Akkaba Metropolis (Déli-sark)
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Akkaba Metropolis (Déli-sark)
- Bocsáss meg, sajnos nincs ruhám, amit víz formában is magamon tarthatnék, tehát ezzel jár az átalakulásom. - mondom egyszerűen, tárgyilagosan. Közben leveszi a maszkját, mire nevethetnékem támad. Természetesen emlékszem a nőre, aki ide hozott, aki megmutatta nekem ezt a helyet. És Apokalipszisre mondom, most itt áll előttem. Viszont úgy tűnik ő nem ismert fel, én pedig egyelőre nem fogom elmondani, hogy ki vagyok. Vagy az is lehet hogy felismert, de direkt nem tesz rá semmi megjegyzést. Végül intek az ajtóm felé.
- Megtisztelsz társaságoddal, hogy kellemesebb helyen folytassuk ezt a beszélgetést, vagy idekint kívánsz társalogni? - teszem fel a kérdést, és invitálom be szerény hajlékomba. Szerencsére sok minden nem változott attól, hogy Lovas lettem, és az egyik ilyen dolog a rend iránti tiszteletem és megszállotságom, úgyhogy nem félek tőle, hogy rumli lenne bent. A szolgálok mindent tisztán és rendezetten tartanak, ez volt az egyik első parancsom.
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Nem volt nagyobb változás, mint az árvaházból az x-suliba kerülni. - vonom meg a vállam. - Alkalmazkodó típus vagyok, és miután gyerekként végig küzdöttem a fiatalkoromat, nem gondolom, hogy a gettóban rosszabb lett volna az életem. Igazából az itteni gettó milliószor jobb, mint New Yorkban bárhol. - mosolygok.
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
- Xavier iskola különleges gyerekeknek. - adom meg a választ, és ha még így se tudja miről beszélek, akkor kiegészítem. - Odafönt van egy iskola, ahol mutánsokat képeznek ki, de nem arra, amire te gondolsz. Elkorcsosult elveket vallanak, hogy a mutánsoknak be kell illeszkedniük, sőt, segíteniük kell az embereket. Nevetséges végtermékét ennek az eszmének magam láttam, amikor az egyik diák, az előző lovasokat látva úgy gondolta, hogy segíteni fog a tanárnőnek. - felnevetek. - Miután kitörték a nyakát, az a nyomorult még nekiállt a földön kornyikálni, azt hitte hogy ezzel segíthet, és hasznos lehet. Szánalmas volt. És amikor mindezt látva felnevettem, még meg akartak támadni. Már akkor le akartam lépni a lovasokkal, de nem tudtam, túl hamar távoztak. - mesélem el a történetet.
- Ez így igaz, viszont a fentiek gyávák. Félnek, hogy háború lesz, félnek fellépni, és elfoglalni jogos helyüket. És persze ott vannak a díszmajmok, akik élvezik a hős szerepét, hogy ajnározzák őket, és ezért szinte semmit sem kell tenniük, csak kimenni, villogtatni pár képességet, egyszer-kétszer megütni valakit akinek van egyénisége és bátorsága, és ennyi. Szánalmas. - mondom, hogy én mit figyeltem meg odafent. Egyszerűen nevetségesek az emberek, és a fenti mutánsok. - Nem képesek küzdeni semmiért, csak élik a nyugodt, unalmas, és szánalmas életüket.
A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás prológusok
Korszakzáró kaland
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)
Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.
Prológus 3. – Föld körüli űr
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
- műhold:
Prológus 4. – Norman Osborn irodája
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
- a tv-s logó:
Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
- zászló:
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
- a videók:
(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)
A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás - újságok
Korszakzáró kaland
Nem képesek megóvni senkit?
A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, mindenki láthatta a világon, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Képes még a SHIELD felülkerekedni?
Amatőr csillagászok megerősítették, hogy a bolygó körül hatalmas villanást véltek felfedezni néhány perccel reggel 10 óra után. A képek alapján egy hatalmas műhold, vagy éppen egy kisebb űrállomást lehet látni, ami a meg nem erősített adatok szerint éppen bolygó körüli pályát igyekszik felvenni. Vajon ezt is a rejtélyes Hydra küldte, vagy valamilyen más helyről érkezett?
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Az X-men természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a segítségkérést és el is indultak a helyszínre, hogy megmentsék Genosha elnyomott mutánsait..
