Ausztrália

7 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Ausztrália - Page 7 Empty Re: Ausztrália

Témanyitás by Tyler Vas. 22 Szept. 2013, 11:44

Nah a Kölyöknek lehetett volna több esze is, nem a közeli bokorban bujkálni. Eh mindegy, most nem érek rá vele foglalkozni. Persze miért is lenne olyan könnyű, ilyenkor már rég fetrengenie kellene, de persze, hogy nem hat rá az erőm. Persze hisz egy angyal, vagy nincs lelke, vagy mit tudom én. A lényeg, hogy nem hat rá és pácban vagyok.
A kard eltűnik, helyette meg egy lándzsa jelenik meg a kezében. Ez sem jobb, mint az előző fegyvere. Én meg a levegőbe emelkedek, eltüntettem,  vagy elengedem a láncot, mielőtt a földhöz vágna, igaz még így is a levegőben repkedek. Ha van a közelben, a nő oldalán egy fa amit elérek a lánccal, a fára tekerem és magamat odahúzom, remélhetőleg elkerülve a lándzsa hatósugarát. Ha nem akkor megpróbálok két bukfenccel arrébb kerülni jah és kikerülni a nő esetleges támadását, amint földet értem.
-Tényleg? Nah ne mond, nem ismered a démonokat? Ha bajuk van a Főnökömmel simán be is márthatták a haláluk előtt....-
Mellesleg sántít a sztorija egy kicsit.
-Mellesleg engem azért küldött, hogy találjam meg azokat akik itt ölik az embereket halomba, és bizonyos információk birtokában, olyan, mintha ezeket az embereket te ölted volna meg....-
Persze attól még lehettek démonok, emberbőrben, álcázás képen, vagy megszállták őket. De akkor is megölni őket nem túl célszerű, mikor egy angyal talán ki is űzhette volna őket.
-Oh és szabályok? Mikor nálatok van egy fél angyal, fél démon akinek Mephisto az apja?-
Nah jó az utolsó mondatot csak bosszantás képen tettem hozzá.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tyranis Hétf. 23 Szept. 2013, 11:05

2048. január 9. csütörtök – Ausztrália
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such és Ethan Jackson / Manó

- A saját realitásunk Földje – mondta a nő. – Valami történt ebben a realitásban, ami minden eddiginél nagyobb sebet ejtett a realitás szövetén, akkorát, hogy a teljes bolygónk látható legyen.
A hanglejtéséből eléggé kivehető volt, hogy úgy vélte, hogy ebben némileg Such is közrejátszott és nem csak puszta véletlenek egybeesése.
- Ez a bolygó túl messze van a korábbi résektől, hogy pusztán véletlennek lehessen nevezni. Túlvilági csatát említettél, nem volt ott véletlenül egy vörös ruhás nő egy bottal és egy fehér démonnak kinéző entitás?
A mozdulatai, mimikája alapján a nő halálos volt, minden apró rezdülésében maga a halál nézett vissza a fiúra, mégsem csapott le egyelőre, de már pusztán a jelenléte is némileg kellemetlenséget okozott.

- És te még hiszel a Hazugságok hercegének? Naivabb Szellemlovast sem láttam még életemben!
Manó szerencsésen elkerülte a nő lándzsáját és egy közelebbi fára felcsavarva azokat tudott újra a földre érkezni bármiféle sérülés nélkül. A nő nyugodtan fordult utána, de ezúttal nem támadott és nem indult a bokrok felé.
- Megérzem, hogy ki melyik démonúrhoz tartozik. Jeanne D’Arc vagyok, az Úr küldötte. Egyszerűbben mondva, az angyalok „Szellemlovasa”. Te Mephisto-é vagy, a gyermek pedig senkié, egyedül van, aki most próbál valakihez tartozni.
Ha Manó ránéz a fiúra, akkor az bólint egyet, hogy a nő igazat mond.
- Mephista az Úr unokahúga, aki nem bűnös atyja tetteiben. És ő nem avatkozik bele… tényleg nem mondták el a szabályokat neked, nem igaz? – kérdezte meglepetten.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ausztrália - Page 7 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Szer. 25 Szept. 2013, 17:56

