Thor palotája

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 30 Aug. 2012, 22:26

Nem tudom miért, nem számítottam sok jelenlévőre. Valahogy úgy gondoltam csupán maga Thor lesz az aki trónján ül s mi. De vannak még mások is, bőven is. És első szavai után legjobban ahhoz lenne kedvem, hogy rögtön távozzam is a teremből de most nem lehet, most maradni kell. Csendben hallgatom is amit Thorhalla mond. Még úgymond bírom mikor belekezd és mikor kimondja, hogy háború lesz úgy érzem, hogy az utána jövő szavai egyesével lökne egyre mélyebbre, mélyebbre és mélyebbre. Ha valaki két nappal ezelőtt eltaglalta volna tetteim akár egész listáját még több mint felére büszke is lettem volna. De most. Most csak állom a szavainak a súlyát és várok, hogy miképpen fog dönteni Thor. Mást nem tehetek mint, hogy veszek egy mély levegőt mikor befejezi Thorhalla és lefelé bámulva a földet, csendben várok az ítéletére. Nem tehetek mást. Lehet, hogy egyszerűen elzavar vagy megöl itt ahol állok azért mit hallott. Egyszerűen nem tudok arra gondolni, hogy ez a hely egy biztonságos "menedék" lesz. A sok más gondolat között csak az fut át agyamon, hogy halált fogok idefenn lelni és nem menedéket. Végül felemelem a fejemet és egy pillanatra elnézek a trónus felé de hamar vándorol tovább a tekintetem a fal felé.
Most jó lenne ha valaki meg tudná mondani, hogy mit kéne tennem mert én már nem tudom...

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Csüt. 06 Szept. 2012, 23:04

Odin lándzsája a földet érinti és a koppanása oly hangos, hogy beremeg tőle a palota a fala. Minden Asgardi Thorra figyel.
- Mit tettél? - kérdezi a dühtől üvöltve. - Te ostoba!
A király feláll a szavaknál a trónjáról és apja fegyveréből szikrák kezdenek áradni.
- Nem volt elég apád őrült és vak háborúja, ami majdnem elhozta a ragnarököt? Kellett neked még beleszólni a halandók harcaiba? Hát nem tanultál a hibámból? Apokalipszist nem lehet megállítani. Nem a mi dolgunk! Nem a mi sorsunk! Az ősi istenekre! Mégis mit vársz most tőlem? Vonultassak háborúba mindenkit, mert te éppen igazságot teszel? Száműznöm kéne téged rögtön Apokalipszis lábaihoz!
A király a sok kiáltás után nagy levegőt vesz.
- Az apám ezt tenné... Meg is érdemelnéd.... de már késő. Ám ezzel nem végeztünk. Hatalmas árat fizetsz ezért Thorhalla Lokidottir. Nagyobbat, mint valaha. Remélem felkészültél erre... kit akarok átverni? Senki se készülhet fel erre.
Ezzel megfordul és kezei a trónusa karfáira nehezednek.
- Fandral.
- Nagyúr?
- Szólj a seregeknek... Asgard háborúba vonul.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Pént. 07 Szept. 2012, 00:27

Álltam nagybátyám tekintetét ridegen s nem látszódott meg a bennem zajló harag s düh. Szívem szerint békává változtattam volna vagy felképeltem volna a sértéseiért. Lehet, hogy csak az unokahúga vagyok s a menye, de most hercegnőként s királynőként voltam itt s nem holmi gyermekként, kit így megalázhatott volna főleg nem egy mocskos korcs halandó előtt!
- Te tanítottál erre Thor s mégis, mikor a te s a férjem útját követem fejemet vennéd. De igen a mi sorsunk attól kezdve, hogy atyám miatt megölted Apokalipszist, hogy miattatok raboskodott Nifleheimben. Ki küzdjön egy isten ellen, ha nem egy másik? Egyszer védem a családom s birodalmaim, akkor is jobban megalázol a teljes udvar előtt, mint atyám tette – vágtam hozzá dühösen. – S azért kényszerültem erre, mert nem tudtad megakadályozni, hogy a férjemet, a fiadat elrabolják, s még mindig nem tért vissza s te sem tudod, hogy hol van! Nem űzhetsz Midgardra, ha akarnád sem, többé nem. Asgardról eltilthatsz, de Jotunheim az én királyságom, s ha engem nem akarsz látni a gyermekeimnek sem lesz többé helye itt.
Ez ettől a pillanattól kezdve családi vita volt már s nem pedig meghallgatás, már senkinek sem volt köze hozzá azok közül, kik idebent tartózkodtak, csak kettőnknek, még anyámnak sem kellett volna hallania. S főleg ezért nem voltam hajlandó a midgardiak nyelvét sem beszélni. Mikor megszólaltam a hangom végtelenül rideg volt, tudtam, hogy mit teszek s nem kellett kioktatnia.
< - Már megfizettem a legnagyobb árat s ezt tudjuk mindketten. S ha ennél is nagyobbat kérsz, s vársz mindketten tudjuk, hogy mi lesz a vége! >
Tudja, ha ez következik a Rangnarök jön el újra, mert érte s a többiekért követtem atyám útját, hogy őket s a népeimet megvédjem. Akkor Apokalipszis háborúja után, mit megnyerünk újra Asgard s Jotunheim fog háborúzni egymással.Még mindig rezzenéstelen arccal figyeltem őt.
< - S még valamit elfelejtettél nagybátyám, Asgard már nincs egyedül. Skurge! – nem emeltem feljebb a hangomat. >
A kinyíló ajtó felé néztem, hol anyósom ágyasa lépett be. Meghajolt először felém, s csak utána Asgard királyi párja felé.
< - Készítsd fel a hadsereget, mind a jégóriást, s mind a viharóriást. Királynőjük üzenetét viszed, Jotunheim háborúba vonul Asgard oldalán. >
Egyetlen kézintéssel bocsátottam el, valószínűleg Fandrallal együtt fog távozni. Visszanéztem először az anyámra s utána a nagybátyámra.
< - Ezt felejted el, már nem csak Asgard van egymaga, az óriások engem szolgálnak, én vagyok az úrnőjük. Ha nem kívánod Asgardot hadba hívni nem kell megtenned, nem kell asgardi vérnek folynia a tettem miatt. S komolyan úgy gondolod, hogy minket békén hagyott volna azok után, mit vele tettél? >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 07 Szept. 2012, 23:32

