Japán - Osaka

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 15 Feb. 2014, 19:14

Időben mozdul mindenki, feláll a védvonal és a detonáció előtt az összes ügynök behúzódik a pajzsok alá. Tudtam, hogy szükség lesz rájuk, célzottan a lépcsőházban a felfelé haladáshoz, hogy a felül érkező lövedékeket lehessen azokkal védeni, így előnyt kovácsolni a védtelen helyzetről, de a pajzsok gránát ellen is kiválóan működnek. A robbanás után a földre kerülök, azonnal felmérem a saját testi épségem és a páncélzat állapotát, ha nem sérült meg a robbanásnak csak erősíteni kellet. Saját magam után végignézek az ügynökökön, nincs elesett vagy súlyosan sérült. Ellenőrzöm a felszerelésem és a fegyverem is, hogy megfelelően működik-e, ha valami nincs nálam a legfontosabbak közül, időmhöz mérten magamhoz veszem. Megragadom a fegyverem, majd felállok és vállhoz emelve célzom a felfelé vezető lépcsőt. Alulról nem számítok támadásra, még ha a gránátom nem is okozott sérülést, néhány másodperc időt nyert. Hátrálni kezdek a lépcsőház ajtajához, fedezve a többi ügynököt, ha erre szükségük van. A kommunikátoron keresztül adom ki a parancsokat.
- Mindenki szedje össze magát. Vissza az ajtóhoz, ott vegyenek fel védvonalat. Biztosítsák a kinti folyosókat is.
A lehető leggyorsabban próbálom az egész egységet újra szervezni és hátrébb terelni, egészen a lépcsőház ajtajáig. Ott jobb helyzetből tudjuk magunkat védeni, mint itt.
- Három ügynök Bérmajommal együtt figyelje a többi folyosót, fedezzenek minket. Hárman az ajtónál velem és Smiley-val együtt likvidálják az érkezőket. Hátrányban lesznek, ha le vagy fel kell jönniük a mi szintünkre, ezt kell kihasználni.
Az elmondott terv szerint elhelyezkedek az ajtónál, célra tartva a SCAR-al. Ha egy újabb gránát érkezik, a lehető leggyorsabban megpróbálom megragadni és bevágni a lépcsőház ajtaját. Más esetben viszont koncentrálok és célra tartok. Ha látok bármilyen mozgást a lépcsőházban, és tiszta a cél, tüzet nyitok rá, mellkasra és fejre. A fej általában rosszabb célpont, de a testpáncélokkal szemben gyakran védtelenebb. Felmérem az ellenfelet ha látótérbe kerül és majd azután döntök. Egy-egy különálló lövés elég, egészen addig, amíg nem viszonozzák a tüzet. Valószínűleg fentről érkeznek majd többen, vagy előbb, ezért főleg arra a részre irányítom a figyelmem. Ha több ellenséges célpont jelenik meg egy csapatban, élesítem a gránátvetőt. Durva lépés, de hatásos lehet. El akarom kerülni az elhúzódó lépcsőházi tűzharcot, amint egy csapat fegyveres a megfelelő pozícióba kerül, egy gránátot lövök közéjük. Abban a pillanatban felrántom a csövet és hátrébb húzódok a robbanás elől. A célom, hogy hozzánk csalom őket, majd rövidre zárom a harcot, hogy minél előbb haladhassunk tovább. Bízok a páncélom védelmében, ezért maradok elől. A terv közel sem tökéletes, de egyelőre nincs sok választásunk, valamint bízom a Hydra ügynökökben, hogy képesek korrigálni a hibákat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 15 Feb. 2014, 19:43

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 20. (csütörtök)

Hershel ellenőrzi a saját páncélját, nem sérült meg, és pontosan ugyanúgy reagált, mint ahogyan kellett neki. Erősítette önmagát. Az ügynökök csak apró biccentéssel jelzik, hogy vették a parancsot és szétoszlanak úgy, ahogyan kellett nekik a parancs szerint felvéve a pozíciót, mindössze a többiek nem reagáltak arra, amit mondott Goblin, azaz Bérmajom, Joseph és Smiley. Lentről nem érkezett semmilyen hang sem most már, de a fentről jövők végre meglátszottak, egyszerű japán biztonságiőrök voltak, legalább is az öltönyük és a sima egyszerű kézifegyverük erre adott következetést. Goblinnak nem kellett használnia a gránátvetőt sem, a vele levő ügynökök és ő maga is leszedte azt az alig tíz főt, aki szembejött, még azelőtt, hogy a maga mellé rendelt társai akárcsak mozdulhattak volna.
Amint a lövések zaja elült a lépcsőházra csönd ereszkedett, csak a lenti részről lehetett hallani nyöszörgést, most már le lehetett látni, ott valószínűleg egykor hatan lehettek, most négyen teljesen darabokban halottak, ketten pedig leszakadt végtagokkal feküdtek és hamarosan elvéreznek. Fentről sem jött már semmi, a csapat útja szabad volt tovább.

Jesternek ugyanaz, mint előző körben, mert úgy vélem korrekt voltam, különben társaság jelentős része halott, vagy súlyosan lenne, mert az utolsó pillanatra hagyja a reag írást. És mielőtt jönnének a reklamációk, én csütörtökön szóltam, hogy ma este fogok írni.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2473
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 40
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Vas. 16 Feb. 2014, 01:05

