Örök város

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Örök város Empty Örök város

Témanyitás by Cerebro Kedd 05 Júl. 2016, 19:07

Egyelőre csak ez a neve a helynek, ami Kansas és Nebraska államhatárán van, a legutóbbi földrengéskor itt emelkedett ki a egy Manhattan méretű város, amit egy áthatolhatatlan és átláthatatlan pajzs vesz körbe.
Örök város Veacutegsk%20vaacuterospajzsa

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Júl. 2016, 00:00
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dean McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust és Jason Liam Norman

Következő körváltás: 2016. július 10. (vasárnap)

Niteris hiába kiabált a többieket nem érdekelte mindez, akik be is szálltak az egyik terepjáróba. Szerencsére volt benne légkondi, így ismét kellemesen hűvös időben találták magukat. Niteris a szavaival semmit sem ért el, ugyanúgy megbilincselték, már csak azért is, mert az autókon, a katonák ruháján, illetve a lakókocsin is ott virított a SHIELD logója, így igazából beadni is felesleges volt, hogy nem vette észre. Ami a feltehetőleges mutáns csapatot illette fogalma sem volt róla, hogy ők mutánsok, révén mind a hárman teljes mértékben embernek néztek ki, mindössze nem SHIELD-esnek voltak, hanem civilnek tűntek. Az elsétálás pedig a fájdalom miatt nehézkesen jött volna össze. Miután megbilincselték őt is betuszkolták az egyik autóba.
- A terepen átadjuk a többi ügynöknek, onnan pedig átszállítják a legközelebbi börtönbe, előzetes letartóztatásba - mondta neki a kommandós ruhában levő katona.
Az X-ek autója elindult, Niterisé pedig közvetlen mögötte. Black ügynök a kocsiban még intézett pár szót Godlaw-nak és a diákoknak.
- Pár perc lesz az út, szerencsére innen nincs messze. Készüljenek fel, ilyet valószínűleg még nem láttak.
Valóban így volt, tíz perc laposon való kocsikázás után egy emelkedőn kellett felmenni és amint a tetején voltak már meg is látták a hatalmas fekete búrát - lásd felső kép. Innen további hat-hét perc autóút volt, míg egy felépített kutatófaluba, egy nagyobb kiterjedésűbe meg nem érkeztek. Rengeteg ember volt itt, SHIELD-esek, katonák, tudósok. A tábor főleg lakókocsikból és itt gyorsan felépített házakból állt, legalább háromszáz tudóst számlálva egy falunak is mondható volt. A SHIELD és a kormány több km-es körben lezárta a helyet, így a civilek nem tudtak bejutni. Még helikopterek is voltak itt az autókon felül, drone-k. Mind a két kocsi itt állt meg és ki lett kapcsolva a motor is. Ez volt a végállomás.

//Ritának és Dean-nek ugyanaz, csak majd az előző reagban leírtakat ide reagálja.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 06 Júl. 2016, 13:31

A kocsiban eleinte csak még melegebb volt, mint odakint, út közben viszont javult a helyzet, így nem kellett megfőnünk ebben a kazánban. Hátratekintve látom, hogy egy másik kocsi is jön utánunk, talán más szakértőket is bevontak, de nem figyeltem, ki szállt be pontosan. Rezignáltan bólintok Black ügynöknek, aztán a tájat nézegetem. Kb. nyolcszor nyúlok öntudatlanul a mobilomért a zsebemhez, és minden alkalommal kénytelen vagyok felismerni, hogy nincs nálam. Így tovább unatkozva nézek ki a kocsiból, és próbálom elképzelni, mi minden várhat ránk.
Kicsit elbambulok, és az ellenőrzőpontnál kiabáló fickó szavai ugranak valamiért be, aki földönkívüli létformákról beszélt, meg biológusokról. Nem hinném, hogy bármi köze lenne ennek az egésznek a földönkívülieknek, elvégre a föld alól jött elő ez a város, nem az égből ereszkedett le. Persze az elképzelhető lenne, hogy még réges régen építették ide... De ez csak találgatás.
Miután megmásztuk az emelkedőt, már látszik is a város - azaz csak látszana, ha egy hatalmas fekete búra el nem takarná az egészet. Ez lenne az a pajzs, ami megvédi a várost a SHIELD szenzoraitól, és gondolom abban is hasznos lehetett, hogy a földből való kiemelkedéskor a rengeteg törmelék ne rombolja le a várost.
-Nem semmi - jegyzem meg teljesen feleslegesen. - Hát azt már tudjuk, hogy legalább egy olyan technológiával rendelkeznek, amivel mi nem. Ha ezt még valami hatékony energiaforrással is működtetik, kezdhetnek félni, nehogy Uncle Sam elhozza nekik a demokráciát.
Amikor az autó megáll, kiszállok, és felmérem a hirtelen összedobott támaszpontot. Kutatók, katonák, drónok, van itt minden, ami egy jó kis UFO felfedezéshez kell. Na tessék, már megint a földönkívüliek.
-Oké srácok, itt elég komolyan veszik a biztonságot, ne kóboroljatok el, mert úgy végezhetitek, mint az a fickó az ellenőrzőpontnál! - A fenyegetés főleg Aletheanak szól, kettejük közül ő tűnik a "kalandosabbnak".
-Merre találjuk Dr McCoyt? - Kérdezem Black ügynöktől.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Csüt. 07 Júl. 2016, 11:29

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
A telepjáróban idővel kellemes lett a hőmérséklet, így meleg okozta fulladásos haláltól nem kellett tartanunk. A legviccesebb az egész úton mégis Godlaw volt. Többször is megpróbálta elővenni a telefonját, feltehetőleg azért, hogy játszodjon valamit az idő elütésének szempontjából, de mindig rájött, hogy azt legombolták az ügynökök. Komolyan, olyan volt, mint egy tini, azoknál van a kényszeres mobilfüggőség. Ilyenkor úgy érzem, mintha egy másik generáció szülöttje lennék. Én is használom a mobilomat, de azért nem ennyit és ilyen kényszeresen.
- Wow. - csak ennyi csúszik ki a számon a búra láttán. Nem csoda, hogy oda nem láttak be, ez a cucc tök sötét. Godlaw megjegyzésére a technológiát illetően feltör belőlem némi kuncogás, pláne, hogy Savanyú Citrom ügynök is itt van a járműben, aki jelenleg pont, hogy az államot képviseli, akárhogy is nézem. nekem legalábbis ez jön le.
Még meg sem érkezünk, körül se tudok nézni, és máris kapom a fejmosást, hogy viselkedjek jól, ha nem akarom úgy végezni mint a fickó akit elkaptak. Köszönöm, ez a figyelmeztetés hiányzott a napomból, éreztem is, hogy valami plusz még kell.
- Igenis értettem, apuci! - vágtam haptákba magam és az utolsó szót jó erősen megnyomtam, melléje pedig nyelvet is öltöttem. Komolyan úgy csinál, mintha nem tizenhat hanem mondjuk nyolc éves lennék. Ráadásul biztos nem olvasta el az aktámat sem, hisz akkor tudná, hogy rendesen ki vagyok képezve és ismerem a határokat, még ha néha meg is próbálom őket áthágni, de csak annyira amennyire lehet anélkül, hogy bárkinek baja esne. Arról nem is beszélve, hogy teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy amíg itt vagyunk addig az ő felelősségére vagyunk bízva és ha bármi történik velünk akkor őt veszik elő. Egyelőre pedig nem akarom börtönbe küldeni, ahhoz túl jó fej. Már amikor nem játszik apucisat.
Végül azért, hogy ne mondja, hogy nem vagyok szófogadó, mellette téblábolok amíg érdeklődik Savanyú Citrom ügynöktől, hogy McCoy tanár úr merre leledzik. Igazán odavihettek volna direktbe, de hát ez már egy másik dolog, meg különben sem vagyunk VIP-k.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Csüt. 07 Júl. 2016, 15:06

