Város

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Vas. 10 Szept. 2017, 12:51

Srir könnyedén ráállt arra, hogy ellenőrizze a nagykövetet zaklató férfit. Kiderült, hogy a voldi fajba tartozik, amely leszámítva a bőrszínét hasonlít a shi'arokra. Nem kizárt, hogy elveszett kolónia más evolúciós útra lépett leszármazottai.
- Trenton Ainer, övé az Amnézia klub, pár szintre van innen - mondta Morrow. - Ha nincs is bent, akkor talán valamelyik alkalmazottjától megkérdezhetjük, hogy hol van.
Elindult a lakás kijárata felé, látja, hogy a százados elindult.
- A személyzetét robotok adják, biztos vannak információik arról, hogy hol is van a tulajdonosuk. - Mikor a kree megemlíti a vormirt és a fenyegetőzést, bólint. - Utána őt is kikérdezzük. Elég nyugtalanító, hogy a birodalma magasrangú képviselőjét perrel fenyegeti. Fontos fürdő lehet. Van még más valami a panaszok között, ami olyan jelentéktelen, hogy furcsa, hogy ilyesmivel zaklatták?
Kérdezte a kree-et. Inkább befejezte a teóriák felállítását, majd ha többet tudnak, akkor.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 11 Szept. 2017, 16:31

Kutakodás közben látom, hogy Z'rah a szokatlanabb módszert választja, de annyi baj legyen, legalább nincs láb alatt, amíg átnézem a szobát. Valami kifejezetten érdekes itt: az étel félig meghagyva, a kommunikátor bekapcsolva, a papucs az asztal alatt, és a szék is betolva. Semmi nincs eltörve, vagy felborulva.
-Az egyértelmű, hogy nem önszántából távozott a kapitány, épp vacsorázott talán. Viszont erőszakos behatolásnak sincs nyoma, dulakodás sem volt. Minden a helyén van, szép rendben. Nem tudok másra tippelni, mint hogy valahogy... Elteleportálták innen - állapítom meg hangosan gondolkozva.
Magamhoz veszem a kommunikátort, és megnézem, kivel beszélgetett utoljára. Z'rah szerint voltak emberei, az egyik közülük navigátor, aki ráadásul tiszta is... Hát ez jó hír, gondolom. Gyanítom, hogy a saját embereivel gyakran kommunikált, így talán hamar ráakadok a navigátorra, vagy valaki másra, aki jól ismeri a kapitányt. Ha találok ilyet, akkor annak is kikeresem a címét, vagy a tartózkodási helyét a Városban, hogy elmehessünk hozzá, hátha ő többet tud. Közben felnézek Z'rahra, és ha látom, hogy értetlenség csillog a fekete szemeiben, vagy esetleg rá is kérdez konkrétan, akkor kisegítem kicsit.
-Ha esetleg ez kimaradt volna a szókincsedből: a teleportálás egy technológia, az egyik pillanatban még az egyik helyen van valaki, aztán eltűnik, és egy másik helyen jelenik meg, egyetlen másodperc alatt akár sokkal messzebb. Lehet, hogy valaki elteleportálta a kapitányodat, tehát máshová vitte.
Ha találok bármi használhatót a kommunikátorban, akkor, az alapján már indulhatunk is tovább. Ha viszont nem, akkor először az üzeneteket kell nézegetnem, hátha írt valakinek, hogy mikor akarnak indulni, vagy kivel van találkozója. Talán valami emlékeztetőt is beállított egy naptárban. Ha ezzel nem jutok semmire, még mindig elmehetünk a hajójához, kérdezősködhetünk, hogy kik érkeztek még a hajóval, és azok hol vannak most. Szavamra, ez már majdnem olyan, mintha izgalmas lenne! Terepmunka! Helyszínelés! Kihallgatás! Ha elsüthetem a puskámat is, kénytelen leszek beismerni, hogy nem ez a legrosszabb születésnapom az elmúlt 42 évben. A száznyolcadik... Na, azt amíg élek, nem felejtem el. Badoon sztriptíztáncosok, egy nagy lóf***t...

Felszerelés: testpáncél, lézerpuska, inhalátor, kommunikátor (saját és a kapitányé), szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Szer. 13 Szept. 2017, 12:17

A teleportálás fogalma valóban ismeretlen számára, ezért hálás érte, hogy Nestor elmagyarázza miről is van szó.
Bólint, mint aki megértette de valójában nem nagyon tudja elképzelni hogyan is működhet a dolog.
Gondol egyet és óvatosan kihúzza a széket, majd leül az asztalhoz, azt utánozva ahogy szerinte a kapitány ülhetett. Talpát a kapitány papucsára teszi, hátsó végtagjaival pedig még a vacsora maradékát is megbökdösi, de nem eszik belőle mivel elég rosszul néz ki és a szaga is fura. Egy ideig csak ül ott és nézelődik, mintha várna valamire.
Amikor megbizonyosodott róla, hogy semmi nem fog történni Nestorhoz fordul.
- Én nem teleportál. - majd elgondolkodva hozzáteszi:
- Cipő nem teleportál? - mutat a papucsra az asztal alatt. A maga módján arra kíváncsi, hogy az élettelen tárgyak is teleportálhatók-e a személyekkel együtt.
Végül feláll és tanácstalanul a férfi felé fordul.
- Hogyan talál meg teleportál?
Nem tudja hogyan lehetséges valakinek a nyomát követni, aki egyszerűen eltűnik és valahol teljesen máshol jelenik meg.
Lehet, hogy inkább körbe-körbe kellene röpködjön az állomáson, amíg valahol ki nem szagolja a kapitányt?


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Szer. 13 Szept. 2017, 18:47

Yalvisnak eszébe jutott, hogy talán a skrull nagykövetet is elrabolták, és egy másik vette fel az alakját. Vagy nem is kellett hozzá semmi ilyen baromság, hisz a skrullokat nem lehet megkülönböztetni egymástól.
A kree lerakta kérésére a földre, de a vállait még tartotta, ha esetleg lenne olyan bolond, hogy elfusson. Hát, nem lett volna olyan örült, hogy kitörjön egy csapatnyi felfegyverzett skrull gyűrűjéből.
Hamar kifizették a csapatot, és meg is említették, hogy volt valaki aki többet is adott volna érte. Yalvis felvonta szemöldökét.
- Megkérdezhettem, hogy ki az, és miért nem tudok róla? - húzta ki magát, aztán megropogtatta a nyakát. - Sajnálom, csak tudni akarom, hogy ki akar ennyire elkapni. Bár biztos népes a lista.
Megvakarja az állát.
- Kezdjük ott, hogy szabadúszó vagyok. Bárkinek felajánlom a szolgálataimat, ha megfelelő árat mond bárki. Szóval, mi lenne ha azt mondanám, hogy a Falanxnak új, alakváltásra képes egységei vannak, amik már nem csak kibernetikusak, hanem teljes egészében mások. Emberszerűek.
A torka elszorul, ahogy eszébe jutott Zoé.
- És intelligensek, önállóbbak, mint a többi. Úgy gondolom, hogy a Falanx simán becsempészhet ide néhány ilyen egységet, amik aztán elvegyülve a tömegben elkaphatják a nagyköveteket.


