New Exiles

Go down

New Exiles Empty New Exiles

Témanyitás by Tyler Kedd 06 Okt. 2020, 13:15

New Exiles:
Totális Háború

Játékosok: Namor Mckenzie, Samuel MacShuibhne,  Niteris, Fester Aniruddha
Cél: Ismeretlen
Következő körváltás: 2020.10.10 szombat
//Felszerelés listát írjatok, ha volt nálatok valami használható a halálotokkor//
                 

A semmiből hirtelen a teleportálás tipikus hangja hallatszik, majd négy alak jelenik meg. Ha körülnéznek - és túl tették magukat azon a tényen, hogy az utolsó emlékük a haláluk, halál közeli élmény volt - egy dzsungelben találják magukat. A párás levegő már szinte fullasztó, viszont néma csend. Se egy bogár, se madár, se vadállat, de még csak vízcsobogást sem lehet hallani. Néma csend honol. Pár perc után egy alak jelenik meg a semmiből.

New Exiles Idbrzk10


Mindenkinek ismeretlen, egyedül Namor ismeri fel, és tudhatja, miről is van szó. Egyedül Namornak tűnhet fel az is, hogy röpke másodpercre, az alaknak az arcra, ami kifejezetten csalódottságott sugározz. Azonban ez csak röpke másodpercig áll fenn, utána rögtön visszatér a szenvtelen, közömbös arca.
-Nincs sok időnk. Maguk, mind meghaltak vagy halálközeli állapotba kerültek. Aminek nem lett volna szabad megtörténnie. A maguk világán kívül rengeteg másik létezik. Viszont a kozmikus rend ami ezeknek a világoknak a rendjét fenntartotta megbomlott, ez pedig egy dominó effektust vont maga után, aminek következtében a világok pusztulnak el, illetve olyan mederben folyik ezeknek az univerzumoknak a sorsa aminek nem lenne szabad megtörténnie.-
Kinyújtja a kezét, a tenyere fölött pedig egy karperec jelenik meg.
New Exiles Tallus10
-Ez a tallus. Annak érdekében, hogy haza tudjanak jutni a saját világukba, és kijavítsák azt a hibát ami a halálukat okozta, mellesleg megmentsék a saját univerzumukat, ki kell javítaniuk a többi világban esett kárt. A tallus lesz ebben a segítségükre. Egyikőjükre kerül, és el fogja mondani mi lesz a feladatuk az adott világban. Van kérdés? Ha igen tegyék fel Namornak, ő már jártas ebben....-

Reagálni sincs idő, máris újra teleportálnak. Ezúttal azonban egy romhalmaz közepén találják magukat. Közel s távol robbanásokat, kiálltásokat, fegyver ropogást, sikoltásokat hallanak. Minden felé füst szállingózik az ég felé. Robbanások és tüzek jelei. Egy még épnek mondható de elég romos sikátorban állnak. A tallus Namor csuklóján helyezkedik el. Egy közeli robbanás rázza meg a környéket, a hangokból pedig az szűrődik le, a harc - bárkik között is folyik -  éppen közelít feléjük.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla and Niteris like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 06 Okt. 2020, 15:06

-Csapda Basszátok meg!
De már körbe is vették őket és fegyvereket szegez rájuk a jard. Sam volt már kutyaszorítóban és nem tervez most se meghátrálni. Az egyik kocsit a fegyveresek közé hajítja és az egyik fegyverért nyúl, de hirtelen földre lökődik. Kevés dolog van ami le tudja dönteni a lábáról, de most jól eltalálták. Fájdalom járja át a gyomrát és odanyúlva érzi, hogy sok vért vesztett.
~Meg fogok dögleni.~
Másokat valószínűleg lesokkolna a dolog, de a a Hegy istenének kiválasztottja nem fog szánalmasan meghalni. Fel is emeli a fegyverét, hogy még magával vigyen pár rohadékot, hallja a dörrenő lövéseket majd... fogalma sincs hol van. Egy végtelen mező.
~Úgy néz ki megdöglöttem.~
Nagyon nem veszi a szívére a dolgot. Azt, sajnálja, hogy lett volna még dolga. A körülötte lévőket végigméri és megállapítja, hogy korcsokkal teli egy társaságba keveredett. A felbukkanó alak se nagyon vált ki heves érzelmeket a nagydarab szakállas írből.
~Egy manó.~
Nem gondolja túl a dolgokat. A hallottak se döbbentik le. Tiszta fejjel gondolkozik el a helyzetén. Most vagy megpróbálják átbaszni vagy nem. Mindenesetre az üzlet jónak hangzik. És mélyen átgondolni vagy mondani bármit nincs is idejük. Úgy néz ki nem zavarja azt a kis manógenyót, hogy kérdés nélkül teleportálgassa őket mindenféle harci helyzetekbe. Ő mintha jég folyna az ereiben és mindennapi lenne számára a hasonló bánásmód olyan nyugodtan fordul ahhoz a Namor-nak nevezett illetőhöz.
-Beszélj! Mi a péló folyik itt?
Közben a továbbra is kezében tartott fegyverével felkészül, hogy a feléjük érkezőket azoknak szándékaik szerint fogadja. Ha nem úgy néznek ki mint akik támadni akarnak akkor is az uzi csövével néznek majd szembe, hogy meg legyen azért a kellő figyelmeztetés.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 07 Okt. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
New Exiles
Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek, X-men