VOLUME ONE | 2027. augusztus 1. |
by Anonymus Az írásom valószínűleg igencsak sokakat fog felháborítani, de hát ilyen világot élünk. Ez már megszokott mifelénk, hogy az USA elnökei így járnak… és Osborn előtti elnököt is élőadásban ölték meg! Nem tudom, hogy miféle átok ez rajtuk, de már idejét sem tudom, hogy ki volt az, aki utoljára képes volt letölteni a saját mandátumának idejét. Önök? Vegyük szépen sorrendbe Bush elnök volt talán az utolsó… utána jött Barack Obama, aki alatt az USA kettőbe szakadt. | Akkoriban volt egyszerre az Amerikai Szövetséges Államok (ugye emlékszünk, hogy „mi” nyertünk és lettünk újra USA. Meg a megszokott USA. Az USA elnöke Obama elnök, akit a saját egyik embere gyilkolt meg, mert Spencer elnök kettősügynöke volt. Aztán egyesült újra az országunk és továbbra is Ozwell Spencer maradt az elnök, akit aztán Fájdalom – a multidimenzionális, vagy realitási, ki tudja… - szupergonosz ölt meg, de őt is megölték aztán. | És akkor elérkeztünk az utolsó elnökválasztáshoz, ahol Luther Eastwood és Norman Osborn szálltak ringbe az elnökségért. Azt tudjuk, hogy ki nyert, Eastwood pedig alelnök… vagyis épp elnök lett. Osborn pedig az elnök, de hát neki is élő adásban röpítettek golyót a fejébe. Sok sikert Eastwood elnök… nem hiszem hogy sokáig lesz hatalmon… ne legyen igazam. Vajon lehet egyszerre New York polgármestere és az USA elnöke? Bár, ha így haladunk USA sem lesz sokáig… |
A mi kísérletünk volt, csak olcsóbb volt az amerikai tudósokra bízni és az ő kormányukkal létrehozatni a szert. Olyanok tették, akik mindig is a embereink volt-
Hamarosan megtudják, de addig is gondolkodjanak el, hogy biztosan ilyen emberek kezébe akarják helyezni a sorsukat, biztonságukat?! Mi egy mutánsmentes, biztonságos, szuperlényektől mentes jövőt adunk maguknak, ahol nem kell a gyermekeiket félteni! A szívük mélyén pedig tudják a válasz!
Visszatérve az alapkérdéshez, mindenkit megtanítunk, kitanítunk, aki bátor és csatlakozna sorainkba.
A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
Részvevők: Halál és Háború
A páros nem igazán értesült arról, hogy mi is zajlik a nagyvilágban, révén nem volt itt lent internet – csak saját háló – és tévéadások sem. Igaz ez annyira nem túl meglepő a déli-sarkon. Az azonban igen, hogy a páros beszélgetését hangos robbanások, lövöldözés zaja szakította meg. Ha kinéztek az ablakon a város szélén levő területeken, ahol a gyengébbek, öregek, és gyerekek voltak, azaz a már és még harcra képtelenek. Mielőtt bármit léphetett/cselekedhetett volna a páros Apokalipszis hologramja jelent meg a szobában.
- A városunkat mutánsgyűlölő emberek támadták meg. Öljétek meg az összes behatolót és bizonyítsátok be, hogy méltóak vagytok a rangotokra.
Ezzel a holokép szertefoszlott és a páros újra egyedül maradt a lakosztályban.
//Nem szándékozom tovább tartani ezt a kis dolgot, mint pár kör, amit a korszakkaland időtartama alatt azaz 24*4 = 96 nap (december elejéig) kellene letudni. Remélem senkinél sem fog eddig tartani. Ha végeztünk, már nem fogom tovább zaklatni egyikőtöket sem. Örülnék, ha mind a ketten írnátok ebben a pár körös kis dologban.//
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
- Igen is, nagyúr. - emelkedtem fel, vendégem pedig máris parancsot adott, amire egyszerűen bólintottam. - Értettem. - adtam tudtára, és kilendültem az ablakon, körbenézve az utcán, hogy mennyi harcra képes mutánst látok. A robbanások felé indultam, és közben, ha bárkivel találkoztam, parancsba adtam hogy kövessen. Nem fogok késlekedni, és keresgélni, amennyi az utamba esik, annyi harcossal megyek. Természetesen futólépésben haladtam.
