Örök város

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 05 Okt. 2016, 20:38

Diana elindul rágcsálót keresni, gondolom elég hamar meglesz. Alethea közben szótlanságba burkolózik, talán maga sem tudja, miért nem sikerült használnia a mágiáját, de az én fejemben is van néhány elképzelés. Ezek többsége persze teljesen spekulációra alapszik, mivel nincs megbízható forrásom a mágia működésének módjáról, de én elsőre azt mondanám, talán hiányzik a mágikus energia a világból, ekkoriban még nem járta át eléggé. Aztán tudja fene, lehet, hogy a két órás séta a radioaktív sugárzáson szintén nem tett jót.
Niteris hangjára a lényhez fordulok.
-Azért segít, mert ebben a városban nincs bűnözés, nincsenek rossz emberek, és így képtelen elvonatkoztatni attól, hogy mi, kintről jött mutánsok, akár gonoszak is lehetnénk. Ráadásul tudós, az ismeretlen dolgok felfedezése szemmel láthatóan érdekli, és mi más lehetne ismeretlenebb, mint egy csapat időutazó mutáns a jövőből? Bocs Niteris, de ahogy mondtam, egyelőre túl veszélyes, nem tudhatjuk, milyen hatással volt rád a sugárzás. Talán nem a fiú szervezete támadt rád, hanem te nem vagy képes velünk egy testben lenni. Amíg nem jutunk haza, egy biztonságos laborba, nem akarok kockáztatni. De ne aggódj, elviszünk az X-ekhez, biztonság körülmények között kiderítjük, mi a helyzet velünk, és aztán biztosan találunk neked gazdatestet. Csak előbb rá kell jönnünk, hogyan jutunk haza. Ha Diana visszahozza azt a rágcsálót, és egyesülsz vele, akkor könnyen bejuthatsz. Odabent viszont rá kell jönnöd, hogy miként tudod irányítani az ajtót vagy a gépeket. A csápjaid hasznosak lesznek, de ravasznak kell lenned. Rajtad múlik a terv sikeressége. Ha ezt jól csinálod, látni fogjuk, hogy valóban hasznos szimbióta vagy, és elhiheted, mindenki szívesebben társul egy hasznos szimbiótával.
Fogalmam sincs, miért vagyok ennyire beszédes kedvemben Niterisszel, talán részben azért, mert nem egészen tekintem embernek. Kicsit olyan, mintha egy kutyához beszélnék, és arra biztatnám, hogy ügyesen hozza vissza a botot. A különbség csak annyi, hogy ez a kutya érti, amit mondok, és még válaszolni is tud. Na jó, azért még van egy pár különbség, de mindegy. Remélem sikerült kellőképp fellelkesítenem, hogy mikor Diana visszaér, bevethesse magát.
-Nekünk addig azt kell kitalálnunk, hogyan érjük el, hogy a két őr elhúzzon innen, amíg te belülről kinyitod nekünk majd az ajtót. nem szívesen verekednék össze velük, de ha félelmet keltek esetleg bennük valami iránt, ami valóban rémisztő lehet, akkor talán megfutamodnak. De vajon mitől félhetnek az itteniek? Diana biztos tud valamit javasolni, ha visszajött.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Szer. 05 Okt. 2016, 21:46

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Meglepett, hogy a tudósnő hogyan vélekedett olyasmiről, ami számunkra teljesen természetes volt, illetve nem teljesen, de hát akkor is... Arról nem is beszélve, hogy amennyiben a bűnözés abszolút nem létezik náluk, akkor miért van szavuk rá egyáltalán, meg végtére is ha most mi tilosba akarunk járni és ő is ebben jár, akkor tulajdonképp bűnözés mégis van. Mindezt viszont félre kellett tennem, hogy a varázslatot végre tudjam hajtani, de nem történt semmi. Vagyis hogy kívülről nem történt semmi, belül viszont nagyon is sok. Amikor megérkeztünk, meg egészen idáig fel sem tűnt ez a dolog nekem. Feltehetőleg azért mert más dolgok vonták el a figyelmemet, és az is közrejátszhatott, hogy még csak részben és rövid ideig kapcsolódom a mágikus világhoz, legalábbis tudatosan. Most viszont szörnyű lelki fájdalmat okozott számomra az a tény, hogy mágiahálónak még csak nyoma sincs ezen a helyen. nem tudok eleget a mágia tulajdonképpeni múltjáról, de soha sem fordult volna meg a fejemben az, hogy ez emberi találmány lenne, annál sokkal régebbinek tartottam mindig is, most viszont teljesen megingott ebben a bizalmam. Vagy maga a város lenne az, ami leárnyékolja ezt az egészet? De mégis hogyan? Lehet tudománnyal akadályozni ilyen ősi és erős dolgot?
Az egész annyira nagy törést okozott pillanatnyilag bennem, hogy bár felfogtam, minden kültéri hatást, de reagálni nem tudtam rá, egyszerűen valahogy meg kellett birkóznom mindezzel annak érdekében, hogy a pánik vagy az elmebaj ne uralkodjon el rajtam. Annyira összenőttem már ezzel az oldalammal, hogy pillanatnyi elvesztése is szörnyű belső fájdalommal jár.
- Nem tudom, hogy a városon belül, vagy azon kívül is, de lehetetlen mágiát használni. - szólalok meg nagy nehezen nem kevés belső harcot követve, habár úgy érzem, mintha a szám sivatag lenne, és a hangomba se sok erőt sikerül egyelőre belevinni. - Mágia használatához szükséges egyfajta hálózat megléte, valahogy úgy képzeljétek el, mint valamiféle nyersanyagot ami ehhez szükséges. Na annak hűlt helye sincs ezen a helyen. - végül sikerül eléggé összeszednem magam és igyekszem a helyzetünk érdekében kizárni gondolataim közül ezt a problémát.
- Hát amit el tudok képzelni róluk, hogy tartanának tőle az talán valamelyik méretesebb szobor, de fogalmam sincs arról, hogy azt miként tudnánk megmozgatni, nemhogy megijeszteni őket bármelyikkel. Arról nem is beszélve, hogy sokat segítene, ha tudnánk, hogy egyáltalán mit várhatunk tőlük. Ketten vannak egy épület előtt aminek talán csak egy bejárata van. Ez eléggé leredukálja a lehetőségünket, még a nyúlkával is. - nem igazán akartam beleszámítani a szimbiontát a csapatba, de jelen esetben lehetséges, hogy talán van hasznunk belőle. Arról nem is beszélve, hogy a szárnyas nő bizonyára ha szükséges akkor újra be tudja zárni egy kis burába büntibe, ha rosszat csinálna.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 06 Okt. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. október 10. (hétfő)

