Bakura

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Jonathan Skrex Szomb. 21 Dec. 2019, 11:44

Bakura - Page 2 ZgMsDZj

Jonathan Skrex (4. kör)

Helyi idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Cél / Feladat / Küldetés: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Játékostársak: Ingrid L’lerim, Ecaterina

Nehéz lenne megmondani, hol is tartottunk a nyomozással jelenleg, hiszen még tulajdonképpen a nulladik lépésnél jártunk és szépen lassan kezdtünk előmerészkedni az első felé. Az első gondolatom az lett volna hogy egyelőre körülbelül sehol se tartottunk, de ez picit kemény hozzáállás lett volna. Információkat már szedtünk össze bőven, sőt, itt-ott már néhány furcsaságra is fényt derítettünk, szóval a semminél többnél jártunk, de a megoldáshoz nem éreztem magunkat közelebb, ahhoz még sokat kellett munkálkodni. A bemelegítő szakasz minden esetre lezárulni látszott. Vendéglátónk, Agler Akaar’i, a helyi hírszerzés egyik tagja eddig mindenben a segítségünkre volt, nem éreztem felőle semmi gyanúsat vagy furcsát, így feltételeztem, mindent megosztott velünk, amit az ügy szempontjából fontosnak talált. Sőt, a kérdéseinkre is maradéktalanul válaszolt. A célpontunk neve Liaran D’kai volt, színésznő, gazdag kereskedő család tagja, a népszerűségéhez tartozó rengeteg gyanúsítható ellenséggel, akik az ügy mögött állhattak. Testvérek, szülők, nagyszülők, családi ellenségek, szerető, riválisok, rajongók, egyelőre túlságosan szerteágazó volt az ismeretségi kör, hogy normálisan le lehessen szűkíteni az igazi gyanúsítottak listáját. De az hamar világossá vált, hogy profi szervezés állhatott az ügy hátterében, ugyanis a célszemélyünk a hírportálokon kívül teljesen le lett radírozva a közösségi média felületekről, ami egy ilyen népszerűségű személynél nem kis feladat lehetett. Az egyetlen, ami rendelkezésünkre állt, egy képgyűjtemény volt a hölgy eddig felvett alakjairól, de ez is csak annyit segített, hogy alá támassza valóban mennyire tehetséges színésznővel és alakváltóval is volt dolgunk, semmiféle ismétlődés nem volt az alakok között, ergo ha szembe találkoztunk volna egy új alakjával az utcán, lehetetlen lett volna felismerni. Pillanatnyilag eddig jutottunk újdonsült társaimmal, akiknek a jelenlétének nem kifejezetten örültem, hiszen bizonyosan más érdekeltségekkel érkeztünk, de egyelőre túl szűk volt a forró nyomok követésének lehetősége, hogy más szálakon kezdjünk el működni, szóval maradt a kényszerű együtt dolgozás. És ha már a forró nyomoknál tartunk, éppen aktuálisan szűkülni látszott a gyanúsítottak listája, ugyanis éppen beérkezett egy jelentés kedves megbízónkhoz, hogy a nő szeretőjét holtan találták a közelben. Természetesen mindannyian kapva kaptunk az alkalmon, hogy addig üssük a vasat, amíg meleg és éltünk a helyszín, illetve a test megtekintésének lehetőségével.

Megbízónk tudomásul vette a döntésünket, bólintott, felállt az asztalkájától és megkért minket, hogy kövessük. Útközben a szemem folyamatosan járt körbe-körbe, tovább szemlélve a pompázatos épületet, de az agyam közben teljesen máshol járt. Igyekeztem összeillesztgetni az ügy, egyébként eléggé hiányos részleteit, de a kirakós még nagyon messze volt a teljestől. Szépen összeírogattam magamban néhány lehetőséget, amit a helyszín és a test megvizsgálása után tudok tenni majd, de még nem mentem messzire a tervezgetéssel, hiszen fogalma se volt róla, ott mit találhatunk. Lelifteztünk az alagsorba és kiválasztottunk egyet az ott sorakozó járművek közül, nevezetesen egy siklóra hasonlító, zárt antigravitációs autó lett a járművünk. Miközben helyet foglaltam, kicsit jobban szemügyre vettem a járgányt. Valamiféle szolgálati kocsi lehetett, hiszen szirénája és elsötétített ablaka is volt, emellett elég hamar elparancsolta maga elől a forgalmat, szóval tekintélyt és engedelmességet ébresztett a helyiekben. Pár perc alatt meg is érkeztünk a helyszínre, egy jómódú környékre, nem feltétlenül elit kategória, de valahol a felső-középosztály szintje lehetett. Emeletes házak mindenfelé, kisebb sikátorokkal. Rosszabb hírű bolygókon ezek maguk lettek volna a rosszarcú fickók, a kényes üzletek és az illegális történések Paradicsoma. De ez nem az a hely volt, hiszen elméletileg egy békés bolygón voltunk éppen, ahol kevés a bűnözés. Nos, a helyszínünket erről senki nem értesítette.

Az egész sikátor csupa vér volt, a padló, a falak, minden. A földön pedig vérbe fagyva ott feküdt a szerencsétlen áldozatunk, egy páncélos alak, aki pont most fordítottak át hanyatt fekvésbe. Akármi is végzett vele, úgy nézett ki, mintha belülről robbant volna kifelé a mellkasából. A páncél se állt az útjába, akármi is okozta a fickó vesztét. Nem volt valami szép látvány, az biztos. És furcsa is volt. Ha a színésznő eltűnésével összefüggött ez az eset és ugyanazok gyilkolták meg, akik az elrablás mögött álltak, furcsa módszert választottak. Kivéve, ha fel akarták hívni magukra és erre az egészre a figyelmet. Akkor bizony belenyúltak a tutiba. Igyekeztem megkeresni a nyomozást vezető személyt, vagy akárkit, aki válaszolhat a felmerülő kérdéseimre. Feltételeztem, hogy vendéglátónk elmagyarázta kik vagyunk, mit keresünk itt és hogy segíteni jöttünk, de ha esetleg nem, akkor mielőtt belevágtam volna a kérdészuhatagba, bemutatkoztam és elmagyaráztam a helyzetünket. Igyekeztem óvatosan mozogni a környéken, véletlenül se tegyek tönkre semmiféle potenciális bizonyítékot. Ha megtaláltam azt, aki válaszolhat a bennem felmerülő kérdésekre és hajlandó is volt erre, akkor már hangot is adtam a legfontosabb dolgoknak, amik felmerültek bennem.
- Tudnak mesélni picit az áldozatról? Egyelőre csak annyit tudunk róla, hogy ő a keresett színésznőnk szeretője. Vagyis ő volt. Körülbelül mikor halhatott meg? És persze a magától értetődő kérdés, van bármi ötletük, pontosan mi tehette vele ezt?
Pillanatnyilag ezek foglalkoztattak a legjobban, több egyéb kérdésem is volt, de azok már az ezekre kapott válaszoktól függtek inkább. Amíg a válaszokra vártam, próbáltam jómagam is körbe nézni a környéken. Főleg azt szemléltem, találtak-e bármiféle nyomot, bizonyítékot, amin bármerre el lehetne indulni. Esetleg másik személy jelenlétére utaló jelet, lábnyomot, kéznyomot, szagnyomot, akármit, ami arra utalt volna, hogy emberünk nem volt egyedül a halálakor. Sok függött attól, mi is okozta ezt a kitörést benne. Valami lény? Fertőzés? Esetleg valamiféle különleges fegyver? A környékbeliek elég fejlett technológiával rendelkeztek és a helyi élőlényekkel vagy betegségekkel se voltam tisztában, szóval semmi se volt kizárva egyelőre. A helyi szakértők biztos fel tudtak ebben világosítani minket. Nem akartam rögtön az elején túlzott spekulációkba belebocsátkozni, szóval kevés kérdéssel kezdtem és azok alapján terveztem felépíteni a további eszmefuttatásokat. A válaszokra várás közben pedig a helyszínt, illetve a holttestet szemléltem, nyomok után kutatva a tekintetemmel, amit a nyomozók vagy már észrevettek és vizsgáltak, vagy esetleg még ők se vették észre és felhívhatom rá a figyelmet, hogy érdemes lenne megvizsgálni.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Bakura - Page 2 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Michael Nikostratos Szomb. 21 Dec. 2019, 17:52

Bakura - Page 2 XsHRjiU

Ben Serrano

Az ex-katona sose tudta értékelni a festői, szép tájakat, és ez most is így volt, hiába a gyönyörű váltakozó levelű fák, a festői hangulat, Bent egyáltalán nem érinti meg a dolog. A lehullott avarban nem az elmúlást, vagy a szépséget látja, hanem a nyomokat, csapkádat, és egyéb akadályozó tényezőket rejtő kellemetlenséget. Így van a fákkal is, amik megannyi veszélyt rejthetnek, akár ragadozó állatokat, akár csapdákat, vagy más kellemetlenségeket. Sose volt még ilyen vadászaton, és a veszélyt súgó ösztönei sem segítettek neki. Persze nem uralkodott el rajta a paranoia, de azért kellő módon óvatos volt. Nem sokat halad előre nyugati irányba, amikor hirtelen mozgás neszeit hallja, sőt, meg is látja azt, hogy honnan jönnek. Ben felemelte a fegyverét, és a nexura emlékeztető lényre tartotta. Nagyon gyorsan, de mégis hangtalanul mozgott, ahogy tanulta. Felmérte a lény testtartását, aztán leadott két gyors sorozatú lövést, egyikkel a lény fejét célozza, a másikkal pedig a tüdejét, már ha ezekre rálátása van. Ha nincs, akkor két hasonlóan halálos pontot keres a testén, és azokat veszi támadás alá. Felkészül rá, hogy a lövés pillanatában a lény akár gyorsabban is, minthogy a plazma odaérne, megmozdul, ezért már mozdítja is a fegyverét tovább, követve a mozgást, felmérve annak sebességét, és leadva két újabb lövést, úgy számolva, hogy ha a másik tartja a mozgási sebességét, akkor eltalálja azt a két halálos sebet okozó pontot, amit így képes lehet eltalálni. Ha minden a terv szerint halad, akkor gyorsan megöli a macskaszerű állatot. Ha az valahogy túljár az eszén, és rohamozni kezd felé, akkor nem ijed meg, kivár, hogy olyan közelségbe érjen, ahonnan már nem lehet képes kikerülni a támadást, és akkor lövi fejbe. Természetesen ez arra is igaz, hogyha a lény testét nem vinné át a lövés, kemény lenne, mint egy páncél. Ez esetben a két szemét igyekszik kilőni.


Felszerelés:


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 22 Dec. 2019, 00:00Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Ben Serrano,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron és EcaterinaKövetkező körváltás: 2019. december 26. (csütörtök)

Bakura - Page 2 9ATh2kT

Helyi Idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 GjkpxtzKözel sem volt mondható az, hogy Hyrsi nem lepődött meg azon, amit hallott. Álmaiban sem gondolta volna, hogy Bakura ennyire fejlett lenne és ilyen elöl járnak technológia terén. Akiket eddig tudott, hogy fejlettek az az Örök Birodalom volt, így ez tényleg meglepetés volt. Azt örömmel fogadta és hálásan bólintott, hogy a kulturális cseréről örömmel tárgyalnak majd vele. Sejtette, hogy ebből a szempontból Kolby hátrányban volt, hiszen ő maga nem volt alkirály, se semmi ilyen, nem tudott bolygót képviselni, csak céget. Talán neki is könnyebb lett volna a helyzete, ha hasonlóan lett volna, mint a két nő volt. Azért remélte, hogy neki is lesz sikerélménye és végül úgy tűnt, hogy lett is. Csupán egy pillanatra ült ki a megdöbbenés a nő arcára, aztán rendezte is azt, ez egy igencsak kellemes meglepetés volt. az elmondás alapján a többieknek ezt nem ajánlották fel. még szerencse, hogy ők voltak az utolsók, mert így legalább olyat láthatnak, amit a többiek nem. Márpedig azok alapján, amit a férfi mondott igencsak kíváncsi volt arra, hogy milyen technológiával rendelkezhetnek a helyiek és mit láthatnak a gyárlátogatás alatt. Volt egy olyan érzése, hogy sok kellemes meglepetésben lehet majd részük, ezt pedig esze ágában sem volt elszalasztani. Csak remélni tudta, hogy a többiek is belemennek mindebbe. Néhány pillanatra rájuk sandított, a saját döntését már meghozta, ettől akkor sem tántoríthatták el, hogyha nemet mondanak. De szerencsére Kolby igencsak lelkes volt ezzel kapcsolatban, így Hyrsi úgy látta, hogy ketten már bizonyosan mennek a kérdés az alkirály volt, de mivel a nő egyelőre még nem felelt, így saját maga is választ adott a vendéglátójuknak.
- Engem is nagyon érdekel ez a lehetőség. Megtisztelnek vele! – mondta.
Már csak azt sajnálta, hogy Elofon nincs itt helyileg, mert a szállásukon van, biztosra vette, hogy a párját is érdekelte volna ez az egész.Bakura - Page 2 J4Gpj9ZIreria továbbra is türelmesen várakozott, amíg a többiek beszéltek, úgy tűnt, hogy a híresztelések tényleg igazak voltak, mert Kolby nagyon szerette hallatni a hangját. Viszont a helyi küldött annyira nem volt vevő minderre, vagyis nem erre, hanem arra, amit a férfi kínált volna nekik. Ahogyan tovább beszélt egyre érdekesebb dolgokat mondott, ami már nem csak az FKR szintjén érdekelte a nőt, hanem a Csillaga Kabalén is. Ezt miért nem tudta kideríteni az, akinek ezt a környéket kellett figyelnie? Ennyire nem lehetettek jók a helyiek, hogy mindezt ennyire eltudják rejteni. Vagy mégis? Őt magát ez érdekelte talán a legjobban, hogy így van-e. Ahhoz pedig neki is mennie kellett és ki kellett derítenie, amit csak lehet. mondjuk a fémekhez és ásványokhoz annyira nem értett, de ha olyan dolgok voltak ezek, amiben az Erő is ott volt, akkor talán kideríthet egy-két dolgot. Így nem volt ezek után kétséges az sem, hogy saját maga is igent fog mondani. Egyelőre megvárta, amíg a lelkes fiatalok megteszik mindezt, saját magának volt türelme kivárni őket és nem sietni. Elég időt töltött Erőszellemként ebben a világban ragadva ahhoz, hogy nagyobb türelme legyen, mint bárkinek, akit ismert. Nem is kellett ehhez visszafognia magát, mert szükségtelen volt, csak pusztán türelmes volt. amikor Kolby és Moldenson is kimondták, hogy menni fognak valószínűsíthetően rá fognak nézni, hogy megy-e velük, vagy pedig külön folytatja a tárgyalást és mást fog tenni, mint a többiek. Nem okozott csalódást azzal, hogy mit is fog mondani, vagy legalább is saját maga így gondolta.
- Én is önökkel tartok, köszönöm az invitálást – mondta kimérten.Arra, hogy mindenki igent mondott most először volt bármiféle emberi érzelem felfedezhető a férfi arcán, néhány pillanatra egy örömteli mosoly jelent meg rajta ezek után. de néhány másodperc után rendezte is az arckifejezését és felállt a helyről, majd a kezével annak az ajtónak az irányába mutatott, amerről ő maga érkezett.

- Ez esetben, kérem kövessenek – mondta.

Ha a hármas követte a férfit, akkor a tárgyalóból először egy hosszabb, ablak nélküli folyosóra értek, amiről mindkét irányba több ajtó is nyílt, de egyiket se vették igénybe, hanem a folyosó végén levő ajtóhoz mentek. Ami ki is nyílt, a társaság közeledtére, itt egy rövid lépcső közeledett, ami egy föld alatt közlekedő vonatszerűséghez vezetett.