Niteris felvette a lehető legnagyobb szimbionta formáját, nagyot köpött a bilincsre, ami ettől pillanatok alatt szétmállott, majd karmait a két kommandósba mélyesztette. A belső szerveik szétcincálása után megragadta a gerincüket, és egy egyszerű csavarással eltávolította azokat a helyükről, majd hangosan hörögve felfalta őket
Sajnos azonban Niterisnek be kellett szüntetnie az álmodozást, mert a 'geológus cimborái' nem húzták ki a pácból.
Pedig meg mertem volna esküdni, hogy az a lyány ránk mosolygott, gondolta miközben az autó felé hurcolták.
Igazán morcos volt, amíg észre nem vette, hogy a terepjáróban légkondi is van. Ettől egész jó kedve kerekedett, és még dúdolni is kezdett.
♬Gott erhalte Franz den Kaiser...♩
Az út során megpróbálta felhívni magára az előttük haladó autó utasainak figyelmét. Ha ezt sikeresen megszerzi, mindenféle értelmezhetetlen jellel próbálja meg a tudtukra adni, hogy milyen fontos is lenne az ő szerepe a városban.
Niterist nem egészen nyűgözte le a búra. Dr. Malburgtól jól tudta ugyanis, hogy a legfontosabb tudományág a biológia, és a védőpajzs az élet semmilyen jelét nem mutatta. Sokkal inkább izgatta, hogy kik készítették.
Amikor már közel értek a megállóhelyhez, Niteris ismét megpróbálta kibeszélni magát a helyzetből.
- Szóval, most elhoztatok a titkos táborotokba - próbálkozott újra - Mi volna, ha elvinnétek a vezérhez? Ő biztosan értékelné egy biológus jelenlétét. Egy kis közmunka mindent megoldana, nem igaz? Biztosíthatjuk önöket, járatosak vagyunk genetikában, evolúcióbiológiában, bioinformatikában, szövettanban, molekuláris biológiában... Igen, és terepen is jól teljesítünk. Járatosak vagyunk a végtagok visszaragasztásában is. Igazán kár lenne, ha lecsuknának egy egyszerű összeütközés miatt...
Amikor megérkeztek, Niteris megint megpróbálta elkapni a mutáns csapat tekintetét, és ha sikerrel járt, rájuk kacsintott.

//
Félreértés elkerülése érdekében egy útmutató  Very Happy :
Szöveg
- Beszéd
Gondolat
- Telepatikus kommunikácia a gazdatest és a szimbi között
//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Tyler Pént. 08 Júl. 2016, 13:40

A rengés szerencsére nem volt túl erős, és még egy újabb város sem jelent meg, be sem szakadt a föld alattuk és rájuk sem dőlt semmi hát istennek. Ez a kis tudományos kirándulás kezd egyre rosszabb irányba terelődni.
-Kösz jól vagyok...-
Válaszol még a kocsiban Aletheanak, aki láthatóan minden egyes percét élvezi ennek az egésznek. Rövid út után megérkeznek és azért neki is elakad a lélegzete mikor meglátja sz energia búrát, ami közre fogja a várost. Ez még a Angyal-komplexumot nem régiben bezárónál is nagyobb és valószínűleg erősebb is.
-Mégis mekkora energia kelhet egy ekkora pajzshoz?-
Kérdezi félhangosan majd kiszáll a kocsiból és a többiek közelében maradva elindul. Drónok és helikopterek a levegőben, közben a tábor nyüzsög a sok shieldes ügynöktől és tudóstól. Nem is érti az az előző fickó mégis mit képzelt, hogy hogyan fog bejutni ide, vagy egyáltalán a város közelébe. Eléggé pancser lehet. Menet közben azért reméli, hogy ennél tovább már nem fognak menni és szépen itt is maradnak majd, a shield közelében, a táborban.


//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Szatmári Anna Pént. 08 Júl. 2016, 14:21

Hank bácsival, napokkal korábban érkeztem, de akkor még azt se tudtam, hogy miért is. Egy átlagos reggellel kezdődött az a nap is, és nem gondoltam volna, hogy nagyon hamar egy kalandfilmnek mondható dologba keveredek. Az egész, azzal kezdődött, hogy Akvát kerestem azért, hogy megkérjem ma fusson velem. Tudom, hogy van valakije így nem is arról van szó, hogy esetleg akarnék én bármit is, csak szimpla futás lenne a kuria körül. Akvát nem találtam, de Hank bácsit viszont igen, aki szintén egy akármien diákot keresett, hogy legyen az aszisztense vagy milye. Engem kérdezett, mire én igent mondtam, aztán mehettem is készülni. Nem csomagoltam túl sok holmit, csak a leg szükségesebbeket, és hogy gyakoroljak mikor nincs rám szüksége, Lisát is magammal viszem. Mint kiderült, egy földrengésnek hálla, a felszínre került valami, egy burok, ami alatt egy város található, ha ennek híre megy, párnap mulva tuti jönnek majd a betegebnél betegebb összeesküvések, vagy teoriák. Nem nagyon akarok belegondolni, hogy mit is fognak kitalálni a burokban található várossal kapcsolatban. Egyébként, onnan lehet tudni, hogy város van alatta, mert egy adot időpontban egy adott helyen, belehet látni. Hank bácsival, várunk valakiket. Az újonnan érkezők, elvileg kocsival jönnek, de ez nekem aztán mindegy is. Míg várunk, ismét lett egy földrengés, majd Hank bácsi kérdez.
- Igen, jól vagyok, és nem ütöttem meg magamat. - Mondom, miutáabba marad a rengés. Mondjuk, az ilyetségen kivül, más bajom nincs.
//Felszerelés: Lisa marionette baba, tisztálkodó cucc, váltás ruha, mangák, stb.\\