A társaságnak legalább fél órát, vagy többet kellett várakoznia mindaddig, amíg Diana vissza nem érkezett egy energiamezőbe zárt macska nagyságú rágcsálóval. Ezen idő alatt senki sem zavarta meg a társaságot, teljesen nyugodtan tudtak ebben az eldugott parkban beszélgetni.
- Elnézést, hogy sokáig tartott – szabadkozott a nő. – Készen vagy?
Ha Niteris igent mond, akkor kiemeli telekinetikával a lényt a tárolóból és belehelyezi abba, amiben Niteris volt, hogy megtörténhessen az egyesülés. Ha Niteris megteszi, akkor ezzel a lénnyel most is ugyanolyan könnyedén megtudta tenni, mint az elsővel.
- Vannak az épület oldalán és hátán szellőzőjáratok – mondta ezt már mindenkinek. – Odaviszem az egyikhez, felemelem, hogy be tudjon mászni rajta. Ez mindenkinek megfelel?
Itt megvárta még, hogy a kételyeiket, aggályaikat feltehessék a többiek.
- Vagy valamilyen kérdése van valakinek?
Tette fel ezt is néhány pillanattal később, ha nem kapott az elsőre kérdéseket.

//Bocsánat, hogy nem viszem tovább, csak ez eléggé kritikus pont és nem akartam nagyon sietni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Csüt. 06 Okt. 2016, 21:38

AZ ÖRÖK VÁROS
NiterisHordozó: Nincs

Niteris nem értette meg Godlaw aggodalmait, de úgy döntött, hogy nem feszegeti tovább az ügyet. Idővel majdcsak rájuk támad valami, amit egyedül nem tudnak legyőzni... legalábbis remélhetőleg. A szimbionta egészen nyugodtan ücsörgött az tárolójában, nem sokat törődve azzal, hogy ilyen gyerekes motivációt kapott. Elvégre Dr. Malburg is egyfolytában furcsa feladványokat adott.... De persze a béke nem tarthatott örökké, Alethea gyorsan elrontotta a kedvét.
-NYÚLKA?! NYÚLKA!!? - kérdezte felháborodottan, miközben a lehető legijesztőbb formáját vette föl - HA MÉG EGYSSSZEHRRRR ESSZEN A NÉVEN...
Niteris szerencsére időben észrevette magát, és senkit nem fenyegetett meg azzal, hogy elfogyasztja. Helyette ismét barátságosabb formát öltött, és így folytatta:
- Ejnye-ejnye... Nem mintha engem esz szavarna, de esz rhassziszmusz. Bisztosz vagyok benne, hogy esszt nem a derrék iksszmenektől tanultad. Sszégyen. Egy mutánssztól igaszán nem esszt váhrtam. Nyilván szohaszem hallottál a klyntarokrról.
Amikor Diana visszaért felvette a legszebb mosolyát, és erősen reménykedett, hogy senki nem teszi szóvá, hogy az előbb még le akarta rázni.
Niteris gondolkodás nélkül igent mondott az állatkára, majd megcsodálta Diana telekinetikus bűvészkedését. Egyesülni a lénnyel nem volt nagy öröm, de zökkenőmentesen ment. A szimbionta nem kifogásolta a tervet, de amikor eljött a kérdések ideje, hirtelen eszébe jutott egy fontos részlet.
- Oooooo, óóóóóóóó! Nekem van kérdészem! - hadarta - Ha esszel végesztünk, kaphatnék egy kissz vérrmintát? A mélyen tissztelt doktohrrúr biszonyárra értékelné....
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Okt. 2016, 00:00

//Mivel a többiek nem írtak nem tudok váltani, pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 13 Okt. 2016, 10:45

Alethea végül válaszolt a kérdésre, hogy miért nem működött a mágiája. Úgy tűnik, eléggé megrázta a dolog, nehezen találja a szavakat, és látom az arcán, hogy komoly aggodalmai vannak. Jobb híján elhiszem neki, hogy a mágiához szükséges erőforrás itt nem létezik (még, már, valamiért), így aztán nincs értelme ezzel tovább próbálkozni.
-Ne aggódj, megoldjuk valahogy mágia nélkül is a dolgot. Mindenesetre érdekes információ, hogy ekkoriban nem volt lehetséges a mágia, legalábbis nem abban a formában, ahogy a mi időnkben.
Próbálom kicsit elvonni a figyelmét a személyes vonulatáról a dolognak, nem lenne jó, ha ezen kezdene most pörögni, mikor akcióra készülünk. Még egy barátságos, megnyugtató gesztust is teszek az ügy érdekében, a kezemet a vállára teszem, ezzel is megerősítve, hogy nincs mitől tartani, és nem kell aggódnia a mágia hiánya miatt.
Mikor Diana visszaérkezik egy rágcsálóval, csak bólintok a tervére, hogy pakolja bele a lénybe Niterist. Niteris kirohanása egy cseppet sem lep meg, illik az eddig róla kialakított képhez. Olyan, mintha egy tudós elmét egy gyerek lelkivilágával kapcsoltak volna össze. Hirtelenharagú, az érzéseit és gondolatait nem képes palástolni, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a gondolatok veszélytelenek vagy éppen buták lennének. Érdemes rá odafigyelni, de nem szabad azt éreztetni vele, hogy fontos számunkra, mert akkor elbízza magát, és a végén még zsarolni próbál minket.
-Részemről rendben. Amíg Niteris bent van, addig kitalálhatnánk, hogy szükség esetén hogyan vonjuk el az őröket az ajtótól. Valamiért az az érzésem, hogy nem árt felkészülnünk minden eshetőségre.
Mielőtt azonban elkezdenénk ezt megbeszélni, hagyom, hogy végrehajtsa a tervet, és bejuttassa Niterist az őspatkánnyal az tiltott épületbe. Na, ez is egy olyan részlet, ami a híres X akciókból általában kimarad, gondolom.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Csüt. 13 Okt. 2016, 22:55

