Birnin Zana

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Pént. 09 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Victor Montano


Egyelőre nem igazán tudta Árva, hogy ezek után mit is kellene tennie, vagy mondania. Már csak azért sem, mert a teljes képhez kellett volna a harmadik férfi is, aki pedig ki tudja, hogy mikor fog visszaérkezni. Ha minden megvan, akkor pedig még jelentenie is kellett, meg megkapni az újabb parancsokat a jelentés fényében, hogy azon haladhasson tovább. az egész ügy túlságosan is kényes volt ahhoz, hogy csak úgy döntéseket hozzon olyasvalamiben, amiben csak az USA elnökének és az ország hírszerzésének feje dönthetett. Ő maga parancsokat teljesíteni volt itt, egyelőre nem bíztak alá senkit, hogy parancsolgasson, maximum ezekre kellet vigyáznia, már ki tudja, hogy mennyire szorultak minderre. Éppen a gondolataival volt elfoglalva, mert Talon nem felelt rögtön a szavaira.
Ám, amikor a férfi megszólalt, akkor úgy érezte, hogy lefagy attól, amit mondott. Hirtelen ő maga sem tudta, hogy mit reagáljon erre. Szerencsére már élt elég ideje ahhoz, hogy tisztában legyen a humor és trollkodás kifejezéssel és azzal, hogy mit akar. Kissé idegesen pillantott Talon irányába, majd még mindig ezzel a tekintettel ivott ismét bele az italába. Mire kiitta azt már szerencsére némileg lenyugodott és áttudta gondolni, hogy mit is mondjon. Belemenjen-e a játékba, vagy sem.
- Az ő ötlete volt uram, én tiltakoztam ellene – mondta végül.
Úgy vélte, hogy az előbbi idegesség megfelelő lehetett arra is, hogy el lehessen hinni, hogy azért volt, mert nem így akarta Victor tudtára hozni mindezt.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 12 Jún. 2017, 14:40


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

A férfinak sikerült lekérnie a műhold képeit, és szerencséje is volt, a felvételeken pont látszott a kilőtt lövedék. Látható volt, hogy nem átlagos fajta, valószínűleg wakandai technológiával készült. Viszont a fegyver csöve amit látott, nem erre utalt - az egyértelműen nem helyi fegyver volt. A képeket beküldte a központba elemzésre, és átsétált a másik szobába, hogy egyeztessen az ottani nyomozókkal. Egyből a legnagyobb rangút kereste, akivel már beszélt korábban, és beszámolt arról amit talált, illetve megmutatta a képeket.
- Hálás lennék, ha megosztaná velem a gondolatmenetét, és az észrevételeit. - kérte ki a férfi véleményét a helyzetről. T'Ruel mindig is képes volt elismerni, ha valamiben nem volt ő a legjobb, és sosem volt rest olyanokhoz fordulni, akik nagyobb szakértelemmel bírnak nála. Úgy gondolta, jelen helyzetben is ez a logikus, és célszerű döntés, hiszen sokkal több rutinja, és rálátása lehet a férfinak a helyzetre, mint neki. Nem érezte úgy, hogy ettől kevesebb lenne, vagy zsákutcába szorult volna - ha nagyon szükséges lenne, tudná önállóan folytatni a nyomozást. De erre semmi szükség nem volt.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Hétf. 12 Jún. 2017, 15:06

Viszonylag gyorsan el tudom érni a Hydra belső adatbázisát, amiben szinte azonnal meg is találom azt amit kerestem. Természetesen egy kérvény után, amiben meg kellett adni, hogy ki, mire, hol, miért, mikor akarja használni. Szerencsére gyorsan elfogadták, hiszen a rendszerünk gyors és pontos. Pár perc múlva már a számítógépemen is volt a kozmikus háttérsugárzás kiszűrésére szolgáló algoritmus. Gyorsan beillesztem a vibránium sugárzását és.... teljesen más. Egy jó ideig kell néznem mire, észreveszek bármilyen egyezést a két frekvencia közt. De nincs minden veszve, hiszen azért van egyezés. Legalább nem feleslegesen kértem le az adatokat. Végül is jó úton haladok, de elég sok idő lesz, mire végzek. Nem is beszélve azzal, ha valamit elrontok és vissza kellene mennem javítani. Kell lennie valami módszernek, amivel gyorsítani lehet a folyamatot. Talán, ha babrálnék kicsit a szűrt frekvenciákkal. Persze, ettől pontatlanabb lenne a szűrés, de talán van egy olyan pont, ahol a vibránium már kiesik, de a többi fém bent marad. Talán. Nem sok ötletem van másra, így ezzel kezdek foglalkozni. Megpróbálom az algoritmus által kiszűrt frekvenciát kicsit tágítani. Kicsit közelebb hozni a vibrániuméhoz. Nem akarom azt a frekvenciát bele rakni, csupán kibővíteni a keresést. A lehetőséget, hogy több dolgot szűrjön ki.
- Nem, elnézést. Csak érdekelt, hogy a vibrániumnak milyen hatása lehet az emberekre.-
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Hétf. 12 Jún. 2017, 23:35

