Florida

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Florida Empty Florida

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 13:56

Florida az Amerikai Egyesült Államok egyik délkeleti állama. Fővárosa Tallahassee, legnagyobb városa Jacksonville, legnagyobb várostömörülése Miami Dél-Floridában. Florida kultúrájában igen jelentősek a latin-amerikai és afroamerikai elemek.

Az állam egy nagy kiterjedésű félszigeten fekszik a Mexikói-öböl, az Atlanti-óceán és a Florida-szoros között. Határát túlnyomó részt a tengerpart alkotja, északi részén Georgia és Alabama államokkal találkozik. A partvonal az öblök és beszögellések nélkül is megközelíti a 2000 km-t.


Florida Florid10

_________________
Florida 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 15 Szept. 2015, 17:01

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – Epilógus III.

2012. április 10., kedd, 22:00.

Jean-Paul Beaubier mindig is gyűlölt egyedül hazamenni egy rosszul sikerült randi után – ám sajnos ezt mostanság elég gyakran kellett megtennie. Sosem szerette kerülgetni a forró kását, mindig kimondta, amit gondolt, és ez nem mindig jött be partnerének, különösen nem az első randikon.

Pedig homoszexuális mutánsként bizony nem volt könnyű megfelelő párt találnia magának a még mindig meglehetősen visszamaradott floridai kisvárosban, Port St. Lucie-ben. Először a mutánsgyűlölők, aztán azt a Küklopszot követő anarchisták, Magneto kísérlete a bolygó kiirtására, az X-Men kétes hírneve… Ezek mind-mind csak olaj voltak a tűzre, hogy az emberek bizalmatlanul közeledjenek a mutánsokhoz. Persze, állítólag már mindenfelé elfogadták őket, nincs többé mutáns-ember ellentét, amióta kiderült az igazság az X-génről, de ez nem jelenti azt, hogy egy párkapcsolatra vágyó fiatal mutánsnak könnyebb lett volna a dolga, sőt.

Ma este sem volt több szerencséje Jean-Paulnak, így ismét, mint már oly sokszor, egyedül kell hazaballagnia a kihalt, kisvárosi utcákon.

Florida Jp10

– Szép estét, Jean-Paul.

Florida Jeanpa10 – Mondtam már, hogy végeztünk, te--

Jean-Paul a hang hallatán azt gondolta, ma esti randipartnere követte őt, de tévedett: amikor a hang irányába fordul, egy kigyúrt, komor tekintetű, felnőtt férfit pillant meg egy sikátorban.

Florida Jeanpa10 – Ó. Elnézést. Öhm… Ismerjük egymást?

– Gyere ide.

Florida Jeanpa10 – Bocsi, de… nem érdekelnek az idősebb fazonok.

– Azt mondtam, idejössz!

Ekkor felvillan a férfi homlokán egy különös, négyszögletű, vörös kristály, ami eddig nem is látszódott… és Jean-Paul elveszíti az uralmát a teste felett. Kénytelen odamenni a férfihoz a sikátorba. Ekkor már jól látja a rengeteg tetoválást a vészjósló alakon.

– Jó fiú. Most állj oda a falhoz.

Ahogy az előbb, Jean-Paul most sem tehet mást, mint amit a férfi mond.

– Mit bámulsz? A tetoválásaimat? Ezen az idősíkon is vannak, nem?

Florida Jeanpa10 – A… Az egyik… azt írja… „Sinister”…?

– Ne olyan hevesen, öcsi…

Ekkor a férfi, a jövőből érkezett Nathaniel Essex előránt egy pisztolyt és Jean-Paulra szegezi…

Florida Essex10 – Neked csak Mister Sinister.

… majd meghúzza a ravaszt.


Florida Sinist10

Florida 00120

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – VÉGE

Florida Vyge10Folytatása következik: Új mutánsok!

_________________
Florida 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Szept. 2015, 11:15

Újvilág – II. korszak

7. fejezet: Új mutánsok – 1. szín: Jimmy

Florida Ultima10

Florida Yjmuty10

2012. szeptember 25., kedd, 10:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Timofei Produnov, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White, Lev Hudson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez

Kellemes, őszi napfény borítja a tájat, amelyet a sebesen száguldó vonat ablakaiból látni.

Florida Vonat10

Szeptember végéhez képest az idő nagyon jó, sőt már-már nyárinak mondható a meleg. Szerencsére a hűvös ősz még nem köszöntött be, a fák levelei sem hullottak még le, és a mezőket is virágok borítják. Minden ideális egy kis „kiruccanáshoz”.