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Jól esett, hogy még ilyen pillanatokban sem felejtette el Godlaw, hogy morálisan támogasson, bár az egész valójában csak ilyen látszat dolog volt, hisz se megoldást, sem pedig enyhülést nem tudott nyújtani a problémára, de legalább együttérzését fejezte ki, és az segített. Még ha legszívesebben most el is vonultam volna, mintsem társaságban legyek, de ezt jelen esetben nem lehetett megoldani.
A szimbionta kitörésére nem igazán reagálok, hisz ezzel a viselkedéssel csupán eddigi gyanúmat erősíti, mintsem az ellen dolgozik, és erre a kora sem lehet mentség. Minket is leszidnak, ha hülyeséget csinálunk és meggondolatlanul, hát még ha meggondoltan.
- Fogalmam sincs, hogy miért kaptad fel a vizet egyetlen megnevezésre. A rasszizmusnak pedig köze sincs a dologhoz, így fölösleges ilyen nagy szavakkal dobálózni. - szólalok meg, miután némiképp higgadtságot erőltet magára, és igyekszem semmiféle érzelmet sem vinni a hangomba, főleg olyat nem amilyet nem is akarok.
- Csak nyugodtan. - szólalok meg mikor a korábban visszaérkezett nő arról érdeklődik, hogy elviheti-e a Nyúlkát a bevetésre. Hiába, hogy nem hangzik túl humánusan, de jelenleg ő a csapatban az egyetlen aki feláldozható, így hát nem bánom a dolgot.
- Nem akarok ördögöt festeni a falra, de egy ilyen technológiailag modern városban, egy ilyen jól védett helyet, ha nem tévedek akkor nem csak két őr véd. Lehetnek kamerák, meg más védelmi rendszerek is, nem? - fordulok Godlawhoz miután a nő és a Nyúlka már elmentek. - Ami az őröket illeti, feltehetőleg úgy tudnánk eltávolítani őket onnan, ha magunkra vonjuk a figyelmüket, de ami a létszámot illeti, és a többség gyakorlatiatlanságát - itt magamat értem - ez szerintem túlzottan veszélyes lenne. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy mit tegyünk. - nem szeretek felnőttnek lenni. Sokkal nyugisabb, ha gyerek lehetsz és nem kell hasonló dolgokon agyalnod. Viszont most kénytelen vagyok felnőttnek lenni, még szerencse, hogy az öcsém nincs itt...
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Okt. 2016, 07:58Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. október 18. (kedd)

 - Erre térjünk vissza később – zárta rövidre a nő a véres témát.
Akkor a páros távozott, az épület oldalsó részéhez, ahol a nő fel is emelte a jelenleg rágcsálón levő Niteris-t. Egészen fel a legalább három méter magasan levő szellőzőhöz. Azon igencsak nagy rácsok voltak, amin kissé ügyeskednie kellett, de végül is befért rajta. Egy közel 1,5 méteres szellőzőszakasz jött, aminek a végén újra ugyanolyan rácsos „vég” volt, mint amint bejött. Amint elért ide, akkor odabent egy roppant fejlett laboratóriumot látott, sokkalta fejlettebbet, mint amivel a korábbi gazdateste, vagy a Hydra rendelkezett. Innen fentről a szellőzőből ellátott jobbra és balra is, szemben nagyjából csak a fal volt, semmi érdekes. A bejárat felöli részen számítógépek és terminálok látszottak, a másik részen, befelé pedig érdekes tartályszerűségek.
látképek:
Örök város - Page 4 8f71660f616e9d66f9bd0e598b984511
Örök város - Page 4 Natural_selection_2___biosphere_by_m3_f-d7xw2dl

Miután felengedte Diana Niteris-t visszatért Godlaw-hoz és Aletheahoz, eddigre Godlaw és a lány is végigtudta mondani, amit szeretett volna anélkül, hogy a nő bármit is hallott volna belőle, így számára az esetleges extra védelmi dolgok is kimaradtak, mert épp a szimbionta bejuttatásával foglalkozott.
- Mennyire bíztok meg benne, hogy beavat titeket abba, amit talál? – kérdezte aggódva a nő. – Eléggé instabilnak tűnik mentálisan a számomra.
Kicsit idegesnek és nagyon aggódónak tűnt. Godlaw-nak a képességét sem kellett használnia, hogy érezze mindezt.
- Arra már van ötletetek, hogy miként csaljuk el az őröket? – kérdezte. – Mert maguktól, önszántukból nem fognak elmenni onnan.
Érdeklődött és továbbra is aggódva pillantott az épület irányába.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Hétf. 17 Okt. 2016, 21:21

AZ ÖRÖK VÁROS
NiterisHordozó: Rágcsáló

-Rhasssziszmusz! - vízhangzott még utoljára a szellőzőből. Niteris roppant elégedett volt magával, hogy így övé lett az utolsó szó. Végigment a szellőzőszakaszon, majd kinézett előre, és meglátta a főnyereményt.
Ahá, egy fal! Milyen érdekes
Persze hamar rájött, hogy a falnál fontosabb dolgokat is találhat, ezért tovább nézelődött, és meglátta a tartályokat és a terminálokat
A látványt sokáig próbálta felfogni, aztán még annál is tovább elmélkedett azon, hogy hogyan tudná hazavinni. Habár a tartályok sokkal jobban izgatták, hiszen a biológia még mindig közelebb állt jelenlegi ismereteihez, mégis a terminálok felé vette az irányt. Ha gond nélkül elérte őket, a csápjai használatával megpróbált értelmes információkat (időutazásról, fejlett burkokról, biológiáról, Nagy Evolucionistáról stb...) varázsolni elő belőlük. Sajnos a rendszer megbabrálására semmi esélye sem volt, a legegyszerűbb védelmek is könnyen kizárhatták, de ha mégsem ütközne ilyenekbe, megkísérli az őrök elvonását is a kaputól. Ha mindezzel gond nélkül végzett, keres egy adathordozó eszközt, és letölti a hasznosnak tűnő információkat. (Ha nem talál ilyet, megpróbál mindent megjegyezni). Ha ezután még marad ideje, Niteris átmegy a tartályokhoz is, hogy megnézze mi van bennük.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 18 Okt. 2016, 09:37Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. október 22. (szombat)

Niteris úgy dönt, hogy lemászik valahogyan a szellőzőből és odamegy az egyik terminálhoz, annak ellenére, hogy jobban érdekelték volna a biológiai részek. Ügyeskednie kellett, de néhány perc alatt képes volt arra, hogy lemenjen és megtegye azt a nagyjából három méter magasságot, ami elválasztotta a földtől. Amint leért el is indult a gépek/terminálok irányába. Mindezt könnyedén megtudta tenni, azonban elkövetett egy hibát a tapasztalatlansága és fiatalsága miatt. Nem figyelt arra, hogy vannak-e védelmi berendezések itt. Amint megközelítette a terminált nagyjából két méterre ért csak el tőle, amikor furcsa bizsergető érzés fogta el, mintha átment volna valamin, amit nem látott. Ebben a pillanatban szólaltak meg a riasztók odabent. Hallotta, hogy a kijáratok elé valami lecsapódott, majd észlelhette, hogy vibrálva egy nagyobb emberi méterű energiamező vette körbe, csapdába esett.

