Birnin Zana

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Hétf. 15 Május 2017, 16:32

- Ezt személyesen garantálom. - mondom K'Takainak. Nem tudom, ez mennyit jelent neki, de én komolyan gondolom. Még ha a techno-organikus vírus tényleg csak növényekre hat, akkor is meg kell találnunk gyorsan. Ki tudja mi más lehet ott. Miután a tanácsos elhagyja a szobát, Frau Reynolds közli velem, amire igazából számítottam. Nekem is menni kell bunkert keresni. Nem lep meg, de attól még iszonyatosan aggódok, hogy mi lesz. És még csapatot is nekem kell összeállítanom? Hát ez hirtelen nagy felelősség. Huh. Egy pillanat késedelem után elfogadom a küldetést. Rögtön a számítógéphez megyek és gyorsan elkezdek kutatni és gondolkodni. A Viktória-tóhoz valószínűleg kell majd valamilyen föld alatti lokátor, hogy lássuk hova kell mennünk. Talán még én is tudok oda ajtót nyitni, de ha nem is, akkor búvárok kellenek. A hegyekhez nem kell ilyen speciális cucc, csak esetleg pár hegymászó felszerelés vagy oxigénpalack. Ezeken felül csak egy általános Hydra egység kell. Nem hiszem, hogy olyan lenne bent, amivel ne tudnának elbánni. Esetleg még egy hacker, de mivel Frau Reynolds azt mondta, hogy csak én tudom ezt megcsinálni, nem hiszem, hogy van szabad hackerünk. Még megnézem, hogy esetleg van-e más körülmény, ami miatt esetleg plusz felszerelés kéne. Ha mindennel kész vagyok, akkor odaadom a listát Frau Reynoldsnak.
<- Körülbelül mikor kéne indulnunk? Még haza szeretnék menni a Kapu generátoromért.-> kérdem tőle. Anélkül nem szívesen megyek be a dzsungelbe.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 16 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 20. (szombat)

” A sikerhez nem vezet kipárnázott út, nem vár rózsakert a harctéren.”
- Bob Gass

Birnin Zana - Page 4 00120

~ Nemesi negyed ~
Ugyanaz.

~ Palota ~
Ervin azért annyira nem lelkesedett azért, hogy ki kell mennie terepre, ráadásul ekkora felelősséggel, mint amit kapott. A feladat elfogadása után neki is látott a számítógépen megnézni, hogy mire lehet szüksége. Egy rész triviális volt, meg is határozta őket, mint a lokátor, hegymászó-felszerelés. Ezeken felül, amik eszébe juthatnak a búvárfelszerelés a Viktória-tavat illetően, illetve fegyver, bár az az alapfelszerelés része is volt. A listát oda is adta Reena-nak, aki megnézte. A kérésre a nő megrázta a fejét.
< - Nagyjából tíz perc múlva a hangárban kell lennie – mondta. – De ne aggódjon, már elmentek érte a kollégiumi szobájába, mire a hangárba ér már ott lesz. Szedje össze az alapfelszerelést, két szinttel lejjebb a fegyverraktárnál megkaphatja őket. El sem tudja téveszteni, két Hydra ügynök áll előtte. Utána pedig menjen a hangárba, már várja az egysége a leadott felszereléssel. Sok sikert Herr von Blüdheim. >
Mondta még a nő és ezzel útjára is engedte a fiatal férfit.

~ Dzsungel ~
A tárgyalás, vagy egyeztetés tovább folytatódott a három fél között. közben, ha Talon akarta, akkor kitudta az izmait nyújtóztatni és kiűzni belőle az elgémberedést is. Most elsőként a nőre reagált, akinek a szavaira bólintott.
- Rendben van, az egyeztetéssel ugyanúgy foglalkozunk, ahogyan ezt is leszerveztük, a kapcsolatomon keresztül – mondta.
Ezek után fordult oda Talonhoz és őt is végighallgatta. Többször is bólogatott azon, amit a férfi mondott.
- Természetesen megértem, hogy nem tudnak csak helyi fegyvereket szerezni – mondta. – Túlságosan is feltűnő lenne ennyi fegyver eltűnése. Mindez nagyszerű és köszönjük, minden bizonnyal szükség is lesz rájuk, ha több időre nem is, addig, amíg elmagyarázzák és megmutatják a fegyverek működését. Bízom a közös együttműködés sikerében.
Értett egyet a Majomember.
- Van még valami, amit meg kell beszélnünk most? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 16 Május 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon


Árvának úgy tűnt, hogy a tárgyalás most már tényleg a vége felé közeledett. Megkönnyebbült, hiszen jó pár pillanatig úgy tűnt korábban, hogy az egész veszett fejsze nyele és semmi sem lesz ebből. Most pedig már csak végleges simítások vannak, legalább is abból, ami az ő részüket illeti. A ő teljesen biztos volt benne, amikor a védence emlegette a két személyt, akik megtaníthatták a fegyverek használatára a Majomember kultuszát, akkor őt nem vette számításba, végül is csak egy helyinek tűnt, semmi többnek. De ha szükséges volt, akkor ő maga is nekiláthatott volna annak, hogy kiképezze őket, igaz akkor nem ebben az álcában kellett volna megtennie, hiszen ennél lényeg volt, hogy helyinek higgyék.
- Tökéletesen megfelel ez a megoldás nagyúr – felelte.
Ezek után még egy válasz következett, ezúttal a Majomember a nő védencének felelt. Szerencsére ezek a feltételek is megfeleltek, így úgy tűnt, hogy tényleg teljes mértékben sikerrel fogják zárni a mai napot. Már csak az lett volna a tökéletes, hogyha a másik két fél is legalább ennyire jól végez, bár a fele ennyivel is beérte volna Árva a dolgot. az utolsó kérdésen megrázta a fejét, majd hangosan is megszólalt, hogy ezzel is megtisztelje a másik felet.
- Részemről nincs több dolog nagyúr, amit meg kellene beszélni – mondta. – De lehet, hogy a társamnak van még.
Nem akart a másik helyett dönteni, így ha még Talonnak voltak pontjai, amiket meg kellett beszélnie, akkor türelmesen várta ki, hogy végezzen a két férfi.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 4 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 19 Május 2017, 12:21

