Fekete Gém Fegyvertechnikai cég

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Fekete Gém Fegyvertechnikai cég - Page 2 Empty Re: Fekete Gém Fegyvertechnikai cég

Témanyitás by Niteris Szer. 11 Jan. 2017, 21:53

SOROK RENDEZÉSE

Egy diadalmas pillanatig Niterisnek úgy tűnt, mintha a felháborodása sikerre vezetett volna, de végül az őrök mégsem engedték át.
- Ezt most mire véljem? - fordult Soltzbauer felé, de ő látszólag lélekben messze járt. Mintha még mindig azon elmélkedne, hogy valóban ezt a kijáratot kéne-e biztosítani. Mire reagált volna, már mind a liftben voltak.
~Most már a meglepetés ereje nem segíthet rajtunk... Talán ha lett volna még 4 percünk, hogy mindent alaposan eltervezzünk minden másképpen alakul. De persze a bölcs felettesek pofozkodó kedvükben voltak.~
- Hallatlan- mondta még utoljára, mielőtt becsukták volna az ajtót, majd miután ez megtörtént, újra Soltzbauerhez fordult- Akkor a másik kijárat?
Ilyenkor Niteris már érezte, hogy a doktor úr figyelme felerősödött a sok beszéd hatására, ezért nem mert többet mondani. Helyette inkább ismét Rex tétlenségét kezdte tanulmányozni, és várta, hogy vezetőjük döntést hozzon.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Fekete Gém Fegyvertechnikai cég - Page 2 Empty Re: Fekete Gém Fegyvertechnikai cég

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 12 Jan. 2017, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Fekete Gém Fegyvertechnikai cég - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by King Raten Chromixen Vas. 15 Jan. 2017, 22:14

Joseph Soltzbauer

Kor: 27
Szervezet: Hydra
Faj: Y-project

Hail Hydra

Felszerelés:

Miután ránk csukták az ajtót, Niteris feltett egy kérdést, mire felvontam a szemöldököm. Nyugodtan formáltam a szavakat, de a hangom hideg volt, barátságtalan.
- Mint megbeszéltük, én beszélek. Legközelebb ne szólaljon meg, csak ha kérdezem, több húzása nincs. - közöltem egyszerűen, majd a kommunikátorhoz nyúltam, felkészülve rá, hogy az instabil elmeállapotú szimbionta rám támadhat, ez esetben természetesen a képzésemnek megfelelően járok el, illetve Rexnek is kiadom a támadási parancsot. Célom minimalizálni az engem ért sebzést, és közben kiiktatni a gazdatestet.
Amennyiben viszont nem támad rám, Reenához beszélek.

- Az MI felé vezető úton biztonságiak állták az utunkat. Valószínűleg gyanút is foghattak, ha a biztonsági szobánál vagy, akkor azt javaslom hogy támadjuk meg őket, amúgy sem tudjuk a végtelenségig titokban tartani az ittlétünk. Célszerű lenne lezárni a hozzánk vezető járatokat, és megnyitni előttünk az utat az MI felé. Ha van más parancs, akkor hallgatom. - adom le a jelentésemet, és várom hogy mit reagál a szavaimra. Ha megkapjuk az engedélyt, akkor egyszerűen élesítek egy vakító gránátot, és kinyitom a liftajtót úgy, hogy még ki tudjam dobni a robbanása előtt, természetesen én védem magamat a hatásától. Ha robbant, akkor egyből tüzet nyitok a remélhetőleg magatehetetlen katonákra, Rexre még nem számítok mozgó fedezékként, mert valószínűleg őt rosszabbul érintette a vakító, mint engem, viszont a liftben sem akarok maradni, mert túlságosan is sebezhető állás. A célom, hogy találjak egy közel lévő fedezéket, amit remélhetőleg elérhetek addig, amíg a vakító hatása tart.  

* *

Template nélkül:

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Phobia Vas. 15 Jan. 2017, 22:44

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

A helyzet se a doki, se pedig Soltzbauer szavai hatására se oldódik meg. Én a többiekkel ellentétben inkább meg se szólalok, pláne mert semmit se segítene. Nem lehet megváltoztatni a szabályokat, még Soltzbauernek se, így kénytelenek vagyunk távozni. Vagy mégse? A doki kérdésére nem is reagálok, de azért kérdően Soltzbauerre nézek, hogy most mi a parancs. Támadunk, visszavonulunk, vagy várunk? Ez mind az Alfánk parancsától függ.
A helyzetet tekintve, ha támadunk, akkor az elején nem sokat tehetek. Túl szűk a hely, fegyverem sincs, de ha lenne, se tudnám használni. Annyit tehetnék, hogy előrontva az ellenség először a hologrammot támadnák, és nem számítanának egy, majd' másfél méteres fenevadra.
Azonban semmit se teszek, amíg arra konkrét parancsot nem kapok.

