Xynnar

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 13 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Erő rejtelmei
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow

Xynnar - Page 2 S0BgB1u
Xynnar - Page 2 QPJv9hX

Helyi Idő: 15:55 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Többiek: Heiwanna Miin Klodov
Többi információ:
-


- Szerintem fogunk választ kapni, de nem fogjuk zsebrerakni azt – morogtam.
Végül megérkeztünk a helyhez, ahol semmi sem volt kívül, így maradt az, hogy menjünk be, amit meg is tettem. Itt már látszott, hogy nem csak a külső helyeket, de a belsőket is igencsak megviselte az, ami itt zajlott. Bent minden olyan volt, mintha évek, vagy évtizedek óta nem járt volna erre senki, pedig alig pár hónapja történtek itt a dolgok és ez a város a leggazdagabb volt, hála a sithjüknek. A nyomokat láttam, ide-oda haladtak, ki és be is, sietősek, meg sétálósak is. Mivel itt nem volt sok minden mentem tovább, ahol már sokkalta otthonosabb és job környezet fogadott, annak köszönhetően, hogy a belső helység ki volt pucolva és valaki idebent állított fel tábort. Ha az ivadékok bejutottak, akkor tök mindegy. Igyekezte megnézni, hogy milyen nyomok vannak itt bent, hogy az ivadékok, vagy esetleg valami, valaki más volt az, aki szétdobált itt mindent. Közben pedig azért a holmikat is átkutatnám, igyekszem megtenni, hogy kik is lehettek itt, vagy micsodák. Bár kételkedetem abban, hogy egy droidnak lett volna hálózsákja, bár ki tudja. Úgy tűnt, hogy nemrég történt az egész, a jó kérdés, hogy egészen pontosan mikor. Hátha találok valamit a dolgok között, adatrögzítőt, datapadot, amivel kiderülhet, hogy ki volt itt és miért volt itt, vagyis többes szám, mert ketten voltak.
- Veled ellentétben fejvadász vagyok és szerintem amíg te nem, én értek a nyomolvasáshoz, így a tökéletesen egyértelműt nem kell elmondani! – mondtam.
Úgy tűnt, hogy nálam nagyobb idióták is voltak a világon, mert még én sem szálltam volna le ide táborozni főleg, hogy köztudott, hogy a sith ivadékok „temetőjének” használják ezt a bolygót, köszönhetően annak, hogy börtönbolygó volt a kezdetekkor. Nem szeretem, ha ilyen téren próbálnak felül… azt hiszem inkább alul múlni. Jobb, ha engem néz és gondol mindenki totálisan idiótának, bár az hiszem, hogy ezeknek sikerült, hacsak nem parancsba kapták valamelyik sith-től, hogy tegyenek így. Szóval figyelni és kutatni próbálok és figyelni arra, hogy nehogy valamilyen kellemetlen meglepetésben legyünk részünk. Miin-re meg majdnem rászóltam, hogy legalább egy percre befoghatná, és ne bőrlégzéssel beszéljen megállás nélkül…
- Egyelőre fogalmam sincs, ha csöndben maradnál fél percig, legalább amíg körülnézünk, akkor talán jutnánk valamire! – mondtam.

felszerelés/egyebek:

Xynnar - Page 2 U2KVIPp Xynnar - Page 2 E9Rn4mm Xynnar - Page 2 BoXhNuP Xynnar - Page 2 31eWAll Xynnar - Page 2 DOzYLQW Xynnar - Page 2 M9G7XdlHidegháború 9. – A halott világ – Az Erő rejtelmei

Xynnar


Résztvevők: Kaylyn Rix és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: 2020. május 17. (vasárnap)

Xynnar - Page 2 Krhm8Sf

Helyi Idő: 16:00 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Karakterek: Kaylyn Rix | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk:
-


A párosból Kaylyn volt a jobb nyomolvasó, révén ő volt a fejvadász és neki mindez szakmai ártalom is volt. amit mind a ketten megtudtak tenni, hogy átnézzék a szétdobált dolgokat, itt levő ruhákat, tárgyakat. A ruhák voltak elsőre a leginkább beszédesek, azok alapján meg lehetett mondani, hogy mind a két illető nagy valószínűséggel jedi volt. mind a kettejük felszerelésében ott volt a félreismerhetetlen jedi köpeny és jellegzetes ruházat. Nem is akarták magukat másnak feltűntetni.

A másik, ami azonnal feltűnő volt, hogy a felszerelések között semmilyen adathordozó, kommunikációs eszköz, illetve adatrögzítő nincs a felszerelések között. A vér pedig nem volt sok, leginkább olyan volt, mintha valakinek vérzett volna az orra, vagy felszakadt az ajka és azzal került a földre. Mert csak cseppeket lehetett látni, semmi sem utalt arra, hogy ez halálos, vagy túlságosan is súlyos sérülés lett volna. azonban ami talán furcsa volt, hogy itt bent is, illetve kint is csak két nyom látszódott a porban. Az ivadékoknak nyoma sem volt, de a felek nem egymással harcoltak.

Sőt leginkább úgy tűnt, hogy nem is nagyon voltak az őket támadó, vagy támadók ellenfelei. A kutakodás közben köszönhetően annak, hogy odakint néma csönd honolt a szelet nem számítva, hangokat lehetett hallani. Fájdalmas üvöltést, elég halkan – ha kimennek a ház elé ott is halkan. Az egész a templom irányából jött, de semmilyen állati hang nem párosodott hozzá, ami arra utalt volna, hogy az ivadékok lennének, de határozottan „emberi”/értelmes lény fájdalmas üvöltése volt a hang. Mielőtt azonban tehettek volna valamit, akkor egy újabb látomás következett…

Ez ezúttal megint élesebb volt, most sem volt senki fizikailag jelen, csak külső szemlélőként látta a történéseket. Nem volt álomszerű, hanem tényleg olyan, amilyen lehetett. A helyszín határozottan a Samorah volt, a bolygó immáron olyan állapotban volt, mint jelenleg, halott, sivár. Úgy tűnt, hogy a múltbéli események össze-vissza vannak, hiszen azt még mindig nem látták, hogy miként is lett ilyen a bolygó, mert most azon esemény után voltak mindezek. Az első képeken az látszott, hogy egy Birodalmi szimbólummal ellátott lambda osztályú sikló szállt le az egyik város mellett.

Talán a főváros volt, vagy valamelyik nagyobb, nem lehetett pontosan megmondani ennyiből, tekintve, hogy senki sem ismerte annyira a bolygót, hogy erre képes legyen. A sikló ajtaja kinyílt, először két magas rangú fekete páncélos becsületőr szállt ki belőle. Azt, hogy ezek micsodák természetesen csak azok ismerik meg, akik a Birodalmat szolgálják, vagy éppen jártasak a birodalmi kultúrában. Ezek után a siklóból a megbilincselt Kreia repült ki és landolt arccal előrefelé a szürke porban. Eléggé megviseltnek tűnt a korábban látott képekhez képest.

