Hutt űr peremvidéke

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Kedd 05 Dec. 2017, 23:08

Eme a terület a Hutt fennhatóságú űr széle.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Kedd 05 Dec. 2017, 23:13

Ahol az út véget ér…

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December 10. 00:01 (Vasárnap)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űr

Hutt űr peremvidéke Mercha10

Egy újabb út a vén szállítóhajónak, mely gyakran járta eme vidéket, hogy Nar Hekka-ra szállítson a bolygó számára szükséges dolgokat, majd onnét visszafelé már egészen más árúcikkekkel térjen vissza. Bár a legénységen kívül általában nem utazott eme hajóval, most szép számmal voltak a fedélzeten zsoldosok, katonák, kalandorok, minden frakcióból, bár tartva egymástól a távolságot. Céljaik csak abban egyeztek meg, hogy el akarták törölni a fenyegetést, de a motiváció a kapott parancstól a pénzjutalmon át a hírnévig sokféle volt.
Ennek megfelelően a hajón a különböző fajok és társadalmi rétegek tagjai voltak, szegénytől a tehetősebbekig, civilek, katonák, erőhasználók, ami már magában hordozta az ellentéteket és a súrlódásokat. Ennek egyik kiváltó tényezői a Birodalmiak voltak, akik közül főleg a magasabb rangúak mindent kifogásoltak, amit csak lehetett, de parancsot kaptak, miszerint eme hajóval kevésbé feltűnően kellett utazniuk, míg a Birodalmi flotta ugrásra készen állt. Nem volt kétséges, hogy akármelyik területen van, oda befognak rontani és lecsapni, azon helyzetet kihasználva, hogy ők csak a mindenkire leselkedő veszélyt akarják felszámolni. Eközben azért a másik két frakció is készült a maga módján, ki békésebben, ki kevésbé.

Az eddig eltelt út alatt nem volt olyan időszak, hogy ne legyen valamilyen kisebb-nagyobb összezörrenés, vagy vita a fedélzeten.
-Hogy merészelik ezt a moslékot felszolgálni nekünk? Hogy az alsóbbrendűeknek ez bőven elégséges, de a Birodalom tisztjei felé ez sértés! És megmondtuk azt is, hogy egyik korcsot se akarjuk itt látni, mikor étkeznénk, vagy ez is meghaladja a képességeiket?! – visszhangzik az egyik birodalmi tiszt hangja.
-Uram, kérem. Ez egy semleges hajó, mindenkinek egyformán joga van itt lenni. – feleli a személyzet ott lévő tagja eléggé összehúzva magát.
Csak annak köszönheti, hogy nem esnek neki néhány, hogy nincs egyedül, hanem egy csapat katona társaságában, és mindig így mászkálnak, próbálva terrorizálni a nem emberi fajok tagjait, akik között sok a Twi’ilek, Zabrak, és még néhány Vuki is. Úgy nagyjából százötven fő lehetett a fedélzeten az alig húsz fős személyzettel együtt. Ennek ellenére a birodalmiak jóval több helyet foglaltak el, mert ragaszkodtak a külön szállásokhoz a tisztek, míg ennek hála több más frakcióba tartozóknak, osztozkodniuk kellett a kis fülkéken, Bár itt is jól elkülönültek frakciókra, és fajokra.
A kapitány se tudott rendet tenni, lenyugtatni őket, vagy nem is akarta, hogy nehogy a szerződése bánja. Ez jó kérdés volt, annyi viszont bizonyos, hogy mindenki egyre jobban várta az öt napos út végét, amiből már négy eltelt.

Aeyaj’gamu fiatal kora ellenére kíséret nélkül küldte ki a Jedi tanács, azzal, hogy már Nar Hekkara érkezett lovagnak segítsen a nyomozásban, és próbálják megtudni, hogy kik is állnak eme támadások mögött. Odaútja így a Muleval vezetett, majd visszafelé, már a lovaggal együtt fog visszatérni jelentést tenni, vagy követni a nyomokat. A szállító hajón senki se tudta, hogy ki is ő valójában, csak egy fiatal Twi’ilek lány volt a sok közül, és három másik korabelivel osztozott a szobáján, akikkel ha beszélgetett, akkor kiderült, hogy egyikük egy táncos rabszolga, másik kettő pedig fiatal technikusok voltak, akik szerencsét próbálni jöttek, hogy pénzt szerezzenek tovább tanuláshoz, és erre a bolygó kis ipara lehetőséget nyújtott, hogy tapasztalatot szerezzenek.

Mivel több fiatal felnőtt, vagy kis korú utazott ezen a hajón egyedül, így ők a legénység által felügyelt területen laktak kis csoportokban az út alatt, míg mindenki más egy, kettő, négy, vagy nyolc fős hálókban. A fiatalok nemek szerint voltak főleg elosztva a szobákba, és csak néhányan voltak, akik külön szobában lehettek, de őket nem is nagyon látta senki se kijönni.
A felügyelt terület is mindennel el volt látva, hogy ne legyen kényelmetlen itt se az út.

Rhyssa, Chuhk, Aadya és Rorrwwook számára a jutalmat kitűző cég jelezte, hogy ezzel a hajóval menjenek Nar Hekkahoz, ahol majd csatlakozniuk kell egy jól felszerelt csali hajó legénységéhez teljes fegyverzetben. Nagyon nem volt más dolguk csak élvezni az utazást a cég pénzén ahogy az épp jól esett nekik. A zsoldosok közt fogadásokkal, szerencsejátékokkal is elüthették az időt, de voltak itt olyanok is, akik fegyverekkel, alkatrészekkel kereskedtek, vagy épp információkkal, pletykákkal, vagy épp hamis belépési engedélyeket a felügyelt területre berakott fiatal rabszolgákhoz, akik csak azért voltak ott, hogy útközben szórakoztassák azt aki eleget fizet érte. Ha nem keresték a bajt, vagy csak kerülték a birodalmiakkal való érintkezést, akkor azt megtudták tenni.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 05 Dec. 2017, 23:49

Chuhk az a fajta alak, aki azt mondja magáról, hogy nem keresi a bajt. Mégis mikor szembetalálkozik vele akkor nem kerüli el. Az igazság viszont az, hogy néha kimondottan keresni szokta a bajt. Például ha a birodalmi barmok beszóltak neki akkor a legnagyobb hidegvérrel mindig visszaszólt. Ha pedig tömegben szóltak be neki és esetleg tényleg bajt akartak keverni és veszélyesek voltak akkor ugyan olyan hidegvérrel megkocogtatta az oldalán lévő thermo gránátokat mondván "Elég gáz lenne ha egy alsóbbrendű ennyi birodalmit magával vinne a halálba nem?"Hogy tényleg felrobbantaná-e magát az kérdéses, de olyan nyugodtan tudja mondani, hogy kevesen akarnak próbát tenni vele. Az idejét egyébként kellemesen tölti el. Szerencsejáték a többiekkel, a harmadik nap felkeresett egy rabszolganőt akin kicsit levezette a feszültségét és fegyverkarbantartás és tisztítás. Talán nincs rá szükség hisz mivel nem használja ezért még kosz sem érheti, de nincs semmi dolga és a legtöbben békén hagyják a fegyvereit tisztogató zsoldost.

Felszerelés:
Képességei:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 06 Dec. 2017, 10:22
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke F9lWy2f

~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

Kora délután volt, Rhys az egyszemélyes szobájában üldögélt az ágya közepén. Még az induláskor sikerült megszereznie az egyik birodalmi tiszttől, amit elkapott az egyik kietlenebb részen. roppant meggyőző tudott lenni, mégcsak fizikai erőszakot sem kellett használnia hozzá. Kihasználta a birodalmiak nagyképűségét, beképzeltségét. Kihasználta hogy mennyire kellemetlen és kínos lenne a tisztnek, ha kiderülne, hogy egy nő, egy köztárasági katona vette el a szállását. Tippnek meghagyta, hogy mondja, hogy pazakkon, vagy szabbakon vesztette el.
Hosszú percek óta hallgatta, ahogyan a HoloProjectora csörgeti Keth holoszámát, újra és újra a csöngés, de ahogyan az előző négy hónapban most sem kapott választ, nem vette fel a férfi. Bármit is gondoltak a többiek tudta, hogy a férje nem halt meg, érezte, hogy él. Az álmok alapján pedig menekült az elől a páncélos alak elől. Nem értette, nem tudta, hogy miért ment el a férfi és miért hazudott, hogy a Tanács küldte el. Már tudta, hogy ez nem igaz, félt, hogy ráakad azaz alak? Nem tudta. A csöngés nem maradt abba, ismét nem felelt. Tudta, hogy nem fog, ha menekül, akkor lehet, hogy elrejtette valamelyik bolygón a készüléket és nincs is nála, hogy ne az alapján akadjanak rá. Vagy elfogták és azért nem tud. Kétségek között őrlődött és ez szinte felemésztette, fájt, nagyon fájt neki. ha a tükörbe nézett szinte meg sem ismerte önmagát, pár hónapja boldog volt, élete legboldogobb szakaszát élte boldog volt, gyermeket várt, együtt volt a férfival, a férjével, akit mindennél jobban szeret és az őrnagyi kitüntetése előtt állt. Aztán minden egy csapásra véget ért. Keth eltűnt, elvesztette a gyermekét, folyamatos rémálmok gyötörték, nemhogy őrnagy nem lett, de visszafokozták hadnagyi rangra és eltávra küldték. A kutatásba felélte minden félretett pénzét, az alvilági informátorok nagyon drágán dolgoztak. A tükörből egy elgyötört nő képe nézett vissza rá, a háború végnapjaiban nem volt ennyire kikészülve, mint most. A talaj teljesen kicsúszott a lába alól. Itt most gyorsan tudott pénzt keresni, azzal tovább folytathatja a nyomozást, elmehet újra Toruga-ra, hátha talál valami nyomot. De ez még a jövő zenéje volt.
A rendes megszokott harci páncéljában jött, talán pont azért, hogy mások is megismerjék és békén hagyják. A páncél vállrészein mindkét oldalon ott virított a Havoc Squad címere, ezt a legostobább űrszemétnek is megkellett ismernie és tudni, hogy mit jelent. A páncél többi festését nem feltétlen azt akkor csak, ha járatos a köztársasági haderő elit speciális egységeinek címereinél. Akkor kiolvasható volt, hogy hadnagyi/tiszti rangon volt és rajparancsnok, illetve az egysége neve is megmondható volt. Bár azt nem hitte, hogy nagyon sokan megismernék, maximum, ha valaki még a köztársasági haderőtől volt itt. Meg persze a birodalmi tisztek.
Az ideje nagy részét a szobájában töltötte, nem nagyon vegyült a többiekkel, maxim akkor, ha más katonatára is volt, akkor vele/velük beszélt és egy-két parti szerencsejátékot is letudott, de inkább egyedül csöndben volt a fájdalmával. Meg persze igyekezett a helyi információkereskedőktől információt szerezni, hátha valamit megtudhat Keth-ről, vagy a pácélos alakról, akit látott. Jellemzően szerencsejátékot használt infószerzésre, pénze nem igen volt extra, de legalább játszani tudott. Hátha, hátha valamit megtudhatott. Szerencsére már négy napon túl voltak, az utolsó tartott, egyelőre támadás sem volt, így már számított arra, hogy hamarosan ez is megtörténik. Végül is ezért voltak itt, csak várakozni kellett, amiben sajnos elég jó lett az utóbbi időben…