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Keresztül-kasul bejártam már ezt a galaxist és láttam is egyet- mást. Túlságosan sokat is ahhoz, hogy pont egy ilyen ,,erőt'' ne tudnék elképzelni. Túlságosan sokat, hogy azt gondoljam, valóban lehet valami, ami irányítja a cselekedeteinket. A sorsom felől én magam döntök, és nem valami félig-meddig misztikus energiamező.
Nézze csak, fenségeb, jobb lesz, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Nekem csak egyvalaki parancsol: én magam.
Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Júl. 2016, 00:02
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dean McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári Rita

Következő körváltás: 2016. július 14. (csütörtök)

- Nagyszerű - mondta. - Csak óvatosan, még történhetnek újabb rengések is.
Ekkor szólalt meg a rádió, hogy a többi X is megérkezett.
- Gyere, menjünk ki fogadni őket - mondta Bestia.
Így, ha a lány csatlakozik hozzá, akkor ki is sétáltak a rögtönzött épületből a tábor közepére, ahol éppen két frissen érkezett terepjáró volt, az egyikből pedig már kiszállt a két diák, akiket Rita látásból valószínűleg ismer, illetve Godlaw, a legújabb X-men tag.

Az utazás alatt Godlaw gondolkodott, idegenekről, igazából mégcsak annyira furcsaság sem lenne, hiszen ő maga is megismerhetett többet amióta az X-eknél van, kree-t és shi'art is. A megérkezés után alig tette fel a kérdést, hogy hol is van Hank máris meglátta mindhárom fő őt és az egyik diákot kijönni az egyik rögtönzött konténerépületből.
- Végre itt vagytok, Alethea, Jason, Godlaw - biccentett mindenki felé. - Ha nem ismernétek ő Rita. Mivel gondolom nem mondták még a fő dolgunk a megfigyelés lesz, a búra közeléből talaj, levegő és vízmintákat gyűjteni, ebben mindannyiótok segítéségére számítok. Illetve, ha valaki be szeretne segíteni, akkor a nézelődők távoltartása is roppant fontos.
Magyarázta végig, hogy mi kell, miközben már mutatta is az utat vissza a laborjába.

Ezen idő alatt Niterist kirángatták a kocsiból, már nem látta azt a hármast, akiket korábban, másik oldalra húzták ki és az egyik konténer felé vezették. A beszéde nem érdekelt senkit sem, az ügynökök nem foglalkoztak vele, azonban azt vette észre, hogy kezd rosszul lenni. Fizikailag érezte rosszul magát, majd észrevette, hogy a gazdateste az, aki rosszul van, nagyon, és ez hat ki rá.

Még mielőtt mindenki elérte volna a célját valami történt. Mindenkinek azonnal feltűnt, hogy a város koromfekete pajzsa elkezdett fényleni, egyre erősebb sárgás-fehéres fénnyel izzott. Szinte mindenki kirohant, hogy megnézze mi történt, ebből egyértelmű volt, hogy eddig ilyesmi nem történt korábban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 11 Júl. 2016, 16:09

Alethea válaszánál már tudtam is, hogy nem fogalmaztam túl jól, és most rögtön óvóbácsi lett belőlem. Csak a szememet forgatom, hogy vettem a célzását. Az én kérdésemre már nem jön válasz Black ügynöktől, mert közben rögtön felbukkan McCoy és még egy diák, egy Rita nevű lány, aki ránézésre nem lehet több tizenötnél.
-Heló Hank, Rita - köszönök nekik, aztán végre megtudjuk, hogy mi is lesz pontosan a feladatunk.
Első hallomásra persze unalmasnak tűnhet a talajminták gyűjtése, de egy kissé megnyugodtam, mert legalább eloszlottak a félelmeim, hogy a diákokat be akarják küldeni a városba. A kíváncsiskodók távoltartása is jól hangzik, ahogy láthattuk korábban, szükség is van erre, bár ahogy elnéztem, katonából bőven jutott ide.
Elindulok McCoy mellett a labor felé, amerre vezet, és közben rögtön ki is tör belőlem a kíváncsiság. Persze, mi csak talajmintát szedni hoztuk a diákokat, de ez nem azt jelenti, hogy az itt dolgozó tudósok ne találtak volna már eddig is egy sor érdekes dolgot, amit esetleg megoszthat velük Hank.
-Remekül hangzik. Gondolom azért már egy csomó dologra rájöttetek eddig is, mesélhetnél...
Ám mielőtt feltehetném a kérdést, az óriási védőpajzs a város körül világítani kezd. Ahelyett, hogy megkérdezném, hogy ez normális-e, csak a többiek arcára nézek. A reakciókból ítélve vagy nem történt még ilyen, vagy valami nagyon rossz dologhoz kapcsolható, mert mindenki eléggé megszeppentnek tűnik. A búra egyre erősebb fénylése elég ijesztően hat, és nem tudom, mennyire biztonságos. A homlokomról a szememre biggyesztem a napszemüvegemet, hogy ne bántsa úgy a fény.
-Mesélhetnél például erről - fejezem be végül másképp a korábban elkezdett mondatot, de közben nem veszem le a tekintetemet a búráról. Valamiért az az érzésem, hogy hamarosan talán kinyílik, eltűnik, vagy kijön belőle valaki. Akárhogy is, nem számítok semmi jóra.

Felszerelés:
Hátizsák, tartalék akkumulátor, svájci bicska, egy üveg víz, két csoki, tárca

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Tyler Szer. 13 Júl. 2016, 12:57

-Üdv, Dr. McCoy, Rita....-
Biccent, az újonnan érkezőknek és megkönnyebbülten hallgatja, mi is lesz a feladatuk itt. Hál istennek. Azt szívesen csinálja, bármikor elbogarászik a földről és gyűjt mintákat, elég messze az energia pajzstól természetesen. 
-Dr. McCoy tudják mi látja el energiával a pajzsot?-
Teszi fel az előbbi kérdést, mert eléggé érdekli a dolog. Egy ekkora várost ellátni egy ilyen pajzzsal....
Aztán tátott szájjal bámulja, ahogy a burok világítani kezd és mindenki zavarodottan kezd el rohangálni, vagy éppen bámulni.
-Gondolom ilyet még nem csinált....-
Feszülten bámulja a pajzsot, már amennyire elbírja viselni a hirtelen támadt fényét, felkészülve arra is hogy pillanatokon belül valami történni fog, ami nem lesz túl kellemes.

