5 Ronin

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

5 Ronin Empty 5 Ronin

Témanyitás by Morsus Pént. 03 Aug. 2012, 19:15

Matsumoto pagodája egy erős várfalból sok belső épületből és egy több szintes toronyból áll. A birtok csúcspontja ez a toronyépület, aminek a csúcsában él Matsumoto. Egy seregnyi ronin vezeti oda a csapatot. Kivégzik a hátsó fal őreit majd bevezetik az ötöst és köteleket adnak nekik, hogy máris a harmadik emeleten kezdhessék meg a harcot. A nindzsák maguk az elől megtámadják a hadseregüket. A tárolt lőportól robbanásokat hallanak a roninok. Felérve egy egy folyosóra jutnak. A lépcsőhöz vezető szobánál egy tucatnyi szamuráj páncél nélkül őrködik. A meglepetés előnye a csapaté mivel ők a levezető lépcsőt figyelik, ami a felvezető mellett van. Logikusan onnan várnak támadást.

5 Ronin
- Tyranis/Tankoshitsu Kumiko
- Sárkányember/Ryuu Hiroshi
- Futsunomi Takemika
- Oroszlán/Shinzō Raion
- Árny/Makasuki Ryusaki

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Tyranis Vas. 05 Aug. 2012, 08:40

Tankoshitsu Kumiko természetesen örömmel fogadta azt, hogy megkeresték az ajánlattal, hiszen így legalább végre beteljesítheti a bosszút, amit Matsumoto emberei ellen fogadott, amikor azok kiirtották a családját, klánját és főleg az apját. Azóta a nap óta várt erre, hogy végre elérjen ide. És most pedig azzal nem is kellett foglalkozni, hogy bejussanak az épületbe, hiszen szó szerint a tornácig kísérték el őket és máris a harmadikon voltak azok után, hogy felmásztak a kötélen. Gyorsan nézett végig a folyosón embereket, őröket keresve, akiket meg is talált, ahogyan a lépcsők előtti szobánál álltak. Nem figyeltek a folyosóra, hanem csak a lépcsőre, nem számítottak arra, hogy innen érkeznek. Végül is logikus volt, hogy ezt tették, de amennyien voltak a hatékony megoldás az lett volna, ha mindenhol figyelnek. Nem a kardjáért nyúlt egyelőre, hanem csak a legyezőért, ezek ellen az is bőven elég lesz, legalább is így számolt vele. A többiekkel nem foglalkozott egyelőre, azokat nem olyan bosszú vezérelte, mint őt, legalább is így számolt vele. Lábujjhegyre állva, osonva, néma csendben próbálta megközelíteni a szamurájokat. Ruhája női volt, mint egy gésának, így az ártatlanság és a megtévesztés is talán az ő oldalán állt, ha észrevették volna. Odakint hallotta a robbanásokat, de azzal sem foglalkozott. Ha sikerült észrevétlenül elérnie a szamurájokhoz, akkor a hozzá legközelebbi hátát próbálta végigvágni a fémlegyezővel úgy, hogy a gerincet annyira megsértse, hogy az belehaljon a sérülésbe, de legkevesebb lebénuljon ettől, majd a többi társára próbálta rárúgni a sérültet. Soha sem számíthatott segítségre, így most sem készült arra, hogy a többiek is jönnek, így most a védekezésre próbált figyelni, hogy a rátámadó szamurájok kardjai és fegyverei elől táncoljon félre mindaddig, amíg nem tud ő támadni legközelebb.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5 Ronin CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Szehmet Vas. 05 Aug. 2012, 22:32

Megkeresték. Út közben érték, ahogy egy fa alatt táborozott, s ő megkínálta őket teával. Bizalmatlan volt, ám mikor kortyoltak a teából, vendéggé váltak, s ő nyugodtabb lett. Ijesztő és sötét történeteket meséltek. Mítoszoknak ható csúf meséket, egy gonosz nagyúrról és rémtetteiről.. majd egy ismerősről, Akahito, a Rókaeszű nagyúr dicstelen bukásáról, kit szintén az a démoni nagyúr veszejtett el. Ijesztően sokat tudtak, és minden szavukkal felkavarták a teázás hozta nyugalmat.
De ő már szerzetes volt, s akként kellett felelnie. El kellett felednie azt, aki valaha volt. Elfeledni az oroszlánt, s maradni szerzetesnek...
De nem tudta megtenni. A gyász és keserűség, mely nem halványodott sem a napok múlásával, sem a zarándoklattal, vagy imákkal, helyette döntött, s ő rábólintott az esztelen küldetésre, mielőtt még az Akahitonak tett esküje megfékezte volna nyelvét.
A kard boldog volt. Ő pedig zavarodott, mígnem a jogos bosszú lehetősége, mellyel lemoshatja a szégyent, elszántságot ültetett a szívébe. A pap viszont tiltakozott... a béke után vágyott. A Bosszú mégis erősebbnek hatott, s meggyőzte az áhítatost arról, hogy a világ érdekeit szolgálja, ha legyőzi a démont.
Aznap éjjel, hosszú idő után először, szertartásosan kicsomagolta a kardot. Félt megérinteni. Tartott attól, hogy egyszerre minden, ami eddig álomszerűnek hatott, valóságossá válik, s félt, hogy a szerzetest végképp elemészti a bosszú, ha megteszi. Remegő kézzel csomagolta hát el újra..
A következő éjjel hasonlóan zajlott... csak a harmadikon adta meg magát.
Ahogy hosszú idő után újra kézbe fogta, erő öntötte el. Az összetartozás otthonos érzése járta át, s a megtagadott lélek felszabadulásának határtalan eufóriája. Ahogy tekintetét végigfuttatta a fémen, érezte a csábítást, hogy akár azonnal harcossá váljon ismét, de legyőzte az érzést. Nem volt kiért küzdenie.. Ott és akkor nem. De ha bízhatott a szavakban, lesz majd egy ellenfél, aki ellen jogosan kivonhatja... aki ellen ismét Akahitoért harcolhat..

