Sötét világ
1 / 3 oldal • Megosztás
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Sötét világ
A Sötét világ realitása, a mi világunk kifordult, torz verziója.
- A karakterek:
- Rol-Den Laron
- külső:
Ezzel kiérdemelte a lovagi rangot. Hogy bizonyítsa ő maga nem olyan, mint a mestere elvonult és még mélyebbre süllyedt a sötét oldalban. A háború kitörésekor tért vissza és kegyetlen hadvezér vált belőle, akitől az ellenség is legalább annyira retteg, mint a saját emberei. A legkisebb hibáért bárkit megöl, vagy kínoz halálra.
Képességek:
- Fénykardvívási formák **: III forma - Soresu (haladó)
- Fénykardvívási formák **: V forma - shien (haladó)
- Fénykardvívási formák **: VII forma - Juyo (haladó)
- Telekinézis **
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
- Receptív-Projektív telepátia
- Erővillámok: **
- Érzékszerv élesítés
- Gyűlölet nyila **
- Sötétség hullámai **
- Illúziókeltés **
- Elektromosság manipulációja **
- Kínzás
- Életerő-kiszívás
- Erősugár *
Aeyaj’gamu- külső:
Az orgyilkosok vezetőjétől pedig különös feladatot kapott, figyelnie kellett a gárda tisztjét, akivel aktuálisan szövetségben van, mert a nő mintha vívódna a világos oldallal és titkokat rejteget (a férfi feleségéről van szó) és meg kell akadályozni, hogyha a nő át akarna állni a Birodalom oldalára, ahol Keth itt valóban ikertestvére a Birodalom egyik vezetője és ő próbálja átcsábítani. Ha nincs más lehetőség, akkor ölje meg a nőt (Rhys-t).
Képességek:
- Fénykardvívási formák **: Niman (haladó)
- Fénykardvívási formák **: Jar’kai (haladó)
- Telekinézis **
- Meditáció
- Erőérzékelés
- Rövid idejű emlékezetnövelés
- Receptív-Projektív telepátia
- Erővillámok: **
- Érzékszerv élesítés
- Szabadulás **
- Illúziókeltés **
- Kínzás
- Erő elrejtése **
- Láthatatlanság
- Fájdalomtűrés
- Gyorsaság **
Heiwanna Miin Klodov- külső:
A történések már itt is mások voltak, Kor és Miin összefogva a túlélők java részét lemészárolták, alig maradtak, akik túlélték ezt. Ezek után a megérkező három frakció között is mészárlást rendeztek, aminek következtében kitört a háború. Miin soha sem lett itt erőérzékeny, anélkül is kellően kegyetlen és gonosz volt. Örömmel csatlakozott a Köztársasághoz, hiszen ők akarták a kree-kből lett alantas lényeket kiirtani. Az ideje jelentős részét sárkány alakban tölti, nem alacsonyodik le addig, hogy emlősök alakját vegye fel. Tyrr-t és Lucyk-t láncokon, rabszolgaként tartja odahaza, akiken előszeretettel éli ki mindenféle beteges vágyait.
Jellemzően a Főkancellár asszony közelében van, ő az egyetlen, akinek eltűri, hogy parancsokat adjon neki. A csatákból rendszeresen kiveszi a részét, erős páncélt hord sárkány alakban, ami védi őt. Élvezettel égeti porrá az ellenfeleit és gyakorta lakomázik a húsukból a csatatéren ezzel is rombolva a moráljukat.
Rendes emberi beszédre nem képes, így telepatikusan tud másokkal kommunikálni. 30-40 méter hosszú és legalább 5 méteres marmagassággal rendelkezik.
Ingrid L’lerim- külső:
Jellemre is pont az ellentéte, az változatlan, hogy mindent, szó szerint bármit megtesz a Birodalomért, de itt alapból vidám, közvetlen mindenkinek. Csak akkor válik távolságtartóvá, hogyha közel kerülnek hozzá, mert a sok terepügynöki munkája miatt, amit a Köztársaságban is végzett elzárkózik másoktól, fél közel kerülni másokhoz.
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron- külső:
Volt szerencséje rövid időt eltölteni a férfival, aki nagyon sok mindenben hasonló volt a másikhoz, de ezzel egyszerre nem volt kegyetlen, durva, egoista és hatalommániás. Hanem szerény, kedves, figyelmes. Sikerült megláttatnia az igazságot is Rhys-el, aki emiatt egyre többször gondolkodik azon, hogy dezertálnia kéne és Xeth-hez szökni, akibe úgyszintén beleszeretett amiatt, hogy milyen is a férfi.
Egyelőre teljes erejével igyekszik titkolni, mert pontosan tudta, ha ez kiderülne, Keth minden gond nélkül kivégeztetné hazaárulásért.
Re: Sötét világ
Egy kaland: Sötét világ
Kuat
Résztvevők: Rol-Den Laron, Aeyaj'gamu, Heiwanna Miin Klodov, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron és Ingrid L'lerim
Következő körváltás: 2019. március 25. (hétfő)
Helyi Idő: 11:00 KSI, 80.4 MU
Helyszín: Kuat City, Kuat
Célkitűzés: Levadászni a moffot és a családját
Résztvevők: Rol-Den Laron | Aeyaj'gamu | Heiwanna Miin Klodov | Rhyssa Edaara Quillan-E'ron
Résztvevők: Rol-Den Laron | Aeyaj'gamu | Heiwanna Miin Klodov | Rhyssa Edaara Quillan-E'ron
- Információs kártyák:
- -
Kuat a 9. szektor egyik, ha nem a legfontosabb bolygója, hiszen itt van a csillagköd egyik legnagyobb hajógyára. Így nem is volt nagy kétség afelől, hogy ez lesz az egyik fő célpontja a Köztársaságnak. Hála Ziarre Dyarron és a Kiera Skyfall által vezetett terrorista csoportnak, ami a bolygón ténykedett a Köztársaságnak könnyű dolga volt. A hölgyek csapata sikeresen akkora zavart és pánikot okozott a békés birodalmi polgárok között, hogy a kitörő lázongásoknak nem is tudtak a helyi erők végez vetni. Mindenki ezzel volt elfoglalva közben a terroristák az egyik átállított magas rangú tiszt fiának köszönhetően megszerezték a biztonsági kódokat is. Így, amikor a köztársasági flotta megérkezett a naprendszerbe lényegében Kuat összes biztonsági rendszere és itt levő egyébként sem túl veszélyes hajók is megbénultak. Ettől kezdve pedig a megszállás, vagy inkább invázió nem volt nehéz.
A harcok nagyjából egy órán át tartottak, ami a bolygót illette, átkozottul könnyen bombázták le a fővárost és a fontosabb helyeket. A bolygó körül a hajógyár megszállása kissé nehezebb volt, révén ott nem nagyon okozhattak károkat, főleg, hogy azt saját maguk is használni akarták. Ott fenn állítólag még több fontos birodalmi személy is bujkált a kézre kerítésük pedig elsődleges volt. Míg birodalmi részről az, hogy ezek a személyek valamilyen módon eltudjanak szökni és visszajutni a biztonságot jelentő birodalmi magvilágokba.
A csapatot azonban nem erre a feladatra jelölték, ők már csak akkor értek le, amikor a város nagy része már elesett. A tisztogatás és az utcák biztosítása folyt a hadsereg részéről. A kormányzói palota előtt tették le a négyest. A feladatuk egyszerű volt, meg kellett találni a bolygó kormányzóját (moffját) és nyilvánosan közvetítve kivégezni, a családjával együtt. Annyi volt csak bizonyos, hogy nem voltak a kormányzói „palotában”, épületben, innen már elmenekültek.