Úgy tűnik Frau Reynolds már előbb elkezdte intézni a dolgokat. Mire megkérdeztem, hogy haza mehetek-e, addigra már a hangárban várt rám a felszerelésem. Nem szívesen megyek úgy a dzsungelbe, hogy előbb nem mentem haza, de ezt nem teszrm szóvá. Egy pillanatra erőt veszek az aggodalmamon, éppen csak annyira, hogy valamennyire magabiztos <- Köszönöm, Ezredes! Nem fogunk elbukni!-> ki tudjak nyögni. Ezután összeszedtem a cuccomat és elindultam a fegyverraktárba. Remélem gyorsan megtalálom, nem lenne jó ezzel időt pocsékolni. Ha megkapom a felszerelésem, gyorsan ellenőrzöm az állapotát, a szabályoknak megfelelően. Nem azért, mert nem bízok a fiúkban, hanem mert mindent szeretnék rendesen csinálni. Ellenőrzöm a fegyverem, az elsősegély csomagot, az elektronikus eszközöket, mindent. Ezután le sietek a hangárba és megkeresem a gépünket. Ha mindenki ott van köszöntöm őket, ellenőrzöm a speciális felszerelésünket, lokátor, búvár felszerelés, minden ilyesmit, aztán pedig felkészülök az indulásra.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 20 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 24. (szerda)

” Az emberi lélek nem olyan, mint a befagyott tó a magányában sem. Sőt éppen a magányban bontakozik ki, mikor csakis magával foglalkozik. Aki visszavonultan él, nagyobb világokat fedez fel, mint aki utazik.”
- Gárdonyi Géza

Birnin Zana - Page 4 00120


~ Nemesi negyed ~
Ugyanaz.

~ Viktória-tó ~
< - Helyes! – mondta még a nő. – Szeretem ezt a fajta hozzáállást. >
Még egy mosolyt megengedett Ervin irányába, aki el is indulhatott. Minden felszerelést megkapott, egész testet borító testpáncél, ami itt a hőség miatt kellemetlen is lehet. Egy pisztolyt, hozzá tárakat. Az elsősegélycsomagot, amit kért, illetve az elektronikai dolgokat. mindent tudott ellenőrizni. Mire leért a hangárba, addigra négy teljes páncélban levő Hydra katona már várta is, hárman kint a gép körül, a negyedik már bent volt a pilótafülkében és a rendzereket ellenőrizte.
Birnin Zana - Page 4 Hydra%20pncl
A fiatal férfi ekkor megkaphatta végre a teleport-készülékét is. Minden felszerelés remek állapotban volt és nem talált hibát. Így fel is szállhattak.
- A koordinátákat megkaptuk az ezredestől, helytállóak? – kérdezte a pilóta.
Átküldte őket Ervin kommunikátorára, ha a fiatal férfi megerősíti azt, hogy azok, akkor arra felé vette az irányt a gép.
- Nagyjából húsz-huszonöt perc és odaérünk – tette még hozzá a férfi.
Ezen időt bármivel eltöltheti Ervin, tájékozódhat jobban a tóról, beszélgethet, olvashat, vagy akár aludhat is.

~ Dzsungel ~
Ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Kedd 23 Május 2017, 14:47

Frau Reynolds még egy mosolyt is elereszt az irányomba. Remélem, hogy nem egy "hát eddig jó voltál, de mindenkinek eljön az ideje" mosoly volt, hanem egy, jó, kedves bátorító mosoly. Nem mintha lenne időm gondolkodni ezen. Megkaptam az összes kért felszerelést és még jó állapotban is voltak. Volt már testpáncélom, ami biztos kényelmes lesz a dzsungelben, elsősegély csomag, meg egy pisztoly. Egy puskának jobban örültem volna, de nem szólok semmit. Nem hiszem, hogy olyan dolog jönne szemben, ami legyőzőséhez egy puskás egyetemista többet tudna hozzászólni, mint egy pisztolyos egyetemista. Felszerelkezek, majd lemegyek a hangárba, ahol már vár a csapatom. Három katona plusz a pilóta. Valószínűleg elég lesz. Remélem. Odaadják a saját kapugenerátoromat, ami szintén jó állapotban van, egy karcolás sincs rajta. Elteszem, majd ellenőrzöm a koordinátákat. Ha minden rendben van belük, akkor jelzem, hogy indulhatunk. Az út körülbelül 25 perc lesz.
- Szóval, mennyit mondtak nektek a küldetésről?- kérdezem a hozzám legközelebbi katonától barátságos hangon. Persze csak akkor ha, nem elfoglalt. Remélem nem zavarom.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 23 Május 2017, 17:22


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

T'Ruel elmondta a tervét, és jelentést is kért, amit természetesen meg is kapott. Megint a hülye diplomácia, és a felsőbb tízezer korlátozta a szervek munkavégzését, akadékoskodtak ahogy mindig is szoktak. T'Ruel utálta a kékvérű fajtájukat, akiknek magasabban van az orruk mint a homlokuk, és akik mindig mindenhol kiváltságos bánásmódra számítanak. Mint kiderült, felsőbb parancsra T'Ruelt várták, ami nem lepte meg a férfit, sejtette, hogy követik a mozgását, és tudják merre tart, illetve elmondta korábban a tisztnek is, akivel a lövedéket elemezték. A kapott információk alapján még inkább tudni akarta, hogy ki állt a merénylet háta mögött. T'Ruel ennek fényében - bár nem mutatta, testén semmilyen módon nem látszódott - idegesebben lépett be a 34. szint egyik ajtaján, hogy elkezdje kutatását. Amennyiben helyszínelőket talál, egyből jelentést kér - ha kékvérű arisztokratákat, akkor a protokollnak és etikettnek megfelelően jár el, azaz elnézésüket kéri a kellemetlenségért, biztosítja őket hogy gőzerővel folyik a kellemetlenség megszűntetése, és a többi és a többi, de persze közben körbe is néz a szobában, és keresi a bűntettre utaló bizonyítékokat, főleg az ablakpárkányoknál kezd, lövésre, illetve fegyverállványra utaló nyomokat keresve.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Kedd 23 Május 2017, 23:54

