Chernobyl Területe

Go down

Chernobyl Területe Empty Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Csüt. 02 Május 2013, 23:38

! Állandóan lehet jelentkezni !
Aki a kalandra jelentkezik egyénileg fog kapni reagot mivel ez a "kaland" chernobyl teljes területére vonatkozik és egy egész szinte már új síkot fog alkotni. A játékosok főként Chernobylban és területén (Pripjaty) fognak játszani. A történelem nem változott a ma általunk ismertekhez képest. Chernobyl bizonyos részei radioaktívak még mindig elégé durván.

Karakter alkotás:
- Csak ember lehet
- Valamilyen célt amiért Chernobylba szeretne menni pl.: pénz, kíváncsiság , turista, kutató stb. ( Mindenki Chernobylon kívül kezd én mesélek be mindenkit oda )
- fél oldal fölött legyen a hosszúsága a karinak. + Kép
- Fegyverzet: Karakter függően engedélyezett.
- 2000.05.20 írunk.
- Külön felszerelések rublika az adatlapotok aljára írva ahol fel kell tüntetni: Felszerelések , Artifactek, pénz.
- Senki nem kezdhet egyik oldallal sem ki kell őket érdemelni, hogy csatlakozhassatok hozzájuk ennek egy külön megjegyzés lehet tenni hova szeretnétek tartozni az adatlapotokban. A "Stalker" nevű játéktól eltérően itt maga a Stalkerek is egy külön csoportot alkotnak persze lehetnek jóban bármelyik oldallal de amennyiben az egyikkel jóba vannak a másik evidens, hogy az ellenségük lesz pl.: A Duty és a Freedom esetén.

Történelem:
A csernobili atomkatasztrófa 1986. április 26-án történt az ukrajnai (akkor a Szovjetunió tagállama) Pripjaty és Csernobil városok melletti atomerőműben. Ez az eset volt az atomenergia felhasználásának történetében a majaki után a legsúlyosabb katasztrófa. A védőépületek hiánya miatt radioaktív hulladék hullott a Szovjetunió nyugati részére, valamint Európa más részeire és az Egyesült Államok keleti részére. A mai Ukrajna, Fehéroroszország és Oroszország területén hatalmas területek szennyeződtek.

Jelenlegi imeretek:
Chernobyl-t és területét különböző lények lakják amelyről ti mint kívülállók és a világ nem tud! Bármi éle mutációt ellehet képzelni ami 14 év alatt megtörténhet. Ezekről a lényekről vagy saját tapasztalatból szerezhettek tudomást vagy pedig tapasztalt vén rókák is mesélhetnek róla. Több fajta csoport él itt nagy részüket csak a pénz tarja itt más részüket a kutatás, artifact-ek kutatása ( artifact = valamilyen mágikus képességekkel bíró tárgy ). Van akit csak maga a "Zona" titkai érdekelték illvet voltak olyanok akik itt folytatták titkos tevékenységeiket a világtól elzárva.

Jelenleg létező zónán belüli csoportok ( Amelyekhez lehet majd csatlakozni ) .:

Freedom: A zona védelme volt a feladata olyan emberek csapódtak ide akik élvezték az itteni életet és próbálták azt óvni. Jó megélhetés miatt és függőség miatt főként. Ős ellenségük a Duty volt és azoknak emberei akik pont az ellenkezőjét akarták. A Freedom tagjai erősen védett, kiépített várossal rendelkeznek és folyamatosan gyűjtik be a artifact-eket, hogy azoknak erejével is védjék a zónát minden áron. Erősen összetartók tagjaik főként ex-katonák akik most is űzik a szakmát csak kicsikét másképpen.

Vezetőik.:
Chekhov "Ezredes"
Lukash "Százados"
Loki "Bárpultos"

Jelük:
Chernobyl Területe 0244farm01
Kinézetük:
Chernobyl Területe FreedomexoskeletonDuty:Célja a zóna megsemmisítése ezt első sorban az artifactek megszerzésével próbálják megvalósítani. De ezen felül mindenki ellen támadásokat terveznek a zónán belül. Jól védett erősön összetartó szintén ex-katonákból állnak főként. A Freedom ős ellensége minden áron próbálják a zónát védő nézeteiket megsemmisíteni velük együtt.
Vezetőik:
General Krylov
General Voronin
Lieutenant Colonel Shulga
Jelük:
Chernobyl Területe 250pxdolgpatch
Kinézetük:
Chernobyl Területe Exodutyfront