Idő: 2027. augusztus 1. 10:35 perc; Hátralevő idő: T-23 kör
A páros egyszerre indult el a kijelölt cél felé, a házuk aljában volt lónak kinéző eszköz, amivel közlekedni lehet. Útközben a páros senkivel sem találkozott, így Háború sem tudott senkit sem toborozni. Csak annál a résznél találkoztak más mutánsokkal, aminek a közelében már az ellenség járt. Itt Akkaba klán magas rangú papok, személyek menekítették a gyengébbeket, sérülteket, gyerekeket, időseket. Itt tudta csak háború parancsba adni azt nekik, hogy vonuljanak hadba. Itt már láthatta a páros az Akkaba Klán belső tanácsának tagjait is, itt a klán vezetője szólalt meg, Frederick Slade, a korábbi vezetőnek Judas-nak az öccse, akikről köztudott volt, hogy magának Apokalipszisnek a leszármazottai.
- Maguk a Lovasok – mondta. – Egyedül kell megoldaniuk a dolgot, nem hadsereggel. Akiben ez egyáltalán felmerült méltatlan arra, hogy lovasnak nevezze magát – tömény undor hallatszott a hangjából - Emlékeznek még arra, hogy mit csinált az előző négy lovas Chicagóban?
Itt választ sem várt, egyébként mind a ketten hallottak arról, hogy mi volt ott.
- Akkor menjenek és tegyék a dolgukat! – parancsolta.
A robbanások itt már egészen közel voltak, meg is lehetett látni a nagyjából három és nyolc méter nagyságú robotokat, amik a menekülőket és az épületeket lőtték.
- a támadók:
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A két Lovason látszott, hogy roppant fiatalok még és nem igen voltak kitéve korábban harcoknak. A Hydra katonái viszont profik voltak, mind a ketten súlyosabb sérüléseket szenvedtek és lehet, hogy alulmaradtak volna, ha nem érkezett volna meg a segítség az Akkaba Klán részéről. Mind a két oldalon súlyos veszteségek voltak, már csak azért is, mert egy jó ideig a Hydra folyamatosan erősítést kapott. Végül még magának Apokalipszisnek is be kellett szállnia a küzdelmekbe, hogy a mutánsok győzedelmeskedjenek…
Miközben ezek történtek az égen több nagyobb fénycsóva is látszott még itt lent a Déli-sarkon is, hangos süvöltéssel egyetemben, amint a föld felszíne felé tartanak. Valami hatalmas tárgy volt, ahogyan lángolva érte el a légkört és megannyi darabara szakadva a legnagyobb része felrobbant és elégett a légkörben, nagyon kevés része érte csak el a bolygót az Északi Sarknál, Észak Amerika közelében. A hírek és a kommunikáció lassanként visszaállt először a SHIELD negyeddel, majd a teljes világgal, újra működtek a rádiók, a média is, az internet. Mindenhol megjelentek a hírek, hogy a Hydra veszített, a SHIELD és az egyes országok haderői közösen sikeresen visszaszorították és elfogták a Hydra katonák többségét, aki. A puccskísérlet csupán néhány óráig tartott.
Amint ez megtörtént és a Hydra sem kapott erősítést szépen lassan, igaz nagy veszteségek árán, de végül képesek voltak az ellenséges erőket megtörni és győzelmet aratni. Noha ennek nagy ára volt, az Akkaba Klán mintegy húsz százaléka odaveszett a harcokban.
Vége.
Köszönöm a teljes korszakos és ezen kalandon levő játékot.
Epilógusok
Résztvevő(k): Akik épp ott vannak
Korszakzáró kaland
Zola emberei a támadás napján szétszéledtek szerte a világban, egy igencsak fontos feladat miatt, amit maga Zola bízott rájuk. Szerte a világban el kellett helyezniük egy-egy apró tenyér nagyságú szerkezetet. Mindez egyetlen egy célt szolgált, hogy ezek, miután aktiválva lettek lefedjék a teljes bolygót és egyfajta védelmet nyújtsanak a Hydra realitáson kívüli teleportációi ellen. Csak a Hydra által használt sávokat fogja blokkolni és folyamatosan alkalmazkodni ehhez, amint megérzi, hogy a Hydra technológiáját akarja használni valaki. Még a szerencse is közrejátszott nekik, hiszen odafent sikerült az űrállomást megrongálni olyan szinten, hogy az bezuhant a légkörbe és nem sokkal később az Északi Sark jegébe csapódott, ironikus módon nem messze attól a helytől, ahol Amerika Kapitány is hibernálva feküdt évtizedekig.