Juan hosszan hallgatott. Még számításba vett néhány dolgot. Hogy ígérhet-e többet éppen. Mondhatna még okosakat, meg nagy számokat de fölöslegesnek tartja. Ennyire volt egyelőre felhatalmazása, lévén nem egészen tudták mire számíthatnak. Innentől azonban, hogy az együttműködési szándék kétoldalúvá vált, már az államok részéről is könnyebben nyílhatnak meg a forrásokat rejtő csapok. Ráadásul a lokális partnere is képes lehet további kapukat kinyitni vagy legalább kulcsot szerezni hozzájuk. Az elmélkedés után bólint. Kihúzza magát és meghajol a majomember felé.
-
Nincs más Nagyúr. - mondja tiszteletteljes hangsúllyal. - Maradjunk folyamatos kapcsolatban és legyen gyümölcsöző a kapcsolatunk. Majd felegyenesedik és ha nem marasztalják tovább, kilép az ajtón.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 24 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. május 28. (vasárnap)

” Régi elvem, feltalálni nem kell semmit, csak a hülyeségeket levágni valamiről, mert attól még jobb lesz. (...) A heuréka-érzésre tartalékolni, megszállottan felfedezést keresni, szerintem felesleges, mert az apró módosítások viszik tovább a jó gondolatokat.”
- Széles Sándor

Birnin Zana - Page 4 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Rul-nak szerencséje volt, talált helyszínelőket. Még mielőtt megszólította őket már láthatta, hogy igencsak zavarban vannak és nem igazán értenek valamit. Azt megtudhatta a férfi, hogy minden szoba pontosan ugyanúgy néz ki berendezésileg ebben a szekcióban, hatalmas tágas nappali, egy kétszemélyes ággyal ellátott háló, nagy fürdő. Mindegyiknél plafontól padlóig tartó egységes üvegablak van, ezek pedig sértetlenek mindenhol kivétel nélkül. A szobákba pedig mágneskártyával lehet bemenni, amit rögzít a rendszer.
hotelszoba:
Birnin Zana - Page 4 Futuristic-hotel-bedroom-design-id-e-buzzerg-ews-pictures-dark-trends-ideas-luxury-contemporary-master-girls-girl-sets
Az érintett 9 szobából 8-ban vannak, kamera is rögzítette, hogy az adott személyek bent voltak, azonban a kilencedik szobában egy hete nem lakik senki, de kivették, azonban nem érkezett meg a vendég. Ott ezen okból kamera sincs bekapcsolva, a rendszer pedig nem rögzített belépést sem. A kamerafelvételeket éppen most ellenőrzik a szobáknál, hogy a vendégek igazat állítanak-e. A 35. emelet középső lakosztálya az, ahol nincs senki és az a rejtélyes helység.

~ Viktória-tó ~
Az elindulás után Ervin még nekilátott kérdezősködni az embereinél, hogy mit is mondtak nekik. A legközelebb ülő férfi válaszolt is a fiatal férfi kérdésére.
< - Az ezredes mindent elmondott – mondta. – Egy feltehetőlegesen biolabort keresünk, amit még Mr. Sinister hozott létre. A feltételezetések szerint egy techno-organikus vírus van benne, ami vibránium alapú és képes a növényeket megfertőzni, életre kelteni. Gyanúra adhat okot, hogy emberek ellen is jó. Így a feladatunk egyelőre csak a labor megtalálása, a behatolás majd később lesz esedékes, jobb felszereltséggel. >
Valóban olyan nagyjából 25 perc múlva a Viktória-tó partján a helikopter le is szállt, egy sátor közelében. A katonák arra indultak el.
< - Egy tudós már itt kint van felszereléssel, önt várja. >
A három katona csak a sátor bejáratáig ment és annak a két oldalán álltak meg, így már csak Ervinen múlt, hogy mit is tesz.

~ Dzsungel ~
Ugyanaz, mert nagyon későn írt Paci és észre sem vettem... Embarassed .

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 27 Május 2017, 02:04


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Mint kiderült, minden szoba teljesen ugyan úgy néz ki, ez szállodáknál nem szokatlan, és nem is lepődött meg ezen a tényen a férfi, csak "könnyíti" az ember munkáját, egyszerűbb kiszúrni nem oda illő dolgokat, furcsaságokat. Úgy tűnt, hogy az ablaknyitogatás erre nem divat, minden szobában üvegfal helyettesíti az ablakokat, amit T'Ruel mindig is felesleges fényűzésnek talált. Egyrészt kész rémálom tisztán tartani, másrészt funkcióját tekintve is inkább zavaró, mint megnyerő. Legalábbis a számára. Úgy tűnt minden belépést rögzített a rendszer, a technika csodái ebben is segítik a nyomozók munkáját. Úgy tűnt, hogy nyolc szoba tiszta, semmi gyanús, de ez nem nyugtatta meg a férfit, a kilencedik, teljesen nyilvánvalóan gyanús szoba akár elterelés is lehetett. Ettől függetlenül nem hagyhatta figyelmen kívül, és úgy döntött ott kezdi a szállodai nyomozását.
- Nyomozók, szeretném ha együttműködnének velem, persze csak ha nincs ellenvetésük. Megköszönném, ha valaki szerezne nekem belépőt a kivett szobába, nem akarom feleslegesen rongálni a szálloda berendezését, főleg miután ilyen készségesen segítik a munkánkat. Ezen kívül szeretném, ha ettől függetlenül a megszokott alapossággal átvizsgálnák a többi szobát, keressenek bármi gyanúsat, ami arra utalhat, hogy ez az egész csak figyelemelterelés. Tőlem kaptak rá engedélyt, ennek megfelelően is járjanak el, főleg ha a szobák tulajai elleneznék. Ezen kívül ha végeztem a szobával, akkor elvárom, hogy maguk is kutassák végig, több szem többet lát, lehet valami ami felett elsiklottam. Profi munkát várok mindenkitől. - tartott a testőr egy gyors parancskiosztást, persze próbált udvarias lenni, hogy ne érezzék azt, hogy idejött valaki és elkezd belepofázni a munkájukba. Ő se szerette, ha ilyesmi történik, és mindig jobban viselte, ha nem "hatalomátvételről", hanem együttműködésről van szó.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szomb. 27 Május 2017, 11:48