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 03 Nov. 2017, 18:34-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 14 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 18. (hétfő)

” Akinek akasztófát rendelt a sors, az nem fullad vízbe.”
- Jaroslav Hasek: Svejk

Város - Page 2 00120

~ Kocsma ~
Ugyanaz, mint előző körben, révén leírtam, hogyha odamentek a kocsmához mit láttok, mi van ott. Csak lehet, hogy beesik Nestor is (ha később ír, mint Ti írnátok, akkor ezt ne vegyétek még figyelembe, mert nem biztos, hogy idejönnek.)

~ Lakókörletek ~
Nestor arra jutott, hogy teleportációval vitték ki a férfit innen, amit tudott hogy nem sűrűn volt ilyen technológia. Z’rah sajnos semmi effélét nem tudott, hiszen még nem találkozott rövidke élete során ilyesmivel. Nagyjából csak a Földnek volt, ahol emberi, skrull és asgardi mágia vegyítéséből hozták mindezt létre. A nagyobb fajok nem használták, maximum csillagkapu technológiaként, mint a shi’arok, vagy a Novák, de az főleg hajókra volt szerelhető, meg a novák tudták kis területen, de ennyire kicsin nem. Ezt leszámítva az isteneknek, istenszerű lényeknek, vagy képességgel bíró lényeknek lehetett jellemző, vagy épp az Embertelen királynő kutyája is tudott teleportálni.
Nestor úgy döntött, hogy átnézi a kommunikátort üzenetek után, azon csak főleg kimenők vannak, hogy a legénységének a hátsóját rugdossa, hogy dolgozzanak gyorsabban, mert nem lesznek készen. Ezen felül valóban volt két időpont is beírva, aminél az első nem volt meglepő, aszerint két napja valóban el kellett volna indulniuk és ennek a bejegyezése volt benne. A másik érdekesebb, most délelőtt lett volna valakivel találkozója, alig 10 perc múlva az Amnesia nevű bárban, ami itt volt a közelben.
Ha úgy döntenek, hogy mennek, akkor letudtak menni az korábban említett bárba. Ott elég sokan vannak, a pultban és a pincérek helyett is robotok voltak. Ami még „feltűnő” lehet Nestor számára, hogy az egyik társa, Jelly is itt van egy kree kapitánnyal együtt. Z’rah pedig láthatott a kapitányság legénységéből két személyt is itt a bárban, egy kree férfit és egy macskaszerű nőt, akiket már látásból ismert.

~ Konzulátusok~
Ahogyan közölte Yalvis, hogy miket akar a férfi összefűzte a mellkasa előtt a karjait.
- Már nem szabadúszó, hanem a Skrull Birodalom rabszolgája, akinek a jogai a nullával egyenlők…
Mindezt igencsak határozottan szögezte le, ezek után Yalvis igyekezett információkat mondani, de nem volt túl sikeres velük.
- Valami újat? – kérdezte ásítva a skrull. – Pontosan tudni, hogy milyen fajokat asszimiláltak és felvették a képességeiket… erről rendszeres beszámoló van Ovar-on.
A Galaktikus Tanács üléseezik ott, általában küldöttek, vagy egyes birodalmak uralkodói jelennek meg ott és folytatnak tanácskozásokat. Egy semleges terület, ahol senki sem követhez el merényletet. Az ötleten hangosan nevetett fel.
- Ezek szerint olvasod az „összeesküvés-elmélet” holonetoldalt, remek, de nekünk információk kellenek nem esti mesék! – morogta. – Hé te ott! Vidd be a foglyot a cellába…
- Azonnal nagyúr! – mondta az idősebbnek tűnő férfi.
Néhány lépés után meg is érkezett, felkapta a földről a foxiait és hátrafelé indult, egy hátsó folyosóra ment, onnan le az alagsorba, ahol egy teljes folyosónyi cella volt, megannyi rabbal. Az egyikbe több rosszarcú idegen mellé hajította be szó szerint őt az alak, majd zárta be a cella energiafalát és távozott.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 14 Szept. 2017, 11:43

A teleportáláson gondolkodva nézegetem a kommunikátort. Talán valami különleges képességekkel rendelkező vihette ki? Embertelenek? Földi mutánsok? Hm, akárhogy is tűnt el a kapitány, kezd tetszeni ez az ügy.
-Nem tudom, a cipője miért maradt itt, talán épp kibújt belőle... És nem könnyű megtalálni azt, akit elteleportálnak. De nagyon kevés ember képes ilyesmire. Talán tévedek, és máshogy tűnt el.
A kommunikátoron talált üzenetek és időpontok végülis irányba állítanak, és kiderül, hogy a kapitány valóban rendelkezett némi legénységgel, akiket rendszeresen zargatott üzenetekkel. Tehát megvan a nevük, nagyon jó!
-Úgy néz ki, a kapitányod nem tervezett hosszú útra indulni veled. Szerepel a naptárában, hogy két nappal ezelőtt elindul a hajójával, de ma délelőttre már vissza is akart érni. Megbeszélt egy találkozót valakivel itt, a Városban. Ha sietünk még ott találhatjuk azt, akivel találkozni akart.
Nem stimmel a sztori. Z'rah csupa fejletlen bolygót sorolt fel, le merném fogadni, hogy bőven kívül esnek az időkorláton. Két nap alatt oda és vissza megjárni ezeket... Talán tudta a kapitány, hogy nem fog elindulni? Vagy sosem tervezte magával vinni Z'raht.
-Gyere, nézzük meg azt a kocsmát! - Szólok Z'rahnak, és miután kimentünk, bezárom magunk mögött az ajtót, de a kommunikátort magammal viszem.
Az Amnesia bár az egyik legborzalmasabb hely a Városban, ha csak lehet, elkerülöm. Miféle őrültnek jutott eszébe, hogy robotokkal töltsön meg egy kocsmát? Semmi személyes vonzerő, semmi felcsíphető pincérnő, semmi életbölcsesség a csapostól! Sokat elmond az emberről, ha ilyen helyre jár. "Kerüli a bajt", mondhatnánk.
A bárba érkezve végigpásztázom a közönséget, elég sokan vannak, köztük pár ismerős arc is feltűnik. Akit elsőre kiszúrok, az Jelly, aki valami kree tiszttel smúzol, legalábbis az egyenruhája alapján. Ha épp erre nézne, akkor intek neki köszönésként, de nem szívesen mennék oda hozzá. Nem hiányzik, hogy bemutassanak a fickónak, és felesleges tiszteletköröket fussak. Különben is, fontos nyomozásban járok el!
-Z'rah, látod a kapitányod barátait? Azt a navigátort mondjuk? - Kérdem tőle, miközben az arcokat figyelem. - Kikérdezhetnénk őket, hátha tudnak valamit a kapitányról.
Ha Z'rah nem tudna segíteni, akkor egyszerűen csak elkiáltom magam, hogy kit keresek (márha a név benne volt a naptárban), vagy a legénységből pár nevet, akiknek üzent a kapitány, hogy itt vannak-e. Ha ez se működne, még mindig megpróbálhatom a kapitány nevét, hátha valaki ismeri itt. Na de ne szaladjunk fejben előre, remélem Z'rah memóriája jobb, mint a fordítógépe. Közben mélyen beleszívok a szivarba, és kiélvezem a pillanat izgalmát. Nyomozok egy titokzatos emberrablás ügyében, a bajbaesett hölgy senki másra nem számíthat. A nyomok egy barátságtalan kocsmába vezetnek, és talán itt találhatok rá valakire, aki többet tud, mint amennyit el szeretne mondani. Hamarosan elszabadulhat a pokol... Na jó, a befejezésen még dolgozni kell, de az alaphangulat megvan.