Hat hónap telt el Mephisto legyőzése és az X-Men bukása óta – persze az előbbi eseményre csak Stephanie, Jonathan, Melissa és Andrew emlékeznek, még az időutazásban részt vett John sem tud semmiről, ami a Limbóban és azt követően történt velük, ahogy Tyler és Emma sincs tudatában annak, hogy egy alternatív időfolyamban ők is ott voltak a jelenbéli síkon Kansasben. Számukra mindaz nem történt meg, és az összmágia csökkenésének rejtélye a mai napig titok mindenki másnak.

De persze mostanra már Stephanie, Jonathan, Melissa és Andrew is túltehette magát a történéseken, és az egész olyan távolinak tűnik nekik, mintha csak egy rossz álom lett volna. Azóta oly sok minden történt velük, és többnyire pozitív dolgok – volt idejük pihenni, edzeni vagy éppen a munkába temetkezni, újra a társaik között lehettek, szóval élhették az életüket. Végre – az X-Men ellen aratott sikernek hála – a S.H.I.E.L.D. is visszakerült a világ vezető hírszerző és védelmi szervezetének helyére, így Danvers ezredes is hosszú idő után fellélegezhetett. Nem meglepő, hogy a S.H.I.E.L.D. hirtelen megnőtt népszerűsége ismét mögéjük állította az elnököt és a kormányt, és végre újra megkaptak minden szükséges támogatást. A civil lakosság nagy része jó véleménnyel volt róluk, az anarchista sejteket szépen egyesével elkezdték felszámolni, a Föld országai pedig összefogást sürgettek, hogy hasonló eset többé ne fordulhasson elő. Kijelenthetjük, hogy ilyen békés időszak és globális egyetértés nagyon rég, talán soha nem volt még bolygónk történetében.

Persze mind tudjuk, milyen az emberi természet, illetve hogy milyen fenyegetések rejtőznek még a sötétben, lesben állva, ezért Danvers ezredes elrendelte új, tehetséges, fiatal gyakornokok beszervezését, akikkel remélhetőleg a jövőben is hasonló sikereket érhetnek el. A „begyűjtő” akció a tervek szerint legfeljebb pár hónapig tartana, és egyelőre csak az Egyesült Államok területére terjedne ki. A feladatra Danvers három vezetőt jelölt ki a Különítményből: Jonathan Miller az akció parancsnoka, míg az ő távollétében Stephanie Lyesmith és Tyler Jackson a helyettesei. A feladat viszonylag egyszerű: elutazni a S.H.I.E.L.D. által megjelölt városokba, felkeresni az ott a Danversék által kiszemelt fiatalokat, és megpróbálkozni a beszervezésükkel kizárólag békés módszerekkel.

Mivel egyrészt a feladat nem igényel katonai támogatást, illetve összecsapásokra sem számíthatunk, közös megegyezéssel elküldték erre a küldetésre Jonathannel, Stephanie-val és Tylerrel a S.H.I.E.L.D. pár legfrissebb újoncát, illetve néhány régi ismerőst, akik most visszarázódhatnak a terepen végzett küldetésekbe.

Így állhatott össze a kis csapat:
– dr. Melissa McKenzie, akinek a tudományos hozzáállása igen hasznosnak bizonyulhat egy-egy új mutáns vizsgálatakor;
– Timofei Produnov, az Oroszországból érkezett fiú, akin borzalmas kísérleteket végeztek, a szökése után találtak rá;
– John Redbow, aki már részt vett egy komoly akción, de nem emlékszik rá, és végül szerencsésen, bár emlékek nélkül túlélte Mephisto időmágiáját;
– Zacharias Raphael Morsus, aki egykor Walter legjobb barátja volt, valamint diák Xavier és Lensherr iskolájában, egy dzsungelben találtak rá;
– Ralf Shaw, aki egykori felelőtlenségéért próbál vezekelni, még tanulmányait végzi, de közben ígéretes gyakornok is lehet, ha itt most beválik;
– Reena Reynolds, aki szintén szörnyű kísérleteken esett át, talán épp az utolsó pillanatban mentették ki, mielőtt végleg megőrül;
– Emma Flower White, aki már egy ideje a Különítmény tartalékosa;
– Lev Hudson, aki pontosan nincs is tisztában a képességeivel, de szintén ígéretes gyakornok lehet felügyelet mellett;
– Connor Hudson, az iménti fivére, aki inkább fizikai erőben emelkedik ki, illetve az elméje is stabilabb testvérénél;
– Charles „Hood” Waver, akit meglehetősen ijesztő kinézetet kapott az X-géntől, ezért nyilván nem könnyű beilleszkednie sehova, de mivel világszerte mászkálnak nem emberi kinézetű mutánsok, így talán nem fog olyan nagy feltűnést kelteni;
– valamint persze Andrew Ramirez, aki Stephanie-hoz, Jonathanhez és Melissához hasonlóan mindenre emlékszik, és továbbra is elkötelezett tagja a S.H.I.E.L.D.-nek.

