Belleplain turistaút

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Belleplain turistaút - Page 4 Empty Re: Belleplain turistaút

Témanyitás by Steven Kedd 10 Jan. 2012, 18:48

- Értem, szóval csak egy átlagos nap. – Válaszoltam Bestiának, miközben néztem Logan-t, ahogy elmegy aludni. Igaz nem ismerem régóta, de még sose láttam ilyennek. Még egy kis ideig néztem a tüzet majd miután Adam befejezte a gyakorlást, vele együtt én is visszamentem a sátorhoz majd lefeküdtem aludni. Ezúttal szerencsére sikerült is.

- Áááááhhh! – Kiáltottam fel, mikor megkaptam a hidegzuhanyt. – Ez nem csak szívás, ez már egyenesen… - Próbálok válaszolni, miközben visszafogom magam, nehogy átmenjek az Elődök földjére, de ekkor látom hogy Adam készül szikrákat vetni ami egy ilyen nedves környezetben nem túl jó ötlet, így inkább hagyom hogy átmenjek a másik síkra még mielőtt elérnének a szikrák. Szerencsére a korai ébresztésnek meg van az az előnye, hogy még elég sötét van. Ha ez sikerült még az előtt, hogy halálra rázna az áram, akkor gyorsan körbenézek, hogy felmérjem a lehetőségeket.
~Kétlem hogy ha én is megtámadnám bármire is mennék ellene, úgy hogy még azt se tudom, hogy mik a gyengéi ha egyáltalán vannak. Ám van itt valaki, aki harcolt már ellene, épp eleget ahhoz, hogy ismerje őket.~ A fa ágon Lorna mellett egy másik faágon próbálok megjelenni, lehetőleg úgy hogy ne szakadjon le az ág.
- A harc első törvénye tudtom szerint, hogy ki kell ismerni az ellenfelet. Nálad jobban senki nem ismerheti a harci stílusát. Hol vannak a gyengepontja? – Kérdezem a lányt, de közben folyamatosan Logan-t nézem, valamint Lex-t és Mugurama-t. Reménykedem benne, hogy elég ideig fel tudják tartani amíg én kitalálok valamit.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Morsus Kedd 10 Jan. 2012, 20:21

Lex öklét Logan elkapja, de ekkor vakítja őt meg a japán fiú. A mutáns azonnal megfogja a fiú alkarját és felkapva hozzávágja őt a rúgni készülő Muguramához. A mutáns a szemét törli és meghallja a teleportáló szavait a fán így egyetlen hatalmas rúgst ad a fának, aminek ága el is törik Raziel alatt. A mutáns komoran néz a földön fekvő duóra.
- Lex, ne törj előre, koncentrálj, a te eszeddel hasznosabb tudsz lenni. Kölyök te még mindig nem vagy egy elcseszett harcművész szóval ne próbálj jobb lenni, mint vagy, csak használd, amire képes vagy.
Tanácsolja a tanár.

- Szóval ilyen, ha tanít. Érdekes.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 10 Jan. 2012, 20:30

Ahogyan valaki megjelent mögöttem ösztönösen nyúltam hátra a karommal, de a karmaim már nem jelentek meg, csak a kezem állt meg Raziel nyakánál. Felmordultam, ha nem látom eltűnni, ezzel akár meg is ölhettem volna. Amíg ránéztem lent azok ketten már földre kerültek és Jake is a földre került annak hála, hogy apa belerúgott a fába és letört az ág.
- Ezzel ölted meg a társaidat pubi! – mondtam Jake-nek. – Ha éles harcban vagy, soha, de soha sem hagyod őket hátra! És ne várd, hogy segítsek a csatatéren sem lesz senki, aki az ellenfeled gyengepontjait kezdi sorolni! – morogtam.
Kissé oldalra biccentett fejjel néztem a földön fekvő duóra, még mindig nem jósoltam nekik, pedig még nem is volt túl kemény velük szemben. Majd ha tényleg bele fog jönni az egészbe, akkor lesz csúnya vége a dolgoknak odalent. Még ha vak, akkor is tudja az érzékszerveit, a többit használni, hallás és szaglás. Még ezzel sem mentek túl sokra, illetve meg kellene tanulniuk teljesen összhangban dolgozni, ami meg átkozottul nehéz.
- Még csak bemelegít Hank bácsi, még csak bemelegít – mondtam és barátságosan paskoltam meg Bestia vállát. – Ha elkezd tanítani, rosszabb lesz!

