Hidegháború 10.: A Lángmadár

Go down

Korszak Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 20 Május 2020, 00:01

Mivel lassan vége az kilencedik résznek, így lassan jöhet a tizedik.. Remélhetőleg most is hasonlóan sokan, mint az előzőn voltunk, vagy még többen. Azért is teszem már ki, hogy legyen idő tervezni, és megírni a bővítéseket.
Fontos megjegyezni, hogy ez lesz a korszakzáró kaland is egybe, aminek a végén elég sok változás áll majd be az világban. Csupa jó dolog SmileHidegháború 10.: A Lángmadár TmbbAs2


”Az, hogy az erőhasználók és immáron nem csupán ők, hanem mindenki más is hallotta a Lángmadár vijjogását, illetve álmodott is vele. Immáron mindenki tudta, hogy közel van a ciklusváltás. Éppen emiatt nagyon sok bolygón pánikhangulat volt, mindenki félt attól, hogy mi is fog történni, miként fog az ismert világ véget érni, ahogyan a történelemben nagyon sokszor megtörtént mindez. A félelem miatt a sötétség telepedett a Csillagködre, ami miatt a Jedi Rendnek most különösen sok dolga volt a Köztársaság területén és nem volt könnyű dolguk. Jedik révén nem akartak beleavatkozni a Csillagköd természetes ciklusaiba és beletörődtek abba, ami következik, ezt pedig nagyon sokan nehezen viselték.
Ellenben a Birodalom és a birodalmi propaganda minisztérium nem tétlenkedett. Nekik köszönhetően mindenki tudta, hogy a Birodalom nem fogja hagyni, hogy egy ilyen entitás tönkretegye a Csillagködöt és a Császár személyesen készül szembeszállni a lénnyel és legyőzni őt. Bárkit örömmel látnak, aki valamilyen módon segítséget nyújtana mindebben.
Terjedtek a hírek, hogy egyre több személyt raboltak el – minden esetben ember, aiper, vagy urdrarr fajúakat – és nem tudni mi célból. Köztük magasabb ragú sitheket is, nem is beszélve arról, hogy állítólag jediket is. Mindez nem nagyon segített a pánikhangulaton.
A Birodalom sikeresen kiderítette azt is, hogy a Lángmadár a legnagyobb valószínűséggel az Eshal bolygón fog visszatérni, ami a Kessel közelében volt található a fekete lyuk közelében. Mindezt úgyszintén az is alátámasztani látszik, hogy a Köztáraság Végzete és velük szövetségre lépő Rhand varázslói is hatalmas számban mozgolódnak.
Az idő nagyon fogy, immáron közismert, hogy a Rhand Varázslói valakit fel akarnak áldozni azért, hogy nagymesterük Lord Rhand visszatérjen az élők sorában és ez indítsa el a Lángmadár ébredését, vajon sikerül megállítani ezt és elkerülni a katasztrófát, vagy nem?”
A Lángmadár
Célkitűzés 1.: A Császár Akarata
Hidegháború 10.: A Lángmadár 7sLZI6t
”Senki sem emlékszik arra, hogy mikor történt olyasmi utoljára, hogy a Császár a frontvonalra ment, most megtette és vitte magával a teljes Sötét Tanácsot, a császárnékat és a Rettegés mestereit is. Ők az áldozás megakadályozásával nem foglalkoznak, a céljuk, hogy a Lángmadarat pusztítsák el még azelőtt, hogy az véget vethetne ki tudja minek a Csillagködben. De ehhez az kell, hogy a rituáléjuk zavartalan maradhasson… ”

Ezen a szálon nem csak Birodalmiak vannak szívesen látva, ezúttal bárki jöhet ide. A játékosok feladata az lesz, hogy megvédjék a helyet, ahol ez a félelmetes kompánia a rituálét végzi, mert bizony Rhand Varázslói és a Köztársaság Végzete nem akarja, hogy a Császár és emberei mindezt befejezzék, ők káoszt és halált akarnak.

Célkitűzés 2.: A Sorsok Fonala
Hidegháború 10.: A Lángmadár O1ueUMB
”Számtalan személyt raboltak el Csillagköd szerte, nagyon sokak szerettét, barátját, rokonát. Lehetne sorolni a dolgokat. Nem tudni már kicsoda, de valaki kijuttatta a HoloNet-re, hogy fel akarják az elraboltakat áldozni, mert a Rhand Varázslói és a Köztársaság Végzete ezáltal akarja Lord Rhand-ot visszahozni az életbe. Valószínűleg nem sokan lesznek, akik szembe mernek szállni a sorssal és próbálni azt megváltoztatni. Akik igen, vajon lesz elég idejük, erejük és kitartásuk ahhoz, hogy megmentsék azokat, akiket az Erő szerint halálraítéltek?”