Odakint nem olyan messze Diana, Godlaw és a diákok az épülettől várakoztak. Diana még mindig a válaszokra várt, amikor az épületben megszólalt a riasztó. Kellően hangosan, hogy elég messzire elhallatszódjon. Még mielőtt bárki reagálhatott volna, hat darab teljesen fekete ruhában levő alak jelent meg teleportálva a csapat körül, illetve egy hetedik, ő volt az egyetlen, akinek a ruhája más volt, mint a többieké. Ez a fiatal férfi volt az, aki meg is szólalt hangosan.
a fickó:
Örök város - Page 4 45f2b7e475fc8c33ef59afa1bb6e3117
- Reméltem, hogy lesz annyi eszed Diana, hogy nem fogod megszegni miattuk a törvényeket – morogta állatiasan. – Mindannyian adjátok meg magatokat, velünk jöttök, hogy megkapjátok a büntetést a Nagy Evolucionista törvényei alapján.

//Bocsánat, iszonyúan le vagytok maradva, így kénytelen vagyok a rövidebb befejezést választani, mert különben nem fejeznénk be a korszak végére és úgy terveztem, hogy annak a vége előtt / a végére értek haza Embarassed Ezért nem is várom meg most Tao-t és Emily-t. //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Pént. 21 Okt. 2016, 17:45

AZ ÖRÖK VÁROS
NiterisHordozó: Rágcsáló

Ejj, a francba, gondolta Niteris, amikor hirtelen megjelent körülötte az energiamező. Valahogy mindig is úgy képzelte, hogy a hasonló védelmeket jól látható lézercsíkokkal oldják meg, és mindenképpen sokkal magasabban, hogy a titkos ügynökök, meg hasonló behatolók csak idétlen ugrándozással tudjanak bejutni. Mivel nem szándékozott bennmaradni, elkezdte felmérni a lehetőségeit. Legelőször a fal megmászásával kísérletezett, hogy a mező energiaforrását szabotálhassa. Ha ez nem jött be, alagútásáshoz látott, amihez szükség esetén savat is alkalmazott. Ha sikeresen kiszabadul, a szellőzőn keresztül távozik. Ha ez sem hozott azonnal látványos eredményt, abbahagyta a savtermelést, nehogy megint veszélybe sodorja hordozóját, mint legutóbb. Ebben az esetben nyakörv formát öltött, majd némi gondolkodás után elhelyezte a 'Erwin Rudolf Josef Alexander Schrödinger' feliratot az érmén (Dr. Malburg is így nevezte a gyerekkori patkányait, ezért ez tűnt a leglogikusabb névnek). Ezután többnyire az állatkára hagyta az irányítást, de azért éppen eléggé ingerelte ahhoz, hogy lármát csapjon. Ha ezután bejön valaki, Niteris továbbra is rejtve marad, kivéve ha egyértelművé válik számára, hogy nem fogják egyszerűen kirakni.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Pént. 21 Okt. 2016, 22:59

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
A nő most már egy ideje gyanús volt nekem, de most erre az érzésre még tett egy lapáttal. Az egész akciót határozottan nem gondolta át. Még akkor is kételkedett, mikor visszatért, immár a Nyúlka nélkül. Persze én sem fektettem a bizalmamat abba az izébe, de azért mégiscsak valahogy többet vártam volna tőle. Végtére is tök idegeneket vitt bele egy öngyilkosnak tűnő akcióba.
- Én és az a nagy szám... - szólalok meg mikor meghallom a riasztó hangját, hisz nemrég jegyeztem meg, hogy lehetnek más biztonsági rendszerek is az őrökön kívül, és fogalmam nincs, hogy a nőnek ez miért nem fordult meg egyáltalán a fejében. Szinte ezzel egyidejüleg a fogadóbizottság is megjelent, stílusosan teleportálással, ráadásul az egészből legkitűnőbb személy, még a nőt is ismerte.
- Lenne szíves valaki végre elmondani, hogy miért vagyunk itt, miért büntetnek valamivel amit meg se tettünk, csak az az izé, és hogy ez a nő miért nem közölte velünk, hogy más lehetőség is van ezen kívül? Gondolom valakinek csak van valami ötlete. - most kevésbé sikerült visszafognom a beszélőkémet miközben megadóan emeltem fel a kezem, remélhetőleg a hangom ezzel együtt nem emelkedett, mert most már nagyon kezdett elegem lenni abból, hogy félrevezettek, vagy a fene tudja, és végre már otthon akarok lenni és ezt az egészet a hátam mögött hagyni...
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Okt. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. október 26. (szerda)

Niteris megpróbált menekülni az energiamezőből, de alig egy méter után a láthatatlan energiafalba ütközött. Ezek után savval próbálta kimarni magát, de nem annak semmilyen hatása nem volt a falakra. Néhány pillanattal később mind a gazdateste, mind Niteris végtelenül álmosnak, fáradtnak érezte magát. A világ homályosodni kezdett és félig eszméletlen, félálmos helyzetbe került a szimbionta és a gazdateste is.
Odakint Alethea-t kivéve senki sem reagált különösebben, ami azt jelentette, hogy nem adták meg magukat, a férfi csak felmordult állatiasan, majd felemelte a kezét. Halk szisszenések hangzottak az egyenruhásoktól, mindenki a nyakán tűszúrást érezhetett, majd hirtelen végtelen fáradtságot és álmosságot. Egymás után estek össze mindannyian, félig még maguknál voltak, de már csak részleteket voltak képesek felfogni a dolgokból, mintha félálomban lennének. A férfi ekkor még odalépett a korábban morgó lányhoz, belemarkolt a hajába és nem sok finomsággal rántotta fel a földről.
- Örülj, hogy a szavaidért nem belezlek ki most rögtön, idejöttök és felrúgjátok az életünket! – morgott a férfi még Alethea képébe.
Ezzel elengedte és hagyta, hogy a lány visszazuhanjon a földre egy-két kisebb zúzódást összeszedve. Mindenki, mind az X-ek, mind Niteris is csak villanásokra emlékezett, hogy felemelik őket, ők magatehetetlenek. Beteszik őket valami járműbe, folyosók, Diana tiltakozik valami idegen nyelven a többiekkel, akik elkapták őket. Ráteszik a társaságot egy-egy hordágyra, újabb folyosók, leveszik a ruháikat, valami mást tesznek rájuk, testhezállót. Újabb folyosók, majd valamilyen kapszulába kerülnek, abba folyadék kezd emelkedni… majd sötétség…

