Dzsungel

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Dzsungel - Page 6 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Emily Johanson Hétf. 07 Szept. 2015, 21:54

~ Szirén ~

Igazam volt, tényleg volt itt valami, vagyis valaki. Szerencsére nem olyan szándékkal amire alapból számítottam, így az életünk megmaradt. A tanárnő megjelenése egyszerre keltett bennem megnyugvást és félelmet. Határozottan nem a legkedvesebb állapotában volt, és a kinézete sem volt túlzottan bizalomgerjesztő. Az sem töltött el sok örömmel, hogy közölte, hogy a tantárgyak feléből megbuktunk. Fantasztikus. Csak azért mert egy olyan próbán ami lehet, hogy a felnőttek egy részét is kikezdi, pedig nekik van több éves tapasztalatuk, mi elbukunk, és ezért még rossz jegyet is kapunk. Az is felháborító, hogy a többi tanár lelépett. ha valamelyikünk meghal itt akkor mit mondtak volna? Hogy nem teljesítettünk jól?
Mindegy, ezen nincs miért vesződnöm. Azt remélhetőleg otthon majd a többi tanár megteszi, hanem maximum újrajárom az évet és kész. Az nem segít ha emiatt dühöngök vagy sem, most meg amúgy is túl feszült a helyzet ehhez.
- Megyek, szólok a srácoknak. - vállalkozom a remélhetőleg cseppet sem nehéz feladatra és elindulok oda ahova korábban leküldtük őket. Feltehetőleg senki sem fog ebben megállítani és nyugodtan közölhetem velük, hogy megbuktunk. Biztos jól fogják fogadni az egészet.

Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Szept. 2015, 00:00

Résztvevők: Rosemary Hummingbird / Szirén, Alicia Juliet Silberson, Vaszilij Dragunov, Joshua Carter / Borzas és Damian Adkins
Következő körváltás: 2015. szeptember 13. (vasárnap)

Odafent Alicia csak kissé beljebb húzódott és Borzas is felébredt. A keze úgy-ahogyan rendben volt, az egész seb bevarosodott, nem szivárgott már belőle semmi. Azonban kellemetlenül behajlított kézzel történt meg ez, és tudta a fiú, hogy később ki kell majd nyújtania, hogy úgy gyógyuljon a kéz, az pedig nem kevés fájdalommal fog járni, és újra felszakad majd a seb is. Ha óvatosan mozgatta a kezét, akkor nem volt baj és fel sem szakadt fel. Végül Borzas is felkapta a két társnőjét, majd Szirénnel együtt távozott.

Nagyjából lehetett csak megállapítani, hogy mennyire lehetnek régiek a tetemek, valószínűleg néhány hetesek voltak azok. A két fiú bement, ahol a bűz még erősebb volt, mint kint a folyosón. Mind a ketten öklendezni kezdtek, a maradék egy állatnak azonban „nyomát sem látták”. Nem volt odabent, máshol az épületben eddig pedig nem éreztek rothadás szagot, a tetemek régiessége miatt pedig már halottnak kellett volna lennie, ha nem nem volt gond vele. Azonban semmi ilyesmit nem találtak, észleltek, így lehetséges volt, hogy kijutott innen már korábban. Főleg, hogy minddkét fiú tudja, hogy a macskák szagló, állott húst pedig nem esznek meg úgy, mint a kutyák.

Egyedül Alicia maradt fent, mert lefagyott, vagy ki tudja, hogy miért, de így legalább a következő kinti villámlásnál meglátta a közeledő hatost, akik néhány pillanaton belül megérkeznek az ajtóhoz.
Dzsungel - Page 6 433204-savage_land_mutates

Szirén és Borzas erre érkezett le, a hatalmas bűzre és arra, hogy a két fiú odalent van és valamit keres a rothadó tetemekkel teli helységben.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dzsungel - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Pént. 11 Szept. 2015, 15:33

- Alicia Juliet Silberson -

- Köpök az egyesre és a bukásra, amikor maguk hagyták, hogy megdögöljünk ebben a kicseszett pokolban! Nem most kellett volna arcoskodni, hogy mekkora jó fej és védelmező volt, hanem amikor órákkal korábban majdnem meghaltunk mind.
Olvasok be, a magát felelős tanárnak tartó miss pszichopatának. Mit érdekel az engem, hogy megbuktat, ha bele is halhatunk az itt tartózkodásba? Mit érdekel az engem, hogy egyest ad? Fejre kellene állnom tőle? Nem, már régen nem abban az ideg és elmeállapotban vagyok, hogy érdekeljen az, hogy mit mond egy önmagát tanárnak kiadó, elmebeteg bagázs tagja. Mert elmondása szerint, Logan hagyott volna minket megdögleni egyedül. Mégis mi a fenét képzeltek?

