Elhagyott szurdok

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Elhagyott szurdok - Page 2 Empty Re: Elhagyott szurdok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 26 Feb. 2018, 00:00Az új világ

Elhagyott szurdok, Tatooine


Résztvevők: Kaylyn Ashanté Rix és Kirageen Disra hadnagy


Mivel látható volt, hogy csak költő kérdés volt Disra részéről az erőentitás, így a nő már nem is válaszolt rá. Pillanatokkal később meg is érkezett Kaylyn is, aki az invitálásra leült, majd Kirageen folytatta a beszédet. A Halálcsillagról való elbeszélés láthatóan igencsak felkeltette a nő figyelmét, ebből és a kérdésből adódott, hogy efféle szuperfegyver ebben a világban nem létezett.
Végül pedig elhangzott az egyik, talán, ha nem a legfontosabb kérdés is a férfi részéről, mi is lesz velük. A saját Birodalmát ismerve nem sok jóra számíthattak, bár az efféle helyzet mint ő maga is gondolta már teljesen idegen volt. Igazából megjósolni sem lehetett, hogy mit is fognak mondani.
- Nos, ez egy nagyon jó kérdés – kezdte a nő. – Két lehetőségük van, vagyis igazából három. De remélem, hogy az első mellett döntenek. A harmadik lehetőség, ami gondolom nem lepi meg önöket a börtön, ahol nem túl kedves módszerekkel szednének ki önökből mindent, amit tudnak. A második lehetőség, hogy a Birodalom vendégei lesznek egy önök által választott birodalmi bolygón, ahol szabadon mozoghatnak, megfigyelés alatt állnak majd, időnként felkeresik önöket elbeszélgetés miatt. A harmadik lehetőség pedig, hogy Csatlakoznak a Birodalomhoz, ez esetben állampolgárságot kapnak, visszakapják, vagyis megtarthatják a rangjukat, Lady Kaylyn élhet azzal, hogy úrnő lesz, ezen esetben akár önből hadnagy öt perc múlva moffot is csinálhat. De a saját világából hozott tudása alapján nem is kellene konkrétan katonai szolgálatot teljesítenie a hadtéren, technológiai részlegre is mehet segíteni előállítani az önök világában levő fegyvereket, páncélokat, amivel mi nem rendelkezünk. Abban a szférában helyezkedhetnének el, ami a legjobban illik önökhöz.
Itt néhány pillanatra elhallgatott, majd folytatta.
- Csak önökön áll – mondta. – Nem muszáj most dönteniük, nyugodtan pihenjenek rá egy-két napot.


Elhagyott szurdok - Page 2 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új világ
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jediJátékostárs(ak) neve: Kirageen Disra / Balfasz Hadnagy


~ Helyszín: Elhagyott szurdok, Tatooine ~
kép:
Elhagyott szurdok - Page 2 38MpRb1