Játékostárs(ak) neve: @Niteris, @Tyler, @Tökfej, @Adrian Sommerfield

New Exiles QwrmhvM

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen realitás
Cél / Feladat: ??? (ő már tudja)
Többiek: Samuel MacShuibhne | Niteris | Fester Aniruddha
egyéb információk:


Namor helyzete eléggé speciális volt ebben az egészben. Ő már elég régóta az Exiles tagja volt, több csapatban is megfordult. Már nem egyszer kivívta azt, hogy visszatérhessen a saját világába, de nem volt hova mennie, az a világ lényegében elpusztult Kang miatt. Így volt szerencséje találkozni a Multiverzum őrzőjével, aki az édesanyja – bár nem biológiailag – alternatív énje volt. Őt kérte meg, hogy had segíthessen neki megmenteni más világokat, ha már az övé menthetetlen volt. A nő belement, így lett Namor-ból szinten állandó tagja az Exiles-nek. Jellemzően újoncoknak segített, akik még soha sem vettek ebben részt, a mostani csapat is egy ilyen volt. De most valami más volt, látta a csalódottságot az Időbróker arcán. Az atlatiszi herceg felvonta a szemöldökét és kérdőn fordult a férfi irányába, mert erre kíváncsi lett volna. Ki, vagy mi miatt volt egyrészt csalódott, és miért nem volt idő? Azonban kérdezni már nem volt ideje, ahogyan arra sem, hogy megjegyezze, hogy a férfi adja át az üdvözletét a Multiverzum őrzőjének, mert újabb teleportálás következett.
A helyzet nem lepte meg, amibe kerültek, mert ez megszokott volt, hogy ilyen állapotban érnek földet, realitást. Ritka volt, amikor nyugodtan. A tallus megjelent a kezén, ahogyan az lenni szokott és mondta is a feladatot. Az ilyen egyszerű dolog soha sem olyan egyszerű, mert mi van, ha nem egy csoport van, hanem több. Akkor nekik kell kitalálni mindezt. Próbálta felismerni a környéket, hogy melyik városban lehetnek, milyen a technológiai fejeltség. Őt nem egy realitásban felismerték, mert mindenhol Atlantisz hercege, vagy éppen uralkodója volt, így ennek eddig gyakran vehette hasznát. A férfi szóhasználatára undor és megvetés kúszott a nemesi vonásokkal rendelkező jóképű arcra.
- Először keressünk egy biztos helyet, ahol nyugodtan tudunk beszélni, ott válaszolok minden kérdésre – mondta hűvös hangsúlyban.
A tekintetével ismét körbenézett és próbált fülelni, főleg arrafelé amerről nem hallatszott csatazaj sem. Szíve szerint felszínen maradt volna és ott keresett volna fedezéket, vagy repülve eljutni máshova, de kételkedett abban, hogy a többiek erre képesek lettek volna a madárembert kivéve – aki Hóruszra emlékeztette a Bosszú Angyaloktól –, a csatornát pedig kihagyta volna. Így ha volt olyan út, amerre nem igazán volt harc, akkor óvatosan és figyelve a környezetére próbál indul arra elindulni és jelez a többieknek is, hogy kövessék. Arra persze figyel, hogyha megtámadnák, vagy támadás éri őket, akkor próbáljon kitérni ez elől.