Felszerelés: testpáncél, lézerpuska, inhalátor, kommunikátor (sajátja és a kapitányé), szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 14 Szept. 2017, 12:16

Srir kicsit többet is megtud arról a bizonyos illetőről. A nevét és a foglalkozását. Arra, hogy keressék fel a helyet bólint. A másik is egyet ért azzal, hogy a perrel fenyegetés ha nem is gyanús, de furcsa.
- Komoly fürdőkultúrája van annak a fajnak. Bár nem olyanok akik keresni szokták a konfliktust vagy akik jók benne. Mutatja ezt a helyzetük is.
Egy kis kree hiúság mégiscsak előtör a századosból. Bár büszkeség nélkül a kree talán nem is lenne kree. A másik kérdésen elgondolkozik.
-Nem hiszem. Egy eltűnt kisállatról volt csak szó, meg persze panaszok, hogy vegyülni kell a helyiekkel, de semmi különös.
A tiszt meg is érti a panaszokat. Ő is szívesebben tölti idejét saját népe társaságában. A bárba megérkezve Srir szétnéz és azt állapítja meg, hogy itt bizony meg lehet találni a legalávalóbb söpredékét ennek a bolygónak. Egyszóval nem tetszik neki ez a hely. Már el is indulna a legközelebbi személyzethez, hogy kikérdezze mikor eszébe jut a helyzete és a nova tiszthez fordul.
-Ön van itthon. Én csak vendég vagyok itt jelenleg.
Szinte fizikai fájdalommal járt ennek a kimondása a századosnak. Ez persze nem látszik rajta, de nagyon nem tetszik neki, hogy nem ő az, aki mindenkinek parancsol.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Pént. 15 Szept. 2017, 17:22

A kétnaposra tervezett út hallatán elgondolkozik, de nem tudja pontosan milyen gyors a kapitány hajója, ráadásul lehet, hogy már az első meglátogatott bolygó is megfelelő lenne a tojások számra, így nem is gondol semmi rosszra.
A bárba érve alig észrevehetően elfintorodik. Nem szereti az olyan helyeket ahol sok különböző fajú lény van összezsúfolva mindenféle ételekkel és italokkal, hiszen a kaotikus illatkavalkádon szinte lehetetlen kiigazodni. Ezen kívül a robotokkal kapcsolatban is vannak rossz emlékei. Egyszer kínosan hosszú ideig próbálta megértetni magát az egyikkel mire szóltak neki, hogy az nincs bekapcsolva.
Alaposan körülnéz mielőtt válaszolna Nestor kérdésére és észre is veszi a legénység két tagját.
- Ott. - mondja, de nem mutat semerre, egyszerűen csak elindul feléjük.
A zsúfolt bárban nehezen halad előre, ezért miután megunta a különféle lények kerülgetését fogja magát és zümmögve átröppen felettük, hogy aztán pont a páros mellett érjen földet.
- Üdvözlet. Keres mi kapitány. Tudni ti hol van? - mondja nekik majd eszébe jut, hogy Nestor valószínűleg nem tud repülni ezért hátrafordul, hogy megkeresse a férfit és jelezzen neki ha szükséges. A kreenek és társának talán úgy tűnhet mintha most is épp a kapitányt keresné.
Korábbi találkozásukkor nem vették túl komolyan Z’raht, de ez remélhetőleg megváltozik ha Nestor is megérkezik.

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Bíbor Kísértet Vas. 17 Szept. 2017, 17:11

A foxiai egy szó nélkül tűrte, hogy az idősebbik skrull felkapja és ahhoz a cellához vigye, ahol a többi rabszolgát tartották. Akkor sem árasztotta el szitkokkal a zöldbőrű hüllőfajzatokat, mikor a nagydarab baromállat fogta és behajította őt a cellába és rákapcsolta az energiafalat.
Végigpillantott a bent lévő rosszarcúakon, próbálta beazonosítani a fajtájukat, aztán a cellát nézte meg. Mind a két esetben azon gondolkodott, hogy vajon hogyan tudhatna megszökni a cella szerkezeti hibáinak kihasználásával vagy az itt lévők esetleges különleges képességeivel.
Persze akiknek vannak és együttműködőek. És persze, hogy mennyi időnként érkezik be egy őr ide, hogy megnézze mi a helyzet.
- Úgy fest, hogy újra itt vagyok a rajtkockán - morogta, és beült a sarokba, onnan méregette a többi rabot elgondolkodva, nem hagyva abba a szemlélődés. - Benneteket miért kaptak el?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Vas. 17 Szept. 2017, 17:37

A kree-et is meglepte, hogy az a lény miért is fenyegetne perrel egy olyan magasrangú személyt, mint az embertelen diplomata. Főleg, hogy az embertelenek, mióta Unspoken is hatalmon volt szinte a birodalmuk másik uralkodó faja lett.
- Ha esetleg az Amnéziában nem találnánk valami nyomot, akkor talán érdemes lenne őt is felkeresni. Visszatérve a másik ügyre, mi a kisállatnak a faja? Talán ez is fontos lehet.
Remélte, hogy mire odaérnek a klubhoz, a másik előbányássza az információt. Mikor már az ajtónál voltak, rápillant a századosra.
- Azt javaslom, hogy vegyüljünk el - mondta, majd levette a sisakját és összehajtogatva a kabátja belső zsebébe csúsztatta. - Több kree, egymástól külön nem annyira feltűnő. Tegyünk úgy, mintha vendégek lennénk, rendeljenek egy italt. Keressék a fickót, de ha meg is van, akkor ne csapjanak rá, ha javasolhatom. 
Belépett az ajtón, és elindult a pult felé, bármit is mondd a százados, odalép a pulthoz és rápillant a robotra.
- Szeretnék beszélni a tulajjal. Panaszom van, és szeretnék egy olyan személlyel beszélni, akinek az ereiben vér folyik olaj helyett!
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 22. (péntek)

” Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed a világban, akkor jusson eszedbe, hogy a kocsmában a pulthoz mindig odaférsz.”
- Tibi atya

Város - Page 2 00120

~ Amnézia bár ~
Srir már indult volna, de egyelőre ráhagyta mindezt a társára, aki azonban még nem mozdult. Közben feltűnhet az embertelennek, hogy a Galaxis Védelmezőinek a vezetője, vagy vezetőhelyettese (Nestor) is megérkezett egy igencsak egzotikus fajú hölggyel, aki roppant aggódónak tűnt valami miatt és néhány személyt „le is támadott”. Amíg a páros várakozott, addig is egy robot lépett oda hozzájuk megelőzve azt, hogy elindulhasson Jelly.
- Üdvözlöm önöket az Amnéziában, miben lehetek segítségükre? – kérdezte.
A Nova ekkor mondhatta el, amit akart, a szavai után egy mély, öblösebb hangot lehetett hallani.
- Errefelé nem tűröm el, hogy bárkit is sértegessenek a báromban – szólt a hang.
Trenton Ainer volt az, egy zöldbőrű, fehér tollazatú, jó 190 cm magas, széles vállú, eléggé elütve a fajtársaitól.
- Főleg nem attól, akinek a törvényt és a békét kellene betartania ezen a helyen, de képtelen rá! – morogta. – Ezen a helyen maximum nekem lehet panaszom a maguk irányába és nem pedig fordítva!

