Város

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Pént. 03 Nov. 2017, 18:24

Carl ahogy megkapta Nestor kérését, hogy nyolc órán belül készítse el a bázis evakuálásának a tervét, hozzálát dolgozni a kézi komputerén, közben elindul a kree tiszt nyomában.
Számba veszi a város térképét, a lakosság számát, a negyedeket, azok esetleges vészkijáratait, valamint a faji jellemzőket, az egymással való politikai kapcsolatokat és ősi rivalizációkat, hogy hogyan vigye ki őket konfliktus nélkül... Ez nehéz lesz, ha kell képleteket ír fel, hogy elkészítse a tervet, szimulációkat futatott le.
Ehhez beveti emberfeletti matematikai és kombinációs képességeit is, hátha gyorsan kész lesz. Bármilyen módon is kész van, odaszól Srirnek.
- Jobb lenne ha odamennénk, ahol ő is van. Le kell adni a tervet, és van egy olyan érzésem, hogy ő több mindent talált mint mi - felelte. - Bocs, eddig dolgoztam. A Nestor által foganatosított intézkedések olyanok, mintha csak egy karantén lenne. Egy olyan fajok közi vírussal lenne dolgunk, ami felhozza a rejtett gátlásokat? Gondoljon bele, a kree birodalom nagykövete tudat alatt talán már unta a "banánt". A sok panaszt, hogy hallgassák meg, és bármit is kapott el, vagy volt rá hatással, az a felszínre hozta ezeket az elfojtott érzéseket. Amit a videón láttunk az egyszerűen nem ő volt.
Megvakarja az állát.
- Ha ez egy vírus, akkor egy zárt közösségben elég gyorsan terjed. Meg kell találnunk a forrást, és ha van akkor az ellenszert is.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Pént. 03 Nov. 2017, 18:44

A foxiai unottan ült a sarokban, és figyelte a rabtársait, aztán a cellát, az őröket, magában azon gondolkodott, hogyan fizethetné le őket. Aztán már nem gondolt semmire, és nyugodtan fel alá kezdett parádézni a cellatársai előtt, majd újra visszavetette magát a helyére.
Aztán felszisszent, ahogy a zsebében lévő tárgy a combjához ütődött. Aztán felsziszent, és kihalászta a nadrágzsebéből a kommunikátorát, lopott pillantást vetett a cellán kívülre, és a fal felé fordult és bekapcsolta az apró komputert, és magában hálát adott, hogy a kree őrök ennyire ostobák.
Benyomta a GV központi számát, és mikor felvette valaki, belesuttogott, miközben a markába.
- Ééénnn, vagyok a Bíbor Kísértet. Palackba zártak a skrullok - motyogta, mintha csak magába beszélne, és rekedten felvihogott. Remélte, hogy bárki is van ott ismeri az álnevét. - A követségükön vagyok, bár ez egy cella sok más szerencsétlen politikussal, mert biztos hogy ezért politikai foglyok, whihihihi...


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 09 Nov. 2017, 11:00-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Szomb. 04 Nov. 2017, 20:15

Nassist követve belép a lakásba, ahol hamarosan találkoznak a Nestor másolattal.
- Történt mi? - kérdezi Z’rah.
Közben gyorsan előveszi a kommunikátorát és próbálja kisilabizálni rajta, hogy a terv bevált-e, vagyis érzékeli-e a jeladót.
- Értesít Galaxis Védelmezők?
Nem fogalmaz teljesen egyértelműen azt illetően, hogy kire gondol. Úgy érzi, ha Nestor másolata még itt van, akkor az lenne a kézefekvő ha ő venné fel a kapcsolatot a csapatával.
Így ráadásul megspórolhatnák az időt amit amúgy a szivar csonk autentikációjával töltenének.
Ha érzékelik Nestor jeladóját akkor újra indítványozza a lakbércsökkentés bejelentését, mielőtt bemerészkednének a “Harag Faló” fészkébe.


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Vas. 05 Nov. 2017, 00:01Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 9. (csütörtök)

” A kommunikáció legmélyebb szintje nem a kommunikáció, hanem a közösség. Ez több, mint szavak, több, mint beszéd, több, mint fogalom. Nem arról van szó, hogy új egységet fedezünk fel, egy régóta meglevő azonosságra bukkanunk rá. Már egyek vagyunk. De azt gondoljuk, hogy nem. Fel kell fedeznünk az eredeti azonosságunkat. Azzá kell válnunk, amik valójában vagyunk.”
- Thomas Merton

Város - Page 4 00120

Mivel Nestor nem felelt, ezért Nassis a saját halántékához érintet a kezét és koncentrálni kezdett. Z’rah láthatta, hogy a shi’ar nő elspádat.
- Elkapta az a valami az eredetit… vad lett és furcsa lény – mondta. – Megmutathatom?
Ha Z’rah igent mondott, akkor pillanatokkal később képek jelentek meg az elméjében, amit a szemén keresztül látott. Olyan volt, mintha ő lenne Nestor helyében, halotta a hangokat a törést, zúzást, majd kinyitotta az ajtót, ott látta az eltorzult Nestor-t, majd azt, hogy a falon át távozik és ennyi volt az egész. Időben ezek után érkezett meg Z’rah és Nassis.

Nestor ugyan nem vette fel a kommunikátort, de hangüzenetet tudott hagyni Srir neki, de közben Jelly is „magához tért” és válaszolt a kree-nek. Ha úgy döntött Srir márpedig úgy döntött, így mind a ketten eltudtak indulni Nestor lakásához, mert jelenleg ott tartózkodott. A legjobb környékre mentek,  mondjuk ez nem volt meglepő, alapból itt választott magának lakhelyet még a város kialakulása előtt a Védelmezők tagjai. Jelly ismerte az utat, valószínűleg ő maga is ott lakik egy-két házzal, vagy lakással odébb, így nagyjából öt-hat perc séta után meg is érkeztek a férfi lakására. A bejárati ajtó tárva-nyitva, a nappaliban ott állt Nestor, egy bogárszerű nő Z’rah és egy shi’ar nő lestek be éppen a fürdőbe, így nem vették észre a párost. Ha közelebb mentek, akkor látták, hogy a fürdő teljesen szét volt verve és lőve a trió pedig elég értetlenül szemlélődik.

