Nyanza (Viktória-tó)

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 13 Nov. 2017, 08:51

Puh...puh-puh...puh-puh-puh...jött alig hallhatóan folyamatosan az áldás Theon fegyveréből. Másodpercről-másodpercre adta le a célzott lövéseket. Aztán a hátsó párosok előre haladnak. Aztán fedező és célzott tűz mellett a korábbi elsőkből lett hátsók jönnek fel. Talon felderítésével és azzal, hogy a bentiek lefoglalták a külső őrséget is, gyakorlatilag percek alatt felszeletelték a helyi ellenállást. Amint bejutottak és tisztázódott, hogy a helyi erőket teljesen kipucolták Theon megkeresi Victort és a helyi kapcsolattartóként működő Árvát.
-
Szép volt. Büszke vagyok rátok. Szedjétek össze a csapatotokat és teljes veszteségjelentést kérek. Haladjunk. - mondta és szíjra engedte a géppisztolyát. Aztán aktiválta a külső kommunikátorát. - Rohamcsapat, Blsck Talon. Vegyetek fel a tábor körüli 500 méteres körben megfigyelő állást. Tudni akarom, ha jön a felmentősereg. Tábornok asszony, belső csapat. Gyülekező és vigyétek ami kell. Ha kiment egy segélykérés is, kevés az időnk. Készüljünk a legrosszabbra. - Mondta, majd elindult az udvarra. Nem szeretett sokat a műveleti helyszínen maradni. Ő nem hadsereget vezet aki elfoglalja az erődöt és meg akarja tartani. Céllal jött ide. Közben elkezdi felmérni a felszerelésüket, hogy vajon hány robbanó ajándékot tudnak itt hagyni távozásuk után.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99 + póttár
- Helyi laza ruházat.
- Golyóálló mellény
- Maszk (még nem tette fel)
- MP5 SD a táskájában, + 3 tár
- Sportos ruházat
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Black Talon on Hétf. 13 Nov. 2017, 09:08

-Tíz méterre előre. Egy és tizenegy óra...a tizenegyes még mozog. Kész. - adja az információkat a rádión. Egyáltalán nem bánja, hogy ez a szerep jut neki. Amúgy sem erőssége a nyílt konfrontáció. Illetve így legalább a távolból, de tanulmányozhatja az inplantált férfi mozgását és képességeit amit a különböző beépítésekkel turbóztak fel. Aztán a fegyverek elhalkultak, a por leült és a csatának hamarabb vége szakadt, mint ahogy elkezdte volna élvezni. Aztán kicsit feláll és kinyújtóztatja magát. Baromira unatkozott a semmittevésbe. Aztán jön Victor újabb utasítása. Nagyot sóhajt. Persze ebből egy pisszenés sem jut ki. Hátat fordít és elkezd keresni egy ideális fát, amire felmászhat és elkezdheti figyelni a környéket a vizorjával. Egyelőre nem tart támadástól, de ha a főnök azt mondja készüljenek, készülni fog. Illetve próbálja figyelni a légteret is, mert lehet hogy levegőből fognak érkezni.

Felszerelés:

- Páncélja
- 1 kardja
- Helyi, bő szabású ruházat.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Hétf. 13 Nov. 2017, 09:44

Por és törmelék mindenütt, Victor fekszik és tüzel...tak-tak...tak-tak-tak...kicsit megint a mexikói kősivatagban érezte magát, ahol drogkartellek emberei vadászott. Professzionális hadsereg végtelen pénzzel, szemben a mexikói rendőrség speciális egysége, az állami költségvetéssel. Most pedig egy professzionális hadsereg ellen harcol, gerilla módszerekkel és némileg szegényesebb felszereléssel. De ugyanolyan profi bajtársakkal. Amikor van egy lélegzetvételnyi ideje, féltérdre pattan, tárat cserél és onnan alacsony profillal indul el előre. Tak-tak...tak-tak...aztán befejezi a tüzelést, mert azonosítja a saját embereiket. A tűzharcnak vége. Még mindig harckész állapotban, de Okoyahoz siet.
-
Veszteségek? - Teszi fel röviden a kérdést, mert korábban erre nem volt idejük. Aztán megérkezik Theon és egyből úgy viselkedik, mintha ő lenne a főnök. De Victor cselekszik, legalábbis megkezdte a veszteséglista felmérését, majd ismét Okoyához fordul. - Rendben. Keressük meg a terminált és szedjétek le az adatokat.

Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Hétf. 13 Nov. 2017, 21:30

Nagy nehezen kapom a hátamra a parancsnokot. Igazán felébredhetne. Lehet, hogy a speciális Y projektes szervezetét jobban kikezdte a gyerekek fura képessége. Vagy lehet, hogy engem direkt keltettek fel előbb. Talán reménykedtek benne, hogy el fogom árulni a parancsnokomat és/vagy HYDRÁT. Esetleg abban reménykedtek, hogy nekem kisebb a lojalitásom a HYDRÁhoz mint a parancsnokomnak. De úgy gondolom, hogy meggyőztem őket az ellenkezőjéről. Összességében szerintem elég gyorsan és jól kivágtam magunkat a szituációból. Persze előbb ki kéne jutni innen. Csak azután lehet ilyen nagy dolgokat mondani. Miután kijutottam az egyik kertbe már valamennyire ismerős volt a hely. Eggyel lejjebb kell mennünk, ha jól látom. Lemászni a parancsnokkal a hátamon eléggé nehézkes lenne és lassan már félidőnél vagyok. Hm, talán, ha ledobnám? Azt hiszem Y projektesként gyorsabb regenerációja van. Ha igen, ha nem, ha lassan megyek le, akkor lehet, hogy mindketten meghalunk. Szóval ledobom a parancsnokot, gyorsan utána mászok és igyekezve próbálom szedni a lábam, hogy elérjek az ajtóig időben. Természetesen miközben a parancsnokot viszem magammal a hátamon.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 14 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. november 18. (szombat)

” A dzsungelben a folyó a legjobb barátod.”
- Dzsungel c. kalandfilm

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 00120

~ Tó alatti bázis ~
Ervin tovább haladt, ahol kellett ledobta az egyik szintről a másikra Joseph-et, aki így jó pár zúzódást, kéz és bordatörtést szenvedett, de ez így külsőre nem látszott és szükséges volt a haladáshoz. Az eredeti növényes szintnél balra kellett haladni, ahol a gépterembe érkeztek, majd innen megint lehajítás és már csak két további helység volt. mivel Joseph nem volt túl könnyű, így a haladás lassú volt, de végül hat másodperccel a tíz perc lejárata előtt a komp belsejébe érkezett a páros.
Ervin itt láthatta, hogy a saját embereik is itt vannak, éppen most ébredeztek hangos nyögésekkel, nyöszörgéssel, a fejüket fogva. A szerkezete és minden felszerelés is megvolt, azokat is ide dobálta be a férfi. A kommunikátorra ekkor még érkezett egy üzenet a férfitól.
”Bebizonyítottad, hogy lehet hinni a szavadnak, szabadon távozhattok.”
Joseph továbbra sem tért magához, de mindenki más már igen, a komp irányítója így Ervinhez fordult.
- Mik a parancsai uram? – kérdezte. – Távozzunk, vagy visszamegyünk?

~ Dzsungel ~
Lásd Árva reagja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Kedd 14 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 3: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Victor Montano


~ Helyszín: Dzsungel ~
Spoiler:
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 51Hfbbn

Miután a harcnak vége lett Theon is befutott a többiekhez, ő és Victor is azonnal a veszteségeket kérdezte, amihez a nő a tábornokhoz fordult, aki pedig nekilátott annak, hogy az áldozatokról kérdezzen. Ezzel egy időben még kiadta azt is, hogy a csapatok egymást fedezve induljanak, közben a tábornok volt az, aki felelt is.
- Egy halott, két könnyebb sérült – mondta. – A beomló fal ütötte agyon hátulról. A két sérült is a robbanásban sérült, nem a lő párbajban.
A csapatok többsége azonnal nekilátott annak, hogy biztosítsa a terepet itt bent, odakint pedig azok, akik kint maradtak. Talon talált magának kellően magas fát, a többi embere is így tett, illetve egy részük, ahol még volt sziklafal, annak a tetejére mászott fel, hogy onnan kémleljék a messzeséget. Egyelőre szerencsére nem volt nyoma sem volt.
Hatan indultak a megfelelő épület irányába – Lupin-éken kívül –, ahova menni kellett, a tábornok maradt kint, hogy koordinálja az embereit, így csak Árva tartott a csapattal és valószínűleg Victorral, illetve Lupin-nel. Az épület most már hála annak, hogy a generátort lekapcsolták könnyedén feltörhető volt és hamar bejutottak. Ott a tervrajz alapján pedig be is érkeztek a jelenleg inaktív szerverhelységbe. A technikusok azonnal neki is láttak annak, hogy a magukkal hozott mini generátorokra kössék a rendszert és így bírják működésre.
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Cdc89d35f3d5dceb8434092fc41b913a--black-rooms-computer-desks

