Örök város

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Vas. 24 Júl. 2016, 22:01

Niteris már nagyon belefáradt, hogy egy idétlen állattal kell cipeltetnie magát. Az egész úton abban reménykedett, hogy majd a városban találni fog embereket, de amikor leért, egyet sem látott, csak a szagukat érezte. Nem indult el azonnal feléjük, először az épületeket vette szemügyre, amik szokatlanul nagynak hatottak.
Itt valami fejlett óriások élhetnek... Éppen megfelelő, gondolta, és megindult az emberek felé.
Ha talált egy magányos egyedet, megpróbált mögé lopakodni és csendesen átmászni rá. Ha ez sikerült, mindenáron elhallgattatja, és csak utána kezd barátkozni vele.
Amennyiben az emberek nagyobb csoportban vannak, barátságos megközelítéssel próbálkozik (mint az előző hozzászólásban). Elrejti magát az állaton, és igyekszik aranyosan viselkedni és kivárni a megfelelő alkalmat.
(Ha az emberek agresszív viselkedést tanúsítanak, természetesen menekülni kezd)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Hétf. 25 Júl. 2016, 21:37

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
A megtett út, kínkeserves volt, legalábbis nekem. Ha valaki már normálisnak mondható levegő mellett is képes fuldokolni, hát annak az itt lévő kész kínzás. Az inhalálót a második vagy harmadik használat után már el sem tettem, csupán némán imádkoztam azért, hogy az állapotom ne rosszabbodjon és ne legyek terhére másoknak. Azt hiszem nem ártana majd komolyabban foglalkoznom ezzel a problémával ha visszaértünk. Valaki biztos tud segíteni, hisz nem egy halálos betegség vagy valami.
- Köszönöm. - a megérkezést követve Jason megkínál a vizéből, én pedig egy mosoly kíséretében fogadom el és kortyolok belőle. Észre se vettem, hogy szomjas vagyok egészen addig amíg meg nem láttam a vizet. Ami a továbbhaladásunk ötletét illeti csak bólintok és követem Godlaw-ot.
- Persze, csak az ufók és a legyőzhetetlen robot hadsereg hiányzik. - válaszolom viccesen Godlaw szavaira és igyekszem segíteni neki valami lejáratot keresni, ahol a kis bandánk a lehető legkönnyebben lejuthat. Ez nem kevés időbe tellett, de sikerült.
- Nem akarok vészjósló lenni, de se a pockok, se a bazi lábnyomok nem jellemzőek errefelé. Mármint Amerikába. - jegyzem meg félhangosan a csapatnak, bár nem kizárt, hogy tiszta fölöslegesen, hisz amúgy sincs más hely ahová mehetnénk.
- Valaki nagyon szereti önmagát... - jegyzem meg a kaput látva. Habár nyitva volt, vagyis simán bemehetünk, azért némi kételyeim voltak ennek a biztonságával kapcsolatban.
- Szerintem jobb lenne ha nem gondatlanul sétálnánk be, hanem szépen, lehetőleg minél kevesebb figyelmet felkeltve... - igyekszem kifürkészni Godlaw gondolatait a kapu és úgy a környezetről, bár amennyire én tudok mások arcáról olvasni, úgy az sem kizárt, hogy mindvégig egy dinnye jár a fejében. Sohasem lehet tudni.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 26 Júl. 2016, 00:00

//Több mint a fele társaság nem írt, így nem tudok kört váltani, szombaton lesz az új.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 26 Júl. 2016, 09:40

A járható út megtalálása nagyon sokáig tart, de nincs mit tenni, valahogy le kell jutnunk. Időközben kortyolok néha a vizemből, és próbálok árnyékosabb helyeken haladni, de a hőség és a párás levegő így is elég kellemetlen. Mire végre megtaláljuk az ösvényt, már az se nagyon érdekelne, ha seggen csúszva kéne tüskésbokrokon átszánkázni, csak jussunk le.
Az út valójában egész járható volt, és ez nekem hirtelenjében elég is. Csak azon gondolkodom, hogy ha egyszer leérünk a városba, mennyi idő múlva kívánjuk majd, hogy bár fent maradtunk volna. Alethea megjegyzése a lábnyomokról és a pockokról meglep, mert annyira elbambultam a haladásban, hogy nem is figyeltem fel ezekre. Most, hogy jobban megnézem a nyomokat, egy kissé aggaszt a dolog. Állati nyomoknak tűnnek, és a méretük alapján nem szívesen futnék össze velük. A kis pockok kevésbé zavarnak, amíg nem jönnek túl közel. Ki tudja, miféle veszettséget vagy egyebet terjeszthetnek.
A kapu, ami lent vár minket, kolosszális méretű, épp ahogy a mellette lévő két szobor. Ugyan annak tűnik, mint a város közepén felállított szobor, de lehet, hogy csak én nem veszem észre a különbséget. Lehet, hogy egy konkrét embert ábrázol, de talán csak egy átlagos katonát, vagy valami istenséget, akiben hisznek a helyiek.
-Azt hiszem, nem sok esélyünk lesz elkerülni a figyelmet. A város főkapuján megyünk be, nem épp a helyi divat szerint öltözünk szerintem, és jelenleg még abban sem vagyok biztos, hogy ezek a lények nem óriások. De legalább bekopognunk nem kell - teszem még hozzá, mert a kapu legalább nyitva van.
Elindulok a kapu irányába, folyamatosan figyelve, hogy látok-e mozgást a közelben, embereket vagy arra hasonlító lényeket.
-Oké, kérem a tippeket: szerintetek beszélnek majd a nyelvünkön, vagy inkább egy kütyüvel értik meg, amit mondunk? - Teszem fel a kérdést, csak hogy oldjam kicsit a feszültséget.
Felszerelés:
Hátizsák, tartalék akkumulátor, svájci bicska, fél üveg víz, csoki, tárca
//Elnézést a kései postért, külföldön voltam.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Szatmári Anna Kedd 26 Júl. 2016, 16:41

Másodjára végig nézve kell arra rá jönnöm, hogy nem a város az ahonnan a füst jön, hanem a gyár kéményeiből száll fel. Így a kérdésem is értelmetlenné válik. Elsőnek, a lefelé vezető utatt keressük, ami eltart egy ideig, majd aztán eggy óra, mire a város bejáratához érünk, ahol szobrok vannak, s az arcuk egyforma. Diák társam ötletére, elmosolyodom hisz az itt lakókról semmit sem tudunk. Eddig, onnan fentről is csak annyit láthattunk, hogy hangya méretü élőlények mászkálnak, és lebegő járművek vagy mik közlekednek fent az égen. Még azt se tudjuk, hogy hogyan is néznek ki, s a szobrok sem adnak nekem semmi támpontot. Szerintem, úgy kifogunk tünni a tömegből, mint egy Arkadiai a shadoz csapatában. Valamint, az is kérdéses, hogy egyáltalán bejutunk-e a városba, vagy pedig valahol egy csapda vár minket. Valamint, kérdéses, hogy miként is fogadnak minket ezek a lények, s hol kötünk ki végül.
- Biztosan beakarunk oda menni? - Kérdem, a bejáratott szemmel tartva. - Ha most bemegyünk, lehet életünk végéig itt élvezhetjük a vendég szeretetüket. - Mondatomat, némi szarkazmussal sózom meg. Ha tényleg bemegyünk, velük megyek, hogy ne az legyen, hogy egyedül maradjak kint.

