Európai Országok Nagykövetsége

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 03 Ápr. 2014, 10:17

Résztvevők: Danny Long, Ulysses J. Forge / Aegis, Jerome Masamba, Dr. Zield Jones, Gina Sign / Jinx, Maximilian Evans / Max és Tariq Kudrjawizki
Következő körváltás: 2014. április 7. (hétfő)

A teremben levőknek esélye sem volt arra, hogy meneküljenek, annak ellenére, hogy kint lövés volt, még mindig rájuk fogva tartották a fegyvereket. Nem zavarta meg azokat, hogy mi megy kint. Látták, hogy jó néhány prototípust már összepakoltak és több ügynök tűnt el velük egy-egy villanás után valahova teleport technológiával. Utoljára az AIM időben láthattak ennyire könnyedén menő módot minderre.
Odakint a főcsarnokban a harc tovább folytatódott. Ahogyan a csapat figyelte, hátulról nem érkezett erősítés már, odakintről lövések hallatszottak, ha kinéztek az ablakon, nehogy onnan érkezzen valami ellenük, akkor láthatták, hogy Stark is harcolt és lefoglalt jó fél tucat Hydra katonát odakint. A jól irányzott támadásoknak és összmunkának hála legalább két perc kellett a Max, Tariq, Aegis és Jerome négyesnek ahhoz, hogy a kinti főcsarnokot megtudják tisztítani, fedezékről fedezékre haladva, egy igencsak nagy harc árán, de végül sikerült megtenniük. Hátulról továbbra sem érkezett már senki sem meg, úgy tűnt, hogy kezdenek elfogyni a Hydra emberei. Goran és Phoenix is szabadok lettek, noha mind a ketten eszméletlenek és sérültek voltak, egy-két golyó őket is eltalálta. Már csak az a helység maradt hátra, amelyikben a prototípusok voltak tartva. Ha a csapat elindul arra, akkor eltudtak érni a bejáratig. Odabent újabb két tucat Hydra ügynök volt, három tússzal, súlyosan sérült Zield, Jinx és Danny voltak azok. Az ügynökök a prototípusokat pakolták össze és már nagyon sokat eltűntettek a teremből. A terem még mindig hatalmas volt, legalább hetven méter hosszú, negyven méter széles, és néhány asztalon kívül nem volt benne fedezék. A három túsz mellett egy korábban még nem látott páncélos Hydra ügynök is állt.
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 741439-sw_02_17


//Egyébként Danny, Jinx és Zield nem látszódtak még a kör végéig, ők bent vannak ott, ahol a kiállítás van és nem az előcsarnokban, ahol a kintiek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 03 Ápr. 2014, 15:20

Látva, hogy csak teszik a dolgukat, nem törődve a kinti eseményekkel, a lövésekkel, a doktornak egyre inkább az volt az érzése, hogy a Hydra-katonák mind agymosottak, klónozott emberek, akik inkább programozott robotokra hasonlítanak. Elgondolkozott ennek a genetikáján és a technikáján, ami rendkívül fejlett kellett, hogy legyen. Ahogy az AIM technológiája is az volt, amire ezek kísértetiesen hasonlítottak. Képességblokkolás, teleport, klónozás. És ezek is a mutánsok ellen voltak. A történelem megismételte önmagát vagy épp az AIM nem szűnt meg, csak nyalogatta a sebeit, gondolta, ahogy a combját szorongatta, hogy a seben enyhítsen.
Nem látta értelmét, hogy ezekhez beszéljen. Az előbb sem érdekelte őket, csak kikapcsolták a rendszert, rájuk pedig lőttek. A fegyvert pedig most is rajtuk tartották. Nem volt mit tenni, mint nyugton maradni és megvárni, hogy az erősítés tegyen valamit. Zield azért készen állt, hogy ha kell, el tudjon ugrani egy támadás elől. Ha ilyen nem érkezett, akkor viszont csak várt. Azt pedig meggondolja majd, mikor megy legközelebb ilyen nagy létszámú nyilvános eseményre...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Kira Sign Pént. 04 Ápr. 2014, 20:42

Esély a fedezékbe vonulásra, nem igen volt, lévén, még mindíg fegyvert tartottak felénk, annak ellenére, hogy kint puskák dörrentek. Mintha nagy ívben lesz@rták volna, hogy mi is folyik odakint, vagy hogy esetleg legyilkolják odakint a társaikat. Mint az oroszok, nem számított nekik az emberveszteség, ez nem igazán náci taktikára vall.
Ahogy körbenézek meglátok egy ablakot, de nemcsak azt, hanem az is megragadta a figyelmemet amit azon keresztül látok. Már biztatnám hangosan Sztarkot, hogy húzzon be a rohadékoknak a nevemben is, de észreveszem magam és egy szót sem hallatok végül, csak állok, fülelek és figyelek. Pár perc elteltével néhány férfi nyit be a helyiségbe és szembesül, a három tússzal rendelkező sokszoros túlerővel.
Sejtettem, hogy itt harc lesz hamarosan így felkészültem rá, hogyha lövöldözni kezdenek akkor ha valaki nem szegez rám fegyvert akkor elugorjak, és fedezékbe vonuljak.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Sexymechanicbyparkleggy Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Girloffantasybymanofins Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 06 Ápr. 2014, 17:34