Banditák: Szétszórtak, nem össze tartóak az úgynevezett bandita kódex ami alapján egymással kereskednek csoportjaik az egyetlen össze tartó elemük ami miatt nevezhetik magukat csoportnak. Számuk magas és leginkább a forgalmasabb helyeken lehet őket megtalálni leginkább civileket rabolnak ki, átjárási díjat szednek.
Bekerülni közéjük nem egyszerű, a zóna összes többi csapat utálja őket és nincsenek szövetségeseik.
Vezetők:Nincs
Jel:Nincs
Kinézetük: VáltozóStalkerek: A semleges fajok akik kereskednek de legfőbb céljuk a pénz szerzés és a minél több artifect birtoklása. Saját csoportokat alkotnak összetartásukat a többi fajjal szembeni védelem adja. A többi oldal semlegesen áll hozzájuk kivétel a banditák akik utálják őket amely kölcsönös. A stalkerek igen jó kereskedők és vadászok mondhatnánk őket a vadász fajnak. Pénzért teljesítenek megbítást illetve ők számítanak a felbérelhető bérgyilkosoknak a zónában igen kevesen vannak viszont profik de közelsem halhatalanok. A szimpla pénzéhes emberektől a szakértelmük, hozzáértésük különböztetik meg a stalkereket.
Vezető: Strelok
jel: nincs
Kinézetük:
Chernobyl Területe CoppersneutralKutatók: A zóna titka érdekli őket főként tudósok akik között vannak katonák is. Magasabb a technikai felszereltségük mint a többi oldalnak.
Vezető.: Prof. Hermann
Jel:
Chernobyl Területe Scsscientistemblem
Kinézet:
Chernobyl Területe 250pxprofhermanncop01


Térkép:
Chernobyl Területe 1000pxmapofthezone2


Artifactek:
Rengetek fajta van képességeik jelenleg számtokra teljesen ismeretlenek leírást mindig a játékban kaptok hozzá azaz majd kitapasztaljátok őket. Smile
Ha valaki szerez majd frissíti a felszerelését és bele írja én meg kiírom ide mit tud és hogyan néz ki.
Néhány példa hogyan néznek ki:
Chernobyl Területe Stalkerpapercraftartifa

Chernobyl Területe Letltsd

Chernobyl Területe Letlts1

Chernobyl Területe Artifactcompass


A hozzászólást Tank008 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 06 Május 2013, 18:14-kor.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Laura Slyen Pént. 03 Május 2013, 22:03

Szeretnék jelentkezni

Chernobyl Területe Stock-photo-sexy-female-soldier-40297039
Chernobyl Területe Sexy-soldier-p2
Név: Tamara Slyen
Kódnév: Róka
Faj: ember
Születési idő: 1975 február 4
Kor: 25 év
magasság: 172 cm
súly: 65 kg
OK/cél: Kalandvágy, és a misztikumokról való elképzeléseinek igazolása(Későbbiekben Stalkerré válás)
Fegyverzet:
- PAMAS G1
- Glock 17 (9mm) (kis pisztoly)
- FAMAS F1/G2 (Puska)
- gázálarc
- gránátok
Felszerelések:
- 2 sugárzásmérő, tölthető elemekkel és töltővel
- kis dobozok, csipeszek a minták begyűjtéséhhez
- kesztyűk (meg persze váltóruhák)
- 5 db 1l-es orosz vodka
- rádióaktív lehúzó pirulák(csak a biztonság kedvéért)
Artifactek: még nincs
Jellem: Egy kalandvágyó (enyhén mazoista)csaj, aki néha a fellegegekben jár, de ez hasznos is válik a számára, mert a képzelőereje segítségével bármit képes fegyverként használ(Nem képesség, egyszerűen csak jó képzelőereje van. pl egy tollat kis tőrnek használ stb.) Emiatt a tulajdonsága miatt is kapta a Róka becenevet társaitól.
Szakértelmei:
- Beszél: oroszul, angolul és franciául
- Mindent tud, amit egy francia idegen légiósnak tudnia kell
- Bármilyen tárgy, fegyverként használata
- Kis mértékben jártas a biológiában (testvérével töltött idő alatt szerezte ezt a tudást)

