A Kerék űrállomás

Go down

A Kerék űrállomás Empty A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Dec. 2018, 08:45

A 15-16. szektor határához közel (Tatooine és az Örök birodalom közti terület) egy nagyobb, furcsa elég ősi (pár ezer éves) űrállomás is működik, a Kerék.

Az űrállomás teljesen automatizált, a droidok magukat fejlesztik, gyártják stb., (ez általam mesélt későbbi kalandhoz lényeges) az itt élők nem is látják őket.
Az űrállomás elég nagy és a hely érzi valahogy, ha valaki ellenséges szándékkal jön – ami az állomást bántaná –, azt nem is hagyja leszállni. Ellenben a hely a békés utazókat, kutatókat nagyon szívesen látja.
Itt nincsenek kaszinók, se egyebek, a béke szigete igazából, elég sok kutató állomás van rajta, de nem is emiatt meglepő a hely. Teljesen önellátó egy csoportosulásnak köszönhetően.
Ők magukat az Erő, vagy Egyensúly Gyermekeinek nevezik, egy nagyjából 30.000-50.000 fős kolóniájuk él az űrállomáson (ami egyébként 300.000 főt simán eltart). Azért érdekes a nevük, mert nem erőhasználók.
Ők egykor nomád, békeszerető, vallásos csoport, akik nem használnak technológiát már nagyon régóta. Régen évszázadokig laktak egy bolygón, amit a háború elpusztított, utána vándorlásba fogtak, mígnem megtalálták ezt a helyet és birtokba vették.
Nagyon sok legelőt hozott nekik létre a bázis, így földet művelnek és állatokat (főleg nerf-eket) tenyésztenek. Szóval az űrállomás egy része olyan, mintha nem is űrállomás lenne, hanem egy bolygó, egy gigantikus biodome. Az Erőben hisznek és hozzá imádkoznak, az entitáshoz, amihez tartozik, amiből jön. Bárkit, aki a békét, megvilágosodást keresi befogadják, így a háborúban elég sokan érkeztek hozzájuk. Olyanok, mint az amish-ok, csak sok fajjal.
Elszigetelten élnek, nem sűrűn érintkeznek az űrállomás többi részével. A körgyűrű az ő részük, a belső részeken vannak a tudósok, itt van kantina, szórakoztató helyek is stb, azaz normális élet. Valamilyen szinten az alvilág is, addig, amíg nem akarnak és nem tesznek kárt az űrállomásban.
A Kerék űrállomás WBndAGP
A Kerék űrállomás QO43AbO
A Kerék űrállomás ROGEjhN

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kerék űrállomás 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 05 Dec. 2018, 07:03

FORGÓTŐKE

Idő: 1. nap
Helyszín: A Kerék űrállomás
Feladat: Nyomozás a halálok ügyében / Megmenteni a lányt
Résztvevők: Silhana Lolaes'ra, Freya Essia Sagan


A Kerék űrállomás QYcDKzU

Essia újabb küldetése ezúttal egyenesen a szenátustól jött, akik felkérték a Jedi Rendet, hogy segítsék ki őket. Ez azért volt elkerülhetetlen számukra, mert máskülönben a Köztársaság nem indíthatott nyomozást a halott kutatójuk ügyében. A haláleset olyan helyen történt, ahova katonákat érthető okokból nem küldhettek, és a civil erőknek nem volt hatáskörük. A padawan a Kerék névre keresztelt űrállomásra kellett ellátogasson. Az űrállomás belső részénél dokkolt a hajója, és mire kiszállt két üzenet is várta. Az egyiket az űrállomáson tartózkodó köztársasági tudósok egyikétől kapta, akivel az állomás kantinájában kell találkoznia, és aki a segítségére lesz a nyomozás alatt. A másik üzenet is ehhez volt köthető, de az sokkal elszomorítóbb volt, mégpedig, hogy azalatt a két nap alatt, mjg errefelé utazott újabb haláleset történt, vagyis újabb köztársasági tudós vesztette életét.
A kantinába való belépést követően rögvest vele, vagyis a bejárati ajtóval szembe, az egyik asztalnál egy nőt vehetett észre. Hosszú fehér haja volt és szép nőies arca, akár egy modellnek, habár ettől némiképp elütött a világoslila színű páncél, amit viselt. Egyedül a sisakja hiányzott, ami ott pihent mellette az asztalra letéve, de az mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy egy mandalóriai harcosról van szó.
Az egyik kezét az asztal alatt, a másikat a poharán tartotta miközben tüzetesen megnézte magának Essiát. Ez nagyjából olyan érzést keltett, mintha nagy teljesítményű szkennerrel vizsgálnák át teljesen. Az egész végén egy tizedmásodpercig olyan arcot vágott, mintha valami nagyon rossz illatút szagolt volna, majd figyelmét visszafordította az italára. A helységben érezhető volt a feszültség, amit az itt levőkben valószínűleg a nő jelenléte válthatott ki, hisz tényleg olyan benyomást keltett, mint egy királynő. Egyedül a barista volt nyugodt, de droid lévén ez érthető is volt.
- Üdvözlöm a Kerék katninájában. Mit parancsol? Vagy esetleg óhajtja, hogy ajánljak valamit? - fordul Essia felé a droid amennyiben a bárpulthoz lép, vagy elég közel ér ahhoz. A tudósnak, akivel találkoznia kell, egyelőre nyoma sincs.

