Birnin Zana

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Birnin Zana Empty Birnin Zana

Témanyitás by Cerebro on Kedd 28 Márc. 2017, 17:47

Wakanda fővárosa, ez a város a királyi székhely is és a kormány is ebben a városban tartózkodik.
Birnin Zana Birnin%20Zana2
Birnin Zana 1253620-thebigwjpg-684f77_1280w
Birnin Zana Birnin%20Zana
Birnin Zana Wakanda_the_golden_city_by_ssulti-d8t5461
Birnin Zana Latest_4

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 29 Márc. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 2. (vasárnap)

” Slaughter is not freedom, death is not freedom, and defeat is not freedom!”
- T'Challa (Earth-616)

Birnin Zana 00120

Wakanda ismertető:

Helyzete:
- A Viktória-tó nyugati oldalán fekszik, így szomszédos Tanzániával, Ugandával és keletről Kenyával.
Nyelv:
- Wakandai, Yoruba és Hausa. De ezen felül minden helyi beszél még legalább egy afrikai, vagy európai nyelvet is, hála a jó oktatásnak.
Gazdaság:
- Wakandai dollár a fizetőeszköz. Az ország legnagyobb nyersanya a Vibránium, amiből, ha eladnak, akkor 10.000$-t kérnek egyetlen grammért, az utóbbi években semmit sem adtak el belőle. Jelenleg főleg urániumot, szenet, gyémántokat és repülőjárművekhez szükséges alkatrészeket exportálnak.
Védelem:
- Wakanda fő védelmét, a Wakandai haderő adja, ami főleg gyalogosokból áll. Ezen felül rendelkeznek némi haditengerészettel is. A Wakanadia Légierő a légvédelemért felelős, minden itt szolgáló katonának harci páncélzata van.
- Hatut Zeraze ("Dogs of War") a titkosrendőrség volt korábban az előző uralkodó halála után oszlatta fel még Apokalipszis, amikor elfoglalta az országot, de mostanság titokban újra szerveződni látszanak és teszik azt, ami szerintük a legjobb az országnak.
- Az uralkodónak egy saját testőrsége is van a Dora Milaje, egy speciális női „haderő”, akik az életüket adnák a Fekete Párducért.
- Rendelkeznek hírszerző ügynökséggel, aminek a neve a P.R.I.D.E. (Princess Regent Intelligence Division Executives). (titokban igencsak összedolgoznak a Hydra-val)
- A Hydra-nak hála, velük karöltve rendelkeznek egy szinte SHIELD szintű világra kiterjedő kémügynökséggel is.
Politika és nemzetközi kapcsolatok:
- Harci ceremónia: A Wakandaiak egy úgynevezett „ál-törzsi” rendszerben élnek, az állam vezetője a Fekete Párduc. Címei szerint király/törzsfő, főhadvezér és a vallási vezető. A cím öröklődik, de bármelyik civil is megszerezhetné a harci ceremónia által. Ez a törvény hatályon kívül került, amikor az egyik uralkodót maga Bastet jelölte ki, azóta a mostani Párducig mindig Bastet avatarjai voltak az uralkodók.
- Taifa Nago: Lényegében ez a kormány, 18 törzsi vezető – öreg – alkotja ezt, hogy segítsék a Fekete Párducot a kormányzásban és tanácsokkal lássák el. A tanács a fővárosban, az uralkodói kastélyban ülésezik.
- Wakanda jelenleg az ENSZ tagja, van nagykövetségük New Yorkban is, a Fekete Párduc a küldöttük.
- Jellemzően igencsak elzárkózott ország, a jó viszonyt főleg Az Örök Birodalommal tartják (köszönhetően annak az uralkodó Lady Doria-val van együtt) és az AIM Birodalommal a magas technológiai fejlettség miatt. Titokban Németországgal azaz a Hydra-val is jó kapcsolatokat ápolnak. A többiekkel főleg semleges a viszony.
Oktatás:
- Wakandában a tudást nagyon nagyra tartják, és ápolják az ősi kultúrájukat. Minden wakandai fiatal 11 évet tölt el általános és középiskolában, amik teljesen ingyenesek. Ezek után dönthetik el, hogy mivel szeretnének foglalkozni. Nagyon sokan az ingyenes (helyieknek) és kiváló, világhírű egyetemekre járnak, mások pedig elhelyezkedhetnek mezőgazdasági, bányász és laborkomplexumokban.
- A világ egyik, ha nem a legműveltebb államáról van szó, a lakosság 0% analfabéta, ezt sehol máshol nem igen tudják elérni.
- Az elszigetelődés miatt nagyon sokáig tilos volt a helyieknek külföldön tanulniuk, illetve külföldieknek itt, ezt az ősi ostoba törvényt az előző uralkodó 2015 környékén törölte el.
- A Dora Milaje tagokat egy külön felszerelt komplexumban képzik, aminek a neve Upanga.
- Néhány évvel ezelőtt létrehoztak szuperhumánoknak és mutánsoknak egy iskolát itt, a Wakandai Iskola, az Alternatív Tanulmányokért. Ez az iskola a Xavier iskolával is szövetségben van.
Egészség:
- Wakanda egészségügyét a beszedett adókból tartják el teljes mértékig. Minden állampolgár ugyanolyan szintű ellátást kap. Az emberi társadalmak közül itt a legmagasabb az átlagéletkor.
- Születéskor minden wakandai állampolgár kap egy Kimoyo karkötő-t, amivel a fizikai és lelki állapotukat is nyomon tudják követni. Az eszköz jelzi a betegségeket, mindent, így azonnal kiderül, ha valami bajuk van, ezt azonnal orvosolni is tudják így.
- Wakanda már az AIM Birodalom előtt évtizedekkel feltalálta a rák ellenszerét, de a korábbi elszigeteltségük miatt vonakodtak másokkal megosztani ezt a tudást.
- Egy Wakandai ügyvéd mondta ezt korábban :”Ha más országokat is érdekelné az embereik jóléte, egészsége, soha sem adnának el egyetlen szál cigarettát sem.”
Technológia:
- A Wakandai technológia teljesen egyedülálló a bolygón, a legnagyobb része még az elszigeteltség előtti időből maradt fenn. Ehhez persze később hozzájött az AIM technológiája, amikor elfoglalták az országot, majd Apokalipszisé – 2017-2019 időszak – is belekerült bizonyos szinten. Azonban nagyon nehéz vegyíteni a helyi technológiát külső technológiákkal. A számítógépeik olyan fejlettek, hogy szinte feltörhetetlenek. Azonban mivel mindenki mástól nagyon különböző a technológiájuk, meg kell érteniük a többi technológiát. Részben mert annyira fejletlenek és mások az övékhez képest.
- A legtöbb technológiájuk értelemszerűen vibránium alapú, roppant modern kommunikációs eszközöket használnak, mint a Kimoyo karkötő, vagy a Kimoyo kártya.
- A Wakandaiak nem használnak fosszilis üzemanyagot, pedig a földjeik tele vannak vele. Megannyi környezetbarát technológiát használnak helyette, napenergia, szélenergia, hidrogént és geo-termált.
- A Wakandai tudósok jó száz évvel a világ többi része előtt külön tudták szedni az atomokat.
- A 20. század közepén, amikor a szovjet és az amerikai űrprogram még csak gyermekcipőben járt Wakanda már műholdakat állított földkörüli pályára.
Vallás:
- A Wakandaiak ugyanazt az istencsaládot tisztelik, akiket az ókori egyiptomiak is. Különösképpen Bastet-et, a Párducistennőt, aki Wakanda védőistennője is egyben.
- - Párduc kultusz: Amikor annak idején a Vibrániumot hozó meteor becsapódott Wakandába nagyon sokan megfertőződtek és fájdalmas körülmények között „gonosz szellemekké” mutálódtak. Megtámadták a többi Wakandait. Az első Wakandai uralkodó hozta ekkor létre a kultuszt és az istennő kegyéből a vibránium közelébe tudtak menni, hogy legyőzzék a szellemeket. Ő lett az első Fekete Párduc, ami ceremónikus és vallási státusz is egyben. A Párduc jelmez is vallási szimbólumokkal bír. A kiválasztott Párduc, aki az istennő előtt nyeri el kegyét méltó ahhoz, hogy a szent és áldott növényt, Szívalakút növényt, aminek hála nagyobb erőt, ügyességet és ellenállást kap. Régen ez volt, manapság az istennő teszi avatarrá a méltó Párducot.
- Fehér Gorilla kultusz: törvényen kívüli és veszélyes csoport, a pusztító akcióikról híresek. Felmenőik és ők maguk is elfogyasztották a fehér gorilla húsát, így szuperhumán erőre tettek szert. Ghekre-t a Majomistent imádják. Vezetőjük a Majomember (Man-Ape) majdnem olyan jó harcos, mint a Fekete Párduc.
- Oroszlánkultusz: Szekhmet vallása, nagyon sok követőjüket elvesztették 10ezer éve, amikor megjelent a Párduc kultusz. Még úgyis, hogy Szekhmet megmutatta magát a követőinek, míg Bastet csak a papoknak/papnőknek.
- Krokodil kultusz: Szobek isten követői, egy elfeledett kultusz, nagyon kevés követője van manapság.
- Hiéna kultusz: Nomád csoport, akik szétszéledtek Afrikában, főleg guberálással foglalkoznak, mindenfélét gyűjtögetnek, és főleg lopással szerzik kenyerüket.