// A páncélja festése a rajának mintázata, aki ért komolyabban a köztárasági elit haderőkhöz, akkor felismerheti ezt, ahogyan azt is, hogy rajparancsnok a karakter.
Amit viszont mindenki megismer, a páncél vállrészein mindkét oldalon 1-1 Havoc Squad embléma van festve. Ugyanis a HS olyan híres, mint a Birodalmi Halálosztag, vagy a Manadaloriai fejvadászok, elit speciális egységek Smile//

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 06 Dec. 2017, 20:09

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”
Amióta csak felszálltam erre a hajóra, jóformán ugyan azzal töltöttem az időmet. Meditáltam, olvastam, ha épp senki nem volt a szobatársaim közül a szobában, akkor a számomra tanított mozdulatokat gyakorolgattam, ha pedig benn voltak, akkor néha-néha szóváltásba keveredtem a két technikus lánnyal beszélgettem. Velük volt közös téma amiről tudtam beszélgetni, hisz a gépek és kütyük működése és az innovatív ötletek mind egybevágtak a tanulmányaimmal. Elég speciális és vékony rétegébe tartoztam a jediknek, akik a kézművességet és a tudományos oldalát követték az Erő által vezetett útnak, mintsem a harciasabb, vagy diplomatikusabb utakat.
Ugyanakkor információt is kaptam tőlük a fontosabb dolgokról, vagy személyekről akik a hajón voltak. Például olyasmiről, hogy a birodalmi tisztek terrorizálták a hajó legénységét és az utasait is, valamint, hogy egy magas rangú köztársasági tiszt is van a hajón. A lányok azt mondták, hogy a Havoc Squad egyik tisztje. Az egyetlen furcsa dolog csak az volt, hogy más jedi jelenlétéről nem beszéltek, pedig az erőn keresztül érzékelhető volt a jelenléte. Igaz az is lehetett, hogy nem járt ki a szobájából, bár arról sem tájékoztattak, hogy lenne más jedi a fedélzeten. Lehetséges volt, hogy egy szürke az, és hétköznapi cuccokba öltözve nem keltett feltűnést.
~ Üdvözlöm! Hall engem? ~ próbálkoztam meg meditálás közben kapcsolatba lépni a hajón levő másik erőhasználóval akit érzékeltem. Persze ez nagyon sok mindentől függött, egyrészt attól, hogy mennyire sikerül használnom és irányítanom az Erőt, másrészről a "vonal" másik felének némi gyakorlata is kellett legyen, hogy ne csak fogadni tudja az üzeneteket, hanem válaszolni is. A hajlandóságról már nem is beszélve.
Amennyiben hosszabb ideig nem kapnék semmiféle választ, úgy felejtősnek fogom tartani az egészet és inkább visszatérek az általános tevékenységeimhez és folytatom a tanulást, vagy a gyakorlást. Ha pedig a lányok visszajönnének akkor velük fogom megvitatni a tegnap félbemaradt és elnapolt dolgokat. Mégis csak szükségünk volt az alvásra, ahelyett, hogy éjszakákon keresztül ébren végigmegyünk a dolgokon, és az álmosság miatt hibákat ejtünk, vagy rossz számításokat végzünk.

Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke FUn312o
Hutt űr peremvidéke 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Csüt. 07 Dec. 2017, 09:41

Van az a fajta zsoldos, akit egy birodalmi is elkerül, kivéve ugye, ha csapatban járnak... Aadya az öngyilkosságig vakmerő és bele ugyan nem köt senkibe, de azt a legkevésbé sem tűri, hogy őbelé kössön bárki más. Magassága és szinte ruhaként hordott erővértje, ha nem is elrettentő látvány, minden esetre figyelemfelkeltő. Homlokán a forradás jelzi, hogy nem zöldfülű újoncról van szó, erről árulkodnak a karcolások szarvain is. Láthatóan a fejjel a falnak dolgot néha hajlamos szó szerint érzelmezni, és lássuk be, senkinek sem az a legfőbb vágya, hogy egy szarvas zabrak lefejelje. Amíg nem zaklatják marhaságokkal, addig mondhatni ő a legbékésebb zsoldos a fedélzeten. Túl sok fölösleges energiát emésztene fel, ha zaklatna másokat. Ha van, aki hozzá akarna szólni, azzal már-már barátságosan elbeszélget, de magától nem indít társalgást. Legfőbb elfoglaltsága újra és újra és újra és megint újra szétszedni puskáját, tisztogatni, zsírozni, összerakni, megint szétszedni. Többet törődik néha a fegyverével, mint a saját külsejével, pedig ez a második legfőbb élvezete. Naponta vagy hat különböző formára van belőve a sérója és van, hogy két-három eltérő színben.
Karakterkép:
Felszerelés:
Képességei:
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Aegis Szomb. 09 Dec. 2017, 12:06

Rorrwwook utazása, leszámítva az első napon  történt verekedést a feeorin-nal viszonylag békésen telt, ha kényelmesen nem is. A vukiknak sikerült a nagyobb kabinok közül lefoglalni, nem sokan vitatkoztak a fent említetten kívül, De ez nem segített azon, hogy nem volt akkora ágy, amiről nem lógott le a fél lába és álladóan attól kellet rettegnie, hogy egyik éjszaka megadja magát a súlya alatt. Viszont voltak vukik is a fedélzeten, így legalább a társaság kellemes volt. Sok féle népség gyűlt össze, rabszolgák, technikusok, zsoldosok ennyire vegyes társaság mellett nem csoda hogy állandó volt a feszültség az utasok között. Szerencsére őt békén hagyták, csak a birodalmiak sértegették amikor azt hitték hogy nem hallja, de inkább annyiban hagyta dolgot mert már így se lopta be megát a legénység szívébe a verekedés miatt. Bölcsen meghagyta a birodalmiakat saját csökevényes fajuk felsőbbrendűség tudatát, mást úgy sem adott nekik a természet. Az idejét többnyire a nyílvetője karbantartásával töltötte már rég ráfért egy teljes tisztítás és az egyik vuki lánynál is bepróbálkozott de azzal sajnos nem jutott túl messzire. A többi zsoldossal néha kártyázott és egy lézercélzót is elcserélt egy célzótávcsőre a fegyveréhez.

miegymás:

_________________
Hutt űr peremvidéke Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Vas. 10 Dec. 2017, 00:00

Ahol az út véget ér…

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December 14. 00:01 (Csütörtök)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űr

Chuhk G'vaamnohrk
A fenyegetőzésén csak nevettek, valahogy senki se hitte, hogy megmerné tenni, de ki se akarták próbálni. A rabszolgák közül jó pénzért tudott válogatni, korra, fajra, amihez kedve szottyant éppen, ahogy szerencsejátékra is volt mindig jelentkező, nem egy olyan akik nagyobb tétekben is játszottak, de voltak olyanok is, akik csak kistétekben mertek szerencsét próbálni több kevesebb sikerrel. Itt hallhatott pletykákat arról, hogy nem egy fénykardot láttak a hajó fedélzetén különféle fura alakoknál.

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
A szobában amit szerzett magának nem nagyon zavarta senki se, de mintha valaki elkezdte volna figyelni, az átlagnál jobban, akik csak a kinézete alapján figyeltek fel rá esetleg. A kérdezősködése egy ideig úgy festett, hogy zsákutca és nem ismeri itt senki se a férjét, sem pedig a titokzatos páncélosról, míg az egyik szerencsejáték közben csak annyit hallhatott, hogy egy csuklyás alak felé intézi az egyik informátor néhány szót.
-Ő az aki keresi… - folytatná, de elhallgat, mikor a csuklyás az informátorra néz, és inkább elmegy. Maga a csuklyás alak alacsony, de hogy hova tartozhat az kérdéses. Majd egy csapat zsoldos halad el Rhyssa és a csuklyás között aki ennyi idő alatt eltűnik.

Aeyaj’gamu
A többi Twi’ilek lánnyal jól el tud beszélgetni ellenben azzal akivel kapcsolatot próbál teremteni, ráadásul igen hamar jöhetett számára egy felismerés, ahogy jobban figyelt az erőre, hogy nem is csak egy erőhasználó van jelen, legalábbis olyan aki nem rejti magát.
Egyenlőre így csak az maradt, hogy tanul, meg figyelje a két másik leányzót akik időre visszatértek, de a kis táncos csak késve és kissé megverve. A többiek rögtön faggatni kezdik, hogy az egyik Birodalmi tiszthez küldték táncolni, egy macskás kinézetű lánnyal együtt. Az ő dolga az volt, hogy táncával szórakoztassa, míg a másik lánytól többet is elvárt volna látszatra, mikor érkezett két fekete csuklyás, akiknél fénykard markolatot látott. Az egyik Twi’ilek nő volt, és a Birodalmi tiszt eléggé meghunyászkodott, míg a másikról nem tudta milyen faj tagja lehetett, mert maszkot viselt, de aztán csak arra emlékezett, hogy fáj minden és a folyosón ül a fal mellett távolabb a szobától, és onnét botorkált vissza.

Aadya Valerie
Mondhatni nyugalomban teltek a napjai és senki nem zavarta elfoglaltságában, bár eléggé megbámulták néha, de ezen kívül más nem nagyon történt körülötte. Páran beszélgettek körülötte, vagy más zabrak társalgott vele, elmondva milyen élvetek vannak a hajón, vagy esetleg jó fegyverek olcsó áron, de eseménytelen volt az útja egész addig míg egy illető meg nem állt előtte. Egy egyszerű embernek volt, talán a harmincas éveiben járó férfi, aki egy ideig figyelte, majd odébb sétált, egy egyszerű kézmozdulatot téve beszéd közben néhány ott állónak, akik elmennek az alsóbb szintek felé, majd a férfi is tovább állt.

Rorrwwook
A napok könnyedén teltek, és úgy festett a legénység rá se fordít több figyelmet, mint másokra, bár ez lehet azért is volt, mert a birodalmiak eléggé lekötötték a figyelmüket és mellettük egy kisebb vuki balhé eléggé jelentéktelennek volt. Egyre jobban érzhető volt a feszültség, bár erről sokan mintha tudomást se akartak volna venni. Emellett azért volt pár bepróbálkozó lány Rorrwwooknál, ha esetleg lett volna kedve hozzá két fegyver takarítás, vagy szerencsejáték között.