Yalvis a hosszú unatkozás után rájött arra, hogy még nála van a kommunikátora, így nekilátott annak, hogy segítséget kérjen és felhívja a Galaxis Védelmezőit. Elsőre foglaltat jelzett a vonal, majd nem sokkal később összejött a kapcsolat. A hang alapján Rocket volt az.
- Hááát azt kell mondjam bundáspajtás, hogy ez ciki! – mondta. – Mit akarsz mit tegyek? De csak gyorsan, mert munkánk van…
Közben senki sem zavarta meg Yalvist, ugyanúgy tudta folytatni a beszédet, mint előtte. Ha valaki észre is vette volna azt, hogy mit csinál, akkor sem szóltak egyelőre érte.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 06 Nov. 2017, 14:01

Az ajtó kinyitása után kicsit összezavarodok. Először azt gondolom, hogy megtaláltam a Harag Falót, és végre kicsinálhatom. Aztán feltűnik, hogy a lény egyedül van a helyiségben, én pedig sehol nem vagyok, mármint az eredeti testem. Ebből következhetne, hogy én magam voltam az a szörny, és ez némileg megmagyarázza, miért nem érzékelem a saját tudatommal a másik testemet. Valami átvette felettem az irányítást. Ez már sokkal kellemetlenebb, magamat ugyanis nem szívesen lőném le. A másolat még hagyján, kibírható, még ha rohadt egy érzés is. Az eredeti test viszont... Hát mondjuk úgy, szükséges ahhoz, hogy ne halljak meg.
-Mi a fa... - Állapítom meg, miközben megérkeznek a lányok is. Egy ideig csak nézem a falat, amibe beleugrottam, és egyszerűen eltűntem. Próbálok rájönni, hogy mi történhetett, de nem egészen értem a dolgot. A kommunikátoromra érkező hívást nem egyből fogadom, kicsit elfoglalt vagyok az elrablásommal.
-A Harag Faló valahogy szörnyet csinált belőlem. Ami még rosszabb, hogy ez a szörny át tud ugrani a falakon. Nem értem, a kapitány otthonában nem volt lövöldözés, törés-zúzás. Akkor itt miért tomboltam? Ez... Nem áll össze.
Kicsit felrázom amgam, és megnézem az üzenetet, amit a hívó fél hagyott. Egy pillanatnyi gondolkodás után úgy döntök, majd később foglalkozom ezzel, legfeljebb a fickó elmegy a GV központba, ilyen adatigénylésekkel nem foglalkozom akció közben.
-A jó rohadt életbe, engem elraboltak - foglalom össze, és a kommunikátoromon rögtön az összes GV tagnak küldök üzenetet. - Figyelem, itt Nestor. Valamilyen különös erő vagy lény átváltoztatott engem egy szürke, narancssárga szemű szörnnyé, ami elég agresszív, és át tud menni a falakon. Az átváltozás előtt kettéváltam, így ez a testem ép, de a másikról nincs tudomásom, elvesztettem felette az irányítást. Ha látjátok, ne öljétek meg, mert... Mert akkor meghalok, az az eredeti testem! Élve kell elfogni! Ismétlem, élve fogjatok el!
Közben megnézem, hogy a kommunikátoromon bekapcsolt nyomkövető működik-e, és elhagyta-e a mosdót, vagy a lény nem levette-e magáról, mielőtt távozott. Ha közben megérkezik Jelly a kree kísérőjével, akkor biccentek neki.
-Gyorsan ideértél - jegyzem meg meglepetten.
Remélem, hogy a nyomkövető működik, különben kezdhetek gondolkodni rajta, hogyan találok meg egy falakon átsétáló szörnyet a Városban.


Felszerelés: páncél, puska, 2 kommunikátor, inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 06 Nov. 2017, 20:05

Úgy látszik a tiszt mégsem ragadt le azzal amivel eddig foglalkozott ugyanis igen komoly késéssel, de reagál Srir-nek. A százados véleménye már nem túl pozitív a figuráról, de olyasmit hall tőle ami felkelti az érdeklődését.
-Karantén vagy körülzárás? A kettő nem ugyan az. Lehet köze a mi ügyünkhöz.
Ha valamilyen vírusról van szó, ami fertőző akkor karantén a bevett gyakorlat. Mikor egy bűnözőt el akarnak kapni és nagyjából tisztában vannak vele, hogy hol tartózkodik akkor a körülzárás a megfelelő eljárás ugyanis gondoskodni kell róla, hogy ne léphessen meg.
-A nagykövet viselkedésével kapcsolatban viszont egyet kell értenünk. Egy olyan labilis személyt nemcsak, hogy nem küldünk volna ilyen munkakörben ide, de nem is tudta volna a feladatát ennyi ideig probléma nélkül ellátni. Belegondolva a korábban meglátogatott szórakozóhely vendégei is lehet, hogy túlzott hevességgel léptek fel ellenünk bár nem vagyok tisztában a helyi viszonyokkal. Mindenesetre a kivizsgálásuk segíthet. Elsődleges prioritásúként viszont mégis ennek a Nestor-nak a meglátogatását javasolnám a saját megérzéseimre alapozva.
Ha Jelly közben megkapja az üzenetet amit a századosnak is továbbít akkor Srir biccent és megállapítja ismét csak igaza volt és nem véletlenül kapott előléptetést. Mikor az adott helyre megérkeznek akkor meg is látják a három személyt akit keresnek. Srir katonásan be is mutatkozik.
-Srir'Gur százados a kree sztelláris birodalom megbízásából.
Amennyiben Jelly nem mutatta meg neki a kapott üzenetet úgy még hozzáteszi:"Kaphatnék Felvilágosítást a helyzettel kapcsolatban?" Ha akárhogy is, de be lesz avatva a történésekbe akkor mivel mást nem tehet követi a többieket. Sajnos jetpack-je még nincs.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Szer. 08 Nov. 2017, 10:14

