Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 17 Jún. 2014, 01:29

Egy realitás, amiben még tombol a második világháború pokla.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 17 Jún. 2014, 01:34

Résztvevők: Antonie Alanian (Danny Long), Magnus Lensherr (Night), Levi Hudson (Bishop), Ralf Shaw (k. Raten Chromixen), Alex Wielder (Fertő), Sarah Storm (Sarah)

Antonie, Magnus és Lev egy villanás után újból egy mezőn tértek magukhoz. A különbség az volt, hogy a távolban lövések és robbanások visszhangját lehetett hallani. Pár pillanat múlva csatlakozott hozzájuk a csapat másik fele Sarah, Ralf és Alex személyében, akiknek az utolsó emlékük a haláluk előtti pillanat. Pár másodperc múlva megjelenik az Idő Bróker is, a fejét fogva.
- Elnézést, úgy tűnik volt valami kavarodás. Mielőtt megkérdeznék, maguk új feladatot kapnak. Az újakat üdvözlöm, a nevem Idő Bróker. És hogy miért vannak itt? Máris elmagyarázom:
Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Magyarazat_1
Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Magyarazat_2
Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Magyarazat_3
Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Magyarazat_4Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Magyarazat_5
- A vezetőjük, kinek kezén ott a tallus, már meg is kapta az utasításokat. Sok szerencsét.-
ezzel hirtelen eltűnik, ott hagyva a csapatot a távolban egy várost bombázó tankokkal és ütegekkel. A város maga romokban van, de még így is felismerhető az. Berlin, Németország fővárosa mellett vannak.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Jún. 2014, 23:36

Istenek feletti igazságomat nehéz elfogadnia a halandóknak, de még nehezebb magának a valóságnak, ami nagy fényességgel meg is szakad. Tök király, már a világoknak is külön tudok parancsolni. Innentől értelmetlen az egész. Érkezik még három alak.
~ Ohh királyság van. Itt van Ralf is. Beindulhat a buli.
Az Időbrókerrel már nem foglalkozok, az összes világ az enyém, az összes realitás az enyém, az egész lánc az enyém. Nincs értelme annak amit mond, nem tud kényszeríteni, egyikünk felett sincs hatalma. Én magam engedem meg neki, hogy azt tegye amit most tesz. Lazán lesétálok Ralfhoz és pacsizok vele. Attól függ milyen kedvében van, annyira hivatalosan. Két Isten egy realitásban, kezdhet mindenki futni.
- Csé Ralf. Helyzet? Te is meghaltál? Egész jó erre a buli, mindenkinek táp képessége van a társaságból. Nézz körül, hátha látsz egy-két menőt. Látom hoztál egy jó csajt is.
Stílusosan kimérten beszélek, szép szüneteket hagyva, hogy összeálljon a kép. A helyzettel nem foglalkozok. Végignézek a jó nőn, lejjebb emelve a napszemüvegem. Engem nem érdekel a csata, meg a szétbombázott Berlin. Annyiszor halok meg, ahányszor akarok. A második világháború egy laza kis délutáni iszogatás volt a szombat hajnalaimhoz képest. Jah. A csaj fontosabb. Pont nem az esetem.
- 1945-ben, a nácik kitalálták, hogy Ramirez, Killbane, Ralf, Kofy és én menjünk el szabadságra. Ez lett a vége.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Sarah on Szer. 18 Jún. 2014, 05:50