A koppanó hang ami beremegteti az egész helyet elenyésző ahhoz képest mikor a kiabálás kezdődik. Nyelek egy nagyon, nem érzek jót és inkább azt, hogy nekem most nem is kéne itt lennem, hallani ezt a vitát ami kibontakozott kettejük között. Félig már nem is arról szólt, hogy én itt vagyok s a háború hanem inkább a régebben történtekről, családi vitába ment át. Nem is éreztem megkönnyebbülést mikor Thor kimondta, hogy háborúba vonul Asgard Apokalipszis ellen inkább csak még feszültebbnek éreztem a légkört a szavaktól. Thorhalla pedig abba hagyta, hogy olyan nyelven beszéljen mit én is értek. Ez már csak még egyértelműbbé tette, hogy nincsen semmi közöm ahhoz amik elhangzanak. Ott állok ahol nem kéne lennem, olyan helyzetben amit sose kellett volna elérni. Egy pillanatra büszkének érzem magamat aztán tova illan rögtön az érzés ahogy a helyzet amiben vagyok eszembe juttatja magát és, hogy ez közel sem olyan mire büszkének kéne lenni. Teljesen új irányba vették magukat a dolgok. Asgard Apokalipszis ellen. Nem tudom, de szerintem ez a csata egyoldalú lesz. Kételkedem, hogy az Asgardiakkal szemben lesz-e igazán esélye harcban bárkinek is aki nem az. Hiszen ott voltak a démonok, sokan vesztek oda és azzal, hogy én már nem őt szolgálom ismét csak vesztett egy lovast és csupán kettő szolgálja őt, de nem írnám le őket hiszen mindketten erősek. De Asgardon nem harcolhatnak, nem is tudnak ide feljönni, hiszen Slade volt az aki összehozta, hogy Niffleheim-be felküldjön minket. Ő viszont már nem szolgálja őt és nem hiszem, hogy csak úgy vissza fogadná. A kinyíló ajtó felé fordulok meg és az azon belépőt figyelem ahogy meghajol majd Thorhalla szavai és intése után távozik is ahogy egy másik Asgardi is. Lepleztethetetlenül ideges vagyok. Nem akarom megtapasztalni, hogy milyen mikor agresszíven cserélnek véleményt. Kétlem, hogy kevesebb lenne mint cikázó villámok és földrengés. De végül is, dűlőre jutottak. Szóval Asgard harcolni fog, azt hiszem maradhatok is meg életben is. Nem tudom miért ilyeneken gondolkozom. Bár inkább ezeken mint máson. Csendben hallgatva ami rám is tartozik figyel és nem engedi meg magának, hogy a gondolatai olyan irányba menjenek el ami nem lenne egészséges. Igen, ezt kéne követnem.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Vas. 09 Szept. 2012, 00:18

Thor arcán nehéz terhek fájdalma látszódtak. Sóhajtott egyet és visszaült.
- Asgard... háborúba vonul. Ideje, hogy ez a hamis isten megtanulja mi az igazi öröklét ereje.
Mondta a népének.
- Most távozz.
Szólította fel Thorhallát.
- Mindenki távozzon.
Parancsolta a bent álló népségnek. A karját finoman érintette meg Sif és Thor még egyszer utoljára Hallára nézett.
- Hagyjatok magunkra. Készüljetek fel a harcra.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Szept. 2012, 10:29

Nagybátyám arcán láttam, hogy legalább olyan fájdalmasak voltak szavaim neki, mint az övék nekem. Csak kettőnk közül én tanultam meg jobban, hogy miként kell uralkodni, ez az örökség legalább hasznomra volt, s minden rokonomnak is. Atyánktól legalább valami jót is örököltünk, hisz a józanész s cselszövés csak nekem maradt osztályrészem a többieknek nem. Mikor felszólított a távozásra még egyszer ráemeltem a tekintetem, míg végül sértődött fejtartással fordultam el tőle. Az arcomon továbbra sem mutattam ki mindezt, nem kapja meg azt az örömöt, hogy az udvar előtt megtegyem, most nem csak a család volt itt, hogy úgy viselkedjem. Intettem a fejemmel a halandónak, hogy induljon kifelé s csak utána indultam én is kifelé. Néhány lépés után még éreztem nagybátyám tekintetét a hátamban, de nem fordultam vissza felé s az anyám felé. Mikor kiértünk szólaltam csak meg.
- A Hyrrokkin-birtokra megyünk, csak előtte egyél – szóltam. – S mond tudsz lovagolni?
Valahol le kellett vezetnem a feszültséget s ehhez a pegazusokon való utazás remek lett volna, hogy ne idegesen érkezzem meg nevelőszüleim birtokára a halandóval.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 13 Szept. 2012, 15:43