//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Szer. 13 Júl. 2016, 16:33

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Há há! Elkaptam! Láttam, hogy forgatja a szemét, ezt már ő se tagadhatja le. Meg tudok nevelni egy felnöttet. Nagyon ász vagyok. Persze ez nem változtat szinte semmin, de azért még jó érzés. Feltehetőleg ezért is vigyorgok úgy, mint a tejbetök.
- Hahó! - integetek nagyon vidáman és energikusan, mintha nem lenne iszonyat hőség és nem fenyegetne minket az a veszély, hogy emberi fagylalt módjára elolvadunk. Remélhetőleg Dr. McCoy laborjában, vagy mije van itt, jobb lesz a levegő. Ha egy lakókocsiban összehozták, akkor ott miért ne lehetne? Ami a feladatunkat illeti, nem olyan érdekes, mint amit elképzeltem, de ha ez a feladat akkor ezt csináljuk. Fölöslegesen meg ha nem muszáj úgysem keverem magam bajba, legalábbis azt hiszem nem. De ha nem szándékos akkor ér, nem?
- De király! - élvezem a pajzs által generált fényhatást, vagy micsodát, miután felzárkózom Godlaw mellé, hisz ő mondta, hogy ne császkáljak el. Sajnos egy idő után a szemem elé kell tegyem a kezem, hogy az erős fénytől véletlenül se vakuljak meg. Viszont valahol hátul ott motoszkált a kérdés, hogy vajon ez mi lehet. Remélem nem valami veszélyes dolog... -
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Szer. 13 Júl. 2016, 17:15

Niterisnek kezdett elege lenni az egészből. Ide-oda cibálták, nem hallgattak rá és ha ez még nem lett volna elég, kirángatták az autóból, ahol legalább még volt légkondi. Mondanom sem kell, hogy még a geológus cimboráit sem látta sehol, nem csoda tehát, hogy meglehetősen feldúlt állapotba került.
Meh... ez így nem az igazi... De legalább a börtönben talán lesznek olyan mutánsok, akik szívesen megennék ezeket a néma fickókat.
Az út sajnos nem a börtön felé, hanem egyenesen egy konténerbe vezetett. Ez persze reménykedésre adhatott volna okot, hiszen ennél rosszabb helyekről is könnyedén megszökhetne, mégis egyre rosszabbul érezte magát. Legnagyobb rémületére észrevette, hogy a rosszullétének oka nem a hőség, hanem Dr. Malburg.
- Orvost... - nyögte ki, aztán minden energiáját arra fordította, hogy meggyógyítsa szeretett doktorát. Elméletileg a szimbionták képesek lehetnek a hordozójuk meggyógyítására, de Niteris ezt még soha nem próbálta. Óvatosan látott hozzá a művelethez, először Dr. Malburg tudását felhasználva próbálta meg felmérni a probléma legvalószínűbb okát, aztán legjobb tudása szerint kezelni a problémát. Ha ez eredménnyel járt, békésen folytatta az utat egészen addig, amíg az őt kísérő ügynökök figyelme a búra ragyogására terelődött. Ekkor egy rövid ideig maga is rácsodálkozott a hirtelen változásra, majd kihasználva az alkalmat megkísérelt meglépni. Ha úgy tapasztalja, hogy kísérői ezt jó eséllyel észrevennék, nem tesz semmit, csak folytatja a haszontalan győzködését, szüntelenül bizonygatva, hogy emögött csakis idegen létformák állhatnak, hátha végre meghatja vele az ügynököket.
Amennyiben Niteris nem tud Dr. Malburg állapotán segíteni, egyszerűen a földre rogy, és újra orvost követel.

// Beszéltem Dr. Malburggal, és azt mondotta, hogy sajnos most nem tud írni...//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 14 Júl. 2016, 08:43

Örök város 6JlXK19
Az örök város

Résztvevők: Jackson Godlaw, Niteris, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári Rita

Következő körváltás: 2016. július 18. (hétfő)

Igazából Hanket mindenki ismerte annyira, hogyha nem kíváncsi valamire tényleg, akkor ne hozza fel azt, hogy meséljen a kék bundás mutáns, mert akár órákig is tud valamiről beszélni.
- Ez egy roppant érdekes kérdés Jason – mondta. – Teljesen ismeretlen energiajelet veszünk, ez alkotja magát a pajzsot és sugároz kintre is, ahogyan lenni szokott. Nem kell aggódni, teljesen veszélytelen az élőlényekre és a környezetre is. Az ARC reaktoroknál is sokkalta hatékonyabb és több energiát tartalmaz. És nem környezetszennyező, ilyen energiával az egész világ ellátható lenne könnyedén ener…
Itt akadt el, mert ekkor kezdett a pajzs fényleni. A többiek szavaira megrázta a fejét, hogy valóban nem történt ilyesmi.
- Valóban nem, roppant érdekes az adatokat megnézem…
Ezzel már el is indult rohanva, hogy az itt felszerelt laborjában megnézze amiket akar.
Közben Niteris orvosért kiáltott, a regenerációt nem tudta megtenni, révén a képessége passzív, de most valami olyannal volt dolga, amit beazonosítani sem tudott, és hiába regenerálta alapból a férfit, nem volt hatása. A mellette levő őr is orvosért kiáltott. Ezen idő alatt a búra fényessége egyre erősödött, mígnem mindenkit elvakított, ekkor érezte még mindenki a lökéshullámot, ami hatalmas erővel kapta őket el, és elvesztették az eszméletüket.

Mindenki arra ébredt, hogy a földön fekszik. Eddig egy jellemzően síkságos területen voltak, ahol csak a préri végtelene volt látható, most azonban egy sűrű erdős környezetben voltak. Mohák, óriási páfrányok, lombhullató fenyők és egyéb főleg nyitvatermő fák voltak itt.
Spoiler:
Örök város 800px-Wells_Gray_Provincial_Park_British_Columbia
A diákok és Godlaw egy hatalmas fenyő törzsénél feküdtek, mindannyiuknak sajogott a feje és az egész testük némileg zsibbadt volt. Amit azonnal éreztek, hogy a rájuk sütő napfény égeti őket, nagyon és szinte azonnal piroslani kezdett a bőrük is tőle, a levegő roppant párás volt, de végtelenül tiszta, még a párásság ellenére is jó volt belélegezni. Semmilyen szennyezés nem volt benne.
Niteris egyedül tért magához, egyedül volt egy hatalmas farönk alatt, ami árnyékban tartotta. Egyedül volt, Malburg nem volt vele. Roppant kellemetlenül érezte magát, akkor volt ilyen érzés, amikor már régebb óta nem volt gazdateste, legalább is nem emberi. Most érzékelte, hogy rajta van valamilyen emlőszerű lényen, ami egy nagyobb patkány méretével rendelkezett. Jók voltak az érzékei, a szaglása, látása, hallása, jobbak, mint amikor Malburg-on volt. Ő maga is látta a növényeket mindent, de saját magán kívül másokat nem.
Amit még mindenki látott/hallott, hallani, hogy a közelben víz csobogott nagyobb erővel. Látni pedig a fák felett mintha fehér színű füst szállt volna a magasba több helyről is.