//A két kis képet lecserélem legkésőbb következő körre.//
felszerelés/egyebek:

New Exiles BlO9Q88 New Exiles ZUBmiQn New Exiles 1yUq611 New Exiles 9HwdwHD New Exiles UuLsmoo New Exiles DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New Exiles BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Tyler likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Tyler Vas. 11 Okt. 2020, 22:50

Mivel ketten nem írtak a négyből, ezért a következő körváltás, csütörtökön lesz: 15.10.2020
@Niteris  @Tökfej
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Niteris Szer. 14 Okt. 2020, 19:24

Niteris remek munkát végzett. Alaposan lecibálta a maci fejét, amit ezek után békésen el is akart majszolni. Ez egyáltalán nem volt gyermekbarát látvány, így a gondos műsorvezető helyreállította a 12-es korhatárt azáltal, hogy a rendbontó nyúl-Niteris fejét hamar lerobbantotta.
-Tja! - mondta volna Niteris, de a feje pillanatnyilag nem volt meg ehhez.
Hamarosan egy dzsungelben találta magát (ami megnyugtatóan különbözött a túlvilágtól), ahol mindenféle népek álltak mellette. Egy inas is megjelent, hogy bejelentse a világ végét, és mindenféle butaságot hordott össze. A szimbionta remekül értett a világ megmentéséhez, de a bemutató alapján még nem feltétlenül értette, hogy milyen természetű veszélyről lehetett szó. Valószínűleg a mutánsok elszaporodása állhatott a háttérben... mindig az a helyes válasz.
Ám az elmélkedés luxusnak számított, inkább ismét teleportálgattak egy kicsit, hogy egy nyomasztó tüzekkel teli helyre repüljenek. Namor egyáltalán nem osztott meg velük semmit, helyette csak masírozásra szólította fel őket. Nem volt valami szimpatikus.
Niteris hosszas elmélkedés után úgy döntött, hogy szívesebben utazna valaki más vállán, így gyorsan megkörnyékezte a madárembert.
- Pssszt, te tudod, hogy mit csinálunk itt? - kérdezte halkan. Oly halkan, hogy a közeli robbantgatás akár könnyen el is nyomhatta hangját, ha a másik nem volt kellően figyelmes.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Tyler Kedd 20 Okt. 2020, 11:58

New Exiles:
Totális Háború

Játékosok: Namor Mckenzie, Samuel MacShuibhne,  Niteris, Fester Aniruddha
Cél: Ismeretlen
Következő körváltás: 2020.10.24 szombat
//Felszerelés listát írjatok, ha volt nálatok valami használható a halálotokkor//

A csapattagok közt jelenleg nem sok az információ áramlás. A madárember szinte nem is reagál semmit, még Niteris kérdésére sem. Namor próbál valami használható kiutat találni, elkerülni az egyre közeledő harcot. Előre a sikátor kijárata felé haladhatnának, azonban arra felé egyre hangosabb a harc zaja. Láthatnak egy ajtót, ami az egyik épületbe vezet, a sikátor jobb oldalán illetve a bal oldalon egy tűzlétrát - amihez ugyan ugrani kell, hogy elérjék és nem tűnik túl stabilnak sem - de ha megpróbálják az felvezet egészen az épület tetejére. Természetesen még marad a csatorna, mint opció. Esetleg a repülés, de erre egyedül Namor és a madárember képes, hacsak nem döntenek úgy, hogy mindenkit magukkal cipelnek....
Gyorsan kell dönteniük, ha nem akarnak harcba keveredni, a zajok alapján már nem sok választja el őket, hogy csatlakozzanak a harcolókhoz.
Egy nagyon közeli robbanás szele hirtelen megcsapja őket, megremegteti az épületeket körülöttük. Most már kiálltásokat is lehet hallani, lövések, halálsikolyok mind-mind egyre közelebbről hallatszanak. Úgy tűnik hamarosan itt el fog szabadulni a pokol...