Helyi Idő: 11:00 KSI, 80.4 MU
Helyszín: Kuat Drive Yard, Kuat
Célkitűzés: Megszökni a hajógyárból
Résztvevő: Ingrid L’lerim
- Információs kártyák:
- -
Kuat a 9. szektor egyik, ha nem a legfontosabb bolygója, hiszen itt van a csillagköd egyik legnagyobb hajógyára. Így nem is volt nagy kétség afelől, hogy ez lesz az egyik fő célpontja a Köztársaságnak. Hála Ziarre Dyarron és a Kiera Skyfall által vezetett terrorista csoportnak, ami a bolygón ténykedett a Köztársaságnak könnyű dolga volt. A hölgyek csapata sikeresen akkora zavart és pánikot okozott a békés birodalmi polgárok között, hogy a kitörő lázongásoknak nem is tudtak a helyi erők végez vetni. Mindenki ezzel volt elfoglalva közben a terroristák az egyik átállított magas rangú tiszt fiának köszönhetően megszerezték a biztonsági kódokat is. Így, amikor a köztársasági flotta megérkezett a naprendszerbe lényegében Kuat összes biztonsági rendszere és itt levő egyébként sem túl veszélyes hajók is megbénultak. Ettől kezdve pedig a megszállás, vagy inkább invázió nem volt nehéz.
A harcok nagyjából egy órán át tartottak, ami a bolygót illette, átkozottul könnyen bombázták le a fővárost és a fontosabb helyeket. A bolygó körül a hajógyár megszállása kissé nehezebb volt, révén ott nem nagyon okozhattak károkat, főleg, hogy azt saját maguk is használni akarták. Ott fenn állítólag még több fontos birodalmi személy is bujkált a kézre kerítésük pedig elsődleges volt. Míg birodalmi részről az, hogy ezek a személyek valamilyen módon eltudjanak szökni és visszajutni a biztonságot jelentő birodalmi magvilágokba.
Felszereléslistát kérlek írjatok!
- statisztika:
- Körök száma: 1 kör / eltelt körök száma:0
Heiwanna Miin Klodov: 0 reag – @Shadow
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 0 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Rol-Den Laron: 0 reag – @Rol-Den Laron
Ingrid L'lerim: 0 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Aeyaj’gamu: 0 reag – @Werda
//Imádom, amikor már az első körben nem tudok kört váltani... pénteken lesz új kör.//
Heiwanna Miin Klodov
Köztársaság
- felszerelés:
- Nehéz páncélzat
Egy üzenet fogadott nem olyan régen a Főkancellár asszonytól, hogy egy újabb bolygóra kell elutaznom, egy kicsit demonstrálni a Köztársaság erejét, miközben megszerezni egy fontos hajógyárat is. Igaz ez a része már akkor se érdekelt nagyon, mert a leghalványabb hangulatom se volt arra, hogy valami alantasabb alakban járjak egy állomás folyosóit… Arra ott voltak az alantasabbak, akik elvégezhették az ilyen feladatokat, ha meg nem, akkor max étlapon végzik és a következők már jobban igyekeznek. Épp ezért számomra az út a bolygóra vezetett, ahogy még egy páraknak. Úgy is ráfért a két játékszerre, hogy összeszedjék magukat, rám meg valami kis élvezet féle. Talán a gyűjteményem is gazdagodhat még egy két birodalmival, igaz az előző is sokkal jobban bírja az igényeim, mint elvártam az elején, ahogy másik is, de néha kell némi változatosság is.
Az út úgy telt, mint máskor is, felszerelkezve figyeltem az információkat, amik segíthettek, főleg, hogy most megtalálni és kivégezni kellett a bolygó hajdani vezetőjét családostul, így az összes elérhető adatot próbáltam átnézni, hogy hol merre szoktak mutatkozni béke időben, esetleg van e valami hely a bolygón, ahol pihenni szoktak, vagy bármi más hasonló információ. Az biztos volt, hogy a hivatali épületben már nem lesznek, de erre is majd kell pár katona, akik ellenőrzik nincs e rejtett helység, vagy bármi hasonló.
Mire megérkeztünk végre, már az egész érdekesebb része végetért, és lényegében miénk volt a hely, de még akkor is kellett a volt vezető is… családostul. Hogy miként is halnak meg, az majd az aktuális hangulatom függvénye lesz, ha csak nem jön valami óhaj minderre. Elsőre körbe néztem, hogy a velem érkezetteken kívül van e a közelben valami kisebb vezető féle, akiket be lehet küldeni, ha nincs, akkor marad valamelyik kis vakarcs, főleg mert Kor más utakon jár jelenleg, így vele nem tudtam számolni.
„Vajon volt annyi eszük, hogy csináltak menekülő járatokat és pánik helységeket, vagy még ennyi se várható el tőlük?” pillantok a Havoc parancsnokára, majd a kormányzó palotájára.
„Állítsunk le minden közlekedést a bolygó felszín, és a hajó gyár között. Én a helyükben megpróbálnék fellógni egy szállító hajóra, majd onnét tovább, vagy egy kisebb kikötőből felszállni és megpróbálni a lehető leggyorsabban felemelkedni és elugrani innét. Melyikre lát esélyt vagy másra?”- nézek ismét a Havocosra az üzenet közben, akiről tudom, hogy kiváló pilóta és feltételezem, hogy egy kormányzónak azért van nagyon jól képzett pilótája. Míg a válaszát várom a többiekre nézek, aztán körbenézek jobban, hogy látok e valamit, ami gyanús lehet, vagy érdekesebb, de lehet fentről kéne pár kör közben körbe néznem, hogy úgy látok e valamit.
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)
˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow- 9. szint - 20 kredit
- Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
Némán figyeltem a vörös hajú nőt amióta csak megkaptam a feladatot, hogy ez a dolgom. Szövetséget kötöttem a nővel, de ez nem jelentette azt, hogy hülyeséget követnék el emiatt. Figyelnem kellett mindenre amit mond, tesz, vagy egyszerűen csak kimutat. Minden apró jelzésre, hezitálásra vagy pillanatnyi meggondolásra. Azt a feladatot kaptam, hogy ha túlságosan meginogna, akkor intézkedjek azért, hogy ne bukjon át a világos oldalra. Azt az utat már kénytelen voltam megjárni, és azóta is dühít az egész és undorodom tőle, úgyhogy a megfelelő személyt bízták meg ezzel a feladattal.
Kuatra rajtunk kívül még két személy érkezett, egy lovag meg egy sárkány. Ennél jobban nem is érdekeltek. Természetesen annyira amennyire a munkámból és ösztöneimből kiindulva meg kellett őket figyelnem és felmérnem a gyenge pontjaikat, lehetséges rám vagy Rhysre jelentő fenyegetésüket, megtettem, és folyamatosan oda is figyelek erre, de ennél több figyelmet nem érdemelnek.
Azt viszont nem kockáztathattam, hogy bárki, legfőképp Rhys rájöjjön, hogy miért is vagyok itt, így úgy tettem, mintha érdekelne a másodlagos feladat amivel megbíztak. Éppen ezért megpróbáltam kinyúlni az Erőbe és előbb azon keresztül felmérni a környezetet, hogy valami különösre, vagy hasznosra bukkanhatok-e, majd azután érzékszer erősítéssel is próbáltam ugyan ezt, hogy hátha hallok, vagy kiszagolhatok valamit, esetleg meglátok olyasmit, amit azelőtt nem vettem észre.
Kuatra rajtunk kívül még két személy érkezett, egy lovag meg egy sárkány. Ennél jobban nem is érdekeltek. Természetesen annyira amennyire a munkámból és ösztöneimből kiindulva meg kellett őket figyelnem és felmérnem a gyenge pontjaikat, lehetséges rám vagy Rhysre jelentő fenyegetésüket, megtettem, és folyamatosan oda is figyelek erre, de ennél több figyelmet nem érdemelnek.