Őt Lord Ograna követte, természetesen páncélban. Majd még azzal sem fáradt, hogy kézzel nyúljon a nő után, az Erő segítségével rántotta fel a másikat. Legvégül pedig személyesen a Császár. A kis kompánia egy a közelben levő romos templomhoz mentek, ott pedig az egyik épülethez. Az a benti kinézete alapján sith templom, vagy építmény lehetett korábban. Az egyik nagyobb csarnokot választották, aminek a teteje félig be volt omolva, így a nap sugarai félig besütöttek ide.

Az látható volt, hogy Kreia nem igazán tudott megállni a lábán, így attól sem kellett tartani, hogy elrohan, de még így is a falhoz lett láncolva. Valamit mondott, üvöltözni próbált, de nem lehetett a hangját hallani – aki értett ősi sith nyelven az le tudta olvasni a szájáról, hogy a császárt átkozta és küldte el a peremvidéknél is rosszabb helyre. Az egész végén pedig a Császár belekezdett valamilyen rituáléba. Kreia-ból fényes, belül ragyogó hófehér, de kívül romlott sötétvörös fényben ragyogó vonal kezdett kiszállni a nőből, amit a Császár egyenesen Lord Organa-ba irányított.

A folyamat valószínűleg elég sokáig tartott, így gyorsítva látta mindenki, Kreia öregedni kezdett, egyre jobban aszódott, míg végül egy élő múmia lett, az egész végén pedig végül öregségben elhunyt. Amikor eggyé vált volna az Erővel a Császár közbelépett és a nő lelkét egy fekete-vörös kristályban ejtette foglyul. A folyamat végén még Lord Organa is megtántorodott és fél térdre zuhant, a mozgása és mozdulatai alapján teljesen ki volt merülve és erős fájdalmai is lehettek.

- Én megmondtam Kreia, hogy kizárt, hogy halhatatlan legyél… de neked köszönhetően Lord Organa az lett. Kelj fel barátom, ettől a pillanattól kezdve az új rangod a Császár Hatalma! – mondta a férfi.

A kristályt egy jelöletlen fém ládába tette, majd lezárta azt, a csapdába ejtett lélekkel együtt. Ezek után a kompánia elindult kifelé, valószínűleg vissza a sikló irányába. A látomás pedig szertefoszlott.

Xynnar - Page 2 CGbKTYp


statisztika:
Körök száma: 13 kör / eltelt körök száma: 12
Kaylyn Rix: 12 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 12 reag – @Shadow

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xynnar - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 200
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Shadow on Pént. 15 Május 2020, 17:35Xynnar - Page 2 ZRc43bp


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:

Ruházat:
- top
- magas nyakú ujjatlan dzseki
- szövet nyakpánt
- ujjatlan kesztyű
- hosszú zsebes nadrág
- kis övtáska a hát mögött
 - övtáska szíjján:
   - pisztolytáska
     - pisztoly
     - 2 tartalék tár
   - kulacs víz
   - fényrudak (5 db)
   - kés
   - távcső
- bakancs
”Felszerelés”:

Kis méretű övtáska (öv hátsó részén):
- Fordító
- Datapad
- Komlink
- HoloProjector
- Energia szelet


Kicsit behúzom a nyakam, mikor Kaylyn még elég kedvesen közli velem, hogy ne okoskodjak, mert jobban ért hozzá nálam,
- Boocsi – felelem, kicsit lekonyul fülekkel, majd próbálok nem okoskodni annyi, miközben nézem a dolgokat, hogy mik vannak ott. Hát azok amik vannak azok alapján igen csak Jedinek tűnnek azok akik itt lehettek. De nincs nagyon olyan nyom, ami keményebb dulakodásra mutatna, ami esélyt ad arra, hogy az illetővel lehet beszélni, hogy mit keresett itt, bár azóta el is mehettek, igaz akkor talán nem hagyták volna hátra a cuccaikat. Annyi biztosnak látszott, hogy azok a dögök nem jártak bent, legalábbis nem láttam a nyomát ennek, majd a turkálás eredményeként semmi adattároló cuccot nem sikerül találni, de ahogy néztem Kaylynnak se.
Közben igen nagy lett a csend, hogy én se jártattam a számat. csak a szelet lehetett hallani és azt ahogy kotorászunk, majd valami eléggé más hangra figyeltem fel, és néztem Kaylynra. Mintha ember vagy legalábbis valami hasonló adta volna ki a hangot, ami inkább hatott fájdalmas üvöltés félének, mint kiáltásnak. Felkeltem és megindultam kifelé, hátha ott jobban hallható a hang. Épp meg jegyeztem volna, mikor egy újabb látomás jött. Ha a sorminta folytatódik, akkor most múltas jön, de kitudja ezt így előre.

Ez a látottak alapján a múlt lett és azon része, aminek előzményét már láthattuk, legalábbis valamikor korábbi dolgait, mert a lány jócskán megviseltebbnek tűnt. Annyi biztos, hogy már a bánásmód alapján éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége. Csak figyelem, hogy mi is történik, azt nem tudom, hogy hol is pontosan a bolygón, de az biztos, hogy már halott a hely, majd ami történik attól a hátamon futkos a hideg. Szóval most az erő megmutatja, hogy a nagyurak hogyan is lettek halhatatlanok? Mondjon bárki bármit, eme sötét praktikáknak nincs helye egyik világon se, mégis itt olyan természetesen csinálja a császár, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog. Kree… De ez se lehet magyarázat mindenre, hiszen itt nincs, vagy még nincs olyan ellenség, akik ellen ilyen előkészületek kellenének. A Celestialokra, hogyan engedhetik ezt meg? A nő maradványait nézem majd a térdre rogyó nagyurat a császárt a szavait hallgatva, és a lelket, amit egy kristályba zárt és egy dobozba pakolt.

A látomás után, térdre rogyok, majd tehetetlen dühömbe a talajra csapok, és kissé feldúltan csörtetek előre egy oszlop vagy álló fa felé, és ott állok csak meg, és belecsapok ököllel fújtatva.
- [Lélektelen Kree rohadék…] – sziszegem saját nyelvemen, majd mancsomba temetem az arcom és próbálom összeszedni magam, de ami most bennem kavarog, az nem épp a legpozitívabb dolog
- […hogy képes ezt megtenni…] - elsőre egy bolygót írt csak ki egy miatt, majd egy nőt, aki kitudja hogyan lett halhatatlan, milyen áron, és még van egy… vajon az Erő lesz olyan kedves, hogy őt is megmutatja nekünk?
- […néhány halandóért ennyi másikat feláldozni?] – morgom még egy kicsit, majd lehunyom a szemeim egy pár pillanatra.
Veszek néhány mély levegőt, hogy a felszínen összeszedjem magam, miközben ujjaim kicsit szétnyitva a templom felé nézek kinyitva szemeim. A düh és harag ködén át rémleni kezd, hogy a látomás előtt volt valami hang, amitalán egy sérülttől származik és talán még rajta lehet segíteni.
- Valaki bajban lehet, vagy annak a valaminek a játéka, amit éreztünk idefelé jövet? – kérdem, kicsit remegő hangon, és azért hallható, hogy még fortyogok a látottakon, de közös nyelven nem kezdek bele a témába. Esetleg ha Kaylynnak van hozzáfűzni valója a dolgokhoz.
- Megnézzük, ki lehet az? Talán a kis menedék felállítója – mondom csendesen, majd ha Kaylyn helyesel, vagy csak megindul, akkor én is a templom irányába. Nincs túl nagy kedvem azaz építmény közelébe menni, de ha valaki ott bajban van, azon segítenünk kéne. Plusz titkon reméltem, hogy van jobb ötlete is a méregre, mint Kaylyn fénykardos kiégetős ötlete. Nem arról volt szó, hogy nem bíztam meg a nőben, mert messze az egyik legrendesebb Birodalmi, akivel összefutottam eddig, csak maga a módszer és a hatékonysága ébreszt bennem kétségeket…Xynnar - Page 2 Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 734
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Vas. 17 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Erő rejtelmei
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow

Xynnar - Page 2 S0BgB1u
Xynnar - Page 2 QPJv9hX

Helyi Idő: 16:00 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Többiek: Heiwanna Miin Klodov
Többi információ:
-


Elfintorodtam megvetéssel, amikor megláttam, hogy milyen ruhák voltak azok, jedik. Már megint a nyomorult Köztársaság. Ezeknek muszáj mindig mindenbe beleütni az orrukat? Olyanba is, amihez aztán tényleg, de tényleg semmilyen közük sincsen? Ha elkapták őket nem igazán érdekel, minek keresték a bajt? Az, hogy kommunikációs egységet nem találtam, találtunk nem volt meglepő. Nekem is az lett volna az első, hogy azt elpusztítsam, vagy magammal vigyem, nehogy bárki bármit megtudhasson. Bár én még molekuláris tisztító gránátot is rádobtam volna a helyre, hogy semmilyen DNS ne maradjon meg. Bár lehet, hogy megcsinálta az, aki ezt itt elvégezte, mivel nem igen volt ehhez műszerem, így nem tudtam megmondani. Szóval itt van minimum egye, de inkább két jedi, akik idejönnek kutakodni. Valaki pedig elkapta őket. Azt hiszem, hogy ezzel a munkám véget is ért, mert valószínűleg a mieink voltak. Csak azt nem tudom, hogy akkor minek hívott ide az Erő. De mindenesetre a főadmirálisnak menő munka véget ért. odakintről ekkor pedig hangokat lehetett hallani, amire én is felkaptam a fejemet. El is indultam volna kifelé, hogy meghallgassam jobban, mert itt kiélesíteni sem nagyon tudtam az érzékeimet hála annak, hogy az Erő is alig volt jelen. Ám ekkor újabb látomás következett. Láthattam annak a r*bancnak a végét, igazából nem sajnáltam, ha elárulta a birodalmat, akkor még meg is érdemelte! Mindenki ezt érdemelte, aki így tett. Annak fényében, amit láttam, lehet, hogy el kellene fogadni Lord Organa ajánlatát és nem nemet mondani neki állandó jelleggel. Furcsa ilyet mondani egy sith-re, de amit hallottam róla még a jediknél is lehet, hogy gerincesebb és egyenesebb ember. De a pletykák igazak voltak ezzel kapcsolatban, akkor pedig a bolygó tényleg Lord Xeth-ért veszett oda. Miin pedig kiborult ezen, ezen majdnem felnevettem, ahogyan csapkodta dühében. Volt egy olyan érzésem, hogy nem a látomások megléte miatt, hanem amiatt, hogy mit láttunk.
- Fogalmam sincs hol éltél eddig, vagy milyen rózsaszín buborékban, de ennél csak rosszabbakat fogsz látni. Ha nincs gyomrod hozzá, menj Coruscantra és élj drogok mámorában, ahol aztán biztosan nem érnek el ezek – morogtam fagyosan.
Még számomra is túlságosan ridegnek és fagyosnak hatottak a szavaim. Ezek után pedig már el is indultam a hang irányába, így valószínűleg Miin szavai már valószínűleg haladás közben hallom.
- Én oda megyek, de nem tudom, hogy neked lesz-e gyomrod hozzá – mondtam.
Nem szurkálódva, ideges voltam, majd nem is vártam rá tovább, hanem próbáltam futva elindulni arra, hogy mihamarabb megérkezzen a közelbe, hogy megnézhessem mi is történik ott.

felszerelés/egyebek:

Xynnar - Page 2 U2KVIPp Xynnar - Page 2 E9Rn4mm Xynnar - Page 2 BoXhNuP Xynnar - Page 2 31eWAll Xynnar - Page 2 DOzYLQW Xynnar - Page 2 M9G7XdlHidegháború 9. – A halott világ – Az Erő rejtelmei

Xynnar


Résztvevők: Kaylyn Rix és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: 2020. május 21. (csütörtök)

Xynnar - Page 2 Krhm8Sf

Helyi Idő: 16:05 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Karakterek: Kaylyn Rix | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk:
-


Láthatóan Miin volt az, aki nehezebben viselte a látomást és az egész dolgot annak mibenlététől, amit pedig már Kaylyn is kezdett nehezebben viselni. Már a kérdés előtt el is indult a kiffar a hang irányába, Miin pedig tudta követni, ha akarta. Ez sima terep volt, így a futás sem okozott gondot egyik félnek sem, mert egyenletes volt a talaj, bár Miin lába néha megbicsaklott közben, révén nem érezte azt és így elég nehézkes volt teljesen tökéletes haladni, de minden esetben sikerült megőriznie az egyensúlyát.

Ugyanazon a részen mentek vissza, mint érkeztek, csak most éppen semmibe sem botlottak bele. Végül pedig kiértek a főrészre, ahol a templom is állt. A hangok egyre erősebbek és erősebbek lettek, egy idő után határozottan kivehető volt, hogy tényleg értelmes lénytől származó fájdalmas üvöltés, mintha kínoznának valakit, és nem pedig állattól eredő. A tér, amennyire innen látni lehetett a megérkezést követően teljesen üres volt, nem volt nyoma annak, hogy honnan is jön pontosan a hang. Néhány pillanatig, utána azonban a főbejárat felől, ami a templom bejárata is volt, onnan jött újabb üvöltés.

Ha abba az irányba haladnak, akkor végig kellett menniük újra a templom mellett, ahonnan ismét azt a kellemetlen, bőr alá bemászó őket megragadni valaki által akaró érzés is ott volt, talán most még erősebben, mint eredetileg. Ahogyan végül leértek a templom mellett, még nem értek végig, de piramis előtti téren két ember férfit lehetett látni, ahogyan eléggé megviselt állapotban feküdtek a földön, hátrabilincselt kézzel. Az, hogy valaki volt-e előttük, vagy a közelükben az még takarásban volt a két nőhöz képest.

