Birnin Zana

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Csüt. 13 Ápr. 2017, 14:59

Victor teljesen meglepődik, hogy van olyan szolgáltatás amiért nem kell fizetnie. ~ Mindig is tudtam, hogy gazdag és központosított ország ez..de hogy egy kis borravalót se fogadjanak el... ~ hitetlenkedése bámészkodásba ment át. Egyre beljebb hatolt a negyedben és figyelte az embereket, az őröket. Kereste a csapatszállítókat, a mozgásukat. Milyen fegyvereik, védelmük van. Hány fős egységekben mozognak. Milyen időközönként ellenőriznek. Mennyire zártak az üzletek, vendéglátóipari egységek. Ahogy haladt a távolban skandálásokra lett figyelmes. ~ Biztos tüntetés. Hát nem nyugodt az ország politikailag...ez még jól is jöhet nekünk. ~ sétálgatott tovább, vagy leült valahova, ahol tudott rendelni egy espressot...nem szerette az amerikaiak kávéját. Aztán valahol lövés dördül...Victor nem hogy rezdül, de bármilyen pozícióból féltérdre pattan. Szemei ösztönösen körbejárnak, keresi a forrást, esetleg sérültet. Teste megfeszül kész a kiugrásra és a földre vetődésbe is. Aztán miután felmérte, hogy nincs veszélyben ösztönösen indult abba az irányba, ahonnan mások menekültek és ahonnan a lövést sejtette. Érdeklődése a biztonságiakra vonatkozóan nem lankadt, hogyan kezelnek egy ilyen eseményt, kik és honnan kerülnek még elő.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Csüt. 13 Ápr. 2017, 15:12

Juan egyre biztosabb volt abban, hogy érdeklődése az északi férfi irányába pusztán szakmai. Ugyanis egyre antipatikusabb számára a férfi. Az inplantjai viszont egyre inkább érdekli. Egyelőre nem tesz fel neki kérdéseket, így is sokat beszél. Pedig milyen anyagból vannak, milyen energiaforrást használnak, ha van külső energiaforrásuk. Mennyi időnként kell karban tartani őket. A listája hosszú és ez csak a karra vonatkozik. Szerencséjére maguk mögött hagyják a férfit és kettesben mennek tovább. Így csendesebb és ez meg is felel neki.
-
Nem ismerem a csoportot. És üzletember vagyok. Maximum karmolni tudok. Azt mondjuk kifejezetten mélyen. - válaszolja némi gondolkodás után. Az hogy gyalogolniuk kell egy ismeretlen erdőben, az számára nem túl kecsegtető. Azokat az időket idézi fel számára, amikor Chile eldugott erdeiben oldott fel savban embereket. Gyanakodva tekintgetett körbe-körbe és viszketett egy kicsit a bőre mindenhol. Hiányolta a páncélját és az a tudat sem nyugtatta meg, hogy nála van az egyik kardja.
-
Elnézését kérem a nyugtalanságom miatt. De ez egy nagyon drága cipő...úgyhogy nagyon remélem, hogy meg tudunk egyezni a törzzsel.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
[/color]
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Csüt. 13 Ápr. 2017, 15:26

Theon nézte az elhajtó autót a két utasával, aztán ránézett kísérőjére. Aztán abba az irányba tekintett ahol az autó várakozott rájuk állítólag. Gyorsan aktiválta mesterséges szemének szenzorait. Amennyire lehetett rá leselkedő veszélyt, rejtett fegyvert vagy bombát keresett. Csak miután befutottak hozzá az információk, legyenek bármilyenek is, szólalt meg.
-
Bocs öregem, lemaradtam egy kört. - Szabadkozik a pillanatnyi fagyásért, majd elindul a férfival a megadott irányba. Amit viszont nem hagy, hogy eltávolodjon tőle Okoro. Amikor meglátja a lándzsát, felcsillan az ép szeme. - Persze, persze, szép dolog a hála. De még nem segítettünk semmit. Előre viszont lehetnél annyira kedves, hogy szerzel nekem egy kisebb kést. Folder vagy fix pengés az egyre megy. Csak hát olyan kényelmetlenül érzem magam karom nélkül a fekete párduc országában. Mintha kilógnék a sorból. - Mondja halál nyugodtan a fehér bőrével. - Nem, még nem találkoztam igazán a helyi kütyükkel. Kezeljél légyszíves úgy, mintha az elmúlt negyven évet egy másik világban töltöttem volna...

Felszerelés:

- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Csüt. 13 Ápr. 2017, 21:32

Megkapom az összes adatot. Meglepetésemre semmi sincs. Semmi városon kívüli építés. Semmi nyoma annak, hogy bármit és építettet az előző uralkodó. Nem gondoltam volna, hogy pontosan benne lesz minden, de azért ennél többre számítottam. Mindössze titkos utakat és átjárókat találtam. Ezeket azért megjegyzem vagy elmentem. Sosem tudni mikor jön jól. Szerencsére a Tanácstagok nagyjából ugyanazok. Talán tőlük meg tudok valamit. A másik ötletem is zsákutca, hiszen egyik vibránium bánya közelében sem lehet építeni bunkert. Legalább a geológiai adatok megvannak. Azért ez elég jól leszűkíti a lehetőségeimet. Nem teljes lehetetlen a küldetésem. Úgy tűnik most ideje van elbeszélgetni a Vének Tanácsával. Gyorsan lementem a geológiai adatokat, utána megbízom az egyik szolgálót, hogy gyorsan szóljon valakinek aki el tud juttatni a Vénekhez. Nemzet biztonsági ügyre hivatkozok, ami végül is nem is annyira nagy hazugság. Nem hiszem, hogy örülnének, ha egy techno-organikus elszabadulna az országban. Még akkor sem, ha éppen nem veszélyes az emberekre.