~ Nemesi negyed ~
A Hydra számára a Fekete Gém megtámadása után nyilvánvaló volt, hogy a cég vezetői és emberei mit is akarnak tenni hosszú távon, visszaszerezni Wakanda függetlenségét. Mivel Wakandában így is jó páran vannak, akik kezdenek átlátni azon, hogy a Hydra bábja ül a trónon, akit nem is a Párducistennő nevezett ki uralkodónak egyre több az elégedetlen személy, de nem tudni, hogy kik lehetnek árulók. Emiatt a Hydra-nak lépnie kellett az ügyben…
A katonák, mint T'Ruel is annyit vettek észre ebből az egészből, hogy kicsit több nem afrikai jött az országba és sok katonát lehetett látnia a palota körül és belül is. Ez most nem a megszokott embertelen őrség volt, akik a hercegnőjüket kísérték, ezek mások voltak. Pletykák kaptak szárnyra, hogy olyanok vannak a fővárosban és az országban, akik meg akarják dönteni az uralkodót Malakhia Dellambra-t, a jelenlegi Fekete Párducot, aki Apokalipszis és az AIM pusztítása után visszavezette az országot az aranykorba.
T’Ruel és társainak a parancsnokuk felhívta a figyelmüket arra, hogy ma különösen legyenek éberek a járőrözésnél, mert a holnapi nap folyamán lesz az egyik állami ünnep, amire külföldiek is érkeznek és mindennek tökéletesnek kell lennie. T’Ruel és társai a nemesi negyedben folytatták a járőrözést egyébként, ma pedig legalább féltucat újoncot is beosztottak hozzájuk, több szem többet lát alapon.
Jelen pillanatban a barakk bejárata előtt vannak, lassanként mindenki megérkezett és neki is állhatnak majd a mai járőrözésnek. Az újoncok fiatalok voltak, talán ez lesz az első járőrözésük, egyenruhájukon a közlegény rangjelzés. T’Ruel és a társaik ugyan testőrök volt, de egy testőrnek is át kellett néznie a helyet, ahol majd a kormánytagok is lesznek. A társainál is összesúgva hallotta, hogy ők is a felröppent pletykáról beszélnek egymás között.

~ Egyetemi negyed ~
Ervin még ősszel érkezett meg Wakandába tanulmányi ösztöndíjjal és azóta is itt van. Most már a második féléve volt az egyetemen, reggel fél 9kor kezdődött az órája, így éppen az egyetemi negyed parkjain vágott át, hogy a tanórára érjen. Az egyik parknál volt egy kávézó nagy terasszal, jelenleg csak egyetlen személy ült kint, egy csinos, rövid világos ruhában ülő szőke hajú nő. Akkor pillantott fel, amikor Ervin a közelbe ért, amikor a fiú elment mellette, akkor szólalt meg.
< - Herr Blüdheim! – szólt utána a nő németül. – Kérem jöjjön vissza és foglaljon helyet. >
Ha megtette, amit kért, akkor szólalt meg ismét
< - Reynolds parancsok vagyok, tudnánk valahol négyszemközt beszélni? – érdeklődött. – Azt hiszem, hogy a mai előadásait és gyakorlatait ki kell, hogy hagyja. Ha nem tud semmilyen biztonságos helyet, akkor a kocsim a park szélén áll, elmehetünk az uralkodói palotába is, hogy biztos körülmények között tudjunk beszélni. >
Ervintől függött, hogy mit is mond, mit tesznek, ha tudott olyan helyet, ami itt kint biztonságos volt, akkor a nő követte, ha nem, akkor a számla kifizetése után elindult a kocsi irányába, azzal pedig majd a palota felé.

~ Ezüst folyó hotel ~
A három férfi az Ezüst folyó hotel egyik lakrészében várakoztak, az országba annyira nem volt nehéz most bejutni, bár nehezebb, mint máskor, révén holnapi napon egy állami ünnepség lesz és sok külföldi politikust is vártak minderre. Valaki valószínűleg az USA kormány megbízásából volt itt – ez Theon – míg Talont és Victort a Fekete Gém tulajdonosainak ügyvédje kereste meg, hogy szükségük lenne segítségre és szakértelemre, mindezekért természetesen fizetnek is. (Ha van jobb ötleted, hogy miért vannak itt, akkor nyugodtan írd azt.) Azt mindhárom férfi tudta már előre, hogy jó eséllyel Hydra konspirációk is vannak az országban, így ne lepődjenek meg, amikor a helyi kontakt felhozza mindezt. Ő lesz az is, aki majd elmondja a feladatot és a küldetést is. A kontakt itt a lakosztályban fogja őket felkeresni, személyleírást kaptak a hölgytől, aki pontban kora reggel a megbeszélt időben be is lépett egymaga a helységbe.
A nő:
Birnin Zana 634b48baa6054a36a54763327e4f01b3

//Huh ezt az összegzést lefordítani/megírni hosszú volt és fárasztó… felszerelés listát írjatok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 29 Márc. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Theon Lupin, Victor Montano


Árva már napokkal, majdnem egy héttel ezelőtt megérkezett Wakandába, kellett egy távolabbi kisvárosban egy személy, akit levadászhatott, hogy átvegye a helyét, amíg itt ügyködnek. Talált is egy fiatal nőt, Okoye Baku-t, akit el is intézett. Noha nem volt egyszerű dolga a Kimoyo karkötők miatt, de végül is megoldotta a dolgot. A parancsait megkapta már odahaza Hewer-től és Meadow-tól, így pontosan tudta, hogy miket is kell átadnia azoknak, akik eljöttek. Két napja jött a fővárosba, mintha ő maga is csak az ünnepségek miatt érkezett volna ide, a hotelban vett ki magának is szobát, majd a megbeszélt napon és időben lement a másik lakosztályba, ahol már hárman várakoztak is.
- Üdvözlöm önöket uraim! – köszönt. – Okoye Baku vagyok, nekem kell a feladatról tájékoztatást adnom.
Angol nyelven beszélt, ez volt a legcélszerűbb, végigmérte a férfiakat, néhány pillanatot várt, hogy bemutatkoznak-e, vagy sem. Igazából nem volt fontos, ha bemutatkoztak, hát bemutatkoztak, ha nem, akkor nem.
- Valamennyire bizonyára már értesültek a dolgokról, hogy Wakanda igazi uralkodói gyanítják, hogy a Hydra lehet a háttérben, hogy ők mozgatják a dolgokat itt Wakandában és tartják valahogyan sakkban a jelenlegi uralkodót. Nekünk erre kell valamilyen módon bizonyítékot találni, illetve a városon kívül a dzsungelben felkeresni a Fehér Gorilla kultusz tagjait és megnyerni őket a Fekete Gém tulajdonosainak, hogy lépjenek velük szövetségre Wakanda érdekében. Mondanom sem kell, hogy ez titkos küldetés, nincs közünk az USA kormányhoz, a megbízóinkat sem ismerjük. Hogy mit ajánlhatunk fel a Fehér Gorilláknak? Későbbi politikai státuszt, fegyvereket, információkat, amik nem amerikai államtitkok és ehhez hasonlókat lehet felajánlani nekik.
Itt elhallgatott, várta, hogy feldolgozzák a férfiak, amit hallottak.
- Hol akarnak kezdeni, itt a városban, vagy a dzsungelban?

