Belleplain turistaút

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Belleplain turistaút - Page 2 Empty Re: Belleplain turistaút

Témanyitás by Morsus Szer. 28 Dec. 2011, 15:50

Muguramát egy alak fellöki támadása előtt majd kitépi a kezéből zuhanás közben az edző kardját.
- Menjünk végig az egészen - mondja a megjelent Logana far kardot az övébe tűzve. - Ti mutánsok vagytok mindig veszélyben lesztek,d e ez nem azt jelenti, hogy jogotok lenne bárkire rátámadni. Nem szabad, hogy a félelmeteseitek irányítsanak, mert akkor nem vagytok többek, mint azok, akiktől féltek. Te - néz a japánra. - Áruld el mikor érezted jó tervnek, hogy engem fejbe vágj egy fa karddal? - ezzel visszadobja neki a fegyvert. - Második lecke nem támadunk az erősebbre, ha nem muszáj. Az életünk többet ér ennél.
Majd Logan a lányra néz.
- Nem tudom miért szöktél meg Serena kis kempingjéből, de...
A mutáns ekkor érzi meg a lány szagát és látja meg a karmokat.
- Ki vagy te?

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 28 Dec. 2011, 16:04

Még kitérnem sem kellett, mert végre megjelent mellettem és ő fegyverezte le a japánt. A hátam mögül egy újabb hang szólalt meg, arra fordultam, a negyedik volt az. Szóval teleportál, így igazán könnyű elbújni.
- Egy teleportálónak könnyű beszélni – mordultam fel. – Az erdő szélétől tudtam, hogy itt vagy és még a képességemet sem használtam, hogy megtaláljam bármelyikőtöket.
A földön fekvőre néztem, mennyire gyengéden bánik velük. Az első lecke, én körülbelül négy-öt évesen hallottam tőle ezt elsőként, amikor már úgy érezte, hogy megértem mindazt, amit mondott. Aztán mégis mindig mi megyünk előre, mert mi bírjuk, ha súlyos sebet kapunk. És végre apának is leesett, hogy nem kéne itt lennem, pontosabban a ki is vagyok kérdése.
- Egyébként finoman bánt veletek – morogtam. – Én egy ilyen után az egyik fa törzsén ülnék már várva, hogy beforrjanak a sebeim és eltűnjenek a zúzódások, hogy hazamerjen vinni anyához. És nincs unokahúga – vontam meg a vállamat a teleporternek.
Csak ezek után fordultam apa felé.
- Szia apa! – mosolyogtam. – Lorna Howlett vagyok, a lányod! Anyának… Serena… csak köszöntem a táborban és a másik ő… az idős hozott ide. Aztán jöttelek megkeresni téged. Egy másik világból jöttem, Zack bácsi küldött minket és a többieket, hogy állítsuk meg Fájdalmat. Abból a világból származom, ahol egyszer jártatok, a Csatabolygón. Csak nálunk soha sem jutottatok haza, hanem ott ott ragadtatok még 25 évre…

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain turistaút - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 28 Dec. 2011, 16:14

Mugurama Hirtelen elveszti a talajt a lába alól. Látja Logant és hallgatja amit mond. Ő is megtanulta ezt. Nem a félelem vezette hanem a vágy arra, hogy bizonyítson. Amikor visszadobja a kardot ő elkapja azt. Felkel a földről.
- Azt hittem ön az tanár úr, és azóta tartom jó ötletnek mióta maga fenyegeti a diákjait. Azt hittem azt akarja felmérni mennyire tudjuk magunkat megvédeni. Reméltem, hogy nem tép darabokra egy olyan sérülés miatt ami még fél percig sem fáj. - mondja higgadtan mosolyogva egyenesen Logan szemébe nézve. Nem pimasz a hangsúlya végig nyugodt. Az is látszik rajta, hogy Logan nem szimpatikus neki. A lánya sem tetszik neki. Viszont azt el kell ismernie mindketten nagyon ügyesek. Szívesen tanulna tőlük és tiszteli őket, de akkor is ellenszenvesek neki.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Reptile Szer. 28 Dec. 2011, 16:33

Logan megjelenik a semmiből, s a földre küldi Muguramát, ez valahogy egyáltalán nem egy meglepő fordulat. Immáron hogy mindenki itt van szemelőtt, le engedi a botot, s kicsit csalódottan puffantja a földnek.
~ Többre számítottam . ~Suhan át a gondolat a fejében, majd nézi a műsort. Lorna szavaira csak legyint egyet, ami azonban utána következik már őt is meglepi. Egy másik világ eh? Nos ő tudja, mindenesetre is amennyi dolog van ebben a világban... Nos nem lényeg. Alaposabban szemügyre veszi az ágat amelyen Jake ücsörög, és elég masszívnak tűnik ahhoz hogy mindkettejüket elbírja. Megindul hát gyors léptekkel, a bot végét a földbe szúrja, s azon fel lendülve, konkrétan rúdugrás szerűen felül a srác mellé. Igaz, az érkezés kissé kellemetlen érzéseket kelt benne, de még a tűrhető határokon belül van. Kissé kényelembe helyezi magát az ágon, s onnan nézi tovább a műsort, kíváncsi hogy ennek mi lessz a vége.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Steven Szer. 28 Dec. 2011, 17:16