A páncélzat tökéletesen működik, a robbanás ereje nem tudott kárt tenni benne és ennek következtében az elnyelt energiával magát erősítette meg. Ez nem növeli a hamis biztonságérzetem, van olyan, amire még én sem készülhettem fel és ezzel tisztában vagyok. Senki nem tud győzni, ha nem ismeri saját határait és aszerint tervezi meg a következő lépését. A Hydra ügynökök parancs szerint visszavonulnak és felveszik a formációt. Az alsó szintekről nem érkezik támadás, ahogy számítottam rá felülről jönnek már csak le. Nem kell nagyobb tűzerőt használnom egy-egy jól irányzott lövés elég a biztonságiak ellen. Egyszerű kézifegyveres őrök, ez még nem a Kéz, csak őket küldték előre, elterelésnek vagy időhúzásnak. A tüzelést viszont egyértelműen nehezíti, hogy Smiley és egy másik ügynök középen marad, a lépcsőházban, a legrosszabb helyen. Én magam próbálok úgy célozni, hogy ne sérüljenek meg, de ez egy óriási hiba. Érthető okokból nem tudok azonnal parancsot adni nekik, csak összeszorított állkapoccsal várom meg, amíg az összes biztonsági elfogy.
- Vissza a lépcsőházba, megindulunk fel. A két pajzsos legyen elől, mögöttük SMG-vel egy-egy ügynök, a többiek utánuk sorban, a hátsó kettő a hátsó fedezet és egy egy valaki mindig figyelje a fordulókat. Mozgás. Bérmajom, Smiley, maguk is. Az ügynökök szedjék össze a társukat. Ha valaki megsérült jelentést kérek. Számítsanak váratlan támadásokra.
Hangom nyugodt, annak ellenére, hogy vannak kétségeim a küldetéssel kapcsolatban és elsősorban nem néhány kisebb kihagyás miatt, ami az előbb velem is megesett. Az információhiány sokkal nagyobb kockázat.
~ A fontosabb részek, az irányító, központi terem vagy a hely, ahol a célszemélyt fogva tartják nem lehet az alsóbb szinteken, nem logikus, minél feljebb van annál jobban védhető és elrejthető. Ha mégis, most mégsem indulhatunk lefelé. A kölyök csak annyit mondott csapda, tehát megtámadták a tetőn. A légdeszkája sebességéhez képest túl gyorsan értek hozzá, tehát már várták, vagy valóban a felső szintek a különösen védettek. Egyelőre oda kell jutnunk.
Megvárom amíg feláll az alakzat, majd közvetlenül a pajzsok és a mögöttük lévő védőik mögött haladok, figyelem a többi ügynök mozgását. Fegyveremet előre tartva haladok, a fordulóknál gyorsan mozdulva, felkészülve a tüzelésre. Ha fentről újabb ellenséges célpontok érkeznek, időben kell lőnöm, az eddigi technikával, kritikus sérüléseket okozva egy-egy lövéssel.
- Készüljenek, hamarosan a Kéz embereinek is meg kell érkeznie.
Ezután én is részletesebben, nagyobb koncentrációval pásztázom a magam előtt lévő részt. Egyelőre nem tudom mire számíthatok, de nyitva tartom a szemem. Felesleges nem tüzelek, csak ha tiszta a célpont, nem harcoltam még nindzsák ellen és nem is hittem volna, hogy fogok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Kedd 18 Feb. 2014, 01:04

~Joseph Soltzbauer~

Mielőtt megragadhatnék egy másik katonát, azok fogják meg az én karomat. Időm sincs betámasztani a lábammal, már el is rántanak a gránát elől, egyenest a pajzsok mögé, ahol nem túl méltóságteljes módon, a földre érkezem – seggel. Szinte azonnal fel is pattannék vérszomjasan, és gyilkolásra készen, ha nem robbanna be ekkor a repesz, és taszítana meg a hirtelen támadt lökéshullám. Ez sikeresen kitisztította az elmém, és rájöttem, hogy milyen nevetségesen viselkedem. A hirtelen halál közeli élménynek hála kitisztult az elmém, és bár még mindig ölni akartam, sikerült elnyomnom annyira a vágyat, hogy józanul tudjak gondolkodni. Mivel már úgy is a földön voltam, térdelő állást vettem fel, és a pajzsok közti résen dugtam át fegyverem, becélozva a felső szintet. Ekkor érkezik Hershell parancsa, mire társaim remélhetőleg gépiesen mozdulnak a cél felé. Én még mindig kicsit tompán maradok a helyemen, és mozdulatlanul tartok célra továbbra is – felfelé – miközben fedezem társaim távozását. Viszont tapasztalnom kellett, hogy reflexeim kezdenek cserben hagyni – ugyanis mielőtt tüzelhettem volna a lefelé tartó ellenségre, már holtan, vagy félholtan hevertek.
~A fenébe Joseph, szedd már össze magad…~ szitkozódtam gondolataimban, miközben – még mindig célra tartva – hátráltam ki a lépcsőházból, kivéve, ha parancs érkezett, hogy haladjunk tovább. Ez esetben próbálok továbbra is a pajzsosok közelében, és védelmükben haladni tovább, miközben a pajzsuk mellett kidugott fegyverrel kész vagyok bármit leszedni, ami szembe jön.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Szer. 19 Feb. 2014, 22:12

Hátrébb húzódom, így amikor a detonáció megtörténik, a lökéshullám csak ledönt a lábamról, de komolyabb sérülést nem okoz. A pajzsok felfogták az energia nagy részét, így még azok is megúszták, akik tartották őket. Jobban működött ez a megoldás, mint vártam. Ahogy feltápászkodom, érzem a megpörkölődött szőr szagát, de a következő pillanatban már nem is törődöm vele. Közben Goblin kiadja a parancsot arra, hogy fedezzem, így hát ezt is teszem. Gyorsan felmérem, hogy melyik ügynökök maradnak velem, aztán a lépcsőház felé fordítom a figyelmemet. A közbeavatkozásunkra azonban nincs szükség, Goblin és emberei pillanatok alatt elintéznek mindenkit, aki fentről jön. Ezután kiadja a parancsot a felfelé indulásra. Hátul maradok fedezetnek, így utolsóként lépek be a lépcsőházba, ahol szembekerülök a tíz biztonsági hullájával. Sok lövést hallottam, így nem csodálkozom el azon, hogy ekkora mészárlás volt, viszont arra számítottam, hogy ha nem is nindzsákat, de ennél azért felszereltebb embereket küldenek ellenünk.
Ahogy haladunk felfelé, készen állok arra, hogy fedezőtüzet nyújtsak szükség esetén, és gyakran hátra is pillantok, hogy nem jött-e egy újabb csapat alulról. Nem enyhül a nyugtalanságom, hiszen tudom, hogy bármikor Kéz-nindzsák csaphatnak le ránk az árnyakból. Már most nagyon gyűlölök ellenük harcolni, pedig még el se kezdtük.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Csüt. 20 Feb. 2014, 07:36

Némán vigyorogva figyelem az egyoldalú mészárlást, képes elfedni pár pillanatig bármiféle hangot ami a tudatom felé igyekezne, így elvágva egy kis ideig a valóság ezen részétől egészen addig amíg véget nem ér a dolog. Megmagyarázhatatlan ez számomra, lényegtelen is, gyenge ellenfelek voltak, nem jelentettek volna több kihívást mint bármely átlagos az életéért futó kaja az utcákon, azt leszámítva hogy fel vannak fegyverezve, nem sokat érnek vele. Egyenlőre kivárok, várok a megfelelő vadra minek húsa édesebb lesz a dicsőbb és élvezetesebb vadászatnak köszönhetően. Ahogyan ismét mozogni kezdünk, úgy természetesen magam is csatlakozok a tömeghez, ha mondhatjuk így, Goblin szavaira látszólag nem reagálva, de ezek már eljutnak az agyamig. Attól függően hogy mennyire van jelenleg rá lehetőség, igyekszem elől haladni amennyire csak lehet, folyamatosan figyelve a környezetet és várva a megjósolt támadásokat és velük a már várt húszsákokat, az ebédet, oly annyira a húsukon jár az eszem hogy anélkül lépdelek át az itt fekvő testeken hogy megízlelném a földre serkent vérüket, ami nagy szó. Az lehetséges kihívásokkal teli vadászat egyenlőre a társaim felfalásáról is eltereli a figyelmem, így nem feszül tovább a nem létező húr a fejemben, egy ideig legalább is nem, most pedig üres tekintettel, semmibe nézve haladok előre és amennyiben szüksége próbálok eltérni egy támadás elől. Egy pillanatra felötlik egy értelmes gondolat a fejemben, de a gyilkolásvágy hamar elnyomja.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 20 Feb. 2014, 08:29