Amikor a villámlásnál kirajzolódik a közeledő alakok sziluetje, ha még ott tartózkodik a tanárnő, akkor felé fordulok.
- Most fogunk megdögleni. Együtt megyünk a pokolra.
Ha a tanárnő már nincs ott, mert meglépett. Hiszen mit várhatunk egy pszichopatától, akkor a többiek után sietek és mint a jó hír hozója, közlöm velük a hírt. Hasonló megfogalmazásban.
- Pokolra jutunk srácok! Az ördög hat angyala jön a lelkünkért, készüljetek a kínhalálra. Miféle bulit csaptatok itt srácok? Kihagytatok belőle?
Kérdezem a dögletes bűz és látvány hatására.

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Síkok:

Témanyitás by Emily Johanson Pént. 11 Szept. 2015, 16:15

~ Szirén ~

Igazából a folytatásra a tanárnő és Alicia között már nem voltam kíváncsi ezért is vállalkoztam arra, hogy rossz hír vivője leszek. Remélhetőleg a fiúk jutottak valamire ami hasznunkra válhat az elkövetkezendőkben, mert ahogy kinézett a dolog újabb harc várt ránk, és három sérülttel ez elég nehéz lesz.
Először nem láttam a srácokat sehol, aztán jobb körülnézést követően láttam, hogy egy teremben, undorító bűz mellett öklendeznek. Remélem, hogy ennél rosszabbat nem vált ki belőlük, hogy rossz hírt közlök velük.
- Srácok, van egy jó és két rossz hírem. A jó hír, hogy az egyik tanárnő itt van. Az egyik rossz hír az, hogy megbuktunk a tantárgyak feléből, a másik, hogy támadók közelednek és gyorsan. - közöltem velük, mikor hajlandóak voltak kijönni abból az undorító helyiségből. Nem is értem, hogy mi a fenének mentek oda be, több eszük is lehetne, de ezt most nem firtatom. Remélhetőleg hamar helyrejönnek, hisz az erejükre most megint nagy szükségünk lesz, mint korábban a raptoroknál.

Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Svarog Pént. 11 Szept. 2015, 17:34

Vaszilij arra jutott, hogy a hullák nem lehetnek pár hétnél régebbiek. És így is ehetetlenek egy nagymacskának. A sárkánymutánsnak eszébe jutott, hogy a macskák nehezebben bírják a döghúst, mint a kutyafélék.
És mikor nyomát sem találták, úgy festett, hogy az állat valahogy kijutott a bázisról, ha csak el nem ment egy félreeső sarokba meghalni.
Így hát egymás hátát fedezve indultak meg a felső szint felé. Vaszilij legnagyobb meglepetésére Alicia és Szirén jött eléjük. A két lány nagyon jó hírekkel jönnek...
Pokol, megdöglés, az ördög hat angyalai.
- Alicia te beszélsz itt pokolbeli angyalokról, akiknek a mi lelkünk kell. És még te kérdezed milyen bulit csaptunk itt? - fogja suttogóra Vaszilij.
Aztán Sziréntől megtudja, hogy hat támadó érkezett be, és ami a legrosszabb.
- Ó, basszus, basszus, basszus! - sziszegi. - Komolyan megbuktunk? Akkor már inkább a kínhalál. Már értem, hogy Alicia miért volt ennyire kiakadva.
Aztán körbepillant a többieken.
- Jó, ha pánikolunk, akkor az semmit sem segít. Viszont, eljött a mi nagy lehetőségünk, hogy jobbítsunk az esélyeken. Stegről és rólam talán a támadók nem tudnak, akik... akik hogy is néztek ki? Egyáltalán emberek, vagy egy kósza raptorcsapat?
Kérdezi a lányokat, és csendre inti őket.
- Menjünk beljebb, és vegyük sorba, hogy ki mire képes. Én ugye pirokinézis, Steg tudom, hogy egy stegosaurus erejével. De ti lányok? Hogy tudnánk a képességeteket használni? Csapatmunka!