Z’rah meglepődik az elméjében megjelenő képeken. Nem is csak azon amit lát, de azon is ahogyan látja. Összetett szeme máshogy működik mint az emberi látószerv, ezért a Nestor által látottak olyanok számára mint egy fakó, lassított felvétel. Miután a képek eltűnnek ösztönösen megrázza a fejét és egy pillanatig furcsa, kattogó hangot hallat. Ezek után zümmögve odaröppen ahol a Nestor-lény eltűnt és érdeklődve megkocogtatja a falat. A vállával meg is próbálja azt benyomni, de kevés sikerrel jár.
- Túl falon mi van? - kérdezi az érthető módon zaklatottnak tűnő Nestort. Nem tartja valószínűnek, hogy a lény mindvégig  a szomszédban tanyázott, de nem ártana tudni mi található arrafelé. Kommunikátorán a térképet kezdi böngészni, hiszen ha a nyomkövető nem működik akkor az egyetlen esélyük, ha valahogy kitalálják hová tart a lény. Egy olyan entitás számára, ami képes szilárd anyagon áthatolni, feltehetőleg nincs szükség kerülőutakon eljutni A-ból B-be, ezért az irány amerre távozott talán fontos lehet.
Ügyetlenül próbál egy végtelenített vektort rajzolni a térképen a megfelelő irányba, ami csak harmadszorra sikerül.
- Mi van erre? - kérdezi Nestor felé fordítva a térképet. (Természetesen ha a nyomkövető működik akkor nem bajlódik ilyesmivel.)
Az újonnan érkezőket kíváncsian fogadja, távolról már látta őket korábban a kocsmában.
Udvariasságból megpróbálja utánozni Srir'Gur százados bemutatkozását, ezért kihúzza magát és a neve után ő is megpróbál valami fontosat mondani, bár nemigen tudja mi is lehetne az.
- Z’rah… leszek költő!
A formaságokat letudva izgágán ide-oda röppen és a többieket sürgetve javasolja, hogy kövessék a lényt vagy legalább induljanak el a térképen jelölt irányba, vagy igazából bármerre.


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 09 Nov. 2017, 05:50Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 13. (hétfő)

” A rejtély olyasvalami, ami meghaladja az emberi tudást és értelmet.”
- Philip Kerr

Város - Page 4 00120

Z’rah valóban hiába próbálkozott az a fallal, az tömör volt, a kérdésére tudta Nestor a választ, hogy igazából semmi, itt egy nagyobb úgymond szakadék jött és legalább kétszáz méterrel lejjebb volt csak olyan talaj, amire le lehetett érkezni. A következő épület pedig jó száz méterre volt.
Közben Nestor is kiadta a parancsokat az összes itt levő GV-snek, és alighogy ezt megtette megérkezett Jelly és Srir, aki be is mutatkozott. A kree arra kérdezett rá, hogy itt mi a helyzet, míg Z’rah arra, hogy hol is van az eredeti Nestor. Nassis felelt a kree-nek elsőre.
- Üdv, Nassis vagyok – mutatkozott be. – Röviden van valami itt a Knowhere-n, ami az emberek haragjából, dühéből táplálkozik, akit Z’rah és Nestor elnevezett „Harah Faló”-nak. És szinte biztosan köze van az eltűnésekhez. Most elkapta Nestor valódi alakját…
Közben az embertelen ránézett a megfelelő eszközre, hogy merre is lehet éppen az eredeti alakja. Szerencséje volt a nyomkövető még a ruhán volt és a Knowhere úgymond legdélibb, legalsóbb részén volt jelenleg, ami még nem is igazán volt feltérképezve. Úgy nagyjából fél percig még látszott a nyomkövető jele, majd hirtelen eltűnt és ebben a pillanatban Nestor hirtelen úgy érezte, mintha szó szerint valami nehéz tárggyal vágták volna fejbe.

//Elnézést a rövidségért, csak kevés tényleges történés történt, amire lehetne reagálni.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Csüt. 09 Nov. 2017, 11:10

A foxiai egyre idegesebb lett, ahogy a kommunikátor egy ideig foglaltat jelzett, aztán beleszólt egy hang. Yalvis elgondolkodva hallgatta a választ, és próbálta felismerni a hangot. Felemelte a szemöldökét, mikor felismerte a hang tulaját a híradásokból.
Rocket volt, a Galaxis Örzőinek bundás tagja, tehát jogosan mondta azt, hogy bundáspajtás. A cella ajta felé nézett, és látta, hogy a társai közönyösen merednek maga elé, és egy őr sincs a környéken.
Mintha nem érdekelné őket az elvileg politikai foglyok, akikből elég sok volt, még a skrullok paranoiájához képest is. Próbált visszaemlékezni, hogy vittek e valakit innen kihallgatásra.
- Nos! Gondolom, hogy az a sok dolog kapcsolódik ahhoz, hogy nagykövetek tűnnek el az állomásról, mi? Hiába vagyok körözött bűnöző, nevetséges vérdíjjal a fejemen, de ezek a hírek hozzám is eljutottak - suttogta, próbált a másik bundás lelkére beszélni. Persze nem voltak illuziói arról, hogy az megérti. Hisz ő foxiai volt, Rocket meg valami "mosómedve", ami ki tudja honnan származott.
Talán arról a bolygóról, ahol a róka nevű állat él, ami annyira hasonlít a foxiaiakra.
- Itt vagyok egy csomó politikai fogollyal, akiket ok nélkül hoztak be és na, nem őriznek minket, nem hallgatnak ki. A skrullok pedig paranoiásak. Ez nekem furcsa, és szerintem kapcsolatba van ezzel az üggyel. Tehát ha akartok itt válaszokat, akkor szaglásszatok a skrullok konzulátusán, egyszersmind, mellékesen hozzatok ki innen.


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 16 Nov. 2017, 18:42-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Csüt. 09 Nov. 2017, 18:41

- Elfojtott, tehetetlen düh a karhatalom ellen, legyen az a katonaság, a rendőrség, a nova hadtest vagy a Galaxis Örzői. Belőlük is előrobbant az egész, ahogy a nagykövetből. Bármi is az, kiiktatja az értelmes lényekben lévő gátakat - válaszolta Carl. - És minden fajra ilyen hatással van, a nagykövetük, a bárban lévő vendégek. Ismeri az áldozatát, ösztönösen megtalálja, hogy melyik értelmes lénynél, melyik agyterületre vagy hormonmirigyre legyen hatással. Olyan mint Pennywise.
A kree ki nem mondott kérdésére gyorsan válaszol.
- Egy félelmeket a felszínre hozó és azokkal táplálkozó szörnyeteg a népünk egyik mítoszából. Ha gondolja lefordíthatom kree nyelvre, és átküldhettem önnek.
~Most ismertettem meg Stephen King egyik regényét egy kree-vel, ilyet...~
Gondolja Carl, mikor megkapta Nestor üzenetét, gondolkodás nélkül továbbítja a kree kommunikátorára. Együtt dolgoznak, együtt próbálnak meg végére járni ennek a baromságnak.
Kiderült, hogy Nestor szokásához híven kétfelé vált és az egyik pont szörnyé változott, ami képes szabályozni testének sűrűségét vagy akár átkerülni a tér egy másik síkjára. A nova már annyi ilyet látott, hogy igazából lassan semmin se lepődik meg.
Mikor belépnek a lakásba, Nestor, vagyis az ő másolata, mivel a valódi egy falakon átmenő szörnyetegként kóborol az állomáson, szóvá teszi, hogy gyorsan ideért.
- Leakartam adni a jelentést a kiürítésről - felelte Morrow, és körbenézz a szobába. - Mondjuk a valódi Nestornak akartam, de most gondolom őt keressük. Így most bárhol lehet az állomáson, mi lenne ha a bioszkennereket rád állítanánk? Nyugi, nem nyírjuk ki, csak próbáljuk foglyul ejteni.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 12 Nov. 2017, 12:12

