Nyanza (Viktória-tó)

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 15 Okt. 2017, 20:15

Victor egyre inkább elégedett volt. A csapat jól dolgozott, a helyi kontaktjuk is pozitívan állt a kialakult váratlan helyzethez...már csak a saját baljóslatú előrejelzései voltak az egyetlenek, amik képesek voltak beárnyékolni ezt a csodálatos, föld alatt eltöltött pillanatot. A külső zajokra egyből fordul és a céloz, majd jobb kezével elengedi a fegyvert egy pillanatra, ezzel is jelezve a többieknek, hogy rájött, nem kell lőni. Leengedi puskájának csövét, majd Okoyere sandít. Fordul és keresgél, hátha talál valamit, de rá kell jönnie, hogy ez meghaladja a képességeit. Amúgy sem rajong a gépekért. Legszívesebben felrobbantaná azokat amik nem a szolgálatára vannak. A mostani pedig inkább gátló tényezőnek bizonyul. Pláne amikor a nő jelezte, hogy ilyet még nem látott. Feszült figyelemmel lépett a Okoye mellé és ő maga is megvizsgálta a kijelzőt. Csak egy pillantás elég volt számára, hogy rájöjjön arra ami szinte már előre nyilvánvaló volt.
-
Sosem láttam. Nem lehetne egyszerűen felrobbantani az egészet? Vagy csak ráomlasztani a szerkezetre a termet?

Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Niteris on Vas. 15 Okt. 2017, 22:04

SÍRRABLÓK ÉS TERRORISTÁK
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

A közös vihogás Niterisnek mindig is az erőssége volt, így együtt mókázott a varázslóval, míg az ki nem fejtette, hogy mi az álláspontja. Ekkor elkomorodott, és pár másodpercig a következő lépését tervezgette. A doktornak köszönhetően a motiváció számos formáját ismerte, de nem volt teljesen biztos benne, hogy melyik lenne a legcélravezetőbb a jelenlegi helyzetében.
- Nem érdekelnek az isteni panthemonok - emelte fel a hangját, és felvette az igazi alakját - Én nem valami jöttment halott vagyok, akire rásóztak egy küldetést, hogy megszabaduljanak tőle. Erre a feladatra maga Mephisto választott ki az élők közül. Van fogalmad róla, hogy ez mit jelent?
Niterisnek nem volt, de azt biztosan tudta, hogy rendhagyó az eset. Remélhetőleg a varázsló ettől még jobban elsápadt.
- Arról a Rémálomról van szó - nyomatékosította - Ki kéne derítenem, hogy mit tervez, és meg kell állítanom benne, lehetőleg anélkül, hogy ő ezt megsejtené. Ebben tudsz segíteni? Gondolom mondanom sem kell, hogy ha nem járok sikerrel, az neked sem lesz jó...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 337
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 90
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Pént. 20 Okt. 2017, 21:01

Akárhogy is próbáltam ébren maradni, végül számomra is elsötétült a világ. Ahogy felkeltem örömmel vettem észre, hogy élek. Már majdnem felugrottam volna, de ekkor éreztem, hogy mennyire elzsibbadt mindenem. Jó pár perc volt mire fel tudtam kelni. Ahogy kinyújtózkodtam észrevettem, hogy Herr Soltzbauer is mellettem feküdt. Úgy tűnik ő is életben volt. Elkezdtem finoman rázni, hogy felkeljen. Jó lenne, ha ébren lenne. Neki biztos nagyobb tapasztalata van. A nagy idegességben el is felejtem, hogy tudok teleportálni. Már el is kezdeném a mágia mormolását, de ekkor kinyílik az ajtó és belép valami nagy feketeruhás tigris ember. Hatalmas termete és viszonylag egyedi kinézete miatt rögtön felismertem, hogy ő az, akit Herr Soltzbauer keres. Az biztos, hogy nem habozna, hogy megöljön minket. Jól meg kell választanom a szavaimat és a "mert mocskos mutáns korcsok vagytok" nem hiszem, hogy meg fog felelni neki. Nyelek egy nagyot, hogy ne csukoljon meg a hangom miközben beszélek.
- Azt az információt kaptuk, hogy van ebben a laborban egy fegyver, amivel hatalmas pusztítást lehet végezni. A mieinket védjük.- mondom, miközben próbálom elnyomni a félelmemet.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 21 Okt. 2017, 00:01Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. október 25. (szerda)

” Ha katonák jelennek meg és szögesdrótot feszítenek ki, a vezetők pedig arról győzködik az embereket, hogy nincs semmi baj, nem történt semmi rendkívüli dolog, akkor egyértelmű, hogy baj van, és el lehet kezdeni nyugtalankodni.”
- Ezekiel Boone

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 00120

~ Tó alatti bázis ~
Ugyanaz, Raten-re várva… (bocsi raiden voltam és elhúzódott)