Végeredményben akkor a háborúban résztvevő mindkét fél készülni fog a harcra. És a meghallgatásunk most ezzel véget is ér és mindenkit távozásra szólít fel Thor. Thorhalla-ra nézek és mikor látom, hogy int megfordulok és elindulok az ajtó irányába. Nem hiszem, hogy a palotában fogok maradni. Sőt erősek kétlem is de mikor kiérünk a teremből akkor ez még nyilvánvalóbbá is válik ahogy Thorhalla mondja, hogy a Hyrrokkin-birtokra fogunk menni. Egy kis evés után. Hát igen, már jól esne tényleg pár falat legalább. Többet nem hiszem, hogy le tudnék tolni most. Megnyugtatta a gyomromat az igaz az a lötty de ha már nyugi lesz akkor biztos vagyok benne, hogy enni is fogok tudni. Kicsit tétovázok a lovaglós kérdésen és megvakarom a fejemet.
- Le esni nem esek le.
Mondom végül. Hát igen, nem sokszor ültem lovon de nem vagyok szerencsétlen sem és nem hiszem, hogy leesnék a hátáról. Vagy kiesnék a nyeregből csak úgy. Ennyire nem vagyok szerencsétlen, ez még biztos. Bár nem tudom, hogy pontosan milyen lóra gondolhat de elvetem az ötletet, hogy olyanra amit én láttam, lent. A földön... Remélem megfog tűrni a hátán és nem próbál meg ledobni mert akkor viszont nem sok hozzászólásom lehet ahhoz, hogy fennmaradok rajta vagy sem. De inkább sorjában kéne mennem az egészen és nem rögtön a falra festeni az ördögöt. Mindegy is.. Ha arra megyünk, illetve megállunk a szobánál ahol voltunk akkor ott kiveszek egy gyümölcsöt és azt eszem meg míg nem érünk el a lovakhoz amikkel menni fogunk a birtokra.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Szept. 2012, 09:56

Még vissza a halandó csarnokába, hogy magához vegye a felszerelését, én nem csomagoltam, nem akartam ott maradni a birtokon. Nem engedhettem meg azt a luxust magamnak, hogy ennyi időt távol töltsek a fontos dolgoktól. A nevelőszüleim ezt minden bizonnyal megértik. Megvártam, míg evett néhány falatot s utána indultam el, a folyosókon s lépcsőkön le a megfelelő szintre s ott ki a belső udvarba. Volt egy olyan megérzésem, s ezek általában igazak is szoktak lenni, hogy a végén mégsem lovakon megyünk. Nem esik le róluk, feltételezem azok csak sétálnak s nem pedig olyanok, mint amikhez mentünk. A rövid séta után megérkeztünk az istállóhoz s benyitottam a pegazusokhoz.
- Feltételezem a pegazusoknál már nagyobb nehézséget jelentene a fennmaradás – néztem rá.
Halandók ilyen lovakat egyébként is csak a mesékben láttak s hallottak, pedig ezek mindig is élők voltak. A sima egyszerű hátast eszem ágában sem mostanság használni, hisz azzal három napi lovaglás lett volna a táv, a pegazusokkal gyorsabb volt, noha térmágiával még inkább, de én most lovagolni akartam. Régen nem voltam így, mindig a kényelmes módot választottam a közlekedésre s nem pedig az ily macerást.
- Lovaglás, vagy maradjunk a teleportálásnál? – vontam fel a szemöldököm kérdés közben.
Megtorpantam, mikor megéreztem valamit, egy hívást. Midgardra.
- De most mennem kell, még itt maradsz, később távozunk.
Ezzel egy csettintés után már ott voltam, hova ismételten megidéztek.

//Folytatás: Tanári//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 01 Okt. 2012, 14:10

Aha, pegazusok. Hát gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz és nem egy mezei ló. De ha le is esnék, amit kétlek mert nem vagyok béna még ott vannak a saját szárnyaim is. Bár, kezdek kételkedni benne, hogy nem az lenne az eredménye a próbálkozásnak, hogy felülök és mikor megindul lezúgok róla mint hegy oldalán az omlás. De nem tudok időzni a gondolkodásom mert Thorhallának mennie kell. Én nekem meg maradni kell még itt és csak később fogunk átmenni a másik kastélyba. Oké.. Akkor én itt várok ő meg megy és intézi a dolgát. Tiszta sor, legalább ismerkedhetek a lovakkal. Kiváncsi vagyok, hogy vajon meddig hathat a főzet amit ittam, mondjuk remélem, hogy elég sokáig de legalább még egy jó darabig fog.
Csettint egyet és már el is tűnik. Egyedül maradok az istállóban a pegazusokkal. Csendben. Hmmögök egyet hangosan és a lovakat bámulom. Nekitámaszkodok a karámnak. Bármi is legyen a dolga nem hiszem, hogy sok időt érdemel a szemében így vissza menni sincs értelme a szobába ahova először mentünk. Meg... Nem is tudom merre volt.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 08 Okt. 2012, 11:54

Sakura-t ekkor zöldes füst ölelte körbe és egy villanás után már egy kastély előtt találta magát többed magával.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Hétf. 16 Jún. 2014, 11:41

Asgard hétköznapjait töltötte. A három harcos, Gunnar és Einar álltak Thor mellett a trónnál. Sif a valkűröket képezte. A király tanácsosai és harcosai jelentést tettek.
< - Meg kell erősíteni a déli őrséget, ha a trollokról szóló pletyka igaz akkor lehet, hogy újra támadni akar... >

A szavait kékes fény látványa törte meg. Asgard legjobbjai kardot vontak. A fényből Apokalipszis emelkedett ki.
Thor palotája - Page 2 3359629-cable+%2334+-+page+23
- Én vagyok En Sabbah Nur, Apokalipszis. Az Egy.
Mondja büszkén a mutáns.