Abban a pillanatban, amikor a műhold a légkörbe lépett Zola kint levő emberei aktiválták az eszközöket, néhány pillanatra a szenzorok valami világoskék erőteret láttak megjelenni a bolygó körül, majd mindez eltűnt. Ettől a pillanattól kezdve a Hydra nem volt képes beteleportálni ebbe a világba, csupán audio-vizuális üzenetet küldeni.
Hydra – Új-Zéland
A műhold elpusztulásakor a Hydra főhadiszállás újabb erősítést akart küldeni a földre, főleg, hogy az embereik erősítést kapjanak, ha máshoz nem Németország megtartásához – amit egyébként is sikerült megtenni – de a másik realitásban levő központ azt vette észre, hogy nem képesek teleportálni senkit sem. El vannak vágva a Reneszánsz világtól. Csak rádió és videó üzenetet képesek küldeni, de semmi többet. A Kanadában levő párost azonnal hazarendelték, amikor biztos távolságban voltak az atombunkertől, akkor teleportálták haza őket, úgy, hogy nem sikerült az ottani akció. Néhány nappal később, amikor már rendeződött a helyzet és feltudták mérni, hogy mi lett az övék, mit vesztettek az Új-Zélandi bázis üzenetet kapott a három kívül ragadt fejtől – Zémó bárótól, Vörös Koponyától, illetve Strucker bárótól. Egészen pontosan Hershel volt az, akinek az üzenet szólt.
- Ők az utolsó egység, akik átjutottak Goblin, használja őket megfelelően, mert nem tudjuk, hogy mikor leszünk képes újabbakat küldeni. Addig is ön a taktikai felelős azon a világon, még az ott levő három fej parancsait is felülbírálhatja, ha katonailag szükséges.
Az átküldött katonák előléptek az árnyakból, akiknek a páncélja meglehetősen különbözött a megszokottól.
- hydra katonák:
Hydra – Egyéb
Nos ugyan a Hydra elvesztett a tényleges hatalomátvételt, mindez nem jelentette azt, hogy a háborút is elvesztették. Túlságosan régen léteztek ahhoz, hogy csak úgy könnyedén elpusztuljanak. Most is ez történt. Lehetséges, hogy látványosan meggyöngültek, hogy a SHIELD berkein belül a legtöbb személyt sikerült Miller-éknek kipurgálniuk és megtalálják a maradékot, de az igazi hatalmat úgysem a SHIELD jelentette. A többi pozíció sokkalta fontosabb volt, amire a harcok és a támadás tökéletes elterelésként működött. Amíg a támadás folyt és mindenki ezzel volt elfoglalva addig az Y-project emberei szépen beszivárogtak nagyon sok helyre és a vezetőrangban levő személyek helyét átvették úgy, hogy kiiktatták őket. Lehet, hogy nincs kapcsolat a három fő fejjel, lehet, hogy nem tudtak erősítést kapni a főbázisról, ami realitáson kívül ragadt, de itt is bőven voltak embereik.
- Had essenek csak tévedésbe a világ emberei – mosolyodott el Jørgensen az íróasztala mögött. – Had higgyék, hogy legyőzték a Hydra-t… a valóság az, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint valaha!
- Arról nem is beszélve, hogy Németország a mienk és azt soha sem fogják visszafoglalni! Hail Hydra! – helyeselt Spartan.
SHIELD / Bosszú Angyalok
A SHIELD és a BA tagjai meglehetősen jól és felkészülten tudtak fellépni a Hydra ellen. A vezetőség számára már jó ideje nyilvánvaló volt, hogy szerte a világon a cégen belül is rejtőznek Hydra ügynökök, még olyanok is, akik nem is tudnak arról, hogy ők azok. Így kellően sikeresen tudták már a támadás előtt úgy beosztani az embereket, hogy mindent a legjobban lehessen védeni. Szerte a világon az angyalok a Hydra előtt erőivel is felvették a versenyt, sokszor saját maguk klónjaival is. Néhányat ilyen elit ügynököt sikerült is elkapni, a biztonság kedvéért pedig a Rafton történtek miatt nem oda kerültek, hanem a börtöndimenzióba és ott még külön egy „hangyabörtönbe”, dupla védelemmel. A harcok alatt sok ügynök halt meg, még több sérült, de még az Angyalok közül is volt olyan, aki súlyosabb sebeket kapott és hetekbe telhet a felépülés. A győzelem nem adta magát olcsón.
