Silhana Lolaes'ra

Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 18:16

Név: Silhana Lolaes'ra
Egyéb név(i): Sil, „Angyalarcú gyilkos”, Lynne Tal’kira (álnév)
Faj: twi’lek (idegen)
Nem:
Jellem:Türelmes lány, aki mindig szereti a saját kezével elvégezni a piszkos munkát és ettől semmilyen esetben nem tér el szívesen, kivéve, ha a kiszemelt áldozatot nem találja megfelelőnek az ilyen kegyben részesített halálhoz. Bárkinek dolgozik, aki megfizeti, de ettől függetlenül válogat, csak olyan munkát vállal el, ahol a célpont megérdemli a halált, ártatlanokat nem végez ki csak úgy. Nyugodtan végez el mindent, de ha megzavarják, vagy valaki beleszól a munkamódszerébe a nyugodtsága abban a pillanatban szertefoszlik. Lopakodni és elvegyülni remekül tud bármilyen társaságban és a lopáshoz is remekül ért. A végletekig türelmes és az évek során megtanulta, hogy a dühét a legvégéig magában tartsa és ebből nyerjen erőt a feladata végrehajtásához, ha szükséges. A barátságot, becsületet és a tiszteletet mindennél előrébb tartja és, ha valaki kiérdemelte ezeket, akár az élete árán is megvédi azokat a személyeket, akik viszont az ellenségévé vállnak nem sokáig maradnak az élők sorában.
Születési helye és idő: ME 22, Cassander rendszer
Kor: 24 év
Család: nincs
Foglalkozás/kaszt: fejvadász
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: -
Bőre színe: rózsaszín
Különleges ismertetőjel: Fehér folt/mintázat a lekkun
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges
Silhana Lolaes'ra 7KV2Mt9
Előtörténet:

Gyermekkor:
Gyerekkor, nem sok mindenre emlékszem, de azért megpróbálom a gondolataimat összeszedni, hogy elmondhassam. A Cassander rendszer egyetlen bolygóján láttam meg a napvilágot, apám gazdag kereskedő volt errefelé jó híre volt és igen befolyásos férfi is. De semmi sem tart örökké ez volt az első lecke, amit az élet tanított nekem. De nem rohanjunk ennyire előre.
Alig, hogy elkezdtem járni, és már felfogtam a dolgokat tanítók tömkelege vett körbe, hogy anyám és apám kívánsága szerint tanítsanak. Fiatal voltam, nagyon, most, ha visszatekintek azokra az időkre. Etikettet és diplomáciát tanultam, ennek ellenére ezek nem kötöttek le, sokkal jobban szerettem elcsenni egyes tanáraim holmijait és másikéhoz rejteni, nem sokszor jöttek rá, hogy én voltam. Mozgékonyságomnak és gyorsaságomnak köszönhettem, és az egészet játéknak fogtam fel. Apám egyik bizalmi embere rájött erre, hogy mivel foglalkozom, de sikerült „kisírnom” neki, hogy ne ossza meg vele. Ez volt életem legnagyobb hibája, hogy felfedezte a titkomat.
Hónapok teltek el és a játékaimat csak akkor mertem játszani, amikor Tolan nem tartózkodott a házunknál, hanem kereskedelmi úton volt. Akkor még képtelen voltam mások mozgásából vagy tekintetéből kiolvasni a gondolataikat vagy rájönni, hogy mire készül, ez okozta a családunk bukását, a mai napig tudom, hogy az én hibám volt. Rá kellett volna jönnöm, hogy Tolan mire is készül, de nem tudtam.
Mikor utoljára tért vissza apámhoz a szerződés helyett egy lézerpisztolyt dugott az arca elé és meghúzta a ravaszt. Anyámat és engem rabszolgasorba vetett, ekkor már kilenc éves voltam. Anyámat eladta rabszolgának és csak engem tartott meg. Akkor láttam őt élve utoljára, évekkel később értesültem a haláláról, a férfi, aki agyonkínozta a kardjaim által lelte a halálát.
Ahogyan egyre növekedtem a „játékok” kezdtek élesbe átmenni. A házában, ahonnan lopnom kellett tudták, hogy megyek és időnként fegyverekkel vártak, az életemért is küzdenem kellett.
Ha feladtam megvertek és bezárt egy szobába, ilyenkor napokig nem kaptam se élelmet, se italt és mindig a félholtság állapotában szedtek elő. Nem akartam, nagyon sokáig fel akartam adni és meghalni, de Tolan nem engedte. Egyre kegyetlenebb és kegyetlenebb próbál elé állított. Csupán gyermek voltam, nem volt joga ezt tenni velem, de egy rabszolgát soha senki sem kérdez meg arról, hogy mit akar és mit nem. Egyetlen egy valaki volt itt az egész házban, akit szerettem egy rhodián kislány, olyan lett számomra, mintha a testvérem lenne.
Együtt nevelkedtünk és a kiképzésünk is közös volt. Ő gyakrabban sírt mint én, viszont a büntetéseim nekem voltak súlyosabbak, én még mindig büszke voltam, a kilencévnyi előkelő neveltetés nem múlt el nyomtalanul. Nem tudták kiölni belőlem, akármennyire is próbálkoztak megtörni, nem hagytam magam. A dühömet lassanként megtanultam elfojtani, hogy a kellő időben robbanjon csak ki belőlem. Ezt Tolan is értékelte és egyre kedvesebben bánt velem. Már ekkor megvoltak a tervei velem, amihez nemsokára hozzá is látott. Csak meg kellett várnia, hogy kilépjek a gyermekkorból, és el kezdjek nőiesedni.
Ó, ha tudta volna, hogy mit indít el ezzel, akkor soha sem kezdett volna bele és abban a pillanatban megöl, amikor foglyul ejtett, de nem így történt és itt kezdődik igazi történetem.