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 24. (hétfő)

A csapat elindult felfelé a megadott formációban, egyelőre könnyedén tudtak haladni, semmilyen ellenállásba nem ütköztek, nem érkeztek újabb biztonsági őrök, de a Kéz emberei is várattak egyelőre magukra. A lépcsőház üres volt, noha a folyosókról hallani lehetett félelemmel teli japán hangokat, de ezek magas hangok voltak, valószínűleg civilek lehettek, akik a lépcsőházba érkezők miatt nem tudtak menekülni az épületből. Úgy tizenkét szintet tudott menni a csapat, ezzel pedig úgy megérkeztek az épület feléhez, amikor „végre” megérkeztek, akiket már egy ideje vártak. Elsőre fel sem tűnt ez senkinek, csak akkor, amikor meghallották a suhogó hangot, majd a puffanást. Az elől levő két Hydra ügynök fejéből és torkából egy-egy dobócsillag állt ki, esélyük sem volt arra, hogy túléljék. A csapat éppen a lépcsők felénél állt és csak most, hogy a két társuk holtan terült el vették egyáltalán észre a felfelé menő saroknál azt a két árnyékot, akik kidobhatták a dobócsillagokat. Pillanatokkal később pedig tökéletesen hangtalanul és hihetetlen gördülékeny és ruganyos mozgással lépett ki a csapat elé mind a kettő árnyék.
Japán - Osaka - Page 3 Hand_Earth_616
A Kéz megérkezett.

Jester, ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2473
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 40
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Csüt. 20 Feb. 2014, 23:18

Az utasítások kiadása után Bérmajom, Smiley és a kint maradt Hydra ügynök is mozgósítja magát. Ezt vártam, most már egy egységként tudunk mozogni. Feláll az alakzat és elkezdünk előre nyomulni, szintről szintre haladva. Egyelőre minden terv szerint megy, de feszült figyelemmel pásztázom az előttem lévő részeket.
~ Nincs riasztó, sem más biztonsági rendszer amely aktiválódna, ez egy ilyen fontos épületben elengedhetetlen. Először csak a biztonságiakat vetik be, időnyerés vagy elterelés céljából. A kölyök még mindig nem jelzett vissza, jól gondoltam, a tetőn is kell valaminek lennie. Nagy eséllyel csapda, de már belesétáltunk, mást nem is tehettünk volna. Ha valóban itt van a célszemély meg kell találnunk, ha gyanúm szerint nincs, vagy elviszik még mindig lesz lehetőség a kijutásra. Muszáj lesz megtennem, ami tőlem telik az akció sikere érdekében, még ha áldozatokat is követel.
Miközben haladunk felfelé a lépcsőn, egyik pillanatban, amikor biztonságosnak ítélem a mozdulatot, lejjebb emelem fegyverem és a kommunikátorhoz nyúlok.
- Kölyök itt Goblin, jelentkezz. Ismétlem jelentkezz. Mi történik a tetőn?
Csak megerősítésre várok, de pontosan tudom, hogy milyen lehetőségekkel kell számolnom. Tizenkét szint, mindegyiket egyesével számolom, mialatt haladunk. Váratlanul az elöl lévő két ügynök összeesik, a csövet azonnal az érkező támadás irányába emelem. Fél szemmel ellenőrzöm a két ügynök sérüléseit, azonnal tusom, ezek a nindzsák. Az ujjam a ravaszra csúszik és várok, stabil helyzetben a lépcsőn. Nem tudnék kitérni egy újabb rejtett támadás elől, de ellentámadni talán van esélyem. Hamarosan kirajzolódik előttem a két fegyveres ellenség alakja. Célra tartok és tüzet nyitok, nem értelmetlenül és kapkodva, de gyorsan és megfontolva. Három-négy lövést adok le mind a két célpontra, próbálva először megzavarni őket, megtörve a gyors és gyakorlott mozgásukat. Próbálom megfigyelni a védelmüket, kitérési módszereiket, mozgásukat, a kardjuk mozgását. Ha az egyik tiszta célpontot nyújt egy hosszabb sorozattal mellkasi és hasi részen próbálom eltalálni. Figyelek és kivárok, ha kell újabb távolsági támadás esetén megpróbálok kitérni, vagy úgy fordulni, hogy a páncél védhessen. De amint az egyik túl közel ér a kardjának a csapását a karabély tusrészével hárítom, ha elég gyors vagyok, ha nincs időm a páncélos alkarom használom ugyanerre a célra. A közös terv alapján egy-egy Kéz harcost a lehető legrövidebb idő alatt, golyóval kell likvidálni, hogy ne vihessen be közelharci támadást vagy meglepetés szerű fogást, remélem ezt az ügynökök is követik.
- Tűz. Más irányból is jöhetnek, figyeljenek.
A hátsó védelem is fontos, de ezzel ebben a helyzetben nem tudok foglalkozni, egyelőre bíznom kell a csapat egységében, ami eddig működőképesnek bizonyult.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Jajjmár on Vas. 23 Feb. 2014, 23:17

- Összetörted a kedvenc játékomat te tökfej. Letépem a zacskódat, mint egy papírtörülközőt! - Ordítom ki a fedezék mögül, majd a logikusnak tűnő oldal helyett. - Ergo azon ahol rövidebb út vezetne az ajtóhoz .- Kirontok a fedezékem mögül. Egy ninja csapat ellen azonban csak egyetlen fegyverem van. Én vagyok a szerencse fia, a kiszámíthatatlan Goblin herceg, Phil.
Úgy haladok mintha egy ugró iskola szabályait követném. Olyat nem hiszem, hogy valaha életükben láttak volna ezek a nyakig bugyolált kis pizsamahuszárok. Mindenképp enyém a taktikai előny, én tudom ők nem, én vétkem. És a legjobbat még nem is mondtam, amint megpróbálnak ajtót nyitni rácsukom a kezükre az ajtót egy telekinetikus csapással a kilincsre. Mint egy igazi nagy tesó. Nem szarozok beleadom mind a száz kilót.
De a következőben ki is nyitom, ugyanazzal a trükkel.
- Kukkuccccs! - Ordítom szinte kivágva a magas cét és elkerülve, hogy ők valamit kivághassanak bevágok egy maradék tököt a képükbe. Nem nem hagyom nekik, hogy kidobós alternatív szabályaival élve visszaüssék. Rásegítek kicsit a képességgel, hogy az utolsó pillanatban letérjen a számítható pályáról és ne tudják ellenkező irányba ütni.
Mert én iylen játékos vagyok, piszok jó.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 24 Feb. 2014, 00:28