A vonat természetesen hasonló módon volt megoldva, mint az Umbara híres vonatja, vagy a Kaldahan hasonlóan földalattija, a sínek felett lebegett maga a szerelvény és gravitációs gyorsulással volt megoldva. Odabent a vonaton a legjobb technológia és kényelem fogadta a triót, amint helyet is foglaltak a vonat el is indult.

Mindez a föld alatt ment, nagy sebességgel, míg végül egy épületbe futott be mindez és itt állt meg. az ajtók kinyíltak és Bynar ismét előre indult. Nem ment túl sokáig, csak ki innen a megállóból, egy félkörös folyosóra, ahova követni is tudta mindenki. Amint kiértek több hatalmas bányakomplexumot pillanthattak meg és magát a bányát is, amiben kéklő fényű érc látszott. Az egész gigantikus volt, ekkora bányászati dolgot még Hyrsi és Kolby sem látott korábban, pedig ők foglalkoznak effélével is.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 RqOTiPH

Helyi Idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 YovW2PlAmíg haladtak addig is gondolkodott Ingrid fejben, neki meglehetősen egyszerű dolga volt, mert számtalanszor csinált már ilyen munkát, mint amivel itt találkozott. Mint adatok eltűntetése, vagy éppen valakinek megölése, eltűntetése, mint ami itt is volt. Saját maga dolgozott ilyen profin, ez talán nem volt olyan jó, mint ő – annyira nem tudta beleásni magát – de akkor is határozottan profi munka. Volt egy olyan érzése, hogy sokkalta nagyobb dologba nyúltak bele, mintsem holmi eltűnés, vagy efféle. De ezt egyelőre nem osztotta meg a többiekkel, nem is állt szándékában. Az, hogy a szerető meghalt nem csodálkozott, azon sem csodálkozna, ha az összes barát és rokon is meghalna rövid időn belül, hogy elvarrják a szálakat az egésszel kapcsolatban. Őt inkább az érdekelte és azt remélte, hogy nyomot találhat arra, hogy melyik frakció áll az egész mögött. lehet, hogy rá kéne eresztenie RQ-t a helyi HoloNetre, hogy próbáljon valamilyen nyomot találni. Ez igazából nem is volt rossz ötlet. Köszönhetően annak, hogy neki a fejében volt a komlinkje, így úgy tudott üzenetet küldeni a droidnak, hogy senki se hallja. Így igykezett mindezt megtenni.
- RQ, csatlakozz fel a NoloNet-re és igyekezz mindent megtudni a célszemélyről, Liaran D’kai-ról. Az adatait törölték mindenhonnan, próbálj nyomokat keresni arra nézve, hogy ki, vagy melyik frakció ügynökei tehették mindezt – küldte az üzenetet, ha tudta.
Ha nem tudja, akkor még ez is aggasztó lehet. Mindenesetre valószínűleg hamarosan meg is érkeztek, ha pedig tudja, akkor saját maga is igyekszik a testet és annak környékét is megnézni, illetve holoképeket készíteni a testről így, és ha megfordítják, levetkőztetik, akkor arról is. Hátha itt találnak nyomot, amin jobban elindulhatnak és utal majd valamire a test. Bár, ha tényleg profik voltak, akkor nem biztos, hogy talál bármit is.Ingrid eltudta küldeni az üzenetet a droidnak, aki neki is láthatott annak, hogy keressen egy terminált a nő hajója közelében, hogy felcsatlakozhasson a helyi HoloNet-re. Valószínűleg jó hosszú idő lesz, amíg ezzel lesz elfoglalva, így a test vizsgálata talán Ingridnek is nagyobb sikert hoz most hirtelen, akárcsak a többieknek.

Most, hogy közelebb mentek a testhez és megnézték már látszott, hogy olyan volt, mintha belülről robbantotta volna valami szét a férfi mellkasát. Az biztos, hogy nem átlőtték, mert mind a hátán, mind a mellkasán kimeneti sebek látszottak, semmi behatoló pont, csak kimeneti nyílások. Amíg a többiek nézelődtek és kérdéseket tettek fel, addig Ingrid a helyszínelőkkel együtt tudott háromdimenziós holoképet készíteni a testről és a környékről is.

- Az illető 35 év körüli, ember férfi – mondta az egyik helyszínelő. – Ebben a páncélban volt, amikor megtalálták. A páncélon nincs nyoma annak, hogy dulakodott, nagyjából négy-öt órája lehet halott, egy álcázó volt rajta, ami azóta lemerült, ezért nem vette észre senki. A halál oka a trauma, ami ezt okozta.

- Elsőre azt mondanám, hogy robbanás, de ilyet még életemben nem láttam… A robbanás szétzúzta a tüdőt, mellkast és a gerincoszlopot, ha a földön csontszilánkokat találnak, annak ez az oka. A sisakot leveszem a hölgy kérése alapján.

A sisakot levette, a férfi arca nem azt tükrözte, amit Ecaterina várt volna, ugyanis nem volt fájdalom rajta, elkínzottság. Helyette döbbenet ült ki a másik arcára, mint aki nem hiszi el, hogy mi történik. Ezek után pedig ez fagyott rá teljesen a halálában is. Egy teljes átlagos, rövid szőke hajú és kék szemű ember férfi volt, akinek a szeme fehérjében piros pöttyök is látszottak, ami még a fulladozás nyoma volt.

Ekkor még a társaság láthatta a falakon és a talajba is több helyen beágyazódva a férfi mellkasának és gerincének csontszilánkjait, és ezeken felül mintha ezek mellett apró kék valamik villantak volna fel, amikor a fény éppen megfelelő szögből sütött volna mindezekre.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 SgXcJi0

Helyi Idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 MxvaTidA falakat is igyekezett megnézni jó alaposan Ellen és igencsak érdekes dolgokat talált. Noha gyanította – és olvasta is igazából – hogy a Je’daii rend már a rakatákkal egy időben létezett, akik az előző ciklusban éltek, de ez most alátámasztotta. A falakon levő domborművek ezt támasztották alá, ahogyan azt is, hogy a Je’daii ellenállt a rakata birodalomnak. Azt tudta, hogy egy felkelés és egy vírus volt az, ami véget vetett a Rakaták uralmának és utána fejlődtek vissza. egy részük még megtalálható volt a Lehon-on, avagy a Rakata Prime-n, de azok olyan mértékben voltak állatiasak és őskori társadalomban, hogy nehéz volt elhinni, hogy egykor a teljes csillagködre kiterjedő birodalmuk volt. A képek ábrázolása alapján pedig a je’daii rend eléggé ellenállt a rakatáknak, ami meglepő. Ahhoz képest, hogy a je’daii-k mik voltak annak idején ahhoz képest szánalmas férgek voltak az örökségüket tovább vivő jedik, amit nem is értett, hogy miért is pusztított el teljesen a Sötét Tanács még őket. Mindegy, nem fontos, nem az ő dolga, hogy a Nagyurak és Nagyasszonyok dolgába beleártsa magát, ahhoz még nagyon, de nagyon kicsi hal volt. Talán ha egyszer megéri sok-sok év múlva, majd akkor, de ezzel most nem akart egyelőre foglalkozni. Most azért volt itt, hogy még több adatot és információt gyűjtsön. Így tovább figyelte a képeket, amik alapján különböző fajú erőhasználók harcoltak a rakaták oldalán. Mindezt érdekesnek találta, talán mélyítenie kellene a tudását az urdarrok létrejöttének ideje előtti időkre is, mert ez alapján roppant érdekes dolgok lehettek akkor is. Remélte, hogy talán itt valamilyen holokront, vagyis inkább rögzítő eszközt, mert nem tudta, hogy voltak-e akkor holokronok, amik rejthetnek további meglepetéseket, titkokat. Egyre érdekesebbek voltak a dolgok, noha még csak a falat látta, így haladt is tovább, remélve, hogy hamarosan újabb titkokat tudhat meg minderről.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 NYxyfgn

Helyi Idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra | Ben Serrano
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 BC5UuGA Nalah elkomorult a sisakja alatt, amikor meglátta, hogy miféle lénnyel van dolguk. Ő valamilyen nagy vadat akart, amit nehéz legyűrni, erre kap egy farkasszerű lényt. Ennyit arról, hogy dicsőséget és hírnevet hozhat a Vizsla klánnak, mert ezzel a lénnyel bizonyosan nem fogja megnyerni a versenyt, pedig nyerni akart. Ahogyan Khomo előremutatott a kislány realizálta, hogyha ezt hamar legyőzik, vagyis ő maga, akkor hamar mehet a következő ellenfélre, ami talán nagyobb és nagyobb kihívást is fog jelenteni a számára. Nem akart túlságosan nagy zajt ejteni, hiszen fogalma sincs róla, hogy miként kapják az ellenfeleket és nem akarta, hogy az összes közelben levőt esetlegesen elzavarja. Így nem a sugárpisztolyaival készült lőni, hanem inkább az íját vette elő, hogy azzal tudja majd lelőni az ellenfelét. Jelzett Khomo-nak, hogy ne mozduljon a férfi, aki csak a sisakja alatt mosolyogva figyelte a lányt, aki a régi jó megszokott módon felvette az alapállást és kifeszítette az íjat. Örült annak, hogy ez a fegyver hangtalan ilyen szempontból és nem ad ki olyan nyekkenő, vagy épp feszülő hangot, mint a rendes húrral rendelkező íj. Szóval így húzta fel az íjat és célozta be vele a farkast. Az egyelőre szaglászott, a szél nem arra fújt, amerre ők voltak, hanem oldalba kapta őket, így kizárt volt, hogy megérezze őket az állat. Mivel az össze-vissza szaglászott és mászkált, így könnyedén kikerülhette volna a lövést. Éppen ezért egy megszokott módszert használt a kislány, amit már a Casharila-n is használt, hogyha vadásztak. Halkan sziszeget egyet, hogy felhívja magára a farkasszerű lény figyelmét. Megszokta, hogy ilyenkor az állatok megtorpannak és a hang irányába néznek. Most is így történt, ő pedig már a megtorpanáskor elengedte a nyilat, ami el is találta a lényt, ami el is dőlt holtan.
- Ügyes volt kislány, nézzük meg és után haladjunk – mondta Khomo.Bakura - Page 2 YreafARMit ne mondjak ez nem az a fajta lény volt, amivel számolni szerettem volna első körben. Gondoltam valahogyan haladunk szépen sorban, hogy könnyebb ellenféltől a nehezebbig, erre rögtön egy ilyen nehezet kaptam. Nem mintha panaszkodnék, egy mandaloriaihoz mindez nem lett volna illő és én meg már annak számítottam. Igazából, ha akartam volna, könnyedén itt hagyhattam volna háti rakétával, de az egész a vadászatról szól, így ez kellően méltó ellenfélnek tűnt a számomra. Csupán nem akartam azt, hogy minden elmeneküljön a környékről a harc zajára, mert az nagyon kellemetlen lett volna. Bár, amilyen fejlett volt ez a hely és a vadászat ténye miatt azt is kinéztem a helyiekből és a Mandaloriai Fejvadász céhből, hogy minden egyes négyzeten újabb és újabb lények várnak elengedésre, amikor beérkezik oda valaki. Érdekes felvetés. De ehhez a lényhez a sugárpisztolynál nagyobb tűzerő kellett. Még szerencse, hogy hordtam magammal egy jobb fegyvert. Igaz nem olyan tipikus mandaloriai fegyver, ami dezintegrálni is tud, de az a legtöbb helyen egyébként is illegális, így nekem az „ajándékba kapott” Fosztogató is tökéletesen megfelelt. Bár a másikkal sokkalta könnyebb dolgom lett volna. Hátranyúltam és levettem a hátamról, közben pedig féltérdre ereszkedtem és becéloztam a nexu-ra hasonlító dögöt. Milyen szép kis ágyelő, vagy faliszőnyeg lenne belőle, hogyha úgy alakulna. Nem akartam teljesen széttépni és az energiacellámat sem fogyasztani, így nem sorozatlövésre állítottam a fegyvert, csak sima lövésre állítottam. Úgy számoltam vele, hogy két-három lövés elegendő lesz, más kérdés, hogy lesz-e időm annyit lőni. Amikor célkeresztbe került, akkor meglőttem, minderre felordított, nem halt bele, hanem egysenesen nekem rontott…Ben becélozta az ellenfelét és tüzelt is rá. A lény a hangra azonnal mozdult és a lövések a feje helyett immáron csak az oldalát és inkább a combját találták el. A gyors sorozatlövés azt jelentette, hogy három lövés ment ki egymás után, majd két-három másodperces szünet következett, hogy a fegyver ne melegedjen túl.

Mire újra tüzelni tudott volna a lény nem volt sehol, nem adott ki hangot, ami arra utalt volna, hogy mennyire sérült meg, vagy hol lett sérülése. A rosszabb az volt, hogy nem is látszott, hangot sem adott a mozgása a terepen. Csak annyit látott a férfi, hogy átkozottul gyors az állat. Sokkal jobban, mint egy Nexu.

A következő pillanatban az Erőnek hála érzékelte, hogy veszélyben van, még jobban, mint eddig, majd hátulról valami nekicsapódott. A páncélja szerencsére felfogta azt, hogy a lény végigmart a hátán, így nem sérült meg, de jelenleg a földön feküdt hason a férfi és a lény pedig a hátán állt két lábbal és szorította le, miközben a pofájával igyekezett letépni a sisakját és azzal együtt Ben fejét is.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 XA8cII4

Helyi Idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 XVbNPWXAhogyan beértek a meleg kellemes érzéssel töltötte el, azt az Erőn keresztül is érezte, hogy hiába volt odakint hatalmas vihar – ami ugyan már csillapodott némileg – a lányok nem ébredtek fel, csak saját maga. Ahogyan az ujjai és a lábai bizseregni kezdte fogta fel tényleg, hogy mennyire átfagyott odakint és dideregni kezdett. Ahogyan Xeth és Keth nekiláttak levetkőzni és megszárítkozni azok után, hogy még mindig a teljesen vizes ruhájukban voltak Rhys-nek hála a nő elfordult a férjeitől és bement a hálóba. Ott az ablakhoz ment és szótlanul azon nézett ki. Most egy pillanatra sem fordult meg benne, hogy megnézze, hogy miként öltöznek a férjei, pedig máskor igazán szerette rajtuk legeltetni a szemét, de fáradt volt és sírhatnéka is. Semmire sem érzett magában erőt, már korábban kezdett végre jól lenni a terhessége végén, főleg, hogy a fiúk megígérték, hogy visszavonulót fújnak és nem fogják annyira védeni, köszönhetően a Dagobah nexusának, emiatt végre jobb kedve lett és akkor jött a merénylet. Volt, hogy rémálmai voltak azzal kapcsolatban, több barátja meghalt és saját maga sem úszta meg sértetlenül. Érezte, hogy a könnyek végigcsorognak az arcán, ez volt az egyetlen, amihez volt ereje, hogy sírjon. Korábban ehhez sem volt, amíg katatón állapotban volt, de annál valamivel jobban volt, de most meg az egész olyan volt, mintha gyászolt volna. Letörölte a könnyeit, de még mindig csak potyogtak a könnyei, észre sem vette, hogy mikor jött be valamelyik férje a szobába. Ahogyan hátulról átölelte az egyik, óvóan, vigyázva, ebből tudta, hogy Keth az, Xeth nem volt a babusgatós fajta, ezt mindig Keth-re hagyta, aki örömmel tette. Megfordult és beletemette a férfi nyakába az arcát – mellkasába azért nem tudta, mert túlságosan egy magasak voltak – és ő is átölelte a másikat. Keth pedig vigasztalóan kezdte a nő hátát simogatni, miközben megnyugtatóan suttogott a fülébe, hogy minden rendben lesz.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 26 Dec. 2019, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Pént. 27 Dec. 2019, 15:37

Bakura - Page 2 N2WNEee


Egyelőre a leginkább együttműködőnek tűnő nő származásán tanakodott kicsit Eca. A mozgásából arra következtetett, hogy harcedzett és bármikor kész robbanni. Ugyanakkor nem viselte azokat a személyiség jegyeket amiket a zsoldosok, fejvadászok vagy átlagos bérgyilkosok magukon viseltek. Mármint viselkedésben. Sokkal inkább volt kimért és feszes. Ezt méginkább alátámasztotta a helyszínelésnél mutatott dominanciája és profizmusa. Eca elismerően bólintott, majd követte a nőt. Elkezdte kicsit távolabbról nézegetni a tetemet, aztán a környező falakat. Égésnyomokat keresett egészen konkrétan. Az érdekelte, hogy van-e bármilyen utalás arra, hogy mitől fröcsöghetett szét. a férfi.
-
Van a kimeneteknél olyan nyom ami égésre, kémiai égésre vagy vákumra utal? Nyál vagy harapás nyom? - Teszi fel a kérdéseit amik hirtelen eszébe jutnak. Nem közvetlenül Ingridnek, csak úgy általában a helyszínelőknek. Aztán már konkrétan a helyi rendfenntartók felé fordul a következő kérdésével. - Van helyi megfigyelő rendszerük? Vissza tudjuk követni a mozgását valahogy?