Nem tudni, hogy mennyi idő telt el, amikor a társaság magához tért – csak az tér magához, aki ír – mindenki izmai roppant merevek voltak, az emlősé is, Niteris egész anyaga. Most is a tartályban voltak, zöldes valamin át látták a világot, még nedves volt a ruhájuk hajuk, bundájuk, de a folyadék már nem volt benne. Semmilyük sem fájt, de gyengének, mintha betegek lennének és végtelenül fáradtnak érezték magukat, mint amikor alig egy-két óra alvás után felverik őket. Amit láttak, hogy odakint egy nagyobb labor van, benne minden letakarva, és félhomályos állapot, már amennyire a zöldes üveg miatt elmosódottan mindezt megtudták állapítani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Vas. 23 Okt. 2016, 03:02

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Igazán mély és nagy meglepetés nem volt, hogy figyelembe se vettek. Igazából számítottam rá, de akkor sem esett jól, hogy eddigi rövid életem során most bántak a leginkább gyerekként velem. Természetesen nem kell figyelembe venni a vörös törpelányt, aki csak egy hisztis kis... akármi... és csak azért járatja a száját, mert, hogy ez a hobbija és ha nem tehetné meg akkor biztosan belehalna.
Persze hamarosan meg is kaptam ezért a nem túl kellemes bánásmódot, hisz azon kívül, hogy valami módszerrel határozottan ki akartak ütni minket, a farkasfazon még külön figyelmet is szentelt nekem. Az úriember szerű viselkedésének hatására, valamint amiatt, amit a társai tettek velünk, épp csak nyikkanni tudtam akkor amikor a hajamnál fogva rántott fel a földről, majd ugyan ilyen kedvesen hagyott visszazuhanni. A fenyegetésére határozottan el kellett volna harapjam a nyelvemet, hogy ne szóljak vissza, ha nem ilyen állapotban lettem volna, így most be kellett érje egy álmos bamba képpel.
Ezután ilyen helyes kis emlékképek következtek. Folyosók, hordágyak, veszekedés, hogy levetkőztetnek, majd valami mást adnak rám, megint folyosók, betesznek valahová, majd filmszakadás. Az ébredés sokkal rosszabb volt. Abban a bizonyos valamiben ébredtem ahova betettek. Úgy éreztem magam, mintha egész éjjel nem aludtam volna, ráadásul még fejbe is vágtak volna egy husánggal. Kész paradicsom.
Először magamon néztem végig, és nem díjaztam, hogy a vetkőztetés valóban megtörtént és nem csak egy lidérces álom volt. Ezt követően pedig a kapszulán kívüli helyet igyekeztem felmérni, hogy van-e ott valaki vagy sem. Majd ezután következett a kapszula, valamint az, hogy valamiféle kiutat találjak belőle, viszont ha semmi ilyesmi nincs akkor próbálkozok azzal, hogy döngetek vagy valami, már ha elég erőt össze tudok hozzá szedni...
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 25 Okt. 2016, 16:07

A betöréses akció elég hamar falba ütközik, amikor valószínűleg Niteris miatt megszólal a riasztó az épületben. Másodpercekkel később már kommandósok, vagy hasonlók állnak körül minket, és nem úgy tűnik a helyzet, mintha hadakozhatnánk velük. Alethea kicsit ugyan nyakaskodik, de ez sem hoz sok jót. Mielőtt megpróbálhatnám kimagyarázni magunkat (lássuk be, nem sok esély lenne rá), már meg is kaptam a szurit, és elkábulok.
Álom és ébrenlét határán sodródva nem tudom, mi a valóság körülöttem, és mi az, amit csak elképzelek, így nem is próbálom törni a fejem, csak hagyom, hogy elvigyenek. Mikor magamhoz térek, még mindig abban a tartályban vagyok, ami derengett korábban - úgy tűnik, ez valóság volt, nem álom. A folyadék már sehol, de még érzem magamon. Rögtön a mátrix ugrik be, valamiféle sztázisban tarthattak minket, amíg nem voltunk magunknál. Az izmok fájdalma és gyengesége arra utal, hogy hosszú idő telhetett el, talán napokig feküdtünk ebben az állapotban, de lehet, hogy sokkal tovább.
Megpróbálok lassan életet pumpálni a végtagjaimba, és felmérem, hol lehetek. A zöld üveg és a félhomály nem sokat segít, ígyinkább azt nézem, van-e körülöttem még több ilyen tartály, hátha észreveszem a többieket is. Néhány köhintéssel próbálgatom a hangomat, és utána szólalok meg.
-Alethea? Diana?
Közben végigsimítom az üveget belülről, keresve valami illeszkedést, zsanért vagy zárat, ahol érdemes lehetne egyáltalán próbálkozni a kijutással. Észreveszem, hogy a ruháim is eltűntek, valami más van rajtam, de ez most a legkisebb gondom. Nyilván nem véletlenül ébredtem fel, a folyadékot leengedték a tartályból, tehát azt akarják, hogy magamnál legyek. De vajon miért?
//Utólagosan is elnézést kérek az eltűnésért, kisebb egészségügyi problémák adódtak, de már orvosolva lettek.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Szer. 26 Okt. 2016, 01:48Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. október 30. (vasárnap)

Mivel a kapszulán át nem igen látott semmit sem Alethea, sem Godlaw, így megpróbáltak kijutni. Előtte még igyekezett Godlaw életet „pumpálni” a végtagjaiba Godlaw, ami sikerült, bár azok is kissé nehezek voltak, az izmok furán viselkedtek. Alathea második ütése után ki is nyílt az ajtó, így a lány kizuhant a padlóra. Most már sokkal jobban megtudta nézni a helyet és pár perc után már a magabiztosabban fel is állni. Közben Godlaw hangosan szólítgatta a lányt, illetve Diana-t.
a labor:
Örök város - Page 4 D8e154e66ea50a8d17c290bd878e5eda
Letakarva asztalok látszottak, a falaknál sztázisok, a sajátján kívül négy másik volt használatban, ezekben megláthatta a társait, illetve ismét abban a lebegő tartályban Niteris-t is, amiben korábban volt. A helység igencsak öregnek tűnt, mármint sokkal modernebb, amihez alapból hozzá voltak szokva, de mégis öreg, mintha nagyon régen nem használták volna a helyet. A kijárati ajtó látszott, hogy hol van, de most csukva volt. Számítógépek, vagy terminálok nem voltak a helységben, csak a sztáziskamrán egy-egy apró, az ami az adott kamrát kezelték. Ekkor nyílt ki Godlaw kapszulája is, ki is tudott belőle lépni, és ő is ugyanazt látja, amit Alethea, de Diana-nak nyoma sem volt, nem volt itt velük.