//Dean és Dr. Malburg kiesett a játékból, elhiszem, hogy szólva lett most, hogy nem tud írni, de 6 kör alatt 1x írt, azaz majdnem egy hónap alatt 1x... Dean így bukta a Szellemlovasságot, Malburg pedig a SHIELD egyik börtönébe került, ahol, majd ha valaha visszajön folytathatja a játékot. Ebből kifolyólag szegény Niteris-nek kapott egy rágcsáló gazdatestet, amin túlélhet, és itt is látszik, hogy ez egy ok amiért nem igazán szeretem, ha 2 JK játssza a szimbit/gazdatestet, mert így az aktív fél, Niteris szív a másik miatt Sad. //


//Bocsánat a kései reagért, tegnap már kész volt a reag du 6-ra, csak rosszul voltam este így fél 11kor elmentem aludni Embarassed //
//Felszerelés nálatok maradt!//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Szatmári Anna Csüt. 14 Júl. 2016, 10:12

Hank bácsi, és én kimegyünk a többiek fogadására, s mikor a többiekhez érünk, Hank bácsi bemutat nekik.
- Jó napot. - Köszönök. -Szia.- Mondom, a másik x-diáknak, majd indulunk is vissza a lavorba vagy hova, s az egyik x-men kérdez valamit Hank bácsitól, aki magyarázni kezd valamit, majd a búra világítani kezd, amit eddig nem tett, és ami nagyon fura. A másik x-diáknak, nagyon tetszik a látvány, amit valahol megtudok érteni, hisz nagyon szép. A fény szemet bántóan kezd mégjobban erősödni, majd Hank bácsi rohanni kezd. Egy lökés hulkám ér el minket, majd nekem teljes sötétség. Eddig, egy kietlen sima pusztaságban voltunk, de mikor magamhoz térek, a fej fájással foglalkozo, s nem azzal, hogy merre is vagyok. A levegő, itt kellemesen tiszta, lélegezhető. Látni, ugyan nem látom, viszont érzem, hogy a nap leégette az arcomat. Csak most fedezem fel, hogy egy fenyő tövében vagyok, s nem egyedül.
-Ahhh. Valaki megjegyezte annak a teherautónak a rendszámát? - Kérdem, miközben a fejemet fogom a fájdalomtól. ~ Most jönne jól valami gyógynövény, ami elmulasztja ezt a fájdalmat. - Gondolom magamban, bár tudom van gyógyszer is a világon, de nem akarok annak a rabja lenni. Megvagyok nélküle.

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Keresztül-kasul bejártam már ezt a galaxist és láttam is egyet- mást. Túlságosan sokat is ahhoz, hogy pont egy ilyen ,,erőt'' ne tudnék elképzelni. Túlságosan sokat, hogy azt gondoljam, valóban lehet valami, ami irányítja a cselekedeteinket. A sorsom felől én magam döntök, és nem valami félig-meddig misztikus energiamező.
Nézze csak, fenségeb, jobb lesz, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Nekem csak egyvalaki parancsol: én magam.
Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 14 Júl. 2016, 16:06

Hank meséje közben arra gondolok, hogy túlságosan közel volt a tippem a kocsiban, mikor a hatékony energiaforrásról és az USA közelgő haragjáról beszéltem. A fényességről viszont Hank sem tud sokat mondani, csak annyi biztos, hogy nagyon lelkes, rögtön a laborjába siet. Én csak megigazítom a napszemüveget az orromon, amikor visszafordulok a búra felé, mert még mindig azt sejtem, hogy valami mindjárt ki fog lépni belőle.
Amikor kinyitom a szememet zöldet látok mindenfelé. Mintha egy robbanás történt volna, emlékszem, hogy valami elsodort, de ahogy végignézek magamon, nem látok sérülést. A ruhám kicsit koszos, de a földön fekve ez nem meglepő. Ahogy lenézek, a nyakam lassan reagál csak, kell néhány másodperc, mire felfogom, hogy az egész testem elzsibbadt. Végigsimítok az arcomon, hacsak nem érzek hosszú borostát ott, valószínűleg nem attól zsibbadtam el, hogy régóta fekszem itt. A fejem is fáj, de ezen már meg sem lepődök.
Végre elkezdek a környezetemmel is foglalkozni. Egy lány hangját hallom meg, Rita az, és itt van Jason meg Alethea is. Viszont senki más. A környezet alapján egy őserdőben lehetünk, de kétlem, hogy túl messze lennénk a tábortól. Nem vagyok különösebben éhes vagy szomjas, a nap még mindig fent van, nem telhetett el túl sok idő. Az első gondolatom, hogy ez az erdő a búrán belül van.
Ami viszont a napot illeti, indokolatlanul erősen süt. Lassan feltápászkodom, és a fa árnyékába húzódom. Ekkor veszem csak észre, hogy a hátizsákom még mindig nálam van, ami egy kicsit megnyugtat. Még jobb lenne, ha nálam lenne még a telefonom.
-Gyertek árnyékba, mielőtt ropogósra sültök - javaslom a többieknek, miközben a napszemüvegemet újra a szememre igazítom. Óvatosan az ég felé pillantok, mert valahogy azt gyanítom, hogy a falevelek közt nem a napot fogom meglátni, hanem az egész ég világítani fog, lévén a búra egésze is világított kívülről. Csak egy elmélet, de elég könnyű letesztelni.
-Hahó! Van itt valaki? - Rikkantom el magam, csak úgy a rend kedvéért. Nem hiszem, hogy bárki ellenséges lenne a közelben, aki nem tudja, hogy itt vagyunk, úgyhogy nem nagyon buktathatom le magunkat.
-Mindenki jól van? - Kérdem a srácokat, mert közben eszembe jut, hogy elvileg én vagyok értük a felelős. Meglep, mennyire nyugodt vagyok, pedig minden okom meglenne a pánikra, elvégre látszólag elraboltak vagy valami ilyesmi. Csak most veszem észre, hogy milyen tiszta a levegő.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Tyler Csüt. 14 Júl. 2016, 21:06