A kardot nem temette el többé emlékeivel, de nem is húzta elő. A nagy harcra tartogatta, s Tsume, a Karom várakozón lógott az oldalán. Botos szerzetes volt míg diadalért imádkozott, botos szerzetes, míg utaztak, botos szerzetes, míg a toronyhoz vezették, és botos szerzeteskén mászott fel, majd érkezett meg csendben.
Gyors pillantást vetett körbe a teremben. Akahito mellett sok okos dolgot tanult, s már látta a szamurájok végzetes hibáját, mikor csupán egyetlen irányt őriztek. A Bosszú elmosolyodott, a hajdani szamuráj viszont veszteg maradt. Nem volt tiszta hátulról lepni meg őket, még akkor sem, ha a Bosszú azt üvöltötte a fülébe némán, hogy nem szabad megadnia az esélyt a sikertelenségre. Azok ott, tiszteletre méltó harcosok voltak. Ellenségek, de harcosok. Hagyta hát, hogy társai tegyék meg az első lépést, ő pedig némán kivárt, míg botját ellenük fordíthatja, de ha megszületett a lehetőség, egy pillanatot sem várva csap le vele izületekre, alkarra, vagy más kínálkozó, bénítható testfelületre, s egyben a bot hosszát használja, hogy távol tartsa magától őket.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Svarog Hétf. 06 Aug. 2012, 14:32

Hiroshi egy kocsmában kortyolgatta a jóféle szakét, mikor egy ismeretlen megkereste egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Persze ő már halott történeteket a Sötét Shógunról, és a rémtetteiről, hát megakarta ölni. Na nem azért mert olyan nagy igazságérzet volt benne, hanem mert rosszabb volt a híre mint neki.
Ezért elvállalta.
Sikeresen bejutottak ő és a társai Matsumoto várába, majd meglátja a páncél nélkül őrködő szamurájokat.
A gésa odalopodzott, Hiroshi meg előkapta az íját, és a húrra rakott egy nyílvesszőt, de előtte meggyújtotta, és becélozta az első szamurájt, majd kilőtte rá az égő nyilat.
Ha eltalálta, és a szamurájok hozzálátnak a társukat eloltani, akkor a Sárkány előugrik, és elkezdi a mészárlást...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Bishop Hétf. 06 Aug. 2012, 18:07

Makasukit a szokásos törzshelyén, egy erdő szívében lévő tónál keresték fel és adtak neki egy megbízást, méghozzá nem is akármilyet, valamit ami más mint a többi munka, valami ami felülemelkedik az eddigi küldetésein, egy igazi kihívás, a hírhedt gonosz Shógun megölése. Nem mindennapi feladat, felkeltette Árny érdeklődését.
A toronyba való bejutás módja kifejezetten tetszett neki, jó pár alkalommal csinált már hasonló mászást így ez jól ment, a védelem egy részét így ki is kerülték és a meglepetés ereje is velük van, már csak jól ki kell ezt használni. A robbanás hangok elgondolkoztatják, hogy vajon mekkora előnyt adhat a puskapor az ellenségnek és milyen nagy akadályt jelenthet neki, lehetséges, hogy elég nagyot de ezzel most nem szabad foglalkoznia.
Amint meglátja a háttal álló páncélt nem viselő őröket rögtön célpontként tekint rájuk, elővesz néhány dobótőrt és kicsit kioldalaz, onnan kezdi meg a támadást. Igyekszik pontos lenni és nyakat, tarkót, torkot, háton a szív alatti, elölről a szegycsont alatti részeket célozni (ebben a sorrendben). Precíz halálos dobásokat akar elérni, az esetleges felé irányuló támadások elől ugrásokkal próbál kitérni vagy ha valaki a közelébe férkőzik, nos akkor a katanáját is kirántja védekezés céljából.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Sam Szer. 08 Aug. 2012, 12:55