Még mindig olyan volt az egész, mintha belülről égtem volna, ezen kívül a fejem is sajogott a sok információtól, amit hallottam. Mégis miaz, hogy ezek nem ismerik a midichloriánokat és bennem sincs már egy sem, amikor mondtam, hogy mit keressenek?! A legfurcsább pedig az volt, hogy ennek ellenére tudtam az Erőt használni. Sőt, ami azt illette még egyszerűbben is, mint korábban. Másik világ, ahonnan elvileg nincs hazaút. Régóta nem ejtett semmi sem kétségbe, de ez a rész igen. Totál elveszettnek éreztem magam és miért nem egy normális személlyel kerültem ide? Nem! A világ legidiótább hadnagyával. Ez az én formám! Most kivételesen nem barátkoztam a rohamosztagosokkal, amíg a gyengélkedőről a kihallgatóba kísértek. Minden olyan kísértetiesen hasonló volt, a páncélok, a technológia, a hajó, az orvosdroid és még sorolhattam volna. Igazából, ha nem lett volna más a címerük, még azt is hihettem volna, hogy otthon vagyok… fancsali arcot vágtam Kirageen szavaira, bár tényleg jó volt, hogy legalább a saját lábamon tudtam eljönni ide.
- Voltam már jobban is – mondtam. - Lady Kaliasy-val már találkoztam, bejött hozzám mielőtt idejött volna.
Lehuppantam, vagyis egészen pontosan szépen lassan, komótosan leültem a nekem felkínált székre. Szóval otthonról beszéltek és még nekem is jutott egy kérdés.
- Annyira nem vagyok járatos – mondtam. – A nagybátyám, aki felnevelt egykor jedi volt, aki túlélte a 66os parancsot. Mesélt pár dolgot, de ő sem tudott nagyon sokat a sithekről. A Darth valóban egy titulus, amennyire tudom a Sithek Sötét Nagyura összevonása, de lehet, hogy egy rakata maradvány szó, ami uralkodót jelent. Régen sokan voltak, a mi időnkben már csak kettő. Amikorból ide kerültünk már egy sem. Szóval a „Darth”-ot vagy a saját nevük, vagy a felvett nevük előtt viselték. Lényegében a legmagasabb rangon levők viselhették, azaz a Sötét Tanács tagjai és azok, akiknek ezek engedték, akiket kineveztek.
Többet én se nagyon tudtam, túlságosan régen volt ez, még a Darth Bane előtti időben, aki létrehozta a kettes szabályt. Nocsak, Kirageen képes normálist is kérdezni? Hogy mi lesz velünk, nos ez engem is nagyon érdekelt, választ is kaptunk. A harmadikat fix, hogy nem választom, de ezek a lehetőségek egyébként sem különböztek attól, amit Thrawn főadmirális ajánlott volna fel. Kirageen-re sandítottam.
- Rád bízom a döntést, én könnyedén alkalmazkodom bármihez, de börtönbe nem megyek!– mondtam. – Bármennyire is rühelljük egymást, nincs más, akit ismerünk… úgy vélem, hogy együtt kéne maradunk, csak egymásra számíthatunk.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elhagyott szurdok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3902
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 203
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott szurdok - Page 2 Empty Re: Elhagyott szurdok

Témanyitás by Kirageen Disra on Hétf. 26 Feb. 2018, 00:25

...és végre, még ha kanyargós úton is, de eljutottunk ahhoz a részhez, amely a leginkább érdekelt engem. Feszülten figyeltem Kaylyn minden egyes mozdulatát. Még erőtlen volt, és sérülékenynek, törékenynek látszott, ami tőle...szokatlan és ez egy kissé kényelmetlenül is érintett. Most már tényleg csak Ő volt az egyetlen kapocs, az egyetlen ismerős pont a világomban, és most, hogy a világom is összetörő félben van, meg Ő is, én magam túl sok jóra nem számítottam. Ahelyett, hogy a fejvadászt figyeltem volna, inkább vissza fordultam vendéglátónk fel, az valahogy most egyszerűbben ment, mint az a látvány, amit Kay nyújtott.
- Tehát az első lehetőség a börtön, némi kínzással megspékelve, annak ellenére, hogy eddig is készségesen adtam választ - bár ebben igazán nagy segítséget és inspirációt nyújtott az, hogy teljesen idegenek vagyunk egy Birodalmi hadihajó fedélzetén, tele fegyveresekkel, így bárminemű ellenállás dacosságból és ostobaságból fakadna, semmint ésszerű és racionális ellenállásból, amellyel csak az időt húztam volna, míg megérkezik a felmentő sereg. A második lehetőség szintúgy börtön, csak más nevet aggattak rá, és ugyanúgy kihallgattak volna. A szabad mozgás alatt természetesen az értendő, hogy az adott bolygón belül bárhova, de azt soha se hagyhatjuk el, meg gondolom, nem éppen egy metropolisz, hanem egy, a periférián elhelyezkedő huszadrangú bolygóról lenne szó...ez se éppenséggel egy kecsegtető válasz. Így, akárhogy is nézzük, az egyetlen vállalható opció az önkéntes és vidám csatlakozás - az "igyekezzük kihozni a lehető legjobbat az adott helyzetből" stratégia égisze alatt.
Igazából nem kellett volna ennyi körítést raknom az egész mellé, de úgy éreztem, hogy most beszélnem kell, mert amíg beszélek, addig nem gondolkozok. Amíg nem gondolkozok...addig a belső démonok, a kétségbeesésből, elhagyatottságból, elárvultságból és menthetetlen szituációból fakadó önző és kegyetlen lidércek se támadnak. Végül ujjaimat összefonva, az államat megtámasztva rajtuk helyezkedtem kissé kényelmesebb pózba.
- Kaylyn, ha rühelltelek volna, akkor miután elájultál, nem pazaroltam volna rád az elsősegély felszerelésemet, nem öltöztettelek volna át olyan ruhába, amely megóvott téged a felhevüléstől és nem ápoltalak volna téged, de legyen úgy, ahogy akarod, ami megnyugtatja a lelkiismeretedet. Ami az én válaszomat illeti: a csatlakozást választom, a katonai szférában. Nem vagyok tudós, nem hagyok hadmérnök, semmit, vagy igen csak keveset értek abból a technológiából, amit felhasználtak akár a Halálcsillagok, akár a Dreadnought-ok tervezésekor és megépítésekor. Elmondhatom, hogy mit tettek, de még egy egyszerű sugárvetőt se tudnék megtervezni, nem hogy egy ilyen komplex struktúráról bármilyen jellegű információt adni. Amennyiben Lady Kaylyn-ből...-elharaptam a mondatot, a név és a titulus kiejtése túlságosan gúnyosra sikeredett - Úrnő lesz, nem kérek semmiféle különleges elbánásmódot csak amiatt, mert kénytelen-kelletlen el kell viselnie engem. Így maradok a katonai szolgálatban, hadnagyi vagy akármilyen alatta elhelyezkedő rangban, amit a jövőbeli felettesem jónak lát. Az Akadémián és az aktív szolgálatban mesterlövészetre specializálódtam, emellett alapvető közelharci kiképzést kaptam. Vadászgépeket és korvetteket még elvezetek. Bárminemű további kérdésre készséggel válaszolok. Azonban most, ha kérhetném, visszavonulnék. Pár órára egészen biztos szükségem van arra, hogy feldolgozzam a helyzetet, és azt hiszem, az Úrnőnek is meg lesz a maga kis dolga, míg hozzá szokik mindenhez...
Továbbra is a chiss nőre bámultam, Kay-ről figyelmet se véve.