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 12 Szept. 2015, 16:12

A sebem úgy tűnik gyógyult, de sanszos, hoyg nem nagyon kéne hirtelen mozdulatot tenne vele, hacsak nem akarok egy jó nagyot üvölteni. Így lassan mozgatva a sérült karom veszem a két vállamra a két ájultat és indulok el lefele.
Rothadó bűz csapja meg az orrom és még jó hogy hozzászoktam n már a bűzökhöz, lévén sajátom is van, különben sanszos, hogy az érzékeny orrom miatt ott dobtam volna el a két lányt rögvest és kapok az orromhoz, de most csak megtorpantam a bűz miatt, semmi más nem történt. Két osztálytársunk keres valamit majd a két csaj akik eddig velem voltak fennt rikácsolni kezdenek arról ami most engem a legkevésbé érdekelt.
- Mit kerestek ennyire? Persze hogy megbuktunk, de ez nem fog számítani, ha itt hagyjuk a fogunkat... Alicia milyen pokoli angyalokról beszélsz itt? Láttál más embereket errefelé jönni vagy csak dínókat?
Kérdem, svarog pedig hasonló kérdéseket tesz fel.
- Oké hátra arc mindenki fel és menjünk ki valahol mielőtt ezekkel a pokoli angyalokkal találkoznánk.
A levegőbe szippantok friss légáramlat után kutatva, hoyg merre lehet még másik kijárat. ha érzek, akkor szólok a többieknek, hoyg merre ha nem, akkor csak simán válaszolok Svarognak, miközben igyekszem nem hirtelen mozdulatokat tenni, hogy ne üvöltsek a sebem újra felszakadása okozta fájdalomtól.
- 1 tonnás erő és kibírhatatlan bűzfelhő, amúgy meg bundám van meg jó orrom és fülem. Részemről ennyi amit különleges képességnek mondhatok.

- Dzsungel - Page 6 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Dzsungel - Page 6 5000_Thanks_by_Mallemagic Dzsungel - Page 6 Mudch0 Dzsungel - Page 6 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Dzsungel - Page 6 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Dzsungel - Page 6 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Szomb. 12 Szept. 2015, 22:10

~ Steg ~

Ez a terem szörnyű volt, a tetemekkel és a szaggal. Ki is kellett dobnom a taccsot. Fogalmam sincs, hogy mikor volt utoljára, hogy ilyen állapotba kerültem, vagy hogy ilyen undorító dologgal találkozzak. Remélem többel nem is kell.
- Ez nem hangzik túl jól. - mindössze ennyit fűzök hozzá egyelőre ahhoz, amit Szirén közölt velünk a fenn levő helyzetről. Mármint nem az volt rossz, hogy itt volt a tanárnő, az, hogy megbuktunk-e vagy sem, most különösebben nem zavart. Az viszont sokkal nagyobb gondnak ígérkezett, hogy társaságunk lesz. Vaszilij némiképp bepánikol a dolgokra és eléggé kapkodós modort ölt magára. Mindaddig nekem van időm végignézni a jelenlévőkön.
- Elnézést, barátom, de azt hiszem, némiképp ellenkeznem kell veled. - szólalok meg, miután a sárkánysrác már az emberkék képességeiről érdeklődik és csapatmunkára próbál ösztönözni minket. Persze ezzel nincs problémám, csupán nem ebben a formában tekintem effektívnek. - Borzas sérült, ahogy a két ájult lány is. Szerintem a legjobb az lenne, hogy ha Szirénnel és az ájult lányokkal együtt visszavonulnának abba a laborba ahol korábban voltunk. Sokkal védhetőbb hely, mint a folyosó vagy az az undorító hely ahol voltunk. valakinek a sérülteket is védeni kell, és úgy vélem, hogy Borzas és Szirén ezt nagyon jól el tudják intézni. Mi ketten pedig itt fogjuk várni a támadókat és amennyire csak lehet segíteni a tanárnőnek a harcban. - vetem fel az ötletemet és nem igen adom jelét, hogy ettől különösebben megválnék. Borzasnak gondot jelenthet a sérülésével harcolni, és amíg mi fenntartjuk a támadókat addig továbbra is marad ideje még gyógyulni, hogy ha nagyon szükséges akkor csakis abban az esetben kelljen harcba szállnia, és Szirén tud segíteni neki abban az esetben, így nem lesz teljesen handicap helyzetben. Az ájult lányokat pedig mindenképp biztonságba kell vinni.
Ami engem és Vaszilijt érint, jobb híján mindent bevetünk amit csak tudunk azért, hogy őket megvédjük és természetesen magunkat és egymást. A tanárnő, legyen az bármelyik is, pedig biztosan nagy segítséget jelent a harcban, végtére is X-men meg társai.

Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Thorhalla Vas. 13 Szept. 2015, 00:00

Résztvevők: Rosemary Hummingbird / Szirén, Alicia Juliet Silberson, Vaszilij Dragunov, Joshua Carter / Borzas és Damian Adkins
Következő körváltás: 2015. szeptember 17. (csütörtök)

Alicia odafent még nekiállt annak, hogy beszóljon Gunny-nak, aki a pofont komolyan gondolta, a többiek már elindultak, így egyik sem látta, hogy a második szó után a lány kapott egy akkora maflást, hogy tényleg a földön kötött ki vérző orral és szájjal. Nem volt olyan erős ütés, csak a nő tudta, hogy miként kell ütnie mindehhez. Inkább csak csípett az egész, mint fájt.* így csak ezek után állhatott fel és indult volna a többiek után, amikor az ajtó berobbant. Mind Gunny, mind Alicia a földön kötött ki a robbanás szelétől. A két férfi – nem a furcsa fejű – egyből Gunny irányába vetették magukat, nem várva semmire, míg a békaszerű lény egyetlen egy nagy ugrásból Alicia mellkasán, hasán kötött ki és a szájából valamilyen furcsa nyálkás anyag csöpögött rá a lányra, a farkával pedig összefogta a lány két csuklóját Alicia feje fölött és lefogva tartotta.
- Milyen szép visongós hangod van – vigyorgott a békalény. – Most szépen visíts nekem!
Elvigyorodott, a tűhegyes, fémnek tűnő fogai a félhomályban is látszottak.

Közben Borzas a két Sign lánnyal és Szirén leérkeztek, megtalálva Steget és Vaszilijt. A lány máris elmondta, hogy milyen rossz híre van és mi történik odafent. Alicia-t nem tudták, hol van, révén nem jött le a többiekkel, csak fentről lehetett hallani a pökhendi, beképzelt kiabálását néhány pillanatig, majd csönd, amit egy robbanás követett. Vaszilij még terelte volna be a csapatot valahova, amikor lépteket lehetett fentről hallani, de nem Alicia érkezett meg, hanem két másik nő – akik a képen is vannak. Egyelőre nem támadtak, csak most fordultak be a kanyarnál, még le kellett jönniük a lépcsőn, hogy közel legyenek, de már most látták a fiatalokat.

* Ez az előző körben leírtak eredménye, mert ott volt, ha beszól, akkor pofont kap egy ekkorát.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Svarog Hétf. 14 Szept. 2015, 17:12

Vaszilij szorgosan bólint Steg szavaira. A lányok által elmondott sztori, minden volt csak épp bizalomgerjesztő nem. Nem tudta, hogy mennyire erősek akik fent vannak, vagy éppen mit terveznek velük.
A csontjaiban érezte, hogy veszélyben vannak.
- Jó, ez egy jó terv - nyögi ki végül.
Ekkor fentről robbanás hallatszott, majd Alicia kiáltása. Az ifjabb Dragunov biztonságba terelte volna a többieket, mikor két nő lépett le az alsó szintre.
Még nem voltak közel.
- Jó, az a macska valahogy kiment - suttogta Vaszilij. - Van itt egy feljárat biztosan, ahol feljutott a felszínre. Menjünk, kövessük a nyomait.
Feleli és előreiramodik, remélve, hogy a többiek követik. A cél a lény ketrece, ahonnan kiszabadult.

Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 16 Szept. 2015, 09:41

//Tudom, hogy itt is csak holnap lenne körváltás, Bio szólt, hogy nem tud írni és jelenleg ő van támadva főleg, meg nekem is van épp ma, meg holnap elég sok melóm, így akárcsak Tükörvillágban, hétfőn kaptok új reagot.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Verayla Pént. 18 Szept. 2015, 20:30

Egy értelmesebb tervvel áll elő Steg, amire reagálok is.
- Oké, csak mutasd merre van a labor és viszem is a két ájultunkat.
Ha válasz érkezik akkor az alapján megyek a labor fele, ha nem válaszol akkor az orromat követve csak kiszagolom a sok vegyszer szagából, hogy merre lehet, és úgy találom meg a helyszínt.
Lehet sérült vagyok, de az orrom még jó és fél kézzel is elég nagy pofonokat tudok osztogatni.
Elviszem a két csipkerózsikát a kijelölt helyre és várok és hallgatok, hogy mi is lessz ezután. Ha segítenem kell társaimnak, akkor megteszem, de jelenleg nem hagyhatnám magamra a két ájultat sem.
~ Remélem nem sérülök le megint, nem hiányzik, hogy megint elveszítsem a fejem. A végén még a társaimnak is nekimennék azt pedig a legkevésbé, se akarnám.

Verayla
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Vas. 20 Szept. 2015, 08:04

Mit is várhattam volna egy szociopatától, akinek előrébb való kifejtenie nagyságát, hogy hány büdös gyíkot ölt le és megbuktatni mindenkit, mint a diákjai állapotát megvizsgálni? Ennek, a magát tanárnak nevező nőnek, előrébb való dominanciáját, frankóságát kifejeznie, mintsem arra fordította volna figyelmét, hogy egyikünk se sérüljön meg vagy haljon meg, Osiris ölelje oltalmára szegény vöröskét, aki még a dzsungelben halt meg. Nem értette, nem is érthette meg szörnyű viselkedésem okát, ahogyan azt sem, hogy miért beszélek vele úgy, ahogyan. Ezt mi sem jelezte jobban, mint képen vert, de ez engem már nem érdekelt. Legalábbis abban az értelemben, hogy nem sokban változtatott ama érzésemen, amit irányba éreztem, talán annyiban, hogy még kevésbé kedveltem. Amikor megpróbáltam feltápászkodni, már láthatta volna rajtam, hogy valami megtört bennem. Láthatta volna, hogy a józan ész minden építőkövét, ami felépít egy normális elmét, a Dzsungel, a dínók jelentette rémület, a halál torka elől való menekülés, menthetetlenül összezúzta. Egy robbanás azonban levert a lábamról, azt még láttam, ahogyan a tanárnőt még két alak megtámadja, aztán az én mellkasomra valami békához kicsit sem hasonlító szörny ugrik. ha az eddigi idegállapotomnak nem lett volna elég ez a rengeteg borzalom egyetlen nap alatt, akkor ez a mostani helyzet betette nálam a kaput. Támadóm vajon látja szemeimben az őrület csíráját kihajtani? Vagy ő is olyan vak, mint a tanárnőm, bár mit érdekel ez? Ez a valami is elme roggyant, ez is őrült, egy újabb nem normális. Bőül a család, hát nem szép? Mintha valami családi összejövetelen lennék, ahol azt játszuk, hogyan tudjuk megölni minél jobban a másikat. de végtére is kit érdekel, ha meghalok itt a dzsungelben? A tanáraimat biztosan nem, hiszen Gunny szavait hallva, Logan teljesen magunkra akart hagyni. Pont az, akire számítottam volna, hogy eljön és megvéd minket a dínóktól a növényektől, a labortól, a szociopata tanárnőtől. de nem, pont Ő kezdeményezte azt, hogy hagyjanak itt minket és dögöljünk meg a dzsungelben. Talán Gunnynak volt mégis igaza?
- Szeretnéd, hogy sikítsak? Rohadj meg.
Azzal szemen köpöm a békapofát, ez pár pillanatra remélhetőleg megzavarja, ha másban nem, hogy kitörölje szeméből a nyálamat. Ugyanakkor felrántom mindkét lábamat, hogy két térdemmel, egyenesen a hátát rúgjam telibe. Mindössze szeretném magam felé billenteni ellenfelemet, ha pedig sikerül, akkor szemből még meg is fejelem a rohadékot. Élek e vagy halok, már nem érdekel.

Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Síkok:

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Vas. 20 Szept. 2015, 19:03

~ Steg ~

Szerencsére senki sem volt az általam felvázolt terv ellen. Ez roppant megnyugtató volt a jelen szituációban, hisz nem hiszem, hogy igazán lett volna időnk különösebben vitázni.
- Arra. - mutattam a labor fele azoknak akiknek kellett. Sajnos a dolgok itt már elég rosszra kezdtek fordulni. Először is robbanás hallatszott odafentről, ami határozottan nem jó jel. A lépcsőfordulóban pedig már megjelentek az ellenségeink és Vaszilij elrohant valahova kijáratot keresni. Ennyit arról, hogy ketten leszünk itt a véd vár.
- Menjetek. - közöltem Szirénnel és Borzassal, majd meg sem várva, hogy elinduljanak lendültem előre egyenesen a felénk tartó két nő felé, hogy amennyire lehet elvonjam a figyelmüket a többiekről és legalább addig lefoglaljam őket, amíg a tanárnő megmenti a helyzetet. nem tudom, hogy milyen képességekkel rendelkeznek, vagy, hogy miféle szándékuk van, de azt tudom, hogy jelenleg én vagyok az, akinek a többieket meg kell védenie. Király, hogy egy tanár és egy halom diák kell ezt elvégezze. Remélem, hogy a boksz órák most jól fognak jönni.

Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Témanyitás by Emily Johanson Vas. 20 Szept. 2015, 19:11

~ Szirén ~

Sohasem szerettem a rossz hírek közlője lenni, és most is elég sok problémát okozott mindez, habár erről nem tehetek túlzottan. Az sokkal rosszabb lett volna, ha nem közlöm a srácokkal, hogy mi a helyzet odafenn.
- Futás. - szólok Borzasnak a robbanást és Steg szavait követve, majd igyekszem előre menni, hogy a srác által mutatott irányba minél hamarabb megtaláljam a laboratóriumot amiről beszéltek, hogy ott állítsuk fel a fedezéket magunknak.
Remélhetőleg sikeresen bejutunk, és akkor igyekszem mindent megtenni, hogy legalább a bejáratot eltorlaszoljam, vagy valami ilyesmi, hogy megnehezítsem az ellenségeink esetleges könnyű bejutását. Remélem, hogy Damian és a tanárnő meg tudják oldani a dolgot, mert hanem nagyon nagy pácban leszünk, és lehet, hogy szó szerint értve is.

Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 21 Szept. 2015, 00:07

Következő körváltás: 2015. szeptember 25. (péntek)

Nem is olyan messze Alicia-tól Gunny verekedett a két alakkal, a négy karú férfival és a másikkal. Ezalatt a lányon továbbra is a békalény ült. A köpés nem zavarta különösebben a férfit csak a nagy nyelvével lenyalta. Ahogyan a lány a lábait húzta volna fel, hogy azzal próbálja megrúgni a másikat érezte, hogy az egész teste lefagyott, hirtelen roppant vonzónak találta a békalényt, mintha életében nem látott volna ennyire jóképű férfit és vágyott rá, mint még senkire.
- Ugye fogsz nekem segíteni? – kérdezte Alicia számára ellenállhatatlan hangon. – A királynőm leszel szépségem…

Ezalatt odalent hiába volt ott a két nő a diákok elindultak volna vissza a folyosón. Egyedül Szirén volt az, aki ezt képes volt megtenni, amíg Steg próbál lendülni a két nő irányába. A három állatias vonással rendelkező fiú azonban érezte, hogy valami megállásra készteti őket. Akaratuktól ellentétesen fordultak vissza a nők irányába és a fekete hajú nőt iszonyúan vonzónak, szívdöglesztőnek találták. Mindhármuk szeme kitágult, gyorsabban kezdtek levegőt szedni és a szívük is hevesebben vert. Mind a hárman hihetetlen vágyat és szerelmet éreztek a nő iránt, mint még soha senki iránt. Borzas ekkor kiejtette a kezéből a két Sign lányt is, ez tűnhetett fel Szirénnek.
- Gyertek szépen – tárta ki a karjait a nő a fiúk felé. – Ti hárman lesztek az új férjeim…

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Verayla Szer. 23 Szept. 2015, 21:52