Mindenki
Az erőn át egyre nagyobb félelem lett érezhető a hajón, majd nem sokkal később aki ezt esetleg nem érezte az is hamar szembesülhetett vele, hogy baj van. Megszólalt a riadó a hajón, és nem kellett sok idő, hogy kiderüljön az oka. Az egyik kontinerből elszabadult egy nagyobb falka Edan tigris és Korelliai homok párduc az alsóbb szinteken és már az éhes vadak áldozatokat is szedtek. Azt nem lehet tudni, hogy hogyan szökhettek ki, de igen alaposan lekötötte a személyzet figyelmét, így próbáltak közben segítséget kérni a zsoldosoktól/kalandoroktól, hogy a ragadozókat segítsenek elkapni, ha lehet minél kevesebb áldozattal és élve. Összesen egy tucat vadról volt szó, amiket jó eséllyel aréna harcokhoz rendelhettek.
Eközben a felsőbb szinten, az egy ágyas szobáknál hangos sikolyt lehetett hallani és az egyik szobában egy széttépett birodalmi tiszt feküdt. Erről leggyorsabban Aeyaj’gamu értesülhetett és Rhyssa ha visszatér a szobájába, mivel ők hallhatták is a sikolyt ami egy fiatal kis zabrak rabszolga lánytól jött mikor megtalálta. Ő maga csak italt vitt kérésre ahhoz a szobához, és így talált rá az áldozatra.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Vas. 10 Dec. 2017, 00:23

Az erőpáncél valamennyire a nagymacskákat is képes feltartani. Vagy, ha mázlija van, akkor teljes mértékben fel is tudja fogni. Gyorsan magára öltötte a hiányzó darabokat és rögzítette a sisakot is, így teljes vértezetben indult a tigrisek és párducok elleni ökölharcra. Fegyvert nem vitt magával, jó öreg puskája egy lövéssel leterítené bármelyiket, márpedig a kérés úgy szólt, hogy a macskákat próbálják sértetlenül befogni. Látott pár könnyebb fegyverzetű zsoldost miközben a raktér felé robogott, nekik intett, hogy maradjanak mögötte és őt használják élő pajzsnak. Kérdés már csak annyi, hogy az állati ösztön a nagyvadakat támadásra, kitérésre vagy menekülésre fogja-e késztetni.
- Vyi oen ah selenor - a csata jó kihívás. - Mormogja orra alá elégedett vigyor kíséretében, amit senki sem lát a sisaktól.
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 10 Dec. 2017, 03:36

A tisztek nem vették komolyan. Egyszer tegyenek csak próbát. Mindenesetre vicces lesz az biztos. Viszont nem tettek. Csak idegesítették. Ezt a feszültséget pedig le kellett adnia. Erre volt jó az a gamorrai rabszolganő akivel Chuhk eltöltött egy kis időt. A zsoldosnak ugyanis elég furcsa ízlése van a nők tekintetében. Az ő szemében az aki összetörik alatta nem is számít igazi nőnek. A kis kártyajátékokkal is eltelt az idő. Méghozzá neki nem tetsző híreket is kapott. Mint a legtöbb zsoldos ő sem szereti az erőhasználókat. Piszos módszereket használnak. Egyébként a kártyaasztalnál Chuhk nem játszott nagyban hisz ő az a fajta alak akinek komoly kiadásai szoktak lenni. Igen a zwill rudak. Jól is jönne legalább egy mert már kezd nagyon rossz hangulata lenni. A híradó és a szökött vadállatok híre kicsit fel is villanyozza. Ellenőrzi a fegyverzetét és a páncélzatát majd ha elég zsoldos akar önkénteskedni akkor csatlakozik hozzájuk. Ha jutalmat is ajánlanak akkor még a hangulata is kitűnő lesz. Egyébként kicsit furcsállja a dolgot. Gyanús számára, hogy állatok voltak a fedélzeten miközben nem volt rájuk szükség és van egy olyan érzése, hogy azokat valaki direkt engedte ki. Egy páncélos vállalta is, hogy előre megy, amire ő biccentett. A fegyverét átállította kábításra. Fejvadászként néha úgy kérik, hogy éljen az áldozat úgyhogy nem lesz gond.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 10 Dec. 2017, 10:20
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke F9lWy2f

~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

A kérdezősködése egyelőre nem vezetett semmire, igaz a Birodalmiakhoz még nem ment oda, csak a semlegesektől érdeklődött. Tudta, hogy az is benne van a pakliban, hogy ha tudnak is valamit, akkor sem fogják elmondani neki mindezt. Nem csak azért nem, mert köztársasági színekben parádézik itt, nagyon sokan halálba küldenék pontosan azért. A korábbiak után tudta, hogy Keth valószínűleg rejtőzködik a páncélos elől, csak azt nem, hogy miért nem válaszol semmire, amikor a holoüzenetet megkapta és tudja, hogy időről időre megnézi a férfi. Ami feltűnt neki, hogy figyelik, ebben biztos volt, hogy így lesz, nem csak a női, a katonai megérzése súgta ezt, hanem a józan paraszti ész is. Egyrészt magára vonzza a figyelmet a páncéljával, hogy köztársasági tiszt a speciális osztagnál, aztán ott volt, hogy a hajón levő esetleges erőhasználók kiszúrták már régen, hogy ő maga is közülük való. Arról nem is beszélve, hogy a kérdezősködése sem éppen olyan, ami ne vonná magára mások figyelmét. Így igazából a jó kérdés az volt, hogy mikor is fogja valaki felkeresni emiatt, hogy figyelmeztesse, hagyja abba a kutatást, vagy éppen húzza meg magát, mert még megjárja, vagy efféle fenyegetéseket kapjon. Az utóbbi hónapok után abban nem bízott, hogy szerencséje lesz és valaki amiatt kopogtat be hozzá, hogy ó ő tud valamit. Eddig nem kapott, tudott szerezni semmilyen információt se a főparancsnokságtól, se a Jedi tanácstól, se a SIS-től. Lassan arra kényszerül, hogy a birodalmiaktól próbálkozzon, de ezt továbbra sem tartotta olyan hülyeségnek. Már-már félelmetesnek találta, hogy mennyire kétségbe van esve.
Némi változás mindebben akkor lett, amikor éppen kint játszott és elkapott egy rövidke párbeszédet. Arra kapta a fejét, határozottan tudta, hogy róla van szó. Az informátort látta meg és egy csuhás alakot, vajon kire gondoltak? A nagyúrra, vagy Keth-re? Bár nem volt fontos, ha a nagyúr, akkor is eljuthat rajta keresztül a férjéhez, szóval édes mindegy volt neki. Csak információ legyen! Már indult volna el a csuháshoz, amikor páran átmentek előtte és mire eltűntek az alakot sem látta. Némi remény költözött a szívébe, volt olyan itt a hajón, aki mégis tud valami, az első jó jelek hónapok óta. A szíve hevesebben kezdett verni és egy pillanatra megakadt, most realizálta csak igazán, hogy mennyire rémes passzban van, hogy ennyitől jobb kedve lett, a remény minimális jelétől. Ekkor érezte meg azt, ami számára oly természetes volt, mert a háborúban is gyakran érezte az Erőn át. Az egyik első érzés volt, amit megtanult érzékelni másoktól, a félelem. Mire próbált volna kinyúlni az Erőbe, hogy mi is okozta mindezt, elszabadultak a nagymacskák. Lehet, hogy volt beépült kalóz a hajón? Eléggé logikusnak tűnt, néhány sokkoló lövés és könnyedén elintézik őket, nem akart a munkások és idomárok dolgába beleszólni, ő maga is utálta, ha hozzá nem értők kontárkodnak a dolgába. A tekintetével inkább a megszokott birodalmi kompániát kereste. Ha megtalálta őket, vagy csak néhányat, akkor igyekszik odasétálni.
- Na jó, játszunk egy gyors játékot – mondja, ha oda tud menni. – Alapból szerencsejátékozni akartam, de ahogy látom elkezdődnek a gondok és lassan nem marad időnk játszani… szóval maguk elárulnak nekem valamit, amit bizonyára örömmel tesznek meg, mert az eredménye mínusz egy köztárasági tiszt lesz… és még a haverjuk is visszakapja az egy ágyas szobát, amit elnyertem tőle.
Ezzel elővette a holoprojectorát és kivetítette a képet a páncélos urdrarr nagyúrról.
- Szóval… ki ő és hol találom?
Ha nem voltak birodalmiak most lent, akkor visszaindult a szobájába, ha igen és az előző kis közjáték megtörténhetett, akkor remélte, hogy kap választ minderre, ha így volt, ha nem, akkor is visszaindult a szobájába, hogy majd kicsit később megkeresse a csuhást. Így emiatt valószínűleg a sikolyra lett figyelmes, amit elindult megnézni. Meg kellett hagyni, nem szándékozott könnyet ejteni az illetőért. Volt egy olyan érzése, hogy ő lesz az egyik első számú gyanúsított már csak a köztárasági kiléte miatt, valószínűleg már nem tud – és egyébként sem feltétlen akarna – a test közelébe menni, így csak a lakrészbe belesve próbálja megnézni, hogy mi okozhatta a tiszt halálát.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 10 Dec. 2017, 15:30

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”
A próbálkozásom, hogy felvegyem azzal a bizonyos erőhasználóval a kapcsolatot eredménytelennek bizonyult. Több teóriám is volt arra, hogy ennek miféle oka lehet. Ott volt a lehetőség, hogy nem vagyok még elég képzett ahhoz, hogy ilyen távolságra, vagy épp idegen személyekkel vegyem fel a kapcsolatot. Az is lehet, hogy a másik személy nem tudja, vagy nem akarja fogadni az üzenetet. Mindezek felett pedig még azt is figyelembe kellett vegyem, hogy interferencia is lehet, mert más jelenléteket is éreztem az Erőben, úgyhogy az is lehet, hogy elveszett az üzenet félúton.
Jobb elfoglaltság híján pedig úgy döntöttem, hogy meditálok és mikor a két technikus lány visszatért, akkor leginkább arra figyeltem, hogy mit is beszélgetnek. Információ szerzésnek jó volt, hisz mégis csak megtudhattam, hogy mi is történik odakint, vagy ha valami érdekeset láttak, akkor arról is tudomást szerezhettem. Hamarosan pedig a harmadik lány is visszatért, eléggé megviselten.
~ Ez jár a szakmával amit választottál. ~ fordul meg a fejemben a gondolat, miközben a történetét hallgatom az eseményekről ami vele történt. Igazából nagyjából csak a leges legelején láttam lehetőséget, amikor megváltoztathatta volna ennek az egésznek a végkimenetelét. Sőt, tulajdonképp a puszta véletlennek köszönheti, hogy életben van.
Közben pedig egy teljesen más dologra kezdtem el figyelni. Az Erőbe új és egyre erősödő érzelmek kezdtek vegyülni, mintegy előre jelezvén a baj közeledtét. Az eddig történtek alapján igazából az lett volna a legnagyobb meglepetés, ha nem így történt volna.
- Zárjátok be az ajtót és ne engedjetek be senkit. - mondom a lányoknak miután a riasztó is beindul, valamint sikítást is lehet hallani. A felszerelésemet magamhoz véve szállok le az ágyamról, majd hagyom el a szobát. Nyugodt tempóban indulok el a sikoltás irányába, hogy kideríthessem, hogy mi is történt. Igazából van némi elképzelésem, de ezek csupán feltevések és alapos bizonyíték nélkül csak vádaskodások lennének. Út közben igyekszem figyelni bármiféle gyanús jelre, hiszen a táncos lány azt mondta, hogy a folyosón tért magához, úgyhogy valami jele kell lennie annak, hogy hogyan is került oda.
Amennyiben a szobához érve a köztársasági tisztet is ott találom, akkor megtartva kellő távolságot állok meg, mind tőle, mind pedig a szobától. Végignézve a páncélzatán több és több információt tudok meg róla. Az elsődleges dolog amit megtudtam róla, hogy a Havoc Squad speciális egység tagja, és, hogy tiszt. További megfigyelést követve ismertem fel a jelzéseket, hogy rajparancsnok és hadnagy. Ilyenkor jöttek jól a tanulmányaim, hogy ilyesmiket is tudhatok.
- Üdvözlöm, hadnagy. - szólalok meg közömbös hangon és kicsit oldalra döntöm a fejem. Amennyiben lehetséges igyekszem az Erőbe is kinyúlni, hogy közben azt is felmérjem, hogy valaki olyan van-e a közelünkben, aki nem kellene ott legyen.
Ha ott van a tiszt, ha nem, akkor is végül közelebb lépek a szobához és benézek.Egy széttépett birodalmi tisztet láttam, és lassan összeállt a fejemben egy elég stabilnak mondható teória. A Twi'lek lány történetébe eléggé beleillik, hogy feltehetőleg ez volt az a birodalmi tiszt, akinél táncolt. Az elég nyilvánvaló, hogy a férfi most már halott, és nagy valószínűséggel nem természetes halált halt. A kérdés már csak az, hogy a két fekete csuklyás alak, akik feltehetőleg Urdrarrok voltak, tették-e, vagy az ő hatásukra a macskás kinézetű másik lány. Akárhogy is a táncos lánynak nagy szerencséje volt, hogy életben maradt. Ugyanakkor ezek után az is eléggé nyilvánvaló volt, hogy a nagymacskák szabadon engedése azért volt, hogy elvonják a figyelmet magukról, a tettükről és hogy eltüntessék a nyomokat, hisz ha vadállatok szabadultak el, akkor senki sem gondolna arra, hogy nem azok voltak akik széttépték ezt a tisztet.


Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke FUn312o
Hutt űr peremvidéke 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Szer. 13 Dec. 2017, 23:38

Hutt űr peremvidéke ICw1a8z

Ahol az út véget ér…

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December 18. 00:01 (Hétfő)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űr

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu

Rhyssa új terve elsőre egyszerűnek tűnt, mivel a birodalmiak szinte mindig ott lebzseltek valamerre, de most egyet találni se volt egyszerű. Azonban végül sikerült belebotlania egy tisztbe és a kíséretébe, aki eléggé zavartnak és idegesnek is tűnt. A kis közjátékra egy fintor ült a képére a tisztnek
-Miért maga mindenkit ismer az egész köztársasági haderőnél? Gondolom Korriban-on, mint a legtöbbet – teszi hozzá, majd tovább indul – Látszik, hogy a Köztársaságiak nem csak alsóbb rendűek, de még ész téren is alul múlnak mindenkit. Szánalmas csürhe. – mondja a vele lévő katonáknak, akik csendben haladnak vele. Még egy kis nevetés, vagy kuncogás se szűrődik ki a sisak alól.
Ahogy Rhyssa felér a szobájához, vezető folyosóra eljuthatott a sírdogáló zabrak lányka mellett a szobához, ahogy Aeyaj is.
A szobába igen hamar beviharzott pár birodalmi is, hogy megnézzék mi történt, vagy mit tehetnek, bár már nem volt nagyon mit tenni, lényegében ketté tépve feküdt a padlón, a két fél között pedig a belsőségei voltak. Nem volt égett a seb, se a belső szervek. Látható néhány véres lábnyom, ami megindul a szoba sarkában lévő tároló ajtó felé, de párlépés után eltűnnek, de annyi biztos, hogy nem emberi talp lenyomata, inkább egy macskafélé nyomának tűnik.
A helységben nem láthatók nagyon dulakodás nyomai, és a test egy kanapé előtt hever, amivel szemben egy táncrúd és két ülőhely található. Ezek előtt, mintha bakancsok nyomai lennének a szőnyegbe nyomódva.
Míg nézelődhetett a páros kintről, addig a folyósót kezdték elállni a birodalmi katonák, majd az egyik tiszt a páros felé mutatott.
-Letartóztatni őket és mindenkit aki a szoba közelében van, vagy gyanúsan viselkedik! – jelenti ki a tiszt. A folyosó két irányán öt-öt teljes páncélzatos rohamosztagos áll felfegyverkezve, míg a helységben három tiszt és további négy katona áll.
A szavak elhangzása közben erős zavart lehet érezni az erőben, szinte fojtogató a sötétség.

Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie, Rorrwwook

Aadya és Chuck ahogy megindulnak, még vagy két tucat zsoldos csatlakozik hozzájuk több-kevesebb fegyverzettel, de főleg csak kábítókkal, vagy épp hálókkal, hogy elejtsék a vadmacskákat, vagy csupán próbálják őket visszaterelgetni arra a részre, ahol a helyük is volt a raktérben. Aadya könnyen rontott előre páncéljában, és kezdetben a nagymacskák menekülőre fogták, és csak a többieknek volt köszönhető, hogy viszont azok akik ezt nem tették ne kerítsék be őt. Mindeközben Chuhk és a többi fegyveres számára remek célpontot nyújtottak hátrébról, már mikor szem előtt is voltak. Egyenlőre úgy tűnt, hogy könnyű feladat lesz, és nem történthet semmi probléma.
Rorrwwook az események közepette kicsit talán jobban elmerül néhány vuki leányzó társaságában, így nem igazán indul meg azonnal a vadak nyomába, legalábbis egyenlőre úgy fest, hogy a lányok egyre jobban elbűvölik.
Aadya a macskák kergetése közben egyre zavaróbba érzés fogja el, és ez nem csak az amit a hajón lévő félelem miatt érezhet. Ez valami más zavar, és eléggé fojtogató sötétség, mely egyre jobban körbe öleli a hajót. Ráadásul a nagymacskák is egyre különösebben, zavartan viselkednek, majd menekülőre fogják, mintha valami üldözné őket, de nincs ott senki és semmi más, azokon kívül akik eddig is ott voltak.

//Egy kis apróság, amit bár írtam kaland kiírásnál is, de azért rá erősítek most is: Ha előbb írtok a 4 napnál, akkor előbb váltok kört//

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 14 Dec. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke F9lWy2f

~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

A kérdezősködés annyira nem volt sikeres, máskor minden tele volt birodalmiakkal, most azonban alig talált egyet. Úgy tűnt, hogy minden összefogott az ellen, hogy bármit is megtudjon. Mondjuk nem is nagyon várt mást ezektől, mintsem azt a választ, amit kapott. Az arcára csak lesajnáló tekintet jelent meg. Még saját maga is tudta, hogy több tucat bolygón lehetnek és nem feltétlen csak Korriban-on, még ha azt is tartják a sötétoldali erőhasználók úgymond fővárosának, miközben a birodalomé Dromund Kaas.
~ Megnéztem volna, hogy akkor is így beszél-e róluk, hogyha egy urdrarr hallotta volna, akkor valószínűleg már nem lenne feje… ~ gondolta. ~
De mivel nem volt ilyen itt, legalább is a legjobb tudomása szerint, így megúszták a tisztek, egyelőre. A szobájába menet hallotta meg a gondokat és ment oda a birodalmi tiszt holttestének megnézéséhez. Miközben nézelődött volna még egy hang is megszólította, a gyerekhangtól úgy érezte, mintha gyomorszájon vágták volna. A hang irányába nézett és meglátta a gyermeket, padawant. Az utolsó ilyen fiatal padawan, akit akció közben látott… halott volt. Korélián ölték meg, amikor Keth-t is ki kellett szabadítani a romok alól. Átkozottul fiatal volt az a gyerek, nem lett volna szabad ideküldeni, remélte, hogy a mestere itt van valahol a hajón és nem egyedül küldte a tanács.
- Parancsnok! – köszöntötte a twi’leket.
Benne még mindig megvolt, hogy a jedik tábornokként és a padawanok parancsnokként szolgálják a köztársaságot a háborúban és neki egyszerűbb, praktikusabb volt ezt mondani, mint a padawant. Közben megnézte a testet is, nem fénykard vágta kettőbe, hanem fizikai erővel tépték szét, állati nyomok, talán macska, de ebben nem volt biztos. A táncosok között volt cathar, vagy farghul? Nem, ezek a fajok túlságosan is gyengék ehhez, felacatian? Úgy tudta, hogy azok lehetnek akiknek hatalmas erejük van. De egy olyan lény itt feltűnő lenne, mert hiperűrben vannak és úgy emlékezett, hogy azok hiperűrben nem tudnak humanoid alakot venni. Felsóhajtott a birodalmi szavaira, főleg, amikor meglátta az érkezőket. Összerezzent a sötét oldal erejétől, amit megérzett most is. Kezdett hozzászokni – már amennyire hozzá lehet – a rémálmainak köszönhetően és már sokkal jobban viselte a jelenlétét, mint amikor először érezte meg a Hylarin-on. Próbálta a Keth-től tanult módon lenyugtatni az elméjét és a félelmet elűzni.
- A vak is látja, hogy közünk sincs hozzá, egyikünk sem képes pusztakézzel széttépni dulakodás nélkül valakit, főleg nem egy képzett katonát… És nem tartóztatathat le, ezt maga és az emberei is pontosan tudják – mondta. – Egyrészt nem vagyunk birodalmi űrben, másrészt megszegnék a békeszerződést, harmadrészt, ilyet csak a hajó kapitánya parancsolhat. Komolyan kockáztatja a háború újbóli kitörését? Úgy tudom, hogy az urai és úrnői nem rajonganak a túlbuzgó tisztekért. Hívjon ide egyet, majd meglátjuk, hogy akkor van-e ekkora szája!
Mereven és ridegen nézett bele a tiszt szemébe, nem ijedt meg tőle egyáltalán. Tőlük nem. Ami a sötét oldalt terjesztette az más tészta volt. Remélte, hogy úgy találkozhat ilyenekkel, hogy a férje mellette van és támogatja, nem egyedül egy gyerekkel.
- Próbálok diplomatikus lenni, bár az erősségem a maguk hátsójának szétrúgása. Én az elfogatásunk helyett inkább embereket küldenék a hiperhajtóműhöz és a generátorokhoz. Ha még nem esett volna le maguknak szabotőr van a hajón… a gyilkosság, a kiengedett állatok. Nem ez az első hajó, ami beleütközik a kalózokba. Azok a hajók, amiket megsemmisítettek a kalózok, akikért jöttünk messze nem a végponton kapták el. Hogy lehet ez? Úgy, ami velünk is fog történni, a legénység egymásnak ugrasztása, szabotőrök. Ha nem mozdulnak soha sem érünk el a végcélig és minket is szétlőnek. Ezt akarják? Ha nem, mozgassák a hátsójukat és álljanak félre! És értesítsék a kapitányt… hagyják, majd én!
Volt egy érzése, hogy nem fog megtörténni mindez, így igyekszik elővenni a komlinkét, ha sikerül, akkor megpróbálja vele elérni a kapitányt, vagy a hidat. Ezen idő alatt pedig átjutni a Birodalmiak között, remélve, hogy a padawan is vele tart. Arra felkészül, hogy az idióta birodalmiak provokálni próbálják, vagy támadni, ezen esetben úgy próbál átjutni rajtuk, hogy nem üti meg és le egyiket sem. Előbb jussanak át innen, utána majd foglalkozik azzal, hogy honnan jön a sötét oldali erő forrása. Ha véletlenül sikerülne a hidat elérni, akkor próbálja tájékoztatni az ottaniakat a dolgokról.
- Itt Rhyssa Edaara Quillan hadnagy a Havoc Squad-tól – kezdte. – Gyilkosság történt a… - itt elmondja a fedélzet számát és a kabinét is – fedélzeten. Ide küldhetne valakit, illetve gyanítom, hogy szabotőr van a fedélzeten, javasolnám a generátorok és a hiperhajtómű védelmének megerősítését. Azt hiszem, hogy a gyilkosság és az elszabadult állatok csak figyelemelterelés a tényleges támadásról!