Azt viszont nem kockáztathattam, hogy bárki, legfőképp Rhys rájöjjön, hogy miért is vagyok itt, így úgy tettem, mintha érdekelne a másodlagos feladat amivel megbíztak. Éppen ezért megpróbáltam kinyúlni az Erőbe és előbb azon keresztül felmérni a környezetet, hogy valami különösre, vagy hasznosra bukkanhatok-e, majd azután érzékszer erősítéssel is próbáltam ugyan ezt, hogy hátha hallok, vagy kiszagolhatok valamit, esetleg meglátok olyasmit, amit azelőtt nem vettem észre.
Résztvevők: Rol-Den Laron, Aeyaj'gamu, Heiwanna Miin Klodov, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron és Ingrid L'lerim
Következő körváltás: 2019. április 2. (kedd)
Helyi Idő: 11:05 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Rhys is körbenézett a megérkezés után, a város már elesett, egyedül a gyár tűnt érintetlennek, de azt felrobbantani ostobaság lett volna, hiszen éppen azért volt ez az egyik elsődleges célpontja a Köztársaságnak, mert a gyárat akarták maguknak. Ezt mindenki pontosan tudta, hogy ennél fontosabb stratégiai pont nem nagyon volt a 9. szerkorban. Miin volt az, aki elsőre „megszólalt”, vagyis telepatikusan közvetítette az üzenetét mindenki felé.
- Ez a bolygó a Köztársaságé volt mielőtt a 9. szektor fel nem lázadt és át nem állt a Birodalom oldalára. A várost is még mi építettük annak idején. Azaz teljesen biztos, hogy vannak titkos járatok a föld alatt. – mondta.
Ezt Rol és Aeyaj is tudták, hogy ezek a területek egykor tényleg hozzájuk tartoztak, de árulók lettek és átpároltak. Miin-t meg egyszerűen valószínűleg nem érdekelték a történelmi adatok ahhoz, hogy utána nézzen ezekhez.
- A mieink a hajógyár elfoglalásával kezdték az inváziót, nehogy szabotálhassák, mert arra van szükségünk a hajók építéséhez és a Birodalom lerohanásához.
Közben Aeyaj az Erőbe nyúlt ki, de a közelben és távolban magukon kívül senkit sem érzékelt, néhány haldokló még volt itt a romok alatt, de semmi más. Az érzékszerv élesítésnél meg a gyomra fordult fel a vér, halál, égő hús és fém szagára, de hallani is csak a pattogó köveket, síró fémet lehetett hallani.
- Nem katonai fejjel kellene gondolkodni, hogy merre mehettek. Az embereimet már kiküldtem, hogy álljanak neki Skyfall és Dyarron által feltérképezett óvóhelyek felkutatására és az ott tartózkodók likvidálására. Aeyaj, te hol bújnál el? – kérdezte.
Helyi Idő: 11:05 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Ingridnek be kellett ismernie, hogy ez nem az ő napja volt, nagyon nem. Tárgyalást jött egy rangosabb személlyel folytatni, amikor megérkeztek a köztársaságiak, arra már nem maradt ideje, hogy még a megérkezés előtt lejusson a hajókészítő gyárból, mert inkább másokat engedett maga elé és így saját maga fenn ragadt. Egyelőre még nem volt terve és ötlete, hogy miként jusson le. Abban biztos volt, hogy megismernék és pontosan tudnák, hogy kicsoda, hiszen azért elég ismert volt a Birodalomban köszönhetően a háborúnak. A Köztársaságiaknak nem volt nehéz információt szereznie róla. Jelen pillanatban egy raktárban ücsörgött, itt tudta meghúzni magát. Már csak azt kellett volna kiderítenie, hogy honnan tudna egy sokkolót, vagy efféle kábításra alkalmas fegyvert kellett volna keresnie, vagy találnia. Magyarán, bármilyen energiaalapú fegyvert, hogy azt átállíthassa. Ugyan tanult fegyverhasználatot, de nem szerette, inkább szavakkal szerette az ügyeket elintézni.
- Az erőszak a gyengék végső menedéke – suttogta maga elé.
Éppen emiatt sem hordott semmilyen fegyvert sem, mert ezt az elvet vallotta, ami talán kész öngyilkosság volt az adott helyzetben, hiszen háború volt és még sorolhatta volna, hogy milyen egyéb tényezők. De nem! Hű marad az elveihez; volt ennyire makacs, hogy azokért még az életét is adja, hogyha szükséges. De most még volt jó pár feladata, mint még több személyt lejuttatni innen és magának is visszaszökni a birodalmon belsőbb területeire. Még lehetőleg azelőtt, hogy a köztársaságiak úgy döntenek, hogy a levegőbe repítik ezt a helyet – ami egyébként nem lenne logikus – el kellett volna szöknie. Vett egy mély levegőt, akkor itt az ideje, hogy szerezzen egy fegyvert; így felállt és elindult egyelőre az ajtóhoz, hogy hallgatózzon, hogy mi van odakint.
- statisztika:
- Körök száma: 2 kör / eltelt körök száma: 1
Heiwanna Miin Klodov: 1 reag – @Shadow
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 1 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 1 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Aeyaj’gamu: 1 reag – @Werda
Heiwanna Miin Klodov
Köztársaság
- felszerelés:
- Nehéz páncélzat
Figyelem a Havoc parancsnokát, majd a kis orvgyilkosunkat, majd beleszimatolok a levegőbe, amit átjár a halál, égett hús és fém szaga. Majd körbe pillantok, aztán morranok egyet arra, hogy ez a bolygó átállt, és inkább nem firtatom, hogy ilyet egyáltalán hogyan engedhettek meg ilyen elkorcsosultakkal szemben. Szóval, jó eséllyel építhettek azok mellé még, mert ilyenkor nem lett volna sok értelme olyan helyre bújni, amiről tudomása is van a támadóknak. Ebből kifolyólag csak ellenőrizni kellett őket semmi többet.
„hmmm, érdekes felvetés. Ön szerint egyelőre csak bújkálnának, és nem próbálnának meg elszökni a bolygóról?” pillantok rá kérdőn, bár a kérdésére a kis twi’ilektől, csak lehajtom a fejem, hogy fejem vele egy magasságba kerüljön, aztán úgy pillantok a Havoc vezetőjére, majd felemelem a fejem. Eme kis lányka szinte bárhova beférne, még anélkül is, hogy némileg erre rásegítenék, hogy betuszkoljam egy szűk nyíláson keresztül, de érdekes felvetés volt, mert, mint orvgyilkos talán van használható ötlete is a keresés megkezdéséhez.
„Talán, ha találnak a rejtekhelyeken túlélőket, esetleg valamelyik mond érdekes dolgokat cserébe, hogy élhessen” vetem fel közben, míg várok a kis Twi’ilek válaszára.
Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
Úgy a történelem órára, mint arra, hogy az Erőbe kinyúlva semmi jelentőset nem érzékeltem, csak egy nagyot sóhajtottam és inkább hintáztam a lábamon, amíg a nő és az óriásgyík bájcsevegtek egymással. Nem igazán lepett meg az sem, hogy Klodov egyből le akarna záratni mindent, szerencsére viszont ezt az ötletet Rhyssa nem támogatta, amikor pedig engem kérdeztek a rejtőzködés szempontjából, akkor különösebb érzelem nélkül tűrtem a sárkány "közelségét" és reméltem, hogy nem fog rám lehelni, vagy ha igen, akkor elszopogatott előtte egy raklap mentolos cukorkát.