- Ismerünk téged egyiptomi, mégis mit jelentsen ez az arcátlan bevonulás?
- Esélyt kapsz Odinfi. Esélyt, hogy átadd gyermekem és a lovasom.
Thor felugrik a trónjából. Odin ősi lándzsája villámokba borul.

- Arcátlan! - üvölti dühösen az Egy Atya. - Nem tudom kinek hiszed magad midgardi, de ez itt az istenek csarnoka! A világ legnagyobb harcosaival nézel szembe! Egyszer már személyesen végeztem veled, mi okom lenne most megkímélni az életed?
- Mert akkor csaltál. Kijátszottad a törvényeket. Nem öltél meg, csak elzártad lelkem és azt is csak ideiglenesen. Én örök vagyok. Ismered a törvényeket Odin sarja. Asgard népe nem állhatja útját a fejlődésnek, amit képviselek. A szerepem fontosabb, mint holmi viking legendáké.
Hogun a sértést nem tűrte tovább és buzogánya neki repült a mutáns nagyúrnak, de egyszerűen lepattan róla, mint holmi papírgalacsin.
- Pontosan erről beszéltem. A háború esélytelen. Néped nem végezhet velem. Tán elpusztítjátok seregem, de akkor is sokatok fog oda veszni, asszonyaitok és gyermekeitek halnak majd meg. Én maradok. Mindig visszatérek és újra támadni fogok. Nekem mindig lesznek lovasaim és követőim! Nektek hány gyermeketek lesz még? A celestalok engem választottak bajnokuknak, álljátok utamat és őket is magatokra haragítjátok!
Thor lehajtja a fejét keservesen.
- Utoljára szólítalak fel titeket, adjátok vissza a sarjam és a harcosom, vagy szenvedjétek el a következményeket úgy, mint még sosem szenvedtétek.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Jún. 2014, 14:52

//Előzmény: ARMOR főépülete//

~ Einar Thorson és Gunnar „Hyrrokkin” Larrson ~
Einar és Gunnar is segédkezett a szokásos hadi megbeszéléseken. Mind a ketten a fény felé kapták a fejüket, amikor Apokalipszis megérkezett. Gunnar neki köszönhette az életét, bármilyen ironikus is volt ez, hiszen őt hozták vissza először azon a napon, amikor Apokalipszist is. Einar pedig már tartott ettől a naptól, Apokalipszis fia őt hívta apának és már igencsak jól gügyögött és járt másfél éves korára. Most szótlanul figyelte az eseményeket, de amikor Apokalipszis már másodjára követelte a gyermeket és a nőt akkor már nem tudta megállni, hogy ne emelje szóvá mindezt.
< - Atyám, engedelmeddel – kértem engedélyt tőle. >
Einar-ral Thor-ra nézett és ha a férfi engedte, akkor két lépéssel közelebb lépett Apokalipszishez.
- Harcosod önként hagyott el téged s vitte el a gyermeket, ő az anyja s ő dönt a sorsáról. S ő úgy vélte, hogy minél távolabb akarja magát s a gyermeket tőled tudni. Joga volt elmenni s elhagyni téged, nem volt sosem tulajdonos. Most ott vannak mindketten, hol ő akarta, hogy legyenek. Istennek tartod magad, hát tartsd be a törvényeiket is, nem szabhatod meg más életét s nem szólhatsz bele abba, hogy óhajtanak tenni. Bajnoknak tartod magad s itt szólsz törvényekről s mégis te vagy az, ki megszegi őket! Nincs jogod követelni semmit, főleg nem volt asszonyod s gyermekét, ha Sakura úgy dönt, hogy visszatér hozzád, megteszi, de addig bele kell törődnöd, hogy létezik szabad akarat!
A végén, hiába halkan szólt a mély és tiszta hangján, szinte mennydörögtek a szavai.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Szer. 18 Jún. 2014, 07:59

Apokalipszis lassan és megvető pillantással fordul Einarhoz.
- Ifjú herceg nagy tévedésben vagy - mondja az uralkodó lenézően. - Az az asszony a lovasom volt, a tulajdonom. A gyermekét értem nemzette és nekem szülte. Az a sarj az enyém. Ez nem akarat kérdése. Ez így van.
Kezeit kitárja nagylelkűen.
- Ti most esélyt kaptok tőlem, lehetőséget, mert mikor újra láttok szeretteitek csontjain fogok bevonul a romos kastélyotokba. Az, hogy hajlandó vagyok ultimátumot adni a tiszteletem jele. Messze nem érdemlitek meg. A királyotok szembeszegült velem, az egyikőtök nekem köszönheti az életét. Ezek után a hercegnő aljas tolvajként elrabolta gyermekemet és harcosomat. Kérdem én mi jogon vagytok ti felháborodva?
Kérdését már üvölti a mutáns.
- Most utoljára ajánlom fel. A gyermek és a nő kerüljön vissza hozzám napnyugtáig vagy vállaljátok a következményeket.
Ezzel Apokalipszis egy lilás villanással eltűnik. Thor homlokát ráncolva nézi a fény szertefoszlását.