Előtörténet:
1975-ben láttam meg a napvilágotPárizsban. Egy átlagos, kétgyerekes család kisebbik lányaként. A nővérem mindig a racionalitás mellett állt és később tudós lett belőle, míg én örök álmodozó gyerek voltam, aki falta a könyveket és állandóan sportolt. Egyszerűen képtelen voltam megülni a fenekemen, anélkül, hogy valamit ne csináltam volna. Ha semmit se tudtam csinálni, akkor egyszerűen csak ábrándoztam. Ilyenkor mindenben megláttam a lehetőségeket. Képes voltam bármivel is elszórakozni, de mikor észrevettem másokat is a közelemben, akkor visszaszálltam a földre és mindig moderáltam magamat.
Mindig is arról álmodoztam, hogy majd egyszer én is az ártatlanokat fogom védelmezni, mint azok, akikről a könyvekben olvastam. Imádtam a kalandregényeket és ez valahogy a életemben is nagy szerepelt játszott. nem tudom miért, de a baj mindig megtalált, vagy ha nem kerestem magamnak.
Mikor 18 éves lettem valóra váltottam álmomat és beléptem a francia légióba, hogy szolgálhassam és védhessem a hazámat(persze papíron nem franciaként szerepeltem a seregben, mert mint tudjuk, ez idegenlégió.) A kiképzés kemény volt, de nem igazán tudtak megtörni, nem is tudom, talán a hitem, vagy pedig a képzeletem segített átlendülni minden akadályon. Meg hogy a megpróbáltatásokat és a fájdalmat egy bizonyos mértékig még élveztem is. A többiek persze ezért nem igazán tartottak komplettnek.
A sok évnyi szolgálat alatt mindent megtanultam amit egy katonának kell: rejtőzködés, beszivárgás közelharc, fegyverek kezelése és persze a beépülés az ellenséges vonalak mögé.
Bár néha volt lelkiismeretfurdalásos amiatt, hogy embereket ölök, de idővel ez is elmúlt, mert tudtam, hogy ezt mások biztonságáért teszem, és így már szinte rezzenéstelen arccal intéztem el, egy egy ellenségemet.
A hét év szolgálat alatt Hadnagyi fokozatot értem el. Jelenleg nem volt háborús helyzet ezért rengeteg szabad időm lett. Szabadidőmben sokat olvastam és látogattam a családot, főként a nővéremet. Sokszor elámultam milyen kísérleteket folytat a laborjában, és hogy milyen helyeken kutat.
Egyik nap azzal a hírrel állt elő, hogy a kollégái kigúnyolták, mert nem vállalta el egy kutatási munkagyűjtést Chernobylba, mert ő tartott az Oroszoktól.(már volt velük pár rossz tapasztalata) Mire én felajánlottam neki, hogyha szeretné, akkor kimegyek én neki mintákat gyűjteni, nagyon megörült ennek. Én pedig megörültem, hogy végre lesz valami kalandos is az életemben, most a béke időszakában. Lassan tervezgetni is kezdtem az utat és minden szükséges kelléket beszereztem, ami csak kellhet oda. Bár bevallom hosszabb ideig terveztem, hogy ott maradok. Kalandra vágytam és persze kíváncsi is voltam, hogy igazak -e furcsa lényekről szól pletykák.


A hozzászólást Laura Slyen összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 04 Május 2013, 11:30-kor.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Chernobyl Területe He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Chernobyl Területe 5000_Thanks_by_Mallemagic Chernobyl Területe Mudch0 Chernobyl Területe Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Chernobyl Területe Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Chernobyl Területe __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Aegis Pént. 03 Május 2013, 22:08

Név: Alexander Ivanovics Orjol
Egyébnév: Szása
Nem: férfi
Kor: 31 év
Születési hely: Vladivostok
Foglalkozás: ex-spetsnaz-as jelenleg szabadúszó zsoldos
Magasság: 178cm
Súly: 74kg
Haja színe: barna
Szeme színe: barna
Bőrszín: fehér
Jellem: Nyugodt ,alapos, önálló, és kitartó
Külső: Átlagos megjelenésű se túl szép se túl csúnya
Cél: A PÉNZ!!!

Előtörténet:
Szása harmincegy évvel ezelőtt született egy szerény anyagi körülmények között élő vladivostoki családban, egy autószerelő és egy ápolónő harmadik gyermeke ként. A műszaki szakközép elvégzése után szeretett volna tovább tanulni és gépészmérnökké válni de a családja anyagi helyzetével ezt nem engedhete meg magának. Az éretségije után félévvel lépett ba az orosz hadseregbe, hogy menekülni tudjon az addigi siralmasnak gondolt életéből életéből. Az új élete a katonaságnál nehezen indult de hamar megszokta és élvezni is kezdte ezt az életmódot. A kiképzést példaértékűen teljesítette és a kötelező szolgálati ideje leteltével is folytatta a katonai pályafutását, rátermettségét több hadgyakorlaton és két kiküldetésen is bizonyította. Hét évvel később már hadnagyi rendfokozatban szolgált és saját osztagot vezetett, ekkoriban kapott lehetőséget hogy csatlakozzon a különleges erőkhöz a spetsnaz-hoz. A következő évben meg is kapta az osztag speciális kiképzését, többek között hároméltű kiképzést és alapszintű tűzszerészeti ismereteket is elsajátított. Az új alakulatával további három éles bevetésen vett rész a következő két évben és főhadnagyi rangot ért el. A katonai karrierjét viszont egy botrány törte ketté. Az általa vezetett osztagból két altiszt fegyvereket lopott a seregtől és eladta őket a maffiának. Persze lebuktak és az ügyből hatalmas politikai botrány kerekedett. Közel egy évnyi huzavona után Alexandert is lefokozták és kirúgták a seregtől annak ellenére, hogy teljesen ártatlan volt az ügyben de a politikusok bűnbakokat akartak és ő volt a bűnösök közvetlen felettese. Nehezen tudott vissza térni a civil élethez, a következő másfél évben egyik számos állása volt de egyik helyen sem tudott igazán beilleszkedni és néhány hónap után mindenhonnan elbocsátották. Ekkor határozta el hogy a Zónába megy, sok pletykát hallott a helyről és arről hogy egy jó fegyverrel és némi ésszel rövid idő alatt egy vagyont lehet keresni ott. A következő hónapban minden megmaradt ingóságát pénzé tette és Ukrajnába utazott. Itt bevásárolt némi felszerelést egy boltban ami leselejtezett katonai felszerelést árult és a maffiától pedig fegyvert vásárolt magának és már csak az van hátra hogy valahogy bejusson a zónába.