Úgy tűnik nem hallgattak el előlük semmit, ami jó. Soha nem volt semmi jó az miatt, hogy a vezetők elhallgattak információkat. Jó látni, hogy a Hydra tiszteli annyira az alkalmazottait, hogy elmondja nekik a szükséges információkat. A katona válaszára bólintok, ezután viszonylag csöndben telik az út. Csak lassan. Bár az órámra nézve látom, hogy csak 25 perc telt, szinte végtelennek tűnik. Egyre inkább tudatosul bennem, hogy most elég sokan fognak rám számítani. Ha valamit véletlenül bekapcsolunk, akkor az egész ország bajba kerülhet. Ha véletlenül valaki belélegzi a nanobotokat és visszakerül a bázisra, akkor a Hydrát kapcsolhatjuk le. Természetesen egyik sem valószínű. Be sem kell mennünk. Ha csak nincs valami gonosz meglepetés kívül, akkor nem hiszem, hogy valami ilyen szintű probléma lenne. De kitudja, hogy az a gonosz mutkó mire képes? Nem igazán éri meg kockáztatni. Mikor leszállunk közlik, hogy már várnak rám.
- Esetleg ismerhetem? Tudtok segíteni, hogy ki lehet?- kérdezem a labor ajtajában megálló katonáktól. Akár mit is válaszolnak, egy nagy levegő után belépek a laborba és akárki is fogad, megpróbálom a lehető legnagyobb tisztelettel köszönteni.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 28 Május 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 1. (csütörtök)

” Bárki, aki igazán a bűnüldözésre és a bűnözők legyőzésére adja a fejét, az tanuljon meg nagyon figyelni.”
- Kate DiCamillo

Birnin Zana - Page 4 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Ruel továbbra is igyekezett minden eshetőséget figyelembe venni, ebben benne volt az is, hogy lehet, hogy a kilencedik szoba csak elterelés és mégsem onnan történt az egész. Azonnal a helyi nyomozókhoz fordul, hogy az ő véleményüket is kikérje, illetve a segítségüket az ügyben. Az egyik őrnagynak megfelelő helyi rangú személyt sikerült elkapnia, aki ezáltal igencsak nagy ranggal és valószínűleg befolyással rendelkezik a nyomozásra. A férfi, aki úgy az 40-es évei végén lehetett figyelmesen hallgatta végig azt, hogy T’Ruel mit is mondott neki, a végén pedig bólintott.
- Természetesen mindenben segítjük a munkáját – mondta. – A hotel igazgatója a saját kártyáját adta oda, hogy ezt használjuk nyugodtan az épületen belül bárhova bejutunk.
Ezzel egy wakandai technológiával készült mágneskártyát adott a férfinak.
A profi munkára mindenki, aki hallotta őt az bólintott, hogy értették. Ezek után betudott menni a helységbe T’Ruel, odabent minden teljesen nyugodt volt, az elrendezkedést már tudta, ennek fényében megkezdhette a hely átnézését is. A nap éppen errefelé sütött, így az üveg magától sötétített automatikusan, okos üveg, ez egy ilyen hotelnél teljesen megszokott volt.

//Majd írd le kérlek pontosan, hogy milyen nyomokat és hol keresel.//

~ Viktória-tó ~
A megérkezés után mielőtt bement volna a sátorba Ervin még az őt kísérő katonákhoz fordult, hogy megkérdezze ki is van bent. Az a katona válaszolt a fiatal férfinak, aki korábban is.
< - Amennyire tudom dr. Erhard Kraźek várja önt – mondta. >
A férfiról már hallott a Hydra kötelékén belül Ervin, mindez annak volt köszönhető, hogy a fiú is tudományos körökben mozgott. Kraźek csehszlovák tudós volt, egy másik realitásból, ahol mind a mai napi létezett Csehszlovákia. A tudós geológus volt, a szakterületei pedig az ásványok és ásványtan volt, ebbe nem csak az ékkövek, de az ércek is beletartoztak. Behatóan tanulmányozta az adamantiumot, illetve a vibrániumot is, meg ezek ötvözetét. Egyébként egy meglehetősen idős kiborg férfiról volt szó. Ha Ervin belépett, akkor meg is látta a bent levő tudóst, aki most is egy holografikus kijelzővel bíró tableten dolgozott. A sátorban több terminál, számítógép is volt egy nagyobb asztalon, a tudós is ennél ült jelenleg.
a tudós:
Birnin Zana - Page 4 1972029-atomic_skullyj
Ahogyan Ervin bent ő maga fel is nézett és elmosolyodott.
< - Jó napot fiatalember, már vártam magára – mondta németül erős cseh akcentussal. – Foglalja el az egyik gépet és lásson is neki a munkához, úgy informáltak, hogy kidolgozott egy módszert, amit ha finom hangolunk, akkor a vibránium háttérzaja nem fogja a szkennereket zavarni. >

~ Dzsungel ---> Ezüstfolyó hotel ~
- Rendben van – mondta a Majomember. – Én is bízom benne, hogy az lesz.
Ezzel már nem is marasztalta a párost, hanem elengedte az útjára. A kísérőjük, aki idevezette őket szinte azonnal elő is jön egy másik épületből, ahogyan a páros kilépett a szabad levegőre. Amennyiben a páros egyik tagjának sincs kifogása ellene, akkor ő kísérte vissza addig a párost, ahol korábban csatlakoztak hozzá. Innen pedig már csak Árva és Talon kettesben tudott visszasétálni a kocsiig, amivel érkeztek. Itt a nő még megkérdezte a biztonság kedvéért, hogy a férfi hova is szeretne menni, vissza a hotelba, vagy még valahova máshova a visszamenés előtt. Ha máshova akart menni, mint a hotel, akkor elvitte oda a nő. Azonban, ha nem, akkor visszakocsikáztak a hotelba, ahol Victor már ott volt és valószínűleg éppen rájuk várt.

//Akkor ezzel Victor is visszacsatlakozott, Theon-nak kell még egy kis idő.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Vas. 28 Május 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Victor Montano


Végül már Árva védence is befejezte a tárgyalást, mindezt pedig a Majomember tudtára is hozta. Ezzel pedig elérkezett a búcsú ideje is. Ő maga is még odafordult a férfihoz és tisztelettudóan meghajolt egy kicsit.
- Még egyszer köszönöm, hogy időt szakított ránk nagyúr – mondta. – Hamarosan jelentkezni fogunk.
Már csak a terepbiztosítás miatt igyekezett Talon előtt kimenni az épületből, hogyha a férfi hagyta mindezt. Saját magának nem volt kifogása az ellen, hogy a fiatal nő visszakísérje őket arra a helyre, ahol korábban találkoztak, így ebben a védencére bízta a döntést, attól függ, hogy mit mondott a férfi, annak a fényében felel ő maga is. Ha Talon nem kérte, akkor ő is ezt mondja, ha pedig igen, akkor azt. Így, vagy úgy, de végül is visszaérkeznek a járműhöz, amivel idejöttek. Ott miután beszállnak, feltételezi Árva, hogy a védence is befog szállni a kocsiba, így ha mindez megtörtént, akkor szólal meg ismét, eddig, ha nem kezdeményezett beszélgetést Talon, akkor ő maga sem.
- A hotelbe menjünk vissza, vagy el akar még máshova is nézni? – érdeklődött.
A válasz fényében fog arrafelé menni, amerre a férfi akarja. Hogyha máshova, mint a hotel, akkor odaviszi, azonban ha a hotelt mondta, akkor oda. A kocsit a hotel földalatti parkolójába viszi, majd onnan megy fel, valószínűleg a férfival a hotelszobába, ahol lehet, hogy már Victor vár rájuk. Ha így van, akkor megszólítja és köszönti is.
- Üdv! – kezdi. – Mit sikerült kiderítenie a városban?