A szakirodalmi javítást előbb vártam már, de csak most kapom készhez, a szimbolikus névjegykártyával együtt. Talán csak a helyzet abszurditása adja a mosolyt arcomra. A hang nem tetszik, de üzenete átjön, erő nélkül én sem vagyok akkora arc a partin.
- Mindig kell valaki, aki a hátsó sorban alszik.
Az ajánlat jó, de én már rég lemondtam róla, a fegyverek nem az én terepem, átengedem másnak. Hátulról jön a felmentősereg, és két perc alatt szét is pakoljuk a zöld-sárgák sorait. Győzelem édes ízével a számban nyomulok előre. Óvatosan belesek a másik terembe, oldalról a faltól. Dannyt meglátva erősebben szorítom meg a puska markolatát. A szemetek rendesen elkapták. Szemem a fejesen tartom, mialatt fejben összeteszem a tervemet. Egyszerű, de hatásos, főszerepet kap benne az AIM blokkolás is. Várok az eligazításra, de csak nem jön, szóval magamhoz veszem a kezdeményezést.
- Ha lekapcsoljuk a blokkolót az irányítóval a fejesüknél, az összeset le tudom fegyverezni. Csak egy csettintés és miénk a győzelem.
Már most pályára állítanám a páncélost az épület körül, esélyt sem adva neki az elteleportálásra. A tudat, hogyha elhibázzuk a túszok meghalnak ránt vissza a valóság ingoványos talajára. Indulnék tovább, de a többiek nélkül nem sokat érek. Türelmetlenül kell kivárnom, harcra készen amíg teszünk is valamit.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Aegis Hétf. 07 Ápr. 2014, 00:35

A harcnak hamar vége szakadt, a két túsz megmenekült a HYDRA emberei pedig az épület padlóján feküdtek holtan vagy haldokolva. Aegis a győzelem édes és kesernyés ízével a szájában állt a csatatéren.
~ Robotokat és démonokat halomra ölni mennyivel más érzés, azok csak szörnyek vagy eszközök. Vajon ezek a klónok embernek számítanak? Biológiailag igen, de az embereket nem futószalagon gyártják. Vagy igen?~ gondolkodik el egy pillanatra magában.
-Ha valaki ért hozzá nézze meg milyen állapotban van a két sebesült. – Mondja a csapatnak. Jobb ha nem ő próbálkozik az elsősegély nyújtással, annak a páncél nélkül se lett volna jó vége. Bármit meg tudott javítani ami benzinnel vagy elektromossággal működik, de az emberek ilyen szempontból kívül estek az érdeklődési körén. Ezért inkább tovább indult beljebb az épületben. Amennyire a páncél engedte észrevétlenül igyekezett eljutni a másik helyiség ajtajáig. Ha sikerül észrevétlenül odajutni az ajtófélfához lapulva gyorsan benéz a terembe, majd vissza is húzódik
- Három túsz, úgy 20 katona, kevés fedezék és egy páncélos figura. Meg rengeteg cucc a kiállításról. – Mondja a többieknek ha ők nem látnák.
- Jó gondolat, csak  közel se biztos hogy nála van a blokkoló. – jegyzi meg Axe terve kapcsán. Nagyon is jó helyzetben voltak a HYDRA-sok odabent. A két tucat fegyveres, ha olyanok mint az eddigiek, nem lettek volna komoly problémák, de a túszok és páncélos át rendezték a képletet.
- Megjátszhatjuk azt is, hogy bekamuzzuk valami tárgyalást a túszokról. Van a páncélban egy hang fegyver, nem halálos de iszonyúan fájdalmas. Ha elég közel tudnék jutni hozzájuk azzal egy rövid időre megzavarhatom őket, ha akkor lenne alkalmunk elintézni őket mielőtt összeszedik magukat. – Veti fel a többieknek.

_________________
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 07 Ápr. 2014, 02:30

Gyakorlatilag méterről méterre szerezték vissza a Hydrásoktól az épület ezen szintjén. Tariq örült annak, hogy jól tudnak együttműködni a kvázi ismeretlen harcosok. Nem egészen úgy, mint akik évek óta közösen gyakorolnak, de már egész flottul megy az offenzív tevékenység. Egészen addig, amíg sikeresen fel nem számolják az adott terület ellenállását. Onnantól kezdve megint elindult a tanakodás és a tökvakarás. Azon már meg sem lepődött, hogy a páncélos jó hangosan kezdett el diskurálni az ellenség átveréséről.
-
O moy chlen! - káromkodja el magát. A sérült civilekkel nem foglalkozik. Ellenség van az épületben, ki kell pucolniuk őket. Inkább szíjra engedi a fegyverét és két kezével gyorsan mutogatni kezd, amint mind elérik a következő helyiség bejáratát. Felmutatja a kettes számot. Aztán alacsonyan és fejmagasságban is az ajtóra mutat. Majd két kezével, mintha átkarolna egy fát. Így akarja jelezni, hogy az ajtó mindkét oldaláról támadjanak. Egy-egy ember állva forduljon be és lőjön, egy-egy pedig alacsony profilból lepje meg az ellenséget. Ezt alátámasztva megfogja fegyverét, a mellkasához szorítja és letérdel. Felkészül, hogy hosszas csevegés helyett a többiekkel együtt folytassák az offenzív tevékenységet.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 07 Ápr. 2014, 10:21