-Oh láttál volna mikor mutáns voltam, azóta pedig sokat fejlődtem...-
Válaszolok, miután földet értem a fa mellett, amiről nem vettem le a láncot, ha kell hozzávágjam a mennyei Szellemlovashoz. Kicsit kikerekedik a szemem, mikor elárulja kicsoda, aztán próbálok fapofát vágni. Ha nem lennék Mephisto szolgálja tök jól ellehetnénk. De sajnos nem ezt osztották ki nekem.
-Jah igen, először azt hittem a Kölyök öldösi az embereket itt. De akkor te voltál, akik tulajdonképpen nem is emberek voltak, hanem démonok...-
Ezt a briliáns magyarázatot, szövegelés közben akaratlanul is végigjártatom a szemem Jeanne-on. Nem tehetek róla, elég jól néz ki. 
-Szerinted? Mephike nem csinált aztán sokat, csettintett egyet, és máris én voltam a Szellemlovas, jah persze előtte kicsit elvette a szerelmemről az emlékeimet és érzéseimet is. Azóta pedig csak annyit mond, hogy ezt meg, ezt a démont legyek szíves kicsinálni. Szabályokról szó sem esett. Nekem annyit mondott az itt lévő démonok ellenne szervezkednek. Ennek a bazi nagy bolygónak nincs köze hozzá?-
Kérdezem, majd várakozóan nézek rá. Most akkor tovább harcolunk vagy mi lesz alapon.
-Hidd el, ha tudnám már rég kivágtam volna magamból a Szellemlovas részt, de hogy az lettem, így tudtam megmenteni a barátaim, családomat. Egy ideje már a módszert keresem, amivel megszabadulhatnék a démontól. Amúgy ha megkérlek megosztasz némi információt, azzal kapcsolatban, hogy mi a francot akar itt Mephisto a démonjaival?-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Szomb. 28 Szept. 2013, 04:20

//Elnézést a késésért...//

Such figyeli a nőt és a mozdulatai elárulják számára, hogy nem egy egyszerű halandóval beszél, hanem a nő valahogyan köthető a halálhoz, lehet, hogy megérzése téves, de az biztos számára, hogy könnyen átláthat rajta, nem érdemes kockáztatnia. Ismét olyan helyzetbe került, ahol nem tud úgy lépni, ahogy megszokta, de ez most nem jelent számára gondot, a rengeteg új információ kárpótolja és most talán egyszerűbb az egyenes úton haladni és úgy előbbre jutni. A realitásszakadásról és másik Föld magyarázatot ad a hirtelen megjelenő bolygóról és átérkezőkről. Kivár a válasszal amíg a másik fél teljesen befejezi, még egyszer átgondolja a helyzetét, majd válaszol.
- Lehet, hogy ott voltak, vagy csak a kivetüléseik, ahogy én sem voltam jelen fizikai formámban. A nőnél volt több szilánk is, azokat gyűjti, hogy felhasználhassa, a fehér entitás is jelen volt, de nem tett semmit.
Ha szükséges akkor tesz egy lépést is hátra, hogy ne legyen kényelmetlen a nő és főleg az aurájának közelsége.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Tyranis Szomb. 28 Szept. 2013, 11:03

Such hátrébb lépett egyet, a nő nem szólt érte semmit és a férfi is hagyta mindezt. A távolságnak hála máris kellemesebb lett a légkör és nem érezte azt, amit pillanatokkal korábban. A nő szemei megvillantak a hazugságra.
- Tehát ott voltak, ahogyan te is – mondta ki.
Még megvárta, hogy milyen reakciót kap erre, majd folytatta.
- Van valami ötleted, hogy mit akarnak a szilánkokkal? Egy biztos, hogy nem vagy biztonságban, benned is ott van egy és ezek azt akarják. A miért és mi okból a legfontosabb.
Intett a férfinak valamit, mire az szólalt meg.
- Magunkkal viszünk a világunkba az úrnő parancsára – mondta. – Ott kiderítjük, hogy mi is ez, ami a lelkedben van és mire kell azoknak.

- Igen, démonok voltak, emberi alakban rejtőzve – mondta. – És még nincs vége, még mindig nem teljesen tiszta a város, és ezt nem rátok értem.
Megrázta a fejét a bolygós dologra.
- Azt nem tudom, hogy miként lehetséges – felelte. – De nem igen van köze az eseményekhez, ahhoz sem, ahonnan ő jött. Ez teljesen különálló esemény. Lehetséges, hogy tényleg ellene szervezkednek, az utóbbi időben több démoni sík is megerősödött, akik fenyegethetik Mephisto-t. Kérlek tisztelettel beszélj róla, lehet, hogy a sátán, de attól az Úr fivére*. A szabályok pedig egyszerűek, senki sem küldhet a Földre angyalt, vagy démont, hogy azok befolyásolják az embereket. Aki megszegi az bajba kerülhet és megtámadható. Illetve az ilyen angyal és démon levadászható. Ez a mi feladatunk, az effélékre vadászni és visszaküldeni oda, ahova tartozik.
A város felé nézett.
- Velem tartasz megkeresni azt, amelyik még itt van, vagy dolgozol egyedül? Jelenleg közös a célunk…

* Az előző korszakzáróban, az Elődök földjén derült ki mindez.

Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Bishop Vas. 29 Szept. 2013, 02:22

Miután hátra lépett, ahogy számított rá már nem volt olyan negatív hatással rá a nő aurája és így nem is befolyásolta annyira. Ennek tudatában mondja el az információkat, amikor a nő szeme felvillan és Such gondolataiban olvasva válaszol, ő enyhén oldalra dönti a fejét és fordítja a tekintetét, valóban nem volt benne, hogy fizikai sík is volt a túlvilág, ezért már teljesen magától árnyalta amit mondott, de ez nem volt olyan direkt hazugság amit fel akar használni, a nő mégis észrevette. Érdekesnek tűnik ez a hatalom a számára, láthatja, hogy valamilyen sötét erőből származhat. Nem szól közbe most sem, megvárja amíg nem szólnak többet és azután mérlegel, magukkal akarják vinni hogy vizsgálják, a tény önmagában elég elrettentő lehet, de a másik oldal, akik a darabokat akarják összegyűjteni még veszélyesebbek lehetnek. De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy meg fogják vizsgálni mi van a lelkében, ez a döntő.
- Tudom, hogy bennem és ott van, és, hogy ez mit jelent, de nincs szükségem senkire és semmire. Ha én megyek annak oka van... és annak oka nem egy parancs, hanem, ahogy elhangzott, a miértek.
Nem ellenkezik, de ha úgyse tudja elrejteni gondolatait és érzéseit, nincs már oka leplezni, jobb ha közli, és figyeli a reakciókat, hogy megismerhesse a másik világbeliek gondolatmenetét és íratlan szabályait.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Tyler Kedd 01 Okt. 2013, 14:15

-Van valami sejtésed mit akarnak? Vagy csak az elintézésük miatt vagy itt? Démonoknál soha nem lehet tudni, mit ügyködnek....-
Nos azt hiszem megint nem Szellemlovas képen viselkedek, mert enyhén leesik a pofám.
-Mármint, hogy a fivére? Nem egy volt angyal, a köztudatban ez van, legalábbis eddig az volt.-
Mik ki nem derülnek, jah és a nagy bolygó persze nem sok köze van az én dolgomhoz. Legalábbis most nem. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki észlelte, biztos világszinten kitört mostanra a pánik.
Nos nem látom okát miért ne dolgozhatnánk össze. Meg amúgy is, ő meg tudja kik a démonok én meg csak ezt az egyet találtam, akinek semmi köze sincs az itteni dolgokhoz. Ámbár még egy angyal is hazudhat vagy mondhat fél igazságokat. Így a nőt is szemmel tarthatom, szemmel...jah nem kéne ennyire bámulni....
Bólintok egyet, majd a kölyök felé fordulok, aki még mindig a bokorban kuporog.
-Figyelj ide, ha akarsz velünk jöhetsz de....de nem ígérek semmit, de ha ennek vége talán kereshetek egy helyet neked, ahol befogadnának.-
Itt a limbóra gondolok, talán ott befogadnák, én nem vagyok alkalmas arra, hogy velem lógjon.
-Mennyien maradtak itt? Hol találjuk meg a maradékot?-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyranis Szer. 02 Okt. 2013, 10:18

Such nagyon hamar rájön, hogy tévedett, amikor azt hitte, hogy a nő gondolatolvasó. Legalább is inkább csak úgy tűnt, hogy a mozdulatokban olvas és ismeri annyira az embereket, vagy tud olyan információkat, amikből erre a következtetésre jutott.
- Amit mondtam, az nem javaslat volt, vagy parancs, hanem tény – mondta a férfi. – A kérdés már csak az, hogy önként segítesz, amivel talán magadat is mented, vagy pedig erőszakkal viszünk el és abba az esetben semmibe sem lesz beleszólásod a későbbiekben. Egy javaslat, LadyNimara-nak nem szokás nemet mondani.
A nő ezúttal semmit sem szólt, csak ő is figyelte Such-ot, ahogyan ő maga is a párost. Amit sikerült leszűrnie, hogy valóban a nő volt a magasabb rangon, a férfi pedig vagy valamilyen testőr, vagy kamarása, tanácsadója lehetett, mintsem egyszerű szolga.