Dr. McCoy rögtön bele is kezd a magyarázatba és lelkesen folytatná is tovább, pont ahogy az ember elvárja tőle, mikor a búra elkezdi a show műsort, el is rohan méricskélni a laborjába. 
Egyre fényesebben világít, már képtelen nyitott szemmel bámulni, mielőtt a lökés hullám elérné őket, még gyanakodva megszólal.
-Ennek tuti nem lesz jó vége....-
S valóban, nyögve ül fel, az egész teste el van zsibbadva, kell pár perc mire lábra áll. Hunyorogva áll fel, máris érzi, hogy a nap vagy bármi is az lassan égetni kezdi az egész testét.
-Így legyenek nyerőszámaim a lottón.....gondolom még ezt is bulisnak tartod....-Kérdezi Aletheától, miközben értetlenül bámulja környezetét, ami leginkább egy dzsungelre hajaz. De legalább most nem egy szigeten vannak, vagyis, na ezt a témát inkább hagyja...mert csak fejfájást fog kapni tőle. Követi Godlaw-t, valami árnyékos helyre remélhetőleg. Menet közben előráncigálja a mobilját a zsebéből és megnézi van-e térerő, meg hogy mennyi az idő, mennyit is voltak kiütve, már ha egyáltalán voltak.
-Amúgy meg, miért csak mi kerültünk ide, bárhol is vagyunk a millió megy egy shieldes ügynök meg tudós közül?-
Kérdezi morogva, noha választ egyik társától sem vár igazán, úgy hogy inkább próbál valami terebélyesebb fa árnyékába húzódni, míg a felvigyázójuk kitalál valamit. Ahogy nézelődik, kiszúrja a füstöt ami mintha több helyről is szállna felfelé a fák fölé.
-Nézzük meg a füstöt, hátha van ott valaki?-
Veti fel az ötletet a többieknek, bár fényes nappal tüzet gyújtani elég nagy hülyeség, de jobb nem jut az eszébe.

//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában/
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Pént. 15 Júl. 2016, 19:32

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Az egész olyan gyorsan történt, ahogy McCoy tanár úr elsietett, a nagy fényesség, majd pedig a lökéshullám. Az ezt követő ébredés közel sem volt kellemes. Az egész testem és a fejem is olyan zsibbadt volt, hogy csak na. Bármi is történt velünk és bárhogy is kerültünk ide, nem hiszem hogy teleportáció lett volna, vagy legalábbis nem szokványos, hisz ahhoz már hozzászoktam, és annak különben sem ilyen utóhatásai szoktak lenni. A nap elől odébb kúszok, de a hozzám fűzött beszédre csak dünnyögni tudok valami "Aha" félét. Mikor már a szemem is kezd hozzászokni a környezethez, meg úgy mindenhez, akkor felnézve Godlawra, valami olyan elképzelés fut végig rajtam, hogy most milyen jó lenne, ha egyszerűen felkapaszkodnék rá, annyit mondanék, hogy "Vigyél." aztán benyomnám a szunyát. Az roppant kényelmes lenne, bár kétlem, hogy túlzottan támogatná ezt az ötletet.
- Szerintem, nem tudom. Én arra szavazok, hogy kövessük Apucit. - szólalok meg, bár lehet, hogy az agyam az információkat kicsit össze keverte helyenként. Mindenesetre előhalászom az inhalálót, hogy hátha az segít az állapotomon, bár inkább csak placebo jelen esetben, majd meglóbálom a hüvelykujjamat Godlaw irányába, hisz az előbb azt kérdezte, hogy mindenki oké-e. Igazából nem tudom, hogy mennyire lehet úgy jól érezni magad, hogy mindened zsibog és fogalmad sincs róla, hogy hol vagy, arról nem is beszélve, hogy nem is kéne itt lennünk, hisz csak minimális terepmunkára jöttünk ide, ráadásul a sok SHIELD-es ügynöknek és tudósnak sincs semmi nyoma, McCoy tanár úr sincs sehol.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Szomb. 16 Júl. 2016, 20:51

- Dr. úr? - kérdezte Niteris zavarodottam, de felelet nem érkezett. Még mindig rosszul érezte magát, de már egészen máshogy rosszul. Nem tudta beazonosítani az érzést, ezért hozzálátott a lehetséges problémák felsorolásához. Egyszerűbbtől a bonyolultabbak felé, ahogyan Dr. Malburgtól tanulta.
Tűz: nincs
Zaj: ... talán egy kicsit élesebb, de elviselhető
Hordozó egészségi állapota: Hmm, egészségesnek tűnik, de mintha... MI A...?!

Niteris zavartan észlelte, hogy idő közben leváltotta a hordozóját. Nem volt jó csere, az új szerencsés kiválasztott nem tűnt túl ravasznak. Még a doktortól tudta, hogy ez az állat már jó ideje kipusztult, tehát egyáltalán nem kellene itt lennie.
- Elnézést, nemes vad. Meg tudnád mondani, hogy hogyan nézett ki az anyád? Tudod, azt hallottam, hogy te vagy az első emlős, tehát ha egy gyíktojásból keltél ki, azt éppen ideje lenne közölni... -próbálkozott.
Amennyiben a csevegés nem járt sikerrel (ami valószínű), Niteris elkezdte felderíteni a környezetet. Ha nem hallott a közelben embereket és nem volt különösebben szomjas, a füst felé vette az irányt.
Minél előbb találok embereket, annál hamarabb szerezhetek egy értelmesebb gazdatestet...
(Ha bármit észlel, ami emberi jelenlétre utal, inkább arra megy)

//Felszerelés: Egy kémcső//

//Dr. Malburg emlékeit és szakértelmét ezzel elvesztettem, vagy az megmarad?//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Júl. 2016, 00:01
Az örök város

Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári Rita

Következő körváltás: 2016. július 22. (péntek)

Godlaw elkiáltja magát, de semmilyen válasz nem érkezik rá. Jason előszedte volna a mobilját, ahogyan a zsebébe nyúlt juthatott az eszébe, hogy nincsen nála, mert le kellett adnia a SHIELD-nek, ez igaz volt Ritára is, tőle is elvették még napokkal korábban. Jason volt az egyetlen, aki egyelőre felvetett bármit is, hogy merre kellene menni. Godlaw felnézett az égre és tapasztalhatta, hogy mégsem azt látta, amit várt, hanem a Napot láthatta. Igaz valami „gond” volt vele. Jócskán erősebb és sárgább volt, mint amit megszokott, ez jó magyarázat volt arra, hogy miért is égetett ennyire. Úgy tűnt, hogy Rita és Alethea azt tették, amit Godlaw mondott, így igazából rajta állt, hogy merre indulnak el.* Mivel nagyon más, ami civilizációra utalt volna nem volt, mint a füst, így Godlaw és a diákok is arra indultak el.
Niteris valóban jól ismerte fel a lényt a doktor emlékeiből, az egyik legelső emlős volt. Sajnos a lénynek minimális intelligenciája volt, ami főleg az evésre, párosodásra és túlélésre koncentrálódott, így vele sajnos nem tudott beszélgetni, de irányítani sokkalta könnyebb volt, mint a doktort és ezen is könnyedén túlélhetett. Amit a szimbionta tudott az emberekről a távolban levő füst volt az, ami annak tűnt, hogy ott talán vannak emberek, így arra vette az irányt.