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 4 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Vas. 28 Május 2017, 22:25

Juan hagyja el elsőnek a sátrat, miközben hátrahagyja fegyverét. Kint próbál kicsit állni a napon, hogy szívjon magába egy kis D vitamint. Ha sikerül is neki, valahogy már nem érzi azt, mint régen. Nagyot sóhajt. Bár teljesen feleslegesnek tartja ezt a tevékenységet. Kicsit talán már annak is örülne, ha a légzéssel járó energiáit másra fordíthatná. Elkezd hát folyadékkristály keringetési rendszeren elmélkedni, miközben gépiesen halad a Majombember titkárnője, majd a saját kísérője után. A dolgát elvégezte. Részben, most ideje dolgoznia is.
-
Menjünk vissza a szállodába. Beszéljünk a többiekkel. Úgy gondolom, főleg az ön közreműködésével, de sikerrel járunk. - Válaszol kedélyes hangon, de nagyjából ennyi amit ki lehet belőle húzni egészen hazáig. Amúgy is kezd éhes lenni.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 30 Május 2017, 21:05


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

T'Ruelnek sikerült elkapnia az egyik főtisztet, hogy meggyőződjön a nyomozók együttműködéséről, és kiadja nekik a parancsait. Biztosítják, hogy minden úgy lesz ahogy szeretné, és megtezsik amit kér, illetve átadják neki a hotel igazgatójának a kártyáját, amivel bárhová bemehet.
- Köszönöm az együttműködést, eredményes munkát kívánok mindannyiunknak. Ezen kívül szeretnék kölcsönkérni a nyomozáshoz szükséges felszerelést, amennyiben tudják nélkülözni. Nagyon sokat segítene.- mondja, és a wakandai protokol szerint köszön el, hogyha van ilyen, majd a kapott kulccsal és remélhetőleg felszereléssel átmegy a szobába. Még az ajtó előtt megáll, és felveszi a cipőjére a kis zsákokat ha kapott, illetve a gumikesztyűt, és veszélyre számítva, kiéletesedett érzékszervekkel lép be az ajtón. Egyből körülnéz a szobában, felméri a terepet, és első ránézésre valami szokatlant próbál kiszúrni, valami nem oda illőt - például változást a bútorokban, annak a nyomát hogy valaki járt itt, hogy valamit átrendeztek. Amennyiben talál ilyet, jobban megvizsgálja, hogy ebből mit következtethet ki, ha viszont nem lát ilyet, akkor elkezdi átvizsgálni a szobát, ügyelve rá, hogy ne változtasson semmin, illetve ha valamit elvesz, akkor ugyan oda tegye vissza, ugyan abban a helyzetben mint volt. Kezdetnek beleszagol a levegőbe, és nem oda illő szagokat keres, ami alapján elindulhat, illetve ha nem talál, akkor átnézi a bejárati ajtó környékét, hátha letettek ide valamit, megváltoztattak valamin, és így halad egészen az erkélyig ha van, átnézve a padlót, a falakat, és a bútorokat, felhasználva a nyomozóktól kapott felszerelést, amennyiben kapott. Ujjlenyomat, kintről behozott kosz, nem oda illő tárgyak, mindenre próbál figyelni. A kosz azért lehet érdekes, mert ilyen szállodákban általában két vendég között takarítják a szobát, és ha nincs használva, akkor senki nem jön be - ez a logika alapján pedig ha szennyeződés van a padlón, akkor valaki egyértelműen járt itt. Az erkélyen ugyan így vizsgál át mindent egészen a korlátig, ahol megvizsgálja annak a felületét, hátha felszereltek rá valamit, vagy változtattak valamin, illetve a kapott lámpával megpróbál újlenyomatokat keresni. Ha nincs erkély, akkor az ablakokig halad ugyan így, az ablaknál elsősorban azt keresi, hogy volt-e nyitva, változtattak-e rajta - például van-e arra utaló nyom, hogy ha nem nyílik az ablak, akkor az üveget eltávolították volna, és utólag helyezték vissza. Ha nyílik az ablak, akkor a keretet nézi át, mintha csak az erkély korlátját vizsgálná.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szer. 31 Május 2017, 19:48

Megköszönöm a katona válaszát. Dr. Erhard Kraźek. Egy kis gondolkodás után rájöttem, hogy kihez is tudom kapcsolni ezt az ismerős nevet. Nem igazán olvastam egyik tanulmányát sem, de valamennyire képben voltam. Ha jól emlékszek, ásvány szakértő volt. Nem csak különböző drágakövekkel, hanem ércekkel is  foglalkozott. Nem meglepő, hogy őt küldik erre a küldetésre. Valahogy azt olvastam, hogy csehszlovák, ami furcsa lenne. Nem teljesen lehetetlen, hiszen végtelen párhuzamos univerzum van, akár lehet egy ahol Csehszlovákia még létezik. Ahogy belépek a sátorba, rögtön látom, hogy elég szép rendszert építettek ki. Több terminál és számítógép is volt bent, maga a férfi pedig éppen egy holografikus tablaten dolgozott. Rögtön látszott rajta, hogy nem teljesen természetes ember, elég szépen kitüremkedtek a mesterséges beültetések. Ezt leszámít dr. Kraźek kedélyesen üdvözöl.
<- Jó napot, dr. Kraźek, nagy megtiszteltetés találkozni önnel.-> viszonozom a  köszöntést. <- Hát valami olyasmi. Eléggé kezdetleges, de biztos vagyok benne, hogy az ön segítségével gyorsan tudunk rajta finomítani.-> ezután gyorsan elfoglaltam az egyik szimpatikus és dr. Kraźekhez közeli gépet, majd teljes gőzzel nekilátok a munkához.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 01 Jún. 2017, 00:04Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 5. (hétfő)