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 17 Nov. 2017, 20:07

Ahogy ledobtam a parancsnokot egy nagy reccsenést hallottam ahogy a létrának csapódott. Aztán még egyet. És még egyet. Megpróbáltam úgy dobni, hogy a létrától kicsit arrébb essen, de a végtagjai még így is összeakadtak. Ami megtörtént megtörtént, sietnem kell nekem is. Már a növényeknél voltam, innen már emlékeztem az útra. Balra kell menni és ott lesz a gépterem. Onnan már tényleg nem leszek messze. A parancsnok elég nehéz volt ezért még jobban kellett szednem a lábam. A következő létrán már jobban sikerült ledobnom és nem is érte a fokokat. Cserében egy nagyon reccsent amikor leérkezett. Nem tudom pontosan, hogy működik a gyerekek kiütési rendszere de elég erős lehet ha ezek után sem kelt fel. Vagy neki adtak be valami mást. Majd az orvosok megvizsgálják. Mindössze hat másodperc volt hátra amikor beestünk a kompba. Bőven elég. Hangos lihegések közben nézek a kommunikátoromra. Úgy tűnik tartja a szavát és elenged minket. Sőt, annyira tartja, hogy még a katonáinkat is megtalálom, akik ébredeznek közben. Mire magukhoz térnek én is kifújom magam. A kérdésükre egy pillanatra elgondolkodok.
<- Menjünk vissza fel, miközben mindig figyelje valaki ezt az ajtót. A parancsnok nélkül nem akarok semmilyen akcióba kezdeni. Vissza megyünk Frau Raynoldshoz további parancsokért.-> mondom a katonának, aztán várom, hogy elkezdjünk emelkedni. Ilyen kevés emberrel túl veszélyes. Nem beszélve arról, hogy nem fogom megszegni az ígéretemet.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 18 Nov. 2017, 00:00

//Mivel a lezárás jönne és Paci nem írt, szerdán fogom befejezni a kalandokat.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 20 Nov. 2017, 10:59

Theon örült, hogy a kiadott utasításokat gördülékenyen hajtják végre. Úgy gondolta, hogy a munka oroszlánrészét elvégezték. Ezt vállalták, sikeresen végrehajtották. A veszteség lista azonban nem tetszett neki. Fatális hibának vélte, hogy nem harci körülmények között veszítettek el embert. Megcsóválta a fejét, majd Victorhoz fordult.
-
Victor, menjetek a szerver terembe. Intézzétek amit kell. - Majd visszafordult a tábornokhoz. Nem akarta kioktatni. Már nagyon régóta kerülte a konfliktust a helyiekkel, hogy jobban tudjon együttműködni velük. Azonban volt valami a nő megfogalmazásában, ami cseppet sem tetszett neki. Ez hozzáállásbeli kérdés. Ez volt a problémája a közkatonákkal. Mással álltak hozzá a harchoz. Ez pedig nem egyszerű különbség a tiszti és a frontkatona hozzáállása között...~ Különben is,
mi a francot keres itt egy tábornok?! Elég Perk pontot osztott ki a harci meg a mentális tulajdonságaira?!
~ ...hanem a harchoz való hozzáállás.
-
Nincs tűzpárbaj. Csak tűzharc. Rajtaütés...a párbaj két kvázi egyenlő fél szabályos küzdelme. Ilyet nem csinálunk. Se terepasztalon, se a fielden. - Megvárja a választ, de arra már nem akar reagálni. Helyette elfordul a nőtől és ő maga is körbenéz a telepen. Hátha ki tudja egészíteni valamivel a felszerelését. Közben rányúlt a kommunikátorára és még kiadott egy utasítást.
-
A járművek is készüljenek. Amint lehet elhagyjuk a helyet.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99 + póttár
- Helyi laza ruházat.
- Golyóálló mellény
- Maszk (még nem tette fel)
- MP5 SD a táskájában, + 1
- Sportos ruházat
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Hétf. 20 Nov. 2017, 12:05