Szakértelmek:
- Képzett a fegyveres és fegyvertelen közelharcban,és legtöbb kézifegyver és robbanó anyag használatában,
- Képzett túlélő
- Beszél oroszul, ukránul és angolul
- Ért az autószereléshez

Felszerelés:
- 1db AK-47-es gépkarabély + 6 teli tár
- 1db az előbbi fegyverhez való bajonett
- 1db túlélő kés
- 1db Colt M1911 kézifegyver + 3 tár
- terepszínű katonai ruházat a klímának megfelelően, váltás zokni és fehérnemű, taktikai mellény, katonai bakancs, esőkabát, hátizsák
- gázmaszk
- víz és ütésálló PDA
- két zseblámpa az egyik dinamós
- elsősegélycsomag+ sugárzás elleni tabletták
- sugárzásmérő
- multiszerszám
- 2l ivóvíz, 3 adap katonai fejadag csomag és egy üveg orosz vodka

Artifactek: NA
Pénz: 6000 Ruber

Chernobyl Területe 2Stalker-Call-Of-Pripyat-Town


A hozzászólást Aegis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 06 Május 2013, 19:59-kor.

_________________
Chernobyl Területe Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Szomb. 04 Május 2013, 09:39

Üdvözlöm önöket a zónában Smile
Mind két karakter elfogadom jók lettek.
Kira apróság attól mert nincs háború attól még egy katona állandóan bejár dolgozni a Francia idegen légióba meg az első 5 évben a tábort sem hagyhatod el szinte olyan, hogy szünet nincs. Egy olyan szereződést iratnak veled alá amely 5 évre szinte átad nekik lelkileg testileg és elég brutál dolgok zajlanak ott bármilyen utolsó bűnözőt, gyilkost, menekültet felvesznek ezért annyira kemények. Még valami Francia születésű ember nem lehet a légió tagja azért idegen légió...
"A tisztek nagy része francia ill. akiből tiszt lesz egy idő után, annak fel kell vennie a francia állampolgárságot. Bár franciák hivatalosan nem lehetnek tagok, sok francia is szolgál az alakulatban. (A felvételnél is tudják a francia állampolgárságot, csak nemzetiségileg máshová titulálják őket.) Általában belgának vagy svájcinak vallják magukat, ami többé-kevésbé magyarázatot ad francia hangzású nevükre és kitűnő nyelvtudásukra." "Az illető családi állapota azért fontos, mert a Légió élete egyáltalán nem családorientált."
Nagyjából ennyi fontos a légióról.
Fegyverzetnek javaslom a hivatalosat amely épp náluk bevezetett, hadrendbe állítót.:
- PAMAS G1 vagy Glock 17 (9mm) (kis pisztoly)
- FAMAS F1/G2 (Puska)
- És mivel tudod hova mész egy két mérő szerkezet gáz álarc nem árthat. Még ezekhez pakolhatsz gránátokat is.
Ezeket írd bele és jó.
Aegis.: Nem is tudom, hogyan mondjam ...... Jó ahogy van Smile

Alexander Ivanovics Orjol Elfogadva
Tamara Slyen Elfogadva

Még ma indulhattok akár is csak majd kicsit később megcsinálom a topicot neki ( Epic/ Helyszinek/ Chernobyl)
Egyenlőre külön lesztek aztán lesz lehetőség találkozásra annak ellenére, hogy nem egy csoportba fogtok tartozni.


Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 04 Május 2013, 11:10

Javítottam hibáimat.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Chernobyl Területe He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Chernobyl Területe 5000_Thanks_by_Mallemagic Chernobyl Területe Mudch0 Chernobyl Területe Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Chernobyl Területe Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Chernobyl Területe __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Hétf. 06 Május 2013, 00:30

Kira, Aegis a kalandotok megkezdődött akkor írtok amikor szeretnétek nincs instant kill ha nem írtok mivel szolo kalandba kezdetek. Nem kell egymásra várni amint írtok válaszolok amint tudok. Találkozásra lesz lehetőség egymással amennyiben másképp nem ellenségekként biztos bár egyenlőre oldalaitok alapján nem kell, hogy viszály legyen köztetek.
Jó játékot :
[url=link]https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1941-chernobyl#29592[/url]

Várom a további jelentkezőket a kalandra akik szeretnének részt venni és megtapasztalni a zónán belüli életet!
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Radoslava Csüt. 09 Május 2013, 23:26

Én is jelentkeznék akkor.

Név: Nastya Petrovic
Egyébnév: Nastya
Nem: nő
Kor: 22
Születési hely: Belgorod
Foglalkozás: főiskolás diák
Magasság: 164 cm
Súly: 58kg
Haja színe: sötétbarna
Szeme színe: kék
Bőrszín: europoid
Jellem: Általában nyugodt, visszahúzódó, de kíváncsi.
Külső: Átlagos szépnek mondható, de nem kifejezetten a topmodell fajta.
Cél: Képeket és felvételeket készíteni a helyről és saját amatőr dokumentumfilmbe foglalni

Előtörténet:
Nastya Belgorodban született egy viszonylag jól bebiztosított családba. Anyja nőgyógyász volt a város legnagyobb kórházában, apja egy kis cég tulajdonosa. Noha nem voltak gazdagok, nem laktak luxus házban és nem volt legalább három kocsijuk, mindig próbálták lányuknak megadni azt, amire vágyott. Szeretettel nevelték őt. Alapiskolás évei viszonylag nyugodtan zajlottak, bár minél idősebb volt, annál kíváncsibb. Leginkább a legendák tudták őt lekötni, vonzották a régi, elhagyatott helyek, melyeket szeretett felkutatni, legyen szó régi elhagyatott házról vagy területről, nem számított neki. Gyakran rajzokban örökítette meg ezeket, így meg tanult nagyon jól rajzolni. Mivel akkor még volt, aki vigyázott rá, nem nagyon volt ideje és lehetősége mindent felfedezni, amire ráakadt.
Ez azonban középiskolás éveiben megváltozott. Már nem kellett neki babysitter, így szabadidejét a felfedezésnek szentelte. Apjától kikönyörgött egy drága fényképezőgépet és gyakran csak azzal nyakában indult neki a felfedezésnek. Tehetséges fotós volt, szemei elől a legapróbb érdekesség se tudott elbújni. Egészségügyi középiskolába járt, anyja és apja jóvoltából, de egyáltalán nem érdekelte őt ez a szakterület, amit rossz jegyekkel bizonyított, attól függetlenül, hogy értelmes fejjel rendelkezett. Szabadidejét fotózással töltötte tanulás helyett. Ilyenkor jöttek rá a szülők, jobb lett volna hagyni, had válasszon a lány saját maga, mit szeretne az életben tanulni és csinálni.
Miután sikeresen kijárta a középiskolát, végre saját maga választhatott, milyen főiskolára vagy egyetemre szeretne jelentkezni. Filmművészeti egyetem mellett döntött, mellékágon fotóművészetet is tanult. Felfedezéseiről készített képeket gyakran használta különféle egyetemi munkákra, gyakran pályázatokra is jelentkezett velük. Noha eddig nem nyert semmilyen jelentősebb díjat velük, sosem jelentett ez neki csüggedést. Épp ellenkezőleg. Egyre jobban arra törekedett, hogy tökéletesítse magát. Szülei ebben támogatták, mint lelkileg úgy pénzügyileg is. Mivel nem származott gazdag családból, így csak Oroszországot járta be, de nagy vágya volt eljutni Chernobyl-be is, hogy évzáró munkáját pont erről a helyről készítse el. Saját dokumentumfilmet szeretne készíteni.

