New Exiles

Go down

New Exiles Empty New Exiles

Témanyitás by Tyler on Kedd 06 Okt. 2020, 13:15

New Exiles:
Totális Háború

Játékosok: Namor Mckenzie, Samuel MacShuibhne,  Niteris, Fester Aniruddha
Cél: Ismeretlen
Következő körváltás: 2020.10.10 szombat
//Felszerelés listát írjatok, ha volt nálatok valami használható a halálotokkor//
                 

A semmiből hirtelen a teleportálás tipikus hangja hallatszik, majd négy alak jelenik meg. Ha körülnéznek - és túl tették magukat azon a tényen, hogy az utolsó emlékük a haláluk, halál közeli élmény volt - egy dzsungelben találják magukat. A párás levegő már szinte fullasztó, viszont néma csend. Se egy bogár, se madár, se vadállat, de még csak vízcsobogást sem lehet hallani. Néma csend honol. Pár perc után egy alak jelenik meg a semmiből.

New Exiles Idbrzk10


Mindenkinek ismeretlen, egyedül Namor ismeri fel, és tudhatja, miről is van szó. Egyedül Namornak tűnhet fel az is, hogy röpke másodpercre, az alaknak az arcra, ami kifejezetten csalódottságott sugározz. Azonban ez csak röpke másodpercig áll fenn, utána rögtön visszatér a szenvtelen, közömbös arca.
-Nincs sok időnk. Maguk, mind meghaltak vagy halálközeli állapotba kerültek. Aminek nem lett volna szabad megtörténnie. A maguk világán kívül rengeteg másik létezik. Viszont a kozmikus rend ami ezeknek a világoknak a rendjét fenntartotta megbomlott, ez pedig egy dominó effektust vont maga után, aminek következtében a világok pusztulnak el, illetve olyan mederben folyik ezeknek az univerzumoknak a sorsa aminek nem lenne szabad megtörténnie.-
Kinyújtja a kezét, a tenyere fölött pedig egy karperec jelenik meg.
New Exiles Tallus10
-Ez a tallus. Annak érdekében, hogy haza tudjanak jutni a saját világukba, és kijavítsák azt a hibát ami a halálukat okozta, mellesleg megmentsék a saját univerzumukat, ki kell javítaniuk a többi világban esett kárt. A tallus lesz ebben a segítségükre. Egyikőjükre kerül, és el fogja mondani mi lesz a feladatuk az adott világban. Van kérdés? Ha igen tegyék fel Namornak, ő már jártas ebben....-

Reagálni sincs idő, máris újra teleportálnak. Ezúttal azonban egy romhalmaz közepén találják magukat. Közel s távol robbanásokat, kiálltásokat, fegyver ropogást, sikoltásokat hallanak. Minden felé füst szállingózik az ég felé. Robbanások és tüzek jelei. Egy még épnek mondható de elég romos sikátorban állnak. A tallus Namor csuklóján helyezkedik el. Egy közeli robbanás rázza meg a környéket, a hangokból pedig az szűrődik le, a harc - bárkik között is folyik -  éppen közelít feléjük.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla and Niteris like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 06 Okt. 2020, 15:06

-Csapda Basszátok meg!
De már körbe is vették őket és fegyvereket szegez rájuk a jard. Sam volt már kutyaszorítóban és nem tervez most se meghátrálni. Az egyik kocsit a fegyveresek közé hajítja és az egyik fegyverért nyúl, de hirtelen földre lökődik. Kevés dolog van ami le tudja dönteni a lábáról, de most jól eltalálták. Fájdalom járja át a gyomrát és odanyúlva érzi, hogy sok vért vesztett.
~Meg fogok dögleni.~
Másokat valószínűleg lesokkolna a dolog, de a a Hegy istenének kiválasztottja nem fog szánalmasan meghalni. Fel is emeli a fegyverét, hogy még magával vigyen pár rohadékot, hallja a dörrenő lövéseket majd... fogalma sincs hol van. Egy végtelen mező.
~Úgy néz ki megdöglöttem.~
Nagyon nem veszi a szívére a dolgot. Azt, sajnálja, hogy lett volna még dolga. A körülötte lévőket végigméri és megállapítja, hogy korcsokkal teli egy társaságba keveredett. A felbukkanó alak se nagyon vált ki heves érzelmeket a nagydarab szakállas írből.
~Egy manó.~
Nem gondolja túl a dolgokat. A hallottak se döbbentik le. Tiszta fejjel gondolkozik el a helyzetén. Most vagy megpróbálják átbaszni vagy nem. Mindenesetre az üzlet jónak hangzik. És mélyen átgondolni vagy mondani bármit nincs is idejük. Úgy néz ki nem zavarja azt a kis manógenyót, hogy kérdés nélkül teleportálgassa őket mindenféle harci helyzetekbe. Ő mintha jég folyna az ereiben és mindennapi lenne számára a hasonló bánásmód olyan nyugodtan fordul ahhoz a Namor-nak nevezett illetőhöz.
-Beszélj! Mi a péló folyik itt?
Közben a továbbra is kezében tartott fegyverével felkészül, hogy a feléjük érkezőket azoknak szándékaik szerint fogadja. Ha nem úgy néznek ki mint akik támadni akarnak akkor is az uzi csövével néznek majd szembe, hogy meg legyen azért a kellő figyelmeztetés.