Victor elégedetten bólintott a veszteséglistára. Ez azt jelentette, hogy már nem csak ő látja pozitívan az itteni tevékenységüket. Egyszerűen már a számok is bizonyítják, hogy jó munkát végeztek. "Elmaradottabb" technológia, ötvözve a helyiek eszközeivel és az ő szakértelmükkel, valóban működött. Érdekes mix volt ez. Victor bólintott az utasításra. Elindult Okoyával és a csapatával az épület belseje felé. Figyelme egy pillanatra sem lankadt. Úgy osztotta be magukat, hogy az épületet helyiségről-helyiségre fésülhessék át, ahogy haladnak előre. Tartott tőle, hogy még bujkálnak az épületben olyanok, akik nem örülnek annak, hogy ők itt vannak. Miután megérkeztek a megfelelő terembe, ő csak felületesen néz körbe. Mindig is távol tartotta magát a gépektől. Egyszerűen volt egy technológia undora. Pont ezért alapította anno a Manus Nigrumot. Hogy küzdjön a félelme ellen...de most egyszerűen veszélyezve érzi magát a búgó, melegedő, fénylő gépek között. Inkább végez biztosítói tevékenységet minden eshetőségre felkészülve, mint nyújt segítséget a gépeknél.


Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 22 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: -

” Szövetség: a nemzetközi politikában két tolvaj uniója, akik a kezüket olyan mélyre dugták egymás zsebébe, hogy külön-külön már nem tudnának egy harmadikat kizsebelni.”
- Ambrose Gwinnett Bierce

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 00120

~ Tó alatti bázis ~
Ervin kiadta a parancsot, hogy menjenek vissza és ne tegyenek itt semmit, így hamarosan fel is értek a felszínre, ahol már Reena várta őket. azonnali jelentést kért mindenkitől, és ekkor valószínűleg meg is kapja a kommunikátort. a jelentés végén, ja Ervin attól tartott, hogy esetlegesen letolást kap a nőtől, akkor kellemesen csalódhatott, mert a nő nem szedte le a fejét, hanem megdicsérte, hogy remekül helytállt az adott helyzetben és a lehető legjobban tudta kihozni azt.
Mivel a hely már nem volt védett, így később a gyerekeket és a vezetőjüket egy biztonságosabb helyre szállították, ahol háborítatlanul lehetnek, a férfi pedig engedte, hogy Ervin, ha oda akart menni, akkor oda mehetett tanulni és megérteni őket, és természetesen az eredeti bázisra is, mint felelős tudományos tiszt.

~ Dzsungel ~
A munka innen már gyorsan ment, az hamar kiderült, hogy más nem volt a bázison, így, akik nem mentek be nekiláttak annak, hogy a járműveket összeszedjék, miközben Talon és az emberei tovább figyelték, hogy mikor jönnek majd azok, akik nem akarják itt látni őket.
A technikusok alig öt perc alatt letudták szedni a megfelelő adatokat a gépből, amik majd aztán feldolgozásra kerülnek. Éppen időben, nagyjából mire ezzel végeztek észlelhették Talonék, hogy három helikopter is közeledik. A járművekkel, illetve a teleport készülékekkel pedig a teljes társaság időben eltudott menekülni, még azelőtt, hogy az erősítés megérkezett volna. A helyszínről visszatértek a központi bázisra.
Itt egyből annak láttak neki, hogy visszafejtsék és dekódolják megszerzett adatokat. A küldetés teljes sikerrel zárult végtelenül minimális veszteséggel.

//Nem lesz Árva reag. És bocsánat a rövid és pocsék reagokért, csak migrénem van...//
//Ervin megkapja a 3 hónapnyi tanulási időt.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 22 Nov. 2017, 00:00A Kree Invázió 3.: Maffiózók és kalózok


Epilógusok


Résztvevő(k): Akik épp ott vannak


Wakanda:
A havas földön a fehér bundájú hatalmas istenség legkisebb mozdulata is hó ropogást váltott ki a fagyott csapadékból. Karikában, békésen aludta a hosszú álmát, ami a számára sem volt túl kellemes, Rémálomról álmodott, hiszen akárcsak a többi istenség ő maga is észlelte a szabadulását. Álmában a farka idegesen csapott néhányat, mire a közelben levők fák némelyike kidőlt. A zajokra az istennő kinyitotta a szemét és felsóhajtott és lerázta a saját magán levő havat, ami le is hullt róla. Eleget aludt és sok dolga is lett volna…
- Nem baj… hamarosan úgyis megérkeznek – morogta maga elé méltóságteljesen a párducistennő, Bastet.