Xynnar - Page 2 CGbKTYp


statisztika:
Körök száma: 14 kör / eltelt körök száma: 13
Kaylyn Rix: 13 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 13 reag – @Shadow

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xynnar - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 200
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Shadow on Szer. 20 Május 2020, 15:27Xynnar - Page 2 ZRc43bp


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:

Ruházat:
- top
- magas nyakú ujjatlan dzseki
- szövet nyakpánt
- ujjatlan kesztyű
- hosszú zsebes nadrág
- kis övtáska a hát mögött
- övtáska szíjján:
- pisztolytáska
- pisztoly
- 2 tartalék tár
- kulacs víz
- fényrudak (5 db)
- kés
- távcső
- bakancs
”Felszerelés”:

Kis méretű övtáska (öv hátsó részén):
- Fordító
- Datapad
- Komlink
- HoloProjector
- Energia szelet


Az egész helyzet, és történés, amit láttunk a látomásokba, ráadásul a környezet amiben itt voltunk, együtt kezdett kicsit sok lenni. Valahogy még megjátszani se tudtam magam, vagy csak fapofát vágni az egészhez. Kaylyn morgására felé pillantottam, majd fordultam. Nem volt a pofim dühös, vagy valami ilyesmi, mikor már felé fordulva kezdtem bele.
- Hogy fogadhatod el ezt? – kérdem eléggé érzelemmentes hangon, de nem igazán hagyom válaszolni - Van rosszabb odakint, tudok rosszabbról, tanultam, olvastam, de … - majd körbe mutatok - …akik itt is meghaltak a sajátjaitok voltak. Odakint lehet az a nehezen elfogadható indok, hogy háború elfogadható veszteségei a civilek lemészárlása a független, vagy ellenséges bolygókon, de itt ez sincs. – hangom meg se remeg, fel se emelem, majd sóhajtok egyet, lehajtva a fejem.
- Bocsánat, közöm nincs hozzá, beleszólni végkép nincs. A fajom tagjai is csináltak elég szégyenletes tetteteket. De nem élek rózsaszín ködös álomvilágban, csak nehezen fogadom el, hogy egy ilyen relatíve kis helyen élő civilizációk se különbek, mint a kint lévők, pedig meg lenne rá a lehetőségük. – félre húzom a számat – Lehet ha idősebb leszek én is máskép látom majd eme dolgokat… - jegyzem még meg, majd elhallgatva követem Kaylynt.
Valahol lehet igaza van, mert valóban nem úgy látom néha a világot, mint ami, ahogy el kéne fogadnom, amilyen. Nagynak érzem az árát annak amibe került pár lélek hallhatatlansága. Közben haladtam Kaylynnal, de útközben már eléggé hallgatásba mentem át. Inkább koncentráltam arra, hogy nehogy elvágódjak, mikor a lábam épp úgy dönt, hogy nem is akarnak olyan stabilan megtartani, nem, hogy még menjek is rajta.
A templomhoz közeledve újra érezhető lett azaz érzés, mintha valaki el akarna kapni, megragadni valahonnét, és a hangok is egyre jobban kivehetők lettek. Lépteimet próbáltam halkabbra hallkabbra venni, miközben elértünk a templom mellett egy olyan pontot ahol már láthatók voltak azok akik a hangokat kiadták. Nem voltak valami jó állapotban és valakiknek a fogságában is lehettek, de nem láttam, hogy ki, vagy kik lehetnek még ott ha ott voltak. Körbe néztem hallgatózva, figyelve, hogy látok, vagy hallok e valamit, vagy egy kicsit úgy helyezkedni, hogy megpillanthatom van e ott valaki, de inkább kerestem valami jobb fedezéket ehhez, ami mögül talán több látszik is. Nem igazán akartam a figyelmet magamra se vonni, és most jól jött volna, ha nem sérültem volna meg.
Kaylynra néztem kérdőn, hogy mire készül, majd vissza a két megbilincseltre próbálva megfigyelni, hogy mi is van rajtuk, kik lehetnek, és esetleg valami hangokat még elcsípni, ha más mondott volna valamit, hátha kiderül, hogy még itt hányan vannak.
Ha Kaylyn közelebb menne követem, ha nem akkor esetleg keresek egy pontot ahova át lehetne menni és többet lehetne látni anélkül, hogy észre is vennének.
Közben próbáltam figyelni arra, hogy látok e valami mozgást és érzek e valami más dolgot is azon a hátborzongatón kívül, ami a templom felől jön.Xynnar - Page 2 Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 734
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Csüt. 21 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Erő rejtelmei
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow

Xynnar - Page 2 S0BgB1u
Xynnar - Page 2 QPJv9hX

Helyi Idő: 16:05 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Többiek: Heiwanna Miin Klodov
Többi információ:
-


- Úgy, hogy van olyan, hogy a sith-ek éhségükben felzabálnak egy-egy bolygót, vagy többet. Ha nem tetszik sem tudok vele mit kezdeni. Plusz ahonnan én jöttem láttam bolygókat felrobbanni, szétesni egy szuperfegyver miatt – mondtam. - De a jedik is ugyanúgy végigirtották a Sith világokat, az én világomban teljesen kiirtva a fajt és eltörölve a fajt és a Birodalmat, vagy épp a Manadaloriai Birodalmat irtották ki majdnem, de itt is. Mennyivel jobb a köztársaság? Akik arra esküdtek fel, hogy mindent, ami nem világos oldali elpusztítanak?
A hangomban nem kevés megvetés hallatszott az irányukba. Azzal, hogy szürke voltam engem is el kellett volna intézniük, ha tág értelemben néztük.
- Ilyen mentalitással nem éled meg, hogy megváltozzon… – mondtam még ridegen.
Nem fogom leütni sem megütni, nem fogom megütni, nem fogom megetetni vele a fénykardomat, bármennyire is szívesen tettem volna. közben a kocogás eredménye is meglett, mert nagyjából visszaértem arra a helyre, ahol eljöttünk. Most már szerencsére készültem arra, hogy mennyire pocsék érzés lesz ott elhaladni, így ezúttal remélem nem ért olyan kellemetlenül. Sikerült is addig eljutni, hogy látni lehessen a két illetőt, ahogyan megkötözve, bilincselve vannak és nem igazán voltak jó állapotban. Az pont nem látszott, hogy ki is van velük szemben. Ha tudtam volna, akkor nekiláttam volna Erővel végigpásztázni a terepet, hogy megtudjam mire számítsak, de így most sokkalta óvatosabbnak kellett lennem. Valaki nagyon jó lehetett, hogyha elbánt két Jedivel, vagy megfelelő utánpótlása volt. Szóval annyira h*lye és ostoba nem voltam, hogy kirohanjak, így csak próbáltam kilesni innen. Elsősőrban azt próbálom felmérni, hogy hányan is lehetnek az ellenség soraiban és kik azok. Ha láthatóan Birodalmiak, akkor nincs gond, de nem volt tudomásom arról, hogy lennének itt mások is, így voltak kétségeim. Ha azonban Birodalmiak, akkor ezt jelzem Miin-nek miközben én teljesen nyugodt szívvel igyekszem kisétálni. Ha azonban nem volt biztos, hogy az enyémek, akkor egyelőre még mindig meglapulva maradok és próbálom figyelni, hogy mit is csinálnak.

felszerelés/egyebek:

Xynnar - Page 2 U2KVIPp Xynnar - Page 2 E9Rn4mm Xynnar - Page 2 BoXhNuP Xynnar - Page 2 31eWAll Xynnar - Page 2 DOzYLQW Xynnar - Page 2 M9G7XdlHidegháború 9. – A halott világ – Az Erő rejtelmei

Xynnar


Résztvevők: Kaylyn Rix és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: 2020. május 25. (hétfő)

Xynnar - Page 2 Krhm8Sf

Helyi Idő: 16:10 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Karakterek: Kaylyn Rix | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk:
-


A páros úgy döntött, hogy nem fog kirohanni, hanem inkább a falhoz húzódnak és onnan próbálják kikémlelni azt, hogy kivel, vagy éppen kikkel is állnak szemben. Kaylyn számára a legjobb az lett volna, hogyha birodalmiak vannak itt, de ez, ahogyan kinézett sajnos nem volt biztosan megmondható. Összesen egy személy látszott a két ember férfi előtt, úgy két-három lépésnyire előttük egy fekete csuhában levő alak állt.