5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Jan. 2017, 08:03

//Mivel tegnap már megint akkor írtatok, amikor én készültem aludni menni és esélyem sem volt írni, így ma meló után ha lesz erőm és időm lehet, hogy írok... ha nem lesz rá lehetőségem, akkor csak pénteken.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fekete Gém Fegyvertechnikai cég - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 16 Jan. 2017, 16:44

Kree Invázió – Prológus / Sorok rendezése

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Cypher Rex

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2017. január 20. (péntek)

”Azok, akik az ellenséges hadsereget – harc nélkül is – cselekvésképtelen helyzetbe hozzák, azok a valóban kiválóak.”
- Sun Tzu: A Háború művészete

Fekete Gém Fegyvertechnikai cég - Page 2 00120

Niteris tartotta tovább a szerepét, egészen a liftajtó bezáródásáig. Utána pedig mind ő, mind pedig Rex arra várt, hogy Joseph hogyan fog lépni. A lift egyelőre nem indult el felfelé az ajtó bezáródása után, hanem Joseph neki is látott annak, hogy felvegye a kapcsolatot Reena-val. Egyelőre a szimbionta nem támadott rá a szavai után, igaz még nem biztos, hogy nem is fog mindez megtörténni, de így Reena-nak üzent a férfi. Hirtelen nem kapott választ, pillanatokkal később mindenki hallhatta a saját kommunikátorán, hogy miért is nem érkezett válasz. Lövések, csontok törése és dulakodás hangja hallatszott, azaz a nő már bent volt a vezérlőben.
- Húzzák az időt és tegyék, amit jónak látnak, nekem kell egy nagyon kicsi idő, hogy teljesen biztosítsam a vezérlőt – mondta a nő.
Így megkapták az engedélyt a támadásra, ami a fedezéket illette, nem látott a csapat semmit, még vezetékeket, vagy szemetest sem, így egy teljesen üres sima folyosó volt előttük. Így a lift félig nyílt ajtaja volt a legjobb fedezék jelenleg. Joseph kidobta a gránátot a kicsit kinyíló ajtón, mivel nem szólt a többieknek, így azok nem tudtak védekezni a felrobbanó gránát ellen. A villanás és vakítás után mind a Niteris és doktor páros, mind pedig Rex elvakultan és süketen fájdalmak közepette nyüszítettek a földön, egyedül Joseph volt talpon és kirontani fedezék híján nem tudott.
A másik kettő velük szemben – az ellenfél – profizmusról adott tanúbizonyságot és jó felszerelésről, mert a robbanás után pár pillanattal golyók és energiaalapú támadások zúdultak a liftre.

template nélkül:

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 17 Jan. 2017, 08:44

Joseph Soltzbauer

Hail Hydra

Felszerelés:

Miután a gránátot kidobtam hamar szervezték a soraikat, nagyjából volt elég időm felmérni a terepet, és fedezéket keresni, de nem találtam. Lázasan járt az agyam, gondolkodtam hogyan kerekedjünk felül rajtuk, illetve miként teremthetnék előnyt a helyzetünkből - vagy dolgozhatnám le a hátrányt. Láthatottan nem hatotta meg őket a vakító, tehát felesleges lenne még egyet kidobni. A csapattársaim látták hogy egy gránát van a kezemben, robbanásra készen, mégsem készültek fel rá - ezt inkább nem is kommentálnám. Inkább megnézem Rex hol helyezkedik el a liftben - ha az én oldalamon keresett fedezéket, akkor könnyű dolgom van, ha nem talált még, akkor berántom magam mellé - ha viszont a doktor oldalán van, akkor neki intek, miközben dolgozom az izmaimon, hogy képességem maximumát hozhassam ki magamból.
- Dobjon egy füstgránátot, és kitörhet a takarásban az ellenfélre. - persze ha Rex az én oldalamon van, akkor csak egyszerűen kidobom a füstöt, és utána adok parancsot a kitörésre. Bízok benne, hogy követi, és úgy tesz ahogy kérem. Amennyiben ez megtörténik, miközben az ellenfél felé suhan, kihasználom a szemüvegem nyújtotta segítséget és infrán keresztül nézem a szobát, remélhetőleg Niteris elég zavart okoz, hogy zavartalanul kilőhessek a legközelebb álló ellenfél felé teljes sebességemmel, közel érve egyből a puskatussal sújtanék le a fejére, attól függően hogy milyen ruha van rajta - ha sisak, akkor alulról felfelé, az állára mérek csapást, ha nincs rajta, akkor a fejét támadom ahogy a legcélszerűbbnek tűnik. Ahogy ezzel megvagyok, elkapom a testet és magamhoz rántom, fedezéknek használva - bízva benne, hogy a saját ruhájuk és a sajátom együtt képes megállítani a támadásaik nagyját. Amennyiben az ellenfelem fedezék mögött volt, úgy ezt már én is felhasználhatom a másik oldalról egy fedezéknek, és taktikailag előnyösebb helyzetbe kerültem. Amennyiben nincs ilyen, úgy elengedem a fegyverem - a szíj úgyis a vállamon tartja - és az így felszabadult kezemmel egy gránátot próbálok dobni olyan pozícióba, ahol a legtöbb ellenfelet érheti a robbanás.  