Résztvevők: Danny Long, Ulysses J. Forge / Aegis, Jerome Masamba, Dr. Zield Jones, Gina Sign / Jinx, Maximilian Evans / Max és Tariq Kudrjawizki
Következő körváltás: 2014. április 11. (péntek)

A bentieket egyelőre senki sem támadta meg újra, csak figyelték őket és rajtuk tartották a fegyvereket. Odakint ha valaki mégis ellenőrizte a két sérültet, akkor igazából csak eszméletlenek voltak, kisebb sérülésekkel, egyikőjük élete sem volt veszélyben. A helység kipucolása után a támadás megakadt főleg, hogy meglátták mi is vár odabent rájuk Tariq kezdett el kézjelekkel magyarázni. Amíg mindez történt és figyelte mindenki, hogy mi történik odabent a két tucat ügynökből legalább egy tucat összeállt egy helyre egy adag összegyűjtött korábban is látott prototípusokkal egy villanást követően eltűntek. Így az ellenség száma megfeleződött odabent. A túszokat még mindig figyelték ketten, plusz a főnök, azaz így hárman. A maradék kilenc személy pedig szétszórva helyezkedett el a helységben a további kiállítási tárgyakat gyűjtve össze. A túszok a helység közepén helyezkedtek el, ha a termet pedig harmadokra kellett volna osztani, akkor minden harmadban három-három ügynök volt, a középsőben a túszokat figyelőkkel pedig összesen hatan. Minden részről úgy igyekeztek dolgozni, hogy ne mutassák a hátukat az ajtónak és azt figyelték, számíthattak támadásra, de még nem szúrták ki azt, hogy a társaság már ott áll az ajtóban.

//Elnézést, nem tudtam erre többet írni.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 07 Ápr. 2014, 14:15

A doktor még mindig nem tudott mit tenni, így nézte a történéseket. A kamerák is biztos rögzítenek mindent, de a szemtanúk beszámolói is fontosak lehetnek később, gondolta. Normál támadók esetén talán még megkérdezte volna, hogy most, mikor nagyjából minden kütyü össze volt gyűjtve, ők elmehetnek-e már végre? Ezektől viszont nem kérdezett semmit. Előre programozott klónoknak tűntek, talán a fejet Hydra-fejet kivéve, de ő sem volt túl közlékeny. A felmentő sereg sehol sem volt vagy talán mégis, csak még rejtőztek. Ezzel ők hárman nem voltak nagyon kisegítve. Zieldnek már nagyon elege volt a túszdrámából, így a társai felé fordult és elkezdett beszélni, csak úgy, különösebb cél nélkül.
- Szóval ma este az appetitív viselkedésről kellett előadást tartanom. Az állatvilágban ez az a fajta viselkedés, amikor az állat figyel minden külső változásra, "résen van" és igyekszik alkalmazkodni, a veszélyek elől kitérni. Magát a magatartásformát már régóta ismerjük, de a pontos működését feltárni csak mostanában sikerül igazán. Azért olyan bonyolult, mert sok minden keveredik benne. Mindig van egy végcél, aminek ez az előkészítését jelenti, de ahogy más területeken, itt is az előkészületeket nehezebb átlátni, mint magát a végrehajtást. Rengeteg megfigyelés és felmérés kell hozzá. Nem csak laborban, hanem terepen is, hiszen a kacsa jobban ismeri a nádast, ahol él, mint egy zárt termet, ahol elkülönítjük mindentől, ami addig körülvette. Sokat tanulhatunk az állatoktól, csak jobban meg kell értenünk őket.
A doktor a beszéde közben nem sokat gesztikulált, nehogy gyanús legyen a mozgása és amúgy is inkább a combján lévő sebet szorongatta. Úgy látta, hogy a többieken nem tud nagyon segíteni. Szemeivel viszont figyelt, hogy mikor lesz tűzharc, mikor kell fedezékbe ugrani.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Kira Sign Szer. 09 Ápr. 2014, 22:39

Csak nem jön még be az erősítés, talán éppen tervet szőnek hogyan is lehet tovább. Nekem is ezt kéne tennem, de jelenleg én is csak egy túsz vagyok, hú apám, pont én vagyok túsz, milyen megalázó.
A hidrások fele egy helyre állt a prototípusokkal és elteleportáltak a helyszínről, ami jó hír, legalábbis addig míg nem térnek vissza.
A következő pillanatban a doki elkezd dumálni a legutóbbi előadásáról. Dannyre nézek kérdőn, hátha ő érti mi van a dokival, talán agyára ment volna a helyzet?
Minden esetre nem sokat reagálok a dologra.
- Ez érdekes doki, de tuti ilyenkor kellene erről csevegni?
Teszem fel a kérdést lehetőleg úgy, hogy ne sértsem meg, bár engem hidegen hagynak az állatok, de annyit felfogtam a mondandójából, hogy most jelenleg mindenki ösztönösen cselekszik, vagyis résen van.