Victor azért örült annak, hogy nem volt egyedül a szállodai szobában. Azért az benne van, hogy bármikor lebukhatnak és rajtuk üthetnek. Ekkor két út előtt fog majd állni. Vagy megadja magát és reménykedik abban, hogy nem lesz nagyobb baja néhány év börtönnél. A másik lehetősége pedig az, hogy felveszi a harcot. Ez utóbbi megoldás azonban egyedül elég nehezen kivitelezhető. Ráadásul ha többükre koncentrálnak többüknek van esélye megszökni egyszerre. Ugyanakkor reménykedett jó hírekben is. Hát nem azt kapott. Valójában Juan válaszára nem hogy nem számított, de teljesen megrökönyödött rajta. Ez valószínűleg kiült az arcára is. Hosszan várt és a kínos csöndet végül női kísérőjük törte meg. Nem juttatta túl a dilemmán azonban, hogy most viccelődnek vagy komolyan gondolják ezt. Nem mintha ellene lett volna egy hosszabb külföldi útnak. De most nem egy úgy rendezkedett be a kis életébe, hogy csak úgy itt maradjon. Meg eladják mint valami rabszolgát. Még várt néhány másodpercet de csak egy kérdés jutott eszébe.
-
Hogy?

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Hétf. 12 Jún. 2017, 23:44

Juan felkapja a fejét. Először Okoye válaszán rökönyödött meg, de egyelőre nem szólt hozzá. Nem várt, egyszerűen a saját gondolataiba merült. Már nem itt járt. Se földrajzilag, se időben, se helyszínben, sem emberekben. Ugyanakkor Victor értetlenkedése őt is csodálkozóvá teszi. Nagy levegőt vesz. Olyan hatást kelthet mint az az öregember akinek száz év tapasztalata nyomja a vállát és most kell elmagyaráznia a süldő huszonéveseknek, hogy mi is az élet értelme. Nem rejti véka alá elégedetlenségét és világfájdalmát, amiért teljesen egyértelmű és kinyilatkoztatott tényeket meg kell magyaráznia.
-
A Majomember igénye volt. Kell valaki aki betanítja az embereit az..."elmaradott" fegyvereinkre és egyéb eszközeinkre. Keresve se találhatnánk önnél alkalmasabb személyt. Hiszen ezért van itt, ha nem tévedek. - Felváltva nézett Okoyera és Victorra. Úgy érezte, hogy még valamit hozzá kell tennie, mert így nem kerek és egész a történet. - De ne aggódjon, nem csak az ön szolgálatait adtuk el. - Próbált megnyugtató lenni. - A szószátyár rokkant barátunk is hasonló okokból lesz kénytelen maradni.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 13 Jún. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 17. (szombat)

” I don't like endings.”
- Doctor Who

Birnin Zana - Page 5 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Ruel áttudta küldeni a képeket a központba, hogy ott kielemezzék az adatokat, hogy majd azt küldhessék vissza neki. Meg is kapta a visszajelzést, hogy odabent megkapták és neki is láttak a munkának, ha lesznek adatok, akkor majd kapja a kimoyo kártyájára. Amint ezzel megvolt, akkor igyekezett újra megtalálni a tisztet, akivel korábban beszélt. A kint állók el is irányították a megfelelő helyre, ahol éppen a szálloda vezetőivel beszélt. De amint T’Ruel megérkezett elnézést kért és odalépett a férfihoz. Végighallgatta, hogy mit is mondott a testőr és a képeket is megnézte. A látottak nyomán igencsak ráncolta a homlokát.
- Azt gondolnám, hogy valamilyen szuperképességgel rendelkező személy lehetett – mondta. – Túl gyorsan és profin tette vissza az üveget… de sajnos nincs nagy jártasságom képességek terén. El sem tudom képzelni, hogy mivel lehetett ezt így megoldani, nem is beszélve arról, hogy szinte biztosan mesterlövész az illető. Hány képességgel rendelkező mesterlövész lehet Wakandában, vagy a világon?
Ezek után megvakarta a tarkóját.
- Efféle fegyvert soha sem láttam a golyó is igencsak speciálisnak tűnik, olyanhoz sem volt szerencsém. Még nem is használtam efféle lövedéket, már szilárdat, mióta szolgálatban vagyok energiaalapú fegyvereket használunk. Így a véleményem, hogy ezek szerintem külvilágiak, mind a fegyver, mind a lőszer.
Ennél nagyon többet nem tudott ehhez így látásból hozzátenni.
- Remélem tudtam valamit segíteni ezzel – mondta még.