* *

Template nélkül:

Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Témanyitás by Niteris Szer. 18 Jan. 2017, 21:58

SOROK RENDEZÉSE

-"Mint megbeszéltük, én beszélek..."-mondta Soltzbauer, vélhetőleg fenyegetően. Niteris erre, nem tudott mit tenni, csak fölényesen mosolygott. Tudta, hogy ő az okosabb, és kivételesen most a doktor úr is egyetértett vele, hiszen egyikőjük sem emlékezett a Soltzbauer által említett megbeszélésre. Ebből azonnal le is vonták a következtetést, hogy meg sem történt. A jogtalan vádak dühítőek voltak, de a szimbiontában büszke elégedettséget keltettek, amit még ki is élvezett volna, ha bölcs vezérük nem áll neki robbantgatni.
Niteris éppen nem volt a felszínen, amikor a villanás bekövetkezett, így még a saját érzékszerveivel egészen jól el is tájékozódhatott volna, ellenben a robbanással és az azt követő lövöldözéssel járó zaj megártott neki. Visítani kezdett, és előtört a doktor bőre alól, jó eséllyel megbolondítva az álcázóberendezést. Amikor kezdte kiheverni ezt a megrázkódtatást, sűrű káromkodásba kezdett, szokásához híven németül, hogy ezt senki ne értse.
Solzbauernek fel sem tűnt, hogy mekkora hülyeséget csinált, és rögtön parancsokat kezdett osztogatni. Amennyiben sor került rá, Niteris megkísérelte kidobni a füstgránátot, bár nem egészen értett hozzá. Ezután a liften belül felmászott a plafonra, és onnan próbált meg kijutni a terembe, hogy felülről támadhasson.
Ha sikerült a katonák közé ugrania, először a zűrzavarkeltésre és a saját védelmére összpontosított. A csápjaival szerteszét csapkodott, és igyekezett minél több ellenfelét fegyvertelenné tenni. Ha mindenki kiér, és megkezdődik az igazi dulakodás, a szimbionta először a karmaival támad, de ha a testpáncél ennek ellenáll, inkább az erejére hagyatkozik, megpróbálja maga alá gyűrni a katonákat és savat locsolni rájuk, vagy elég nagy ütéseket mérni rájuk ahhoz, hogy elkábuljanak. Nem áll szándékában megölni őket, ha egyértelműen felülkerekedik, otthagyja őket a földön, és örömujjongásban tör ki, miközben a kezeit a magasba emeli:
- HEIL HYDRA! Halhatatlan Hydra! Vágj ketté egy fejet, és lesz két fél hydra-fejed!
Amennyiben a terv balul sül el, és Niteris súlyosabb találatot kap, megpróbál fedezékbe vonulni és a lehető legjobb rejtőszínét fölvenni.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Csüt. 19 Jan. 2017, 06:53

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

A helyzet nagyjából úgy alakult, ahogy sejtettem. A békés bejutás szóba se jöhetett, miután Soltzbauer vélhetően a kapott parancsnak eleget téve kihajított egy villanógránátot az ajtón, ami persze számunkra is kellemetlen volt.
Halkan nyüszítek egyet, miután a robbanás következtében egy időre vakká és süketté válok. Az ösztöneim a sarokba szorítás következtében a frontális támadást súgják, de az intelligenciám viszont tudja, hogy így végképp semmi esélyem se lenne a túlélésre, így inkább összébbhúzom magamat. Az ellenség odakint már támadásba is lendül, én pedig a szaglásomra támaszkodva Soltzbauer mellé megyek, ami jó ötletnek tűnik, tekintve, hogy szinte ő ránt maga mellé. Persze ez csak azért van, mert mozgó fedezék és hátizsák vagyok, de ez nekem nem elég. Akármilyen intelligens is lettem, akármit is szántak nekem, akármi is a parancs, az ösztöneim vért kívánnak. Ki akarok rontani innen, hogy aztán harapjak, karmoljak, tépjek, és marcangoljak. Hogy apró cafatokra szaggassam az ellenfeleimet, és felzabáljam őket. Vért akarok.
- Mi a parancs? - kérdezem a fordítóval Soltzbauert, a szavaimat pedig hosszú és aggresszív morgások követik.
Gyilkolni akarok, gyilkolni akarok, ölni és ölni és még ölni. Már alig bírok magammal, meg akarom ízlelni a kintiek vérét, hallgatni ahogy a csontjaik széttörnek a fogaim között. Fel akarom őket darálni, hogy semmi se maradjon belőlük.
Meg tudom csinálni, meg tudom csináli. Csak még egy kicsit kell várnom.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 20 Jan. 2017, 00:00

Résztvevők: Joseph Soltzbauer, Niteris / Dr. Marwyn Meinhard Malburg, Cypher Rex

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2017. január 24. (kedd)

” A fájdalom is olyan, akár a víz és a fény: van. Ember nem is kell hozzá.”
- Szabó T. Anna