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Keresztül-kasul bejártam már ezt a galaxist és láttam is egyet- mást. Túlságosan sokat is ahhoz, hogy pont egy ilyen ,,erőt'' ne tudnék elképzelni. Túlságosan sokat, hogy azt gondoljam, valóban lehet valami, ami irányítja a cselekedeteinket. A sorsom felől én magam döntök, és nem valami félig-meddig misztikus energiamező.
Nézze csak, fenségeb, jobb lesz, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Nekem csak egyvalaki parancsol: én magam.
Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 30 Júl. 2016, 20:21Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. augusztus 3. (szerda)


Niteris elindult a hangok irányába a lénnyel, most, hogy kezdett az emberek közelébe érni, érezte a kis lény félelmét, amit a magas épületek és az emberek szaga váltott ki. Érezhette, hogy a gazdateste rohant, menekült volna, de mivel Niteris irányított, így ezt nem tudta megtenni. Ahogyan az emberek közelébe ért, két fiatal nő volt az, halhatta, hogy miről beszélnek. Meglepő lehetett, de angolul tették, éppen undorukat fejezték ki a helyi lényekkel kapcsolatban, hogy látták-e már az egyméteres szitakötőt, a másfél méteres óriáscsótányt, a macskanagyságú patkányszerű lényt – ennél Niteris éppen magára ismerhetett – és efféléket. De a dinoszauruszokat és a madárszerű lényeket szépen tartották, és tisztára olyan, mint a Jurrasic Parkban, csak hiányolták a jégkorszakban levő lényeket. Ahogyan Niteris odasomfordált hozzájuk azok, amint meglátták hangosan sikoltottak fel és „patkány, patkány… óriáspatkány” felkiáltással kezdtek menekülni.

A kinti csapat végül is úgy döntött, hogy bemegy a városba. Mindezt könnyedén megtudták tenni, főleg így, hogy most nyitva volt a kapu és nem volt lezárva. Pár perc séta volt az egész, senki sem gátolta benne őket. Az építmények, épületek itt bent is gigásziak voltak. Továbbra is eléggé hihető lehetett, hogy óriások építették mindezt, bár itt már látszottak, hogy az épületek több szintesek és megszokott nagyságúak, talán kicsit nagyobbak csak annál az emeletek szintjei, mint amik odahaza vannak. Már az elején a beérkezés után egy roppant kellemes fás utcára értek ki a fiatalok Godlaw vezetésével. Itt bent a levegő tökéletes volt, a nap sem égetett már, a levegő páratartalma optimális és hűvösebb is volt, mint kint. Szökőkutak csobogása hallatszott, emberi hangok, gyereknevetgélés és angol beszéd. Gyerekhangon, fogócskázta többen és ennek a zaja hallatszott.
- Úgysem kapsz el, lassú vagy!
- Bibibí, itt vagyok, gyere!
És ehhez hasonlók, végül a bokros, ligetes részről egy a diákokkal nagyjából egyidős vörösbőrű, vöröshajú, kezei végén karmos lány – határozottan mutánsnak tűnt – bukkant elő. A ruhája kissé egyedi, de New Yorkban is látható volt hasonló manapság.
a lány:
Örök város - Page 2 4481493-commjamalcampbellhollowmimic_crop
- Öööö… helló! – köszönt. – Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy védőfelszerelés nélkül voltatok odakint?

//Bocsánat a késésért, hogy nem éjfélkor, bár a szombatot tartani tudtam.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Vas. 31 Júl. 2016, 22:25

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Bármennyire is reménykedem abban, hogy Godlaw arra szavaz, hogy ne direktbe menjünk be, hanem keressünk valami kiskaput, vagy legalább egy ablakot, a válasza alapján hamar elvész az ebbe vetett hitem. Én pedig csak felemeltem a kezeimet jelezvén, hogy megadom magam az erősebb szónak. Az viszont jó pont, hogy legalább szétnéz. Különben sincs amit tehetnénk, hisz ő a felnőtt a csapatban.
- Ha nem megyünk be akkor, Rita, akkor lehet, hogy valami ragadozók és hasonlók vendégszeretetét élvezzük majd. A kettő közül én a kevésbé rosszat választanám. - felelem a diáktársamnak, majd felzárkózom a vezetőnk mellé. Ha már elvállalta, hogy vigyáz ránk, akkor el is várom tőle és ezt leginkább úgy tudja megtenni, ha a közelében vagyunk.
- Ez választ ad a kérdésedre? - szólalok meg, utalva az X-men korábbi kérdésére, mikor gyereknevetgélést és angol beszédet hallottunk. Ez eléggé rejtélyes dolog volt, hisz amennyiben ezek idegenek, honnan tudnak angolul? Ráadásul ha nem is idegenek, de eddig el voltak zárva, akkor miért olyan angolt használnak mint mi? Hamarosan pedig bele is futunk az egyik lakosba. Kinézetre nagyjából velem egyidős, a ruhája tetszik, a külsejének többi aprósága pedig leginkább úgy hat, mintha mutáns lenne, viszont ezen a helyen sohasem lehet ezt tudni.
- Na, Apuci, mondd el szépen, hogy te, mint felelősségteljes felnőtt, miért vittél ki minket védőfelszerelés nélkül. - egy integetés után hárítom át a válasz lehetőségét vezetőnkre, hisz határozottan biztos, hogy olyasmit követtünk el, ami miatt lehetséges, hogy nem kerülünk valami jó szituációba, arról nem is beszélve, hogy talán nem kellene egyelőre elmondani bárkinek is, hogy mi kik és honnan vagyunk.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 01 Aug. 2016, 13:30