Nestornak leeshetett, hogyha a kapitány hajója shi’ar tervezésű, akkor kitudta vitelezni két nap alatt is akár az utat, ha nagyon sietős. Hiszen azoknak a hajóknak a hiperhajtóművön felül csillagkapus rendszere is van, ami meg féreglyuk alapon meg – úgy képzeld, mint a Csillagkapuban, vagy a protossnál – bár ezen esetben célszerű volt az erre kiépített kapurendszert használni, ha nem akart pontatlanul utazni, errefelé meg nem volt ilyen. Szóval igen, valóban szinte kivitelezhetetlen volt az egész ennyi idő alatt.
Az Amnéziában igazából még csak azt sem kellett tennie Nestornak, hogy elkiáltja magát, vagy kérdezősködik, amint belépett a bárba és körbenézett azonnal tudta, hogy kihez kell odamennie. Egy furcsa külsejű részben shi’arnak tűnő fiatal lány ült szárnyakkal az egyik asztalnál. Ő volt az egyetlen jelenleg, akinek nem volt társasága. Ha akart, akkor oda tudott menni, vagy Z’rah-val a kapitány embereihez.
A lány rögtön odasietett a pároshoz repülve, pillanatok alatt ott volt, a meglepetéstől a páros némileg hátrahőkölt, a férfi kis híján le is borult a székéről, a nőt is csak az ügyessége mentette meg mindettől. A nő válaszolt gyorsabban, mert láthatóan a férfi már kezdte azt sem tudni, hogy merre és hol van.
- Fogalmunk sincs, másfél napja tűnt fel, hogy eltűnt – mondta. – Jelentettük is a GV-nek, de eddig semmit sem tettek – vonta meg a vállát. – Mi is kérdezősködtünk, de nem látta őt senki, sehol…
Mind Nestor-nak mind pedig Z’rah-nak feltűnhet a Jelly és a hely tulaja közti párbeszéd, mert a tulaj elég feldúltnak tűnt és elég hangos volt, hogy mindenki hallhassa, amit mond.

~ Konzulátusok~
Yalvisnak ugyan nem jutott eszébe annak a három egyénnek a faja, amivel összezárták, de annyit tudott, hogy mind a három skrull galaxisban élő faj példánya. Így annyira nem lehet nehéz kitalálni, hogy valószínűleg államellenes bűnöket követhettek el. A kérdésre a hármas összenézett és megvonták a vállukat.
- Dezertálás – mondta az egyik. – Nem kértünk a háborúból tovább…
Ezzel mindannyian visszamélyedtek a hallgatásba.

//Akkor asszem itt Yalvis kalandja egyelőre véget ér, totál úgy számoltam, hogy amint meghallja, hogy a magafajtákról beszél a négyes, akkor ő fogja magát és lelép észrevétlenül. Kint kezdődött volna a kalandja…//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 18 Szept. 2017, 16:40

Meg kell hagyni, Jelly aztán nem fogta vissza magát. Persze a tulaj egy gyökér, még hogy nem lehet sértegetni senki a bárjában?! Miféle elcseszett liberális világképe van ennek? Már majdnem kedvet érzek hozzá, hogy a pofájába röhögjek, és kitépjem egy robotjának a karját, és feldugjam a szebbik felébe, de... Na, hát nem könnyű jó indokot találni, hogy miért is ne csináljam ezt. Na de mégiscsak egy Novának szólt be, nem nekem! És miféle bajtársiasság lenne az, ha nem hagyom, hogy Jelly maga vehessen elégtételt egy ilyen beszólásért. A kezdeti hangvételből gyanítom, hogy nem fog majd finomkodni, rendesen odacsap egyet. Mióta Nova lett, rendesen tököt növesztett a gyerek, szinte már rá sem mondanám, hogy földi. Na de erre még visszatérünk, ha elkezdődik a kocsmai bunyó, addig nincs itt dolgom.
-Csak nem fogod hagyni, hogy így beszéljen veled? Egy novával? - Rikkantom oda neki, és várom a fejleményeket.
Vigyorogva szívok bele a szivaromba, aztán észreveszem, hogy Z'rah már öt asztallal arrébb repked. Nem veszem a szívemre a dolgot, inkább kettéválok, és a másik énemmel nekiindulok nagy svunggal, hogy beérjem.

-'Csánat, átmennék, 'gyáztam, puskával vagyok, védem a galaxist - magyarázom a különféle utamba kerülő, és ezáltal fellökött embereknek.
Miközben vágok át a tömegen, feltűnik egy shi'ar lányka, aki tök egyedül üldögél a kocsmában, és le merném fogadni, hogy három pohárnál nem kell több neki, hogy meggyőzzem, töltse velem az estét. De valami ezen kívül is megfog benne, nem illik a helyre.
-Ezek a részeg marhák még azt sem tudnák megmondani, ők hol vannak, nem hogy a kapitányuk - állapítom meg első ránézésre a két fickóról, akivel Z'rah próbál beszélgetni. - Gyere, van egy megérzésem! - Mondom Z'rahnak, és a shi'ar fajzat felé indulok.
-Mit iszol? - Kérdezem udvariasan, és ha válaszol, akkor az egyik arra járó robottól rögtön rendelek kettőt belőle. - Nestor vagyok, ő pedig a cimborám, Z'rah - köszönök, és egy széket kanyarítok az asztalhoz, majd leülök mellé, és Z'rahnak is biccentek, hogy üljön le ő is. - Van egy olyan érzésem, hogy te tudsz néhány dolgot erről a helyről, amit sokan nem. Ismerős neked a Zildatar Aen név?

Felszerelés: Páncél, puska, szivar, 2 kommunikátor, inhalátor

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 18 Szept. 2017, 21:17

A tiszt javaslatára Srir is az embereire néz és biccent feléjük. Ő nem lát problémát a tervben, de valószínűleg bárki más látna. Egy csapat kree katona ha szolgálaton kívül is vannak sem tudnak vegyülni a tömegbe. Kivéve persze ha valami szerencsejáték barlangról van szó. Ez a faj az érzelemmentes arcával vagy csatatérre vagy bűnbarlangba született. Srir jobban szereti az előbbit. Viszont nem is válnak még szét mikor egy robot megszólítja őket és a tiszt szavaira a felháborodott tulaj elő nem áll. A fickónak nagy szerencséje van, hogy nem kree fennhatóságú területen emelte fel a hangját vagy inkább, hogy nem a kree-vel emelte fel a hangját. Így Srir csak várakozón néz a nova tisztre miképp intézkedik egy ilyen helyzetben. Az, hogy a másik elveszti-e a kree nagyon kevés csak az azonos foglalkozásnak szóló tiszteletét az most fog eldőlni. A százados a környezetét is pásztázza például a robotok viselkedését.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Szer. 20 Szept. 2017, 15:47