Joseph tudja ellenőrizni a két társát, szerencsére egyik sem volt látható helyen, mind a ketten a 3/4-ig zárt ajtók mögött voltak, így nem kellett őket fedezékbe húzni. A férfi ötlete nem volt túlságosan kivitelezhető, mind a két társa továbbra is magatehetetlenül fetrengett a földön vinnyogva és üvöltve vonaglottak a fájdalomtól egyrészt amit az éles hang adott, másrészt a villanás is olyan, hogy minimum 2-3 percre szinte teljesen elvakítja őket. Így most a teljes terve bukott, amit szeretett volna. Ettől függetlenül kidobhatja a füst gránátot, de egyelőre lehet, hogy felesleges lenne. Ebben a pillanatban szólalt meg a komvonal másik végén Reena.
- A biztonsági szoba az ellenőrzésem alatt van – mondta kissé levegő után kapkdova. – Amíg tartom a szobát nem fognak meglepetés támadókat kapni, a biztonsági protokollokat elindítottam, így le vannak vágva az épület többi részétől. Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megtartsam a szobát, amíg szükséges maguknak mindez.
A liften kívülről továbbra is záporoztak a lövések az ajtóra, néhány be is talált a résen ahol nyitva volt a liftajtó, de senkit sem talált el, mert fedezékben voltak.

//Harci helyzet, alig 10-15 másodperc telt el az előző körtől, azért van ez és nem pedig, mert szívatom a népet. És emiatt rövid is a reag, mert ugyanaz a helyzet//

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Szomb. 21 Jan. 2017, 16:24

Joseph Soltzbauer

Hail Hydra

Felszerelés:

A társaim még mindig fetrengtek a földön, nem számíthattam rájuk, így a füstgránát dobását is feleslegesnek tartottam. Reena jelezte, hogy megoldotta a problémáit, a biztonsági szoba a miénk, és lezárta az épületet is, így nem kell erősítésre számítanunk. Ez legalább jó jel, bár továbbra is tűz alatt tartottak minket, így nem nagyon tudtunk kitörni, illetve mozgékonyak lenni. Féltem, hogy bármikor bedobhatnak egy gránátot, amivel kiiktatnak minket, ezért úgy döntöttem gyorsan kell cselekednem
- Reena, látod a helyzetünket a biztonsági kamerákon keresztül? El tudod mondani az ellenség pozícióját, és hogy hányan vannak? - teszem fel a kérdést, és megvárom a nő válaszát, miközben lepakolom magamról a fegyvereket és a táskámat, és csak a ruha marad rajtam. Miközben kapom a választ, már fel is készülök hogy összezsugorodjak, és amint tudom ki merre található, összemegyek bolha méretűre, miközben megpróbálom a lehető legjobb izomzatot kialakítani így összecsökkent méretemen, hogy gyorsan haladhassak. Az a tervem, hogy összement méretemet kihasználva észrevétlenül az ellenség mögé kerülök, és ott hirtelen megnőve elkezdem őket hátulról kiiktatni - egyszerre egyet, majd elvéve a fegyverét, lehetőleg fedezék mögül támadom őket hátba.  

* *

Template nélkül:

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Niteris Szomb. 21 Jan. 2017, 18:34

//Ugyan az, mint utoljára... (ha nem múlik el a gránát hatása, akkor csak visítozás)//
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Vas. 22 Jan. 2017, 10:15

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

A villanógránát okozta károk súlyosabbak, mint hittem. Semmit se látok még mindig, ráadásul az érzékenyebb hallásom miatt a sípolás csak még rosszabb. Szaglás ide vagy oda, teljesen megbénultam, de laposkúszásban megpróbálok Soltzbauer közelébe kerülni, az emlékezetem és az orrom segítségével. Talán én hatástalan vagyok, de a páncél és a táska Soltzbauer segítségére lehet.
Az érzékeim megbénultak talán, de a vérszomjam egyre csak nő. Csak marcangolni akarok, gyilkolni, vért ontani. Amint elmúlik a villanó hatása, talán meg se várom a parancsot, lehet azonnal mészárolni kezdek. Lehet a dokit is fel tudom használni, ha esetleg kirontana. Remek elterelés lenne, amíg vele törődnek, én szét tudnám tépni őket.
- Mik...a..parancsok? - kérdezem Soltzbauertől, mielőtt még elmúlna a gránát hatása.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 24 Jan. 2017, 07:58

//Ratennel abban egyeztünk meg, hogy nem írok a körben. Ellenben Niteris és Phobia javítsa a reagját, ami legyen minimum 6soros és csak szenvednek a karakterek. Amíg ez nem történéik meg, addig továbbra is szenvedni fognak. Egyelőre ne legyen más benne csak ez és az, hogy miként próbálják leküzdeni. A reagban leírtaktól fog múlni, hogy ez mennyire sikerül, így ne írjatok bele olyat, hogy feltáltok, értelmesen beszéltek, gondolkodtok, kész vagytok a támadásra stb. Szombaton lesz új kör.//

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Niteris Kedd 24 Jan. 2017, 18:47