Ami pedig magát a végkifejletet illette, mivel még mindig lehetettek ügynökök a SHIELD-en belül, így komoly belső ellenőrzések indultak, hogy kipurgálják a megmaradtakat a soraikból. Így is a SHIELD elvesztette az ügynökeinek harmadát, így a szervezet a közeljövőben, amíg nem tudja pótolni az elvesztett munkaerőt, valószínűleg csak a legkomolyabb ügyekkel fog foglalkozni, minden más a rendőrségre marad.
X-men
Az X-mennek elég nehéz dolga volt még úgyis, hogy jó ideje Genosha-n ténykedett Hood és Bárd. Végül nehezen ugyan, de sikerült a mészárlás közepette mintegy háromezer mutánst kimenteniük, nőket, gyermekeket, időseket, férfiakat, akiket végül is az ENSZ-nél és az ENSZ tagállamoknál – akik hajlandóak voltak mutánsokat befogadni – elhelyezni őket. Mindebben nagy segítség volt, hogy nem csak az X-ek, de a többi mutáns és szuperhumán iskola is beszállt a megfelelő emberek elhelyezésében. Ők is, akárcsak az X-ek főleg a gyerekeket és azoknak a családját fogadta be, hogyha azok is mutánsok voltak, hogy tanítsák őket, jobb körülményeik legyenek, a felnőtteket, időseket pedig a menekültszállókon támogatták.
A Genoshai kormány természetesen ezt nem akarta annyiban hagyni, megfenyegették az ENSZ-t, ha nem küldik vissza a kimenekített mutánsokat, mindegyiket megölik, akik itt vannak a szigeten. Természetesen nem adták ki a mutánsokat, így a Genoshai kormány napokkal később a következő képet küldte az ENSZ-neka arról a helyről, ahol korábban a mutánsokat tartották…
- Necrosha:
Fehér Ház, Washington
Miután a Hydra puccskísérletét leverték a médiát a Fehér Házhoz hívták egy fontos bejelentésre. Talán megdöbbentő volt, hogy nem Luther Eastwood tette ezt, az alelnök, hanem Osborn elnök titkárnője. Mivel kellemes idő volt és a sajtó hatalmas számban érkezett, így Fehér Ház előtt tartották. Hatalmas feszültség és várakozás előzte meg mindezt, senkinek sem volt fogalma arról, hogy délután háromkor milyen bejelentés lesz, a korábbi támadásokon felül. Pontosan három órakor keleti parti idő szerint a Fehér Házból Norman Osborn lépett ki mindenki legnagyobb megdöbbenésre.
- Hölgyeim, uraim, Amerika polgárai! – kezdte. – Minden bizonnyal mindenki látta a tévéadásokat, amikor a Hydra emberei kivégeznek. Nem én voltam, hanem az egyik hűséges testőröm, aki hősi halált halt ezáltal a merényletben. A legmagasabb rendű kitüntetésre javaslom. Ami a támadást illeti megfékeztük, ismét bebizonyítottuk, hogy Amerika erős és egy ilyen aljas támadás sem képes minket megtörni és eltörölni a föld színéről! Most ünnepélyesen fogadom, hogy az USA minden kis szegletéből, akár a SHIELD segítsége nélkül is kiirtjuk a Hydra-t, mintha soha sem léteztek volna!
Az űrben
A három kree csatahajó abba a rendszerbe érkezett meg a hipertérben való utazás után, amelyikben az Arany Azúr is volt, rajta pedig Larua Sylen, akit lassan két éve raboltak el idegenek a Földről. A kree-k egy ismeretlen helyről kapták az információkat, hogy a cirkáló fedélzetén egy embert fognak találni, aki ugyan régóta nincs a bolygón, de ettől függetlenül a legnagyobb védelmi szervezet tagja és katona, így sokat tudhat a bolygó védelméről. A háborúk miatt sokkal több hajtó nem tudtak nélkülözni, ezért ment csak a három ment. Nem mintha egy ellen lett volna az Azúrnak bármi esélye. Amint a közelbe értek kilőtték a cirkáló hajtóművét, hogy az ne is menekülhessen, majd az egyik hajó bevontatta a saját rakterébe. Amint bent volt a kree elit haderő emberei benyomultak az Azúrra, hogy odabent mindenkit megöljenek és elfogják Laura-t.
