Hutt űr peremvidéke

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Pént. 09 Márc. 2018, 11:04

- Felőlem... - Ha egy közönséges kalóz jön érte, annak értelemszerűen nem fog olyanokat nyökögni, hogy igenis, meg ahoj meg hasonló marhaságok. Az ilyen majdnem-engedelmesség minimum egy első tisztnek jár ki.
Érzi odabent a Sötét oldal aktív és erőteljes jelenlétét és tisztában van önnön félelmeivel. Többféle félelmet élt meg ezidáig. Van, ami erőt adott neki, mint a sarokba szorított patkánynak, hogy ha kell, akár a fogaival tépve is ellenfelét, kitörjön a csapdából és olyan is akad, ami a földhöz veri és lebénítja. Na ez a félelem bentről valahol a kettő közé esik, így igencsak erőt kell vennie magán, hogy ne nyúljon reflexből a fegyvere után.
Odabent megvetően vet egy pillantást a jelenetre. Árt az üzletnek, ha eladás helyett lemészárolják az árut. Ennyi erővel az alkoholkészletet is kilocsolhatnák a légzsilipen. Ha nincs profit, akkor harcolni se érdemes.
- Kapitány. - Enyhe vigyázzállás, tisztelgés jobb ököllel a bal mellen. Hiába, vannak reflexek, amiket nem tud leküzdeni.
- Ha azok ott lent elfogynak és a luxusvevők további vérre szomjaznának, tele a nézőtér potenciális játékszerrel. Van benne profitunk?
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 09 Márc. 2018, 20:42
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke - Page 4 F9lWy2f

~ Helyszín: Hope, kalóz szállító hajó ~
kép:

A páncél kérdése hamar megoldódott, ugyanis Nyolcas a frászt hozta a kalózokra, akik el is menekültek innen, a páncél pedig meg is érkezett Rhys lábaihoz. A nő azonnal nyúlt érte és már vette is fel, szerencsére ez olyan megszokott művelet volt a számára, hogy valószínűleg, remélhetőleg nem tartott sokáig. Közben hálásan bólintott Nyolcas felé, akinél az előbb érezte, hogy nem akarta a kalózokat bántani, csak rájuk ijeszteni, pedig olyan gyorsan megölhette volna őket, hogy azoknak fel sem tűnik. A saját kardjai nem vibropengék voltak, de ha talált olyat is hasonló méretben, mint a sajátjai, akkor azokat is magához vette, ahogyan az E-11-es sugárpuskát is. A biztonság kedvéért még egy-két extra energiacellát is igyekezett a zsebébe tenni, ki tudja, hogy mikor kellenek ezek. A poncho is megvolt, így akkor mindent eltudott rejteni, amire szükség volt.
- Igyekszem – mondta a sürgetésre. – Kész vagyok!
Megborzongott attól, amit a nő mondott neki, az, akiből készültek, vagy pedig az, aki készítette őket? Nem tudta egyelőre mindezt, de utána sietős léptekkel meg is érkeztek a liftekhez, ami meg is érkezett. Meglepetten nézett a nőre, amikor az a kezébe nyomta a fénykardot, nem tudta, hogy milyen formákat ismer Nyolcas, vagy inkább a jar’kait preferálja az egy fénykardos harcmodor helyett, de lehet, hogy a saját esélyein rontott azzal, hogy a fegyvert átadta.
- Köszönjük! Az Erő legyen veled! – mondta még komolyan.
Ezzel most már tényleg igyekezett beszállni a liftbe, közbe felvenni a nyakörvet, amit Nyolcas leejtett és beterelni a parancsnokát is, közben, ahogyan megfordult meglátta a fehérpáncélos alakot is, akinek a páncélján a jel egyezett Nyolcaséval. Próbálta az alakból felmérni, hogy ez női, vagy férfi lehet a páncélban. Hamar kivehető volt, hogy női alakról volt szó és nem pedig férfiról. Akkor ez az eredeti lehetett. Gyorsa rányomott a megfelelő gombokra, hogy azzal a legalsó szintre menjenek az instrukciók után. Ha becsukódott az ajtó és elindultak, akkor elsőként a nyakörvet nyújtotta át a lánynak.
- Vedd fel – mondta. – Ha rajtad van, akkor nem fognak megállítani minket, hogy miért mászkálunk ott, ahol.
Ha felvette a parancsnok, akkor a fénykardot nyújtott a lány felé.
- Nem tudok két fénykarddal harcolni – ismerte be.
Ha átvette a markolatot a lány, akkor a hajához nyúlt hátra és előhalászta a Keth-től kapott fénykardmarkolatot a hajfonatából úgy, hogy alul levette a fémet a fonatok végéről, kissé meglazította a fonatot és egyszerűen kihúzta a markolatot. Ha ez megvolt, akkor a poncho alatt az övére erősítette, de remélte, hogy nem kell majd használnia a fegyvert. Az E-11-et is úgy helyezte, hogyha szükség lesz rá, akkor egy pillanat alatt előtudja majd venni a használathoz.
- Egy kétszemélyes vadászgépet fogunk elkötni, ha van lent, ilyet keress majd, amint a hangárba értünk. Azzal kiviszem magunkat, kétlem, hogy lenne olyan jó pilótájuk, mint amilyen én vagyok…
Legalább is nagyon merte remélni, mert az kellemetlen lenne, ha klasszis pilóták is beálltak volna kalóznak. Nem volt nagyképű, csak tisztában volt a képességeivel. Ha a lift megállt, akkor igyekezett gyorsan végigmérni a terepen, a saját szemével és úgy is, hogy kinyúlt az erőbe. Nem feltételezte, hogyha esetleg az ellenség többen van azt kiszúrná, de a kalózokat hátha sikerül elkerülni így. Majd igyekezett katonásan haladva osonni, nem túl feltűnően, de azért gyorsan haladni, mindezt katonai jelzésekkel jelezve a parancsnoknak is. Közben igyekezett egy telepatikus üzenetet küldeni Smith-nek, ha sikerül.
~ Evakuáltassa a bázist ~ üzeni. ~ Itt van az, akiből Nyolcas is készült, fehér páncélja van, már egymásnak estek a hangárban. ~
Nem mintha nem küldte volna börtönbe a teljes társaságot, de az más mintsem hagyni, hogy állat módjára lemészárolják őket. Ha útközben valahonnan támadás éri, akkor igyekszik kitérni és lehetőségeihez mérten Aeyaj-t is megvédeni.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 10 Márc. 2018, 04:46

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

A hadnagy védekezése, miszerint miért is van nála egy lovag fénykardja és miért nem adta le, eléggé sok kivetnivalót hagyott maga után. Ha a hely és az idő alkalmas lett volna, akkor biztosan minden apró részletre kitértem volna, de jelenleg igyekeztem ezt a lehető legminimálisabban megtenni.
- Megértem, hogy a múlt eseményei miatt mester-tanítvány kapcsolat alakult ki ön és E'ron lovag között. Ettől függetlenül már jó ideje a Rend és maga is tudja, hogy eltűnt, így kötelessége leadni a fénykardját a Templomnak, és remélem miután ez az egész fejetlenség lejár meg is teszi. Így is elég nagy kalamajkába kerítette saját magát a magánakciójával. - szólaltam meg, miközben a fénykardot vizsgálgattam. Nem volt semmiféle különösebb ismertetőjele, vagy sérülése. Ez megnyugtató volt. A használat látszott rajta, ahogyan az is, hogy valaki szándékosan ejtett rajta véseteket. Nem a leghasznosabb dolog, de remélhetőleg nekem sem okoz majd gondot.
- Azt hittem, hogy a sötét jedik és a császár nem feltétlenül vannak oda azért, hogy valaki az urdrarrnál erősebb fajt hozzon létre. Most pedig mindenhol ilyen szaladgálna? - tettem fel a költői kérdést, de már tovább amúgy sem lehetett volna feszegetni, hiszen leérkezve egy csatában találtuk magunkat, bár most csak nézőként. Közben pedig a korábban felvett nyakörvtől próbáltam megszabadulni, hisz haszontalan volt. Hamarosan pedig a hadnagy is ugyan így tett, mikor már a fehér ruhások eltűntek. Furcsák voltak, hisz hozzájuk hasonló szektáról még csak nem is hallottam, és nem igazán hinném, hogy elterjedtek lennének a Birodalom területén, hisz akkor legalább a háborús feljegyzésekben szerepeltek volna.
- Nem ez a legideálisabb alkalom a hősködésre, hadnagy. Elég időt töltött egy jedi lovag mellett ahhoz, hogy tudja, hogy miként működik a szervezet és, hogyan viselkednek a tagjai. Azzal, hogy feláldozza magát senkit sem ment meg. - igyekszem a hadnaggyal együtt, vagy még előtte kijutni a liftből és amennyiben sikerül mindezt végigmondani. Nem kell gondolatolvasás, vagy bármi ahhoz, hogy kitaláljam, hogy mit fog logikusnak gondolni, eddigi megismert jelleme alapján, a nő. Viszont, ha még csak padawanként is, de jedi vagyok, és azt kell tennem ami a kötelességem. Ha pedig ez azt jelenti, hogy meg kell halnom, hát megteszem. Amúgy is csak az Erő tudja, hogy mi a célja velem és hogy hová vezet az utam és a döntéseim.
Amennyiben nem ragadtam a liftben, úgy én is aktiválom a fénykardot, ami bizonyára nem kék vagy zöld színű lesz, és a hadnaggyal tartok. Igazából rendkívül rossz ötletnek tartom, hogy egyenesen csapdába sétálunk, de túlságosan makacs ahhoz, hogy bármit is érjenek a szavaim.

Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:A hozzászólást Werda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 19 Márc. 2018, 02:06-kor.

_________________
Hutt űr peremvidéke - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke - Page 4 FUn312o
Hutt űr peremvidéke - Page 4 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 11 Márc. 2018, 15:02

Az új jövevényre Chuhk is felfigyel. Az ő ízlésétől távol állnak a twi'lek nők. Túl soványkák. Ő inkább a testesebb fajok nőit kedveli akiknél nem kell félni, hogy összetöri őket. A csaj egyenesen hozzájuk lép. A fejvadásznak van egy olyan érzése, hogy ez a csaj tudná pár meglepetést okozni azoknak a kalózoknak akik túl közelről akarnák megnézni maguknak és a nyelvüket nem csak lógatnák hanem valamit be is szólnának neki. A hírre biccentett egyet és követte a csajt. Egyenesen felmentek a kapitányhoz, akit elég illusztris társaság között találnak. Chuhk-nak nincs baja az ilyen alakokkal hisz általában ilyenek szoktak a munkaadói is lenni. Csak akkor haragszik meg rájuk ha át akarják verni. Akkor viszont egyszerűen példád statuál, hogy megmutassa nem javallott őt átverni. A kapitány kérdésére végignéz a környezetén és miután a kolléganő elmondta amit akart ő is megszólalt.
-A cicák összedolgoznak. Nem volt jó ötlet egyszerre elengedni őket. A műsor pont ezért lapos, hisz hiányzik az izgalom. Az a fickó viszont valamiben sántikál. Készül valami és nem hiszem, hogy azt meg fogjuk köszönni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Pént. 16 Márc. 2018, 23:35

Ahol az út véget ér… már nincs barátság... nincs fény és nincs sötétség... csak a cél, és az esély, a hazatérésre... ami lassan elvész és már csak a túlélés egy újabb napért...

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: Március 20. 00:01 (Kedd)


Blue Heaven, Kereskedelmi állomás

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: ismeretlen

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu

Nyolcas csak bólint némán, majd előre lendül rohamozva, ahogy a másik is, miközben a lift ajtó bezárul és ahogy megindult lefelé, fentről még hallható, ahogy megkezdődik a csata.
Aeyaj’gamu ahogy a fénykardot elkezdi vizsgálgatni, nem lát rajta sérülés nyomát, legalábbis olyat nem, amit véletlen okozott volna, inkább csak belekarcolt vonalakat, mintha csak számon lett volna rajta tartva valami. Emellett azért látszott rajta, hogy nem csak dísz volt egykori tulajdonosa oldalán, hanem gyakran használt darab is.
Rhyssa próbálkozására nem érkezett semmi reakció Smith-től, még az se biztos, hogy egyáltalán megkapta az üzenetet, vagy akár az is lehet, hogy már válasz képtelen, kitudja.
Ahogy haladt a lift, úgy tudtak némileg beszélgetni benne, de erre azért nem volt olyan sok idejük se, mert ahogy a lift leért, az ajtó már nyílt is ki, és már mutatkoznak a csata nyomai: Több kalóz fekszik holtan, és a falon fénykard és fegyver okozta égés nyomok vannak. Még ki se kell lépniük a folyosóra, és máris futás zaját hallhatják, és rémülten rohanó kalózokat láthatnak befordulni az egyik mellék folyosóról, majd egy fehér női páncélos érkezik már becsúszva, és ahogy megtámaszkodik a falnál, már nyúl is ki az erőbe, és rántja vissza a menekülőket.
Ez a páncélos látványosan kisebb, mint az aki fent van, és az erőben is érezhető. A mozgása nem annyira folyamatos, ahogy felpattan, és a kalózokat falnak keni sorba. Ezek után veszi csak észre a nyitott lift ajtót, és már nyúlna a fénykardja után, aminek csak a helyét tapogatja, mert az a padlón hever. Valamit morog és felé nyúlna, de a fénykardja lebegni kezd, majd aktiválódik a két arany penge.
- Ne légy ilyen forrófejű… – hangzik fel egy idősebb nőihang a folyosóról, mire a páncélos elkapja a markolatot és megforgatja - …ez most nem csak gyakorlás, hanem éles küldetés, kiérdemelted, hogy itt légy fiatal korod ellenére, de még túl fiatal vagy a dicső halálhoz. Most menj a többiekhez…
- De még nem végeztem itt úrnőm… - kezd bele és hallható a hangján, hogy jóval fiatalabb lányról van szó, talán Aeyaj’gamuval lehet egy idős.
- Ők az én gondom – válaszol a nő nyugodt hangon, majd a sarok takarásából fénykard markolatok röppennek ki és végzik ki a kalózokat ahogy aktiválódnak az arany színű pengék, majd szállnak vissza, mire a fehér páncélos az erővel gyorsítva lépteit távozik a folyosóról. Ezek után lép ki a sarok mögül egy fehér csuklyás köpenyes alak, akinek maszk takarja el az arcát annyira, hogy csak barnás lélektükrei látszanak, amiket megcsillan a fény. Látszik ahogy vesz egy mély levegőt, majd megindul az ellenkező irányba, mint amerre a lift van, azonban így egyenesen a hangár felé halad. Léptei könnyedek, és még a köpeny ellenére is látszik, hogy macskaszerű inkább. Azonban az erőn át nem érezhető a jelenléte, ellenben azzal a páncélossal, aki távolodik tőlük.

Aric Ouren

Aric magára marad, ahogy távoznak a lányok, azonban eme egyedül lét nem olyan dolog ami sokáig is tartan, mert a hangárban igen hamar elszabadul a pokol, ahogy valakik harcolni kezdenek. A hallható zajok alapján nem kímélik egymást kicsit se. Ha Aric kinéz a hajóból, akkor láthatja ahogy Nyolcas és egy fehér páncélos nő küzdenek egymással, ráadásul a páncélos az aki jobban védekezésre kényszeríti Nyolcast, és nem fordítva. Ráadásul a harc hevében egyre jobban arra tartanak amerre a fogjokat vitték el korábban, majd igen gyorsan tépik fel az ajtókat az erő segítségével.

Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie

Tigress az aréna eseményeit nézi, aztán a párost ahogy beszélnek.
- Profit? – pillant kérdőn Aadyara – Ha azok elfogynak akkor is lesz. – majd Chuhkra néz, és vissza a harcra, ahol a macskák csak játszadoznak a prédáikkal. – Igen, a testvérek már csak ilyenek, és számunkra lapos, de ez a sok pénzes ezt élvezi is, ahogy azt is, amire a nagyfőnök készül, és ami miatt Smithet szétveti az ideg jelenleg. A szörnyek eladásából lesz a profit… nekünk meg a vesztünk, ha ezekről lekerül a póráz. – mondja Tigress félrehúzva a száját.
Eközben lentről ahonnét feljött Aadya és Chuhk kiáltások hallhatók tompán és halál sikolyok, majd ahogy berobban az ajtó és berepül rajta az a macska lány, aki velük volt a hajón, Nyolcas aktivált fénykarddal, mire megáll bent a harc, főleg mikor utána belép egy arany dupla fénykard pengés véres fehér páncélos nő is, aki szemben áll most az összes ott lévő macskával.
Ugyan akkor hirtelen pánik hangulat tör ki a nézőtéren, mert az egyik bejáraton át is beront egy ilyen páncélos, s jól érezhető, hogy közeledik még valaki.
- Mi a?! – kapja fel a fejét Tigress, és kicsit zavartan nyúl a fénykardja után. Ellenben az idős férfi az aréna túl oldalán érdeklődve figyeli még jobban eseményeket, és nem úgy fest, mint aki nagyon meglepett lenne.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 17 Márc. 2018, 11:55
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználó


Játékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke - Page 4 F9lWy2f

~ Helyszín: Blue Heaven, Kereskedelmi állomás ~
kép:

Rhys megtudta, hogy a padawan ért a két fénykardos harcmodorhoz, ennek ellenére a másik fegyvert nem adta oda, saját magát is meg akarta védeni, és fogalma sem volt róla, hogy mennyire képzett vívás terén a lány. A visszakérdezést meg is kapta, ezek szerint megismerte Keth fénykardját Aeyaj. Még szerencse, hogy hazudnia sem kellett a pengét illetően, csak kihagyni egy-két részletet, hogy azzal ne keverje a kapcsolatukat és Keth-t veszélybe.
- Nem ez az első eset, hogy nálam van a fegyver – mondta. – Mikor E’ron lovag hosszabb időre ment el küldetésre előfordult, hogy otthagyta nálam, míg ő a másik fegyverét vitte csak magával. Ő tanított meg az elmúlt évek során használni, hogy megtudjam magamat védeni. Ő észlelte, hogy erőérzékeny és használó vagyok, melyről így nem tudtam. Ez volt az első találkozásunk annak idején a Varonat-on. Ha lesz lehetőségünk és túléljük ezt elmesélhetem. Azért van nálam, hogy megvédhessem magam… nem rejtegettem, maximum a kalózok elől, mert nem akartam, hogy ráakadjanak és elvegyék, hiszen, hogy megígértem, hogy visszaadom neki, hogyha visszajön a küldetésről… ahonnan tudjuk, hogy nem tért vissza.
A végén elkomorult a hangja, tényleg vissza akarta adni neki a fegyvert, ahogyan mindig, csak éppen abban hazudott, hogy nem csak védelem miatt hagyta nála Keth, hanem egyfajta szerelmi zálogként is. De ez meg olyan dolog volt, amit nem mondhatott ki hangosan.
- Nem hiszem, hogy győzni fog Nyolcas, sem pedig a többi klón – mondtam. – Smith mesélt erről az ügyről, egy sötét jedi a császár példáján olyan erőhasználó fajt akart létrehozni, ami mindent felülmúl… még az urdrarrokat is. A kísérlet elég jól alakult, aztán nekiláttak klónozni az eredményt. Igazából az a kész csoda, hogy az impek nem robbantották ránk az egészet, az sokkalta tisztább lett volna és bizonyosan nem éli túl senki.
Fejtette ki az aggodalmát gyorsan, hadarva, mert nem volt túl sok ideijük arra, hogy beszéljenek mielőtt leérnek a lifttel. Smith nem felelt, igazából nem tudta, hogy miért, annyira nem volt fontos, ő próbált segíteni annak ellenére is, amit vele tettek itt, más nem tett volna ennyit. Közben leérkeztek a szintre, ahol már látszott a csata nyoma, fénykard és lézerfegyverek. Ennyit az E-11ről, azzal nem sokra fog menni.
- Azt hiszem, hogy erre már nem is lesz szükség.
Ezzel a nyakörvhöz nyúlt, kioldotta és megkönnyebbülten hajította le a földre. Még elindulni sem tudott, de már hallotta a hangokat és egy újabb fehérpáncélos alak jelent meg, aki könnyedén rántotta vissza a futó kalózokat. Arany penge, nem nagyon tudta, hogy ilyen fénykardokat kik használnak, de már ő maga is nyúlt a sajátjáért és a kezébe vette, noha nem aktiválta. Igazából Rhys azt sem látta, hogy miként győzhetnének a fiatal ellen, mert láthatóan jócskán képzettebb náluk, nemhogy az időssel szemben, aki a mestere lehet. A lift konzolra nézett, megnézve, hogy merre lehet még menni, van-e feljebb, vagy lejjebb szint. Nem hitte, hogy mind a ketten eltudnak menekülni, kizárt, hogy betudják csukni az ajtót úgy, hogyha valaki nem tereli el a figyelmét a páncélosnak. Ha minden igaz, akkor csak felfelé voltak még szintek, így a hangárszint felettire nyomott rá, majd elkezdett kilépni a liftből.
- Neked élned kell, vissza kell jutnod Coruscantra elmondani,hogy mit láttál, egy jedi élete fontosabb a köztáraságnak, mint egy katona. Menj és keress egy másik utat, amivel lejuthatsz a hangárba!
Időt kellett nyernie, hogy a lány elmenekülhessen. Ha Aeyaj próbált volna kijönni a liftből, akkor próbálja őt visszalökni és nagyon remélte, hogy befog tudni csukódni. Ha a nő próbálja valahogyan megakadályozni, akkor igyekszik megzavarni akár úgyis, hogy rálő, vagy próbálja leszedni, amit ide dobhat, vághat, hogy megakadályozza a csukódást. Tudta, hogy megfog halni, mert esélye sincs egy ilyennel szemben, ahhoz nem volt eléggé képzett, de a remény ott lobogott benne, hogy a padawannak kellő időt nyerhet arra, hogy elmenekülhessen, nem is beszélve arról, hogy talán a segítsége nélkül is Keth biztonságban hazatérhet valamikor. Arról nem is beszélve, hogy még a gyakorlásokon felül soha sem vívott senkivel a férjén kívül fénykardpárbajt, hiszen csak egy pilóta volt, nem pedig jedi.
~ Szeretlek Keth! ~ üzente telepatikusan az életköteléken át. ~
Egy pillanatra lehunyta a szemét és még maga elé képzelte a férje arcát. Csak egy pillanatra, majd aktiválta a fénykardját és remélhetőleg már úgy tudott elindulni a nő irányába, hogy a lift becsukódott, vagy éppen csukódik mögötte. A haladás közben hagyja, hogy a poncho leessen róla, az csak akadályozná. Egyelőre csak közeledik a másik felé, ha az megtámadná, akkor még csak védekezik és igyekszik felmérni, hogy milyen stílusban vív a másik, hogy arra reagálhasson majd.