Igyekszem mindenhova figyelni, ahogy haladunk felfelé. Tudom, hogy minden lépéssel közelebb kerülünk ahhoz a ponthoz, ahol orvtámadás ér minket, de elég időm volt már megbarátkozni a gondolattal. Nem hagyom, hogy a félelem elhomályosítsa az érzékeimet. Egyenletesen lélegezve nyugatatom meg magam, és mire a harmadik lépcsőfordulóba érünk, már teljes figyelmemmel jelen tudok lenni a helyzetben. Összesen tizenkét szintet haladunk felfelé, és ez idő alatt a csendet a lépteinken kívül csak a folyosókon levő civilek hangjai törik meg. Aztán megérkeznek. Ahogy a két elől haladó ügynök elesik, már készen állok arra, hogy lőjek, de mivel az egész csapat előttem áll, nem teszem. Ahogy a nindzsák kilépnek az árnyakból, már fordítok is hátat nekik, és lefelé figyelek. Már megfordultam, amikor Goblin kiadja a parancsot. Minkét kezemben pisztolyt tartok, és ha akár csak egy árnyék is mozdul az alattunk levő fordulóban, azonnal tüzet nyitok. Közben remélem, hogy a csapat többi része elintézi az elől levőket, és figyelnek a hátamra.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Hétf. 24 Feb. 2014, 01:01

~Joseph Soltzbauer~

A parancsnak megfelelően indulunk tovább, a pajzsosok mögött felemelt fegyverrel. Elég eseménytelen a menetelésünk, és már pont azon kezdek gondolkodni, hogy így rohadt unalmas lesz az egész, amikor suhogó hangot hallunk, és ketten is összeesnek a csapatból. Egy gyors pillantást vetek rájuk, és a testükből, pontosabban a fej illetve torokból kiálló dobócsillagokra. Nem ismertem a katonákat, ezért nem érint meg a haláluk, viszont zavar, hogy az erőnk fogyatkozik, minden egyes elesett katonával gyengébbek vagyunk. Azonban nincs sok időm ezen gondolkodni, mert megjelenik a halálos fegyverek forrása is, kettő vöröses fényű, fekete ruhás ninja – valószínűsítem, hogy nem eltévedt farsangi jelmezesek, hanem a Kéz ninjái, ezért egyből rájuk emelem a fegyverem, gyorsan, de nem kapkodva, majd tüzet nyitok rájuk. Ha ki tudnak térni a golyók elől, akkor megpróbálom megfigyelni a mozgásukat – ha például mindig oldalra térnek ki a golyók útjából, akkor elkezdek melléjük lőni, hátha beleugranak a társaim lövései elől, illetve a lehető legbiztosabb célpontra lőni, úgy mint a felsőtestük. Ha felénk indulnak meg, nem hátrálok, mert azzal csak beleütköznék a minket hátulról fedező emberekbe, inkább megvetem a lábam, és amíg nem érnek túl közel, addig tüzelek rájuk, és ezt próbálom feltartani akkor is, ha már teljesen közel vannak – elvégre minél közelebb jönnek, annál könnyebb célpontok. Az se érdekel, ha a bordái közé kell bedugjam a puskám csövét, akkor ott fogom meghúzni a ravaszt, és végignézni ahogy szétzúzza a tüdejét a golyó.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Hétf. 24 Feb. 2014, 06:05

Haladunk, felvéve valamilyen alakzatot, nagyrészt nem is igazán tudatosan mintsem ösztönösen álltam be a megfelelő helyre. Egy darabig nem történik semmi, noha nem számolgatom, a tudatomban csak két gondolat dübörög egyre hangosabban ahogyan másszuk a lépcsőket, ennem kell és ölnöm kell, számomra a két alap létszükséglet melyekből még egyik sem teljesült és erőteljesen feszegetik a megmagyarázhatatlan tűréshatárt, azt az apró kis vonalat ami megfékez attól hogy nekiugorjak a többi ügynöknek. Szerencsére megváltás érkezik ahogyan ketten halottan esnek a földre előttünk. Pár másodpercig elhalkulnak a gondolataim, ahogyan fókusz nélküli tekintetem a mozgolódó sötétség irányába fordítom, ez a kis békének nevezhető szokatlan jelenség csupán addig tart amíg el nem hangzik a tűzparancs. Hatására ismételten felerősödnek az érthetetlen kiáltások, hörgések, ismeretlen szavak régmúlt hangokon. Információk lepik el a tudatom olyanok melyek eddig nagyrészt elzárva tartózkodtak, noha nagy részüket nem értem, az ösztöneim ezek hatására két fegyverre kényszerítenek, egyikkel közvetlenül a fekete ruhásokra célozva és azonnal tüzet nyitva, másikkal pedig a harcstílusuknak megfelelő menekülési irányba, várva a megfelelő pillanatot a támadásra. Újabb dobócsillagok esetén oldalra mozdulok, nem foglalkozva azzal hogy esetleg kit kenek fel a magunk oldalán a falra, ők sem többek egyszerű ételnél, csak nem tudom megenni őket, egyenlőre... Viszont végre talán megjelent néhány megfelelőnek mondható préda kiknek húsából táplálkozhatok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 24 Feb. 2014, 09:07

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. február 28. (péntek)

Goblinnak továbbra sem felel Jester a tetőről, mindenki pedig felvette a támadási pozíciót és tüzet is nyitottak. Bérmajom és két másik Hydra katona azonnal lentre fordult, hogy onnan is nézzék, hogy érkezik-e bárki, míg a másik két még életben levő ügynök leginkább őket fedezte, hogy ne támadhassa őket a hátba a csapattal szemben levő. Ahogyan a lövések eldördültek a ninják mesteri pontossággal tértek ki azok elől. A mozgásuk gyors volt, hihetetlenül pontos és precíz. Természetesen semmilyen emberfeletti dolog nem volt benne, csak a képességeik már ennyiből is az emberi határok tetejét súrolták, legalább is amennyit eddig láttak belőlük. mind a ketten kitértek és a levegőbe ugrottak, újabb dobócsillagok szálltak a társaság felé, ezt mindenki könnyedén kikerülhette, mert nem is ők voltak a tényleges célpontok. Négy puffanás hallatszott, a maradék négy Hydra ügynök volt a cél a pajzsok miatt valószínűleg, ők ki is dőltek a támadás után.
Egyébként látszott és tapasztalhatta a csapat, hogy néhány lövés eltalálta ellenfeleiket, de azok mintha meg sem érezték volna mindezt. A felugrás után két lépés távolságra érkeztek meg a csapattól, puhán, hangtalanul leérve a lépcsőre a katanákkal a kezükben, ez a táv pedig nekik már bőven fegyvertávon belül volt.