- Persze. Mert minden átlagos ember kiszagolja 6 mérföldről másokat. Még ha olyan büdös is, mint Vaszilij. – Válaszoltam leányzónak, majd végig néztem, ahogy Logan előugrik a semmiből és egy mozdulattal a földre teríti Mugurama-t. Időközben Lex barátom igen ügyesen feltornázik mellém a fára.
Nos, legalább most már biztosra tudom, hogy te sem csak dísznek tartod a botot a hátadon. Azt hiszem, ha legközelebb ilyen helyzetbe fogunk kerülni más stratégiát kellesz alkalmaznunk, ezen a rajtaütésen ugyan is csúfosan elbuktunk. De legalább mi úgy jártunk el, ahogy a tanárúr mondta most Muguramanak. – Mondtam neki miközben a lenti eseményeket és beszélgetést figyeltem. Nem tehetek róla, de egy kicsit elmosolyodtam azon, ahogy Logan kioktatta Mugurama-et. Nehéz volt elhinni, hogy annak ellenére, hogy már jó pár hete egy házban élünk, még ne jött rá hogy legalább olyan jó kardforgató vagyok, mint ő. Az egyetlen különbség hogy ezzel én nem vágok fel ennyire. Aztán elégé megdöbbentem mikor Lorna úgy köszönt Logennek, hogy apa...
~Kész, kaput, kikapcs. A legrosszabb rémálmaimban jelent csak meg egy alak, aki Logan gyermeke ként azonosítottam és általában apró cafatokra szedet szét. És Serena az anyja?~ Az ámulatomból csak egy reccsenés zökkentett ki. Az egyik ág volt az, amivel támasztottam magam és ennek hála már estem is le a föld felé. Ám észbe kaptam és szerencsémre elég sötét volt, hogy átmenjek az Elődök Földjére. Ott persze minden nemű gond nélkül estem át a földön, majd jöttem ki rajta. Egy pár másodperc azért még kellett, hogy feldolgozzam az imént hallottakat. Végül is az álmomban szereplő szadista fiúra, csak annyiban hasonlít a lány, hogy mindkettőjüknek voltak karmai. Végül feljöttem Lorna háta mögött és ekkor meg pillantottam a fenekét. A teste nagyon vonzó volt valószínűnek tartottam, hogy ez sem lehetett rossz. De sajnos ez a baja ennek a világnak, az alakokat nem lehet pontosan látni, így nem is igazán láthattam, hogy övé milyen. Aztán hirtelen minden kitisztult és a holdfényben már rendesen látszódott. Ritkán van, hogy akaratomon kívül jövök vissza, ez viszont pont egy olyan szerencsétlen pillanat volt. Aztán hirtelen észbe kapok, hogy épp hol van a szemem és elkapom onnét lehetőség szerint feljebb úgy kb. fej magasságba és próbálom kifürkészni, hogy vajon Lorna és ami még fontosabb Logan észrevette-e ,mert ha igen, akkor valószínűleg a gyengélkedőben fogok felébredni pár napos kóma után. De legalább most már világosan látszóik a családi vonás közte és Zaphire között.

A hozzászólást Steven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 28 Dec. 2011, 18:25-kor.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szer. 28 Dec. 2011, 17:36

Logan zavartan nézi a lányt és hitetlenkedve megrázza a fejét.
- Veled majd számolok ha megérkeztünk a szőröshöz.
Mondja majd a japán fiúra néz.
- Szóval gondoltad, hogy jobb félni a tanártól, aki fenyegetőzik, ezért megtámadtad esély nélkül remélve, hogy még se bánt?
Nézi nyíltan hülyének a diákot.
- Lefele a fáról indulunk. Vacsoráztok, én ellenőrzöm a "lányomat", aztán reggel képzést kaptok. Haladjunk!
Mondja parancsolóan és megragadva a lány csuklóját húzza magával ameddig az fel nem veszi a ritmusát.
- Ne merj még egyszer karmot rántani gyerekekre.
Morogja neki apás hangon.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 28 Dec. 2011, 17:50