SOROK RENDEZÉSE

Habár a robbanás önmagában nem tartott sokáig, a hatása szokatlanul erős volt. Akkora zajjal járt, hogy nemcsak Niteris készült ki, de még a doktor is elvesztette az egyensúlyát, és a földre esett. Nem tudta megnyugtatni a szimbiontát, ahogy általában. Niteris vadul csapkodott a csápjaival (nem kizárt, hogy el is talált valakit), miközben kétségbeesetten kutatott megoldás után. Még soha nem került ilyen helyzetbe, és a felmenőitől örökölt összes ismeret azt sugallta neki, hogy meneküljön el, és egye meg a támadóit később. Dr. Malburg emlékeiből viszont tudta, hogy valószínűleg a hatás pár másodpercnél nem lehet több... Vagy pár óránál? Az ilyen apró részletek nem jöttek olyan könnyen elő. Szerencsére azonban a hanghatás nem volt olyan hosszú, így Niteris valószínűleg hamarabb helyrejött, mint a doktor. Ebben az esetben a szimbionta megkísérelte teljesen bevonni hordozóját, hogy felgyorsítsa a szem helyreállását és a saját érzékszerveire támaszkodva átvészelje a gyengélkedést.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Csüt. 26 Jan. 2017, 21:27

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

Farkasként gyűlöltem az embereket és a fegyvereiket. Hangosak voltak, rémisztőek, és érthetetlenek. Nem karmokkal és fogakkal támadtak, hanem fém és fa botokkal, amik első ránézésre semmi veszélyt nem jelentettek. Azonban mikor elkezdtek durrogni, akkor már teljesen más lett a helyzet. Alattomosan és gyorsan martak, és akit egyszer megmarnak, az ott marad. Féltem és gyűlöltem az ember kreációit, és ez az intelligencia megszerzése után se változott.
Az, hogy Soltzbauer egy villanógránátot kidobott, szörnyű ötletnek bizonyult, ugyanis erről valahogy elfelejtett szólni. A fülem pokolian sípol a detonáció következtében, valamint teljesen meg is vakultam. A fejem majd szét szakad, az erősebb hallásom most hátrányos helyzetbe hoz. Megszólalni se tudok, csak fetrengeni és nyüszíteni, na meg morogni. A gránát sebezhetővé tett, ami félelmet vált ki belőlem. Ha nem lenne meg az eszem, valószínűleg már megvadultan tépkedném a liftben lévőket, így viszont csak nyüszítek a fájdalomtól.
Mégis meddig fog ez tartani? A parancsot teljesíteni kell, akármi is történjen. De mégis milyen parancs? Adott ki Soltzbauer parancsot? Egyáltalán hol van ő? Ő lenne az Alfánk, neki most egyben kellene tartania a csapatot, de eddig semmit se tett.
Csak múljon el.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 28 Jan. 2017, 00:00

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2017. február 1. (szerda)

” Az életben a legtöbb kudarcot azok az emberek szenvedik el, akik nem ismerik fel, milyen közel jártak már a sikerhez, amikor feladták a harcot.”
- Thomas John Watson

Mind a két „sérült” tovább vonaglott a földön, a szemükbe lassanként könnyek is kerültek, amik jótékony hatással voltak, mert a fehérség után már kezdtek halovány szürke foltokat kivenni. Noha egyelőre nem láttak többet foltoknál, de abból már kivehető volt az, hogy nagy dolgok merre vannak. A fülük még csengett, de a fájdalom alább hagyott, még nem hallottak ugyan semmit sem, de ez is hamar javul. Mivel Niteris kénytelen a gazdateste érzékszerveit használni, amíg teljesen elő nem jön, addig ő is így jár, utána még mindig érzi a rosszullétet természetesen, de mivel használta ő is a szerveket, amikor a robbanás történt – különben nem érzékelt volna semmit – még ő sincs túl jól. Noha a regenerációja miatt már a nagyon hangos dolgokat hallja, és a háttérfehérség már szürkült, de még mindig foltként lát dolgokat. És mindkét rész mindkét személynél javul folyamatosan.
Amíg a többiek szenvedtek és kezdtek javulni, addig Joseph újra Reena-nak üzent rádión – a többiek a csengő fül miatt nem hallják, ahogyan a választ sem – amire választ is kapott.
– Látom – mondta. – Ketten vannak, nagyjából tíz méterre önöktől. Egy-egy energiapajzs mögött, az a védelem, a folyosó teljesen üres.
A válasz után Joseph nekilátott annak, hogy összemenjen és így ugrált el a lehető leggyorsabban a célpontok mögé. Mivel a tíz méter így elég sokig tartott, mire megérkezett oda a többiek hallása rendbe jött és a látásuk is most már egész jó, bár még mindent teljesen homályosan láttak.
Joseph megérkezett a páros mögé és az egyik mögött kezdte visszavenni az eredeti alakját, ez nem megy pillanat alatt, hanem folyamatosan kezdett nőni, ez feltűnt a másik személynek, és fordult volna oda, ekkor csapott le Joseph a saját ellenfelének tarkójára. A férfi csak megtántorodott és Joseph kezébe hihetetlen fájdalom hasított, nagyobb, mintha acélba, vagy falba csapott volna. A másik közben teljesen odafordult és energiaalapú fegyverrel lőtt ár a hydra ügynökre.