Kamaszkor:
Ha korábban azt hittem, hogy a régi életem nehéz volt, akkor visszavontam, amikor ebbe a korszakba léptem. Ki akarta aknázni azt, amit az eredetem nyújtott, hogy twi’lek vagyok. A végeláthatatlan táncórák tömkelege, mindenféle, de főleg erotikus táncok. A háremhölgyei is elkezdtek tanítani engem és Alore-t – ő volt a rhodián lány – a csábítás és az örömszerzés praktikáira. Itt már kezdtek ötleteim lenni arról, hogy mire is akar minket használni, de szerencsére kellemesen csalódtam, amikor egy fegyvermester is került mellénk. Eddig nem is igazán tudtam, hogy mire véljem az egészet, korábban tolvajt hittem, utána háremhölgyet, de amikor a fegyvermester is idekerült, legszívesebben sikítottam volna, nem akartam az lenni, amilyen sorsot szánt nekem.
Nem tartottam magam kegyetlennek és gyilkosnak, de nem volt visszaút és kénytelenek voltunk folytatni. Vagy ez, vagy a halál, aranyközép út nem volt. Gyűlöltem Tolant, gyűlöltem, talán jobban is, mint amikor a családommal végzett. Alore és én is a leginkább hozzánk illő fegyverek forgatását tanultuk. A mozgékonyságom és kecsességem miatt a közelharci fegyverek használatát tanultam meg. Két alkarhosszúságú pengét kaptam, amikkel a táncomat is mesteri szintre fejlesztettem.
Nem tűnhettem másnak az ideérkezők szemében, mint egy táncos lány, aki két tőrkarddal együtt táncol, mert jól néz ki. Csupán ennyi, de a háttérben egészen más ált. Távolsági fegyverek közül csupán a lézerpisztoly használatát tanultam meg. Az ilyen fegyverek használatát Alore kapta. Ekkor már mind a ketten tudtuk, hogy kinek mi lesz a feladata, ha nagyobbak leszünk és Tolan bedob minket a mélyvízbe. Tizenhat évesek voltunk, amikor eljött az első feladatunk.
Eddigre szinte minden kiképzést megkaptunk, amit tanítani tudtak volna nekünk, egy dolog hiányzott csupán a tapasztalat. Még egyikünk sem ölt meg senkit, így gyanítottuk, hogy ez lesz a feladatunk. Pontosabban én tudtam, hogy mi lesz, előző este elárulta. A szobájába hivatott és akkor elmondta.
- Gyere csak beljebb Sil – mondta.
Ember volt, rövid fekete hajjal és átható kék szemekkel. Már nem emlékszem, hogy milyen idős volt, csak az rémlik fel, hogy mind a két halántékánál kezdett őszülni. Egykor talán jóképűnek lehetett volna mondani, vagyis régen az volt, de mára az arca bal oldala égési sebekkel volt tele. Apám egyik küldetésén sérült meg, talán ekkor tervezte el, hogy el fogja árulni őt.
- Mit óhajt uram? – kérdeztem, de nem léptem közelebb.
- Mondták már, hogy gyönyörű vagy? – belenézett a szemembe közvetlen közelről.
- Köszönöm, hogy így gondolja – leheltem, miközben végigsimított az arcomon.
Tudtam, hogy mit kellene tennem, de nem tudtam megtenni, még nem. Nem jött el az ideje és elhúzódtam tőle. Arcán előbb döbbenetet láttam, majd elégedett mosolyt. Megkönnyebbültem, hogy ezt várta tőlem. De nem értettem, hogy miért.
- Holnap feladatot kaptok, egyszerű, azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy megtegyétek, amire oly sok időt és pénzt áldoztam. Szeretném, ha te tennéd meg gyorsabban. Egyszerű feladat gyilkolás.
- Értettem uram, nem fog bennem csalódni – nyögtem remegve.
- Ajánlom is Sil, te ne hozz rám szégyent, mint a családod, kár lenne, ha úgy végeznéd, mint ők. Most távozz.
Bent voltunk egy gyakorló teremben, remegtem az egész súlya alatt, hogy tudtam, hogy valakit meg kell ölnünk. De az áldozat csak nem érkezett meg, az ajtó végül becsukódott mögöttünk és bezárták. Ketten maradtunk.
- A feladat! Mind a ketten tudjátok, hogy mit kell tennetek – hallottuk a hangját.
Döbbent arccal fordultunk egymással szembe. Nem akartam elhinni, öljem meg Alore-t? Nem ezt nem gondolhatta komolyan, olyan volt számomra, mintha a testvérem lenne. Felnéztem barátnőmre, aki némán sajnálomot suttogott, majd elővette a fegyvereit. Gyűlöltem Tolant, gyűlöltem, először az eredeti családom, majd a fogadott? Hogy tehette ezt velem.
Alore eltökéltebb volt nálam és lőtt, éppen csak ki tudtam térni a lövedék elől, nem tehettem mást, a ruhám hosszú ujjai alól az alkaromon lévő rapírok előkerültek és a kezeimben fogtam őket. Eleinte csak védekeztem, de azzal nem mentem sokra, láttam a mozgásán és az arcán, hogy nem fogja abbahagyni. Ekkor jöttem rá, hogy ő is volt Tolannál előző este és őt megkapta azért voltam én, akinek életben kell maradnia.
Sikerült közel jutnom hozzá pár ugrással és csaptam, az első ütésem a tőrkard markolatával a csuklóját érte és reccsent Alore felsikoltott és elejtette a fegyverét a második mozzanattal a hasába szúrtam és felrántottam a pengét a szívéig. Nem érzett fájdalmat és fel sem foghatta, hogy mi történt vele. Lenéztem a véres pengére és kezemre, majd sikoltva zuhantam térdre.
Fájt, még soha semmi sem fájt ennyire, mint az, hogy ezt meg kellett tennem. Napokkal később is csak zokogtam a külvilág lassanként megszűnt körülöttem. Nem akartam többé ezt tenni, nem volt jogom elvenni mások életét, ekkor még ezt gondoltam. Később rá kellett jönnöm, hogy csak ehhez értek és ez a sorsom. Idővel talán még el is kezdtem élvezni az egészet. De ez a mozzanat kellett, hogy többé ne tekinthessek magamra gyerekként, Alore megölésével felnőtté váltam még Tolan szemében is…