Ismeretlen helyen:
Az Adlernél történt események után több holttest is előkerült, azonban volt egy test, amelyik eltűnt, ez pedig Helena-é volt…
Egy ismeretlen helyen levő orvosi létesítménybe szállították, ugyanis a nő nem halt bele a lövésbe, bár mindenki úgy tudta, roppant fontos volt, hogy mihamarabb elvégezzenek egy beavatkozást. Ugyanis Helena olyan információk birtokában volt, ami nem csak a New Yorki maffiának, vagy éppen a Ligának volt fontos, hanem másoknak is. A laborban ritka és modern felszerelésekkel a nő agymintáját, emlékeit, személyiségét, azaz az „én”-ét áttöltötték egy másik testbe, egy android testbe töltötték. A még kikapcsolt android előtt két tudós álldogált és egy-egy tabletet néztek.
- Minden rendben – mondta egy női hang. – Már csak néhány szubrutint kell lefuttatni a bekapcsolás előtt.
- Azzal már nem kell fáradnotok földiek! – hallatszott egy érces hang a hátuk mögött.
Mielőtt megfordulhattak volna egy-egy penge választotta le a fejüket a testükről. Percekkel később az android bekapcsolt.
- Hol vagyok? – szólalt meg. – Mi történt…
- Immáron nem számít, mostantól a Kree Sztelláris Birodalmat szolgálod! – mondta a hang.
- Értettem… gazdám – mondta az egykori Helena.

New York:
A New York-i maffiát az Adler-nél ért szerencsétlenségen kívül még egy csapás érte. Most, hogy Thorhalla miatt a raptorok a Plútóra költöztek és az asgardit kezdték istennőként tisztelni túlságosan is nagy veszélyt jelentett a számukra, hogy New Yorkban létezik egy raptorkolónia. A Plútón levők közül páran sikeresen – és ideiglenesen – beépültek a NY-i vezetőségbe és több száz rendőrnek tartottak ünnepséget. Minő véletlen, hogy az összes raptort is meghívták oda, majd mikor már mindenki ott volt és javában zajlott az ünnepség, amikor a kisebb épületet egy hatalmas robbanás rázta meg, a teljes épület összeomlott és egyetlen túlélő sem maradt odabent.
Az eseményt a hatóságok balesetnek, gázszivárgásnak állapították meg, a november 4.-t pedig városi gyásznapnak lett kihirdetve. Semmilyen gyanús dolgot nem találtak az események mögött és valószínűleg soha sem tudják meg, hogy még a kiérkezésük előtt a raptorok az összes kristályukat elhordták, majd a legnagyobb titokban, ahogyan érkeztek a bolygót is elhagyták és visszatértek a Plútóra.

Muspelheim:
Egy hatalmas lángoló trónteremben a nagy ablakoknál egy páncélos alak állt, aki a kinti lángoló pusztaságot nézte. Egy hosszú vörös tanácsadói talárban lépett be a helységbe egy idősebb férfinak kinéző alak.
< - Felség! – hajolt meg. – A midgardiak visszajutottak Asgardra s félő, hogy elárulják a hercegnek, hogy te állsz a háttérben. >
Az intő szavakra ajkait mosolyra húzta és gúnyosan szólalt meg.
< - Nincs tiltva, hogy hódítsak – mondta. – Ha meg mégis oly balgák, hogy ide jöjjenek hát tegyék, úgyis itt az ideje, hogy megismerjem a család másik felét is… >
Ezzel hangosan nevetett fel, a hangját a csarnok falai sokáig vízhangozták.

//Tudom, hogy az asgardi szál még nem ért véget, de az valszeg jó pár körrel később fog, mint ahogyan az új kaland kezdődik, így inkább előbb kapjátok a zárást és megelőlegezem, hogy hazaértek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 5 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.