< - Hozd ide a feleséged. MOST. >
Parancsolja Thor tőle szokatlan dühvel.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Szer. 18 Jún. 2014, 11:26

//Előzmény: Sötét Angyalok tornya// - csak illúzióként van jelen egyelőre itt

Dühösen szorítottam kezem ökölbe szavaira.
- A hölgy nem akart tulajdonod lenni s állítása szerint megerőszakoltad – szóltam. – Így viselkedne egy úr egy hölggyel szemben?
Inkább hittem annak az asszonynak mint ennek, hisz elég sokat élt nálunk mielőtt gyermeke megszületett s nem hagyta ott nekünk. Gunnar igen, de nem tekintettem úgy, mint ő gondolta. Nem szóltam többé, hogy az ő emberei több száz midgardi lemészárlásával jutottak el erővel Nifflheimbe s ott megbecstelenítették törvényeinket s szokásainkat, s ez mer tisztességről beszélni. S ő mily jogon volt felháborodva mindezek után? Ő bármit megtehet csak azért, mert egy baleset révén ő lett a Celestialok bajnoka? Nem Apokalipszis szavaira rezzentem össze, hanem atyáméra, bólintottam neki s Gunnar-ra pillantottam, hogy ő tudja-e asszonyom merre lehet, hisz én nem tudtam. S nem voltam a válaszával sem kisegítve, mikor csak megvonta vállát.


< - Itt vagyok s hallottam minden egyes szót – szóltam mikor belépett az illúzióm a zárt ajtón keresztül. – Sértésnek érzem, hogy aljas tolvajnak nevezett, engem! >
Meg kellett volna ölöm e férget, míg a sivatagban csecsemőként láttam, pont mielőtt Rama-tut megtalálta. Mily sokkal könnyebb lett volna a dolgom ezen esetben.
< - Felség! – biccentettem nagybátyám irányába. – Bízom benne, hogy tudod, ha ki is adod a gyermeket s az „anyját” ugyanúgy támadni fog. S a „nővel” végezni is, hisz elvesztette mutánsságát s egyszerű ember lett. A szemében immáron gyenge s nem méltó arra, hogy őt szolgálja akaratán kívül. >
Volt már ötletem, hogy miként lehetne mindezt kijátszani s sosem jönne rá az az ostoba szürke ahhoz, hogy átvegyem s csak remélhettem, hogy nagybátyám meghallgat s nem csak elzavar, hiszen régen volt, hogy ily dühösnek láttam volna őt.
< - Engedelmeddel nagybátyám van egy ötletem arra, hogy miként játsszuk ki En Sabah Nur-t. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Pént. 20 Jún. 2014, 00:41

Thor dühösen ül és figyeli Thorhallát majd a szavaira a lándzsája végét a földhöz üti. A kongása mindent elhallgattat.
< - ELÉG! >
Üvölti nyáladzva az istenek királya.
< - Hát még mindig elvakít az arroganciád? nem elég, hogy én voltam oly ostoba, hogy fegyvert emeljek rá, de te még kihívást is állítottál elé? Odin szemére! Kijátszani? És utána? Tudod, hogy ráfog jönni! Most lépett be a trónterembe és Heimdall még csak nem is látta! Ez már nem En Sabbah Nur-ról szól! A kérdés az, hogy képesek vagyunk Asgardot háborúba a Celestalok ellen egy gyermekért? Mert ő igen! Felelj Loki lánya! Szembe szállsz a világgal, az univerzum törvényeivel, Apokalipszissel, egy egész fajjal és a Celestalokkal? Képes vagy elfogadni, hogy ezt a csatát nem fogjuk megnyerni? Mind képesek vagytok erre? >
Kérdi dühödten az isten. A három harcos hátra lép fejet hajtva.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Pént. 20 Jún. 2014, 10:58

Még csak össze sem rezzentem mikor lecsapta a lándzsát a földre, ugyanúgy rideg tekintettel meredtem rá, mint eddig is. S mindez igaz volt míg beszélt. Ha teljes valómban lettem volna itt sem változott volna mindez. ugyanígy tettem volna. Ő hozta egyenrangúra e beszédet, nem mint fiának asszonya voltam jelen itt, hanem mint Asgard leendő királynője s Jotunheim jelenlegi uralkodónője.
< - Nincs jogod felróni azt, mi a te bűnöd s nem az enyém! – feleltem. – Te már indítottál ily háborút fivéred ellenében egy leánygyermekért, mi félezer éves háborút okozott a Kilenc világban s közben megéltünk egy Ragnarököt s utána majdnem atyám győzött a holtakkal mindenki felett. Tudtad, hogy sosem győzhetsz s nem védheted meg azt a leányt, s mégis teljes néped sodortad veszélybe, rajta mindenkit. Nem engem vakít el arroganciám, nekem nem csupán Asgardot s a családomat kell védenem, de Jotunheim királynője is vagyok, mit minden egyes alkalommal méltóztatsz elfeledni nagybátyám! Értük is felelősséggel tartozom s ha háború lenne ők is ugyanúgy elhullnának! >
Régen felnőttem királynői címemre, csupán ő az, ki még mindig gyermekként kezelt, mikoron régen nem voltam az. láttam hátralépni a Hármast, Einar-t s Gunnar-t is fejet lehajtva, csak én voltam, ki még mindig zöld szemeimet nagybátyám kék lélektükreibe fúrtam.
< - Tudod, hogy már megtettem mindezt korábban, nem ez lenne az első eset – feleltem ridegen. – Fiad képes lenne, s te is. Elfogadom, hogy mi lenne a következménye mindennek, jobban, mint bárki más. Te kezdted a háború, vess is véget neki. Add át a gyermeket, s magyarázd el unokáidnak, hogy hova tűnik, kit fivérükként szeretnek, én nem fogom megtenni. >
Kivártam néhány szívdobbanásnyi időt.
< - Te is tudod, hogy mindezzel nincs vége – szóltam. – Emlékszik, hogy mindketten végeztünk vele. Ha nem is most, évszakok, vagy sok-sok kör múlva, de háborút indít. Lehet, hogy már nem uralmad alatt, de gyermekeid, vagy unokáid szemben találják magukat vele. >