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Szer. 29 Márc. 2017, 12:04

Juan az elmúlt hónapokban mások számára unalmas életet élt. Nagy hangsúlyt fektetett cégének fejlesztéseire és a gyártási kapacitásának növelésének előkészítésére. Emellett kereste az új technológiák, anyagok és szakterületek bevonásának. Egyre inkább belemerült robotikai kutatásokba és elkezdett ő maga implantokat tervezni az ortézisekkel szerzett tapasztalatainak felhasználásával. Időközben egyszerre lett befektető és keresett befektetőket. Így talált rá a Fekete Gémre, akik előtt bár rejtve maradt alteregója mélyebben bevonták egyes fejlesztési területekbe. Így került szóba egy nem hivatalos tárgyaláson, hogy szükség lenne egy független tárgyalópartnerre a közeljövőben Wakandára, ő pedig örömmel vállalkozott rá. Ám amikor jobban tájékozódott a feladatról, illetve a helyi politikai viszonyokról, majdnem visszakozott. Nem is a céljainak "titkos" minősége, hanem az zavarta hogy nem lehet ott "Talon" páncéljában. Sokat agyalt rajta hogyan csempészhetné be az országba a felszerelését, de nem jött rá a megoldásra. Ugyanakkor egyik kardját sikerült bejuttatnia.
A szállodában már várta a foglalása és a helyi kapcsolattartója, no meg két számára ismeretlen férfi.  Amikor találkozott velük illemtudóan bemutatkozott mint Soto Castillo, majd elővette utazótáskájából a laptopját, lepattintotta a hátulját és kivette belőle a kardhüvelyét. Nem nyitotta ki a fegyvert, csak felrögzítette a polarizált fémlapra, amit a teste jobb oldalára húzott vékony réz ötvözetű hártyával ért el. Így bal kezével bármikor előránthatja, de zakója tökéletesen rejti a fegyvert. Végighallgatja a nőt, majd kissé elgondolkodik és ha tud elsőnek szólal meg.
-
Én alapvetően a dzsungelben kezdenék. Ezért vagyok itt.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Pént. 31 Márc. 2017, 11:28

~ Szép város... ~ Volt az első gondolata a repülőn ébredés után, miközben kinézett az ablakon leszállás közben. Egy kedves, fiatal steward ébresztette hosszú álmából. Kicsit próbált nyújtózni, de nem igen engedte ezt az ülőhely mérete. Foglalhatott volna magának jobb helyre is, de el volt foglalva a jogi és engedélyeztetési akadályokkal. A fegyverét kellett áthoznia a határon, de végül sikerült. A jó ülőhelyekről viszont lecsúszott a nagy érdeklődésre való tekintettel. Leszállás után átvette a csomagját és a speciális csomagját, majd elindult a szállodába. Odaérkezése után a két néven foglalt szobájából az egyikbe jelentkezett csak be. A szobájában összerakta addig darabokban lévő pisztolyát, elhelyezte rejtett övtokjában majd a plusz tárat is elhelyezte a zakója belső zsebébe. Ezt követően ment csak fel abba a lakosztályba, ahol találkozott a többiekkel. Nem mutatkozott be, csak ült csendben. Végighallgatta a kapcsolattartójukat, majd az első megszólalót. Közben azon gondolkodik, hogy őt mint biztonsági szakembert, miért is hívták. Próbálja összerakni a teljes képet, de nagyon sokat nem tud még mondani csak a híreket és a megbízói információit képes összefésülni. Rövid töprengés után szólal csak meg.
-
Én körülnéznék a városban és a kiemelt helyeken, hogy mi a helyzet. Merre, mit lehet látni, mozgások, felszerelések...satöbbi.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Pént. 31 Márc. 2017, 12:17

Egy hét. Ennyit feküdt a város körüli erdőkben és területeken Theon. Ennyivel korábban került az országba. Kívülről figyelte az új jövevényeket, a város körüli ellenőrzőpontokat állandó és ideiglenes bázisokat. Csak ezt követően sétálhatott be a városba, ahol a második dolga az volt hogy megebédelt. Az első az, hogy helyi, laza ruházatra váltott. Ezt követően egy sikátorban elégette azt a ruházatát és minimális felszerelését amit az erdei küldetés alatt, a túléléshez használt. Majd zsebre vágta a maréknyi helyi valutáját és besétált a szállodába ahol találkoznia kellett a kapcsolatával és az adhoc társaival. A szobába belépés előtt kopogott. Nehogy lelőjék. Sosem bízott az összeesküvőkben. Szerinte túlságosan paranoidok. Persze teljes joggal. Érkezése után természetesen be is mutatkozik.
-
Hello, hello. Victor Rasmussen. Látom nem csak az országban, de a szobában is színbéli kisebbségbe kerültem. - néz végig a két hispánon és a nőn, majd leül egy olyan helyre, ami még szabad és várakozni kell. Meghallgatja a helyi kapcsolattartóját és a két másik férfit. Látja, hogy mindenki másért van itt. Ő is. Megkapta a megfelelő instrukciókat még otthon, amihez ragaszkodnia kell. Végül, hogy összezavarja az egész rendszert, egy harmadik utat kér magának. - Én az ikrekkel találkoznék először. Meg kéne valami önvédelmi fegyver is...ha megoldható.

Felszerelés:

- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Pént. 31 Márc. 2017, 12:57

~T'Ruel, Nemesi Negyed~

T'Ruel a megszokott tartásával járőrözött a nemesi negyedben. Zavarta a dolgok fejleménye, miszerint egyre több külföldi van az országban, és hogy egyre nehezebb a testőrség dolga. Nem tudta, hogy kik vannak ellenük, kik velük, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor néhányan egyenesen az uralkodó halálát akarják. Pedig az uralkodóval nem volt semmi baj. Az ország virágzott, béke volt, és az emberek boldogok. Nem értette sosem a szélsőséges csoportokat, akik mindenben megtalálták azt, ami nekik nem tetszett. Külön kiemelték, hogy legyenek nagyon éberek, nem mintha amúgy nem végeznénem jó munkát. Persze az újoncokról nem tudott nyilatkozni, de ők zavarták a legjobban. Nem azok, akik unott tekintettel nézelődtek, és látszott rajtuk, hogy csak a biztos munka reményében jelentkeztek, vagy valamilyen más külső hatásra. Nem volt vele semmi problémája, ha valaki nem olyan fanatikus, mint ő maga, amíg a munkáját valamilyen formában elvégzi - és ha probléma van, akkor tudta, hogy ezek az emberek is a maximumot fogják adni, ezt korán beléjük nevelték.
Nem, őt azok a kidolgozott izomzattal rendelkező nagyképű újoncok zavarták, akik kapkodták a szemüket, mindenhol veszélyt sejtettek, és várták, hogy mikor lesz valami akció. Azt hitték azzal, hogy szereztek néhány vágást a kiképzés közben, már tudják mi a háború, mi a harc. Nem szeretett ilyen emberekkel dolgozni, gyakran lehet elkerülni a vérontást, a harcot, de ezek mégis kiprovokálják. Testőr volt, nem utcai bunyós, bár tudott, mégsem szeretett harcolni. Főleg akkor nem, ha mások kerülhetnek veszélybe.

felszerelés:

Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei, Kimoyo- karkötő, card

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szomb. 01 Ápr. 2017, 22:03

Kellemes tavaszi napra virradtunk. Viszonylag elfogadható volt az első óra, így még az se vette el a kedvem. Elméleti kvantum fizika II. Nem teljesen új dolog, de a wakandai fejlett technológia miatt megéri bejárni. Szerintem sehol máshol a földön nem találni ilyen fejlett egyetemet. A legjobb mikroszkópok, távcsövek, számítógépek. Ez az ösztöndíj talán az egyik legjobb dolog amit valaha csináltam. Az egyetlen probléma, hogy mindjárt vége. De, hé, ki tudja meddig van rám szükség itt. Lehet, hogy kihúzok itt még egy évet. Egy wakandai MSC mégiscsak nagy dolog. Ahogy átvágok a parkon egy női hangot hallok mögülem a kávézóból. Ahogy visszafordulok elakad a szavam.
<- Frau Standartenführer!-> kérdeztem meglepetten. Talán kicsit hangosan is. Egy pillanatig még tisztelegni is akartam, de aztán megembereltem magam. Inkább egy toroköszörülés után hallgatottam a felettesemre és leültem. Meghallgattam mit szeretne az ezredes és utána egy pillanatig gondolkodottam.<- Az egyetlen ami így hirtelen eszembe jut az egy teázó egy utcányira innen. Ott lehet bérelni kettesben szobát, de nem tudom mennyire biztonságos. A falak elég vékonyak.-> mondtam. Nem valószínű, hogy ez jó helyszín neki, de valamit mondani akartam. Nem szabad ennyire felsülni egy igazi hős előtt. Még csak jól sem indult az egész, nem kéne tovább rontani. Nem tudom, hogy mi folyik itt, de az biztos, hogy valami durva dolog fog történni. Nem hiába megyünk a királyi palotába. Ha nem felelt meg a teázó, akkor követem a nőt a kocsihoz. Közben a telefonom írok a többieknek, hogy ma nem leszek bent, hiszen rosszul érzem magam, így hirtelen.

Felszerelés:

Egy iskolatáska benne egy füzettel, tollal, laptoppal. Jobb zsebében egy telefon és fülhallgató, balban a pénztárcája és lakáskulcs. Átlagos tavaszi ruhát visel.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 02 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 6. (csütörtök)

”Hallottátok?! Elméletileg a holnapi ünnepségeken valami bejelentést tesz a Párduc!”
- Wakandai pletykák

Birnin Zana 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Rul az aggodalmaival együtt indult útnak. Itt annyira azért nem kellett tartani attól, amitől tartott, ez nem volt jellemző Wakandára és ezt ő maga is tudta. Mindenki jól képzett, higgadt, harcra kész, de nem feltétlen ugranak mindennek. Inkább az idegenek azok, akik úgymond „aggasztották” a helyieket. Nagyjából tizenöt évvel ezelőttig Wakanda ugyanis teljesen elszigetelt volt, ezek után ment az uralkodó először el az országból. A halála után, akik utána jöttek, azok pedig agresszívak voltak és uralkodni akartak az országon. Mint az AIM és Apokalipszis. Ugyan volt jó pár Európai, akik teljesen beilleszkedtek és úgy védték Wakanadát, mint a helyiek, de a többség akkor is kizsákmányolni óhajtotta a gazadag országot. Így leginkább a helyieknek és a katonáknak is a külföldiekkel volt gondjuk, de még feléjük sem viszonyultak rasszistaként, ellenségesként. Megvan az előnye, ha a világ legkulturáltabb és legműveltebb országában él valaki.
De ezekben a napokban egyébként is kissé ingerültebb volt mindenki, ez a nap olyan volt, ezt T’Rul is tudta, hiszen jó párszor megélte már, mint az angoloknál a néhai II. Erzsébet születésnapjai. Mindenki úgy vélte, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie…
Alig pár perce indult a csoport, amikor máris gondba ütköztek. Még meg sem látták, hogy mi történt, de hangos veszekedést lehetett hallani francia nyelven a sarkon túl. Ha odamentek a sarokra, akkor látták, hogy négy személy, egy Wakandai pár és egy francia nyelven beszélő fehérbőrű pár egymással vitatkoznak hangosan és hevesen gesztikulálnak.

~ Egyetemi negyed ---> Palota ~
Reena-nak nagyon sikerült Ervint meglepnie a jelenlétével, akinek fel is vázolta, hogy beszélniük kell. Mivel a fiatal fiú ismerte a környéket és a várost, így nála érdeklődött a nő arról, hogy hol is tudnának beszélni. A kávézóra megrázta a fejét.
< - Maradjunk a palotánál akkor – mondta még mindig németül. >
Így hát mind a ketten bepattannak a kocsijába és hamarosan megérkeznek a nemesi negyeden keresztül a palotához pár perc alatt. A kocsi fedett volt és sötétített üvegű, így nem láthatta meg őket a járműben senki sem. Az egyik hatalmas garázsban álltak meg, majd onnan mentek fel egy modern eligazító helységbe.
eligazító:
Birnin Zana Ababdc6c6c34742392e1268603004e46
< - Akkor nem is húzom nagyon egyikünk idejét sem – kezdte a nő. – Egy tudományos tisztre volt szükségem, mivel maga az egyetlen tudományos Hydra közeli, vagy Hydra tag ilyen téren a fővárosban jelenleg, így magát jelölték ki a feladatra. Az előző uralkodó valahol a dzsungelben épített egy földalatti bunkert, ahol különleges vibránium alapú technológiai dolgokat rejtett el, többek közt egy vibránium alapú techno-organikus vírust, ami képes a növényeket gépekké alakítani. Találja meg ezt a helyet. >

~ Ezüst folyó hotel ~
A beszélgetés tovább folytatódott, Árva felvázolta a lehetőségeket, a három férfi pedig három felé szándékozott menni, vagyis három féle dolgot tenni, mindezzel nem kis fejfájást okozva a végrehajtónak.
Victor gondolkodott azon, hogy miért is lehet itt, amilyen információkat tudott, hogy több kisebb sejt is van az országban és ezeket kellene összefogni, ellátni tanácsokkal, segíteni. Ez volt lényegében az ő feladata, ezért kérték meg, hogy ő is jöjjön. Egyelőre a sejtek nem voltak ismertek sem, így még őket is fel kellett deríteni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 02 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Theon Lupin, Victor Montano


Árva szinte repesett az örömtől, hogy mindenki teljesen mást akart, ennyi felé nem tudott szétszakadni, hogyha akart, akkor sem. Már csak azért sem, mert más alakját nem igen vehette fel ebben a helyzetben, mert nem tudott volna újabb ennyi idő alatt újabb Kimoyo karkötőt feltörni sem átprogramozni, hogy ne tűnjön fel a másik személy halála és addig is, amíg ő maga használja, addig is ugyanolyan adatokat rögzítsen, mint korábban. Az a fickó, aki körül akart nézni, ő legalább tudott egyedül menni és ahhoz, hogy a „munkaadóikkal” beszéljen, azt innen is ment. Így akkor úgy tűnt, hogy Árva a Fehér Gorillákhoz fog menni az érintett férfival, de előtte még el kellett mondania, amiket a kérdéseikre tudnia kellett a triónak.
- Akkor kezdjük önnel – fordult Theon felé. – Sajnos a személyes találkozó nem megoldható egyelőre, ugyanis ők az USA-ban vannak, a Hydra ismeri a személyazonosságukat, soha sem jutnának be Wakandába, amíg nincs meg a megfelelő háttér. De biztonságos kommunikációs vonalon tud velük beszélni. A többieket is eligazítom és össze is hozom a kapcsolatot, ha megfelel önnek Mr. Rasmussen, önvédelmi fegyvert is kap.
Még megvárta a választ, majd ezek után Victor következett.
- Önnek a nemesi negyedet ajánlanám – kezdte. – Ott lesz ugyanis holnap az ünnepség, most ott van a legnagyobb mozgás, mind az uralkodópárti, mind az őt támadók részéről. Ezért lenne ott célszerű körbe néznie, hátha megtud egy-két dolgot.
Mondta el a javaslatát, de persze ez nem parancs volt, így ráhagyta a férfira, hogy oda megy egyébként, ahova akar. Végül Talon szavaira bólintott.
- Akkor én önnel fogok tartani a dzsungelbe, már volt lehetőségem feltérképezni a környéket, így tudom, hogy hova kell menni. Persze abban az esetben csak, hogyha ez önnek is megfelel.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 05 Ápr. 2017, 10:09