Csak megvontam a vállamat apám szavaira, anyának ennyi meglepettségnyi időt sem hagytam, már elfutottam, hogy mondta, hogy erdő. A japán srácra néztem, ostoba! Ugyanúgy felszeleteli őt is és gyengélkedőre küldi, ha így viselkedik. Elég csak meglátni, hogy Manóval mit akart csinálni. Elismerően biccentettem a harmadik felé, aki ekkor ugrott fel a fára egy szép mutatvány után.
- Nekem ez a normális pubi! – néztem a fán levő fiúra. – Ha félkree-k és félasgardiak, őrültek és egyebek, Vérontó és Thanos közelében nősz fel, hidd el, megszokod.
És ilyen helyen legyen az embernek, mutánsnak normális gyerekkora. Visszahúztam a karmaimat, majd megfogta a csuklómat és elindult. Néhány lépés után felvettem a tempóját, kissé magasabb voltam nála, így könnyedén ment, és hozzá voltam szokva a sok éves kiképzése után. Az oktatására felmordultam, mintha csak otthon lennék! Ha bántani akartam volna őket, már halottak lennének.
- Nem akartam bántani őket – morogtam. – Megszokás, nálad és Kane bácsinál szükség volt rá az edzéseken. A támadására a fakard sem sérült volna meg, úgy tértem volna ki előle. És arra számítottam, hogy te próbálsz leszerelni a védelmükben.
Miközben haladtunk a többiekre hátrapillantottam, majd apára vissza.
- A „Szőrös” alatt Hank bácsit érted? – kérdeztem.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 28 Dec. 2011, 18:05

Mugurama elneveti magát Logan válaszán.
- Tanár úr maga sok minden, de nem védtelen. Valamint nem félek magától. Reméltem, hogy nem a karmaival ront nekem. -zárja le ennyivel a témát. Nem mutatkozik be lánynak. Úgy tűnik nem érdeklik őt. Ezért ő sem foglalkozik vele. Nem érti, hogy Jake kihez beszél, de nem is érdekli. Lex-re néz.
- Nagyon ügyes vagy. - mondja neki. Végigméri a fiút és figyel. Keménykötésű kölyök látszik rajta a testedzés. Jake is vív. Nem tudja milyen szinten ismeri a kardokat. Azt tudja, hogy nem katanát forgat. Régi nyugati kardokkal ő maga soha nem tanult meg vívni. Valamint nem is edz annyit mint ő. Ő minden nap legalább egy órát kint van és gyakorol, de ha teheti legalább kettőt vagy még többet. Az zökkenti ki amikor Jake újra megjelenik a lány mögött. Egy pillanatra elgondolkodik vajon mit tesz a lány, de nem az ő dolga. Amikor Logan elindul követi őket. Figyeli, hogy mit csinálnak.

//Steven nagyon nem Adam van itt. Very Happy Adam tudni illik 4 kezű 150-60 kg néger állat. Very Happy Aki két méter magas.//

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Szer. 28 Dec. 2011, 18:31

Elmosolyodik Jake szavaira és biccent, majd aztán konkrétan végig nézi ahogy a srác le esik mellőle. Póbálna utána nyúlni és elkapni, de akkor valószínűleg ő is ugyan így járna, bár nem biztos. Végül is megoldotta ő magának a problémát, mert eltűnt a sötétben.
~ Biztosan megint az a másik világos cucc ~ Vakargatja a tarkóját, majd tovább figyeli az eseményeket. A srác hamarosan a Lorna mögött jelenik meg, és vajon mit néz rajta? Lexet nem lepi meg a dolog, ezek szerint ugyan azon a véleményen osztoznak a hölgyel kapcsolatban. A tanár szavaira egy vállat vonás után le veti magát a fa ágáról, s érkezés után pedig hogy a lábainak kevesebb terhet kelljen kibírnia, levág egy bukfencet is. Kissé leporolja magát, össze szedi a botot a földről, így belegondolva a fára is magával vihette volna, csak nem kellett volna elengednie. Felzárkózik Jake mellé, kissé megbökdösi a vállát, majd ha figyel akkor mutat neki egy hüvelykujjat a cselekedetére, Plussz nyújtja neki az öklét is, amolyan " Csapolj bele! " címszóval, mert vagy bátor volt, vagy csak kissé szerencsétlen, de még életben van és úgy tűnik Lexen kívül senkinem sem tűnt fel a dolog.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Szer. 28 Dec. 2011, 18:51

~Hihetetlen. Csodák még is csak léteznek. Most már hiszek Istenben és a mennyországban. Halleluja!~ Olyan csodálatos dolog történt, amire soha se számítottam. Nem csak hogy lestírölhettem Logan dögös lányát pár cm távolságból, de ezt SENKI nem vette észre. Illetve aztán hamarosan kiderült, hogy volt valaki aki észrevette. Lex. Jött is a hüvelyk új meg az ököl, amibe bele is csaptam. Nem volt szükséges elolvasni a cetlit, értetem anélkül is. Büszke voltam magamra, amiért siekrült nem lebuknom.
~Azt hiszem életemben ez második alkalom amikor éppen csak hogy elkerült a halál.~ Aztán ráébredtem hogy valószínűleg minden szerencsémet elhasználtam ezzel, szóval lottóznom már teljesen fölösleges lesz. Nem mintha szükségem lenne rá. Amint betöltöm a 21-t egkaphatom a családi vagyont. Menet közben arra gondoltam amit Lorna mondott.
~Csak köszönt az anyjának (ami még mindig fontos volt kicsit hogy Serena az, bár lehetet tudni, hogy közte és Logan között van valami szikra) aztán jött is el.
- Szóval Lorna.. Ezek szerint a húgodnak nem is köszöntél be?