-Üdv, százados, Nestor Stratos - mutatkozom be gyorsan, miután Nassis egészen lényegre törően összefoglalja a szituációt.
-Ez a helyzet, és most éppen próbálom lokalizálni a testemet, elvileg van rajtam egy nyomkövető, de... Megvan!
Megjelölöm a térképemen a pontot, ahol utoljára látszott a nyomkövető jele, ez egyelőre az egyetlen támpontunk, úgyhogy...
-B****a meg! - Kiáltok fel, és a fejemhez kapok. - Valami épp szétveri a fejemet.
Megpróbálom összeszedni magam, és egy hirtelen jött ötlettől vezérelve beleszippantok az inhalátoromba, csak hogy kicsit felpörögjek, és a fejbesuhi ellenére ne veszítsem el a lélekjelenlétemet.
-Oké, nem lesz gond. Innen küldött utoljára jelen a kommunikátorom, valahol arrafelé lesz a testem. Ez a rész nincs kiépítve a Knowhere-en, még csak fel sem térképeztük igazán. Tehát tökéletes búvóhely a Harag Falónak.
Z'rah a falat vizsgálja, úgy tűnik, nem valami álcázott álfal van ott, tényleg átment a falon a testem.
-Nincs ott semmi, vége az épületnek - válaszolom neki, miközben a térképet nézegetem.
Ezután Jellyhez fordulok, aki egy ötlettel is előáll.
-Nem rossz, próbáld meg a szkennereket, hátha megtudjuk, hová vittek, miután leütöttek!
Abból ítélve, hogy szörnynek látszottam, gyanítom, hogy valamilyen temporális genetikai változáson is átmentem, és a bioszkenner így lyukra fut, de egy próbát mindenképp megér.
-De közben ne csak ácsorogjunk itt, induljunk, mielőtt kihűl az egyetlen nyomunk! Százados, ha gondolja, tartson velünk, jól jöhet a tapasztalata és a tűzereje.
Ezután nem is húzom tovább az időt, kezemben a puskával elindulok a megjelölt helyre, amit közben a kommunikátoron elküldök a GV központi vonalán a többi tagnak is, hogy tudják, hol nyomozunk. Igen, elég durva duplacsavar lenne, de nem kizárt, hogy most egy csapdába fogunk belesétálni.
-Ha felettem így átvette az irányítást a szörny, lehet, hogy a többi elrabolt személy is ott lesz, ahová megyünk. És az sem kizárt, hogy épp magához csal minket a Harag Faló, hogy aztán ránk támadjon az összes szörny. De ne feledjétek, ezek mind magas rangú, befolyásos diplomaták, meg én magam, szóval ha arra kerül a sor, kerüljük a halálos megoldásokat. Inkább magát a Harag Falót kell kiiktatnunk, akkor talán megszűnik ez a hatás.
Remélem - teszem hozzá magamban, miközben sietős tempóban haladok előre. Ha esetleg nagyon messze lenne a hely, és van mód járművel hamarabb odaérni, akkor a GV-s jelvényemmel sietősen elrekvirálok valakitől egy fuvart. Ha erre nincs mód, akkor marad a rohangálás.


Felszerelés - páncél, puska, 2 kommunikátor, üres inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Vas. 12 Nov. 2017, 18:07

Némán követi Nestorékat a jeladó utolsó ismert pozíciója felé.
Lehetőség szerint igyekszik minél hátrébb helyezkedni, hiszen nem szeretne senkinek sem az útjában lenni amikor majd a többiek megküzdenek a titokzatos “Harag Falóval”.
Úgy gondolja az ő szolgálataira nem igazán lesz szükségük, hiszen a Galaxis Védelmezői nyilván nem ok nélkül kapták a nevüket.
Elveti azt az ötletet is, hogy ismét szóba hozza a terv lakbér csökkentésre vonatkozó részét, mivel már többször emlékeztette rá Nestort és mégis csak ő vezeti az akciót.
Alapvetően bizakodóan áll a dologhoz és reméli, hogy hamar kiszabadítják az elraboltakat, ő pedig végre elhagyhatja az állomást.


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 13 Nov. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 17. (péntek)

” A gyűlölet fényesebben ragyog bármilyen tűznél, és mélyebbre vág bármely kardnál.”
- Witcher c. videojáték

Város - Page 4 00120

Yalvis próbált Rocket-re hatni, de ki tudja, hogy sikerül-e, nem tudta.
- Bocsi haver, de úgy néz ki, hogy a skrulloknak semmi köze hozzá – mondta. – Nestorék éppen nyomon vannak. És a skrullok mindig paranoiásak. Nincs emberünk, aki elmehetne érted, sokkal fontosabb prioritások is vannak.
Itt még mielőtt Yalvis mondhatott volna bármit is ismét megszólalt Rocket.
- A kihozatal attól is függ, hogy egyáltalán miként kerültél be? – kérdezte.