Felnőttkor:
Évek teltek el és lassanként betöltöttem a húszat is. Két éve jártam másik világokba is feladatokat végrehajtani, két éve vált szokásommá, hogy elcsábítsam az áldozatot, és az ágyban végezzek vele, férfi vagy nő teljesen mindegy volt mostanra. Így izgalmasabb volt az egész és a saját határaimat is idővel sikerült feltérképeznem. Kéjgyilkosság, az egész mámorító volt. Szerencsére még mindig nem múlt el nyomtalanul életem első pár évének etikett képzése, így könnyedén beolvadhattam bármelyik rétegbe és e képen viszonylag könnyű dolgom volt. Egy ártatlan arcú fiatal lányban ki keresne gyilkost? Senki ez mindig a vesztük.
Négy év telt el azóta az este óta, de még mindig nem tudtam túltenni magam teljesen Alore halálán, talán soha sem fogom teljesen, majd Tolan halálával csupán. Évek óta tervezgettem, hogy megölöm, már elég idős és képzett voltam, hogy meg tudjam tenni. Amióta nem csak a házában teljesítettem feladatot rászoktam a bő és hosszú ujjú felsők viselésére, ami alatt könnyedén elrejthettem a tőrkardjaimat is.
Visszafelé tartottam az utolsó küldetésemről, lelkiekben felkészítettem magam arra, amit meg fogok tenni. Szokásos ruha volt rajtam, majdnem bokáig érő ujjú egyrészes, az elején mély dekoltázzsal, a bokáig érő szoknyám combközépig mind a két oldalon fel sliccelve és egy elöl kötős fűző. Tolanhoz igyekeztem úgyis mindig elvárta, hogy az első dolga az embereinek a jelentés letétele legyen.
A Hyporin voltam egy küldetésen – éppen a Birodalom alá tartozott - , egy csempészt kellett megölnöm, aki magas összeget sikkasztott. Már nem volt az élők sorában, de a holmijai között találtam egy remek bort így azt is elhoztam, hogy együtt „ünnepelhessünk” Tolannal. Sajnos a méregkeveréshez nem értettem, így abban bíztam, hogy le tudom itatni a könnyebb elintézés érdekében. Kopogtattam az ajtaján.
- Máris visszaértél? – kérdezte.
- Persze, mi mást vártál? – kérdeztem. – A pénzed már a kincstárban van, hoztam egy üveg bort is, gondoltam ünnepelhetnénk – mosolyodtam el félénken. – Persze csak ha ráérsz.
Remekül kitanítottak, egy ilyen mosolynak senki sem tud ellenállni.
- Rád mindig van időm, gyere be Sil.
Betessékelt a szobába és bezárta az ajtót. Az egyik droid hozott két poharat és az töltött is mind a kettőnknek. Én csak diszkréten ittam ügyelve, hogy azt lássa, hogy amikor rám néz mindig kortyoljak. Fél óra sem kellett ő már részeg volt, én meg alig két pohárkával ittam, időközben persze előkerültek más bolygók híres italai is.
- Táncolj Sil! – mondta, pontosabban parancsolta.
Kényelmetlenül kezdtem érezni magam, de azért hozzáláttam. Rá nem is figyeltem, csak a képzeletemben létező dallamra figyeltem, amire táncoltam. Szemem csukva volt és lépdeltem, amíg azt nem éreztem, hogy a derekamra karok fonódnak. Kinyitottam a szemeimet, de addigra Tolan már megcsókolt. Tettem a dolgom, visszacsókoltam, fél perc múlva az egyik kezével a combomat simogatta, míg a másik kezével a fűzőmet kezdte bontogatni. Nem vártam tovább.
Egyetlen gyors mozdulat volt a pengét sem látta, megrökönyödött arccal nézett felém, miközben a torkát szorongatta. Mosollyal néztem le rá az ujjai között a vére kibugyogott és a földre záporozott. A riasztó gomb felé kezdett mászni, de bordán rúgtam és a földre rogyott, nem is mozdult innen tovább. A droidot működésképtelenné tettem, bár gyanítottam, hogy tudni fogják ki ölte meg. Nem hiszem, hogy valaki visszasírná ezt a patkányt. Kiléptem az ajtón, a dokkokhoz mentem, elkötöttem egy kétszemélyes hajót és elhagytam ezt a kis koszos bolygót és reméltem, hogy soha többé nem kell ide visszatérnem. Az életem legrosszabb fejezetét lezártam, ettől kezdve szabad voltam és többé nem rabszolga.

Csupán néhányan jöttek utánam, de néhány könnyebb sérülésen kívül semmilyen más sérülésem nem lett a vadászaim viszont halottak voltak. Miután elmenekültem a Torugáról a legjobb megoldás a Hutt űr mélye volt, gondoltam ott még munkát is találhatok, még úgyis, hogy éppen a Köztársaság szövetségesei voltak a háborúban a Birodalommal szemben, igaz csak diszkréten támogatták őket. Itt értesültem arról, is, hogy az anyámat hol tartották fogva. Két évvel korábban halt meg, a fogva tartója agyonverte, ő is ugyanezen a sorson végezte. Fél éve tartózkodtam ezen a területen, sok feladatom volt már, sikerült kitapasztalnom, hogy az erő érzékeny emberekre nem vagyok olyan elbűvölő hatással, mint a többiekre, így még jobban bele kellett vetnem a tanulásba és színészkedésbe is. Már elég jól belerázódtam ebbe is – bár messze voltam a tökéletestől az ő területükön –, amikor felkerestek, hogy lenne egy feladat, egy egyszerű a magamfajtának és jól fizet. Elvállaltam, itt találkoztam a legfurcsább szerzettel, akit megismertem, de ne rohanjunk előre.
Egy jobb módú kereskedő volt az ürge, gazdag, aki imádta magát körbevenni a szebb nőkkel és akik lesik óhaját. Remekül indult minden, két hete lehettem ott, amikor feltűntem az ipsének. Ital mellett beszélgettünk, majd üzleti ügy ürügyén távozott. Én másnap is ott voltam reménykedve, hogy ismét feltűnik, és meg is történt. Ahogyan kiszúrt rögtön odajött hozzám és rendelt egy-egy italt. Itt már éreztem, hogy nyeregben vagyok. Beszélgettünk és flörtöltünk. Majd felajánlotta, hogy esetleg folytathatnánk a dolgot a szobájában, természetesen belementem, sőt csodálkoztam, hogy ennyire könnyen ment az egész.
De vannak könnyen megszerezhető férfiak is, erre már rájöttem, sőt ők voltak többségben. A férfi jóképű is volt, így reméltem, hogy előtte kellemes estém is lesz, de percek alatt minden tönkre ment. Éppen csak eljutottunk volna az ágyig, még ruhadarab sem került le senkiről, pedig igyekeztem, amikor kinyílt az ajtó és egy fejvadászpáncélban lévő alak robbant be rajta. A pacák döbbenten nézett, de én már ugrottam és rántottam le őt is a földre. Nem akartam, hogy így haljon meg, hogy lelövik.
- Te mégis mit akarsz? – förmedtem rá az alakra, pedig nyilvánvaló volt, gyűlöltem ha beavatkoznak a szórakozásomba és a munkámba.
- Őt – bökött a fejével a kereskedőre.
- Nah abból ugyan nem eszel, ő az én munkám és az én pénzem, nem hagyom, hogy egy ilyen alak elölje a munkámat. Ha nem láttad volna, éppen szórakoztunk.
- Engem az nem érdekel, csak a munkámat jöttem végrehajtani.
- Nem érted, ez az én munkám, neked semmi közöd sincs hozzá! – mondom és előjöttem, hogy saját kézzel intézzem el a fazont.
Emelte a fegyverét, hogy támadjon én is, kivételesen nem kardokkal akartam küzdeni, amikor hallottam, hogy nyílik egy ajtó láttam a kereskedőt kirohanni azon. A francba!
- Ez is a te hibád volt! – kiáltottam rá, az ajtó mögül futás zaja hallatszott, nem egy hanem sok lábé. Bajban voltunk. – Gyere!
Végül sikerült a helyről kijutnunk, így ismerkedtem meg August Dandemmel, aki végül elvitt Jabba udvarába is. Itt ragadtam a következő három és fél évre, azaz addig, amíg a mostani időbe nem értünk. Végre volt egy olyan főnököm, aki rendesen megfizetett. Az évek alatt egy becenév is rám ragadt a többiek által; „Angyalarcú gyilkos”. Milyen találó.