Ennek az előzetésével a játékosok már találkoztak a 8. kalandon, ahol látomásban látták, hogy az ismerőseiket, barátaikat stb. kivégzik az elrablás után. Ez a kalandszál sokkal személyesebb lesz a többinél. Itt, aki ide jön meg kell jelölnie egy barátot, szerelmet, társat stb. akit elraboltak és akiért a karakter jönne, hogy kiszabadítsa mielőtt megölik. És persze, ha utána akarják, akkor még az áldozást is megakadályozhatják, ha érdekeltek benne.
Aki volt az előző kalandon, annak, hacsak nem szeretne más személyt menteni már nem kell nevet mondania.

Célkitűzés 3.: A vadászat
Hidegháború 10.: A Lángmadár Z4B1K2c
”Mivel a Köztársaság Végzetének minden létező tagján vérdíj van, így nem meglepő az, hogyha vadászok, katonák és bárki eljön ide azért, hogy megkeserítse az életüket, vagy megöljön és elfogjon belőlük jó párat. Mások azért érkezhetnek, hogy szabotálni próbálják a Rhand varázslóinak rituáléját megakadályozni. Egy biztos volt, hogy elég nagy csaták várhatóak Eshan földjén…”

Mint látható bárki jöhet erre is a kaland részre, fejvadászok, zsoldosok, mert KV és Rhand embereire kell vadászni. Aki ide jön, azt elsődlegesen a vadászat, a harc, vagy éppen a rituálé megakadályozása érdekli, maguk az elraboltak nem.
Aki ide jön azt kéretik, hogy jegyezze meg mit szeretne, vadászni, vagy rituálét akadályozni. Smile

Célkitűzés 4.: HAST – Hozd a saját történetedet
Hidegháború 10.: A Lángmadár HvtLbsr
Saját küldetés, itt mindenki maga mondja meg, hogy mit akar, ne a km-nek kelljen kitalálnia az alapötletet és a célt, ezt adjátok meg ti. Ide valószínűleg azok fognak jönni, akik saját történetet szeretnének valamelyik kaland helyszínen és nem azt, amit leírtam.Játékszabályok:
Szokásosak, mint nálam máshol az oldalon. 4 naponta körváltás, sorrend nincs, mindenki úgy ír, ahogyan szeretne.
Aki több karaktert szeretne hozni (ha van ilyen), nem fogom megakadályozni, szóval írhattok karaktert, ha akartok Smile
Minimum 3-4 karakternek örülnék kezdéshez Smile
Mint mindig halál előfordulhat, de az továbbra is csak jellemzően ha valaki nagyon h*lye akkor, vagy ha eltűnik úgy, hogy nem jelzi, hogy nem fog tudni írni. Azonban! Mivel ez SW és sokan fénykarddal rohangásznak lehet, hogy itt a sérülések az oldal többi részéhez képest súlyosabbak lesznek, értem ezt végtagvesztések alatt. Bár ez sem olyan vészes, mert itt nevetve lehet bárkinek művégtagokat szereznie, ami jobb is, mint az eredeti. Smile Remélem ez nem rettentett el senkit.
Akik másik kalandról jönnek azoknak, tőlük majd várom a bővítést is az előző kalandjukról.

Jutalmak:
Nos itt igen, ilyen is van, mivel az üzletemberek kapnak csak fix pénzt, így a pénz itt fontos, hiszen minden vehető abból és mégiscsak jobb, mintha pontot kéne rááldozni.
Amit lootoltok/összeszedtek fegyvereket stb., tietek lehet, és ha eladjátok a végén megbeszéljük miért mennyi pénzt lehet kapni.
Ezen felül a kalandért mindenki kap majd 2 pontot.
Plusz ezeken felül 10.000 creditet fizetnek mindenkinek a fáradozásaikért (Jediket kivéve, ők nem kapnak pénzt).