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 19 Márc. 2018, 02:07

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

A hadnagy védekezése, miszerint miért is van nála egy lovag fénykardja és miért nem adta le, eléggé sok kivetnivalót hagyott maga után. Ha a hely és az idő alkalmas lett volna, akkor biztosan minden apró részletre kitértem volna, de jelenleg igyekeztem ezt a lehető legminimálisabban megtenni.
- Megértem, hogy a múlt eseményei miatt mester-tanítvány kapcsolat alakult ki ön és E'ron lovag között. Ettől függetlenül már jó ideje a Rend és maga is tudja, hogy eltűnt, így kötelessége leadni a fénykardját a Templomnak, és remélem miután ez az egész fejetlenség lejár meg is teszi. Így is elég nagy kalamajkába kerítette saját magát a magánakciójával. - szólaltam meg, miközben a fénykardot vizsgálgattam. Nem volt semmiféle különösebb ismertetőjele, vagy sérülése. Ez megnyugtató volt. A használat látszott rajta, ahogyan az is, hogy valaki szándékosan ejtett rajta véseteket. Nem a leghasznosabb dolog, de remélhetőleg nekem sem okoz majd gondot.
- Azt hittem, hogy a sötét jedik és a császár nem feltétlenül vannak oda azért, hogy valaki az urdrarrnál erősebb fajt hozzon létre. Most pedig mindenhol ilyen szaladgálna? - tettem fel a költői kérdést, de már tovább amúgy sem lehetett volna feszegetni, hiszen leérkezve egy csatában találtuk magunkat, bár most csak nézőként. Közben pedig a korábban felvett nyakörvtől próbáltam megszabadulni, hisz haszontalan volt. Hamarosan pedig a hadnagy is ugyan így tett, mikor már a fehér ruhások eltűntek. Furcsák voltak, hisz hozzájuk hasonló szektáról még csak nem is hallottam, és nem igazán hinném, hogy elterjedtek lennének a Birodalom területén, hisz akkor legalább a háborús feljegyzésekben szerepeltek volna.
- Nem ez a legideálisabb alkalom a hősködésre, hadnagy. Elég időt töltött egy jedi lovag mellett ahhoz, hogy tudja, hogy miként működik a szervezet és, hogyan viselkednek a tagjai. Azzal, hogy feláldozza magát senkit sem ment meg. - igyekszem a hadnaggyal együtt, vagy még előtte kijutni a liftből és amennyiben sikerül mindezt végigmondani. Nem kell gondolatolvasás, vagy bármi ahhoz, hogy kitaláljam, hogy mit fog logikusnak gondolni, eddigi megismert jelleme alapján, a nő. Viszont, ha még csak padawanként is, de jedi vagyok, és azt kell tennem ami a kötelességem. Ha pedig ez azt jelenti, hogy meg kell halnom, hát megteszem. Amúgy is csak az Erő tudja, hogy mi a célja velem és hogy hová vezet az utam és a döntéseim.
Amennyiben nem ragadtam a liftben, úgy én is aktiválom a fénykardot, ami bizonyára nem kék vagy zöld színű lesz, és a hadnaggyal tartok. Igazából rendkívül rossz ötletnek tartom, hogy egyenesen csapdába sétálunk, de túlságosan makacs ahhoz, hogy bármit is érjenek a szavaim.

Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke - Page 4 FUn312o
Hutt űr peremvidéke - Page 4 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 19 Márc. 2018, 11:24

Chuhk bár nem úgy néz ki, de megvan a magához való esze. A kapitány megjegyzéséből viszont nem tud sok információt kiszűrni. Csak sejtései lesznek.
~Szóval nem a műsorral van gond. A nézőtéren történő halál pedig nem gáz. Talán az a gond, hogy ha azok elszabadulnak akkor nem tudják őket megfékezni? Ha úgy van akkor mielőbb le kéne innen lépni nem pedig nyugodtan üldögélni itt. Amúgy is szinte érződik a levegőben, hogy ritka nagy mészárlás lesz itt.~
A sejtése pedig be is igazolódik. Robbanás erőhasználó cicanő megjelenése valami fehér páncélos nővel és a nézőtéren is zavar van. Chuhk természetesen nem aggódik a nézőkért hanem egyszerűen nem érti mégis mi történik. És nagyon úgy néz ki, hogy kapitány sem. Remek. Élesíti a fegyverét és a bejáratokat kezdi figyelni. Ha meglát valami hasonló bandát akkor tüzet nyit rájuk. Ha nem akkor csak vár. Közben pedig érzelemmentes hangon mintha csak valami bevásárlólistáról vagy egyéb hétköznapi dologról lenne szó megkérdezi a nőt.
-Mi legyen kapitány?
Ahhoz, hogy önálló döntéseket hozzon káoszra van szükség. Ha nem jelenik meg ellenség náluk akkor ott még nincs akkora káosz és van idő arra, hogy megvárja míg megkapja a hivatalos utasítást a felettesétől.

2000. sw reag - Nef

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Hétf. 19 Márc. 2018, 13:31

Némán bólint a kapitány szavaira. Az üzlet sosem volt erőssége. Meghagyja a kapitányoknak a főfájást, amíg nem szólnak neki, hogy avatkozzon közbe bármi miatt, addig agyalnia se nagyon van min.
~Most akkor a probléma az, hogy a kalózflotta fő erejét a macskaharcosok adják és az ő eladásukkal csökken a flotta ütőereje is? Nem gond, ha csökken a zsold és nő a kockázat, akkor ennyivel kevesebb ellenfél fog az utamba állni, ha megpróbálok megpattanni. Ez a Chuhk gyerek szerintem szintén pattanni fog majd, nem lesz gond köztünk. Különben is, még emlékszik rá, hogy korábban egyszer már megpróbáltam kihúzni a slamasztikából... remélem.~
Közben a káosz szabályosan a feje tetejére áll és még kaotikusabbá válik, ahogy egyértelműen támadás áldozatává válik az aréna. Ez kizárt dolog, hogy a műsor része legyen, mert elég nagy a fejetlenség. A gond az, hogy lassan szó szerint.
- Közbeavatkozzunk vagy próbáljunk evakuálni?
~Vagy húzzunk innen a búsba...~
Korábban ketten képesek voltak egy fél tucat kalózt röhögve feltartóztatni, de itt komoly ütőerővel rendelkező páncélosokról van szó. Valamelyik komolyabb rendszer rohamalakulatáról. Kizárt dolog, hogy két profi zsoldos akár csak eggyel szemben is bármi értelmeset tudna alkotni. Az öngyilkos akció meg nincs benne a munkaköri leírásában...
- Javaslom vonuljunk vissza, mielőtt a macskák úgy döntenének, hogy a vértesekkel vannak...
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Jelly Szer. 21 Márc. 2018, 18:14

Ouren sokáig döbbenten figyelte a lány zsonglörködését a golyókkal, a droidjával, utána pedig a fegyveres ládával, majd a rajta ülő kalózokkal. És szinte elájult a belőle áradó sötét oldaltól.
Nem is hallotta Smith parancsát, ő csak előakarta venni a fénykardját a tárolóból és harcolni a különös bestia ellen. Aztán mikor meglátta, hogy a twi'lek lány hogy megbízik a dögben.
Ezért úgy döntött, hogy segít nekik a menekülésben és ugyanakkor elpusztítja ezt a kalózbandát. Ez persze a mostani "főnökének" is előnyére válhat, és neki is hogy megtarthatja az álcáját.
A tanácstalanságából a bekapcsolódó fénykardok zúgása ébreszti fel. Azonnal felpillant, és úgy erőlteti a szemeit, mintha csak átlátna a fémfalon. Aztán magában elereszt egy hutt nyelvű káromkodást, és felállítja a droidját, és elkéri tőle a fénykardját, ha még az működőképes.
A fémhengert a kabátja belső zsebébe süllyeszti, és a lézerpisztolyával a kezében elindul a lift felé, hogy eleget tegyen Smith parancsának és annak az eskünek, amit az erőnek tett.
Megküzdeni a sötét oldallal.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Pént. 30 Márc. 2018, 10:50

Ahol az út véget ér… már nincs barátság... nincs fény és nincs sötétség... csak a cél, és az esély, a hazatérésre... ami lassan elvész és már csak a túlélés egy újabb napért...

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: Április 04. 00:01 (Szerda)