A városban lévő épületek mérete még amerikai sztenderdhez képest is meglepő, ezek nem egyszerűen felhőkarcolók. Viszont az ablakok és a struktúra alapján látható, hogy a szintek nem nagyobbak sokkal a megszokottnál, tehát akárki is használja ezeket, az nem óriás.
Ami viszont melep, hogy a városba beérve megváltozik a klíma. Ismét az ég felé pillantgatok, és kezdek azon gondolkodni, hogy nem egy belülről átlátszó búra van felettünk. Talán nincs is búra egyáltalán, hiszen a város és a kinti égbolt között nincs különbség. Valami másnak kell okoznia a változást, itt más a páratartalom, a nap sem tűz úgy, de nem értem, miért. Ha nem a kupola okozta, akkor nem tudom, mi.
Amikor hangokat is lehet már hallani, lelassítom a lépteimet, és figyelmesebben haladok. Lassan ki is tudom venni a szavakat, teljesen érthetően beszélik a nyelvünket, akárkik is vannak itt. Úgy hallatszik, mintha fogócskáznának a gyerekek, és már lelkiekben felkészülök valami borzalmasan földnkívülinek kinéző lényre, ami csápokkal próbál elkapni más... Hm, ez egy sima mutáns.
Alethea szavaira nagyot pislogva nézek rá, és kell egy-két másodperc, hogy visszafogjam magam. Hát persze, én mint apuci viszem kirándulni a gyerekeimet az életveszélyes dzsungelbe, védőfelszerelés nélkül. Na ebből biztos jól fogunk kijönni.
-Szervusz - köszönök vissza a lánynak, magabiztosságot erőltetve a hangomba. - Bizony, védőfelszerelés nélkül. Ez persze nagy butaság volt tőlünk, ne próbáld ki. Mi is csak azért tettük, mert muszáj volt. Szerencsénk van, ha nem kaptunk napszúrást, és persze alaposan eltévedtünk. Meg tudod mondani, hogy pontosan merre járunk?
Talán nem kelti fel annyira a gyanakvását a gyereknek a sztori és a kérdés, hogy rögtön furcsákat gondoljon rólunk, de remélhetőleg a szimpátiáját elnyerjük, és segítőkész lesz. Elgondolkodom rajta, hogy bizalmat keltesek-e benne irántunk, de remélem, hogy manipuláció nélkül is menni fog, elvégre tényleg nem áll szándékunkban bárkinek is ártani, és teljesen őszintén beszéltem vele.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Szer. 03 Aug. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. augusztus 7. (vasárnap)


Elsőként Alethea szólalt meg, aki azonnal át is passzolta a képzeletbeli labdát Godlaw-nak, így a lány is, aki velük szemben állt a férfira pillantott. Igencsak furcsán nézett a társaságra, mikor a férfi beszélt.
- Muszáj volt? – kérdezett vissza. – Semmi sincs kint dinoszauruszokon, hüllőkön és elő-emlősön kívül… meg persze a súlyos radioaktív sugárzáson felül…
A második kérdés után, ahogyan elhangzott, hogy nem tudják, hogy hol vannak a lány lépett hátra három nagy lépést és már aggodalom és némi félelem csillant a szemeiben.
- Maguk nem ide valósiak, akkor tudnák, hogy ez az egyetlen bejárata a városnak és nincs több…
Idegesen nézett körbe, hogy merre is meneküljön, közben tett néhány további lépést hátrafelé el a társaságtól.
- Egyáltalán hogyan kerültek ide, és mit akarnak itt?! – kérdezte már kissé magasabb hangon a félelemtől.
A társaság szerencséjére még semmilyen védelmi berendezés, vagy más személy nem bukkant fel, és úgy tűnt, hogy a lány sem akar különösebben ártani nekik, csak fél tőlük.

//Niteris: ugyanaz, mint az előző körben, mert jelezted, hogy nem tudsz írni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 04 Aug. 2016, 12:20

A lány elég idegesen figyelt engem, a válaszaim és kérdésem sem éppen megnyerő számára. Amikor radioaktív sugárzásról kezd beszélni, rajtam a sor, hogy elkerekedjen a szemem, de a napszemüveg miatt ebből túl sokat nem vehet észre. Végül aztán hamar kisilabizálja, hogy nem vagyunk helyiek, kicsit pánikolni is kezd, ami nem a legjobb. Ha elkezd rohangálni, rendőrért kiáltani, és felhívja ránk a figyelmet, abból semmi jó nem sülhet ki.
Igyekszem elhessegetni a gondolatot, hogy vajon milyen mértékű sugárzásnak tettük ki magunkat az órákon át tartó túrával, és inkább koncentrálok az előttünk álló helyzetre. A lány szemébe nézve a képességemet használom, nyugalmat és bizalmat próbálok kelteni benne. Bár azt nem tudom szabályozni, hogy bennünk bízzon meg konkrétan, de ha magabiztosabbnak érzi magát, a félelme is csökken majd, és nem fog talán pánikba esni.
-Igazad van, nem vagyunk itteniek, ahogy mondtam, eltévedtünk. A helyet, ahonnan jövünk, Amerikának hívják, de nem tudjuk, hogyan kerültünk ide. Egy kupolával borított várost láttunk, ami a földből emelkedett ki, a következő percben pedig a dzsungelben tértünk magunkhoz. Nem akarunk mást, csak biztonságban hazajutni. Nem jelentünk veszélyt senkire. Segítenél nekünk?
Beszéd közben nem közelítek a lányhoz, és nem gesztikulálok sokat, nehogy megijesszem egy hirtelen mozdulattal, amit támadásnak vél. A napszemüvegemet lassan a fejem tetejére tolom, hogy szemtől szembe beszélhessünk. Nem sokat kell erőlködnöm, hogy arcomon a kétségbeesés nyomait fedezhesse fel a lány. Minél sebezhetőbbnek, gyámoltalanabbnak és ijedtebbnek lát minket, annál inkább elhiszi a történetünket, és annál kevésbé tart minket fenyegetésnek. Ezen kívül más trükköm nincs, az őszinteségnél jobb módszert nem tudok kitalálni. Remélem a többiek is tartják magukat ehhez, és nem akar egyikük sem ostobaságot tenni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Szomb. 06 Aug. 2016, 21:50

Ahogy Niteris a hangok irányába közeledett, érezte, hogy az állat adrenalin szintje egyre növekedett. Egészen eddig ismeretlen jelenség volt ez neki, úgy érezte, mintha az életcélját találta volna meg. Hirtelen erős vágyat érzett, hogy addig fokozza az izgalmat, amíg csak lehet, és amikor a hordozó felmondja a szolgálatot, egyszerűen átugorjon egy másikra, és kezdje elölről. Halványan derengett is neki, mintha Dr. Malburg említette is volna, hogy bizonyos szimbionták ezt az életmódot folytatják, de a pillanatnyi mámortól nem tudott tisztán gondolkodni.
Amikor közelebb ért, felfigyelt rá, hogy a két lány angolul beszél, és hogy rendkívül kiszámítható módon valamilyen idétlen, áltudományos filmről és kisállatokról beszélnek.
Jellemző. Nyilván egyetemisták.
Habár ilyenkor Niteris már sejtette, hogy a cuki viselkedés nem fog segíteni rajta, már késő volt stratégiát váltani, a beszélgetők már nyilván észrevették.
- Patkány, patkány... óriáspatkány! - kiáltották, amitől az állat valósággal halálra rémült. Ez Niterisnek már olyan szinten a fejébe szállt, hogy úgy döntött, követi a két fiatal nőt. Nem feltétlenül üldözte őket, csak elindult abba az irányba, amerre menekültek. Ha tehette, szaglás után tájékozódott, hogy több lakossal találkozhasson. Remélte, hogy megismételheti az incidenst, vagy még jobb esetben végre megtalálja magának az ideális hordozót. Ha az út során más emberekbe, vagy esetleg mutánsokba botlik, velük is hasonló módon próbál szerencsét.