Négy év telt el azóta, hogy Talon halott volt és végre sikerült magam mögött hagynom teljesen azt az időszakot egészen a mostani küldetésemig, nem hittem volna, hogy még egyszer ilyet kapok. A helyi hutt túl nagy falat volt, vele nem végezhettem. Dandem kiesett a kegyeiből biztosra vettem, hogy előbb vagy utóbb az én feladatom lesz, hogy kutassam fel és öljem meg. Így is lett, az utolsó tartózkodási helye a Hypori volt. A huttot ismerve nem én voltam az egyetlen, akit erre a feladatra küld, de oda fogok menni, mert figyelmeztetnem kell, hogy vadásznak, vagy vadászni fognak rá. Így én is renegát leszek a Hutt szemében, de nem érdekelt. Dandem kivívta a tiszteletemet, nem fogom hagyni, hogy megöljék, nem hagyhatom. Nos sikerült is figyelmeztetni végül, így mind a ketten keresettek vagyunk, még jó, hogy a Tatooine a világ tökéletes ellenvégén van és a hírek nem nagyon jutnak el onnan máshova. Igaz éppen nincs háború az idegeneknek hála, így ki tudja. Majd kiderül mindez.

Képességei:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz, de mindössze a jobb ösztönökkel, reflexekkel, illetve időnkénti álmokkal rendelkezik.

Szakértelmei:
Remekül ért az álcázáshoz, beépüléshez. Remek közelharcban, főleg a két sima egyszerű tőrkarddal. Ért a szabaduló művészethez. Fajából adódóan roppant hajlékony, akrobatikus, remekül tud táncolni. Illetve kiválóan tud lőni is, főleg az egykezes lőfegyvereket preferálja és annál is igencsak jól bánik a két pisztollyal.
Ért a vadászgépvezetéshez, némileg a szereléséhez is és minimálisan ért az elsősegélyhez is.

Külső megjelenés:
Rózsaszín bőre van, kedves és bájos arc ártatlan megjelenés, kék szemek, a legtöbb esetben előkelőbb ruhákban járja a világot. Amúgy teljesen átlagos viseletet hord és mindig a megbízatásának megfelelően öltözik.
Silhana Lolaes'ra NvaX8qB
Silhana Lolaes'ra YluI9XO
többi:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Júl. 2017, 18:17

Adatlap:
Szint: 1.
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- egykezes sugárpisztoly - 1 pont
- 2db 1 kezes acél tőrkard - 1 pont
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- távcső - 200 credit
Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – 5,5 pont
NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – 2 pont

Kredit:
300 kredit

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz, de mindössze a jobb ösztönökkel, reflexekkel, illetve időnkénti álmokkal rendelkezik.

Pontok:
Pontok: 10 pont
Elhasznált: 9,5 pont
Maradt: 0,5 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 12 Nov. 2017, 00:01

Silhana Lolaes'ra KrhbYSH

Silhana Lolaes'ra 2tr0Tu9


Feltöltés később.


A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 17:19-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 17 Márc. 2018, 00:01

Silhana Lolaes'ra 5U622FL

Silhana Lolaes'ra 2tr0Tu9


1. korszak:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:19

Karakter neve: Silhana Lolaes'ra
Kaland címe: Egy barát keresése
Játékostárs(ak) neve(i): Qui-Genua Non
Kalandmester: -
Kezdő reag: Toruga Gyöngye
Záró reag: Toruga – Űrkikötő

Kaland tartalma:
Silhana az egyik ismerősét, barátját, szövetségesét ment megkeresni a bolygóra, ahol annak idején rabszolga volt. Mivel szerencsére a bolygó pontosan ellentétes oldalára ment, mint ahol annak idején volt, így kisebb volt az esélye, hogy megismerik, bár a legjobb tudomása szerint így sem volt semmilyen vérdíj a fején, noha úgy volt vele, hogy jobb nem kockáztatni. Elsőként a Toruga Gyöngye főváros egyik ismertebb kantinájába ment be. Itt hamar sikerült kiszúrnia egy igencsak furcsa külsejű férfit, akit oda is intett az asztalához. A férfiról, Qui-ról kiderült, hogy csempész és ismer megfelelő embereket, és segítene Sil-nek megtalálni azt, akit keres. Mivel az űrkikötő volt a legjobb célhely, így azonnal el is indultak oda. Az oda úton beszélgettek, itt derült ki, hogy az egyike volt azoknak, akik a Fellegvár Csillagán érkeztek a csillagködbe. Mindezt igencsak érdekesnek találta így erről és egyebekről beszélgettek az úton. Amint megérkeztek egyből a dokkmesterhez mentek, akit Qui ismert, azonban ő nem tudott jó hírekről beszámolni és így Sil-nek úgy kellett távoznia a bolygóról, hogy még mindig nem találta meg Dandemet.

Bővítés:
A következő nagyjából három hónap egy része azzal telt el, hogy legalább fél tucatnyi bolygót keresett fel a Hutt űrben, hogy megtalálja a férfit. Egy hónapon át járt egyik helyről a másikra, mindig egy-egy lépéssel lemaradva a másiktól. Szerencsére annyira ismerte, hogy tudja, hogy merre is mehetett. Közben nem egyszer harcba is keveredett a lány, míg végül egy kietlen pusztaságú bolygón találta meg a másikat az első hónap végén. Mint kiderült Dandem már tudta, hogy követik és Sil-re is azt hitte, hogy a fejéért jött. A páros hosszasan elbeszélgetett és úgy döntöttek, hogy a legjobb, hogyha most egy időre megszakítják a kapcsolatot egymással, nehogy bármelyikük is bajba kerülhessen emiatt. Noha a férfi nem mondta meg, hogy merre megy, a nő eléggé biztosra vette, hogy a Független Rendszerek Szövetsége lesz az úti célja. Ott nagyon sok kevésbé, vagy egyáltalán nem fejlett bolygó volt és hatalmas kiterjedésű terület. A másik lehetőség, ami még eszébe jutott, hogy Zakuul lesz a célpont, az ideális hely volt, legalább is, amit hallott róla. Saját maga elsőként a Tatooine-ra tért vissza, hogy feladatokat kapjon. Ezúttal csak kisebb, egyszerűbb főleg pénzbehajtásos dolgokat kapott, el sem kellett mennie a bolygóról. Így ez roppant kényelmes volt a számára, noha egy kicsit aggódott amiatt, hogy mindez azért volt, mert a huttja rájött arra, hogy segített Dandemnek. Mint kiderült végül ez a gondolata nem volt igaz, mert egy komolyabb feladatot kapott végül. A huttja egyik üzletfele régiségekkel, egzotikus holmikkal foglalkozik és ő hirdetett egy feladatot a Lehon rendszerben, a Rakata Prime-n, ahonnan leleteket kell elhozni. Sil elvállalta, mondjuk nem is igen volt más választása, így utána is nézett a helynek, hogy mi ez. Nem sokat talált, de amit igen azt is főleg a történelmi adatbázisokba miszerint a Rakata Birodalom a Birodalom előtt uralta a teljes csillagködöt, majd eltűntek. Még annyit talált, hogy Erőalapú technológiájuk volt és nagyon különlegesek voltak a leletek alapján. Ezzel már igencsak sikterült a figyelmét felkelteni, így roppant érdeklődve és kíváncsian utazott el a találkozó helyszínére.