Azonban ezek a mindennapok is hoztak néha valami kis változatosságot. Jelen esetben azt, hogy a másik lovastársam, a nő akinek köszönhetően ide került, hívat. Furcsálltam, hiszen az utóbbi időben nem igen találkoztunk. Úgy döntöttem, hogy megadom a módját, és ruhát kerestem magamnak. Nem gyakran hordtam ilyesmit, hiszen a víz alakom mindenre megfelelt, és amikor emberi külsőt öltöttem akkor olyan dolgokat csináltam, amiben a ruha csak hátráltat, de most úgy gondoltam ez illik az alkalomhoz. Úgyhogy felkaptam egy fekete trikót és egy nadrágot - szokatlan volt a viselete és fura - meg egy cipőt, megigazítottam a hajamat, és elindultam felfelé.
- Legutóbb nem volt időm felkészülni, és kissé túl nyíltan mutattam meg neked ezt az oldalamat, ha emlékszel. Gondoltam most célszerűbb lenne ruhában megjelenjek. - kicsit sérti az önérzetemet, hogy látzslag nem emlékszik a csupasz testemre, de ennek nem adom jelét. Aztán feltesz egy kérdést, miért lettem lovas. Megvonom a vállam.
[color=cyan]- Az emberek olyanok mint a birkák, és a köztük élő mutánsok is. Nem képesek önálló döntésekre, önmagukra hagyva csak ártanak maguknak, másoknak a hülyeségükkel. Szükségük van erős vezetőkre, akik meggátolják, hogy az erősek, akikben van potenciál, az ilyen barmok miatt idő előtt meghaljanak. Apokalipszis pont ilyen vezető.
Úgy tűnik nem azt a választ kapta, amit várt, ami kicsit meglep. Azt hittem idelent mindenki így gondolkodik, főleg a Lovasok. Nem gondoltam volna, hogy egy társam, ráadásul pont a vezetőnk, másképp gondolkodna. Aztán feltesz még egy kérdést, amit nem igazán tudok hova tenni. Talán lázadni akar?
- Szolgálni Apokalipszist, és megtenni mindent amit parancsba ad. Kételkedés és késlekedés nélkül. - válaszolok őszintén erre a kérdésre, és nagyon remélem, hogy nem fogok olyat hallani, amilyet nem szeretnék. Hülyén venné ki magát, ha elkezdenénk egymással harcolni, de ha lázadni akar, ha valami olyanra venne rá amihez nem szívesen asszisztálnék, akkor képtelen leszek megtenni. Nem hagyhatom, hogy bárkiben megfoganjon a tiszteletlenség, az ellenkezés csírája, mert az csak még több elégedetlen hangot érne el, megronthatna másokat, és magával ránthatja az arra fogékonyakat. Mondjuk nem zavarna, ha kiderülne kik ezek, és megszabadulnánk tőlük - pusztuljon aki gyenge, és könnyen befolyásolható. Nincs szükségünk ilyenekre magunk között.
- Viszont nem teljesen értem, hogy mire akarsz kilyukadni, hogy milyen választ vársz tőlem. - teszem hozzá a válaszomhoz még. A hangom nem hangzik fenyegetően, tényleg lehet, hogy csak félreértés az egész. Remélem.
Lassan már én sem igazán tudtam hova akartam kilyukadni a dolgokkal. Persze jó lett volna, ha megtudtam volna beszélni a másik lovassal azt a problematikát, hogy már jó ideje csak ketten vagyunk, meg hogy talán jó lenne a nyilvánosság felé is kacsingatni. Persze az is lehet, hogy csak én akarok egyszerre sokat, vagy csak a tétlenség zavar.
A második kérdésre adott válasza csak megerősített abban, amit már korábban is észrevettem. A férfi csupán egy eszköz, egy bábú semmi más. Persze hasznos az urunk számára, máskülönben nem tette volna meg lovasának, de bizonyos szempontból gyenge. A vak hit nem jelent hűséget, hiszen az megtörhető, átalakítható és manipulálható. Viszont ezt nem fogom tudni megváltoztatni benne, én biztosan nem.