~ Főváros; palota~
A srác nem rémült meg egy pillanatra sem attól, ahogyan Niteris felvette a démoni alakját, inkább érdeklődve nézett végig rajta. A szavak után jó tíz-tizenöt másodpercig csak vizsgálgatta a démont, mintha valami kiárusításon lett volna, majd némileg csalódva nézett fel és unottan szólalt meg.
- Igen, van – mondta unottan. – Főleg, hogy nem voltál már élő, élőből nem lesz démon, a törvények tiltják… Egy egyszerű közdémon vagy, egy báb, egy nulla a hatalmasok játszmájában. Akit úgy véltek odalent, hogy bármikor feláldozhatnak és megbíztak egy lehetetlen feladattal. Amit úgysem tud teljesíteni, csak hiheti, reménykedhet, de mivel nem fog előrébb jutni a feladatban, így visszarántják a pokolba évászadokig, évezredekig tartó kínzásra. Tucat számra találkoztam ilyennel már… nem beszélve arról, hogy egyetlen varázslattal visszatudlak küldeni a pokolba.
A férfi felsóhajtott és összefűzte a kezeit a mellkasa előtt.
- A nevéből adódik, hogy mit akar. A rémálmok éltetik, tehát mindenkinek a tudatalattijába, álmába beférkőzni és a rémálmokkal táplálkozni. Valószínűleg megakarja tenni, amit mindig is akart, kitörni az Álomsíkról, hogy ebben a dimenzióban manifesztálódhasson, vagy bosszút állni az isteneken, mert elzárták.
A segítség részre felnevetett.
- Nem, nem tudok, kevés vagyok hozzá… szinte mindenki, sőt biztosan szinte mindenki. Az istenek talán segíthetnek, de nem fognak egy magadfajtával szóba állni…

~ Dzsungel ~
Lásd Árvánál, a reag km része is ott lesz


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szomb. 21 Okt. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 3: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Victor Montano


~ Helyszín: Dzsungel ~
Spoiler:
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 51Hfbbn

Victor az elején még örült a dolgoknak, hogy minden a lehető legjobban megy, azonban a gép felbukkanása már nem ezt okozta neki, hiszen utálta őket. Az sem segített, hogy nem lehetett csak úgy könnyedén lekapcsolni, mert olyan betűkkel/kódokkal volt ellátva a gépezet, amit még nem láttak korábban. A felhozott javaslatra, miszerint a legjobb az lenne talán, hogy fel kéne robbantani az egészet most nem Árva felelt, hanem az egyik műszaki tiszt.
- Így elsőre vizsgálatok nélkül nem javasolnám uram – mondta a férfi. – Lehet, hogy a robbanás erőteljesebb, vagy éppen hátrahagy sugárzást, ami mindannyiunkat pár percen belül megöl, sorolhatnám tovább is.
Árva kérdőn pillantott hol a tisztre, hol pedig Victor-ra, hogy mi is lesz a döntés. Végtére is ez olyasmi volt, amiben mindenkinek beleszólása lehetett, hiszen tényleg nem lehetett tudni, hogy mi lesz a végeredménye, ha tesznek valamit. A semmitől – azon felül, hogy az energia megszűnik – a teljes katasztrófáig tartott a lehetőségek tárháza.
- Ön dönt uram, mi legyen – tette még a tiszt hozzá.
Victor válaszától függően fog a következő eseménysor lejátszódni. Ha a robbantást, vagy a beomlasztást mondja, akkor a robbanószereket a megfelelő helyre helyezik és megkezdik a kivonulást a szobából, hogy a beomlasztás, vagy a felrobbantást megtörténhessen. Ha nem ezt mondja, akkor úgy tesznek, ahogyan a parancs szól.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Hétf. 23 Okt. 2017, 13:26

Victor agyában elkezdett lüktetni az adrenalin. Agyának egyik fele várja a tűzharcot ami kívülről várja és amerre mennie kell majd valószínűleg a szabaduláshoz. Mindeközben problémát kéne megoldania a helyszínen. Vár néhány szempillantásnyi időt, hogy ne vegye el a tábornok kenyerét. Mégis csak ő itt a vezető tiszt, még ha most ezzel komoly hátrányba is kerülnek. De aztán gyorsan dönt.
-
Vegyünk fel sztenderd védelmi formát az ajtóhoz, kommunikáljunk a kintiekkel, hogy ők is álljanak be egyelőre statikus védelembe. Ezt követően azok akik megmaradtak, lehetőleg olyanok akik technikusok és per vagy értenek technológiákhoz, azok kezdjenek el közösen agyalni, hogyan lehetne kikapcsolni. Gyerünk emberek sürget az idő. - Tudja, hogy nem öngyilkos küldetésen vannak. Ugyanakkor amíg nem röpködnek a golyók meg az emberi szervek a fejük felett, addig nem kell aggódnia. Sürgeti őket az idő, de még van lehetőségük a tanakodásra, az okos megoldásra.

Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Niteris on Hétf. 23 Okt. 2017, 15:58

SÍRRABLÓK ÉS TERRORISTÁK
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

A mágus talán még Niterisnél is gyorsabban váltogatta a hozzáállását. Magabiztosság, zavarodottság, hisztérikus pánik most meg kioktató felsőbbrendűség... Ki érti ezt? Bizonyára ő is most beszélgetett először démonnal. Ez lett volna az a pillanat, amikor a hordozóval belső tanácskozást kellett volna tartani, de erre nem volt lehetőség.
- Magam is járatos vagyok a pokolra küldés mesterségében - mondta Niteris dühösen - De tévedsz. A Törvény nem tartotta vissza Mephistot, amikor lerántott az élők világából. A Törvény nem állította meg a lebegő köpenyt, amikor lesújtott a Pokoljáróra. Ugyan akkora jogom van az élethez, mint neked!
A démon szívesen lecsapta volna a varázslót, csak annak sajnos nem lett volna értelme. Pedig biztosan végzett volna, mielőtt egy szót is kiejthetne a száján...
A megoldás viszont nem került közelebb, így Niteris ismét stratégiát váltott. A megfélemlítés nem működött, és már kezdett kifogyni a nagy szavakból.
- Tehát azt mondod, az 'istenekre' lesz szükség - folytatta - Hogyan lehet velük beszélni? Miért ne állnának szóba velem? És mi a helyzet veled? Valakire csak hallgatnak.
A kétség lassan kúszott fel benne, de még igyekezte eltitkolni. Azért az mégsem járja, hogy Mephisto bárkit büntetlenül megölhet és a szolgálatába kényszeríthet... Úgy volt, hogy a feladat teljesítése után újra lehet tárgyalni a részleteket. Mephisto szolgái biztos soha nem hazudnának... Ugye?
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 337
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 90
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 25 Okt. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. október 29. (vasárnap)