Felszerelés:
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 30 Dec. 2019, 00:00

//Pénteken lesz új kör, mert láthatóan nagyon ünnepek van még Smile //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Jonathan Skrex Csüt. 02 Jan. 2020, 19:19

Bakura - Page 2 ZgMsDZj

Jonathan Skrex (5. kör)

Helyi idő: 15:15 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Cél / Feladat / Küldetés: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Játékostársak: Ingrid L’lerim, Ecaterina

Egyre furcsább volt ez az egész szituáció. Megvallom őszintén, ezen a ponton még nem egészen láttam át, mivel állunk szemben. Nem csupán az előttünk lévő halálesetet illetően, hanem az egész körül lengő sztorit illetően. Itt volt előttünk ez a szerencsétlen holttest, volt az eltűnt célszemélyünk, Liaran D’kai és az egész valahogy, valamilyen formában, valamilyen úton-módon kapcsolódott a bolygón történő eseményekhez is, hiszen nem lehetett véletlen, vagy csak nagyon kis valószínűséggel lehetett csak véletlen, hogy pont mostanában történt ez az eset, amikor a Bakora kilépett a ködből és fel tervez helyezkedni a politikai palettára. Amióta megérkeztem a bolygóra, semmi gyanússal nem találkoztam, kapcsolattartónk és idegenvezetőnk, Agler Akaar’i határozottan készségesen fogadott minket és mindenben a segítségünkre állt. Egyáltalán nem érződött a légkörben, hogy a bolygó különböző pontjain éppen hatalmas politikai háború dúlt a helyiek kegyeiért. Akárhogy is, nekem nem szabadott most a nagy történettel foglalkozni, csupán annyi volt a dolgom, hogy ezt az ügyet megoldjam és segítsem a Köztársaság érdekeltségeit. Hogy ez nekem, vagy a szürke jedi rendnek miért volt jó, arról fogalmam se volt. De nem is volt tisztem ezt megkérdőjelezni. Az ügyre kellett koncentrálnom, az is eléggé szaftos és fordulatos történetnek ígérkezett. Maga az egész rejtélyt többnek tűnt, mint ami a felszínen volt. Népszerű sztár, tehetséges alakváltó, remek színésznő, sok ellenség, nem olyasmi, ami akkora mélységű tömegeket megmozgatna. Mégis, a nő rendkívül változatosan kihasználható képességei, illetve az, hogy a holoneten profi munkát sugalló tevékenységekkel szinte teljesen le lett radírozva a közösségi média felületekről, némileg ördögibb hátteret jeleznek ennél a történetnél, mint egy szimpla szökés, vagy elrablás. Egyelőre még túl nagynak tűnt a kép, hogy rendesen lehessen látni az egészet. De a sokat emlegetett szeretőnek a halála, akivel a közvélemény állítása szerint valószínűleg megszökött, egy egészen jó kiinduló pontnak tűnt a nyomozás elkezdéséhez.

Elég hamar megérkeztünk a tett helyszínére és elkezdhettük a vizsgálódást. Egy felső-középosztály negyedben található sikátorban történt a haláleset, enyhén szólva is csúnya körülmények között. Bármi is ölte meg a férfit, belülről robbantotta szét a mellkasát, a páncélját, mindenét. Minden csupa vér lett, a falak, a padló, nem volt kifejezetten szép látvány. Nem lövés érte, tisztán kimeneti sebei voltak csak a mellkasán és a hátán is, behatoló pontnak semmi nyoma sem volt, csak kimeneti nyílások éktelenkedtek az áldozaton. A páncélon ezen kívül nem volt dulakodás nyoma. Az érdekes része az volt, hogy már négy-öt órája halott volt, de egy álcázó volt rajta, azért nem vette eddig észre senki, csak azóta lemerült a szerkezet. Több kérdést is felvetett ez a jelenség. Először is, az rendben, hogy rajta álcázó volt, de azért maga a sikátor eléggé feltűnő jelenség volt, ezzel a csodálatos vérkölteménnyel. Hogy nem vették észre azt, ha a testet nem is? Lehetséges, hogy az is belekerült az álcázó hatótávolságába? Vagy csak szimplán nem nézett be senki a sikátorba addig. Vagy falfestéknek nézték. Az érdekesség inkább magában az álcázóban volt. Hogy került rá? Ő maga használta volna, mikor érte őt a vég? Miért? Követett valakit? Próbált elrejtőzni valaki, vagy valakik elől? Vagy, ami még izgalmasabb verzió, valaki tudta és várta, mi fog vele történni és amikor eljött az idő, rátette az álcázót, hogy csak később derüljön ki a turpisság. Időhúzás? Elterelés? Sok volt a lehetőség már ilyen kis apróságban is. Ha ez is azoknak a profiknak a keze munkája volt, akik az elrablás és a nyomeltűntetés mögött álltak, akkor okunk volt feltételezni, hogy a férfi okkal halt meg itt, ilyen módon és az se volt véletlen, hogy mikor találtak rá. Valaki ezt pontosan eltervezte, hogy így történjen, a kérdés inkább az volt, miért. Vagy csak megint paranoiás voltam és egyébként véletlenek sorozatába futottunk. De nem hiszek a véletlenekbe. Valami más volt itt a háttérben.

Sajnos a halál okával nem lettünk közelebb a szakértői vélemények után se. A helyszínelő is csak annyit tudott megállapítani, hogy valamiféle robbanás, ami szétzúzta a tüdőt, a mellkast és a gerincoszlopot is. Ez volt a magyarázata, hogy a vér mellett mindenfele csontszilánkok is hevertek. Sok esélye nem volt szerencsétlennek a túlélésre. De sajnos semmiféle helyi fegyver, állat vagy vírus nem került szóba, ami esetleg okozhatta ezt a fajta sérülést. A férfiről lekerült a sisak, egy teljesen átlagos, 35 év körüli ember férfi volt, rövid szőke haj, kék szemek. A szeme fehérjében piros pöttyök jelentek meg, amelyek valószínűleg még a fulladozásból származtak. Nem nézett ki feltétlenül úgy, mint aki rémes állapotban lett volna, eltekintve attól az apróságtól, hogy a sikátor fala és padlója tele volt a vérével, meg a csontszilánkjaival. Ezt leszámítva kutya baja se volt. Az arca se tükrözte azt, hogy olyan borzasztó lett volna neki. Nem fájdalom, kín, sokkal inkább meglepettség, döbbenet ült ki az arcára. Valószínűleg nem volt rá felkészülve, mi volt vele történni. De legalább gyorsan túlesett rajta. Bár nem tudom, ez mennyire vigasztal bárkit is.

A csuklyás, akinek a nevét továbbra se tudtam, egészen jó kérdéseket tett fel, szóval most picit átengedtem neki a csacsogás jogát. A helyi megfigyelő rendszer egy nagyon sokrétűen alkalmazható dolog lenne. Bár, az ügy eddigi alakulását nézve és azt felmérve, mivel is álltunk szembe, meglepődtem volna, ha ez segített volna rajtunk. Nem akartam negatívan hozzáállni az ötlethez, szóval én is érdeklődve vártam a választ. Sajnos az lett volna a tippem, hogy ha volt is ilyen rendszer, egy ilyen fejlett társadalomba végül is miért ne lett volna, akkor vagy egy szürke zónában álltunk, ami pont nem volt benne a lefedésben, vagy, és ezt tartottam a legvalószínűbbnek, a kérdéses időpontban valamiféle zavar támadt a rendszerben és nem rögzítette a történteket. Picit furcsának találtam volna, ha a helyi nyomozók még nem néztek volna utána az ilyen felvételeknek, vagy nem említették volna már meg, hogy találtak valamit. Valaki sokat és profin dolgozott a háttérbeli szálak mozgatásán, enyhén szólva érdekes lett volna, ha néhány értékes felvétel törlése, vagy blokkolása pont kimaradt volna. De minden lehetőséget meg kellett vizsgálnunk és nem volt rá garancia, hogy az összeesküvés elméleteimnek egyáltalán volt bármi alapjuk. Ki tudja, lehet, hogy ott csücsültek az ügy megoldását jelentő felvételek valamelyik sarki felvevő készülék memóriájában. A sebeket illető kérdések is hasznosak lehettek, prioritásként kellett kezelnünk annak a kiderítését, mi történhetett ezzel a szerencsétlen fickóval. Az talán elvezethetett az eset okozójához. Jómagam most nem tettem fel több kérdést, inkább az elhangzottakra vártam a válaszokat és tovább nézelődtem. Mindenhol vér és csontszilánkok, de ahogy a napsugarak megfelelő szögben világítottak, másra is felfigyeltem. Apró kék valamik hevertek még mindenfelé. Érdeklődved, de egyben óvatosan is vizsgáltam őket távolról,  Nem igazán terveztem magán akciózni, legalábbis egyelőre biztosan nem, szóval felhívtam a többiek figyelmét is a rejtélyes anyagra. Ha jómagam felismertem, akkor értelemszerűen már úgy szólaltam meg, ha viszont nem, akkor a többiekre bíztam az azonosítást.
- Ezek mik lehetnek?
Egyelőre nem nyúltam hozzájuk, megvártam a szakmai véleményeket a helyszínelőktől, vagy igazából bárkitől, aki felismerte, akár önmagamtól is. Ha esetleg veszélyes volt, vagy veszélyesnek tűnt, vagy bármiféle veszély sugárzott belőle, akkor távol maradtam, ha viszont biztonságosnak ítéltetett, akkor közelebb léptem valamelyikhez és alaposabban is megvizsgáltam. Továbbra se akartam hozzányúlni semmihez, nehogy belerondítsak a helyszínelők munkájába, vagy tönkre tegyek valamit, szóval mindent a szemnek, semmit a kéznek. Ha sikerül ezt a furcsa kék valamit azonosítani, talán közelebb kerülünk a megoldáshoz. Vártam a feltett kérdésekre a válaszokat, illetve a kékség azonosítását, közben pedig tovább vizsgálódtam, hátha valami még elkerülte a figyelmünket itt. Ha itt végeztünk, el kell majd kezdeni megtervezni a következő lépést. De ezt még odébb hagytam, legalábbis addig, amíg minden felmerülő kérdésre vagy témára megkaptunk a válaszokat. Így tehát egyelőre vártam türelemmel az információkat, illetve továbbra is nézelődtem, vigyázva a helyszínre, további nyomok után kutatva, amik előbbre vihetik a történetünket.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Bakura - Page 2 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 03 Jan. 2020, 00:00

//Remélem kedden már tudok majd kört váltani.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 07 Jan. 2020, 12:14

//Bocsánat, most én voltam rosszul (látható abból is, hogy ezt mikor írom ki... de a reag jó részét már megírtam, így szombaton, ha a hiányzó 2 fél nem is ír, én fogok már.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Bishop Szomb. 11 Jan. 2020, 02:17
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Bakura - Page 2 FdJIsKu

Végül az utolsó kérdésére nem kapott egyből választ, helyette elindultak. Mindezt, hogy ilyen gyorsan megszakítják, félbehagyják a tárgyalásokat furcsának találta, azt hitte sokkal több idő lesz egy rendszer képviselőivel tárgyalnia. Egy alagútban mozgó vonatba szálltak be és indultak el. Kolby élvezte a kényelmes és modern környeztet, roppantul figyelte mit is fognak látni. A hatalmas bánya igazán lenyűgözte, tetszett neki. Habár a bányászatot és annak technológiáját - annak ellenére, hogy fejlesztettek ilyet - nem szerette, ez igazán impresszív látvány. A hölgyekhez fordult, majd halkan és udvariasan közölte a nyilvánvalót.
- Nagyon jó, hogy megmutatják nekünk, ez a bizalom jele._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 11 Jan. 2020, 07:18Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Ben Serrano,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla, Rhyssa Edaara Quillan-E'ron és EcaterinaKövetkező körváltás: 2020. január 15. (szerda)

Bakura - Page 2 9ATh2kT

Helyi Idő: 15:20 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 GjkpxtzHyrsi természetesen követte a házigazdájukat, csak tényleg ott volt benne, hogy kár, hogy ami most következik, azt Elofon nem láthatja, mert nincs itt és kételkedett benne, hogy bevárhatnák a férfit. Majd igyekszik neki részletesen beszámolni arról, hogy mit is látott. Kívülről eléggé impozáns volt a hely, így kissé meglepte, hogy a „személyzeti bejáró” ennyire nem volt feldobva, csak teljesen átlagos volt. amikor azonban meglátta a földalatti vonatot nem tudott, nem elmosolyodni kislányosan egy pillanatra. Ezzel az egész már-már olyan volt, mintha otthon lenne, hiszen a saját gyáránál is volt pontosan egy ilyen megoldás. Igaz nekik muszáj volt, mert ők jégbolygó voltak és sosincs más évszak, van, amikor levegőn nem is lehet megközelíteni gyárat. Földút nincs, így maradt a földalatti vasút. Természetesen felszállt rá és igyekezett a többiekre és kintre is figyelni. Szerencsre ez is kellően gyors volt és kényelmes, mint amihez hozzá szokott, így nem volt nagyon gondja azzal, hogy így kellett utazni. Az egyelten rossz dolog volt ezzel kapcsolatban, ami miatt a felszíni közlekedést jobban szerette, hogy nem lehetett sok mindent látni a föld alatt. Ritkán fordult elő, hogy igen. Itt sem volt máshogy. Amikor megálltak, akkor kiszállt és követte a férfit, és nagyon hamar egy igencsak különleges komplexumot és bányát pillantott meg. Mivel a Kaldahan is bányászni szokott és az energiájukat is geotremikus energiákból nyerik, így az ilyesmi hétköznapi látvány lehetett volna, de ez különleges volt. Már csak a világító kristályok miatt is, mert olyat tényleg nem látott még korábban, révén nem volt Erőhasználó.
- Ez lenne az a fém, amin a technológiájuk is alapszik? – kérdezte, majd halkan felelt Kolby-nak is. - Remélhetőleg.Bakura - Page 2 J4Gpj9ZIreria, mint mindig most is teljesen méltóságteljesen haladt, minden mozdulata kimért és pontos, végtelen eleganciáról árulkodott. Persze az Erő és a nagyon hosszú élet nélkül mindezek nem lettek volna ennyire ilyenek, ezzel ő maga is tisztában volt. Mivel, mint eddig is tökéletesen ráért, így nem is sietett, bőven megfelelt neki az, hogyha utolsóként haladhat, hacsak nem akarta Kolby ezt a helyet betölteni. Nem kívánt társalogni a többiekkel, hacsak nem kérdezte valaki. A vonaton leült, egyenes, merev háttal, ahogyan csak a nemesek és előkelők tudnak. Így teljesen mozdulatlanul várta végig azt, hogy az út végére érjenek. Amint ez megtörtént, akkor úgyszintén roppant elegánsan állt fel és sétált ki a vonatból. Odakint egy meglehetősen egyedi látvány fogadta, ilyesmit csak a fénykard kristályok lelőhelyein szokott látni. Éppen ezért igyekezett kinyúlni az Erőbe, hogy kiderítse azt, hogy ezek is olyanok-e, mint a kiberkristályok, de úgy vélte, hogy nem. Ennek másnak kellett lennie, mert ha a helyiek Erő-alapú technológiát használnának, mint a Rakaták annak idején, akkor arról már nagyon régen tudomásuk lenne. Valószínűsítette inkább, hogy olyasvalamiről lehet szó, hogy valamilyen nagyon ritka, csak itt előforduló érc, ásvány lehet mindez. De azért kíváncsi volt, hogy mennyire tippel jól. Azonban volt még itt valami, valószínűsíthető, ha a teljes társadalmuk, technológiájuk erre épül, akkor nem csak pár éve fedezhették fel mindezt, hanem jócskán régebben, ez viszont érdekelte. Arra, amit a másik két fél sustorgott, nem reagált, még pillantásra sem méltatta a fiatalokat.
- Mikor fedezték fel ezt a fémet és kezdtek vele dolgozni? – érdeklődött kimérten.
A válasz elég sok mindenre választ adhat, de természetesen tudta, hogy még több kérdést is felvethet.- Elnézést kérem, hogy nem válaszoltam azonnal – fordult Kolby felé a férfi. – De úgy véltem, hogy a beszélgetésünket haladás közben is folytathatjuk. Nem bányásszuk egyre növekvő mértékben, mindig csak annyit, amire szükségünk van. Szerencsénk van, a bolygó magja folyamatosan termeli ezt a fémet, vagyis inkább alakítja át a bolygó érceit.