Hydra kaland utáni folytatás itt: tárgyalók


A hozzászólást Kira Sign összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 16 Ápr. 2014, 21:54-kor.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Sexymechanicbyparkleggy Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Girloffantasybymanofins Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 10 Ápr. 2014, 00:18

Tariq türelme fogyott, ahogy a bentiek ideje is. Remélte, hogy eleget gyakoroltak ezek a zöldfülűek és önmagukat ügynöknek, meg szakképzett gunfightereknek tartó személyek ahhoz, hogy a terve szerinti négyes felállásban a mesterlövész egy, ismétlő fegyveresek kettő ellenséget képesek lesznek harcképtelenné tenni. Az egészre nem szán többet mint másfél, maximum két másodperc. Ennyi időnek bőven elégnek kell lenni ahhoz, hogy behajoljanak célra tartott fegyverrel, felmérjék a terepet és célzott lövéseket adjanak le. Ha mégis kevés lenne, de túlélik valahogy ezt az incidenst, legalább lesz egy induló csoportja a következő oktatói turnusba. Miközben arra várakozik, hogy a többiek felvegyék a pozíciót, a bentieket hallgatja. Kicsit szórakoztatja az egyik túsz monológja. Amint a társaság készen állt, felemeli három ujját, jelezvén, hogy harmadik számolásra indulnak. Majd ráfog a fegyverére, bólint egyet...még egyet...és a harmadikra megindul. Reményei szerint a többiek is. Behajol, azonosít, tüzel-tüzel, célpontot vált, tüzel-tüzel. Legalábbis ez a terve. Amennyiben nem hajlandóak a többiek segíteni neki, túl sokáig maradnak el, vagy egyszerűen berontanának és ezt Tariq érzékeli, akkor is végrehajtja a tervét.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 10 Ápr. 2014, 21:59

Nagy világmegváltó új ötlet nem születik, marad Charlie taktikája, rá építkezek elsősorban, amihez hozzácsapom a saját részemet. Bevetem magam a sarokhoz, onnan kapom le a terepet, és figyelek. Lelépetek már a másik csapatból páran, sikeresen elengedtük őket a tervezgetéssel. De így csak kevesebb az ellen. Aegis máris mehet előre középen feldobni a hangulatot, mi meg oldalról besegítünk és kitisztítjuk a mocskot. Két golyóval és a bátorságommal nem érzem olyan magabiztosnak magam, de a harci morál dob a lelkesedésemen. Pásztázok a távcsővel és megakadok a főhydrás fejénél. Az állát be is teszem a két vonal közé és az ujjam a ravaszra csúsztatom. Nem ringatom magam hamis ábrándokba, nem maradhat ilyen fontos része sebezhetően, de legalább, most visszaadhatom a tartozásom egy részét. Veszek egy nagy levegőt és lassan kifújom, hagyom, hogy átáramoljon rajtam és felszabadítson. Mozgást látva azonnal meghúzom a ravaszt, kis korrekcióval fejbe lövöm a fejest. Egy golyónál többet nem vesztegetek rá, fordítom is a célt és a maradék a ellen közül azt lövöm le, amelyik éppen tüzelni készül ránk és senki más nem foglalkozik vele. Ha felém lőnek vissza lépek a fedezékem és várok. Elszerelek valamit a már földön lévő zöld-sárgáktól a kifogyás után. Az is több mint a semmi, az új játékkal lendülök is vissza a többieket hátát fedezni. Nem rajtam van a világ szeme, de most kimaradok inkább a rivaldafényből a lövöldözés alatt.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Danny Long Pént. 11 Ápr. 2014, 01:18

A katonák pakolnak, kívül meg beáll a teljes csönd. Kezdek magamhoz térni, bár még mindig szédülök egy kicsit, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy bármit tehessek a helyzetünk javítása érdekében. A doki megszólal, és elkezd arról beszélni, hogy milyen előadást kellett volna tartania ma. Elsőre csak döbbenten hallgatom a szövegelését, mert nem értem, hogy ez most hogy jön ide, de néhány mondat után rájövök, hogy valami kódolt mondanivalója lehet. Vagy talán csak a katonák figyelmét akarja elterelni az esetleges támadókról? Próbálom összerakni a dolgot, de nem igazán érzem magamban az erőt a gondolkodáshoz. Becsülettel küzdök, de nem áll össze, hogy mit akar a doki, és úgy tűnik, az ügynöknőnek sem.
Annyi biztos, hogy kijjebb lövöldözés volt, szóval jönnek beljebb is. Már ha meg nem halt mindenki odakint, de erre nem akarok gondolni. Számítok arra, hogy valami történni fog, és ha végre valaki letámadja a katonákat, akkor igyekszem a pillanatnyi lehetőségeimhez mérten minél inkább elkerülni a golyókat. A földön fekve megpróbálok a fal felé gurulni, ha elengednek. Most nem próbálok meg hősködni, ahhoz túlságosan le vagyok harcolva. Esetleg ha nagyon egyértelmű helyzet v