” Szerintem az istenek, ahogy az emberek is, ostobán viselkednek, ha esély nyílik arra, hogy bármit megkaphassanak, amit csak akarnak.”
- Rosamund Hodge

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 00120

~ Tó alatti bázis ~
Ervin szavaira düh futott át a férfi arcán és a kezeit is ökölbe szorították.
- Információkat kapni egy titkos laborról? – kérdezte cinikusan. – Ha olyan nagyon ellenséges lett volna, akkor soha sem lett volna hagyva, hogy az elmúlt hetekben mesterséges dokkot hozzanak létre kívülről, erre nem gondoltak?
Dühösen fújtatott egyet.
- Idejönnek és fegyvertelen, légynek ártani nem tudó gyerekeket akarnak megölni! Hallottam a parancsot attól a féregtől – bökött Joseph-re. – Ezért jöttek, hogy népirtást vigyenek véghez? Mik maguk, mert nem emberek, az is biztos… ennél még valamilyen szinten Sinister is jobb! Magukat védeni egy rakás gyerektől, ne hazudj nekem!
Csattant fel, a hangjának valamilyen képessége lehetett, mert mintha telekinetikus hullám lett volna úgy csapta a Ervint és az eszméletlen Joseph testét is a falhoz erősen.

~ Főváros; palota~
A férfi felsóhajtott és a szemeit forgatta.
- Persze, hogy nem, hogyha valamelyik magasabb rendű emberét veszélyezteted, esetleg a Szellemlovasát – vonta meg a vállát. – Te sem örülnél, ha az emberedet valaki meg akarná ölni, vagy hasonló… Ez eléggé hétköznapi és megszokott eset azóta, hogy az angyalok embereket mészároltak a földön. Ha ők nem tartották be a törvényt, a démonok miért tegyék?
Az istenes résznél a férfi úgy nézett Niterisre, mintha egy sült bolondot nézne és nem akarná elhinni, hogy ezeket kérdezi a démon.
- Mert istenek? – kérdezett vissza. – Imádkozz hozzájuk, hátha meghallgatnak. Más út nincs, egyet sem ismerek személyesen. Bár a Bosszú Angyalokhoz, vagy a Sötét Angyalokhoz ha becammogsz, akkor ott van Thor egy-egy fia. Ha igaz, amit rebesgetnek mágikus körökben a SHIELD vezetője, Miller is lényegében egy Einar Thorson-nal, míg a felsége a Legfőbb mágus, Stephanie Miller pedig Thorhalla-val… ah várjunk. Ők mind-mind az ellenségeink. Szívás. De itt a fővárosban van Bast-etnek, vagy ahogyan a helyiek hívják a Párducistennőnek pár szentélye, ott imádkozhatsz, hátha az istennő meghallgat, a királyhoz és a menyasszonyához, akik avatarok úgysem jutsz be…

~ Dzsungel ~
Lásd Árva reagja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne on Szer. 25 Okt. 2017, 00:04
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Kree Invázió 3: Hydra szál
Árva / Okoye Baku
Kerr-Osborne végrehajtója, kém, hírszerző ügynök, ex-Y-projectes


Játékostárs(ak) neve: Victor Montano


~ Helyszín: Dzsungel ~
Spoiler:
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 51Hfbbn

Victor kiadta a parancsot, mire az továbbítva lett a kint levő tábornoknak, aki jóvá is hagyta. Rádióüzenetben a kint levő Talon és Lupin is megkapta az üzenetet. Odabent mindenki felvette a megfelelő alakzatot és a mérnökök, akik bent voltak azonnal nekiláttak annak, hogy próbálják kikapcsolni. Minderre tényleg nagy szükség volt, ugyanis úgy három-négy perccel később kitört a tűzpárbaj. A kinti katonák rájöttek, hogy gond van és próbáltak behatolni.
A kint levő páros és embereik láthatták, hogy nagyjából csak a kapuknál levő őrök maradtak a helyükön, mindenki más a generátorral ellátott helységhez igyekezett és a lövések is hallhatóak voltak.
Teltek és múltak a percek a harc zaja nem akart múlni, a kintiek nem tudtak bemenni és egyelőre nem is kockáztattak, de akik bent voltak azok se nagyon tudtak kijönni a kint fedezék mögött levő katonák miatt. az ajtó is berobbant időközben, így azon át látta egymást a két fél és azon lőttek ki, illetve be.
Úgy nagyjából az egész elejétől számítva hat-nyolc perc telhetett el, amikor főleg a kintiek láthatták, hogy a pajzs néhány pillanatra látható lett, majd „leomlott” az egész, szabad volt az út befelé.
- A pajzsnak vége! – szóltak rádión is a mérnökök.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Niteris on Szomb. 28 Okt. 2017, 18:50