A Kerék űrállomás QAKHPci

A Renliss fejvadász céhet az Atrisia-i nemesség feje, Tching császár, kereste fel. A hónapokkal korábban szerzett hírneve miatt egyenesen Silhanát kérte, mint az a személy, aki elvégzi a feladatot. Néhány nappal korábban elrabolták a lányát, Oeana Tchinget, és váltságdíjat követelnek érte, amit egy hét múlva kell átadjanak. Mivel a lánya életének érdekében saját erőit nem küldhette, ezért fogad fel fejvadászt. Az emberei annyit kiderítettek, hogy a rablók a lánnyal együtt a Kerék nevű űrállomás külső gyűrűjében rejtőztek el a csere napjáig. Sil feladata, hogy még a csere napja előtt megtalálja őket, kiszabadítsa a lányt és likvidálja az emberrablókat.
Az űrállomásra két napi utazás után érkezik meg és nem kis meglepetés lehet számára a belső rész után, ahova először érkezik meg, a külső gyűrű. A nő számára őrültnek tűnhetnek az itt élők, akik közel sem modern környezetben élnek, és bár egyikük sem erőhasználó, de mind az Erőhöz imádkoznak. A nő pedig egy ilyen faluba érkezve kell megtaláljon egy lányt, akiről csak egy fényképe van, és az elrablóit, akiknek pontos kiléte ismeretlen.
A falu több, egyszintes, házból áll. Van egy kisebb, leginkább kávézóra hasonlító, "kocsma" épület, ahol teákat és kávékat szolgálnak fel. Ezen kívül van egy főtér, ahol kisebb csecsebecséket, ruházati cikkeket és hasonlókat lehet vásárolni, bár inkább cserekereskedelemmel, mintsem credittel, valamint egy nagyobb dombon található egy talá szentélynek nevezhető építmény, ami az imádkozás központi és társas helye.


_________________
A Kerék űrállomás 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

A Kerék űrállomás FUn312o
A Kerék űrállomás 6fZaEMM
A Kerék űrállomás EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 06 Dec. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Egyensúly gyermekei
Silhana Lolaes'ra
Angyalarcú gyilkos, fejvadász, Renliss-ház, Fejvadász céhJátékostárs(ak) neve: @Werda

A Kerék űrállomás TjT8eew
A Kerék űrállomás NNQmJin

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: -
Egyéb információk:


//Előzmény: Árnyékváros//

A feladat kísértetiesen emlékeztetett a legutóbbira, ahol végül egy halott hercegnőnk volt a birodalmiak miatt. A váltságdíj jó, legalább is addig a pontig általában, amíg ki nem fizetik, ezért nem szabad fizetni. Mert attól kezdve nincs szükség a túszra, ha addig nem ölték meg, akkor utána biztosan. De most talán még volt esély arra, hogy ki legyen szabadítani, főleg, hogy most nem voltak inkompetens birodalmiak, akik elrontsák a feladatot. A Kerék; nem ez az első eset, hogy ide kellett jönnöm, már jártam itt korábban, igaz nem a külső részén, hanem a belső technológiailag fejlett részen. Sok személy szokott itt elbújni, hogy eltűnjön később, vagy akár marad is.
A megérkezésem után az egyik terminálról igyekeztem lementeni mindent, amit csak lehetett és hivatalosan leszedhető volt. Az információk alapján a külső gyűrűre kellett menni, aminek a kinézete egyszerre volt lenyűgöző és nem is tudom, hogy minek neveztem volna. természetesen hallottam a meséket, történeteket, hogy az Egyensúly Gyermekei milyenek, de akkor is, akkor nem a saját szememmel láttam, így megdöbbentő volt. Nem igazán értettem, hogy miért mondott le bárki önként a technológiáról. Nem is beszélve arról, hogy az Erőhöz imádkoztak. Ha még valamilyen elfuserált jedik lettek volna, vagy ehhez hasonló, akkor megértem, de így?
Nem számít, megékeztem a faluhoz, aminél körbe is néztem, sikerült felmérni, hogy mekkora és milyen dolgok vannak benne. Mivel nem igazán akartam feltűnő lenni – a kinézetemen felül, bár reméltem, hogy mások is vannak külvilágból, akik ide jönnek már csak látványosságból is – így nem a kantinában, kocsmában akartam kérdezősködni. A templom, imádkozó hely felé vettem az irányít, ha odaérek, akkor ott igyekszem megérdeklődni, hogy van-e bármilyen pap, vagy papnő, vallási vezető, esetleg valami öreg, bölcs itt a faluban, mert szeretnék vele beszélni.
Ő talán tudott volna segíteni és talán a szája sem jár el, hogy kutatok valaki után.

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás 9lW3VL0 A Kerék űrállomás XAAerny A Kerék űrállomás DOzYLQW A Kerék űrállomás QsuE54T A Kerék űrállomás 4l1EFtQ A Kerék űrállomás IefTmih
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A laborok titka
Freya Essia Sagan
Jedi padawan, sentinel (őrszem), parancsnok


Játékostárs(ak) neve: @Werda

A Kerék űrállomás UGipv2d
A Kerék űrállomás 1lyUlTf

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: Köztársasági tudósok
Ellenségek: Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője
Egyéb információk:


Mint mindig, amikor Essi saját feladatot kapott, amit a mestere nélkül teljesíthetett nagyon lelkes volt. Ez most sem volt máshogyan. Majdnem a Csillagköd másik végére kellett jönnie Corsucantról. Egy hagyományos jedi vadászt hozott el, egy hozzá tartozó asztrodroiddal egyetemben. Az űrállomásról már hallott, de még soha sem volt itt korábban, a feladatát pedig megértette, mit a Tanácstól kapott. Egy gyilkosságot kellett kivizsgálnia. A dokkolás után kiszállt a hajóból és két üzenetet kapott. Az egyik eléggé jó volt, hogy nem egyedül kell lennie, mert valaki segíteni fog neki és vele kell majd találkoznia. A másik viszont elszomorító, hogy egy másik gyilkosság is történt. Remélte, hogy hamar pontot tehet az ügy végére. A landolás után az egyik terminálhoz igyekezett odamenni, hogy rácsatlakozzon és lementse a megszokott adatpakkot, helyi térképek, általános ismeretek, törvények. Ha ez sikerült, akkor ezen lementett adatok segítségével igyekszik eljutni a megadott cantinába.
Ott elsőként egy nő szúrt szemet neki, hófehér hajjal, gyönyörűen nézett ki, a lilás-fekete színű páncélja pedig egyértelműsítette a lány számára, hogy Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője volt az. Essi teste ugrásra készen feszült meg, ahogyan a nő végig nézett rajta. Noha neki nem volt még korábban összetűzése a mandaloriaiakkal, de pontosan tudta, hogy miként viseltetnek a jedik irányába az egymással vívott háború miatt. Bízott benne, hogy nem lesz semmilyen harc, vagy ehhez hasonló, és nem is lett, a nő undorodva fordult el tőle, amikor valószínűleg ténylegesen megállapította, hogy Essi jedi. Itt megfordult a fejében, hogy lehet, hogy álcázóval kellett volna jönnie, de már nem számított.
Közben oda igyekezett sétálni a pulthoz, ahol a droid meg is szólította, a tudóst nem látta egyelőre.
- Egy pohár vizet kérek csak, semmi mást, köszönöm! – mondta udvariasan.
Közben, ha tud, akkor leül és egy rövid szöveges üzenetet próbál a Coruscanti Jedi templomnak küldeni ezzel a szöveggel.
”Megérkeztem a Kerék űrállomásra, valamiért itt tartózkodik Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője is. Sagan vége!”
Ha megkapja a vizet, akkor belekortyol és nézelődik a kantinában, várja a kapcsolatát.