Minderre még a vonaton felelt, a megérkezés előtt, az eddigi szokásos hangnemben. A megérkezés után pedig mindenki megcsodálhatta az egész helyet. Ireria, ahogyan számított rá, valóban nem járta át az Erő a helyet, ezek nem olyanok voltak, mint a fénykard kristályok, avagy a kiberkristályok, amilyen néven még ismerték őket a csillagködben.

- Igen, ez az a fém, már évszázadokkal korábban is ismertük, mert a felszínre került, de nem a legkönnyebb megmunkálni, annak a technológiai szintjére csupán pár évtizede sikerült eljutnia a fajunknak. Szóval elmondható, hogy pár évtized alatt sikerült ipari technológiai szintről intergalaktikussá fejlődni.

Ez alapján tudhatta mindenki, hogy mindez iszonyatosan nagy fejlődés. Néhány évtized alatt átugrották az atomkort és az információs kort, a legtöbb bolygónak erre több évszázad kell, vagy félezer év. Mindezek ellenére nem beképzelten mondta a férfi, hanem ezt is tárgyilagosan, miközben ő maga is a kéklőn fénylő ércet nézte.

- Mit szeretnének megnézni elsőre? – érdeklődött. – Nem untatnám önöket azzal, hogy mire nem kíváncsiak, így ez a módszer úgy vélem sokkalta hatékonyabb.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 RqOTiPH

Helyi Idő: 15:20 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 YovW2PlTovábbra is figyelte a testet és a munkát miután végzett azzal, hogy a képeket megcsinálja. A szeme sarkából neki is feltűnt az a kékes valami. Továbbra sem tett fel kérdéseket, mert a többiek feltették helyette. Ő maga is azt kérdezte volna, hogy a helyi térfigyelő rendszer talált-e valamit, de volt egy olyan érzése, hogy bizonyosan nem, túlságosan is könnyű lett volna, hogyha talált volna. Azonban az a kékes valami a vérben, csontdarabkák mellett sokkalta érdekesebb volt. Mivel azonban nem tudta, hogy mi lehet, nem nyúlt hozzá. Ahol nem voltak sokan ott közelebb ment az egyik ilyenhez és leguggolt mellette, hogy így tudja megnézni azokat. Úgy állt neki, hogy nem látott még effélét, de az elmondottak alapján már kezdett összeállni, hogy mi történt. Valaki valószínűleg mikrogránátott etetett a férfival és az robbant fel a tüdeje magasságában. Látott elég gránát sérülést és annak a nyomát ahhoz, hogy felismerje a nyomokat, még a saját férjén is, amikor aljas módon akarták eltenni láb alól a Kaldahan visszaszerzésekor és úgy időzítették a robbanást, hogy pont a férfi felé repülve az oldalánál kapja telibe. De azokra a kék valamikre ez nem adott magyarázatot. Vagy talán ez valamilyen kémiai anyag lehetett és ez volt a gránátban?
- Mennyire gyakoriak a gyilkosságok, az emberrablások és az eltűnések a bolygón? – tette fel a saját kérdését.
Az, hogy egy jómódú helyen egy sikátorban elkövetett gyilkosság nem olyan feltűnő az egy dolog, Nar Shaddaa-n mindenki benéz egy-egy sarok mögé, rossz környéken is, de itt lehet, hogy tényleg simán elsétáltak az emberek, amíg ez a valami el nem kezdett szaglani, vagy le nem merült az álcázó. Közben pedig azt is igyekezett felmérni, hogy merre tűnhetett el a gyilkos a legkönnyebben, feltűnés nélkül.Eca, ahogyan a magát Vörös Boszorkányként bemutatkozó nőt figyelte beugorhatott neki, hogy hallhatott a nőről korábban, ami pedig magyarázhatta a mozgáskultúráját és viselkedését. A nőt többször is említették és kapcsolatba hozták a mandaloriaikkal, és utaltak rá úgy is, hogy vörös páncélja van. ennek ellenére nem a Mandaloriai fejvadász céh tagja volt, hanem függetlenként ténykedett Fejvadász Céhben. A mandok pedig igen, eléggé kiríttak a többi fejvadásztól.

- Egyelőre csak a saját testnedveit érzékelték a szkennerek, de a laborban majd pontosabbat is tudunk mondani kisasszony – mondta a helyszínelő. – Vákuum, csak annyi lehetett, ami egy robbanás pillanatában történik. Biztonsági rendszer, egy van ennek az étteremnek, de kisült és két térfigyelő droid is…

Intett az egyik technikusnak, akik két golflabda nagyágú kutaszdroidot mutattak fel, amiknek még a leeséstől külső sérülésük is volt. igazából ekkora kutaszdroidot nem is látott még senki, túl apró volt. A legkisebbek is a kézilabda nagyságúak szoktak lenni, amiket a fejvadászok használnak előszeretettel. A következő kérdés Jonathan-é volt.

- Áh, hogy azok… - mondta. – A pludian, a bolygónk egyedi fémje, érce, a teljes technológiánk erre épül. De nem hallottam arról, hogy esetlegesen gránátot készítenének belőle, amit lenyomnak valakinek a torkán, hogy a testében robbanjon fel… Ne értsenek félre, van hadiiparunk, de senki sem kaphat halálos fegyvert a bolygón. Még a katonák sem hozhatnak el semmit a laktanyából. Nem tudom, hogy kerülhet ide a városba egy mikrogránát.

Közben Ingrid két olyan helyet is látott, ahol el lehet tűnni. Az egyik, ha valaki egyszerűen kisétál innen, a másik pedig pont itt az étteremmel szemben a falnál az egyik részen, mert egy alacsony tetőre lehet átjutni, ahonnan tovább lehet haladni. Végül pedig az ő kérdésére volt, amire választ kapott a trió. Többek arcán valami átsuhant a kérdésre, lenézés, vagy efféle.

- A bolygón az őslakosság arányában a bűnözési ráta nulla – ezt a kísérőjük, Agler Akaar’i mondta, nem a helyszínelők. – A legsúlyosabb esetek is némi kocsmai verekedés. A kívülről betelepült, vagy látogatóba érkezők körében előszokott fordulni a gyilkosság is, de nagyon nem jellemző…

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 SgXcJi0

Helyi Idő: 15:20 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 MxvaTidIgen, mindez tényleg nagyon érdekes volt, de ez olyan régi történelem volt, hogy minderről sokat nem tudott. Werda is főleg a Sith dolgokra szakosodott, ahogyan a Rejtélyek Szférájának sokat dolgozó Yana Garr is. hirtelen Ellen nem is tudott volna Olyan személyeket mondani, akik megfeleltek volna a kritériumnak, hogy ismerjék az előző ciklus dolgait. Az olyan távoli volt és a birodalom előtti és olyan kevés minden maradt fent a pusztítás miatt, hogy alig érdekelt valakit. Már csak azért is, mert a vírus kipusztította a rakatákat, ami megmaradt belőlük azok meg archaikus fegyvereket dobálnak a Rakata Prime-n, avagy a Lehonon és vége. Néhány droid és lelet megmaradt, de ezekből nem sikerült újraalkotni a technológiájukat. A hosszabb falat is megnézte, ott is látott efféle domborműveket, amik ugyanezt a csatát folytathatták, ami itt volt elkezdve. A képek alapján az egyik fénykardos alak, aki a rakaták oldalán állt elárulta őket és csatlakozott a je’daii rendhez, hogy tanítsa őket és vezesse a lázadást, felkelést a rend oldalán. Tehát itt is volt már olyan, hogy valaki átállt az egyik oldalról a másikra, bár a sötétről a világosabb volt a ritkább. Ezek után több képen is mutatták az alakot egy je’daii-val, már-már úgy, mintha romantikus kapcsolat lett volna. Sajnos arcok, vagy ehhez hasonlók ezeken a képeken nem voltak kivehetőek, de maga a történet érdekes volt. A képek alapján ők ketten mentek a rakaták fő hajójára, ahol pedig végül is megölték a rakata hadsereg vezetőjét, aminek köszönhetően a Je’daii rend meg is nyerte a háborút és a bolygók, a csillagköd is felszabadult és elüldözték a hódítókat. Ez nem különösebben azaz eredmény volt, amit a lány látni akart, hogy a világos oldal arat győzelmet a sötét oldal felett. Közben levette a kesztyűjét, remélte, hogy a domborművek árulkodni fognak és nem csak arról mutatnak majd képeket, ahogyan készültek. Végül hozzáért a falhoz…

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 NYxyfgn

Helyi Idő: 15:20 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra | Ben Serrano
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 BC5UuGANalah boldogan szaladt oda a lelőtt farkashoz, hogy megnézze azt, hogy mi is lett vele. Ahogyan átkutatta a nyakában talált egy dögcédulát, amin rajta volt, hogy a verseny végén le kell adni. Így már világos volt, hogy mi alapján fog majd eldőlni, hogy ki is nyeri a versenyt. Ahogyan átkutatta a lényt, gyakorlott vadász módjára nem volt nála semmi más, csak a nyakában levő dolog. Így azt magához is vette, majd körbefordult, hogy merre is menjenek tovább. Így elsőre nem igazán tudta, hogy merre kellene menni, mit kéne tenni, itt mások voltak a szabályok, mint a természetben a vadászat közben, ahol be kell cserkészni a vadat, de itt nem sok minden hallatszott és biztosra vette, hogy akkor engedhetik ki az ellenfeleket, ha valaki megérkezik egy-egy mezőre. Szóval akkor ez alapján órákig is várakozhatna és figyelhetne, hogy mikor bukkan fel valami valahol, mert nem biztos, hogy megtörténne. Ez igazából kicsit zavarta, mert tudta, hogy csak egy kontrollált környezet, de ő a valósághoz szokott, még a képzése alatt is, amikor harcra került a sor, akkor is nem előre eltervezett ellenségekkel kellett megküzdeni, csak a terep volt olyan, hogy mások is azon mentek végig korábban. Végül egy-két perc múlva úgy döntött – direkt nem hagyatkozott az Erőre, hiszen az nem illő egy mandaroriaihoz – hogy előre fele fognak menni, mert onnan a szabad téren jobban át lehet látni a helyet, talán hallani is, hogy ki merre van, hogy ne ütközzenek bele másokba.
- Előre megyünk! – mondta végül.
A válaszra Khomo megpaskolta a kislány sisakját és vele indult el előre. Épp csak kiléptek a fák közül és beértek a másik területre a talajból emelkedett ki a következő ellenfél, egy rancor…Bakura - Page 2 YreafARAhogyan a macskalény felém vetődött, ösztönösen ugrottam el oldalra, hogy nehogy elkaszáljon. Szerencsém volt, a karma a páncélomról csúszott le. Ha nem mandaloriai páncélban lettem volna, akkor valószínűleg nagyon fájt volna ez a találkozás, így majd csak fényezni kell a páncélt, vagy hagyom, hogy nyoma maradjon a harcomnak. De most legalább már tudtam, hogy a teljes sorozat kellett volna a lénybe és nem pedig csak a lövés tőlem. Az ellenfelem pedig piszkosul gyors volt, jobban is, mint amire hasonlított. Ahogyan újra vetődött tátott szájjal a kezemet nyújtottam ki előre és amikor közel ért, akkor aktiváltam a lángszórómat. A teljes képét és száját telibe sikerült kapnom a lángokkal, nem mondhatnám, hogy kifejezetten örültem annak, hogy ilyen módon vagyok kénytelen megkínozni egy állatot, de az életem előrébb való volt. Vinnyogva vetette le magát a földre és ott fetrengett, próbálta eloltani magát. nem akartam végignézni a szenvedését, így óvatosan igyekeztem közelébe menni, de közben még felém is kapott, a sérülései és fájdalmai ellenére is engem nézett ki vacsorának. A fegyveremet a halálos fokozatnál a legerősebbre állítottam, amire csak képes a puska. Gyorsan kissé távolabb, hogy biztosan ne érjen el letérdeltem és célba vettem a fejét, a nyitott száján keresztül. Így talán gyorsabban és kíméletesebben végezhetek vele. amint célba vettem meghúztam a ravaszt, a lény még élt és felnyüszített. Karabast! De most már csak rángatózott a földön, így felálltam, gyorsan közelebb léptem és most már közvetlen közelről lőttem fejbe a nexu-ra hasonlító állatot, ami minderre végre kilehelte a lelkét. Ekkor vettem észre a nyakában a jelzőt, amit le is téptem róla és az övemre akasztottam. Vettem két mély levegőt és körülnéztem, hogy merre haladjak innen tovább.Ugyanaz.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 XA8cII4

Helyi Idő: 15:20 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 XVbNPWXBármilyen helyzetben és érzelmi állapotban is volt, az, hogy Keth átölelte és vigyázott rá kellemes érzés volt. De még így is percek kellettek ahhoz, hogy megnyugodjon. Így örült annak, hogy mindkét férje itt van jelenleg, hiszen Xeth-nek nem volt az erőssége mindez. Mikor már nem sírt, akkor elhúzódott a másiktól és leült az ágy szélére, ahova már mindkét férfi követte és ők is leültek a két oldalára. Mivel azonban most látni akarta őket, így végül miután a cipőjét lerúgta és újra mezítláb volt feljebb húzódott az ágy másik vége felé. Mikor az urak követték volna, akkor csak felemelte a kezét, hogy ne tegyék, mert látni akarja őket. Ezt az Erőn keresztül is éreztette velük, így mind a ketten inkább ugyanazt a kényelmes pózt vették fel az ágyon, majd kezdtek feszengeni és más kényelmes helyet keresni, amikor erre rájöttek. Rhys csak felsóhajtott, tudta, hogy különbözni akarnak egymástól, de ezt azért nevetségesnek találta, hiszen egyek voltak, ugyanaz a lélek, csak éppen két testben, nagyon sok vonásuk megegyezett, soha sem fog megvalósulni. Őt nem zavarta, éppen ezek miatt szerette őket, ezeket a vonásokat, így már eddig is többször szólt rájuk, hogy ne akarjanak szándékosan olyanok lenni, ami nem ők. Máskor remekül szokott ezen szórakozni, egy kicsit igazából most is, de most ugyebár az állapota közel sem volt olyan, hogy nevetni, vagy csak akár mosolyogni tudjon ezen a dolgon. Pedig szeretetett volna. Azonban a két férfi érzékelte mindezt és inkább abbahagyták a fészkelődést és úgy maradtak, ahogyan voltak.
- Szerintetek, hogyan alakult volna az életetek, ha aznap a Varonat-on… nem mentetek meg? – kérdezte komolyan.
A két férfi zavartan nézett egymás felé és így elsőre nem is tudtak mit felelni a feleségük kérdésére.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 15 Jan. 2020, 00:02