SÍRRABLÓK ÉS TERRORISTÁK
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

Niteris szívesen vitázott volna tovább, elmondta volna a pontos(?) idézetet a pokol urairól és a paktumjaikról, de szemlátomást nem ez volt a legfontosabb. A varázsló úgysem tud segíteni, akkor meg nincs értelme elkápráztatni vagy megfélemlíteni. Vissza is vette az emberi alakját, és úgy hallgatta tovább.
- Imádkozni? - ennél a résznél teljesen megütközött. Mégis minek kéne imádkozni? Ha az istenek egyszer már bezárták Rémálmot, biztosan be akarják megint
- Nem lehetne ima helyett valami... gyorsabbat csinálni? Például ezek az avatárok. Magam is avatár volnék, ugye mondtam? Tehát nem lehetne inkább velük beszélni? Nem feltétlenül a párducosokkal, hanem a többivel. A varázstrükkjeiddel meg tudnád őket találni, nem? Ekkora energiák biztosan nem utaznak észrevétlenül.
Az imádkozás mindenképpen hülyeségnek tűnt. Annak idején a doktor tett róla, hogy minden diákja fejéből kiverje a természetfeletti képzelgéseiket... de talán mégsem tette jól. Elvégre Niteris is közéjük tartozott már valamennyire, akkor ki tudja mennyi igazság volt a régi könyvekben. Akár az is elképzelhető, hogy az isteni csodák sűrűbbek voltak annak idején...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 337
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 90
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 29 Okt. 2017, 00:00

//A többiek jelezték, hogy nem tudnak írni, csütörtökön lesz új kör//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Kedd 31 Okt. 2017, 16:08

Várakozásaihoz mérten megkezdődött a harc. Amire azonban nem számított, hogy odabent sikerrel járnak a generátorral. Bár első körben a hirtelen jött berobbanó ajtó lepte meg és féltérdre is vetette magát nagyon gyorsan és fordult az érkezők felé, de még nem törtek be szerencséjére. Nem lő amíg nem lát ellenfelet, viszont a legközelebbi fedezék felé veszi az irányt. Amikor ott meg tudja vetni magát, megpróbálja felmérni merre vannak az emberei. Amikor pedig megtudja, hogy lebontották a pajzsot, el is mosolyodik. ~ Muy bueno... ~ Gyorsan átgondolja milyen helyen is vannak, hogyan helyezkednek el. Aztán gyorsan döntéseket hoz és elkezd utasításokat osztogatni attól függetlenül, hogy korábban hova is pozicionálta magát.
-
Statikus védelmi pozíciót vegyünk fel! Akkora nyomást gyakoroljunk kifelé, amekkora be akar jönni! - Hadarja miközben elindította a fülesén az adást, így remélhetőleg a kintiekhez és a bentiekhez is eljut az üzenete. Védik a szobát, hogy a többiek bejussanak a bázisra.

Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Theon Lupin on Kedd 31 Okt. 2017, 16:34

~ A pajzs leomlik...megindulunk két oldalról. A támogatók megzavarják a bentieket. Két frontról ostromolunk. Folyamatosan haladunk, hogy a saját ágyúik ne álljanak le. Túlmelegedés, lassú töltés, kevés találat. A szétszóródott embereket nehezebb eltalálni....nincs megállás, nincs kétség...Kevesen vannak egy ilyen lerohanás ellen... ~ Theon a kommandósok jól bevált módszerét alkalmazza a várakozásra. Lejátssza magában azt az esemény sorozatot aminek ideális esetben meg kell történnie akkor, amikor megkezdődik az akció. Tisztában van azzal, hogy nem egyszerű a feladatuk. Ugyanakkor bízik az embereiben...és újra lejátssza az eseményeket. Minden egyes, a lába alól kigördülő kődarabot lemodellezi. Szinte érzi a törmeléket a nyakában, amit a körülötte becsapódó nehéz lövegek fognak felverni. Aztán érkezik az üzenet a fülesére. Szemhéja felpattan és aktiválja a kommunikátorát.
-
Támadó csapatok, indulás. Ameddig lehetséges maradjunk rejtve. A támogatók is várjanak a behatolók harcérintkezéseire. Páncélos, te maradsz második hullámnak...gyerünk, gyerünk, gyerünk...


Felszerelés:

- Kés
- Walther p99 + póttár
- Helyi laza ruházat.
- Golyóálló mellény
- Maszk (még nem tette fel)
- MP5 SD a táskájában, + 3 tár
- Sportos ruházat
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Szer. 01 Nov. 2017, 21:42


A férfi nem reagál jól a felvetésemre. Dühös lesz, amitől még nagyobbnak látszik. Egy nagyot nyelek, amitől azt várom, hogy csökkenti a félelmemet. Ez nem jön be. Nehéz egy ilyen vadállati szörnyeteg szemébe nézni és megőrizni a tartásomat. De meg kell tennem. Ha most leborulok könyörögni akkor nem csak elárulom a HYDRÁt, de még felelnem is kell a tettemért. Persze, csak ha életben hagy. Ami szintén nem biztos. Szóval megpróbálok valami férfiasnak tűnő tartást felvenni és egyenesen a, valószínűleg, jövőbeli gyilkosom szemébe nézni.

- Az, hogy nem reagálnak ezer ok miatt lehet. Csapda. Az, hogy beengedtek egyszerűen lehet egy taktikai döntés. Ha be sem engednek nagyobb fegyverekkel jövünk vissza. Ha egy kisebb egységet elfognak, agymosnak és aztán visszaküldenek hamis infókkal, akkor viszont folytatni lehet a kísérleteket. Esetleg egy fegyver, amit be akarnak fejezni. Mi úgy tudtok Sinister van itt. Ő, az akták alapján olyannak tűnik, aki ezt simán megtenné. - hadarom le gyorsan. Nekem teljesen logikusnak tűnik és remélem a velem szemben álló emberállattnak is az.
A következő üvöltése váratlanul ér. Egyrészt, mert hangosabb, mint amire számítottam. Másrészt mert a falhoz lökött. Nem tudom milyen frankensteini genetikai hulladék ez az "ember", de nem nyugtat meg. Felkelek és megint megpróbálom felvenni az előbbi testtartásomat. Inkább magamnak, semmint a beszélgetőpartnerem megfélemlítésére.