Felszerelések:
 • E-5s mesterlövész puska vállra akasztva
 • 2 db. EC-17 könnyű pisztoly oldaltáskákban
 • Vibro kés csizma s zárába csúsztatva
 • Könnyű harci páncél
  • Mozgásérzékelő szenzor
  • Elsősegély kiegészítés
Kirageen Disra
Kirageen Disra
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : ahova beosztják

Karakteradatok
Főkarakter: Kirageen Disra
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

chrisitantoth911021

Vissza az elejére Go down

Elhagyott szurdok - Page 2 Empty Re: Elhagyott szurdok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 27 Feb. 2018, 09:02Az új világ

Elhagyott szurdok, Tatooine


Résztvevők: Kaylyn Ashanté Rix és Kirageen Disra hadnagy


Végül mind a ketten belementek abba, hogy beállnak a birodalomba és folytatják a szolgálatot, csak épp egy másik világban. Igazából nagyon más lehetőségük nem is nagyon volt, ezzel járhattak a legjobban.
- Nagyszerű – mondta a nő. – Akkor köszöntöm önöket, mint a Birodalom legújabb polgárait. Kint a katonák elkísérik önöket a szállásukra, ahol ruhákat is találnak, a fegyvereiket, felszereléseiket visszakapják. Ha akarják körbenézhetnek majd a hajón is egy droid körbevezeti önöket. Innen Dromund Kaas-ra megyünk, ahol még a hivatalos dolgokon át kell esniük, mint rendes orvosi vizsgálat, felmérők, utána megtörténik a beosztása hadnagy, Lady Kaylyn pedig eldönti, hogy mihez is akar kezdeni.
Közben a nő már felállt a helyéről, az ajtón pedig egy tiszt lépett be.
- Kérem kövessenek! – mondta.
Ha a páros ment vele, akkor pár szinttel lejjebb a tisztek szállásánál kaptak egy közös lakrészt. Középen egy nagy nappali, vagy társalkodó helység volt, ebből nyílt két oldalra egy-egy tágasabb hálókörlet, benne íróasztallal és székekkel, ággyal, tárlóval és innen egy-egy fürdő is nyílt. A felszerelésük valóban már itt volt, ahogyan több féle ruha is, egyszerű utcai viseletű, de birodalmi egyenruhák is. A tiszt itt elköszönt, de előtte még aktivált egy protokoll droidot, ami a páros segítségére lesz majd. Ezzel pedig távozott is, magára hagyva a párost.