//Semmi gond, remélem már jobban vagy.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Szer. 26 Okt. 2016, 05:54

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Annak a ténye, hogy jelenlegi állapotomban nem fogok tudni különösebb gond nélkül kisétálni ebből a valamiből amiben voltam sajnos csak az utolsó utáni pillanatban jutott eszembe, így mikor a második ütésre az ajtó kinyílt, egyszerű krumplis zsákként estem előre egészen a padlóig. Ez ma már a második ilyen eset, bár most kivételesen a padló jól esik, és a rövid kis várakozási időt követve az is nyilvánvalóvá válik számomra, hogy senki sincs a teremben. Gondolom feltűnt volna a kapszula kinyílása, vagy a nem túl stílusos kiesésem.
Mikor fel tudtam ülni első dolgom volt megvizsgálni magamat, hogy valami sérülést szenvedtem-e el. Cseppet se csodálkoznék magamon, ha képes lettem volna egy ilyen bravúros kiesést követően eltörni mondjuk a kisujjamat, arról nem is beszélve, hogy korábban a farkasfazon nem volt túl humánus. Majd ezt követően szépen lassan felálltam, hogy ha esetleg valami émelygés vagy hasonló kínozna akkor ne az arcommal tompítsam az esést, majd körbenéztem a laborszerűségbe. Az egész hely fura volt. Roppant modern cuccok voltak benn, de úgy tűnt, mintha az egész jóval öregebb lenne nálam. Számítógépet vagy hasonlót sehol sem láttam, vagyis a kapszula amiben voltam saját magától engedett ki, nem pedig valaki vagy valami más hatására. Ez azért megnyugtató.
Pont megfordultam annak érdekében, hogy megnézzem más kapszula van-e a helyiségben, hisz mégis csak egy csapattal voltam és nem lenne túl jó egyedül bolyongani akárhol is legyünk jelenleg, mikor Godlaw kilépett az egyik épp kinyíló kapszulából. Gondolkodás nélkül siettem oda és ugrottam a nyakába, egyrészt azért, mert örültem, hogy életben volt, másrészt meg bőgni egy kicsit, hisz úgy az egész történések, mint a megébredés is elég stresszes volt, arról nem is beszélve, hogy egészen ezidáig azt hittem, hogy egyedül vagyok. Mindezt pedig szótlanul, hisz azt se tudtam mit mondhatnék, meg a bőgéstől nehéz is lett volna.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Szer. 26 Okt. 2016, 14:59

AZ ÖRÖK VÁROS
NiterisHordozó: Schrödinger

Niterist váratlanul érte a hirtelen kábítás. Legjobb tudása szerint még soha életében nem volt álmos, és el sem tudta képzelni, hogy hogyan drogozhatták be gázok és injekciós tűk nélkül. Persze ez alighogy végigfutott az agyán, már vitték is rendbe szedni és bepalackozni.
Amikor magához tért, szörnyen érezte magát. Olyan volt, mintha valami hülye sűrítőanyagokat szórt volna bele, aztán összekeverte volna egy turmixgépben. Természetesen Niterissel ilyen soha nem történt, de pont így képzelte. Schrödinger (az emlős) sem volt jobb állapotban, bár Niteris sokkal inkább értette az állat problémáit, mint a sajátját, ezért lassan munkához látott. Ismét megpróbálta beüzemelni a gyógyító funkcióit, hogy hordozóját hatékonyabbá tegye (eközben esetleges vegyi anyagokat keres a szervezetében).
Ha ezt így folytatjuk, rá kéne hajtani a gyógyításra. Ezek a hordozók egyfolytában tönkreteszik magukat... , morfondírozott közben.
Ha ez kellő sikert hoz, még egy gyors bundaszárítást is beütemez (bevonja az emlőst, és kiszorítja a vizet). Ezután megpróbál kapcsolatba lépni a külvilággal. Amennyiben meglátja társait, dörömbölni kezd nekik, és ehhez szépen mosolyog.
Ha ezt nem hallanák meg, addig kopog, amíg észre nem veszik: ... --- ...
Ha nem veszik észre, de az ajtó kinyílik, felmászik a síró Alethea vállára (mint emlős, nem mint szimbionta), és megnyugtatóan sutyorogni kezd a fülébe:
- Ne félj, eszek után biszonyárra jó jegyet kapssz


//Bocs a késésért, tegnap este valamiért nem tudtam belépni Sad //
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 27 Okt. 2016, 15:10

Alethea hangja és tompa körvonalai tűnnek fel az üvegen kívülről, legalábbis gyanítom, hogy ő lehet az, aki felnyög miközben kiesik a másik tartályból. Hála annak, hogy kicsit átmozgattam magam, nagyjából biztos lábakon állva lépek ki a saját tartályomból, ez azért mégiscsak elegánsabb, mint a lány megoldása. Ahogy felmérem a helyet, a többi diákot és Niterist is kiszúrom a laborban. Úgy tűnik, mindenki épségben van, de már megint fogalmam sincs, hol vagyunk, vagy mikor. A beren... Te jó ég, közben Aletheara rájött valami érzelmi kitörés.
-Oké, minden rendben, nyugodj meg - próbálok rögtönözni valamit, de nem egészen értem, hogy miért sír. Azt hiszem, nem is konkrét dolog miatt, inkább csak az átélt érzelmi hullámvasúttól. Megölelem, és megveregetem a vállát is közben, hátha kicsit lehiggad.- Nincs semmi baj, csak aludtunk egy kicsit. Biztosan behoztak ide és...
A berendezés modern, túl modern, olyan, mint a többi holmi, amit eddig láttunk Diana laborjában. De a hely le van harcolva egy kicsit, épp csak annyira, hogy látszódjon, baromi rég óta áll itt. Persze Diana elmondta, a város több száz éves, de ez nem csak réginek tűnik, inkább olyannak, amit nem használtak egy ideje.
-És beraktak ezekbe a tartályokba, pihenni. Talán itt ez van börtön helyett. De az egész időutazás miatt már csak félve merem megkérdezni, hogy vajon mennyi időt töltöttünk a tartályokban.
A többi diák még aludt, Niteris vergődött egy kicsit, de legalább van valami teste, szóval vele nem lesz problémánk egyelőre. Az alapján, hogy senki nincs a laborban, kezdek megbizonyosodni, hogy időzítve volt a kapszulák leeresztése és kinyílása.
-Az az őrült gondolatom támadt, hogy talán egészen addig hagytak itt minket aludni, amíg vissza nem értünk a saját időnkbe. De ez túl szép lenne. Gyere, derítsük ki, mi a helyzet - javaslom neki, és kiengedem az ölelésből. Remélem eddigre kicsit összeszedte magát, és már nem sír.
A labor ajtajához megyek, és megpróbálom kinyitni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 30 Okt. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. november 3. (csütörtök)