Jester elkésett, mire kiért a fedezékéből az ajtó már tárva nyitva volt odafent, így már láthatta, hogy nem is az ajtóból érkezett a dobás a deszka felé, ami megsemmisítette azt, hanem oldalsó irányban. Annak ellenére is, hogy senkit sem látott odafent a tetőn továbbra sem. Az ajtót és a trafót, amihez az ajtó csatlakozott, illetve az a fedezék, ami mögött a gyerektestben levő férfi volt nem is volt más fedezék. Azonban határozottan érezte, hogy nincs egyedül és valaki, vagy valakik figyelik őt. Ha úgy dönt, hogy elindul az épület belseje felé, le a lépcsőn, akkor mielőtt beléphetne a lépcsőházba a két vádlijába egy-egy dobócsillag repül és Jester a földre zuhan. De továbbra sem lát odafent senkit sem.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2473
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 40
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Kedd 25 Feb. 2014, 21:37

Az osztag egy egységként nyit tüzet a két célpontra, de azok túl gyorsak, gyorsabbak, mint amit én valaha láttam. Ez nem tart vissza, próbálom eltalálni őket a lehető legtöbb találatot kritikus pontokra mérve. Ez meglepetésemre nem jár sikerrel, bár van olyan lövedék ami talál, nem okoz maradandó sérülést. Sok minden megváltozik egy pillanat alatt. Nincs már időm újabb utasításokat adni, még négy képzett Hydra ügynök kerül a földre holtan az újabb dobócsillagok érkezése után.
~ A fenébe, szétesik a csapat, elfogynak a katonák. Már nem tudunk koncentrált tüzet nyitni rájuk, egyenként kell küzdenünk. A Kölyök is ugyanebben a helyzetben van.
A következő pillanatban a nindzsák már közelharchoz alkalmas távolságba érnek. Ezt akartam minden áron elkerülni, de nem sikerült. A harcos, aki nem tud alkalmazkodni a helyzethez, már a csata előtt bukott. Tekintetem oldalra siklik.
- Smiley! - mondom ki határozott hangon a nevét. Remélem a hangszínem és lejtésem, az erővel együtt világossá teszi számára, hogy nem kell visszafognia magát, sőt pont az ellenkezőjét bárom tőle. A hátsó védelemben még mindig bízok, ezért preventív offenzívát kezdek. A lehető leggyorsabban mozdulok, a fegyverem előre lendítem és leadok még egy sorozatot a hozzám közelebb lévő Kéz nindzsára. Ezzel próbálom elérni, hogy ne tudjon azonnal támadni, ki kelljen térnie vagy legalább a csapását lassíthassam. Ha ez sikerül, nem szándékom tovább a karabéllyal védekezni ilyen kis távolságban. Az M9-t veszem kezembe és azzal védekezek. Másik kezemet szabadon magam elé emelem. Megpróbálom kihasználni a páncél adta előnyöket. Elsődlegesen a pisztollyal próbálok lőni, fejre és szemre, ilyen távolságból már az is lehetséges. A csapásokat a karommal, kezemmel hárítom, félreütöm, eltérítem a pengét. A fej és az arc védelme prioritást élvez, a többi részen nem félek egy kard csapásától. Ha van elég időm rá és nem túl kockázatos az egyik kardot megpróbálom megragadni, majd magam felé rántani a harcossal együtt. Egyelőre nem tudom mit várjak, ezért felmérem az ellenség mozgását a karddal és az alapján mozgok, védek és a pisztollyal közvetlen lövéseket adok le.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Csüt. 27 Feb. 2014, 17:41

Tüzet nyitok, megfelelően a kitérés irányának, néhány lövedék pedig el is találja az ellenséges öngyilkosjelölt húsdarabokat, de nem járnak eredménnyel, ezzel szemben azok támadnak, ami elől nem térek ki, hiszen nincs rá szükség, ellenben négy újabb ügynök dől el holtan.
- He... Hehehe... - Adom jelét az élvezetnek amit egy látszólag jelentősebb ellenfél létének tudomásul vétele okoz, ahogyan pedig meghallom a nevem a megfelelő hangsúllyal... Az állásom meglehetősen gyorsan meggörbül, szinte embertelen módon, szemeim kipattannak s az egyik nindzsát veszik fókuszba. Szinte csak egy másodperces változás ami után neki is ugrok állat módjára nyáladzva a kiszemeltnek melynek még nincs ellenfele. Megelőzvén hogy egyszerűen belerohanjak a kardba két fegyverrel nyitok tüzet, eggyel fejre, eggyel pedig kézre, folyamatosan követve azok mozgását, s ha szükséges a hosszabb fegyverrel azt a magam kardjaként használva hárítok egy oldalirányos ellencsapással, nem a penge élét, hanem annak lapját célozva s azzal távol tartva magamtól. Amennyiben a mozgáson azt látom hogy valamivel próbálna megvakítani, vagy meggátolni a mozgásban, úgy egyik kezemet védekezően az arcom elé emelem, esetleg ugrok ha szükséges, akármelyik is legyen, vagy akár egyik sem, nem állok meg, ha elérem egyszerűen nekimegyek az ellenségnek és felöklelve azt próbálom meg a falhoz vagy a lépcsőhöz vágni, egyszerűen elengedve onnantól a nálam lévő fegyvereket amik úgyis a testemhez vannak biztosítva. Természetesen ismerve a harcstílust, tudom hogy milyen támadásokra számíthatok, ösztönszerűen ömlik továbbra is a tudatomba egy nagyjából elzárt helyről az a rengeteg adat ami valaha feltöltésre került, mozdulatok és azok tökéletes hárítása, melyeket szükség esetén alkalmazok, legfontosabb célom most azonban a torok elharapása és a fej lerágása a helyéről az ellenség falhoz nyomása közben, amivel igyekszem mozgásképtelenül tartani. Benne lehet a pakliban hogy egyszerűen elugrik előlem valamely irányba, ez esetben ügyelve a kardra és egyéb eszközökre melyek lehetnek nála kapok utána és rántom vissza, illetve a lendületemet beleadva viszem és csapom a legközelebbi falnak. Ismerem a trükkjeiket, ha már egyszer felfedték magukat nem téveszthetnek meg, a legnagyobb veszély pedig nem a kardjukban van, egyszerű fogással könnyű távol tartani az embertől, ha megvakítanak, vagy átmenetileg mozgásképtelenné tesznek, akkor van probléma, de mint már említettem, ezen tényezőkre folyamatosan figyelek, minden kis apró mozzanat megfigyelésével, ez emészti fel szinte minden figyelmem, plusz az, hogy képes legyek azonnal reagálni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Pént. 28 Feb. 2014, 01:29