- Mind a ketten hatalmas entitások, akik még az előző univerzumban születtek a nagy bumm előtt – mondta a nő. – Testvérként, együtt nőttek egy ideig, majd miután a világuk megsemmisült ide kerültek, ketten voltak, illetve egy másik entitás, ami annak az univerzumnak a vesztét okozta. Megküzdöttek vele, alig voltak képesek legyőzni és bezárták az Elődök Földjére, ahol nincs semmilyen képessége senkinek. Nekik sem. A harcokból születtek többek közt a Celestialok, Galactus, a Halál, a bolygók, csillagok. Az entitás azóta is ott alussza álmát, de képes magát kivetíteni és megfertőzni személyeket. Ő felelős minden háborúért, mert ebből nyeri az erejét. Magneto ki akarta engedni, de a társaid megakadályozták.
Elgondolkodott a másik kérdésen.
- Valószínűleg Mephisto hatalmát és ki akarják ütni a trónjáról – válaszolta. – Legalább két tucatnyian a belvárosban. Kell egy fuvar tőled, és mielőtt megkérdezed nem árt a pokoltűz nekem. Immúnis vagyok rá, a fiú pedig jobb, ha itt marad. Ha idézel egy motort indulhatunk is és mondom merre kell menni.

Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Pént. 04 Okt. 2013, 12:22

Mintha rémlene valami, amiről beszél...jah igen volt valaki aki onnan jött. De a legtöbb információ újdonság a számomra. Figyelmesen hallgatom, bólintok. Igen erről beszéltem én is, cirka mióta megtámadott, de persze ha ő mondja máris igazabbnak bizonyul a dolog, mintha én állítanám ugyan ezt. Miszerint Mephike ellen áskálódnak, csak azt nem tudom miért a földön. Majd kiderül...
-Jól van Kölyök, igaza van, jobb ha maradsz....de ha megvársz akkor visszajövök érted és találunk neked egy helyet ahol a saját fajtád közt lehetsz és nem itt az emberek világában, ha neked is megfelel...-
Biccentek és máris megidézem a motort, és rápattanok.
-Egy fuvart a belvárosba akkor...mutasd az utat Jeanne....-
Tegezem le hanyagul, csak úgy. Végül is egy harc erejéig társak vagyunk, még ha két ellentétes oldalon is állunk. 
-Milyen erős démonfajzatokra számíthatok?-
Kérdezem menet közben, miközben befordulok a mutatott irányba. Parádés ki felfordulást okozunk majd ha meglátnak, bár ilyen későn talán nem lesznek annyian kinn az utcákon.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Pént. 04 Okt. 2013, 23:24

Such észreveszi, hogy az idegen nő nem rendelkezik telepatikus képességekkel, csupán a mozdulatokból olvas ki dolgokat. Így lehetséges az előbbi átmeneti kis zavar. Végighallgatja az másik férfit, aki tényekkel szembesíti. Egyelőre nem akar ellenállni, sokkal értékesebb annál ez a nyom, hogy most megpróbálja befolyásolni a dolgokat, akár a saját szabadsága vagy önérzete miatt. Lassan végigméri a férfit, majd a szemeibe is néz pár másodpercig, próbálja megállapítani, hogy milyen fajta alattvaló lehet. Tiszteletből követi-e a vezetőjét, vagy félelemből és érdekből, ez elég sok mindent elmondana róla. Végül döntött, még ránézett a nőre, majd vissza az emberére.
- Akkor én sem kívánok ellent mondani Lady Nimara-nak. - egy nagyon enyhén biccent is jelzésként. Egyelőre nem áll ellen, teszi amit mondanak, hiteles akar lenni, hogy később ezt még felhasználhassa.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Tyranis Szomb. 05 Okt. 2013, 09:42

Such ahogyan a férfit felméri megtudja állapítani, hogy mindkét érzelem ott volt a férfiban. Mind a tisztelet, mind pedig a félelem úrnője iránt. Talán még szerelmes is volt belé, hiszen, ahogyan a nőre nézett a pupillái észrevehetően tágultak ki, bár a félelem és a szerelem, vonzódás ugyanolyan hatásokat mutat, így ebben nem lehetett teljesen biztos.
- Bölcs döntés – felelte a férfi.
A férfi megnyomott a kezén levő szerkezeten egy gombot, mire látható erőtér ölelte körbe a hármast. Egy villanás után Such egy teljesen más helyen, valószínűleg a másik Földön találja magát, mert az égre nézve látja a Földet, a másikat, ez a hely pedig olyan volt, hogy nem ismerte meg, a saját világán ilyen hely nem létezett.