- És honnan tudjuk, hogy nem tudnak ártani a légynek sem? Ebben a világban a génmanipulációval bármit meg lehet csinálni. És mivel ismeri tudja mire képes. Honnan tudjuk, hogy ahogy hátra fordulunk nem támadnak meg minket? Ami a parancsot illeti... - itt egy apró szünetet hagyok, mert nem tetszik, amit mondani fogok - az egy hiba volt. Nem azért jöttünk, hogy gyerekeket mészároljunk. Csak biztosítani akarjuk, hogy Sinister senkit se bánthasson többet.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 02 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. november 6. (hétfő)

” Rossz vidék ez az isteneknek.”
- Amerikai Istenek

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 00120

~ Tó alatti bázis ~
- Itt semmilyen kísérlet nem folyik! – vicsorgott. – Túlélni próbálunk! Azok a gyerekek beszélni se tudnak, mert Sinister úgy vélte, hogy jó szórakozás lesz egy olyan herefajt létrehozni, amik egymásra reagálnak. Ha valaki beteg mind beteg és gyorsabban reagálnak a betegségre, mert a szervezetük együtt dolgozik a betegséggel szemben. Ha valaki megsérül mind ugyanúgy sérülnek! Sinister évekkel ezelőtt elment, amikor Apokalipszist megölte a viharisten!
Ez egybevágott azzal, amit amúgy is tudni lehetett, hogy tényleg elmenekült innen mindenki a Bukás után.
- ELÉG ABBÓL, HOGY OSTOBÁNAK NÉZEL HYDRA ÖLEB! – üvöltött rá Ervinre a szavai után – Arra nem gondolatok, hogyha harcosok lennének, akkor már abban a pillanatban megöltek volna, amikor beléptetek ide? De! Ugyanis csak az ostoba nem feltételezi, hogy nem láttunk titeket végig a kamerákon át.
Az utolsó mondatnál láthatóan megnyugodott némileg és bólintott.
- Te lehet, hogy nem azért jöttél, a szavaidban van igazság. Azt én, mi is akarjuk, hogy többé ne árthasson senkinek, ne kísérletezgethessen senkin – mondta. – De nem tudom, hogy hol van… nem találom…

~ Főváros; palota~
A férfi elvigyorodott.
- Látja most mondta ki, hogy mi a gond. Maga talán kapcsolatban áll az istenével és tud vele bármikor beszélni? – kérdezte. – A többi is pont ilyen.
Ami azt illette Niteris sem tudott vele kapcsolatba lépni, ezt pontosan tudta, így szinte biztos volt, hogy a többiek sem tudnak. A kérdés második felére megrázta a fejét.
- Nem, nem lehet az avatarokat mágiával megtalálni – mondta. – Miért lenne bármiféle nagy erejük? Ez egyáltalán nem így működik. Egy avatarból úgy lesz avatar, ha egy isten felfigyel rá, mert az ő szellemiségét vallja, az ő nézeteit, így kegyben részesíti… ami akár átok is lehet, mint a Szellemlovas esetében. Azért sem lehet megtalálni, mert egyes gonosz istenek avatarjai esetleg vadásszák a többit. Érted? Szóval a legjobb út az imádkozás, attól, hogy démon vagy még képes vagy rá.

~ Dzsungel ~
Victor és Lupin terve érdekes volt, révén kétszer annyian voltak bent az épületben az embereik, mint ami jöhetett Lupin-éktól, Ráadásul Lupin még meg is felezte a sajátjait, így 10 fővel tudott elindulni összesen kintre.
A bentiek könnyedén tudták tartani magukat, hiszen majdnem kétszeres túlerőben voltak odabent, viszont az ellenséget nehéz volt tűz alá venni innen, mert már találtak fedezéket maguknak. Éppen ezért volt jó, hogy oldalról érkezett meg Lupin és a csapata (a térképen a „déli” rész felől). Igaz teherautók és az alacsony betonterelők miatt nem igen láttak rá egyelőre jól az ellenséges erőkre. Ennek az is nagy előnye volt, hogy az ellenség sem látott rájuk, plusz ők még le voltak foglalva a bentiekkel is.
A bentiek azonban nem úszták meg ennyivel a kintiek drasztikusabb lépésre szánták el magukat. Két gránát gurult be az ajtóban levőkhöz a kintiek jóvoltából…

//Most nem lesz Árva reag. Ha szükséged lenne friss térképre, mert nem tudod merre vagytok stb, akkor rajzolok kövi körre Smile //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Niteris on Pént. 03 Nov. 2017, 16:41

SÍRRABLÓK ÉS TERRORISTÁK
Tulajdonságok:

Cél: Rémálom terveinek szabotálása.