Kapkodom a lábam és viszem a két csipkerózsikát a vállaimon, mikor egyszer csak ellenállhatatlan illatot érzek, ami megállásra késztetett azon pillanatban. Még a lányokat is elejtettem, ahogy megfordultam a fenséges illat forrásának az irányába. A dögös feketéből csak úgy sugárzott a dominancia és a szépség. Nem tudtam mi űtött belém, de hihetetlen vágy fogott el. A légzésem felgyorsult és a torkomban dobogott a szivem. Csak egy valami járt az eszemben: A nőt akartam és csak is magamnak.
- Ő csakis az enyém lessz!
Kiáltom el magam miközben rávetettem magam a hozzám legközelebb álló dinósrácra, hogy megharcoljak a nő kegyeiért. Nem is tudtam miért teszem, de nem is érdekelt. Azt se tudtam melyiket verem a kettő közül annyira elhomályosították az érzelmeim a tekintetemet. Nem végzek a pikkelyessel, de az a terv hogy ártalmatlanitom pár közepesen erős ütéssel az egészséges karom jóvoltából. nem akartam kinyirni csak megmutatni ki itt az alfahim. Persze nem terveztem kimélni a másik sárkánylényt sem a kezelésem alól.

Verayla
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Szept. 2015, 00:00

//Értelemszerűen nem tudok kört váltani, mert az a többségnek fájna. Kedden lesz új kör annyi fővel, ahányan írtook.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Svarog Pént. 25 Szept. 2015, 09:17

Bármit is terveztek, már mindegy volt. Valami bizarr akarat, ami a nem a sajátjuk volt, egyszerűen megfordította őket. Előbb Borzas, aztán Vaszilij nézett a fekete hajú nő felé. Aki.. aki...
Vaszilijnak elállt a lélegzete, mikor ránézett. Az a haj, az az arc. azok a fekete, leomló fürtök. A szemek. A sárkányfiú érezte, hogy valami megmozdult a lelkében, mikor a nő, bársonyosan búgó hangján megmondta, hogy ők lesznek az ő férjei.
Ez a nő elfogadta őt, annak ellenére, hogy torz volt.
Közben Borzas nekiesett Stegnek, a nő kegyeiért. A lényeg, hogy nem törődött Vaszilijjel. A sárkányfiú megérezte a lehetőséget. Elindult a nő felé.
- A nevem Vaszilij, és kérlek csak engem válasz te gyönyörű jelenés férjedül. Mert ez a kettő addigra kinyírja egymást - mondja szerelemtől ittasult hangon.
Ekkor a barátai felé fordult, nem volt helyén való, hogy egymást ütik.
- De ha van rá mód, intézd el, hogy ne verjék egymást szarrá és legyenek ők a szolgáink, drágám - javasolta Vaszilij.
Igen, Vadföldön fog letelepedni ezzel a szépséggel az oldalán. Hisz meglátta benne az eddig rejtőző, belső szépséget. Lesz egy palotájuk, ahol dinoszauruszokat tartanak majd, és három vagy négy gyerekük.
Ó, és az esküvőjükön egy apatosaurusz hátán fognak lovagolni.
- Amúgy ki fog minket összeadni? Tudsz itt valahol papot, szívem?
Közelebb próbál lépni, hogy csókot lopjon a nőtől.

Svarog
Svarog
Bannolt

Karakteradatok

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Hétf. 28 Szept. 2015, 19:46

~ Steg ~

A támadásból hamar védekezés lett, hisz a sérült srác támadt rám. Nem érdekelt, hogy miért tette, teljesen figyelmen kívül hagytam azt, hogy miket is mondott, mintha csak megsüketültem volna és amennyiben lehetséges volt a saját erejét felhasználva igyekeztem Vaszilij felé dobni. Nem érdekelt egyikük sem, csak, hogy elérjem a nőt. Ha kell birokra szállok mindkét sráccal. Nem engedhetem, hogy felém kerüljenek, alfa csak egy lehet itt és egyetlen eggyel sem több. Ha kell a dzsungel összes állatának parancsolni fogok csakis a nő kegyeiért. Ez erről szól, az erősebb viszi a nőt és üti a parasztokat. Tiszta sakk.
A többiekkel való harc nem okozhat különösebben nehézséget méreteimnek és a boksz edzéseknek köszönhetően. A lényeg az, hogy minél hamarabb megtanítsam nekik, hogy hol is van a helyük a sorban és ennyi. Egy-két ütés, rúgás vagy csapás és a gond hamar elmúlhat.

Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Emily Johanson Hétf. 28 Szept. 2015, 19:57

~ Szirén ~

Azt hittem, hogy semmi nem történhet, mármint, hogy semmi olyan ami tovább nehezíti a helyzetünket, de ennek az ellenkezője hamar bebizonyosodott. A "biztonság" felé való futást abban a pillanatban abbahagytam, mikor az egyik nő hangját meghallottam, majd a tompa puffanást, ami a két ájult lány lehetett jobb esetben.
- F#@%. - jegyeztem meg magam elé, miközben felkészültem arra, hogy valahogy reagáljak arra, ami rám fog várni miután megfordulok és szembenézek vele. A megfordulást követve sem lett jobb a helyzet. Ájul lányok a földön, a srácok, akik a védelemért lennének felelősek egymás torkának estek, és itt vagyok én és a két nő akikből az egyik felelős volt azért, hogy a fiúk esze teljesen elment. Menekülni nem menekülhetek sehova, hisz az egyetlen kivezető utat innen, amiről tudomásom van, azt eltorlaszolják a támadók. Egyetlen lehetséges megoldás, ami közel áll az öngyilkossághoz, nem más, mint hogy felvegyem a kesztyűt és elvégezzem a fiúk dolgát és megvédjem magukat, meg őket úgy a támadóinktól, mint egymástól. És ilyenkor nincs egy tanár, hogy segítsen.
~ Meg tudod csinálni. ~ mondtam magamnak, miközben valamiféle fegyverszerűség felé néztem, hisz biztos kell itt hányódjon valami, vagy ha nem, hát majd puszta kézzel kell legyőznöm két nőt, akik biztosan képzettebbek mint én. Sokkal jobb lenne, ha annyi lenne a dolgom, hogy vízbe fojtsam őket, azt még meglehetne tenni, most viszont már az nagy haladás lesz, ha túl fogom élni ezt az egészet.

Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 29 Szept. 2015, 00:00

A fiúk, ahogyan próbáltak beszélni már csak állatszerű morgás jött ki a szájukon, fel sem fogták, de négykézlábra kerültek és állatként dörgölőztek neki nő lábainak. Nagyjából ez volt az utolsó emlékük. Szirén még látta, hogy mit tesznek a fiúk, majd erős fejfájást érzett és elvesztette az eszméletét.
Odafent a békaember belemarkolt Alicia hajába és magához húzta a lányt, miközben még mindig rajta ült. Megcsókolta, a csók közben Alicia fulladozni kezdett, ahogyan nem kapott a nyelvtől levegőt, szabadulni nem tudott, és szépen lassan elvesztette az eszméletét.

Mindenki nagyjából egyszerre kezdett ébredezni, mikor magukhoz tértek az iskola gyengélkedőjén voltak. Senkin sem volt semmilyen sérülés és teljesen jól voltak, csak egy kisebb hányingerük volt. Emlékeztek a kirándulásra, hogy minden rendben volt az első este egy hatalmas fa ágain éjszakáztak, a második napra azonban elfogyott az ételük és a vizük. Valamilyen gombát ettek, mert valaki azt mondta, hogy ehető. Nem volt az, hallucinogén és mérgező gomba volt, minden, amit átéltek ennek volt köszönhető, mindenkinek csak képek villantak be, hogy ruhák nélkül táncoltak tűznél, egymást festették ki, állatként dörgölőztek nőkhöz, valami békaszerű dolog. Mint kiderült nagyjából három hétig feküdtek a suli gyengélkedőjén lázasan, betegen. Közben a két Sign lány hazatért a saját világába, átszállították őket, mert megtalálták azt, hogy hova valóak. Természetesen mindenki megbukott a kiránduláson a túlélési tárgyakból.
De senki sem szenvedett maradandó sérüléseket és arra, hogy mi történt valójában senki sem emlékszik.

Vége.

//Elnézést, hogy csak így vége lett, de ez egy jó pont volt arra, hogy megtegyem, főleg, hogy a tanulás mellett nem igen van erőm, hogy ezt is folytassam. Az ellenségnél volt 2 telepata, illetve az egyik nő feromonokat használt + állatokat irányított. Köszönöm a játékot mindenkinek, nektek beszámít ez a 2 kötelezőbe így is, hogy félbe lett vágva. Az egész kaland 3 hetet ölelt fel, hogy eddig tényleg betegek voltak-e a karik, vagy fogságban voltak, egyszer talán kiderül.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.