Biztos vagyok benne, hogy ha dolgozol egy kicsit a modorodon, találunk neked egy nem túl válogatós amazont, akinek nemzhetsz utódot. Fel a fejjel! Náladnál csúnyább házasembert is láttam már.
Miután így belejött a bölcsesség kiosztásába, természetesen a barátságos szökőkutat sem hagyta szó nélkül.
- Ez itt nem egy szimbionta - közölte a társaival - Azok nem szoktak így bugyborékolni... Ó... de nézzétek, mondani akar nekünk valamit!
Niteris ritkán találkozott ilyen szép élőlényekkel, így igyekezett a társaság elején elhelyezkedni. Nagy figyelemmel kísérte a "víz" minden mozdulatát, és amennyiben bárki meg akarta zavarni a koncentrációját, azonnal lepisszegte. Ha minden jól ment, az érkező kátránylény legelőször az ő kedves mosolyával találkozott.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Kedd 28 Május 2019, 17:02

Lucy Skatfield
Felszerelés:Megkapta a választ, ami mindent helyre tett. Lucy számára egyértelművé vált, hogy ezt a Nüx nevezetű szörnyet meg kell állítani, és ezt nem békés szavakkal kell véghezvinni. Hiába képezték ki arra, hogy ne öljön meg senkit se, és hiába támogatta ezt a módot, Nüx esetében biztosra kell menni. Igaz, azzal is tisztában volt, hogy egy istenszerű lény ellen se ő, se senki más a csapatból nem érne sokat. Ez viszont nem igaz Nüx szörnyseregére. Ha pedig adódik rá alkalom, Lucy rajtuk fogja levezetni a dühét.
A lövés után Eirene, és az egyik csapattag között igen nagy vita alakult ki, amiből Lucy próbált kimaradni. Nüx elleni gyűlölete ellenére próbált higgadt maradni, és nem behúzni egyet annak az ostoba fickónak.
- A helyzetre való tekintettel talán nem most kéne egymás torkának esni. - jegyezte meg mindkét félnek, miközben az öreg fickó hasonlóképpen próbálta lenyugtatni a vitázókat. ~ Legalább neki helyén van az esze.
A viták lecsendesülése után a csapat végre el tudott indulni a célpont felé, de az út túloldalán egy szökőkútba botlottak. Aminek fekete volt a vize, és erősen bugyborékolni kezdett.
A többiek szavai ellenére Lucy sejtette, hogy a kútból Nüx egyik szörnye, vagy szörnyei fognak kimászni, így gyorsan mellé ment. Képzései szerint tervezett cselekedni, főleg az öregúrra való tekintettel, aki valamiért nagyon látni akarja a kiugró szörnyet.

_________________
Las Vegas - Page 7 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 7 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» Vegas
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.