Innen helyből nem lehetett lefuttatni a szkennelést, ahhoz a fő rendszerek voltak, amik előtt éppen Rocket ült, ha pedig őt felhívták, akkor foglaltat jelzett a kommunikátora. De egyébként valóban szinte biztosan a bioszkenneléssel csak Nestor másolatát lehetett volna megtalálni, aki itt állt velük szemben. Szerencsére volt a nyomkövető miatt fix pontjuk, hogy hova is kell menni.
A társaság elindult, közben Nestor az egyetlen itt levő másik tagnak – Rocket-nek – küldött üzenetet, hogy hova mennek, révén a többiek éppen a bázison kívül voltak más feladatot ellátva. Végül mindenki elindult Nestor után, mivel elég messze és mélyen volt a hely a fej legalsó részéig célszerű volt járművel menni, amit meg is tudtak tenni. Amint lent voltak romos, beomlott folyosókon áthaladtak több percig is. Itt lent igencsak meleg volt és talán meglepő módon párás, fülledt az idő. Végül az egyik kanyar/sarok után egy igencsak meglepő helyre érkeztek meg, egy teljes bioszféra fogadta a csapatot.
Város - Page 4 N5f3adh
- Itt van! – nyögött fel Nassiss.
A következő pillanatban a fejéhez kapott, felsikoltott és eszméletlenül esett össze. Innen messziről, hogyha kicsit beljebb mennek rothadás bűze csapta meg a társaság orrát és több fekvő személyt is láttak jó tizenöt-húsz méterre maguktól immáron a növényes résznél.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 14 Nov. 2017, 03:57

Srir a rovarszerű lény bemutatkozására kicsit felvonta a szemöldökét. Tipikusan azzal a kérdő arckifejezésével nézett rá amivel kétségbe vonja a másik komolyságát és jogát, hogy egyáltalán egy levegőt szívjon vele. A másik férfi az a bizonyos Nestor sokkal kompetensebbnek tűnik. Vázolja a helyzetet, kicsit elveszti az önuralmát mikor rájön, hogy életveszélyben van, de aztán túljut rajta és a probléma megoldására fókuszál. Az ajánlatára Srir hivatalos választ ad.
-Úgy vélem, hogy az ügy összefügg az eltűnt diplomatánkéval úgyhogy önökkel tartok.
Majd el is indulnak. Mint kiderül egy még feltérképezetlen területre kell menniük. A kree-nek rossz előérzete támad ahogy ezt hallja. Út közben a kree folyamatosan a környezetüket pásztázza. Nem történik semmi és biztonságban megérkeznek egy különös helyre ahol az ismeretlen nő valamit kijelent majd elájul. A százados megvizsgálja.
-Felcser voltam.
Közli a többiekkel majd azt is amit megtapasztal. Ez önmagában sem egy túl jó kezdet, de csak rosszabb lesz. Előbb a szagot érzik meg majd annak a forrását. Srir óvatosan a testek felé megy. A saját eltűntjüket keresi köztük. Közben a két novatiszt felé is intéz kérdést.
-Ismerősek a számukra? Nem lehet, hogy ők az eltűntek?
Ha biztonságban a testekhez ér akkor azokat is megvizsgálja. Élnek-e és ha nem akkor körülbelül mióta lehetnek halottak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 15 Nov. 2017, 15:00

Járműbe szállva indulunk a fej lenti részeibe, közben pedig eszembe jut a korábbi tervem következő lépése. Most kéne kamu híreket kiadni, hogy az emberek kevésbé legyenek dühösek, és valamivel gyengítsük a Harag Falót. Gondolkodom, hogy milyen megoldás lenne az, ami leginkább felvidítja az embereket, és a legkevésbé kamu, vagy rokkan bele a GV anyagilag. A helyzet az, hogy nehezen tudok koncentrálni, miközben az jár a fejemben, hogy a valódi testem bármelyik pillanatban meghalhat, főleg azután, hogy leütötték.
-Rocket, adj ki egy közleményt, hogy a Galaxis Védelmezői felgöngyölítették az emberrablási ügyeket, rájöttek, ki áll a titokzatos eltűnések mögött, és a Knowhere-en hamarosan visszatér az élet a rendes kerékvágásba.
Az üzenet, ha Rocket még foglalt, akkor csak hangpostára hagyom, remélem hamar megnézi, és intézkedik. Végülis ezzel nem hazudunk akkorát, hamarosan tényleg sikerrel járunk - ha meg mégsem, hát nem lesz könnyű számon kérni rajtunk a hazugságot.
A fej lenti részébe, mondhatni a tokájába érve meglepő látvány fogad. Ezen a részen eddig nem jártam, és nem is gondoltam volna, hogy növények nőnek maguktól a Knowhere-en. A párás levegő és a trópusi növényzet talán árulkodó jel lehet, hogy miféle lénnyel van dolgunk. Amikor Nassis összeesik, egy futó pillantást vetek rá.
-Semmi komoly, csak a Harag Faló gonoszságát érzi, túl sok volt neki a telepatikus löket. Jobban lesz, ha végzünk a szörnnyel - világosítom fel a kree századost.
Amikor megérzem a különös szagot, és meglátom a földön fekvő alakokat, megmarkolom a fegyveremet.
-Azt viszont kétlem, hogy ők is csak rosszul lettek... - Morgom a bajszom alatt, és óvatosan közelebb megyek, hogy megvizsgáljam az alakokat. Elsőre nem megyek túl közel, csak az arcukat nézem meg, és egyértelmű jeleket keresek, hogy élnek-e vagy sem. Feltűnő sérülések, vagy a légzés látható jelei például ilyenek lehetnek. Szerencsére elég sok időt töltöttem az irodában, hogy emlékezzek pár fontos arcra, így ha tényleg a magas rangú diplomaták fekszenek itt, vélhetően felismerek közülük párat.
A testek nézegetése közben is fel-felpillantok, és nem csak a folyosókat, ajtókat nézem, a falak felől is várható támadás, most már ezt is tudjuk.
-Z'rah, fedezz minket, amíg átnézzük a testeket. Tartsd szemmel a környéket, és szólj, ha bármi mozgást látsz!
Ezután kicsit alaposabban is megnézem a személyeket a földön, és nem csak sérüléseket, életjeleket keresek, hanem azonosító iratokat, és nyomokat is, amik utalhatnak arra, hogy hogyan kerültek ide. Hozták őket, vagy maguktól jöttek? Nekik is van komoly fejsebük, amilyet én is szereztem? Közben a fegyveremet továbbra is a kezemben tartom, és feszülten tekintgetek körbe. Asszem, egy kicsit be vagyok szarva.
-Ilyenkor bezzeg a fél GV küldetésen rohangál, jellemző - jegyzem meg Jellynek morogva, elég gyász, hogy ketten kell megoldanunk az ügyet, nem lesz valami egyszerű.