Pillanatok alatt elkezdődik a vérfürdő. Lövések dördülnek, de a két ninja minden nehézség nélkül kitér. Ezt csak a szemem sarkából látom, de azt már teljesen, hogy a mellettem levő két ügynök eldől, mint két zsák. Tudom, hogy halottak, ahogy a másik két pajzsos ügynök is. Csak négyen maradtunk. Fél fordulatot teszek, és az egyik pisztolyt még mindig lefelé tartom, de a másikat a ninják felé szegezem, akik már közvetlen közel értek Goblinhoz. Én mögötte állok, jobb oldalamat mutatva felé. Tudom, hogy egy lövés elől könnyedén kitérnek az ellenfeleink, így kivárok. Csak akkor húzom meg a ravaszt, ha Goblin lőtt, és látom, hogy a ninja merre próbál kitérni. A manőver közben akarom elkapni. Persze észreveszem, hogy a golyók nem fogják őket, de a jó öreg fejlövésben még bízom. Más ötletem nincsen, így majd csak akkor próbálok B tervet kitalálni, ha a fejlövés sem használ, most inkább a pontosságra koncentrálok.
Ha valamelyikük a közelembe ér, azonnal lefelé ugrok, és tüzelek. Megpróbálom a mozgékonyságomat kihasználva távol tartani magam tőlük. Ha erre nincs szükség, és találok megfelelő pillanatot a lövésre, utána újra a lépcsőn lefele pillantok, még mindig bekerítéstől tartva.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 28 Feb. 2014, 06:36

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. március 4. (kedd)

Smiley lendült előre, lövésre már nem volt ideje, lassú volt, sokkalta lassabb, mint az ellenfelek. Mire meghúzhatta volna a ravaszt a fegyver darabokban esett ki a kezéből, szétvágták, úgy, hogy nem is igazán látta, hogy a fegyver mozdult. Semmilyen ismerős vonást nem ismert fel a ninják mozgásán, a feltöltésnek semmi hasznát nem vette, már rájöhetett ebben a világban, hogy roppant kevés az, ami a saját világában mesterivé tette.* Ott nem voltak harcművészetek, az atombombák 1986-ban véget vetettek ennek, szinte mindenki meghalt, aki ezeket ismerte és Smiley akkor még csak 15 éves volt, mire a feltöltésig jutottak minimális tudást kaphatott már csak. Smiley pedig próbálta fellökni ellenfelelét, aminek a következménye az lett, hogy az egyik keze csuklóból landolt a földön a bal kézfeje, a jobbon pedig a hüvelykujját leszámítva egyetlen ujja sem maradt meg. Cserébe a ninja rúgta mellkason és Smiley a holtakon átbucskázva a lépcső aljába gurult vérezve. Ezek után csapott Joseph felé, akinek először úgyszintén a fegyverét vágta kettőbe, majd neki könyökből vágta le a bal kezét és emelte a kardot, hogy ezúttal a fejét csaphassa le.
Mindez pillanatok alatt történt, a többieknek ekkor volt csak ideje reagálni, Goblin és Bérmajom együttesen már jól haladtak. A másik ninja valóban támadott Goblinra a páncél felfogta ugyan részben a vágást, de nem teljesen, noha fájdalmat nem érzett a férfi, azt igen, hogy a ruhája alatt melegség kezd végigfolyni a bőrén. Ennek ellenére lőtt, a ninja valóban kitért, majd ekkor lőtt Bérmajom, tökéletesen fejbe. A Kéz ninjáiról ismert volt, hogy ez az a pillanat, hogy zöld füsttel eltűnnek, mert feltámasztott holtakról van szó, de nem ez történt. Mindenki láthatta, hogy az elterült ninja fejéből mintha regenerálna kiesik a golyó és már kezdett felülni a lépcsőn. Bérmajom hiába nézett lefelé, onnan senki sem érkezett szerencsére.

//*Z-vel kellett egyeztetnem Smiley-ról, közel sem tud annyit, mint ami az adatlapon van, AoA világon belül valóban mesteri volt, mivel ő az egyetlen, aki ezeket ismeri, de ebben a világban ez annyit tesz, hogy ismeri a legalapvetőbb 5-6 harcművészet alapállásait, ütéseit és rúgásait, amit egy sima tanulónak az első 1-2 órában megtanítanak, semmi többet.//
//Aki nem írt, az itt is örüljön, hogy életben van… a többit a kalandtopicban láthatjátok.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2473
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 40
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Bishop on Szomb. 01 Márc. 2014, 03:08

Az események túl gyorsan történnek, mire felfogom mi történik körülöttem, már nem tudok időben lépni. Smiley támad, de ez ezúttal teljesen hatástalan, elveszti a kezeit és így jelentősen veszít harcképességéből, még eggyel kevesebb. A következő pillanatban egy rúgástól hátra csúszik és lezuhan a lépcsőn. Az utolsó Hydra ügynök is fegyvertelenné válik és védtelen a felé tartó támadás ellen. Túl gyorsan fogynak a figurák, hamarosan teljesen felölődünk. Ezt nem hagyhatom. Támadásba lendülök és tüzet nyitok. Bérmajom utánam kezd el tüzelni, így sikerül egy tiszta fejlövést bevinni. Éppen jókor lépett közbe. Csak ezek után kezdem érezni, hogy valamilyen meleg anyag folyik végig a karomon.
~ A francba! A penge elég éles volt, hogy átvágja a páncélt, és olyan sebet okozzon ami nem fáj, de erősen vérzik. Minél előbb el kell látni és ellenőrizni kell.
Miután a Kéz ninja a földre kerül még egy ideig, pár másodpercig rajta tartom a szemem, biztosra akarok menni. Regenerálni kezd, a teste kilöki magából a golyót. Így lőfegyverekkel tüzelni rájuk értelmetlen, ha nem tudunk elég találatot bevinni. Egyszerre kell végezni velük. A pajzs felé lépek és a lehető leggyorsabban próbálom felvenni és magam elé fogni. Ilyen távolságból talán hasznát tudom venni. Ha a másik ninja támad, megpróbálom hárítani a pajzzsal, majd egy időre egy erőteljes lökéssel védekezésre kényszeríteni. Ezúttal nem lövök, bízom benne, hogy Bérmajom fedez. Majd közvetlen közelről a pajzs védelmét bontva próbálok leadni a kézifegyverrel egy lövést, fejre. Ez ha egy ideig is de működhet. Figyelek a pontosságra, hogy ne hibázzak. Annyi távolságot tartok, hogy egy egyszerű lefegyverző mozdulattal ne állíthasson meg. Próbálok a lökéssel elég időt nyerni a támadáshoz. Mind a kettőt harcképtelenné kell tenni átmenetileg, utána végezhetünk velük. A sérült karomat csak a kisebb terhelést igénylő mozdulatokra használom. Végső esetben megpróbálok védekezni, ha a páncélon és a fegyvereimen kívül van mivel, vagy kitérni, de ezt ha tudom, megelőzöm, túl gyorsak. Több hibalehetőségem már nem lesz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3696
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 02 Márc. 2014, 03:25