Takemika a magányos és végtelen vándorútját megtörve megállt, hogy az erdei ösvény mellett halkan csörgedező patak vizével olthassa szomját, majd csendesen haladt is tovább, de nem sokáig. Kisvártatva egy öreg szentélyhez érkezett, s ugyan a természet ereje már keményen nekigyürkőzött a korhadásnak indult fa mégis szilárdan ellent állt az elemek haragjának. A szamuráj rátekintett a rozoga építményre, majd csendesen odasétált hozzá. Mind minden más szamuráj, ő is hívő, s istentisztelő férfi volt. Csendesen fél térdre ereszkedett, majd lehajtva fejét, s összeérintve tenyereit kezdte meg néma fohászát. Az eközben megérkezettekkel mit sem törődve folytattam, majd két tapsot követően felállt, meghajolt. S ezt követően foglalkozott csak azokkal, akik rá vártak. Híre messze eljutott, így már nem gyakran futott össze útonállókkal, s ha mégis, azok gyorsan szedték is sátorfájukat, emellett nem támadták meg, míg kiszolgáltatott helyzetben volt, ez számára annyit jelentett, hogy nem kell tartania az alakoktól. Csendesen hallgatta végig a mondandójukat, majd kezeit ökölbe szorítva nézett fel az égre, miközben egy halvány mosoly jelent meg az arcán. Boldog volt, sok éve először valóban boldog, hisz családja gyilkosa végre megízlelheti tette, és hanyagsága következményeit. Nem lett volna szabad túlélőt hagynia… Ez volt élete legnagyobb baklövése. Beleegyezett, hogy segít, de nem csak saját érdekeit tartotta szem előtt. A rémhíreket is szem előtt tartva hozta meg döntését. A hírhedt férfi, kinek pengéit oly sok gaztevő féli, most eltökélte magát. Egy szót sem szólt egész út alatt, s minden egyen napon, mi az érkezésig eltelt keményen edzette testét, s lelkét, ahogy azt addig is nap, mint nap tette, az óta a pillanat óta. Majd megérkezett, ott volt végre, hol minden véget ér, hogy a sötét shōgunnak végre vérét veszik. Félelem nélkül mászott fel a nekik adott köteleken, hogy feljussanak a harmadik emeletre. Amint felért felmérte helyzetét, megpillantva az ellenséget mégsem nyúlt pengéjéért. Azok figyelme nem irányult felé, így pedig a harc sem lett volna, sem tisztességes, sem pedig érdekes. A hátba támadás gyávaság, s ha becsületét már a harc kezdetén elveszíti… Becsületét eldobva életének is azonnal véget vetne, s járkáló halottá válna. De végső döntését az alapján hozza meg, hogy a vele lévőek már indulnak is. Így már nincs kifogása a dolgok ellen, azonban nem katanaját, hanem kicsivel rövidebb wakizashiját rántja elő. A másik pengét csak akkor használja, ha a helyzet úgy hozza, hogy szükségessé válik, de akkor azonnal előrántja azt. Precíz kardtudására és kitűnő reflexeire hagyatkozva indul meg, melyeknek, ha a helyzet úgy hozza, mind támadásban, mind pedig védekezésben hasznát veszi.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

5 Ronin Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Morsus Szer. 08 Aug. 2012, 16:07

A tizenkét harcosból párnak tűnt fel a tűz recsegő hangja és a füst illata. Már késő volt. Tyranis elsőként csapott le és az egyik forduló hátát vágta meg. Hiroshi nyila ekkor belecsapódott az egyik szamurájba és az a tüzet oltva leborult a lépcsőn. A szamurájok fegyvert rántottak és Makasuki még pontosan hármat tudott halálosan megsebesíteni késeivel mire a negyedik férfi hárította volna kardjával a támadást. Heten maradtak. ketten Tyranisnak rohantak és a maradék őt a még hátul maradt, de már fegyverrel készen álló ronin felé vette az irányt.

5 Ronin
- Tyranis/Tankoshitsu Kumiko
- Sárkányember/Ryuu Hiroshi
- Futsunomi Takemika
- Oroszlán/Shinzō Raion
- Árny/Makasuki Ryusaki

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Tyranis Csüt. 09 Aug. 2012, 11:45