//A korszakkalandokat így mi ki fogjuk hagyni?//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. augusztus 11. (csütörtök)

Godlaw-nak talán első ízben kellett az X-ek körében használnia a képességét. Mindezt sikerült is megtennie, látható volt, ahogyan a lány egyre jobban megnyugszik, bízni még mindig nem igen bízott a társaságban, de azt a férfinak sikerült elérnie, amit szeretett volna. Hogy már nem fél tőlük és valóban nem is akart pánikba esni.
- Mindezek nem mondanak semmit sem – mondta. – Ez a hely az Örök város, jelenleg Laurázsiában vagyunk, vagyis most ez a helye helynek. Legalább is a Nagy Evolucionista ezt mondta. Nem értek a fizikához ilyen szinten… de eltudom önöket vinni valakihez, aki hátha tud segíteni.
Ha ez megfelelt a társaságnak, akkor a lány intett a kezével a város belseje felé. Néhány perc séta után egy nagyobb épület aljába érkeztek, közben további parkok, zöld területek voltak itt, és más személyeket is láttak, felnőtteket, gyerekeket, a legtöbbnek külső jegye is volt, mind mutánsnak tűntek és mind a modern angolt beszélték. Páran a levegőben repültek, a lány pedig integetni kezdett valakinek, mire a magasból egy negyvenes éveinek elején járó nő szállt le oda. A kezein tollak voltak, ezekkel tudott repülni.
Örök város - Page 2 Oumlroumlkvaacuteroshoz
- Ő Diana – mutatta be a nőt. – Ő egyfajta tudós, hátha tud önöknek segíteni.
Végignézett ő is a társaságon, majd angolul szólalt meg, bár egy kis görög akcentusa volt.
- Üdvözlöm önöket, meglepő itt idegeneket látni – kezdte. – A Nagy Evolucionista nem mondta, hogy mások is érkeznek ide… kik önök és hogy kerültek ide? – érdeklődött. – Nyugodtan mondhatják tudományos szakszavakkal is, megértem.

Niteris úgy döntött, hogy követi a két lányt, akik sikoltozva kezdtek el menekülni előle. Nagyjából másfél sarkot lehetett haladni, ekkor egy park közelébe értek, legalábbis fákat, bokrokat és egy szökőkutat látott, több virág is volt itt, olyan, amikre nem is emlékezett Malburg emlékeiből. Több a fiatal lányokhoz hasonló egyetemista korú fiatal volt, négyen még, mind a négynek külső mutációs jele. Az egyik, akinek a bőre jó része vörösként izzott lépett a lányok felé és vette észre az emlőst.
Örök város - Page 2 Human_Torch_Dialogue_2
- Már megint egy! – mondta ausztrál akcentussal. – Akkor ezt is süssük meg!
Ezzel két nagyobb legalább kosárlabda nagyságú tűzlabdát dobott Niteris irányába, hogy elevenen süsse meg őt.

//Igen, Ti abból jó eséllyel kimaradtok, vagy legalább is egy részéből. Alapból is úgy volt tervezve, hogy aki ide jön az onnan kimarad. //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Vas. 07 Aug. 2016, 15:28

- TŰZ! TŰZ! - kiáltotta volna Niteris, ha egy valamivel fejlettebb hordozón lett volna. De mivel nem ez volt a helyzet, inkább csak menekülni kezdett. Hiába érezte a félelmet az állatkában, valahogy ez sem vigasztalta, amikor arra gondolt, hogy megsütik.
Hát persze. A kemény legény be akar vágódni a lányoknál. Nyilván ő itt a főkolompos.
Ekkor már igencsak türelmetlen volt. Úgy képzelte, hogy idejön, és Dr. Malburg az első sarkon átpakolja egy mutánsra, aki sosem látott képességekkel rendelkezik. Ehelyett valami patkánnyal rohangál, lányokat ijesztget és egy parkban menekül egy elmebeteg gyújtogató elől. Ez így nem mehetett tovább...
Amennyiben a támadó rosszul céloz, Niteris felbátorodik, és megpróbál ráugrani az egyik mutánsra (véletlenül sem a tüzesre), hogy egyesüljön vele, és végre egyenlítse az esélyeket. Ha azonban a tűzlabdák elől csak nagy igyekezet árán tud elmenekülni, és nincs lehetősége a visszatámadásra, a bokrok között keres menedéket, és onnan tervezi meg a következő lépését. Ha a bokrot rágyújtják, megpróbál felmászni egy háztetőre. A házak felégetése ugyanis vandálkodásnak, vagy rosszabb esetben szándékos gyújtogatásnak minősülne, amit a fiatalok nyilván nem engedhetnek meg maguknak.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 08 Aug. 2016, 09:50

A diákok talán jobbnak látták csendben maradni, nehog megijesszék a lányt, vagy összezavarják további információkkal. Lehet, így jártunk a legjobban, mindenesetre a lány kezdett megnyugodni. A képességem hatására máris látoma lányon, hogy kevésbé feszült, nem esik pánikba, végighallgat, és nyugodtan válaszol. Mondjuk ebből nem sokat értek, de legalább válasz. Az Örök város nem mond semmit elsőre, de mikor megemlíti, hogy Laurázsiában vagyunk, már azon kezdek gondolkodni, hogy le sem engedem többé a felszaladt szemöldökömet. Valami feldereng a régi földrajz órákról, nem tudom, melyik korban, de azt hiszem, ez réges régen egy kontinens neve volt, amikor még egészen máshogy festett a Föld.
Tehát nem egyszerűen bekerültünk a búrán belüli városba, hanem az időben is utaztunk? Ez megmagyarázná a város nevét, de persze millió más kérdést vetne fel. Például: hogy az atyaúristenben kerülünk innen valaha haza?
A lány felajánlja a segítségét, elvisz valakihez, aki többet tud nála.
-Nagyon hálásak vagyunk - válaszolom neki mosolyogva, és elindulok vele, intve a diákoknak is, hogy jöjjenek bátran.
Séta közben a Nagy Evolucionistán gondolkodom, ő mondta a lánynak, hogy ez Laurázsia, de gondolom nem csak neki, ez inkább amolyan bejelentésszerű dolog lehetett. Elképzelem, ahogy a város összes házának falán kivetítőkön jelenik meg egy arc, és elmondja, hogy most hová, vagy mikorra utazik a város. Ő lehet talán a város vezetője. Az sem tűnik titoknak, hogy itt mindenki mutáns, vagy valami ahhoz hasonló, ez egybevág az evolucionista elnevezéssel. De nem értem, hogy-hogy nem mond semmit Amerika neve a lánynak. A mutánsok tömeges megjelenésekor mindenki ismerte Amerikát, és gondolom ezek a mutánsok is idekerültek valahogyan. Kivéve persze, ha ő már itt született.
A repülő nő stílusa barátságos, rögtön leszűri, hogy kívülállók vagyunk, pedig a ány még nem mondott neki semmit - és ennek ellenére mégsem ellenséges. Ez jó hír, így nyugodtan beszélhetünk a képességem használata nélkül is.
-Hello Diana, a nevem Godlaw - mutatkozom be neki, és közben az akcentusán gondolkodom, hogy vajon hol szedhette össze. Talán ő nincs itt olyan régóta.
-A "hogyan" valóban egy jó kérdés, de azt sem tudjuk, hová is kerültünk pontosan. Vagy mikorra - teszem még hozzá, és közben próbálom leszűrni a tekintetéből, hogy jogos-e a felvetésem az időutazás kapcsán. - Abban sem lennék biztos, hogy a Nagy Evolucionista szándékosan hozott minket ide, legalábbis nekünk nem szóltak róla. Amerikaiak vagyunk, ők itt mind egy iskola diákjai, akiket egyfajta kirándulásra, terepgyakorlatra kísértem el. A semmi közepén megjelent egy óriási kupola, benne egy várossal - mutatok körbe, utalva arra, hogy ez az a város véleményem szerint.
-Ezt a kupolát mentünk megnézni, elég sok tudós próbált rájönni, hogyan kerülhetett oda, és mi segítettünk volna ebben. Értelemszerűen nem vagyunk szakértők, csak talajmintákat gyűjtöttünk volna, megfigyeléseket végeztünk volna, ilyesmi. De mikor odaértünk, először világítani kezdett a kupola, aztán egy óriási lökéshullám söpört végig a helyen, mi pedig elvesztettük az eszméletünket. Gondolom ez volt az a pillanat, amikor a város idekerült, mi pedig a dzsungelben ébredtünk, és hosszas gyaloglás után sikerült eljutnunk a kapuhoz.
Most, hogy már egy kicsivel többet tud rólunk, és amúgy sem volt bizalmatlan velünk, úgy gondolom, megkockáztathatjuk, hogy mi is tegyünk fel kérdéseket. Elvégre ő egy tudós ember, az ilyenek pedig köztudottan imádnak okosnak tűnni.
-El tudnád magyarázni, hogy mi ez a hely pontosan? Ha jól értettem az eddigi utalásokból, akkor mi most valahol a földtörténeti őskorban vagyunk, de nem egészen értem, hogy kerültünk ide, és kicsoda a Nagy Evolucionista, akit említettél.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Szer. 10 Aug. 2016, 22:36

