Tükörvilág: A kígyók Kora

Go down

Tükörvilág: A kígyók Kora Empty Tükörvilág: A kígyók Kora

Témanyitás by Morsus Kedd 05 Júl. 2016, 23:37

Tükörvilág: A kígyók Kora 2885594-set

Kaland
A világ átalakul. Kígyóemberek járnak közöttünk. Set, a nagy pusztító, a Kígyó, az ősi felébredni készül. A ti feladatotok, hogy megállítsátok a megállíthatatlant. Nem számít, hogy hős vagy bűnöző vagy, Set mindent felfog emészteni, így muszáj lesztek együtt dolgozni.
Ha észre vettétek ez a kaland párhuzamosan fog menni egy másik világban is. Ez egy kicsit kísérlet, hogy más-más játékosok és karakterek mennyire befolyásolják ugyanazokat az eseményeket, mert én (a terveim szerint) minden körben ugyanazokat az eseményeket fogom megtenni Setékkel.
LINK

A világ Nefi szép tollából Smile
Ez egy olyan alternatív realitásban játszódik, ahol minden pontosan ugyanúgy történt, mint a mienkben. Annyi a különbség, hogy ebben a világban nem ismerik a Hydra-t, minden, ami nálunk történt és azért a Hydra a felelős, azt itt Arnim Zola tette (egykori Hydra tag, a Hydra játékosok már vadásztak többször utána).
Zola-ról tudni kell, hogy van/volt egy saját zsebdimenziója, ahol szuperembereket gyárt, előemberek DNS-ét keveri asgardival. Így 3 alfajt hozott létre, egy dolgozó/harcos réteget, gyorsabban, erősebbek, ellenállóbbak, mint az emberek, bár nem túl okosak, minek az? (bármeddig lehet fokozni, ha akarod). A második az általános réteg, ezek ugyanolyan értékekkel bírnak, mint a harcosok, bár fizikailag gyengébbek és már magasabb az IQ. A harmadik csoport mindenből kiemelkedik az elitréteg. Ők kevesebben vannak, kvázi szuperzsenik, gyönyörűek egytől egyig, minden értékük minimum asgardi maximum szinten van, vagy felette (Zola mesterművei, de ők pár százan vannak csak, szóval kevesen és Zola óvja őket)
Ők ugyanúgy a Z dimenzióban laktak, mint a képregényben, csak ugye megváltoztattam a dolgokat, mert nem akartam egy az egyben azt mesélni, mint a képregényben volt. ettől függetlenül mindenkinek van a mellkasában egy Zola monitor mrgreen

2025 közepén kezdődött az eredeti Tükörvilág kaland, itt jönnek az események/szövetségek:
Az első kaland során támadtak az Atlantisziak, csak egy kis káosz keltés (JK vezette)
Zola emberei a SHIELD-et többek között és a pánikolt tömeget + a lezuhant Hydra műholdat.
Roxxon és Orvgyilkosok ligája közösen az AIM Birodalmat + Görögöket
Hydra sikeresen kiszórta a nanobotos X gént ölő szert.

Bio mágikus vámpírja egy varázslatát felrobbantotta az egyik Zola-s ez okozta végül az Összeomlást.
Mutánsok: a JK/NJK/MNJK-k kivételével 1 milliárd mutáns halt meg a Hydra támadásnak hála. Akik túlélték is sokat gyengültek, illetve ha több mutációjuk volt, az egyiket mindenképp elvesztették. A vírus következményeképp többé nem születnek mutánsok a bolygón, mert minden efféle terhesség vetéléssel ér véget a magzat életképtelensége miatt.

Az Összeomlásról:
Osborn HAMMER vezető szavai:
Amit látnak az az Összeomlás, röviden és tömören a mi univerzumunk ritka és egyedi volt, az összes múlt, és a jövő nem alternatív realitások voltak, hanem csak dimenziók a világban. A dimenziók összeolvadtak az elsődleges anyagi síkon. Itt. ennek köszönhető, hogy minden egyben van, minden dimenzió megszűnt létezni és csak ez az egy maradt olyan formában, amiben most látják…
Nem, aki halott volt halott marad. Tájak feltűnhetnek, de személyek nem. A dimenziók összemosódtak, éppen ezért lehet, hogy valakit önök évekkel idősebbnek, vagy éppen fiatalabbnak látnak. Az emlékek megmaradnak, de attól függően, hogy melyik időből konvertálódott ide kapja a testét. A holtak nem térnek vissza, de haldoklók lehetnek újra egészségesek és fiatalok.
Nem bolygóra – folytatta Svarog szavaira a férfi. – A teljes realitás így néz ki. A kree-k, shi’arok, skrullok, Annihilus, és még sorolhatnám. Minden így néz ki. Pontosan, nincs már múlt, se jövő, csak a jelen.
Nem csinálható vissza. Krang és az emberei, az Atlantiszi terroristák folyamatos más dimenziókba való járkálása meggyengítette a realitásunk szövetét, a másik realitásból érkező támadás csak egy utolsó lökés volt. A katasztrófa beizzításához az kellett – bökött az agyonlőtt Charles-ra. – Az egyik varázslatát felrobbantották, ez okozta a teljes Összeomlást…