A többiekkel továbbra sem törődött, ők lettek volna a következők, ha azelőtt támadnak, hogy odaért a szamurájokhoz. De csak utána tűnt fel nekik, hogy tűz lobog. Addigra viszont Kumiko ellenfele már halott volt. Néhány pillanattal később még négy másik is holtan terült el. Kettő indult el felé, a lány továbbra sem nyúlt a kardja felé, teljesen felesleges volt még. Két ellenfél, ugyanannyira előny számára is, mint az ellenfeleinek. Sőt talán amiatt, hogy nem nyílt terepen voltak ők voltak emiatt hátrányban. A szűkebb hely pontosan neki jelentett előnyt, nem ez lesz élete során az első ilyen. Rohanva jöttek, semmi sem volt meg az eleganciából, meglepettség és az ehhez hasonló érzelmek vezették őket és nem a logika. Ez volt az a pont, ahol veszítettek. A lány egyelőre nem mozdult, hanem kivárt, megvárta, amíg az ellenfelei közelebb érnek hozzá, csak akkor mozdult, a lendület vitte a másik kettőt, ez pedig könnyedén kihasználható volt. Soha se a fegyvert figyeld, hanem a kezet, ami mozgatja, ezt az elvet vallotta. Megvárta, amíg a két ellenfele közel ér hozzá és próbálnak lesújtani rá. Megpróbált a fegyverek útjából odébb táncolni és belharcba kerülni, hogy azok már ne tudják a katanákat ellene használni, ha sikerült, akkor a hozzá közelebb eső ellenfelének az alkarjára sújt le a legyezővel, hogy egyetlen mozdulattal vágja le azt és így semlegesítse a szamurájt. Eközben fordul is kissé fél oldalra, a lábát emelte egy rúgáshoz, próbál úgy mozdulni, hogy a másik szamuráj fegyverét is elkerülje és egy erős, határozott mozdulattal a talpával próbálja torkon rúgni azt az alakot is pontosan azon a részen, ahol ezzel a mozdulattal összezúzhatja a szamuráj ádámcsutkáját, nyelő- és légcsövét is. Ha pedig kellően erős is volt a rúgás, még a nyaka is kitörjön, bár az nem volt fontos, ha az összezúzások sikeresek voltak, akkor is megfog halni az illető, megfullad pár perc múlva.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5 Ronin CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Svarog Szomb. 11 Aug. 2012, 10:44

Hiroshi felmordult, előhúzta a kardját, majd az elől haladó szamuráj felé rohant, aztán egy függöleges vágással megkisérli kibelezni, ha ez sikerül, akkor egy torkával mért vágással végezz vele.
Ha sikerül ez a manőver, akkor a ronin felé haladó egyik szamurájt döfi hátba. Őt nem érdekli, a busidó a holtak törvénye...
És ő nagyon is élő volt, csak adjanak neki egy pohár szakét és egy gyönyörű gésát aki felmelegíti a hátát...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Szehmet Szomb. 11 Aug. 2012, 11:36

A társak hihetetlen hatékonysággal kezdik meg becstelen tevékenységüket, és Raion szemei előtt igazi vad küzdelem kezd kibontakozni. Ő pedig csak áll, és vár. Az ellenfelek viszont, úgy tűnik nem felé fordítják kardjaikat. Meglepődik rajta, de ezzel a meglepetéssel, belé hasít a felismerés is: ő szent ember. Nemcsak hogy nem harcosként tekintenek rá, de talán... hallgatnak is a szavaira. Ezzel leereszti a botját, és kihúzza magát. Talán még nem késő, hogy megszerezze a figyelmüket.. s talán.. a társak is érzékenyek lesznek a szavai keltette változásokra.
-Matsumoto harcosai!-szólítja őket tiszta, erős hanggal
-Tegyétek le a fegyvereiteket.-nem mosolyodik el, de magában jót mulat saját szavain. Harc közben fegyverletételre szólítani fel őket... humoros.
-Az istenek és szellemek szószólójaként, az égi s földi rend védelmében kérlek titeket, csatlakozzatok a harcunkhoz! Segítsetek visszaállítani a harmóniát, amit a démoni Matsumoto fenyeget. Álljatok mellénk, és felmentelek titeket a hozzá fűződő kötelességeitek alól. Segítsétek a harmónia újjászületését, és senki nem fog titeket becstelenséggel vádolni! -néz végig komoly, súlyos tekintettel a harcosokon
-Én, a szerzetes Tsukiakari, ígérem nektek, hogy a hősi küzdelem, amit mellettünk, a harmónia nevében vívtok, halhatatlanná teszi neveiteket a földön, s az ég birodalmában is.


_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Bishop Vas. 12 Aug. 2012, 21:49

Árnynak sikerül három ellenfelet gyorsan és pontosan likvidálni, a többi harcos sem marad rest, gyorsan cselekednek és így az ellenség létszáma lecsökken. Folytatódik tovább a küzdelem, az egyik ellenség már ki tudja védeni a tőröket a kardjával ha azon múlik élete, de talán a dobócsillagok gyorsabbak lehetnek, ezért Makasuki gyorsan előkap kettőt, és két irányból hajítja az ellenfél felé, reméli, hogy nem elég gyors mindkettő védéséhez, de ha igen az se baj, közben hátrébb helyezkedik és ha kell és tud onnan még besegít a többieknek egy-két jól irányzott dobással. Ha valaki rátámad igyekszik elugrani elvetődni aztán kardját előrántja és azzal védekezik. Hogyha a szerzetes beszéde bármilyen pozitív hatást kelt, természetesen egy időre beszünteti a támadást.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Morsus Vas. 02 Szept. 2012, 20:31