~ Viktória-tó ~
< - Nem kell aggódnia fiatalember, manapság már olyan gyenge mindez, mint a radioaktivitás a természetben. Így senkire sincs és nem is lehet hatással bármennyi ideig tartózkodik itt. Még a bányákban sem. >
Erwin mindezek után belemélyedt a munkába, amit kitalált magának. Jó pár órára lefoglalta magát mindezzel. Igazából munka közben teljesen kizáródott a világ a számára, fel sem fogta, hogy mennyire gyorsan telik az. A terv jó volt és maximálisan kitudta vitelezni, amit szeretett volna. Mikor a külvilág eljutott a tudatához azt vehette észre, hogy nagyon szomjas, éhes és már égnek a fények itt bent a sátorban. Kint pedig igencsak késő délutánra járt az idő, a nap pedig eltűnni készült a nyugaton fekvő hegyek mögött. De megérte, mert sikerült analizálnia egy frekvenciát, amiről úgy vélte, hogy mindez a megfelelő lehet. Egyelőre tesztelés nélkül ez volt a maximum, amit kitudott hozni. Ha majd élesen tesztelte, akkor utána lehet finomítani rajta, a számítógépes tesztek, szimulációk mindenesetre igencsak bíztatóak voltak. A sátor ajtaja ekkor libbent meg és két bögre gőzölgő finom illatú húslevessel lépett be rajta Kraźek. Az egyik bögrét Ervin felé nyújtotta.
< - Úgy véltem, hogy mostanra már éhes, vagy szomjas lesz – mondta a férfi. – Mire jutott? Nagyon belemerült a munkába, nem akartam megzavarni benne. >

~ Ezüstfolyó hotel ~
Lásd Árva reagja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 13 Jún. 2017, 00:11
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Victor Montano


Figyelte a férfi reakcióját, hogy mit is reagált Victor arra, amikor meghallotta, amit a páros mondott. Árva igencsak jól szórakozott, ennyire mulatságos helyzetben a legutolsó cosplay versenye óta nem volt része, amikor igencsak jó helyezést ért el. Alakváltással nem volt nehéz. Csak néhány pillanatra engedte meg magának, hogy elkalandozzon a figyelme, mert utána visszatért gondolatban is a hotelszobába, hogy a két férfit figyelje és folytassa a beszélgetést is velük. Victor visszakérdésénél közel volt ahhoz, hogy elnevesse magát, még jó, hogy elég jó színész volt és visszatudta fogni. A „professzionális” válaszra bólintott, amit Talon mondott. Mindezt pedig még ki is akarta egészíteni, a legszebb, hogy olyan dolgokkal, amik a valóság voltak.
- A Majomembernek szüksége van fegyverekre, amiket csak külhonból tudnak beszerezni akkora mennyiségben, mint kultusza létszáma – mondta. – Ehhez pedig kiképzőre, kiképzőkre van szüksége.
Itt néhány pillanatra elhallgatott, figyelte a másik férfi reakcióit. Ha értetlenséget lát, vagy bármit igazából, folytatta.
- Ön is tapasztalta bizonyára, hogy a helyi dolgok mennyire mások, mint amihez önök külvilágiak szoktak. Így a Wakandaiak számára is roppant furcsák az önök fegyverei. Meg kell tanítania önnek és a másik férfinak a használatukat, illetve minden olyasmit, ami ehhez a harcmodorhoz szükséges. Bizonyára mind a ketten roppant képzettek ebben, így hamar végeznek majd a feladattal.
Ezzel most már befejezte, amit akart mondani, majd együttérzően mosolygott Victor-ra.
- Ha jól sejtem, szüksége lesz egy italra, mit hozhatok? – kérdezte.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Pént. 16 Jún. 2017, 20:10

Victor figyelmesen hallgat. Először a jobb szemöldökét emeli a magasba, aztán ezt a bal követi. Persze kezdi érteni a helyzetet, de nem repes az örömtől. Nem feltétlenül erre szerződött. Persze kényelmesebb ez a munka neki, mint Hydra ügynököktől megmenteni a fiatal lányokat, ez tény. Ott viszont otthon van, menedékekkel, fegyverekkel, járművekkel, lehetőségekkel...otthon, komoly helyismerettel. De valójában nincs ezzel gondja. Ellenben lenne pár észrevétele, amiket inkább nem mond ki. A nő szavaira azonban már leereszti a szemöldökét. Addig sem volt ideges, csak csodálkozott.
-
Rendben. - Bólintott végül. - Kell egy kimenekítési terv. Meg kell még kettő vész terv mellé. Ugye megfelelő ügynök hálózatuk van, ami tud ebben segíteni?! Ha lebuknék, ha elárulnának és ne adj isten meg tudnék szökni a támadóim és a hatóságok elől. Tudnom kell hova fordulja, hogyan juthatok ki az országból. Megoldható?

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 17 Jún. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 21. (szerda)

” I don't like endings.”
- Doctor Who

Birnin Zana - Page 5 00120

” A hiba, az hiba! Ha egy újabb hibát követünk el, abban sincs semmi kivetnivaló, de ugyanazt a hibát kétszer elkövetni ostobaság.”
- Ken Follett

Birnin Zana - Page 5 00120

~ Nemesi negyed ~
Ugyanaz.

~ Viktória-tó ~
Ugyanaz.

~ Ezüstfolyó hotel ~
A hosszabb és kellemetlen út végén Theon-t kitették a hotel előtt, majd a férfi az elköszönés után tovább is hajtott.