//Magam részéről a saját reagrészeim mind a 6 (6,5, mert Ingriddel nem végeztem, mert hiányoznak reagok) készen vagyok, csak a KM reagok hiányoznak... szóval vasárnap lesz kör, és legalább kevesebbet kell akkor írnom Smile //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Bishop Szomb. 18 Jan. 2020, 21:09
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Bakura - Page 2 FdJIsKu

Kolby-nak nagyon feltűnt, hogy Lady Ireria mennyire gépies, még egy vonatutazáson sem tudja elengedni magát. Roppant rejtélyes nőszemély. Ő maga sokkal jobban élvezte az életet, igaz más üzletben is utazott, mint a nő. Az utazás közben a kérdésére is kap választ, ami roppant érdekes és értékes információ. Tehát a készleteik nem fognak egyhamar kifogyni, mivel megújulóak.
- Nagyon szerencsés helyzet. - ért egyet.
Ezután elhangzik még egy nagyon fontos információ, mégpedig az, hogy néhány évtizede tudják csak megmunkálni ezt az anyagot és volt egy ugrás a fejlődésükben.
~ Tehát nem mentek át bizonyos korszakokon a fejlődésük alatt, lehet a régi gondolkodásmód még benne van a helyiekben, ehhez alkalmazkodva kell üzletelnünk velük. Ezt eddig miért is nem tudtuk?
Kívülről pedig elismerően bólogat a Muun üzletember. Végül leszálltak a járműről közelebbről is megnézni a létesítményt. Ahogyan a rengeteg világító követ látja, Kolby-nak egy dolog jut eszébe, meg is nézi gyorsan a nála lévő datapadot éri-e sugárzás.
- Ugye ez a kőzet nem sugárzó anyag?
Kérdezi meg gyorsan a biztonság kedvéért, reméli nem, bár gyanús, hogy a sötétben is nagy energiájú kék fénnyel világít. Ha mindezen túl vannak, akkor személy szerint tudja mi érdekli.
- Mire használják fel ezt a kőzetet? Mibe munkálják bele?_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 19 Jan. 2020, 00:00

//4-ből 3-an továbbra sem írtak... csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Jonathan Skrex Szer. 22 Jan. 2020, 18:29

Bakura - Page 2 ZgMsDZj

Jonathan Skrex (6. kör)

Helyi idő: 15:20 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Cél / Feladat / Küldetés: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Játékostársak: Ingrid L’lerim, Ecaterina


Lassan-lassan-nagyonlassan mintha haladgattunk volna valamerre. Mit is tudtunk eddig, ha nem is biztosra, de körülbelül biztosra. Volt a színésznőcskénk, Liaran D’kai, aki kulcsfontosságú szerepet játszott volna a bolygón tartott ünnepen, de nyoma veszett. A közhiedelem szerint meglépett a barátjával. A fickó éppen vérbe fagyva feküdt előttünk, szóval nagyjából kijelenthettük, hogy a kezdeti megérzésünk egyre inkább beigazolódni látszott, amit mindenki az igazságnak gondolt, az volt a legvalószínűtlenebb opció. Valaki nagyon sokat munkálkodott azon, hogy a hölgyemény nyomtalanul eltűnjön és ez nem csupán a szeretője elhalálozásában merült ki. Profi módszerekkel lett eltüntetve mindenféle közösségi média felületről és a gyilkossági helyszín is igazi hozzáértő kezekre utalt. Persze ha feltételezhettük, hogy a kettő ügy összefüggött, amit botorság is lett volna elvetni. Talán előttünk hevert holtan az egyetlen fickó, aki tudta volna azonosítani a lányt, tekintve hogy remek színésznő és alakváltó volt, így az eddigi szerepei, alakjai között semmiféle hasonlóságot nem fedeztünk fel. Talán még a családtagjai kiszúrták volna valahogy, bár az elmondások szerint nem voltak jóban mostanában a célszemélyünkkel, a nyilvános szereplései miatt. Ezért kellett volna ennek a szerencsétlen fickónak ilyen szörnyű halált halnia? Vagy valami sokkal mélyebb dologba tenyerelt volna bele?

Akármi is volt az indíték, a helyszín elég beszédes volt, nem éppen kellemes halált halt emberünk. Csak kimeneti nyílások, valami csúnya dolog távozott belőle. Szerveket, testet, páncélt, mindent szétvitt. Akkora robbanás történt szerencsétlen testében, hogy még a csontszilánkjait is teljesen szétszórta a sikátorban maga körül, a töménytelen mennyiségű vér csak díszítés volt hozzá. De az arcán legalább nem a kín, a fájdalom ült ki utolsó tekintet gyanánt, hanem inkább a meglepettség. Nem hibáztatom, valószínűleg én is meglepődtem volna. Sorban tettük fel a felmerülő kérdéseinket, amik előbbre vihetik a nyomozást, ezt is, illetve az eltűnt személy utánit is, a helyszínelők, illetve házigazdánk, Agler Akaar’i pedig készségesen válaszoltak mindenre. A szkennerek szerint emberünkbe semmiféle nyálka, vagy harapás vagy hasonló nyom nem volt, csak a saját testnedvei és a robbanás okozta kimeneti nyílások, szóval a bármiféle állat, parazita, vagy fertőzésfélét egyelőre háttérbe szoríthattuk. Nem, ez valami fegyver, robbanószer, gránát volt, legalábbis minden errefelé hajazott. Határozottan kellemetlen érzés lehetett belülről felrobbanni. Mondjuk, gondolom kívülről se volt sokkal jobb. Egyik se hangzott igazából túlzottan kecsegtetőnek.

A biztonsági megfigyelő rendszer hatalmas segítség lett volna, így egyáltalán nem meglepő, hogy el lett intézve minden olyan lehetőség, ami bármivel előrébb vitt volna minket. Nem baj, meg kellett próbálni. De szinte már csalódott lettem volna, eddig olyan profi munkának tűnt minden, pont erre ne gondoltak volna, már-már gyanús lett volna, ha találunk valami felvételt. Persze nem volt kizárva, hogy a kisüléstől függetlenül még maradt bennük valami használható, de eléggé megtépázottnak tűntek a kis droidok. Igen, kicsik voltak. Nagyon. Lehetetlenül kicsik. A nagy gömb kutaszdroidok eléggé elterjedtek voltak, fejvadászoknál még olyat is láttam, ami elfér az ember kezében, de ezek, alig voltak nagyobbak két kis golyónál. Vagy a robbanás intézte el ezeket is, vagy valaki külön foglalkozott velük, de ahogy arra számítani lehetett, akárki is intézte ezt a gyilkosságot, gondolt arra, hogy minél kevesebb nyomot hagyjon maga után.
- Esetleg ki lehet még nyerni a droidokból valami információt, vagy teljesen megsültek?
Meglepett volna, ha nem lettek volna teljesen károsra vágva, de minden utat végig kellett járnunk, ha valahogy ellenfeleink elé akartunk kerülni. Eddig nem sok mindent hagytak a mancsunkban, amivel egyáltalán egy vágányra léphettünk volna. De úgy nézett ki, mégis sikerült találnunk valamit, amin legalább minimálisan elindulhatunk és közelebb kerülhetünk a sikátorban történtek felgöngyölítéséhez.

Pludian. Sose hallottam még róla, de alapból nem voltam annyira otthon a különböző fémekben, de ha képben lettem volna velük, valószínűleg akkor is új lett volna az érc számomra, hiszen helyi sajátosság volt. Sőt, olyannyira, hogy a teljes helyi technológia erre épült. És a hadiipar is. Egy ilyen cuccból készített mikrogránát tehát a tettes, erre jutottunk az eszmefuttatás végére. Az más kérdés, hogy ez elméletileg nem történhetne meg, ugyanis senkinél nem lehetne halálos fegyver. A tények azonban tények maradnak, itt voltunk, láttuk a saját szemünkkel mi történt és a nyomok egyértelműen arra utaltak, hogy egy ilyen szerkezet volt a felelős. Persze ismét csak feltételezhettük azt, hogy ez is a profi munka része volt, hogy rossz vágányra tereljen minket, de a sok vér, a csontszilánkok és az ezekbe ágyazódott apró kék szilánkok már túlzott macerának tűntek, hogy valaki szándékosan rendezze így a dolgokat. A gyilkos fegyver tehát feltételezhetően megvolt. És talán szerencsésebb helyzetben is voltunk, mintha egy olyan bolygón lettünk volna, ahol mindenki ugyanolyan sugárvetővel rohangál.
- Egyelőre tehát, ha jól vettem ki a szavaikból, a nyomok alapján feltételezhetjük, hogy a gyilkos fegyver egy ilyen pludian alapú mikrogránát.
Foglaltam össze mindannyiunk összesített gondolatmenetének a következtetését és vártam a reakcióikat. Az nem érdekelt különösebben, papíron ki mit kaphat, kinek mi van megengedve, ki nem szokott gyilkolászni errefelé, mert ezek jóhiszemű és naiv feltételezések voltak, amik jelenleg csak tovább ködösítették a tisztánlátásunkat. Itt álltunk, ez a fickó a saját vérében hevert a darabkáival körbe véve és úgy látszik egy ilyen vacak okozta ezt. Ezek voltak a tények. Ha tetszett a helyieknek, ha nem. Nyilván nem tetszett nekik, de attól még ez történt. Nekem se tetszett. De ha volt más feltételezés, akkor nagyon szívesen meghallgattam azt is. Kíváncsi voltam, miket titkoltak még előlünk, amik szerintük nem történhettek meg, de mégis megtörténnek, megtörténtek vagy meg fognak történni.
- Ha esetleg van más következtetés, akkor beszéljük át azt is, de ha ez a szakmai vélemény utáni konklúzió, akkor egyelőre ebből kell kiindulnunk. Van bármiféle legális, vagy esetleg illegális módja egy ilyen szerkezet beszerzésének, vagy elkészítésének, ami ezt okozhatta? Minden lehetőséget meg kell vizsgálnunk.
Ha valakinek, akkor házigazdánknak, a hírszerzés egy tagjának biztosan kellett erről információval rendelkeznie, ha létezett ilyen. Véletlenül sem akartam megsérteni őket hogy rögtön fekete fegyverkereskedelemmel vádolom az egész lakosságot, hangomban se volt semmi vádló, semmi támadó, semmi ellenséges, csak és kizárólag puszta érdeklődés szintjén kérdeztem a dolgokat, az ügy érdekében. Muszáj volt kivizsgálni ezt a vonalat, egyelőre ez volt az egyetlen minimálisan komolyabb nyomnak nevezhető részletünk. Valahogy az a különleges érc idejutott ebbe a sikátorba és ha sikerülne megfejtenünk, pontosan hogyan, akkor közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. Az elhangzottak alapján az ilyen irányú felhasználása egy roppant nehéz, szinte lehetetlen feladat volt, ennek végrehajtására tehát bizonyosan kevesen lehettek képesek, már ha egyáltalán voltak ilyenek. Ergo nagyban leszűkíthetjük a gyanúsítottak körét, ha sikerül megfejtenünk ezt a talányt. Vagy zsákutcába visz az egész és kereshetünk más irányt. De egy próbát megért a téma boncolgatása.

A Vörös Boszorka által említett bűzönözéssel kapcsolatos kérdésekre szinte már-már lenéző tekinteteket kaptunk. Az korábban is említésre került, hogy ez nem volt errefelé megszokott, de a számok megdöbbentőek voltak. Az őslakosok körében maximum kocsmai verekedés, a betelepültek és látogatók között esetleges gyilkosság is, de ritka számba ment. Ehhez képest most van egy emberrablásunk és egy kifejezetten brutális gyilkosságunk. Értem én, hogy nem jellemző, de most megtörtént. És akárki elkövethette. Nem lehettünk jóhiszeműek, vagy elnézőek senkivel sem, csak azért mert még nem történt ilyen, különben fennáll a veszélye, hogy naivan elsétálunk a tettes, vagy tettesek mellett. Minden lehetőségre nyitottnak kellett lennünk, amíg ki nem derül, hogy lehetetlen. De tényleg lehetetlen. Nem csak azt hiszik róla, hogy lehetetlen, mert még nem volt rá példa, vagy csak ritkán fordul elő. A Sötétség ott van mindenkiben, ha valamit, ezt már megtanultam utazásaim és tanulmányaim során, aki mást hisz vagy mond, az csak ámítja magát. Ezt az ügyet is egyre több rejtély lengte körbe. Egyre kevésbé éreztem azt, hogy ez a színésznőkről és a kis barátjáról szólna. Valami nagyobb ügy volt a háttérben. A gyilkos profizmus, ami az árnyékból mozgatta a szálakat, egyre inkább ezt sugallta. Vagy már megint paranoiás vagyok és szövögetem a konspirációs elméleteimet. Ez is abszolút benne volt a pakliban. Ilyenkor hiányzott Fiwi, aki visszaránt a földre, nehogy túlságosan messze szálljanak a gondolataim. Meg mindig máskor is hiányzott. De most nem foglalkozhattam vele, ide kellett összpontosítani, hogy megoldjuk ezt az ügyet valahogy. Vártam a válaszokat, közben én is nézelődtem, akadt-e még valami érdekes errefelé, amit mindenképpen érdemes lenne átvizsgálni, vagy átbeszélni és ami még segíthet a kirakós egyelőre sehová sem illeszkedő darabjainak összerakásában.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Bakura - Page 2 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 23 Jan. 2020, 00:19

//bocsánat, most nekem jött közbe a Sabaton koncert, utolsó utáni pillanatban. Hétfőn most már tényleg, tényleg lesz kör. Embarassed //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 27 Jan. 2020, 09:15Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex, Ecaterina


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. január 31. (péntek)