- Szerintem csak magunkat akadályoznánk azzal, ha lezárnánk a közlekedést. Helyesebb ha inkább fokozott figyelmet és folyamatos jelentést kérünk. Amennyiben megnehezítjük azt, hogy ha esetleg menekülni akarnának, akkor csak körültekintőbbek lesznek, nehezebben helyezik a bizalmukat ismeretlenek kezébe, kisebb lesz a hibaszázalék esélye, nagyobb a korrupcióé. - kezdtem el a mondókámat miközben leginkább csak Rhysre figyeltem, hiszen mégis csak őrá kellett, és a sárkány annyira nem érdekelt. Ami az elrejtőzést érintette már egy kicsit el kellett gondolkodnom. - Aligha hiszem, hogy úgy gondolkodnának mint én. Megpróbálhatunk olyan helyet, amivel minél nagyobb területet szemmel lehet tartani, de ugyanakkor közel van a menekülő útvonalhoz. Én ott keresném őket, hacsak már nem kerültek közelebb a biztosabb kijutáshoz. Hasznosabb lenne, ha tudnánk a pontos kezdetét a menekülésnek, így az idő függvényében kiszámíthatnánk a lehetséges helyeket. - miközben a lehetőségeket ecseteltem ami az eszembe jutott, úgy amennyiben lehetőségem volt rá, akkor datapadon vagy más lehetőséggel próbáltam meg az általam felvázolt helyekhez hasonlatosat keresni térképen vagy más adatokban, hogy aztán prezentálhassam a nőnek.
- Szerintem csak magunkat akadályoznánk azzal, ha lezárnánk a közlekedést. Helyesebb ha inkább fokozott figyelmet és folyamatos jelentést kérünk. Amennyiben megnehezítjük azt, hogy ha esetleg menekülni akarnának, akkor csak körültekintőbbek lesznek, nehezebben helyezik a bizalmukat ismeretlenek kezébe, kisebb lesz a hibaszázalék esélye, nagyobb a korrupcióé. - kezdtem el a mondókámat miközben leginkább csak Rhysre figyeltem, hiszen mégis csak őrá kellett, és a sárkány annyira nem érdekelt. Ami az elrejtőzést érintette már egy kicsit el kellett gondolkodnom. - Aligha hiszem, hogy úgy gondolkodnának mint én. Megpróbálhatunk olyan helyet, amivel minél nagyobb területet szemmel lehet tartani, de ugyanakkor közel van a menekülő útvonalhoz. Én ott keresném őket, hacsak már nem kerültek közelebb a biztosabb kijutáshoz. Hasznosabb lenne, ha tudnánk a pontos kezdetét a menekülésnek, így az idő függvényében kiszámíthatnánk a lehetséges helyeket. - miközben a lehetőségeket ecseteltem ami az eszembe jutott, úgy amennyiben lehetőségem volt rá, akkor datapadon vagy más lehetőséggel próbáltam meg az általam felvázolt helyekhez hasonlatosat keresni térképen vagy más adatokban, hogy aztán prezentálhassam a nőnek.
Következő körváltás: 2019. április 6. (szombat)
Helyi Idő: 11:10 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
A trió egyelőre gondolkodott, hogy merre és hogyan kellene kezdeniük ezt az egészet, a bolygó lezárására Rhys úgy tett, mintha meg sem hallaná, hiszen számára teljesen alapvető volt, hogy nem engednek fel és leszállni olyan hajót, ami nem a sajátjuk, a többit pedig egyszerűen lelövik, mert illegálisan próbál bármit is tenni. Főleg, mert a levegőben most is jellemzően X szárnyúak és egyéb köztársasági hajók, vadászok repültek.
- Remek kérdés, én alapvetően úgy számolnék, hogy azzal készül az ellenség, hogy próbálom elhagyni a bolygót. Illetve ez lenne a leglogikusabb lépés, hiszen a bolygón nincsenek biztonságban. És éppen ezért lennének ott, mert ott senki sem keresi őket. De gyanítom jobban ismeri az efféle taktikákat egy orgyilkos.
Itt Aeyaj-ra sandított, hogy a fiatal orgyilkos is mondjon valamit, ha eddig nem tette volna. közben Miin is beszélt tovább, hogy az óvóhelyeken levőket kellene kifaggatni. Erre a nő határozottan megrázta a fejét.
- Kétlem, hogy a civilek tudnának arról, hogy a felső körök mit tennének, de ha magának van ideje arra, hogy kivárja, hogy a könyörgések közepette és életükért való könyörgés közben másról ne beszéljenek mint erről, lelke rajta, de én nem fogom az időmet elpazarolni.
Aeyaj ekkor reagált arra, hogy aligha gondolkodik úgy, mint ezek a rejtőzést illetően, Rhys nem értett egyet vele.
- Te voltál évekig az ő oldalukon, ez a tapasztalat most hasznunkra lehet - mondta.
Tényként közölte, nem hátsó szándékkal, úgy, hogy ez most tényleg a hasznukra van és nem úgy, hogy ettől a lány kevesebb lenne. Azt mindenki tudhatta, vagy ellenőrizhette datapadon, hogy eredetileg itt volt a moff ebben az épületben a támadás kezdetekor, ami 8 óra 37 perc 26 másodperccel ezelőtt kezdődött. A bolygón lényegében ez volt az egyetlen nagyváros, ahol közel 3.5 milliárdan éltek, maradék százmillió eloszlott a bolygóra néhány nagyobb városra, aztán még voltak lakók a bolygó körül a hajógyárban. A planéta nagy részét pedig a vadon tette ki.
Helyi Idő: 11:10 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Ingrid elhúzta a száját, mert természetesen pontosan az állt fenn, amitől tartott. Nem hallatszott odakintről semmi sem. Így igyekezett résnyire nyitni az ajtót, hogy ki tudjon látni. Odakint nem éppen a legjobb körülményeket találta, szétlőtt falak a földön civil tetemek, akiket lemészároltak. Elfogta a rosszullét annak következtében, amit látott. Oldalra fordult és elhányta magát. Nem a vérhez, vagy a halottakhoz nem volt hozzászokva, hanem az, hogy gyerekek és civilek voltak. Ez nem háború volt, hanem mészárszék. Ezek egyszerű gyári munkások és azoknak a családjai voltak. remélte, hogy fog találni ennek ellenére köztársasági katona halottat, muszáj volt férfinak lennie, mert a magassága a nők között eléggé kirívó, így nem is reménykedett abban, hogy női egyenruhát feltud majd venni, ha ilyen személyt talál holtan. A másik nagy gondja az volt, hogy jelenleg is egyenruhában volt, így nehéz volt elvegyülni. Ha levette volna a zakóját, a blúza, a nadrág és a csizma még mindig árulkodó lett volna. annyit megtudott tenni, hogy a haját kibontotta és hagyta, hogy takarja az arcát, de a vörös haja így is roppant árulkodó volt. Mígnem végre eszébe jutott valami, ami talán megmentheti az életét. El sem hitte, hogy ennyire megijedt. Nála volt az álcázója és a holoöve is. Fáradtan és idegesen dőlt neki a fémfalnak, amit kellemesen hűvösnek érzett az egyenruhán keresztül is. Mivel ugyan azt beállítani nem tudta, hogy milyen alakot vegyen fel, mert csak egy darab volt benne, de azért már az is sokkalta jobb volt, mintsem az a külseje, amit mindenki ismert. Így aktiválta is a szerkezetet, ami egy ember női alakot adott neki, egy ősz hajú időset szerencsére, és olyan ruhában, mint az itt dolgozóknak. Így a begörnyedt hátat és lassú járást színlelve kinyitotta az ajtót és kilépett a folyosóra.
- statisztika:
- Körök száma: 3 kör / eltelt körök száma: 2
Heiwanna Miin Klodov: 2 reag – @Shadow
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 2 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 2 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Aeyaj’gamu: 2 reag – @Werda
Heiwanna Miin Klodov
Köztársaság
- felszerelés:
- Nehéz páncélzat
Szemeim forgattam meg, mikor a parancsnok nem tett semmit, de nekem mindegy volt, ha egy hajón jutnak ki, akkor ugyan úgy tizedelem meg ezt a sereget is, mintha az imp hordáé lenne. Azonban eddig még nem kellett csalódnom a parancsnokban, így ezt nem tettem szóvá. Mikor felhozta, hogy időpazarlás csak, kifaggatni akiket találnak, akkor csak morranok egyet a torkomat megköszörülve.