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 14 Dec. 2017, 01:43

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Különös probléma vagy akadály nélkül sikerült eljutnom a szobához és a szintén odaérkező köztársasági nő is válaszol a köszöntésemre. Tisztában voltam vele, hogy a katonai szférába a háború hatásának köszönhetően eléggé berögzült a Rend tagjait rangjelzéssel ellátni, habár élesben még nem volt szerencsém ehhez a jelenséghez.
- Nem vagyok parancsnok. Nem szolgáltam a háborúban és most amúgy is békeidőben vagyunk. Kérem szólítson Aeyaj'gamunak, így hívnak. - érzelemmentes és komoly hangon javítottam ki némileg a hadnagyot, közben egy apró meghajlást is végrehajtottam tiszteletteljesen. Feltehetőleg nem kis teljesítményébe került, hogy elérje a hadnagyi rangot, ráadásul az egyik legismertebb osztagnál a köztársasági haderőn belül, így meg is érdemli ezt. Nem mintha másképp kihagytam volna.
Nem kellett sokat várni és hamarosan birodalmi tisztek is megjelentek. Ahogy elnéztem a férfiért már sokat nem tehettek, túl sok darabban volt ahhoz, hogy életképes legyen. A véres lábnyomokat annak a lánynak tulajdonítom aki a táncos twi'lekkel együtt volt idehívva a halott tiszt által. Feltehetőleg őt kényszerítették a tároló ajtó irányába, vagy ijedtében, esetleg önszántában tette. Bővebb információm nem volt róla, így nem húzhattam ki annak a lehetőségét sem, hogy esetleg ő a gyilkos, habár még mindig ott van az a különös dolog, hogy a twi'lek lányt életben hagyták. Valakinek vagy viszályt akart szítani, vagy pedig az adott birodalmi tiszttel volt problémája. Nem lehetett valami tapasztalt, hisz egy szemtanút életben tartott.
Pillanatok alatt elég nagy számban jelentek meg birodalmi tisztek körülöttünk és hamarosan egy roppant kellemetlen érzés kíséretében az egyik utasítást is adott a katonáinak, hogy tartóztassanak le minket. Igazán meglep, hogy egy tiszt ilyen kevés jogi tudással rendelkezzen, vagy ilyen sok arroganciával, hogy ezt figyelmen kívül hagyja. Egyrészt nem vagyunk birodalmi felségterületen, vagy hajón és így még csak utasítást sem adhat nekünk, nem hogy letartóztasson. Az kifejezetten a hajó kapitányának az utasítására történhet és a legénység által.
- Amint azt a hadnagy is mondta, nem rendelkeznek olyan joggal, hogy ilyen utasítás kiadása után kötelességünk legyen engedelmeskedni, és valóban több problémát okoznának saját maguknak és a frakciójuknak ezzel, mintsem az szükséges. Megkérem, hogy tegyék el a fegyvereiket, felesleges, hogy a szituáció elharapóddzon. - teszem hozzá a vörös hajú nő szavaihoz, hangomban a hadnagyéhoz képest jóval kevesebb érzelemmel és még kevesebb agresszióval, vagy fenyegető szándékkal, közben igyekszem úgy felmérni az Erőben terjengő sötétség forrását, hogy magamat elzárjam előle. Sokkal célszerűbb, ha nem veszi észre, hogy keresem és nem fogja menekülőre, vagy épp támadóra a dolgot.
Amennyiben a hadnagy elindul valamerre természetesen követem, most sokkal jobb, hogyha együtt maradunk, mintsem, hogy különváljunk. Remélhetőleg a birodalmiak is belátják, hogy amit tenni akarnak az értelmetlen, felesleges és csak nagyobb problémákhoz vezet, arról nem is beszélve, hogy a tényleges gyilkosnak és esetleges szabotőrnek könnyítik meg vele a munkáját. Természetesen, hogyha erőszakkal akarnak megállítani, akkor különösebb nehézség nélkül fogok tudni tenni annak érdekében, hogy megvédjem magam, vagy ha szükséges a hadnagyot. Még abban az esetben is, hogyha ezt azután akarják megtenni, hogy utat adtak nekünk és már távozás közben lennénk.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke FUn312o
Hutt űr peremvidéke 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Hétf. 18 Dec. 2017, 00:04

Ahol az út véget ér…

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December 22. 00:01 (Péntek)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űr

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu

A birodalmi tiszt egy kicsit hülyén néz, mikor kiosztja a két jelenlévő köztársasági, majd mikor megindulnak, akkor még mindig nem volt képes helyre rakni, hogy ennyire kiosztották. A többiek se nagyon tartóztatják fel a párost, mikor próbálnak elvonulni onnan.
Rhyssa közben próbálja elérni a kapitányt a komlink-en, amire választ is kap.
-Itt a Mule kapitánya. Értékelem, a szándékát hadnagy, és az észrevételeit is. Természetesen megfontolnám a javaslatait, de egyenlőre se a hely, se az alkalom nem megfelelő arra, hogy eleget tudjak ennek tenni. Remélem megérti… - eközben Aeyaj’gamul és Rhyssa zajt hall a szoba felől ahol a halott tiszt van, majd kirobban onnan egy macska szerű lány, maga előtt egy tiszttel, akit beleken a becsapódás erejével a falba, majd landol a padlón. Fehér bundás testén szürkés mintázat húzódik. Nem néz ki túl idősnek, sőt alacsony, fiatal, gyenge nőstény látszatát kelti, de ahogy a páros felé pillant narancssárgán izzó lélektükreivel, a sötétség szinte betölti a környezetét. És ez csak erősödik, mikor rászegezik a Birodalmi katonák a fegyvereiket, mire válaszul az erő segítségével egyszerűen összeroppantja mindet. Ezután hegyezi a füleit jól láthatóan, hogy olyat hall, amit nem képesek meghallani, és lehet emiatt elrugaszkodva indul meg az ellenkező irányba, néhány szökkenés kíséretével be a folyósó egyik szellőzőjébe, eltűnve az erőben is.

Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie, Rorrwwook

Az állatok begyűjtése gyorsan halad, nem is sejtve, hogy más probléma is lehet még ezen kívül, pedig van és nem is kevés, főleg, mikor, azok akik eddig velük haladtak, most megtorpannak és tüzet nyitnak Chuhk és Aadya felé kábító fegyvereikkel, és a hálókkal rendelkezők, próbálják a zabrakot bekeríteni, hogy betudják hálózni, a lehető leggyorsabban, hogy mozgás képtelenné tudják tenni.
Rorrwwook kis privát szórakozása a leányzókkal közben kellemesen halad, mindaddig míg nem hirtelen igen fáradtnak kezdi érezni magát, és láthatja, hogy ezzel sokan mások is így vannak körülötte. Erőnléttől függően egyre-másra dölnek ki a szinten lévők, és ami eddig hála a lányoknak elkerülte a figyelmét, most nyilvánvaló lesz, hogy már töményebb: Valami terjeng a levegőbe, és a hatást tekintve kábót hatású szer.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 18 Dec. 2017, 07:41

Nem akadt az útjukba semmi. Mármint semmi amit ne tudtak volna egy pillanat alatt elkábítani és ártalmatlanná tenni. Szinte már túl egyszerű volt. Chuhk valami kis testmozgást akart, de ahhoz képes ez elég gyengécske volt. Majd hirtelen eltűntek a dögök. Ez gyanús volt. Chuhk a szülőbolygójának és korábbi tapasztalatainak hála rendelkezett egy kis tudással a vadállatokról és tudta, hogy a közös meghátrálás általában akkor jellemző ha valami feltűnően nagyobb ellenség közeledik vagy ha idomítottak és azt parancsolják nekik.
~Gondoltam, hogy nem lesz ilyen egyszerű. Most jönnek a gondok.~
Majd jöttek is a gondok, de nem onnan ahonnan sejtette. Akik eddig velük voltak hirtelen megálltak és tüzet nyitottak rájuk. Ha Chuhk tudott akkor gyorsan kitért és egy thermo gránátot dobott az ellenséges kollégák közé. Célja az ő megzavarásuk, hogy el tudjon tűnni. Ha kell akkor pár lövést is lead.
~Ez egy csapda. Talán rabszolgavadászok.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 18 Dec. 2017, 16:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke F9lWy2f

~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

A gyerek szavain elmosolyodott, nem ő volt az első és valószínűleg utolsó jedi, aki kikérte magának, hogy ne katonai rangon hivatkozzon rá, aztán pedig később katona módjára kezd el parancsolgatni. Igazából mindez nem zavarta, hiszen a háború alatt már megszokta, hogy egy-egy jobb jedi simán átvette a rajok felett az irányítást. Mint például Aayn Seca Ayehe lovag is, akinek oldalán nem egyszer harcolt az űrben. Azon magában elmosolyodott, hogy az említett jedi nő is egy twi’lek és még a bőrük színe is kék volt mindkettejüknek.
- Attól, hogy béke van, ön még mindig parancsolhat nekem, ha úgy akarja, azaz parancsok – zárta le maga részéről.
Nem tette hozzá, hogy bizonyosan lesz olyan helyzet, hogy erre sor is fog kerülni. Amikor kiosztották a Birodalmi tisztet az szinte nem tért magához, úgy tűnt, hogy eddig igencsak távol volt az illető mindentől, vagy nemrég szabadult az akadémiáról és még mindig ott volt a tojáshéj a hátsóján. Rookie. Milyen átkozottul régen volt az, hogy ő maga az volt, kadét, majd az első bevetés, ahol már meghalhatott volna, hogyha nincs Keth. Magában sóhajtott fel ezen és közben még a szavait a parancsnok is nyomatékosította. Szerencsére könnyedén átjutottak a tisztek és katonák között, azoknak legalább volt eszük és nem próbálkoztak semmi ostobasággal. Sikerült a kapitányt is elérnie, de azzal sem ment semmire, az alak nem akart és nem is tudott mit tenni. Komolyan megőrült mindenki ezen a hajón?! Bármikor a szabotőrnek hála tönkremehet a létfenntartás, kiszivattyúzhatják az összes oxigént a hajóból, vagy bármilyen más módon megölhetnek mindenkit, aztán az összes zsoldos, katona és mindenféle egyéb személy felszerelése a megérkező kalózoké lehet. Így nem, nem állt szándékában megérteni azt, hogy mi lehet olyan fontos, hogy nem akar így tenni. Egy kapitánynak mindig a hajója a legfontosabb, ez pedig elvesztheti perceken belül.
- Nem, nem értem meg! Szabotőr van a hajón szinte teljesen biztosan kapitány, ha nem akarja elveszteni a hajóját, sem pedig a legénységét, akkor küldje ki a zsoldosokat!
De érezte, hogy valami gond van, volt egy olyan érzése, hogy a kapitánynál a hídon is gondok lehetnek. Már éppen szándékozott volna megosztani ez a feltételezését a parancsnokkal, amikor az események hangját meghallotta a háta mögött a szobánál. Azonnal pördült is meg, csak a földre eső tisztet látta, majd a felinoid lényt, amin legalább három különböző felinoid faj vonásait tudta felfedezni, plusz a negyedik, akitől az erőt kapta. A felépítése zygerrian-okra hasonlított, a füle a farghul-okra és a tinnell-ekre, a farka pedig ismét a farghul, vagy talán a felacatian, amitől az erejét is kaphatta. Az erőre mégis mi a fészkes fene volt ez?! Az a valami rájuk nézett, már a szemeiből is látta, hogy a sötét oldal képviselője, hallott a veteránoktól, vagyis a még jobban veteránoktól, akik már ME 10 előtt is a Havoc Squad tagjai voltak, hogy előfordult az is, hogy urdrarr laborokat pucoltak ki és ott láttak mindenféle összemixelt borzalmakat. Hát ez is annak tűnt Rhys számára. A belőle áradó sötét oldal ereje pedig fojtogató volt, látta, ahogyan a fegyvereket egyszerűen összetörte telekinetikával, majd eltűnt. Szerencsére. A tisztek felé fordult.
- Karabast!* – szaladt ki Rhys száján. – Maguk mégis mi a fészkes fenét hoztak a fedélzetre?! És a fasiszta humanoidimádó kultúrájuk mióta gyárt efféle szörnyszülötteket?!
Ha eddig nem lett volna dühös és ideges, akkor most már az volt. Ekkor felemelte a kezét és oldalra pillantott.
- Ne merészeljen kioktatni az érzelmeimről, nem vagyok jedi! – szólt oda Aeyaj-nak, majd vissza a birodalmiakhoz. – Tudnak embereket küldeni a veszélyes pontokra mielőtt az a valami, vagy a szabotőrök elintézik a hajót? És nagyon remélem, hogy van magukkal halálosztagos is, ami megtudja ölni azt a szörnyet.
Ezzel igyekszik elindulni a híd irányába, néhány lépés után megtorpan és hátranéz a twi’lekre.
- Az az érzésem, hogy a hídon is gondok vannak, velem tart megnézni? – kérdezte.
Bármit is válaszoljon a lány igyekszik a lehető leghamarabb eljutni a hídhoz, hogy személyesen beszélhessen a kapitánnyal.