//Elnézést a késésért, sok minden közbe jött.//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 20 Okt. 2020, 13:54

Sam nem szokott olyasmikkel foglalkozni, hogy ki-kicsoda vagy mennyire veszélyes alak meg ilyenek. Viszont az a halember nem tetszik neki. Szívesen felpasszírozná a falra és kérdezné meg úgy. Hasonlóan fagyos tekintettel néz vissza rá. Azt, is gondolhatnák, hogy ő márpedig igenis most akarja tudni mi történik, de egy közelebbi robbanás után nyugodtan megfordul és indul el egy csatornanyílás felé. Megpróbálja levenni a fedelét ami csak azért lehet nehéz mert nem könnyű rajta fogást találni. De biztosabb mint egy ház, ami előtt robbantgatni akarnak vagy egy rozoga lépcső ami leszakad alattuk ha egy embernél több akar felmászni rajta.
-Biztos hely.
Teszi még hozzá a kevésbé okosak számára. Ha a többiek lementek  és nem volt vita akkor követi a példájukat. Leugrik ő is és megpróbálja alulról visszatenni a csatornafedelet. Bár bakancs van rajta, de ő is szívesebben töltené a helyét egy strip klubban egy jó vörössel az ölében. Szóval nem nagyon fogják a panaszok meghatni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 21 Okt. 2020, 00:21
Előtörténet:
LINK

Kaland:
New Exiles
Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek, X-men


Játékostárs(ak) neve: @Niteris, @Tyler, @Tökfej, @Adrian Sommerfield

New Exiles QwrmhvM

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen realitás
Cél / Feladat: ??? (ő már tudja)
Többiek: Samuel MacShuibhne | Niteris | Fester Aniruddha
egyéb információk:


Ennyire inkompetens csapattal is régen találkozott utoljára, igazából nem csodálkozna azon, ha egyik sem maradna életben túl sokáig. A másik fagyos tekintetével nem foglalkozott, úgy nézett át rajta, mintha ott sem lenne. Szívesen megmondta volna, hogy igazából beszélhetnek itt, rajta kívül valószínűleg mindenkit agyon fognak lőni, de ha ezt akarják, akkor nem fog tiltakozni. Ehelyett inkább valamilyen biztonságos lehetőség után nézett. Az épület és rozsdás tűzlétra. Felrepülni túl feltűnő lett volna, ahogyan pedig a sikátorhoz ért már hallotta a közeledő harcokat és azt, hogy mások is jönnek közelebb. Csak remélte, hogy ebben a világban nem tudják érzékelni a realitásutazást, mint a sajátjában. Így igazából egyetlen reális lehetőség maradt, az pedig a csatorna volt.
- Mozognunk kell, nem maradhatunk a környéken, lehet, hogy érzékelték a hatóságok az érkezésünket – mondta.
Közben látta, hogy Sam valószínűleg már cselekszik is és szedi le az egyik csatorna fedőt. Ha nem így lett volna, akkor ő próbálja meg mindezt, a leugrás előtt azonban lenéz, hogy éri-e őket valamilyen kellemetlen meglepetés, vagy sem. Nem ez lesz az első és valószínűleg nem is az utolsó olyan megoldás az életében és második életében, amikor a csatorna a megoldás. Nem rajongott az ötletért, de a világ megmentése fontosabb volt, mint az ilyen irányú büszkesége. Szóval, ha úgy néz ki, hogy biztonságos lemenni, akkor megpróbál leugrani elsőként a csatornába. Arra persze figyel, hogyha esetleg valamilyen támadás érné, a csapattársai, vagy éppen a közeledő ellenség részéről.
Ha leérkezik, akkor ott lent is azonnal körbenéz, hogy mi fogadja őket, nem lett volna kellemes az, ha helyiek is közlekedésre használnák a csatornát, mert akkor az közel sem lett volna biztonságosnak nevezhető.

felszerelés/egyebek:

New Exiles BlO9Q88 New Exiles ZUBmiQn New Exiles 1yUq611 New Exiles 9HwdwHD New Exiles UuLsmoo New Exiles DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New Exiles BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Tyler likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Niteris Hétf. 26 Okt. 2020, 21:12

A helyzet nem volt éppen mesés. A madárember túlontúl halk volt, a háborgó környezet viszont kellemetlenül hangos. Niteris ezt észlelvén felborzolta a szőrét és füleit hátracsapta. Igaz, ez a szimbiontát nem védte a hangoktól, de ha volt a társaságban etológus, az esetleg felfedezhette boldogtalanságát.
Közben a Namor még mindig nem akart megosztani sok információt, helyette a helyi hatóságok miatt aggodalmaskodott. Bizonyára nem sokszor lépett át eddig illegálisan határokat. Niteris páratlan bölcsességének köszönhetően gyorsan megsejtette, hogy az összecsapás közepén nem a rendőrök foglalták el a legnagyobb fenyegetésnek fenntartott előkelő helyet.
A csatornázás viszont kiváló ötletnek tűnt. Amennyiben az nem volt tele egészségtelen gázokkal, a robbantgatók ellen egész jó menedéket nyújthatott. És terveket kovácsolni amúgy is nyakig vízben a legjobb. A tervet így teljes szívével támogatva Niteris is megindult a csatorna felé, hogy annak biztonságos mélységeibe leereszkedhessen. Mivel a létra használata igen bonyolult feladat, eme leereszkedést a falra tapadva kívánta végrehajtani, lehetőleg anélkül, hogy teljes szimbionta-formáját felvette volna.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Tyler Hétf. 02 Nov. 2020, 12:29