Képességek:
- Alakváltás
- Ellenállás
-Mások megszállása

A varázsember végre tartósan megragadt a fölényes magyarázkodásban. így legalább egyszerűbb volt beszélni vele. Persze semmi oka nem volt rá, hogy ilyen nagyra legyen a tudományával. Információn kívül semmivel sem szolgált, arra meg egy egyszerű könyvtáros is jó lett volna. Főleg az ilyen silány információ esetén...
- Tehát... ha isteni csodáért imádkozom úgy... napi háromszor, akkor elméletileg egészben maradok, ugye? - mondta ki Niteris lassan - Annyira mégsem hangzana rosszul...
Ettől egészen bizakodó lett. Az élet démonként nem a legjobb, de még mindig szebb, mint szétporladni és örökké bűnhődni az el nem követett bűnökért.
- Köszönöm varázsember! Ez a beszélgetés felette igen megvilágosítónak bizonyult - mondta miután megkapta a választ, és megfordult, hogy elmenjen imádkozni. A megfordulás még egészen jól ment, de utána rájött, hogy nem tudja, merre kéne indulnia. Ez egy kínos ácsorgást eredményezett...
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 337
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 90
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 05 Nov. 2017, 19:30

A harc megkezdődött. Mindenképpen lent kellett tartaniuk a pajzsot ameddig a lehetőségeik engedték. Ezért kellett a könnyebb utat választaniuk, ami egyértelműen az ostrom védekező oldala előtt állt. Victor tanult még Clausewitzről aki azt mondta: az ostromlóknak háromszoros túlerőben kell lenniük ahhoz, hogy egy közepesen védett erődítményt bevegyenek. Ő azonban úgy vélte ez egy elévült elv, amelyet már a XIX. század végén is bőven meghaladták a fegyverek szintjén ezt a támadó számot. Azaz jóval nagyobb túlerő volt már szükséges a védett állások bevételéhez. Persze voltak "csaló" eszközök. Mint például a gránátok amikből azonosított is kettőt ami éppen feléjük gurult. Gyorsan felmérte a helyzetet és mérlegelt, miközben baljával rányomott a kommunikátorának gombjára.
-
GRÁÁÁNÁÁÁT! - Ordítja miközben két opció közül választott. Az egyik szerint túl messze van az érkező tárgyaktól ezért még jobb fedezéket keres. A másik szerint előre veti magát és megpróbálja visszalökni, rúgni, ütni bármit csinálni a guruló gyilkológépeket a feladóinak. Egyik sem hiroikus. Egyszerűen távolság és sebességképesség felmérése az egész és ésszerű döntés a lehetőségek figyelembevételével.

Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Vas. 05 Nov. 2017, 21:37

Szinte biztos vagyok benne, hogy a férfi tényleg nem akar rosszat. Bár a többi ügynököt nem látom, így valószínűleg ők már halottak, de minket eddig nem bántott és hacsak nem kell fel a Parancsnok és kezd el meggondolatlanságokat beszélni talán nem is fog. Remélem. Úgy tűnik a gyerekek Sinister speciálisan alkotott lényei, nem emberek de nem is mutkók. Tudtam, hogy Sinister egy szörnyeteg, de mégis, a saját szememmel látni teljesen más érzés. Jó lenne mielőbb megtalálni és lekapcsolni őt, mielőtt még több kárt okoz.
- Mint ahogy mi nem tudtuk mibe megyünk, úgy ők sem tudhatták, hogy mi kik vagyunk. Gondolom ön is belátja, hogy nem rossz taktikai lépés megvárni még az ellenfelek hátat fordítanak nekünk. - mondom a férfinak, de nem hiszem, hogy sokat számít. Ha eddig nem győztem meg, most már valószínűleg nem fogom. De úgy látszik, hogy lassan lenyugszik. Amitől nekem is talán végre lelassul maximum sebességről a szívem. Megpróbálom az arckifejezésemet tartani, de valószínűleg kiül ez a fellélegzés rá. Miután elmondja, hogy nem találja támad egy ötletem.
- Talán én segíthetnék.- mielőtt még nagyon ordíthatni kezdhetne, gyorsan hozzá teszem.- Természetesen csak az ön paraméterei és őrzése alatt. Ha a parancsnokom itt marad, akkor van biztosítéka, hogy én nem futok el. Ha itt hagyom a felettesem, akkor a HYDRA sem vesz vissza. Vagy ha mégis akkor valószínűleg agymosnak. Amit nem akarok.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Theon Lupin on Vas. 05 Nov. 2017, 23:15

Theonék ütemesen, terv szerint haladtak. Leértek a gerincről és sikeresen meg tudták közelíteni a bázist. Egyelőre nem ütköztek komoly feltartóztató erőbe vagy ellenállásba, aminek oka lehetett a bent okozott zűrzavar is. Ez kapóra jött nekik. Továbbra is próbálta dinamikusan de rejtve tartva vezetni a csapatát ahogy ezt elvárta a többi vezetőtől is egy ilyen rajtaütésben. Előre gondolkodott egy kicsit. A beton terelők remek fedezékek, míg a teherautók gyakorlatilag szűkített lőállások. Ez mind a két fél stratégiáját befolyásolhatta. Terve szerint addig nem ad tűzparancsot, illetve addig nem nyitnak tüzet amíg nem állnak fel jól védhető pozícióba úgy, hogy hátrébb tolhassák a bázis őreit és benyomulhassanak ők maguk is az épület komplexumba. A terelőket fedezéknek akarta használni, míg a teherautók alatt átlőhettek volna, illetve azonosíthatták volna a célpontjaikat. Ugyanakkor tudta, hogy ez most nem az elhúzódó tűzharc ideje mert a benti társaik már a felmentésre várnak, miközben rajtuk egyre nagyobb a nyomás...