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:19

Karakter neve: Silhana Lolaes'ra
Kaland címe: Az örök nappal
Játékostárs(ak) neve(i): Darcol Randarn, Claye Jaro, Qui-Genua Non, Silenus és Shayla Kelborn/Ophi Surr
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Rakata Prime – Tengerpart
Záró reag: Rakata Prime – Tengerpart

Kaland tartalma:
Sil is úgy döntött, hogy most egy kisebb pihenés nem fog neki rosszul jönni, így elvállalt egy feladatot, ami a Lehon-ra vitte őt, avagy a Rakata Primre-ra. Különböző leleteket kellett gyűjteni és bónusz pénzt is kaptak azok eladása után. A megérkezés után derült ki, hogy egy kisebb csapat tagja lesz, amiben egy mandaloriai nő, egy csillagködről kívül érkezett személy és egy veterán katona lesz. A hölgyek kiharcolták, hogy elsőként a templomba menjenek, ami a legveszélyesebb pont volt a környéken. Ennek ellenére oda mentek, az elején látszott, hogy másik is voltak itt korábban. Még két legalább 150 éves birodalmi rohamosztagos temetet is találtak. Nem sok energia volt erre, leszakadt liftet találtak, aminek az aknájában lefelé mentek. Itt működő technolgóiát találtak, egyrészt egy hatalmas rakata harci droidot, és valamilyen ismeretlen hologram technológiát, ami képes volt valós kinézetet adni a földalatti csarnoknak. A droiddal harcba kerültek, amit végül a páncélosok le is győztek, de egy robbanás kisütötte az itt levő energiát. Közben Sil talált két liftet is, amiket lehívott, amikor beléptek a liftbe az kiteleportálta őket a tengerpartra. Így mivel nem igen maradt más lehetőségük és visszamenni nem akartak a közeli romokat kutatták át.

Bővítés:
Annyira azért nem volt rossz ez, végül is 12.500 creditet tudtak összeszedni nagyjából egy nap alatt. Könnyű, veszélytelen munkával. Így határozottan megérte eljönni ide, még a bolygót is megszerette, kellemes volt a klímája és gyönyörűnek tartotta. Ezek után visszatért a rendes munkájához, pár dolgot még vásárolt a fizetségből, néhány apróságot, amik jól jöhettek a későbbiekben. A következő hónapok igazából a számára teljesen eseménytelenül teltek, hiszen nem volt semmilyen extra dolog, ami történt volna. Volt három ügye a nagyjából négy hónap alatt, ez teljesen átlagosnak volt mondható. Mindezekkel a hutt űrbe kellett utaznia, vagyis kettőhöz, a harmadikat pedig ott a Tatooine-n kellett intéznie. Az azonban neki is feltűnt, hogy valamiért egy birodalmi cirkáló is megjelent itt a bolygónál, lehet, hogy közel vannak a Birodalom határához, ennek ellenére nem volt jellemző, hogy az impek felbukkanjanak errefelé. Mindez nyugtalanította egy kicsit, de mivel semmilyen rohamosztagos nem volt erre, így végül is elengedte az egészet. Mivel most volt pénze, így az új évet Zakuul-on tudta tölteni, olyan ruhában, mintha hercegnő lenne. Mindezzel egy nagyon régi álma vált valóra.
Immáron MU 3. a második hónap végén, harmadik elején a huttja, Grattus-nak a Yoss klánból – aki Tatooine ura – kitalálta, hogy mennyire jó lenne az, hogyha idén indítana ő maga is egy csapatot a Nagy Vadászaton és Sil-t bízta meg azzal, hogy gyűjtsön csapatot olyanokból, akikkel megnyerhetnék mindezt. De mivel nem jött össze egy normális csapaít, így egyelőre Grattus jegelte az ügyet és Sil-t a Hutt űrbe küldte egy feladat miatt.

Silhana Lolaes'ra 00120

Adatlap:
Szint: 2.
Pont: 12 pont

Felszerelés:
- egykezes sugárpisztoly - 1 pont
- még egy sugárpisztoly – 300 credit
- Vibrokard (1 kezes) – 500 credit
- 2db 1 kezes acél tőrkard - 1 pont
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- távcső - 200 credit
- Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – 5,5 pont
- NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – 2 pont
- könnyű harci páncél – 1.000 credit; első kép, második kép

Kredit:
Alap: 13.000 credit
Elköltött: 2.000 credit
Maradt: 11.000 kredit

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz, de mindössze a jobb ösztönökkel, reflexekkel, illetve időnkénti álmokkal rendelkezik.

Pontok:
Pontok: 12 pont
Elhasznált: 9,5 pont
Maradt: 2,5 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 02 Dec. 2018, 00:01

Karakter neve: Silhana Lolaes'ra
Kaland címe: Az irányjelző
Játékostárs(ak) neve(i): Dendarid Tefle, Asiaalys Leathor / Baylisi Cropgild
Kalandmester: Werda
Kezdő reag: Nar Shaddaa – X Club
Záró reag: Nar Shadaa – Árnyékváros

