Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK)

Go down

Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) Empty Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 18:04

”- Érdekes… még soha sem hívtak minket „csápfejnek…”
      - Hiuval Dorat megjegyzése Gamion Khun megállapítására (régi swhun)

Név: Hiuval Dorat
Egyéb név(i): -
Faj: Anzati (idegen)
Nem: férfi
Jellem: gonosz, manipulatív
Születési helye és idő: ME 1034. Anzat
Kor: 1036 év
Család: ismeretlen, valószínűleg halottak
- Leyla Darmo'an – szerető
Foglalkozás/kaszt: sötét jedi (mester)/orvgyilkos, Sötét Tanács tagja
Testmagassága: 189 cm
Testsúlya: 90 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: vörös szem, és általában soha sem mutatja a csápjait
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Életrajza:
1036 évvel korábban (ME 1034.) született Anzaton. Élete sokáig nem volt túlzottan jelentős, pontosabban az első 36 évben, tette amit kellett a túlélésért. Elvegyült az emberek között, míg odahaza kitanulta az orvgyilkolás művészetét. Így fejvadászéként dolgozott, egészen addig, amíg 36 évesen az egyik áldozatától meghallotta, hogy hamarosan lesz egy bál Felinx-en hatalmas jutalommal, így neki is el kellett mennie oda, már csak a jutalom ígérete is olyan volt, hogy nem hagyhatta ki.
Ami ott történt már legenda, Hiuval volt az egyetlen túlélője a bálnak miután meglapulva kivárta, hogy csupán pár túlélő maradjon a kastélyban, és végül egyesével vadászta le azokat, míg végül csak ő maradt meg egyedül. A jutalmat követelte volna, de ő maga egészen mást kapott. Az élete ekkor változott meg egyszer és mindenkorra. A császár szelleme, vagy fizikai valójában nem tudni már, a kegyeibe fogadta az ifjú anzatit és sugallatokkal tanította. Hiuval ekkor kisajátította a kastélyt magának, ha már az előző tulajdonos úgyis meghalt, így nem volt senki, aki igényt tarthatott volna rá.
Egy időre hazatért Anzatra, mivel a fajtája amúgy is fogékony az erőre, de ő maga nem akart évszázadokat várni arra, hogy a hatalma a korral növekedjen, így keresett egy mestert, aki megtaníthatta neki. Egyesek túl idősnek vélték, hogy jedi lehessen belőle, ő csak röhögött a dolgon, ugyanis esze ágában sem volt jedinek lenni, csupán a tudást vágyta, hogy méltó lehessen új mentora számára. Végül csak talált valakit, aki mellett negyven évet töltött el és mindent olyan szintre tanult tőle, amit később ő maga tud majd tovább fejleszteni. A szerencsétlen nő, aki kedves volt hozzá a „levese” nélkül végezte. Majd Hiuval visszatért a Felinxi kastélyába.
A következő évek, évszázadok sem vánszorogtak számára unalmasan, mert egyelőre távol tartotta magát a Birodalomtól. Tanult, a szektáját, híveit szervezte, akiket a császár hitére, imádatára nevelt, tanított, amikor meg éppen unatkozott, akkor a világot járta és egyszerű orgyilkosként ténykedett. Megjárta az összes olyan bolygót, köztük Korribant, ahol a sötét oldal a leghatalmasabb. Közben pedig a császárnak is tette, amit a férfi parancsolt. Lényegében a Császár végrehajtójaként ténykedett titokban. Nem sietett, így évszázadok alatt érte el a sötét jedi mesteri rangot, volt pár tanítványa is az idők alatt. Egy idő után azonban ebbe is belefáradt és visszatért Korribanra, hogy itt tanulhassa meg azt, amit mestere tanítani akart neki, hiszen a császár ekkora már azt akarta, hogy foglalja el a helyét a Sötét Tanácsban és ne az árnyakban rejtőzzön többé. Ekkor osztotta meg vele a hatalmát és tette halhatatlanná, lényegében ezzel kötelezte, hogy a Tanács tagja legyen.
Ő maga úgy vélte, hogy ráér, még csak alig hatszáz éves volt, így még legalább ennyi ideje volt hátra, ha nem több mesterének hála, újabb fél évszázadot szánt rá, mire megtanulta a telekinetikus fénykardpárbajt. Nem sok karddal, a tíz darab neki bőven elég volt, többre szüksége sem volt, ezzel is bármit megoldhatott, ha akart. És lényegében ezt is csak mestere miatt tanulta meg, erre nem érzett szükséget amúgy. Közben Korriban-ra ment és benyújtotta az igényét a Tanács tagságára. Tudta, hogy mind a tizenkét tag ellenezni fogja, főleg, hogy idegen volt, a legalja a Birodalomban a származása szerint. Az első személyt, aki felemelte a hangját azt hívta ki párbajra, majd ölte meg és vette át a helyét a tanácsban. Azóta is a tagja és lényegében vezetője is. Időről időre találkozott a császárral is, aki tovább tanította. A következő háromszáz évet gyűjtögetéssel töltötte, műkincsek, néha egy-egy holokron a gyűjteménybe. Időközben Ziost-on is emelt egy kastélyt az egyik kihalt részen, jellemzően itt találkozott a császárral is. közben tökélyre vitte a Papnők képzését és most már mindig 100db volt belőlük egyszerre, ők Hiuval elit testőrségeként funkcionáltak a birodalomban. Az aktuális vezetőjük Leyla, egy twi’lek (idegen) nő pedig a férfi szeretője is lett.
Időnként hobbiból még mindig folytatta az orvgyilkolást, de az ideje zömét hol a Korribanon, hol Zioston, vagy Dromund Kaas-on töltötte. A háborúban ő maga is aktívan részt vett, most már tanítványt is fogadott Drakte-t, de ez volt az első, akit nem végzett ki a képzése alatt, vége felé. Őt küldte a Yavin-ra is, ahol sikerült is egy kree-t zsákmányolniuk és még több DNS mintát is, amikkel személyesen maga foglalkozott és egy részét a császárnak is elküldette.
A háború végével visszatért a Birodalom belügyeihez és azon munkálkodott, hogy a lehető leghamarabb megerősítsék újra magukat. Közben pedig kinyúlt és egyre többször vette igénybe és utasította a Birodalmi Hírszerzést különböző feladatokra, akik függetlenek egyébként. Mindez főleg a hírszerzési körökben váltott ki nagyon nagy nem tetszetést, hogy a Tanács bele akar szólni a működésükbe, de Hiuvalt nem érdekelte, a Birodalom ügye előrébb való volt, mint a miniszter siralma.