A fiú bólintott és a bokrokba húzódott, hogy ott lapuljon meg és az előbbi módon a füstből egy bokor formáját mintázta magának, hogy így beolvadjon a környezetbe. Az angyal is felpattant a motorra és Manó pedig elindult vele. Este volt már az utcák eléggé kihaltak, úgy tűnt, hogy annak ellenére, hogy mennyire biztonságosnak volt ítélve a hely mégsem szerettek már az emberek sötétedés után kijárni. Ennek köszönhetően és az angyal vezetésének olyan jó negyed óra gyorstempós motorozás kellett a városban, mire megérkeztek a város kínai negyedébe. Kevésbé volt jómódú hely, mint Perth többi része. A kérdésre pedig a nő válaszolt.
Ausztrália - Page 7 King-Tong-Street-992x546
- Nem tudom, bármi lehet, de démonúrra, vagy úrnőre nem számítok. Feltételezem az urad szólt volna, ha ilyesfajta démonnal lenne dolgunk. Azaz közepes és erősebb közdémonok lehetnek.

//Nem tudom, hogy láttátok-e, de írtam ki egy 2076-os kalandot, ha érdekel titeket gyertek nyugodtan.//

Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szer. 09 Okt. 2013, 10:28

Még sem keltünk akkora feltűnést, szinte senki sincs az utcákon. Azért úgy látom, az emberek csak félnek. Jobban is teszik. Némán tesszük meg az utat, olyan negyed óra múlva már a célnál is vagyunk. A kínai-negyed, és elég lepukkant a város többi részéhez képest.
Leszállok a motorról és körbe pillantok, de egyenlőre semmi démonit nem látok.
-Szólt volna? Azt erősen kétlem, szeret szórakozni mások kárára. Legfeljebb akkor ha tényleg, tényleg valós fenyegetés lenne a számára az itt lévők...-
Eltüntettem a motort, és kérdően pillantok az angyalkára, hogy pontosan merre is kéne mennünk.
-Van valami terved vagy úgy csináljuk ahogy én szoktam....vagyis berontunk és aki elénk kerül azt elgyapáljuk....-
Hát igen nem túl eredeti, de már régen sem bírtam a francos terveket kitalálni, nem hogy végre hajtani.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 10 Okt. 2013, 09:16

Résztvevők: Ethan Jackson / Manó

- Egy démonúr nem gyerekjáték – mondta Jeanne. – Hanem komoly fenyegetés még Mephisto-ra is. Lényegében olyan, mintha a mennyből valamelyik arkangyal jönne a Földre.
Az angyal kinyújtotta a kezét és a kard, amit korábban eltűntetett ismét megjelent a kezében a semmiből.
- Szerintem mindenki így szokott tenni.
Ezzel már el is indult a negyed belseje felé. Ha Manó követte, akkor néhány sarkot sétáltak le teljesen néma csöndben. Ekkor értek el egy kereszteződéshez. Innen három további irányba lehetett menni, ment előre az az út, amin eddig is, illetve jobbra és balra. Az előre felé vezető vitt be a kínai negyed szívébe, a másik kettő a szélén maradt az egésznek. A két oldalsó irányba a lámpafények rendesen égtek, de ami befelé vezetett ott sötét volt, a lámpák jelentős része kiégett volt, a többi pedig pislákolt. Furcsa szél fújt onnan bentről, amitől az angyal és a szellemlovas is önkéntelenül megborzongott.

Ausztrália - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Szomb. 12 Okt. 2013, 20:41

-Szóval nem piskóta egy ilyen démon úr ipse...vagy ipse nő....na jó, ilyen szó tudom hogy nem létezik...de egy démonnál nem mindig lehet tudni, hogy melyik nemet képviseli, találkoztam már néhány furcsa szerzettel.-
Hát azért mindent összevetve nem szeretnék egy ilyennel összefutni. Azért kíváncsi vagyok én milyen erő szinten állok ebben a rendszerben. Remélhetőleg eléggé magasan ahhoz, hogy egy angyallal az oldalamon azért el tudjak, tudjunk bánni vele. Ha már trükközik, én is idézek egy láncot, ez nem olyan menő, mint a kard, de jobb mint a semmi.
-Tényleg? Engem általában régebben lehülyéztek, ha csak úgy be akartam rontani valahová...-
Nos itt az ideje befogni, Jeanne után sétálok, néhány sarok aztán egy hármas elágazás. Középen sötét, pislákoló lámpák, furcsa szél...nah nem olyan, inkább borzongató és enyhén baljós, démoni. Azt hiszem ennél jobb útmutató nem is kell. Elindulok lassan abba az irányba, várva, hogy mi fog rám ugrani a sötétből.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Okt. 2013, 09:42