Fel vagyok készülve a halálra, már elfogadtam a tényét annak, hogy az időm lejárt, s egy rész a fejemben kifejezetten örvend annak, hogy a távozásom erről a földről nyugodtan és csendesnek mondható. Lehunyom a szemeimet ahogyan egyre tompábban érzékelem a világot, s már-már teljesen magához ölel a semmi mely az életet követi, de az utolsó pillanatban, mielőtt ténylegesen az összes teher megszűnhetne, a lábaim alatt talajt érzékelek, hangokat hallok és a gravitáció más irányból kezd hatni. Hamar kinyitom a szemeimet, rádöbbenve, hogy már máshol vagyok, ami pedig furcsa, hogy kifejezetten élőnek érzem magam, ám ennek mégis a másvilágnak kell lennie, mely ezek szerint létezik, vagy mégsem? Egy kisebb csapat az első dolog amit megpillantok, majd pedig egy alak jelenik meg és kezd hosszas magyarázatba azzal kapcsolatban, hogy miért is vagyunk itt. Türelmesen hallgatom végig és veszem be az elhangzott információkat, ezek alapján pedig könnyű összerakni a képet, miszerint a halálomnak nem lett volna szabad megtörténnie. Érdekes tényező, s úgy néz ki, hogy ebből a helyzetből csupán két kiút van, a siker és a halál. Miután az alak eltűnik, elemzően tekintek végig a többieken, az egyik kezemet már ösztönösen a kardomon tartva a biztonság kedvéért, hogy megfelelően gyorsan tudjak reagálni ha valamelyik úgy gondolná, hogy bármilyen indokkal élve megtámad, de a részemről egyenlőre különösebb vonásokat nem mutatok, egyszerűen felmérem őket, megnézem a felszerelésüket és egy kezdetleges képet határozok meg róluk, melyről pontosan tudom, hogy mennyire pontatlan lehet. Ahogyan az egyik beszélni kezd a város felé irányítom az azóta is rezzenéstelen tekintetem és így veszem távolabbról jobban szemügyre, teljese zavartalanul, de nem leengedve a védelmem, bár a zavartalan része addig tart amíg egyszer csak nem...
~ PUSZTULÁS!... Nem, csendben maradsz, MEHEHE... Láttátok azt az egyet? Hát nem helyes? Muszáj neked is kezdened?... De annyira helyes! Undorító vagy, mind azok vagytok. Ez, ez fájt... Hehe. Ugyan, ne foglalkozz vele. Nem lehetne ömm... Befejezni a-a fölösleges marakodást? Téged ki kérdezett? Mert, csak neked lehet beszéli? Mégis ki adott rá engedélyt hog-- Csendet ~ Intem csendre a hamar kialakult hangzavart a fejemben, egy kivétellel.
~ Rombolod a hangulatot mint mindig drága. A csend neked is szólt. ~ A vezetőnkre tekintek végül hűvös tekintettel, kicsit nehezemre esik ezt elhinni, egy idegen csapat, ki tudja, hogy mennyire megbízható vagy ellenséges, valamint egy idegen alaknak kell elhinnem, hogy az életemért kéne összedolgoznom velük. Kérdéses, hogy összességében mennyire hiszem el, de más választásom nincs, együtt kell dolgoznom velük, a lapjaim túl korai felfedése nélkül.
- Merre? - Ne húzzuk az időt.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 19 Jún. 2014, 01:08

Megint egy váltás. Mégis mi történik? Tényleg valami nagy gond lehet az idővel. Nincs sok időm körülnézni az új helyszínen, mielőtt az Időbróker megérkezne, de annyit felfogok, hogy egy csatatér közelében lehetünk. Amikor az instruktorunk felbukkan, az ő arcán is látszik, hogy valami nem stimmel, de nem úgy tűnik, mint aki részletes magyarázatot akarna adni. A szövegét már többször hallottam, így miközben beszél, nem rá figyelek, hanem végignézek a társaságon. A csapat fele megint kicserélődött. Az előzőek közül Magneto maradt, aki elég együttműködőnek tűnt, bár sokat nem volt ideje bizonyítani, illetve a másik figura, aki legyőzhetetlennek hiszi magát. Ha a többiek rendben lesznek, ő még talán kezelhető lesz. Az új arcok egy vörös hajú, piercinges kölyök, egy fiatal nő karddal és... Alex? Igen, egyértelműen Alexnek tűnik, ráadásul pont úgy néz ki, mint amikor a halálom napján utoljára láttam. Lehetséges lenne, hogy az én világom Alexe? Ezek szerint ő is meghalt? Teljes kudarcot vallottunk? Vagy külsőre ugyanolyan, belülről viszont szöges ellentéte önmagának? Most még nincs időm ezzel foglalkozni, az első dolgom, hogy valahogy irányba állítsam a csapatot.
Amikor az Időbróker végez és eltűnik, megszólal a fejemben a Tallus. Közben a régi csapatból ismert kölyök pacsizik a vöröshajúval, akit Ralfnak nevez. Az, hogy őt, vagy egy teljesen másik verzióját ismeri az majd kiderül, de ha haverok, azzal nem járunk jól. Mély levegőt veszek.
- Antoine Alanian vagyok, illuzionista, a csapat vezetője. Mindenkinek az áll érdekében, hogy elvégezzük a dolgunkat, aztán hazamehessünk, úgyhogy próbáljunk meg együttműködni! A feladatunk az, hogy  "védjük meg az ördögöt": Még én sem tudom, hogy ez mit jelent pontosan, a Tallus rendszerint rébuszban adja meg a feladatot, de gondolom hamarosan kiderül.
Tanulva a korábbiakból, az első dolgom, hogy megosszam a többiekkel a feladatot, hogy akkor is maradjon esélyünk, ha elszakadnánk egymástól. Azzal lehet, hogy hibát követek el, hogy elárulom a képességem titkát a többieknek, hiszen ez végzetes lehet, ha van köztünk egy a Kopaszhoz hasonló őrült, de végül is úgy döntök, hogy ha bizalmatlan vagyok velük, és titkolózni kezdek, az nagyon hátráltatja az együtt működést. Közben a romokban álló városra nézek, ami egyértelműen Berlinnek tűnik.
- Tudsz valamit erről a világról? - kérdezem közben a sráctól. Nem igazán tudom, honnan tudhatná, hogy hol vagyunk, de az reálisnak tűnik, hogy a világháború idejében vagyunk.
- Induljunk el óvatosan a város felé! Közben mindenki mondjon magáról pár szót! - adom ki az utasítást. Olyan utat próbálok keresni, ahol nem kell csatatéren átvágnunk.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Night on Pént. 20 Jún. 2014, 09:11