Tyranis két ellenfelével végez,d e mikor felpillant kimonójának ujjából egy darab a földre érkezett. Bár gyors volt, nem elég gyors. Nem sérült meg, de következőnek nem lesz ilyen szerencséje.
A sárkányember vadként ront a csapatnak. Az első hasítása után egy szamuráj a földre borul. A második döfésre egy harcos vérezve fordul meg, de hiába emeli a kardját Ryuura. Remegve lassan a földre térdel majd holtan a padlóra kerül.
Takemika csillagai eltalálják a meglepett szamurájt, aki éppen A sárkányemberre fordította figyelmét, hogy végezzen azzal. A szerzetes szavaira az utolsó két szamuráj megvetően néz. Az egyik a nő lába elé köp.
- Hazug ribanc! mesterünkre támadtattatok orvul, halálra vagytok ítélve!
Ezzel egy Ryuu felé és a másik Tyranisnak rontott és vadul csapkodva kezdték őket támadni.

5 Ronin
- Tyranis/Tankoshitsu Kumiko
- Sárkányember/Ryuu Hiroshi
- Futsunomi Takemika
- Oroszlán/Shinzō Raion
- Árny/Makasuki Ryusaki

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Tyranis Hétf. 03 Szept. 2012, 09:28

Szokásához híven most is elegáns volt és így tört előre. A két ellenfele, akik az előbb rátámadtak, már halottak voltak, noha a ruhája megsérült, azaz egy pillanatban lassú volt. Még így is jobban került ki a küzdelemből, mint számolt vele. Logikusan arra a következtetésre jutott, hogy legalább egy darab vágást el fog szenvedni, de az ellenfelei nem voltak ehhez eléggé hatékonyak. Mellette már ott volt a sárkányember, aki mérhetetlen barbarizmussal ölte a többit, a többiek pedig még egy volt hatékony, de az utolsó kettő szinte semmit sem csinált. Erős késztetést érzett a szerzetes szavai után, hogy megforduljon és elmetssze annak a szajhának a torkát azért, amit mondott. Megtanulta, hogy harcban beszélni gyengeség, főleg olyan ostobaságokat fecsegni, mint amiket ez a nő tett. Hacsak az apja, vagy a családjából valaki meghallotta volna ezeket, lassú kínhalállal fizetett volna mindezt.
De most nem volt ideje a szerzetesre figyelni, mert még egy ellenfél közeledett felé, Kumiko még mindig nem nyúlt a kardja után, még csak a közelében sem járt a fő fegyverének a harc során. Vad csapkodások az ellenfele részéről, a lány egyelőre nem támadott vissza, csak ki-ki próbált térni a támadások elől és abban rendszert keresett, ismétlődő kiszámíthatóságot a káoszban. Logikus volt, hogy egy idő után a vele szembenálló elkezdi ismételni önmagát, vagy ha nem is, akkor a figyelésből hamar rájöhet, hogy milyen vágásokat, csapásokat részesít előnyben. És persze a legfontosabb rész, hogy mikor is van a legkisebb védelme ellenfelének. Pontosan egy pillanatot akart kihasználni, amikor az ellenfelének a pengéje a lehető legtávolabb van, mint oldalon egy csapásra szánva, ekkor próbált meg bukfenccel elgurulni ellenfele mellett arra számítva, hogy logikusan nem tudja időben a másik a fegyverét visszarántani. A vetődés közben még próbálja megvágni az ellenfele lábát, esetleg gyomrát, ha felér odáig, és ha a háta mögé került, akkor a lehető leggyorsabban felpattanni, és ha van még ideje, akkor a férfi hátát ugyanúgy végigvágni, mint első áldozatával tette.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5 Ronin CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Szehmet Kedd 04 Szept. 2012, 22:52

A szerzetes szánakozva néz a kettőre, az oroszlán pedig felüvölt. A régi élet követelőzve igyekszik előtörni, hogy megtorolja a sértést, de bele ütközik a hideg gondolatba, és hiába rázza láncait. A szerzetes számolt az elutasítással, a vak fanatizmussal, de nem számolhatott volna el a saját lelkiismeretével, ha nem próbálkozik legalább. ÍGy már a szerzetes társak sem nézhettek rá ferdén, s talán az önmérséklet ilyesforma elsajátítására is tett egy lépést.
-Imádkozni fogok értetek... - a szerzetes nem neheztel, s bár talán azt várnák, ő nem veszi fel a sértést. Már nincs becsületük, amit megsérthetnének. Nincs, míg a halált másikkal nem fizetik meg.
De nem ezen gyarló, istentelen teremtmények halálával. Áldozatként ezek csupán szégyent hoznának rá. A társak lenyűgöző hatékonysága úgyis gyorsan végez velük, s törhetnek feljebb. E gondolatra az oroszlán is lecsitul, s várakozva visszahúzódik, míg véget nem ér a harc, akkor pedig hűvösen biccent elismerésül a társaknak.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Bishop Szer. 05 Szept. 2012, 21:23