Persze mindenkinek volt az akció előtt néhány napja, hogy megismerkedjen a másikkal, az aktákat sem titkolták el, szóval mostanra már tisztában lehet mindenki azzal, hogy ki-kicsoda. Az akcióra mindenki maga csomagolta a holmiját az alábbi utasítások szerint:

Civil ruházat – Bár az akció nem titkos, nem kívánunk feltűnést kelteni egyenruhákkal vagy harci felszereléssel. Természetesen vékonyabb golyóálló testvédők megengedettek a ruházat alatt.

Fegyverek – Bármilyen fegyver megengedett, amely elfér az ügynök testén, rejtve, hogy a civilek ne lássák és ne keltsenek feszültséget. Nem javasolt nagyobb csomagokba helyezett méretesebb fegyverek pakolása, mert ezeket az ügynöknek kézben kellene cipelnie mindenhová, akadályozva így a gyors mozgásban. Továbbá felhívjuk a parancsnok és helyettesei figyelmét, hogy halálos lövések leadása csakis és kizárólag életveszély esetén megengedettek! Amennyiben ez nem szükséges, használjanak inkább kábítófegyvereket.

Egyéb eszközök – Minden ügynök kap egy-egy kommunikációs eszközt, amely leginkább egy érintőképernyős mobilra hasonlít. Ezek rendelkeznek folyamatos interneteléréssel, állandó kapcsolattal a Triskelionnal, fényképező- és videómóddal (akár éjjeli sötétben is), valamint beépített GPS-szel. Emellett természetesen a szokásos, apró adóvevőt is megkapja mindenki. Ezeket a fülbe helyezve állandó kommunikációs kapcsolat lesz az ügynökök között. Amennyiben egyéb eszközökre, illetve támogatásra lenne szükség, értesítsék a Triskeliont, de erre csakis és kizárólag a parancsnoknak és a helyetteseinek van felhatalmazása!”


Egyébiránt Danvers ezredes személyesen biztosította a fiatalokat, hogy bármilyen támogatásra lenne szükségük, és ezt jelzi nekik a parancsnok vagy valamelyik helyettese, ők azonnal lépni fognak. Az ezredes külön felhívta Jonathan, Stephanie és Tyler figyelmét arra is, hogy ha valamelyik újonccal lenne bármilyen jellegű probléma, azt is jelezzék a központnak. Egyedül a Különítmény többi tagját nem tudja küldeni, ők ugyanis titkos bevetésen vannak Európában, és amíg nem jelentkeznek, Jonathan, Stephanie és Tyler sem léphetnek kapcsolatba velük.

Mivel a S.H.I.E.L.D. költségvetése jelentősen megnőtt, ezért nem spóroltak az ügynökök utaztatásával: valódi luxusvonattal robognak első célállomásuk, a floridai Port St. Lucie városkájába.

Florida Port10

Helikoptert vagy repülőket most nem kaptak, egyrészt hogy legyen idejük az út alatt még inkább összeismerkedni, másrészt hogy tényleg ne keltsenek felesleges feltűnést – láthatatlan harci repülőket egy ilyen toborzó akcióra pedig pazarlás lett volna hozni.

Egyébként is, a vonat tényleg rendkívül kényelmes, modern, mindenki bőven elfér rajta. Van légkondi, televízió, rádió, étel-ital, fürdőszoba, ami csak kell.

Florida Bent10

Hogy ki hol ül, kihez közel, kitől távol, az jelenleg az ügynökökre van bízva. Éppen nem történik semmi, mindenki elfoglalhatja magát valamivel, bár elvileg néhány perc múlva befutnak Port St. Lucie kikötővárosának pályaudvarára, ahol az utasítások szerint már várja őket Danielle Sunken, aki segítséget fog nyújtani, mert már korábban felmérte a terepet. A lány mindenképpen ragaszkodott ahhoz, hogy legalább az első, floridai helyszínen ő is jelen lehessen.