Még el sem kezdődik igazán a küldetésünk, mikor fényesség vesz minket körbe és egy újabb helyre kerülünk.
Megjelenik előttünk az időbróker és néhány új arc.
~ Most mi a fene van? Kavarodás? Jó szöveg, ezért tűnt el a csapat fele?
A rizsát megint elmondja, de nem szólok közbe, elvégre vannak akik ezt először hallják, de én nem így a rizsa közben felmérem az újonnan érkezőket.
Lev reakciója nem tetszik, mert ha két tökkelütött lesz a csapatban az senkinek se hiányzik.
A vezetőnkre nézek aki szerencsére lerendezi őket, mielőtt én nekem kellene és még a feladatot is elmondja, mm nem túl konkrétan, de ez is valami.
- Végre egy jó ötlet.
Reagálok Antoine szavaira, majd megindulunk a város felé, legalábbis én, ha a többiek nem jönnének akkor intek nekik, vagy végső soron, akkor Antoinhoz fordulok.
- Hagyjam a többieket it vagy hozzam őket erővel? Nekem édes mindegy.
Kérdem, majd képesség demonstrációval vagy anélkül mondom el pár szóban ki vagyok.
- Magnus Lensherr vagyok, magnetikus erők birtokosa.
Zárom rövidre bemutatkozásom miközben megyünk.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Indian_girl_by_welximak-d628caj Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Zed is dead on Szomb. 21 Jún. 2014, 01:00

Újra kinyitom a szememet...
Nem tudom eléggé hangsúlyozni a tény abszurditását, az imént azért hunytam le mert már nem lett volna szabad tudnom kinyitnom.
Soha, többet.
Kinyitom a szememet és egy kapálózó nevetséges kis figurát látok a tér és az idő rendszeréről, felidézi a suliban töltött éveket. Ahogy megpróbálja megmagyarázni a sok időszökevény, hogy miért hozz az iskolára a bajt. Amelia meg a többiek, a remek tetteikről és a pusztulásra ítélt világukról. Mindig csak a gyávaság jut eszembe róluk és most keserű íz tölti fel a számat ahogy eszembe jut a halálom pillanata. Mögöttem elkezdenek beszélgetni, de még nem fogom fel csak próbálom összerakni a képet és máris Berlinbe kerülünk.
Lassan körbe nézek, minden jelentéktelennek tűnik de az ösztöneim irányba tesznek, próbálok információt szerezni a környezetből mikor hirtelen a fókusz megváltozik és látom az elénk libbenő alakot:
Antoine Alanian
Legöregebb cimborám, bizalmasom és a forradalmunk egyik utolsó halottja. Megfagy az ereimben a vér, elgyengül a kezem és alig fogom fel amit mond. De úgy mondja, mintha nem ismert volna fel, nem ad jelet. Ez is egy olyan francos alternatíva lehet, de nem tudom figyelmen kívül hagyni az érzést. Mégis sokkal kellemesebben érzem magam most már, hogy van valami otthonos. Kitisztítom a fejem és válaszolok is ahogy elindulok mögötte:
- Alex Wilder, éppen kapcsolódok a közelben lévő rádiókra. - Ahogy mondtam úgy teszek is, pásztázom a környéket és kiterjesztem a hallásomat, rendezem a csatornákat ha több is van. Információkra van szükségem, de nem lesz egyszerű. Németül én nem beszélek, márpedig van egy tippem a küldetésünkre.
- Milyen típusú rébuszok? Lehet, hogy egyszerűen a führer öngyilkosságára vonatkozik a küldetés? Küldhetek hamis információkat neki a front tolódásáról, hogy időt nyerjünk. - Közlöm szárazon miközben hallgatok a csatornákra és keresgélek. Ha jól értettem ez valami féle második esélyről szól ez, nekünk és talán neki is. Túl sok baromság történt az utóbbi húsz évben ahhoz, hogy ez hihetetlennek hangozzon....
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 24 Jún. 2014, 15:53