Felszerelés: puska, páncél, 2 kommunikátor, üres inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Csüt. 16 Nov. 2017, 13:59

A különös helyre érve nyugtalanul szemlélődik, Nassis figyelmeztetése pedig csak fokozza izgatottságát.
Mikor a lány összeesik közelebb megy hozzá de a kree férfi hamarabb odaér, hogy megvizsgálja. Z’rah nem ismeri a felcser szó jelentését, de úgy látszik a férfi tudja mit csinál.
Nestor villámgyors diagnózisa ellenben nagyon meglepi, hiszen mindössze egy futó pillantás alapján vonja le a következtetést. Ő maga nem szeretné elhamarkodottan megítélni a helyzetet, pláne miután látta mi történt Nestor eredeti testével.
Ha a kree is arra a megállapításra jut, hogy Nassis csak elájult akkor megpróbál valami biztonságosabbnak tűnő helyet keresni ahol otthagyhatják eszméletlen társukat, persze csak akkor ha a többiek nem akarják magukkal cipelni a shi’art.
A rothadás bűzét megérezve elfintorodik, érzékeny szaglását meglehetősen kellemetlenül érinti a dolog.
Nestor utasítására bólint, majd zümmögve a magasba röppen, hogy onnan tartsa szemmel a környéket.
Kelletlenül bár, de alaposan körbeszimatol hátha megérez valami mást is a rothatdás átható bűzén kívül.


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Csüt. 16 Nov. 2017, 18:48

- Hogy miért? - kérdezett vissza a foxiai a mosómedvének, közben leült a sarokba, és felsóhajtott. Igen, úgy fest, hogy ő simán elmehetne skrullnak.
Sőt, néha annyira paranoiás és konspirátor, hogy akár azt is hihetné valaki, aki nem ismeri, hogy egy foxiai alakját felvett skrull ügynök. Már ha a zöld gyíkok szerették volna elfoglalni valaha is a Foxiát.
Miért is kellene nekik egy olyan bolygó, mint az ő szülővilága, ha csak nem...
Dühösen fújt egyet, és válaszolt a bundás pajtásnak.
- Na, idefigyelj bundi cimbi. Elkapott pár fejvadász, aki a rám kitüzőtt vérdíjra utaztak. És képzeld, a skrullok azért tűztek ki vérdíjat a fejemre, mert szerintük összeszűröm a levet a kree fajjal, ja meg, mert veletek is jóban vagyok. Igen, azért kaptak el, mert én veletek fújok egy követ... Szerintük. Ezért köröznek, nem is valami jól sikerült rablás vagy ilyesmi miatt, mert én a gyíkokat egyszer se raboltam ki.
~Most aztán rákerültek a listámra, a másodikak lesznek a Qukorangi Élettemplom után...~

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Csüt. 16 Nov. 2017, 18:59

A nyomkövető jeleit követve járműbe szálltak és elindultak a fej áll alatti része alá, vagyis a tokájában. Beomlott folyosókon haladtak át, egy hatalmas terembe jutottak, ami párás és fülledt volt.
Morrow megtörölte a tarkóját, és körülnézve, döbbenten konstantálta, hogy itt bizony valamiféle növények nőttek. Közben Nestor elküldött egy kamuüzenetet Rocketnek, hogy sikerült elkapni a tettest, megvannak az eltűntek.
A nova magában vállat vont, a következő pillanatban nyugtalan lett, mikor az orrát megcsapta a rothadás bűze, és a növények között mozdulatlanul heverő emberek voltak. Nestor megnézi a testeket, és Carl is csatlakozik hozzá, miközben a nova páncél eszközeivel átnézi őket, a testi funkcióikat, hogy élnek e még. Közben fél szemmel a termet figyeli, attól tartva, hogy a Nestor által csak haragfalónak nevezett lény rájuk ront.
- Ja, aztán meg sírnak, hogy nekünk a szuper, mert itt meresztjük a seggünket az állomáson - válaszolta Nestornak.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Nov. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 21. (kedd)

” A megszállottság, okozza akár démon, elementál vagy meghalt emberi lény, csak akkor jöhet létre, ha megvannak a feltételei: azaz, ha az egyén a behatolni kívánó valakivel vagy valamivel egyező frekvencián vibrál. Más szóval, szükséges, hogy az illetőnek legyen egy előzetes beállítódása a bántásra.”
- Kyriacos C. Markides

Város - Page 4 00120

- Várj egy kicsit – morgott Rocket.
Hallani lehetett a kommunikátoron át, hogy pakolászik valamit, hatalmas puffanás, szentségelés, majd néhány kattanás. A háttérből kiszűrődni Yalvis hallhatta a saját hangját, meg azokét, akit elfogták. Rocket hangos röhögése követte nem sokkal ezek után. Úgy tűnt, hogy a „mosómedve”, vagyis a fejlett emlős, ahogyan magára utal éppen visszanézte kamerák felvételét a boltból.
- Azt kell mondjam, hogy megérdemelted – röhögött tovább. – Hallod, hogy arról beszélnek, hogy fel kéne adni néhány itt meghúzódó szökevényt, erre odamész. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!
A nevetés után egy újabb puffanás és újabb szentségelés, ezúttal Rocket dőlt le a székről röhögés közben.
- Khm! – mondta. – Ezek után te tényleg meglepődtél, hogy elfogtak? Miért nem sunnyogtál ki onnan?

Nestor nagyon lazán vette a dolgot, de amikor Srir és Z’rah megnézte a shi’ar lányt láthatták, hogy sajnos nem volt olyan rózsás a helyzet, mint az embertelen ítélte. A lány füléből, szemeiből, orrából és a szája sarkából is vér csordogált, a szeme teljesen bevérzett. Mikor Srir jobba megvizsgálta nem volt pulzusa sem és nem is lélegzett. Nem sűrűn látott shi’art felcseri szemmel, de azért a sérülést megismerhette, agyvérzés és agyi aneurizma (agy érszakadás). Mivel a lány telepata volt, valaki olyan erős mentális támadást mért rá, hogy azonnal megölte őt. Itt ő már semmit sem tudott tenni, valószínűleg Nassiss már az összeesés pillanatában halott volt.
Ezek után azonban nekiláttak annak, hogy végignézzék a helyet a földön fekvőket és úgy önmagában mindent. Amit rögtön látni lehetett a vizsgálatoknál, hogy csak eszméletlen állapotban vannak, de életben, iratok, azonosítók és effélék senkinél sem voltak, így nem lehetett őket beazonosítani. Z’rah közben felrepült a levegőbe és ő maga innen kiszúrhatta, hogy a szag nem a földönfekvőktől jön, hanem abból a furcsa világítószerű vízből. Ezenfelül észrevehette a kapitányt is, hogy ott feküdt, noha picit állatisabbra torzult, mint utoljára látta, olyasmi volt, mint Nestor is a Nassis által küldött képeken.
Srir, Jelly és Nestor miközben a földön fekvőket vizsgálta érezhették, hogy van pulzusuk, ami erős is és mélyen, egyenletesen lélegeznek, ami a kree-nek sokat mondott, aludtak, noha felébreszteni nem sikerült őket, a Nova páncél is erre jutott. Ami még azonnal szembetűnő volt, hogy mindannyian némileg szürkés bőrűek voltak és állatiasabb, vadabb vonásokkal rendelkeztek. Nestor pedig megtalálhatta a saját maga eredetijét is itt feküdni, Srir meg a diplomatáját. Ezenfelül igen, mindenkinek volt tompa trauma – ütésből származó pukli és/vagy seb – a fejükön, tarkójukon.
Z’rah közben figyelte a környéket, de nem látott semmilyen mozgást, azonban kezdett olyan érzése lenni, hogy valaki, vagy valami figyeli őket.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 19 Nov. 2017, 10:36