Carl legnagyobb meglepetésére maga a tulaj érkezett oda, és szállította a kötelet a saját akasztásához. Morrow ölbe teszi a kezét, és nem törődve Nestor beszólásával állja a nagydarab bártulaj nézését.
Szinte érzi magán a kree várakozó pillantását, mintha csak tesztelné őt. Na, őt ezt nem érdekli. Ő nova, neki csak az a dolga, hogy fenntartsa a rendet ezen az állomáson, és mióta a sisak mellé heréket is növesztett, azóta élvezte is.
Előre se lép, csak felnézz a félkész shiar'ra, nem mosolyog, a kezeit nem tartja ökölbe.
- Carl Morrow Nova hadtest és a Galaxis őrzőinek tagja- mondja ridegen. - Trenton Ainer, a panasza véletlenül nincs összefüggésben azzal, hogy többször is életveszélyesen megfenyegette a Kree Birodalom magasrangú képviselőjét?
Közben a szemével int Srirnek, hogy álljon a készen, ha esetleg a férfi meglógna, de ő is ellazította az izmait.
- Maga gyanúsított ebben az ügyben Trenton - morogja, és az első hirtelen támadást vagy menekülést jelentő mozdulatra közbelép. Például rálő egy energialöketet. - Mit tud a nő eltűnéséről?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Csüt. 21 Szept. 2017, 16:09

Épp válaszolni készül a legénység két tagjának, amikor a közelben hangos szóváltásra kerül sor amire szinte mindenki felkapja a fejét. Z’rah figyelme is a vitatkozókra irányul, ha jól hallja még Nestor is odaszól nekik, ám nyilván nem komoly a dolog, hiszen a férfi rövidesen csatlakozik hozzá.
A galaxis védelmezője meglepően hamar letudja a kihallgatást, hogy aztán megérzése után induljon. Z’rah is vele tart és az ital említésére szemei boldogan csillannak meg.
- Cukros vizet! - feleli, ami talán nem is annyira meglepő választás egy nagyra nőtt ízeltlábútól. Azt mindenesetre elismeréssel nyugtázza ha Nestor valóban ugyanezt rendeli magának is.
Ha viszont a kérdés eredetileg nem neki szólt, hanem a shi'ar lánynak és ez kínosan nyilvánvalóvá válik, akkor szépítésként még hozzáteszi:
- Javasol én: … Cukros vizet!
Akárhogy is, de mindenképp rendel egy pohárral, mert végül egészen megkívánta.
Az asztalhoz ülve kíváncsian méregeti a shi’ar lányt, azt latolgatva vajon honnan ered Nestor megérzése.
Biztos ami biztos körbeszimatol, hátha ő is megérez valamit.


Felszerelés::

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 26. (kedd)

” Nem kétséges, rossz dolog, hogy az ember elnyomja a nyájat. De ne ebben véld felfedezni az igazi rabszolgaságot: az igazi rabszolgaság az, amikor a nyáj tapossa el az embert.”
- Antoine de Saint-Exupéry

Város - Page 2 00120

Nestor még odakiáltott Jelly-nek, bár a fiú nem igen törődött vele. A bár tulaja tehetetlenült tárta szét a karját.
- Ennyit arról, hogy maguknak kéne a rendet tartania és nem pedig balhézni – mondta keserűen.
Nem volt gúnyos, se nem kötekedett, csupán végletekig csalódott, hogy pont azok viselkednek így, akiknek a hely védelme lenne a feladata. Jelly valószínűleg ekkor – mert a KM jófej – aktiválta azt a funkcióját a páncélnak, hogy vizsgálja a másik testében végbemenő elektromos impulzusokat, ezáltal megtudván állapítani, hogy a férfi hazudik-e.
- A panaszom az, hogy maguk így viselkednek, semmibe véve a kisembereket, istent játszva azok felett, akik önöktől várnak menedéket és védelmet – mondta. – Legyek gyanúsított nem érdekel…
Egy pillanatra sem volt ideges azzal, amit mondott, láthatóan tényleg nem zavarta, hogy gyanúsított.
- Nem én kezdtem a fenyegetőzést és bántalmazást – mondta és felhúzta a felsőjét.
A bordákon végig jobb oldalt több vágás, amit kicsorbult penge okozott, bal oldalt még egy vágás a bordák alatti résztől lefelé a deréknál lejjebb, csak ott a nadrág miatt nem látszott.
- Ezeket az a liba okozta – mondta, nem hazudott. – Ezek után fenyegettem meg, hogy jelentem a férjének miket művel és önöknek, hogy közveszélyes… idejött védelmi pénzt szedni, én közöltem, hogy nem fogok neki fizetni, erre megfenyegetett és ezt okozta. Szerintem sokan fognak örülni annak, hogy eltűnt, én is, legalább békén hagyja a vendégeimet és a boltot, de semmit sem tudok róla…
Mindvégig igazat mondott, semmiben se hazudott.
- Van még kérdésük? – kérdezte.

Nestor úgy döntött, hogy Z’rah-t is odaviszi a shi’ar lányhoz, útközben pedig még üdítőt, vagyis cukros vizet is rendelt a társnőjének. Mire megérkeztek a shi’ar-hoz, addigra hozta meg a robot a lánynak a cukros vizet is.
A fiatal shi’ar meglepetten nézett a párosra és az arcára zavar ült ki.
- Igen, ismerem – bólintott. – Itt valami félreértés lesz, azt mondta, hogy ő maga jön és nem mást küld maga helyett…
A hangja elakadt néhány pillanatra, a szemeimben felismerés csillant, ahogyan Nestor-ra nézett.
- Hiszen maga a Védelmezők tagja – mondta meglepetten. – Ezek szerint történt valami a kapitánnyal?
Lehajtotta a fejét néhány pillanatra, majd felnézett.
- Úgy volt, hogy elvisz innen a shi’ar űrbe, Gladiátor császár udvarába, valami más ügye volt, ma ért volna vissza, nem nagyon akart visszajönni, mert aggódott félt. Azt mondta, hogy valami gonosz van itt a bázison… én is érzem, az egész Knowhere sikít a sötétségtől… gonoszságtól. Ezért is akartam én is mihamarabb elmenni innen.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 24 Szept. 2017, 15:41

A kree meg volt elégedve a nova tiszt temperamentumával. Az eddigi tisztelet nem foszlott hát le. A kocsmáros pedig bajban van és ezt ő is tudja. Hazudik hát. A kree pedig fölényesen hallgatja. Egy szavát sem hiszi. Mikor pedig azt hallja, hogy az ő követük védelmi pénzt szedett be szíve szerint köpne egyet, de inkább visszafogja magát. A sérülések látványa sem győzi meg nagyon. Azt bárki okozhatta akár még egy állat is.
-Ha igaz lenne amit mondasz arról talán engem is tájékoztattak volna nem gondolod.
Hangjában ott van, hogy az ő szemében a fickó már bűnös. Mi mást is gondolhatna. Egy idegen szava a kree birodalom egy diplomatája ellen. Méghozzá ilyen hihetetlen mesével áll elő. Nemcsak szánalmas hanem egyenesen nevetséges. A százados persze nem tesz semmit hanem a nova tisztre bízza az ügyet, aki ismeri mi itt a protokoll és aki helyinek számít. Ő maga továbbra is csak egy vendég.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Vas. 24 Szept. 2017, 17:15