Elhagyott szurdok - Page 2 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új világ
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jedi


Játékostárs(ak) neve: Kirageen Disra / Balfasz Hadnagy


~ Helyszín: Elhagyott szurdok, Tatooine ~
kép:
Elhagyott szurdok - Page 2 38MpRb1

Nem mintha lett volna választásunk ezt mind a ketten tudtuk, de abban teljesen biztos voltam, hogy nem akarok sith lenni, szóval ha lehet a sith rendhez való csatlakozást kihagytam. Nem tudtam, hogy akkor azonban mennyire boldogulhatok ennek a birodalomnak a berkei között.
- Én is elfogadom a csatlakozást – mondtam.
Hogy micsoda?! Felvont szemöldökkel fordultam fel, ha nem lett volna itt a nő, akkor tuti, hogy felképelem. Levetkőztetett?! A saját ruhámban tértem magamhoz, így erről semmit sem tudtam, de mégis… hogy volt bátorsága?! Kétlem, hogy olyan rémesen rossz lett volna a helyzet, hogy így kelljen tenni.
- Akkor köszönöm – préseltem ki magamból.
Ahogyan űrnőnek szólított elfintorodtam, elsőre talán vicces volt, hogy ilyen is lehetek, de másodjára már nem. Magányos farkas voltam, nem pedig uralkodó, vagy politikus. De nem szóltam rá, ellenben örültem, amikor végre mehettünk innen. Követtem a tisztet egészen a szállásunkig. Legalább jól fognak minket tartani, még a Chimaera-n sem volt ennyire jó körletem, mint itt. Ennek ellenére hiányzott az ismerős személyek látványa, a megszokott banner, szimbólum, bár még úgysem voltam olyan sokat ott sem. Mintha áthelyeznének máshova, csak épp azokat sem láthatod, akik számítanak neked, vagy fontosak. Ha már ketten vagyunk, akkor fogok megszólalni.
- Nem leszek úrnő, sem Lady – mondtam Kirageen-nek komolyan. – Az nem én vagyok… te mindig is magasabb rangú leszel nálam, származásban is. Te egy moff fia vagy, én egy senki. Nem áll szándékomban a sith rendhez csatlakozni, én egy erőhasználó fejvadász vagyok, vagy egy katona. Ha lehet, akkor továbbra is ez akarok maradni. Semmi több… Jól érzem magam így, nem akarok az lenni, ami nem vagyok…
Talán kicsit túlságosan is komolynak hangoztam a megszokott én stílusomhoz képest, egyelőre még nem tudtam azonban hova tenni ezt a helyzetet. Meditálnom kellett volna ezen, hogy helyre tudjam tenni a dolgokat magamban.

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elhagyott szurdok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3902
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 203
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott szurdok - Page 2 Empty Re: Elhagyott szurdok

Témanyitás by Kirageen Disra on Vas. 04 Márc. 2018, 02:51

- Öhm, Kay, nézz csak körül...
Huppantam le a közös társalgó egyik székére, kihagyva a szobámba való beviharzást, pedig most ahhoz lett volna a legnagyobb kedvem. Lábamat rögtön felpakolva az asztalra próbáltam kényelembe helyezni, miközben a nőre néztem.
- Látod erre felé az én drágalátos apucimat? Mert amikor én legutóbb körbe néztem, egy másik világban voltunk, ahol én meg sem születtem, sem a drágalátos apuka meg anyuka. Nem vagyok én itt senki sem. Az egyedüli, aki most kettőnk közül számít valamit, az Te vagy az átkozott Erő miatt, ami ide hozott minket, a bánatos fenébe is. Szóval most Te vagy a porondon, Kaylyn Úrnő. Én csak egy egyszerű kis senki vagyok. Ja, meghagynak hadnagyi beosztásban, de szerinted ez számít majd valamit is? Szerinted a katonák hogy néznek majd akkor, amikor egy másik valóságból ide pottyant korcs akarja átvenni az irányítást felettük? Neeem...én csak egy baka vagyok itt. Téged viszont meg fognak környékezni, és hidd el, még ha azt is mondod, hogy nem csatlakozol a helyi Sith-ekhez, előbb-utóbb valahogy belekényszerítenek téged. Én pedig csak egy bábú vagyok ebben a játszmában, amivel közel akarnak kerülni hozzád. De még szerencse, hogy Te rühelsz engem, így legalább átkozottul nem tudnak ellened felhasználni. Most pedig, megyek és ledőlök pihenni...átkozottul fáradt vagyok.
Azzal már indulok is a szobám felé, önkényesen kisajátítva egyet.Felszerelések:
 • E-5s mesterlövész puska vállra akasztva
 • 2 db. EC-17 könnyű pisztoly oldaltáskákban
 • Vibro kés csizma s zárába csúsztatva
 • Könnyű harci páncél
  • Mozgásérzékelő szenzor
  • Elsősegély kiegészítés
Kirageen Disra
Kirageen Disra
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 28.
Age : 28
Tartózkodási hely : ahova beosztják