//A kör végén érsz vissza, szóval Árva szavai után érkezel meg.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 17 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Victor Montano


Árva tovább figyelte a férfit a szavai után. Vajon mikor akarta a védence megtörni ezt az egészet, hogy csak palira vették Montano-t? Közben a másik férfira is sandított, de ő egyelőre nem úgy tűnt, hogy reagálna bármire is azzal kapcsolatban, amik most hangzottak el. Ahogyan már Victor szemöldökei nem voltak az „égben”, akkor már úgy vélte, hogy nincs annyira kiakadva a helyzeten a másik. Úgy érezte, hogy azért eléggé profin tudott úgy blöffölni, hogy ráadásul az igazat mondta, csak éppen nem azzal kapcsolatban, amit kérdeztek. Vagyis… amit mondott igaz, csak éppen nem Montano-nak kell ezt a feladatot ellátnia, hanem majd kerítenek erre valakit, aki megfelelő. Bár, így, hogy belegondolt nem zárta ki a lehetőséget az, hogy a férfit fogják felkérni minderre. De ugyanennyi erővel saját magára is eshetett a választás. Erről egyelőre nem tudott, ez majd a tárgyalástól is függ, illetve a saját további parancsaitól. Mikor Victor beszélni kezdett, akkor már a teljes figyelmét a férfira fordította. Bólintott a szavakra, teljesen logikusnak vélte a kérést, amit kapott. Ezekre egyébként is gondoltak és tervben voltak már, vagyis kidolgozás szintjén Washingtonban az ő jelentései alapján.
- Már kidolgozás alatt vannak a helyiektől kapott információk alapján az említett menekülő utak, egy-két napon belül meglesznek a kész tervek, helyekkel, személyekkel, mindennel – próbálta nyugtatni a férfit. – Így természetesen megoldható.
A férfit figyelte, hogy miként is reagál minderre, majd még hozzátett valamit.
- A kapcsolata pedig továbbra is jómagam maradok, ha bármi balul sülne el, veszélyben érzi magát, engem kell keresnie.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 20 Jún. 2017, 17:53


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Miután T'Ruel elküldte a szerzett anyagokat kivizsgálásra, egyből megkereste a korábbi főtisztet, hogy kikérje a véleményét és a tapasztalatára hagyatkozhasson - illetve ezzel segítse az ő munkájukat is, hiszen egyeztetve a nyomokat, ezeket a köröket nekik már nem kell lefutniuk. Sajnos nem tud sokat segíteni a nyomozásban, de mégis többet mondott, mint a központ, akik csak visszajeleznek hogy megkapták amit küldött, és majd jelentkeznek ha van valami. Természetesen a költői kérdésre nem válaszolt, inkább csendben hallgatott, és gondolkodott. Mikor a férfi befejezte, a wakandai protokollnak megfelelően mondott köszönetet, és fejezte ki háláját, amiért segítette a munkáját, és kért elnézést hogy rabolta az idejét. Odébb sétált, hogy ne zavarja a munkájukat, és elgondolkodott a látott és hallottakon. A férfi nem helyi, ez egyértelmű, valószínűleg olyan lehet a tettes, aki pánikot akar kelteni, esetleg a jelenlegi kormányt gyengíteni. Megölte azt, aki a Fekete Nap egyik gyanúsítottja volt, de miért? Mi lehetett az indíték?
Gondolkodás közben elindult vissza a szobába, ahonnan a lövést adták le. Úgy döntött, még egyszer megpróbál szagot fogni az ablaknál, illetve átnézi megint a szobát, hátha valami elkerülte a figyelmét.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Kedd 20 Jún. 2017, 21:38

Miután dr. Kraźek megnyugtat, hogy nem fogok mutálódni, teljes erőbedobással nekilátok a feladatnak. Elég nagy falat, de ha jól sikerül, akkor gondolom, akár, a doktorimat is írhatom ebből. Igaz, szakterületem a dimenziók közti fizika, de nem hiszem, hogy azt nagyon díjazzák. Vagy pedig SHIELD figyelőlistára kerülök, ami elég nagy baj lenne. Mondjuk nem tudom, hogy a vibránium megtalálását és wakandai kémkedést segítő teóriákat mennyire díjazzák. De most nem szabad előre ugranom. Sok munka van még előttem. Először elkezdem a specifikus frekvenciákat kiválogatni. Megnézni, hogy hol térnek el, hol tudok úgy bővíteni, hogy még kiszűrje a vibrániumot. Hol van az a pont, ahol még találok más fémet, de nem találok vibrániumot. Nem is figyelem, hogy telik el az idő. Néha előfordul. Ha el kezd pörögni az agyam, akkor könnyen ki tudom zárni a külvilágot. Mire oda jutok, hogy éles teszteléssel is megéri próbálkozni, már égnek a sátorban a fények. Gyorsan elment ez a nap az biztos. Ahogy ezen gondolkozok dr. Kraźek lép be, kezében egy bögrényi húslevessel. Legalábbis az illatáról erre tippelek.
<- Köszönöm szépen. Hát nem tudom, hogy élesben mennyire működik ez majd, de legalább már van valamit tesztelni élesben. Még akár működhet is. Teszteljük?-> kérdezem tőle miközben szürcsölők egy kicsit a bögrényi húslevesből.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 21 Jún. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 25. (vasárnap)