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Jún. 2014, 16:37

Thor tűrte a szavakat.
< - Hiába bizonygatod érettségedet királynő nekem még csak gyermek vagy. Ammon nem maradhat itt. Apokalipszis érte fog jönni. >
Visszaült a trónra és kezével megtámasztotta a homlokát.
< - Loki őrült volt és a kilenc világot is veszélybe sodorta. Apokalipszis más. Őt csak midgard érdekli. A celestalok szava megköt minket. Nem harcolhatunk Apokalipszis ellen. Hiába játsszuk ki idővel kijátszik minket. Gyorsan fejlődik. De a dolgunk védeni a síkokat. Legyen az jotünheim vagy Midgard. Bajnokok vagyunk! Ha nem védhetjük meg En Sabbah Nurtól a barátainkat személyesen hát egyenlítsük ki az esélyeket. Fandral! Hívasd ide a törp mestereket! Einar, hozd ide a gyermeket. Hazatér. ismerek egy remek iskolát, ahol jó embert nevelnek belőle. Thorhalla, beszélj a midgardi "szövetségeseiddel" Apokalipszis elbukik, de nem a mi kezünktől. >

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Jún. 2014, 10:32

Dühös pillantással néztem bele ismét nagybátyám kék szemeibe, s így próbálván jelezni, hogy szólhat bármily dühösen nem érzek félelmet irányába.
< - Unokáid anyja vagyok s nem gyermek – szóltam hűvösen. – Vagy tán oly nagyon vágysz rá, hogy öregembernek hívjalak?
Ajkaimon gúnyos mosoly jelent meg szavai után. Mindig is sejtettem, hogy többet tanult el atyámtól, mint mutatta s mint ez igaz volt férjemre is, kire hasonlóképp sok intrika s ármány ragadt nekem hála. S elküldi őt azokhoz a halandókhoz, hol nem hagyhattam Michaelt sem, melynek védőmezője asgardi mágiával van tele s az „én” védelmem élvezik Stephanie-nak hála, s ott van a leányom is.
< - Azonnal atyám – hajtott fejet Einar. >
Figyeltem, míg Gunnarral együtt elhagyják e csarnokot s utána fordultam vissza nagybátyám irányába.
< - Látom Ivaldi fiainak megannyi munkája van e hónapokban – szóltam. – Először Gunnhild s most ez. Bölcs dolog Asgardi védelem alól ismét asgardi védelem alá helyezni a gyermeket? Hisz az iskola nem csupán halandók védelme alatt áll. >
Szavaimból érezhette, hogy nem várok választ e kérdésre, csupán feltettem. A kérésre, hogy értesítsem szövetségeseim bólintottam. Úgyis terveim közt szerepelt, hogy míg Apokalipszis minket támad, Osborn megtámadja az Akkaba Metropoliszt s így kényszerítjük vissza Midgardra azt a férget, de minderre így szükség sem volt.
< - Amennyiben nincs több óhajod felség távoznék, éppen idősebbik gyermeked társaságát élvezem, Magni-ét, noha bizonyára tudod – feleltem. >
Ha engedi, hogy távozzam az illúzióm zöld füst kíséretében eltűnik, mintha ott sem lett volna. Ha nem, türelmesen pillantok rá, hogy mit óhajt még.

//Folytatás: Tárgyalók//
//Folytatás: Lotiara//


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 04 Júl. 2016, 23:16-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Morsus Szer. 02 Júl. 2014, 21:21

Thor elengedi a nőt és sóhajt.
< - Magni... a világ régen olyan egyszerű volt. >
Súgja szomorúan a viharok istene és az istenek királya.
< - A fiút vissza viszem midgardra, de nem adom En Sabbah Nur kezébe. Az X-men védelmére bízom és fegyvert adok nekik Apokalipszis ellen. Tán mi nem harcolhatunk meg ezzel a midgardi rémmel, de nincs törvény, ami gátolná, hogy segítsük a bajnokokat. >
Mondja mosolyogva a szőke szakállas.
< - Fiam, kísérj a palotátokba. Ideje, hogy Ammon haza térjen. >


Folyt: majd a suliban.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 30 Dec. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Diplomáciai küldetés?
Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman

Thor palotája - Page 2 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Thor palotája, Asgard
Cél / Feladat: Jól érezni magát
Többiek: Llyron McKenzie
egyéb információk:


Ahogyan a felesége, Einar is igencsak elfoglalt volt, a legjobban azokat az időket szerette, amikor a most már tíz és fél éves fiaival lehetett és őket taníthatta a harc és a háború művészetére. Természetesen ezzel egyen rangon volt az, amikor a feleségével volt. Az ideális pedig az volt, amikor nyugodtan mind a négyen a Hyrrokkin-birtokon lehettek. A mai nap nem volt ilyen, de ettől függetlenül ez sem volt rossz nap, hiszen hosszú idő után egyik legjobb barátját – Gunnar után – láthatta vendégül Asgard városban, az uralkodói palotában, ugyanis Llyron McKenzie vendégségbe érkezett feleségével, Melissa Boltagon-nal és Lockjaw-val Asgardra. Mivel a két birodalom, Asgard és a midgardi Örök Birodalom kifejezetten jó diplomáciai kapcsolatokat ápolt, így nem volt meglepő, ha a midgardi uralkodópáros többször is látogatást tett Asgardon, hogy itt pihenjék ki fáradalmaikat. Ez a mostani is csak egy ilyen volt, semmi komoly, semmi politika, vagy diplomácia, egy baráti házaspár látogatta meg közeli barátját. Nem volt ebben nagy kivetni való. Először négyesben a városban tettek egy nagyobb sétát, majd onnan visszatérve a királynő visszavonult pihenni Lockjaw-val együtt, így Llyron, illetve Einar kettesben maradt. Kész szerencse, hogy Logan, vagy Gorgon nem voltak itt, mert akkor az egész kész katasztrófába fordult volna, mert amikor épp nincs munkájuk, akkor alaposan a hordó fenekére tudtak nézni. Nem mintha Einar nem lett volna jó ivó, de azért főleg társaságban ismerte a mértékletességet, ahogyan jó barátja is, így csak néhány korsó mézsör került elő, amikor a nagy étkezőben ült le a két férfi férfiasabb – főleg háború és hadászati – témákról beszélgetni. Jelenleg a második kupa mézsör végén jártak, amikor végül az is szóba került Einar részéről, hogy a férfi mit is szól ahhoz, hogy Doria, hogy is érzi magát Wakanda királynőjeként, hiszen más kultúra, tudja, hogy a lány a jövőből jött és ott mással volt együtt, igaz már jó ideje együtt volt az esküvő előtt is, de valószínűleg Llyron érti, hogy mire akar Einar kilyukadni mindezzel kapcsolatban. Einar pedig mindig is ügyelt arra, hogy a csapattársai – itt a Bosszú Angyalai értendő – jól érezzék magukat és igyekezett a gondjaikat megoldani. Ez sem volt kellemetlen, vagy érzékeny téma, így a két férfi továbbra is kellemes hangulatban iszogatás közben beszélgettek tovább.

felszerelés/egyebek:

Thor palotája - Page 2 Dp6D3Pl Thor palotája - Page 2 JAhYcc2 Thor palotája - Page 2 L7OMjpX Thor palotája - Page 2 CxhAXG8 Thor palotája - Page 2 Nyryrnp Thor palotája - Page 2 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Sandman Vas. 19 Jan. 2020, 23:00

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Llyron McKenzie

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A békés beszélgetést és iszogatást egy tompa durranás zavarta meg. A hanghatást követően pedig némi por és vakolat hullott alá nem messze a társaságtól. Aztán egy halk és távoli füttyszó hallatszott. Majd ugyanott ahol az imént még a fal sérült, zöld villanás tört fel a semmiből és egy fémszínű, sok hasadékkal díszített kocka jelent meg és zuhanni kezdett a föld felé. Majd újabb, már sokkal élesebb füttyszó hallatszott és kék villanás kíséretében a kocka eltűnt. Rövid másodpercek elteltével, ugyan onnan, csak a föld alól hallható egy pukkanás és mintha kissé meg is emelkedett volna a padlózat. Majd az imént már hallott távoli fütty újra felhangzott. És végül vörös villanás kíséretében a padlón jelent meg az imént már látott kocka egy kis pukkanás után.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Jan. 2020, 00:00Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman

Thor palotája - Page 2 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Thor palotája, Asgard
Cél / Feladat: Jól érezni magát
Többiek: Llyron McKenzie
egyéb információk:


Einar és Llyron iszogatása és beszélgetése kellemes volt, mint általában szokott mindez lenni. Az asgardi férfi elsőre fel sem nézett, amikor az első tompa durranás hallatszott, majd némi por és vakolat hullott alá. Csak legyintett egyet minderre, ez eléggé mindennapos volt, hogy két részeg összeverekszik és mivel asgardiakról volt szó, így ez igencsak nagy zajjal szokott járni. Amikor az egyik legutóbbi alkalommal – igaz az Attilan-on volt – Logan és Gorgon verekedett össze részegen, az fél várossal odábbról is hallatszott. Így már csak emiatt sem aggódott, ha nincs valamilyen verekedés erre, az azt mutatja, hogy nem érzik jól magukat a vendégek. Akkor kapta oda a fejét, amikor a zöld fényeket meglátta, majd felsóhajtott. Zöld, tehát éppen a felesége csinál odaát valamit, akkor viszont utána a falat is visszavarázsolja. Azonban az egész tényleg akkor lett érdekes, amikor a kocka is megjelent. Ekkor már fel is állt, bár a fegyveréért nem nyúlt. Ez nem egy mindennapi látvány volt errefelé. Már mozdult is volna, hogy elkapja a kockát, amikor ezúttal egy kék villanás és füttyszó kíséretében tűnt az el.
< - Mi a… - kezdte volna. >
Amikor újra hallotta a hangot, csak ezúttal maguk alól, ahogyan ez megtörtént, kissé hátrébb is lépett, mert olyan volt, mintha a padló is emelkedett volna. Végül egy vörös villanás következett és az említett, illetve korábban látott tárgy ismét megjelent. Most már biztos volt benne, hogy nem a felesége csinálja, a kék és vörös villanások nem voltak rá jellemzőek. Egyelőre nem szándékozott megérinteni, felvenni, csak próbálta körüljárni, hogy megnézze pontosan mekkora, milyen mintákat, esetlegesen feliratok vannak rajta, látszik-e rajta valamilyen nyitógomb. Igyekezett megnézni, hogy a Kilenc világ valamelyikébe tartozhat-e, vagy esetleg valamilyen más helyről. A mágiához minimálisan értett csak, de azt tudta, hogy nem sokan lennének képesek arra, hogy bármit beteleportáljanak ide, legyen szó technológiáról, vagy mágiáról.
Ha egyelőre nem tapasztal semmilyen gyanús dolgot, vagy effélét, akkor kinyújtja a kezét, várva, hogy a Mjölnir belerepüljön, ha ez megtörtént, akkor szándékozik odalépni a kockához, hogy megérintse – vagy felvegye, ha nem túl nagy. Amennyiben támadás érné, akkor próbál kitérni előle.

felszerelés/egyebek:

Thor palotája - Page 2 Dp6D3Pl Thor palotája - Page 2 JAhYcc2 Thor palotája - Page 2 L7OMjpX Thor palotája - Page 2 CxhAXG8 Thor palotája - Page 2 Nyryrnp Thor palotája - Page 2 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Sandman Kedd 28 Jan. 2020, 10:38

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Llyron McKenzie
- Multilokációs droid

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Néhány másodpercig nem történik semmit, ahogy Einar megközelíti a kockát. Aztán már csak pár lépésre lehet, amikor a kocka elkezd mozogni. Olyan mintha egy gömb anyaga folyna. Viszont még mindig kocka volt. Ahogy a körök és vonalak mozgásba lendültek, mintha bentről kifelé folyna a fém a test területén. Egyre csak nagyobb és nagyobb és nagyobb lett. Aztán még egy fél lépés hatására az alján és a tetején hirtelen megjelennek apró majd egyre hosszabb lábak. Fellöki magát a kocka és hátrál pár lépést és folytatja a növést. Ha tesz felé még egy lépést Einar, akkor hátrál a kocka és egy fénnyalábbal végigméri a férfit.
- Thorson, Einar, Lord, Őfelsége, Barát. - kezd gépies felsorolásba. - Én egy multilokációs droid vagyok. - Minden szó, mintha külön hangozna el, felsorolás szintjén. - Önnek egy új üzenete van. Meghallgatja? Igen - Nem.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Jan. 2020, 00:00Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman

Thor palotája - Page 2 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Thor palotája, Asgard
Cél / Feladat: Jól érezni magát
Többiek: Llyron McKenzie
egyéb információk:


Ahogyan közelebb lépett a kocka változni kezdett, nem látott még ilyesmit korábban, így inkább hátrébb lépett a fegyverével a kezében. Néhány pillanatra kérdőn nézett Llyron-ra, hátha az Örök Birodalom királya látott már efféle dolgot korábban és ki tudja segíteni őt. Mindazonáltal érdeklődve figyelte, ahogyan a kocka egyre nagyobb és nagyobb lett és kezdett valamiféle alakot is ötleni az egész. Ekkor lépett kissé közelebb, amire még nagyobb lett a kocka. Einar megvakarta a tarkóját, mert nem tudta hova tenni ezt az egészet. Ahogyan egyre nagyobb lett az a valami hátrább lökte magát és tovább nőtt. Most már tényleg utána akart menni az asgardi férfi, mire a kocka még hátrébb lépett. Ezt még eljátszotta egyszer, mire a kockából alakuló valami még hátrébb lépett. Így emiatt a férfi is megállt. Nem tudta eldönteni, hogy vajon ki fogja fel a másikat nagyobb fenyegetésnek. Végül egy fénycsóva csapott ki belőle, ami végigmérte a férfit. Ilyesmit már látott korábban, mint például orvosi dolgoknál, így erről kivételesen volt fogalma a férfinak, hogy mi is történhet. Már csak azt nem tudta, hogy mi célból. Ellenséges, vagy baráti lépésként. Már éppen számon kérte volna ezt a fémdobozt – valószínűleg nagyon nem úgy néz ki, mint Veszély, Vízió, vagy Ultron tette – így nem tudta volna biztosra mondani, hogy ez is egy android-e, vagy robot. Amikor a másik megelőzte és magához ragadta a szót.
- Multi micsoda? – kérdezte zavartan. - Droid?
Ezt a szót még nem is hallotta korábban, hasonlított az androidra, de mivel ez technológiai dolog volt, így nem lehetett biztos abban, hogy tényleg jól gondolja-e a dolgokat, vagy sem. A másik része a droid szavainak legalább értelmes és ezt teljes mértékben értette.
- Igen? – kérdezte tétován, majd határozottan szólalt meg. - Igen, meghallgatnám.

felszerelés/egyebek:

Thor palotája - Page 2 Dp6D3Pl Thor palotája - Page 2 JAhYcc2 Thor palotája - Page 2 L7OMjpX Thor palotája - Page 2 CxhAXG8 Thor palotája - Page 2 Nyryrnp Thor palotája - Page 2 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thor palotája - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Sandman Vas. 02 Feb. 2020, 16:58

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Llyron McKenzie
- Multilokációs droid

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Lejátszás indítása! - Adta ki saját magának az utasítást, majd egy hangos pukkanás és egy vörös villanás kíséretében eltűnt. Aztán újra megjelent néhány méterrel feljebb és egy fémes csattanással padlót ér. Újra a legkisebb formájában. Aztán megint mozogni kezdett a felszíne és nőni a térfogata. Kipattantak a lábai, de szikrát szórt az az oldala, amelyik éppen lefelé nézett. Aztán tett a lábas kocka néhány bizonytalan lépést Einar felé, majd az iménti fénnyalább most egy 3D-s női hologrammot vettett ki a padlóra. Egy hosszú, fehér ruhás, fonott hajú nő volt.
- Segítsen, Obi-Wan Kenobi! Ön az egyetlen reményünk! - Majd a nő eltűnik. A Drodid elkezd zsugorodni, majd megáll és visszanő az előbbi méretre. - Elnézést. rossz üzenet. - Korrigálja magát, majd a kivetítőn megjelenik egy Einar számára is ismerős alak. Beta Ray Bill.
- Einar, barátom! - Kezdődik az üzenet. - Szükségem van a segítségedre. A bolygóm vezetői már nem hallgatnak rám. A nép meg olyan, mintha mind szemellenzőséek lennének...tehetetlen vagyok, csak te segíthetsz!

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Thor palotája - Page 2 Empty Re: Thor palotája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.