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szer. 28 Dec. 2011, 19:11

Logan bólint és elhúzva az ágakat meglátják a fiatalok bestiát, aki a tűznél főzi a vacsorát.
- Őt hát. Pakoljatok le.
Ezzel a lányt Hank felé viszi.
- Kékség.

- Ó, szóval megtaláltad a lányt.
- Igaz, amit...
- Igen. Ő az, aminek hívja magát az Angyalok már informáltak.
- Erre innom kell.
- Nem hoztunk semmiféle alkoholt, barátom..
- Ez maga a pokol.
Mondja és leülve egy kulacs vizet kezd iszogatni.
- Ne szenvedjetek, seggre - a lányára néz. - Mindenki.

/Szabad körök/

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 28 Dec. 2011, 19:32

A teleportáló szavaira néztem újra hátra. Húgom? Megvakartam a tarkómat és megcsóváltam a fejemet.
- Nekem öcsém van… - mondtam. – Ebben a világban meg egy bátyról tudok, Namor-ról… Ezek szerint anya és apa már itt is?
Akadtam el a kérdéssel. Nem, akkor anya nem vörösödött volna el ennyire. Kérdőn néztem a fiúra és apára is. Ahogyan a táborhoz értünk, az említett „Szőrös” valóban ott volt és főzött. Nem kellett engem húzni, mentem én magamtól is. Ahogyan odaértünk már köszöntem is neki, elég sokat hallottam róla, de a saját világomban még nem volt szerencsém hozzá, hogy találkozzunk.
- Szia Hank bácsi! – köszöntem. – Ami azt illeti, én találtam meg őt, nem ő engem – mondtam.
Apára néztem, azt hittem, hogy a jelenlétem nem lesz ennyire kiakasztó. Mikor a következő utasítás jött, jó gyerek révén azonnal lehuppantam, a sima földre, nem zavart, úgysem kell félnem a felfázástól.
- Annyira nem vészes, jó apa vagy – mosolyodtam el.
Majd a többiekre néztem utána, fiatalok, túl fiatalok. Korábban a japán srác tanár úrnak hívta apát.
- Ez itt valami iskolai rendezvény, vagy csak apa féle túlélőtábor?

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Reptile Szer. 28 Dec. 2011, 19:59

Nem kell sokat sétálni, és máris bele botlanak abba a kék szőrös tanárba, akivel az eddigi út nagy részét megtették
~ Hmm, ezek szerint nem voltunk annyira messze tőle, hogy lehet hogy a tűz fénye egyikünknek sem tűnt fel? ~ Majd a parancs után nem sokkal jómaga is kényelembe helyezi magát a földön Lorna mellett, török ülésben természetesen. Próbálja kitalálni az illatok alapján hogy mi lessz a vacsora, mivel megkérdezni nem igazán tud senkit, meg annyira kedve sincsen hozzá. Kicsit alaposabban szét néz, amolyan alap felmérés, hogy hol fognak éjszakázni, és hogy feltételezhetően reggel hol lessz az a bizonyos kiképzés. Belegondolva, talán azt a pontját várja a legjobban az egésznek.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 28 Dec. 2011, 20:56

Mugurama elindult a többiekkel. Végre alaposan megnézi a lányt is. Szép teremtés azt meg kell hagyni. Viszont a modora érdekes. A reggeli képzést nagyon várja. A vacsorát kevésbé. Az itteni ízekkel nincs annyira kibékülve. Amikor megérkeznek és Logan azt mondja üljenek le a lány közelébe ül. Az italos megjegyzés nem tetszik neki. Bár nem tudja vajon hat-e rá egyáltalán.
- Ő az Xavier iskola egyik tanára. Logan tanár úr oktatja az önvédelmet, a japánt és testnevelést. - feleli neki a fiú. Aztán felpattan és biccent. - Elnézést még be sem mutatkoztam. Arisawa Mugurama. - mondja aztán visszaül. Tovább figyeli a tábort és a többieket. Aztán hirtelen az eszébe villan valami.
- Ha a lánya vagy téged is ő tanított harcolni. Biztosan nagyon jó vagy. - fejezi be. Hangjában érezni a vágyakozást. Szemeivel a tűzbe mered és gondolkodik. A lány nagyon ügyes volt az erdőben. Ő maga csak a kardhoz ért. A lány bizonyára könnyedén megölhette volna.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Csüt. 29 Dec. 2011, 01:01