Ha úgy tartja a kedvük, az ügynökök akár a S.H.I.E.L.D. első, itteni jelöltjeinek listáját is nézegethetik a kommunikációs eszközükön.


Florida Mutyyn14

_________________
Florida 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei Szomb. 19 Szept. 2015, 11:39

---Timofei Produnov (aki most mutáns nem robot Very Happy) ---
Egy viszonylag kényelmes vonat egyik kabinjában üldögélek, az ablakon kinézve pedig az eddig történt eseményeken gondolkozom. Mégis hogy kerültem én ide? Jó, pontosan tudom, hogy hogyan kerültem ide, de akkor se értem, hogy miért pont én? Lehet, hogy a sok lopással felhívtam magamra a figyelmet, vagy éppen tudomást szereztek a leégett laborról, meg a szökött mutánsokról, de a lényeg, hogy begyűjtöttek. Nem sok választásom volt, így akarva akaratlanul, de belementem a kis játékukba, hogy valami szupercsapat tagja legyek. Timofei Produnov, a S.H.I.E.L.D. egyik újonc ügynöke, vagy mi a szösz. Mondjuk a Produnov ügynök nem is hangzik rosszul és állítólag semmi gond nem lesz ezen a kis "kiránduláson". Aminek viszont felettébb örülök, hogy kaptam pár új ruhát, amik sokkal kényelmesebbek és jobbak, mint azok, amiket összelopkodtam. Erre a küldetésre civilben kellet jönni, szóval néhány remek civil ruházatot magamra kaptam, bár most visszagondolva egy golyóálló öltözet vagy egy fegyver jól jött volna. De nem, én úgy gondoltam, hogy ha majd rám lőnek, akkor majd elteleportálok vagy valami ilyesmi, de most már késő bánat. Ami meg a fegyvereket illeti, inkább elkerülöm őket, ha meg majd valami fegyveres szituáció akad, akkor azt majd a fegyveresek elintézik helyettem.
Lazán üldögélek, a nagyon menő ügynök-mobilomat pedig a zsebemben nyugtatom, nehogy valami baja essen. Esküszöm az a cucc, valami állati, minden hasznos bizgentyű van benne, ami csak kell. Bár ami engem az utazásban felettébb zavar, hogy tudom, hogy van itt valami megfigyelő szerkezet, amivel egy kacsa figyel engem. Tudom és kész, ez pedig nagyon idegesítő. Amikor közöltem néhány feljebbvalóval, hogy rettegek ettől, csak kiröhögtek. Remélhetőleg minél előbb megérkezünk arra a helyre és minél előbb kiszállhatok ebből a megfigyelő konténerből.

Felszerelés:

_________________
Florida 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 19 Szept. 2015, 11:47

//Előzmény: Triskelion, Manhattan//

2012. szeptember 25., kedd, Első bejegyzés:
”Már nem is tudom, hogy hány napja tűntél el, nagyon sok 560 nap felett van, így egy ideje inkább áttértem arra, hogy inkább a napokat írom fel. Talán így kevésbé fájdalmas a hiányod, főleg, mert már azt is jegyzeteltem, hogy Namor-t mikor fogom tudni megtalálni. Pár napja Danvers ezredes megkeresett, hogy menjek el a többiekkel a feladatra s segítsem a tudományos hozzáértésemmel s szakértelmeimmel a csapatot. Illetve egy orvos sem ártott, aki esetleg összevarrja a sebeiket, ha mindez szükséges lenne odakint a harcban. Még mindig inkább civilként s tudósként gondolok magamra, s nem gyakornokként, hiszen nem akartam. Lockjaw-t odahaza hagytam, hiszen nem akartam, hogy bármi baja legyen, ha gond adódik. A vonaton a saját jegyezteimet olvasgattam s figyeltem s döbbenten láttam, hogy milyen sokan vannak itt. Persze a kapcsolatom a legszorosabb Mr. Miller, Ms. Lyesmith s Mr. Ramirez irányába volt, hiszen velük egyszer már közösen volt egy kis „kalandunk”. Ms. Redbow nem emlékezett, így velük tudtam csak a korábbi dolgokról beszélni, főleg a két úriemberrel, hiszen Mr. Ramirez is kereste s próbált eljutni Namor-hoz, akárcsak én. Mr. Tyler s Ms. White voltak, akik régebb óta voltak a csoport részei, noha a hölgy nem volt olyan magas rangban, mint a másik három személy. A bátyám olyasmi mesélt, hogy hasonló volt hozzám fiatalabb korában, ami ironikus, révén még mindig az egyik legidősebb voltam a csoportban. Még nekik sem mondtam, hogy mire jutottam a vizsgálatokkal, hogy mit találtam, hogy a te, az én s a bátyám DNS mintái is mások voltak, más X-génünk volt, mint mindenki másnak. Amíg utaztunk, addig szerettem volna megismerni Ms. White-t, így ha nem zárkózott el ettől, akkor próbáltam vele beszélgetni.
- Még nem is volt időm rendesen bemutatkozni, dr. Melissa McKenzie vagyok – mondtam. – Mindig is csodáltam, hogy miként próbált talpon maradni a többiek között s érvényesülni.
Néhány pillanatra elhallgattam.
- Reméltem, hogy korábban is megismerhetem, de fél éve nem volt ott a megbeszélésen, utána pedig túl sok teendőm volt arra, hogy megkeressem s úgy értesültem, hogy egyébként sem volt a Triskelionban…”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 19 Szept. 2015, 12:11