„Bár csábító az ajánlata egy adag friss sült fogásra, és jó eséllyel megoldaná egy pár nyelvét, de esetleg kicsit később elszórakoztatom vele magam, ha nem lesz más nyom…” ezek után a kis orvgyilkos se áll elő sok mindennel, de talán használható némileg.
„Családostul menekül, ha már a támadás első jeleinél távoztak és járművel messze járhatnak, ha haboztak, akkor a jármű már feltűnő lett volna, ebben az esetben gyalogosan, mekkora kör lehet? Negyven kilométer megállás nélkül, amit kétlem, hogy tartani tudtak folyamasotan. Főleg miután kitőrtek a harcok lent a felszínen is, szóval ennek akár töredéke is lehet… Mivel a csapatok már járőröznek így a felszínen se egyszerű haladni. Mi a helyzet a csatorna hálózattal? azokat mennyire tudjuk ellenőrizni?” miközben „beszélek” a twi’ilek adattáblájára nézek, mikor látom, hogy a térképet nézi, azaz pontosabban a feje fölé tornyosulok és úgy nézek le rá, aztán körbe nézek.
„Benézek a házba, hogy mennyire sietősen pakoltak… ha kapkodtak akkor közel lehetnek…” ezzel megindultam az épület felé „De ha lesz nyom, vagy tipp, hogy merre mentek, akkor hallgatom és megyünk arra, talajon, vagy épp a levegőben…” teszem hozzá hátra pillantva, majd ha nem volt még más ötlet, akkor a palotához mentem elsőre az ablakokon benézni, főleg a ha az ajtó kicsi volt. úgy is az érdekelt mekkora kupi bent, ami a meneküléstől származhatott, és esetleg látok e valami nyomot bent, vagy kint, hogy merre távozhattak gyorsabb tempóban. Ha találtam valamit akkor megosztottam a többiekkel, de legalább addig se csak ácsorogtam. Ha azonban volt valami ötlete a két lánynak, akkor vállat vontam és megindultam arra amerre szerintük lehettek. Előbb vagy utóbb össze kell szednem egy saját egységet is az már biztos, igaz nem lesz könnyű olyanokat találni akik meg is felelnek.
Karakteradatok
//Szerdán lesz új kör.//
//Vasárnap lesz új kör.//
//Csütörtökön lesz új kör.//
- Attól, hogy ott raboskodtam az együgyűség elíziumában még nem jelenti azt, hogy az értelmi képességeim is romlottak. - sziszegtem a fogaim között a nő megjegyzésére miközben csupán egy sértődött pillantással jutalmaztam, majd folytattam a tényleges problémával való foglalkozást. Szerencse, hogy nem szokott ezzel komolyan ugráltatni vagy sértegetni, ahogy feltehetőleg most sem tette, mert akkor az fájó dolog lenne neki is.
- Ne felejtsd el, hogy te amúgy is vadászként gondolkodsz, nem pedig préda ként. A vadász még a saját vadászára is vadászik, ezért van, hogy te is és én is olyan helyet keresnénk, ahol meg tudjuk figyelni a vadászunkat, elkerülni, vagy likvidálni. Ezeknél az embereknél mindez nem fog fennállni. Ezek menekülni akarnak, elhagyni a bolygót és biztonságba kerülni. Prédák. Ennek értelmében ilyen helyeken is lesznek, közel a kijutáshoz, nem pedig közel a biztonsághoz. - a datapadon gyorsan kerestem meg ezeket a helyeket a térképen, amit ilyennek véltem, hogy közel van a menekülési útvonalakhoz és esetleg nem tűnik jelentősnek vagy épp olyan amit az ilyen emberek számára jelentőséggel bírhat, így sokban le tudjuk szűkíteni azt, hogy merre is keressük őket. A sárkány kíváncsiskodására visszafogtam magam, hogy ne reagáljak zsigerből, nem szoktam túlságosan sokat dolgozni másokkal és zavar, ha valaki ennyire ostobán közel jön hozzám, de most a helyzet okán engedtem.
- Javasolnám, hogy azokat a helyeket nézzük meg először, ahol közel vannak járművekhez, vagy épp a hajógyárhoz vezető bármilyen megoldáshoz. Ha őket nem is találjuk ott, mert esetleg már előttünk járnak, akkor a nyomaikat, vagy olyanokat akik látták őket simán találhatunk. - mutattam a helyeket Rhysnek a datapadot felé tartva, majd ha senki sem akart ellenkezni, akkor el is indultam abba az irányba amelyik a legközelebb volt, persze hozzám mérten, közel se feltűnő módon. A sárkányháton való utazás amúgy is túlságosan feltűnő lett volna és esetleg csak elterelésnek lett volna hasznos, vagy aggresszálásnak, másnak nem.
- Ne felejtsd el, hogy te amúgy is vadászként gondolkodsz, nem pedig préda ként. A vadász még a saját vadászára is vadászik, ezért van, hogy te is és én is olyan helyet keresnénk, ahol meg tudjuk figyelni a vadászunkat, elkerülni, vagy likvidálni. Ezeknél az embereknél mindez nem fog fennállni. Ezek menekülni akarnak, elhagyni a bolygót és biztonságba kerülni. Prédák. Ennek értelmében ilyen helyeken is lesznek, közel a kijutáshoz, nem pedig közel a biztonsághoz. - a datapadon gyorsan kerestem meg ezeket a helyeket a térképen, amit ilyennek véltem, hogy közel van a menekülési útvonalakhoz és esetleg nem tűnik jelentősnek vagy épp olyan amit az ilyen emberek számára jelentőséggel bírhat, így sokban le tudjuk szűkíteni azt, hogy merre is keressük őket. A sárkány kíváncsiskodására visszafogtam magam, hogy ne reagáljak zsigerből, nem szoktam túlságosan sokat dolgozni másokkal és zavar, ha valaki ennyire ostobán közel jön hozzám, de most a helyzet okán engedtem.
- Javasolnám, hogy azokat a helyeket nézzük meg először, ahol közel vannak járművekhez, vagy épp a hajógyárhoz vezető bármilyen megoldáshoz. Ha őket nem is találjuk ott, mert esetleg már előttünk járnak, akkor a nyomaikat, vagy olyanokat akik látták őket simán találhatunk. - mutattam a helyeket Rhysnek a datapadot felé tartva, majd ha senki sem akart ellenkezni, akkor el is indultam abba az irányba amelyik a legközelebb volt, persze hozzám mérten, közel se feltűnő módon. A sárkányháton való utazás amúgy is túlságosan feltűnő lett volna és esetleg csak elterelésnek lett volna hasznos, vagy aggresszálásnak, másnak nem.
Következő körváltás: 2019. április 22. (hétfő)
Helyi Idő: 11:15 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Azt Miin is tudhatta, hogy igazából felesleges volt, amit kért, mert megszállás közben, ha valaki engedély nélkül tartózkodik a légtérben, azt lelövik. Az irányítást már megszerezte a Köztársaság a hangárok és űrkikötők felett, így már csak köztársaságiak kaphattak felszállási engedélyt. A légtér az ő irányításuk alatt volt, ettől kezdve ugyanaz volt, az eredmény, ha megtiltják, ha nem. A saját hajóikat pedig nem hívhatták vissza, mert hogyan bombázták volna a kijelölt céllétesítményeket? Közben a sárkány úgy döntött, hogy megnézi a kormányzói palotát, ami kellően nagy volt, így még ő maga is be tudott könnyedén menni, vagy épp repülve felemelkedni a megfelelő emelethez és benézni az ablakokon. Odabent egyébként minden a legnagyobb rendben volt, mivel nem lehetett tudni, hogy mi volt az alapállapot így úgy tűnt, hogy nem sok mindent, szinte semmit sem vittek magukkal. Ékszerek, műtárgyak minden a helyükön volt. A hajógyár már teljes egészében az övék volt odafent, erről kaptak jelentést, minden hajó, hangár a Köztársaság irányítása alatt volt.