- Ő sem ide tartozik eredetileg. A jövőből utazott vissza, mikor az idősebbik Serena is jött. Amúgy.. Mit szóltál mikor megláttad, hogy anyádból két verzió is létezik itt? – Válaszoltam Lorna-nak miközben meneteltünk. Ahogy megérkeztünk leraktam a felszerelést nem messze a tűztől, hogy majd felállítsam a sátrat, de Logan magához parancsolt mindenkit a tűz köré. Lorna két oldal már levolt foglalva, de nem is bántam, jobb ha kb. szembe lehetek vele, legalább ha megharagszik rám valamiért, akkor egy tized másodperccel több időm lesz kitalálni, hogy mi az utolsó kívánságom. Így hát leülök Lex mellé úgy azért, hogy majdnem szembe legyek Lorna-val. Persze ez azt is okozta, hogy a tanárokhoz közelebb kerültem. Hanket kedveltem, ezzel nem volt gond. A probléma az volt, hogy Logan-től állandóan kirázott a hideg, ha a közelembe volt.
Mugurama el is kezdte szépen magyarázni a lánynak, hogy mit csinál az apja. Őszintén szerintem bárki, aki hallotta a lányt levágta a „Hank bácsi”-ból, hogy a lány pontosan tudja ki kicsoda és mit csinál, de nem szóltam közbe, elvégre lehet hogy tévedek és mégse tudta. A bemutatkozás viszont nem volt hülyeség. Adam után én is felszólaltam, de nem álltam fel csak intetem neki egyet.
- Jake Hamilton. Ő pedig Lex. – Mutattam újjal Lexre. Mugarama aztán arról kezdte el faggatni a lányt, hogy az apja tanította-e. Ez is olyan információ, amit már elmondott nekünk egyszer.
- Engem sokkal jobban érdekelne, hogy ha egy másik világból jöttél (és ezt most nem sértésből kérdezem), akkor hogy hogy itt vagy? Úgy értem nem bolygatunk meg valami univerzális mittomén milyen törvényt azzal, hogy ebben a világban vagy?... Bár így belegondolva valószínűleg ez már, akkor megtörtént, mikor az idősebbik anyád és a húgod idekerültek… - Egy kicsit elmerengtem, hogy vajon nem-e volt, vagy lesz ennek egy nagyobb bajlós következmény, majd aztán észbe kapok és visszatértem a témára. - Szóval! Milyen a te világod? Az amelyikből jöttél?

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 29 Dec. 2011, 11:47

Biccentettem a japán fiúnak, Mugurama, legalább már az ő nevét tudtam. Meglepetten néztem apára, hogy ő tanár lett volna?! Ezt egy kicsit nehéz volt megemészteni, bár lehet, hogy csak azért, mert otthon soha sem kerültünk olyan helyzetbe, hogy mindez megtörténhessen.
- Remélem azért Bosszú Angyal is maradt a többiekkel, Kane bácsival, Balti bácsival, azt hiszem itt még Miller ezredes is az volt, amikor a szüleink eltűntek.
Kislányos vigyort eresztettem meg a fiú felé. Ha tudnád pubi, hogy csak azért vagyok olyan, amilyen, mert az északi boszorkánk mágia alatt tartotta a teljes kolóniát, hogy kiképezzenek minket Thanos és Vérontó ellen.
- Annyira nem vagyok jó, hogy a skrullok ne robbantassanak fel, vagy Magneto orvgyilkosa ne süttessen meg áramon az egyik csapattársunkkal – vontam meg a vállam. – Bár meg kell hagyni, hogy Thanos-t és Vérontót megöltük… de bármit is tudok, azaz ő érdeme, meg Kapitányé.
Néztem egy pillanatra apámra. Nálunk nem tanított olyan sok mindenkit, csak engem tanított, bár ott az egyezmény miatt ők nem is harcolhattak. A teleportálósra néztem, szóval ő is időutazó, anyát megáldotta velünk a sors. Két anya említésére újra elvigyorodtam.
- Belőle soha sem elég – nevettem fel. – Láttunk elég furcsaságot, hogy ne legyen furcsa… csak az talán, hogy anya itt alig idősebb nálam.
A kérdés, hogy miként vagyok itt.
- Ez egyszerű pubi – mondtam, mintha természetes lenne. – Zack bácsi küldött minket, hogy öljük meg az egyik másik világbeli énjét, Fájdalmat. Nem hiszem, hogy bármi gond lenne, mi sem abban a világban születtünk, ahol most élünk. Annak idején a szüleink ott ragadtak egy másik dimenzióban… aztán 25 évvel később jutottak csak haza és akkor mi is mentünk. Más… épp teljes világra szóló háború van. Magneto megfertőzte a teljes lakosságot és a Föld minden embere mutáns lett, akiket képes irányítani. Az X-men és mi a Bosszú Angyalok pedig próbáljuk megállítani. És ez milyen? Még mindig van köd New York körül?