Szakképzetség:
- ért a sebek ellátásához, beleértve azok bevarrását, elsősegélynyújtáshoz és úgy egyébként, amihez értenie kéne egy egészségügyi szakközépiskolát elvégző személynek (mivel nem volt jó tanuló, ezért vannak hiányosságai)
- nagyon jól tud rajzolni, fotózni és kamerafelvételeket készíteni

Képességek:
- olyan mozgékony, mint egy átlagsportoló, jó a kitartása
- gyorsabban észrevesz jelentős részleteket, mint egy átlagember
- nem jelent neki gondot a tájolódás iránytű és térkép segítségével, hamar megjegyzi az irányt akkor is, ha csak egyszer járt ott

Felszerelés:
- egy nagy hátizsák
- 3 nagy konzervdoboz (darált lunchmeat)
- 2x két literes üveg ásványvíz
- egy csomag száraz vaníliás keksz
- zacskóban csomagolt egy kilós szeletelt kenyér
- konzervnyitó
- két konyharuha
- kanál
- két csomag vizes zsebkendő
- két csomag rendes zsebkendő
- elsősegély doboz
- két zseblámpa, az egyik elemes (hozzá van tartaléknak 2 feltöltött elem) a másik dinamós
- meleg ruha (vastag hosszú felső, vastag hosszú nadrág, kabát, ami nem ázik el az esőben)
- 3-4napra elegendő váltóruha
- nagy esőkabát
- hálózsák
- svájci bicska
- vékony 20 méteres acélkötél, mindkét felén rögzíthető + kampó, max 100 kilót bír el
- sugárzásmérő
- sugárzás elleni tabletták
- egy nagy törölköző + alap higiéniai cuccok (fésű, sampon, fogkefe, fogpaszta)
- Sony HDR-CX220 full HD-s kamera, tartalék 4GB-s memória kártya, USB töltő
- mobil + USB töltő
- iratok
- karóra (mutatós, nem digitális)
- 6875,50 RUB készpénz
- 532.66 UAH készpénz
- gázmaszk
- Chernobyl és annak környékének térképe + iránytű
- távcső
- TOSHIBA laptop + töltő
- jegyzetfüzet + toll

Chernobyl Területe SadWoman350


A hozzászólást Radoslava összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 13 Május 2013, 18:56-kor.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 33
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Pént. 10 Május 2013, 07:56

Nastya Petrovic Elfogadva ma-holnap bemesélek a következő reagal ahogy időm engedi.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 14 Május 2013, 22:20

Chernobyl Területe PA110120

Név: Szvetlána Krasznaja
Faj: ember
Kor: 44 év
magasság: 160 cm
súly: 90 kg
OK/cél: élete hátralévő részét szülővárosában akarja leélni
Felszerelések:
2 nagy, fonott fülű szatyor, bennük az alábbiak:
takaró
nyáron a télikabát és 2 pulóver
vizesflakon
fénykép a férjéről és a gyerekekről
Artifactek: még nincs

Jellem: Szorgalmas és tisztelettudó volt, amíg házvezetőnőként szolgált, de a 14 év hajléktalanság során teljesen elvadult. A modora, mint a pokróc, hamar eljár a keze és szinte semmi nem érdekli. A múltban él, mindig nosztalgiázik. A személyi higiéniára még a csövesek lehetőségeihez képest is kevés figyelmet fordít.
Szakértelmei:
- Szakképzett gazdaasszony-falusi vendéglátó, valaha mindent tudott a mezőgazdaságról, de nagyon sokat felejtett
- A tenyeres-talpas parasztasszonyokra jellemző testi erő

Előtörténet:

Szvetlána paraszti családban született és a csernobili mezőgazdasági szakiskolában végzett. Egy helyi nagygazda családnál helyezkedett el cselédként, majd hamarosan házvezetőnő lett, a teljes személyzetet irányíthatta. Férjhez ment egy a közeli erőműben dolgozó munkáshoz, Vlagyimir Derenko-hoz akitől két gyermeke született. Férje a baleset után hamarosan meghalt a sugárzás miatt és Szvetlána a kitelepítéskor két gyermekével kényszerült menekülni. Szlavuticsban húzták meg magukat, de mivel a radioaktivitás miatt a mezőgazdaság szinte az egész környéken kihalt, az asszony nem talált munkát. Utcára került, a gyerekeket elvette tőle a gyámhatóság. Ekkor elvesztette a józan ítélőképességét és megpróbálta magával vinni kicsiket, ami miatt majdnem lecsukták. Később újra próbálkozott, bejutott a gyerekeknek szállást adó épületbe, de elővigyázatlan volt és egy levert gyertya miatt lángba borult a szoba. A nő megúszta könnyebb égési sérülésekkel, a gyermekei viszont ott pusztultak.
Ezután sikerült megszöknie valahogy a hatóság elől, akik körözték gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Elbujdosott a közeli erdőkbe és azt ette, amit talált. Ő is kapott a sugárzásból, alig maradt haja és rákos. A betegség fajtája nem tudható pontosan, mert orvoshoz nem megy, de talán nem is fogadnák. Rettenetesen igénytelen lett, egy ruhában jár, amit csak hónapok után mos ki néha. Ezt is csak meleg időben teszi, télen egyáltalán nem. A bűze elviselhetetlen, a bőre már sebes, van furunkulusa is és a lába üszkös. Érzi, hogy közel a vég és nemsokára együtt lesz a túlvilágon férjével és gyerekeivel, ezért vissza akar térni oda, ahol éltek. Elindult Csernobil felé, hogy megnézze, mi maradt a házból, ahol szolgált és a lakásból, ahol családjával lakott a kitelepítésig.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Kedd 14 Május 2013, 23:05