*Karabast hátteréről, vagy itt.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 20 Dec. 2017, 21:00

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Csak a fejemet csóválom arra, hogy mennyire militarisztikusan gondolkozik a hadnagy. Meg kell szoknom, hogy a katonák még mindig úgy viselkednek, mintha háború lenne, még akkor is, hogy jelenleg a pillanatnyi békének örvendhetünk. Sajnos ez valószínűleg az ő esetükben szakmai ártalom, hisz folyamatosan olyan mentális állapotban kell legyenek, hogy egy esetleges katonai beavatkozás során bevethetőek legyenek. Talán nem ártana valami komolyabb mentális tréning számukra, amivel el tudják különíteni mindezt az életüktől. Valószínűleg kevesebb feszültséget is okozna számukra.
- Jól döntöttek. - jegyzem meg arra, hogy a birodalmi tiszt szóhoz sem tud jutni és a többi katona sem tesz semmit, ami nekik, vagy az Urdrarroknak gondot jelentene. Ez azt jelenti, hogy képesek gondolkodni és racionális döntéseket hozni. Ez dicséretes dolog.
A hadnagy veszekedését a kapitánnyal csupán egy fejrázással reagálom le. A nő túlságosan heves, a kapitány pedig túlságosan ostoba. Persze nem róhatom meg emiatt a nőt, de nem is egészséges számára ez a folyamatos stresszhelyzet. Viszont sokat ezen nem tudtam gondolkodni, hisz hamarosan zajt hallok magunk mögül. Különösebb gondolkodás nélkül, jól berögzült mozdulatokkal állok a hadnagy elé, közben mindkét kezembe telekinetikával igyekszem az oldalamról odavonzani a fénykardjaimat és aktiválni, így remélhetőleg már zöld fény vetül mindkettőnkre amikor a macskaszerű lány megjelenik. Így legalább arra a kérdésre is választ kaptam, hogy hová tűnt az a lány, aki a twi'lekkel együtt a tisztnél volt. A belőle áradó sötétséget igyekszem azzal legyőzni, hogy nem engedem a sötét érzelmeket magam felé, igyekszem elzárni magam tőlük, hisz így tanították nekem, és azok cseppet sem segítenek az úton, amit kijelöltem magamnak.
- Valami irányítja. - szólaltam meg, miután a lény eltűnt és a hadnagy a birodalmi tisztekkel kezdett el kiabálni. Közben lazítok a védelmi állásomon, hisz nincs semmi ami miatt fenn kellene tartanom, és amennyiben korábban sikerült a fénykardokat a kezembe vonzani és aktiválni, úgy most kikapcsolom őket és visszahelyezem őket a helyükre. A nő felém intézett szavaira csak oldalra döntöm a fejemet és felhúzom a szemöldökömet. Ha nem tanultam volna meg uralni az érzelmeimet, akkor valószínűleg nevettem volna a helyzeten, hisz olyan miatt szólt rám, ami szándékomban sem állt, és azt nem is feltételeztem róla, hogy jedi lenne. Talán képzett erőhasználót mondtam volna rá, semmi mást.
- Menjünk. - válaszoltam a kérdésére és amennyiben elindul, úgy én is vele tartok. Őszintén szólva kezdem nagyon úgy érezni, hogy a látszattal ellentétben ő sokkal inkább gyermek, mint én. Vagy az is lehet, hogy ilyen óriási nagy szakadék van a jedik és a hétköznapi személyek, erőhasználók között. Feltehetőleg ezért nézik aggodalmas szemekkel a mesterek a szürke kategóriába sorolt erőhasználókat, hisz sokkal labilisabbnak tűnnek, mint amennyire kellene.
- Mindig ilyen feszült, hadnagy? - engedem meg magamnak végül a kérdést. Egyáltalán nem sértésnek, vagy megrovásnak szánom, egyszerűen csak a kíváncsiság az, ami kiváltotta belőlem, hogy feltegyem a kérdést. Persze amennyiben olyan választ kapok, akkor más kérdésekkel folytatom majd a dolgot, de ha nem kíván válaszolni, vagy kitér az egyenes válaszadás elől, úgy nem firtatom majd tovább a dolgot.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke FUn312o
Hutt űr peremvidéke 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Csüt. 21 Dec. 2017, 16:44

Túl könnyen ment a lények befogása. Amikor valami túl könnyű az többnyire csak a sors szeszélye, de van amikor annyira zavaró, hogy itt van valami az orrunk előtt, mégse vesszük észre, pedig majd kiböki a szemünk és tudjuk, hogy itt van, mégse látjuk, hogy az már elképesztően frusztráló. Miközben a macskákat kergette, végig tudta, hogy ez valami blöff, hogy nem azzal foglalkozik, amivel kellene és szinte a csontjaiba maróan várta, hogy történjen végre valami más is. Mint a vihar előtti csend, vagy a hatodik érzék, vagy a kettő kombinációja.
Amikor tüzet nyitottak rájuk, akkor szinte megkönnyebbült. Chuck egyelőre nem tűnik agykontroll alatt lévőnek, mert a zsoldosok felé dobja a thermo gránátot, így ésszerű, ha vele együtt próbál megpattanni.
- Leszek faltörő kos. - Morogja ingerülten.
Rettenetesen utálja, amikor az a játék, hogy nála nincs fegyver egyedül, mindenki őt lövi, mégis feléjük és nem pedig az ellenkező irányba fut. Mégis, amikor a thermo felrobban, az okozhat elég ideig tartó meghökkentséget vagy zavart, hogyha lerohanásra játszik és abban bízik, hogy egy piszok erős erőpáncél felfogja a kábító lövéseket, akkor a hálókat is el tudja téríteni telekinézissel. Ha se elkábítani, se behálózni nem sikerül, akkor csak lesz elég súlya és lendülete ahhoz, hogy félre tudja sodorni a zsoldosokat maga elől.
És remélhetőleg lesz tűzfedezete, ha mindez nem bizonyul elégségesnek...
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Shadow Pént. 22 Dec. 2017, 10:37

Ahol az út véget ér… már nincs barátság... nincs fény és nincs sötétség... csak a cél, és az esély, a hazatérésre... ami lassan elvész és már csak a túlélés egy újabb napért...

Kalandorok: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook
Körváltás: December. 26 00:01 (Kedd)


Mule, semleges szállítóhajó

Jelenlegi hely: Hutt űr
Végcél: 1 nap, Nar Hekka, Hutt űr

Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Aeyaj’gamu

A kapitánytól nem kap Rhyssa választ, talán nem tud, vagy nem akar erre válaszolni, annyi biztos, hogy a helyzet nem éppen olyan, ami nyugalomra adna okot. A még életben lévő tiszt reagál kissé felháborodottan.
-Mégis hogy merészel megvádolni minket azzal, hogy közünk lenne hozzá, vagy hogy mi hoztuk. Lehet a Köztársasági haderőnél bevett eljárás, hogy olyanokat visznek magukkal akik nagyobb veszélyt jelentenek a csapatra, akikkel van, mint az ellenségre, de nálunk ez nem fordulhat elő semmilyen körülmények között. Hogy hova küldöm az embereim, az pedig az én ügyem. – Ezzel int az egységeknek, akik megindulnak a raktér felé, hogy új fegyvereket vehessenek magukhoz míg a tiszt halott társait nézi elgondolkozva. Annyi leolvasható róla, hogy ez az egész helyzet olyan számára, amire nincsen felkészülve, és a legkisebb mértékig se számított ilyesmire.
Ez nem egy egyszerű csőcselék kalóz banda, bárkik is ők, kitudja ezek után, még mivel rendelkeznek, ha már egy ilyen lény is áll mellettük.
A párost senki se tartóztatta fel a hídig való eljutásban, sőt minden ajtó nyitva volt. Szabadon haladhattak, és a kapitányt is lehetett látni, aki csak állt és társalgott egy ember férfival. Ha közelebb is mentek, akkor eltudták csípni az utolsó mondatokat az ajtót elérve.
-Látom Kapitány a Köztársaságiak nem olyanok továbbra se, akik nyugton képesek ülni.
-Mégis mit várt, hogy majd ülnek, míg önök teszik amit csak akarnak? – mind két férfi hangja teljesen nyugodt, és úgy beszélgetnek, mintha csak egy útvonalról beszélgetnének.
-Számukra talán jobb lenne… - emeli fel a hangját egy kicsit a másik férfi, és ezzel az érkezők felé néznek, majd a Mule kapitány arcára félelem ül ki, míg a másikéra gonosz mosoly, ahogy elnéznek a páros mellett. Rhyssa és Aeyaj’gamu érezheti az erőben megjelenő, majd eltűnő sötétséget, és ha hátra néznek, akkor ott áll a macska lány.
-Én az önök helyébe leraknám a fegyvereket és nem tennék hirtelen mozdulatokat. Nyolcas kicsit lobbanékony természet – a férfi minden bizonnyal a támadás vezetője lehet, és teljesen nyugodt és hideg vérű. – Amennyiben együtt működnek, akkor a fegyvereik nélkül, foglaljanak helyet és kulturáltan társaloghatunk. – mutat a hídon lévő asztalra, aminél máskor talán tanácskozás folyhatott. – Közben, menjünk a korábban megbeszélt helyre, ahol mi leszállunk, önök meg tovább mehetnek a céljuk felé. – pillant a férfi a kapitányra, aki jelez a tisztjeinek.
-Remélem tartja a szavát – teszi méh hozzá a Kapitány, akin egyértelműen látszik, hogy úgy helyezkedik, hogy minél távolabb legyen „Nyolcas”-tól, aki nem mozdul meg, csak áll a folyosó közepén, amin Rhyssa és Aeyaj érkeztek. Semmi mást nem tesz, csak áll egyhelyben, és még a párosra se néz, akiktől talán ha tízméterre lehet.