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás Kznmuer A Kerék űrállomás PWnOKFs A Kerék űrállomás RMXpQ4X A Kerék űrállomás OBCSpZN A Kerék űrállomás QwO4GV2 A Kerék űrállomás VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kerék űrállomás 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 15 Feb. 2019, 23:03

FORGÓTŐKE

Idő: 1. nap
Helyszín: A Kerék űrállomás
Feladat: Nyomozás a halálok ügyében / Megmenteni a lányt
Résztvevők: Silhana Lolaes'ra, Freya Essia Sagan


A Kerék űrállomás QYcDKzU

- Ha gondolja rendkívül finom koktéljaink is vannak. - ajánlotta a pultos droid a víz felszolgálása után, feltehetőleg bele volt programozva, hogy reklámozza őket, vagy legalább a figyelmet felhívja rájuk.
"Rendben, Sagan. Kerülje a konfrontációt a mandaloriaival, és értesítsen, ha a halálesetekről megtudott valamit." - A Jedi Templom elég hamar választ is küldött a tőle kapott üzenetre, jelentésre.
Néhány percet kellett várakoznia még, közben a mandaloriai nő elhagyta a helységet és még néhány személy érkezett. Végül, egyszer csak, egy lila bőrszínű nautolán nő lépett be, fekete ttesthez simuló ruházata volt, és egy kissé szakadt, fehér, bő toppja. A kezében pedig egy datapadot fogott.
Unott képpel igyekezett átvágni a termen, de egy nagydarab férfi, feltehetőleg katona vagy zsoldos, italával a kezében nekiment és feltartóztatta ezzel. Az innivaló szerencsére elkerülte, de olyan rondán megnézte a férfit, hogy az még csak bocsánatot se mert kérni, csak fülét-farkát behúzva odébb állt.
- Hali. Maga a jedi akit kiküldtek, igaz? A nevem Asas Luts. Melyik szerencsétlennel akarja kezdeni? - a datapadot az övén levő tartóba csúsztatta és a jobb kezét lazán Essia felé nyújtotta kézfogásra. A lekkui egy része össze volt fogva a háta mögött, egyeseken fehér csíkminta is volt, az egyiken pedig kötések is voltak. A szemei fehérrel kicsit ki voltak sminkelve, a bal szemének aljától az álla aljáig pedig egy jól látható heg húzódott. Így közelről látszott, hogy elég jól karban tartja a testét.

A Kerék űrállomás QAKHPci

Természetesen nem Sil volt az egyetlen twi'lek vagy nem emberi fajba tartozó, így a kinézete nem keltett feltűnést az emberek között. A templomhoz, ahová el akart jutni, egy dombra kellett felmenni, meredek lépcsőkön. Ezt feltehetőleg azért így alakították ki, hogy az azt megmászó hívek közben magukba fordulhassanak, vagy csak szimplán szadista volt az építész.
Az épületbe belépve egy eléggé puritán kialakítású, tágas belső teret láthatott maga előtt padsorokkal, gyertyatartókkal és különböző szimbólumokkal ellátott szőttesekkel. Mindössze egy elég nagy darab, őszhajú férfit láthatott bent, az egyik első padban ülve, fejét a kezeire hajtva. Ha közelebb ment, akkor néhány padsorral odébb már halhatta, hogy mormol valamit az orra alatt magának. Egész közelről már látható volt, hogy olyan 50-60 év közötti, fekete reverenda szerű ruhát visel és hosszú fehér sálat.
- Üdvözöllek, gyermekem. Miben segíthet neked ez az öreg szolga? - fordult felé a férfi, ha Sil ráköszönt, jelezte ottlétét valahogy, vagy a mormolás befejeztével észrevette őt a férfi. Fiatalabb korában nagyon jóképű lehetett, bár most sem panaszkodhatott, kék szemei pedig elég áthatónak tűntek. Lehet tudta, hogy a nő külsős, vagyis nem azért van itt, hogy a népesség tagja legyen, de ha így is volt, ennek semmi jelét nem mutatta.


_________________
A Kerék űrállomás 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

A Kerék űrállomás FUn312o
A Kerék űrállomás 6fZaEMM
A Kerék űrállomás EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 17 Feb. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Egyensúly gyermekei
Silhana Lolaes'ra
Angyalarcú gyilkos, fejvadász, Renliss-ház, Fejvadász céhJátékostárs(ak) neve: @Werda

A Kerék űrállomás TjT8eew
A Kerék űrállomás NNQmJin

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: -
Egyéb információk:


Amiatt már biztosan nem leszek feltűnő, hogy twi’lek vagyok, így marad az, hogy a páncélom miatt szúrhatnak ki, ha mások nem mászkálnak effélében, bár úgy véltem, hogy még ez sem nagyon lehet az. Hiszen vértezetet, testpáncélt és egyéb páncélt is nagyon sokan szoktak hordani. Így még reménykedhettem. Sikerült megtalálni azt a helyet, ahonnan eljuthatok a templomhoz, azonban az, hogy miként jutok oda… nos annál igencsak a sírás kerülgetett. Ahogyan elnéztem a lépcsőket két dolog jutott eszembe. Ha igazak a pletykák a helyről, az űrállomás egy szadista, vagy pedig mire felér valaki teljesen megtisztul és megbán mindent…
Néhány pillanatra még az is megfordult a fejemben, hogy háti rakétával kellene felmenni, de végül elvetettem az túlságosan is feltűnő lett volna. így maradt a lépcsőzős, aminél végtelenül hálás voltam a munkámért, így fitt voltam és nem haltam meg a felénél, hanem sikerült felérnem. Nem tagadom, hogy azért ki kellett odafent fújnom a levegőt egy kicsit, de már egyenesben voltam. Majd a lefele út lesz még kellemes. Így végül bementem a templomba, ami meglehetősen archaikus volt, mint a falú, amiben a helyiek élnek. Saját magam nem hittem semmilyen istenségben, így nem is nagyon jártam még ilyen helyen korábban. Egyáltalán illetlennek minősült az, hogy én így sisakban voltam itt? Egy férfit láttam csak odabent, mivel láthatóan elfoglalt volt, így csak közelebb mentem hozzá, így már hallottam azt is, hogy mormolt magában. Úgy véltem, hogy imádkozhat.
Ezért, meg mert úgysem siettem nagyon, hagytam, hogy befejezze amit csinál, nem akartam megzavarni benne. Közben felmértem, már idősebbnek tűnt, még mindig jó kiállású és karizmatikus férfi. Végtére is egy papnak, vagy efféle személynek annak kell lennie, nem? Ha úgy láttam, hogy befejezte azt, amit csinált, akkor hívom csak fel halkan magamra a figyelmet egy kis köhögéssel. Ha már felém fordult, akkor szólalok meg.
- Üdvözlöm, Silhana Lolaes'ra vagyok, fejvadász – mutatkoztam be. – Azért jöttem el önhöz, mert úgy vélem, hogy ön papként közel áll a településen élőkhöz és ismerheti őket. Egy fiatal hölgyet keresek, akit egy, vagy több személy hozott ide a közelmúltban az akaratán kívül. Őt szeretném épségben hazajuttatni, mert akik idehozták ártani akarnak neki. tudna nekem ebben segíteni, hogy megtalálhassam mielőtt túl késő lenne?

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás 9lW3VL0 A Kerék űrállomás XAAerny A Kerék űrállomás DOzYLQW A Kerék űrállomás QsuE54T A Kerék űrállomás 4l1EFtQ A Kerék űrállomás IefTmih
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A laborok titka
Freya Essia Sagan
Jedi padawan, sentinel (őrszem), parancsnok


Játékostárs(ak) neve: @Werda

A Kerék űrállomás UGipv2d
A Kerék űrállomás 1lyUlTf

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: Köztársasági tudósok
Ellenségek: Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője
Egyéb információk:


Essi remekül mulatott azon, amikor a droid alkohollal kínálta. Hozzá volt szokva, hogy nagyon sok helyen nem szoktak így tenni, mert fiatalnak néz ki. Persze voltak helyek, ahol a tulajdonosokat, droidokat mit sem érdekelte mindez és már fiatalabb kamasz korában is próbálkoztak mindezzel.
- Nem köszönöm, a víz tényleg elég lesz – mondta.
Biztosra vette, hogy a programozás miatt kérdezte a droid, de akkor is szórakoztató. Az üzenetet is elküldte és meglehetősen hamar kapta is a választ, amin elmosolyodott. Pontosan így akart tenni, esze ágában sem volt Beroya-val konfrontációt keresni. Egy ilyen kaliberű nővel szemben esélye sem volt, főleg ha a realitások talaján marad. Talán évek múlva, amikor jobban felkészült lesz, akkor, de most semmi képen. Így emiatt is könnyebbült meg határozottan, amikor a nő távozott a kantinából. Nem sokkal később egy furcsa nő jött be, már a színe is érdekes volt, nem látott még efféle árnyalatú nautolant a padawan. Figyelte, ahogyan nézelődött, majd nekiment valakinek. Remekül szórakozott a nő gyilkos tekintetén, hogy végül a férfi menekült el „fülét és farkát” behúzva. Igazából egy pillanatra sem gondolta, hogy hozzá jöhet a másik, így aztán kissé meglepetésként érte, hogy mégiscsak így volt. Természetesen felállt a helyéről, amikor a nő megszólította és jedi módra illedelmesen meghajolt felé.
- Igen, én vagyok, Essia Sagan padawan – mutatkozott be.
A meghajlás után a kézfogástól sem jött zavarba, elég sok időt töltött nem jedik körében, hogy tudja, hogy ez a megszokott. Így viszonozta azt és a határozottan, de nem erősen szorította meg a nő kezét.
- Üdvözlöm, örülök, hogy megismerhetem – tette hozzá.
Néhány pillanatig elgondolkodott, hogy melyik is legyen az, amelyikkel kezdeni akarja. A megfogalmazás azonban nem nyerte el a padawan tetszését, főleg, hogy ő maga minden élőt és holtat is tisztelt.
- Megkérhetném, hogy legyen olyan kedves és beszéljen tisztelettel az elhunytakról? Köszönöm! – mondta. – Kezdjük a régebbi áldozattal, ha megoldható.
Ha itt kapja az adatokat a datapadon át, akkor leül, hogy átnézze, de ha nem maradnak itt, hanem elindulnak, akkor követi a nőt.

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás Kznmuer A Kerék űrállomás PWnOKFs A Kerék űrállomás RMXpQ4X A Kerék űrállomás OBCSpZN A Kerék űrállomás QwO4GV2 A Kerék űrállomás VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kerék űrállomás 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Xeth E'ron Pént. 10 Május 2019, 13:59

FORGÓTŐKE

Idő: 1. nap
Helyszín: A Kerék űrállomás
Feladat: Nyomozás a halálok ügyében / Megmenteni a lányt
Résztvevők: Silhana Lolaes'ra, Freya Essia Sagan


A Kerék űrállomás QYcDKzU

- Bocs, de nem különösebben izgat, hogy halottként érdemelnek-e tiszteletet vagy sem. Különben is, önök nem azt mondják, hogy ilyenkor "egyesülnek" az Erővel vagy ilyesmi. - vonta meg a vállát a nautolán nő közben pedig a rágóból amit rágott egy kisebb lufit fújt, ami egy csattanással pukkadt ki.
- Akkor jöjjön utánam, ne kóboroljon el. - azzal sarkon is fordult és egyenesen az ajtó felé ment. Amennyiben Essia követte úgy előbb folyosók tömkelegén vezette keresztül, majd laborok következtek. Egy elsötétített labor bejáratánál állt meg végül. Még az üvegen keresztül sem lehetett sokat látni, mert eléggé igyekeztek elérni, hogy kintről ne lehessen belátni. Ekkor egy kódcilindert vett elő és azzal nyitotta ki az ajtót. Ő ment előre és felkapcsolta a villanyt. A labor állapotából ítélve látszott, hogy a halott tudós megpróbált ellenállni a támadójának, de nem sok sikerrel, amit mi sem bizonyított jobban, mint a holttest, ami nem messze az ajtótól feküdt, bár most egy fehér lepellel le volt takarva.
- Ő lenne az. Már akkor múmia volt, amikor megtalálták. Valaki megcsapolta rendesen. - adta át a terepet Luts Essia számára miközben nekidőlt az ajtófélfának és némán folytatta a rágózást.