Felszerelés:

Egy iskolatáska benne egy füzettel, tollal, laptoppal. Jobb zsebében egy telefon és fülhallgató, balban a pénztárcája és lakáskulcs. Átlagos tavaszi ruhát visel.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 14 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 18. (kedd)

” Ha teszel egy lépést az istenek felé, ők tízet lépnek feléd. Az út ezen első, hősies lépésével át kell törnöd a korlátaidat, és gyakran már azelőtt meg kell tenned, hogy tudnál róla.”
- Joseph Campbell

Birnin Zana - Page 2 00120

~ Nemesi negyed ~
Miközben T’rul és a társai áthaladtak a negyeden, vagyis azon a részen, amin kellett, a férfi végig figyelte, hogy érheti-e őket valamilyen meglepetés. Főleg pálmafák és egyéb fák voltak errefelé végig az utca két szélén. Utána végig kerítések és birtokok a nemesi házakhoz. Ezeken a helyeken, ha úgy adódott, akkor könnyedén el lehetett bújni valamilyen merénylőnek, ha akart.
Igazából Wakanda, ha akarná újra teljesen eltudna szeparálódni, más kérdés, hogy nagyon sokan nem néznék jó szemmel a világban. 2017-ig teljes elszeparálódás volt, az AIM és Apokalipszis okozta károk pedig helyrejöttek, a Bukás szinte elkerülte a helyet, ahogyan a Harmadik világháború is. Tény, hogy újra megoldható lenne, de nem biztos, hogy senkinek sem használna.
A lövöldözés kitörése után T’rul azonnal parancsot adott arra, hogy próbálják nyugtatni a tömeget, amit igyekeztek is megtenni azáltal, hogy oldalra terelték az embereket. Ahogyan ez történt T’rul már láthatta az áldozatot. Egy öltönyös középkorú néger férfi volt, az öltönyök wakandai szimbólumok, a torkán érte a találat, egészen pontosan a nyakán hátulról, szinte szétrobbantva a nyaka elülső részét és az állát. A darabok a földön voltak, illetve jó pár személyen, a földön vér és pár lépésre az áldozattól egy nagyobb kaliberű pisztoly is. Az, hogy ki lehetett a gyilkos egyelőre sajnos nem lehetett látni.

Victor haladt tovább, ott, ahol kitették még voltak üzletek, de amint beljebb haladt, ott már csak nagy birtokkal rendelkező házak voltak főleg. Széleken pálmafák, aztán kerítés, kertek. Egy-egy bolt volt erre, csapatszállító járműveket nem látott ugyan, de szinte folyamatos volt az őrség, ami járőrözött, négy-hat fősek voltak ezek. A lövés után tényleg minden felbolydult, így Victor is arra haladt. Itt egy hat fős csapat volt, láthatta, hogy öten az embereket terelgették egy helyre, többen véresek voltak, az utca nagyjából közepén egy öltönyös ember feküdt, nem messze tőle az őrség egyik embere – T’rul – aki éppen a tetemet vizsgálta. A maradék itt levő őr pedig nyugtatni próbálta a tömeget.

~ Palota ~
Ervin lementette azokat az adatokat, amiket úgy ítélt meg, hogy fontosak lehetnek, bár gyanúsnak találta, hogy az, amit keres nincs benne. Egy katonát tudott elküldenie azért, hogy a Vének Tanácsával szót válthasson, ehhez azért egy szolgáló túl kevés lett volna, egy tiszt megfelelőbb volt. A katona vissza is szólt, hogy nagyjából negyed óra múlva meg is érkezik valaki, akivel tud beszélni mindenről, mert a Tanács tagja. Így most volt ennyi ideje; úgy 12 perc útán ki is nyílt az ajtó és a tiszt szólt, hogy K’Takai a Tanács egyik tajga megérkezett. Amint ez megtörtént, az idősebb férfi, akin határozottan látszott, hogy egykor nagy harcos lehetett belépett a helységbe.
K’Takai:
Birnin Zana - Page 2 T'Chaka_(Earth-616)_from_Black_Panther_Vol_5_4_0001
Mostanra már idősebb volt, de nem lehetett senkinek kétsége afelől, hogy még mindig remek harcos. Nem zavartatta magát, hanem bejött egyenesen a helységbe, egészen közel Ervin-hez. Először illedelmesen meghajolt az irányába, majd a kezét nyújtotta.
- Üdvözöllek gyermekem – mondta. – K’Takai vagyok, a Vének Tanácsának egyik tagja. Hallottam, hogy beszélni akartál valamiről, mond csak, igyekszem a lehető legjobban válaszolni.
Közben Ervin láthatta, hogy Reena, aki még mindig a helységben volt és holografikus kijelzőn olvasott valamit fél szemmel szemmeltartja a most érkezett férfit, hátha tenne valamit.

~ Necropolis ~
Theon bekapcsolta a szenzorait, de semmilyen bombát, vagy az ülés hátsó részén levő fegyveren kívül másikat nem talált. A férfi teljesen tiszta volt.
- A bázison tudok szerezni önnek fegyvert – mondta még mindig magázódva. – Odáig sajnos nem, mert nincs nálam fegyver a törzsi fegyveremet kivéve.
Szabadkozott most a másik egy picit, de hála az előbbi szkennelésnek már tudta Theon, hogy igazat mond. Amint bent voltak a kocsiban, akkor neki is álltak a megfelelő irányba menni. Olyan jó egy-másfél órát kellett autózni mire egy romvároshoz érkeztek.
- Ez a Necropolis, a haltak városa, az egykori főváros – magyarázta. – Kérem kövessen, a palota romjaihoz megyünk.
a Necropolis:
Birnin Zana - Page 2 Necropolis
Birnin Zana - Page 2 Bfgo55
Birnin Zana - Page 2 43df4fe867388d27b4da9c179b8f0aff
Birnin Zana - Page 2 Latest?cb=20130804230306
A férfi mutatta az utat, ami innen igazából meglehetősen gyors és egyszerű volt a palota romjaiig. Romos házak között kellett egyenesen végigmenni, amíg elértek a megfelelő romokhoz. Külsőre annak ellenére, hogy messziről jobb állapotúnak tűnt a hely közel sem volt annyira. Beomlott falak látszottak, a tető igencsak sok helyen hiányzott, a növényzet is benőtte már, évszázadok óta nem használhatták. Idefent fű nőtte be a helyet a bejárat után és a főcsarnokból lefelé is vezetett út. Fent amennyire lehetett látni, a hiányzó plafonok és falak miatt az egész jól belátható volt nem lakott itt senki sem. A helység oldalán körlépcsős fel és lejárat volt, itt bent már voltak őrök is, jellemzően ők is törzsi fegyverekkel.
Lassanként elértek a kör alakú lépcsőt, ott az alagsor felé vették az irányt, ez is romosnak látszott és félhomályosnak, noha a szemimplantok miatt Theon tökéletesen látthatott. Egy fémajtó volt a folyosó végén. Az a páros közeledtére máris kinyílt. Odabent jó két és fél méter magasságú helység fogadta őket. Bent minden fémből volt, a falak, ajtók, a helység közepén egy hatalmas asztal és három felé lehetett menni innen. Az asztalon éppen tálcák és poharak voltak láthatóak a székeken fegyverek letéve, valószínűleg Theon éppen egy étkezést zavart meg, amikor megérkezett és a nők is kijöttek elé, mert még sok tálcán étel is volt.
- Jobbra találhatóak a szállások, edzőtermek, étkező és fegyverraktár – magyarázta a férfi. – Szemben velünk raktárak, illetve hangár a járműveknek. Balra pedig monitorozó, eligazítók, tudományos laborok és egy mini gyár, ahol elő tudunk állítani mindenféle felszerelést magunknak.
Mindhárom említett ajtó is fém kétszárnyú ajtó volt, amik a falba húzódtak vissza, mellettük panel volt látható, amivel manuálisan is lehetett őket kezelni.
- Mit akar először látni? – kérdezte.