Kaland tartalma:
Amikor Sil elment a feladatra nem gondolta volna, hogy azzal fog végződni, amivel, hogy az egész annyira megváltoztatja az egész életét. Információt kapott arról, hogy van egy nő, aki tud valamit Dandem hollétéről. A fiatal nő ezt nem hagyhatta figyelmen kívül, hiszen a fő cél az volt, hogy senki, de senki se tudja, hogy hol van az alakváltó mandaloriai. Ha pedig úgy alakul, hogy az informátor tud is valamit, akkor már most tudta, hogy el kell hallgatatnia, nehogy másnak beszéljen róla. Így hosz-
szabb idő után visszatért Nar Shaddaa-ra, ahol az X Clubba kellett mennie. Élete során többször fordult meg itt, ismerte a főnököt is Arvel Tenebet, meg az unokaöccsét Tarliont is, vele egy időben kavart is egy ideig, aztán a kapcsolatuk pusztán munkakapcsolattá vált. Amint beérkezett először italt rendelt és megfigyelte a nőt, aki testőrök gyűrűjében ücsörgött és még egy fiatal srác is odament hozzá. Amit a kölyök levágott a hihetetlen amatőrségről árulkodott és kis híján még az őrökkel is kicsináltatta magát. A nő pedig őt is kiszúrta és odahívta magukhoz. A nő szerencsére profinak tűnt, bár a hazugságot, hogy a kölyök az unokaöccse Sil sem vette be, csak ki kellett mondani, valószínűleg a gyerek érdekében, akiről kiderült, hogy jedi. A nő nem fogadott el pénzt az információkért, helyette alkut ajánlott, hogy segít Sil neki elintézni egy huttott és egy Urdrarr-t cserébe elmondja az információkat. Sil már itt érezte, hogy az egész nagyon bűzlik, de kellettek az infók, így nem túl boldogan, de belement, mert akarta tudni, hogy mit tud a másik. Nar Shaddaa lehető legrosszabb környékére mentek, az Árnyékvárosba. Korábban még soha sem járt itt, de hallott eleget, hogy tudja a Birodalmiaké a körzet és állítólagSilhana Lolaes'ra IBew6N4
még egy szupertitkos börtönük is van itt a legrosszabb bűnözőiknek. Természetesen ismerte annyira a birodalmat, hogy tudja, hogy mindez igaz, de hangosan kimondva nem tudott semmit semmiről. Ez volt a nagy életbiztosítás. Amikor megérkeztek az Árnyékvárosba, akkor a nő külön ment tőlük, hogy ő fogja elintézni a sith-et, akiről kiderült, hogy a kölyök apja, így a párosnak csak a huttal kellett foglalkoznia. Ehhez kapott egy távolsági fegyvert is, egy mesterlövészpuskát úgymond aján-
Silhana Lolaes'ra AGmmEEZdékba. A helyszín nem volt legideálisabb, de sajnos nem volt sok lehetőségük arra, hogy variáljanak, főleg, hogy a bent levő konténereket is mozgatni tudó droidokból is csak egy működött. A hutt hamarosan megérkezett és a kölyök korábban nem hitte el Sil figyelmeztetését, hogy mennyire veszélyesek tudnak lenni a huttok, ugyanis nagyon csúnyán alul maradt volna, ha a ládákból nem borulnak ki a gránátok és nem érkezik meg a sith, akit a nőnek kellett volna megölnie. Tudta, hogy nem fog menni és a nő fél karja már meg sem volt. Amikor jelzett, hogy Sil ölje meg és lője le, a twi’lek már a teljes életével elszámolt, hogy most mind meghalnak, legfőképpen ő. De nem ez történt, agyonlőtte a jedi sith apját. Most itt ezen a ponton teljesen biztos volt benne, hogy többé nem akar erőhasználókkal dolgozni. És még azt sem várta meg, hogy megtudja az információt, amiért a munkát vállalta. Tudta, hogy halott, átkozottul halott, ha ez kiderül. Így nem túl barátságos hangulatban osztotta ki a másik kettőt és fenyegette meg őket, hogyha marasztalják, akkor végez velük. Közben remélte, hogy az urdrarr fején volt vérdíj, különben saját maga bukta a fejvadász licenszét és rá is került volna vérdíj. És akkor nem lenne
túlságosan hosszú életű. Igazából remélte, hogy nem fog kiderülni az egész és mindenki hallgatni fog arról, ami itt történt, de nem így lett. Még talán két sarkot sem tudott a helyszíntől megtenni, amikor üzenetet kapott, nem egyet, nagyon sokat, már híre ment annak, hogy mi történt. Már egészen biztos volt benne, hogy hiába nem öl nőket egyszer végez ezzel és ez a munka tökéletes volt arra, hogy egyszer és mindenkorra megutálja az erőhasználókat…

Bővítés:
84.3 – 231.3 MU
Ezek után nagyon megváltozott Sil élete, a bolygót amint csak tudta szinte azonnal elhagyta, nem akart itt maradni főleg nem az események után. Amint volt egy kis ideje és már némileg biztonságban érezte magát, akkor meg is nézte, hogy milyen üzeneteket kapott. Itt tényleg megbizonyosodhatott róla, hogy valóban annak ment a híre, hogy mit tett. Nem hitte volna, hogy ennyire fiatalon ennyire felkapott fejvadász lesz. Milliónyi munkalehetőség volt az orra előtt. Megkapta az információkat is a
nőtől elégedetten mosolyodott el, mert azok több hónaposak voltak, e szerint Dandem tényleg jól elrejtőzötté és nem kellett aggódnia miatta. Mikor meglátta, hogy mekkora összeget kapott azért, hogy Wralda Tefle-t megölte kis híján megállt benne az ütő. De legalább ez nagyon jól jött arra, hogy felszívódjon. Végignézte a többi üzenetet is, amiknek egy része nem volt meglepő, hogy kik jelentkeztek be, hogy nekik dolgozzon, mint fejvadász, vagy, akik gratuláltak. Meglepő módon a fenyegetések kevesek voltak. Az üzenetek között azonban volt olyan is, amin fennakadt. Ez egy sima munkának tűnt. Három nőt, egy embert, egy sakiyant és egy zeltront kellene levaásszon, pontosabban megöljön és fejenként fél millió creditet ajánlottak mindenikért, azaz másfél millió credit. Hiába a nagy összeg, Silnek egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy feladja az elveit és nőkre vadásszon. Még úgy sem, hogy ezzel a melóval valószínűleg örökre kiszállhatna ebből a melóból és letelepedhetne valami puccosabb helyen. De most akkor is el akart tűnni a térképről, ehhez először titokban ment vissza a Tatooine-ra, majd a dolgait összegyűjtve lelépett Grattus-tól, hagyva neki egy üzenetet, hogy majd jön, szabadságra ment.Silhana Lolaes'ra Gefa9k2
Olyan nagyon szerencsére nem kellett gondolkodnia, hogy hova akar menni, már korábban is gondolt arra, hogy elnéz a Lehon-ra valamikor, a Rakata Prime-ra, révén nagyon környék volt, trópusi, szinte lakatlan bolygó. Csak el kellett kerülni az állatias szintre degenerálódott helyieket, egyébként csodás hely. Tökéletes hely volt arra, hogy hetekre, vagy akár hónapokra eltűnjön ott és felszívódjon mindenki, főleg a birodalom elől. Így ezt a helyet szándékozott először meglátogatni, amíg rá nem
Silhana Lolaes'ra X1Qv6D2 találnak. Mivel korábban volt ott már kutatás és az esetleges későbbi expedíciók miatt hátra hagyták az épületeket, így az is megvolt, hogy hol szálljon meg. A legutóbbi ittlétekor erre nem voltak őslakosok, így ettől sem kellett tartania. Noha a vadászgépe kicsi volt, de kapszulákból és instant ételekből elég sokat tudott venni és elvinni magának a Lehonra, hogy akár hónapok múlva is legyen élelmiszere. Ami azt illeti nagyon jól elvolt hetekig itt, amíg nem kezdett végtelenül unatkozni, akkor elutazott egy másik trópusi bolygóra, ezúttal már olyanra, amin élet is van. Így a következő hónapok során igyekezett végig nem szem előtt maradni, de mégis azért kiélvezni a szabadságát. Mivel elég sok pénzt ölt abba, hogy eltűntesse a nyomait és a luxus nyaralások sem voltak épp olcsók, így közel fél standard év alatt azért igencsak sok pénzt fel lehetett élni. Igazat megvallva megtudta volna szokni ezt az életet, de azért egy idő után elkezdett már unatkozni és nem nagyon tudta mivel kitölteni az idejét. Éppen ezért lassan visszatért a Tatooine-ra, már azzal, hogy elbúcsúzik a Huttjától, mert a Renliss Házhoz csatlakozna. De mégis hogyan mondja meg valaki a Hutt Nagytanács egyik tagjának, hogy már nem akar neki dolgozni?
Főleg, hogy ilyen lehetőség is ritkán adódik. Azonban egyelőre úgy tűnt, hogy mindezt egyelőre megússza, mert talált egy olyasfajta munkát, ami még neki is megfelelő és el is vállalja. Egy fiatal hercegnő tűnt el, akit roppantul féltett az apja, aki egy uralkodó volt. Nem tűnt bonyolult feladatnak, így jelezte, hogy megy az N’Zoth bolygóra és segít az ottaniaknak. Ez olyan bemelegítő feladatnak jónak tűnt, nem is tudta, hogy mekkorát tévedett…