Chuhk G'vaamnohrk, Aadya Valerie, Rorrwwook

Chuhk gyors reagálása miatt megússza, hogy eltalálják, de a gránát landolása eléggé nagy riadalmat kelt.
-Ostoba! – kiált fel az egyik támadó és menekülni próbál, ahogy a többiek is, de a gránát nem robban fel, de adott elég időt arra, hogy fedezékbe tudjon vonulni, miközben Aadya is támadásba lendül. Egyenlőre a páncélja jól bírja a találatokat, és a hálókkal is jól boldogul, hogy védje őket. Akár valami megállíthatatlan tarol át a zsoldosokon akik előtte vannak és nem térnek ki előle. Chuhk fedezéket egy jó adag láda és ketrec képviseli, a támadóival szemben, akik bár nagyobb figyelmet fordítanak páncélos társára, de azért róla se feledkeztek el, miközben csak a lehetőséget keresik mikor lőhetik ki, bár lehet most nem ez Chuhk legnagyobb gondja. Ha jobban megnézi a ládák jelzéseit, esetleg belepillant az egyikbe, akkor világossá válik, hogy azok teli vannak robbanóanyaggal, fegyverekkel, és még számtalan ilyen láda van ebben a raktérrészben.
-psszt… nagy fiú… - szólal meg egy lány hangja az egyik nyitott ketrecből. Ha odanéz, akkor egy Cathar leányzó áll a ketrec túlsó falának támaszkodva hátra tett kezekkel eléggé lazán - …mi lenne, ha lövöldözés helyett, mással foglalkoznál? – teszi fel a kérdést egy kedves mosoly kíséretében. Nem úgy fest, mint aki zavartatja nagyon magát a kint lévő helyzet miatt.
Nagyjából egy tucat zsoldos lehet ott a párost leszámítva, akikből fele már sérült, és úgy kettő az aki jobban a drovian fedezéke felé figyel, míg a maradék akik a páncélos zabrakkal, játszadoznak, terelgetik, és próbálják lekötni a figyelmét, mialatt a helység ajtajai nem csak lezárulnak, de még a panelek is lekapcsolnak. Ezek mellett még kérdéses, hogy Chuhk gránátja teljesen hibás, vagy esetleg magától felrobban e.

A raktár szint felett, Rorrrwwook és a körülötte lévők álomba szenderülnek a lakó részen. Egyszerűen elalszanak, mint akik nagyon álmosak, és ez ellen semmit se tudnak tenni. Minden egyes levegő vétellel csak az álmuk mélyül.

//Bocsánat a késésért//

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 22 Dec. 2017, 11:19
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Ahol az út véget ér
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Köztársasági katona/vadászpilóta/rajparancsnok (hadnagy a speciális erőknél, Havoc Squad), erőhasználóJátékostárs(ak) neve: Chuhk G'vaamnohrk, Aeyaj’gamu, Aadya Valerie, Rorrwwook


Hutt űr peremvidéke F9lWy2f

~ Helyszín: Mule, semleges szállítóhajó ~
kép:

- Mind a ketten tudjuk, hogy a Birodalom szokása mindez és nem a mienk – mondta még a férfinak. – Nem mi vetünk be élőholt katonákat az elit haderőben! Egyébként remélem hoztak belőlük párat annak a levadászására!
Számukra is közismert volt, hogy a Halálosztagosokat be szokták vetni arra is, hogy renegát, vagy őrült urdrarrokat vadásszanak le, a Havoc Squad-ot azért ilyen feladattal nem nagyon szokták megbízni, ellenben a birodalmiakkal. Nem is beszélve arról, hogy a tiszt amatőr volt, lehet, hogy ez volt az első ügye terepen, ami nem segített az ügyben. Néhány pillanatig még az eltűnő felinoid után nézett és a padawan szavára megcsóválta a fejét. Naiv, de hát még gyermek. Ő mag is az volt ennyi idősen, amikor Jassa-val elbújtak Enos hajóján és a következő két évben csempészettel kellett foglalkozniuk. Mégsem bánta azt az időt, annak köszönhetően lett vadászpilóta.
- Nem hiszem, hogy irányítják – felelte kicsit elgondolkodva. – Szerintem nincs egyedül és magas frekvenciájú hangokkal kommunikálnak, ami a legtöbb fajnak nem hallható, de számukra tökéletes. Látott rodiánt a fedélzeten? Ők talán hallottak valamit…
Persze ez csak felvetés volt, közel sem volt biztos, hogy tényleg így van, de ezt katonaként reálisabbnak látta. Főleg annak fényében, hogy a hídon is gondok voltak, így indultak is arra mind a ketten. Közben kapott egy kérdést, ami szinte gyomron vágta, de legalább észhez is tért tőle. Fel sem tűnt neki, hogy ennyire feszült, foghatta volna arra, hogy amiatt, hogy nem kapott választ és a csuhás alak is eltűnt, aki tudott volna valamit, de nem tudta. Megint kialvatlanabb volt és emésztette minden, plusz ott voltak az idióta birodalmiak és a sötét oldal, amitől ideges lett és valóban feszült. Nem volt erre felkészítve, csak egy pilóta volt, nem jedi. Ez a gyerek is több időt töltött valószínűleg erőhasználat képzéssel, mint saját maga. Mégis erősnek kellett maradnia, büszkévé tenni Keth-t, hogy az útmutatásával, tanításával a sötét oldallal szemben is képes felvenni a harcot. A férjétől tanult módon igyekezett lenyugtatni magát és ennek köszönhetően némileg nyugodtabban szólalt meg, de így a keserűség jobban hallatszott a hangjában.
- Csak az utóbbi időben – felelte. – Aggódom az egyik barátomért, aki eltűnt pár hónapja, egy jedi lovag, aki a Havoc Squaddal töltötte a háború végnapjait. Keth Tye E’ron lovag. Mióta eltűnt időnként vannak álmaim vele és egy urdrarr nagyúrral, aki rá vadászik. Nem alszom valami túl jól és ettől van… nem beszélve arról, hogy most itt is nagyon rossz érzésem van a hajón és szinte fojtogató a sötét oldal ereje. És az idióta birodalmiak… Irigyellek, hogy rád nincsenek hatással.
A beszélgetés közben senki sem állította meg őket és hamarosan a hídhoz értek. Mivel az nyitva volt és ez még különösebben gyanús, így most már a sugárpisztolyát is a kezébe vette és a kapitánnyal beszélő alakra igyekszik szegezni miközben katonás lépésekkel halad a hídon, míg kellően közel nem értek. A mutatvány hatásosabb lett volna, hogyha nem csak sugárpisztoly van nála, hanem valamilyen komolyabb lőfegyver, mondjuk egy E-11. itt ebbe esze ágába sem jutott az, hogy beleszóljon mindebbe, csak éppen szólította volna fel megadásra a férfit, amikor megérezte a fellobbanó aurát és annak eltűnését. Nem ez lepte meg, hanem azt, hogy az érzékei és megérzései teljes mértékben csődöt mondtak. Mintha nem is erőhasználó lett volna, hanem csak egy sima ember. Csak hátrasandított és tényleg ott volt a felinoid szörnyeteg. Soha sem volt olyan, hogy ne érezte volna meg azt, hogy valami bemegy mögé. Tudta, hogy képesek az erőhasználók elrejteni magukat az erőben, hogy ne lehessen őket érezni, Keth is élt vele, ha meg akarta őt lepni, de ez csak a kapcsolatuk elején ment, később megérezte azt, hogyha a párja mögé lopakodott, a katonai reflexek és az erőképzés. Most semmi. Ilyenről soha sem hallott és nem is tudta, hogy létezhet. Ha nem lett volna itt a gyerek, akkor valószínűleg nem adta volna fel harc nélkül, lehet, hogy a szörnyeteg képzettebb volt az erőben és lehet, hogy gyorsabb és fizikailag is erősebb, de saját maga akkor is roppant képzett katona volt, bízott benne, hogy képes lett volna legyőzni őt, vagy legalább is a saját halálával halálosan megsebezni.
- Tedd le a fénykardokat – mondta katonásan mereven a padawannak, de nem parancsként, csak tanácsként.
Ő maga elsőként óvatosan a sugárpisztolyt szándékozik letenni a földre, majd utána lecsatolni az övét és így a két rövidkardot is. A fénykard rejtve volt, azt esze ágában sem lett volna odaadni, nem azért, mert fegyver, hanem, mert Keth fegyvere. Inkább meghal mintsem megváljon tőle és az élete árán is megvédte volna azt a fénykardot. Ha ezek után tudott, akkor szépen lassan odasétált az asztalhoz, amit a férfi felkínált nekik és leül az egyik székre. Ha a padawan követi, akkor megvárja, amíg ő is leül és utána pillant fel.
- Látom maguk sem az eszükért híresek, mint a birodalmiak – mondta. – Gondolom van fogalma róla, hogy hányan követik a hajót, az irányváltáshoz ki kell lépnünk a hipertérből, majd vissza oda, hogy a módosított koordinátákra érhessünk. Mindenki tudni fogja, hogy gond van és egy ekkora hajót nem nehéz lekövetni, hogy éppen merre jár, kiszámolni az útvonalat és még előttünk a maguk koordinátájára érni… Ha még blokkolták is innen a hajó kommunikációt a hídról, nem lehetett minden adóvevőt, főképp nem a hiperűri kommunikációt, HoloProjectorokat és egyéb másoknál levő eszközöket. Plusz a hajó megszokott pályán jár, és ha nem haladunk el a hipeűr relék mellett, ahova el kellett volna érnünk is tudni fogják, hogy gond van. Nem is beszélve arról, hogy… számolt azzal, hogy a kalózbanda emberei a hajón vannak, mert ez egy csali hajó? Van egy olyan érzésem, amint kiléptünk a hipertérből többé nem fogunk visszalépni oda és a kalózok a nyakunkban lesznek, nem beszélve a Birodalmi inkvizítorokról. Szerintem már régen lejelentették „nyolcaskát” hála az „alig feltűnő” belépőjének.
Nem gúnyosan mondta mindezeket, hanem tárgyilagosan, igyekezett teljesen magabiztosnak tűnni és nem mutatni azt, hogy frászt kap ettől az egész helyzettől, hogy az Erőre sem támaszkodhatnak, bár volt egy érzése, hogy mindezt a felinoid úgyis kiszagolta, de legalább a látszatnak akart adni. Ennek ellenére cinikusan mosolyodott el, ahogyan a férfira nézett.
- Szóval a legnagyobb örömmel várom be a bukását és hagyom, hogy mások dolgozzanak helyettem.
Direkt nem kérdezte, hogy kik ezek, miért vannak itt, nem akarta megadni a férfinak azt az örömet, hogy érezze, hogy számítanak is valamit. Közben azon gondolkodott, hogy érdekes módját választották annak, hogy lelépjenek a Birodalomból, igazaz megvallva soha sem örült volna annyira egy kisebb birodalmi flottának, mint abban a percben, amikor kilépnek a hiperűrből.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hutt űr peremvidéke 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 22 Dec. 2017, 13:13

Aeyaj'gamu
Jedi Padawan
“We've all got both light and dark inside us.
What matters is the part we choose to act on.
That's who we really are.”