- Az Atlantisziak körében Krang igencsak hírhedt, egykor ő volt a Legfőbb hadvezér, majd puccsot hajtott végre az uralkodó ellen, amit Attilan segítségével elhárítottak, ezek után jött létre a mindenki által ismert Örök Birodalom. Krang a SHIELD börtönébe került, ahonnan megszökött…
- Krang és emberi hét különböző dimenzióba törtek be és raboltak el egy hét darabba tört ereklyét. A Kígyókoronát.
- Egyesítve a darabokat Krang hatalmas misztikus erőkre tett szert, hihetetlen erős entitássá változott és kinevezte magát Seth főpapjává. Seth egy ősi isten, az univerzum egyik leghatalmasabb entitásai, egy hétfejű tengeri kígyó, hét különböző fejjel, mindnek más hatalma van. Az egyik leghatalmasabb démon és az Atlantisziak tiltott istene, a pusztításé. Képes arra, hogy mindent elpusztítson a bolygón és utódokat akar az általa kiválasztott királynőktől, hogy a szörnyszülöttekkel népesítse be a világot… Krang néhány órája megidézte Seth-et, ő is átkerült az Összeomláskor ebbe a világba. Az adataink szerint pedig már nála vannak az elrabolt nők.


Szóval röviden és tömören a karakterek 2019-2040 közötti időbe öregedtek/fiatalodtak bele. A képességeikben ezen idő alatt nem állt be változás, foglalkozást válthattak, kaphattak előléptetést stb., de a képességek maradtak.
A világ furcsa, egymást váltják pár méterenként a különböző dimenziókból származó darabok. Egy utcán pl. végignézve először kapsz démoni dolgokat, majd jelenkori épületeket, angyali dolgokat, asgardit, majd Zola dimenziójából, aztán Negatív zóna, jövőbelit, aztán pl. Bukás környéki pusztulást stb. Smile A mesélő képzeletére van bízva.
Itt megjegyzendő, hogy szinte teljes Atlantisz és Lemúria elpusztult az Összeomlás alatt, újra a kihalás szélére kerültek. A tenger, óceán és minden vízre is igaz, hogy a különböző időkből, egységből származó víz igencsak nehezen viselhető el a tengeri élőlények, növények számára.

Szövetségek, birodalmak az Összeomlás után:
Észak és Dél Amerikában SHIELD maradéka (Miller vezetésével), HAMMER (Osborn vezetésével), Roxxon (Nyugati oldalon), AIM Birodalom
Európa: Doom, Dracula és Zola
Ázsia: ruszkik, Kína és SEAR
Ausztrália és Óceánia: Attilan és az Örök Birodalom maradéka
Afrika: Wakanda uralja az egyik felét, a másikat Genosha
Déli-Sark: Apokalipszis szervezetének maradványai, hogy Apo él-e nem tudni

A HAMMER átvette egyébként a SHIELD helyét (révén ők 2040 körülről vannak sokkal modernebb technológiával) és a teljes világon megtalálhatóak, senki sem húzhatta ki magát abból, hogy be ne települjenek.

Térképhez magyarázat:
Térkép 1:
Vörös: HAMMER teljes felügyelet és Osborn uralom (USA területe külön térképen részletezve)
Sárga: AIM Birodalom
Narancs: Wakanda
Szürke: Genosha
Barna: Zola
Sárgászöld: Doom
Tojássárga: Dracula
Sötétbordó: ruszkik
Zöld: Kína
Rózsaszín: SEAR
Sötétkék: Attilan és az Örök Birodalom
(Déli sark nincs feltűntetve)

USA térképhez:
Térkép 2:
Lila: Roxxon területei
Szürkéskék: SHIELD + Asgard (NY városában van HAMMER központ)
Vörös: Osborn / HAMMER uralom

Milyen karaktert hozhattok?
Ugyanúgy, mint a reneszánsz kalandon ide is a renes karakteredet tudod hozni, de változtathatsz rajta valamennyit. Nem lehetsz mondjuk sokkal erősebb, de lehet más a képességed. Pl. nem lupine mutáns hanem feline vagy ebben a világban. Ajánlom nézd át az előző kalandot, hogy ott hogyan írták át a karaktereiket a játékosok. Link hozzá

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág: A kígyók Kora Empty Re: Tükörvilág: A kígyók Kora

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Júl. 2016, 09:15

Szeretem a Tükörvilágot, roppant egyedit sikerült alkotni wub
Ide is a fiaimat hozom Smile Einart és Jont is Smile
Einar-nak lényegében semmi sem változott a korábbi Reneszánszos dolgokhoz, ő maradt a 2027-es, szóval a jelenkori és a SHIELD/Asgard szövetség területén él.
Jon a SHIELD maradékának vezetője továbbra is, ő is a jelenkori, korban és másban sem volt volt változás nála a Reneszáznszoshoz képest.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tükörvilág: A kígyók Kora Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág: A kígyók Kora Empty Re: Tükörvilág: A kígyók Kora

Témanyitás by Morsus Szer. 06 Júl. 2016, 14:38

Mindkettő elfogadva!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág: A kígyók Kora Empty Re: Tükörvilág: A kígyók Kora

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 08 Júl. 2016, 16:54

Juppi. Pont múltkor jutott eszembe a múltkori Tükörvilágos kaland és, hogy mikor lesz annak folytatása. Akkor vinném Ad'-et.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág: A kígyók Kora Empty Re: Tükörvilág: A kígyók Kora

Témanyitás by Morsus Vas. 10 Júl. 2016, 23:21

Elfogadva!

Még kell némi népség szal szépen jelentkezni emberek!!!

Eddigi játékosok:
- Einar
- Miller
- Adrian

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Tükörvilág: A kígyók Kora Empty Re: Tükörvilág: A kígyók Kora

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.