T'Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

A járőrözés a szokásos unott mederben folyt volna, ha nem lennénk pár nappal a nagy esemény előtt. Szinte mindenki feszült volt, a legtöbb wakandai érezte - ahogy T'Ruel is, ott volt egy szorongató érzés a zsigereiben - hogy valami történni fog. Tudták, hogy az elmúlt eseményeknek lesz valami hatása, és ha valami történni fog, akkor az most fog megtörténni. Alig pár percig járőröztek, és T'Ruel alig rágódott az aggodalmain egy keveset, máris bele futottak egy veszekedő csoportba, ránézésre egy külföldi és egy helyi pár vitatkozott egymással. Az ébenfekete bőrű testőr laza testtartást vett fel, és intett az újoncoknak - tökéletes próba, és általános eljárás, hogy ilyenkor hagyják őket intézkedni, legalább belerázódnak a munkába. Ő amúgy is testőr volt, nem járőr, és most inkább biztonságtechnikai okokból tartott a többiekkel, és inkább azért volt itt, hogy a gyanús, veszélyes alakokat szűrje ki, ezek pedig nem tűntek annak. Ettől függetlenül figyelt, hátha az egész csak egy elterelés, és rájuk akarnak támadni, vagy valami olyat intézni, amit egy esetleges őrjárat nem nézne jó szemmel. Fél füllel figyeli csak a beszélgetést, és az intézkedést, és félreteszi az aggályait is. Jelenleg nyugodt, koncentrált, ura a testének és az elméjének. Nem szeret harcolni, és reméli hogy nem kell majd harcoljon. Nem azért mert félne, azért mert nem szereti a felesleges áldozatokat.
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Szer. 05 Ápr. 2017, 12:25

Amikor Rasmussen megérkezett, felcsillant Soto szeme. Érdeklődéssel figyelte a látható inplantokkal rendelkező férfit és közben azon gondolkozott, hogy megkéri, had vizsgálja meg a pótolt testrészeit amikor ennek vége. Jól el is raktározta magában a nevét, bár arra egyelőre nem jött rá, hogy ki küldhette vagy milyen céllal is érkezett. Nem úgy néz ki, mint aki politikai tanácsadó, mégis az uralkodócsalád leszármazottaival szeretne találkozni...elmélkedéséből a kapcsolatuk hangja ugrasztotta ki. Bólogatott.
-
Rendben, menjünk. - vágja rá hirtelen, majd elővesz három névjegykártyát. Az egyiket összegyűri, majd kisimítja, a másodikat hosszában hajtja félbe majd kisimítja, míg a harmadikat érintetlenül hagyja. Ezeket átadja a többieknek. - Hölgyem, uraim. Én hivatalos üzleti ügyből vagyok az országban, amerikaiként. Senki sem fog csodálkozni ha megtalálják bármelyiküknél a névjegykártyámat. Gépen, bárban, bárhol osztogatom. Ezen rajta van a telefonszámom, vész esetére. - Azt mondjuk ő sem gondolja át, hogy egy üzletember mit tehet értük vész esetén. - Én készen állok.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Szer. 05 Ápr. 2017, 12:44

~ Megban a házi rasszistánk... ~ fut át az agyán Rasmussen megjegyzésére ~ Ideális földrészen van ehhez... ~ összegzi magában a csevegős partnerüket, majd figyelme az eligazító hölgyre irányul. Amikor az megteszi a javaslatát bólint. Ha itt puccsot akarnak támogatni, akkor fel kell mérnie a biztonsági környezetet. Több kérdésére is választ keres. Aztán megkapja az egyik névjegykártyát. Meglepi a spanyol precizitása és előre gondolkodása, már ami a fedett műveletet illeti és annak az álcázását a különböző módon sérült névjegykárttyalk. Előveszi tárcáját és elhelyezi az erre fenntartott fakkban.
-
Köszönöm az útba igazítást. Estére szerintem elég információm lesz... - Azzal feláll és távozóra fogja. Úgy döntött, hogy taxival fog menni, mert megteheti. Főleg mert a végén úgyis hozzácsapja ezt is a költségszámlájához...ha meg elbuknak úgyis mindegy lesz már. Elmosolyodik, hiszen volt már ennél rosszabb biztonsági környezetben is fedett munkán, most pedig csak az ünnepségre érkezett. Nem követett el semmit. Még. De készül. Valószínűleg ez a legnagyobb szabású akciója...pedig ő csak vissza akart vonulni. De amikor a Hydra támadás alatt Miller felhívta, valami megint megmozdult benne. A puskapor szaga visszarántotta a szomorú valóságba...a nyers harcosok világába.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Szer. 05 Ápr. 2017, 13:04

- Semmi ismerkedés, kiragasztott névtáblák, bizalomjátékok? Egyből mindennek a közepébe...biztos szorít az idő. - Mondja kicsit sajnálkozva és megcsóválja a fejét. - Hát jó. - Töprengő arcot vág, majd elkezdi sorolni. - Legjobban egy 9mm-es, 10-12 centiméteres csőhosszú, legalább 12 lőszeres tárkapacitású, rövid lőfegyverre lenne szükségem. Mondjuk német gyártmányra. Ez egészen pontosan a Walther P99-es leírása, de hasonló is jó lesz. Ez önvédelemre tök oké. Meg valami tokot is kérnék hozzá, hogy tudjam rejtve viselni. Meg plusz tár és lőszer sem ártana...ha már így kihagyjuk az előjátékot. - kicsit elmosolyodik, vár valami reakciót, miközben összegyűrve a zsebébe gyömöszöli Sato telefonszámát. Nem mintha lenne bármi amin hívhatja. - Az ikrekkel inkább mégse beszélnék. Drága lenne a telefonszámla. Ezzel szemben a legjobban felszerelt ellenálló csoporttal találkoznék. Érdekelne mit tudnak mit láttak, mire készülnek. Aztán leszarozom amit csinálnak és megmondom, hogy lehetne jobban. Én mondjuk tökre ezért vagyok itt....aztán este megtarthatjuk az ismerkedős happeninget. - majd ép szemével a nőre kacsint.

Felszerelés:

- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szer. 05 Ápr. 2017, 22:27

Beültünk az autóba és elindultunk a palotába. Elég szürreális élmény volt. Reena Reynolds. Gyakorlatilag a legmagasabb rangú aktív katona. Ha nem kellene a föld alatt rejtőzve élnünk, akkor háborús hős lenne az összes lehetséges kitüntetéssel. Nem tudom mi lesz a feladatom, de a legjobb tudásom szerint oldom meg. Nincs kétség.
Ahogy megérkezünk rögtön egy eligazítóba megyünk. Eléggé modern szoba. Rengeteg számítógép és egyéb megfigyelő és irányító eszköz. Tök jó lenne, hogyha hagynának játszani egy kicsit vele. De nem lehet most. Feladatom van. A dzsungelben van egy bunker, tele high tech cuccokkal. Meg kell találnom. Nem tudom, hogy mennyire vagyok alkalmas a feladatra. Elméletileg a behatolás lenne a szakterületem. A tanult mágiák és technológiám erre mennek. Bár gondolom, hogy a dzsungelben is tudok viszonylag észrevétlenül közlekedni. Csak jó lenne valami ötlet, hogy merre keressem. Nem tudom, hogy valamikor volt-e szó régi wakandai bunkerekről, esetleg egy olyan területről, ahol a talaj megfelelő a bunker építéshez. Gondolom innen el lehet érni a megfelelő adatokat. Sőt, talán a vibránium energia jelét is le tudnám nyomozni. Bár gondolom ez nagyon nyilvánvaló. Ha ilyen könnyű lenne megtalálni, már más megtalálta volna.
<- A küldetést elfogadom, Frau Standartenführer!-> mondom nagy örömmel és beleéléssel, természetesen tisztelegve.<- Kérvényezhetek geológiai adatokat a területről, hogy leszűkíthessem a lehetséges helyeket?-> kérdezem tőle.