” Szerencsés ember az, akinek soha nem kell szembesülnie azzal, hogy mire képes.”
- CSI: Helyszínelők

Birnin Zana - Page 4 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Ruel természetesen kapott mindent, amit még kért a helyszínelőktől, amint felvette a cipőjére a kis zsákot, illetve a kezére a kesztyűket be is léphetett a helységbe. Ott neki is látott annak, hogy mindent felmérjen kiélesedett érzékekkel. Így elsőre semmi gyanúsat nem talált, minden optimális helyen volt, ahogyan azt a szálloda prospektusában is, vagy az interneten is látni lehet. A tárgyak a helyükön, már-már betegesen pontosan beállítva minden. Az italok teletöltve, a só és borstartó is, a jégtartó is, minden. Port, vagy koszt nem lát idebent, minden teljesen makulátlanul tiszta volt. Talán túlságosan is, azt tudhatta, hogyha hypóval, vagy egyéb tisztítószerrel fel is mostak, takarítottak, akkor minden DNS minta elveszett. Ahogyan az erkélyt kereste, az nem volt ezen a részen csak a hotel másik felén. Így a plafontól padlóig tartó üveget semmi, de semmi sem törte meg. Ennek ellenére T’Ruel nekilátott azt is megnézni, mindezt pedig nagyon jól tette. Ahogyan végigmérte és végignézte azt sikerült egy furcsa kör alakú helyet kiszúrnia rajta. Ha nem lett volna okosüveg és nem lett volna sötétebb a rásütő naptól, akkor lehet, hogy fel sem tűnt volna, de így igen. A szoba és így az üveg közepe környékén egy nagyjából ötven centi átmérőjű részen más színe volt az üvegnek. Valamivel világosabb volt, mint a többi rész. Ha jobban megnézte, akkor láthatta, hogy ezen a részen a széleken lett beillesztve az üveg máskor, mint a többi, ilyet pedig nem szokás. Ha sérül az üveg az egészet cserélik és nem pedig csak egy apró részt. Erről a helyről egyébként rá lehetett látni arra a részre, ahol a férfit agyonlőtték.

~ Viktória-tó ~
< - Számomra is megtiszteltetés egy ilyen fiatal elmével együtt dolgozni – mondta. – Főleg, akinek sikerült azt a két helyet kiszúrnia amit. Nekem nem sikerült, pedig próbálkoztam, de a fiatalság a modern eszközökkel könnyebben boldogul >
Mindezt nem sértésként, vagy lenézésként, hanem sokkalta inkább bókszerűségnek mondta a hangja alapján. Mind a ketten elfoglalták a helyüket egy-egy gépnél, Ervin pedig betudta vinni azokat a dolgokat, amiket sikerült megtennie még a palotában. Ha ezt ellenőrzi itt kint is működött, de egyelőre csak ugyanannyira, mint amennyire bent, nem jobban. Eddig ugyebár a földszerkezet alapján szűrte ki azt, hogy ide kell jönni, illetve a másikat a hegyekben. Most pedig több lehetősége is volt, hogy miként akarja az égész módszert finomabbá tenni. Továbbra is kalibrálhatta a szenzorokat, földtani, ásványtani összetevők alapján, vagy kereshet megoldást arra is, hogy a vibránium sugárzásán áttudjon jutni.

~ Ezüstfolyó hotel ~
Ugyanaz, az előző reagban benne volt, hogy megérkeztek a hotelba és odaérkeztek a közös szobába, ahol már találkoztatok. Árva pedig beszélt is Victor-hoz. Így emiatt nem írok vele sem, ugyanaz él szóval, mint előző körben. Embarassed

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 04 Jún. 2017, 18:35


T ' Ruel


felszerelés:

-Megszokott testőri egyenruhája, fegyverei,
- Kimoyo- karkötő, card

"Háborúban győzelem, békében éberség, halálban önfeláldozás."

Úgy tűnt, hogy T'Ruel hamar talált valami, ami felkelthette az érdeklődését. Bár a szoba makulátlannak tűnt, és szagokat sem fogott, illetve első ránézésre mindent a helyén talált, az ablak megvizsgálása jó ötletnek bizonyult. Látszott, hogy egy ponton pótolták az üveget, méghozzá nem is kis részen, egy nagyjából ötven centis átmérőjű részen más színű volt az üveg, látványosan később illesztették be, mint a többit. Azonnal cselekedett, és elővette a kimoyo kártyáját, hogy részletes adatokat kérjen a szállodáról - ha lehet, akkor térfigyelő kamerák felvételeit, amik rögzíthettek bármit a lövés pillanatában, és a szálloda ezen ablakát figyelték, esetleg ha van olyan műhold, ami fejlett technikájának hála láthatott valamit, akkor ahhoz kér engedélyt, hogy megnézhesse a felvételeket, illetve ha ilyen nincs, akkor szemtanúk után kell nézzen. Természetesen a nyomozócsapatot is értesíti, pontosabban a rangidős tisztet, és elmondja mit talált, illetve hogy hogyan haladt tovább, kikérve a szakértelmét, hogy ő milyen irányba haladna tovább - hiszen sokkal gyakorlottabb lehet ilyen téren, mint T'Ruel, ezen kívül pedig több szem többet lát alapon be is engedi közülük aki szeretne szétnézni a kérdéses szobában, jelentést kérve arról amit látnak, tapasztalnak, illetve amikre következtetnek.
 