Miután sikerül végigküzdenünk magunkat a főcsarnokon, eljutunk a prototípusok termének bejáratáig, és benézve komoly túlerő kerül a szemünk elé. Nagyjából 20 egyszerű ügynök mellett egy páncélos katona is van bent, amilyenhez hasonlót még nem láttam. A prototípusok közül már sokat elvittek, a többit pedig éppen pakolják, emellett három túszt is fogva tartanak odabent. Ahogy tüzetesebben szemügyre veszem őket, rögtön észreveszem, hogy az egyik Danny. Elég ronda állapotban van, elég keményen megverhették, de életben van, ami jelen helyzetben pozitívumként értékelhető. Nincs sok időnk, ez nyilvánvaló. Amikor az ügynökök fele eltűnik a zsákmánnyal, eljön a támadás ideje. Charlie az első, aki kézbeveszi az irányítást, és most lenyelem az ellenérzéseimet, amiket főleg az eddigi viselkedése váltott ki. Felveszem az általa jelzett pozíciót, majd amikor megadja a jelet, kihajolok, és tüzelek. Remélhetőleg lesz időm leszedni két ellenséget, mielőtt vissza kellene húzódnom a fedezékbe.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 11 Ápr. 2014, 07:41

Résztvevők: Danny Long, Ulysses J. Forge / Aegis, Jerome Masamba, Maximilian Evans / Max és Tariq Kudrjawizki
Következő körváltás: 2014. április 15. (kedd)

Odabent Zield és Jinx nekiláttak annak, hogy beszélgessenek, ami igencsak nagy hibának minősült, alig tették meg az első szavaikat, amikor mind a ketten meglátták, hogy valami elmosódott közeledik az arcukhoz. Ez ellen most már nem tudtak védekezni, a közelükben álló Hydra ügynökök voltak, térddel. Csak az újabb erős fájdalmat érezték, ahogyan az orruk eltört és még két-két foguk is kitört a helyéről, de végül a jótékony sötétség telepedett rájuk, fájdalom nélkül ahogyan mind a ketten elvesztették az eszméletüket. Eközben Danny tudata teljesen kitisztul, mivel ő nem tett semmit, így nem is bántották a két társával ellentétben.
Az ajtóban levő csapat még a beindulás előtt meglátta, hogy a három túsz közül kettő eldőlt a földön, nagyjából takarásban voltak, így nem látták, hogy mitől, de lövés nem dördült el. Ekkor indultak befelé, Aegis kint maradt, valamiért nem mozdult beljebb. A többiek igen, a jól irányzott akció miatt kezdésnek három személyt tudtak leszedni, a többieknek idejük volt arra, hogy fedezékbe húzódjanak. Max a főnök fejét célozta meg és az áll részre lőtt, ahogyan a golyó talált nem történt semmi, mindenki láthatta az áll részen megjelenő energiapajzs vibrálását, ami felfogta a lövedéket. Danny ismét tűzvonalba került, az egyik Hydra ügynök kiáltott valamit németül – ha valaki beszélt ezen a nyelven, akkor az értette, hogy „kész” volt a szó. A főnök a szóra csak biccentett, majd a tűzharc kellős közepén a felkarja részén lenyomott egy gombot. Több villanás töltötte meg a helyet, a következő pillanatban pedig a többi prototípus is eltűnt, ami itt volt, a Hydra ügynökökkel együtt, összesen csak a terem legtávolabbi részén levő hármas maradt itt, senki más, illetve Danny és az eszméletlenek. Ez a hármas fedezékben volt és a háromból kettő is tüzet nyitott a társaságra. A három magánál levő mutáns bizsergést kezdett érezni az egész testében és Danny észlelte, hogy a majomfarka is megjelent újra. Harmadik nem tett egyelőre láthatóan semmit, de a helységben megannyi helyen falakon, padlón és plafonon is több dolog kezdett pislogni és pityegni. Legalább húsz darab ilyen pontot láthatott a társaság.

//Elnézést, de ezzel vége van Zield és Kira njk-nak kalandjának már úgyis csak talán 1 kör van hátra, de abban nem térnek magukhoz.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 14 Ápr. 2014, 11:45

Tariq a sikeres belövések után egyből visszahúzódik az ajtófélfa takarásába. Azonban tudja, hogy sokáig nem lehetnek ott biztonságban. Agya gyorsan pörög és visszaemlékszik az emberek elhelyezkedésére. Két Hydra ügynök túloldalt, fegyverrel és viszonozzák a tüzet. Két túsz a földön fekszik egy nő és egy férfi. Egy pedig magánál van.  Illetve ott egy harmadik páncélos aki...Tariq szeme sarkából látja a villogó pontokat. Egyből felfogja, hogy miről van szó. Már nem kézjelekkel operál, már nem finomkodik. Tudják, hogy itt vannak, nem kell óvatoskodni.
-
BOMBA! FEDEZEK! HÚZZÁTOK KI A TÚSZOKAT! - Tariq nagyon reméli, hogy továbbra is profi módon fognak viselkedni társai. Miközben befordul az ajtón, sorozatlövésre állítja a fegyverét. Nem csak az ajtón fordul be, hanem be is csúszik oldalra, hogy ne zavarja az utána érkezőket és az onnan távozókat. Már lövésre emelt fegyverével tüzet is nyit. Rövid, hármas sorozatokat küld meg a két fegyveres Hydra ügynök felé felváltva. A páncélos robbantóval nem foglalkozik. Nem akarja jobban megosztani a figyelmét. Nagyon reméli, hogy hamar kihozzák a túszokat, mert számításai szerint hat darab, hármas sorozatra elegendő lőszere maradt a tárban és nem akar időt pazarolni tárcserére vagy fegyvercserére. Ugyanis jelen helyzetben, minden másodperc számít és ő is, a menekítők is és a túszok is tökéletes célpontot fognak nyújtani.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Aegis Hétf. 14 Ápr. 2014, 21:31