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Belleplain turistaút - Page 4 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Reptile Kedd 10 Jan. 2012, 22:30

Nos, ennyit az alapos tervezésről, és a mindenre való felkészülésről, mert persze hogy az jött be amire nem számítottam. Az első ütésig jutok el, de az se teljesen, ám cserébe megragadja a karom és hozzávág az elektromos sráchoz. Kellemetlen dolog, tudtam hogy nem lesz egyszerű, de hogy ennyire könnyűszerrel leszereljen mindenkit... Kissé csalódottan nézek fel a szavaira, ám... Nem értem hogy mire is akar nekem itt kilyukadni, az előbb azt mondta, aki nem támad, az ellen használja a karmait, de ha megpróbálok támadni akkor ne törjek előre, hanem inkább használjam amire képes vagyok... Ez most fogós, nem igazán tudom hogy mihez kezdjek, de nem maradhatok a földön. Gondolkodás közben szép lassan, fokozatosan állok fel, majd ismételten felveszem a harci állást, és jobban szemügyre veszem a helyzetet. Szemtől szemben való támadás hasztalan, mivel láthatóan tapasztalt harcos, megkerülni se tudnám. Az egyetlen logikus lépésnek a csapatmunkát látom, és remélem hogy ezzel a többiek is így vannak, mert én nem igazán tudom őket tájékoztatni róla. Próbálom megfogadni a tanácsot, és a csapatot figyelve szinkronban mozogni a többiekkel, ám ezúttal nem fogok vakon neki rohanni, inkább próbálok megfontolt lépéseket tenni, figyelni a reakcióit, a mozdulatait, és alkalmazkodni a stílusához, úgymond gyengéket keresni.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Steven Kedd 10 Jan. 2012, 22:44

Mikor Logan megindult a fa felé, már készültem, hogy rá vessem magam. Gondoltam hogy valamit megpróbál, hogy le kerüljek a fáról, bár nem gondoltam volna, hogy képes úgy megrúgni a fatörzset, hogy pont az az ág törjön el, amin én voltam, így a vetődésből sokkalta inkább erőtlen esést sikerült produkálnom. Amint a földre kerültem halottam amit Lorna mondott nekem.
- Szóval, ha egy csatában ott lenne valaki, aki mindent tud az ellenfeledről, te inkább csak ott hagynád és egyenesen neki futnál anélkül, hogy megkérdezd mik a gyengéi?–Kérdeztem Lornától a költői kérdést. - Nem hagytam itt őket. Csupán próbáltam esélyt szerezni a győzelemre. - Mondtam tovább, miközben felálltam. Nem volt túl rózsás a helyzetünk. Lex és Mugurama is a földön feküdtek. Én egyedül egy normál emberrel se tudnék, elbánni nem hogy Logannel.
~Ha rúgok, akkor megfogja a lábam és hozzá vág Lex-hez, vagy Muguramahoz. Ha ütök, szintén lefog és hozzá vág valamihez. Bár akkor legalább meg tudom ragadni és akár magammal is vihetném az Elődök földjére.. Nem ez nem jó ötlet. Zaphire-t is épp hogy magammal tudtam hozni, Logan sokkal nagyobb darab. Szóval portálás kilőve.~ Mivel nincs túl sok időm, hogy kitaláljam mit csináljak megpróbálom az időt húzni. Fájni fog nagyon, de legalább addig is gondolkodhatok, amíg a földbe tapos. Logan felé indulok. Nem futva, de azért elég gyors léptekkel. Sajnos ökölharcban nem igazán jeleskedem, az én stílusom inkább a fegyverek, de megpróbálok bevinni Logannek egy jobb egyenest, majd amint megragadja a kezem (mert biztos vagyok benne, hogy elkapja), minden testsúlyomat áthelyezve a kezemre felugrok és bal lábammal rúgni próbálok fejmagasságban. Nem túl sportszerű ez tény és való, de ha teljes erővel hasba rúgnám, ő akkor se érezné azt meg, ez az egyetlen terület, amit talán ér valamit a rúgásom. Nem adok túl sok esélyt a mozdulatnak, bár itt nem is az az igazán fontos, hogy ez sikerüljön, sokkal inkább hogy a többiek közelébe kerüljek, hogy ne ordítozva beszéljünk meg egy lehetséges haditervet.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 11 Jan. 2012, 11:11