A Kerék űrállomás QAKHPci

A fejvadász kérésére összevont szemöldökkel és ráncolódó homlokkal próbálta meg a pap felidézni a szükséges információkat. Ez persze néhány másodpercnyi csendet jelentett, ami a vége felé már-már kínosnak lehetett mondani.
- Sajnálatos módon ilyet nem tudnék mondani önnek, természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lehetséges, csupán nem hallottam olyanokról, akik akarata nélkül hoztak volna ide fiatal hölgyet. Az utóbbi időben több család is érkezett, talán több is, mint amennyit ön gondol. - szólalt meg végül miközben felállt ültéből. Így az is nyilvánvalóvá válhatott Sil számára, hogy a férfi jó pár centivel magasabb nála. - Elég sok kisgyerekes család is költözött be, nem tudom hogy ilyet keres-e. Olyan akiknél fiatal hölgy van, olyan fiatal felnőtt szerű és nem rég költözött be olyanról csak háromról tudok, de egyik sem tűnt úgy, hogy bárki elnyomásban szenvedne, vagy akaratán kívül lenne itt. - mondandója közben kimászott a padsorból és a fal mellett felállított egyik szekrényhez ment. Egy sötétbarna, masszív szekrény volt, alul három nagyobb fiókkal, felül pedig két kis ajtóval. Ezeket az ajtókat nyitotta ki, aminek köszönhetően láthatóvá vált a tartalma, ami több kisebb tároló és fiók volt, valamint egy írólapszerű dolog. Egy nagyobb felcsavart papírszerű dolgot vett el és leterítette az írólapra. Ha Sil közelebb ment, akkor láthatta, hogy ez egy térképszerű dolog akart lenni rajta a településsel, házakkal és nevekkel.


_________________
A Kerék űrállomás 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

A Kerék űrállomás FUn312o
A Kerék űrállomás 6fZaEMM
A Kerék űrállomás EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 11 Május 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Egyensúly gyermekei
Silhana Lolaes'ra
Angyalarcú gyilkos, fejvadász, Renliss-ház, Fejvadász céhJátékostárs(ak) neve: @Werda

A Kerék űrállomás TjT8eew
A Kerék űrállomás NNQmJin

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: -
Egyéb információk:


Tudtam, hogy nem túl kellemesek a kérdéseim, ilyen kérdéseknek senki sem örül, főleg nem egy ilyen békés és idilli helyen, mint ez volt, de muszáj volt megtennem. Egyelőre türelmesen várakoztam még a kellemetlen csendben is arra, hogy megkapjam a válaszokat. Nem mondhatnám, hogy különösebben meglepődtem azon, hogy nem nagyon tudott erre mit felelni. Ha tényleg nem önszántából is hozták ide a lányt könnyedén meg lehetett félemlíteni, vagy zsarolni, hogy teljesen nyugodtan viselkednek. Mondjuk a családja, vagy éppen szerettei életével. Ha pedig önmagától szökött meg, akkor maximum attól tart, hogy a hozzám félék megtalálják és hazaviszik. Szóval három olyan család, vagy csoport is van. Mondjuk én nem neveztem volna beköltözésnek talán a dolgot, mert csak rövid ideig akartak a tudomásom szerint itt maradni, de bizonyára voltak itt fogadók, vagy effélék is, ahol megszállhatnak az átutazók. Itt nem igen volt törvény, vagy járőrözés bármelyik frakció részéről, így teljesen ideális hely volt arra, hogy bújócskát játszanak a hozzám hasonlóval.
- Értem, ők gyaníthatóan csak ideiglenes átutazók, akik pár hetet töltenének itt és nem maradnának végleg - mondtam.
Figyeltem, amikor felállt és egy szekrényhez ment, ha nem zavarta, akkor én is odamentem, hogy megnézzem, hogy mit is csinál. Iratokat, aktákat vett elő, magamban mosolyogtam meg azt, hogy mennyire archaikus módon tárolják itt a dolgokat. Persze tudtam, hogy nem használnak technológiát, de akkor is furcsa volt ezt így látni.
- Esetleg ha mutatok a hölgyről képet, akkor az talán nagyobb segítség lehet önnek - hoztam fel.
Nem is tudom, hogy miért nem ugrott be mindez előbb, az első tiszteletköröket már le is zavarhattuk volna már. Ha megfelelt az atyának, akkor elővettem a holoprojectoromat és ugyan tudom, hogy nem szívleli a technológiát kivetítem a lány holoképét. Közben igyekszem figyelni az arcát, hogy felismeri-e és ha igen, akkor próbál-e átverni, vagy sem. Ha nem, akkor értelemszerűen azért a három családnak a lakhelyét jó lett volna megtudni, hátha valamelyiknél mégis fogva tartják, csak éppen még nem nagyon látta őt senki sem. Éppen azért, hogy ne derüljön ki a törvénytelenség…

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás 9lW3VL0 A Kerék űrállomás XAAerny A Kerék űrállomás DOzYLQW A Kerék űrállomás QsuE54T A Kerék űrállomás 4l1EFtQ A Kerék űrállomás IefTmihElőtörténet:
LINK

Kaland:
A laborok titka
Freya Essia Sagan
Jedi padawan, sentinel (őrszem), parancsnok


Játékostárs(ak) neve: @Werda

A Kerék űrállomás UGipv2d
A Kerék űrállomás 1lyUlTf

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: Köztársasági tudósok
Ellenségek: Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője
Egyéb információk:


A lány csak elmosolyodott, amikor a nő próbálta kioktatni arról, hogy a jedik miben is hisznek és mit tanítanak nekik.
- Az erőhasználók és erőérzékenyek egyesülnek az Erővel. De ők is tisztelet érdemelnek - felelte.
Ezzel egy időben javította is ki a másikat. Azt már most látta, hogy eléggé furcsa szerzet a nő, és ami a szívén, az a száján, heves vérmérsékletű. De mindez igazából nem zavarta, az ilyen személyek mellett lehetett a legjobban megtanulni azt, hogy miként is maradjon nyugodt valaki és higgadt. Mondjuk még mindig jobb társaságnak gondolta és vélte, mint ami Beroya aliit'alor lenne. Bólintott, hogy indulhatnak és követte is a másikat. Igyekezett a folyosókat is megfigyelni, hogy milyen is ez a hely, ritkán kerül valaki efféle különleges helyre, így kíváncsi volt. főleg, hogy csak annyit tudott a helyről, amit olvasott korábban. Végül pedig meg is érkeztek a laborokhoz, ott pedig egy sötétítetthez mentek. Még mielőtt belépett volna a helységbe igyekezett kinyúlni az Erőbe, hogy azzal is végigvizsgálja a környéket, érez-e magukon kívül mást itt, esetleg van-e odabent valaki, veszély fenyegeti-e őket.
Végül, amikor a másik nő felkapcsolta a lámpát, akkor lépett be ő maga is a helységbe. Azt rögtön látta, hogy a tudós nem adta könnyedén magát. érdeklődve figyelte, hogy mi is lett a tudós testével, be kellett ismernie, hogy nem sűrűn látott effélét még életében.
- Kamera felvételek vannak? - kérdezte.
Úgy vélte, hogy nem lesznek, de egy próbát megért. Közben igyekezett először végignézni a laboron, hátha ott lát valamilyen nyomot. Miről árulkodnak az összetört, levert tárgyak, ezek alapján igyekezett fejben rekonstruálni, hogy miként nézhetett ki a harc. Ezek után tér rá a testre, hogy megnézze milyen sérülések, dulakodás nyomok vannak rajta, esetleg különleges nyomok, amiket korábban még nem látott, bármi ami rámutathatott arra, hogy mi is okozhatta azt, hogy ilyen állapotba került a tudós.

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás Kznmuer A Kerék űrállomás PWnOKFs A Kerék űrállomás RMXpQ4X A Kerék űrállomás OBCSpZN A Kerék űrállomás QwO4GV2 A Kerék űrállomás VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kerék űrállomás 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 01 Jún. 2020, 18:18

FORGÓTŐKE

Idő: 1. nap
Helyszín: A Kerék űrállomás
Feladat: Nyomozás a halálok ügyében / Megmenteni a lányt
Résztvevők: Silhana Lolaes'ra, Freya Essia Sagan


A Kerék űrállomás QYcDKzU

Amikor Essia kinyúlt az Erőbe, akkor mindössze csak annyit tudott érzékelni, hogy valami zavar van benne, viszont ez nem az előtte levő laborból jött, és a pontos helyét nem tudta meghatározni.
Ha lennének, akkor nem hívtak volna ide, nem igaz? Kitörölték a felvételeket. - a nő hangja nem volt épp barátságos, és érezhetően megkérdőjelezte azt, hogy a megfelelő jedit küldték-e a feladatra, vagy úgy általában jó ötlet volt-e egy jedire bízni.
Ami a helyszínt és a testet illette, látható volt, hogy valaki gondosan odafigyelt a részletekre. A laborban a kárt nem dulakodás okozva, az szándékosan volt annak feltűntetve. A testen látható sérülések a végtagtörések voltak, azt, hogy ezeket halál előtt vagy után szerezte nem lehetett megállapítani. Ahogy a test mellett guggolt, Essia érezhette, amint megremeg a föld a talpa alatt, ami egy űrállomáson nem sok jót sejtetett, azonban reagálni már nem tudott erre, mert egy egészen más helyen találta magát. Körülötte teljesen fekete volt minden, viszont meglepő módon magat elég jól láthatta, mintha a teste egyedül napsütésben lenne. Ezután fagyos, hideg fuvallatot érzett a háta mögül, ami a ruháját és haját is megmozgatta, amikor pedig annak az irányába fordult, akkor újabb helyváltoztatás következett.
Egy bolygón volt, valahol a hegyekben, az égbolton a napként szolgáló csillagon kívül még két kisebb égitestet, holdakat láthatott. Az egyik hegycsúcsra a jedikéhez hasonló gyakorlópályát épített valaki, Essia is ezen találta magát. Rajta kívül három kisebb csoport volt még itt, köztük minden fajba tartozó egyedekkel.
Az egyik csoport különböző erőképességeket gyakorolt. Volt aki telekinetikát, volt aki gyorsítást, stb. Az egyik férfi meglepő módon erővillámokat gyakorolt, de egyáltalán nem látszott rajta, hogy sötét oldali lett volna.
A második csoport tagjai meditáltak egy togruta nő vezetésével. Talán ez a nő hasonlított kinézetre egy jedi mesterhez, de a "diákok" is túl idősek voltak ahhoz, hogy tanoncok vagy padawanok lehettek volna.
A harmadik és egyben hozzá legközelebb elhelyezkedő csoport egy fehér bőrű és fehér hajú nőt hallgatott. Az arcára az Aurabesh ábécé trill betűje volt tetoválva, vörös színű páncélt viselt, valamint ő volt az egyetlen akinél fénykardhoz hasonló szerkezetet látott.
Legyetek nyitottak. Hallgassatok az Erőre és a megérzéseitekre. A rakaták vadászok, könyörtelenek és nagy hatalommal rendelkeznek, de nem halhatatlanok. - magyarázta a nő, majd fegyveres bemutatót tartott a "diákjainak", amit aztán csoportos gyakorlás követett. Ezt Essia már gyorsított felvételként nézhetett végig, majd ismét minden teljesen fekete lett.
Elárultál, te nyomorult kis féreg! Gyenge vagy, és azt sem érdemled meg, hogy felfaljalak. Inkább elpusztítalak, hogy még csak egy porszem se maradhasson belőled! - Essia előbb a mennydörgő hangot hallhatta, majd a csillagokkal teli világűrben egy hatalmas rakatát láthatott maga előtt. A lény több százezer csillag nagyságával ért fel, közel sem olyan volt, mint a rakaták, amikről Essia tudhatott, és csak csoda volt, hogy a teret nem görbítette meg maga körül. A lány most annak a fehér hajú nőnek a testében volt, akit korábban látott. A rakatához képest akkora volt, mint egy rovar, vagy egy porszem. A lény felemelte a kezét és Essia úgy érezte magát, mintha valami belekapaszkodott volna a köldökébe és húzná lefelé egy siprálban. Több milliárd csillag kavargott körülötte, mígnem újra sötét lett minden.
Lövések hangját, droidok zaját és távoli kiáltásokat, sikításokat hallott. Ezután forróságot érzett, füst szagot, gáz szagát és sült hal illatát. Ha kinyította a szemét egy kicsit forgott vele a világ, de nem annyira, hogy rosszúl legyen tőle, viszont kellett párat pillogtatnia, hogy minden normális legyen.
A laborban volt, egy oldalára döntött asztal takarásába . A földön feküdt és a jobb válla fájt egy kicsit, ahol a ruhája is hiányzott egy foltban, és a bőre, valamint az anyag széle is meg volt pörkölődve. Nem messze tőle egy bogárra hasonlító, szétlőtt, droid darabjait láthatta. Ha felült, akkor észrevehette maga mellett a nautolan nőt, amint a fedezékből részben kibújva tüzel valamire a jobb kezében levő sugarpisztollyal. A nő bal oldala csúnya látvány volt. A vállától a kézfejéig, a háta és mellkasának azon része, valamint az arca csúnyán meg volt égve. Így pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy honnan ered a sült hal illata.