Azon kívül semmi újat nem lehetett érezni, ami a templomból érkezett, de most furcsa mód nem a templomból érződött, hanem pontosan onnan, ahol a fekete csuhában levő alak állt. Mivel elég messze volt, így nem lehetett pontosan meghatározni, hogy milyen magas, de az alkata alapján nőnek tűnt, vagy nagyon nőies alkatú férfinak. A csuhába nem lehetett belátni, így a faja sem volt megmondható. Egyelőre nem úgy tűnt, hogy érzékelte, észlelte volna a két nőt, hogy éppen leskelődni próbálnak.

Az alak ekkor valamilyen kézmozdulatokat csinált, láthatóan elkezdett valami hófehér fény kiáramlani az egyik férfiból, aki erre ismételten hangosan üvöltött fel. bármit is csinált a másik, láthatóan igencsak fájdalmas procedúra volt, azonban ez az egész hirtelen megszakadt valami miatt. Pillanatok múlva ki is derült, hogy miért, mert egy újabb látomás következett:

Mivel, ha minden igaz most megint jövőbeli látomás következett, ennek fényében kevésbé volt éles, inkább álomszerű volt az egész, akárcsak a korábbi ilyesmi. Ezúttal nem ezen a bolygón voltak, ahogyan korábban sem, újfent külső szemlélőként látták az eseményeket, bár úgy, hogy fizikailag nem voltak jelen. Először sötét, félhomályos romos város látszott, az égen felhők, ami közül csak nagyon ritkán villant elő a nagyon fakó nap és valami sokkalta ijesztőbb annál, ami az égen volt látható.

Ezek után egy hatalmas ősi templomnak a romjai voltak láthatóak, belül hatalmas csarnok, nem lehetett megmondani, hogy a felszínen volt-e, vagy már a föld alatt. Félhomályos állapotok uralkodtak, benne oszlopok, különféle szimbólumokkal, ősiekkel, amik között furcsa módon senki sem láthatott, ismerhetett fel sith-et, ezek ősibbek voltak, mint a Sith Birodalom. Ugyanez volt igaz a templomra, nem sith volt, de nem is rakata – amikből azért néhány fennmaradt, így ismeretek voltak.

Valamilyen más fajnak lehetet egykoron a temploma. Némi fény volt, a terem végében egy trónus obszidiánból, mellette, a közelében tüskék, ezek is. az egész mögött egy fémből készült gömb. A csarnok közepén egy nagy oltár, ami körül kántáló csuhás alakok voltak, ugyanazt a szimbólumot – Rhand varázslói – viselték, amit egy valakin kívül senki sem ismert meg korábban sem. Az oltárra rá volt kötözve valaki, de nem lehetett megismerni, hogy kicsoda, nem látszott rendesen a faja, vagy a neme sem. A rituálé végén egyszerűen kivágták az illető szívét.

Ahogyan egy fiatal, még gyereknek tűnő személy – a magassága alapján – a még dobogó szívet a levegőbe emelte. Hirtelen minden megremegett, a csarnokban egy vöröses-fekete villanás történt, mintha a realitás szövete nyílt volna meg nyílt egy kapu valahova, amin keresztül egy sötét páncélos alak sétált ki. A csuhások és mások is, akik a terem sötétjében voltak most merészkedtek elő, áhítattal rogytak térdre az illető előtt. Az alacsony személy kezében a szív hamuként omlott ekkor össze és ő maga is letérdelt.

- Lord Rhand, mesterünk és útmutatónk, több, mint tízezer esztendő után újra az élők világában vagy, a holtak világába való száműzetésed után! – mondta ő is áhítattal.

A férfi minderre nem is szólt semmit sem, csak lassan, kimérten bólintott és végignézett azokon, akik itt voltak a teremben. A kezeivel mutatta, hogy álljanak fel. mindez pillanatokon belül meg is történt, amikor a férfi készült volna megszólalni – ezt mindenki érezte – hirtelen történt valami. Az egész épület megremegett, a tető néhány helyen beomlott, így látszott, hogy az égen természetellenes fények jelentek meg. ezúttal ismét hallani lehetett a Lángmadár vijjogását, de ezt most mindenki a fülével hallhatta, nem az elméjével. A Lángmadár felébredt! A látomás pedig itt ért véget…

Xynnar - Page 2 CGbKTYp


statisztika:
Körök száma: 15 kör / eltelt körök száma: 14
Kaylyn Rix: 14 reag – Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 14 reag – Shadow

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xynnar - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 200
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Shadow on Vas. 24 Május 2020, 16:30Xynnar - Page 2 ZRc43bp


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:

Ruházat:
- top
- magas nyakú ujjatlan dzseki
- szövet nyakpánt
- ujjatlan kesztyű
- hosszú zsebes nadrág
- kis övtáska a hát mögött
- övtáska szíjján:
- pisztolytáska
- pisztoly
- 2 tartalék tár
- kulacs víz
- fényrudak (5 db)
- kés
- távcső
- bakancs
”Felszerelés”:

Kis méretű övtáska (öv hátsó részén):
- Fordító
- Datapad
- Komlink
- HoloProjector
- Energia szelet


- Tudom, ilyen a háború – hangomban szomorúság hallható, és érezhető, hogy ezzel nagyon nem is akarok egyetérteni se. – ami veszteségekkel jár, és igazából egyik oldal se jobb, mint a másik… - jegyzem meg csendesen, majd elhallgatok. csak haladok, majd lopakodok, miután már közel jutottunk és ott lapulva figyelve Kaylynra, majd a két földön lévőre és mikor már látok kicsit többet, akkor a csuklyás alakra. Valamit csinál, ami eléggé látványos volt, és kínokkal teli is. Talán egy nő volt az, de hogy ki is lehetett vagy épp mi is arra tippem se volt. Túl keveset láthattam belőle és így még az is kérdéses, hogy kihez is tartozhat.
Nagyobb esély volt rá, hogy Birodalmi, mint arra, hogy nem a hely jellegéből, de ebben se lehettem biztos. Kaylyn reakkciója lehetett egyedül árulkodó, hogy megismeri e vagy sem. Ha meg és Birodalmi, akkor bajban vagyok, nagyobban, mint eddig, mert már előtte tuti Kaylyn se fog ennyire se megtűrni, mert nyíltan biztos nem megy a Birodalom törvényeivel szemben más szeme láttára.
Kérdőn néztem rá a nőies alak felé bökve, remélve, hogy jelez valamit… vagy ha nem is most egy látomással később, mert az egész helyzetet ez szakítja meg, ami a két kínzottnak is talán ad némi időt.