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Abban hamar megbizonyosodtam, hogy Godlaw is pont ugyan annyira "halandó", mint mi. Mármint úgy értem, hogy az öreg, veterán X-men tagokhoz képest ő is hajlamosabb a hibázásra és ezért sokkalta emberibbnek tűnik. Feltehetőleg ez is lehet az oka annak, hogy a csajt sikerül lenyugtatnia. Persze ha szükséges lett volna, akkor, lévén ahogy elnézem nagyjából velem egy súlykategóriában van, simán meg tudtuk volna oldani a dolgot, de lehetséges, hogy az már túlságosan erőszakos lett volna, így pedig béke és szeretet van mindenkiben.
Még fel se fogtam egészen amit a lány mondott, máris elindult a csipet-csapat utána. Laurázsia, Örök Város, Nagy Evolucionista. Mind olyan szavak amik éppenséggel számomra semmit sem mondanak, mint holmi nagy sötét maszlag. Gondolom ilyen lehet, mikor én a mutáns suliról mesélek valakinek, akinek fogalma sincs róla. Legalább már tudom, hogy milyen érzés.
Minél több embert láttunk annál furább érzés kezdett elfogni. Mindenki nagyon is mutánsnak tűnt, ami már csak azért is fura, mert tudtommal csak pár olyan hely van a világon, ahol ilyesmi létezik, és ha mindemellett még odateszem azt is, hogy Nagy Evolucionistáról beszéltek, aki feltehetőleg az utalásokból kiindulva, valami főmufti lehet itt, akkor nagy pácban is lehetünk. Rettentő, hogy egy ilyen zavaró gondolat után széles vigyor kerekedik az arcomra, de erről komolyan nem tehetek, ez cseppet se tudatos.
Legszívesebben beleszólnék a "felnőttek" beszédébe és rögvest felvetném a dolgot Godlawnak, de figyelembe véve helyzetünk kényességét és az idegenek jelenlétét, egyelőre napolom ezt a dolgot. Az biztos, hogy amennyiben nagy buli lesz itt, akkor jól beletenyereltünk a kakiba, ha pedig szerencsénk van akkor szépen elsétálunk és hawaii lesz. Nem is tudom, hogy melyiknek örülnék jobban...
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 11 Aug. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. augusztus 15. (hétfő)

Diana is igencsak meglepetten nézett a társaságra, főleg Godlaw-ra, amikor a férfi elmondta, amit tudott.
- Jöjjenek velem – kérte a nő.
Ha a társaság követte, egy közeli épületbe mentek, ami láthatóan valamilyen múzeum, vagy kutatólabor lehetett. Tele volt gépekkel, kiállított csontvázakkal, kitömött állatokkal – mind dinoszauruszok, illetve a effléle évmilliók óta kihalt lények voltak. Holografikusan az állatok mozgása is ábrázolva volt, növények és effélék voltak még kiállítva.
- Ez az Amerika semmit sem mond nekem sajnálom – mondta. – Pedig történész és régész vagyok. Ez a város itt van már nagyon régen, évszázadok óta, legalább is mi azóta lakjuk. Egészen pontosan hatszázharminchárom éve települt be a hely. Így nem hiszem, hogy az ön által említett város időt utazott volna.
Végül egy nagyobb fém teremben állt meg, aminek a közepére sétált és intett a társaságnak is, hogy menjenek. Ekkor kivetített egy a társaságnak valószínűleg igencsak kiakasztó képet a föld helyzetéről.
a bolygó:
Örök város - Page 2 Oumlroumlk%20vaacuteros%20vilaacutegteacuterkeacutep
- Ez a bolygó jelenleg, élőképes a felvétel a bolygó körül levő űrszondák alapján. Az egykori Laurázsia legszélén vagyunk, de mint látják már jó ideje elvált a terület és most itt ennek a kontinensnek a közepén vagyunk. A világon további három város van még, kettő az Örökkévalóknak, egy a deviánsoknak… ami a Nagy Evolucionistát illeti, ő építette a várost nekünk, óvta és tanította az első lakókat, minket is óv mindentől. Hozzá imádkozunk, bár nem szereti, a szavaival élve az elnökünk, vagy a mentorunk.