Miután átfúródott a fejemen a fém, alig egy pillanatig ölelt körbe a sötétség, miután kinyitottam a szemem. Ahogy körbenéztem, több figurát is láttam magam körül, és az egyik nem volt más, mint Magneto. Meglepett tudatom ösztönösen nyit egyirányú csatornát a többiek felé, próbálom kiolvasni a fejükből, hogy hol vagyok, és hogy mi történt. Ha ez sikerül, akkor megtudhatom, hogy Magneto nem az a Magneto, aki ellen annyit harcoltam, főleg az emlékekből kiszűrődő beszéde alapján vonom le a következtetést, hogy az ő intelligenciaszintje messze ellenfelemé alatt van.
Megpróbálom kiolvasni társaim erejét, és képességét is, és felállítani egy veszélyességi sorrendet is. Magnetoról nem tudok semmit, ezért egyelőre őt teszem a legnagyobb ellenségemmé. Közben elmosolyodom, amikor Levi felém sétál, és lepacsizok vele. Ha látom az emlékeit, akkor tudom, hogy nem engem ismer, de egy másik énemet. Megérdemli, hogy barátként köszöntsem.
- Szasz Lev. Mi újság? - vigyorgok rá, majd a többiekre nézek.
- Ralf Shaw vagyok, zabhegyező. Képes vagyok bármilyen zabot kihegyezni. - mondom, és figyelem a reakciókat. Közben a Tallusos fickóra nézek és megpróbálom kiolvasni a gondolataiból, hogy valóban mit mondott a Tallus. Ezek után torz mosolyra húzom a szám, hiszen tetszik az ötlet, hogy mentsük meg Hitlert. Ha nem ez lenne a feladatunk, akkor valószínűleg átírnám az emlékét, hogy mégis ezt gondolja. Egy pillanatra eljátszom a gondolattal, hogy Magnetonak ugrasszak mindenkit, de inkább elvetem. Túl hamar vége lenne akkor a szórakozásnak, először fárasztom egy kicsit az öreget. Mivel eddig nem foglalkozott velem, valószínű nem is tudja, hogy ki vagyok. Ellenben a tudathasadásos csaj érdekes alany. Felizgat ez a betegség, szinte ösztönösen vonzalmat akarok kelteni benne irányomba, de végül elvetem a dolgot. Ráérunk arra később is, előbb mentsük meg a náci Führert, akit bábommá teszek, és én leszek a Harmadik Birodalom Császára.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 25 Jún. 2014, 00:35

Résztvevők: Antonie Alanian (Danny Long), Magnus Lensherr (Night), Levi Hudson (Bishop), Ralf Shaw (k. Raten Chromixen), Alex Wielder (Fertő), Sarah Storm (Sarah)

Ralf rögtön megpróbál utat nyitni a társai fejével gondolatolvasás céljából, ezért rögtön a homlokára teszi a kezét, mint minden telepata. Magneto ugye a sisakja miatt immúnis, Antonie-nál rögtön falba ütközik és a férfi meg is érzi Ralf közeledését. Sarah-nál nehezen ugyan, de sikerül bejutnia. Ám a nő széthasadt elméje miatt szinte rögtön kiüti magát, nem képes a hét személyiséget kezelni. Összeesik és eszméletét veszti orrvérzés kíséretében. Ezért a többi társát már meg sem tudja próbálni. Alex, ahogy hangolódik a rádió adásokra, legelőször egy németet talán, majd tovább hangolva, egy oroszt. További hangolás után végre el kap egy amerikai mondat foszlányt is ...állók úton vannak. Mostantól rádió csend. Vége. Ahogy Antonie végig néz a réten látja, hogy messzebbről repülnek a lövések, így nem kell csatatéren átvágniuk. Persze, őrjáratok mindig lehetnek, de a lövegektől egyenlőre biztonságban vannak. Ahogy ezt felmérték a csapat elindult a város felé.


_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 25 Jún. 2014, 01:20

Miközben a homloklebenyemhez érintem a kezem, és koncentrálni kezdek, vezetőnkkel kezdem a sort. És nem nyert, valamiféle mentális védelme van, amin nem jutok keresztül. Biztos ő is valami speciális mentalista guru, mint én. Haladok tovább, a csajszi következik. És puff!
Villanás, fájdalom, agygörcs. Olyan, mintha lecsupaszítottam volna a koponyám, és most mindenki azt ütné baseball és golfütőkkel. Egyszerre. Túl sok gondolat, túl sok emlék és személyiség, az egész olyan, mint egy magyar vígjáték, követhetetlen, és minden másodperce fáj. Próbálnám bontani a kapcsolatot, de már túl késő. Tudom mi következik, volt már ilyen. Miközben elhomályosodik minden, már érzem is, ahogy a testem nem kapja meg a szükséges parancsokat túlterhelt agyamtól, és összecsuklok, mint egy báb. Mire a földre érek, már magához ölel a teljes sötétség.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Sarah on Csüt. 26 Jún. 2014, 08:02

Lassan mozgásba lendül a társaság, legszívesebben pedig már leszakadtam volna, de egy mező közepén nem sok értelme, nincs hova elrejtőzni, legalább is nem ilyen felszerelésben, a városban már egy fokkal könnyebb lesz, az épületek tökéletes haladást fognak biztosítani, az árnyakban pedig könnyű elrejtőzni, még nappal is. Némán haladnék tovább de egy tompa puffanás hangja csapja meg a fülem. Azonnal sarkon fordulok készen arra, hogy bármikor előrántsam a kardot és támadjak, de úgy tűnik, hogy csak az egyik újdonsült társam esett össze.
~ Bárcsak láttam volna, de legalább nagyot szólt! Hogyne, haladjunk inkább. De segítenünk kéne neki, nézz rá, elesett lélek. Egy elesett férget látok, az ilyeneknek pusztulnia kell. PUSZTULNIA! Ez hideg volt... Gyerekek csak lazán! Dobjatok érmét azt masírozzunk a városba! Csak lelassítana minket. Akkor sem hagyhatjuk csak úgy itt! Mégis miért nem? Miért lenne ő kivételes? ~ A harc még egy jó ideig folytatódik a fejemben, de nem foglalkozok vele különösebben, ameddig nem egymás torkának esnek neki addig nem szólok bele, csupán a vezetőnkre pillantok, amint pedig eldönti, hogy mi legyen vele indulok tovább, ha csak nem nekem kéne valamit kezdeni vele. Különben ugyan olyan csendben mint ahogyan eddig haladtam folytatom tovább az utat, figyelve a környezetet, hogy ne érhessen váratlan kellemetlenség...
~ Hé jégkirálynő, amúgy nem kéne megejtenünk valami bemutatkozást? Nem. Mé' nem? Idővel rá fognak jönni, addig pedig fölösleges felfedni a lapjainkat. Avagy nem bízunk bennük. Ne is, ijesztőek. Szerintem imádni valóak, én a helyünkben bíznék bennük. Nem, vita lezárva. ~