~ Dzsungel ~
Akkor, ahogyan a nő ígérte elmagyarázta a dolgokat a férfinak – lásd kövi reag. Közben Talon figyelt minden felé, de az egész dzsungel teljesen nyugodt volt, csak a távolban levő állatok zaját lehetett hallani. A megérkezés után nem is kellett olyan sokat várni, talán öt-hat percet, amikor a növények közül egy csinos fiatal nő sétált ki.
a nő:
Birnin Zana - Page 2 Faida10
- Üdvözlöm önöket! – mondta angolul. – A törzsfő már várja önöket.
Ezzel egy zacskót vett elő a hátizsákjából és egy pár sportcipőt vett elő, majd nyújtotta Talon felé.
- Remélem a méretét eltaláltam uram, a panaszkodása eléggé messzire elhangzik.
Itt már csak Talonon múlt, hogy elfogadja-e ezt vagy sem. A nő elindult és úgy tíz perc séta után egy romosabb faluhoz érkeztek meg. A legfeltűnőbb talán az volt, hogy csak pár fegyveres lézengett erre, de majmokból annál több volt.
a falu:
Birnin Zana - Page 2 81793243df60d8eb11afb4814c8aebea
A legmagasabb házhoz vezette őket és az ajtóban megállt.
- Odabent várja önöket a „Majom-ember” – mondta és kinyitotta az ajtót, hagyva belépjen a páros.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 14 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Úgy tűnt, hogy nem tudott sokat Talon arról, ahova mennek, így Árva kénytelen volt röviden egy kis ismertetőt tartani a férfinak. Sajnos sem ő, sem más ügynök nem tudott többet kideríteni róluk, így eléggé ismeretlen terepre mentek, igaz ez számára nem volt gond, inkább az üzletember miatt aggódott, aki most is a méregdrága cipőjét féltette. Leginkább azért, mert nem nagyon hitte, hogyha harcra, vagy menekülésre kerülne a sor, akkor az a ruházat, vagy cipő megfelelő lenne erre. Abban biztos volt, hogy ért a harchoz a másik, mert a kardot nem cipelte volna magával máskülönben.
- A Fehér Gorilla is egy vallási kultusz – kezdte. – Amit tudunk róluk, hogy törvényen kívüli és veszélyes csoport, a pusztító akcióikról híresek. Legalább is a régi uralkodónál ezt tették, ahogyan az AIM és Apokalipszis idejében is, főleg gerilla akciók voltak ezek. Egy ideig eltűntek a Buká és a világháború alatt, után, az utóbbi években, a Hydra óta pedig vadásszák őket. Felmenőik, és ők maguk is elfogyasztották a fehér gorilla húsát, így szuperhumán erőre tettek szert, nagyobb erő, ellenállás, kitartás. Ghekre-t a Majomistent imádják. Vezetőjük és egyben törzsfőjük a Majomember, majdnem olyan jó harcos, mint a Fekete Párduc. Aki pedig nagyon, nagyon jó, ha össze kéne hasonlítani, olyan Amerika Kapitány szint.
Amikor a nő megérkezett, akkor bólintott neki köszönés képen. Még a társára nézett, hogy jön-e, vagy sem, majd hozzá csatlakozva szándékozik haladni. De ha a férfinak volt kérése, hogy mögötte, vagy előtte haladjon, akkor úgy tesz. A falut, amikor megérkeztek szakszerűen nézte végig, hogy lát-e fegyvereseket, merre vannak menekülő útvonalak és effélék. Amikor odaértek az ajtóhoz, akkor hallgatózni próbált elsőként, nem túl feltűnőn, majd a felajánlás után a társára pillantott.
- Én menjek előre, vagy maga fog? – kérdezte.
A választól függetlenül elsőként, vagy másodikként lép be az épületbe.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 16 Ápr. 2017, 23:06

Victor megtorpan amikor eléri a tömeg szélét, amit éppen a helyi erők próbálnak csitítani. Nézi milyen felszerelésük, a felkészültségük. Az idegállapotuk. Meg hogy mi is történt. Nem feltétlenül lát át az embereken, de látja, hogy megnyílt egy ablak az emberek között. Valószínűleg egy vezető vizsgálja éppen az áldozatot vagy áldozatokat. Victor továbbra is figyel. Jönnek-e még tömegoszlatók? Csak helyiek kezelik a konfliktust? Jönnek letartóztatások? Emellett másra is figyel. Ahogy ismeri a tömeget az alapvetően menekül. Szanaszét. Amikor eldördült a lövés, ahány ember, annyi felé szaladt. Viszont kell lennie egy főnek aki egyenesen menekül és próbálja elhagyni a helyszínt. Vagy nem pánikol, de ott áll a többi ember között. A tömeg pedig olyan mint az állatcsorda. Nem tudatosan, de az emberek csoportja eltávolodnak attól akik nem a kollektív érzéseket táplálják. Keresik azt akitől eltávolodnak az emberek...csak egy kicsit. Meg kell találnia.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 18 Ápr. 2017, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Kedd 18 Ápr. 2017, 16:58

Theon kissé megnyugodott és amennyire lehetett, kényelmesen nyúlt el az ülésben. Még állítgatni is próbálta. Hátrébb tolni, kicsit jobban megdönteni. Közben persze számolta. Számolta a kilométereket. Figyelte a sebességmérőt, hogy mennyi ideig, milyen gyorsan mentek. Próbálta figyelni a kilométer táblákat az út mellett. Milyen jellegzetes helyeken járnak, milyen jellegzetes épületek mellett haladnak el vagy fordulnak be. Érkezés után, a kocsiból kiszállva nyújtózik egy nagyot és körbenéz.
-
Csendes környék. Gondolom a szomszédok ritkán panaszkodnak az éleslövészet miatt. - Mosolyog, de már tisztában van vele, hogy a föld alá kell menniük. Nem nagyon kell csalódnia. Még csak a külső és a belső hely közötti különbségen sem akad fenn. Bár kicsit úgy érzi, mintha megkordulna a gyomra. Gyorsan átfutja a lehetőségeket. Mit is szeretne látni.
-
Étkező, fegyvertár, edzőterem, gyakorlótér, eligazító. Utóbbiban örülnék egy vezető beosztású személynek is, aki be tud avatni a részletekbe. Mire készülnek, mik a taktikák, a haditerv. Az időnk fogy.