Alethea teljesen jól volt az esés után, és furcsa mód a feje sem fájt, ahol a haját ráncigálta meg a férfi korábban. A többiek is kitudtak szállni a podokból, Niteris kilebegni tudott, hiszen már nem volt meg az emlőse, csak az a tartály, amiben korábban is volt. Csupán Jason-t és Ritát nem voltak képesek felébreszteni. Amint Godlaw megvigasztalta a lányt oda is lépett az ajtóhoz, ami kivezetett innen a laborból, hogy kinyissa azt. Azonban minderre nem volt szükség, mert mielőtt megtehette volna az kinyílt magától és a másik oldalán egy gyönyörű, ám roppant szokatlan külsővel rendelkező nő állt.
a nő:
Örök város - Page 4 Vegsono
A nőt valamilyen energia is körbelengte, ami leginkább tűzre hasonlított, de egyáltalán nem égetett és forró sem volt. Végigmérte a társaságot, majd utána megszólalt.
- Kövessetek! – inkább volt parancs szerű, mintsem kérés. – Visszaviszlek titeket a társaitokhoz.
A nő mellett két szuszpenzoros/antigravitációs hordágy lebegett be, és állt meg a két eszméletlen diákot a podból valami ráemelte ezekre, majd nekiláttak kilebegni az ajtón a nő irányába.
- Mozogjunk, ha kérhetem – mondta a nő, mire Niteris gömbje is elkezdett arrafelé lebegni. – Útközben feltehetitek az esetleges kérdéseket…

//Rosszul fogalmazhattam, már nincs meg az állatka Niterisnek, hanem ugyanazon tartályban van, amibe Diana tette korábban. Bocsánat Embarassed //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Serenity Hétf. 31 Okt. 2016, 03:10

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: AZ ÖRÖK VÁROS
Társ(ak): Jackson Godlaw, Niteris, Dwan McGregor, Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Jason Liam Norman
Ha már a kezdetek kezdetén rányomtam a pótapás bélyeget, hát most elég rendesen ki is használtam ezt. Biztosan ő még annyira sem számított erre az érzelmi kitörésre részemről, mint amennyire én, de legalább nem lökött el vagy valami, hanem hagyta, hogy kibőgjem magam. Legalább a jófejűségét nem vesztette el az alvás alatt, asszem.
- Oké. Meg bocsi... és köszi... - válaszoltam neki miután a nyugtatgatás és a jó kis bömbölés után lenyugodtam, így már csak szipogtam. Ezután némán követtem az ajtóig, és csak annyira vettem le róla a szemem, amíg a lebegő Nyúlkára vetettem egy pillantást. Továbbra sem örültem különösebben a jelenlétének, de ezt most nem volt kedvem ismét a tudtára adni, így csak egy vállrándítással letudtam az egészet.
- He? - csak ennyit tudtam kinyögni a mindezt követő események után, és jobb lehetőség híján a nő nyomába szegődtem. Most már minden teljesen zavaros volt számomra, és gondolom mindenki más számára is.
- Hol vagyunk? Mi történt velünk? Mikor vagyunk? - tettem fel a kérdéseimet, ha már azt mondta, hogy válaszol rájuk. Közben pedig arra próbáltam rájönni, hgoy vajon a mana háló, ami korábban hiányzott, most jelen van-e. Ez is fontos információ lehet.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
- Tatyó
- Telefon (SHIELD-nél)
- Füzet és írószer
- Inhaláló
- Víz
- Rádió
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Hétf. 31 Okt. 2016, 21:25

AZ ÖRÖK VÁROS
NiterisHordozó: Nincs

Niteris remekül elvolt, leszámítva a tényt, hogy borzasztóan unatkozott. Sóvárogva figyelte a két ölelkező mutánst, és azon elmélkedett, hogy vajon van-e egyáltalán bármi esélye az egyiküknél. Nem látta bennük a tudásvágyat, ami a doktorban megvolt. A hatalom sem érdekelte őket igazán és magányosnak sem tűntek. Hogyan is érthetnék meg a szimbiózis örömét, ha látszólag mindenük megvan nélküle is? De ezek a gondolatok már túl filozófikusnak hatottak, ezért a szimbionta gyorsan elvetette őket. Helyette inkább ismét megpróbálta felhívni magára a figyelmet.
- Halihó bajtárrszaim!- kezdte Niteris - úgy tűnik én iszmét hordoszó nélkül mahradtam. Megkössszönném ha engemet isz magatokkal vinnétek. Perrsze asz lenne a leghatékonyabb, ha egyeszülnénk, de asz isz megteszi, ha esszel a gömbőccel együtt tologatnátok.
Alighogy ezt befejezte, az ajtó kitárult, és egy otromba, lángoló szörnyeteg lépett be rajta.
TŰSZ! TŰSZ! - visított a szimbionta. Iszonyodva csúszott vissza az energiamező hátuljába, és onnan sziszegett az érkezőre.
A nőt szemlátomást nem zavarta ez, mert mindenféle utasítást kezdett osztani, amiket az energiamező sajnos követett is. Állítólag a társaikhoz akarta visszavinni őket, de Niteris átlátott ezeken az olcsó hazugságokon. Pontosan jól tudta, hogy egyedül érkeztek, a mélyen tisztelt doktor úrról pedig bizonyára mit sem tud. Mindenesetre a kérdések lehetőségét nem lehetett elszalasztani, ezért hozzálátott:
- Miérrt lángolssz? Nem fáj? Milyen tárrszakhoz viszel? Ne hívjunk egy tűszoltót? Mi a véleményed a növekvő bocipopulációról?
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 02 Nov. 2016, 15:25