- Csupán teszteltelek. Mégis csak érdekel, hogy miféle személlyel kell együtt dolgoznom. Apokalipszis Lovasaként a saját társaimat is szemmel kell tartanom. - adok választ a kérdésére. Annak már nem látom értelmét, hogy arról, amiért tulajdonképpen idehívtam, beszélgetést kezdeményezzek, mert sok értelmét nem látom. Remélhetőleg ennyivel be is éri.
- Azt hiszem meg kell kérjelek, hogy hamarabb távozz. - igazából valamiféle könnyed beszélgetést akartam kezdeményezni, de ugyan az a rosszullét tőrt rám, ami pár napja már környékez, és nem szerettem volna, hogy jelen legyen. Azzal jeleztem is a szolgálónak, hogy jöjjön be, majd kísérje ki az urat a lakosztályomból, hogy nyugodtan egyedül maradhassak. Amint ez megtörtént rohantam is a fürdőszoba irányába, hisz éreztem, hogy a gyomrom tartalma a számon keresztül szeretne távozni és eléggé sürgősen. Az is biztos volt, hogy az orvos lesz a következő aki látogatást fog tenni nálam...
- Képesség:
- Mutáció: Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):
- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)
Lovassággal szerzett képességek:- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyúlnak mennyiségtől függően. Hotzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
- Felszerelés:
- -
Kree Invázió 7.
Az idő ura 3 – Az újjászülető idő
Epilógus
Résztvevők: Lovasok, Apokalipszis, Akkaba-klán, Végítélet
A következő napokban valószínűleg azok után kutakodott, hogy milyen változások is álltak be a világban. Nagyon furcsa módon semmilyen, legalább is nem volt nyoma ennek. Minden olyan esemény megtörtént, ahol Apokalipszis volt a szereplő, Wakanda uralma, az Örökség vírus, Chicago, a diákok megtámadása itt New Yorkban, minden.
Jelenleg is ő volt a hivatalos vérdíj lista legtetején minden korábban ismert bűnével. Így talán kissé megnyugtatható lehetett a számukra, hogy nem változott meg szinte semmi, vagy semmi a tettük után. igaz, az lehet, hogy az emlékeik is változtak a világ változásával és amiatt van így. Igazából az egyetlen változás néhányaknál a fizikai dolgok voltak, amit már korábban is tapasztaltak.
Egyedül Mickey volt az, aki viszont megtapasztalta, hogy igenis nagy hatással voltak az idővonalra. Ezt pedig az Akkaba Metropoliszba való visszaérkezése után tudta meg. Az Akkaba klán korábban elűzött vezetője Judas Slade visszatért és visszavette a klán vezetését, pedig amit Mickey is tudott a vád ellen felségárulás volt, hogy át akarta venni Apokalipszis szerepét. Vele együtt Mr. Sinister is visszatért.
Ha mindez nem lett volna elég egy új Lovas csoport is megjelent, amit az elején senki sem értett, hogy minek lenne Apokalipszisnek egy másik lovas csoportja, ha már van egy, még ha hiányos is. Mindenre nem sokkal később lett magyarázat, amikor a főtérre kellett mindenkinek mennie, mert Apokalipszis bejelentést tett.
Hosszasan beszélt valakiről, aki évezredek óta felügyeli a ténykedésüket, a háttérből segédkezett, irányította a mutánsokat, titokban vezette az Akkaba Klánt és dicsőítette, építette Apokalipszis kultuszát, mindezt úgy, hogy soha sem kapott egyetlen elismerő, vagy jó szót sem érte. De ennek vége, most már itt az ideje, hogy az árnyakból előlépjen a fényre és nyíltan gyakorolhassa hatalmát.
Itt már a tömeg roppant feszült volt és izgatott, végül pedig Apokalipszis felkonferálta, a királynőjét, a mutánsok istennőjét, Végítéletet. Az érintett nő ekkor sétált elő, hiába volt más a külseje Mickey azonnal megismerhette, hogy ki volt. Csak most nem volt elesett, nem volt könyörgő, kegyetlen, rideg és magabiztos volt. Nephri volt az, akit a múltban otthagytak a haldokló Apokalipszissel, akinek már évezredek óta halottnak kéne lennie…
2 / 2 oldal • 1, 2