Felszerelés:

- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Szer. 19 Ápr. 2017, 13:22

Juan kényesen lépked, miközben hallgatja a nő beszámolóját. Nem nagyon akar közbevágni, de szélesen elmosolyodik egy-egy részleténél. ~ Micsoda vallás. Gyakorlatilag megették a bálványukat és az istenüket...de hisznek benne. Vajon a törzs vezetőjét, a majomembert is feláldozzák...esetleg meg is eszik...hmmm...kannibál törzs. De a képességszerzés, mint fertőzés, az igen érdekes koncepció. ~ Elmélkedik, egészen addig amíg eléjük nem toppan a nő. Kicsit pislog rá, majd átveszi a zacskót.
-
Köszönöm. - Mondja, majd elkezd fél lábon állva cipőt cserélni. Reméli, hogy a sokéves harcművészeti meg egyéb mozgáskultúrákban szerzett jártassága miatt, nem esik hasra, hátra, fenékre. Aztán követi a két nőt a faluba. - Takaros. - Állapítja meg egykedvűen, kicsit úgy érzi magát, mint valami sokadrangú olajtársaság tárgyalója, aki helyi gerillákat akar lefizetni, hogy átmehessen a területükön az olajvezetéke. A kísérője kérdésére kapja fel a fejét, majd gondolkozás nélkül válaszol. - Megyek előre. - majd belép a helyiségbe.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Csüt. 20 Ápr. 2017, 13:14


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

A nagydarab wakandai könnyedén elért a célponthoz, a holttest a földön hevert. Láthatólag hátulról érte őt a lövés, de a férfi nem zavartatta magát - látott már holttesteket korábban is, és rosszabb látvánnyal is találkozott már. Körbenézve meglátta a feltételezhetően elkövető fegyverét, viszont a tettest egyelőre nem láttam. Ilyen közelről követte el, akkor biztos volt szemtanú. Egyből parancsot is adott az embereinek.
- Ha a pánikhangulatot elkerültük, keressenek szemtanúkat. Lehetőleg külön külön vegyél fel a vallomásokat, keressenek összefüggést, próbálják kizárni a túlzó illetve hamis storykat. - mondta, majd a pisztolyhoz lépett, és lehajolt, megszagolta azt. Árnyékolva az arcát, hogy ne látszódjon, átrendezte az orrát, és megpróbált szagot fogni, az elkövető nyomát kereste, bár úgy vélte hogy a szagok nagyon vegyülni fognak, úgy gondolta megér egy próbát. Nyomkövető kutya módjára próbálta kiszűrni azt, amit a pisztolyon is érzett, és ha sikerül megtalálnia, akkor megpróbálja követni. Reméli, hogy elvezetheti önmagát az elkövetőhöz, vagy legalább azt megtalálja, hogy merre menekült.
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 21 Ápr. 2017, 21:16

Lementettem az adatokat és elküldtem egy tisztet az egyik tanács tagért. Mint informáltak engem, ehhez a feladathoz nem illendő szolgát küldeni. Ezt hirtelen nem értettem. Mi másra valók a szolgák? Viszont 12 perc múlva, amikor megérkezett, rögtön megértettem. A bölcsről rögtön látszott, hogy fénykorában valószínűleg hatalmas harcos volt. Ez nem veszik el csak úgy. Biztosra vettem, hogy a legtöbb ismerősöm seggét szét tudná rúgni. Ahogy ezen gondolkoztam rájöttem, hogy milyen szürreális ez a szituáció. Én csak egy csere diák vagyok és most találkozok az ország egyik vezetőjével. Elég durva nap. Hirtelen eszembe jut, hogy bőven az illemtan által megengedett időn túl álldogálok köszönés nélkül. Remélem K'Takai nem haragszik meg. Vagy Reena, akinek, valószínűleg lekezelő, pillantását a hátamon érzem.
- Üdvözlöm, mélyen tisztelt K'Takai Tanácsos. Megtisztel a jelenlétével.- köszöntöm az urat egy meghajlás vagy letérdepeléssel, az illemhez illően.- Tudomásunkra került egy veszélyes fegyver, amit az előző uralkodó rejtett el egy bunkerben a dzsungelben. Valamennyire leszűkítettem a lehetséges helyeket, viszont az ön segítségére lenne szükségem a megtalálásában, uram.- vázolom fel gyorsan a helyzetet neki. Megpróbálok annyira alázatos lenni, amennyire az illem megköveteli.

Felszerelés:

Egy iskolatáska benne egy füzettel, tollal, laptoppal. Jobb zsebében egy telefon és fülhallgató, balban a pénztárcája és lakáskulcs. Átlagos tavaszi ruhát visel.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 22 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 26. (szerda)

” A félelem egészséges, a pánik halálos.”
- Mavericks - Ahol a hullámok születnek c. film

Birnin Zana - Page 2 00120

~ Nemesi negyed ~
Mind a két férfi másra figyelt jelenleg és mást próbált kideríteni. Azt mind a ketten látták, hogy megérkezett az erősítés is, akik az elfutott pánikoló embereket terelték vissza ide, kissé távolabb, hogy ne legyenek útban.
Victor láthatta, hogy azok, akik most érkeztek más egyenruhát viselnek, mint akik már alapból itt voltak. A most érkezők a rendőrség/csendőrség tagjai voltak, ha utána nézett korábban a fegyveres erőknek, akkor a testőrség, vagy elit őrség – de nem az uralkodói – voltak itt, akik legelsőnek érkeztek meg. A tömeget fürkészte, de furcsa mód nem látott olyan alakot, amit keresett, aki mindenáron el akart volna nyugodtan tűnni innen, mindenki félt és pánikolt, teljesen életszerűnek tűntek.
Közben T’Rul megtudja tenni, amit akart és nekiláthatott szaglászódni. Amit elsőként egyből megérez, hogy nincs a fegyveren lőpor szag, azaz nem lőttek vele a közelmúltban, a fegyvernek pedig ugyanolyan illata van, mint a halottnak. A közelben sem érzett semmilyen lőporra utaló szagot, de egyébként is lehet, hogy nehéz lett volna, a parfümök, kölnik, vizelet, vér és a félelem szaga úgyis áthatotta a helyet.
< - Uram, többen sokkot is kaptak, még több mentőt kell hívni, mint amennyi jönne – mondta az egyik fiatal testőr. >

~ Palota ~
Csak szúrós tekintetet érezhetett Reena irányából a fiú, szerencsére semmilyen megvető pillantást nem. A férfi nem reagálta türelmetlenséggel, vagy bármi negatívummal azt, hogy a fiú kissé késve reagált, bizonyosan úgy vélte, ahogyan Ervin, hogy megilletődött a fiatal férfi. A szavakra a férfi felvonta a szemöldökét és láthatóan igencsak meglepődött azon, amit hallott a fiataltól.
- Hogy az előző uralkodó? – kérdezett vissza. – Teljességgel lehetetlen, bármilyen ilyesmit jóvá kellett volna hagynunk és tudnunk kellett volna róla…
A hangja már-már kissé felháborodottnak hatott, hogy ilyet mernek feltételezni.
- Szerintem tévednek, mégis miféle fegyverről lenne szó? – érdeklődött.