A látomásnak most a jövőt kellett mutatni, de az egész olyan zavarosnak tűnt. A fény az égen, a fakó nap, és maga az egész helyzet, a véráldozat, a rituálé. Nem mondom, hogy ismeretlen lenne számomra eme dolog, de nem is olyan, amit el is tudok fogadni. Egy áldozat, vagy milliók, a tényen akkor se változat azoknak akik mások miatt vesztik életüket. Emellett próbáltam az egész helyet végig nézni, nem csak a rituálét, hanem még azt amit mutatott is nekünk, majd az alakot felmérni aki érkezik valahonnét máshonnan, és a beszélgetést, pontosabban a beszélő pap szavait megjegyezni kicsit jobban, hogy mit is mondott és kinek is. Egy újabb olyan személy akinek a jelek szerint nem szabadna újra élnie, talán egy erőszellem, vagy valami egészen más? Az sose jó, ha visszatérnek a holtak az élők közé, mert mindig lehetnek nagy árai ennek, és nem egy kultúrában ez egy igen csak negatív sötét dolog előszele is.
Lord Rhand, most az akit láthattunk vissza térni, és a többi eseménnyel együtt, egyre jobban úgy érzem, hogy beásom magam ezután az irattárakba, ha csak Xoran nem zár be ezek után valahova… már ha egyáltalán ki is jutok a birodalmi területről.
Az egész jelenet azzal ér véget, hogy a hely összeomlik, és a Főnik felébredt. Ez az egész dolog úgy éreztem nagyon elfajulhat…

Ahogy a látomás végetért csak lapulok a fal mellett, majd kipillantok arra amerre a két fekvő és a felettük álló is volt. Vajon csak egyedül van, vagy még van itt valaki más is? Nem akartam az erőbe kinyúlni, de valahogy féltem attól, hogy már réges régen tud rólunk az alak, ha másból nem, amilyen hullámzó érzéseim vannak azt kiszúrhatta az Erőn keresztül. Így lehet mindegy is volt, hogy lapulunk e vagy sem, de mégse akaródzott csak úgy elő lépni kedves pofival integetve. Kaylynra néztem, hogy ő mit fog most tenni, mégis ő a katona, de ha semmit, akkor megnéztem a sebem és az oldalamat, majd a két fogoly felé pillantottam. Mégse maradhatnak ott csak úgy, hogy kínozva legyenek, de jó lenne megtudni kik is ők, ezért kotorászni kezdek a kis táskámba csendesen és előveszem a kis távcsövem hátha azzal látok valamit a két fekvőn, vagy a csuklyás női alakon, ha nem akkor Kaylynnak nyújtom, hátha ő felfedez valami olyat ami az én figyelmem elkerülte.Xynnar - Page 2 Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 734
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 25 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Erő rejtelmei
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow

Xynnar - Page 2 S0BgB1u
Xynnar - Page 2 QPJv9hX

Helyi Idő: 16:10 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Többiek: Heiwanna Miin Klodov
Többi információ:
-


Mondom vonuljon el remetének, ahol nem lát és hall ilyesmit! Probléma megoldva, köszönöm, hogy igénybe vette a szolgáltatásaimat, 2.000 credit lesz! Ez egyelőre nem tűnt jónak nem igazán láttam semmit, így aztán kikukucskáltam a piramis szélén. Elhúztam a számat, egyetlen személy állt a jedik előtt, egy csuhás alak. Sehol a rohamosztagosok, vagy sith osztagosok, esetleg akolitusok. Egyedül volt, így nem lehettem biztos abban teljesen, hogy most egy birodalmiról van-e szól, vagy valami másról. Miin „kérdésére” megráztam a fejemet, fogalmam sincs! Az a rész viszont kezdett határozottan érdekesnek tűnni, amikor valami fényes izét kezdett kiemelni a jediből, aki erre üvöltött. Az azonban ijesztő volt, hogy a nő felől lehetett azt érezni, amit a templom belsejéből. Szóval nem valami szellemecske okozta ezt, hanem egy valószínűleg élő személy. Azonban ez hirtelen megszakadt, először azt hittem, hogy minket vett észre, ami kellemetlen lett volna, de „csak” egy újabb látomás következett. Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy hol a fészkes fenében vannak feketelyukak ebben az átokverte Csillagködben, így a helyet tippelni sem tudtam volna. Aztán váltás valamilyen csarnok, úgy tűnt, hogy a nyomorult alak, aki túlélte az arénát itt végezte, legalább is abból következve, hogy itt is ugyanazok a szimbólumok voltak láthatóak. Végül kivágott szívvel végezte a nő, vagy férfi, jó kérdés… csak azért élte vajon túl, hogy itt végezze? Kínos, akkor már inkább az agyonlövés, vagy lefejezés, gyorsabb és kíméletesebb. Aztán egy portál szerűség nyílt, amin egy alak jött elő, aki engem leginkább egy sithre emlékeztetett az öltözéke alapján, bár nem lehettem ebben sem biztos. Csak abban, hogy ezek után a lángmadár tényleg felébredt és azt pedig láttuk, hogy mi jön. A látomás után, amint újra a valóságot láttam nekitámaszkodtam a piramis falának, már csak ki kellett volna találni, hogy mitévők legyünk, ha ez elintézett két jedi lovagot, akkor mi csak egy és egy sérült nem jedi vagyunk. Szóval röviden megszívtuk, bár a jedikért nem volt kár, de akkor is. Az viszont pech, hogy se nekem, sem pedig Miin-nek nem volt ötlete, hogy mit kéne tenni. én inkább húztam volna a fenébe, de az szerintem most nem volt különösebben opció.

felszerelés/egyebek:

Xynnar - Page 2 U2KVIPp Xynnar - Page 2 E9Rn4mm Xynnar - Page 2 BoXhNuP Xynnar - Page 2 31eWAll Xynnar - Page 2 DOzYLQW Xynnar - Page 2 M9G7XdlHidegháború 9. – A halott világ – Az Erő rejtelmei

Xynnar


Résztvevők: Kaylyn Rix és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: 2020. május 29. (péntek)

Xynnar - Page 2 Krhm8Sf

Helyi Idő: 16:15 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Karakterek: Kaylyn Rix | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk:
-


Miin és Kaylyn is arra próbáltak rájönni, hogy ki, vagy mi lehetett az a nőnek tűnő alak. A látomás után Miin előtudta venni a távcsövét és azzal jobban megnézni az alakot. A nő ruhája sima egyszerű szövetcsuha volt, belátni rajta nem lehetett, mert a csuha részén volt egy külön sötét anyagrész, ami lefedte az egészet éppen amiatt, hogy ne lehessen belelátni.