Képességei/Szakértelmei:
Képzett orvgyilkos, a papnők tanítója, a fénykardvívó stílusuk megalapítója. A császár bizalmasa. Valószínűleg minden létező erőhasználatot ismer, kifejezetten képzett a telekinetikus fénykardpárbajban. A képzettségei, képességei és szakértelmei nem ismertek, mert senki sem él már, aki be tudna róluk számolni.
Anzatiként alapból is roppant hosszú lenne az élete akár 1000+ évet is megélné, de pár száz éve a császár megosztotta vele a hatalmát és lényegében halhatatlanná tette őt. Nem képes öregedni és természetes úton elhalálozni és ekkor felszabadult az éhség alól, ami folyamatosan hatja az anzatikat mások levese után. (leírást lásd a spoiler tagben)
az anzatik leírás:

Külső:
Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) Aa488eb15e45d629e2e55f7b76e1c386
Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) 77bbde8a5be543bbe144607951136746
Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) Alucard
Harci öltözékben:
Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) 68b435bcf07ead00ea9d6542ca45ce70--david-cross-character-reference

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) Empty Re: Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 09 Ápr. 2018, 00:00

Név: Hiuval Dorat
Kaland címe: Ahol az út véget ér…
Játékostárs(ak) neve(i): Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu, Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie, Rorrwwook (†) és Aric Ouren
Kalandmester: Shadow
Kezdő reag: Hutt űr peremvidéke
Záró reag: Hutt űr peremvidéke

Kaland tartalma:
Hiuval csak egy nagyon kicsit, egy röpke kameóra jelent meg a kalandon és annak is csak az epilógusában. Alapból ő küldte oda Aahin Raioni-t és testőreit, hogy ők takarítsanak, ezáltal sme kerülhet gyanúba a birodalom. A kaland végén ott avatkozott közbe, amikor Lord Xeth megjelent, hogy megvédje Rhyssa-t, akit ott akkor fel is vállalt tanítványnak. Az anzati hagyta, hogy a padawan és Rhyssa távozzon, ezt parancsba is adta a nőnek, azonban, amikor felismerte Quillanban Lady Vadrin tanítványának húgát, ráadásul azt is érezte, hogy sokkal jobban vele van az Erő, mint Vadrin tanítványával már tervei is voltak.

Bővítés:
Miután minden rendeződött Hiuval nem nagyon vesztegette az időt, hanem felkereste a Császár Kezeit, hogy van egy lehetséges jelöltje a Császár Haragja rangra. Persze ez még nem jelentette, hogy akit Hangként jelöl az meg is kapja ezt, majd a Kezek kivizsgálják mindezt. Természetesen Rhyssa volt az, akit ennek kinézett, így utasította a kezeket, hogy kezdjék felmérni, tanulmányozni a nőt és döntsenek a legjobb belátásuk szerint, hogy ő lesz-e a kiválasztott.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hiuval Dorat (Birodalmi - MNJK) 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.