~ Necropolis ~
Theon tudta figyelni a dolgokat, bár az út jelentős részét földutas dzsungelben tette meg, de jellemzően kitudta szúrni a fontosabb, jellegzetesebb dolgokat, amikről, ha szükséges visszatalál. A kilométerek száma is megvolt mire megérkeztek a Necropolishoz. Itt gyorsan fel is lettek vázolva a lehetőségek, amiből Theon azt választotta, hogy valami vezetővel tárgyalna. Közben a férfi az egyik falnál levő tárolóhoz ment és egy katonai kést nyújtott oda Theon-nak.
- Mit ígértem, ha ideértünk kap önvédelmi fegyvert – mondta.
Ekkor egy egészen fiatalos női hangot lehetett hallani,
- Shani Sy, egykor tábornok, de az régen volt – mutatkozott be. – Azt hiszem, hogy engem keres.
a lány:
Birnin Zana - Page 2 Shani%20Sy
A lány nem tűnt 17-18 évesnek többnek, de a szemei és a tekintete elárulta, hogy sokkal többet látott, többet élt, mint a külseje sejtetni engedné. A kezével mutatta, hogy a férfi kövess, egy irányítóterembe kísérte be, ahol többen holografikus kivetítéseket néztek, többek közt a nemesi negyedben egy gyilkosságot, ahol Theon megláthatta Victort is.
az irányító:
Birnin Zana - Page 2 Concepto1
- Miről akar először hallani? – kérdezte Shani.

~ Dzsungel ~
A dzsungelben Talon döntött úgy, hogy elsőként bemegy az épületbe, így a nő hagyta is. Odabent egy igencsak romos helység fogadta, de ettől függetlenül ízlésesen volt berendezve, már amennyire lehetett. A falakon díszes címerek, címeres szőnyegek/függönyök és fegyverek. A nappaliban egy nagyobb asztal, körülötte székek, egy kanapé és két fotel. Az egyikben egy nagydarab alak ült állatbőrbe burkolózva, kezében egy lándzsa. Nem volt nehéz rájönni, hogy kicsoda ő és nem csak azért, mert egyedül volt a helységben.
Majomember:
Birnin Zana - Page 2 Man-Ape_Portrait_Art
Amint Árva is beért és csatlakozott Talon mellé, a Majomember megszólalt kitűnő angolsággal.
- Foglaljanak helyet – mutatott a kanapéra és a székekre. – Térjünk egyből a lényegre… úgy tudom, hogy a párduckölykök miatt vannak itt. Miért is kéne a nemezisen kölykeinek segítenem?

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 22 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Mivel Talon úgy döntött, hogy ő megy be elsőként, így Árva bólintott neki, hogy tegyen így. Amint a férfi bement, akkor megtette ő is és egyből körbenézett. Látta, hogy egyedül volt bent a férfi, ennek ellenére hallgatózott, hogy hall-e valakiket még itt, vagy hol tud erősítés bejönni, hogyha úgy alakul a helyzet. Remélte, hogy nem fog addig elfajulni a szituáció, hogy harc legyen. Igazából nem volt kétsége afelől, hogy a Majomember ne lenne erős ellenfél, de még a fegyvere is lehet, sőt biztos, hogy high-tech, vagy misztikus. Szerencsére a másik fél sem akarta sokáig húzni a tárgyalás, de ezúttal nem az ő feladata volt, hogy beszéljen, csak ha minden más kötél szakad, akkor majd.
- Az úr jött tárgyalni, én csak kísérem nagyúr – mondta a férfinak.
Ezzel még kedvesen, bátorítóan rá is mosolygott Talonra, majd egy nagyon picit hátrébb is lépett, hogy tényleg látszódjék is, hogy a férfi az, aki beszélni és tárgyalni jött. Addig is, amíg azok ketten beszélnek Árva a környéket óhajtja figyelni és fürkészni, hogyha szükséges, akkor megvédhesse az éppen rábízott személy életét.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Kedd 25 Ápr. 2017, 16:22

Talon valami hasonlóra számított. Belépés után, kissé meghajolt majd tovább lépett és beengedte a nőt maga mellé. Amikor hellyel kínálja őket a nagy bundás, újra meghajol és miután a nő leül, ő maga is kényelembe helyezkedik.
-
Uram. - Kezd bele tiszteletteljesen. - Juan Soto Castillo, megbízott trágyaló vagyok. - Hangja nyugodt és hűvös volt annak ellenére hogy partnere nagyon gyorsan kihátrált mögüle. Épp olyan volt, mintha egy tudományos konferencián kezdene beszélni a lehető legáltalánosabb, általa nagyon mélyen ismert témáról. Nem pedig épp egy nemzet sorsát és a saját páncélja evolúciójának menetét próbálná helyes irányba terelni. - Ön félre érti a szándékainkat. Nem a párduckölykök segítésére kérjük. Hanem arra, hogy segítsen megdönteni a jelenleg hatalmon lévőket. Azokat, akik olyan támogatást kapnak külföldről ami ha kell felgyújtja az egész országo csak hogy kifüstölje magukat. A mi érdekünk, hogy ne nyerjenek teret és hogy rend legyen Wakandában, a belügyeik pedig valóban belügyek maradjanak, ne pedig idegen hatalmak játszmáinak eszközeként szerepeljen. Igen, ehhez olyanoknak kell időlegesen de nem közvetlenül együttműködniük akik halálos, ősi ellenségek. Nagy áldozat, a nagyobb jóért.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Kedd 25 Ápr. 2017, 16:41

~ Mindent láttam. ~ Gondolja és elindul vissza, mielőtt valakinek gyanús lenne. Egy ilyen idegenellenes országban nem jó dolog ennyire világióan idegenként sokat időznie egy ilyen helyszínenen. Közben elkezd járni az agya. Próbál visszaemlékezni, hogy hány métert tett meg a lövés hangjától a vizuális kontakig. Ezzel gyakorlatilag az időt is tudja, mivel a folyamatos edzés miatt tisztában van a sebességével. Aztán a következő számolása, hogy mennyi idő telt el a azt követően hogy meglátta a csődületet és aközött, hogy megérkeztek a tömegkezelők. Ebből nagyjából meg tudja saccolni a reakcióidejüket. Már körvonalazódik benne egy elterelő terv. Egyszerre akarja alkalmazni a kolumbiai gerillák hit'n'run módszereit és a "rendes" IRA elveit. Ezzel csomópontokba lehet vonni a reagáló erőket, akiknek a vezetője, ha képzett persze látja a csapdát. De lehet többszörös csavart vinni a műveletbe...~ Ő tudja...mi tudjuk, hogy ő tudja...de ő tudja, hogy mi tudjuk, hogy ő tudja...~ Elmosolyodott és közben keresett egy másik kávézót, ahova beülhet elmélkedni. Abban pedig nagyon reménykedett, hogy a többiek sikerrel járnak. Valami miatt egy régi mém ugrik be neki. ~ One shot, one kill, no luck, just skill...~