- Nem erre céloztam, hanem arra, hogy képes vagy máshogy is nézni a dolgokat, ahogyan mi nem – jegyezte meg ridegen a nő.
Amíg Miin a benti dolgokat ellenőrizte, addig Aeyaj a térképeket kezdte nézni. Itt a városban nem talált semmi olyasmit, amit keresett volna. Ellenben mintegy száz kilométer távolságra északi irányban a pusztaságban volt egy korábbi köztársasági bunker, amit az előzetes adatok alapján az impek megtaláltak és használnak. Amennyiben a kormányzó családja a flotta megérkezésekor indult arra, akkor elérhették a szárazföldi csapatok megérkezése előtt már.
Helyi Idő: 11:15 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Annyira nem kellett semmit sem színlelnie Ingridnek, maximum a kamerák miatt, mert senki sem volt a folyosón, amit eléggé gyanúsnak talált. A falakon, padlón látta a lövések nyomait, vérfoltok, a lövésektől megégett testeket, illetve egymás hegyén-hátára hordott tetemek. Remélte, hogy sikerül úgy lejutni innen, hogy nem kell harcba bocsátkoznia. Noha pacifista volt, de attól még képes volt arra, hogy megvédje magát, még akkor is, ha nem szívesen tette. Köztársasági testeket nem látott, csak birodalmiakat, így egyelőre fegyvert sem tudott szerezni, ellenben belefutott ellenséges katonákba, akik csak röhögtek rajta, hogy milyen nyomorult vénasszony, páran bele is rúgtak, amihez színészkedéssel még el is esett. Ott még volt, aki még belerúgott, ő pedig összegörnyedt a földön, amíg el nem ment az ellenség. Ezek után szedte össze magát és indult tovább, immáron nem is fegyvertelenül. Volt elég képzett ahhoz, hogy megtudjon lopni egy-egy konfrontáció közben másokat, így sikerült is egy sima sugárpisztolyt szereznie az ellenségtől. Azt azonnal át is állította halálosról bénítóra, révén hiába volt szó az ellenségről, nem akarta megölni őket. Ahogyan a kisebb folyosóról tovább haladt végül elért egy nagy és széles útra, ahol már igencsak sokan voltak kint. Nem csak a megszálló erők, de az elfogott helyiek is. Ezt pedig nagyon nem találta jónak, mert itt nem fog tudni csak úgy tovább haladni, pedig ez kellett volna ahhoz, hogy a hangárakhoz érjen. Tudta, hogy előbb vagy utóbb kénytelen lesz valakinek az egyenruháját megszerezni.
- statisztika:
- Körök száma: 4 kör / eltelt körök száma: 3
Heiwanna Miin Klodov: 3 reag – @Shadow
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 3 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 3 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Aeyaj’gamu: 3 reag – @Werda
//Pénteken lesz új kör.//
Heiwanna Miin Klodov
Köztársaság
- felszerelés:
- Nehéz páncélzat
A kis beszélgetést még hallgatom míg a közelben vagyok, majd a kis palotát vizsgálgatom. Eléggé tágas, még nekem is. lehet le kéne majd rá csapnom, ha kell egy hely, amolyan pihenő helynek, ha unom az egyhangúságot, de ez majd későbbi dolog lesz csak. Annyi biztos, hogy nincs felfordulás, így már az első intő jelre is megindulhattak akár, így ezek alapján megindulok vissza a pároshoz, de már gondolataim megelőznek.
„Nincs bent nagy kupi, így nem kapkodva távoztak jó eséllyel, tehát annyi eszük volt, hogy az első intő jelekre megindultak.” A párosra pillantok ahogy oda érek melléjük.
„Tehát merre tovább ahol a prédáink lapulhatnak?” kérdem a twiilekre pillantva, majd a térképére is.
„Bár lényegtelen merre, légi úton gyorsabban elérünk bárhova, mint ők talajszinten, ehhez kérjünk valami szállítót vagy megoldjuk mi magunk?” teszem hozzá megnyújtóztatva a szárnyaimat, míg végre döntés is születik, hogy merre. az már mellékes volt, hogy légiszállítással megyünk, vagy egyszerűen felröppenek eme kettővel és úgy keressük a célpontokat.
Karakteradatok
//Kedden lesz új kör.//
- Körülbelül száz kilométerre van az egyetlen olyan hely, amit érdemlegesnek tartok arra, hogy megnézzük. - mutattam a térképen az említett bunkert Rhysnek, hiszen a sárkány végig kukucskált, ami nem kerülte el a figyelmemet, nem mintha ne lett volna eléggé feltűnő. A korábbi sérelmet most elfelejtettem, újra professzionálisan és lényegretörően viselkedtem, ahogy az elvárt tőlem.
- Látom nincs sok tapasztalata kitartó vadászat terén. Azzal, ha ön odarepül, vagy bármilyen légi járművel közeledünk azt elég nagy távolságból észrevehetik és elmenekülhetnek vagy elrejtőzhetnek előlünk. - fordultam az óriásgyík felé, akinek egyértelműen fixa ideája volt a repkedés, és feltehetőleg nem kevés nárcisztikus vonatkozás is volt benne, hogy azt akarja, hogy mindenki őt lássa. Én ellenben inkább annak a híve voltam, hogy a lehető legkevesebben lássanak és legfőképp az nem, akinek az élete az én kezem által ér majd véget.
- Szerintem gyors és csendes földi járműre lesz szükségünk. Ha a sárkány mindenképp repülni akar, akkor pedig külön kell válnunk, hogy ne lehetetlenítse el a munkánkat. Indulhatunk? - a szavaimat kifejezetten Rhysnek szántam, de nem igazán zavart az, ha a sárkány is hallja, hiszen rá is vonatkozott némiképp a dolog. Egyáltalán nem voltam vele tiszteletlen, csupán tárgyilagos. A tiszteletlen részeket megtartottam magamnak, mint mindig.
Ha senkinek sincs különösebb ellenvetése, akkor egy olyan járművet keresek, amit használhatunk. A legjobb esetben valami gyors és csendeset, de ha nincs más, akkor leghamarabb korábban váltunk majd gyalogos megközelítésre és nem visszük olyan közelségbe a járművet, hogy felfedezhessenek minket idő előtt, és elmeneküljenek.
- Látom nincs sok tapasztalata kitartó vadászat terén. Azzal, ha ön odarepül, vagy bármilyen légi járművel közeledünk azt elég nagy távolságból észrevehetik és elmenekülhetnek vagy elrejtőzhetnek előlünk. - fordultam az óriásgyík felé, akinek egyértelműen fixa ideája volt a repkedés, és feltehetőleg nem kevés nárcisztikus vonatkozás is volt benne, hogy azt akarja, hogy mindenki őt lássa. Én ellenben inkább annak a híve voltam, hogy a lehető legkevesebben lássanak és legfőképp az nem, akinek az élete az én kezem által ér majd véget.
- Szerintem gyors és csendes földi járműre lesz szükségünk. Ha a sárkány mindenképp repülni akar, akkor pedig külön kell válnunk, hogy ne lehetetlenítse el a munkánkat. Indulhatunk? - a szavaimat kifejezetten Rhysnek szántam, de nem igazán zavart az, ha a sárkány is hallja, hiszen rá is vonatkozott némiképp a dolog. Egyáltalán nem voltam vele tiszteletlen, csupán tárgyilagos. A tiszteletlen részeket megtartottam magamnak, mint mindig.
Ha senkinek sincs különösebb ellenvetése, akkor egy olyan járművet keresek, amit használhatunk. A legjobb esetben valami gyors és csendeset, de ha nincs más, akkor leghamarabb korábban váltunk majd gyalogos megközelítésre és nem visszük olyan közelségbe a járművet, hogy felfedezhessenek minket idő előtt, és elmeneküljenek.