New Exiles:
Totális Háború

Játékosok: Namor Mckenzie, Samuel MacShuibhne,  Niteris, Fester Aniruddha
Cél: Ismeretlen
Következő körváltás: 2020.11.07 szombat
//Felszerelés listát írjatok, ha volt nálatok valami használható a halálotokkor//

A csapat a csatornát választja, meg is kezdik a leereszkedést. Elsőként Samuel ereszkedik le a mocskos csatornába. Lenn elsőre semmi veszélyesre nem figyelnek fel, már-már túlságosan is békés. Leszámítva a mocskot, bűzt és azt a pár holttestet ami lenn fogadja őket. Másodiként Namor aztán Niteris érkezik meg. A harci zajok pedig szinte már közvetlen a fejük felet hallatszik. A csatornában tovább haladhatnak előre, pár méter után két felé ágazik a járat, vagy az ellentétes irányba, a fenti háború felé, csak éppen a csatornában. Utoljára a madár ember érkezik, de neki már csak a teste zuhan a csatorna aljára. A teste több helyen megégve füstölögve ér földet. Mivel egyikük sem vesződött azzal, hogy a csatorna fedőt vissza tolja a helyére, a madárembernek pedig már ideje sem volt erre, valószínűleg meg is láthatták hogy leereszkedni készül - bárkik is a fentiek -, mivel a csapat egy lehulló gránátot láthat ami a holttestet követi pár másodperces késéssel...


//Elnézést a kései reagért, megpróbálom összekapni magam. Kaptatok egy plusz napot körváltásra, plusz ugye ez nekem is előny. Sajnálom @Tökfej , de nem tudtam rólad semmit, de ha véletlen visszatérnél, a következő kalandra csinálhatsz egy másik karit, ha szeretnél.//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 03 Nov. 2020, 11:47

Sam sose az a fajta férfi volt, aki túlgondolna egy problémát. Inkább az aki ha szembekerül eggyel akkor megoldja, azt ahogy most is. A többiek nem hinné, hogy mind tudnának akkorát ugrani mint ő. A létra így kizárva. A sikátorba meneküléssel is csak elodáznák az összecsapást, a legjobb a csatorna. Le is kapja a fémfedelet, mintha az csak papírból lenne és leugrik, hogy ott várja be a többieket. A jelen lévő hullák azért, azt sejtetik vele, hogy talán az se egy túl optimális hely, de már mindegy. Először, jön a hablegény, aztán, a nyúl, majd egy sültcsirke. Fasza. A többiek addig vonszolták a seggüket, hogy észrevették őket. Már mindegy a fedelet visszatolni is amire a hegyek urának kiválasztottja készült. Főleg mert egy gránát pottyan a csirke után. Sam nem fagy le.
-Gránát!
És emberfeletti erejét kihasználva megpróbálja magát nagy erővel szabályosan kilőni onnan, de csak annyira, hogy ne a fal fogja meg, hanem a csatorna háborútól távolodó elágazásánál álljon meg. Próbál talpra érkezni, de ha nem megy némi mocsokban való gurulás után sietne el, hogy minél védettebb legyen a repeszektől és a robbanás lökésétől.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 06 Nov. 2020, 00:07
Előtörténet:
LINK

Kaland:
New Exiles
Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek, X-men


Játékostárs(ak) neve: @Niteris, @Tyler, @Adrian Sommerfield

New Exiles QwrmhvM

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen realitás
Cél / Feladat: ??? (ő már tudja)
Többiek: Samuel MacShuibhne | Niteris | Fester Aniruddha
egyéb információk:


Namor nem igazán értette, hogy miért ő jutott le másodiknak, amikor elsőként akart lemenni, de igazából nem volt fontos. Rögtön követte a másik férfit, aztán az a nyúl is jött. Mivel nem utolsóként ment le, így nem is tudta visszarakni a csatornafedelet, ez a madárember dolga lett volna, akit viszont már agyon is lőttek. Így már tudták, hogy van itt valaki. Egy gránát repült be utánuk. Az lehet, hogy annak idején, amikor Namor még egy éves is alig volt, Pangloss mester őt dobta a gránátra, hogy senki se sérüljön meg, de soha sem lehetett tudni, hogy a gránát miből is van. lehet, hogy nem véd ellene a bőre, mert mágikus, vagy ehhez hasonlók. Azon kívül nagyon nem kellett volna az, hogy itt lent robbanjon fel. A bűz egy dolog, de ez csatorna, ammónia is van benne, ha ez a gránát itt felrobban, akkor az egész helyet magával viheti, mert a robbanás mindenfelé láncreakcióba lép a levegőben levő anyagokkal. Emiatt igazából egyetlen egy, inkább kettő megoldás létezett.
Attól függően, hogy mennyire van közel a gránáthoz, ha elég közel ahhoz, hogy kézzel kinyúljon érte, akkor úgy fog tenni. Ha nem, akkor gyorsaságát próbálja használni, hogy repülve érkezzen meg. Ezen két mód közül próbál választani, megfogni a gránátot és teljes erővel felfelé hajítani ki a szabadba, levegőbe, hogy az majd csak ott robbanjon fel. mivel kellően nagy az ereje, remélhetőleg elég magasra tudja dobni, hogy rájuk ne legyen hatással.
Ha azonban úgy látszik, hogy túlságosan is távol van ahhoz, hogy még időben elérhesse a gránátot annak a robbanása előtt és végrehajthassa, amit akar, akkor a másik lehetőséget próbálja meg. Ami azt jelentette, hogy megpróbál kitörni innen, egyenesen felfelé a betonon keresztül, ki a csatornából a szabadba. Ebben ez esetben teljes erővel lő ki, a kezeit maga elé tartva, remélve, hogy még lesz elég ideje ahhoz, hogy kijusson innen a robbanás előtt.

felszerelés/egyebek:

New Exiles BlO9Q88 New Exiles ZUBmiQn New Exiles 1yUq611 New Exiles 9HwdwHD New Exiles UuLsmoo New Exiles DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New Exiles BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Tyler likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Niteris Szomb. 07 Nov. 2020, 00:13

Niteris lemászott a csatornába, mi igen szép volt, és otthonos. A napfénytől fellően védve volt, és valószínűleg nem sokan zajongtak benne. Éppen ideális lett volna egy békés csapatmegbeszélésre. Igazán kár, hogy egy égett madár (aki korábban csúf módon figyelmen kívül hagyta a szimbiontát) elrontotta a megbeszélést.
A madarat pedig egy gömböc követte, mi egyszerre tehette tönkre a csatorna kellemes hőmérsékletét és csendességét. Niteris jól ismerte ezeket az istentelen szerkezeteket, így amint meglátta, gyorsan felvette teljes alakját, és megcélozta a legtávolabbi, de egyben legnedvesebb zugot a csatornában. A robbanás pillanatában víz (mert a nedvesség errefelé csak víz lehetett) alatt szeretett volna tartózkodni, hogy ezzel a zajt tompítsa, és az esetleges lángokat elkerülje. Ha a nedvesség ehhez nem volt elég, akkor a saját (szimbionta) részeit próbálta meg biztonságba helyezni, ezzel akár kockáztatva a nyúl épségét.
Ha ezt megúszta anélkül, hogy elhalálozott volna, a robbanást követően kidugta a fejét, hogy megszemlélje barátait, kik még mindig nem akarták beavatni semmibe.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Tyler Hétf. 16 Nov. 2020, 13:14

New Exiles:
Totális Háború

Játékosok: Namor Mckenzie, Samuel MacShuibhne,  Niteris,
Cél: Ismeretlen
Következő körváltás: 2020.11.21 szombat


Sam az erejét kihasználva elrugaszkodik, hogy a lehető legtávolabb kerüljön a gránáttól, ahogy a szimbionta is. Aki próbálja "beásni" magát a víz alá. Namor pedig egy kissé egyenesebb megoldást választ, és megpróbálja elkapni a gránátot. A képességeit tekintve valószínűleg meg is úszná a robbanást. Az időzítése is megfelelő, azonban amikor elérné, és rámarkolna a gránátra, a keze egészen egyszerűen csak át hatol rajta. Mintha a gránát anyagtalanná válna. A lendülettől elveszíti az egyensúlyát. A legfurcsább azonban a gránát viselkedése. Csak lebeg a levegőben pár másodpercig, majd hangos sziszegéssel vörös színű gázt enged ki magából. Ami pillanatok alatt beteríti az egész csatornát elérve mindenkit....Aztán egyik pillanatról a másikra elveszítik az eszméletüket....