Srir szakértő szemmel megvizsgálta az ájultnak tetsző nőt. Nem sokat tud a shi'ar fajról, de a halált igen és annak körülményeiről is van elképzelése. Érzelemmentes hangos ki is jelenti.
-Meghalt. Valószínűleg a képességét túlterhelte valami. Talán az a Haragfaló lehetett.
Majd feláll és már nem törődik többet a testtel hanem figyelme visszatér a környezetéhez. Egészen addig míg az újabb földön fekvőket fel nem fedezi. Rossz érzése lesz velük kapcsolatban, de megnyugszik mikor megnézi őket.
-Alszanak, de nagyon mélyen. Az állapotuk nem tűnik válságosnak. Mindenesetre javaslom a biztonságba helyezésüket és elszállításukat. Akármi is van itt ha úgy kerülünk vele szembe, hogy a testekre vigyáznunk kell akkor hátrányban leszünk.
Mindenesetre a saját diplomatáját megtalálta. Ez megnyugtatta egy kicsit és most már bizonyos lett, hogy a két ügy összetartozik úgyhogy a Haragfaló ügyét most már sajátjának érezte.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 20 Nov. 2017, 14:12

Mikor meghallom Srir diagnózisát Nassisról, felszalad a szemöldököm.
-B****a meg - káromkodom el magam, és hátranézek a nőre. Ezzel nem számoltunk, eddig is érezte a jelenlétét, de támadást nem intézett eddig Haragfaló a telepaták ellen. Ezt jól elszúrtam, pedig a lánynak nem volt semmi köze az egészhez, csak el akart húzni innen. A szentségit!
Koncentrálnom kell, leírnom magamban járulékos veszteségként, különben csak a magam dolgát nehezítem meg. Amikor a testeket nézem át, fellélegzem, mert ezek még élnek, méghozzá teljesen jól vannak, eltekintve egy-egy fejsérüléstől. Elég keményen kiütötték őket, de ez sem indokolja, hogy a napok óta elrabolt emberek miért fekszenek még mindig. Minden bizonnyal a Haragfaló telepatikus ereje tartja őket kómában.
-Háh, ez én vagyok, még élek! - Kiáltok fel diadalmasan. - Hát eddig se voltam jóképű, de ez az állatias smink nem sokat javított a profilomon.
A testek számát elnézve úgy tűnik, az elrabolt személyek túlnyomó többsége megkerült. A jó hír, hogy ezek nem akarnak ellenünk harcolni, a rossz, hogy egyrészt nem tudjuk, mitől változnak vissza, másrészt amíg a Haragfaló hatása alatt vannak, nem nagyon fognak valószínűleg magukhoz térni.
-Nem biztonságos erősítést hívni, hogy elszállítsák a testeket, amíg a Haragfaló életben van. Szóval ideje elkapni a rohadékot - jelentem ki, és felállok a testek mellől.
Ismét szétnézek alaposan a helyen, és puskámmal a kezemben ugrásra kész vagyok.
-Valahol a közelben lesz, nem hagyná magára túlságosan a túszait. Jelly, próbáld meg szkennelni a környéket, keress eltérő hőmérsékletet, szívdobogást vagy fokozott agyműködést, ha tud ilyet a páncélod. Z'rah, repülj feljebb, és nézz körül, de ne menj látótávolságon kívül! Nem válhatunk szét, akkor minket is külön-külön elkap.
A kree századosnak inkább nem osztogatok parancsokat, mert a végén még pofán vágna, helyette inkább a földön nézek körül. Ha növények vannak itt, akkor föld is van, abban pedig nyomoknak is kell lennie. Nyilván jó pár nyom vezet ide arról, ahonnan jöttünk, és ahonnan a túszok jöttek. De ha a Haragfaló errefelé él és rejtőzik egy ideje, akkor más nyomnak is kell lennie, és talán felismerhetően mások lesznek a nyomai, mint a csizmát viselő alakoké, akiket elrabolt. Talán a nyomára bukkanok, és megtalálom, hol bújik.

Felszerelés: puska, páncél, 2 kommunikátor, üres inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Hétf. 20 Nov. 2017, 16:58

Nassis hirtelen halála meglepi és kissé meg is rázza. Bár alig ismerte a nőt mégis elszomorítja, hogy így kellett végeznie.
Sajnos már nem tehet érte semmit, ezért figyelmét igyekszik az őrködésre összpontosítani.
Egyre nyugtalanabbul repked hiszen kezd elhatalmasodni rajta az érzés, hogy valami figyeli őket.
Az mindenesetre némileg növeli biztonságérzetét, hogy a levegőben talán nem nyújt olyan könnyű célpontot mint a többiek a földön.
Amint észreveszi a kapitány testét közelebb repül hozzá és lejjebb is ereszkedik mintha le akarna szállni, ám Nestor parancsa megállítja.
Egy darabig csak egy helyben lebeg, mérlegelve a lehetőségeket. Végül úgy határoz nem sokat tehet jelenleg a kapitányért és a talajon valószínűleg amúgy is rosszabbul érezné magát mint a levegőben, ezért újra felemelkedik hogy körülnézzen.
Elsőként a rothadás bűzének forrásánál, a különös, világító víztömeg fölött kezd vizsgálódni.
Eddig sehol nem látott mozgást a környéken, de a vízfelszín alatti részeket nem is nagyon figyelte, pedig az is előfordulhat, hogy nem szárazföldi lénnyel állnak szemben.
Elővigyázatosságból jó magasan repül, ügyelve rá, hogy ha van is a “tóban” valamilyen lény, az lehetőleg ne tudja megragadni.
A szag szörnyen irritálja orrát és a tény, hogy a víz világít szintén nyugtalanítja.
- Baj van vízzel. - jegyzi meg félhangosan, hangjában érezhető undorral.Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Nov. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. november 25. (szombat)