A csillagok is jó szolgálatot tesznek Árnynak miközben ő távol marad a kardok pengéitől, a hadakozástól, már csak kettő szamuráj marad akikkel nem kell foglalkoznia, majd mások elintézik őket, addig amíg a csata folyik ő igyekszik megkerülni mindenkit és a hullákból illetve harcképtelen harcosokból visszaszerezni a dobófegyvereit, tudja még szüksége lesz a tőrökre és a csillagokra. Ha nagyon nagy szükségét látja, mert mondjuk az egyik harcos rátámad, vagy az egyik társa kelleténél nagyobb bajban van jobb kezében tartogatott tőrt az illető szíve alá vagy nyakába próbálja hajítani, szokásos precizitásával. Reméli keselyű szerű művelete sikerrel jár és így visszakaphatja a fegyvereit, ha nem az sem baj, majd később spórol ez nem lesz gond a számára. Miután végzett vagy nem tudott végezni gyorsan a felfelé vezető lépcsők irányába veszi az irányt és megnézi van-e ott egy rejtett csapda vagy még több őr.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Svarog Pént. 07 Szept. 2012, 15:37

A sárkányharcos elvigyorodik, amikor meglátja az egyik felé támadó harcost, aki vadul csapkod a kardjával. Mint egy 5 éves süldő a fakardjával... Átkozott fattyú, velem akarsz szórakozni.
Amikor a szamuráj a közelébe kerül Ryuu félreáll, majd ha a fickó túlszalad rajta, egyszerűen hátba döfi. Ha ez sikerül végig néz az általa megölteken.
- Ne engedjétek hogy a sárkány feldühödjön...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Morsus Pént. 21 Szept. 2012, 20:53

2. Szint

A kettő olyan egyszerűen és számítva végez a szamurájokkal amennyire csak lehet. Árny vissza szerzi a felszerelését és a csapat már indulhat felfelé. Az emeletre elsőnek Futsunomi érkezik és mielőtt a többiek léphetnének a férfi egy csillaggal a fejében zuhan hátra... holtan. Fent szinte feketesség van, amit csak akinti csata vöröses lángjai tudnak picit megvilágítani, a terem szinte ugyanolyan, mint itt, de olyan öt-hat papír ajtóval választották őket szét.

4 Ronin
- Tyranis/Tankoshitsu Kumiko
- Sárkányember/Ryuu Hiroshi
- Oroszlán/Shinzō Raion
- Árny/Makasuki Ryusaki

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Tyranis Szomb. 22 Szept. 2012, 10:09

A másik ellenfele is pillanatokon belül holtan terült el a földön. Kumiko egy hanyag mégis oly elegáns módon csapta meg a fémlegyezőjét, hogy lejöjjön róla minden vér a pengéről, ami az ellenfeleiről került oda. Amíg ő maga ezzel volt elfoglalva az egyik társuk máris előrerohant, mielőtt ő elindulhatott volna egy puffanást hallott és arra nézve a társuk volt az, holtan. Nem mintha különösebben érdekelte volna Kumikot mindez, legalább egyel kevesebb alak, aki feltartja és gátolja abban, amiért idejöttek. A többieket rémesen hangosnak találta, mintha egy állathorda gázolna valahol végig, semmi elegancia, semmi hatékonyság, csak gyengeség. Most indult el felfelé csak halkan szinte lábujjhegyen, suhanva, ahogyan csak egy gésa képes minderre, semmilyen hangot nem hallatva. Felérve a sötétséget látta, némi tűzfénnyel együtt. Nagyjából olyan nagy lehetett a helység, mint ahol az előbb voltak, csak szétválasztva. Aki jobb megvilágításban van, az vesztett, mert az árnyéka a papírfalakon nyomot hagy. Igaz ez még ki is volt használható, hogy megállapítsa, hogy honnan érkezik a dobás és hol lehetnek a támadók. A lány próbált egyből a falhoz húzódni a feljáratnál, és a szemét a sötétséghez szoktatni, illetve hallgatózott. Meglapulva igyekszik maradni, megvárni jelenleg, hogy a többiek mit és hogyan tesznek. Nem rohant fejjel a falnak, hanem kiismerni az ellenséget és meglátni. Egyelőre nem mozdul, várja a többieket, figyeli a sötétséget és a papírfalat is nézi, hogy merre lehet rajta szakadás, ha esetleg az ellenség azon át hajította a dobócsillagot a másik társuk fejébe, akkor legalább azt tudja meg, hogy merre is volt az illető korábban. E közben hallgatózik is, hogy hol, ki alatt nyikordul meg a padló, hátha hallatszik lélegzés, páncélcsörgés és ehhez hasonlók. Minden kis nesz neki dolgozott jelenleg. Nem szándékozik mozdulni, csak abban az esetben, ha valaki mégis támadást indítana irányába, akkor kitér és védekezik.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5 Ronin CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Bishop Pént. 12 Okt. 2012, 22:04