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Niteris Szomb. 28 Jan. 2017, 20:10

SOROK RENDEZÉSE

~Pont erre volt szükségem~mondta a Dr. Malburg, amikor a gránát hatása kezdett elmúlni~Niteris, ha itt végeztünk, ellátogatunk a szülőbolygódra, hogy mintákat gyűjtsünk, és létrehozzunk egy hivatalos földi kolóniát. Nagykövetséget, ha úgy tetszik. Nem tudod, véletlenül, hogy hogyan juthatnánk oda?~
Niteris meglepődött az ötlettől, a doktor már hónapok óta nem állt elő valódi tervvel. Habár soha nem kérdezte meg nyíltan, a szimbionta sejtette, hogy ez az egész hő- és zajálló tartály ötlet csak arra volt jó, hogy ne kelljen szembenézni a ténnyel, hogy a Hydra még mindig nem rendelte a szimbionták tömeggyártását. Mindenesetre a doktor kérdésére Niteris csak nemmel tudott felelni, de a hangulatuk ennek ellenére határozottan jobb lett. Pillanatnyilag meg is feledkeztek a küldetésükről, ezért a lift falához csúsztak, hogy ott megpróbáljanak felülni. Ha ez sikerült, a szemeiket dörzsölgetve elmélkedtek azon, hogy vajon meddig lesz még homályos a világ, és hogy mi okozhatta a liften kívül azt a szörnyű csattanó hangot, amit lövések követtek.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Kedd 31 Jan. 2017, 14:48

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

A rohadt sípolás, a vakság, ami sebezhetővé tett, szörnyen idegesítő. Már a szenvedésemen lassacskán túltesz a haragom, a vérszomjam pedig egyre csak nő. A nyüszítéseimet lassacskán haragos morgás váltja fel, ami az érzékszerveim fokozatos visszanyerésével állandóvá válik. Lassan felkelek a földről, bár még nem sokat látok, de elkezdem felmérni a helyzetet. Kint mintha két alak állna, biztosan a minket korábban megállító páncélosok lehetnek azok. Vajon milyen fegyvereik vannak, és milyen kemény lehet a páncéljuk? Akadnak gyenge pontok? Ha igen, akkor azokat kell megcéloznom, amik talán a láb és karhajlatoknál lehetnek. Ha a nyakuknál is védtelenek, akkor még előnyösebb helyzetben vagyok. Csak kell még pár perc a rohamig.
A látásom és hallásom elér egy már megfelelő szintet, a homály is elmúlhat hamar. Hogy a doki mit csinál, nem tudom, nem is érdekel, de látom, hogy Soltzbauer már kint van és mintha szorult helyzetbe került volna. Itt az idő cselekedni.
Szinte rakétaként robbannák ki a liftajtón, és cikázva azt a katonát venném célba, aki pont odafordul hozzá, hogy leszedje. Pontosan erre van szükség, biztosan nem számít egy tomboló fenevadra, főleg mert ha az álca még él, akkor csak egy embert látna meg. Ha elég közel érek hozzá, akkor teljes erőmből nekiugranék és megpróbálnám a földre vinni. Ha ez sikerül, akkor a fegyvertartó kezére harapnék rá, megpróbálva eltörni vagy széttépni a karját. Ezt az adott testrész erőteljes rángatásával fokoznám, ezzel lefoglalva egy ideig.
Ha a nekiugrás nem sikerülne, akkor megkerülve a lábát venném célba, amit ha elkapok, akkor erőből hátrarántanám, majd a karját vagy a nyakát venném célba.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 08 Feb. 2017, 17:34

Joseph Soltzbauer

Hail Hydra

Felszerelés:

Miután megkaptam a választ, összementem, odasprinteltem, és nőni kezdtem, pont ahogy terveztem. Ahogy gondoltam, miközben nőttem, észrevettek, és fordultak is rám, de megvolt erre a tervem, hatástalanítom az előttem lévőt és pajzsnak használom - aha.  
- Fick dich ins Knie! - szalad ki a számon az ütés után, ahogy a kezemen végigáramlik a fájdalom, és közben lőni kezdenek rám. Nem pont így terveztem a dolgokat, ezt el kell ismernem. Nincs idő gondolkodni, ösztönösen kell cselekednem. Mivel úgy tűnik közelharccal kár próbálkoznom, előhívóm az emlékemből hogy hol vagyok, nincs időm körülnézni. Ha van fedezék ahova vetődhetek, megteszem. Ha nincs, akkor húznom kell az időt, amíg a társaim tudnak segíteni - hárman vagyunk kettőre, nem fog gondot jelenteni. A lényeg, hogy most közel maradok a férfihoz, akit nem sikerült kiütnöm - ha tudom, és úgy látom van rá esélyem, megpróbálom elvenni a fegyverét a tanult formagyakorlatokat ültetve át a gyakorlatba. Ha erre nem látok esélyt, akkor csak úgy pozícionálom magam, hogy ne tudjon rám lőni, illetve mindig a másik támadó és köztem legyen, hogy ő se tudjon rám tiszta lövést leadni. Közben a méretemet is csökkenteni kezdem, hogy még kevésbé legyek jó célpont. Most a kulcs a helyzethez az időhúzás. Ha pedig nem sikerül... Dann ist aber die Kacke am Dampfen.