Résztvevők: Ethan Jackson / Manó

- Démonúr, vagy démonúrnő – mondta. – Ez a helyes kifejezés rájuk nézve.
Jeanne megvonta a vállát, amikor Manó mondta, hogy mindezért ki szokták nevetni és senki sem használja ezt a módszert.
- Aki biztos a dolgában, vagy csapatban dolgozik, ott be szokott válni.
A nő követte Manót, amikor az elindult a megfelelő irányba, egyenesen bele az árnyakba. Tudtak legalább egy sarkot menni teljes nyugalomban, mire ismét ugyanazt a borzongást érezték mind a ketten. Ám ezúttal már meg is pillantottak valakit. Az egyik távolabbi talán kávézó kinti részén állt valaki. A félhomályban csak az alakját lehetett látni, illetve azt, hogy a szeme aranysárga fényben izzott.
Ausztrália - Page 7 3219283-thunderbolts17004
Valamit figyelt, nem arra, amerre az angyal és a szellemlovas volt, úgy tűnt, hogy egyelőre nem is látja őket, vagy ha tud is a jelenlétükről nem érdekelte.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Szer. 16 Okt. 2013, 11:59

Csak vállat vonok a helyre igazításra, tökmindegy, hogy nevezzük attól még démon akit jelenleg keresünk és vissza kell küldenünk. Akár nő vagy hím nemű az illető. 
Csendben, kezemben a lánccal sétálok pár métert, nyugalomban, majd ismét borzongást érzek, nem túl jól esőt. Egy alakot pillantok meg, valamiféle teraszon áll. A homályban nem tudom kivenni az alakját, csak a sárga fénnyel izzó szemeit látom biztosan.
Megtorpanok, de vagy nem vett észre vagy csak szimplán figyelmen kívül hagy minket. Láthatóan más merre figyel, vagy vár valakit. Nos biztos nem minket.
Kérdően pillantok a társamra, majd lassan elindulok az alak felé, készen a harcra. De egyenlőre nem akarom felhívni a figyelmet magamra, így a lehető legcsendesebben próbálok elérhető távolságba kerülni az alakhoz.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 17 Okt. 2013, 10:20

]2048. január 9. csütörtök – Ausztrália
Résztvevő: Ethan Jackson / Manó

Jeanne megvonta a vállát és ő maga is lassan elindul óvatosan, hogy ne keltsen zajt az alak felé. Alig néhány lépés utána az alak gyöngyöző hangon nevetett fel. Manónak már erre is kellemes görcsbe rándult a gyomra.
- Egy angyal és a szellemlovas – szólalt meg. – Micsoda meglepetés ma estére.
A hangja lágy és simogató, Manó még ennyire erotikus hangot nem hallott életében, pedig ez a hang nem volt megjátszva. Végül az árnyak közül kilépett a hang tulajdonosa is.
Ausztrália - Page 7 Lom_satana-copy
A külseje és az egész aurája olyan lehengerlő volt, hogy Manónak hirtelen csak az járt a fejében, hogy megcsókolja és lefektesse a nőt. Egyáltalán nem tűnt ártó szándékúnak számára, csak egy gyönyörű és veszélytelen nőnek. Ha elindulna a nő felé, akkor Jeanne próbálja visszahúzni.
- Vissza ez egy szukkubusz és démonúrnő! – hívta fel a fiú figyelmét.
Igaz Manót eddigre ez nem érdekelte és valamilyen oknál fogva az angyal egyetlen szavát sem hitte el.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Szomb. 19 Okt. 2013, 19:14

Tudtommal nem ettem lárvákat, hogy pillangók legyenek a gyomromban, de mikor a nő felnevetett akaratlanul is görcsbe rándul a gyomrom. Jó értelemben, klisésen - mintha egy csöpögős filmben lennék - mintha lepkék verdesnének a gyomrom környékén. Hangja kellemes, és szörnyen izgató. 
Mikor megszólal, akkor pedig semmi másra nem tudok gondolni, csak a testére, meg kettőnkre meztelenül a teraszon. Némi erekció is befigyel, nem is csodálom ilyen vonzó nőt életemben nem láttam még. 
Kirántom a magam az angyal szorításából és lassan a nő felé indulok.
-Démonúrnő? Csak egy ártatlan nő...egy nagyon vonzó nő....-
Szinte megbabonázva indulok el a nő felé miközben csak az jár az fejemben, hogy magamhoz szorítsam és megcsókoljam, valamint persze egyéb dolgokon is.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 21 Okt. 2013, 14:42