Mugurama eltalálja Logan szemét ami meglepi. Aztán mielőtt kihasználhatná a helyzetet. Lex landol rajta. A fiú egyetlen mozdulattal feláll, aztán Lex-re néz.
- Ketten csináljuk. Én megpróbálok kicsit puhítani rajta te üsd ki valahogy. Gyorsan csináld nem hinném, hogy kárt tudok tenni benne. - mondja a fiú, majd minden dühét és erejét beleadva elkezd villámot formázni. Most irányítani is próbálja a férfi mellkasa a cél. Megpróbálja a mellkas és hasfal izmait görcsbe rántani. Talán ez lelassítja a férfit annyira, hogy Lex megtámadhassa. A fiú számít rá, hogy az akció őt magát is kiüti. Ha talpon tud maradni akkor próbál ismét messzebbről előrelépésből gyors rúgásokkal támadni. Most már arra is figyel, nehogy hozzá vágjanak valakit.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 15 Jan. 2012, 19:19

Logan először a teleportáló öklét kapja el majd az érkező Arisawát rúgja meg. A fiú nem kap durvát, de ég így is elesik tőle. Raziel ekkor állon rúgja a mutánst és Lex csendes figyelésből szinte szinkronban egyszerre a társával rúgja fejbe az X-ment, aki elengedi a diákot és a föld ül. Felnéz az állát fogva.
- Na erről beszéltem. Arisawa ne a többiekre figyelj, hanem magadra. Ezért jöhet a kettes lecke: védekezés.
Mondja a mutáns a és szemei szinte fehérek lesznek.
- Védjétek meg Arisawát.
Parancsolja majd egy állati morgás mellett neki ront a két diáknak, hogy felöklelve őket a japán fiú után kapjon.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 15 Jan. 2012, 19:26

Felmordultam, tudott ez bármit is az éles harcról? Nem. A csapatmunka ezek között semmi sem volt. Én sem nagyon büszkélkedhettem abban, hogy nálunk lett volna, de ha Freyr nem volt jelen és nem tette tönkre a dolgokat, akkor még esélyünk is volt együtt dolgozni. Igaz nekünk ott volt Rachel, aki segített, itt meg láthatóan nem volt telepata a csapatban.
- Nem, de majd a telepata mondja, hogy mik a gyengék és ő közvetíti annak a gondolatait, aki tudja – mondtam. – Vagy az a személy irányítja a támadást. És nem, nem hagynám ott a többieket, tekintve, ha őket lelövik, vagy megtámadják belehalhatnak, én felállok. Tudod, létezik olyan, hogy csapatmunka pubi! És én jelenleg az ellenfeleteknek minősülök és nem a segítőtársatoknak.
A másik kettő legalább jól csinálja, de Mugurama, mintha kisebbségi komplexusban lenne és mindent ő akarna és a középpontban is lenni. Mintha Freyr-t látnám. A következő feladatnál elvigyorodtam, ez jó sport, persze most nem fogja használni a karmait, mert megölni nem akarja. Bár, akkor lehet, hogy nem lenne ennyire felelőtlen és komolyabban venné a dolgot.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 15 Jan. 2012, 22:07

Mugurama érzi ahogy állba rúgták. Elterült, esélye sem volt megcsinálni amit akart. A férfi piszkosul gyors. Amit mond már nem is hallja a tehetetlen düh elborítja az agyát. Hátra gurul a földön és talpra löki magát. A rúgástól kicsit szédül, de hátrál tovább. Minden erejét elkezdi összeszedni. Logan mellkasára koncentrál és hátrálás közben gyűjti az erejét. A testén szikrák pattognak. Aztán eldobja őket a cél ismét Logan mellkasa. Nem érdekli mi lesz a vége. Ha ezután egy hétig felkelni sem tud akkor is megsebesíti a tanárt. ha törik ha szakad. Csak arra figyel, hogy a társait lehetőleg ne bántsa.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Kedd 17 Jan. 2012, 21:55