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adam Taylor Csüt. 29 Dec. 2011, 12:35

Mugurama hallgatja a beszélgetőket. A lány említi a bosszú angyalokat. A világ egyik legjobb hőscsapatát. Ő maga nem nagyon tud róluk semmit. Csak azt, hogy van pár tagjuk. Viszont mintha hallott volna valamit arról, hogy Logan és Serena Davidson az öregebbik is tag.
- Logan tagja az angyaloknak. - feleli neki. Közben gondolkodik a válaszon. - Megküzdöttél vérontóval. Mégis itt vagy és élsz. Nagyon jól tudsz csendben maradni is. Túléltél egy találkozást amit nem sokan mondhatnak el magukról. - mondja a fiú miközben ismét a tűzbe bámul. Örülne neki ha ő is úgy gyógyulna ahogy a lány. Sokkal jobban mint annak amit birtokol. A saját képessége szinte haszontalan. Alig pár szikrát tud létrehozni. Nem volt elég erős akkor sem amikor a családja meghalt. Dühösen mered a tűzbe. Nem fogja elmondani nekik. A tanárok úgyis tudják honnan jött és ki ő. A többieknek pedig nem kell tudniuk. Csillával kapcsolatban is bizonytalan. Vajon miért tetszik neki a lány. Nem tudja biztosan. Emlékszik, hogy akkor is tetszett neki amikor Sweety tanárnő segített neki. Nem igazán tudja, hogy mégis miért ment megint oda a lányhoz. Kétségek gyötörték és harag emésztette. Ez kívülről is látszott rajta. Elgondolkodott vajon valaha elég erős lesz-e, hogy bosszút álljon.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Pént. 30 Dec. 2011, 03:13

Amikor Jake bemutatja, Lex megejt egy illedelmes biccentést Lorna felé, majd igazából jobb híján nézelődik tovább, és hallgatja a többiek beszélgetését. Muguramát végig hallgatva, kénytelen kissé kellemetlenül megvakarni a tarkóját, mert bár semmi köze hozzá, ez a pár mondata most valahogy eléggé negatívan érintette.
~ Ez most vagy nagyon nyalizik... Vagy nagyon féltékeny. ~ Gondolkodás közben egyenesen a japán srácot bámulja, majd beugrik neki egy dolog, amit igazából szeretne meg érdeklődni a lánytól... Igaz beugrik neki több is, de most ezt látja a legfontosabbnak. Elő kapja hát ismételten a jól megszokott felszerelését, papír és íróeszköz, és nagyjából egy fél perc múlva már nyújtja is lornának a papírt.
" Nos, azt mondtad korábban, hogy az egész erdő bűzlik a szagunktól... Komolyan ennyire büdösek vagyunk, vagy neked van csak ennyire jó szaglásod? " Komolyan érdekli a dolog, hiszen ha egy hölgyet meg akarna hódítani például, akkor nem lehet büdös, hacsak nem egy kemény túlélő túra után fut össze az illetékes hölgyel, koszosan, sárosan, vagy csak vizesen.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 30 Dec. 2011, 14:09

Semmilyen szuperképesség nem kellett, hogy rájöjjek a pubi féltékeny arra, hogy miket értem el és mire vagyok képes. Ha abban a világban élt volna, ahol én, akkor tudhatná, hogy ezerszer cseréltem volna el azt az életet egy másikra. Valahol, ahol nem néztem volna végig a társaim halálát, és a szerelmemét.
- Jah a következő remek az, hogy utána betuszkoltak pszichiáterhez, hogy túljussak a fájdalom okozta sokkokon – mordultam fel. – Inkább lett volna nyugodt életem, mintsem az, amiben részem volt.
Vérontót meg anya is túlélte, nem is egyszer, pedig ő aztán nem volt az a harcos típus. Sőt! Életében az összes erőszak, miben része volt az is csak a Jackie bácsinak kiosztott pofonok voltak. Semmi más.
- Nem, tévedsz pubi – morogtam. – A szerencsém az, hogy olyan családom van, amilyen és azok a barátaim, akik. Már, aki még él. A harci sikerek mit sem érnek… az a fontos, hogy a családom és a barátaim velem vannak. Más nem, őket kell megbecsülni. Anya ezt megtanította és amióta eljöttünk a Csatabolygóról ez egyre fontosabb.
Meglepetten vettem át egy papírt Lex-től, ránéztem, egy kérdés. Ezek szerint nem tudott beszélni? Ó, igen, ezt sokszor nem értik meg, hogy mire célzom.
- Más az illatotok – most így fogalmaztam. – mint az erdőnek. Emberek vagytok, emberszagotok van. És bennetek volt feszültség, és némi félelem, amit még normális emberi orral is lehet érezni. Ami azt illeti olyan szaglásom van, mint apának, mint egy vadállatnak. A városi forgalomban nem épp a legkellemesebb. Egyébként még egy nőt egy gyerekkel, egy kutyát két gyerekkel éreztem még az erődben. Ott az egyik ismerős volt, mintha Namor lett volna… szóval nem veletek, egyáltalán nem veletek van a baj és amúgy is apát követtem, őt bármikor felismerem, főleg, ha ennyire frissek a nyomai.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 30 Dec. 2011, 14:26