A két „csoport” teljesen egymástól függetlenül és jócskán távol egymástól, de a füst felé haladtak. Mindannyiuknak néhány perc volt az út, Niteris roppant könnyedén haladt, a növényzetben semmi sem állta útját a kidől fák, bokrok alatt egyszerűen és gyorsan tudott haladni, a párás idő és a tűző napfény nem zavarta a lényt, amin volt, így a szimbionta is jól érezte magát. A mutánsoknak kicsit nehezebb volt, mert a párás levegőben azért nehézkes votl levegőt venni és a nap is égetett, arról nem is beszélve, hogy a hely tele volt kidőlt fákkal. De végül csak megérkeztek, mind az X-ek, mind Niteris kiért a fák közül egy sziklás részre, aminek a végén egy szakadék volt és abban egy hatalmas völgy. Az X-ek elláttak a végéig, Niteris a lény korlátozott látása miatt nem, de a mutánsok láthatták, hogy a völgy/szakadék óriási, valószínűleg akkora, mint teljes Manhattan, ebben pedig egy ultramodern, gigantikus méretekkel rendelkező város volt, a füst is innen jött az épületekből…
a látkép:
Örök város 1118933-forever_city_of_the_high_evolutionary

// *Tao megerősítette nekem fb-n, hogy a füst felé mentek, azért szólt így a reag ^.^.//
// Niteris: Igen-igen a tudása és emlékei megmaradtak.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Hétf. 18 Júl. 2016, 21:36

Niteris sajnálattal vette tudomásul, hogy az új állatkája nem fog társalogni vele. Ennek ellenére nem volt oka panaszkodni, keresve sem találhatott volna jobb 'szállítóeszközt' az erdőben. Hamarosan el is jutott a a sziklás részre, ahonnan végre megszemlélhette a füst forrását.
Ennyi technológia, de még mindig nem tudták abbahagyni a füstölést? Szégyen..., gondolta, miközben a fejlett várost figyelte. Ha észrevette a mutáns csapatot, feléjük indult. Ebben az esetben az első terve az volt, hogy odarohan hozzájuk, és gyorsan ráveti magát az egyikükre, hogy átmásszon rá, de végül arra jutott, hogy talán ezt nem értékelnék. Hozzá is látott élete első rafinált tervének előállításához. Dr. Malburg tudása sajnos nem biztosított számára stratégiai információt, de a diákok általános viselkedéséről annál többet. Úgy döntött, hogy egyelőre nem fedi fel magát előttük. Egyszerűen odadöcögött hozzájuk, aztán feszült szaglászás közben Jason lábára próbálta tenni az mellső mancsit, majd nagy szemeket meresztett rá, mintha a nála lévő almára pályázna. Tudta, hogy a két lánynál valószínűleg jobb esélye lenne, de ha mindenféle ürügy nélkül hozzájuk ment volna, az gyanút ébreszthetett volna a társaságban. Ellenben az alma megszerzése egy olyan feladatnak tűnt, ami méltó volt a hordozójához. Ha megkapja az almát, megpróbál felmászni Jasonra, és a vállára telepedni (mint emlős, nem mint szimbionta), ha nem kapja meg, akkor csak követni kezdi a társaságot.
(Ha nem látja meg a mutánsokat, egyedül ereszkedik le a városba)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Tyler Kedd 19 Júl. 2016, 13:00

Konkrétan valószínűleg mindenki zsibbadt még, mert először gőze sincs senkinek, hogy merre is menjenek, vagy hogy mit csináljanak. Aztán végül is csak elindulnak a füst irányában amit felvetett az előbb ötlet gyanánt. Közben persze észre veszi azt is, hogy nincs is nála a mobilja, hisz azt le kellett adnia a shieldnek még az érkezésükkor, mindegy is, amúgy is van egy sejtése, hogy sokra nem mentek volna vele. 
Tök némán gyalogol a többiek után, zihál és rendesen izzad is, ráadásul még a bőrét is égeti a nap rendesen. A levegő nagyon párás, nincs hozzászokva, a vége felé már szabályosan kapkod a levegő után. Míg végre megérkeznek egy baromi nagy völgyhöz, amiben egy baromi nagy város helyezkedik el.
Tátott szájjal bámulja a látképet, a város modern, sőt modernebbnek tűnik, mint bármi amit eddig látott, és észveszejtő méretekkel rendelkezik.
-Hát azt hiszem megjöttünk a búra mögötti városba....-
Nyilván való, hogy ez az ami rejtőzött a pajzs mögött, már csak az a kérdés, hogy kik lakják ezt a várost és hogy mennyire barátságosak. Ledobja magáról a hátizsákot és előkotorja az egyik palack vizet és körbekínálja a lányoknak és Godlawnak, majd ő is jó alaposan meghúzza azt, miközben várja, hogy mégis most mit fognak csinálni. Addig is a közelben lévő épületeket fürkészi, hátha meglát egy városlakót vagy bármit ami hasznos lehet nekik.

//Szürke póló, egy háromnegyedes farmer rövidnadrág, egy elnyűtt sportcipő, hátizsák, két palack víz, két alma, két egyszerű szendvics, mobil, személyes iratok a pénztárcájában//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 19 Júl. 2016, 14:17

Miután mindenki feltápászkodik, és úgy tűnik, senkinek nincs komoly baja, ideje útnak indulni. A nap elég különösen süt, de akkor is csak nap, nem egy fénylő búra, nem is tűnik úgy, mintha a búra előtte lenne, de nem értem, miért ilyen erős a fénye. Egy ideig felmerül bennem, hogy egy másik bolygón vagyunk, de ez elég extrém elképzelés, így inkább úgy döntök, erre a talányra később találok megoldást.
A füstöt követjük, ahogy Jason javasolta, de a haladás jóval nehézkesebb, mint vártam. A párás, füllesztő levegőben nem kellemes fizikailag megterhelő munkát végezni, márpedig a kidőlt fákon és sűrű aljnövényzeten átvágni nem könnyű. Mire kiérünk az erdőből, már átizzadtam minden ruhámat, és kissé ki is fáradtam. Mégis megérte a túra, mert amit innen látni, abból végre kiderül, hogy hová kerültünk.
-Talán maga a kupola erősíti fel a napot... - Gondolkodom hangosan, miközben az utolsó árnyékban maradva én is meghúzom a vizes palackot, amit Jason ad körbe. Az egyik csokoládészeletemet előveszem, török belőle, és Jasonhöz hasonlóan körbekínálom. Ha mindenki végzett az evéssel-ivással, megtörlöm az arcomat a pólómban, aztán elindulok a szakadék széle felé. Az első gondolatom az, a várostól távolodva akármelyik irányba indulunk, elérünk előbb-utóbb a kupola széléhez, és talán kijuthatunk belőle. De ez naív gondolat, nyilván nem véletlenül kerültünk ide, és kétlem, hogy egyszerűen kisétálhatnánk. Szóval marad a másik lehetőség: bemegyünk a városba, keresünk valakit, aki elmagyarázza mi folyik itt, és reménykedünk, hogy mindenki békés meg kedves meg nyugodt... Lényegében hippi.
-Ez itt egy kicsit meredeknek látszik - állapítom meg a sziklás szakadékot nézve. - Keressünk egy helyet, ahol biztonságban leereszkedhetünk a város szintjére!
Innen a szakadék széléről a szememet meresztgetve próbálom kifigyelni, hogy látok-e embereket, járműveket a város utcáin. A szobor alapján egyértelműen humanoid lények élhetnek itt, és az is biztos, hogy technológiailag egyáltalán nem elmaradottak. Remélem, képesek leszünk kommunikálni velük.
Ha nincs ellenvetés, és mindenki készen áll, akkor a szakadék peremét nézem végig, és ha találok olyan útvonalat, amin viszonylag biztonságosan le lehet ereszkedni (akár kúszva-mászva, hassal a sziklafalnak dőlve), akkor nekivágok a meredélynek.
-Lemerném fogadni, hogy a legtöbb osztálykirándulásotok így alakul - jegyzem meg félhangosan.