~ Ez… ez… hihetetlen.~ Teljesen leblokkoltam a történtek miatt, hogy sikerült Lex-xel közösen a földhöz szögeznünk Logant. Aztán végül sikerült felfognom, hogy mi is történt.
- Háh. Királyok vagyunk. Csapj bele. Wúúúhúú – Nyújtom a kezemet Lex-nek miközben felálltam. Aztán az öröm nem tartott sokáig, tekintve hogy már is jött a következő feladat.
- Ezt megszívtuk. – Nyögtem ki végül mielőtt jött volna Logan, elsöprő erővel.
~Atyám, ennyi erővel egy száguldozó vonatott is megpróbálhatnánk megállítani. Azt talán még sikerülne is az által hogy valahogy kisiklatjuk. Hmm..~ Ahogy Logan nekem rontott hagytam, hogy ledöntsön a lábamról, de közben megragadtam a kezét mindkét kezemmel és ahogy a földre kerültem a lábaimat felhúztam, hogy hasba rúghassam és mereven tartsam is, aminek köszönhetően felbukjon bennem. Ha sikerül amit megint, csak kétlek tekintve elégé tapasztalt a vén róka, akkor a saját lendületétől hajtva kellene átbukfenceznie rajtam és orra esnie a földre. Reméltem, hogy Lex is valami hasonlóra készül és ketten együtt sikeresen elgáncsolhatjuk, elég időt hagyva Mugurama-nak a menekülésre, vagy épp egy erősebb villám létrehozására. Bár a test vezeti az áramot szal ez esetben mi is megsülnénk. Legjobb az lenne, ha egyszerűen Logan-t átvinném az Elődök Földjére, de megint csak nem lenne túl sok esély, hogy túléljem, vagy akár Mugurama-val is megtehetném, de akkor is esélyes, hogy elájulok, valamint amúgy is Hank megtiltotta.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Szer. 18 Jan. 2012, 21:22

Hát, ez jobban sikerül mint gondoltam, tényleg csak a csapatmunkára kellett építeni, és ahhoz képest hogy kb sehogy sem tudunk kommunikálni, ez meglehetősen jóra sikeredett. Logan a földön, mi pedig lepacsizunk Jakel, ám eztán az öröm valahogy elmúlik, mert a következő feladat hogy meg kéne védeni Muguramát, és máris tenni kéne valamit ez ügyben, mert ha nem reagálunk erre most azonnal, iszonyat gyorsan, akkor már késő lesz és csak kapkodhatjuk a fejünket hogy mi történt? Ahogy konkrétan nekem ront, próbálok egy amolyan élő falat képezni, tehát minél jobban lefékezni őt, de nem hiszem hogy erre sok esélyem lesz, ez csak egy amolyan kezdeti lassításnak szánom, eztán megpróbálom megragadni az egyik kezét, és konkrétan levágni magam a földre egy olyan mozdulattal, amelynek eredményeként átesik fölöttem szóval egy amolyan dobással próbálkozok. Egyéb értelmes lehetőséget nemigazán látok a dologban, ha gáncsolnék valószínűleg négykézláb fojtatná az utat.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 19 Jan. 2012, 22:31

//Előzmény: Belleplain tábor//

Nem tudom, hogy mennyit repültem, néhány percet szerencsére, mert gyors voltam így, amikor megérkeztem arra a helyre, ahol a többiek voltak. Még mindig remegett a kezem és a könnyeim is csípték a szemeimet, ez nem fordulhatott elő, egyszerűen nem lehetett igaz. Hogyan és miért? Az, hogy nem tudtam erre választ, az még inkább kétségbe ejtett. A nagy dolgokról volt tudomásom, így fel tudtam készülni rájuk lelkileg is, de ez?! Erről soha sem beszélt senki sem. Mi van, ha történt vele valami, Lady Doria-nak is szólni kellett volna, de először Logan, ő majd szól a többi angyalnak és megtalálják Zam-et. A levegőből már láttam, hogy odalent gyakoroltak a többiek, így közelebb repültem, és, hogy a lehető leggyorsabban véget vessek a csatának telekinetikus erőmmel egy robbanást okoztam közöttük. Nem kellett, hogy megsérüljön bárki, csak annyi, hogy ennek az ereje hátrébb lökje és a földre döntse őket. Idegesen levegő után kapkodva szállok le a földre végül.
- Logan, Hank bácsi! – mondtam kétségbeesve. – Vissza kell jönnötök a táborba! Sweety nénit megtámadta valaki és… és… Zam-et elrabolták! Ezt hagyta, vagy hagyták ott… ez kree, ezt még én is felismerem.
Ezzel átnyújtom a kree szerkezetet, valamelyikőjüknek.*
- Nem… nem tudom, hogy mi történt… - mondtam még mindig zavartan. – Ennek… ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Még nem tudja a SHIELD, sem Ko néni, ide jöttem egyből, mert a többieknek haza kellett menniük Kína miatt a Kúriába, csak mi maradtunk ott és egy felnőtt, meg Sweety néni.
Ekkor vettem észre a lányt is, aki még itt volt.
- Te ki vagy? – kérdeztem meglepetten.
- Ezt én is kérdezhetném pubi! – néztem a lányra. – Lorna Howlett, Serena és Logan lánya, alternatív jövő… Zam alatt a Vádlónk gyerekkori énjét érted?
- Stephanie Davidson… a féltestvéred – mondtam ki nehezen. – Nem Vádló, csak szeretne lenni, de Nova lesz… igen. Én nem tudtam, hogy mit tegyek, azért jöttem ide, a többieket beparancsoltam a házba és, hogy ne engedjenek be senkit, aki nem hozzánk tartozik.