Blue Heaven, Kereskedelmi állomás

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: ismeretlen

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu

Aeyaj és Rhyssa szóváltását a nő hangosan megszólal.
- Hallgass az idősebbre ifjú padawan, és tudd mikor kell visszavonulót fújnod, így talán nyerhetsz egy újabb napot, amit megélhetsz. – ezzel a páros felé fordul a páncélos. Hangja nyugodt, ahogy szavai inkább oktatók, miközben a twi’ilek lány aktiválja a nála lévő markolatot, ami talán meglepő módon kéken ragyog fel. – Bár hajt az ifjonci vér, tudom… de ez még nem azt jelenti, hogy tapasztalat nélkül kell egy olyan harcot kezdeményezned, amiről te is tudod, hogy esélyed sincs. – lassan kioldja a köpenyét, ami a padlóra esik, felfedve a egy pár fehér markolatot ami hátán pihen, de bal alkarján egy teljesen fekete is pihen, de nem nyúl egyik felé se, csak Rhyssa szemébe néz egyenesen a maszkon keresztül.
- Bár ez rád is vonatkozik ugyan úgy… vagy talán az nem tanított meg erre, aki idejét és energiáját áldozta arra, hogy forgatni tudd? – felemeli kezét, majd leveszi a maszkot, ami felfedi a kilétét így. Mintha csak Nyolcas állna a páros előtt, azzal a különbséggel, hogy büszke tartású kiegyensúlyozott harcost takar, nem csupán egy töredéket. Tekintete nyugodt, ahogy figyeli a vele szemben álló két lányt, majd megindul teljes nyugalommal feléjük, miközben egy lágy kis mosoly jelenik meg az arcán, kíváncsiság csillanva szemeiben egy pillanatra. Következő pillanatban lendületesebben indul meg Rhyssa felé, figyelve arra teljesen, hogy eltáncoljon, az esetleges támadási kísérletek elől, gyorsaságát kihasználva, miközben feltűnik az erőben is, de az aura ami körbe lengi teljesen nyugodt. De nem szórakozik sokáig, csak baljáról lerántja a fekete markolatot közben, és aktíválja is a fekete pengét, mely kívül fehéres, hogy meg is akassza a Rhyssa pengéjét, miközben bal alkarján lévő páncél darabból egy kis penge csusszan elő, és a vág egyet vele mintha csak Rhyssa markát akarná megsebezni amiben a markolat van, de mégis elvéti és a pengéhez érinti ami lekapcsol rögtön. Ekkor tesz egy mozdulatot, hogy Rhyssat a falnak lökje az erővel vagy legalábbis távolabbra kerüljön tőle. Figyelmét megosztja még a padawan felé, ha az támadna közben.
- Tudd, hogy nem élvezetből teszem, nincs bajom, se veled, se mással, aki itt van. Nem azért halnak meg, mert kalózok. Bár van aki ezért is megtenné, de emiatt nem kéne itt lennem. – közben felemeli a kezét és a két dupla penge aktiválódva repül le a hátáról - Más hibája miatt jutottunk el ide, sajnálom - ezzel megforgatja a fénykardot a markába, és meg is indul Rhyssa felé, miközben a másik kettőt dupla markolat megindul Aeyaj felé.

Aric Ouren

Aric eléggé lassan tér magához és mire ez ténylegesen sikerül is, addigra a harci zaj is teljesen máshonnan hallható már és a hangárban, csak a fénykardok pengéinek nyomai látszódnak. Az egyik liftnél láthatóan a harc a panelt se kerülte el, és az lényegében megsemmi sült, így arra már nem mehetett, más felé még voltak liftek, de azok minden bizonnyal másfelé vezettek, mint ahova érkezett a lány páros. Azonban olyan sok választása nem volt se neki, se a kis droidjának.
Eközben a Hope felszáll és elhagyja a hangárt.

Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie

A Kapitány csak figyeli hol az arénát, hol a nézőteret, majd megrázza a fejét.
- Le a mentő kabinokhoz, itt nincs mit tenni. Ha sikerül visszaverni, akkor lesz ki begyűjtse a kabinokat, ha nem, akkor legalább túlélők lesznek – ezzel megindul az egyik ajtó felé, és ahogy kinyitja úgy azzal a lendülettel száll is be a gyorsliftbe. Ez kicsit vár csak, hogy a páros érkezik vagy sem, de ha igen, akkor bevárja őket, hogy velük együtt menjenek le gyorsan.
- Meg kell tudnunk kik támadtak meg minket, és hogy honnan. Lent lesz egy biztonsági szoba, kell onnan minden mozdítható adat, Töltsétek, vagy töltessétek le egy droiddal, majd irány egy kabin és el innen. Elemezni ráérünk később is. Ahogy leérünk csak kövessétek a jelzéseket egyenesen a biztonsági szobáig. – eközben a fénykard markolatát szorongatja, és ahogy leérnek, már látszik a mészárlás ami lent zajlott, nincsenek túlélők, csak egy vagy több darabban lévő véres tetemek, és halotti csend. Nem voltak messze a hajós hangártól, és a biztonsági szobától se.
- Addig én még összepakolok pár dolgot, de siessetek, nem fogunk sokat várni.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 30 Márc. 2018, 16:23
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke - Page 4 F9lWy2f

~ Helyszín: Blue Heaven, Kereskedelmi állomás ~
kép:

- Azaz én dolgom, hogy mekkora kalamajkába keverem magam, főleg, ha szolgálaton kívül teszem.
Arra a részre nem reagált, hogy vissza kellene adnia a fénykardot, mert esze ágában sem volt mindezt megtenni. Azt nem akarta hangosan kimondani, hogy már csak azért sem, mert a fegyvert használva el tudja érni Keth-t. persze ő maga nem tudta, hogy nem annak köszönhető, de nem volt olyan mély tudása az Erőt tekintve, mint egy padawannak, vagy jedinek. Nagyvonalakban gyorsan elhadarta, hogy mivel is állnak szemben, ami még számára is furcsa volt. Ő maga leginkább sith orvgyilkosokat várt volna, mintsem ilyeneket. Keth csupán egyetlen női harcosokból álló csoportot említett a Birodalmon belül, azok az egyik Sötét Tanács tag testőrei voltak. De Nyolcas és a többi elvileg nem a Birodalomhoz tartoztak. Így eléggé össze volt ezzel kapcsolatban zavarodva, nem tudta hova tenni a dolgot.
- Én is így tudtam – mondta. – Nem egyszer pucoltunk ki olyan labort, amit a birodalmiak elpusztítottak maguk után, nehogy bárki rátegye az ottani kutatásaikra a kezét.
Közben a lift is megállt és megérkezett oda, ahova kellett, ő pedig nem akarta hagyni, hogy a padawan kijöjjön, de a lány legalább olyan makacs volt, mint ő maga. Nem akarta kimondani, hogy nem azért akarta megmenteni, mert jedi és hasonlók, hanem még mindig ott voltak benne a korábbi terhessége miatti anyai ösztönök és a szemében Aeyaj, még ha felnőttként is kellett volna kezelni a védtelen gyermeket látta benne.
- De remélhetőleg téged – felelte.
Állta a nő tekintetét, amikor az ránézett, a szavaira pedig némileg gúnyos mosolyt engedett meg magának. Tudta ő, hiszen tanult stratégiát, tudta, hogy most hiába tenné, a menekülés nem lenne megoldás, úgyis hamar beérné őket a nő és úgysem hagynak senkit sem életben. Akkor pedig inkább harcban és csatában esik el, mintsem gyáván megfutamodva, ami nem illik egy olyan szintű katonához, mint ő maga.
- A saját sorsom kovácsa én vagyok, és pontosan tudom, hogy mikor kell, de ez nem az a pillanat! Ha pedig meg kell halnunk, mi legalább szabadon halunk meg és nem pedig a birodalom rühes kutyájaként, ahogyan te élsz!
Keth ellen nem működött soha, amikor ki karta hozni a sodrából, hiszen egy jedi ellen még szép, hogy nem fog, de a férje mondta, hogy van ilyen technika a fénykardvívásban, amikor szavakkal inzultálja az egyik a másikat, hogy az ezáltal bedühödjön. Rhys meg elég jól tudott beszélni, főleg, amikor sértve érezte az önérzetét, vagy szükséges volt mindez a pszichológiai hadviselésben. Jól tudott jönni főleg a gyenge ellenfelekkel szemben. Közben támadta a nőt, aki egyelőre kitért előle, amikor a fénykardját is aktiválta és megjelent a penge, akkor ösztönösen húzta hátrébb a karját is, nehogy megtudja szúrni vele a másik. Így végül is csak a két penge találkozott. Már épp könyvelte volna el a sikert, hogy a penge megszűnt létezni, amikor a fénykardja pengéje eltűnt. Nem találkozott még fizikailag ilyennel, de Keth mesélt róla, hogy vannak fénykardálló anyagok, az egyik még maguk közt is ismert volt, mert néha kellett sithekre vadászniuk, de ez… a Phrik. Az egyik legritkább anyag a csillagködben. Tudta, hogy percekig nem fogja tudni használni a fénykardot, mert zárlatos lett. Mielőtt azonban lett volna ideje fegyvert váltani, egy erőlökés a falhoz kente. Igyekezett tompítani a becsapódást, hogy legalább a feje ne koppanjon a falon.
- Persze, azért mészárolsz… ha úgy lenne, ahogy mondod felrobbantottátok volna az űrállomást kívülről! – sziszegte.
Közben a fénykardot igyekezett gyorsan az oldalára akasztani és az E-11et a kezébe venni. Elsőre próbálja a plafont szétlőni vele a közeledő urdrarr előtt, ha sikerült, akkor a kábeleket, hogy a nőt megzavarják a közeledésében a szikrák és effélék. Ha szerencséje lesz, akkor még kábel is lejön és talán vezeti az áramot a páncél, ami roppant kínos lenne a nőre nézve. Ha ez megvan – két-három lövésnél nem számít többre – akkor azonnal próbálja átállítani kábítóra a halálosról és a kábító lövedékkel sorozni a közeledőt, miközben hátrál. Ha már nem lesz hova hátrálnia, vagy a másik támad és belharcba ér, akkor próbál kitérni előle és oldalról, fél hátulról puskatussal fejbe verni őt.