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Kedd 25 Ápr. 2017, 17:06

Theon átvette a kést, majd úgy helyezte el a nadrágja övvonalán, hogy ne vagdossa össze sa megát se a ruházatát Majd nagyon feltűnően mérte végig a lányt. Bár gyanakvó volt, arcára próbált kaján vigyort húzni. Tekintettel az adottságaira, nem volt nehéz. Mármint Theon férfi a tábornok meg nő. Lány. Szerencséjére a szemeit nem nagyon kellett megerőltetnie. A frontkatonák rezignáltsága mindig remekül tükröződött. Mármint a megmaradt szemén. Az inplantátum bevonatán semmi sem tükröződött, az katonai szabványoknak megfelelően matt volt.
-
Szerintem egész életemben önt kerestem... - eddig tartott mosolya, aztán kihúzta magát és már hivatalos arccal folytatta. - Egykor tábornok. Én Victor vagyok. Mehetünk. - mondta majd próbált nem az órájára nézni és elsütni egy komolyan rossz poént és követte a lányt a vezérlőbe. Amikor megérkeztek nem akarta szóvá tenni, hogy elsőnek az étkezdét említette meg...és nem véletlenül. Aztán ahogy végigpásztázta tekintetével a monitorokat kiszúrta az egyik hispánt. Meg sem akadt a fejmozgása, folytatta a nézelődést. Nagyon remélte, hogy nem került már bajba. - Hát nézzük. Mi a terv, milyen személyi és egyéb felszereléseik, járműveik, lehetőségeik vannak ezt a csomó holokivetítőt leszámítva?! Milyen és honnan származó információik vannak. Kik a szövetségeseik. Létszámok, képességek, mindenkiről. Gondolom jól előkészített a puccsok, én csak támogatom önöket nemzetközi belepofázásommal...és azt is szeretném hallani, hogy hol tudok enni valamit....

Felszerelés:

- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
- Katonai kés
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Kedd 25 Ápr. 2017, 20:31

Szerencsére úgy tűnt K'takai nem haragszik azért, hogy későn reagáltam. Gondolom megszokta a korombeli szolgáktól. Nem tudom, hogy átlagban hány világ vezetővel találkoznak a velem egyidősek, de gondolom nem nagyon sokkal. Talán még az élmezőnybe is kerültem ezzel az egy találkozással. Ami a nagyobb baj, hogy úgy tűnik valami nagy sértést mondhattam. Nem hiszi, hogy nem az előző uralkodó átugrotta volna őket, hogy építsen. Nos, innen igazából nem valami hasznos az együttműködése. Ha nem tudja, hol van, akkor nem tud segíteni. Persze, tudna pár katonát adni a kereséshez, de azt nem tudom, hogy Reena mennyire támogatja. Minél többen tudnak róla, annyival nehezebb kihasználni a techno-organikus vírust magunknak. Elég rossz a helyzet. Kicsit elszámítottam magam. Nem jó első benyomás, az biztos.
- Egy techno-organikus vírus, ami képes élőszövetet gépekké alakítani. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire veszélyes lehet.- felelem őszintén K'Takai-nak. Tudom, hogy az értesülésünk szerint csak növényeket tud átváltoztatni, de ezt nem tudhatjuk. Ha tényleg működött, akkor nem hiszem, hogy túl nehéz lenne kicsit módosítani a vírust emberre is.- Elnézést a tiszteletlenségért, de nem lehet, hogy ilyen veszélyes kutatás miatt az uralkodó megkerülte önöket? Ha tudta, hogy nem fogadják el mert túl veszélyes, akkor lehet, hogy magát hatalmazta fel.- mondom neki, hátha nem öl meg helyben. Lehet, hogy nekik ez fura, de nálunk elég sokszor megkerülik a vezetők az embereket és olyat csinálnak, ami senki érdekében nem áll. Remélem nem rúgtak ki engem a Hydrából csak ezzel a hozzászólással.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 25 Ápr. 2017, 20:48


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Miután T'Ruel megállapította hogy a fegyverrel nem lőttek, kissé összehúzta a szemöldökét. Egyértelműen direkt hagyták itt ez esetben mint hamis nyom, vagy valaki a menekülő tömegben inkább eldobta, mert félt a motozástól. De az biztos, hogy nem ez a gyilkos fegyver, hacsak valaki nem képes másodpercek alatt letisztítani az egészet. Azt viszont már furábbnak tartotta, hogy a levegőben sem érzett semmilyen lőporra utaló nyomot, úgyhogy épp fordulna vissza a hullához tovább nyomozni, amikor odalép hozzá egy ember. Ránézett, láthatta hogy mennyire nem volt ínyére a kérdés.
- Akkor nyugtassák le őket, hívjanak több mentőt, járjanak el a protokoll szerint. Nem az apjuk vagyok, hogy mindenért iderohangáljanak, életerős és független férfiak, most pedig szépen bebizonyíthatják, hogy mennyit ért a kiképzésük. Csinálják a dolgukat, és ne zavarjanak csak ha fontos! - küldi el burkoltan a picsába az újoncot., majd folytatja a vizsgálatot. Ezúttal a sebet veszi alaposan szemügyre, próbálja kideríteni mennyire friss, mi okozhatta, és hogyan haladhatna tovább a nyomozással.
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 26 Ápr. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. április 30. (vasárnap)

” A tudományos modellek nem jók vagy rosszak; hanem mindig rosszak. A modellek mindig csak közelítések. Azt a kérdést kell feltenni, hogy egy modell ad-e valami pluszt ahhoz képest, amit egyébként is tudunk. Ha igen, akkor a modellben van potenciál.”
- Gavin Schmidt

Birnin Zana - Page 2 00120

~ Nemesi negyed ~
Victor gondolkodni kezdett, ahogy meghallotta a lövést, ami igencsak halk volt a számára, nagyjából háromszáz métert tett meg, hogy odaérjen, ahol a test is volt, de csak nyolcvan volt nagyjából az, hogy ráforduljon erre az utcára. A következő számolása a lövés és az őrség felbukkanása közti idő volt, egy percen belül történt meg mindez. További nagyjából két és fél, három perc volt, hogy a tényleges rendőrség is megérkezzen, ne csak a testőrség. De nem is teketóriázott tovább, hanem elindult volna elfelé, amikor egy női hang állította meg.
- Uram, megtenné, hogy marad és igazolja magát? – szólt neki a női katonai egyenruhában levő nő.
A gondolatai közben a végére érnek, ha ez az egész elterelés volt… a korábban prospektusban, vagy a neten látott dolgok alapján a közelben egy érdekes dolog volt még, az Amerikai konzulátus.