Belleplain turistaút - Page 4 00120

*Ha Hank, vagy Logan aktiválja, akkor egy holokép van rajta, Ko még sötétkék hajjal és fiatalabbnak, mint manapság, katonai egyenruhában és egy fekete hajú férfi (igen itt még fekete) van a képen, a férfi átöleli a nőt és vonások és hasonlók tekintetében határozottan Zam apja.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Jan. 2012, 23:11

Logan kezeit elkapják mire a férfi felemeli azokat és a két diákot pontosan a japán fiúihoz vágja. A háromnak semmi baja nem lett csak gurulnak egyet a porban. A tanár már rontana rájuk amikor megérkezik Saphire.
- Az órának vége - mondja a fiúknak. - Saphire azonnal értesítsd az Angyalokat, főleg Millert, Rogerst és Kanet! Hank menj vissza a táborba és nézd meg, hogy mindenki más jól van-e! Lányok kísérjétek vissza a fiúkat!
Parancsolja Logan majd megfordulva elindul az erdőbe a kezében a szerkezettel.

- És te hová mész?
Rozsomák nem ad választ csak kipattannak a karmai "SNIKT" hangot adva.
- Ó.
Mondja meglepve Hank és ahogy Logan eltűnt a kék macskaember a lányokra néz.
- Minden rendben lesz ugye?
Remélve, hogy igent mondanak azonnal elrohan, pár méter urán fára ugorva majomként pattan egyikről a másikra.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 22 Jan. 2012, 17:33

Logan szavaira bólintottam, hogy szólok nekik. Még szerencse, hogy nekem is volt azonosítóm, kódom a SHIELD-nél, amivel egyből eltudtam Jon bácsit érni, jó pont, hogy valaki időutazó és még Angyalnak is felkérték. Figyeltem, ahogyan eltűnik az erdőben, majd Bestia felé fordultam a kérdés után. Kicsit még szétszórt voltam, erre nem voltam felkészülve és aggódtam Zam-ért, abba pedig belegondolni sem mertem nagyon, hogy Ko néni mit érezhet, ha megtudja.
- Minden rendben lesz Hank bácsi – mondtam. – Hamarosan mi is visszaérünk!
Ahogyan ő is eltűnt, akkor nyúltam a rádióhoz, ahogyan létrejött a kapcsolat egyből bele is kezdtem.
- Itt Stephanie Davidson, kódnév: Zaphire, azonosító – elhadartam az azonosítószámomat a központnak. – Logan parancsára hívom magukat, azonnal értesítsék Black Jacket, Amerika és Árny Kapitányt. Az X iskola táborában a Belleplain-i erdőben az egyik tanárt támadás érte, az elkövető valószínűsíthetően kree volt, és Nova fiát Zam-Relt elrabolták. A Bosszú Angyalainak azonnali beavatkozását kéri Logan erősítésként. Zaphire vége!
Még mindig remegtem az idegességtől, ahogyan a fiúkra néztem.
- Szedjétek össze a csomagotokat, remélem mindenkiben van annyi energia, hogy a táv nagy részét végigfussátok.