//Kiegészítés, ha Niteris őspatkánya interakcióba lép Jasonnel: //
-Ne nagyon fogdosd azt a valamit, ki tudja, milyen betegségeket terjeszt - javaslom Jasonnek, mikor meglátom, hogy egy rágcsáló próbálkozik nála.

Felszerelés:
Hátizsák, tartalék akkumulátor, svájci bicska, egy üveg víz, egy csoki, tárca

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Szatmári Anna Kedd 19 Júl. 2016, 18:25

Telefonom, úgyan van, de a suliban. Szerintem, jól tettem hisz úgy is begyüjtik a telefonokat, s a szobámban bagyobb biztonságban van, mint a shield nél lenne. A korábbi ügynökségek, vagy mik, mint a C. I. A., vagy esetleg az F. B. I. mind tettek az idejükben olyat, amiért számomra megszívlelendő, hogy megbízzam bennük, vagy nem. Nem szeretném, ha tudnák, hogy milyen oldalakat látogatok a neten, vagy milyen zenét hallgatok, vagy pedig, hogy mi a háttér képe a telefonomnak. Ezek, magán ügyek, s csak rám tartoznak, rájuk biztosan nem. Épp vissza indultunk, mikor is a bura világitani kezd. Hank bácsi, erre izgalomba jön, mert ilyet eddig még nem tett. A fény élesedni kezdett, majd mikor ismét magunkhoz térünk, egy erdős helyen térünk magunkhoz. Mintha a búrában lévök, nem akarnák, hogy zargassuk őket, amit esetleg megis tudok érteni. Egy ből egy árnyékos helyre megyek, s várom, hogy mi lesz tovább. Egyből tovább indulunk, amint mindenki össze szedte magát, s a füst felé veszük az irányt. Utunk, nem épp akadály mentes, a füst felé, mert kidölt fák vannka az utunkban. De, végül is, oda érünk egy szakadékhoz, s lenézve, egy füstölgő várost látok magam elött.
-Itt, meg mi volt? Háború, esetleg csata? - kérdem, mert valahogy érdekel a dolog. A következő dolog, aminek utánna nézek, az az, hogy hol fogunk lejutni. Hisz valahol biztosan van egy lépcső féle, esetleg valami más, hogy lemehessnk.

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Keresztül-kasul bejártam már ezt a galaxist és láttam is egyet- mást. Túlságosan sokat is ahhoz, hogy pont egy ilyen ,,erőt'' ne tudnék elképzelni. Túlságosan sokat, hogy azt gondoljam, valóban lehet valami, ami irányítja a cselekedeteinket. A sorsom felől én magam döntök, és nem valami félig-meddig misztikus energiamező.
Nézze csak, fenségeb, jobb lesz, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Nekem csak egyvalaki parancsol: én magam.
Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 19 Júl. 2016, 20:26

//Nem létezik FBI, sem CIA az oldalon, úgy 2017 óta. A képet meg nézd meg jobban, a gyárkéményekből száll fel a füst, semmi jele csatának Smile //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2016, 00:00
Az örök város

Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári Rita

Következő körváltás: 2016. július 26. (kedd)

Niteris nem látta a másik csoportot, jócskán odébb lehettek, így amellett döntött, hogy lemászik valamilyen módon. A fal szinte egyenes volt itt, ahol volt, a környéken, de roppant pici testben volt, így szerencsére talált saját méretben akkora részeket, ahol nekiállhatott lejutni. Egyszer-kétszer még a csápjait is kellett használnia, hogy ne zuhanjanak le és halljanak meg, de végül leérkeztek. Nagyjából egy óráig tartott, hogy ezt megtudja tenni. Amit elsőként észlelt, hogy hozzá képest gigantikus méretekkel rendelkezett a hely, talán még emberként is az lenne, széles utcára érkezett, nagyon magas épületeket vették körbe és embereket a látása miatt nem látott csak az illatukat érezte az utcán a belváros irányából.

A távolságok nagyon nagyok voltak, ugyan látszottak lent a városban lakók, de azok arról a helyről nézve, ahol most a diákok és Godlaw volt csak hangyáknak tűntek, ezenfelül járművek is, de azok eléggé extrém külsejűek, ilyet nem igen lehetett manapság látni, egyrészt fejlettebbek voltak, másrészt ezek már nem igen voltak alkalmasak a földi közlekedésre, csak repülésre. Egyébként semmi nyoma nem volt háborúnak, vagy harcoknak, ahogyan azt Rita feltételezte, csak gyárszerű építmények voltak azok, amik fehér füstöt „okádtak” ki magukból. Godlaw szavai után a kis csapat nekilátott annak, hogy lejáratot keressen. Jó egy órát kellett bóklászniuk mire találtak egy helyet, ahol egy szoros helyezkedett el. Kint lejtő vezetett le ide, így itt le is tudott ereszkedni a csapat, közben több hatalmas állat nyomait is látták, amik helyenként nagyobbak voltak, mint ők maguk és hüllőnyomra emlékeztette a társaságot. Itt már tudtak részben a fák között haladni, így kevésbé volt elviselhetetlen a párás meleg. Láttak több emlőszerű lény, a diákok megismerhették tanulmányaik során, hogy az első emlősök egyike volt. Az egy óra után végül elérkeztek a völgy bejárata előtt álló gigantikus bejárathoz, aminek a két szélén ugyanaz a férfi volt ábrázolva, mint odabent is látták. A kapu nyitva volt, de jól látható volt, hogy a félköríves sziklafal bezáródhatott, ha a mechanikát úgy állították be.
bejárat:
Örök város 1118988-forever_city_of_the_high_evolutionary_001

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város Empty Re: Örök város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.