Sikerül visszaszerezni az eldobált csillagait és tőreit, amik még valószínű igen jó szolgálatot fognak neki tenni, örül, hogy nem kellett ezeket a fegyvereket itt hagynia, nagy pazarlás lett volna. Mire ő végez a társak is, így együtt indulhatnak tovább, ő szokás szerint hátul marad és onnan figyeli az eseményeket, önkénytelenül is a fal mellett szinte lopakodva suhan. Egyszer csak a harcos aki előre ment holtan esik hátra, fejéből egy csillag áll ki, ez egyet jelent, vannak még itt mások is akik igen jól tudják használni a dobófegyvereket, vajon jobbak nála? Ezt meg kell tudnia. Nagyon óvatosan minden lépését megfontolva ő is felmegy a többiek után és látja a papír falakat, amin könnyen átsuhannak a tőrök és dobócsillagok, valamint a felosztást is ami nyilván szétválasztás vagy útvesztés célját szolgálja.
Igyekszik a legjobban teljesíteni, találni magának egy viszonylag védett helyett, ahonnan legalább a hátát védheti mondjuk a falnak utána pedig próbál nem feltűnő lenni, elrejtőzni és érzékszerveivel keresni a másik ninját ninjákat akik lesből rátámadhatnának. Kezében tart két csillagot és ha meghallja, egy csillag suhanását a levegőben, akkor megpróbál elugrani, ellépni, utána az érkező csillag irányába hajítani az övét, hátha eltalál vele valakit.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Morsus Hétf. 22 Okt. 2012, 16:00

Árny és Tyranis tanulva társuk halálából hangtalanul a falhoz mennek. Ott koncentrálva várják az ellenég következő lépését. Mikor a sárkány ember és a szerzetes felfelé indul ők már nem olyan óvatosak. Ryuu felérve a földre esik és feje a falnál várakozó társai lába elé gurul. Az oroszlán megfordul erre és a melle között egy kard pengéje emelkedik ki. Az udvaron valami robban és a szoba vörös fénybe borul. A két túlélő hat nindzsát pillant meg, kettőt még véres karddal.

2 Ronin
- Tyranis/Tankoshitsu Kumiko
- Árny/Makasuki Ryusaki

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Tyranis Kedd 23 Okt. 2012, 08:49

Az árnyakban látta az egyik társát megérkezni, őt nem hallotta Kumiko, ellenben az ostoba szerzetest és az útonálló már közel sem voltak ennyire halkak. Már-már készen volt, hogy saját maga lesz az, aki megöli ezt a két ostobát, amire nem volt szükség, koppanást és puffanást hallott, majd Ryuu feje volt az, ami a lábaihoz gurult. Nem reagálta le semmivel sem, csak egy hajszálnyi megkönnyebbülés volt az, ami átfutott rajta, hogy már ez sem fogja őket hátráltatni. Egy újabb puffanás, nem volt nehéz kitalálni, hogy mi történt és kivel. Kint robbanás után végre idebent is fény lett, hat ninja tűnt fel és ott volt a két gyilkos is. Ha lettek volna érzései és kimutatta volna ezeket, akkor most egy mosoly jelent volna meg arcán, de így csak ridegen mérte fel az ellenfeleiket. Ösztönös módon a társa hátának próbálja a sajátját, számítva arra, hogy a falhoz próbálják majd őket szorítani, amit természetesen nem akart engedni. Három-három ellenfél, közel sem volt sok ez számára, legalább is így gondolta, győzött már le egymaga is ennyi ellenfelet egyszerre. Még mindig nem nyúlt a kardjáért, egyelőre a fémlegyező is bőven elég lesz ennyi ellenfél ellen. Nem szándékozott támadni, sokkal inkább csak várakozni. Azt várta, hogy az ellenfelei kezdjék meg a táncot, hogy a mozdulataikból láthassa, mire kell számítania. Az esetleges felé induló távolsági támadások elől igyekszik a lehető legpontosabban félretáncolni, legyen az ugrás, gurulás, vetődés, vagy egyszerű kitérés. Ha valamelyik ninja lesz olyan ostoba, hogy a közelébe jöjjön és támadjon, akkor a kitérésen felül, amit itt is megtesz még vissza is próbál riposztolni és ellenfele mellkasát végigvágni, vagy éppen a fejét lemetszeni attól függően, hogy miként fér hozzá és ő is miként tudja a kitérésből ezt véghezvinni.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5 Ronin CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Bishop Kedd 23 Okt. 2012, 13:20

Sikerül fellopakodnia az emeletre és itt a hátát bevédenie falnál, dobócsillagjaival kezében várakozik amikor hallja az irgalmatlan trappolást odalentről, rögtön a lépcső felé néz és várja, hogy mi fog történni, először valaki elveszíti a fejét, majd a másiknak a mellkasán halad át egy éles penge, na igen valami hasonló várható volt. Közben kint a támadás során egy nagyobb robbanás is történik, a puskapor nagy erő úgy látszik, elég nagy fényt biztosít ahhoz, hogy meglásson még hat ninját magán kívül, ez azért szép szám. Nem késlekedik valamit tennie kell, a hozzá legközelebb esőt megpróbálja az egyik csillaggal likvidálni, hogy az ne támadhasson rá, majd rögtön helyet is változtat egy ugrással és utána egy rövid gurulással találni egy másik pozíciót ahonnan még egy ninját likvidálhat. Viszont ha kell akkor együtt működik a megmaradt társával és neki segít, gyakorlatilag fedezi a hátát, és akit tud azt gyorsan likvidál, lehetőleg mielőtt az a saját dobófegyverét dobná el gyorsabban. Ha valaki nagyon közel érne akkor kitér, elugrik és csak utána rántja elő kardját.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Morsus Vas. 18 Nov. 2012, 18:41