_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Vas. 04 Jún. 2017, 20:39

<- Nos, igazából a palota fejlett eszközeivel dolgoztam úgy, hogy Wakanda legjobb számítógépei álltak a rendelkezésemre. Biztos vagyok benne, hogy a helyemben ön is elérte volna ugyan ezt, sőt valószínűleg még többet is.-> válaszolom a tudós bókjára. Ezután mindketten elfoglaltuk a gépeket és munkához láttunk. A módszerem itt is működött, de a közelségtől nem lett tisztább. Még mindig jó sok finomítás kell hozzá. Először is a vibrániummal kell valamit kezdeni szerintem. Szerencsére a szakértő éppen mellettem ül.
<- Dr. Kraźek, kaphatok egy viszonylagosan átfogó gyorstalpalót a vibránium sugárzásáról? Valahogy ki kell szűrnünk a háttérsugárzást, és akkor talán rögtön meg is lenne a keresett hely.-> kérem a tudós társamat. Nem hiszem, hogy ennyi elég lenne, de kezdettnek nem rossz. Abban is kételkedem, hogy most ilyen gyorsan el tudja mondani, de egy próbát megér. Ha valamiért ez nem sikerül, akkor tovább próbálom kalibrálni a szenzorokat. Főleg az ásványi összetevők alapján próbálkozok. Elég nehéz lesz átlátni a vibránium sugárzásán, de szerintem sikerülni fog. Csak rengeteg időbe fog telni, mire megtalálnom a kis eltéréseket a sok mért adat közt. De ha végén még a baj előtt megtaláljuk, akkor megérte.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 04 Jún. 2017, 23:08

Victor miután visszatért a hotelbe, felment a közös szobába. Az egyik kanapé párnái mögé rejtette a fegyverét, majd a hálóba megy. Leveszi a zakóját és kisimítva az ágyra fekteti. Majd a farmerjével pont ugyan ezt teszi. Végül az ingét összehajtogatja, és az ágymatrac alá teszi. Így olyan lesz, mintha vasalták volna. Gyorsan megismétli ezt a fehérneműivel is. Rossz szokásává vált ez a módszer a beépített, kis költségvetésű munkáinál. Most pedig lefoglalja magát ezzel amíg a társa vissza nem érnek. Lezuhanyzik és mikor végez újra felöltözik, ha még van ideje. Aztán üdvözli a visszatérőket és beszámol.
-
Hello. - Mondja mosolyogva és leül a kanapéra ahova a pisztolyát rejtette. - Hát a helyiek jól szervezettek, gyorsan és most épp fokozott az ellenőrzés. Ez utóbbi a rendszerük hibája is. Ötleteim már most vannak. Illetve láttam egy merényletet. Érdekes eset, egy idegenellenes tüntetésen öltek meg valakit. Dolgozik az ellenállás ahogy láttam.

Felszerelés:

- Farmer, ing, zakó, bőrcipő.
- HK USP Compact .40 + tár
- Mobiltelefon

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 05 Jún. 2017, 00:00Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 9. (péntek)

” Mikor fivérek összedolgoznak, a hegyek arannyá változnak.”
- Kínai közmondás

Birnin Zana - Page 4 00120

~ Nemesi negyed ~
T’Ruel nem is sokat várakozott, hanem szinte azonnal cselekedett, a kimoyo kártyával feltudta venni a megfelelő szervekkel a kapcsolatot, hogy lekérje az esetleges műholdas felvételeket. Szerencséje volt, ugyanis a lövés hangjának pillanatában a hang helyzetének irányába ráállt egy műhold. Alapvetően még nem nagyon volt idejük feldolgozni ezeket, így azért nem is értesítették őt sem. Ez is Wakandai, így fél másodpercenként volt képes rögzíteni az adott területet, amit éppen befogott. Így szinte teljes egészében folyamatos képet kaphatott a férfi. Az egész lényeges jelent alig két másodpercig tart csak. Csak egy fegyvercsövet lát az üveg ütötte lyukon, egy nagyon kicsi részét, de azt egyből letudja szűrni, hogy nem Wakandai szabvány, valami más. És az igencsak érdekes felületű golyót is látja még egy kockán mielőtt eltűnt volna a képről. A következő másodpercben a lyuk helyére új üveg került, majd mintha soha sem lett volna ott rés azonnal egybeforrt a régi üveggel. Ennyi látszódott, ez az egész talán ha 2-3 másodperc volt maximum, utána újra csak a hotel üvegfala látszott.

~ Viktória-tó ~
Ervinnek valóban szerencséje volt, hogy tényleg egy szakértő ült mellette. Amikor a kérdés elhangzott, akkor felragyogott a férfi szeme, mint aki roppant boldog, hogy végre valakinek minderről mesélhet. Valószínűleg nem sokszor van minderre lehetősége, vagy nem találkozik olyanokkal, akik meg is értik.
< - Természetesen – mondta. – Gondolom tudja, hogy a vibránium nem természetes földi fém, hanem egy hatalmas aszteroidával érkezett, ami itt Wakandában csapódott be. Már ekkor érezhető volt a sugárzás, ami teljes Wakandát befedte, megfertőzte a vizeket, növényeket. Nagyon sokan voltak, akikre nem volt hatással, de sokan képességeket nyertek belőle. Picit hasonlít a kozmikus sugárzásra, de mégis más. Egyfajta háttérzajként van jelen manapság, mint máshol a radioaktivitás – próbálta leegyszerűsíteni. – De mivel itt minden technológia is vibránium alapú, így ezek is kibocsátják ezt a sugárzást. Olyasmi, mintha térinformatikában zajszűrést végeznénk. Csak sokkal bonyolultabb, mert ez egy olyasfajta dolog, ami mindenben benne van itt és a helyi gépek nem fogják fel háttérzajnak, így a vibráium alapúval nem is lehet kiszűrni… >
Itt a fiúra pillantott, hogy értette-e, hogy mit is mondott neki.
< - Éppen ezért kell ezekkel a „régi”, nem helyi gépekkel dolgozni, mert ezekkel talán sikerül egy olyan algoritmust találni, ami megtisztítja az adatokat a vibránium okozta háttérzajtól. >

~ Ezüstfolyó hotel ~
Lásd Árva reagja. A fegyvert eltudtad rejteni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Hétf. 05 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 2: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Soto Juan Castillo / Black Talon és Victor Montano