//Folytatás: Ruusan//

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Jelly Pént. 30 Márc. 2018, 19:04

Aric tekintetét végigfuttatta a falakon, és azonnal kiszúrta a fénykardok által hagyott jellegzetes égett nyomokat, és hogy itt csata folyt. Mikor megérkezett a hangárhoz vezető lifthez, meglátta, hogy a panelnek már annyi.
Kifújta a levegőt, és lehunyta a szemét "Nincs érzelem, béke van". Nem tudta, hogy mi folyt itt. A kezébe vette a lézerpisztolyát, és egy komlink után kezdett el kutakodni. A kalózokat megtámadták, és a fénykardok alapján valószínűleg a birodalom.
Elindult, hogy keressen más lifteket, közben harcra készen a kezében tartotta a sugárvetőjét, majd intett a droidjának, hogy kövesse. Kellett találnia egy űrhajót, és visszajutnia az ő kalózcsapatához és jelenteni az igazságot erről a kalózbandáról. Hogy sötét erőhasználókat alkalmaznak, és hogy a vezérüknek is megvannak a praktikái, hogy ez utóbbiak közül egy veszélyesebbet kordában tartson.
Viszont ahhoz igaz, kerülő úton át kell mennie a hangáron, de ahhoz liftet kellett keresnie, hogy eljusson oda, vagy a mentőkabinokhoz...
Elindult a liftek felé, mikor egy merészebb terve lett. Feljutni a hídra, és rávenni a pilótákat, hogy elmenjenek innen...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 31 Márc. 2018, 11:53

A kapitány végignéz a helyen és ugyan, azt állapítja meg mint ők ketten. Vagyis, hogy ez az üzlet valami oknál fogva bukó lett és ha egyáltalán túl akarják élni akkor le kell lépni. Sokan úgy tartják, hogy a fejvadászok sosem riadnak meg és ami fontosabb, sosem lépnek le a veszély elől. Az igaz, hogy Chuhk sosem riad meg viszont előfordul, hogy a veszély elől kitér és megvárja a megfelelő pillanatot, hogy likvidálja a célpontot. A türelem nagyon fontos és néha félelmetesebb mint az ha valaki megállíthatatlanul végigsöpör mindenen és nincs ami az útjába álljon. A liftbe beszáll és érzelemmentesen végighallgatja a parancsot majd bólint.
-Értettem. Meglesz.
Ezzel el is indulna a biztonsági szoba felé majd ha már hangtávolságon kívül vannak akkor megszólítja a zabrak csajt.
-Itt az esély. Nagy a káosz és elköthetünk egy hajót. Ha ezekkel maradunk te rövid időn belül nyakörvet kapsz én meg temetést. Nem akarok kalózként megdögleni. Velem vagy?
Amit mondott egyszerű és logikus. Egészen ideáig erre várt. Talán a lány is hasonlóképp gondolkozott. Ha pedig nem akkor pontosan ezért szólította őt meg úgy, hogy mintha csak természetesnek tűnne, de a fegyvere csöve pont felé irányul és csak meg kell húznia a ravaszt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Szomb. 31 Márc. 2018, 23:52

Halló és látótávolságon belül mindig a tiszteknek van igazuk. Ha nem látnak, keríts egy felelőst, akivel elviteted a balhét és menj a saját fejed után a túlélési ösztöntől vezetve. Ez a különbség a zsoldosok és a reguláris csapatok között, hogy a Havochoz ne is mérjük magunkat (oda elég tetemes mennyiségű öngyilkos hajlam szükségeltetik). A bázist lerohanták, a kalózok hullanak, a zsákmánynak oda, egyre kevesebb a hajó is, nincs semmi ami a parancs végrehajtására motiválna bárkit is. Tisztességes zsoldos pedig ingyen nem melózik.
- Igen kapitány. Megoldjuk.
Meg kéne pattanni. Még szerencse, hogy Chuhk is erre a következtetésre jut. Nem lenne elég idő hangtalanul elintézni, ha mégis a biztonsági szobába akarna menni. A tiszta munkához idő kell...
- Amondó vagyok, hogy a halált érdekli, hogy ki a fene támadt ránk és miért. Csak az érdekel, hogy ebből a szarkupacból hogy a búsba kerüljünk ki élve.
A hivatásosakat a támadás óta nem látta, a jediknek és a padawanoknak is nyomuk veszett, a sithekről és birodalmiakról nem is beszélve. Idelent tombol a káosz és senki nem akad, aki közé és a menekülési útvonal közé tudna állni, szóval magukra vannak hagyatva és utalva.
Leveszi válláról a puskáját és kibiztosítja. Aki az útjába mer állni az készüljön fel rá, hogy az erővért minden súlyával és a lőfegyver minden tűzerejével megpróbál keresztülrongyolni rajta, legyen barát vagy ellenség.
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 02 Ápr. 2018, 00:29

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Valamiért cseppet sem lepett meg az a tény, hogy a hadnagy mennyire makacs. Így ettől a ponttól fogva feladtam bármi féle próbálkozást is, hogy elérjek nála bármit is a szavaimmal, hiszen biztos lehettem benne, hogy nem fog rám hallgatni. Persze ez egy olyan út, amin ha elindul, akkor nem feltétlen oda fog megérkezni, ahova akár a köztársasági haderő, akár a mesterének fogadott jedi lovag szeretné. Én mindössze csak megfigyelő lehetek ebben a helyzetben.
Mindkét nő szavaira ugyan az volt a válaszom. A szemeimet forgattam és megvontam a vállam. Nem is igazán tudtam eldönteni, hogy tulajdonképp melyikük is fest rosszabb képet le egy jediről, az aki ellenünk harcol, vagy pedig az aki velünk. Látszólag egyik sincs megfelelő információknak a birtokába, pedig mindkettőnek lett volna ideje és talán alkalma is bőven belátást nyerni a filozófiánkba és abba, hogyan kezeljük az életünket, vagy úgy magában az életet.
Szinte hallottam magamban a mesterem hangját, ahogy hosszan beszél az élet körforgásáról, valamint arról, hogy mit is jelent jedinek lenni és, hogy mit kell igazán tenni azért, hogy valóban hű lehess ahhoz az úthoz, amit választottál. A jelenleg kezemben levő fénykard színe pedig tökéletesen fedte mindazt, amit az életről tanítottak. Hogy meg kell védeni azt, tartozzon akárkihez.
Közben a harc is elkezdődött. Ahogy a harc másik két résztvevője, úgy én se váratok sokat magamra. Mindkét kezemmel megmarkolom a fegyver markolatát és elindulok én is az ellenfelünk irányába. Azt a harcmodort, amiben járatosabb vagyok, sajnos egyetlen fénykarddal nem tudom kivitelezni, de a másikra, amit ismerek nyugodtan hagyatkozhatok. Igyekszem a legprecízebb és legtisztább vágásokat intézni az ellenfelünk irányába, nem ölni akarok, hanem komolyabb sérülést okozni, vagy ha nagyon muszáj akkor csonkítani. Természetesen mindeközben arra is ügyelve, hogy magamat védjem.
A stratégiámon viszont akkor kell változtatnom amikor a hadnagyot a falhoz lökik. A figyelmemet nem kerülte el, hogy hogyan hatástalanította a társam fénykardját, így külön arra is figyelnem kell, hogy az enyémmel mindez ne történhessen meg. Elsődleges célom, hogy amíg újra működőképes lesz a nő fénykardja, addig tudjam védeni a macskával szemben, amihez pedig oda kell jutnom kettejük közé és még a felém küldött fénykardokat is el kell kerülnöm vagy hárítanom. Úgyhogy ez a célom, hogy mindenképp a hadnagyhoz jussak úgy, hogy a fénykardokat elkerülöm, vagy a sajátommal hárítom és ha kell akkor a támadónk támadásait is hárítom, amennyiben sikerül időben oda érnem, hanem támadok.


Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke - Page 4 FUn312o
Hutt űr peremvidéke - Page 4 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Pént. 06 Ápr. 2018, 17:35

Ahol az út véget ér… már nincs barátság... nincs fény és nincs sötétség... csak a cél, és az esély, a hazatérésre... ami lassan elvész és már csak a túlélés egy újabb napért...

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: -


Blue Heaven, Kereskedelmi állomás

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: ismeretlen

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu

A páncélos nő Rhyssa szemébe néz teljes nyugalommal és nem úgy fest, hogy sikerülne felidegesíteni, de nem is felelt erre aprovokálásra, csak utána, miután már Rhyssa a falnál volt.
- Igen, ez lett volna az egyszerűbb út, csak sajnos az akinek a szagát érzem rajtatok nem volt itt, így maradt a behatolás, és biztosítani, hogy nem marad ki egy se. – felelte, majd hála annak, hogy a kis twi’ilek igen csak vakmerően berontott kettőjük közé Rhyssanak volt ideje fegyvert váltani, de a lövésekre túl sok ideje nem volt a padawan miatt, akinek a támadását megakasztva a nő, fedezéknek is használta a twi’ileket, akinek az utólso emléke a harcról egy gyors mozdulat, amivel a macska nő behúzott neki egy akkorát, hogy elsötétült számára a világ, és kábultan esett neki Rhyssanak, akinek így nem maradt ideje támadni tovább, mert már érkezett is a nő. Számára ez az utolsó emléke, ebből a küzdelemből, mert minden elsötétült számára is.

Aric Ouren

Aric ahogy megindul keresni egy másik utat meggondolja magát és inkább lift helyett a mentő kabinok felé tart amihez át kell mászni pár törmeléken és ládán, de végül is sikerül eljutnia addig a droidjával együtt. A hangokból ítélve bentebb eléggé keményebb csata folyik, aminek a bárki is lesz a győztese, az jó eséllyel messze erősebb lesz, mint akivel érdemes felvenni a harcot. A menekülés volt talán az egyetlen olyan opció, ami garantálhatta a túlélést most. Ennek fényében Aric elhagyta az állomást a droidjával együtt egy mentő kabinban. Ahogy nézhette a távolodó állomást, még láthatott néhány mentő kabint és egy-két hajót kirepülni, mielőtt az állomás felrobbant volna. Akik ott maradtak azoknak végük volt, de voltak kabinok amiket szétlőttek a hajók. Ő ezt sikeresen megúszta, de a szerencséje csak addig tartott ki, míg egy Köztársasági hajó fel nem szedte őt és még néhány mentő kabint, amiből azonban más nem került elő élve. Egyenlőre, hogy mit is mond, hogy kicsoda, vagy micsoda, az nem érdekelt senkit, csak bevágták a hajó zárkába, és az egyik bolygóra vitték, mint fogoly.

Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie

Ahogy eldöntik, hogy már a maguk urai és megindulnak a szinten, csak Aadya próbál átrontani mindenki máson, ami kezdetben jó taktikának tűnik, és egyre közelebb és közelebb kerülnek a kijutást jelentő mentő kabinokhoz, vagy ha még tudnának tovább menni a hangárhoz, ahonnét elköthetnének egy hajót. Azonban a szerencséjük elfogy, mikor két droidika állja el az útjukat, és tüzet nyit a párosra ezzel szorítva vissza őket, majd a tüzelés abba marad, mire mindketten fuldokolni kezdenek, akár csak egy erős marok szorítaná a torkukat, míg nem ájulás közelben padlóra nem rogynak. Egy fehér páncélos halad el köztük nem is törődve velük ennél többet, mielőtt eszméletüket vesztenék teljesen.
Következő emlékük, hogy bent feküdnek egy cellában fegyvertelenül és felszerelés nélkül, miközben egy birodalmi tiszt és egy rohamosztagos áll a cellán kívül.
- Ennyi, amit találtak?
- Igen, uram, a többi vagy halott volt, vagy már begyűjtötték őket.
- Értem, semmisítsen meg minden feljegyzést erről a kettőről.
- Uram?
- Nem találtunk túlélőket. – mondja a tiszt ridegen
- Igen uram.

Rorrwwook életét vesztette

Az alsó fedélzeten

- Ne merj hozzáérni a tanítványomhoz! – hangzik fel a teljesen idegen hang Rhyssa szájából, miközben az egyik arany pengével védte ki a nő támadását, majd lökte hátra.
- TE?! – csapja hátra a füleit a macska nő, ahogy csak áll és figyeli a másik fal mellől az Erőben számára ismerős alakot. – Miért jöttél ide? Ez az én ügyem, ha már nem voltatok arra képesek, hogy bátyámat megakadályozzátok ebbe… - rámarkol jobban a markolatra közben, készen arra, hogy reagálhasson.
- Már mondtam, és nem szokásom ismételni magam. – Xeth is készen áll a harcra ha kell Rhyssa testét megszállva és mindkét fél feszülten figyeli egymást, mikor megszólal egy hang.
- Érdekes, szóval ő járt nem olyan régen a Sötét Tanács teremben. Mennyi potenciál... Nem hittem, hogy valaha is ennyit jelent majd valaki számodra – Hiuval az, legalábbis csak a kivetülése.
- Nem maradhat életben, nem maradhat egy szemtanú se… - kezd bele a nő, mire csak Hiuval rápillant, egy hang nélkül, és a macska elhallgat. Látszik a nőn, hogy nem félelem az ami miatt ez teszi, hanem mély tisztelet.
- Buktasd át! – Egyszerre volt parancs és kérés, közben Hiuval Rhyssara néz, majd a macska nőre - Engedd őket el. – látszik a nőn, hogy nem örül ennek, de nem ellenkezik, csak távozik az ellenkező irányba. Azonban mikor Xeth mozdulna Hiuval megszólal ismét - Ha nem bánod még, szeretnék váltani veled néhány szót, had tegye ő a dolgát, addig sem a Birodalmat fogják megvádolni mindezzel.