N’Zoth, 231.3 MU
Miután elég sok időt töltött mindenfélével, főleg pihenéssel és azzal, hogy nincs szem előtt, nem akarta nagyon magára felhívni főleg a birodalom figyelmét. De végül, mint kiderült ezzel a feladattal pontosan ezt sikerült, mert mindenki itt volt, aki számított. Egy igencsak furcsa és vegyes társaságba keveredett a küldetésnél, egy valakit ismert, ott volt az ismerőse egyik embere, illetve egy imp és jedi. Szíve szerint már itt feladta volna, mert Nar Shaddaa óta nagyon, de nagyon utálta az erőhasz-
nálókat. Végül csak amiatt maradt, mert végül is egy fiatal lány került bajba és egy ilyen feladatnak nem mondhatott nemet. A bolygón szembesülnie kellett azzal, hogy a nőket mennyire semmibe veszik és ezt elég nehezen tűrte annak köszönhetően, hogy annak idején rabaszolga volt. Mindennek hangot is adott, ami miatt a többiektől nem is nagyon kapott jó pontokat, de nem érdekelte. Egyre nagyobb volt az elhatározása, hogy csatlakozni fog a Renliss házhoz a fejvadász céhen belül. A helyi állapotokat látva volt egy olyan érzése, hogy a lány maga menekült el, ha pedig úgy alakul, akkor ebben segít is neki. A többiek ezért először kvázi kinevették, de a szobájában levő nyomok és a kamera felvételek is ezt támasztották alá, hogy megszökni akart. Szerencsére találtak nyomokat, hogy hol is találkozott volna egy bizonyos Val Thul nevű nővel. A helyi gyerekotthonnál, a nő egy külvilági újságíró volt, így arrafelé vették az irányt. Azonban a gondok már itt jelentkeztek, a gyerekotthon a város olyan részén volt, ahol már ott volt az ellenség, a birodalmiak inkompetenciája miatt. De azért még remélte, hogy időben megtalálják és kijuttathatják a fiatal leányzót, örült volna neki, ha így lett volna, de az élet ennél sokkalta kegyet-Silhana Lolaes'ra OV9q1Jm
lenebb. Mire megérkeztek a belső városfalhoz már tisztán látszott, hogy a birodalmiak elbukták a városrészt és az ellenségen át kell eljutniuk oda, ahova mennek. A szerencsétlenségbe egy kisebb – óriási – szerencse is vegyül Sil részére, ugyanis mikor ugrott le az egyik tetőről a földre valaki elkapta. Egy átkozottul jóképű mandaloriai férfi, aki még fel is ismerte őt. Sajnos a flörtölésük nem tartott sokáig, mert mindenkinek mennie kellett a saját dolgára, de mivel Sil látta a férfin, hogy
Silhana Lolaes'ra BMfljGKismeri Ophri-t, így eldöntötte, hogy utána jár majd az ügynek. Feltéve, ha túlélik ezt a napot. Végül el sem kellett érniük a gyerekotthonig – nem mintha megtudták volna tenni a közeledő yevetha-k miatt – ugyanis egy épületben az előtte levő parkban már Claye talált valamit. Ide már az imp fickó nem is tartott velük. Egy teaházban, amit Xirq segítségével sikerült is betörni. Sajnos itt a lehető legrosszabb forgatókönyv vált valóra, ugyanis megvolt a hercegnő, egy lándzsa szúrta át a gyomránál és jött ki a hátán, ezt esélyes sem nagyon volt túlélni. Sil nagyon, de nagyon dühös volt a birodalmi picsára, arra, aki feladta a várost ezáltal megölte a hercegnőt is, aki csak ki akart innen szabadulni és világot látni. De a jó oldal, amiért még magát is lekorholta, hogy így nem fogják kiházasítani semmilyen ismeretlen személynek. Az egyetlen pozitívum(?) az volt a nap végén, hogy a sikertelenségük ellenére a szultán úgy döntött, hogy a Hutt kartellek fennhatósága alá csatlakozik. A twi’lek nő nem igen tudta, hogy mindennek örüljön-e, vagy pedig leginkább sírjon miatta. De ezzel tényleg el is dőlt számára, hogy beadja csatlakozási kérelmét a Renliss házhoz. A feladat végeztével még egy ideig nem tudta elhagyni a bolygót, mert a yevetha
faj tagjai tovább ostromolták a várost, és amíg az fel nem szabadult, addig vagy harcolhatott, vagy pedig kivárta valahol, hogy véget érjen. Mivel nem igen akart bent maradni az uralkodói palotában és ezekkel vegyülni, így miután megkapta a fizetségét, a huttok erőihez csatlakozott és segített megvédeni a várost, amíg meg nem ékezett a felmentő sereg és ki nem űzték a yevetha-kat a városból. Ezek után távozott is a legújabb hutt bolygóról és ment a saját dolgára.