* *

Template nélkül:

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 09 Feb. 2017, 08:58

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2017. február 13. (hétfő)

”Mindig is utáltam Wakandában dolgozni…”
- Az elrabolt Hydra nagyköveet

Rexnek megvan az ötlete, hogy mit fog tenni, és Niteris is nagyjából összeszedte magát. A kutya ötlete remek, de volt egy kisebb bökkenő, a lift ajtó még mindig csak alig volt nyitva és saját maga, főleg, hogy az oldala is tele volt felszereléssel nem tudta kinyitni. Nagyjából sikerült és el is indult volna, ám beszorult a két ajtó közé, ami a pillanatnyi nyitva tartás után újra összezárult némileg és beszorult. Ráadásul erősen fogta satuba a kutyán levő csomagokat, hogy amiatt még nehezebb is volt lélegezni és nem mozdult se előre, se hátra. Niteris ezt a küszködést vette észre, amint a látása teljesen rendben lett.

Odakint Joseph közelharcra kényszerült. Semmilyen fedezék nem volt, csak az a két energiapjazs – ami úgy néz ki, mint a rohamrendőrök pajzsa, csak energiából – ami mögött volt a két őr. Mindezek a földre voltak állítva, így most, hogy az egyik őr megszédült, a másik pedig Joseph-re fordult nem voltak egyikőjüknek sem kéznél. Azt azonban megtudta tenni, hogy az időt húzza, ugyan a fegyvert nem tudta felvenni, azt nem ejtette le az ellenfele, de őt megkerülve, a saját társára nem lőtt a távolabb levő egy vetődéssel megtudta szerezni az energiapajzsot. Így most a mögött biztonságban volt és teljesen magára vonta mind a kettő célszemély figyelmét, akik közül csak az egyik volt „fedezék” mögött, a másik teljesen szabadon maradt és így lőtték mind a ketten Joseph-et, de a pajzs felfogta azt.

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Niteris Szomb. 11 Feb. 2017, 20:55

SOROK RENDEZÉSE

~Annyi ötletem támadt hirtelen~áradozott a doktor~Hogy lehet, hogy még soha nem gondoltam a fajkeresztezésre? Az egyedek közti információmegosztásra? Vagy a... mi ez a zaj?~
Niteris nagyon élvezte, amikor Dr. Malburg aktívan ötletelt, ezért neki is nehezére esett visszarázódni a jelenbe. Bevetésen voltak, és be kellett bizonyítaniuk a Hydrának, hogy a szimbiontákban van a jövő.
~Csak egy pillanat, és elintézem~mondta Niteris~ Biztos vagyok benne, hogy támogatni fogják az új terveket, de most a farkason kéne segíteni...
Niteris felállt, és nekiállt szétfeszíteni a liftajtókat.
- Egyet se félj, Buksi, majd én kihúzlak a pácból - mondta egy kissé még szórakozottan, és felkészült, hogy összecsap a kintiekkel.
Ha az ajtó kinyílik, és észrevétlenek maradnak, Niteris a plafonon igyekszik megközelíteni a katonákat, hogy onnan ugorjon rájuk (lehetőleg a fegyveresre).
Ha észreveszik őket, először megijed, és egy darabig nem tudja, hogy mit is kéne ilyenkor tenni.
-Ne lőjenek, fegyvertelenek vagyunk. Nem is sejtettük, hogy mit tervez ez az áruló - kiabálja, de aztán függetlenül attól, hogy az őrök ehhez mit szólnak, rájuk veti magát (arra, amelyik közelebb van).
Ha csatára kerül sor, elsősorban az erejére és a csápjaira támaszkodik, és megpróbálja az ellenfeleit a földhöz vágni. Nem áll szándékában megölni őket, ha egyértelműen felülkerekedik, otthagyja őket, és örömujjongásban tör ki, miközben a kezeit a magasba emeli:
- HEIL HYDRA! Halhatatlan Hydra! Vágj ketté egy fejet, és lesz két fél hydra-fejed!
Amennyiben a terv balul sül el, és Niteris súlyosabb találatot kap, megpróbál fedezékbe vonulni és a lehető legjobb rejtőszínét fölvenni.
Ha az ajtó nem nyílik ki, Niteris eszeveszett dörömbölésbe kezd, majd ha ebbe belefárad, leül, és társalogni kezd a farkassal.
- Úgy tűnik egy időre itt ragadtunk... De legalább addig elmesélheted, hogy milyen érzés volt felülemelkedni az állati ösztöneiden. Mindent hallani szeretnénk.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Phobia Vas. 12 Feb. 2017, 16:44

- SOROK RENDEZÉSE -
Cypher Rex

A tervem totális kudarc. Hála a rengeteg rámaggatott holminak, menthetetlenül beragadtam a liftajtóba. Minél jobban küzdök, annál inkább beragadok, és meg se bírok moccanni. Morgok, rángatózok, szükölök, de semmi eredménye. Megpróbálnák hátrafelé csúszni, hátha ki bírok jutni, ami ha sikerül, akkor a fülkében újra tudnám tervezni a dolgokat. Mindeközben látszólag a doki is megpróbál segíteni a liftajtókkal, ami ha sikerül neki, akkor én is könnyebben kijutok. Viszont a dolog továbbra is megoldatlan, Soltzbauer egyedül van odakint, mi pedig itt szenvedünk az ajtóval. Nem túl jó teljesítmény az első napon.
- Próbálja kifeszíteni az ajtókat! - utasítom a dokit, és ha sikerül elég helyet biztosítania nekem, akkor kirontanák úgy, ahogy az előbb terveztem. Szokásos célpontok a fegyvertartó kéz, vagy a láb széttépése, letépése, vagy eltörése.