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99 + póttár
- Helyi laza ruházat.
- Golyóálló mellény
- Maszk (még nem tette fel)
- MP5 SD a táskájában, + 3 tár
- Sportos ruházat
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 06 Nov. 2017, 00:00Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. november 10. (péntek)

” Az ostobaság is van olyan halálos veszély, mint az árulás.”
- Scott Westerfeld

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 00120

~ Tó alatti bázis ~
A meggyőzésre nem felelt semmit a férfi és a furcsa arcán sem látszott semmi sem, hogy mit is gondol minderről. Így mindez Ervin számára valószínűleg örök rejtély marad. A következő szavaknál, amiket Ervin mondott neki a férfiban változás állt be. Megfordult és a szoba kijáratáig sétált, ott a falon levő panelen lenyomott pár gombot mire a cella ajtaja kinyílt.
- Hiszek neked – mondta. – Viheted a parancsnokodat, a többi emberetek a tengeralattjárótoknál vannak. Itt egy kommunikátor, ezt add át a feljebbvalódnak, ezen át felveszem a kapcsolatot vele.
Letette az említett kommunikátort a bejárati ajtóhoz a földre, hogy majd felvehesse Ervin.
- 10 percetek van elhagyni a bázist, hogy biztosíts arról, hogy a bizalmamat nem hiába helyeztem ezen ügyre.
Tett kifelé két lépést, majd egy pukkanással eltűnt az ajtóból és a folyosóról.

~ Főváros; palota~
Niteris még elgondolkodott a dolgokon és örült annak, hogy végre megtalálta a közös nevezőt a varázslóval.
- Fogalmam sincs hányszor, elismerem és tudom, hogy vannak istenek, de ateista vagyok, nem szoktam imádkozni – vonta meg a vállát. – De valószínű, hogy az imádságokra figyelnek, plusz ugye nem árt nagy világraszóló tettet tenni, az is segít abban, hogy észrevegyenek.
Mindezek után már nem sok minden maradt megbeszélni, így Niteris el is indult kifelé.
- Sok sikert démon! – köszönt el ő maga is.
Kint még mindig ott voltak az őrök, akik elkísérték a szállására a démont. Ami az imádkozást illette, azt a szobájában is megtehette a démon, elvégre Wakanda istenein és istennőinek szentélyein, templomain kívül nem volt más egyház itt. De a lakrészében megejthette az imádkozást Niteris. Ha szüksége volt segítségre, akkor még az interneten is utána tudott az efféle rituáléknak, dolgoknak nézni.

~ Dzsungel ~
Victor azonnal elkiáltott magát, a gránát közel volt, így próbált volna vetődni annak az irányába, de a tábornok egyszerűen visszarántotta őt a vetődés közben. Látszott is, hogy miért, mindenki high-tech energiapajzsokat vont fel, amivel mindenkit megvédtek. Bekövetkezett a robbanás, senki sem dőlt ki, senki sem ingott meg, a pajzsok gyönyörűen levédték azt még a robbanás szelét sem lehetett megérezni. Por és törmelék volt mindenhol, amennyire hallatszódott a lövések kintről abbamaradtak és a törmelékek, romok közül mintha kintről léptek hallatszódtak volna, ahogy egyre hangosodnak, közelednek.

//Akkor szerintem Niteris-el végeztünk, tőled majd ha vége az egész kalandnak, akkor egy bővítést is szeretnék kérni a kiképzésed és egyebek miatt, hogy mit is tett a karakter. Egyébként a többiek is a kalandjuk vége felé vannak már.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Theon Lupin on Csüt. 09 Nov. 2017, 15:01

Úgy érezte, hogy falják a métereket. Elégedett volt az elmúlt hónapok tevékenységével. Úgy érezte, hogy működik a csapat és jól át tudták képzeni a helyieket. A harctéri adrenalin viszont dübörgött benne. Tudatosan járt a feje jobbra-balra mert az agya és a teste megfeszülve készült a tűzharcra. Közben pedig egyszer csak felzúgott a fülében az ordítás ami valahonnan az épület belsejéből jött. Egy pillanatra megfagyott a vér az ereiben, de a lüktető szíve nem engedte leállni. Felvették a tüzelési pozíciót, majd hallotta a robbanást. Ezután kiadta az utasítást.
-
Tűz és előre! Bent kellünk a többieknek. - mondta egyszerre a körülötte lévőknek és a rádióba. Várt néhány másodpercet, majd újra nyitja a kommunikációs csatornát. - Páncélos, nyújts felderítői támogatást és jelents minél előbb! De maradj rejtve... - Mondja, majd elkezdte ő maga is aktívan vezetni a csapatát előre a tűzharcba, fedezékről-fedezékre békázva. Lehetőség szerint úgy navigálva, hogy felhasználja Talon információit.

Felszerelés:

- Kés
- Walther p99 + póttár
- Helyi laza ruházat.
- Golyóálló mellény
- Maszk (még nem tette fel)
- MP5 SD a táskájában, + 3 tár
- Sportos ruházat
- Kommunikátor
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Victor Montano on Csüt. 09 Nov. 2017, 15:35

Victor meglódul előre. Már lejátssza a fejében a következő jelenetsort. Már-már érzi a lökéshullámot ami az elrúgott gránátokból érkező robbanásokat előzi meg. Azonban hamarabb éri el ugrásának tetőpontját mint arra számított eredetileg, ha azt veszi alapul, hogy mekkorát ugrott. Aztán érzi, ahogy földet ér. Rutinjának köszönhetően nem töri össze magát. A felszerelése is a helyén marad. A következő szempillantásban emelkedik előtte az energiapajzs, majd azzal szinte egy időben bekövetkezik a robbanás is. Fogait összeszorítja, azonban ajkait résnyire nyitja. Erre azért van szükség, hogy a dörej ne szakítsa be a dobhártyáját , hanem a nyomás a száján keresztül tudjon távozni. Ugyanakkor pedig ne menjen tele a szája porral. A robbanás után, mikor gyorsan felmérte, hogy minden testrésze hellyel-közzel a helyén maradt gyorsan az oldalára veti magát úgy, hogy a támadók irányába tudjon tüzelni az érkező ellenségekre.