Miközben a férfi magyarázott, Carl aktiválta a nova páncél szenzorait, és a következő gondolati utasítással pedig a másik testének elektromos folyamatokat kezdi monitorozni. Ezek elvileg árulkodóak voltak arra vonatkozóan, hogy hazudik e vagy sem. És jelenleg a vodliknak minden szava igaz volt, ezek alapján.
Súlyos vádak voltak, de ezek alapján megtámogatottak. Viszont még volt néhány kérdés, amit fel kellett tennie. Akár úgy is hazudhatott, hogy nem hazudott, csak az igazság bizonyos részeit tálalta. Talán ha még beljebb ereszkedik.
- Srir századosnak igaza van, és ezek mellett ha ez mind igaz, akkor miért nem rögtön hozzánk fordult?  - kérdezte Carl továbbra is szigorúan, és intett neki, hogy üljön le. - A szavai és a sebek mellett még van valami bizonyíték? Kamerák felvételei? Szemtanúk? Meg van, a robotok memóriájában van valami adat. Vizsgálat alá akarom vetni ezeket, azért hogy tiszta képet kapjunk.
Végigpillant a robotokon, és a tekintete visszatér a tollas humanoidhoz.
- Valamelyik robotnak látnia kellett azt ami történt, szóval, lássuk - továbbra is szálfaegyenes gerinccel állt.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Hétf. 25 Szept. 2017, 18:22

A felé nyújtott poharat a biztonság kedvéért két kézzel fogja, majd óvatosan beleszürcsöl az italba. Elégedetten állapítja meg, hogy az itteni robotok kiváló cukros vizet készítenek. A pohár teljes tartalmát sikerül eltüntetnie amíg a shi’ar lány beszél.
- Törlént valami kapitánnyal… - ismétli meg a lány szavait megerősítésként.
- Csak azt nem tud mi valami.
Egy ideig némán ül miután a shi’ar befejezte a beszédet. Az átvitt értelmű megjegyzések értelmezésében sajnos nem jeleskedik, ezért jó darabig feszülten fülel, hátha ő is meghallja azt a bizonyos sikolyt amit a lány említett. A próbálkozás nem jár sikerrel.
- Gonosz telportál kapitány miért? - teszi fel a kérdést Nestornak, mivel nem igazán áll neki össze a kép.
- Én is akar elvisz kapitány. Te jön velünk keres? - fordul oda a lányhoz, végülis ha többen vannak talán az esélyeik is javulnak.


Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 25 Szept. 2017, 20:35

Látom, Jelly nagyon alaposan belevetette magát a bűn üldözésébe, csak az nem biztos, hogy észreveszi, hogy kit kéne üldöznie, és kit védenie. A vele lévő kree adja alá a lovat, és Jelly most már nem visszakozhat, elvégre belement a keménykedős játékba, ciki lenne most bocsánatot kérni. Az egyik opció, hogy nézem, ahogy szenved, és fél óra múlva mindenféle egyéb felvételek meg a varázssisakja segítségével belátja, hogy tévedett. A másik opció, hogy közbelépek, és megpróbálom menteni a menthetőt. Nehéz döntés ez, de most már úgy néz ki, hogy a szórakozáson kívül tényleg komoly dologról is esik szó.
Carl és a kree mellé lépek, és Jelly vállára teszem a kezem.
-Morrow, látom, alaposan kivizsgálod az esetet - állapítom meg. - Ha jól értem, az eltűnés mellé most már egy testi sértést meg egy zsarolást is fel kell göngyölítened. Vedd fel az úriember vallomását, aztán hagyd, hogy végezhesse a becsületes munkáját - javaslom csevegő stílusban. - Nem is zavarnék tovább, jobbulást! - Ezzel hátat fordítok a tulajnak, hogy Jelly fülébe súghassak néhány szót, miközben indulok.
-Túl sok itt a civil, ha szerinted tényleg hazudik, legalább vidd az őrszobára, ne itt vallasd ki! - Remélem a bárban lévő alapzaj elég, hogy elnyomja a halk szavaimat, és a többiek ne értsék még véletlenül se. Ez után megveregetem Jelly vállát, hogy érezze, osztozom a gyanakvásában, és szerintem is érdemes alaposabban elbeszélgetni a fickóval. Végül távozom, egész pontosan a két részeges alakhoz megyek, akik elvileg a kapitány tisztjei. Rendelek nekik egy kört, és leülök hozzájuk (is).
-Na meséljetek, mibe keveredhetett a kapitányotok! Kinek köpött bele a levesébe? - Kérdem a két jómadarat, akik talán furcsán érezhetik magukat, hogy az előbb mentem el, de már megint itt vagyok. De sebaj, az ital és a GV jelvény majd szóra bírja őket, és talán az is, hogy Z'rah makogását sem kell hallgatniuk.

Eközben a másik asztalnál gyanakodva hallgatom a shi'ar lány beszámolóját a kapitánnyal való viszonyáról. Fogalmam sincs, hogy mit hadovál össze a sikoltozó sötétségről, de úgy hangzik, mintha valami béna jóslat is lenne a dologban. Amíg azon morfondírozok, hogy mit nem mond el nekem a shi'ar, Z'rah lényegre törő kérdést tesz fel.
-Fogalmam sincs - válaszolom neki hasonló éleslátással. - De ez ötlet jó! - Utalok arra, hogy a shi'ar lány segítsen nekünk. Főleg azért, mert lassan elfogynak a nyomok.
A shi'arhoz fordulok.
-Tényleg a Védelmezők tagja vagyok... Csak nem az egyenruha árult el? - Kérdem tréfálkozva, aztán komolyabbra fordítom a szót. - A kapitány nem tudott eljönni, mert köddé vált. Az egyre szaporodó eltűnések egyike a te kapitányodhoz köthető. Vagyis a tiétekhez. Z'rah is úgy járt, mint te, és én nyomozok az ügyben. Jártunk Aen szobájában is, úgy néz ki, mintha vacsora közben egyszerűen eltűnt volna. Nem vitt magával semmit, nem vittek el a szobájából semmit, nincs nyoma erőszakos behatolásnak. Na de nem is untatlak a részletekkel. Mondd csak, mit értesz az alatt, hogy sikít a sötétségtől meg a gonoszságtól a Knowhere? Miért félt a helytől a kapitányotok? Jó lenne végre valami kézzelfogható is, mert egyelőre úgy érzem, csak a sötétben tapogatózom. Amúgy hogy is hívnak?
Beleiszok az italomba, és magamban megállapítom, hogy a "cukros víz" nem egy egzotikus helyi koktél neve, és legközelebb nem bízom Z'rahra a rendelést. Fene az ízlésébe ezeknek a bogáralapú fajoknak!