Bakura - Page 2 9ATh2kT

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 GjkpxtzA korábbira adott mostani választ igencsak érdekesnek találta Hyrsi. Kolby kérdése teljesen logikus volt, hogyha fejlődik az ipar, akkor egyre nagyobb mértékben kellene bányászni, de úgy tűnt, hogy itt nem ez a standard. Ahogyan hallgatta a férfi válaszát egyre jobban kezdett úgy tűnni neki, hogy itt semmi sem a máshol megszokottak szerint működik. Ahogyan a kiborg kimondta, hogy mennyi idő alatt fejlődtek ennyit Hyrsi arcára kiült a megdöbbenés.
- Tényleg azt akarja mondani, hogy amíg odakint a háború dúlt maguk alig pár évtized alatt három-ötszáz évet fejlődtek technológia szinten?! – kérdezte hitetlenkedve.
Egyszerűen megdöbbentő volt az egész, saját maga is feltaláló volt, aki Kaldahani droidkutatást vitte évekkel, vagy egy-két évtizeddel előrébb amióta átvette a Rockosolid Arms vezetését, de az akkor is más volt. saját maga csak azt hozta be, ami elmaradt a megszállás idejéből és kicsit azon túl. De amit itt hallott az minden képzeletét felülmúlta. Soha sem hitte volna, hogy létezhet ekkora technológiai robbanás. Máshogyan nem tudott erre utalni, máshogy megfogalmazni ezt. Igazából ezek után, hogy azt sikerült kipréselnie magából nem igazán találta a szavakat. Próbálta a másikat figyelni, hogy mennyire hazudott, vagy épp nem hazudott ezzel az egésszel kapcsolatban, mert eléggé hihetetlen volt az egész. éppen emiatt arra egyelőre nem is tudott mit mondani, hogy mit akar megnézni elsőre. Valószínűleg a mindent lett volna a kérdése, de mivel nem tudta, hogy itt mi alapján kellene itt dönteni, így igazából lelkes fiatal lányként azt mondta volna, hogy innen haladva mindent mutasson meg a házigazdájuk, de nem akart visszaélni a vendégszeretettel, így még csöndben maradt.Bakura - Page 2 J4Gpj9ZArra, amit a férfi mondott még Ireria is felvonta a szemöldökét, még szerencse, hogy ebből semmi sem látszott a sisak alatt. Ilyen mértékű technológiai ugrásról még ő maga sem hallott, pedig nem egy kevés dolgot megért már. Csak olyan helyeken volt ilyen, ahova kívülről vittek valamilyen technológiát, vagy pedig a helyiek találtak valamit. Azon nem csodálkozott, hogy Erőt tényleg nem érzett ezen a helyen, túlságosan is könnyű lett volna, hogyha a Rakatákhoz hasonlóan, illetve a Névtelenhez is hasonlóan erőalapú technológiát használtak volna. De ez akkor is eléggé furcsa és gyanús volt, nem hallott még ilyenről korábban nagyon hosszú élete alatt. Már csak emiatt is nagyon kíváncsi volt az egészre, hogy mi is alakulhat ki ebből. Vagy miként tették. De az is érdekes, hogy ez a fém miért csak ezen a bolygón van a csillagködben. Talán valamilyen furcsa volt a csillaguk, amiből kiszóródott mindez, vagy valami történt itt évmilliárdokkal korábban, amikor a bolygó létrejött? Bármelyik lehetséges volt, talán majd a saját embereiket is rá kellene minderre állítani, hogy mindez kiderüljön.
- Szerintem haladjunk úgy, amit ön lát optimálisnak Gorg Bynar, hiszen ön ismeri a helyet – mondta kimérten.
Illetve a Voss testből adódóan most is némileg gépies hangon. Mint eddig is most is majd leghátul igyekszik menni, hogyha haladnak, a terepet hagyja a fiataloknak. Már csak amiatt is, hogy sokkal jobban körülnézhessen és megjegyezhesse a terepet, hogy később az Erő segítségével majd felidézhesse és elemezhesse. Így hát elindul a többiekkel, hogyha Bynar elkezdi az idegenvezetést.- Egyetértek – felelte a férfi Kolby szavaira. – Ha nem így lenne, akkor szinte biztosan nem itt tartanánk. Ettől függetlenül nem volt könnyű elérni ezt a helyzetet. Mi is átestünk azon a ponton, hogy vagy továbbfejlődünk, vagy magunkat pusztítjuk el.

Magyarázta még, aztán hagyta, hogy a bányánál mindenki kicsodálja magát. közben Kolby gondolkodott a dolgokon, nem volt nehéz a magyarázat, hogy miért nem tudtak erről, mert lényegében nem sokat lehetett a helyiekről tudni. Annyit, hogy hagyományőrzők és most készülnek nyitni a külvilág felé. Ez meg nem volt túl sok.

- Igen, pontosan azt – felelte a férfi némi értetlenkedéssel Hyrsi szavaira. – Nekünk ez a normális, önöknek lehet, hogy nagyon gyors. Nem, megnyugodhat Kolby, nem sugárzó, semmiféle káros hatása nincs, se rövid, de hosszú távon. Hasonlít a kiberkristályokra, de ezeket nem járja át az Erő.

Ezen idő alatt haladtak befelé, ahol köríves folyosóra érkeztek, az egyik oldalon látszott a bánya, mert plafontól padlóig terjedő átlátszó anyag volt. A másik oldalon pedig laborok látszottak, ahol emberek dolgoztak. Nem csak olyan laborok voltak itt, amik megszokottak egy bányász létesítményben.

- Lényegében mindenre használjuk, kezdve az egyszerű építkezésekhez, a bonyolult komputerekig mindenhez. Egészségügyben, energiaiparban, hadiiparban, és az űrtechnológiában is. Itt is minden, amit látnak olyan, hogy van benne pludian. Az egész bolygónk lényegében erre épül.

Közben elértek a folyosó végéhez, ahol a liftek is voltak, itt még be lehetett látni egy szobába, ahol furcsa kinézetű droidok dolgoztak valamin. Bent rengeteg doboz látszott, semmi egyéb, de ami még furcsának tűnt, hogy egyáltalán nem látszott semmilyen ajtó a helységhez.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 RqOTiPH

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 YovW2PlÚgy tűnt, hogy az elmélete helyes lehetett, hogy gránátot etettek a férfival és az robbant fel a gyomrában. Mondjuk efféle dolgot még nem látott korábban élesben, mert elég nehéz a gránátot megetetni valakivel főleg, hogy ilyen arckifejezése legyen utána. Az, ami még őt is meglepte, hogy milyen kérdést kapott a válaszára, a bűnözésre, hogy 0 a ráta. Ha az, akkor valószínűleg egyetlen helyi sem ennyire kreatív, tehát külvilágiakat kell keresni, akik tehették úgy, hogy kapcsolatuk van a helyi magasabb körökkel. Ezt onnan gondolta, hogy csak a hadsereg fért hozzá efféle robbanószerekhez. Ha sima gránát lett volna, akkor az egy dolog, de az elmondottak alapján a kékes dolog az helyi fém, ami a gránátba is kerül. A saját tapasztalati alapján ekkora ügyet akkor kerítenek valaminek, ha túlságosan magasra nyúlnak a szálak és többek számára kényelmetlen lehet. így hát úgy vélte, hogy a legjobb lehet erre rákérdezni, előbb vagy utóbb úgyis el kell menni a katonaságra.
- Ki tudják deríteni, hogy melyik laktanyából loptak el gránátokat? Illetve a hölgynek voltak-e afférjai, vagy bármilyen kapcsolata magasabb rangú katonai személyekkel, vagy olyanokkal, akiknek vannak ilyen kapcsolatai? – kérdezte.
Volt egy olyan érzése, hogy nem igen lehet gránátot szerezni, különben a helyiek sem lepődtek volna meg, meg nem mondták volna, amit. Szóval akkor laktanya, Erku sem felelt még, így feltételezte, hogy nem nagyon jutott a droid semmire azzal kapcsolatban, amit mondott neki. így egyelőre kérdőn pillantott a helyi hírszerzési feje, vagy a helyiek mit is fognak erre mondani, vagy arra, amit a fiatal férfi tett fel. Bármilyen extra információ jó lett volna, amin eltudnak indulni, főleg, ha a helyiek igencsak gyors eredményt szeretnének.- Az majd csak a laborban derül ki, hogy van-e menthető adat rajta, de máris beküldjük – monda a helyszínelő.

Ezzel intett is két embernek, hogy hozzanak dobozt, amibe be lehet tenni a droidokat, mindez meg is történt és a saját járművükhöz vitték azokat, ahogyan az eddig elkészített felvételeket, és mintákat is felpakolták. Mivel több járművük is volt itt, így nem volt gond azzal, hogy ez már most el is indult. Addig pedig a többi felmerülő kérdésre is válaszoltak.

- Igen, határozottan olyan mikrogránát – felelték többen is egyszerre Jonathan kérdésére. – Határozottan nem lehet hozzá jutni ilyenhez legális módon. És az is szinte elképzelhetetlen, hogy valaki illegálisan juttatná ki ezt…

Márpedig láthatóan mindez megtörtént, ez ellen nehéz volt érvelni. Ingrid kérdésére elgondolkodtak többen is, de végül szinte mindenki egyszerre rázta meg a fejét és a megbízójuk felelt.

- Nem, nem valószínű – mondta először nem túl biztosan, majd határozottan. – Biztosan nem!

- Dehogynem! – csapott a fejére a helyszínelő, aki eddig is beszélt. – Az az őrnagy… C’ne Gatro. Elég csúnya szakításuk volt úgy egy évvel ezelőtt, a pletykalapok szerint még fel is pofozta Liaran-t és megfenyegette, de végül semmilyen ügy sem lett belőle…

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 SgXcJi0

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 MxvaTidA hatás sokkalta erősebb és durvább lett, mint amit Ellen várt. Hozzá szokott, hogy milyenek szoktak lenni ezek a látomások, de ennyire erőssel valósághűvel nem találkozott. Arra számított, hogy azt fogja látni, hogy miért és mikor épült fel a hely, ami elárulhatta volna, hogy kik építették, de itt ennél sokkalta többről volt szó. Annak a párosnak a története volt, akik a képeken szerepeltek. Egy férfi és egy nő, ahogyan az korábban is kiderült már. A férfi fekete hajú, kék szemű, egy xesh tetoválással az arcán, karjain, hátán. A nő hosszú vörös hajú zöld szemekkel, neki zöld tetoválása volt a homlokán és a kezein. Mind a ketten átkozottul ismerősek voltak Ellen számára, de nem tudta hova tenni az egészet. sem pedig őket, pedig meg, mert volna esküdni rá, hogy már látta őket, de azt nem tudta felidézni, hogy hol. Úgy vélte, hogy a tudata helyettesíthette be őket. hirtelen egy férfi jelent meg mellette, láthatóan Erőszellem szerűen. Hirtelen elengedte a falat minderre, de a látomás nem szűnt meg, ekkor értette meg, hogy nem is a képessége működött, a helyet átjárta az Erő egyébként is, az egész terem egy hatalmas holocron elven épült valami volt. Még mielőtt megszólalhatott, vagy tehetett volna valamit, a férfi megszólalt mellette.
- Üdvözöllek gyermek Lha-Mi vagyok, miben segíthetek neked? – kérdezte
A közös nyelvet beszélte, bár Ellen áthallotta az eredetit, amin a másik szólt, elmetrükköt használt, hogy megértse. Ez az egész kezdett egyre érdekesebb lenni.
- Szeretnék arról az időről többet megtudni, amikor a hely épült a Je’daii-ról és a Rakaták elleni háborúról, a párosról, akiket a képek ábrázolnak. Remélem tud ebben segíteni – mondta.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 NYxyfgn

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 BC5UuGA< - Ez nem fair! Miért mindig én kapom a rancorokat! > – mérgelődött Nalah egy sort.
Ez már nem az ellenfél volt, aki ellen Khomo sem szállt volna harcba, mivel most már ő maga is elővette a fegyvereit és a két kezébe fogta azokat. Nalah gyorsan felmérte a terepet, mert a rancor még nem vette őt és a kísérőjét észre. A terep fele volt szabad, a másikon egy nagyobb szikla állt, ami alatt volt jelenleg a rancor. Szerencsére gyorsan összeállt, hogy mit is kellene tenni. közben visszább lépett a fák takarásába és a kezével húzta a nővére férjét is, aki úgyszintén visszalépett. Mivel most nem kellett, hogy a rancor hallja őket, így úgy állította a rádióját, hogy ne hallatszódjon ki a sisakból, ellenben Khomo igen.
< - Mivel még nem vett észre minket, így fel kéne menni arra a sziklára és azt rá omlasztani, nem tudom, hogy máshogyan miként lehetne két főnek ezt a rancot megölni, itt nincs olyan, amivel legutóbb könnyedén sikerült legyőzni a másikat – mondta. >
Khomo biccentéssel és felemelt nagyujjal mutatta, hogy neki is megfelel és kézmozdulatokkal jelezte a kislánynak, hogy merre menjenek. Noha már túl volt Nalah ezeken a vizsgákon, de a férfi úgy gondolta, hogy nem árt, ha gyakorolnak, azért is mutatta így. Nalah biccentett, hogy értette és teljesen hangtalanul, lopakodva indult el abba az irányba, amit a férfi mutatott. Mivel egyáltalán nem akart semmilyen zajt sem csapni, így nagyon, de nagyon lassan haladt, hogy ne történjen semmilyen gond. Így jó pár perc séta után sikerült is felérnie a párosnak a megfelelő magasságra, vagyis a szikla tetejére, hogy onnan lenézhessenek a rancorra. A szél is nekik kedvezett, a lény egyelőre békésen ücsörgött és nem kifejezetten törődött semmivel.
< - Már csak rá kell omlasztanunk a sziklát Khomo és kész vagyunk! – mondta lelkesen. >Bakura - Page 2 YreafARMiután kifújtam magam úgy döntöttem, hogy még maradok ezen a szinten és nem fogok magasabbra, vagy épp alacsonyabbra menjek. Szóval maradtam ezen a szinten, ami hamarosan kiderül, hogy jó döntés volt-e. Néhány pillanatig még leszkenneltem a környéket, de semmit sem érzékeltem, hogy milyen ellenfél merre lehet. Akkor maradjunk a női megérzéseknél, aztán ki tudja, hogy mennyire válik be. Most már elég biztos voltam abban is, hogy az egész hely olyan, hogy akkor engedik ki a lényeket, amikor beér valaki egy zónába és lefújásig megy a harc, vagy amíg ki nem pucoljuk a helyet. Egészen normális megoldásnak tűnt és fairnek. Akkor a női megérzés az volt, hogy haladjunk lefelé továbbra is, szóval elindultam arra. Amennyire láttam ott is a fák fogadnak majd, így egyszerre igyekeztem a lombkoronát és a talajt is figyelni, hogy mikor és honnan fog az ellenfelem felbukkanni. Egyelőre még az előző helyen voltam, végül pedig átléptem először egy lábbal, majd mindkettővel az új nézetrácsra és elindultam a közepe felé. Most valóban meglett az, hogy a talajból engedték fel az ellenfeleket, mert egy hatalmas ketrec jelent meg a fák között, majd az energiafalai leomlottak és a…
< - Na ne! Ez most komoly?! > – kérdeztem mando’a nyelven.
Ugyanis egy átkozottul nagyra nőtt, ritka ocsmány rancorral néztem szemet. Okés, hogy főleg mando-k vagyunk itt, de ezt azért picit túlzásnak éreztem, már csak amiatt is, mert gyerekek is vannak itt, értem ezt a kis Vizslára. A szerencse pedig a pártomat sem fogta, mert a rancor máris kiszúrta azt, hogy itt vagyok és azonnal elkezdett csörtetni felém, én pedig tudtam, hogyha ez eltalál, még ha teljesen beskarba is lennék öltözve úgy ölne meg, hogy az ellenségeimnek öröm lenne nézni…

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 XA8cII4

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 XVbNPWXA kérdés után a két férfi zavartan nézett össze, hogy erre mégis mit kellene válaszolni. Rhys látta rajtuk, hogy nem volt kifejezetten az a kérdés, amin gondolkodtak volna korábban. Ezelőtt ő maga sem, de azért ebben az állapotban kíváncsi volt arra, hogy a két férfi miként vélekedne arról, hogyha ő maga nem lett volna képben. Néhány pillanattal később Keth felemelte a kezeit, mintegy védekezően, miközben Xeth még mindig őt nézte.
- Ne nézz rám így, pontosan tudod, hogy szinte biztosan nem léteznék, ha azaz esemény nincs. Lehet, hogy a rituálé sem járt volna ilyen mellékhatással – védekezett a férfi.
Ezek után ő maga is egy pillanatra még a feleségére nézett, majd újra Xeth-re, akire immáron így ketten figyeltek.
- Nem gondolkodtam ezen soha sem. Már csak azért sem, mert valószínűleg Benûwia fénykardja csalt engem is oda, hogy megmentselek és nem hagyta volna, hogy tovább menjek anélkül, hogy kimentelek – vonta meg a vállát. - De esélyes, hogy a háború végét sem vártam volna ki, hanem, amint megtudtam, hogy kik rendelkeznek az információkkal, amit akarok, akkor elkapom az egyik tanács tagot és vele együtt tűnök el. Ha nem vagy, akkor lehet, hogy pár hónap, maximum egy év alatt végeztem volna és többé senki sem hallott volna Keth Tye E’ron-ról, és ugyanúgy folytattam volna az életemet, mint előtte – mondta végül.
Rhys minderre bólintott, ebben nem volt olyan meglepő dolog, igazából nagyjából ő maga is így képezte, hogy ez lehetett volna a forgatókönyv. Bár még mindig nem tudta, hogy mit is akart a férje a jediktől, nem kérdezett rá még korábban.
- Soha sem mondtátok, mit akartatok a jediktől igazából?