Felszerelés:

Egy iskolatáska benne egy füzettel, tollal, laptoppal. Jobb zsebében egy telefon és fülhallgató, balban a pénztárcája és lakáskulcs. Átlagos tavaszi ruhát visel.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 06 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 10. (hétfő)

” Az élet egy nagy tánc, és mindnyájunknak van feladata.”
- Téli mese c. film

Birnin Zana 00120

~ Ezüst folyó hotel ~
A társaság tovább beszélgetett és hamarosan meg is született, hogy végül Theon is hova megy így, hogy nem beszél az ikrekkel egyelőre. Mikor ez megvolt, akkor még a nő is átvett egy névjegykártyát, majd pár percet kért Theon-tól, hogy szerezni tudjon neki egy fegyvert, ezek után pár percre távozott és a kért fegyverrel tért vissza. Amint ez megvolt, akkor mindenki elhagyta külön-külön a hotelt, hogy a saját ügyeikkel foglalkozzanak.
Árva Theon-nal és Talonnal a város széle felé vették az irányt, míg Victor a belvárosba, a nemesi negyedbe.

~ Nemesi negyed ~
Victor könnyedén tudott taxit fogni, azzal pedig a nemesi negyedbe mentek. A taxisofőr felhívta a figyelmét, hogy elég sok helyen forgalomkorlátozás van a másnapi rendezvény miatt, sok hely le van zárva. Ha Victor kíváncsi, akkor ajánl a taxis megnézhető múzeumokat, nagykövetségeket, tereket, parkokat, épületeket, templomokat, vagy akár a királyi palotát is természetesen tisztes távolságból, így csak a férfin múlt, hogy hova is szeretne menni elsőként.

T'Ruel intett a fiataloknak, hogy kezeljék ők az ügyet, akik közül ketten oda is mentek, a harmadik pedig félútról fedezte őket. Egyre többen kezdték a kis esetet figyelni, most, hogy megfordultak a veszekedők a testőrség érkezésére már látható volt, hogy mi volt a baj. A földön több üveg volt összetörve, az egyik turista – a nő – fehér ruhája pedig vörös volt, nem vértől, hanem bortól. Talán fél percet beszélt a két újonc velük, majd igyekeztek elhajtani a nézelődőket, akik közül többen még fényképeztek is. A harmadik jött vissza T'Ruel-hoz.
- Semmi sem történt uram, csak egymásnak ütköztek, mikor a turisták kiszálltak a taxiból, a borok összetörtek és a hölgy ruhája tönkre ment. Uram, ha enged egy véleményt uram…
Nézett rá a fiatal férfi, ha T’Ruel engedte, akkor folytatta.
- Javasolnám, hogy a konzulátusok környékén nézzünk szét először, uram!

~ Palota ~
Ervin némi gondolkodás és mérlegelés után elfogadja a feladatot, nem mintha olyan nagyon som más lehetősége lenne mindebben. A szavaira Reena bólintott.
< - Innen elér minden földrajzi és hírszerzési adatbázist – mondta. – Külön engedélyt sem kell hozzá kérnie a belépéshez. Ha még van valamire szüksége, akkor vannak szolgálók is erre, hoznak önnek, amit csak akar. >
Azt Ervin is tudta, hogy valóban tényleg nehéz dolga lesz, volt egy különös sugárzása a vibrániumnak, ami teljes Wakandát lefedte és zavart szinte minden érzékelőt, a helyieket kivéve, így külföldi adatok nem is igen állnak senki rendelkezésére, csak a helyiek. A vibránium meg ott volt mindenhol az országban, így ennél valószínűleg specifikusabb keresésre lesz szüksége a fiatal férfinak.
< - Annyit tudunk, hogy nem a szavannai részen kell, hogy legyen ez, hanem a dzsungelben valahol – tette még hozzá Reena. >

~ Város széle ~
Amíg a város szélére mentek Okoye még tartott egy kis felvilágosítást Theon számára, hogy van egy kontaktjuk is, az ikrek nagybátyja, aki itt él Wakandába, vele fognak találkozni és ő viszi el oda Theon-t, ahova szeretné. A nőnek volt járműve, így nem kellett taxizni, a város szélén a dzsungelnél parkoltak le úgy, hogy a kocsi ne legyen látható az útról. A megbeszélt helyen, ahova mentek már egy öltönyös férfi várta őket.
a férfi:
Birnin Zana 1193411-tshan01
- Üdvözlöm önöket, öröm látni, hogy eljöttek – mondta. – Emara Okoro vagyok, kit fog velem tartani az urak közül?

//Elnézést, hogy rövidek lettek még mindig elég dekoncentrált vagyok, hogy majdnem egy hétig nem volt vasam Embarassed //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Csüt. 06 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Theon Lupin és Victor Montano


Árva végighallgatta, hogy a férfiak mit is kértek, mondtak, majd bólintott. Ő maga is átvette a névjegykártyát Talontól, bár neki megvoltak az egyéb parancsai és ügyei, hogyha valamiért bajba kerülne, soha sem buktatná le a férfit azzal, hogy őt hívja. Theon szavain csak elmosolyodott, elég sok mindent látott már filmekben, animékban és másoktól, hogy tudja miként válaszoljon nőként minderre.
- Szeretek egyből a dolgok közepébe vágni – engedett meg egy mosolyt az előjátékos részre válaszolva. – Pár perc türelmet kérek és meglesz a kért fegyver. Az ismerkedést pedig ki nem hagynám semmi pénzért.
Pár percre elsietett valóban, volt nála jó pár fegyver, amiket már itt szerzett be az elmúlt héten, igaz csak kisebbek, könnyebben elrejthetőek, de mivel szóltak, hogy Theon is jön, így amennyire tudott utána járt a férfinak és annak is, hogy mi a kedvenc fegyvere – remélem nem gond, hogy ezt így beleírtam – így tudott olyat szerezni, ami neki kell, hozzá tokot is. Amíg kint volt felhívta Emara Okoro-t is az ikrek nagybátyját, hogy őket látogatná meg az egyik itt levő, így megbeszélt vele egy találkozót a város határában. Amint megvolt minden tért vissza a férfiakhoz.
- A fegyver, a találkozó is lebeszélve, egy ideig még együtt megyünk mind a hárman.
Ha követték a férfiak a nőt, akkor lent egy helyi autóba szálltak be, majd Árva kivezetett a fővárosból, ott egy földútra kanyarodott le, majd kissé távolabb egy olyan helyen parkolt le, ahol nem látszott a kocsi. Kiszállt belőle, majd a férfinak biccentett, amikor az bemutatkozott, de nem szólt, hagyta, hogy a megfelelő társa kezdjen beszélni.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Vas. 09 Ápr. 2017, 10:23

Talon cseppet sem lepődik meg a nő profizmusán. Alig néhány perc alatt szerez fegyvert a szerencsétlenebb társuknak. A szószátyár fölösleges embernek, akiről kiderült, hogy nem elég tájékozott a helyi viszonyokról. Persze nem is vár sokat Talon az amerikaiaktól. Az üzleti életben a legtöbbjük csak beszélni és panaszkodni tud. A tudományos terület más, ott szeret amerikaiakkal együtt dolgozni...akik már-már ázsiai mentalitással vetik bele magukat a munkába. Elnyom magában egy mosolyt, miközben ezen elmélkedik és kifelé tartanak a szállodából majd a városból. Mert ő meg a "spanyol" vérmérsékletével papol másokról. Miközben az üzleti és tudományos életben próbál hűvös maradni, addig a páncélban ő maga a megtestesült tűz, a pusztító erő, a vihar ami elsöpri a hegyeket. Legalábbis így éli meg. Így tör elő belőle az a végtelen elfojtott indulat ami a hétköznapokban felgyülemlik benne. Nem is fekete karom ő, hanem egy tüzes pengetáncos...ezen a gondolaton már elmosolyodik, miközben a forró az aszfaltos útról egy poros földútra kanyarodnak rá. Úgy érzi még csak közelednek, de nincsenek elég közel.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 09 Ápr. 2017, 10:33

Theon csak kamillázott. Kicsit értetlen arcot vágott, amikor megkapta a fegyverét és nagyokat pislogott ép szemével. Megfogta, méregette. Majd eltette a tokba amit kapott hozzá és követte a nőt, meg a pénzesebb hispánt. Sokáig csend uralkodott a liftben, az előtérben és a kocsiban is. A csendet végül, "természetesen", Theon törte meg.
-
Mikor lökjük ki a kocsiból a sótlan spanyolt s maradunk kettesben? Vagy én leszek kirakva valahol útközben és magamra hagy kisasszony ezen a szép, de ismeretlen helyen? Egy pisztollyal meg egy rakat felfegyverzett puccsistával? - Néz értetlenül, majd szélesen elmosolyodik. Útközben figyeli az útvonalat, hogy ha kell visszataláljon. Meg arra is próbál figyelni, hogy követi-e őket valaki. Elég kellemetlen lenne számára, ha már rögtön az akció élességének első órájában lebuktatná őket a helyi elhárítás és nem hogy csapdába csalnák őket, hanem egyszerűen letartóztatják az autópályán. Egy félreeső földúton szerinte, egyszerűen kivégeznék őket. Egyetlen lövés, fejenként. Az agytörzsbe. Nem szép halál.