Azonban semmilyen címert, vagy ehhez hasonlót nem lehetett látni rajta. Nem lehetett tudni, hogy kihez tartozhat a másik. A két nő egyelőre nem igen tudta, hogy mitévő legyen, közben a csuhás újra nekifogott annak, amit csinált. A férfiból újra kék színű valami áramlott ki, ami egyenesen a nőbe hatolt, a férfi, amíg bírta, addig üvöltött a fájdalomtól. Hogy mi lehetett ez, fogalma sem volt a két nőnek, nem láttak, vagy hallottak efféléről.

Az egész folyamat végén ez a kékes valami véget ért, a férfi üvöltése is abbamaradt, majd kimerülten, zihálva terült el a földön. Láthatóan életben volt, mert mozgott és nyöszörgött, de az a valami folyamat, ami mindez volt az véget ért, bármi is volt az. A nő már lépett oda a másikhoz, hogy valószínűleg ugyanezt elkezdje nála is, de végül felkapta a fejét és egyenesen abba az irányba nézett, ahol a két nő volt.

- Meddig akartok még ott kukkolni és várni, hogy kitaláljátok, hogy mit tegyetek? – kérdezte.

Xynnar - Page 2 CGbKTYp


statisztika:
Körök száma: 16 kör / eltelt körök száma: 15
Kaylyn Rix: 15 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 15 reag – @Shadow

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xynnar - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 200
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Shadow on Csüt. 28 Május 2020, 17:45Xynnar - Page 2 ZRc43bp


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:

Ruházat:
- top
- magas nyakú ujjatlan dzseki
- szövet nyakpánt
- ujjatlan kesztyű
- hosszú zsebes nadrág
- kis övtáska a hát mögött
- övtáska szíjján:
- pisztolytáska
- pisztoly
- 2 tartalék tár
- kulacs víz
- fényrudak (5 db)
- kés
- távcső
- bakancs
”Felszerelés”:

Kis méretű övtáska (öv hátsó részén):
- Fordító
- Datapad
- Komlink
- HoloProjector
- Energia szelet


Kaylyn is tanácstalan volt miután végeztem a távcsővel méregetéssel, én se lettem sokkal okosabb és kicsit szétrakva a kezeim eléggé tanácstalan pofit vágtam. Ez így nem volt jó, és a távcsövet elrakva töprengtem, hogy mit is kéne csinálni, miközben a kínzás folytatódott, majd abbamaradt. Kicsit kilestem és még élt az akivel foglalkozott, így vissza húzódtam, de kb úgy érintettek a nő szavai, mintha épp leselkedés közben valaki hátulról megérintette volna a vállamat és közel hajólva közölte volna, hogy lebuktunk. Nyeltem egy nagyt, majd Kaylynra néztem. A markolatot amit tőle kapta gondosan beraktam a kis táskámba, aztán felkelve sántikáltam elő lassan a templom mögül két oldalt testem mellett kicsit széttett karokkal, a tenyereimet kinyitva mutatva felé, hogy nincs bennük semmi, majd úgy lépkedtem lassan felé kicsit sántikálva ahogy nem éreztem a lábam rendesen. Közben megszólaltam, próbálva amennyire lehet nyugodtan, kedvesen hangnemben beszélni.
- Igazából ez egy remek kérdés, és őszintén nem is tudom mi lenne rá a helyes válasz. – közben azért próbáltam úgy menni, hogy ha kell Kaylyn a takarásomban tudjon maradni, ha akar, de ha nem akkor is nyugodtan elférjen.
- Igazából nem számítottam a hely alapján arra, hogy bárki más élőbe botlok, és főleg nem arra, hogy kínokkal teli üvöltés hangjait követve bukkanok rá több személyre itt. Ezért gondolom érthető, ha egyikünknek se akart csak úgy előlépni nem tudva, hogy mi is történik itt. Bár, ha jól sejtem, az itt létünk önnek már nem titok egy ideje, hiszen ahogy befelé jöttünk már tudomást szerzett rólunk, így van egy érzésem, hogy csupán az volt a kérdéses, hogy mikor jön el a találkozás eme pillanata, vagy, hogy próbálunk e más utat keresni és úgy távozni eme helyről. – közben azért figyelem csuklyás mozdulatait, igaz, valahogy kételkedtem abban, hogy bármit is tehetnék, ha támad, de kitudja, talán kitérni sikerülhet. Persze azért nem is akarok annyira közel menni hozzá, inkább tartanám a több méteres távolságot tőle, és nem is kapkodok annyira azzal, hogy oda menjek, csak szépen lassan. Közben azért a két fekvőt is próbálom felmérni, de a fő figyelmem most a nőn van, hogy ő mit is akar.
Annyi biztos, hogy sötét oldali, vagy ahhoz áll közelebb, de az attól még kérdéses, hogy kihez is tartozik. Ha Birodalmi, akkor enyhén szólva is megszívtam a dolgot.
Nem hiszem, hogy veszély forrásnak tartana, főleg, hogy átlát rajtam ő is jó eséllyel olyan téren, hogy a kicsit nyugodtabb, kedvesebb hang vételű csevegés és pofi vágás ellenére, belül annyira nem vagyok nyugodt, bár próbálom azért az erőben is összekaparva tartani magam, bár a korábbi látomás töredékek azért rontottak a dolgon elég rendesen, és most ez a helyzet is. Miért is jöttem én ide? Megint a kíváncsiság, és csak hagytam, hogy valami, valaki, most épp az Erő az orromnál fogva vezessen egy ilyen helyre.Xynnar - Page 2 Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 734
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 34
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 29 Május 2020, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az Erő rejtelmei
Kaylyn Ashanté Rix
Pellaeon fan, Birodalmi elitosztag parancsnok, elitkatona, erőhasználó fejvadász, szürke jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow

Xynnar - Page 2 S0BgB1u
Xynnar - Page 2 QPJv9hX

Helyi Idő: 16:15 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Többiek: Heiwanna Miin Klodov
Többi információ:
-


Egyelőre semmi, még mindig nem tudni, hogy ki lehet ez a nő, vagy mit is akar itt azon felül, hogy éppen megkínozza a jediket. Ami soha sem baj igazából. Az egész folyamat roppant érdekes volt, ahogyan azt a valamit kiszívta belőle és magába nyelte el. Soha az életemben nem hallottam ilyesmiről, de nem is láttam eddig, tippem sem volt, hogy mit művel. Az egyetlen tippem az volt, hogy kínozza a másikat, de az effektekre tippem sem volt, hogy mitől lehet és mi az. A végén az egész megszakadt, azt hittem azért, mert megölte a férfit, de nem, az életben volt még mindig és zihált a földön. Ami pedig még kellemetlenebb volt, hogy a nő kiszúrt minket, hogy itt vagyunk és rá is kérdezett, hogy kimegyünk-e. Mivel tudta, hogy itt vagyunk és a többes számot is, így felesleges volt rejtőzködni tovább. Hangosan sóhajtottam fel, a fegyvereimhez nem nyúlva felemelt kézzel jöttem elő. Arra számítottam, hogy támadás fog érni valahonnan, így felkészültem, hogyha ez megtörténne, akkor próbálja kitérni a támadás elől.
- Kaylyn Rix ügynök, Birodalmi hírszerzési szféra! – mutatkoztam be. - Te pedig fogd már be végre!
Mondtam dühösen a száját megállás nélkül jártató Miin-nek. Mivel nem voltam a sith rend tagja és fix, hogy a csaj sith nem is kérdezhettem rá, hogy kicsoda és mit keres itt. Bár… gyorsan próbáltam felidézni a helyi törvényeket, amik rám is vonatkoznak, ami azt illeti, de! Háhá! Számon kérhettem, ha arra hivatkozok, hogy hírszerzési területen van és mit keres itt. Okés megölhet, ha tiszteletlen vagyok, de megütheti a bokáját érte, mert nekünk speciális rangunk van. De jó nekem! És én mit a tiszteletlenség? Ugyan már… soha sem játszottam a fejemmel, de nem ám.
- Ki maga és mit keres itt? Azt a kettőt pedig az inkvizíció elé kell vinnem! – kérdeztem és mondtam.
Maximum nem válaszol, nem igaz? De akkor akár rá is ráhívhatnám az inkvizíciót, vagy tévedek? Nem, nem hiszem, tekintve a jedik kihallgatása az ő feladatuk. Nos, akkor most meghalunk, vagy sem?