Ám legyen: Szvetlána Krasznaja Elfogadva!
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szomb. 22 Jún. 2013, 13:14

Szergej Stakis

Chernobyl Területe 2054328-colonel_stakis

Kor: 45 év

KGB-ügynökök voltak a szülei és Szergejt is erre a pályára szánták. Elvégezte a katonai egyetemet nemzetbiztonsági szakiránnyal és a protekciónak hála fel is vették az Állambiztonsági Bizottsághoz. A Hetedik Főcsoportfőnökségnél teljesített szolgálatot, megfigyelve mindent és mindenkit, akit kellett. A legkülönbözőbb személyazonosságokról szóló papírt is meg tudta szerezni és az eszközökben sem válogatott. Ha valakit meg kellett kínozni vagy ölni, gond nélkül megtette. Az egyik legkönyörtelenebb és legmegbízhatóbb alkalmazottnak számított a szervezet megszűnéséig.
1991-től a Felderítő Főcsoportfőnökségnél van, ami az orosz katonai hírszerzés feladatait látja el. Itt is megfigyeléssel foglalkozik, de a módszerekkel már finomabban kell bánnia, mert már más szelek fújnak a világban és Oroszországban is. Persze ez csak addig érdekli, amíg van esély rá, hogy lebukik. Ha mégis marad a régi, jól bevált erőszakos módszereknél, akkor a lehető legnagyobb titokban tartja azokat.
Nemrég léptették elő hadnaggyá és megbízták néhány társával együtt, hogy nézzen szét a Zónában, mert nemzetbiztonsági veszélyt jelentő csoportokról kaptak jelentéseket. A csapat többi résztvevőjét ismeri ugyan, de hogy merre indulnak, azt nem tudja, így ez számára egy magányos küldetés.

Szakértelmek:
- katonai képzettség: közelharci és lőfegyverek ismerete, robbantási alapismeretek (gránát és különböző robbanóanyagok)
- informatikai tudás: jól ért a számítógépekhez, okostelefonokhoz, de a régebbi műszaki eszközöket is ismeri
- megfigyelés, felderítés, álcázás: összeköti a látott és hallott információkat, képes szinte észrevétlenül követni másokat és lerázni a saját követőit (nem emberfeletti módon, csak tapasztalatból és odafigyelésből fakadóan)
- meggyőzőkészség, jó kommunikációs képességek: akár üzletember is lehetne, nagyon hihetően tudja előadni a fedőtörténeteket is és ugyanilyen jól szed ki másokból információt, nem csak vallatással - hamar az emberek bizalmába tud férkőzni
- jól beszél angolul
- jó kondiban van, kitartó és erős (ma is le tud menni spárgába, a félmaratont rendszeresen lefutja)

Csernobilban katasztrófaturistának álcázza magát

Felszerelés:
- sportos ruházat (baseball sapka, hideg-meleg ruha, csősál, esőkabát, váltóruhák ugyanezekből)
- egyszerű orosz karóra
Chernobyl Területe 15683673_1_644x461_orosz-ferfi-karora-szombathely
- személyi papírok Iljics Vaszinko névre
- használt okostelefon vadiúj kártyával, ami megint más névre szól, töltő
- fényképezőgép, videokamera
- távcső
- jegyzetfüzet, toll, ceruza
- Walther KSP 200 sportpisztoly, 1 tárral
Chernobyl Területe -1270127709
- multifunkciós bicska
Chernobyl Területe 1_6795%20Swiss%20champ_2%20-%20tiszti%20cs%C3%BAcsmodel%20sv%C3%A1jci%20bicska
- zseblámpa
- sugárzásmérő
- sugárzás elleni tabletták
- cianidtartalmú méregkapszulák, amiket lehetetlen megkülönböztetni a fejfájáscsillapítótól (a doboz, a levél és még a kapszulák színe is ugyanolyan)
Chernobyl Területe Gyogyszerek-02
- elsősegélycsomag
- 1 üveg orosz vodka
- 1,5 literes flakon, benne ásványvíz
- 4 sonkás szendvics
- 4 főtt ételes konzerv
- tisztálkodószerek (tusfürdő, szappan, mosdószivacs, törülköző)
- borotva, fogkefe, fogkrém, fésű, hajhab

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Kedd 25 Jún. 2013, 08:46

Szergej Stakis Elfogadva következő körbe bemeséllek csak most kicsit sok a dolgom az Epic így háttérbe szorul.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Löncshús