Reena számára minden újdonság volt, még nem igen volt kint szabad ég alatt korábban, főleg nem így nyüzsgő városban, vonaton. Korábban egész életében végig a laborban volt, amikor egyik helyszínről a másikra vitték azt is zárt kocsiban, hogy a világból semmit se lásson. Most a kezelések után úgy döntöttek, hogy tesznek vele egy próbát, hátha sikerül beilleszkednie. Mint egy gyermek úgy figyelt a vonaton az ablakon kintre, látszott rajta, hogy még soha sem látott efféléket, maximum képeken és noha tizenhét éves volt a lány tényleg így volt. Nem igen szólt senkihez, hozzá volt szokva, hogy csak akkor beszél, ha kérdezik. Még benne volt, hogy bántani fogják, ha úgy szólal meg, ha nem engedték neki. Noha az orvosai mielőtt elengedték azt tanácsolták neki, hogy aludjon az úton és pihenjen, hogy ne zaklassa fel magát, azok után, hogy egy teljesen új világot fedezhetett fel már azzal is, hogy csak nézelődött kintre az egész utazás alatt. Ha szólt hozzá valaki, akkor próbált válaszolni, bár látszott rajta, hogy fél ennyi idegen ember között, de erről nagyjából elfeledkezett, amikor ismét a kinti tájat nézhette. Összességében a lányról senki sem tudta volna megmondani az aktája nélkül, hogy egy profi és éveken át képzett orvgyilkossal van dolga. Az idő múlását a sok csoda és újdonság miatt, amit látott nem is érzékelte, így benne egyelőre fel sem merült, hogy hamarosan megérkeznek, vagy hogy már közel járhatnak a célhoz. Szóval továbbra is igyekezett végig nézelődni kíváncsian és lelkesen.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Szept. 2015, 13:12

//Előzmény: Triskelion, Manhattan//

A hat hónap után egy békésebb feladatot kapott a csoport és ismét ő maga lett megbízva a csapat vezetésével. A vonaton olvasta el az aktákat, amiket kapott a többi új tagról, nem kevés személyt zúdítottak a nyakukra ezúttal. Jó néhánynál lett volna kitétele, hogy nem igen tudja, hogy mit keresnek itt. bár akkor Lyesmith miatt is reklamálhatott volna, akit pedig helyettesnek nevezett ki Danvers. Az úton átnézte azokat az adatokat is, amiket Danvers adott nekik a megkeresendő személyekről. Annak örült, hogy Danielle-t láthatja, minden egyes alkalommal megkönnyebbült, hogy egyben látja és nem pedig csak a levágott fejét, ahogyan a jövőben is volt. mint mindig jellemzően csöndes volt az úton, de ha az újoncoknak volt kérdése, akkor arra természetesen felelt. A képességblokkolóját bekapcsolva tartotta, hogy senki képességét ne blokkolja itt a közelben. Végre megkapták azt is, amit már elég régen kellett volna, korábban nem fejezhették ki aggályaikat az újoncokkal kapcsolatban, de most volt pár olyan személy, hogy Danvers megemlítette ezt is nekik. Az órájára nézett, a szerint néhány perc kellett, hogy megérkezzenek.
- Hölgyek, urak, lassan megérkezünk, álljanak neki készülődni – mondta.
Saját magának a felszerelései a táskájában voltak, vagy épp a kezén, így olyan sokat nem kellett pakolnia, de ha megérkezik a vonat, akkor majd leszáll és egyből Danielle-t fogja keresni az állomáson.