” Nekünk kell a változássá lennünk, amit a világban látni akarunk.”
- Mahatma Gandhi

Birnin Zana - Page 5 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Ruel odament a férfihoz és kifaggatta, hogy ő mit is gondol. Az őrnagy mindezt el is mondta, ami az volt, hogy nem Wakandai a fegyver, sem a lőszer. Ezek után a férfi hálálkodott, köszöntetett mondott és elnézést kért a zavarásért. Az őrnagy barátságosan leintette, hogy nem kell semmit mondania, hiszen mind a ketten azt akarják, hogy ez az ügy megoldódjon, ahhoz pedig valóban kell az, hogy együtt dolgozzanak és együttműködjenek. Mindezek után T’Ruel visszatért még egyszer a szobába, hogy újra körbenézzen odabent. Bent a szobában igazából semmi sem keltette fel a figyelmét, minden teljesen normális volt. Azonban, amikor a szaglását vetette latba, akkor egy nagyon finom, roppant drága és egyedi női luxusparfüm nagyon enyhe illatát még érezhette közvetlen az üveg mellett, előtt.
Eközben gondolkodott egyébként az indítékokon. Ez több minden lehet, ezt még ő maga is tudta, az is, amin gondolkodott, ezen felül politikai, vagy egyéb üzleti okok is állhattak a háttérben.

~ Viktória-tó ~
Ervin elfogadta a bögre levest és fel is hozta, hogy ki lehetne próbálni, aminek láthatóan a doktor nagyon megörült, hogy ennyire előrehaladott már a project.
< - Természetesen kipróbáljuk! – mondta lelkesen. >
A megfelelő gép itt volt helyben, így csak fel kellett rá tölteni a megfelelő adatokat, algoritmusokat és már lehetett is indítani. Holografikusan jelent meg a tó feneke, ahogyan a szkenner nekilátott azt feltérképezni. Azt a doktor sem tudta megmondani, hogy mennyi ideig fog mindez tartani. De addig legalább is megihatták mind a ketten a levesüket. Nagyjából fél óra telt el, mire a fenék pásztázása megtörtént és holografikusan megjelent egy egészen jó kép a fenékről.
Birnin Zana - Page 5 Secret-underwater-base
A doktor feljebb emelkedett az ültőhelyéből. Noha némileg zavaros és homályos volt a kép, de Erwin algoritmusa határozottan működött, látta a korábbi képeket, azok messze nem voltak ennyire részletesek, ez 400%-os részlegességgel és tisztasággal mutatta a képet. A doktor a térképen az egyik részre mutatott, a kép közepétől kissé balra.
< - Azok ön szerint nem oszlopoknak tűnnek? – kérdezte. >

~ Ezüstfolyó hotel ~
Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Szomb. 24 Jún. 2017, 22:08

Victor kicsit jobban belemerül a gondolataiba, mint eddig. Egy részről nagyon nem tetszik neki a dolog. Messze van otthonról, minimális segítséggel. Vannak persze pozitív gondolatai is a helyzettel kapcsolatban. Egzotikus helyen van, egy csomó xenophóbbal és a célja a helyi kormány megbuktatása. Ha ez nem lett volna elég, akkor még hozzáveheti, hogy még a Hydra elleni háttérharcban is részt vehet. Mondjuk ezek sem mind pozitívak. De legalább sokat keres.
-
Ezt így el tudom fogadni. Egy kérésem lenne. Nagyobb bért kérek és teljes költségtérítést. Kell egy állandó lakás és egy fedőtevékenység. - Kicsit elgondolkodik. Egy csomó lehetőség kiesik a számára. Egy diplomata fedőtevékenység túlságosan megfigyelt pozíció. Ráadásul éppen az USA kormányának dolgozik, pedig mexikói állampolgár. És valahol ekkor érkezik a harmadik társuk, akiről legszívesebben már rég megfeledkezett volna. Inkább nem folytatja a beszélgetést, hogy meghallgassa az ő beszámolóját.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Szomb. 24 Jún. 2017, 22:41

Végtelenül hosszú úton vitték haza. Legalábbis így érezte. Azzal mondjuk voltak gondjai, hogy hova viszik. Amennyire lehetett korábban megismerkedett a város architektúrájával, nevezetes helyeivel. Ezért inkább jó pár sarokra a szállodától tetette ki magát. Nem akarta, hogy kiszúrják honnan jött és kivel közlekedik. Ezért belekezdett egy ön ellenőrzésbe. Elég hosszasan zajlott és arra szolgált, hogy sikeresen kiszúrja és ha kell lerázza azt aki vagy akik követni próbálják. Ebbe bele tartozik kirakatok nézegetése, ruhák felpróbálása, éttermek első ajtóin besétálás, hátsó ajtóin kisétálás. Aztán próbál tömegben elbújni, majd azon keresztül vágni. Ilyen kalandos úton jut el végül a hotelba, ahol hátsó ajtón és szerviz lépcsőn keresztül próbál visszajutni a szobájukba. Ott érkezés után nem is köszön.
-
Egyszerűen dilettánsok. Ígéretek vannak, tettek nem. Megfontoltság mögé rejtett félelmek. Nem harcosok, királylányok...nektek mik a tapasztalatok?