A jelenet egy pillanat alatt válik egy néma és halálos táncba. Mind a nyolc fél némán és ösztönösen teszi azt, amit tennie kell. Tyranis látványos célpontként kerüli az ellenségek támadását és egy nindzsának még a torkát is elvágja amikor az túl közelről akarja leszúrni. Az elmozduló lány takarásából ront ki Árny, aki halálos vágásokkal még három orvgyilkos életet veszi. Az utolsó két nindzsa elhátrál és füst patront dob a két utolsó élők lába elé.

2 Ronin
- Tyranis/Tankoshitsu Kumiko
- Árny/Makasuki Ryusaki

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Tyranis Hétf. 19 Nov. 2012, 09:54

Az egyik mozdult, majd túl közel került a lányhoz, akit a ninja ugyan megsebezni nem tudott, de Kumiko egy könnyed és elegáns mozdulattal, ahogyan a dannáját és hanamacsiba járókat szórakoztatta legyezős mutatványokkal a tanulmányai során, és amikor már friss gésa volt. De itt szó sem volt erről, akkor csak egyszerű legyezővel legyintett és mutavány volt, de most a mozdulatot vérpermet és puffanás követte. A támadó halott volt. Ahogyan a lány félremozdult a társa indult arra és végzett máris három ellenféllel. Kumiko barbárnak találta ezt a féle vagdalózást, a halál művészet volt és ahhoz mérten kellett vele bánni, gyönyörű kivitelezett mozdulatokkal és még sorolni lehetett volna. Két ellenfél maradt és ők is ketten voltak. A „füstgránátra” nézett, amikor az a lábaikhoz érkezett. nem akarta kivárni, amíg azok ténylegesen nekiállnak füstöt ontani magukból, a következő szívdobbanására már mozdult is. logikus volt, hogy ellenfelei úgy gondolják, hogy eszeveszetten fog kitörni a füstből, vagy szembe, vagy hátra, de neki esze ágában sem volt mindezt megtenni, hiszen ő is ezt várta volna. Kissé behajlította a térdeit, hogy lendületet tudjon szerezni az ugrásához. Mikor ez megvolt ellökte magát a földről és egy szaltóval próbált közelebb kerülni, vagyis pontosan a két ellenfél közé megérkezni. Az ugrás közben próbálja a kardját is egy mozdulattal előkapni és már a szaltó közben, amikor érkezik a két ninja közé, akkor az egyiknek a karddal próbálja lecsapni a fejét, a másiknak a legyezővel.
Ha túl messze vannak egymástól a ninják, akkor értelemszerűen csak az egyiket támadja és akkor a kardot sem veszi elő. De a védekezésre, a félretáncolásra mindvégig ügyel, nehogy megsebezhesse bármelyik ellenfele is.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
5 Ronin CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Bishop Hétf. 19 Nov. 2012, 19:48

Árny társával együtt elég jó szinkronban harcol, hamar kivégeznek négy ellenséges ninját, ebből ő hármat, meg van elégedve a saját teljesítményével, de ennek nem mutatja a jelét. Mikor a másik két ninja eldobja a füstbombákat egyenesen a lábaik elé egy kicsit megtorpan, soha nem szokott ugyanis senki az ő lábához füstöt dobni, de ez egy másodpercnél nem tart tovább, mert eszébe jut mit kell ilyenkor tennie. Egyet előre lép nem a gránátok felé, egy kicsit távolabb tőlük de azért a füst központjába, maszkját arca előtt megigazítja és vesz egy nagy levegőt, majd leguggol. Hallgatózik próbálja megállapítani a másik két ninja helyét, ekkorra kezeiben már ott van egy-egy dobótőr keresztbe rakja őket mellkasa előtt. Gyanítja a két ellenfél nem figyel most arra, hogy mennyire zajosak, ezért könnyen meghallhatja őket, és ha ez megtörténik rögtön dobja is a célpont feltételezhető helye felé az egyik tőrt. Ügyel, arra, hogy figyelemmel kísérje társa mozgását is, nehogy véletlenül őt vélje ellenséges célpontnak. Ha valaki túlságosan is közel kerülne hozzá a füstben akkor oldalra gurul és közben egy rúgással próbálja eltalálni az ellenség fegyvert tartó kezét, és véletlenül sem a fegyverét.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

5 Ronin Empty Re: 5 Ronin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.