Niteris azonnal próbált kitérni a tűzlabdák elől, ami sikerült is neki. Láthatóan nem igen volt az a célja a srácnak a szavai ellenére sem, hogy megölje, hanem sokkal inkább csak a kínzása. Ez pedig sikerült, a tűz mindig pont mellette landolt, aminek a hőjét érezte és kellemetlen fájdalommal járt, azonban sikerült közel jutnia az egyik fiúhoz, aki teljesen emberien nézett ki nem számítva azt, hogy sok helyen csontkinövészerűségek voltak rajta. A kellő pillanatban le tudott válni a kis emlősről, ami hangos, éles hangon visítva kezdett menekülni. Niteris pedig rámászott a fiúra. Ahogyan bekúszott a bőre alá azonnal érezte, hogy ez hihetetlenül rossz ötlet volt. Ugyan bekúszott a bőre alá, de nem tudott egyesülni vele, az emlékekhez nem fért hozzá, így az agyhoz sem. Mivel ez az átmászás látványos volt, így mindenki látta, többen undorodva hátráltak el sráctól, Niteris pedig hihetetlen fájdalmakat ért át. Az egész teste égető fájdalmat érzett, abban biztos volt, hogy a fiú nem ember, a szervezete sejtenként támadta meg Niteris-t és kezdte elpusztítani, kilökni őt, a szimbionta pedig nem tudott a fájdalomtól és a fura felépítéstől kiszabadulni és elhagyni a fiút. A fájdalom pedig egyre erősödött pillanatról pillanatra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Vas. 14 Aug. 2016, 13:49

Niteris büszke volt magára. Ellenséges környezetben sikeresen megközelített egy új gazdatest jelöltet, aki látszólag mutáns volt. Még soha nem csinált ilyet, mégis pont időben tudott leválni az emlősről. Persze az állat azonnal elmenekült, de ezt Niteris nem bánta, mert már elege volt a sok értelmetlen gondolatból, amit tőle kapott. Gyorsan bekúszott az új hordozó bőre alá és...
TŰZ! TŰZ! Gyomorégés! Rafinált immunrendszer! A mélyen tisztelt doktor úr ilyeneket nem említett!
Az élmény nem volt éppen felüdítő. Minden reménykedés ellenére Niteris nem tudott normális köteléket kialakítani a mutánssal, tehát nem tudta megkérni, hogy szüntesse meg az ellenséges viselkedést. Ugyan akkor elhagyni sem tudta, mert azok az ádáz fehérvérsejtek, vagy valami olyasmik, azon szorgoskodtak, hogy őt ott bent megeszegessék (vagy kémiailag semlegesítsék?). Mindenesetre a helyzeten azonnal változtatni kellett, Niteris ideje egyre fogyott, ezért végül egy gyors és látványos megoldás mellett döntött. Megpróbálta magát a hordozó bőrén kívül elhelyezni, ahol már nem volt kitéve a sejtszinten való megsemmisítésnek, hogy felvehesse a teljes szimbionta alakját. Ha ez sikerült, és valaki elég közel van, megpróbál gyorsan átugrani rá. Ha senki nincs a közelben, átalakul egy szép köpennyé és megkísérel hozzáférni a hordozó agyához, hogy végre kiküszöböljön egy kompromisszumot.
Ha nem tud kiszabadulni a bőrén keresztül, igyekszik rosszullétet kelteni, hogy egy esetleges hányás vagy hasmenés segítségével szabaduljon ki egy természetes nyíláson.
Ha még ez sem sikerül, az agresszív fellépés mellett dönt, és megpróbál savakat és tüskéket termelni, hogy azokkal szabaduljon ki.

//Felszerelés: Semmi Sad //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Vas. 14 Aug. 2016, 23:06

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
A nő vicces arcot vágott Godlaw szavaira, és hamarosan azt is megértette velünk, hogy miért is. A múzeuma, már ha az övé a hely, érdekes volt, de ami azt illeti nálunk is, majdnem mindenikben, van egy dinós kiállítás, mert, hogy az milyen snassz már, ha nincs. A térképes terem viszont baró volt. Kár, hogy nem volt nálam semmi amivel legalább egy sniccet, vagy egy fényképet készíthetnék, de majd kérek egy brosúrát vagy hasonlót. Biztosan tartanak itt ilyesmit.
- Azt hiszem, hogy ez már nem Kansas többé. - bököm ki miután kicsit megvizsgálgattam a térképet. Ami azt illeti Godlaw időutazós teóriája nem is volt annyira elképzelhetetlen, mint ahogy azt a nő tartotta, viszont sok problémát felvetett, hisz kivárni mégsem tudjuk azt, hogy Amerika megalakuljon és eljöjjön az az idő, amikor mi idekerültünk.
- Úgy vélem igazad volt, Apuci, mármint az időutazással kapcsolatban. Lehet, hogy nem száz százalékos pontossággal, de nem pontosan ott volt a búra, ahol ez a térkép ezt a várost mutatja? - tettem fel a kérdést, hogy nem-e csak én gondolom úgy, ahogy, hanem más is ezen a látásponton van. Különben is, most már hivatalosan is egy csapat vagyunk, nem csak egy felnőtt és pár diák, úgyhogy nekem is be kell szállni a gondolkodásba és ötletelésbe.
- Esetleg arról megtudhatunk valamit, hogy ennek a városnak milyen a kapcsolata a többivel? Valamint biztosan nem csak úgy hucc és pöcc kerültünk ide, bizonyára a jövőből, szóval amennyiben olyan fejlett a technológiájuk, hogy képesek a bolygóról folyamatos felvételt készíteni, akkor a műszereik valamiféle anomáliát is kellett volna érzékeljenek az érkezésünk pillanatába, ami úgy körülbelül egy-két órával ezelőtt lehetett, vagy esetleg még több. - fordultam a nő felé. Azt a lehetőséget nem akartam felvetni, hogy esetleg az idekerülésünk oka pontosan az ő városuk, mert abban az esetben a műszerek anomáliát biztosan nem érzékeltek, viszont akkor belesétáltunk egy nekünk állított csapdába.
- Beszélhetnénk négyszemközt? - fordultam végül Godlawhoz, mert vannak a fejemben olyan gondolatok amiket ki akarok mondani, de nem feltétlenül a nő füle hallatára. Sokkal inkább olyasmik ezek, amik esetleg sértő vagy ijesztő lehet a számára, arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs, hogy ezekre hogy reagálna egy gyermek szájából, és úgy vélem, hogy Godlaw azért ilyen szempontból egyenlőként tekintene rám. Röviden és velősen kimondva benne jobban bízok...
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 15 Aug. 2016, 00:01

//Tao jelezte, hogy nem tud írni, nekem meg egész nap szétment a fejem, így bevárjuk Tao-t. Pénteken kaptok új kört.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 18 Aug. 2016, 14:43