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Bishop on Szomb. 28 Jún. 2014, 13:38

És megint kezdődik minden elölről, szerencsétlen halottak próbálják visszaszerezni az életüket és terveket alkotnak, szerveződnek. Szerencsére én már régen felülemelkedtem ezeken a kicsinyes korlátokon. Ha kegyelemért könyörögnének a lábam előtt és a hosszú hajú csajszi elszórakoztatna az elkövetkezendő fél órában, akkor simán visszakapnák az életüket csettintésre. De anélkül nem vagyok annyira jófej, jah vigyáznom kell tökéletes híremre. Ralffal közben csekkolok, minden rendben van vele ahogy látom, kicsit sötétebb a megjelenése mint szokott lenni, belehallgatott néhány metál albumba. A nekem szóló kérdésre lazán odanézek, felcsapom a napszemüvegem, utána enyhén leemelem, majd oldalra biccentek a városra. Király vagyok.
- Mindent tudok a realitásról. Ezerkilencszáznegyvenöt, az orosz vörös hadsereg elérte Berlint, a németek utolsó védvonalát. Utcáról utcára, sarokról sarokra kell előre hatolniuk, tankokkal és gyalogsággal. A nácik négyszázezren vannak, az oroszok két és félmillió katonát vonultattak fel. A Reichstag körüli részeket ütegekkel addig lőtték amíg minden fal maximum öt centis magasságú lett. A nácik a szuperkatonáikat lazába elküldték nyaralni, csak hogy jobb legyen a buli. Mire a harc ténylegesen elért a Reichig, Hitler öngyilkos lett. Nem vágom annyira a sztorit, nem figyeltem minden részére. Az még megvan, hogy utána a megmaradt nácik egy része ment a délisarki bázisra, másik részük a holdbázisra, néhány meg Dél-Amerikába, jah és Hitler klónja még éveken keresztül élt az USA-ban. Semmi különös.
Nosztalgikusan beszélek a régi szép időkről. Nem foglalkozok a többiek felsőbbrendűnek tűnő megnyilvánulásaival, hozzám képest porszemek. Ralf időközben rosszul lesz és kidől. Megint túl lőtte magát.
- Csörögjetek mobilon ha jó a buli!
Szólok hanyagul hátra, amikor elindulnak. Még mindig az enyém az összes realitás, még mindig az enyém az összes hatalom, még mindig az van amit én szeretnék és az Időbróker még mindig az én emberem. Senkinek nincs hatalma felettem. Odamegyek Ralfhoz, összeszedem a cuccait, letörlöm az arcáról meg a szájáról a vért. Két gyors pofonnal ébresztem, ha szarul van csak simán húzom a lábánál fogva. Kinézek egy alkalmas irányt a várossal ellenkezően, bármerre ahol város vagy élet van és nem az ahova a többiek tartanak. Kéne már egyet inni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Danny Long on Vas. 29 Jún. 2014, 13:40