felszerelés Jon:


Hát ez dög unalom, ráadásul egy rakat retardált barommal lettünk összeengedve. Hát ezért öltem meg Ian-t, Rustin-t, intéztem el Mephisto-t és Kovacs-ot egymagam?! Szánalmas… Legalább ha elismernék, hogy miattam van rend ezen a bolygón. De nem! Még csak meg sem tudhatják, senki azon a hármon kívül, akik ott voltak. Plusz Hela, de ő nem számít. Egy biztos, hogy én nem akartam ezekkel egy levegőt szívni a kabinban, így hát kerestem egy másik helyet, ahol leülhettem, vagy pedig odakint a folyosón ültem le a kupénk mellett a földre. Ahogyan megláttam Tyler-t és Emma-t a legszívesebben megkérdeztem volna, hogy mi az csaknem meglettek az elgurult szteroid tabletták? Mind a kettő szánalmas és gyenge és még ez volt vezető helyettes. Meh! Egyáltalán a hajasbaba is minek van itt?! Nem tett semmit szinte… okés a múltban valamennyit, de csak, mert a hal belezúgott. Ha már itt tartunk Jon is egy soha sem létezett személybe. Idiótákkal vagyok körbevéve! Aztán van itt egy nagyra nőtt gyerek, egy ruszki idióta, ezt a Kofy-t össze kéne vele engedni, ha már úgyis kommunizmust akar, akkor hajrá húzzanak a SZU utódállamaiba és alapítsák meg újra. Aztán a testvéréről ne is beszéljünk, aki semmire sem jó. Miért is nem mehettem Európába a többiekkel? Nem fair, hát ezért küldtem el annak idején a fenébe Changot is? volt egy érzésem, hogy ez valamilyen büntetés volt Danvers részéről, vagy túl sokáig vélte úgy, hogy béke van és ki akarja robbantani a harmadik világháborút. Felpattantam, amikor meghallottam végre Jon hangját, hogy készüljünk. Végre! Némileg megszabadulhatok az idiótáktól, ha már legalább nem egy helységbe leszek összezárva velük, ami jelenleg a vonatot takarta…

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus Szomb. 19 Szept. 2015, 18:42

John Redbow

A fiú békésen üldögél és már fordulna Melissa felé amikor az megszólít egy másik lányt. Zavartan odanéz Hoodra, az pedig felé fordul. A fiú mosolyog majd lassan feláll és elmegy, hogy beüljön Steph közelébe.
- Szóval. Nem tudom mi történt a múltkor. Állítólag fontos dolgok. Tudna segíteni?
Kérdi zavartan az indián fiú miközben az adatokat nézi a ki gépén bár inkább csak azért, hogy ne tűnjön hülyének. Néha oda pillant és néha vissza Stephre.


felszerelés:

Zack

A vörös fiút egy szendviccsel sétál be a fülkébe Jonhoz. A folyosón úgy nézték őt, mint valami rémet.
- Valószínűleg a rendőrség fog minket fogadni, látva hányan telefonáltak pánikolva mikor megláttak engem.
Mondja a fiú unottan. Egy könnyed mozdulattal guggolásban landolt a széken Jonnal szemben.
- Nem tudom miért nem jöhettünk egy magángéppel. Kevesebb zaj lett volna.
Jegyzi majd meg hátra söpri a vörös hajait.
- Néztem a srácokat. Én a kanadaival kezdeném. Ő lesz a legtöbb futás és rajta fogunk először kifulladni. Mit gondolsz?
Kérdi teljes komolysággal.

felszerelés:

Hood

A beszállás óta szenved. Csak szótlanul néha sziszegve lemorogja az embereket. Két gyerek fakadt sírva már tőle. Nagyrészt az egyik fülkében ül és az ablakhoz szorítva magát az egyik lábát karolja át. Ennek hála a szárnyai teste nagy részét elfedik. A krétafehér denevérlény Miller megjegyzésére kiakadva morog egyet.
- Én ezt nem bírom tovább.
Mondja dühösen és kivesz egy doboz cigit a zsebéből. Abból kiveszi az öngyújtóját és a szájába vesz egy szálat, amit meggyújt majd vissza csomagolja az egészet a zsebébe. Kicsit nehézkesen. Mérgesen füstölög tovább.


felszerelés:

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by King Raten Chromixen Szomb. 19 Szept. 2015, 20:35