~Joseph Soltzbauer~

Mindennél jobban várom a halált, ami véget vet az én kis tyúkszaros életemnek, mely ezen a földön megadaott a szüleim mellett és nélkül az őrültek házában, ahol szintén ölhettem, és a halál pillanatában az egyedüli amit bánok, hogy nem ölhettem még többet, az igazság nevében, és azért, hogy jobban szórakozzak, mint egy nagymenő a bordélyházban, ahol apakomplekszusos prostik szolgálják ki a férfiak minden vágyát, persze csak ha megfizethetik és kívánják, ami néha nem valósul meg, ha rosszabb minőségű épületbe mennek, hiszen ott drogos és lepukkant alkoholista nőszemélyek biztosítják ezeket a piszkos szolgáltatásokat, még úgy is, hogy a törvény bünteti, de ez most nem is fontos, a lényeg, hogy ránézek a ninjára a levágott karomról, mosolyra húzom a számat, és egyenest a szeme közé próbálok köpni még egy utolsó cselekedettként, ami nem igazán illik az én gazdag, jómódú német családomhoz, de hát az egész életem ilyen volt.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Vas. 02 Márc. 2014, 16:08

A tervem működik, sikerül kihasználnom azt a pillanatot, amíg a ninja a másik lövedékre figyel, és leadom a halálpontos fejlövést. Azonban a végeredmény egyáltalán nem az, amit vártam. A becsapódó golyó fellöki ugyan, de a követező pillanatban koppan a golyó a földön, és a ninja felül a lépcsőn. Közben hátulról nem jön senki, de oldalra pillantva látom, hogy Smiley és a megmaradt ügynök egyre inkább hátrányba kerül. Már mindketten elvesztettek egy kart, és néhány pillanaton belül valószínűleg valamelyikük a fejét is el fogja. Megcélzom a velük harcoló ninját és lövök. Ha sikerül fejbelőnöm, azzal tudok talán egy is időt nyerni nekik. Ha nem sikerül eltalálnom, újra lövök, ha igen, rögtön visszafordulok a másikhoz. Egyetlen egy dolog jut az eszembe, és csak reménykedni tudok, hogy nem hatalmas ostobaság. Ha esés közben nem ejtette el a kardot, akkor a következő lövést a kezére célzom. Ha -akár alapjáraton, akár a lövés következtében- fegyver a földön van, eldobom a jobb kezemből a pisztolyt (minél messzebb a ninjáktól), és felé vetem magam. A tervem az, hogy felveszem a kardot, és levágom a Kéz-katona fejét, mielőtt felocsúdhatna. Ha úgy látom, hogy ez sem használ, még szívenszúrni is megpróbálom. Közben ha elkezd felállni, a bal kezemben levő pisztollyal újra megpróbálom fejbelőni, hogy a földön tartsam.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Hétf. 03 Márc. 2014, 05:08

Támadok, de saját meglepetésemre túlzottan lassan és mire egyáltalán lövésre emelném a fegyverem abból semmi sem marad. Ezt követi az öklelési kísérlet, aminek eredménye az egyik kézfejem és néhány ujjam elvesztése, amit első nekifutásból fel sem fogok, hiszen csak az érdekel, hogy elpusztíthassam az előttem lévő húszsákot, az azonban még képes arra, hogy egy rúgással letaszítson a lépcsőn. Nem próbálok megállni, egy idő után megtörténik magától is, én pedig itt kezdem érezni hogy valami nincs egészen rendjén, valami hiányzik, ahogyan pedig feltápászkodom és fel is fogom hogy micsoda, a karjaimba hasító fájdalom hatására és valamilyen szinten az egész helyzetnek köszönhetően hangos elmebeteg röhögésbe kezdek, vegyítve valamennyi érthetetlen hörgéssel, melyek néhol szavakra hasonlítanak, de ettől függetlenül csak egy szavam az, ami ténylegesen kivehetőnek is minősül...
- IGEN! - A fájdalom és a vadászatban rejlő nehézség által okozott beteges öröm erősen kihallatszik a hangomból és a testbeszédem is erősen árulkodik róla. Jó pár másodpercig a földön térdelve, ismételten üres tekintettel emelem magam elé a karjaimat, melyeket remegve mérek végig, vagy legalább is követem azok körvonalát az üveges tekintetemmel, szélesen és élvezettel telien mosolyogva.
- Élek... ÉLEK! - Ismét érzem, régen volt már ehhez ilyen mértékben ténylegesen szerencsém, igaz amikor mellkason lőttek egy pár alkalommal a legutóbbi esetnél, annak az édes fájdalomnak is megvannak az emlékei, élénken élnek a tudatomban az érzések, ez most viszont... Kínzóbb, érzem a hiányt, a tudatom nem képes teljesen felfogni, de mégis érzem, mégis mintha mozgatni tudnám az elvesztett kézfejem, s nem történik semmi. Az átlagosabbnak nevezhető fájdalom is csak erősíteni szokta bennem a gyilkolásvágyat, ez sem tesz másként, csupán csak magában hordoz pár tényezőt, melyek tovább erősítik a hatást és a gyönyört melyet a szenvedés hoz magával. Ahogyan a kezeimet figyelem a kínok minden élvezetével, ösztönösen indítok meg néhány folyamatot azokon, nem értem hogy miként, de tudom, hogy képes vagyok rá. A sérült részeken elkezdem lassan összehúzni a bőrt és a csonkokat folyamatosan kifelé tolni, meghosszabbítani azokat, groteszk módon ugyan, de valamilyen formában elkezdem pótolni a hiányzó részeket, ami pedig a prédát illeti... Nyáladzva állok fel lassan a földről, folyamatosan foglalkozva a karjaim rendbehozásával, ugyanakkor a vérszomjam csak tovább nő, ahogyan ismét a prédára tekintek és nem túlzottan gyorsan ugyan, de görnyedten és állatias módon, halkan röhögve kezdem meg ismét az utamat felfelé, a karjaimat csak lógatva.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 04 Márc. 2014, 10:08

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, Daniel Long / Bérmajom, George Ethan / Mr. Smiley, Joseph Soltzbauer (Raten) és Philip Reynolds / Jester
Következő körváltás: 2014. március 8. (szombat)

Joseph várt, hogy véget vessen a ninja az életének, ami nem történt meg, egy újabb lövés dördült és a ninja vére került rá. Egy fejlövés után, amit Bérmajom lőtt, az ellenfél elterült a földön, de egyből ez is regenerálni kezdett, szerencsére a mutáns egyből mozdult a katanát felkapva a földről fejezte le az ellenfelüket, ezt a sérülést valószínűleg tényleg nem fogja igencsak rövid idő alatt rendbe hozni magát. így jelenleg csak egyetlen egy ellenfél maradt. Smiley nekilátott ösztönösen annak, hogy a sebeit ellássa, az ujjainak vérzése ennek hála szinte teljesen abbamaradtak és az ottani csonkok a képességének hála nekiláttak nőni, már csak a csuklójából fröcsökölt a vér, ahogyan felállt és nekilátott annak, hogy felsétáljon a többiekhez a lépcsőn.
Hershel ezúttal nem kapott segítséget és fedezetet Bérmajomtól, arra pedig nem volt ideje, hogy körbenézzen, hogy miért is nem. a pajzsot sikerült felvennie a földről, hogy azt használhassa. A sérült karjánál most kezdte érezni, hogy egyre nehezebben megy a mozgás, mintha a ninja az inakat is átvágta volna és nem csak a mély sebet okozott volna. Amit látott most már, hogy miért nem kapta meg a támogatást az volt, hogy a másik ninját leszerelték közben és lényegében „megölték” egy jó időre legalább is. Fejetlenül nehéz volt bármit tenni. Eközben a vele szembenálló regenerációja befejeződött és felállt jó pár lépcsőfokkal feljebb. Ekkor hallotta meg az éles sípoló hangot mindenki a rádióban, ahogyan egy másik rádiót tönkretettek valahol, azaz odafent Jester elbukott.