Kérdőn nézek a srácra, aki Ralf Shaw-ként mutatkozik be. Fantasztikus... Most is van legalább egy olyan ember a csapatban, aki nem veszi észre a súlyát annak, amit csinálunk. Amikor felém fordul, a szemébe nézek, és valami furcsát érzek a fejemben. Mintha valaki megpróbálna belenyúlni, de falba ütközne. Egy pillanat alatt rájövök, hogy mi lehet a helyzet: még egy telepata. Ha legközelebb előkerül az Időbróker most már meg fogom tőle kérdezni, hogy miért nem képes használható csapatot adni. Teljesen véletlenszerűen válogatja ki az embereket?! Csak az nyugtat, hogy a Kopasznál úgyse lehet rosszabb. Közben Ralf másra fordítja a figyelmét, miután nálam kudarcot vallott, de mielőtt bármit próbálhatnék tenni összeesik. Tehát nem én vagyok az egyetlen akit valami megvédett tőle. Az is egy jó kérdés, hogy nálam mi lehetett az oka annak, hogy nem tudott a fejembe nyúlni, bár nem mintha panaszkodnék. Közben Levi is válaszol a kérdésemre. Elfordulok a földön fekvő Ralftól és figyelmesen végighallgatom a másik srácot, aki nagyon magabiztosan ontja magából az információkat. De ahogy hallgatom, egyre több részlet nem stimmel. Náci szuperkatonák? Ez még akár elő is fordulhat, de hogy ne vetnék be őket? Ezt nehezen hiszem. És még mindig nem tudom, hogy honnan tudhatná, hogy hol vagyunk, és milyen világ ez. Mielőtt még visszakérdezhetnék, egyszer csak megragadja Ralf lábát, és elkezdi a várossal ellentétes irányba húzni. Egy pillanatig nézem csak őket, aztán meghozom azt a döntést, amit a csapat és a multiverzum szempontjából a legjobbnak látok.
- Nem megyünk utánuk. - mondom. - Remélhetőleg elboldogulnak magukban, de ha nem hajlandóak együttműködni, szabotálhatják a küldetést. És ez akár minden idő végét jelenthetné.
Kicsit nekem is embertelennek tűnik a döntés, hogy hátrahagyjuk a társainkat, de minden világ sorsa múlhat rajtunk. Nem pazarolhatjuk az időnket és energiánkat olyanokra, akik csak ártanak nekünk. Azt már tudom, hogy nem feltétlenül van szükség mindenkire a feladat megoldásához, Gloriával ketten is sikerrel jártunk Egyiptomban. Most vagyunk négyen. Elég kell legyen.
- Menjünk! - mondom - Alex, hallasz valamit?
A neve és a képessége is ugyanaz, mint az én világomban. De nem lehetek elég óvatos. Magneto bemutatkozására csak halvány mosollyal bólintok, az eddigiekből már leszűrhette, hogy nem kérem, hogy erővel hozza a két srácot. Ezek szerint együttműködik, ez jó. A nő viszont nem szól egy szót sem, így menet közben  hozzá fordulok.
- Legalább a nevedet mondd el, kérlek! - kérem barátságosan. - Úgy néz ki, együtt fogunk dolgozni egy darabig, úgyhogy mindenkinek jobb, ha kommunikálunk.
Ha nem válaszol erre sem, akkor kénytelen leszek azt feltételezni, hogy nem tud beszélni.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Night on Kedd 01 Júl. 2014, 00:33

A csapat együttműködési elve nem áll túl jól. Lev teszi a magáét, a másik akit ismer összeesik vérző orral.
~ A sisakomtól kidöglött volna egy telepata? Vagy van egy másik is közöttünk aki elintézte. Ahogy végignézek a társaságon, azonban elvetem ennek a lehetőségét, hacsak nem a szótlan nő lenne az.
Mielőtt fel kellene emelnem az ájultat Levi elkezdi húzni őt teljesen rossz irányba, a "vezetőnk" pedig mondja hogy hagyjuk őket, szóval nem kell a kisujjamat se mozdítani, hogy velünk repüljenek a tagok. Én pedig csak föld felett pár centivel repülök csak a többiek után, bár nem elől megyek, de azért nem szívesen lépnék taposóaknára ezen a háborús helyen.
~ Remélem a többi nem kattan be.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Indian_girl_by_welximak-d628caj Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Zed is dead on Vas. 06 Júl. 2014, 02:40

Inkább mint valami abszurd álom. A második világháborús Berlin közepén megjelenünk egy csomó karakteres személlyes akikről nem tudom, hogy ismerem-e őket és a célunk, hogy megakadályozzuk Hitler öngyilkosságát. Nagyon kell dolgoznom fejben rajta, hogy komolyan vegyem a helyzetet a sráccal. Akarom mondani a zabhegyezőnk kinyúlik és a másik fiatal srác felkapja és elindulnak másfele. Közben épp rájövök, hogy Magnus miért hangzott olyan furcsán. Azon kívül, hogy korban behoztam, de valahogy a beszédstílusa alapján még fiatalabbnak gondolhatnám. Csak Tony tűnik valós karakternek, mintha az emléke túlságosan megragadt volna a halál pillanatában, de akkor hol lehetnek Cassék az álomból?
A rádió üzenetet hirtelen pedig csak konstatálom és csak vezetőnk kérdésére hangzik a szürke válasz:
- A szövetségesek most rendeltek el rádió csendet, már bejutottal az ellenállók. - Közlöm és ismét körbe nézek menet közben a csapaton, majd a városon. Össze kell magam kapnom, nem szabad csaponganom. Attól, hogy nem én vagyok a vezető még nem várhatom tátott szájjal a parancsot.
- Valószínű nincs sok időnk hátra! - Megszaporázom kicsit a város belseje felé a lépteimet és bízok benne, hogy a csapat használható fele követ. Megszokás és kötelesség tudat, az ismeretlen miatt annyira talán határozott nem vagyok, de úgy érzem készen állok bizonyítani.
Ha álom ha nem meg érdemeljük a második esélyt. Rám vár még valami ebben a világban.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 07 Júl. 2014, 22:45