Felszerelés:

Uzi(tartalék tár nélkül)
pénztárca benne egy százassal
kocsikulcs
rugósbicska
Ruháza: magas szárú acélbetétes bakkancs, terepmintás nadrág, kinyúlt agyonmosott zöld póló és azon egy barna kapucnis melegítő rajta mintaként egy négylevelű lóherével és egy felirattal: Lucky day

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Thorhalla and Tyler like this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 07 Okt. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
New Exiles
Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek, X-men


Játékostárs(ak) neve: @Niteris, @Tyler, @Tökfej, @Adrian Sommerfield

New Exiles QwrmhvM

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen realitás
Cél / Feladat: ??? (ő már tudja)
Többiek: Samuel MacShuibhne | Niteris | Fester Aniruddha
egyéb információk:
Éppen nincs


Namor helyzete eléggé speciális volt ebben az egészben. Ő már elég régóta az Exiles tagja volt, több csapatban is megfordult. Már nem egyszer kivívta azt, hogy visszatérhessen a saját világába, de nem volt hova mennie, az a világ lényegében elpusztult Kang miatt. Így volt szerencséje találkozni a Multiverzum őrzőjével, aki az édesanyja – bár nem biológiailag – alternatív énje volt. Őt kérte meg, hogy had segíthessen neki megmenteni más világokat, ha már az övé menthetetlen volt. A nő belement, így lett Namor-ból szinten állandó tagja az Exiles-nek. Jellemzően újoncoknak segített, akik még soha sem vettek ebben részt, a mostani csapat is egy ilyen volt. De most valami más volt, látta a csalódottságot az Időbróker arcán. Az atlatiszi herceg felvonta a szemöldökét és kérdőn fordult a férfi irányába, mert erre kíváncsi lett volna. Ki, vagy mi miatt volt egyrészt csalódott, és miért nem volt idő? Azonban kérdezni már nem volt ideje, ahogyan arra sem, hogy megjegyezze, hogy a férfi adja át az üdvözletét a Multiverzum őrzőjének, mert újabb teleportálás következett.
A helyzet nem lepte meg, amibe kerültek, mert ez megszokott volt, hogy ilyen állapotban érnek földet, realitást. Ritka volt, amikor nyugodtan. A tallus megjelent a kezén, ahogyan az lenni szokott és mondta is a feladatot. Az ilyen egyszerű dolog soha sem olyan egyszerű, mert mi van, ha nem egy csoport van, hanem több. Akkor nekik kell kitalálni mindezt. Próbálta felismerni a környéket, hogy melyik városban lehetnek, milyen a technológiai fejeltség. Őt nem egy realitásban felismerték, mert mindenhol Atlantisz hercege, vagy éppen uralkodója volt, így ennek eddig gyakran vehette hasznát. A férfi szóhasználatára undor és megvetés kúszott a nemesi vonásokkal rendelkező jóképű arcra.
- Először keressünk egy biztos helyet, ahol nyugodtan tudunk beszélni, ott válaszolok minden kérdésre – mondta hűvös hangsúlyban.
A tekintetével ismét körbenézett és próbált fülelni, főleg arrafelé amerről nem hallatszott csatazaj sem. Szíve szerint felszínen maradt volna és ott keresett volna fedezéket, vagy repülve eljutni máshova, de kételkedett abban, hogy a többiek erre képesek lettek volna a madárembert kivéve – aki Hóruszra emlékeztette a Bosszú Angyaloktól –, a csatornát pedig kihagyta volna. Így ha volt olyan út, amerre nem igazán volt harc, akkor óvatosan és figyelve a környezetére próbál indul arra elindulni és jelez a többieknek is, hogy kövessék. Arra persze figyel, hogyha megtámadnák, vagy támadás éri őket, akkor próbáljon kitérni ez elől.