” Néha az életért halállal kell fizetni.”
- Jack Thorne

Város - Page 4 00120

Az ájultakat beljebb lehetett húzni a folyosóra minden gond nélkül, könnyedén, így legalább amiatt nem kellett aggódni, hogy ők útban legyenek.
Nestor nekilátott annak, hogy kiossza a parancsokat mindenki számára.
Jelly páncélja az által látott személyeknek tudta volna csak megmondani a képességét a profiljukból, azt nem tudta, amire Nestor kérte. De azt sem, amit a páncél tudott, ugyanis valami furcsaság történt vele, rendszerhibát közölt és a páncél működése leállt.
Közben fizikai szemmel nem lehetett látni semmit, nyomok sem voltak, amiket Nestor láthatott volna, de Z’rah se látott, észlelt semmit sem.
Nagyjából ekkor jegyezte meg a lány, hogy gond van a vízzel, és valóban. Hirtelen bugyogni kezdett, még több bűz jött ki belőle, majd valami elkezdett kiemelkedni belőle. Elsőre csak a kinyúló rovarszerű karokat lehetett látni, majd egy csuhát, abban feketeséget és végül a társaság által csak „Haragfalónak” nevezett entitás/lény teljes valójában ott lebegett a rothadás szagot árasztó tószerű képződmény felett.
Város - Page 4 7vKEfjo


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 21 Nov. 2017, 10:10

A nyomkeresés nem vezet célra, úgy tűnik, ami itt járt, az nem hagyott nyomokat - vagy nem is járt. A testek környékén, és a növényeknél sem látok semmit, ami hasznos lehetne. Más megközelítés kell, Jellyre nézek, de tőle nem kapok infókat, gondolom a szkennelés nem vezetett eredményre. Pedig akármit is keresünk, annak itt kell lennie. Ide vezette az összes elrabolt embert, itt ütötte le őket a Haragfaló, vagy valami... Talán saját magukat ütötték le? A lényeg, hogy ez egy gyűjtőpont, és nincs oka magától távol gyűjteni a túszokat. Főleg, ha csapdának akarta használni a helyet, és tényleg idecsalt minket. De az is lehet, hogy véletlenül követte el a hibát, és nem szándékosan maradt bekapcsolva a nyomkövető. Ebben az esetben nem vár minket, talán megpróbál elbújni előlünk. De sokáig nem húzhatja az időt, mert elvisszük a túszait, aztán lehozunk ide egy csapatot, és kifüstölünk innen mindent...
-Mi a baj a vízzel? - Kérdezek vissza Z'rah megállapítására, és arrafelé fordulok gyanakodva. -Mármint a azon kívül, hogy rothadás szaga van...
Kísértést érzek, hogy az orrom elé tegyem a kezem, de inkább két kézzel fogom a puskámat, és a bugyogásra célzok, ahonnan lassan elkezd kiemelkedni egy csuklyás lény. Ilyenkor le merném fogadni, hogy azt várja tőlünk, hogy megvárjuk, amíg kimászik, és elmond vagy egy szívbemarkoló történetet, vagy egy szörnyűséges fenyegetést. Helyette persze nem ez fog történni.
Még mielőtt teljesen kiemelkedne a Haragfaló a vízből, úgy döntök, ideje törleszteni az emberrablások miatt. Ne feledjük, ez egy telepata, és a telepatákkal való harc első szabálya, hogy gyorsabban kell lőni, mint ahogy ő gondolkodik. Ez mondjuk az összes harc első szabálya is lehetne.
-Tűz! - Adom ki az utasítást, és rögtön demonstrálom is, hogyan kell ezt csinálni. Tüzet nyitok a lézerfegyveremmel a lényre, első sorban a fejét célzom, de ha lejjebb megy, az se baj.
Nem tudok, milyen támadást kell várnom az ellenségtől, így végig résen vagyok, és figyelek rá, hogy kitérjek egy esetleges támadás elől. Sőt, még az is megfordul a fejemben, hogy esetleg telepatikus erejével az egyik társamat, vagy a földön fekvő túszokat kezdi el mozgatni, így fél szememet rajtuk tartom, nehogy hátba kapjon valaki.


Felszerelés: lézerpuska, testpáncél, 2 kommunikátor (abból 1 lenyelve), üres inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 4 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 23 Nov. 2017, 21:07

A halál természetes egy katona számára. Srir-nek sejtése is van a halál okáról, ami bár kicsit nyugtalanító, de nem annyira, hogy törődjön vele. Csak remélni tudja, hogy az ő elméjét nem fogja ez a lény megtámadni. A tiszt megjegyzésére, hogy megtalálta a testét ő visszaterelte a beszélgetést hasznosabb mederbe.
-A diplomatánk is itt van. Ezek szerint feltételezhetjük, hogy ezek itt az eltűnt személyek.
Az ötletre, hogy szállítsák el a testeket azért, hogy ne legyenek kiszolgáltatva egy lehetséges harcnak a százados egy elég érdekes ellenérvet hallott.
~Félti az erősítést, de a magatehetetlen személyeket nem? Megkérdőjelezhető logika.~
-Akkor is javaslom egy biztonságos helyre juttatni őket vagy legalább egymáshoz közelebb húzni, hogy védhessük őket. Már amennyiben önök nem tervezik itt hagyni őket.
Az utolsó mondatrész nem túl kellemes színezettel hangzott el. Ha a szükség úgy kívánja természetesen Srir is hoz áldozatokat, de ezt a helyzetet nem találja annak. Ha a többiek is egyet értenek akkor kezdenek valamit a testekkel. Akárhogy is a rovarszerű lény jelez, hogy a víznél gond van. Nem sokkal ez után ők is megállapíthatják ezt. A kree mivel nem az itteni levegőt szívta ezért valószínűleg a víz bűze nem okozhatott neki problémát. A tiszt végre a kree-nek is megfelelő parancsot ad és Srir is igyekszik megsorozni azt, ami kiemelkedik a vízből, akármi is legyen.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 4 Empty Re: Város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.