Mugurama Lornára néz. Érti, hogy miről beszél. Neki sem lehetett könnyű élete.
- Sajnálom. Én nem úgy értettem. - mondja csendesen, majd szomorúan a tűzbe néz. - Nekem senkim sincs. - morogja nagyon halkan az orra alatt. A lánynak még van családja barátai. Neki senkije nincs. Talán Csilla, de a lány is idegen. Alig ismerik egymást és ki tudja mi lesz velük. Kedveli a lányt, de nem tudja vajon ő mit érez. Könnyen lehet, hogy neki ez csak múló románc. Ő ezt nem tudja nem érti. Nem biztos semmi sem. Gondolataiba merülve figyeli a tüzet aztán elgondolkodik a szagos dolgon. A lány válasza érdekes. Egyszer talán ő is megtanulja észrevenni ezeket a jeleket. Ártani nem ártana úgy gondolja.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Szer. 04 Jan. 2012, 16:08

Kissé lehangok Lorna és Mugurama beszélgetése, mindketten olyan dolgokat éltek át amely igencsak megviseli az embert lelkileg, legalább is ha van szíve, és nem egy érzéketlen semmirekellő. Végig nézek a velünk lévő felnőtteken, alaposabban szemügyre veszem őket, bár főleg a kék szőrmókot, ő érdekesebbnek tűnik mint a mogorva iszogató alak akit Lorna az apjának mond. Nem tudom mire lehet képes a kékség, bár a termetéből ítélve nem kevés erő lehet benne, plussz mivel képes volt úgy lelépni előlünk, a szemünk elől... Hogy senkinek sem tűnt fel, valószínűleg ő is elég csendesen tud közlekedni az erdőben, pont mint a másik. A másik ami egyértelmű, hogy meglehetősen intelligens, tud főzni, és ért a biológiához, azt hiszem később szívesen megismerkednék vele jobban, biztos sok érdekes dolgot tudna mondani, mesélni, és tanítani is. Most jönne az a rész, amikor jobban szemügyre veszem azt az alakot aki eddig nagyrészt vadászott ránk... Igazából azt hiszem hogy még csak a nevét vagy becenevét se tudom, de igaz a kéknek sem, bemutatkozásra nem igazán került sor, majd talán valamikor máskor. Az egyetlen dolog ami eltereli róla a figyelmem az nem mást mint Lorna, ahogyan a szagokról magyaráz. Kissé elgondolkodok, majd újabb papirra vetem a gondolataim.
" Lenyűgöző. S a félelemnek/feszültségnek milyen szaga van? Lehet valamihez hasonlítani? " A kérdés azért szól mert ha jól értettem abból amit mondott, akár én is érezhetem, és hát ki tudja hogy mikor jön jól egy ilyen "tudás". Arra hogy a szaglása olyan mint egy vadállatnak, sok dolog eszembe jut, például hogy osonni is olyan jól tud, és persze...
~ Vajon mi mást csinálhat úgy mint egy vadállat?... Hmm...Óh ugyan, gondolj valami másra, esélytelen, ne feledd hogy másik világból jött, és hogy a jó nők mindig foglaltak. ~ Rövid elmélkedés magamnak, és igyekszem is ezután lezártnak tekinteni ezt a rövid ötletet, bár mit ne mondjak, abszolult nem olyan mint amilyennek elsőre gondoltam, sőt igazából eléggé szimpatikus.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 04 Jan. 2012, 16:33