A nővel tartunk a helyre, ami leginkább egy múzeumra emlékeztet. Valamiért folyamatosan azt a kettősséget érzem, hogy egyszerre vagyok a jövőben és a múltban. A kiállított állatok már réges régóta nem léteznek, itt mégis kitömve látom őket, ami azt jelenti, hogy ez nem csak egyszerűen egy őskort ábrázoló múzeum, ezek az állatok itt még léteznek. Ugyanakkor a technológia, amit itt látok magam körül nem, hogy ilyenkor, de a saját jelenemben sem számít kifejezetten elérhetőnek mindenki számára. Holografikus kivetítések persze már vannak, de mit keresnek itt ebben a városban, ilyenkor?
Nem valami biztató, hogy egy történész sem hallott Amerikáról, és ez csak tovább erősíti azt a gondolatomat, hogy valóban a múltban vagyunk. De akkor kénytelenek voltunk mégiscsak az időben utazni. Mondjuk a Diana által említett hatszáz-valahány év még nem olyan sok, hogy lényeges legyen földtörténetileg, vannak ennél jóval öregebb városok... Vagy lesznek.
Amikor aztán meglátjuk a - mellékesen élőképes műhold által közvetített - bolygó képét, egy dolog tisztázódoik a fejemben. Ez nem az a Laurázsia, amiről én tanultam az iskolában. Ott az Észak-Amerikát alkotó kontinens még egyben volt Európával és Ázsiával, ha jól emlékszem. Itt viszont nem hogy elvált tőlük, de már Európa is külön áll Ázsiától. Ez tehát semmiképp sem a földtörténeti múlt. De ha ez nem a múlt lenne, akkor talán a jövő? Vagy egy másik világ? Hová a pokolba kerültünk?
-De igen, jól mondod - bólogatok Aletheanak. - Valóban szinte ugyan ott van a város, ahol mi is voltunk. De amennyire hiányos földrajz ismereteim sugallják, a Föld sohasem festett így a múltban, Európa és Ázsia nem vált ketté. Legalábbis a mi időnkben még nem. Talán mégsem a múltba érkeztünk, hanem a jövőbe... Vagy egy egészen másik világba. Talán hülye kérdés, de lehetséges lenne találkozni a Nagy Evolucionistával? Lehet, hogy ő többet tud, és képes segíteni. - Ezt a kérdést természetesen már Dianahoz intézem.
Érdekes felvetés, hogy a műszerek jeleztek-e valamit az érkezésünkkor, de azt sem tudjuk, hogy mit keresnénk, nekem legalábbis fogalmam sincs. Megvárom Diana válaszait, aztán bólintok Aletheanak.
-Megbocsátasz egy pillanatra? - Kérdem udvariasan Dianat, mielőtt eltávolodom tőle pár lépést, hogy halkan szót válthassak a "lányommal".
-Mondd csak, figyelek - fordulok a lány felé.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 19 Aug. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. augusztus 23. (kedd)

 - Az örökkévalókkal meglehetősen jó viszonyt ápolunk – mondta. – Mindkét várossal. A deviánsokkal pedig ellenséges a viszony, részben miattuk nem hagyjuk el a várost, mert levadásznának minket mind egy szálig.
A deviánsok neve nem volt ismerős, de az örökkévalók igen, a suli egyik „diákja”, időnként bejárója is az volt, Tyranis. Plusz tanulhattak a diákok az űrbéli órákon, hogy Thanos is egyike ennek a fajnak. Alethea kérdésére bólintott Diana.
- Lehet, hogy volt, ehhez át kell kalibrálni a műholdakat és vizsgálatot folytatni, ami pár órába beletelhet – mondta a nő Alethea-nak. – Nyugodtan beszéljenek, addig megejtem a módosításokat.
Ezzel már oda is fordult a géphez. Egyébként valóban voltak hasonlóak itt, mint a földi, inkább az AIM-es technológia, de minden sokkalta fejlettebb volt annál. A nő még felnézett a panelek kezeléséből Godlaw kérdésére.
- Már legalább háromszáz éve nem láttuk, de van egy protokoll, amit ha elindítunk megjelenik, de csak nagy vészben szabad ezt elindítani…
Godlaw-nak közben eszébe juthat, beugorhat, ahogyan Alethea-nak magyaráz, hogy de igen Európa és Ázsia csak mintegy 30 millió évvel ezelőtt egyesültek újra, a térkép helyes, ráadásul az állatok mozgása a környezet… lassanként mindenkinek leesik, hogy nagyjából a késő Kréta idejében lehetnek, 65 millió évvel ezelőtt*. A lány és Godlaw félretudott húzódni, de beszélni nem igen tudtak, mert ekkor rontott be pár a diákokkal egy idős határozottan mutánsnak látszó társaság.
- Diana! – kiáltott rémülten a tüzes bőrű szőke hajú fiú. – Valami fekete takony belemászott Alan-be és azóta ilyen állapotban van!
Mutatott a mellette álló tüskekinövésű srácra, akinek a teste tiszta seb volt, néhány helyen sav szivárgott belőle és egy adag vért is hányt ismét.

Niteris megpróbált kimászni a fiú bőrén, de azok pórusai azonnal bezáródtak a testén és a szimbionta fogoly maradt. Így azt próbálta tenni, hogy rosszul létet okozott, ez saját magának is fájdalmas is, a fiú pedig, akibe belemászott egy nagy adag vért hányt és térdre rogyott. Ahogyan a fiú egyre rosszabbul kezdett lenni, ez igaz volt Niteris-re is, az ő állapota is úgy romlott, minden fájdalmat érzett, a fiú már üvöltött a fájdalomtól, amit a szimbionta okozott neki. De Niteris nem tudott szabadulni csak egyre jobban tépte a sugárzás és a fiú szervezete. Ekkor végső elkeseredettségében próbált savat termelni, ez kis mennyiségben sikerült, ami még nagyobb fájdalmat okozott a fiúnak, így saját magát is és azt vehette észre, hogy önmagát is kezdi a sav szétmarni, a fiú pedig haldoklott, érezte, ha meghal, akkor ő maga is vele pusztul, és a fiúnak percei lehettek hátra. A fiú érzékeit tudta használni, így érezte, hogy falaki felkapja és repülnek, majd valami terembe értek, ahol a tüzes kiáltott egy nőnek, itt láthatta a többieket is, akiket látott a lakókocsinál, bár a fájdalom mellett már ezzel nem igen tudott ekkor törődni.
- Diana! – kiáltott rémülten a tüzes bőrű szőke hajú fiú. – Valami fekete takony belemászott Alan-be és azóta ilyen állapotban van!
Mutatott a mellette álló tüskekinövésű srácra, akinek a teste tiszta seb volt, néhány helyen sav szivárgott belőle és egy adag vért is hányt ismét.

* és ezzel gratulálok, Ti vagyok az oldal történetének legtávolabb utazó játékosai, az előző nyertes én voltam 6200 évvel, a 65 millióhoz képest semmiség mrgreen

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Vas. 21 Aug. 2016, 15:20

Niteris tervei nem haladtak valami jól. A legelső és legbiztonságosabb terve hamar kudarcot vallott, a fiú bőrén át nem tudott távozni.
Melyik hülye tervezte ezt a védelmet? Beengedi az idegen anyagokat, de ki nem?
A rosszullét ezzel szemben viszonylag sikeresnek bizonyult, bár Niteris nem értette, hogy a hordozó miért vért hányt, és hogy a hányással együtt ő miért nem tudott megszökni. A savtermelés már igazán nem tűnt jó ötletnek. Habár a fiú bőrét valóban sikeresen átütötte vele, a szabadulás nem valósulhatott meg. Niteris rájött, hogy ezzel a módszerrel nem fog kijutni, így hát utolsó erejével úgy döntött, hogy bevárja a külső beavatkozást. A hordozó fontosabb belső szerveit kezdte védeni a savtól és igyekezett beüzemelni egy-két gyógyító funkciót, ami talán a szimbiózisnak ezen a fokán is működhet, valamint megpróbált megszabadulni a sugárzástól.
Ha valaki elég közel jön a fiúhoz (még mindig nem a tüzes), Niteris megkísérel átugrani rá a sérült szöveten keresztül és, anélkül hogy bekúszna a bőre alá, hozzáférni az elméjéhez. Ha ez sikerül, a lehető leggyorsabban átküldi neki az előző pár perc eseményeit.
Ha senki nem jön, és a hordozó már nem bírja tovább, Niteris a halál beállta előtt elhagyja és reménykedik, hogy talál valakit, akire rámászhat.