Odafent a tetőn a fájdalomtól földön fekvő Jester csak annyit látott, hogy egy árnyék jelent meg mögötte. Ha hátrafordult, akkor a nap fényétől igazából nem sokat látott, annyit, hogy valamilyen fekete ruhás alak van ott. A következő pillanatban erős ütést érzett a fején és minden elsötétült.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Japán - Osaka - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2473
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 40
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szer. 05 Márc. 2014, 17:52

~Joseph Soltzbauer~

Miközben felkészülök a halálra, elfogadom azt, és várom, hát… csak nem jön.
- A k-rva anyád, hát erre se vagy képes? – mormolom magam elé, egyértelműen Istenre gondolva, majd lehunyom a szemem. Levágták a karom, láttam már ilyen nem egyszer, sőt, én is szórakoztam vele. Tudom, hogy mi történik – nem csak a sokkos állapotra számítok, de a vérveszteségre, a görcsös rángásra és halálra is. Végül is, ugyan ott vagyok, így is meghalok, csak lassabban. Hát vége, Joseph története befejeződik, és indulok is a pokolba. Összeszorítom a fogam, ahogy egész testemben megrázkódom, majd felpattan a szemem. Azt a pélót, hiszen küzdhetek, megadatott az esély, hogy tovább éljek, kripliként, nyomorékul. Pár napja azt mondtam volna, inkább a halál, de most, annak torkában feltámad bennem az élni akarás, a küzdeni vágyás. Egy kézzel oldozom ki az övemet, és sietős mozdulatokkal próbálom a karom köré tekerni, hogy azzal szorítsam el az ereim, és lassítsam a vérzés folyamatát. A picsába! Ha itt lenne valami forró felület, akármi, akkor beégethetném a csonkot, de jelenleg nincs rá lehetőségem. Még egy k-rva érszorító sincs nálam. A szívem a torkomban dobog, hihetetlen erővel ver, ami miatt csak egyre tudok gondolni – a faszomat, így még gyorsabban vérzem el. Próbálom behúzni a szíjat, olyan szorosan, amennyire csak tudom, és remélem, hogy még a görcsös rángások előtt sikerül. Végtére is Soltzbauer vagyok, mi nem adjuk csak úgy fel, mi küzdünk a végsőkig, és még akkor se ismerjük el, hogy kikaptunk. Kapd be, Halál, kapd be, Isten, kapja be mindenki, de legfőképpen a k-rva Kéz, aki – mily ironikus – levágta a kezem.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Danny Long on Csüt. 06 Márc. 2014, 19:16

Lövök, és vetődöm. A fegyver a földön van, így azonnal felkapom, és levágom a ninja fejét. Nagy kő esik le a szívemről, amikor látom, hogy nem kezd el regenerálódni. Ez a módszer ezek szerint működik! Legalább annyi időt nyerhetünk vele, hogy meg tudjunk lépni előlük, és tovább haladhassunk. Nem késlekedem hát, hanem azonnal fordulok a következő felé, és lövök. Remélem még azelőtt sikerül meghúznom a ravaszt, hogy visszanyerné a mozgékonyságát. Ha sikerül eltalálnom, megismétlem ugyanazt, amit az előzőnél, odaugrom, és levágom a fejét. Ha nem járok sikerrel, újra és újra lövök, és remélhetőleg valakivel együttműködve sikerül lelőni. Nem akarok kardpárbajt kezdeni vele, mert nyilvánvalóan jobb nálam, ezért ha megpróbálna megközelíteni, folyamatosan távolodom. Csak akkor megyek a közelébe, hogy lefejezzem, ha sikerült elég időre ártalmatlanná tennem a fejlövéssel. Most már sokkal magabiztosabb vagyok, hiszen tudom, hogy mi a gyengéjük, de az erősségeiket továbbra sem becsülöm alá.
Amikor meghallom a sípolást az adóvevőben, rögtön tudom, hogy Jestert és a fentről jövő támogatást elvesztettük. Ez sokkal nehezebbé teheti a helyzetünket, de nem lamentálok rajta sokat. Csak az visz előre, ha képesek vagyunk abból gazdálkodni, amink van.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Sarah on Pént. 07 Márc. 2014, 01:59

Ahogyan röhögcsélve sétálok felfelé a lépcsőn, csak az egyik karomat emelem fel néhány lépés után és teszem azt a számhoz, azt amelyből még ömlik a vér. A számhoz emelem és inni kezdem saját vérem, édes-keserű fémes ízéért, ezzel is csak tovább hergelve magam hiszen a préda ízére emlékeztet, félig, a hús hiányzik mellőle. Hatalmas késztetést érzek rá hogy egyszerűen csak kiharapjak egy darabot a karomból, de szükségem lesz még rá az többi áldozat leterítéséhez, noha ezt nem fogom fel teljesen, az ösztönök most meggátolnak és arra késztetnek hogy tovább folytassam a karjaim regenerálást, egészen pontosan hogy átmenetileg csak a sérültebbel foglalkozva, abban mossam össze az ereket a hússal és alkossak kidolgozatlan érrendszereket, elzárva a vérzést és stabilizálva ezzel a teljes keringési rendszert, igaz ennek sem vagyok tudatában, csak teszem amit az értelmes, néha tiszta hangok a fejemben diktálnak, melyek néha kiemelkednek a folyamatos statikus háttérzajból. Eközben folyamatosan haladok felfelé a lépcsőn, amennyiben pedig a vérző ügynök mellé érek, az ujjcsonkos karomat keze alá téve gyűjtök egy keveset az ő véréből is, hogy azt torz röhögések és hörgések közepette nyaldosva haladhassak tovább a holttest felé, melyhez ha elérek, nem foglalkozva az engem körülvevő világgal rávetem magam és egy egészségesen hatalmas darabot harapok ki belőle, ha szükséges a ruha foggal és ujjcsonkokkal való letépésével. Ha nem zavar közben meg senki, akkor ez lesz a mai háromfogásos ebéd főétele, hogy miért?... Csillapítanom kell az éhségem, erre pedig a legjobb egy valaha erősnek mondható ellenség húsa, legyen az állat, ember vagy bármi ami ehető.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Japán - Osaka - Page 3 Empty Re: Japán - Osaka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.