Karakteradatok
Főkarakter: Kirageen Disra
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

chrisitantoth911021

Vissza az elejére Go down

Elhagyott szurdok - Page 2 Empty Re: Elhagyott szurdok

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 05 Márc. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új világ
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jediJátékostárs(ak) neve: Kirageen Disra / Balfasz Hadnagy


~ Helyszín: Elhagyott szurdok, Tatooine ~
kép:
Elhagyott szurdok - Page 2 38MpRb1

A szavaira önkéntelenül is elvigyorodtam.
- Ami azt illeti, soha sem láttam az apádat, így ha itt állna sem ismerném fel.
Próbáltam egy viccel elütni a dolgot, de annyira nem sikerült. Szerencsére azért a legsz*rabb helyzetet is jól tudtam kezelni és Kirageen szavai emlékeztettek erre. Ha ügyesek vagyunk, márpedig én általában átkozottul az vagyok, akkor még remekül is kijöhetünk ebből.
- Abban biztos vagyok, hogy én nem fogom hangoztatni, hogy honnan jöttem és biztos vagyok benne, hogy kapunk új papírokat, új hátteret. Elsüllyedni nem fogunk, szem előtt fognak minket tartani, hogy lássák miként reagálunk erre a helyre, az egészre. Thrawn is ezt tette velem. Valószínűleg egy peremvidéki bolygóról áthelyezett tiszt leszel… esetleg mind a ketten olyanok, akik a köztársaságból dezertáltunk, mert elegünk van belőlük. Ez a mi időnkben… a mi világunkban sem volt ritka. Esetleg valamilyen hírszerzők voltunk és ott teljesítettünk szolgálatot és most hívtak haza. Még jobban is kijöhetsz belőle, mint amiatt morognak, hogy apád miatt vagy ott a hol.
Vettem egy mély levegőt és úgy folytattam miközben felvettem a fénykardjaimat az asztalról és azokra pillantottam.
- Egy baka, aki olyan technológiákat ismer és tud adatokat adni nekik, amik itt nem léteznek – tettem hozzá. – Még ha csak vázlatosan is tudod elmondani nekik azt, hogy mi fán termett az első, vagy a második Halálcsillag, lehet, hogy pillanatok alatt admirális leszel…
Lehet, hogy megkörnyékeznek, de én hű vagyok az elveimhez és gerincem is van, ami az utálást illette…
- Azért mentettelek meg a Csillán az életem kockáztatásával, mert rühellek, ugye? – kérdeztem. – És azért is csókoltalak meg, mert úgyszintén rühellek…

Az út szerencsére nem tartott túl sokáig még úgy sem, hogy időközben meg kellett állnia a cirkálónak valahol jó fél napra. Alig egy napon belül a hajó megérkezett a Birodalom „fővárosába”, Dromund Kaas-ra. Ott a páros először még a bürokrácia útvesztőjében vett részt, adatokat vettek fel tőlük, orvosi vizsgálat és minden efféle apróság. Ami talán kellemes meglepetés lehetett, hogy egy lakást is kiutaltak nekik, nem csak átmenetileg, hanem véglegesen kapták meg a hatalmas, inkább lakosztálynak tekinthető lakást, ahova repülő járművel vitték el őket, amint végeztek a városban.
Az eredményeket és beosztásokat pár héten belülre ígérték nekik, addig is, mint állampolgárok szabadon mozoghattak a fővárosban és környékén. Mivel máshol nem igen volt lakott település a bolygón, így nagyon nem volt hova menni, de ha el akartak menni feltérképezni a helyet, akkor megtehették.


//Folytatás: Kaylyn és Kirageen lakása//

//Ezért a pár sorért nem írtam külön KM részt is Smile
//Szóval a kérdés, hogy folytassuk-e most, vagy mondjuk, hogy akkor vége az első kalandnak és a szokásos bővítés után, amit kalandok után kell írni X héttel később vagyunk és kezdjük a következő kalandunkat. Rád bízom, hogy a lakás végignézése ezen kaland legyen-e még, vagy nem szükséges Smile //

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elhagyott szurdok - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3902
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 203
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elhagyott szurdok - Page 2 Empty Re: Elhagyott szurdok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.