A Kerék űrállomás QAKHPci

A férfi csak bólintott, mikor Silhana felhozta, hogy mutat neki képet a lányról. A holoprojector, valamint a kivetítés, nem ijesztette meg, feltehetőleg látott már ilyet, vagy talan használt is, de az látszott, hogy viszojog tőle némiképp. Ettől függetlenül igyekezett megvizsgálni a képet amennyire csak tudta.
Sajnos nem mondhatom azt, hogy láttam már a hölgyet. Mindenesetre itt a három család címe és, hogy hol találhatja meg a házukat. Őszintén remélem, hogy sikerrel jár. - nyújtott at egy papírlapot a férfi és az arcan is látszott, hogy komolyan gondolja mindazt, amit mondott.
Viszont ekkor földrengés rázta meg a helyet és robbanást is hallhattak. Sil és a férfi is meg kellett kapaszkodjon, hogy el ne essenek. Az ajtó irányából Sil először jéghideg fuvallatot érezhetett, mintha egy hegytetőn lenne, aztán azt a meleg levegőt amit az újabb robbanások okoztak.
Segítenem kell! - kiáltott fel a férfi, amikor kintről kiáltások és sikolyok hallatszottak be és az egyik fiókból egy furcsa kis szerkezetet vett elő.
Sil látott már ilyet, egy fénykard colt, de az is látszott rajta, hogy nagyon régi darab lehet. Kifele futás közben a férfi be tudta kapcsolni, de azt még Sil, laikusként, is meg tudta állapítani, hogy a férfit sohasem képezték ki annak használatára, így nagy eséllyel több kárt okoz majd magának, mint bárki másnak.
Sil ha kimegy akkor odakint egy mészárlást láthat. A lakosok fegyvertelenek és védtelenek a rengeteg kis bogárszerű droiddal szemben, amelyek tüzet okadnak, és igazából egymásra sincsenek tűl nagy figyelemmel, így mikor valamelyik egy másik tűzvonalába kerül, akkor újabb robbanás következik.


_________________
A Kerék űrállomás 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

A Kerék űrállomás FUn312o
A Kerék űrállomás 6fZaEMM
A Kerék űrállomás EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 02 Jún. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Egyensúly gyermekei
Silhana Lolaes'ra
Angyalarcú gyilkos, fejvadász, Renliss-ház, Fejvadász céhJátékostárs(ak) neve: @Xeth E'ron

A Kerék űrállomás TjT8eew
A Kerék űrállomás NNQmJin

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: -
Egyéb információk:


Ugyan láttam, hogy a férfi nem örült a technológiának, ahogyan én sem annak, hogy mindezt rá kellett erőltetnem az illetőre, de sajnálatos módon nem nagyon volt más lehetőségünk. Mondjuk ha a lány nem magától ment el az elrablóival, akkor nem volt csoda, hogyha nem engedték, hogy sétáljon mindenfelé, azonban a három címmel és családdal máris előrébb voltam, mint amikor idejöttem.
- Hálás vagyok, már ezzel is sokat segített – mondtam és átvettem a lapot.
Legalább is nagyon reméltem, hogy így van és tényleg megyek ezekkel valamire. Hirtelen minden megremegett, ami egy űrállomáson nagyon nem volt jó, majd robbanásokat hallottam odakintről, arra kaptam a fejemet, hirtelen jéghideg fuvallatot éreztem. Tudtam, hogy ezt nem lenne szabad, hacsak nem ment tönkre a létfenntartás és nem… nem, akkor sem. Ha az űr hidege jönne be, akkor már semmilyen levegőnek nem kellene itt lennie, nemhogy az ezt követő forróság hullámnak. Valaki megtámadta az űrállomást, akkor mégsem lenne igaz a legendája, hogy megvédi azoktól magát, akik ártani akartak neki? A férfi ekkor kirohant egy ősrégi fénykarddal a kezében. Felsóhajtottam és széttártam a kezeimet.
- Miért kell mindig azoknak hősködnie, akik nem értenek hozzá? – kérdeztem.
Közben aktiválta is a fegyvert, de látható volt, hogy nem ért hozzá, azt hiszem, hogy búcsút fog mondani jobb esetben a kezének, vagy lábának, rosszabb esetben a fejének. Elindultam utána és próbáltam utána kiabálni.
- Tegye le azt a fegyvert még mielőtt megöli magát! – mondtam.
Odakint elég valószínűtlen látvány tárult elém az apró droidok láttán, amik egymást is felrobbantották, ahogyan a tűz elérte őket és ekkor robbantak. Még egy ok, hogy a hajóm droidján kívül miért is ne akarjak másikat. A jó szívem… nem hagyhattam, hogy az emberek meghaljanak. Igyekeztem körülnézni, hogy hova lehetne elcsalni itt a bogarakat a lakosságtól úgy, hogy biztonságban ki lehessen lőni őket, vagy pedig volt-e a közelben valamilyen légzsilip, hogy azon át kiszippantani őket az űrbe, ott aztán felrobbanthatták egymást minden gond nélkül.