Szóval anyám lánya, kicsivel lehet fiatalabb, mint én. Apára néztem és bólintottam, hogy vigyem haza a kölyköket. Hank bácsinak is megnyugtató igennel bólintottam, hogy minden rendben lesz. Ezeket könnyedén lehet megvédeni, ha bármi történjék. Szívem szerint apát követtem volna, hogy segítsek neki megkeresni, nem szerettem hátsó sorban ülni és kellett volna valami idegesség levezetés azok után, hogy Bard is itt járt és hátha a nyomára bukkanhattam. És Zam pedig még elviselhető volt, szóval ennyivel tartoztam neki, ha nem másért, akkor Ko néni miatt is.
- Akár kétszer is – vigyorodtam el. – Ha valakit zavar a súly, az adja oda a saját sátrát és cipelem helyette.
Türelmetlenül néztem rájuk, hogy mikor is lesznek kész végre.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 22 Jan. 2012, 19:41

Mugurama éppen elkezd a társai alól kikászálódni amikor megkapja a parancsot. A fiú azonnal a sátorhoz rohan és gyorsan kiszedi és összeszedi a cuccait. Nincs nála túl sok dolog. A fiú a fakardot a táskához köti és amíg Jake pakol addig ő nekiáll felhúzni a vasakat. Aztán elkezdi szétszedni a sátrat. Olyan gyorsan csinálja ahogy tudja amikor végez el is csomagolja és a hátizsákjába teszi azt is. Aztán egyetlen mozdulattal felcsapja a hátára a zsákot és Lorna elé lép.
- Kész! - jelenti ki röviden és tömören. Amikor elindulnak próbálja tartani lépést a lánnyal és az ő nyomán halad tudván, hogy ő valószínűleg a legkönnyebb utat választja.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Reptile Vas. 22 Jan. 2012, 23:59

Oké, ez megint nem úgy sül el mint ahogy be lett tervezve, a megragadós és földhöz vágós dolgok úgy tűnik hogy nem működnek, túlságosan tapasztalt és erős ahhoz, hogy az ilyesmi működőképes technika legyen ellene... Egy újabb lecke a mai napra. Aminek annyira nem igazán örülök, az nem más, mint a kellemetlen repülés és a landolás Muguramán, de végül is itt most egy küzdelem folyik, ez pedig az egyik velejárója a dolognak. Készülnék a következő támadásra, de egy váratlan robbanás szakítja félbe az edzést, és feltűnt egy számomra ismeretlen hölgyemény is, bár lehet hogy már találkoznom kellett volna vele. Feltápászkodom a földről, és megbököm Jake vállait. Jobb szemöldökömet felvonva nézek rá, majd a szőke lányra bökök, csak finoman, nem bunkó módon, és enyhén szét tárom a karjaimat a fejemet csóválva, és remélem hogy ebből megérti hogy azt próbálom kifejezni: " Hát ez meg kicsoda?? ". Csak remélem hogy megérti, elég primitív és alap jelzéseket használok, amik egy átlagos párbeszédben is jelen lehetnek, és nem vagyok benne biztos hogy ismeri, de feltételezem hogy igen. A válasz után gyorsan magamra kapom a ruháimat, válogatás nélkül, túlságosan sietek ahhoz hogy válogassam hogy melyiket, valamint össze szedem a sátrat olyan gyorsan ahogy csak tudom, majd csatlakozok a többiekhez, és egy bólintással jelzem hogy készen állok a futásra. Közben már melegítem is a bokáimat, és konkrétan csak a rajtra várok.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Hétf. 23 Jan. 2012, 00:21