//A két kis képet lecserélem legkésőbb következő körre.//
felszerelés/egyebek:

New Exiles BlO9Q88 New Exiles ZUBmiQn New Exiles 1yUq611 New Exiles 9HwdwHD New Exiles UuLsmoo New Exiles DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New Exiles BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Tyler likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Tyler on Vas. 11 Okt. 2020, 22:50

Mivel ketten nem írtak a négyből, ezért a következő körváltás, csütörtökön lesz: 15.10.2020
@Niteris  @Tökfej
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Niteris on Szer. 14 Okt. 2020, 19:24

Niteris remek munkát végzett. Alaposan lecibálta a maci fejét, amit ezek után békésen el is akart majszolni. Ez egyáltalán nem volt gyermekbarát látvány, így a gondos műsorvezető helyreállította a 12-es korhatárt azáltal, hogy a rendbontó nyúl-Niteris fejét hamar lerobbantotta.
-Tja! - mondta volna Niteris, de a feje pillanatnyilag nem volt meg ehhez.
Hamarosan egy dzsungelben találta magát (ami megnyugtatóan különbözött a túlvilágtól), ahol mindenféle népek álltak mellette. Egy inas is megjelent, hogy bejelentse a világ végét, és mindenféle butaságot hordott össze. A szimbionta remekül értett a világ megmentéséhez, de a bemutató alapján még nem feltétlenül értette, hogy milyen természetű veszélyről lehetett szó. Valószínűleg a mutánsok elszaporodása állhatott a háttérben... mindig az a helyes válasz.
Ám az elmélkedés luxusnak számított, inkább ismét teleportálgattak egy kicsit, hogy egy nyomasztó tüzekkel teli helyre repüljenek. Namor egyáltalán nem osztott meg velük semmit, helyette csak masírozásra szólította fel őket. Nem volt valami szimpatikus.
Niteris hosszas elmélkedés után úgy döntött, hogy szívesebben utazna valaki más vállán, így gyorsan megkörnyékezte a madárembert.
- Pssszt, te tudod, hogy mit csinálunk itt? - kérdezte halkan. Oly halkan, hogy a közeli robbantgatás akár könnyen el is nyomhatta hangját, ha a másik nem volt kellően figyelmes.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 370
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 107
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Tyler on Kedd 20 Okt. 2020, 11:58

New Exiles:
Totális Háború

Játékosok: Namor Mckenzie, Samuel MacShuibhne,  Niteris, Fester Aniruddha
Cél: Ismeretlen
Következő körváltás: 2020.10.24 szombat
//Felszerelés listát írjatok, ha volt nálatok valami használható a halálotokkor//

A csapattagok közt jelenleg nem sok az információ áramlás. A madárember szinte nem is reagál semmit, még Niteris kérdésére sem. Namor próbál valami használható kiutat találni, elkerülni az egyre közeledő harcot. Előre a sikátor kijárata felé haladhatnának, azonban arra felé egyre hangosabb a harc zaja. Láthatnak egy ajtót, ami az egyik épületbe vezet, a sikátor jobb oldalán illetve a bal oldalon egy tűzlétrát - amihez ugyan ugrani kell, hogy elérjék és nem tűnik túl stabilnak sem - de ha megpróbálják az felvezet egészen az épület tetejére. Természetesen még marad a csatorna, mint opció. Esetleg a repülés, de erre egyedül Namor és a madárember képes, hacsak nem döntenek úgy, hogy mindenkit magukkal cipelnek....
Gyorsan kell dönteniük, ha nem akarnak harcba keveredni, a zajok alapján már nem sok választja el őket, hogy csatlakozzanak a harcolókhoz.
Egy nagyon közeli robbanás szele hirtelen megcsapja őket, megremegteti az épületeket körülöttük. Most már kiálltásokat is lehet hallani, lövések, halálsikolyok mind-mind egyre közelebbről hallatszanak. Úgy tűnik hamarosan itt el fog szabadulni a pokol...