Felszerelés:

- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 09 Ápr. 2017, 10:43

~ Ha tudtam volna, hogy itt ilyen egyszerű fegyverhez jutni, kevesebbet szenvedek a papírmunkával. ~ Fut át az agyán a gondolat, amikor a nő percek alatt tér vissza a sápatag inplantált által kért fegyverrel. De ezen nem izgatja magát igazán, ha kap egy rendőri ellenőrzést, neki van hozzá papírja. Miután megkapja az útbaigazítást merre is menjen, el is indul. Gyorsan fog taxit, de még milyet. A készséges sofőr nagy segítségére van.
-
Persze, mondja mit lehet megnézni...- kéri, ezáltal biztatja a sofőrjét. Végig bólogat. - Érdekesen hangzik. A lehető legjobbkor érkeztem a városba...vagy legrosszabbkor, ha úgy nézzük. Rendben. Érdekelne a palota, no meg valami nagyon jó kávézó, étterem. A gasztronómiai élvezetek számomra nagyon fontosak. - Miután elvitte a megfelelő helyre, a palota környékére, a taxisofőr Victor kiszáll. Mielőtt távozna komoly borravalót hagy a sofőrnél, majd sétálni kezd a belvárosban. Keres egy megfelelő kávézót. Olyat aminek terasza van és rálát az utcai sürgésre-forgásra. Valójában állandóan körző, fixen álló és véletlenszerűen elhelyezett őröket és járőröket keres. Fegyverzetüket, védelmüket, járműveiket akarja felmérni. Ezen kívül keresi azokat a jeleket, amik civil ruhás rendfenntartókra utalnak. Túlzottan beöltöznek a fegyvereik miatt. Látszik a tartásukon, járásukon, hogy fegyverhez szokott és éppen azt hordó emberek. Próbál különbséget tenni helyiek és nem helyiek között is.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Vas. 09 Ápr. 2017, 11:10

Megköszönöm a Standartenführernek az eddigi segítséget és ezután hozzálátok a munkához. A szolgálóktól vagy a gépről elkérem a geológiai adatokat és azt, hogy mikor épülhetett a bunker. Egy nagyobb építkezésnek valahol marad nyoma. A földet el kellett vinni, a felszerelést odaszállítani, a munkásokat felbérelni, a dzsungelt eltakarítani, a vibrániumot elvinni a laborba, a labornak energiát biztosítani, hasonlók. Még ha aktívan is el próbálják fedni a nyomokat, akkor is marad valami. Beszámolók, tanúk, az ott dolgozók hozzátartozói. Ezt egybe vetve az előző uralkodó uralmával elég szépen le lehet csökkenteni a lehetséges helyeket. Talán. Ezen felül nem minden talaj alkalmas a bunker építésre. Ha van róla feljegyzés, akkor azokat könnyen ki lehet találni, hogy hol volt a bunker a talaj alapján. Ha csak egy kis részről feljegyzés az is jó kiinduló pont. Sajnos csak a helyi adatokra hagyatkozhatok, hiszen kívülről nem nagyon lehet a vibránium zavarása miatt képeket kapni. Elsőnek megnézem a vibránium bányákat a dzsungelben és annak közelében. Utána átmegyek a geológiai adatokon aztán pedig megnézem, hogy milyen infrastruktúra áll a rendelkezésre a közelben. Valami nyoma kell, hogy legyen. Ha régi piramisok megmaradnak a dzsungelben több száz év után is, akkor az utak és hasonlók talán túl élnek pár évig.

Felszerelés:

Egy iskolatáska benne egy füzettel, tollal, laptoppal. Jobb zsebében egy telefon és fülhallgató, balban a pénztárcája és lakáskulcs. Átlagos tavaszi ruhát visel.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 09 Ápr. 2017, 11:42


T'Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Az újoncok könnyedén elrendezték az ügyet, nem kellett nekik segítség. T'ruel ellenállt a késztetésnek, hogy megcsóválja a fejét. Sose értette az ilyen hozzáállást, hogy emberek összevesznek egyszerű materiális javakon, hogy van, akiknek fontosabb egy anyag vászon, mint az emberi kapcsolatok. Sőt, egyesek ölni is képesek ilyen apróságok miatt. Szerinte ez egy betegség volt, és megannyi gonoszság táptalaja. Ő biztos nem így intézte volna a dolgot, mint a külföldiek, nem kezdett volna veszekedésbe. Mondjuk ő soha nem is költött annyit ruhákra, mint a világ többi pontján élők - számára a ruha egy ruha volt, inkább praktikus darab, mint szükséges. Ő nem akart soha minél drágább, minél "minőségibb" ruhákat, és nem is tartott egy ruhát többre annál, ami - darab vászon. Közben visszaér az újonc, és jelent neki, amit végighallgat, majd bólint. Természetesen hagyja, hogy az újonc megtegye a javaslatát, annak a híve volt, hogy ha valaki tanulni szeretne, meg kell adni neki a lehetőséget. Emellett úgy gondolta, hogy nincsen hülye ötlet, csak rossz, de abból is csak tanulhatnak a többiek, illetve továbbviheti mások gondolatait. Az ötletet hallva elgondolkodik, hogy rajtuk kívül hány őrjárat van a városban, és mennyien járnak a konzulátus környékén, illetve mennyien állomásoznak ott. Ez alapján hoz döntést, hogy arra menjenek vagy sem, ha úgy ítéli hogy felesleges kitérő, és nélkülük is elegen járnak arra, akkor másik útvonalat választ, ha viszont célszerű lehet arra menni, akkor bólint, hogy arra tartsanak tovább.
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 10 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 14. (péntek)

” A háborúban néha saját honfitársaiban sem bízhat meg az ember.”
- Steven Pressfield

Birnin Zana 00120

~ Nemesi negyed ~
Victor szerencséjére igencsak kellemes a helyi emberi társadalom, roppant művelt és közel sem olyan ellenséges, ellenszenves, rosszindulatú, mint a nyugati társadalmaké. Csak kissé tartózkodóak.
- Változó, a lakosság nagy része nem ellenzi a külföldieket, csak egy kis hányad – magyarázta a taxis. – Sokáig, talán túl sokáig éltünk teljesen elszigetelve a világ többi részétől.
Közben lassanként beértek a nemesi negyedbe, itt láthatta már Victor, hogy mennyire fel volt díszítve minden, illetve több helyen őrséget látott, ahogyan igazoltattak, vagy éppen csak több fős biztonságiak sétáltak az utcán. Végül a taxis a Múzeum-negyednél állt meg, itt még néhány kávézó és étterem is volt a közelben.
- Akkor itt lennénk – mondta a férfi. – Kellemes időtöltést Wakandában mister.
Ha Victor fizetni szeretett volna viteldíjat, akkor tapasztalhatta, hogy nem kell megtennie, mert ingyenes mindez. Könnyű volt a megkülönböztetése a helyieknek és az idegeneknek, a helyiek szinte mindegyike néger volt és jellegzetes Wakandai divatot követték. A külföldiek azonban az ismert nagyvilági ruhákat.