Résztvevők: Antonie Alanian (Danny Long), Magnus Lensherr (Night), Levi Hudson (Bishop), Ralf Shaw (k. Raten Chromixen), Alex Wielder (Fertő), Sarah Storm (Sarah)

Ralf Levi pofonjaira sem reagál semmit, így mást nem tud csinálni, mint maga után húzni. Nem túl messzire meglát egy kis házat, ami még úgy tűnik, hogy egyben van. Még így is sokáig kell húznia Raflot, ami kimeríti. Közelebb érve a házhoz kiderül, hogy az egy elhagyott pihenő volt. Nem a háború miatt hagyták el, egyszerűen elavult. Nem lett volna német ház, ha nem lett volna egy nagy söröshordó a ház mellett. Magába a házba nem lehetett belátni, mivel bevannak deszkázva az ablakai. Olyan jól be vannak deszkázva, hogy még csak egy lyuk sincs rajtuk.

A csapat nagy része elindul a város felé. A mezőn, amin át kellett vágniuk semmi furcsaságot nem láttak, nem úgy tűnt, mintha bármilyen katonai tevékenységet folytattak volna itt. Elég sokáig tudtak jó ütemben haladni. Mivel nem igazán próbálták elrejteni a közeledésüket, ezért csak idő kérdése volt, hogy kiszúrják őket. Ezt abból tudták kitalálni, hogy hirtelen egy lövedék csapódott be a földbe, mögöttük. Körülöttük egy-két alig ember nagyságú kövön kívül nem volt semmi, ami mögé nem tudtak mind bebújni.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Sarah on Kedd 08 Júl. 2014, 18:33

Nem sokat adok annak a tényére, hogy az egyik elvonszolja a másikat egy teljesen másik irányba, mivel lényegében egyet értek a csapat vezetőjével, aki zavaró tényezőként működhet annak nincs itt helye. Igaz zavaró tényező lehet az eddigi némaságom, azonban hajlandó vagyok közrejátszani és eddig nem mutattam fel semmit, mellyel különösebben zavarnák bárkit. A nyugodt sétálást egyetlen dolog zavarja meg, Mr. Long hozzám intézett szavai. Teszek még néhány lépést majd pedig megállok és az egyik vállam felett nézek vissza rá.
~ Itt a lehetőség, látod? Nem csak helyes de még kedves is. Ide ne nyálazz... Csak... Csak menjünk tovább. ~ A tekintetemről továbbra sem olvasható le semmi, de végül kevés gondolkodás után szembe fordulok vele, magam mellé szorítom a karjaimat és finoman, kimérten meghajlok az irányába.
- Sarah Storm. - Szólalok meg végül nyugodt hangon, majd pedig néhány másodperc után felegyenesedek és folytatom tovább a sétát. Végül is úgy ítéltem, hogy kénytelen vagyok megbízni benne és a többiben is melyek itt vannak.
~ Ebből baj lesz, ebből még nagyon nagy baj lesz. Tesó, túl sokat pánikolsz, hallod a csávóval valószínűleg nincs semmi gáz, ha meg mégis flepnis hát akkor ez van. Nem tudnátok befogni?.... Nem, akkor túlzottan halott lenne a hangulat! Te leszel halott hamarosan... HALOTT! Ajj ugyan, túlreagálod, de a csend akkor sem ide való. MIT MONDTAM? ~ Egy pillanatra egy ponton megfájdul a fejem, de hamar alábbhagy ahogyan megelőzve a további belső kellemetlenségeket közbeszólva elfojtom, valószínűleg csak elnapolom a problémát. A haladás amúgy probléma mentes, egészen addig, amíg mögöttünk be nem csapódok egy lövedék. Első dolgom az, hogy fedezékbe vetődöm és nekivetem a kődarabnak a hátam. Nyílt téren vagyunk fényes nappal, feltűnés mentesen amúgy sem lett volna lehetőségünk közelíteni, itt pedig továbbra sem tudok kiválni a csapatból, hogy árnyékként kövessem azt, arra továbbra is a városon belül lesz lehetőség. Mindenesetre is oldalra biccentem a fejem és kinövesztek egy alkart a nyakamból, a tenyér közepén egy szemmel.
~ Keresem... ~ Próbálom kiszúrni a lövészeket az ablakokban vagy tetőkön, esetleg utcán.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 12 Júl. 2014, 22:11