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás 9lW3VL0 A Kerék űrállomás XAAerny A Kerék űrállomás DOzYLQW A Kerék űrállomás QsuE54T A Kerék űrállomás 4l1EFtQ A Kerék űrállomás IefTmihElőtörténet:
LINK

Kaland:
A laborok titka
Freya Essia Sagan
Jedi padawan, sentinel (őrszem), parancsnok


Játékostárs(ak) neve: @Xeth E'ron

A Kerék űrállomás UGipv2d
A Kerék űrállomás 1lyUlTf

Idő: Ismeretlen idő, 339.3 MU
Helyszín: Kerék Űrállomás, Határ (Ismeretlen Régió)
Cél / Feladat: Megtalálni a lányt
Szövetségesek: Köztársasági tudósok
Ellenségek: Sherrak Beroya, a Beroya klán vezetője
Egyéb információk:


A helységből még a belépés előtt nem érzett zavart az Erőben, de magán az űrállomáson igen. azzal most nem tudott foglalkozni, mert ez volt a fontos most. A nő továbbra sem volt túl készséges, hanem egyenesen bunkó volt, de ezt Essia nem vette magára, hanem továbbra is kedves és figyelmes maradt, mint előtte.
- Attól még hívhatnak Jedit, de felteszem önök között nem volt senki, még egy droid sem, aki képes lett volna a felvételeket helyreállítani – mondta.
Nem szurkálódásnak szánta, csak tényként kérdezte/mondta mindezt. A labor beszédes volt a lány számára, később tették ilyenné a helyet és nem pedig a gyilkosság közben dúlták szét. Valaki figyelt a részletekre. Ezeket hangosan is megjegyezte a másiknak, várva, hogy erre ők rájöttek-e, vagy újdonság a számára. Most itt helyben nem tudta megmondani a testen a végtagtöréseket, ahhoz jobb labor kellett volna, hogy megnézzék ezt a csontvelőnél, vagy magában a csontban. Úgy megállapítható volt, hogy halál előtt, vagy utáni sérülések voltak. ekkora azonban hirtelen megremegett alatta a talaj. Próbált volna felállni a guggolásból, ám egy Erőlátomás miatt már nem tudta megtenni. teljesen sötét volt, csak saját magát vette körbe a fény, mintha nap lett volna, de lehetségesnek vélte, hogy a világos oldal ereje volt az, ami világított. A hidegre kissé összerezzent, arkániai révén jól bírta és szerette a hideget, de ez váratlan volt és odakapta a fejét, ezzel egy időben pedig meg is pördült. A hegyet, ahol volt nem ismerte meg, egy bolygó lehetett két holddal, vagy legalább is ennyit látott itt. Egy elég általános – jedik által is használt – leszállópályán volt. három csoportot látott innen, az első egy megszokott gyakorló csoport volt, bár elég furcsa volt az erővillámot gyakorló alak. Nem ítélte el, tudta, hogy léteznek szürke jedik, akik mindkét oldalt használják és nem buknak át a sötét oldalra, se teljesen a fénybe. A mestere is inkább ilyen volt, szürke, nyakig. Ezért, amit látott az alapján egy szürke jedi csoportosulásra gondolt. A második csoport meditációval foglalkozott, itt is voltak túl idősek, ami csak jobban megerősítette abban, hogy egy szürke csoportot láthat. A harmadik csoport a rakatákról beszélt, ebből gyanította, hogy a múltat láthatja, mert a rakaták tizenötezer éve nem voltak „játékban” és a fénykardszerűség is túlságosan archaikusnak hatott ahhoz képest, ami a modern időkben használnak.
Újabb váltás jött, most a trill betűs nő testében volt, hatalmas, gigantikus rakatát látott. Úgy vélte, hogy közel sem volt ekkor, csak a nő félhetett tőle annyira, hogy ilyennek látta. A rakata szavai tényleg ezt támasztották alá, megannyi csillagot is látott, majd újabb váltás. Lövések, droidok zaja, kiáltások, ez már a jelen volt, a szemei felpattantak, a földön feküdt, egy asztal mögött, égett hús és halszagot érzett. Ahogyan mozdította a kezét, megérezte a fájdalmat a karjában, a saját keze volt megégve, a jedi ruhája egy helyen megégve, kiégve. Egy nagyon furcsa bogárszerű droidot látott a földön szétlőve. Soha sem látott még ilyet korábban, ahogyan felült meglátta a társnőjét maga mellett, ahogyan még mindig lőtt valamire. A nő bal oldala nagyon csúnyán megégett; nem tudta, hogy mennyi időre esett ki a látomás miatt, de az biztos, hogy a legrosszabbkor jött. igyekezett kinézni az asztal másik oldalán, hogy mégis mi támadta meg őket, hogy mik lehetnek ezek a rovarszerű droidok. Mivel nem tudta, hogy mire számítson, így igyekezett mindenre felkészülni, így ha szükséges volt, akkor próbál kinyúlni az Erőbe és telekinetikával minél távolabb lökni annyi ilyen droidot – lehetőleg ki a folyosóra a laborból – amennyit csak tud. Szerette volna a helyet a lehető leghamarabb megtisztítani, hogy eltudja látni a togruta-t és eltudja vinni egy gyengélkedőre. Ha szükséges volt, akkor próbált még több fedezéket építeni maguknak, vagy kitérni támadások elől.

felszerelés/egyebek:

A Kerék űrállomás Kznmuer A Kerék űrállomás PWnOKFs A Kerék űrállomás RMXpQ4X A Kerék űrállomás OBCSpZN A Kerék űrállomás QwO4GV2 A Kerék űrállomás VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kerék űrállomás 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Kerék űrállomás Empty Re: A Kerék űrállomás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.