T'ruel megfogadta a társa tanácsát, hogy ott nézzenek szét és elindultak arrafelé. Pár perc séta volt szerencsére csak azaz út és tér, ahol a konzulátusok voltak. Nem volt túl sok belőle, hiszen az ENSZ manapság sem állt túl sok „országból”. Ahogyan befordultak arra a részre, ahol az volt, azonnal láthatták, hogy helyiek táblákkal, transzparensekkel tüntettek, hogy a külföldiek hagyják el az országot és a diplomatáik is tűnjenek el, nem kellenek ide. Az ország nagy részét nem zavarta az, hogy idegenek is jöttek és véget ért a több évezredes elszigeteltség, de voltak olyanok is, akik bármit megtettek volna, hogy visszatérjenek a teljes elszigeteltséghez. Szóval ezek tüntettek, ami nem volt nagy meglepetés.
- Mit csiná…
Kezdte volna ugyanaz, aki felhozta az ötletet, de a szava elhalt, ahogyan a tömegben valaki lőtt egyet, a pánik pedig elszabadult…

~ Palota ~
Lekért minden adatot Ervin, még a titkosakat is, amikhez most hozzáférése volt, azonban a legnagyobb meglepetésére semmi olyasmit nem talált, ami bunker, vagy növényekkel foglalkozó létesítmény lenne. Benne voltak az adatokban a városokban épületek, iskolák, kórházak, könyvtárak, tudományos laborok. Semmi sem volt titkos, hanem nyilvánosan elérhető. Titkos anyagok között csak olyanok szerepeltek, mint az uralkodói épületekben néhány titkos helység kiépítése, ezekhez a Törzsi tanács is hozzájárult. De városon kívül semmi sem épült, így ez eléggé zsák utca volta, úgy tűnt, hogy nagyon titokban akarták tartani mindezt. Ami viszont segíthette a fiatal fiú munkáját, hogy a tanács tagjai 90%-ban ugyanazok voltak, mint az előző uralkodó idejében és ők is beleegyezésüket adták mindenhez.
Több vibránium bánya is volt az országban, mind védettek, ahogyan a környékük is, ezek nagy koncentrációjú helyek voltak, esélytelen lett volna a közelükben bármit is építeni, így kizárhatóak voltak. A geológiai adatok pedig azt mutatták, hogy a hegyek, a délen levő mocsarasa terület, és a Mena Ngai melletti területek lehettek alkalmasak ennek a helynek a kiépítésére, esetleg egy kis részen a Viktória tó alatti területek.

~ Város széle ~
Az ismerkedés annyira nem volt hosszú, a férfi ugyan nem mutatkozott be, de mivel Lupin nem mondta, hogy ő az, aki vele megy, így Árva volt az, aki kimondta.
- Akkor, ha velem tartana, örömmel venném – mondta a férfi. – Egy hosszabb autóút vár ránk, hogy eljussunk az ellenállás bázisára. A kocsim ott parkol a fák között.
A megfelelő helyre mutatott, ahol egy terepjáró parkolt. Ha Theon még mindig bizalmatlan, akkor előre indul és hagyja azt is akár Okoro, hogy a férfi átvizsgálja a kocsit, hogy biztonságosnak ítéli-e meg, meg megmotozza őt, egyébként nincs a férfinél fegyver, csak egy lándzsa van a kocsi hátsó részén. Közben a nő és Talon elhajt a kocsival a saját útjuk felé.
- El sem tudom mondani, hogy mennyire hálásak vagyunk a segítségüknek. Találkozott már Wakandai technológiával korábban? – érdeklődött.
Ha ezek után már nincs Lupin-nek problémája, akkor a kocsival el is indulnak a délkeleti irányba.

~ Dzsungel ~
A rövid ismerkedés és párbeszéd után Árva és Talon ott is hagyják a másik párost, hiszen ők maguk teljesen másik irányba haladtak. Egy idő után már kezdett olyan sűrű lenni a növényzet, hogy nem lehetett haladni és gyalog kellett folytatni az utat. Az út közben egyébként a nő érdeklődött több mindenről Talonnál, főleg az üggyel kapcsolatban. Végül a dzsungelben egy réten álltak meg és itt kezdenek várakozni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 10 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Árva lágyan nevetett fel Lupin szavai után és már-már bűnbánóan mosolyodott el.
- Roppantul sajnálom, de ráhibázott, maga lesz kitéve, mi megyünk tovább – mondta.
A megérkezés után mivel ott Lupin nem viszonozta a köszönést és a bemutatkozást a másik férfinak, így muszáj volt neki megtennie a lépést. Furcsállta picit, eddig mindig úgy látta és tapasztalta, hogy a férfiak voltak a kezdeményezőbb felek, de most mégsem így volt.
- Ő fog önnel menni – mutatott rá Lupin-ra.
Ezek után, ha már csak Talon volt a járműben, akkor visszaszállt és elhajtott vele. Szerencsére nem kellett túl messzire menni a megbeszélt helyre, bár onnan még gyalogolni is kellett egy ideig. Amíg vezetett, addig feltette a kérdéseit is.
- Mit tud a Fehér Gorilla Kultuszról? – érdeklődött. – És a biztonság kedvéért szeretném tudni, hogy képes-e megvédeni magát, vagy én tegyem meg ezt ön helyett.
A választól függően még magyarázott is és elmondta azt, amit tudnia kell a férfinak. Hamarosan megérkeztek az út végére, Árva itt leállította a kocsit, majd kiszállt.
- Innen gyalog megyünk tovább, a közelben van egy rét, oda, aztán majd a kultusz egyik tagja elkísér minket a „Majom-ember” nevű alakhoz, akivel tárgyalunk arról, -hogy csatlakozzanak az ikrekhez. Főleg fegyvereket, pénzt, politikai befolyást lehet ígérni nekik.
Ezt haladás közben mondja, majd ha megérkeznek a rétre, akkor áll meg és néz körbe.
- Pár perc és itt lesz a kontaktunk.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 13 Ápr. 2017, 10:08


T'Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Miután a mérlegelés után úgy döntött, bólintott, és elindultak arra amerre az újonc ajánlotta, miután T'Ruel mindenkinek jelzett. Az alatt a pár perc alatt, amíg átsétáltak, volt ideje tovább gondolkodni, illetve végig figyelte a környezetüket, hiszen ez volt a dolga. Kereste a pontokat, amiket nem ítélt biztonságosnak, ahonnan merényletet lehetne végrehajtani, vagy terrorista akciót. Ha talált ilyet, ahol nem volt ember, akkor elküldött egy járőrt, hogy intézkedjen - szervezze meg a hely védelmét, biztosítását.
Ahogy elértek a konzulátusokhoz, láthatta a politikai aktivistákat, akik itt tüntettek a külföldiek jelenléte ellen. Teljes szeparáltságot akartak, egy minden mástól független országot, ahol önmaguknak termelnek, és önmagukat látja el. T'Ruel megcsóválta a fejét... eleget tanult, és a többieknek is eleget kellett volna tanulniuk, hogy tudják, ez nem lehetséges. A világ országai végérvényesen összefonódtak, az egyik ország hatással van a másikra. Nagyon sok, nagyon egyszerű példát lehetett volna hozni, hogy miért nem működhetne Wakanda mint mindentől önálló szeparált ország. De persze erről ezek az emberek hallani se akartak, elvakította őket a gyűlölet. Épp megkérdezték volna a rangidős testőrt, hogy mit csináljanak, amikor egy lövés félreismerhetetlen hangját hallották. Az említett férfi azonnal megszorította a fegyverét, és parancsokat kezdett osztogatni.
- Keressék meg az elkövetőt! Szorítsák vissza a pánikot! Elsődleges céljuk az ártatlanok védése, másodlagos a tettes megtalálása! Munkára!- miután kiadta a parancsokat, belevetette magát a tömegbe, szemben a feltételezhetően sodró árral. Úgy döntött maga keresi meg az elkövetőt. Próbált stabil helyzetben haladni, felhasználva kiképzését, és testi erejét, hogy ne lökhessék fel. Út közben ha földön fekvőt talál, azonnal felsegíti.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.