- Ha ez egy ártatlan szende nő, akkor engem az angolok jogosan égettek meg a máglyán annak idején!
Manó elindult, hogy a nőhöz érjen, aki hívogatóan és csábítóan intett felé kinyújtott kézzel. Minden egyes mozdulattal pedig egyre és egyre csábítóbb volt, a leggyönyörűbb és legtökéletesebb nő, akit valaha is látott, se Lorna, vagy az asgardiak nem érhettek a nyomába.
- Ennek én sem örülök, de te sem fogsz – mondta hátulról az angyal.
A következő pillanatban Manó éles fájdalmat érzett, ahogyan fájdalom hasított végig a hátán és még a vére is kiserkent, ami nem gyógyult be rögtön, ahogyan lennie kellett volna. Ha hátrakapta a fejét az angyal kezében véres kard volt, amivel ezt tette. Azonban volt egy előnye is a fájdalomnak, a feje valamelyest kitisztult, még mindig gyönyörűnek látta a démonnőt, ódzkodott neki támadni, de legalább már észlelte, hogy valami átkozottul nincs rendben.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Hétf. 21 Okt. 2013, 21:48

Jeanne valami máglyán égetésről beszél és valamiért nem tetszik a nő neki.
-Talán csak nem féltékeny vagy?-
Kérdezem kajánul, de amúgy nem érdekel, csak ez a földöntúlian szép és vonzó nő. Minden egyes apró mozdulatával amit felém tesz, csak még jobban akarom őt, szinte már remegve közeledek felé, mikor éles fájdalom hasít a hátamban.
-Ezt miért kellett?!-
Fordulok dühtől tajtékozva az angyal felé, akinek a kezében lévő kardról a vérem csöpög lefelé. A seb sajog és nem gyógyul be, nyilván az angyali mivolta miatt. Visszapillantok arra a gyönyörű nőre, de valamiért, olyan mintha a fájdalom elsöpörte volna a fejemre ült ködöt. Még mindig átkozottul vonzódom hozzá, ugyanakkor érzem hogy valami nincs rendben. Noha még mindig nem szívesen támadnám meg a nőt. Pedig azért jöttünk ide. Hátrálok pár lépést, ehhez minden erőmre szükségem van, hisz legszívesebben előre tenném azokat a lépéseket és leteperném.
-Ha babrálsz a fejemmel, nagyon megbánod...-
Nyögöm ki kiszáradt szájjal, és szinte már fáj, hogy ilyet feltételezek erről a gyönyörűségről. Ennek ellenére van valami apró baljós érzés, ami visszatart attól, hogy újra közeledjek felé, viszont harcolni sem vagyok képes vele.
-Ha esetleg van valami ötleted, ami megakadályozna abban, hogy leteperjem a nőt, azt megköszönném, de ha lehet nem kérek a kardodból még egyszer...-
Szólók az angyalnak, mivel egyre nehezebben tudom tartóztatni magam.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Okt. 2013, 12:40

- Férfiak, igazából nem értem, hogy az egyház miért veletek van tele, mindannyian romlottak vagytok. Mint mondtam, egy démon, egy szukkubusz, Satana a neve. Nem Mephisto démona, de nem meglepő módon minden megölt démon férfi volt, ő vette rá őket, hogy árulják el Mephisto-t.
- Unatkozom – mondta ásítva a nő.
A hangja és mozdulatai továbbra is babonázták Manót, nehéz volt levenni róla a szemét.
- Hacsak nem akarsz agyatlan zombi lenni, aki minden szavát lesi, menj és éld ki magad. Valószínűleg életed legnagyszerűbb élménye lesz amíg meg nem átkoz.
- Húgaim kérlek – szólt közbe Jeanne beszédébe a démonnő.
A következő pillanatban Manó csak egy kardpenge suhanását látta, majd egy elketromos támadás csapta mellkason és lökte a falba, az angyalt pedig a földből kinyúló kar ütötte meg. A semmiből két démonnő jelent meg Satana közelében.
Ausztrália - Page 7 Dom1
Ausztrália - Page 7 Mephista

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Pént. 25 Okt. 2013, 10:10

-Hé nem tehetek róla, hogy férfiból vagyok...mellesleg biztos volt már rá példa, hogy nőket csábított el egy démon...-
Morgom az angyalnak, aki úgy tűnik kicsit ki van akadva, azon ahogy konkrétan, mindjárt rámásznék a nőre, Satana-ra vagy kire. Minden mozdulatával engem hív és csalogat és...
Óh öcsém folyik a nyálam, azt hiszem nem csak képzeletben.
Azonban végett ér a bambulásom, egy kardcsapásra eszmélek fel, meg egy elektromos csapásra, ami belepasszíroz a falba. 
A két nőre pillantok, ahogy rájuk nézek nem érzek ellenállhatatlan vonzódást, mint Satana iránt. Úgy hogy, próbaképpen, egy tűzgömböt hajítok az elektromos lábai elé, hogy elvakítsam a következőt meg az arcába dobom, majd elrugaszkodok a faltól, és a lendületemet kihasználva megpróbálom pofán vágni teljes erőmből. Feltéve ha ez a kettő nem fog ugyan úgy elcsábítani, mint az a gyönyörű nő, vonzó nő a teraszon.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Okt. 2013, 11:26