Aegis is követte a többieket és támadásba lendült az utolsó HYDRA osztag ellen az épületben. Mivel ő volt az egyetlen aki nehéz fegyverzettel is rendelkezett azonnal a benti csapat főnökét vette célba. Legalábbis a páncélja és elhelyezkedése kiemelt szerepre utalt. De mielőtt a fegyverei áttörhették volna a páncélos pajzsát az egyik baka elordította magát. Aegis hiányos német tudásával is képes volt megérteni a csatazajon keresztül is megérten. A Hydra tiszt azonnal pötyögni kezdett az alkarpaneljén, amire a még bent lévő prototípusok és a zöld-sárgák nagy része is eltűnt egy villanás kíséretében. 
~ Remek megléptek, és a cuccot is elvitték. A enyémet is!!! ~ dühöng magában mivel a cége által a bemutatóra hozott prototípusok nem kis értéket képviseltek, de a felvillanó vörös fények jelzik, hogy ez a legkisebb gondja mert az ellenség hagyott egy kis meglepetést, búcsúzóul. Aegis vizorján egymás után jelentek meg a vörös színű figyelmeztetések az élesített bombákról, szerte a teremben. Ulysses magában eleresztett egy cifra káromkodást és a maradék HYDRA ügynökkel nem törődve, a páncél hajtóműveit aktiválva azonnal a terem belseje felé vetette magát, egyenesen a túszok felé. Ha sikerül odajutnia amilyen gyorsan csak tudja fel kapja a két eszméletlen túszt és Danny-t is ha szükséges és amilyen gyorsan a hajtóművek bírják a kijárat felé repül velük. Buzgón imádkozva az összes istenhez aki az eszébe jut, hogy a bombák időzítője ne járjon le idő előtt.

_________________
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by A Misztikus Pókember Hétf. 14 Ápr. 2014, 23:48

Ráhibáztam, a fejest védi még egy energiamező is, nem tudom csak úgy kedvemre leszedni. Töretlenül, mit sem törődve ezzel folytatom az offenzívát. Szétcsapunk a zöld-sárga bagázs sorai között, frissen összeszokott csapattal, ám így is csak az ment meg minket, hogy a visszavonulás mellett döntenek. Fél kézzel magam mellé eresztem a fegyvert, tekintetem az ég felé emelem, lehunyom a szemem egy pillanatra, ahogy a testemben végigfut a bizsergés. Gyorsan vissza is rántanak a majdnem tompa hangok a valóságba. Fedezékem mögött stabilan elhelyezkedem, maradék egy golyómmal a tárban. Kifutunk az időből. Fut át a fejemen a gondolat, amivel párhuzamosan megmozgatom a tagjaim, bemelegítek és ízlelgetem a képességem. A távcsövest állítom először magam körül pályára attrakcióként. Ha ez megvan bele is csapok a közepébe. A három hydrás fegyverét tarthatatlanságig elnehezítem. Jöhetnek a többiek. Súlytalanná teszek mindenkit a közelben, magamat is beleértve, ha máshogy nem megy a ruhájuknál és más dolgaiknál fogva. Ezután állítom is pályára őket egyenesen kifelé, lécelünk mielőtt bedurvul a buli. Aegis nagyfiú, tud magára vigyázni őt kihagyom ebből, csak egyet gyorsítok rajta, ha tudok. Amelyik túszokat viszi, azokat is kihagyom a jóból, ne dolgozzunk ellen. Kint már adok mindenki köré egy taszító mezőt is, ha nagyobb lenne a robbanás mint amire számítok. Lelkiekben már készítem is magam, ez meg fog terhelni rendesen.
A fedezéket támasztva, próbálkozás alatt számba veszem azt is, hogy nincs képességem. Utolsó találatomat a maradék három közül az egyiknek címzem, azután rohanok is a terem közepébe. Nem gondolkodok a cél lebeg a szemem előtt, a többiek majd fedeznek. Megragadom Dannyt és vállamra kapom, vagy a karjainál fogva rohanok vele, teljes erőből kifelé. Ma nem fog senki itt maradni. Szar az élet emberként, és nyakig vagyunk benne, de ebből is kirángatom magam a hajamnál fogva.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Danny Long Kedd 15 Ápr. 2014, 00:30

A társaim nem járnak valami jól, amikor elkezdenek beszélni, mindketten egy durva térdest kapna az arcukba. Engem szerencsére békén hagynak, és a fejem is kezd tisztulni, de nincs sok időm lélegzethez jutni, mert elkezdődik a tűzharc. Megjött a felmentő sereg! A Hydra-katonák vagy kidőlnek, vagy fedezékbe bújnak, így nincs idejük nagyon rám figyelni. Az első dolgom, hogy hasra vetem magam, és elkezdek arrafelé kúszni, ahol a botomat hagytam, anélkül nem sok hasznomat lehet venni a harcban, pláne a képességem nélkül. Aztán egy villanás következik, és az ügynökök az ellopott prototípusokkal együtt eltűnnek. Ha így már nem vagyok tűzvonalban, felpattanok, és odaszaladok a fegyveremért. Közben érzem, ahogy az erőm és ügyességem visszatér, és a majomfarkam is újra kinő. Végre újra önmagamnak érzem magam! Hallok még lövéseket a háttérből, szóval valószínűleg nem tűnt el minden ügynök. Ha megtaláltam a botot, visszafordulok, és óvatosan kinézek a folyosóról a csarnokba. Ekkor veszem észre a villogó pontokat, és hallom meg a kiáltást. Nem ismerős a hang, de ez most nem is érdekes. Visszatért az erőm, így ha megkapjuk az ígért fedezetet, mindkét eszméletlen társamat megragadom, és elkezdem kihúzni őket a teremből a többiek felé, amilyen gyorsan csak tudom.
- Megoldom egyedül! - kiáltom, és ez elvileg valóban így is van.