felszerelés/egyebek:

Xynnar - Page 2 U2KVIPp Xynnar - Page 2 E9Rn4mm Xynnar - Page 2 BoXhNuP Xynnar - Page 2 31eWAll Xynnar - Page 2 DOzYLQW Xynnar - Page 2 M9G7XdlHidegháború 9. – A halott világ – Az Erő rejtelmei

Xynnar


Résztvevők: Kaylyn Rix és Heiwanna Miin KlodovKövetkező körváltás: 2020. június 2. (kedd)

Xynnar - Page 2 Krhm8Sf

Helyi Idő: 16:20 GSI, 81.5 MU
Helyszín: Xynnar, Samorah
Feladat: Minél több dolgot megtudni az Erőről és a Főnixről
Karakterek: Kaylyn Rix | Heiwanna Miin Klodov
Egyéb információk:
-


- A császár golyóira, neked bőrlégzésed van?! – kérdezte némi megvető éllel a hangjában.

Azok egyébként láthatóan hidegen hagyták, hogy Miin mondott nem is próbált válaszolni, azon csak felnevetett, amit Kaylyn mondott neki, hogy mit is kellene tennie és kicsoda ő. A nő erre megfordult a csuhája hátán egy hatalmas szimbólum volt, annak a szervezetnek, akik a látomások során együtt dolgoztak a Köztársaság Végzetével és feltámasztották – vagyis fogják – Lord Rhand-ot. A hanyag mozdulat is egyenértékű volt azzal, hogy kinevette a kiffart.

A nő kitárta a kezeit, a csuha miatt még mindig nem látszott az arca, de ekkor mind a két nő úgy érezhette, mintha végtelenül éhes lenne, mintha napok óta nem ettek volna, Miin egész testén pedig mintha ostorral csaptak volna végig úgy hatott a mérgezés ebben a pillanatban. Az éhség igazából nem a sajátjuk volt, a nőből eredet és újra látszott az a fénycsóva, ami a férfiból a nőbe áramlott. Most már érezhető volt, hogy mi az, az Erő. Bármi is volt a nő az Erőt szívta ki az élőlényekből és nyelte el magába.

- A kiffar még meg-meg teszi, benne van erő… de te gyíkocska. Úgyis haldokolsz és Erő sincs benned sok. Talán még a nyakadat kitörni is kegyelem lenne.

Mondta a nő sajnálkozva, majd elindult a páros felé. Azonban a szerencséjükre, vagy épp szerencsétlenségükre megtorpant. Ennek pedig nem volt más az oka mintsem az, hogy újabb látomás következett:

Ez ismét élesebb látomás volt, hiszen a múltról volt szó, újra azon a helyen voltak, ahol korábban a Császárt és Lord Xeth-et látták. Ez a látomás ott ért véget korábban, hogy a Sith Császár belefogott a rituáléba. A mostani képeken már javában tartott az, hasonlóképpen történt, mint a korábbi, ám itt érezhetően sokkalta több energia, életerő volt a játékban, mint Kreia esetében.

Az energiák itt is az érintett sötét nagyúrba áramlottak, de itt olyan sok volt belőle, hogy Xeth még a levegőbe is emelkedett tőle. A másik férfiéhoz hasonlóan ez is eléggé fájdalmas lehetett, ha nem jobban, mert itt előfordult, hogy Xeth felordított a fájdalomtól. A Császár mindezzel nem is foglalkozott. A fájdalom itt olyan éles és erős volt, hogy a való életben a jelenben is érezhető volt, mindenki térdre rogyott tőle, pedig ez csupán egy nagyon, de nagyon picit visszhang volt az Erőn keresztül, a valódi fájdalom csillagászati mértékekkel lehetett nagyobb.

Az egész külsőre olyan volt, mintha ez az egész szét akarta volna tépni a férfit, aki – hogy csak párszor üvöltött fel – láthatóan piszkosul jól bírta a fájdalmat. A sötétlilás fény mindent beborított, a fájdalom már mindenkiben elviselhetetlen méreteket öltött, amikor hirtelen egy hófehér, kellemesen meleg érzés hasított mindenkibe, igazából a múltban Lord Xeth-be, ez részben az Erőn át olyan volt, mint ő, csak épp világos oldali kiadásban nagyon enyhén, illetve egy másik valaki az Erőn át, amit az a világos oldali erősített fel és beleszólt a rituáléba.

Ezt az erőt mindössze Miin és Edric ismerte meg, mert ők találkoztak vele korábban, Rhyssa Edaara Quillan volt az. Amit mindenki látott és érzékelt, hogy ez a világos oldali valaki megvédeni akarta Xeth-et a császártól, de a császár könnyedén zúzta szét mindezt abban a pillanatban, amikor a rituálé kiteljesedett. Mindenki fájdalomtól üvöltve zuhant a földre, Xeth-el együtt, de szerencsére a fájdalom ezek után, ahogyan jött úgy is múlt el. bármi is történt véget ért, a nagyúr pedig fájdalmak közepette próbált felkelni a földről.

- Kelj fel barátom, ez volt a jutalmad, ahogyan ez is, mostantól a Császár Akarata rangon képviselsz a Birodalomban és azon túl is! – mondta.

Ám itt ezzel most még nem volt vége a látomásnak, mert most még volt valami más is. mindenki azt is láthatta, hogy mi volt az ára annak, hogy Lord Xeth ezt a jutalmat kapta, hogy kik és mit fizettek minezért…

Az egész végén a látomás pedig ennek a végén szertefoszlott…

Xynnar - Page 2 CGbKTYp

Nézzétek végig a videót, mert az egészet úgy látjátok, ahogy itt volt, csak a különbség, hogy mintha ti lettetek volna a fent az űrállomáson, amikor éppen az a szín van. A végén pedig a sajáthajótok leszállását látjátok a bolygón.
statisztika:
Körök száma: 17 kör / eltelt körök száma: 16
Kaylyn Rix: 16 reag – @Rhyssa Edaara Quillan
Heiwanna Miin Klodov: 16 reag – @Shadow

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Xynnar - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 3874
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 200
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Xynnar - Page 2 Empty Re: Xynnar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.