232.3 MU – napjaink
A feladat elvégzése után, ami számára nem zárult túl nagy sikerrel visszatért a Tatooine-ra, ahol az egyik ismerősével a jelenlegi páncélját feljavítatta, megerősíttette, illetve végre beszerezte a háti rakétát is. Ezek után pedig beadta a jelentkezését is a Renliss Házhoz. nem sokkal később a rakghoul járvány kitörését jelentették a Chiss Fennhatóság alá tartozó Ezaen bolygóról, így Sil is oda ment, ahol egy régi barátjával is találkozott, egy újabb mandaloriai, aki egy hutt, Munji. Szerencsére
mindez még kapóra is jött neki, mert még nem volt ideje Ophri-nak írni arról, hogy utána kérdezzen ki a helyes srác, akivel összetalálkozott az N’Zoth-on. Munji szerencsére a segítségére volt mindebben, tőle megtudta, hogy Torian Cadera a fiatal férfi, nagyjából egy idősek és a nő szerint jól kijönnének. Még a komlink számát is megkapta tőle. Közben kikérte a véleményét (Munjiét), hogy a hutt mit szól ahhoz, hogy a Renliss Házhoz csatlakozna. Igen, a hermafroditasága miatt ez kissé érzékenyebben érintette a másikat, bár ezen nem csodálkozott a twi’lek. Valahol mélyen nem is várt megerősítést, az lepte volna meg, ha az ismerősnője egyetért mindezzel. De végül is megvolt a helyiek segítésén felül, amit akart. Néhány nappal később pedig megkapta az elfogadást a Renliss Házba, akik a hónapokkal korábbi Nar Shaddaa-i eset miatt különösen örömmel vették a jelentkezését. Ezek után „kénytelen volt” a felmondását is beadni Grattusnak. A Hutt persze nem örült, de tenni sem tudott ellene, így elengedte. Sil pedig a Dartessex IV-re helyezte át a központját, hiszen ez volt a Renliss Ház főhadiszállásának bolygója. Itt jó néhány régi ismerősével is találkozott, de új szövetségeket is talált magának. AmiSilhana Lolaes'ra 7rsAR1r
Torian számát illette jó néhány napig ült csak a szám felett és nem igazán értette, hogy mi van önmagával. Bármikor, bárkit elcsábít az alapján, amit tanult, aminek kiképezték, de amikor hirtelen megtetszett neki valaki, akkor gyáván nem meri felhívni, vagy üzenni neki. Mint később kiderült a fiatal férfi is pont így volt mindezzel. De végül csak összekaparta minden bátorságát és szöveges üzenetet írt Cadera-nak, hogy lenne-e kedve valahol összefutni. Az igenlő válasz roppant kellemes meglepet-
Silhana Lolaes'ra 5SfLPeTés volt a lány számára. Egy semleges terepet választott, ami se nem tartozik az FRK területéhez, se nem a Mandaloriai birodalomhoz, de azért mégiscsak legyen közel is mind kettejükhöz, így errefelé nézett ki egy bolygót, ami az FRK és a Mandaloriai birodalom között van úgy félúton. Egy kellemes, modern, bolygóvárost jelölt meg, a Trantor-t és ott is az egyik parkosabb negyedet. Nagyon remélte, hogy jól fog elsülni a dolog, mert nem sokat szokott ekkora távolságokat utazni egy férfi kedvéért. Ami azt illeti, nem csak a találkozásukkor hozta a párosa azt, hogy olyanok, mintha kamaszok lennének, hanem a randevún is, ezt leszámítva az egész igencsak jól sikerült és Sil-t lényegében levette Torian a lábáról, hogy nem egyből ágyba akarta vinni, hanem megismerni. Ez nagyon új volt a nőnek, de nem bánta. Így szépen lassan elkezdték megismerni egymást, az első csókra is csak a második randevú végén került sor, aztán több is egymás után. Közben persze megvoltak a saját dolgai is, amiket el kellett végeznie, mégis az egyik legfelkapottabb fejvadász volt hála a Nar Shaddaa-i eseményeknek. De önmagában nézve, még nem próbálták megölni és élete talán legjobb, legstabilabb időszakát él-
hette jelenleg. Stabil, kiváló munkahely, folyamatosan dúskált a munkákban, amikből válogatni tudott, életében először volt tényleges párkapcsolata. Ezeken felül, ha tehette messze elkerülte az erőhasználókat és ezen nézete miatt még ha önmagának fel sem tűnt, de egyre jobban kezdett a mandaloriai eszmékkel azonosulni és szimpatizálni. Így az évvége felé közeledve valamivel több szabadideje volt, így ismét gyakorolta a távolsági fegyverek használatát is, mert nagyon sokáig csak közelharcban ölt, de nem árt, ha minden téren karban tarja magát.

Képek:
Az új páncélja:
Silhana Lolaes'ra UUxPpNV
Irányjelző és a Hódításért 2-2 pontot és 10-10k kreditet kapott.
Adatlap:
Szint: 3.
Pont: 16 pont

Felszerelés:
- egykezes sugárpisztoly - 1 pont
- még egy sugárpisztoly – 300 credit
- Vibrokard (1 kezes) – 500 credit
- 2db 1 kezes acél tőrkard - 1 pont
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- távcső - 200 credit
- Jármű: egy átlagos 1 személyes vadászgép (Z-95) – 5,5 pont
- NJK: - R2-es droid a vadászgéphez – 2 pont
- Fosztogató és hozzá táska – nála; fegyver leírása ebben a reagban
- könnyű harci páncél – 1.000 credit; első kép, második kép
- Közepes harci páncél kiegészítések a könnyű harci páncélzatra – 2.000 credit (alkar, könyök, váll, térd, lábszár és háti részek) a kinézet
Páncél fejlesztések:
Beépített kütyük:

Kredit:
Alap: 33.000 credit
Elköltött: 11.750 credit
Maradt: 21.250 credit

Különleges képességek:
Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz, de mindössze a jobb ösztönökkel, reflexekkel, illetve időnkénti álmokkal rendelkezik.

Pontok:
Pontok: 16 pont
Elhasznált: 9,5 pont
Maradt: 6,5 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Silhana Lolaes'ra 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Silhana Lolaes'ra Empty Re: Silhana Lolaes'ra

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.