- Köszönöm. - mondom Alexnek, miután megkapom tőle az információt. Ezek szerint valahol épp a csata fordulópontján lehetünk. Még mindig nem egyértelmű, hogy mit kell tennünk, de szinte biztos, hogy az események sűrűjében kell tevékenykednünk, úgyhogy jobb ha nem pazaroljuk az időt. Közben a nőből is sikerül kihúznom néhány szót, legalább a nevét. Japános meghajlás kíséri a bemutatkozását, bár nem tűnik japánnak. Ezt a furcsaságot megjegyzem magamnak, de nem kérdezek rá az okára. Talán később kicsit nyitottabb lesz, de most nem látom értelmét annak, hogy erőltessem. Legalább tudom, hogy képes kommunikálni.
A mezőn, ahol haladunk, nem zajlanak, harcok, így egy jó darabig nem akadályoz minket semmi, ám ez nem tarthat a végtelenségig. Elég gyorsan haladunk, de túl nyílt a tér ahhoz, hogy rejtve tudjunk haladni. A mögöttünk becsapódó golyó egyértelműen jelzi, hogy észrevettek minket.
- Sarah, Alex, bújjatok a kövek mögé! - kiáltom. Ők talán még elférnek. - Magneto! védj minket és próbáld lefegyverezni őket!
Közben én a földre vetem magam, és magam fölé emelek egy fedezéket. Természetesen illúzió, de mivel a minket támadó katonák azt látják, hogy a földből egy kő emelkedett ki előttem, talán kevésbé lelkesen tüzelnek. Nagyon ügyelek rá, hogy tényleg úgy tűnjön, hogy a földből emeltem ki a követ, a robaj is hallatszik és a por is száll, nem csak megjelenik a semmiből. Ha mégis jönnének lövedékek az irányomba, remélhetőleg Magneto meg tudja fogni őket. Most nagyon hálás vagyok, hogy ő is velünk van. Hátra pillantok a többiekre, és szembesülök Sarah képességével, ahogy (remélhetőleg) a kő mögül szemlélődik. Nem valami szép látvány, bár nyilván hasznos. Elég bizarr egy adottság.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Júl. 2014, 17:13

A srácok lelépnek arra én meg húzom Ralfot az ellenkező irányba. Csörögnek ha baj van. Nekünk buliznunk kell este, csajoznunk, összeszednünk három gyereket, elvetetni őket és összeszedni Sztálin tigrisét amit részegen loptunk ki a lába alól, amíg aludt. Nem zavartatom magam simán húzom Ralfot a fűben a lábánál fogva, a lényeg, hogy baja ne legyen. Én már régen a létező realitások felett állok, meg sem kell említenem, hogy nem jelent rám veszélyt az egész világháború egyben. Menet közben hangosan dúdolok egy ritmust magamban és bólogatok rá, ha már a kezeim foglaltak.
- WE'LL BE COMING BACK FOR YOU ONE DAY!
Elkap a lendület és hagyom neki, még a szöveg is passzol. A ház mellett leteszem a földre a srácot és körülnézek. Minden be van deszkázva szóval nem sokat foglalkozok a hellyel. Nem fogom itt az időmet vesztegetni, ahhoz túl tökéletes vagyok. Lazán ellenőrzöm a hordót, az egyetlen meggyőző elemet, hogy van-e benne ital. Ha igen akkor gurítom azt is magam után. Kimerültem, érzem, ezért megállok. Természetesen semmilyen külső hatás nem zavarhat. Veszek egy nagy levegőt, megragadom hátul a fejem, másik kezemmel az állam alatti részt és egy mozdulattal kitöröm a nyakam. Nem számítok semmi másra. Feltámadok, új test, teljesen kipihent, új felszerelés, lazán odasétálok a hullámhoz, elveszem tőle a mobiltelefont és a napszemüveget, amit át is dobok Ralfra. Aztán húzom tovább át a mezőn, betájolok egy közeli városnak tűnő helyet és indulok is.
~ Nem hagyom, hogy bármi is megállítson. Annyira jelentéktelen ez az egész hozzám képest. Azért majd be kellene segíteni a náciknak, ők menők voltak, de előtte buli.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Zed is dead on Szer. 23 Júl. 2014, 03:20

El se hiszem milyen figyelmetlenek lettünk a nagy halálközeli pillanatban. Gondtalanul sétálunk be egy támadás alatt áló városban mindenféle védelem nélkül. Ahogy Tony egyből ránk is kiállt reflex szerűen vetődök be az egyik szikla mögé afelett ugorva majd meglapulok és a többieket mérem fel először. A csöndes lány képessége egy pillanatra kizökkentene, de túlságosan lefoglal az, hogy tűz alá vettek minket. Sokat innen nem tudok magunkon segíteni de Magneto talán hasznosan töltheti a perceket amíg én "körbenézek".
Megpróbálom letapogatni a határaimon belül, hogy akármilyen berendezés van-e bekapcsolva amivel próbálkozhatok. Legyen az radar, rádió, akármi. Legalább fedezhetném magunkat. De ezt csak mellékesben merem csinálni, figyelnem kell a környezetünkre. Talán kéne szerezni pár fegyvert ha komolyan csinálni akarjuk. De hármunkat kicsit kevésnek érzem hirtelen. De valamiért úgy érzem a másik kettő nem jelentkezik mostanság, hacsak nem valami sajátos nagy, teátrális belépőt terveznek. Talán érdemes lenne megtudni, de épp nem alkalmas, úgy érzem. Még arra se jöttem rá miben hasonlít a két Tony. Vagy, hogy mi pontosan a dolog amiben részt veszünk. Nem szeretem mikor ennyire tanácstalanul hagynak, kínos tud lenni.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék Empty Re: Exiles 7: Legkiválóbb Nemzedék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.