A megérkezés után Victor már várta őket, magában konstatálta a nő, hogy a másik roppant hamar meg is járta az utat. Bár saját maguk eléggé sokat voltak távol, azt pedig nem tudhatta, hogy mikor is jött vissza a másik. Amikor már fent voltak, akkor a mosdóba ment, hogy megmossa az arcát és ezzel is felfrissítse magát. Mikor kijött onnan egy pohár limonádét töltött magának, jelenleg bármennyire sem tetszett volna másnak még mindig tartott a „műszakja” így nem is nagyon ihatott alkoholt. Ezek után pedig már a teljes figyelmét Victornak szentelte, hogy mit is mesél a férfi a bent levő dolgokról. A merénylet nem hangzott különösebben jól, pont ebben az időszakban roppant kellemetlen tud lenni. Amit ráadásul feltételezhetően az Ellenállás követett el.
- Mi találkoztunk a Majomemberrel, a Gorillakultusz vezetőjével. A másik fazont az Ellenállás egyik tagja vitte el magukhoz, hogy megmutassa neki a bázisukat. Gondolom ő majd jócskán később fog hozzánk csatlakozni, talán nem is ma.
Belekortyolt az italába és kiitta azt, a poharat letette az asztalra és leült az egyik fotelbe.
- Sikerült meggyőznünk, ugyan egyelőre nem arról, hogy álljon be az Ellenállás soraiba, de jó lépéseket tettünk, kész tárgyalni az Ellenállással. Mivel a beszélgetésünk megakadt, így kénytelen voltam felhozni, hogy a későbbi uralkodóváltás esetén visszakerülhet a kultusz a Vének Tanácsába, így politikai befolyásra tehet szert. De annyira nem vagyok én ebben járatos, így pontosabban talán ő tudná elmondani, hogyha érdekli.
Itt még néhány pillanatra Talon-ra nézett, hogy a férfi hozzáfűzne-e még valamit mindehhez.

felszerelés:
- Egy díszes tőr
- táska, női dolgokkal
- telefon, iratok
- Kimoyo- karkötő és kártya

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birnin Zana - Page 4 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ervin Bludheim on Csüt. 08 Jún. 2017, 17:50

Dr. Kraźek gyorsan felvázolja a vibránium történetét. Van néhány információ, amit már ismertem, de volt egy rész, ami megütötte a fülemet. Olyasmi, mint a kozmikus energia. Persze, nem teljesen ugyan olyan, de ez egy elég jó kiindulási pont. Amennyire tudom a kozmikus sugárzás eléggé szépen kimutatható, ha van arra speciális eszközöd. Arra már léteznek algoritmusok. Talán azokat felhasználva előbbre tudunk haladni. Úgy tűnik az is sokat javít az esélyeinken, hogy nem vibránium alapú technológiákon dolgozunk. A mi, igaz jóval gyengébb, gépjeink érzékenyebbek a vibránium háttérzajára. Miután dr.Kraźek felhozza a térinformatikai zajszűrést említi, egy bólintás után hozzá is kezdek. Megpróbálok a Hydra adatbázisban keresni valami kozmikus sugárzás szűrésére vagy keresésére írt algoritmust, amit fel tudok használni. ha találok ilyent, akkor azt kezdem tanulmányozni, hogy majd, ha megtaláljuk a vibránium frekvenciáját, akkor rögtön be tudjam helyettesíteni. Ha nem találok ilyet, akkor utána nézek, hogy mi a kozmikus sugárzás leírása és az alapján elkezdem felállítani az algoritmus.
<- Dr. Kraźek, említette, hogy az emberek kaptak képességet. Milyen típusú képességek voltak? Mint a Fantasztikus Négyes? Vagy mint a mutkók?->
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Black Talon on Csüt. 08 Jún. 2017, 23:35

Soto kezdte nagyon unni a helyzetet. Idejött és nagyjából elvégezte a reá szabott munkát. A saját terveit nem sikerült véghezvinnie, egyelőre. De elindult egy úton. Csak nem akar éppen tovább haladni rajta. Inkább csak hátradőlne és ezen a téren hagyná, hogy ha egy futószalag szállítaná előre addig, amíg bele nem kell nyúlnia a folyamatba. Mert különben az emberek és az ő problémáik untatták. Még Victor gyors és semmitmondó jelentése is csak távolról jut el hozzá. Legszívesebben egy laborban ült volna, műszerek, mechanikus és hidraulikus eszközök között valami új rendszer fejlesztése vagy tesztelése közben. Amikor Okeye megemlítette a harmadik férfit, akkor felkapta a fejét. Mert eszébe jutott, hogy ~ Tényleg, hol van a nagyszájú? Kifejezetten érdekelnének az inplantátumai! ~ Legszívesebben a nyersanyag beszerzése mellett mással már nem is szívesen foglalkozna itt Wakandában. Aztán beállt néhány másodpercnyi szünet a beszélgetésben. Valamit mondania kell.
-
Emellett felajánlottuk a szolgálatait a Majomembernek. - Mondja egykedvűen, de nagyon úgy érzi valamit még mondania kell - Maradnia kell.

Felszerelés:

- Laza üzleti ruházat
- Mobiltelefon helyi roaming csomaggal
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 09 Jún. 2017, 00:01Kree Invázió 2 – Wakandai defenzívaRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, T'Ruel, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. június 13. (kedd)

”Talán, talán. Van-e erősebb kábítószer ennél a szónál?”
- Libba Bray

Birnin Zana - Page 4 00120

~ Nemesi negyed ~
Ugyanaz, Raten szólt, hogy nem tud írni.

~ Viktória-tó ~
Kraźek ötlete után Ervinnek is támadt sajátja, hála annak a ténynek, hogy említve lett az, hogy mivel az űrből származik a vibránium, így hasonló a sugárzása, mint a kozmikus sugárzásnak. Sikerült kapcsolatba lépnie a Hydra adatbázisával. Természetesen titkosított kapcsolattal érhette el német szervert és azonosítania is kellett magát, megadni azt, hogy mire is kellenek az adatok neki. Ha megteszi mindezt, akkor természetesen gond nélkül le is tudja azokat az adatokat kérni, amiket akart. Ahogyan megnézte az algoritmust az megvolt a kozmikus háttérsugárzás kiszűrésére, majd következett az, hogy beillessze a vibrániumét. Vagyis megtalálja azt, ami szükséges. Ha megnézte a diagramokat és a frekvenciát, akkor láthatta, hogy mennyire bonyolult és szinte soha sem azonos, tény és való, hogy voltak hasonló részei a kozmikus energia frekvenciájával. De! Nagyjából olyan volt, mintha egy nyolc kromoszómás élőlény kromoszómaszerkezetét akarta volna összehasonlítani egy ~1200 kromoszómással. Bonyolult és hosszadalmas, ennek ellenére jó úton haladt. A kérdésére a doktor felpillantott.
< - Mind a mai napig kapnak, a vibránium sugárzása beolvadt egy kifejezett növénybe. Egyik sem, főleg fizikai tulajdonságok növekednek, erő, ügyesség, ellenállás és ehhez hasonlók. Nem öröklődik. Fontos ez? >

~ Ezüstfolyó hotel ~
Lásd Árva reagja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Birnin Zana - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2477
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birnin Zana - Page 4 Empty Re: Birnin Zana

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.