Következő körváltás: 2019. május 4. (szombat)
Helyi Idő: 11:20 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Rhys a várost bombázó és a levegőben repkedő gépeket nézte, amíg a többiek a saját dolgaikkal voltak elfoglalva. Igazából szívesen lett volna ő maga is a levegőben, hogyha engedték volna. Először Miin szavaira fordult vissza, közben pedig már Aeyaj mutatta is neki, hogy mit is kellett látnia. Ő maga is megnézte a datapadot és egyetértően bólintott a fiatalabb nő szavaira.
- Egyetértek, ez a hely mindenképp érdemes arra, hogy megnézzük. Kellően közel van ide, de ahhoz is kellően távol, hogy a front már ne zavarjon be. Remélhetőleg nem volt annyi eszük, hogy föld alatt más bázissal összekössék, mert akkor elég nagy hajszával kéne számolnunk föld alatt, ami soha sem a legjobb – fejtette ki.
Közben Aeyaj oktatta ki Miin-t, aki most is valószínűleg saját magával akart félelmet generálni az ellenfélben, nem figyelembe véve a terepi viszonyokat. Azonban Aeyaj terve biztonságosabb volt.
- Remekük tanítvány voltál hadászat terén – dicsérte meg a másikat egy mosollyal. - Mivel láthatóan síkságon van a bázis, gyors, kicsi géppel kell közelíteni, mert azt nem tudják leszedni, míg egy LAAT-ot, vagy bármi nagyobb, lomhábbat igen. Kezdve magával, ha repülni akar. A bikerek kicsik és gyorsak. Azt hiszem, kénytelen lesz alakot váltani, ha az első sorban akar velünk jönni.
Különösen az alakváltás résznél mintha maró gúny lett volna a hangjában, hiszen köztudott volt, hogy Miin sárkányként szeret lenni és nem alantas kétlábúként. Az indulásra pedig bólintott Rhys is.
Itt bent nem volt gép, révén még ostrom volt, így bikerrel, vagy hasonlóval kijutni a városból sem volt könnyű. Azonban, ha a hölgyek rádión szóltak, hogy ilyen kell nekik, akkor kivitték a város szélére őket egy LAAT-tal, ahol már a három gép várta őket, hogyha Miin is úgy dönt, hogy tényleg felszáll ilyenre. Ha nem, akkor repülve mehet a másik két nő után, bár a biker több, mint kétszer olyan gyors, mint ő.
Helyi Idő: 11:20 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
Kezdett úgy tűnni Ingrid számára, hogy tényleg nem igen marad más lehetősége, mintsem az, hogy próbáljon egy egyenruhát szerezni. Akkor azonban már csak a külsőjével lesznek gondok, az eredetit szinte bizonyosan ismeri mindenki, így az nagyon feltűnő lehet, és esélyesnek találta azt is, hogy még meg kell oldania, hogy ne legyen túl feltűnő, ez az öregasszony nem volt túl sikeres köztársasági katonának, az eredeti alakjában pedig a vörös haja volt egy „picit” feltűnő. Arról volt fogalma, hogy miként kell viselkedni egy ellenséges katonának, így attól nem tartott, hogy ebből gond lehet, de korholta magát, hogy nem hozott semmilyen sminkkészletet. Legalább is olyat, amivel tudja magát álcázni, de nem gondolta volna, hogy pont itt fog az ellenség támadni, hiszen Kuat nem volt éppen határ menti, ez eléggé villámháborúnak tűnt. aztán ha úgy döntenek, hogy mégsem szerzik meg a helyet és csak elpusztítják a Kuat Drive Yard-ot, akkor eléggé nagy csapást tudnak mérni a Birodalomra. Megcsóválta a fejét és igyekezett a fontosabb dolgokra összpontosítani, azaz, hogy eltudjon menekülni és még ha tud, akkor másokat is mentsen. Nem akart senkit sem hátrahagyni, de azt sajnos fizikailag lehetetlennek találta, hogy mindenkit el tudjon vinni. Ahhoz minimum egy csillagromboló méretű hajót kellett volna ellopni. Azaz egy venator osztályú csillagrombolót, mert az volt a legnagyobb az ellenségnek. Gyorsan körbenézett itt, úgy tűnt, hogy még nem fedezték fel az itt létét, így nem akarta kockáztatni, hogy már most lebukjon. Az idő volt a legnagyobb ellensége, így próbált keresni egy olyan helyet, ahonnan megfigyelheti az ellenség mozgását, ha pedig alkalma adódik, akkor elkaphasson egy köztársaságit.
- statisztika:
- Körök száma: 5 kör / eltelt körök száma: 4
Heiwanna Miin Klodov: 4 reag – @Shadow
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 4 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Aeyaj’gamu: 4 reag – @Werda
Heiwanna Miin Klodov
Köztársaság
- felszerelés:
- Nehéz páncélzat
A kis twi’ilek nézem, mikor próbál kioktató lenni.
„Az ilyen szórakozások, csak azoknak öröm, akik túl gyengék, a valódi pusztításhoz egyedül. De legyen…” érezhetően nem értek egyet az egésszel. Csak egy kis csapat kéne a fajtámból, és nem itt tartanánk.
„Kérj egy LAAT-ot, kelleni fog” teszem még hozzá, majd ha megjön, akkor páncélom leoldom, majd beszórom a gépbe, és alakot váltok. Nem alacsonyodok le addig, hogy emberi vagy közel emberi alakot vegyek fel, elég, hogy csak kétlábon járok, de szárnyaim megmaradnak, és úgy lépkedek be a szállítóba. Közben végig nézek erős pikkelyzetemen, ami jócskán gyengébb, mint a páncélzatom, de jócskán könnyebb és kisebb is lettem, így a járműveknek se fog gondot okozni a szállításom se, remélhetően, legalábbis ami a Bikereket illeti.
„A gúnyolódást hagyhatja parancsnok, ahogy a próbálkozást is, hogy mi az erősebb bennem: az alakomhoz ragaszkodás, vagy, hogy az elsősorban harcolja, mert az utóbbi a fontosabb, és…” fonom össze karjaim mellkasom előtt. „…ha a helyzet úgy kívánja bármikor bármilyen szükséges alakban el vagyok, ami praktikus, csupán valódi formámban sokkal jobban kihasználhatom fizikai adottságaimat, mint kisebbekben” megtámaszkodok, míg tart az út kifelé a városból, aztán páncélom a gépen hagyva megyek a bikerek egyikéhez. Nem nagyon rajongtam ezekért, hiába voltak gyorsak, de ez van most. A többiekkel megindulok én is a cél felé.
Karakteradatok
- Na ezért használják önt faltörő kosnak és élő páncélnak, míg az én dolgom az, hogy minél hamarabb megnyerjük a háborút. - kacagtam fel a sárkány megjegyzésén, Rhys dicséretére pedig csupán mosolyogtam és egy gyorsat pukedliztem mintha csak valami előadás lett volna, majd visszatért a professzionális orvgyilkos arc és állás.
- A te katonáid, reméljük minél hamarabb tudnak járművet biztosítani nekünk. - szóltam Rhyshez miközben gyorsan még egyszer rálestem a térképre, hogy egészen jól megmaradhasson a memóriámba és meg tudjam határozni magamban, hogy nagyjából mennyire közel tudunk menni ahhoz, hogy ne vegyenek észre. Persze úgyis majd élesben lesz ez biztos.
- Kövessenek és ne maradjanak le. - szólalok meg abban az esetben, ha megérkezik a LAAT és a többiekkel együtt elérünk a remélhetőleg előkészített bikerekhez. Az a szándékom, hogy kicsivel a többiek előtt haladva haladjak, hogy a képességeimhez mérten fel tudjam mérni a helyet, meglátni az esetleges nyomokat és megtaláljam azt a biztonságos távolságot, ahol letehetjük a bikeokat, hogy aztán lopakodva és gyalog folytathassuk a vadászatot.