Témanyitás by Timofei Pént. 04 Szept. 2015, 13:51

Név:  Alex Dmitrovics Borodin
Egyébnév: Professzor úr, Löncshús
Nem: férfi
Kor: 31 év
Születési hely: Moszkva
Foglalkozás: Korábban vegyész biológus, egyetemi professzor, most szabadúszó tudós a Zónában
Magasság: 175cm
Súly: 72kg
Haja színe: Bordó
Szeme színe: Zöld és kék
Bőrszín: fehér
Jellem: Nyugodt, logikus gondolkodású, igaz kissé elkapkodja a dolgokat, de mindenre van racionális válasza. Ateista.
Külső: Meggyőző a külseje, megnyugtató a hangja, bár a szemei kissé karikásak és hiányzik a bal középső ujja.
Cél: Kutatás, később eljutni a Zóna Közepére

Előtörténet:
Alex, a "Löncshús" egy teljesen átlagos családban nőtt fel, mint egyedüli gyerek. Már kiskora óta érdekelte a tudomány, főleg az űrkutatás része, ezért úgy határozott, hogy űrhajós akar lenni, vagy legalább is el akar helyezkedni az űrkutatásban. Tizenkét évesen az édesapja rákban meghalt, ezért Alex úgy döntött, hogy inkább a biológia és a kémia pályájára akar rátérni, így ezekből kezdett gőzerővel tanulni. Évekkel később lediplomázott Biokémiából és hasonlókból (gőzöm sincs, hogy ezeket hogy hívják) és megpróbált orvosi pályára lépni, de sajnos az egyik nap betépve ment órára és így kirúgták. Ezután nagy nehezen a vegyész pályára lépett, de a munkák között eléggé ingadozott, míg végül kikötött egy amerikai egyetemen. Mindig is tudta, hogy az ő helye valahol máshol van, valami olyan helyen, ahol felfedezéseket tehet, ahol kiélheti a tudásszomját. Pár évvel később azonban egy elég furcsa felfedezés a Zónába vezette őt.

Az egyik napon kapott egy jól fizető ajánlatot, miszerint meg kéne vizsgálnia egy, a Zónából érkezett követ. Elég nagy pénzt kínáltak és ő lehetett az első tudós, aki látja, így bele is ment a dologba. Rövidesen kikötött egy Ukrajnai bázison, ahol az érdekes tárgyat tartották. Alex elvégzett néhány vizsgálatot, majd megállapította, hogy a tárgy egy sugárzás elnyelő kő, aminek a megbízói igencsak örültek. Alexet gyorsan kifizették, de akkor úgy döntött, hogy többet akar. Be akar jutni a Zónába, hogy felfedezéseket tegyen, hogy kutathasson és hogy eljusson a Zóna közepére.


Szakértelmek:
- Biokémia, szerves szervetlen kémia
- Orvosi képzés (sose lett orvos, de tud, ezt azt.)
- Angol nyelvtudás az anyanyelvén kívül.

Felszerelés:
- 1 Glock 1911, hozzá 4 tár
- Sugárzásmérő eszközök, Veles detektor
- 32 szem sugárzás elleni tabletta
- kés
- Sugárvédő ruha és gázmaszk
- Füzetek, tollak, számológép
- Elsősegély láda
- Tudományos PDA (hosszú számolások, értékek kezelésére)
- Óra, iránytű
- 5 napra elegendő konzervkaja
- 5 üveg vodka
- 1 napelemes rádió
- 30g fű és hozzá egy gyújtó és egy pipa.
- Videokamera

Artifactek: NA
Pénz: 4500 Ruber

UI: Nem tudok képet rakni.

_________________
Chernobyl Területe 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Tank008 Pént. 04 Szept. 2015, 18:04

ÜDV mindenkinek ismét Smile
Feltámadt írás vágyam és szívesen írogatnék ismét az oldalon ez persze ennek a kalandnak az ismételt beindulását jelenti.
Engem is meglepően néhányotok szívesen játszana Chernobyl-ban és van érdeklődő aminek nagyon örülök Smile

A kalandról bővebben:
Alapvetően szeretném kicsit taktikaivá csinálni a játékot és telerakni csapdával az általam ismert összes lehetséges módon.
Egymás ellen is lehet játszani vagy akár összedolgozni a zónán belül ugyanis találkozhattok egymással.
Vissza olvasva az eddigieket volt már pár csapda amibe beleesett 1-1 ember és megsérült a karaktere.
---> Ezen a kalandon ellehet elég könnyen halálozni, de lehet új karaktert csinálni.


Alex Dmitrovics Borodin As known as Löncshús ELFOGADVA !
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Területe Empty Re: Chernobyl Területe

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.