Manó szavaira már nem válaszolt Jeanne leginkább a két újabb démonnő miatt. Nem, ez a kettő nem volt olyan hatással Manóra, mint ahogyan a démonúrnő. Jeanne is feltápászkodott a földről és ő a barna bőrű démonnak ugrott neki. Egy hatalmas ütést vitt be neki, mire az ellenfele nekicsapódott a falnak és beszakadt az vele, az angyal pedig utána. Pillanatok alatt tűntek el mind a ketten a Szellemlovas látóteréből.
Manó pedig az elektromossággal applikáló maradt. Ahogyan a fiú felé próbált dobni egy tűzlabdát a nő a mozdulatra egy ruganyos mozdulattal ugrott fel onnan az egyik közeli tetőre, és így elkerülte a támadást és a második támadást sem kaphatta arcba. Manó azonban lendült és mire megérkezett oda, ahol a démonnő korábban volt, az most landolt a földön ott, ahonnan a fiú indult. Valami megvillant a kezében és a következő pillanatban két elektromosságból álló dobócsillag szerűség állt bele Manó mellkasába és rázta meg őt olyan erősen, hogy az összes izma azonnal fájdalmas görcsbe rándult és még a légzés is a nehezére esett, annak ellenére, hogy már Szellemlovas alakban volt.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Hétf. 28 Okt. 2013, 15:19

Jeanne nem igazán beszédes, főleg azért mert a másik démon nekiugrik, és eltűnnek az épületben egy szép ütés után. Az enyém nem talál be, lévén a nő elugrik, én érkezem a helyére, aztán ő az enyémre. Mint egy gyerekes ugróiskola lenne.
Az viszont nem annyira gyerekes, hogy a támadásától az összes izmom görcsbe rándul, és megtántorodok. Még annak ellenére is, hogy a démon alakomban vagyok, marhára fájt az elektromos támadása. Zihálva veszem a levegőt. 
Elég nagy bajban leszek ezzel a démonnal. Erősebb mint amihez szoktam. De máris megpördülök, már amennyire az izmaim engedik, és egy lánccal a feje felé ütök, persze nem vagyok teljesen hülye, ha elektromossággal tölti fel a láncot akkor, a másik végét is a nő felé hajítom, és már idézem a következőt és a lábait támadom vele. Miközben egyre közelebb megyek hozzá, ha ez nem jön be, akkor egy tűzoszlopot teremtek a lábai alatt, és ha ki tud térni előle, akkor azt kihasználva próbálok odaugrani és gyorsan képen vágni, ügyelve az elektromosságára, ha esetleg azzal védekezne.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 31 Okt. 2013, 10:56

A megpördülés eléggé fájdalmas volt Manó számára, de azért megtudta tenni, igaz jócskán lassabban, mint egyébként tudta volna. Az izmai és a fájdalom lassabban akart eltűnni a szervezetéből, mint gondolta volna eredetileg. Legalább annyira lassan, mintha ember lett volna és nem pedig valamilyen regenerálódó lény. Manó jól számolt az elektromossággal, ahogyan a nő felé dobta a láncot, az meg sem próbált kitérni előle, hanem megragadta. A fiú tudta, hogy már ennek is hatással kellett volna lennie a démonra, révén a pokoltűz a lelket sebzi, de a nőre hatással sem volt. A földön a nő körül mindenfelé villámok és elektromosság kezdett pattogni, így nem maradt más, mint a tüzet idézni alá. Nem mozdult előle el, nem ugrott félre, ott maradt. Aminek semmilyen hatása nem volt rá, ez pedig két okból lehetett, egy, immúnis volt; kettő, nem volt lelke, azért nem volt hatással rá.
Mivel nem tért ki és mindenhol elektromosság volt a Földön, Manó valószínűleg nem ment közelebb, a következő pillanatban pedig a nő már ott volt előtte, nem látta hogyan és mikor, de könyökkel mosott be egy akkorát a fiúnak, hogy a lángoló koponya megrepedt a szemüreg alatt és Manó az egyik épület falában végezte újra.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.