Coruscant felé
Rhyssa erőteljes fejfájással tér magához. a Páncélja félre szórva hever a padlón a lőfegyverekkel együtt, miközben testén több kötés is pihen, valaki ellátta a sérüléseit. Nem messze Aeyaj és ébredezik erő teljes fejfájással, borogatással a fején. Egy szép monokli díszeleg a twi’ilek lány szeme alatt és az orra is igen csak fájt. Elég csúnyány belenézett a macska nő könyökébe, és ez az utolsó amire emlékszik is a harcról. Ugyan akkor Rhyssa se emlékszik többre, csak, hogy a nő kiüti a padawant, majd rá ront, és ezzel „film szakadás”.
Jobban körbenézve egy teherhajó orvosi szobájában lehetnek éppen, és úgy fest, hogy nincsenek korlátozva. Egy kis asztalon ott pihen Keth fénykard markolata ugyan úgy, ahogy az is, amit Aeyaj kapott az állomáson. ezen kívül a modern gyógyszerek mellett néhány főzet is van ott, ami inkább törzsinek tűnik.
Kintről morgás és beszélgetés hallható, ahogy beszűrődik. Az egyik beszélő egy fiatal lány lehet, a másik egy idősebb nő hangja.
- Mégis miért nekem kell őket elvinnem? Csak mert anyám és kitudja mi a neve uraság ezt kívánja? Nem vagyok a birodalom rabszolgája, hogy csak úgy ugráljak ahogy fütyülnek.
- Senki se az, és mint következő uralkodónak…
- NEM vagyok az, egy egyszerű kereskedő vagyok a független rendszerek egyik kis bolygójáról, senkinek se az uralkodója, max a magam ura.
- Ebbe te is tudod, hogy nem fog sohase beleegyezni édesanyád, és akkor hív vissza, amikor akarja.
- Nem érdekel. Én nem vagyok olyan, mint ő, engem nem jár át úgy a nagy hatalmas erő, ahogy őt. És ha mégis, én egy közönséges lány akarok lenni, aki élheti a saját életét.
- Gyerekes vagy Chu, és a sorsod attól a naptól eldőlt, hogy születésed után a hátadon ott a jelkép neked is.
- Riku, nem Chu... – morogja a fiatal lány.
- A lényegen nem változtat, átestél a beavatáson, mint mindenki más aki az uralkodói ház tagja, és nevezd magad akárhogy, kötelességeid vannak, ami elől nem menekül… - reccsenés hallható, majd ahogy valami szétszóródik a padlón.
- Kisasszony, ez nem helyén való viselkedés… - hallható egy protokoll droid hangja. - …ha elfogadja ha nem, az ön sorsáról más dönt.
- Hagyj most békén, nem hiányzik, hogy még te is kioktass. – szólal meg a lány, majd hallhatók a léptei, ahogy távolodnak, de hallható ahogy megáll.
- Elnézést kérek Riku kisasszony, de szabad megkérdeznem, hogy ennek ellenére eleget tesz az utasításnak?
- Igen… - jól hallhatóan morog a lány, majd elsétál az ajtó előtt. Látszik a vonásain, hogy fiatal, talán ha van annyi idős, mint Aeyaj. Vonásaiban némileg eltér, ahogy mintázatban is, mint a klónok, vagy akár a harcos, kivel küzdöttek az ájulás előtt.
- De Coruscant nem biztonságos az ön számára, hiszen az köztársasági terület.
- Egyik bolygó se, legyen akárhol, míg le nem rázom valahogy magamról a terhet, amit a származásom miatt kell cipelnem. Ha nem lenne, akkor esélyem lett volna, hogy rám találnak, és járhattam volna a Jedik útját, de így még az is csoda lenne, ha a szürkék közül befogad valaki, ha rájön a múltamra.
- Nem lenne jobb egy állomáson kirakni őket, míg ájultak, és onnét menjenek majd tovább, kisasszony, esetleg mentő kabinokba? Önnek nincsenek rossz érzései kisasszony?
- Nincs érzelem… Béke van… - hallható a lány hangja csendesen.
- Nem értem kisasszony, hogy érti ezt?
- Nem is kell értened… és nem, ezt a kockázatot vállalom, hogy tudjam, biztonságban odaértek… - ezzel elhallgat egy rövid időre a lány és hallható a lépteken, hogy megindul - az edző teremben leszek. – ahogy elsétál a folyosón.
Rhyssa a beszélgetés közben felkelt és lassan csendesen az ajtóhoz is lopakodott, hogy kileshessen. Látta a fiatal lányt, hogy merre megy, ahogy a két markolatot az övén. Szürke markolatok, rajtuk ugyan az a jelkép, mint ami a hátán van, akár csak a fehér páncélos nőnek, vagy épp Nyolcasnak, azonban ő mégis más. Inkább farghul, mint az ami a másikak voltak, és még annak is igen fiatal. Ráadásul alacsony is volt, talán a twi’ilek lánnyal egy magas, vagy kicsit alacsonyabb. A protokoll droid is elbotorkál a másik irányba, és csak a földön több darabban heverő kommunikációs eszköz maradványai vannak.
Rhyssa ekkor indul meg a lány után lopakodva, aki egy nagyobb teremben gyakorol. A penge amit használ fekete maggal bír, de a korábbitól eltérően a külseje arany, azonban tisztán látszik, hogy nem annyira tapasztalt kardforgató. Mozgása könnyed, fürge, mozgékony, de így is bekap egy-két találatot a négy gömbtől, amik leállnak. Riku is deaktiválja a pengéket, majd az asztalra dobja őket, és puszta kézzel esik neki egy boxzsáknak. Egyáltalán nem figyel fel arra, hogy valaki figyeli, csak már akkor mikor Rhyssa előlép célozva, és akkor tágra nyílt szemekkel néz a nőre lekonyult fülekkel döbbenten, majd kábultan esik össze, miután Rhyssa meghúzza a ravaszt. Még csak meg se rezdültek a markolatok, hogy értük nyúlt volna, az Erőben. Hihetetlenül lassúnak tűnt a fehér páncéloshoz képest, aki elől nem tudta Rhyssa se, hogyan menekültek el élve, mert esélyük se volt ellene. De ez a lány ugyan akkor könnyű préda volt, főleg, hogy semmilyen óvintézkedést se tett. Rhyssa ahogy megbilincselte és átvizsgálta a lányt nem talált nála semmilyen más fegyvert, csak iratokat és egy holoprojectort. „Riku Blackclaw” mindössze tizenhárom éves az iratok szerint, és a holo projector egy családi kép, amin a szüleivel van, de itt olyan boldognak tűnnek, akár egy átlagos család, és még a Rhyssa előtt eszméletlenül fekvő lány se lehet több öt évesnél, mikor készült. Annyi biztos, hogy inkább vonásaira az apjára ütött aki teljesen biztos, hogy farghul.
Rhyssa ezek után ment vissza felöltözni, majd átnézni a hajót, ami Coruscant felé tartott közben. Az egyik szobába egyértelműen a lányé volt. Nem volt kérdés, hogy a hajón élt és lakott inkább, mint bolygón. A szomszédos kabinban férfi ruhák voltak, és úgy festett azt már jó ideje nem használta senki se, és igen hamar rá is jött Rhyssa, hogy miért. Az apa, Sora Blackclaw nagyjából két standard éve meghalt, és a lány egyedül maradt. Több hangfelvétel is volt, amik többsége mesék a Jedikről a tanokról, akikkel az apa találkozott, vagy épp gyógynövények, receptek. Azonban volt egy, ami másabb volt.

„Rika, tudom, hogy már nincs sok időm hátra, és a betegség legyőz. Csak remélni tudom, hogy jó apád voltam, és eleget tettem azért, hogy a te utad más legyen. Már mikor kicsi voltál láttam, hogy te nem olyan vagy, mint édesanyád, nem vagy az ami akkor lettél volna, ha nem én vagyok az édesapád. Azonban sajnos nincs már rá időm, hogy óvjalak az úton, ami előtted áll, így csak remélem, hogy valaki elfogad annak ami vagy, és nem csak kihasználja az adottságaidat. Láttam a csillogást a szemedben, mikor a Jedikről meséltem számodra, hogy milyenek, és remélem, hogy eljutsz hozzájuk, még az előtt, mielőtt azok érnek el, akik visszarántanának. De legyen akárhogy is, ne feledd. Nincs érzelem, béka van. Nincs tudatlanság, tudás van. Nincs szenvedély, egyensúly van. Nincs káosz, harmónia van. Nincs halál… Erő van… élj e szerint, és ne hidd el, hogy nem így van. Az erő legyen veled lányom!”

A hajón nincs más előlény rajtuk kívül, csak droidok. A protokoll droidon kívül négy asztro droid és két droidika van a fedélzeten, de mindössze a protokoll droid és az egyik asztrodroid ami aktív. A hajó raktereiben növények, gyógyfüvek, krémek, ételek, és kisebb felszerelések pihennek, néhány lista társaságában, hogy amin bolygók és eszközök, vagy növények vannak, egyéb feljegyzésekkel. Lényegében lista arról, hogy honnan miket érdemes beszerezni vagy épp vinni. A bolygók többsége független rendszerben van, de van néhány Köztársasági és Hutt régióban is.
A hajó navigáció rendszerében, azonban nincs semmi adat Riku szülő bolygójáról, mindössze naplóban bejegyzés, hogy apja halála után nem sokkal törölt több bejegyzést is. A kutakodás közben a hajó megérkezett Köztársasági területre is, ahol Rhyssa már segítséget tudott kérni a helyi erőktől, és így biztonságban eljuthassanak Coruscantra a fiatal kis fogjukkal együtt.


//Köszönöm a játékot mindenkinek aki részt vett//Akkor jutalmazás:
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron 10.000 credit 2 pont, ezen felül E-11
Aeyaj’gamu 2 pont, egy fénykard markolat

Aric Ouren 0 pont a rövid játék miatt, és egy bónusz kaland Nefitől, hogy szabadulhassson, ha úgy dönt

Chuhk G'vaamnohrk 2 pont és egy bónusz kaland Nefitől, hogy szabadulhassson, ha úgy dönt
Aadya Valerie 2 pont és egy bónusz kaland Nefitől, hogy szabadulhassson, ha úgy dönt

Rorrwwook elhunyt, inaktivítás miatt, így neki semmi nem jár.

4 hónapnyi bővítés vár azokra, akik úgy döntenek, hogy kell nekik a kari.


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke - Page 4 Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.