5. szint - 12 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by King Raten Chromixen Vas. 12 Feb. 2017, 21:21

Joseph Soltzbauer

Hail Hydra

Felszerelés:

Miután sikerült megszereznem egy pajzsot, valamennyire fedezékbe kerülök, és így nem kell tartanom attól, hogy egyből lemészárolnak. Nem a legjobb szituáció, de még mindig élek, és a társaim bármikor jöhetnek. Bár már nem nagyon számítok rájuk, talán egyszerűbb lenne egymagam megoldani a helyzetet. Úgy döntök, hogy nem fogok a pajzs mögött ülni amíg megbírkóznak a liftből való kiszállás lehetetlennek tűnő feladatával, inkább támadást kezdeményezek, amint arra lehetőséget látok. A célom, hogy a két fegyveres közül az egyik köztem és a másik közé kerüljön, ezáltal valamilyen szintű fedezéket adjon, és ha ez sikerül, akkor egy hirtelen mozdulattal felfelé rántom a pajzsot, megpróbálom kiütni a kezéből a fegyverét - ha ez nem sikerül, akkor csak felfelé tornászni, hogy ne tudjon egyből belőni a fedezékem mögé - és a mozdulatot tovább víve, a pajzs alját használva mérni egy ütést az állára alulról felfelé, remélhetőleg eltörve a nyakát, de egy ilyen pajzsos-alsóhorogtól mindenképpen el kellene ájuljon, az agyát érő hirtelen sokkhatástól. Ha sikerül amit tervezek, akkor egyből visszaengedem a pajzsot, újból fedezéknek használva, remélhetőleg már csak egy támadó ellen.

* *

Template nélkül:

King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Karakteradatok

ratenka87

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 13 Feb. 2017, 00:00

és Reena Reynolds

Következő körváltás: 2017. február 17. (péntek)

”Harmadik fokozatú védelmi rendszer elindítása… minden Hydra tag megsemmisítése!”
- April

Niteris kitudja nyitni az ajtót, így már Rex is eltud indulni. Nem módosított a tervén, hanem ugyanazt akarta alkalmazni, amit előző körben, ez pedig végzetes hibának bizonyult. Az előbb még Joseph nem állt az ellenfelek útjában, most pedig igen. Niteris a plafonon indult. Még el is kiáltotta magát, ami az ő részéről volt végzetes hiba, révén ez egy black ops küldetés volt. A következő pillanatban érezte, hogy valami megragadja a bokáját és teljes erőből lerántotta a földre, amin hangosan nyekkent és a doktor jó pár zúzódást szedett össze.
- Harmadik fokozatú védelmi rendszer elindítása… minden Hydra tag megsemmisítése!
Szólalt meg szinte a semmiből egy félig robot, félig humanoid valami, a hely korábban említett Mesterséges Intelligenciája emelkedett ki a talajból és anyagtalan formából szilárddá vált előtte.
April:
Rex száguldott és elugrott, sikeresen nekicsapódott az oldalával Joseph-nek is, mert pont a folyosó közepén állt a pajzzsal, Rex meg fel volt szerelve, így meglökte a társát. Szerencsére Joseph nem vágódott el, és még tudott támadni is. Rex nekitámadt annak, aki nem volt pajzs mögött, a másik elérhetetlen volt és a férfi karját harapta meg, amelyikben a fegyver volt. Azonnal érezte, hogy nem tudott a húsba vájni, mert a kézen valamilyen páncél volt, ami felfogta a fogakat. A férfi pedig nem is nagyon teketóriázott a kutya nyakát ragadta meg a másik kezével és Rex érezhette, hogy valamilyen karmok vannak a férfi ujjai végén, amik már most felsebezték a nyakát és próbálnak a nyelőcsövére és légcsövére ráfogni, valószínűleg azért, hogy kitépjék azt.
Joseph is támadni készült, ám ebben a pillanatban oldalról Rex futott neki, szinte feldöntötte őt, de szerencsére megtudott állni a lábán. A kutya ráharapott annak az ellenfélnek a kezére, aki nem a pajzs mögött állt és elejtette, így mozgás közben feltudta kapni a fegyvert és a másik férfit állon vágni a pajzzsal, ahogyan akarta. Az megtántorodott, néhány lépést „lépett” hátra, a hátával a falnak csapódott. Sajnos azonban csak megzavarodott, de még talpon volt, ellenben az ütéstől most nem tudott visszatámadni az amúgy is pajzs mögött levő Joseph-nek, akinek így most tiszta védekezni is alig tudó ellenfele van.
Ekkor szólalt meg a parancsnokuk is a komvonalon:
- A rendszer elkezdett kizárni és visszavenni az irányítást! – halhatta Reena hangját mindenki a rádióban. – Azt hiszem, hogy társaságom van…

template nélkül:

Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.