Felszerelés: páncél, puska, 2 kommunikátor, szivar, inhalátor, egy pohár cukros víz

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Thorhalla Kedd 26 Szept. 2017, 00:00Galaxis Védelmezői 18.: A KnowhereRésztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly, Srir Gur,


Nestor Stratos és Z’rahKövetkező körváltás: 2017. szeptember 30. (szombat)

” A düh olyan, mint egy gyúlékony gáz - a legapróbb szikrától azonnal belobban, és egyetlen cifra lánggal elég.”
- Stephen King

Város - Page 2 00120

- Najó, ez már komolyan kezd nevetséges lenni! – fakadt ki a férfi. – Kamera felvételeket kérnek miközben nem engedték, hogy kamerákat szereljünk fel, mert a saját rendszerük megoldja a dolgokat és nem kompatibilis semmi a celestial technológiával?!
Ez igaz volt, hogy tényleg nem engedték szétszedni a rendszert azért, hogy új, ennél alulfejlettebb dolgokat tegyenek be. Ha voltak kamera felvételek – valószínűsíthető, hogy igen – azt Jelly-nek önmagának kellett kikeresnie a központi tárból.
- És jelenteni?! Mit tettek volna?! – kérdezte. – Az a társaság – mutatott a feline nőre és társára, akinél az előbb Nestor és a társnője volt – két napja jelentette, hogy eltűnt a kapitányuk, maguk a fülük botját sem mozdították! Senki sem bízik magukban, az esetek 90%-t nem is jelentik az itt élők, mert tudják, hogy maguk úgysem tesznek értük semmit!
Minderre többen hangosan bekiabáltak, hogy így van, hogy a GV nem tesz semmit, csak azoknak, akik fizetnek, hogy zsoldosok és k*rvák lettek. Láthatóan nagyon nem volt jó a közhangulat. Hallható volt, hogy valaki bekiabált, hogy majdnem egy millió credittől lovasították meg – nagyon sok pénz – két hónapja jelezte, még mindig nem kereste meg senki sem őt. Egy másik, hogy a hajóját lopták el, három hónapig várt, mire közölték vele, hogy igen valóban ellopták a hajót és ki tudja, hogy hol van. Más személyesen ment be, hogy megverték, de nem is fogadták és így lehetett volna sorolni. Nestor ekkor adta le a tanácsokat Jelly-nek, hogy mit is javasol, majd elindult a kapitány embereihez.
- Arról meg nem tehetek, hogy magát nem tájékoztatták kapitány – mondta. – Amilye hanyag munkát végeznek itt a védelemben, az kész csoda, hogy annak a híre eljutott magukhoz, hogy eltűnt az a némber.
Az határozottan nem tetszett neki, hogy a robotokat akarja szétszedni Jelly.
- Felejtse el azok éppen szolgálatban vannak és nincs pótlásom a helyükre! Menjen vissza a saját maguk központjába és keresse ki onnan a felvételeket. Takarodjon a báromból, azonnal! – mondta a férfi.
Egyébként a biztonsági központban tényleg lekérhetőek voltak a felvételek, ez is, hogy ellenőrizzék az egyéb igaz szavakat. Közben többen fegyverrel az oldalukon fenyegetően álltak fel. Senki sem ijedt meg a párostól, a lincshangulat és az egész állomáson levő feszült hangulatban nem lett volna csoda, hogyha a párosra támadnak, ha nem fogják vissza magukat.
- Ja tűnés, menjen és foglalkozzon inkább a kisemberek ügyeivel! – hördültek fel többen.

Nestor közben megérkezett a kapitány embereihez az igencsak paprikás hangulatú bárban, azok felnéztek rá, majd a nő válaszolt.
- Semmibe – mondta a nő. – A rovarlánykát kellett volna elvinnünk valahova, majd mostanra visszajönni, mert a kapitány egy shi’ar nőt akart elvinni Gladiátor udvarába. Ennyit tudunk.
Most már a másik fazon is megszólalt.
- Lehet, hogy az elsőstisztet, vagy a fedélzetmestert kéne megkérdezni, ők lehet, hogy többet tudnak – felelte a részegségtől roppant ízesen.
- Mind a ketten a hajón vannak, a legénységnek kimentőt adtak – vette vissza a nő a szót. – Ők meg várják, hátha felbukkan ott a kapitány.

A nő figyelmesen hallgatta végig, hogy Z’rah mit is mond, ahogyan megerősítést kapott arra, hogy valami történt a kapitánnyal az arca mégjobban elkomorult. Mindezt nem segítette az a közjáték sem, ami a bár közepén zajlott.
- Ezt sajnálattal hallom – monda őszintén. – Remélem, hogy elő fog kerülni és nincs semmi baja…
Z’rah valóban nem hallotta, amiről a shi’ar beszélt, bármennyire is próbálkozott azzal, hogy meghallja. A kérdésére a lány igencsak meglepetten nézett és pislogott is néhányat hirtelen jött zavarában.
- Teleportálni? – kérdezett vissza. – Nem tudok ilyesmit… azt érzem, hogy ez a gonosz a helyiek dühéből, haragjából, agressziójából, kétségbeeséséből táplálkozik és minél több ilyen van itt, ő annál erősebb…
A következő felvetésre ismét zavarba jött.
- Nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy segítség lennék, nem értek a nyomozáshoz, szerintem csak hátráltatnám önöket – mondta. – Nassis vagyok.
Lepillantott a poharára ekkor, majd vissza fel Nestor-ra nézve.
- A kapitány is telepata, ő is hallotta – mondta. – Gondolom önnek is feltűnt, hogy a legtöbb telepata shi’ar elmenekült már, csak azok vannak itt, akiknek nincsenek telepatikus képességeik.
Ami azt illeti erről Nestor is hallott már, hogy a telepaták, nem csak a shi’arok, de mindenki más is elhagyta az űrállomást valamiért, igencsak sietős körülmények között.

//Nestorék is hallják a teljes közjátékot, mert eléggé hangosan megy.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Város - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 26 Szept. 2017, 00:49

Srir érdektelenül figyelte a férfi tombolását. Őt teljesen hidegen hagyta annak a panaszai. Főként mivel saját küldetése nagyon nem tűnt úgy, hogy előbbre haladna ezzel. Viszont azt felfogta, hogy a lábuk alatt a talaj nagyon kezd felforrósodni. Az idegenek bekiabálásaira érdektelenül oda figyelt hisz annyira azért nem ostoba, hogy ne hallgassa meg a helyzetet vagy hogy egy dühös tömeget figyelmen kívül hagyjon. Főleg mikor észrevette azokat akik fegyverrel az oldalukon álltak fel az asztaluktól. Maga is olyan helyzetbe állt, hogy egy esetleges támadást ne felkészületlenül fogadjon. A helyet a nova tiszten áll, hogy miképp fog folytatódni. Mindenesetre a galaxis védelmezői leszerepeltek itt.
~Kivizsgálatlan ügyek, közutálat és mindezen felül egyszerű polgárok megengedik maguknak ezt a viselkedést a tisztjeikkel szemben. Úgy látszik nagyot csalódtam ebben a szervezetben és az itteni rendszerekben. Hogy az egyik legmodernebb technológiát nem tudják megfelelően kihasználni és ilyesmik történhetnek szintén csak a kree szteláris birodalom fensőbbségét mutathatja. Remek jelentést tudok tenni otthon az már biztos.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 26 Szept. 2017, 14:40

A helyzet elmérgesedni látszik, és mindenki kezdi igazán szívére venni a városi közbiztonságot. Tény, hogy a GV arra lett kitalálva, hogy megmentse a világot, bolygóírtó dögökkel harcoljon, és alkalmanként lebontson egy-egy elnyomó rezsimet. Arra nem igazán alkalmas, hogy egy városnyi embert tartson megfigyelés alatt, és vizsgáljon ki minden apró szabályszegést. Már csak azért sem, mert kevesen vagyunk hozzá. Mégis azt érzem, hogy ha ezt most bizonygatni kezdeném, előbb lincselnének meg, minthogy befejezhetném a védőbeszédemet.
A két részeges alak végül annyi segítséget adnak, hogy a hajón kereshetem a tiszteket, amit eddig is gondoltam, de legalább tudom, hogy jelenleg is ott tartózkodnak, és nem kell hozzájuk is hozához mennem.
-Kösz srácok, további szép napot! - Köszönök el tőlük, és kifizetem az italukat.