~Ralf Shaw~

A pár napot, amit a SHIELD-nél voltam, próbáltam hasznosan tölteni. Amennyiben nem zavarta, kerestem Dr. Melissa társaságát, hiszen nem titok, hogy orvos kívántam lenni, de ehhez sokat kellett még tanulnom, ezért próbáltam a gyakornokává válni, illetve tanulni tőle. Ha úgy ítéltem meg, hogy nem zavarom, akkor próbáltam feltenni neki különféle kérdéseimet, és próbáltam lenyűgözni a szorgalmammal. Ezen kívül ezek arra is jók voltak, amennyiben ténylegesen tudtam tanulni tőle, hogy eltereljék a gondolataim.
Tudtam, hogy itt, terepgyakorlaton, és a SHIELDnél eljöhet az a pont, amikor fegyvert kell használnom, de próbáltam erre nem gondolni. Hittem benne, hogy lehet józanul, és erőszak nélkül is megoldani problémahelyzeteket, bár nem voltam hülye, és tudtam, hogy van amikor ez kevés. Van, amikor cselekedni kell, amikor egy ember halála megmenthet százakat, vagy ezreket is. De ettől függetlenül lélekben már doktor voltam, aki nem válogat az emberek között, és a gyilkost ugyan úgy próbálja megmenteni a haláltól, mint a lelőtt rendőrt. Mindannyiunknak joga van az élethez, és a vezekléshez.
Éppen ezért, ha tudtam, akkor kábítópisztolyt kértem, bár nem voltam túl gyakorlott a pontos lövésben, ez mégis úgy érzem, hogy jól jöhet, illetve egy sokkolóbotot szerettem volna kérni magamnak, hogy biztonságban érezzem magam. A vonaton próbáltam tanulni, bár még nem jártam az orvosira, már elkezdtem a neten fellelhető egyetemi jegyzetek nézegetését, és készültem rá, hogy minél jobban teljesíthessek majd. Próbáltam dr. Melissa mellé ülni, hogy ha valamit nem értek, akkor rákérdezhessek, vagy ha olyan dologgal találkoztam, ami magyarázatra szorul, akkor feltehessem a kérdésem, amennyiben ezek nem zavarják, és szívesen válaszol. Mikor láttam, hogy a szárnyas tag rágyújt, kikapcsoltam a tabletemet, elnézést kértem, és átsétáltam a fickóhoz, hogy én is rágyújtsak. Gondoltam ha már ő megteheti, akkor én is.
- Remélem nem fognak ránk szólni. - mosolyogtam barátságosan a fickóra, ha megpróbált megrémíteni, akkor csak halkan nevettem. - Jól van, értem a célzást. - jelzem, hogy békén hagyom, és nem kezdek beszélgetést.

Felszerelés:

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Bishop Vas. 20 Szept. 2015, 00:20

Andrew Ramirez

A béke még tart, de a nyugodt időszaknak vége. A SHIELD új mutánsokat akar felkutatni, begyűjteni, taktikailag furcsa módon ehhez új, friss képességgel rendelkező és régi, tapasztalt ügynököket állított össze. Bár talán Danvers abból a szempontból választott személyeket, hogy a Különítmény legerősebb tagjai titkos akcióra mennek és aki marad, azt mind elküldi küldetésre. Logikus. Az aktákat már korábban átolvastam. Volt egy-két meglepetés. Hehe. A két Hudson egyéb neve furcsán hasonlít két régi rivális nevére és biztos vagyok benne, hogy felismertek engem is. Micsoda véletlen. Az orosz tolvaj és a kísérleti alany változónak tűnik, jobb lesz odafigyelni. A küldetés előtt gondosan összekészítettem a felszerelésem, csak fel kellett szerelkeznem. Az úton átnézem a célpontok aktáit. A három vezető ki lett jelölve, így túl sok döntést nem kell meghoznom. Az utazás nagy részét azzal töltöm, hogy nézelődök és magam elé vetítem a HUD-on az egyik filmet, ami le van mentve az elmémben éppen. A vonaton Reena Reynolds mellé ülök. Nem szólok hozzá, csak végignézek rajta, hogy egyben van-e.
~ Mentálisan nem stabil, kiképzett katona és gyilkos, de nem hétköznapi ember. Milyen ironikus. Valakitől erőszakkal elveszik az átlagos életet, valaki pedig erőszakkal eldobja magától. Legalább ha mellette ülök nagyobb eséllyel észrevehetem, ha valami baj van, esetleg bekattan és próbál valakit megsebesíteni. Ha nem veszem időben észre, legalább reagálni tudok, nekem ismerős érzés, nem kezdek el gondolkodni mi baja lehet. Lehet csak a gyógyszerek miatt nem omlik össze. Egyelőre jobb ha óvatos vagyok és később adok neki több bizalmat.
Az utat csöndesen és türelmesen töltöm el. Amint érkezik a parancs, hogy készülődjünk, hamarosan megérkezünk, felállok, elhagyom a kabint és az egyik ajtóhoz sétálok. Amikor csak tehetem felmérem a körülöttem lévőket, meg kell szoknom a csapatot.