Elsőként kellemes hűvöst érezhetnek, a levegő páradús, halk csöpögést hallhatnak. Kemény talajt érezhetnek magukon. Fáradtabbnak érezhetik magukat, mint az indokolt lenne, fejfájás, viszketés, szédülés. Ezeket tapasztalhatják, de úgy tűnik senki sem sérült meg komolyabban.
Ahogy felkelnek, egy barlangban találják magukat. Maga a barlang nem túl nagy, de kényelmesen elférnek. Kijáratnak egyenlőre nyoma sincs, a barlang falai tele vannak burjánzó mohával, növényekkel. Köztük sok halványan világít, elég fényt adva ahhoz, hogy normálisan lássanak. A plafont indák szővik be. Senki sem zavarja, támad rájuk vagy mutatkozik meg. Így telik el vagy tíz-tizenöt perc. Ha kijárat után kutatnak nem találnak sehol, be vannak zárva. Tömör szikla fal veszi őket körül.
Aztán hirtelen a tőlük legtávolabbi fal fodrozódni kezd, és azon keresztül belép egy alak. Köpenyt visel, ami az egész alakját eltakarja, fején egy csuklya van, nem lehet látni az arcát sem. A fal mögötte azonnal megszilárdul. Pár másodpercig csak álldogál, majd int egyet a kezével, a növények pedig erőteljesebb fényt kezdenek árasztani magukból.
-Szerencsések hogy életben vannak.....még nagyobb szerencséjük, hogy az osztagommal össze tudtuk szedni magukat. Megkérdezhetem, hogy mit kerestek a front vonalon?-
Fejét oldalra billentve kissé, veszi szemügyre a hármast. Hangja türelmetlen,  ha jobban szemügyre veszik, sugárzik belőle a feszültség.
-Bár azt hiszem, az jobb kérdés, hogy mégis, hogyan vannak életben a haláluk után jó pár évvel?-


//Már nem kérek elnézést, csak próbálom magam tartani ahhoz, hogy időben írjak. //
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 16 Nov. 2020, 15:58

Sam nem először bizonyítja magának, népének és istenének a rátermettségét. Mielőbb fedezékbe próbál kerülni. Fogalma sincs, mi történik, de úgy néz ki, innen le kell lépniük, hogy elsősorban megtudja a halembertől, hogy mégis mi folyik itt. Egyelőre ugyanis nem ért semmit csak, azt hogy harc van. A füst váratlanul éri és bár a fejében egyből a menekülés ötlik fel és ismét el akar ugrani, de ezt kivitelezni már nem biztos, hogy menni fog. A világ elsötétülését érzékeli és számára még talán egy óra se telt el mikor ismét összeesik. Félelmet nem érez. Ahogy a halált a most elé kerülő jövőt is tettre készen várja.  Ha van mit tennie, akkor megteszi. Ha nincs, mert agyonlövik, elteleportálják, valamivel megmérgezik, akkor ez van. Mindenesetre rosszkedvűen tér magához. Legalább nincs megkötözve. Mondjuk, akkor legalább okozhatna némi meglepetést a szökésével. Viszont nem is tudja hol van. Vagy egyáltalán, hogy fogoly-e. Bár mivel látszólag nincs kijárat az, azt jelenti, hogy igen fogva tartják. Sőt, még a haszontalan banda is vele van. Kicsit nehézkesen feltápászkodik és a falhoz sétál, hogy végigtapogassa. Közben pedig motyog magában.
-Mi a pokol? Mi a búbánatos, hat méteres, háromágú, kékeres, forgófejű, csiliszószt spriccelő, sókristályos démonfasz kéjnedve folyik itt Rágcsáljon gyutacsot? Már a tököm kivan.
Nézi meg a plafont és a padlót is ét üt ököllel a falba. Ha kell ő puszta kézzel is, de megpróbálná szétverni ezt a helyet és az se zavarná, ha ez egy hegy.
-Közben most beszélj Ariel, mi a péló van itt!
Csak akkor hagyná abba a tevékenységét, ha látványosan semmi eredménye nincs annak. Akkor több helyen is próbálkozna. Valószínűleg ezzel szórakozna, míg meg nem jönne a látogatójuk. A köpeny és a csuklya nem tetszik az írnek. A kis trükkje meg főleg nem. Hogy egyelőre még nem ártottak nekik, azt azért észrevette a férfi. A feltett kérdésre egyelőre nem válaszol, csak karba teszi a kezét és vár, hogy valaki más megtegye aki tudja mi folyik itt mert ő kapta a kezébe a kobold falloszát vagy mijét.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 21 Nov. 2020, 09:33
Előtörténet:
LINK