~Úgy tűnik eddig tartott a szerencsénk.~ Gondoltam miközben repültem Mugurama felé. Az ütközés nem volt túl kellemes, de legalább puhára estem. Szerencsém volt abban, hogy Logan nem engedte a fegyvereket, mert Mugurama fa kardja igen nagy fájdalmat tudott volna okozni. Már épp készülnék, hogy képességemet használva magammal vigyem a védencünket egyetlen megmaradt lehetőségként, mikor Zaphire mentő angyalként avatkozik közbe. Lex jelzet, hogy fogalma sincs róla ki mentette meg most az irhánkat, így hát be is mutattam neki, illetve mutattam volna.
- Ő? Ő itt Stephanie Davidson, más néven Zaphire, és ő az akinek köszönhetjük hogy ma nem törött csontokkal… - Aztán elakadt a mondat közben. Hallgattam amit Zaphire mondott, de ami fontosabb volt, halottam azt is hogy mennyire ki volt akadva. Végül is nem csodálkozom rajta, elvégre Zam-t nagyon szerette.
- Majd később megbeszéljük, siessünk. – Mondtam végül Lex-nek, majd rohantam is a sátorhoz összeszedni a cuccomat. Szerencsére nem igazán pakoltam szét, így csak a háló zsákot kellett vissza tuszkolni a helyére. Mugurama-ra bíztam a sátrat, bár miután összepakoltam segítettem neki, azt is lebontani.
- Az Elődök földjén gyorsabban haladok, akár a plusz súllyal is, ha gondoljátok, mehetek ott még valaki táskájával a kezemben és akkor a táborban találkozhatunk. – Ha a lányok rá bólintanak, akkor Lex-től vagy Muguramatól átveszem az egyik táskát és azzal a kezemben megyek be az erdőbe, ahol még elég sötét van, hogy át mehessek a másik világba, majd indulok meg egyenesen a tábor felé. Ha viszont nemet mondanak, nem ellenkezem, egyszerűen csak besorolok a többiekhez, és csak a saját táskámmal indulok meg a többiek után.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 23 Jan. 2012, 10:55

Kissé türelmetlenül néztem, hogyan szedik össze a holmijukat, repülve mennyivel gyorsabb lenne… Jake szavaira rezzentem össze.
- Felejtsd el! – mondtam Jake-re nézve. – Egy, túl világos van már, kettő a mi dolgunk visszavinni titeket és nem kérek abból, hogy James… Logan engem vesz elő, mert hagytam, hogy egyedül kóricálj.
A repülés, nem volt összesen egy tonna súlyuk, így akár még Bestia előtt is megérkezhetünk. Igaz nagyon ki fogok fáradni, de legalább hamar ott leszünk.
- Remélem senkinek sincs kifogása a repülés ellen – mondtam. – Álljatok egy kicsit közelebb egymáshoz.
Ha volt is, akkor sem nagyon érdekelt most. Koncentrálni kezdtem és egy gömbpajzsot generáltam köréjük, így egyben egyszerűbb lesz a súlyukat emelni, mintha külön-külön tenném. Amint ez kész volt a pajzsot kezdtem telekinetikával lebegtetni, fel a fák fölé és szálltam fel én is velük a levegőbe. Ha felértünk, akkor majd indulhatunk is.

Morogva igaz, de közelebb mentem a többiekhez. Itt jó lett volna a mutatvány, amit apa is használt párszor, hogy elhajíttatni magát, az most meglehetősen gyors lett volna, révén nem vagyunk olyan messze és egy hulk valóban eldob odáig. Más kérdés, hogy ezek a kölykök belehalnak a landolásba. Szóval telekinetika, konstatáltam, amikor a levegőbe kezdtünk emelkedni. Volt már kellemetlenebb élményem is, így próbáltam nyugton maradni, hogy ne ejtsen le véletlenül sem. Rossz, amikor a csontjaid kezdenek összeforrni a törések után. Ezek szerint ő is az apja képességét örökölte, anyáét pedig mindeddig senki, majd talán Jack.
- Csak így elveszed a futkározás örömét tőlünk pubi. A bemelegítés nem ártana, ha megyünk Zam-et keresni később.

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Reptile Hétf. 23 Jan. 2012, 20:02

Menetfelszerelés kész, a cuccaim a hátamon, sátor összecsomagolva a bal hónom alatt, bot pedig a jobb kezemben szorongatva, rajtra készen! Már csak a tapsot, vagy füttyentést, esetleg dörrenést, vagy egyáltalán valami parancsszót várok az indulásra, ami azonban... Úgy tűnik hogy elmarad. A fehér hajú hölgy ugyanis kitalálja, hogy ő maga szállít minket, mert úgy gyorsabb...
~ Gondolom nem lehet ellenvetésem. ~ Nem tetszik a dolog, kéne a reggeli normális bemelegítés, a harc eddig nem volt túlságosan kimerítő, így belegondolva alig kezdtünk bele, és ez a futás legalább felpezsdített volna. Én megértem, hogy elraboltak valakit, de... Ó na mindegy, bár nem hiszem hogy bármit is tehetünk érte, de végül is ez így van rendjén, bár ilyen szituációba még nem kerültem, de egyértelműen minél gyorsabb, annál jobb a közösségnek, és gondolom annál több esély van rá, hogy még a közelben rá akadjunk... Vagy akadjanak az illetőre, bár szerintem már így is bottal üthetik a nyomát, és miért okoskodok most ennyit magamban?

