Hold, Kék Körzet

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Hold, Kék Körzet - Page 2 Empty Re: Hold, Kék Körzet

Témanyitás by Sam Szer. 18 Júl. 2012, 02:41

Igazából már kezdtem volna megnyugodni, hisz a három hatalmas erőre szert tevő felettünk lebegő személyek már épp kezdtek békét kötni, ketten már a jók útjára tértek, s csupán a harmadik az, aki veszélyesnek tűnt számomra. S bár nem tudok semmit erejükről reménykedtem benne, hogy kettő az egy ellen arányban gyorsan és egyszerűen eltudták volna intézni az ellenséges szándékút, ha a helyzet úgy hozza. De erre már nem is igazán tudtam figyelni, mivel Holocaust, mint egy őrült kezdett tüzelni, először a kis plüss társam irányába, majd pedig az a három entitásra. Igazából nem hinném, hogy ennek van bármiféle jelentősége, mivel sejtésem szerint jelen állapotukban a támadó vajmi kevés eséllyel fog célt érni. Így egyszerűen csak figyelem az eseményeket, hogy felmérhessem az új képességeiket. Igazából nem is igazán felmérni akarom az erejük, hanem egyszerűen érdekel mire képesek, a kíváncsiság jelen esetben eléggé mérvadó, így felesleges izgalom és egyebek helyett inkább csendesen állok, s figyelek, hogy mik is fognak itt történni. Mennyi időbe fog telni, míg leállítják Apokalipszis fiát? Hisz ő nem egy egyszerű ellenfél, de kitudja nekik mennyit is jelent ez.

Csendesen lebegek, s a legkisebb figyelmet sem szentelem az alattunk állóknak, jelenleg a két velem együtt új erőhöz jutottakkal foglalatoskodom. Reményekkel teli vártam, hogy pusztítani vágyó társam megenyhüljön, s engedjen a többség döntésének, miszerint pusztító gyilkosok helyett inkább jótékony segítők legyünk. De a várakozásom Holocaust őrült lövöldözései szakítják meg. Ugyan a nemrég felhúzott védőpajzs valószínűleg sikeresen megóvott volna a támadástól, én mégis amolyan további erőtesztelés gyanánt megpróbáltam a támadást megállítani. Már maga a lézer is furcsa volt, eddig még tartottam egy ilyen támadástól, most viszont már csak amolyan gyermekded játéknak tűnik csupán. Szinte semmit sem kell tennem, csak egy gondolat és a halálos sugár olyan, mintha sosem lett volna. Az erő kissé megdöbbent, hiszen ez egy eddig ismeretlen és meglepően nagy hatalom. Nem is igazán tartom érdemesnek magam erre, s kissé tartok is attól, hogy a Főnix, ki ezt az erőt ránk ruházta nem fogja csupán jó szándékból nekünk is hagyni. Thorhalla is említette, hogy ne hagyjuk, hogy a Főnix uraljon minket. S bár nem érzek semmit, ami arra utalna, hogy valami változna bennem én mégis kételkedem abban, hogy ilyen egyszerűen ekkora hatalmat kaptunk. De a gondolatokat ismét egy támadás szakítja meg. Holocaust csatlósa látván istene támadását, úgy érezhette neki is tennie kell valamit. Egyszerűen megpróbálom megállítani a levegőben, ám ez még nem valószínű, hogy elég lenne arra, hogy leálljon, erőmmel nem csupán megállítom a levegőben, hanem a mozgását is korlátozom, hogy még a kisujját se legyen képes mozdítani. Mintha gúzsba kötné egy láthatatlan kötés. Ezáltal teljesen megakadályozva, hogy bármilyen további támadással próbálkozhasson. A pajzsot azonban továbbra is fenntartom, biztos, ami biztos alapon. A kis közjátékot követően pedig ismét társaimra terelődik figyelmem, s hallgatom a beszélgetés folytatását, eközben a foglyomat nem eresztem, jobb, ha nem támad, számára is az a biztosabb, ha nyugton marad.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Hold, Kék Körzet - Page 2 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hold, Kék Körzet - Page 2 Empty Re: Hold, Kék Körzet

Témanyitás by Morsus Pént. 27 Júl. 2012, 07:59

A főnix erővel apokalipszis két követőjét megállítani szinte gyerekjáték. Mindkettő vér nélkül hullik el. Az X-men évek óta először harc nélkül győzedelmeskedett.

/Elnézést, de picit ugrunk./
Folytatás itt:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1364p25-utopia#18440

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.