T’rul gondolkodott, hogy mi is volt ez az egész, amikor a munkában az egyik újonc zavarta meg, őt rövid úton leszerelte és lerázta, ám még az újoncnak volt egy rövid kis mondata a felettesének.
< - Nincs hozzá rangunk, hogy megtegyük – emlékeztette a férfi T’rul-t. – Ezért küldtek ki minket tisztekkel és nem vagyunk hatóság uram… >
Szerencsére végül mégsem kellett a férfi beavatkozása, mert a rendőrség is megérkezett és az újonc már őket kezdte tájékoztatni, T’rul pedig hallhatta, hogy ők már hívják a mentősöket is ide, illetve egy magasabb rangú személy nekilátott komvonalon a többi járőrcsapatot korrigálni azáltal, hogy ők maguk kiestek. Közben tudta a testet is vizsgálni, nem látott hüvelyt sehol sem, a golyót sem, ellenben néhány apró véres jégdarabot igen, amik most olvadtak el a földön…
< - Jutott valamire? – hallott egy férfihangot a háta mögül. >

~ Palota ~
Nem kellett nagy emberismerőnek lenni ahhoz, hogy látszódjon, hogy az idősebb férfi igencsak ledöbbent azon, amit Ervin mondott neki, hogy mit is lehet.
- Ez nevetséges! – mondta. – Soha sem foglalkoztunk efféle fegyverprojecttel, egyszerűen nincsen rá Wakandának szüksége! Azonfelül pedig csak a vibránium felesleges kidobása mindez…
Ezt Ervin is tudta, hogy ez igaz, annyira fejlettek, hogy nem kellett volna ilyesmivel szórakozni. A szavak másik felén elgondolkodott, de hamarosan megrázta a fejét.
- Nem, kizárt – mondta. – Az uralkodó békés ember volt, még az alapvető hadtechnológiai fejlesztéseket sem nagyon akarta engedni. Nem… ezeknek az adatoknak hamisak kellenek, hogy legyenek… ez inkább a Loki vezette AIM-ra jellemzőek, mert Apokalipszis nem foglalkozik ilyennel… megnézhetném az adatokat? Az eredetieket… ön is segíthetne abban, hogy kiderítsük, hogy meghamisították-e őket, vagy sem.

~ Necropolis ~
A lány visszamosolygott a férfira, majd bólintott.
- Akkor kezdjük az étkezőben, közben beszélek, erre jöjjön – mondta.
Ezzel el is indult vissza a központi részbe, majd onnan a korábban mutatott étkezőbe.
étkező:
Birnin Zana - Page 2 Latest?cb%5Cx3d20091010183702
Most kevesen voltak, de volt étel választható, sülthús volt rizzsel, egy gyümölcssaláta és ásványvíz volt a menü. A lány is elvett ezekből tálcára és műanyag villát, kést és kanalat, majd ha Theon nem bánta, akkor a férfival le is ült az egyik asztalhoz.
- Egyelőre nem vagyunk sokan, ha arra gondoltak, hogy most lesz a puccs a holnapi ünnepségen, akkor téved – mondta. – Ahhoz nem vagyunk elegen, főleg úgy nem, hogy a Hydra is nagy számban van jelen. Az e realitásbeli katonai fejesük helyettese is jelen van az országban… Vannak embereink a hadseregben, magasrangú tisztek is, a PRIDE-ban is, a Hatut Zeraze, avagy a titkos rendőrség szinte teljes egésze a mi oldalunkon van, és a Dora Milaje-ben is vannak embereink. Egyelőre még az utánpótlás beszervezése folyik, augusztusban a Hydra puccs után merült fel egyáltalán az egész és csak az év elején jelentkezett a két Párduc. Szóval főleg katonák, nagyjából hat-hétezer fő egyelőre, de a számok növekednek, óvatosnak kell lennünk, nehogy árulót engedjünk magunk közé. Mire végzünk mindennel tankjaink, vadászgépeink is lesznek, kórházak és laboratoriumok lesznek a kezünkben.

~ Dzsungel ~
Talon nem is húzta sokáig a dolgokat, hanem egyből bele is kezdett, a Majomember láthatóan figyelmesen hallgatta végig, amit mondott a másik. Voltak olyan részek, ahol nem is rejtette véka alá, hogy mennyire jól szórakozik.
- Minket a párducok is évszázadok óta ki akarnak füstölni, már csak vallási okok miatt is – mondta a férfi. – Mi nem Bastetet, hanem Ghekre-t tiszteljük és mindez nagyon sokaknak b*ssza a csőrét. Az elmúlt évszázadokban a nem szívesen láttak minket, most pedig hirtelen kellenénk?
Láthatóan igencsak jól mulatott ezen a tényen, hogy így van.
- Ha, tegyük fel, hogy segítünk… persze ez koránt sem biztos – kezdte. – Mégis miféle biztosítékot tudnának adni nekünk, hogy egyáltalán megfontoljuk ezt? Nem egyszer volt már rá példa a történelem során, felteszem Wakandán kívül is, hogy valaki egyik nap segít, másik nap már ő a közellenség…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 26 Ápr. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Mivel látta a társán, hogy megvárja, amíg leül, ezért egy olyan helyre igyekezett leülni, ahol látta némileg az ajtót és az ablakokat is. Árva csöndben figyelt és méregette a férfit, nem kellett volna profinak lennie abban, hogy olvasson másokban, akkor is könnyedén boldogult volna ezzel az alakkal. Úgy tűnt nagyon, hogy ami a szívén, az a száján és a mozdulataiban is. A nő úgy érezte, hogy esélyes, hogy annyi informcáióból, amit most hallott, akkor saját maga is ugyanezt a választ adta volna. Nem volt oka a másiknak bíznia bennük, főleg, hogy ők maguk kívülállók és külhoniak, még akkor is, ha saját maga helyinek tűnik. A környék nyugodt volt és csöndes, egyelőre még semmi sem utalt arra, hogy megtámadnák őket, de azért az ébersége egy pillanatra sem lankadt, az egyenlő lett volna a halállal. Sajnos saját maga is csak aktákból ismerte azt, hogy milyen kapcsolat volt a Gorillák és a trónnal szemben. Bár azt is meg kellett hagynia, hogy a társa, Lupin igencsak jól tudott beszélni és meggyőzően. A feltöltései révén ő maga is jártas volt ugyan a diplomáciában úgy-ahogyan, de a feladatai között nem szerepelt az, hogy tárgyaljon, főleg, hogy saját maga helyinek adta ki magát, roppant érdekesen vette volna ki magát, hogy egy átlagos polgárt küldenek a tárgyalásra, de egy nemest kiiktatni és annak a helyét átvenni pedig politikailag lett volna necces. De mivel a másik tárgyalófél, a Majomember sem zárkózott el a tárgyalástól és kíváncsi volt arra, amit Talon mondhatott neki úgy tűnt, hogy jól állnak és nem volt szükség arra, hogy egyelőre beleszóljon a beszélgetésbe bármilyen módon is.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Szomb. 29 Ápr. 2017, 14:18