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 25 Jún. 2017, 00:00

//Csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 26 Jún. 2017, 11:14


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

T'Ruel a nyomozás óta most először mosolygott. Végre úgy érezte hogy igazán nyomon van, hiszen sikerült szagot fognia. Nagyon enyhén, nagyon gyengén érezte egy női parfüm lágy illatát, olyan fajtát, amit csak igen drágán szoktak értékesíteni. Hiányzott belőle az olcsó löttyökre jellemző nyersség, vagy az apró, emberi orr számára nem is érezhető csípősség, ami a minőségtelen alapanyagok és alkohol sajátossága. Megpróbálta követni a szagot, csak erre koncentrált, a többit próbálta kizárni a tudatából, mint egy nyomkövető kutya, és követni. Közben ha meg tudja osztani a figyelmét, akkor ír egy üzenetet a központnak is, tájékoztatja őket, és kéri hogy ha tudnak nélkülözni, akkor irányítsanak mellé még embereket. Utálta a büszke embereket, akik nem képesek erősítést kérni, akkor sem amikor az lenne logikus. Ő nem ilyen volt. Nem tudta az elkövetők hányan vannak, és mire képesek, azt sem hogy mennyire veszélyesek. Nem akart egyedül besétálni hozzájuk, és kockáztatni hogy sikeresen ejtsen foglyokat. Eredményeket akart, azt, hogy az elkövetőt kézre kerítse, és az sem érdekelte ha ezért bárki kevesebbnek fogja tartani - a nagy testőr, aki nem képes egyedül harcba vonulni. Legszívesebben leköpné, aki ilyet mond, de úgy sejtette a háta mögött elég sokan gondolják ezt. Szánta őket, amiért ilyen szűk látókörűek.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Szer. 28 Jún. 2017, 06:08

Sok adat már nem jut el Soto agyáig. Szűri mi az amit információnak és befogadhatónak értékel. A mexikói alkudozása nem nagyon érdekelte. Egyszerű gyalognak, ha úgy tetszik bites adathalmaznak tekintette az egyenletben, aminek a középpontjában önmaga állt. Ez a néma, delíriumhoz hasonlatos állapot egészen addig tartott, amíg meg nem érkezett Theon. Ekkor felcsillant Juan szeme is és elkezdte fürkészni a férfit és annak inplantátumait. Szakmai érdeklődése határtalan volt ezen a téren és már járt az agya, és kereste a lehetőséget, hogy hogyan vehetne magához gépi beültetéseket a lehető legkevesebbel fájdalommal. Végül csak úgy kifutottak a szavak a száján.
-
Én tudok egy megoldást. - Egy pillanatra megállt, mert maga sem gondolta át talán. - Legyenek az alkalmazottaim. Nyitunk egy segédeszköz forgalmazó céget helyben, ami a legjobb fedővállalkozás.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szer. 28 Jún. 2017, 19:43

Dr. Kraźekkel azonnal elkezdjük a tesztelést. Láthatólag örült a doktor, hogy ilyen sokat haladtam. Nem tudom, hogy ő mióta dolgozhatott ezen, de fura, hogy nem haladt előre. Mondjuk elég sokat számíthat a szakterület. Geológusként ismerheti a vibránium minden tulajdonságát, de valószínűleg nem ért annyira a sugárzáshoz meg a számítógépekhez. Ebben igazán előnyöm van vele szemben. Legalábbis úgy tűnik. Aztán ki tudja, lehet, hogy ő közben megtalálta a mutáns gén ellenszerét és csak a gyakornokra bízta a piszkos munkát. Mindenesetre fontos a szerteágazó tudás. Mondjuk előbb a doktori. Utána szórakozhatunk mindenféle egyéb elméleti dolgokkal. Körülbelül fél óra még lefut a teszt és az eredmény... igencsak jó. Sőt! Jobb mint amire számítottam. Persze szemcsés a kép, de még így is körülbelül négyszer jobb a képe mint az előző szkennelésnek. Elégedetten hátra dőlök a munkámat látva. Mit ne mondjak, aki okos az okos. Csak akkor térek vissza a földre amikor Kraźek rákérdez a képen látható dolgokra.
- Hm, úgy tűnik igen.- válaszolom neki. Nem tudom, hogy egy tó aljára minek oszlopok, de már rég feladtam, hogy megértsem a mutkó logikát.- Ha nem is oszlopok, akkor is eléggé mesterségesnek tűnnek. Vagy egy ősi wakandai templom, amiről mindenki elfelejtkezett... vagy megtaláltuk!- kiáltok fel kicsit hangosabban. Gyorsan visszaveszek az örömömből. Rengeteg dolog lehet az. Romok. Fura cseppkövek. Egy másik, titkos bázis. Ki tudja. De valamit találtunk. Ez is nagy szó. Dr. Kraźek-re nézek, hogy ő mit gondol.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 29 Jún. 2017, 08:18Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. július 3. (hétfő)

” Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és az örök fájdalom.”
- Sírfelirat

Birnin Zana - Page 5 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Ruel a szagok érzékelése után a férfi úgy döntött, hogy megy a nyomok, egészen pontosan az után, amiket érzett. Mindezt megtudta tenni, odakint még kért erősítést, három rendőrt tudott adni az őrnagy így hirtelen neki. Az illatok szerencsére következők voltak, a kettővel felettük levő emeletről jött, ott a folyosó legszélén levő szobától. Hamar ki lehetett deríteni, hogy kinek is volt a szobája mindez.
- Isabella Durand, a francia attasé asszisztensének szobája – mondta az egyik rendőr.
Amennyiben bekopognak semmilyen válasz nem érkezik, így ha T’Ruel engedi, akkor berúgják az ajtót, vagy kinyitják mágneskártyával. Odabent egyből a nappaliba nyílt a bejárat, a vér és hányadék szaga egyből megcsapta T’Ruel orrát a parfümmel együtt. A rendőrök végigjárták a helységeket, a nő az ágyában takaró alatt volt, átvágott kézi ütőerekkel és feltépett gyomorral a földön mellette a telefonja, ha ellenőrzik, akkor nem volt lezárva, a fényképezőgép funkciója volt élesítve az utolsó kép nem sokkal a lövés leadása előtt készült, egy fekete párducra emlékeztető öltözetű, de fémes, vagy fémarcú férfiról, az ujjai végei véresek.
a kép:
Birnin Zana - Page 5 1605748-adam_warlock_0001

~ Viktória-tó ~
Igen, valószínűleg tényleg az okozhatta, hogy nem haladt sokat a doktor, hogy nem érthetett annyira a programozáshoz és a számítógépekhez, mint Ervin. Kraźek ki is szúrt valamit a képen, amiről kérdezte a fiatal férfi véleményét. A válaszon el is gondolkodott.
- Lehet, bár amennyire tudom a helyi feljegyezésekből, történelemből a Viktória tó mérete nem igen változott. De majd a következő napokban kiderül, hogy mi az.
A képeket lementette számítógépre, amiket most sikerült szerezni, majd az órájára nézett.
- Szerintem a legjobb az lenne, hogyha most visszatérne a fővárosba, elvinné az adatokat, biztosabb, mintha elküldenénk, így nem juthat illetéktelen kezekbe, aztán majd elkezdjük a felkészülés után a felmérést, további szkenneléseket és behatolásokat.
Azok, akikkel Ervin jött, még mindig itt voltak, ketten a sátoron kívül várakoztak, annak a bejáratánál, a többiek a helikopternél.

~ Ezüstfolyó hotel ~
Itt Árvának nincs nagyon beszólása és nem nagyon tud mit hozzátenni, így most a három férfin múlik, hogy mire is jutnak az egésszel. Elfogadják-e Talon ajánlatát, vagy mást akarnak tenni.

//Ennek fényében nem írok, amúgy is melegem van és migrénem is, bocsi Embarassed //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Vas. 02 Júl. 2017, 18:18

Dr. Kraźek felhozott egy igen jó ellenérvet azzal szemben, hogy régi rom lenne. Én se nagyon tudom, hogy módosult-e a Viktória tó azóta amióta emberek élnek itt. Nem elképzelhetetlen, hogy nem változott a tó mélysége vagy felszíne. Bár még így is van esélye, hogy belecsúszott az épület. Mindenesetre, még ha nem is találtuk meg Sinister laborját, akkor is működik az algoritmuson. A hegyvidéki résznél kicsit lehet, hogy kell majd még kalibrálni, de nagyjából működik. Kraźek azt javasolja, hogy menjek vissza a fővárosba, jelentsem amit itt csináltunk. Valószínűleg igaza van. Itt már nem sokat tehetünk és Frau Reynoldsot valószínűleg érdekli majd a dolog, amit találtunk. Lehet, hogy még jutalmat is kapunk. Legalábbis remélem. Igazából egy megajánlott ötösnek is örülnék. Főleg mert jönnek a vizsgák és már egy egész napot kihagytam most. Mindegy, még ha nem is kapunk semmit, öröm volt szolgálni a Hydrát. Kíváncsi vagyok Frau Reynolds milyen küldetést ad következőnek.
- Köszönöm szépen a segítséget dr. Kraźek. Remélem nem soká találkozunk újra. További jó munkát!- mondom Kraźeknek miközben az algoritmust meg a képek lementem egy pendrivera amit magammal viszek. Ezután odalépek az egyik katonához akivel jöttem- Visszatudnának vinni a fővárosba? Jelenteni valóm a Frau Standartenführernek.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 02 Júl. 2017, 20:01