//Elnézést a késésért, sok minden közbe jött.//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1009
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 20 Okt. 2020, 13:54

Sam nem szokott olyasmikkel foglalkozni, hogy ki-kicsoda vagy mennyire veszélyes alak meg ilyenek. Viszont az a halember nem tetszik neki. Szívesen felpasszírozná a falra és kérdezné meg úgy. Hasonlóan fagyos tekintettel néz vissza rá. Azt, is gondolhatnák, hogy ő márpedig igenis most akarja tudni mi történik, de egy közelebbi robbanás után nyugodtan megfordul és indul el egy csatornanyílás felé. Megpróbálja levenni a fedelét ami csak azért lehet nehéz mert nem könnyű rajta fogást találni. De biztosabb mint egy ház, ami előtt robbantgatni akarnak vagy egy rozoga lépcső ami leszakad alattuk ha egy embernél több akar felmászni rajta.
-Biztos hely.
Teszi még hozzá a kevésbé okosak számára. Ha a többiek lementek  és nem volt vita akkor követi a példájukat. Leugrik ő is és megpróbálja alulról visszatenni a csatornafedelet. Bár bakancs van rajta, de ő is szívesebben töltené a helyét egy strip klubban egy jó vörössel az ölében. Szóval nem nagyon fogják a panaszok meghatni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Thorhalla likes this post

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ko-Rel Yesterday at 00:21
Előtörténet:
LINK

Kaland:
New Exiles
Wilhelm Harley-Davidson / Namor McKenzie
Az Örök Birodalom hercege, Messiás gyermek, X-men


Játékostárs(ak) neve: @Niteris, @Tyler, @Tökfej, @Adrian Sommerfield

New Exiles QwrmhvM

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen realitás
Cél / Feladat: ??? (ő már tudja)
Többiek: Samuel MacShuibhne | Niteris | Fester Aniruddha
egyéb információk:
Éppen nincs


Ennyire inkompetens csapattal is régen találkozott utoljára, igazából nem csodálkozna azon, ha egyik sem maradna életben túl sokáig. A másik fagyos tekintetével nem foglalkozott, úgy nézett át rajta, mintha ott sem lenne. Szívesen megmondta volna, hogy igazából beszélhetnek itt, rajta kívül valószínűleg mindenkit agyon fognak lőni, de ha ezt akarják, akkor nem fog tiltakozni. Ehelyett inkább valamilyen biztonságos lehetőség után nézett. Az épület és rozsdás tűzlétra. Felrepülni túl feltűnő lett volna, ahogyan pedig a sikátorhoz ért már hallotta a közeledő harcokat és azt, hogy mások is jönnek közelebb. Csak remélte, hogy ebben a világban nem tudják érzékelni a realitásutazást, mint a sajátjában. Így igazából egyetlen reális lehetőség maradt, az pedig a csatorna volt.
- Mozognunk kell, nem maradhatunk a környéken, lehet, hogy érzékelték a hatóságok az érkezésünket – mondta.
Közben látta, hogy Sam valószínűleg már cselekszik is és szedi le az egyik csatorna fedőt. Ha nem így lett volna, akkor ő próbálja meg mindezt, a leugrás előtt azonban lenéz, hogy éri-e őket valamilyen kellemetlen meglepetés, vagy sem. Nem ez lesz az első és valószínűleg nem is az utolsó olyan megoldás az életében és második életében, amikor a csatorna a megoldás. Nem rajongott az ötletért, de a világ megmentése fontosabb volt, mint az ilyen irányú büszkesége. Szóval, ha úgy néz ki, hogy biztonságos lemenni, akkor megpróbál leugrani elsőként a csatornába. Arra persze figyel, hogyha esetleg valamilyen támadás érné, a csapattársai, vagy éppen a közeledő ellenség részéről.
Ha leérkezik, akkor ott lent is azonnal körbenéz, hogy mi fogadja őket, nem lett volna kellemes az, ha helyiek is közlekedésre használnák a csatornát, mert akkor az közel sem lett volna biztonságosnak nevezhető.

felszerelés/egyebek:

New Exiles BlO9Q88 New Exiles ZUBmiQn New Exiles 1yUq611 New Exiles 9HwdwHD New Exiles UuLsmoo New Exiles DCp9rXm

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New Exiles BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1282
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New Exiles Empty Re: New Exiles

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.