Közben a másik asztalnál Nassis szavait ízlelgetem, és próbálom összerakni a dolgokat. Na nem mintha olyan rohadt nehéz dolgom lenne, egyrészről elsodor minket a népharag, másrészről egy gonosz valami az emberek dühéből táplálkozik. Már csak az a kérdés, hogy mi a fene ez a lény, ami haragot eszik? És vajon mennyire öngerjesztő a folyamat?
-Na igen, nem sok shi'ar van most az állomáson - válaszolom morfondírozva. - De ha tényleg van itt valami, ami eszi az emberek dühét, akkor szükségünk lesz valakire, aki meg tudja találni. És mekkora mázlink van, hogy épp beléd botlottunk!
Ha mások dühét enném, nem örülnék, hogy valaki kifuvarozza az embereket a tányéromból, ez lehetett indíték. És ha magas rangú diplomaták tűnnek el, sokakat küldenek ide kivizsgálni az állomást, még több dühös ember a levesbe. Világos, mint a nap. A lény gyűjti az embereket. A kérdés az, hogy mennyi idő alatt tudjuk evakuálni a teljes Knowheret, és tudjuk-e biztosítani, hogy a lény nem hagyja el a helyet? Amíg nem tudjuk, mivel állunk szemben, ez nehezen menne. Lehet, hogy egyszerű humanoidról van szó.
-Nassis, ezennel hivatalosan is felveszlek a Galaxis Védelmezőinek asszisztensei közé, hogy segítsd a nyomozásunkat a Haragevő Gonosz ellen! Gratulálok! A fizetséged, hogy a nyomozás után magam gondoskodom róla, hogy biztonságban felkerülj eg hajóra, és gond nélkül elérj Gladiátorhoz. Erre a Z'rah jelenlétében szavamat adom! És most tűnjünk innen, mielőtt elszabadul a pokol! Irány a hangár, a kapitány hajója még itt van, rajta az első tiszttel. Tőle talán megtudhatunk még valami hasznosat.
Remélem a hölgyeknek nincs ellevetésük, ők is nyilván hallhatják, milyen hangulatban van a kocsma vendégköre. Másik énem eddigre talán oda is ér hozzám, így az asztaltól felállva összeolvadok vele, és a kijárat felé veszem az irányt Z'rah és remélhetőleg Nassis társaságában. Gyerünk a hangárba!

Felszerelés: páncél, puska, 2 kommunikátor, inhalátor, szivar

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Város - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Nautia Pént. 29 Szept. 2017, 17:01

Z’rah, bár nem ismeri a “telepata” szót, de ha az elhangzottak alapján jól érti, akkor olyan személyekre használják akik meghallják az érzelmeket. Már épp rákérdezne a dologra amikor a közeli szóváltás résztvevői ismét magukra vonják a figyelmét. Még csak nem is kell telepatának lennie ahhoz, hogy “meghallja” a számos bekiabáló érzelmeit.
Mikor figyelme visszatér asztaltársaihoz Nestor épp Galaxis Védelmező Asszisztenssé nevezi ki Nassist, bár a lány alapvetően nem tűnt túl lelkesnek a közös nyomozás lehetőségétől.
- Én is gratulál! - fűzi hozzá Z’rah, bár az elcsípett bekiabálások alapján a Galaxis Védelmezői nincsenek épp népszerűségük csúcsán. Erről eszébe is jut valami.
- Ha gonosz eszik harag kell vidámít mindenki! - mondja, bár lehet, hogy csak a cukor beszél belőle.
- Állomáson kell mulatság amíg gonosz hal éhen!
Egy, a diplomaták eltűnése okán szervezett spontán fesztivál nyilván nem vallana a legjobb ízlésre, de Z’rah számára logikusnak tűnik, hogy a gonosz lényt ilyenformán megfosszák a táplálékától, már amennyiben az csakugyan létezik.
Elsődleges célja azonban továbbra is az, hogy elutazhasson innen, ezért örömmel követi Nestort a hangár felé.
A férfi “összeolvadása” annyira meglepi, hogy egy pillanatra mozdulatlanná dermed. A tétlenségből felocsúdva gyorsan Nestor után ered és jobb hátsó végtagjával kíváncsian megböki a férfit körülbelül a lapockájánál. Mérgező tüskéjét természetesen behajtja, hiszen nem megsebezni akarja a másikat, csak megnézni hogyan működik.
Ha Nestor felé fordul akkor biztos ami biztos alapon szemből is megismétli a mozdulatot, miközben tágra nyílt szemekkel figyeli a reakciót.

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Jelly Pént. 29 Szept. 2017, 20:14

Carl rezzenéstelen arccal hallgatja végig a panaszokat, közben magában már-már beleszédül a sok különféle lény jogosnak tűnő panaszaiba. Odafordul a shiarforma teremtmény felé.
Nem kér bocsánatot, hanem végigméri azt is számításba veszi, hogy talán a vodlikok testi funkciói teljesen máshogy változnak a hazugság hatására. Nestor szavaira bólint és gyorsan, de barátságosan megveregeti a felettesének a vállát.
Aztán kiáll a helyiség közepére.
- Látom, itt mindenkinek van fegyvere és jó okokból - mondja hangosan, és körbepillant a bár vendégein. - Viszont, miért várják el azt, hogy ilyen kevesen, amennyien mi is vagyunk, elássuk a rendfenntartó feladatokat? Persze, beszélni mindenki tud, megmondani, hogy hogyan csináljuk.
Mindenkit jól megnézz magának, aztán odalép a tömeg képviselőjéhez, aki a leghangosabb.
- És maga, miért nem csinál semmit? Ha maga jobban csinálja, akkor miért nem szedett össze pár embert, és kezdek el rendfenntartásba? A helyett, hogy egy kocsmában ül?
Hátralép és széttárja a karjait.
- A világomon van egy mondás, a gonosz győzelméhez az kell, hogy a jó tétlen maradjon. Szóval, hogy ha bárkinek van jobb ötlete, hogy oldaná meg az állomás rendfenntartását, akkor az szóljon most, vagy adja be az ötletét az illetékeseknek!
Odafordul a vodlikhoz, és bólint.
- Jó, a helyzet bonyolódott. Átnézem a kamerák felvételeit a központi adattárból, és nem szedem szét a robotjait. Viszont ha találok valami kérdéses jelenetet, akkor idejövök és újra lefolytatjuk ezt a beszélgetést, és maga együttműködik, érthető?
Akármi is a vodlik válasza, ő kilép a bárból.
- Jó, most keressük fel a másik panaszttevőt - mondta a kreenek, aki csendben volt. - Amúgy van valami információ a nő pszichológiai profiljáról? A múltjáról, bármi ami gyanús lenne?
Neki kezd bűzleni ez az ügy, és eszébe jut, hogy említettek valami eltűnt kapitányt, pont azoktól tűnt el, akikkel az előbb Nestor beszélt.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Város - Page 2 Empty Re: Város

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.