Felszerelés:

- Military jellegű túraruházat
- Golyóálló mellény
- Kommunikátor
- Egyedi M4a1 + 4 tár (táskában)
- HK USP Compact .40 + tár

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Black Talon on Csüt. 09 Nov. 2017, 15:49

Halálra unta magát. Juan nem volt hozzászokva a hosszú tétlen várakozáshoz. Szerette a monitorokat nézni, ahogy a számítógépek számolták az adatokat. Ahogy renderelték a megálmodott eszközeit. Ahogy a buborékok fel vagy le mozogtak egy zárt közlekedő edényben. De a semmi közepén ülni és várni a parancsot, vagy az eseményt. Ahhoz nagyon nem volt hozzászokva. Nem kötötték le az égen a felhők a távolban a madarak zsivaja vagy a kavicsok rugdosása. Ezért is nehezen állt át az agya amikor begyorsultak az események. Alig eszmélt fel, amikor a pajzs lehullt és a többiek megindultak előre. Szerencséjére neki más feladatot szántak. További várakozást. Most viszont legalább le tudta foglalni magát a rádióforgalom hallgatásával. Aztán jött a parancs. Megindult a sziklaszirt széle felé. Amikor már kétséges volt, hogy képes-e rejtve maradni hasra vetette magát és kikúszott annyira, hogy kileshessen és felmérhesse az alatta elterülő terepet és ellenfeleket. Aktiválta vizorját, hogy jobban lásson és zoomolhasson. Utána pedig kommunikálja a látottakat a lenti csapatnak.

Felszerelés:

- Páncélja
- 1 kardja
- Helyi, bő szabású ruházat.
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ervin Bludheim on Csüt. 09 Nov. 2017, 21:06

Hosszú percek telnek el mire a fogvatartóm reagál. Legalábbis úgy tűnik nekem. Az arcáról semmit sem tudok leolvasni. Nem tudom, hogy a génkezelés miatt vagy pedig mert ennyire ért az érzelmei elrejtéséhez. Valószínűleg mindkettő. Ekkor hirtelen megfordul és elkezd kisétálni. Úgy tűnik sikerült meggyőznöm, hogy ne öljön meg. Ez határozottan jó. Nem tudom, hogy Frau Reynolds mit fog ehhez szólni, de mivel megmentettem mindenkit a haláltól talán elnézi. Nem tudom, hogy mi fog történni velük, de remélem semmi rossz. Eléggé bántaná a lelkiismeretemet, ha miattam bajuk esne. De most nincs idő ezen rágódni. Gyorsan felemelem a parancsnokot és elkezdem lassan kivinni a szobából. Útközben felveszem a kommunikátort is, nem kockáztatjuk a férfi haragját. Egy pillanatra eszembe jut, hogy most itt fogom hagyni a térkapujaimat, de nem igazán tudok semmit sem tenni ez ellen. Nem akarom huzigálni az oroszlán bajszát ilyenekkel. Ezért inkább elindulok a kijárat felé. Vagyis megnézem, hogy merre lehet menni és ismerős-e a hely. Ha nem tudom, hogy merre kell indulni, akkor a kommunikátoron megkérdezem, hogy merre van az ajtó. Akárhogy is gyorsan szedem a lábam, mielőtt meggondolná magát a vendéglátónk.
Ervin Bludheim
Ervin Bludheim
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 138
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Mar. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Erwin Vayne
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 10 Nov. 2017, 06:29Kree Invázió 3 – Sírrablók és terroristákRésztvevők: Ervin von Blüdheim, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Victor Montano, Joseph Soltzbauer, Árva és Reena ReynoldsKövetkező körváltás: 2017. november 14. (kedd)

” A józan ész gyakorta vereséget szenved az ösztönök vezérelte indulatok frontális támadásával szemben.”
- Leslie L. Lawrence

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 00120

~ Tó alatti bázis ~
Ervin felvette nagy nehezen a hátára Joseph-et, és eltette a letett kommunikátort, így indult kifelé. Nem volt túl könnyű a haladás a hátán levő parancsnoka miatt. Kiérve a cellákból, ahogyan azt láthatta korábban is egy folyosóra érkezett, aminek a végén ajtó volt. Ha azt kinyitotta, akkor egy ismerősebb területre érkezett, ami nem volt más, mint az egyik kert. A kinézete alapján az a fölötti, ahova alapból érkeztek. Ha innen lenéz, akkor láthatja, hogy valóban így van. A mászás akkor egyszerű és gyors, hogyha a parancsnokát egyszerűen ledobja, mert ha vele próbálkozik, akkor igencsak sok időt veszít.
Így vagy úgy, mire leérkezett, azaz nagyjából fél útra ért a kommunikátor pittyent egyet és felvillant rajta a következő:
„05:00”
Fél távon és félidőben volt.

~ Dzsungel ~
A harc ettől kezdve igazából teljesen egyoldalú volt, hogy Lupin és csapata is becsatlakozott a harcokba. Odafentről Talon mindent látott, így könnyedén tudta irányítani a másik csapatot. Odabent az épületen belül, vagyis annak részben romjain mindenki teljesen jól volt hála a pajzsoknak.
A kintről jövő csapat még akkor sikeresen oldalba és hátba tudta támadni a befelé igyekvőket mielőtt bemehettek volna az épületbe, bentiek a lövéseket meghallva pedig elindultak kifelé, így két tűz közé szorult az ellenség, akiket, hacsak nem akart a társaság túszokat ejteni, akkor alig két perc alatt szinte szó szerint lemészárolták őket.
Miután az utolsó fegyverlövés is eldördült már a támadóké volt a bázis.

//Árva reag most sem lesz.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nyanza (Viktória-tó) - Page 4 Empty Re: Nyanza (Viktória-tó)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.