Mielőtt elkezdenénk lőni, látom, hogy a Danny magánál van, de a másik két túszt kiütötték. A tervnek megfelelően tüzelek, de csak három katonát tudunk időben kiiktatni, a többi fedezékbe húzódik. A csata hevében látom, hogy Danny kúszni kezd. Remélem minél hamarabb sikerül elhagynia a tűzvonalat. A főnöknek tűnő páncélos is kap találatot, de láthatóan erősebb a védelme annál, hogy egyszerű golyók megsértsék. Nem lesz könnyű dolgunk vele.
Aztán a gond hirtelen megoldódik, legalábbis ideiglenesen, amikor a vezér egyszercsak egy gombnyomással eltűnik. A következő pillanatban megérzem, hogy képességem visszatért. Ezek szerint ő irányította a blokkolást. Összesen három ügynök maradt a fedezék mögött, a terem másik végében, de nem ők jelentik a legnagyobb problémát. A villogó vörös pontok egyértelműen bombák, amiknek megjelenésére Charlie azonnal reagál is. Azonban nem kell berohannunk, mert Danny újra feltűnik, és megragadja mindkét túszt. Ígyhát itt maradok, és ha kell, Váltom Charliet fedezetként, miközben minden segítséget megadok Dannynek , amit csak a képességem lehetővé tesz, hogy minél hamarabb kihozhassa a túszokat. Közben Axre kiáltok:
- Segíts neki!
Ha Danny valami okból kifolyólag nem tudná végrehajtania a dolgot, akkor is jelzek Maxnek, remélhetőleg képes egyedül kihozni őket a képességével, ha nem, akkor a C terv az, hogy berohanok, az erősítésemet magamra aktiválva.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 15 Ápr. 2014, 10:17

Résztvevők: Danny Long, Ulysses J. Forge / Aegis, Jerome Masamba, Maximilian Evans / Max és Tariq Kudrjawizki

Többen elindultak az eszméletlenkért, amire nem igen volt szükség, Aegis volt a leggyorsabb ilyen tekintetben és legvédettebb is a páncélja miatt. Danny még mindig nem volt annyira jól a fejsérülése miatt, hogy kitudta volna vinni a párost, ha megteszi, teljesen biztos, hogy bent ragadt volna velük. Ahogyan Aegis megemelte a két eszméletlent, már érezte azt, amit Max tett. Sikerült valóban mindenkit súlytalanná tennie és a képességével és Danny-t is felkapta, így velük indult el kifelé. A többiek is, ahogyan kiértek az épületből láthatták, hogy odakint Stark már győzött és a bent levő civileket kivitte az épületből. Már mindenki kint volt, amikor a robbanások bekövetkeztek. Az épület ugyan nem zuhant és omlott össze, de több helyen így is erősen megroggyant. A robbanás ereje miatt így is nagyon sok civil került a földre, ahogyan Aegis-t is feldöntötte, de a többiek talpon tudtak maradni a súlytalanág miatt. A Stark által legyőzött Hydra ügynökök éltek mind, csak kisebb-nagyobb sérüléseik voltak, és mind eszméletlenek. A város belseje felől ekkor hallani lehetett a szirénákat, amik közeledtek, ahogyan a levegőben helikopterek is. A rádiók zavarása megszűnt és most már megkapták az ügynökök, hogy a belvárosban minden vész elült, már tudnak erősítést küldeni. Nem sokkal később kiderült, hogy civil nem maradt bent az épületben, mindenki kijutott a csapat manővereinek hála, megannyi életet megmentve ezzel, noha a prototípusok eltűntek, de azok végeredményben pótolhatóbbak voltak, mint az emberéletek.

Vége.


Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 00120

A Hydra felemelkedése 3: A kígyó csókja epilógusok

Epilógus 1. – Hydra főhadiszállás, ismeretlen realitás
Ezt a fordulót lényegében a Hydra nyerte meg minden színtéren, sikeresen tesztelték New York szerte a prototípusaikat, minden színtéren. Ellopták az expo minden prototípusát, az emberek visszalopták a Kéztől az egyik ügynöküket, illetve még egy új pártfogoltat, tagot is találtak Magnus Lars Jönnson személyében. Annak ellenére, hogy NY-ot a SHIELD hamar visszafoglalta mégis remekül jártak. Az egyetlen dolog, amit nem tudtak megoldani és még mindig nem találtak rá magyarázatot, az a következő volt, hogy miként lehetett Jonathan Miller a városban, amikor biztos forrásból tudták, hogy elhagyta a bolygót. De emiatt lényegében elérkezett a pont, hogy a saját realitásukban is szerezzenek egy bázist, hogy szemmel tudják tartani még jobban a saját világukat is. Az immáron lassan megszokott és összeszokott csapatot hívták ismét össze emiatt, Joseph-et is most már. A társaság előtt egy ősi templomra hasonlító hely volt az.
- A hely Új-Zélandon található, a feladatuk az lesz, hogy megszerezzék és elfoglalják az azt őrző csoporttól.