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Miután T'Ruel megtalálta a szagnyomot, egyértelmű volt hogy mit kell tennie. Erősítést kért - és kapott is három rendőr személyében - aztán haladhattak együtt tovább a kettővel felettük lévő emeletre, ahol egy szobához vezette őket a fekete férfi orra. Az egyik rendőr el is mondta, hogy kinek a szobája, és ez megmagyarázta a parfümöt is. T'Ruel egyből bekopogott, azonban nem érkezett válasz, úgyhogy parancsot adott hogy nyissák ki mágneskártyával az ajtót - nem akart felesleges károkat okozni. Odabent a kiélesedett szaglás miatt kissé hátrányba került a férfi, hirtelen megcsapta a vér és a hányás szaga, de szerencsére az edzett gyomrának meg se kottyant mindez. A hatóság egyből bejárta a szobát, és megtalálták a szag forrását is, az asszisztenst. Mellette ott hevert a telefonja, T'Ruel egyből felvette a gumikesztyűt, és elkezdte megnézi a telefont, hátha talál benne valamit, amíg a többieknek kiadta, hogy a szobával foglalkozzanak, keressenek nyomokat. A telefonon az első app ami megnyílt a fényképező volt, egy férfi fényképe volt a legutolsó, láthatóan véres mancsokkal. Egyből elküldte a központba hogy futtassanak le rá keresést, próbálják azonosítani, addig ő tovább folytatta a telefonban való kutakodást. Hívásnaplót nézte át, gyanús neveket illetve időpontokat keresett, illetve az üzenetek között is próbált bármi gyanúsat találni. Ezek után átnézte még a névjegyzéket, hátha itt talál valami nem oda illőt, aztán megkérdezte a rendőröket, hogy találtak-e valamit a szobában, ami még figyelemre méltó lehet.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 02 Júl. 2017, 21:31

Victort először megdöbbentette a felajánlás. Először nem értette egészen mit akar ezzel a másik valójában elérni. Ugyanakkor azt el kell ismernie, hogy az ötlet nem csak Soto számára jövedelmezhet, de nagyban segítheti az itteni munkájukat. Természetesen vannak hátrányai is egy ilyen fedővállalkozásnak. Például dolgozni kell. Vagy legalábbis ahhoz nagyon hasonló tevékenységet folytatni. Ez mondjuk heti öt napból kettőt el fog tőle venni. Ennyi pont elég, ha vezető üzletkötőként vagy valami hasonló beosztásban gondolkozik. Onnantól pedig marad heti öt napja dolgozni a megbízóinak. Kemény menet lesz, de hogy megállítsák a hydrát, az megéri a fáradtságot. Megvakarta az állát majd összehúzta a szemöldökét és Juanra nézett.
-
Van ráció abban amit mond. Még működhet is.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 02 Júl. 2017, 21:56

Hát nem egészen erre számított. Mármint abban biztos volt, hogy maradnia kell, de ennyire elhúzódó küldetésben vesz részt azt nem gondolta volna. A legnagyobb problémája az volt, hogy kettes számú latinó nem beszélt hülyeséget. Ezt pedig az egyes számú is megerősíti. Theon egy röpke pillanat alatt felveszi a saját ritmusát és feje a három másik jelenlévő között kezd cikázni. Tanácstalanság ül ki az arcára és valami megoldást várhat. Valami mentőövet. De nem szólal meg senki és ahogy jelleméhez illik, nem bírja sokáig a csendet, ezért nagyon hamar meg is töri.
-
Csak én láttam eddig, hogy méreget ez a nagylelkű spanyol?! - Teszi fel a kérdést felháborodva. - Ne is tagadd. Tudom, hogy méregetni szoktál. Mintha szét akarnál szedni és ócska kis szex játékszernek használnál. Biztos ezzel a felajánlással is ez a hosszú távú célod. - Miután mindezt kiadta magából, nagy levegőt vesz és megropogtatja az ép kezén lévő ujjait. - Más részről viszont...ha ez kell ahhoz, hogy megcsináljuk ezt az átkozott melót,
akkor legyen így.


Felszerelés:

- Kés
- Walther p99
- Helyi laza ruházat.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Vas. 02 Júl. 2017, 22:08

Szerencséjére Victor nem sokat teketóriázott a válasszal. Szimpatikus volt neki a fickó. Azon mondjuk nem gondolkodott el, hogy ez vajon azért van-e mert mindennemű akadékoskodás nélkül elfogadta az ötletét, vagy sem. Már túllépet azon, hogy a saját motivációit keresse más emberekkel szemben. Nem úgy a beültetésekkel rendelkező társukkal szemben. Ott egyértelmű volt számára önnön indíttatása. Ami viszont kiderült, hogy nem volt ostoba és hamar rájött arra, hogy Talon kiemelten odafigyel rá. Igaz az elmondottak alapján teljesen félreértette érdeklődését. Vagy legalábbis részben. Ugyanakkor egyik férfi reakciója, dicsérete vagy ellenérzései nem érdekelték. Csak az a bináris kód, amit végül kimondtak. Mivel mindketten benne voltak az ötletébe, ezért most a nő felé fordult.
-
Nos hölgyem, mi a véleménye. Működhet ez a dolog?

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 5 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.