Bakura - Page 2 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 31 Jan. 2020, 00:01

//Mint mondtam, nagyon rosszul voltam, és ti sem írtatok, kedden lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Feb. 2020, 00:00

//Mivel egész du munka után a sürgősséin ültem este 10 utánig és 11 után értem haza, így nem tudtam írni semmit, sehova ma Sad Legközelebbre próbáljatok meg írni, szombatra, hogy tudjak majd kört váltani.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Jonathan Skrex Pént. 07 Feb. 2020, 18:25

Bakura - Page 2 ZgMsDZj

Jonathan Skrex (7. kör)

Helyi idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Cél / Feladat / Küldetés: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Játékostársak: Ingrid L’lerim, Ecaterina

Végre kezdett úgy kinézni a dolog, hogy jutunk valamire. Vagy csak egy újabb vakvágány felé robogtunk, ez még váratott magára, hogy kiderüljön. Minden esetre az összes lehetséges szenáriónak illet utánajárnunk, szóval szépen körvonalazódott, merre is menjen innen az utunk. Ideje is volt már, mert eddig nem sok sikerünk volt bármiféle kézzelfoghatónak a megtalálása terén. Maga a célszemélyünk, Liaran D’kai teljesen és nyomtalanul szívódott fel, roppant gyanúsan kevés bármit hagyva maga után. Egyre valószínűbb volt, hogy valami profi szerveződés állt az egésznek a hátterében, hogy a tehetséges alakváltó és színész hölgyet valamiféle ismeretlen célból használják fel. Teljesen a sötétben is tapogatóztunk volna, ha nem találják meg holtan a keresett leányzó szeretőjét ebben a szépen kipingált sikátorban. Az is jogos feltételezés lett volna, hogy ez az egész helyszín nekünk lett berendezve, hogy minél távolabb toljon minket az igazi ügy megoldásától, egy teljesen más irányba terelgetve a gondolatmenetünket. Annyi minden esetre bizonyos volt, hogy a két ügy összefüggött valamilyen úton-módon, a mögöttes szándékokon később is ráértünk töprengeni, amikor már több elemet megtaláltunk a kirakóshoz. Elég furcsa véletlen is lett volna, ha a bolygón, ahol egyébként elég kevés bűntény történik, szinte semmilyen, hirtelen kettő is történik, amiknek egyébként semmi köze egymáshoz, dacára annak, hogy a két áldozat szerető volt. Nem, ekkora véletlenek nincsenek. A nagy kérdés az volt, hol függött össze a két szál. A férfi is benne volt az elrablásban. A férfi próbálta megakadályozni az elrablást. Elrablás volt-e egyáltalán ez az egész hacacáré? Akármi is volt a része a történetben a fickónak, elég csúnya véget ért számára ez a mese.

Úgy nézett ki a helyzet, hogy a helyszínből kihoztuk a maximumot, legalább egyelőre. Minden szépen be lett pakolva és elő lett készítve szállításra, hogy a laborban tovább lehessen őket vizsgálgatni és esetlegesen ki lehessen deríteni még egyéb részleteket. De amennyit eddig tudtunk, abból már el lehetett indulni valamerre. A fickó szervezetébe valamilyen módon bekerült egy pludian alapú mikrogránát, onnantól pedig már nem volt mit tenni. A robbanás belülről rendesen kilyukasztotta, vér és csont kavalkádot zúdítva a sikátor falaira. A kis kék darabkák segítettek minket előbbre, amik a bolygón őshonos anyagból származtak. Akármennyire hangoztatták a helyi erők, hogy se legálisan, se illegálisan nem lehetne ez itt, sajnos a szemünknek és a tényeknek kellett hinnünk, itt volt, tehát abból kellett kiindulnunk, hogy valaki valamilyen módszerrel hozzáfért a szerkezethez és fel is használta. A képlet innentől kezdve picit egyszerűsödött ebben a szegmensben, ha megtaláljuk honnan származott a fegyver, közelebb kerülhettünk az elkövetőhöz. A Boszorka rá is kérdezett, honnan is származhatott a gyilkos eszköz, illetve volt-e a keresett személyünknek bármiféle katonai kötődése, amin keresztül kapcsolatot lehetett húzni az események között. Elég érdekes választ kaptunk erre a kérdésre. Először tagadás zajlott, hogy ilyen biztos nem történhet meg, főleg megbízónk és vendéglátónk, Agler Akaar’i, a bakurai hírszerzés tagja felől. Utána viszont az egyik helyszínelő a fejéhez kapott, hogy de bizony volt ilyen. C’ne Gatro őrnagy, csúnya szakítás, amely tettlegességig is elfajult, némi fenyegetéssel megfűszerezve. Kezdett egyre inkább az az érzésem lenni, hogy a helyiek még gondot okozhatnak az ügy felgöngyölítése alatt. Érthető, hogy próbálják védeni a külvilág és a saját maguk között kialakított idilli képet, de a tények attól még tények maradtak, hogy nem minden volt kerek errefelé és olyan tökéletes, mint azt többen gondolták volna. Egy eltűnés itt, egy gyilkosság ott, némi pofozás és fenyegetés arrafelé. Mintha harapófogóval kellett volna kihúzni minden ilyen információt, ami csak picit is rossz fényt vethet a helyiekre. Persze ebbe semmi meglepő, vagy elítélendő nem volt, teljesen természetes hozzáállás, de ettől függetlenül a mi munkánkat nem könnyített meg, sőt, bőszen hátráltatta. De úgy tűnt, végre jutottunk valamire.

Az emlegetett őrnagy egészen jól összekapcsolt mindent. Talán túlságosan is jól. Áldozati bárány? Lehetséges. De mindenképpen ki kellett vizsgálnunk.
- Nos, azt hiszem, ha itt végeztünk, utána illene felkeresnünk C’ne Gatro őrnagyot, ha van rá lehetőség. A hallottak alapján bőven volt indítéka az eltűnéses és a gyilkossági ügyben is, ahogy erőforrásai és eszközei is a végrehajtásukhoz. Nem vonnék még le messzemenő következtetéseket, de egy elbeszélgetést mindenképpen megérne vele a téma.
Vetettem fel az ötletet, magamnak is, a társaimnak is, de főleg vendéglátónk, megbízónk és egyben útikalauzunk felé is. A helyszínt valószínűleg már kivégeztük, ha mégis ráakadtunk volna még valamire, azt még megbeszélhettünk, de egyébként ideje volt tovább állni. Mint az ilyen ügyekben általában, az idő ellenünk dolgozott. Az őrnagy egyelőre tökéletes pontnak tűnt, ahol összefuthattak a szálak. A szakítás miatt a színésznőnk és a szeretője is a bögyében lehetett, így indítékot nem nagyon kellett tovább kutatni. Tisztként valószínűleg a gyilkos fegyverhez is könnyebben hozzáférhetett. Katonai úton talán még az adatok elrejtése és törlése is megoldható lett volna. A képbe beleillett. A nagy kérdés az volt, hogy ez vajon a valós kép volt-e, vagy egy olyan kép, amit a háttérből mozgató bábos, az igazi elkövető, az ügy mögött álló hatalom el akart velünk hitetni. Megint ez a fránya paranoia és az összeesküvés elméletek. Abban biztos voltam, hogy a megoldás nem lehetett ilyen egyszerű. De egyelőre nem láttam jobb utat, mint ennek a nyomvonalnak az alaposabb kivizsgálása. Kíváncsian vártam a többiek reakcióit, véleményeit, esetleges ellenjavaslatait, merre is folytassuk a kis nyomozásunk.


Felszerelés:
Szakértelmek:
Erőalkalmazások:

Bakura - Page 2 CZURt9D
Jonathan Skrex
Jonathan Skrex
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 62
Join date : 2017. Sep. 17.

Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 08 Feb. 2020, 00:00

//Szerdán lesz új kör, de akkor már tényleg.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 12 Feb. 2020, 10:19

// @Bishop még mindig nem írt, ha már csak ketten vagytok játékosok, szeretném megvárni, remélem vasárnapra ír már. Sad //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Bishop Szomb. 15 Feb. 2020, 19:52
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Bakura - Page 2 FdJIsKu

Kolby-t annyira nem akasztotta meg a Bakura népeinek hirtelen technológiai fejlődése, mivel minden nap exponenciális fejlődéssel és évekkel ezelőtt még nem is létező dolgokkal van körülvéve, ugyanakkor rendkívül elismerendőnek és különleges eredménynek tartja. Elismerően bólogat és hümmög. Nos, a fémről kiderül, hogy szerencsére nem sugárzó, legalábbis nem a veszélyes módon, ez pozitív, és még a nevét is megtudják, pludian. Ami még rendkívül fontos, hogy mindenben felhasználják.
~ De vajon miért?
- Miért érdemes mindenben felhasználni? - kérdezi érdeklődve.
Közben ha kap választ, akkor azt megjegyzi és gondolkodik rajta, a második agyával, ahogyan az eddigieket is mind megjegyezte. Elhaladnak egy terem előtt, amiben nagyon érdekes felépítésű droidok csinálnak valamilyen technológiai munkát, a környezettől teljesen elzárva. Még sosem látott ilyet, technológiai vállalati háttere ellenére. Természetesen erre is rákérdez, ha már mindenre rákérdezhet.
- Milyen érdekes droid design, még sosem láttam ilyet. Miért van szükség ennyi csápra?
Ami a kis túrát illette, Lady Ireria már kimondta milyen sorrendben lenne érdemes haladni.
- Igen, igen egyetértek.
A fejében kezd kirajzolódni, mit is nyerhetnek a bolygóval való kapcsolattal._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 16 Feb. 2020, 09:11Hódítás: A Négy Évszak

Bakura


Résztvevők: Th'edar Kolbert, Lady Ireria Antares, Hyrsi Moldenson, Ingrid L'lerim, Jonathan Skrex,


Lairorellen Verenwar , Silhana Lolaes'ra, Nalah / Tish Vizsla és Rhyssa Edaara Quillan-E'ronKövetkező körváltás: 2020. február 20. (csütörtök)

Bakura - Page 2 9ATh2kT

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Baku emlékmű, Salis D’aar
Feladat: Célkitűzés 1: tárgyalásokat folytatni a helyiekkel
Résztvevők: Th'edar Kolbert | Lady Ireria Antares | Hyrsi Moldenson
Egyéb információk/Ireria és Hyrsi felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 GjkpxtzHyrsi számára még mindig eléggé hihetetlen volt az, hogy ennyire gyorsan fejlődtek a helyiek. Mivel saját magának nem csak cége volt, de feltaláló és programozó is volt, főleg hadiiparban, így számára mindez tényleg hihetetlen volt. Saját maguk neki köszönhetően a megszállás után nagyon jól felzárkóztak, főleg a Végtlenek szintjén, de ők csak alig egy, másfél évtizedet ugrottak öt-hat év alatt. Azaz csak háromszoros sebességgel haladtak, de utána le is lassultak, amikor beértek arra a szintre, ahol a technológia többi része tartott, de ami itt zajlott, az wow! Nagyon sajnálta, hogy Elofon nem volt itt, mert éppen valami más üggyel foglalkozott és csak másodkézből adhatja át neki majd ezeket. Nekik is jól jött volna, hogyha ennyit tudnának ennyire rövid idő alatt fejlődni, tényleg kellett volna ideküldeni tudósokat mindehhez. közben természetesen tovább figyelte és hallgatta, hogy a vezetőjük mit is mond, a droidok számára is különlegesek voltak, droid programozóként és fejlesztőként pedig különösen érdekelték mindezek. A következő kérdéseit, amiket ő maga is feltett volna, azokat tette fel éppen Kolby is. Így most csöndben maradt és várta, hogy a férfi milyen válaszokat fog adni, addig is, amíg a lift nem érkezik meg, még figyelte a droidokat, hogy milyen munkát is végeznek. Örült volna annak, hogyha kaphatnának az itteni fémből, hogy megvizsgálhassák máshol is, de úgy vélte, hogy ez nem nagyon valószínű, hogy megtörténne. Saját maga sem adna külvilágiaknak ilyet, akkor pedig miért is várná el ezt másoktól. Arra pedig tényleg kíváncsi volt, hogy miként lehetséges az, hogy minden erre az anyagra épül, főleg, mert nem hallott még ilyenről és nem is találkozott ilyesmivel. Eléggé változékony molekulájú anyagnak kellene lennie, de az a legjobb tudomása szerint pedig együtt járt az instabilitással. Így ez is érdekelte, hogy ezt hogyan oldották meg itt.Bakura - Page 2 J4Gpj9ZIgen, erről már Ireria is meggyőződött, hogy nem járt át az Erő azokat a kristályokat, a kinézetük pedig mégis olyan volt. Közben ő maga is haladt és nézelődött és persze hallgatta Bynar-t is, hogy miket mondott a férfi. Ezeken felül ez az érc, vagy ásvány – egyelőre nem volt benne biztos, hogy melyiknek nevezze – nem rendelkezett negatív sugárzással és mindenben felhasználták. Igencsak érdekesnek találta ezt a tényt, hogy mindenre használható. Nem hallott még ő sem ilyesmiről pedig azért elég hosszú élete volt, és itt nem az Erőszellemként eltöltött időre gondolt, hanem arra, amit fizikailag leélt. Saját maga nem a saját felhasználására nézte ezt az egészet, hanem arra, hogy mennyire jól tudná a teljes Csillag Kabal ezt használni, ahogyan ilyen anyaggal meg lehetne szüntetni az erőhasználók hatalmát is, és a technológia vehetné át a helyét. Végtére is ezzel talán elérhetné a célját a szervezetük, de nem volt naiv, nem hitte, hogy lenne annyi ebből az anyagból, ami elég lenne a csillagköd teljes területének, így még mindig nem volt megoldás. De azért érdekes volt mindez, pont kérdezte volna ő is, hogy miért éri meg mindbe ezt beletenni, vagy hogy lehetséges, de a férfi megelőzte, így saját maga csak kimérten biccentett arra, hogy mindez őt is érdekli. Azon ő maga nem csodálkozott, hogy a droid elég egyedi, nem egyszer találkozott már olyannal, amikor a külvilág felé nem nyitott valaki, ott bizony egyedi droidok vannak, ilyen volt pont a Kaldahan is, a Végtelenekkel, vagy éppen az Örök Birodalom a saját Égosztagosaikkal. Egyikhez sem volt fogható a csillagködben, így itt is ilyen eshetőség állhatott fenn, legalább is Ireria így vélekedett. Most ő sem tett fel kérdést, mert az ő esetében is az fordult elő, hogy Kolby feltette azokat a kérdéseket, amiket saját maga is megkérdezett volna.- Nos, a pludian egy meglehetősen érdekes anyag, a molekuláris szerkezete és struktúrája roppant egyedi – kezdte. – Nagyon könnyedén változtatható, ennek ellenére nem instabil anyag. A bolygón található egy másik anyag, egy sestine nevezetű anyag, ami egy meteorral került a világunkra több tízezer évvel ezelőtt.