A fiúra néztem a szavai után, a dolgok jó oldala, neki már nem volt mit vesztenie, nekem pedig még nagyon is.
- Sajnálom pubi – mondtam.
Újra átvettem a papírt Lex-től, jó kérdés, hogy miként magyarázzam el azt, ami nekem teljesen természetes, míg neki nem. És még, akkor hasonlítgatnom is kellene valamihez. Pedig a szagok túl komplexek és túl összetettek voltak, sőt, akkor még mondtam volna, hogy érzem azt, hogy mind a hárman vonzónak találnak? Ha kimondom, apa leszedi a fejüket érte. De minden bizonnyal ő maga is érzi, ahogyan anya zavarát is, amit nem lehetett még szemmel sem nem észrevenni.
- Hasonlít az izzadtsághoz, csak intenzívebb és töményebb – mondtam. – De bármi mást is ki lehet szagolni, például a hazugságot, az örömöt, jó kedvet. És még azt is, hogy mind a hárman vonzónak találtok, főleg Jake és te – vigyorodtam el, majd elkomorodtam. – És ismerve a velem egykorú fiúkat… nem nincs senkim. A fiúm meghalt… utána meg ő lett az új Szellemlovas és Mephisto kiszedte az emlékeit kettőnkről. Így egyedül maradtam, a jó oldala az, hogy él…
Mondtam, bár még magamnak sem voltam túl meggyőző, nemhogy másoknak.
- De kérdést nem kaptam a kérdésemre. Van még köd New York felett? – érdeklődtem. – És itt milyen az élet?

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 04 Jan. 2012, 17:20

Mugurama a lányra pillant a sajnálkozásra. Gyorsan rendezni próbálja vonásait. Aztán mérgelődik magában. Azután ismét a lányra néz amikor a szagokról beszél. Amit mond a fiút nem lepi meg. A szagok és a többi. Tanult róla, hogy rengeteg élőlény bocsájt ki szagokat kommunikációként miért pont az ember lenne más. A fiú a lány kérdésére picit értetlenül néz.
- A köd másfél évig volt itt. Galactus második érkezésekor tűnt el valamiért. - feleli közben az életen gondolkodik. - Attól eltekintve, hogy most volt egy fura vihar amit nem láttam mégsem éreztem semmi különös. Az élet errefelé egészen békés. A hőscsapatok megvédik a világot az emberek élik életüket és néha meghalnak. A legtöbb ember viszont viszonylagos békében élheti le az életét. Nálatok milyen az élet?- kérdezi végül elgondolkodva. Ez a valóság. A legtöbb embernek a szörnyűségek csak álmok. Egyedül a Bukás nevű katasztrófa okozott gondot.

A hozzászólást Adam Taylor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 04 Jan. 2012, 17:54-kor.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Jan. 2012, 17:37

Öööö... a Ködről mindenki tud, csak 1,5 évig zárta el fullosan New Yorkot a külvilágtól a Bukás után. Nincs olyan ember a Földön, aki ne hallott volna róla... meg arról, hogy Galactus 2. elűzésekor omlott össze.

Belleplain turistaút - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Reptile Szer. 04 Jan. 2012, 17:45

// Most tűnik fel, hogy E/3-as írás stílusból sikeresen átváltottam E/1-be, emiatt elnézést, szeretném így folytatni ha már így alakult, valamint a lentebb felsorolt dolgok, remélem csak olyanok ami köztudott, ha van közte valami ami nem az akkor szóljatok, javítom. //

Érdeklődve és nyugodtan hallgatom a lányt.
~ Hát, tömény izzadtság szag, majd megpróbálom... ~ Ez az előbb említett nyugodtság azonban nem tart sokáig, egészen pontosan akkor ér véget amikor a felsorolás végére ér. Kicsit megáll bennem az ütő, lesütöm a tekintetem egy kissé és megvakargatom a tarkóm. Alap esetben az embernek van ideje lelkileg felkészülni és adni a "lazát", ez most azonban egy eléggé szokatlan, és így már egy picit kellemetlen helyzet is. Igyekszem nem igazán kimutatni, de eléggé zavarba jöttem, és már valószínűleg erről is tudomást szerzett, ugyan úgy ahogy az apja is feltételezem, ami még egy kicsit rá tesz a dolgokra. Próbálok pár lassú lélegzetvételt megejteni miközben ismét írásba kezdek, nagyrészt sikerül is, és mint mindig, most is lentebb tornázza kicsit a pulzusom. Be kell látnom, ez elől a lány elől nem igazán lehet elrejteni az érzelmeket, így fölösleges is ezen próbálkoznom.
" Köszönöm. " Ennyi díszeleg rajta, vagyis a felső felén, az alsón, pedig már egy teljesen más téma.
" Nos, általában elég békés errefelé az élet, ahogy Mugurama is mondta, általában nem szokott nagyon nagy felfordulás lenni, a köd... Ha jól emlékszem két éve összeomlott, miután Galactust elűzték, valamit Magneto halála után a testvériségről sem lehetett igazán hallani semmit. Szóval tényleg békés, ha leszámítjuk hogy atlantiszi terroristák fenyegetőznek világpusztítással, de a környéken igazából semmi veszélyes nincs. " Ez áll a cetlin, és remélem hogy az utolsó résszel nem tévedtem.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.