Epilógus 2. – SHIELD központ, New York
Egy nappal az események után Jonathan Miller ezredes tartott sajtótájékoztatót a korábbi támadásról. Eddigre a teljes város, világ tudta, hogy mi is történt, az eredmények igencsak bíztatóak és sikeresek voltak. A SHIELD alig három perc alatt minden helyszínre kiért és feltudták venni a harcokat az ismeretlen támadókkal. Fél órán belül minden helyen menekülésre késztetve az ellenfeleket, rengeteg személyt tartóztattak le ezzel kapcsolatban, de a város biztonságban van úgy is, hogy a Bosszú Angyalok éppen nem tudnak beavatkozni. A fellépés valóban gyors és határozott volt, teljesen összeszedett, nem igen lehetett panasz erre. A legrosszabb helyszín az EU nagykövetsége volt, ez az épület és környéke szenvedett súlyos károkat, de a város többi része egyáltalán nem. Az egyetlen nyugtalanító gond az volt talán, hogy az ellenség képességblokkolással rendelkezett, ami a régi AIM technológia alapján működött, de sokkalta fejlettebb volt immáron annál
Mindenki, aki megsérült a kórházban kötött ki, többeket műteni is kellett, de végül mindenkit sikerült megmenteni és néhány héttel később maradandó károsodás nélkül a kórházat is elhagyhatta.

Epilógus 3. – New Jersey, Osborn Angyalainak tornya
A következő hetek, úgy két-két és fél hónap igencsak fájdalmas volt Osborn Angyalainak, mit a gyengélkedőn töltöttek. Killbane volt a legszerencsésebb, neki csak műtéttel helyre kellett tenni a kezét és utána gipszelték. A többiek regenerációs kamrában töltöttek napokat, heteket, kibenetikus beültetéseket kaptak a robbanás miatt, amit a csapattársuk, Árny okozott. Április elejére lett Ed és Cletus olyan állapotban, hogy már maguknál voltak és mozogni is tudtak önállóan, Cletus ekkorra kapta vissza Komédiást is. A két áruló társukból egy halott volt az új feladata a csapatnak egy visszavágás volt, Osborn parancsa szerint most nekik kellett elmenni Madripoorba, hogy Lance-t levadásszák és visszavágjanak a korábban elszenvedett megalázásokért.

Epilógus 4. – WREC, New Jersey
A robbanás, amit Holmes, Morgan és Britannia Kapitány mágiájának megtörése okozott súlyos károkat okozott a városban. A templom és az ahhoz közeli tér teljesen megszűnt létezni, negyvenen haltak meg a robbanásban, amit végül Stephanie Miller-nek és Makarov Vlagyimir Riez-nek kellett kivizsgálnia. A halottak között megtalálták Svarog holttestét is, akit a SHIELD végül saját halottjának tekintett. A fiú, akit leszúrtak eltűnt, ahogyan másik három személy is erről a környékről, Albert Shear, Jonathan Holmes és egy ismeretlen nő, Jane Doe. Mindenki valószínűsítette, hogy a halottak között vannak és a robbanásban nem maradt belőlük semmi, így az állam halottnak nyilvánította őket.
Az igazság persze nem ez volt, sikerült megállapítani, hogy mi is történt itt a robbanáskor, így a SHIELD és al-szervezetei, csak eltűnteknek tekintette őket, bár valószínűsítették, hogy soha többé nem fognak előkerülni. Teddy, Albert, Holmes és Auaritia a jövőbe kerültek, a sérült Lionheart-ot Roma menekítette haza, míg a fiúról és a másik Kapitányról Morgan maga gondoskodott.
A kórházban Victor néhány nap múlva jelentősen javult, majd egy héttel a bekerülése után távozhatott is onnan. Időnkét, pár hétig még voltak kisebb görcsei és irányíthatatlan izomrángása, de végül ezek is teljesen elmúltak.

Avalonban, Morgan rejtett palotájában egy mágikus regenerálódó mezőben lebegett a fiú, akit Albert megsebesített. Egyelőre még élt, a kérdés, hogy meddig. A helységben a nő figyelte Mordred-et, amikor a háta mögül egy férfi szólalt meg.
- Megmarad? – kérdezte Kapitány.
- Egyelőre nem tudom, ha az istenek kegyesek igen, de erősen szólítják vissza a szellemek a túlvilágra s a holtak ura sem engedné, hogy újra éljen. Átvertem. Pihenj! Sérülten nem veszem hasznodat.
Itt néhány pillanatra tétovázott, amit Kapitány is észrevett.
- Van még valami?
- Igen. Apa leszel – mondta ki Morgan. – A gyermekedet várom.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Európai Országok Nagykövetsége - Page 5 Empty Re: Európai Országok Nagykövetsége

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.