- Ezen aszteroida a becsapódáskor szinte teljesen kiirtotta a bolygót és a sestine-t szétszórta a teljes bolygón, ami mindenben megtalálható és kivonható onnan. Ezt az anyagot módosítjuk kémiai úton, ami egy teljesen semleges anyag lesz, de ennek segítségével a pludian kiválóan alakítható bármivé, amint a kémiai reakciók végbementek teljesen „megszilárdulnak” a kötések és megkapjuk olyannak, aminek kell.

- Ennek segítségével lehetséges elérni azt is, hogy keményebb és ellenállóbb anyagot kapjunk, mint a beskar fém, vagy a phirkt-nél. Folyékony állapotban üzemanyagnak lehet használni, ami legalább olyan gyors sebességre képes, mint a koaxium. Elektronikában, a jelenleg használt gépeknél százszor gyorsabb információátvitelre képes és remek energiavezető.

- Fegyverekben, vagy orvostudományban képes felerősíteni és koncentrálni a lézernyalábokat, erősebb és hatékonyabb. Robbanószerként erősebb robbanást tud okozni és még lehetne sorolni. Mint látható szinte minden területen használható annak fényében, hogy mivé alakítjuk.

Közben megérkezett lift is, ahova engedte, hogy először a vendégek szálljanak be, majd lefelé indult elsőre a lift. Közben pedig tovább folytatta a beszédet.

- A droidok, mivel nem külsős gyártóval készítettük és terveztük őket, így ezért néznek ki így. Egyszerre több szálon képesek programokat futtatni, mint egyfajta szuperszámítógép. Így minden kar, egy-egy agyszerelvényhez csatlakozik és multi funkciósan több dolgot látnak el egyszerre. Ezért a több kar.

A lift nagyon picit zökkent a megálláskor és kinyílt az ajtó, egy hangárba érkeztek, ahol több egyedi, máshol nem látott jármű volt. néhányat, amelyik nem volt alkalmas arra, hogy a földön landoljon, ott legyen, azt a levegőben tartották. Voltak itt sima légtérben használatos járművek, volt egy határozottan víz alatti és olyanok is, amiket űrben is lehetett.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 RqOTiPH

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Bányász város, Kishh’daar
Feladat: Célkitűzés 2: Megtalálni az elrabolt személyt
Résztvevők: Ingrid L’lerim | Jonathan Skrex | Ecaterina
Egyéb információk/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 YovW2PlSzóval itt nem sikerült semmi mást megtudni és még nem felelt Erku sem, bár nem is számított arra, hogy nagyon sikerrel járna a kis droid. Elsőre úgy tűnt, hogy a katonai dologra való rákérdezés is zsákutca, de úgy tűnt, hogy az ittlétük alatt eddig a helyszínelő volt az, aki a legnagyobb hasznukra volt. Lehetséges, hogy éppen előléptetésre hajt? Ő elmondta ugyanis, hogy volt egy katonával afférja a nőnek, ráadásul egy magasabb rangúval, már ha az őrnagy itt is magasnak számít. Azok után, hogy a Kaldahan-on eléggé meg vannak variálva ezek a Birodalomhoz képest, így nem lehetett benne biztos teljesen. Itt viszont nem volt túl szép a szakítás, fenyegetőzés és minden ilyen volt. Más kérdés, amire nem derült fény, hogy ez mennyire volt vajon megrendezve, hogy mennyire volt kiélezve arra, hogy a színésznőcske jöjjön ki jobban belőle. Saját maga így csinálta volna, de saját maga egy ügynök volt, akinek ez a dolga. De ez minden esetre nagyon is jó ötlet volt, hogy nézzenek rá erre az illetőre. Már saját maga is mondta volna, hogy keressék meg ezt a férfit, de a társa megelőzte. Így saját maga csak bólintott erre, hogy neki is megfelel ez, hogy megkeressék és beszéljenek vele. A férfi, aki velük volt, azt ígérte, hogy mindenben segít, akkor pedig remélte, hogy ebben is fog. Ha nem, akkor marad az, hogy:
- Ha ez nem megoldható, akkor jómagam a laborosokkal tartanék – mondta.
Azért remélte, hogy nem titokban kell levadászni az őrnagyot, hanem majd a hírszerzési fejes beviszi őket. szóval egyelőre várakozott, hogy mit is mondanak, merre mehet majd tovább, és remélte, hogy előbb vagy utóbb a két oldalbordát is le fogja tudni rázni és egyedül tovább dolgozni. De amíg nem, addig is kénytelen lesz elviselni őket.Amit elsőként láthatott Jonathan és Ingrid láthatott, hogy a harmadik társuk, a másik nő köszönés, vagy anélkül, hogy bármit mondott volna, sarkon fordult és egyszerűen kisétált a sikátorban, majd eltűnt. Főleg a helyszínelőkben váltott ki ez nem túl kellemes érzéseket, eléggé bunkónak titulálták a kékbőrű nőt emiatt.

Ez alatt a páros láthatta, hogy a vezetőjük nagyon szúrós szemmel nézett arra a helyszínelőre, aki kimondta, hogy az őrnagy volt katona, amit a helyszínelő észre sem vett, mivel már mással foglalkozott, összeszedte a dolgokat és csomagolta is. Viszont erre az információra azonnal lecsapott a páros, így nem nagyon tudott visszatáncolni, bár próbálta terelni a szót.

- Kizártnak hiszem, az őrnagy egy hazafi – mondta, de végül megadta magát, hiszen ő akart segítséget. – Rendben, elviszem magukat hozzá.

Ha a párosnak megfelelt, akkor a férfi visszakísérte őket járműhöz, amivel jöttek, és annak a segítségével a város ellenkező széléig, az előkelőbb negyedbe mentek, ahol már nagyobb közzel voltak a házak, mert birtokok is tartoztak hozzá, itt egy egészen szép birtokig mentek, a város legszéléig.

A birtokot már a város fala is körül vette, mert ez volt az utolsó birtok. A ház előtt pedig a fess, fiatalabb katona férfi, valószínűleg az őrnagy már várta őket. A kísérőjük leállította a járművet és a páros felé fordult.

- Én nem megyek oda, hogy ne befolyásoljam a beszélgetést, itt fogok várni magukra – mondta.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 SgXcJi0

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Ősi Je’daii templom, Telaan-völgy
Feladat: Célkitűzés 3: Felfedezni az ősi Je’daii templomot
Résztvevők: Lady Lairorellen Verenwar
Egyéb információk/Ellen felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 MxvaTidEllen nagyon kíváncsi volt arra, hogy mit is mondhat neki a másik arról az időről, hiszen olyan keveset tudott. A holokronban levő alak pedig beszélni kezdett, hogy az ő idejében is sok-sok ezer évvel korábban, a saját ciklusának elején – azaz nagyjából harmincezer éve – piramisszerű épületek jelentek meg több bolygónál is, amiket ők maguk Tho Yor-nak neveztek el. Ezekből nyolc darab volt és különböző világoknál jelent meg és valamivel hívójelet bocsátottak ki magukból, amit csupán az Erőérzékenyek voltak képesek érzékelni. Az hívta őket magához, számtalan faj képviselőjét, amint elegendőt gyűjtött össze, akkor ezekkel a személyekkel együtt a Tython bolygóra repült, ahol az Erőérzékenyek és Erőhasználók megalapíthatták a Je’daii Rendet még azelőtt, hogy a Rakata Birodalom megerősödhetett volna.
- Álljunk meg egy pillanatra – szólt közbe Ellen. - Azt akarja mondani, hogy ezek a Tho Yor-ok lényegében elrabolták ezeket a személyeket és akaratuk ellenére vitték el őket a Tython-ra?
A holocron felelt, hogy nem akaratuk ellenére, mert csak az válaszolt a hívásra, aki hajlandó volt tanulni. Lényegében kiválasztottak lettek és ez egyfajta dicsőségnek volt mondható. Más kérdés, hogy a kiválasztottak soha, de soha sem térhettek haza, ahogyan a leszármazottaik sem, mert nekik attól kezdve a Tython és később az egész rendszer lett az otthonuk. Tovább folytatta, hogy a Tython és a két holdja meglehetősen egyedi lehet a Csillagködben, mert amíg a Tython-on egy semleges nexus van, a két holdon nem. Az Asla egy világos oldalival rendelkezik, míg a Bogan, a másik hold sötét oldalival. A Je’daii rend pedig később egyfajta börtönnek használta ezt a két holdat mindazoknak, akik nem tudták a semleges utat megőrizni.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 NYxyfgn

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Erdők, D’aarmont
Feladat: Célkitűzés 4: Vadászat
Résztvevők: Tish Vizsla / Nalah | Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 BC5UuGAKhomo bólintott Nalah számára, hogy így kéne tennie és hagyta, hogy a kislány maga találja ki, hogy miként is lehetne ezt kivitelezni, hiszen ez a ő versenye volt, a férfi csak elkísérte, mert ennyire fiatal gyereket – főleg, hogy nem rég volt csak velük – nem akart egyedül hagyni. Nem is beszélve arról, hogy a saját gyerekei is most lettek volna nagyjából olyan idősek, mint Nalah volt, így már csak emiatt is fontosnak érezte azt, hogy vigyázzon a lányra. Nalah közben nézelődött, hogy miként is lehetne az elképzelést megoldani. Azonban, ahogyan látta nem sok lehetőségük volt, mintsem lerobbantani az egészet, hogy ráessen és kilapítsa a rancort. Ez mondjuk meglehetőségen hasonlított arra a megoldásra, amit a Takodana-n használt, igaz ott az ajtót csapta le, mint a holofilmben is tették, de itt ilyesmi nem volt.
- Szerinted le tudjuk robbantani a sziklát, hogy az egész ráessen? – kérdezte Khomo-t.
A férfi is gyorsan megnézte a helyet, mivel Nalah-nak nem voltak olyan komolya fegyverei még a fiatal kora ellenére, rögtön látta, hogy egyedül nem fogja tudni megoldani, de más módszerrel a rancort nem is nagyon lehetne megölni. A kislány is tudta, hogy ez az ellenfél határozottan nem olyanoknak való ellenfél, mint ő.
- Ha segítek, akkor igen – mondta a férfi.
És jelezte is, hogy segíteni fog. Ezzel, ha ez sikerül, akkor igencsak le fogják amortizálni a környéknek ezen részét, de most nem is foglalkozott egyikőjük sem ezzel. Khomo megvárta, amíg Nalah jelzett, ezek után láttak neki annak, vagyis inkább a férfi, hogy rakétákkal lerobbantsa a helyéről a sziklát, mert Nalah-nak a westarjai finoman szólva sem lettek volna elegek ahhoz, hogy ezt megoldják.Bakura - Page 2 YreafAREgy biztos, hogy a fegyverzetem nagy részének itt nem vehettem hasznát, hiszen ez mégiscsak egy rancor volt és nem nagyon volt itt olyan dolog sem, amit rá tudnék dönteni, ejteni, hogy belehaljon, mint abban a holofilmben tették. Az egyetlen dolog, amit láttam, hogy lehetséges lenne az pedig nem volt más, minthogy a száján keresztül öljem meg. Ilyenkor örültem volna annak egyébként, hogyha gránátjaim is lennének, de még ahhoz is túlságosan közel kellett menni, hogy az üvöltő szájába lőhessek. Ehhez azonban a legnagyobb tűzerő kellett, az pedig roppant sajnálatos módon megint a Fosztogató volt, mert abban volt legjobb minőségű lőszer, a kis rakétáimat pedig nem akartam egyelőre használatba venni és azzal lövöldözni. Bár, ha ott vagyok a szájánál, kiderül, hogy miként is tudok eljárni, ha ez kiderül. Így, amikor a rancor felém rohant, akkor elsőre kitértem előle, majd, amikor utánam kapott – megalázó módon ugyan, de – nem tértem ki előle, hanem hagytam, hogy megragadjon felemeljen. Eddigre már a kezemben volt a Fosztogató is, a leghalálosabb fokozatra állítottam. A rancor szerencsémre elég kiszámíthatóan reagált, nem próbált összezúzni, hanem a szájához emelt, hogy felteszem leharaphassa a fejemet, vagy legalább is kettőben próbáljon lenyelni, de még azt is kinéztem volna belőle, hogy egyben. Így, amikor kinyitotta a száját – örültem, hogy sisak volt rajtam és nem érezhettem a szagokat – felemeltem a puskát és becéloztam a torkát, illetve a szájpadlása egy részét, remélve, hogy van agya, amit szétlőhetek, vagy a légcsövét, hogy megfulladjon. Amint végül is felemelt olyan magasságba és szögbe, ami már jó volt nekem, akkor gyorsan aktiváltam a sisakom célzó rendszerét, és amint megvolt a cél, azonnal meghúztam a ravaszt és nagyon reméltem, hogy ez nem az életem utolsó tette.


Bakura - Page 2 IuHm4Sj
Bakura - Page 2 XA8cII4

Helyi Idő: 15:25 GSI, 320.4 MU
Helyszín: Békés rejtett völgy, Braad
Feladat: Célkitűzés 5: Családi kirándulás
Résztvevő(k): Rhyssa Edaara Quillan-E'ron / Lady Benûwia | Lord Xeth E’ron | Keth Tye E’ron | Kalia Quillan-E'ron | Xelia Quillan-E'ron | BB-4 | Nővér droid
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Információs kártyák:


Bakura - Page 2 XVbNPWXA kérdés után a két férfi összenézett, Rhys ismerte ezt a tekintet, amit látott rajtuk. Úgy vélte, hogy saját magán kívül talán Hiuval és Organa, esetleg a Császár lehetett az, akik ezt úgyszintén megismerték volna. Talán még Lyra sem, pedig ő is közel állt Xeth-hez. Tudta, hogy azon gondolkodik a két férfi, hogy miként térhetnének ki a kérdés elől. Igazából eléggé rosszul esett neki, hogy nem mondanák el ezeket. Régen mindig kitértek és nem beszéltek munkáról a háború alatt. De azóta nagyon sok minden változott, bemutatták az udvarban is, mint Xeth tanítványát, akármennyire nem tetszett neki, akkor is már sith volt saját maga is.
- Szerintem jogom van tudni, már csak amiatt is, mert a tanítványotok vagyok, ha véletlen történne veled valami Xeth, nekem kéne befejeznem ezt. Te akartad, hogy sith legyek, akkor viszont be kell avatnod – mondta.
Azt nem hozta fel, hogy már csak amiatt is, mert nem kell rá vigyázni, mert az mindkét férfinak túlságosan is kellemetlen emlékeket idézne fel a Dagobah bolygón történtek miatt. Így ennyit mondott csak. Keth volt az, aki megint várakozóan nézett Xeth-re és remekül mulattatta a másik férfi szenvedése, főleg, hogy ez is egy olyan dolog volt, amire nem neki kellett válaszolnia, hiszen őt már semmilyen Birodalmi dolog nem kötötte.
- A Tython-t kerestem, keresem még mindig – mondta végül Xeth.
- Az micsoda, vagy kicsoda? – kérdezett vissza a nő, hiszen soha sem hallotta ezt.
- Még mindig jobban faggatózol, mint az inkvizítorok – nevetett fel Xeth.
- Egy bolygó, ahol a csillagköd legtisztább világos oldali nexusa található, és az ősi Je’daii rend otthona, akiknek a fennmaradt tanaiból indult el a jedi rend – tette hozzá Keth.

Bakura - Page 2 IuHm4Sj

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.

statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 20 Feb. 2020, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura - Page 2 Empty Re: Bakura

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.