Thalonnak a szeme sem rebben. Ujjait úgy kulcsolja össze, hogy a mutató és hüvelyk ujjait a felső begynél érinti össze. Amíg a másik beszél végig a szemébe néz, kissé leszegett állal. Amikor beszél akkor is keresi a szemkontaktust, de akkor már teljesen felemelt fejjel ült a hatalmas férfival szemben.
-
Nem értek az önök nézeteltéréséhez. Nem ismerek minden hátteret. Ellenben ismerem az ellenséget. Ők nem kifüstölni fogják önöket. Felállnak csatárláncba a földön, a föld felett, a föld alatt és megannyi dimenzióban és síkon. Elindulnak a határ egyik felétől a másikig és mindenkit megölnek aki nem tetszik nekik. Fel lehet venni ellenük a harcot, de sosem fognak elfogyni. - Egy lélegzetvételnyi szünetet tart, majd. - Önök amúgy is egy érem egyik oldala. Mindig szükség lesz önökre. - Itt tart egy hosszabb szünetet. - Most ez egy lehetőség. Egy alkalom arra, hogy példát mutassunk. Aki egyik nap ellenség volt, most segít. Nincs biztosíték, de van egy teljesen legit tény. Ha önök nem segítenek, akkor a többiek elbuknak. Ha ők elbuknak, idővel önök is. Ez egy olyan helyzet, hogy a ma fontosabb. Ha pedig túlságosan előre nézünk nem látjuk a lábunk előtti követ...amiben felbotlunk.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
- Egy kardja.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Szomb. 29 Ápr. 2017, 14:33

~ Egész korrekt reakcióidő. A testőrség, a rendőrség...felkészültek. - Elmélkedik, miközben elindul. Még valahonnan felrémlik neki, hogy a közelben van az amerikai konzulátus. Elég valószínűnek tartja, hogy amiatt volt a csődület. Valami idegen ellenes megmozdulás, ami rosszul sült el. Bár egy fegyver legalább elsült. Ezen a poénon elmosolyodik és már menne is tovább, amikor megállítja egy helyi hatósági személy. Meghallgatja a nőt, majd kedvesen elmosolyodik.
-
Természetesen asszonyom. Victor Montano vagyok, mexikói állampolgár. Van fegyvertartási engedélyem ebben az önök csodálatos országában is. Itt is van nálam. Ezt gondoltam jó ha előre jelzem. - Mondja kedvesen, majd lassú, kimért mozdulatokkal nyúl a belső zsebéhez ahol az útlevelét, meg az iratait szokta tartani, hogy elővegye és megmutassa a rendőrnőnek.


Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Szomb. 29 Ápr. 2017, 14:54

Theon kifejezetten megörült annak, hogy ilyen hamar a lényegre, azaz az evésre tudtak térni. Nagy örömmel követte a lányt, közben pedig próbál mindenféle perverz gondolatot elhessegetni magától. Az étlapról a húst és a gyümölcssalátát választotta és komoly lelkesedéssel vetette bele magát a kulináris élvezetekbe. Persze közben hallgatja a beszámolót is. Miután végzett az egykor volt tábornok a jelentéssel, még lenyel egy-két falatot a válasz előtt. Kicsit hátradől, iszik egy korty vizet és megtörli a száját.
-
Akkor mindenük megvan ahhoz, hogy átvegyék a hatalmat. Illetve kell egy kis plusz még. Olyan támogatáson dolgozunk épp...bár ez nem látszik rajtam...amire még nem volt példa Wakanda történelmében. Készüljenek, ha még nincsenek kész. Vegyék elé a terveiket, a gyakorlatukat. Az ünnepségen puccsolunk. - Mondja egykedvűen, majd jóízűen folytatja az ebédjét.

Felszerelés:

- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
- Katonai kés
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 29 Ápr. 2017, 17:38


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

A férfi próbálta kideríteni, hogy mégis merre lehetett a tettes, és hogyan intézte el az áldozatot, miközben folyamatosan zargatták. Arra ami parancsot adott ,jött a válasz hogy nincs joguk, mire szívesen megvonta volna a vállát, hogy ez esetben zargassák a másik tisztet, aki kísérte őket, és ne T'Ruelt cseszegessék. Ezért nem szerette az újoncokat. Feleselnek, azt hiszik mindent jobban tudnak, azt hiszik ez az élet, hogy lerázzák magukról a terhet különféle kifogásokkal. Nem szerette az ilyet. Nem kifogást kell keresni, hanem megoldást. Ha nincs joga megtenni valamit, de egy felettese akinek joga van rá parancsot ad rá, akkor a felettese kinyújtott karjaként engedelmeskedve meg kell tegye. Legrosszabb esetben elmondja a hadbíróságon, hogy parancsot teljesített, és T'Ruelt veszik elő egyből. Ezt kellett volna tennie az akadékoskodás helyett. De most nem akarta ezzel húzni az idejét, majd megírja a jelentésében. Bölcs dolog volt hagynia a dolgot, hiszen hamarosan megérkezett a rendőrség, T'Ruel pedig lassan elkezdte összerakni a kirakóst. Nem volt kilőtt golyó, nem volt lőporszag, nem volt elhasznált hüvely - ellenben talált jégdarabokat. Tehát nem hi-tech fegyvert használtak - az amúgy sem állt volna meg az áldozat fejénél - hanem valószínűleg mutáns képességgel rendelkezett az elkövető. Elfojtotta magában az ingert, hogy kiköpjön oldalra. Mocskos mutánsok.
A kérdésre, hogy talált-e valamit hirtelen megfeszült. Egyből három lehetőséget látott maga előtt - a legkisebb valószínűségű, hogy egy érdeklődő civil jött ide megkérdezni hogy halad a nyomozás. A második, szintén kis valószínűséggel, hogy maga a gyilkos tért vissza a helyszínre, vagy egy ismerőse, és gyorsan elvarrják a szálakat. Harmadik, legvalószínűbb, hogy a rendőrségtől, vagy egy felettesétől, de mindenképpen hivatalos szervtől jelentkezett valaki. Lassan megfordult, és felnézett a férfira.
- Igen. Az áldozatot nem lőfegyverrel ölték meg. - mondja egyből.  
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 2 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.