- A te katonáid, reméljük minél hamarabb tudnak járművet biztosítani nekünk. - szóltam Rhyshez miközben gyorsan még egyszer rálestem a térképre, hogy egészen jól megmaradhasson a memóriámba és meg tudjam határozni magamban, hogy nagyjából mennyire közel tudunk menni ahhoz, hogy ne vegyenek észre. Persze úgyis majd élesben lesz ez biztos.
- Kövessenek és ne maradjanak le. - szólalok meg abban az esetben, ha megérkezik a LAAT és a többiekkel együtt elérünk a remélhetőleg előkészített bikerekhez. Az a szándékom, hogy kicsivel a többiek előtt haladva haladjak, hogy a képességeimhez mérten fel tudjam mérni a helyet, meglátni az esetleges nyomokat és megtaláljam azt a biztonságos távolságot, ahol letehetjük a bikeokat, hogy aztán lopakodva és gyalog folytathassuk a vadászatot.
Résztvevők: Aeyaj'gamu, Heiwanna Miin Klodov, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron és Ingrid L'lerim
Következő körváltás: 2019. május 8. (szerda)
Helyi Idő: 11:25 KSI, 80.4 MU
Résztvevők: Aeyaj'gamu | Heiwanna Miin Klodov | Rhyssa Edaara Quillan-E'ron
Résztvevők: Aeyaj'gamu | Heiwanna Miin Klodov | Rhyssa Edaara Quillan-E'ron
- Információs kártyák:
- -
A térképen látászott, hogy nagyjából négy kilométeres távolság az, ameddig fedezékben, vagy épp völgyben tudnak haladni, aztán véget érnek a hegyek és az erdők és a bázis körül semmi sincs, csak pusztaság, minimális dombbal, vagy éppen egy-két sziklával, amiket a nagyobb viharok sodortak ki a pusztaságba. A műhold adatai alapján még látszott, hogy fák sem nagyon voltak, teljesen nyílt terep.
- Azt hiszem, ha odaérünk ez az én feladatom lesz, hogy lefoglaljam őket - monda a nő.
Rhys nem reagált Miin sértésére Aeyaj-nak csak bólintott, hogy meglesz minden. És valóban így is volt, minden megvolt, mire a város határába értek a Halálosztag emberei már várták a parancsnokukat és a másik két nőt is. Aeyaj és Rhys könnyedén pattantak fel a bikerekre és bármennyire is akarta az Erőt felhasználni Aeyaj, hogy jobb legyen a parancsnoknál, ő nem erőhasználóként is lepipálta az összes pilótát, így ő húzott el elsőre és a twi’lek másodjára. Miin pedig ott ült a saját bikerén és hatalmas gondban volt. ugyanis semmilyen járművet nem tanult meg használni, hiszen mióta itt van pár nap kivételével minden idejét sárkány alakban töltötte és élvezte azt, hogy kiszolgálják és semmit sem kell tennie, csak a harctéren. Ránézett az irányítópultra és a kormányra és azt sem nagyon tudta, hogy mit és hol kell megfognia, nemhogy beindítani, vagy kormányozni.
- Asszonyom, valami gond van a suhanóval? - kérdezte az egyik közelben levő katona.
Helyi Idő: 11:25 KSI, 80.4 MU
- Információs kártyák:
- -
A terv megvolt, már csak ki kellett viteleznie, ami talán a nehezebbik része lesz a dolgoknak. Mert egy dolog, hogy tud harcolni, ha muszáj, de pacifista. Maximum annyira tenné meg ezt, hogy megvédje magát, de jelenleg támadnia kellett. Jaj, hogy miért is nem maradt a Kaldahan-on Tubrokkal, mennyivel egyszerűbb lett volna, hogyha megteszi, akkor kimaradt volna ebből az invázióból és nem kerül ekkora slamasztikába. Nem nagyon látott más lehetőséget, mintsem azt, hogy úgy vonja magára a figyelmet, hogy egy lelőtt birodalmi teste felett jajveszékeljen, hogy megölték a fiát, vagy a lányát. Lehetőleg egy olyan helyen, ami kevésbé volt feltűnő és nem mászkált olyan sok őr és persze távolabb van a központibb helyekről, mert arra valószínűleg kevesebb is az ellenség, főleg olyan helyen, amit már átnéztek. Csak magában sóhajtott fel, hogy mehet vissza arra a részre, ahonnan eljött, a szemeit végigfuttatta a plafonon, vagy a padlón, hogy hol talál bejáratot szerviz alagútba. Nem léteztek olyan istenek, akikért hajlandó lett volna még egyszer az utakat használni. de amilyen szerencséje lesz, még azokban is belefuthat az ellenségbe. Hmmm, talán az lett volna a legjobb, ha ott tud elkapni valakit, azokban úgyis csak egy-egy, maximum két fő mozoghat benne. Sikerült is találnia egy ilyen alagutat, így nem is habozott tovább, hanem akkor észrevétlenül próbált is belejutni és elindulni valamilyen biztonságosabb helyre.
- statisztika:
- Körök száma: 6 kör / eltelt körök száma: 5
Heiwanna Miin Klodov: 5 reag – @Shadow
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Ingrid L'lerim: 5 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Aeyaj’gamu: 5 reag – @Werda
Heiwanna Miin Klodov
Köztársaság
- felszerelés:
- Nehéz páncélzat
A kis twiilek igen csak elemében van, de amit mond, a telesen igaz is. Jól jönnek a hozzá hasonlók, míg azokra figyel az ellenség akik épp rájuk rontanak szemből.
„Könnyebb megkerülni őket, ha nem arra figyelnek” jegyzem csak meg, majd ahogy megérkezünk akkor a másik kettő elhúz, én meg egy kisebb problémával találom szembe magam a Bikernél. Kicsit elfintorodok végig nézve rajta, aztán a katonára pillantok. Nem kellett értenem ezekhez, fölösleges is lett volna, de most, hogy nem mehettünk úgy, mint könnyű lett volna, ez most probléma. És még az ágymelegítőim sincsenek itt, hogy azok vezessenek, némi motiválás mellett. De sokkalta könnyebb lett volna magasból egyszerűen bezuhanni a bunker környezetébe sebességet szedve és úgy végig suhanva alacsonyan, egy jó pontig ahol lehet landolni, majd lopakodni egyszerűen, ha már azt akar, de nem, ezekkel kell menni…
„Nem igazán éltem a lehetőséggel eddig, hogy ilyenekkel mászkáljak” jegyzem meg kissé füstölögve, mellkasom előtt összefont karokkal, majd szárnyaimra bökök.
„A rövidebb bolygón lévő utazásokat megoldottam eddig saját erőből, vagy küldetek értem civil bolygón. Alap esetben ezekhez a jószágokhoz…” bökök a járműre amin ülök. „… túl nehéz vagyok, hogy megmoccanjon….” szemem sarkából pillantok a katonára.
„Mondja el, hogy működik, hogy a többiek után tudjak vele menni, még mielőtt kihagynak a jóból, és már csak az unalmas ücsörgés maradna hátra.” a katona felé fordulok, várva, hogy mit reagál. Ha megmutatja valami érthető módon, akkor szerencsém van, mehetek is, ha nem, akkor sincs erre sok időm, szóval marad az, hogy neki lendülök futva, majd szökkenés és repülés alacsonyan amilyen gyorsan csak tudok suhanni. Mondjuk a nehéz páncélzat és a kisebb méret miatt jóval könnyebb lesz, de jelentős idő veszteséggel is járna.
Karakteradatok
//Vasárnap lesz új kör.//
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Similar topics
» Sötét Világ szereplői
» Küldetés: Sötét világ
» Sötét világ (alter, speciális)
» Galaxis Védelmezői 10.: Sötét Világ (Kozmikus kaland)
» Világ Vége (Másik Világ 3)
» Küldetés: Sötét világ
» Sötét világ (alter, speciális)
» Galaxis Védelmezői 10.: Sötét Világ (Kozmikus kaland)
» Világ Vége (Másik Világ 3)
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.