Kezdés:
Az aktuális kaland után szokásosan remélhetőleg 1-2 héttel, hogy legyen időtök bővítést írni. Minél hamarabb jó lenne, mert nem túl kellemes, hogy 1-1 hónap van a kalandok között.Jelentkezés módja, ezt tessék kitölteni:
Kód:
[b]Karakternév:[/b]
[b]Oldal:[/b] Birodalom, Köztársaság, Hutt/Semleges, Örök Birodalom, Mandaloriai, stb.
[b]Célkitűzés:[/b] (a megfelelő szám beírása)
[b]Megmentendő személy[/b] (opcionális, csak a 2.célkitűzéshez kell)
[b]Kaland ötlete:[/b] (opcionális, csak a 4.célkitűzéshez kell)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szer. 10 Jún. 2020, 02:29

Karakternév: Shuur Rhaevos
Oldal: Birodalom
Célkitűzés: 1

_________________
Hidegháború 10.: A Lángmadár Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 11 Jún. 2020, 00:00

Elfogadva Smile
Sajátjaimat már beírom, mert tudom ki merre lesz.

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés 1.: A Császár Akarata
Shuur Rhaevos (Birodalom)
Kessia Miran / Kaméleon (Örök Birodalom)

Célkitűzés 2.: A Sorsok Fonala
Jalea Fiwi Fry (Semleges)

Célkitűzés 3.: A vadászat
Kaylyn Rix (Birodalom)

Célkitűzés 4.: HAST – Hozd a saját történetedet

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 13 Jún. 2020, 00:17

Karakternév: Paqha Vuranethe
Oldal: Saját maga / Mestere (?)
Célkitűzés: 4
Megmentendő személy Saját maga
Kaland ötlete: A mestere, aki nem osztotta meg vele a véleményét, nézeteit és okait, bezárta, hogy véletlenül se keveredjen bele a KV és Rhand varázslói közös projektbe.

_________________
Hidegháború 10.: A Lángmadár 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hidegháború 10.: A Lángmadár FUn312o
Hidegháború 10.: A Lángmadár 6fZaEMM
Hidegháború 10.: A Lángmadár EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Alt'or T'orak Szomb. 13 Jún. 2020, 15:40

Karakternév: Alt'or T'orak
Oldal:Köztársaság
Célkitűzés:2
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 14 Jún. 2020, 00:01

Mindenki elfogadva. Smile

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés 1.: A Császár Akarata
Shuur Rhaevos (Birodalom)
Kessia Miran / Kaméleon (Örök Birodalom)

Célkitűzés 2.: A Sorsok Fonala
Jalea Fiwi Fry (Semleges)
Alt'or T'orak (Köztársaság)

Célkitűzés 3.: A vadászat
Kaylyn Rix (Birodalom)

Célkitűzés 4.: HAST – Hozd a saját történetedet
Paqha Vuranethe (Rhand és KV)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Shadow Csüt. 18 Jún. 2020, 09:36

Karakternév: Heiwanna Miin Klodov
Oldal: Köztársaság
Célkitűzés: 2

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Chamm Csüt. 18 Jún. 2020, 15:50

Karakternév: Chamm Varr'ighat
Oldal: Birodalom/Mandaloriai
Célkitűzés: 1.
Megmentendő személy saját maga
Kaland ötlete: Nefié^^
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 19 Jún. 2020, 00:00

Mindenki elfogadva. Smile

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés 1.: A Császár Akarata
Shuur Rhaevos (Birodalom)
Kessia Miran / Kaméleon (Örök Birodalom)
Chamm Varr'ighat (Birodalom / Mandaloriai Birodalom)

Célkitűzés 2.: A Sorsok Fonala
Jalea Fiwi Fry (Semleges)
Alt'or T'orak (Köztársaság)
Heiwanna Miin Klodov (Köztársaság)

Célkitűzés 3.: A vadászat
Kaylyn Rix (Birodalom)

Célkitűzés 4.: HAST – Hozd a saját történetedet
Paqha Vuranethe (Rhand és KV)

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 26 Jún. 2020, 08:04

Már csak @Shadow bővítésére várunk a listából, utának kezdhetünk.
Ha bárki szeretne jönni még, akkor jelentkezzen bátran.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 29 Jún. 2020, 00:01

Ma este fogunk kezdeni, kezdés után is lehet majd jönni, de ha valaki még jelentkezne kezdés előtt, akkor tegye meg bátran Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 30 Jún. 2020, 00:01

Akkor kezdtünk, headerek a kezdőkben, ha pedig valaki még szeretne jönni, akkor jelentkezzen SmileCélkitűzés 1.: A Császár Akarata
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4304-osi-templom#83893
Célkitűzés 2.: A Sorsok Fonala
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4303-az-arena#83894
Célkitűzés 3.: A vadászat
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4306-romvaros#83895
Célkitűzés 4.: HAST – Hozd a saját történetedet
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4305-az-erod#83896

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hidegháború 10.: A Lángmadár 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: Hidegháború 10.: A Lángmadár

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.