Kaland:
New Exiles
Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek, X-men


Játékostárs(ak) neve: @Niteris, @Tyler, @Adrian Sommerfield

New Exiles QwrmhvM

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen realitás
Cél / Feladat: ??? (ő már tudja)
Többiek: Samuel MacShuibhne | Niteris | Fester Aniruddha
egyéb információk:


Az igazat megvallva erre nem számított, hogy anyagtalan lenne az egész. A „robbanás” után pedig amint meglátta a piros füstöt azonnal abbahagyta a légzést, de mivel elvesztette az eszméletét később úgy gondolta, hogy ez inkább valamilyen kontaktméreg lehetett, mintsem gáz. Hamarosan, bár ez meglehetősen relatív volt. fáradtnak érezte magát, és minden más tünete is megvolt, aminek lennie kell abban az esetben, amikor elkábítanak valakit. Hamarosan az a fal kezdett el kinyílni és megjelent egy alak. Mivel elég sokat élt a Kúriában, így elég sok mindent látott Zack bácsitól, és Steph nénitől ahhoz, hogy felismerje, hogy minden bizonnyal mágia, ahogyan a gránát is valamilyen technomágia lehetett. Nem szerette a mágiahasználókat, köszönhetően Loki-nak, meg később, amikor Kang legyőzte az asgardiakat, az új „ultron” Thorhalla-ból lett. Nem volt túl kellemes emlék. A falon, amit inkább egy portálnak nevezett volna Namor, egy férfi jött be, aki fel is tett egy kérdést. A férfi pár éppen válaszolt volna, amikor a társa is megszólalt, a korábbi modorában.
- Egészen addig egyetlen kérdésre sem válaszolok, amíg nem tanul meg civilizáltan beszélni és viselkedni. És nem érdekel, ha ezzel a feladatunkat veszélyeztetem! – mondta kemény, hideg, uralkodói hangon.
Ezek után fordult vissza a jöttmenthez, bárki is volt. A szokásos, ő mindent tudni akar, de nem ad ért semmit. Mindig ez volt, szinte minden világban. De egy biztos, hogy a fontosabb részleteket és dolgokat.
- Nem ennek a realitásnak a lakói vagyunk, ami azt illeti nem is közös helyről származunk. Jelen pillanatban én teljes mértékben, a társaim átmenetileg egy Exiles nevű csoportnak dolgozunk, akiknek az a dolga, hogy megmentsék és megóvják a Multiverzumot és ezáltal minden realitást benne. Ezért járunk különböző realitásokba, hogy azokban kijavítsunk egy-egy hibát, aminek nem lett volna szabad megtörténnie, ezáltal helyrehozni a kárt, ami keletkezett. Ahhoz, hogy valaki az Exiles tagja legyen, egyszer már meg kellett halnia. Ha elég sok hibát helyrehoztak és életben maradnak, akkor visszakaphatják az életüket és hazatérhetnek, ha akarnak. És természetesen több ilyen csoport is van, nem csak a mienk.
Összefűzte a mellkasa előtt a karjait és úgy nézett az alakra.
- Ebből már kitalálta a jövetelünk célját, most pedig, mivel készségesen válaszoltam a kérdéseire, ön is megtehetné, hogy beavat a világ rövid történelmébe és abba, hogy mi a jelenlegi helyzet odakint – mondta.

felszerelés/egyebek:

New Exiles BlO9Q88 New Exiles ZUBmiQn New Exiles 1yUq611 New Exiles 9HwdwHD New Exiles UuLsmoo New Exiles DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New Exiles BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.