Nevetségesnek tartom a hadnagy és a birodalmi tiszt veszekedését és egymás irányába mutatott viselkedését. Az, hogy egymással szócsatáznak és felesleges sértéseket dob egyik a másik fejéhez az teljesen hasztalan és közel sem segít a békeszerződés fenntartásában. Így sokkal inkább olyan, mintha két fenevad lenne egy-egy karóhoz kötve egy udvar két végében.
- Nem hagytam el a hálókörletemet eddig. Azt pedig, hogy irányítják a viselkedéséből következtetem. Minden bizonnyal parancsoknak engedelmeskedik, máskülönben nem csak a fegyverek és a két halott tiszt bánta volna. Viszont remélem, hogy önnek van igaza, és intelligens lénnyel van dolgunk. - igazából olyan sok mindent nem tett az a lény, amiből pszichológiai profilt lehetett volna felállítani, és a biológiának ezt a magas szintjét én magam nem látom be ahhoz, hogy aszerint tudjak dönteni, hogy a különböző ragadozók és macskaszerű lények mégis milyen elvek és belső késztetések alapján működnek.
- Nem tudom, hogy valaki mondta-e már önnek, de ezt hagyja a Rendre. Elhiszem, hogy fontos önnek a barátságuk és a katonáknál a bajtársi viszony is szoros kapcsolat, de amennyiben E'ron lovag egy Urdrarr nagyúr elől menekül, akkor ön egyedül aligha tud bármit is tenni. Feltehetőleg azért kényszerül menekülni, mert az említett személy erősebb nála, vagyis egy tapasztaltabb lovag, vagy mester kell minimum a megmentéshez. Ezzel visszatértünk az első mondathoz, hogy bízza a Rendre. - teljes mértékben logikus voltam, és nem a hadnagyot akartam alábecsülni. Feltehetőleg nem kevés harci tapasztalat áll a háta mögött, ám ez aligha jelenthet sokat egy magasan képzett erőhasználóval szemben, akiben erős az Erő sötét oldalának a jelenléte. Különben sem szállhat szembe egyedül az egész Birodalommal, azzal csak a saját halálos ítéletét írná alá, arról nem is beszélve, hogy E'ron lovag sem egyezne bele egy ilyen tettben, ahogy egyik másik jedi lovag sem.
- Ami pedig a birodalmiakat érinti, ugyan olyan hatással vannak rám, mint bárki másra. Az egész dolognak a nyitja csupán a mentális hozzáállás. Ha minden egyes személyre és eseményre felháborodnék, vagy felkapnám a vizet, akkor azzal semmit sem érnék el. Ehelyett a legjobbat nézem mindenkiben és igyekszem a legjobbat is kihozni belőlük. Megtehettem volna korábban, hogy fénykarddal fenyegetem a birodalmiakat, meg azzal, hogy jedi vagyok, lévén a birodalomban elég komoly az erőhasználók befolyása és jelenléte, viszont egyrészt ez nem az, amit tanítottak nekünk, másrészről pedig csak fölöslegesen szítottam volna a tüzet, amit maguk amúgy is nagyon jól megcsináltak egymás között. Csak megjegyzem, hogy így elég nehéz a békét fenntartani. - természetes, hogy nekem is megvan a magam véleménye a katonákról és az erőhasználókról, mindkét oldalra vonatkozóan, ám a mesterem arra tanított, hogy mindettől függetlenül adjam meg a kijáró tiszteletet, hisz egy birodalmi vagy köztársasági tiszt, vagy akár egy jedi lovag és Urdrarr ur is ugyan annyi tanulást és küzdelmet belefektetett abba, hogy arra a pozíciójára érjen ahol van, így még ha le is kell győznöm, akkor is kijár neki a tisztelet, és ez a béke kulcsa szerintem.
A hídra érve hamar kiderült, hogy igazunk volt, valóban szabotálni, vagyis sokkal inkább eltéríteni akarják a hajót. Nem kellett sokat várni és utasítást kaptunk arra, hogy tegyük le a fegyvert. Egészen furcsa volt, hogy a korábban látott macskaszerű lány jelenlétét nem éreztük csak akkor, amikor felhívták rá a figyelmünket. Ez túlságosan gyanús dolog volt, de nem tettem szóvá. A hadnagy szavaira sem reagáltam, csupán levettem a fénykardokat az övemről majd letettem őket a földre, utána kiegyenesedve, nyugodtan sétáltam a nőt követve a számunkra felajánlott asztalhoz, majd helyet foglaltam egy széken.
- És a hadnagy csak a konkrét tények egy részét vázolta. Hutt űrben vagyunk, ahol egy szállító hajót akarnak eltéríteni. Valószínűleg lesz egy olyan hutt akinek ez roppant szúrni fogja a szemét, tehát a fejvadászokra is lehet számítani. Ami a Birodalom hajóit illeti, minden bizonnyal az elsők között lesznek akik fogadják a hajót a hipertérből való kilépésnél, hiszen két tiszt haláláért felelősek, amit a többi biztos, hogy egyből jelenteni is fog. Mindemellett azzal is számolniuk kell, hogy a Köztársaság és a Jedi Rend hajói is várakozni fognak. Ha a hadnagy ittlétéről nem is tudnak, de egy padawan is van a hajón, akinek ráadásul jelentenie kell, nem is keveset a mesterének és a tanácsnak, amennyiben ez elmarad, úgy a válaszreakciót már ismertettem. Arról nem is beszélve, hogy a kapitány egy olyan döntést hozott meg, teljesen figyelmen kívül hagyva a legénységét és az ügyfeleit, amivel legjobb esetben utcára kerül, legrosszabb esetben pedig helyben kivégzik. Az önök sorsa nagy valószínűséggel az utóbbi lesz, hisz a Birodalom nem arról híres, hogy elnézzen dolgokat. - teljes nyugodtsággal mondok minden egyes szót. Semmi okom vagy késztetésem nincs félelemre, ráadásul amúgy is a teljes igazságot mondom és logikus érveket, ebben nincs ahogy kétség vagy bizonytalanság férkőzzön.
~ Úgy látszik mégis csak irányítják azt a lányt. ~ a gondolati üzenetet a hadnagynak szánom az Erőn keresztül. Bármi is legyen, amíg az egész hajón meg nem szüntetik az Erő jelenlétét, addig ez különösebb gond nélkül végbemehet, azt meg amúgy sem tudják megtenni, hisz ahhoz komoly felszerelés, vagy szertartás szükségeltetik, ráadásul ez egy mozgó jármű, nem pedig egy stabil épület vagy terület, ahol ezt meg tudnák tenni. Viszont közben egyáltalán nem a hadnagyot nézem, hanem a felinoid lányt és az üzenet közlése után leginkább az Erőben tapogatózok és próbálom felmérni hogy milyen kapcsolatok vannak, hisz bizonyára van egy kiinduló pontja a sötét rezgéseknek, ahogy módja is lehet, hogy megszakíthassuk a kontrollt, amit a lányra gyakorolnak.
Felszerelés:
Képességek, képzettségek:
Szakértelmek:


_________________
Hutt űr peremvidéke 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hutt űr peremvidéke FUn312o
Hutt űr peremvidéke 6fZaEMM
Hutt űr peremvidéke EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 24 Dec. 2017, 03:30

Chuhk nem vesz magára sértést olyantól, aki szintén nem volt ott ész osztásnál hisz megmerte őt támadni. Ő pedig nem arról híres, hogy békés megoldások híve volna. Ezért is nincs nála vakító vagy ködgránát csak thermo és EMP. Abból is a thermo nem úgy működik ahogy kéne. Ez az első probléma, de nem a legnagyobb. Az akkor derül ki mikor Chuhk már fedezékbe vonult pár láda mögé ugyanis kiderül, hogy a fedezéke fegyverekből és robbanó szerekből áll.
~Baromi jó. Ha egy nagyfejű rám lő akkor ez az egész folyosó oda lesz.~
A mögüle megszólaló csajt gyorsan végigméri és megállapítja, hogy ez a helyzet nagyon ciki. Elmosolyodik és egy nem túl okos vigyorral a nő felé fordul.
-Hé szivi!
Majd lead felé pár kábító lövést. A csajnak szerencséje, hogy pont erre van a fejvadász fegyvere beállítva. Fontos tanács, hogy ne szólíts meg harci szituációban forrófejű fickót hátra tett kézzel. Ha sikerül elkábítani a csajt akkor visszafordul a többiek felé és lead rájuk pár lövést miközben igyekszik valami jobb fedezéket keresni. Azzal, hogy az ajtók lezárulnak most nem nagyon tud foglalkozni. Ami pozitív, hogy a nagydarab páncélos csaj egyelőre egész jól áll. Ha ő megfelelően tudja majd támogatni akkor akár még esélyük is lehet. Ami, nem jó, hogy a gránátról fogalma sincs mi baja. Ha ezt megússza akkor felkeresi a fickót akitől vette és kérdőre vonja. Vagyis megöli és keres egy másikat akitől ilyesmit beszerezhet.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Lanka Raved Hock Kedd 26 Dec. 2017, 21:16

Lezáruló térelválasztók és egy újabb csaj hangja hátulról... Ha Chuhk abbahagyná a tüzelést, akkor tudná, hogy nagy gáz van. Amíg viszont körülötte cikáznak a lövedékek, addig legalább tudja, hogy a hátsóját fedezik. Kitörés helyett átvált az ellenfelek harcképtelenné tételére: közelkerülés, ellenfél megragadása, ellenfél lefejelése izomból. Gyakrabban válik be, mint nem, főleg, ha sisak is van rajta. Ha nem tud elég közel kerülni, akkor telekinézissel a célpontot húzza közelebb. Közben reménykedik benne, hogy egy fullos, több csatát túlélt és megjárt erőpáncél a sima kábítólövedékeket képes felfogni, ha már igazi nehézkaliber ellen lett kifejlesztve.
A hidraulikával és az ajtókkal ráér az után foglalkozni, ha a támadókat lerendezte. Viszont arra végig ügyel, hogy a helységben ne tegyen a szükségesnél nagyobb kárt. Más se hiányzik, minthogy egy ajtó azért ne nyíljon, mert agyvelőt kent az elektronikára. A támadó zsoldosok élete nem számít, mivel agykontrollnak nem látja nyilvánvaló jelét, így a támadók önszántának fogja fel az eseményeket.
Lanka Raved Hock
Lanka Raved Hock
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jan. 13.

Vissza az elejére Go down

Hutt űr peremvidéke Empty Re: Hutt űr peremvidéke

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.