//A saját savamra nem lehetnék immúnis? What a Face  //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Aug. 2016, 00:00

//Ketten is jelezték, hogy nem lesznek, így nem igen tudok kört váltani, főleg, hogy Niteris már egy légtérben van a többiekkel. Így pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 23 Aug. 2016, 16:24

Diana válaszait hallgatva azon gondolkodom, kik lehetnek a deviánsok, és mire lehetnek képesek, ha egy ilyen fejlett városban élő mutáns társadalmat képesek rettegésben tartani. Amikor a műholdakat kezdi beállítani, csak elismerően bólintok. Vagy a technológia nagyon felhasználóbarát, vagy egy igen képzett történésszel van dolgunk, aki ért a műholdak irányításához is, gondolom ez igényel némi szakértelmet.
Aletheaval félrevonulunk, közben azon gondolkodom, jól emlékszem-e a földi kontinensek alakulására, és némileg elbizonytalanodom az előbbi véleményemben. Sajnos mielőtt ezt a gondolatmenetet befejezhetném, és Alethea elmondhatná, hogy mi aggasztja, újabb látogató érkezik Diana laborjába, múzeumjába, műholdközpontjába, vagy akármi is ez.
A lángoló mutáns srác hamar a lényegre tér, a probléma leírása kissé szokatlan, de ha jól értem, megtámadta a barátját valami. A "fekete takony belemászott" nem a legpontosabb meghatározása a problémának, nem tudom, mit fog ezzel kezdeni Diana. Részemről fogalmam sincs, miről lehet szó, de úgy nézem, errefelé sem szokásos ez a fajta atrocitás.
-Gyertek arrébb, adjatok helyet Diananak, hadd segítsen - szólok a diákoknak, és én is pár lépést elhátrálok az érkezők és Diana útjából.
A szenvedő srác elég rosszul fest, nem úgy néz ki, mintha a tüskék, a sav és a vér közül bármelyik is a mutáns képessége miatt jönne ki belőle. Nem sok minden jut eszembe, amivel segíthetnék. Tanácstalanul tekintek Alethea irányába, de pontosan tudom, hogy ő is ennyire tehetetlen. Mit tehetnénk valakiért, akit belülről mar szét a sav? A felköpött vér nyilván belső vérzésből származik, a belsőszerveit marja a sav, nem hinném, hogy ez túlélhető lenne akár egy-két percig is.
-Se-Segíthetünk valahogy? - Kérdem végül olyan arccal, mint akinek fogalma sincs, mibe csöppent. - Megpróbálhatom lenyugtatni, ha az segít a... Az akármiben, amivel próbálkoznátok.
Ha Diana igényt tart efféle segítségre, akkor képességemet használva megpróbálok nyugalmat kelteni a szenvedő fiúban. Eléggé ellentétes a jelenlegi érzéseivel, és nem tudom irányítani sem, de talán kevésbé fog szenvedni, ha egy kis békesség árad szét benne. Ha más nem, legalább utolsó pillanatai kicsit kellemesebbek lesznek. Ez mondjuk nem túl nagy szó, nehéz lenne rontani a savas-tüskés-vérhányós agonizáláson.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Csüt. 25 Aug. 2016, 23:15

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Annak örülök, hogy ez a város nem valami közellenségként szerepel és jóban vannak az örökkévalókkal, habár arra nem igen tudtam egy jó magyarázatot találni, hogy ha találkoznánk velük, akkor hogyan tudnánk beadni nekik, hogy a jövőben valaki közülük bejár hozzánk "diáknak".
- Köszönöm. - válaszolom a nőnek, mind arra, hogy engedi a privát beszélgetést, mind pedig arra, hogy kalibrálja a műszereket. Tiszta jó, hogy ahhoz nem kell egy másik épületbe átmenni. Miután még válaszol Godlaw kérdésére, a férfival kicsit arrább megyünk és végre kimondhatom mindazt ami a fejemben cikázik.
- Szóval... - kezdenék bele a dolgaimba, de az eddigi szerencsénkhez hasonlóan, most is valaminek a közepébe csöppenünk. Egy adag hozzánk hasonló fiatal jött be, egy sráccal aki határozottan rossz bőrben volt. Az biztos, hogy nem akarok a helyében lenni.
Helyet adtunk Diana-nak, hogyha oda akarna menni, és ami azt illeti semmiképp sem akartam közel menni a sráchoz, bármi baja is van, ha rá ilyen hatással van, akkor el se tudom képzelni, hogy velünk mit okozhat, bármi is legyen az. Godlaw pillantására csak egy apró fejrázással jelzek, hogy én is ugyan annyira kevés információval rendelkezek ilyen helyzetről, mint ő. Ami azt illeti, soha életemben nem láttam ilyet, még csak nem is meséltek ilyenről.
- Amennyiben ilyen távolságról meg tudod tenni, hogy megpróbálod lenyugtatni, az szerintem segítene. Ha nem így van, akkor bízd rájuk. Bármi is legyen, ránk veszélyesebb lehet, mint rájuk. - szólalok meg, közben pedig azon veszem észre magam, hogy Godlawban próbálok megkapaszkodni. Legszívesebben elmennék innen és nem nézném a srác szenvedését, de ezt elég nehéz lenne, jelen helyzetben, főleg, hogy a lábaim leginkább zseléknek hatnak.
- Amit mondani akartam, az, hogy feltehetőleg valahol a dinók kihalása előtt lehetünk, vagyis az a bizonyos meteorit még nem csapódott be, ráadásul a nő által említett műholdakat a mi időnkben soha sem találták meg, vagyis azok vagy nyomtalanul eltűntek, vagy teljesen elpusztultak. Ami a Nagy Evolucionistát illeti, több mint valószínű, már csak a névből is kiindulva, hogy az itt élő embereken kísérletezett, vagy az elődeiken, hisz mindenik mutáns, vagy feltehetőleg szuperhumán. A neve pont talál is erre. Ami a hazajutást illeti, lehet, hogy valahogy el kell érjük, hogy a város a föld alá kerüljön és átvészeljük az elkövetkező évmilliókat egészen addig a pontig, ahonnan mi visszakerültünk. Ilyen sci-fis dolog lehet, hogy vissza kell küldjük magunkat, hogy tényleg itt legyünk, vagy nem tudom. - igyekszem azzal elterelni a figyelmemet a srácról, hogy Godlawnak beszélek. Most igazán nem lenne jó, ha én vagy ő elvesztenénk a fejünket, és az bizonyos, hogy nagyon úgy érzem magam, mint aki legszívesebben felsikítana és ijedt zokogásban törne ki. Ez az egész igazán nagy stresszt helyez az elmémre, és hát nem lenne túl jó, ha elveszteném felette az uralmat. Nem kell egy őrólt Alethea senkinek sem.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 2 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.