Reptile
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Steven Szer. 25 Jan. 2012, 22:05

Zaphire végül nemet mond, bár az indoklását nem tartottam túlságosan erősnek. Az erdőben még bőven elég sötét lehetett volna, hogy átjussak és ami odaát eltud kapni, attól ideát ő se tudna megvédeni. Mindazonáltal nem vitatkoztam vele. Oda álltam Lex és Lorna közé majd vártam. Elégé furcsa érzés volt mikor felemelkedtünk a Zaphire által. Így már érthető, hogy miért nem akarta, hogy magam menjek az erőmet használva. Lehet hogy biztonságos lett volna, de nem olyan gyors mint így. Mindazonáltal élvezetes volt a valódi világban repülni, mindenféle segédeszköz nélkül. Leszámítva persze Zaphire-t.
- Most úgy is az időn van inkább a hangsúly nem? – Kérdeztem Lorna-tól. Zaphire-t nem mertem megszólítani, ő most túl ideges. Lorna sem tűnt teljesen nyugotnak, de ő valamivel jobban kezelte a helyzetet.

James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Csüt. 26 Jan. 2012, 08:12

Mugurama mérgelődve lép közelebb. Az előbb még futni akartak. Csak úgy magától nem szeret repülni. A fiú érzi az emelkedést és ösztönösen kap Lorna és Zaphire felé. A fiún látszik az a ritka alkalo, hogy ténylegesen fél egy kicsit. Lenéz a földre és elgondolkodik mi történne, ha Zaphire elejtené őket. Aztán végül csak nézi a két lány és nem szólal meg. Várja mg a táborba érnek. Látta a szánalmasnál gyengébb harci teljesítményt aminél sokkal többet várt magától. Nem akarta elhinni, hogy csak ennyire majd tíz évnyi kemény képzés után. A fiú nem igazán értette, hogyan maradhatott talpon a tanár miután a szemét érte az ereje. Átlag embereknek elég szinte egy kis áramütés és máris harcképtelenek lesznek. Őt telibe találta és mégsem. Talán azért mert gyorsan gyógyul. Ha lehetősége lesz megkérdezi.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 26 Jan. 2012, 10:30

Zaphire-nak hála mindenki a levegőbe emelkedett, ha nagyon tapogatóztak, akkor maguk körül érezhették az energiagömböt, amiben voltak igazából és ez tartotta őket levegőben. Ahogyan biztosan lebegett a négyes a lány elindult velük repülve a felhők felett. Igaz közel sem repült olyan gyorsan, mint amire képes volt, most a társaság biztonsága volt a fontosabb, de még így is jócskán gyorsabban haladt mindenki, mintha a futást választotta volna. Gyalog a távolság jó pár óra volt, de most alig negyedóra után feltűnt a láthatáron a tábor és a közepén levő faház. Még az oda út is teljesen zökkenőmentes volt, ahogyan a földre érkezés is, a gömb a ház előtt ért le a földre, ahol aztán megszűnt, így lehet, hogy a négyes a földön kötött ki ennek következtében, mert az, hogy a gömbben álltak volna, ahhoz igencsak magas fokú egyensúly érzék kellett volna közel 100km/óra repülés mellett, még ha a szelet nem is érezték a gömbnek hála. Ahogyan a telekinetikus pajzs szertefoszlott Zaphire is leereszkedett a földre és zihálva, szinte teljesen kimerülten rogyott térdre.

//Folytatás: Belleplain tábor//

Belleplain turistaút - Page 4 00120

És ha már itt tartunk, szeretnélek Steven megkérni, hogy ne kötekedj a KM-mel. Még ha ne adjisten is sötétben keltett fel Logan, amit kétlek… fél óra telt el játéktechnikailag az ébredésetek óta. A képességed ez: „Ha teljes sötétségben van, akkor képes egy pillanat alatt átutazni az Elődök Földjére.”
Hol találtál volna reggel egy lombok nélküli erdőben erre megfelelő helyet? A képességed nem fejlődött, hogy félhomályban, vagy világosabb helyen tudj közlekedni. Ha azt mondtam, hogy nincs ilyen hely az erdőben, nem viccből mondtam a KM reagban, hogy nincs ilyen hely, hanem, mert nincs! Köszönöm!

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.