Az ajtó túloldalán már vártak ránk, talán mégsem időzített volt a tartályunk kikapcsolása, de mindenesetre nem vagyunk egyedül itt. A nő szinte pucér testén megakad a pillantásom, de néhány másodpercnyi feltűnő bambulás után megpróbálom megkeresni a szemét. Niteris visongására csak a vállam mögött szólok hátra.
-Ne aggódj, nem igazi tűz... Legalábbis nem éget. És nem hagyunk itt - teszem még hozzá, hogy a korábbi mondatára is reagáljak.
A nőnek nem teszek fel kérdéséket, mivel Alethea megkérdezte a legkézenfekvőbbeket, Niteris pedig szófosást kapott, ami teljesen lehetetlenné teszi, hogy bárki más beszédbe elegyedjen a nővel. Jobb híján tehát hátra fordulok a még mindig ájult dikokhoz, de látom, hogy valamiféle telekinetikus erő hordágyakra helyezi őket. Még lebegnek is velünk, nekünk semmi dolgunk nincs, és pontosan ez történik Niterisszel is. Hát jó, akkor emiatt nem kell legalább aggódni.
Néhány futólépéssel beérem a Aletheat, aki rögtön a nő nyomába szegődött, és aztán felzárkózva hallgatom a válaszokat. Közben figyelem a helyet, hátha észreveszek valami hasznosat, érdekeset, felismerhetőt, vagy bármit, amin megakad a szemem. Közben persze kénytelen vagyok újra és újra elvonni a tekintetemet az előttem haladó nő fenekéről, nem akarom, hogy esetleg pont akkor nézzen hátra, mikor bámulom. Dehát én is csak emberből vagyok, ő meg jóformán teljesen meztelen, és nem mellesleg egy szupermodell testével rendelkezik.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Nov. 2016, 00:00Az örök város


Résztvevők: Niteris, Jackson Godlaw, Alethea Faust, Jason Liam Norman és Szatmári RitaKövetkező körváltás: 2016. november 7. (hétfő)

Alethea érezte, hogy a most a korában megszokott és ismert manaháló van körülötte, bár itt bent roppant zavaros és kellemtelen érzésű volt, de ugyanaz volt mint mielőtt a városba kerültek. Niteris nem érzett hőt a tűztől, ami a nő körül volt, így fájdalommal sem járt neki az, hogy ott lebegett a tartálya nem messze tőle. Amíg haladtak félhomályos folyosókon mentek, amit a nőből áradó fények világítottak meg főleg. A folyosó végén hirtelen villanás ölelte őket körbe és a következő pillanatban már a szabadban voltak. A helyet megismerték, bár most még modernebbnek tűntek az épületek, még mindig a városban voltak.
- Ugyanott vannak, mint amikor hibernálásra kerültetek – mondta. – Megszegtétek a törvényeinket annak idején, alapvető esetben a büntetés a teljes vérvonal eltávolítása lett volna, hogy ne zavarjon be az engedetlen génvonal többé az evolúciónkba. Ez történt Diana-val és a rokonaival. Ti idegenek voltak, így a hibernáció mellett döntött a Tanács, hogy addig úgy maradtok, amíg vissza nem értek a saját idejükbe, akkor pedig elengedünk titeket. Most vagytok abban az időben, az időtökkel számítva nagyjából két hónapja tűntetek el és kerültetek a múltba.
Niteris kérdésire nem felelt, csak egy undorodó, lesajnáló pillantást vetett a pacára. Közben, ahogyan sétáltak megannyi másik személyis látható volt, mind embeszerű volt, de mégsem, voltak más vonásaik, fejlettebbek, és szinte mindegyiket ugyanolyan energia járta át, mint a nőt, csak más-más színben.
képek:
Örök város - Page 4 NYG1wkb
Örök város - Page 4 026
Néhány perc séta után kiértek a kapuhoz, ugyanahhoz, amin bejöttek korábban, ám ezúttal nem az egész nyílt ki, csak egy kicsi rész rajta alul, egy két méter széles és nagyjából három méter magas kétszárnyú ajtó, aminek szárnyai a falba húzódtak vissza. Niteris-t is lepottyintották a földre úgy, hogy kikerült a tartályból, így hamarosan gazdatestet kell találnia* a két eszméletlen pedig még mindig ott lebegett a lebegő ágyon.
- A táborotok abba az irányban van – mutatott az egyik felé. – Nagyjából tíz perc, negyed óra séta és odaértek.
Ha mindenki kilép a városkapun, akkor az becsukódik mögöttük.

*10 környi ideje van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Örök város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Niteris Pént. 04 Nov. 2016, 19:47

AZ ÖRÖK VÁROS
NiterisHordozó: Nincs

Az idegesség mindenkinél más hatást vált ki. Niterisnél, mint ahogy azt már mindenki nagy bölcsen megfigyelhette, folyamatos beszédet eredményezett. Bőszen kommentált mindent, ami csak elé került, hogy legalább addig ne kelljen a látszólag lángoló alakokon elmélkednie.
- Egy sszimbionta! Ott egy sszimbionta! Ti isz láttátok?- kérdezte, miközben elhaladtak egy fekete alak mellett. Később amikor vezetőjük kifejtette, hogy milyen ítéletben részesültek ők, illetve Diana és családja, hangos bírálásba kezdett.
- De hát ő be szem ment! Hogy lehetett elítélni őt ész a caládját egy olyan bűnéhrt, amit nem követett el? Ész melyik hülye találta ki, hogy a bűnöszész a génekben van? Hát nincenek itt ügyvédek?
Ez az eredménytelen prédikáció az erkölcsről és a bűnözés visszaszorításáról még sokáig tarthatott volna, de a kis csapat elérte a városkaput, ahol a gyanús lángoló szörnyeteg elkezdett babrálni Niteris gömbjével.
-Mit cinálssz? Várrj! Nem úgy értettem. Sszerintem is hatékony esz… - tiltakozott a szimbionta, mielőtt még földet ért volna egy nagy placcsanás kíséretében. Niteris érezte, hogy nem lesz túl sok ideje így, kételkedett benne, hogy elérné a tábort hordozó nélkül, ezért úgy döntött, hogy mindenképpen meg kell próbálkoznia társai meggyőzésével. Egészségtelen színt öltött (kissé szürkésebbet) és a mutánsokhoz fordult:
- Úgy tűnik nem akarrták kölcönadni a táhrolót… - kezdte Niteris-  Nem sszeretnék rrátok nyomásszt helyeszni, de… hát én egyedül nem jutnék messzirre… Ha valamelyikőtök mégiszcak egyeszülne velem, akkor esz lenne a megfelelő pillanat… Gondolom mondanom szem kell, hogy számosz előnye van, de ha mégszem tetszene, nem véglegesz…
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Örök város - Page 4 Empty Re: Örök város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.