Felszerelés:

Lev Hudson

Amióta megengedtem a S.H.I.E.L.D.-nek hogy felvegyenek, minden király. Oda kellett volna csörögnöm Obamának, hogy dobjon még nekik pénzt, de a mostani is elég állítólag. Lazán levágom magam a luxusvonatban, kinyújtózok, feldobom a napszemüvegem, villantok egy mosolyt a szőkeségre az ablaknál, hátradőlök, előveszem a jegyzeteim. Lazán átnézem amiket felírogattam és kiegészítem. Természetesen tökéletes vagyok, mindenről tudok és a jegyzetek is feleslegesek, mégis leereszkedem a halandók szintjére, betartva szokásaikat. Van itt néhány jó srác. Végülis nem lennék a társaságban, ha nem felelnének meg. Kész is vagyok. A jegyzeteket elrakom a zsebembe és előkapom a telefonom, fülhallgató a fülbe és be is rakok egy számot. Teljesen új és király. SMS-t küldök néhány havernak.
Hétvégén buli nálam. Hozok cuccot meg piát. Nyolckor csengő, elvisszük a kocsikat is. Ha királyok lesztek Kofy-val viszünk ügynök csajokról videókat.
Két srác rá is gyújt az út végén. Én sem gondolkodok sokat, előcsapom a doboz cigarettám, egy szálat pattintok a számba, lehúzom róla az ezüst csíkot, előkapom az aranyozott gyújtom és rágyújtok. A fülhallgatót elrakom, ideje isteni módon leszállni a vonatról. Semmi nincs Floridában ami akár a határaimat karcolgathatná, laza lesz a küldetés.

Felszerelés:

Connor Hudson

Kofy nyugodt, kimért végig, az első lépésétől az utolsó pillantásáig. Arca merev és alig lehet leolvasni róla valamit. A testvére mellé ül, szerencsére a luxusvonat székei elég nagyok és kényelmesek. Még mielőtt elvállalta volna a gyakornokságot mindent alaposan átnézett, a szerződéseket is, hogy tudja mire számítson és milyen módon tudja a lehető legjobb eredményeket elérni saját maga számára. A küldetésről, célpontokról, társak aktáiról is korábban tájékozódott, ilyesmire már nem gondol. Már mérlegelt eleget, nem túl veszélyesnek de határozottan hasznosnak találta a küldetést. Még nem tudja hogyan de valamilyen formában bele fog illeni a tervébe. Mivel hallani akarta mindenki beszélgetését, ezért nem foglalja el magát különösebben az úton. Képeket, propaganda plakátok tervez a telefonján, néha körülnéz a kabinba, kimegy valamilyen ennivalóért a büfékocsiba, a testvérének is hoz valami innivalót a sajátján felül. Amint mindent elfogyasztott ismét végigpörgeti a fejében a körülötte lévők képességét és képzettségét. Végül eljön az ideje a leszállásnak.
- Menjünk. A munka nem vár meg.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler Vas. 20 Szept. 2015, 20:36

Az ablakon bambulok kifelé, mikor már végeztem az akták átolvasásával. Gyakornokokat kell toboroznunk, ami nem is tűnik annyira vészesnek. Egyenlőre. 
Persze köztünk is vannak újoncok, vagy legalábbis, akiket nem nagyon ismerek. Itt van rögtön a doktor nő, aki láthatólag Emmával beszélget, aki csodával határos módon előkerült a fene tudja honnan. Aztán itt nekünk a dinó fiú, a denevér ember, meg a másik aki leginkább egy ördögre hasonlít. Aztán a testvér pár az orosz meg a másik kettő.
Kicsit zsong a fejem a sok infótól. 
Jah és persze a lány aki veszélyesebb, mint ahogy ki néz. Körülbelül úgy bámulja a tovatűnő tájat, mint a húgom a kedvenc fiú énekes bandáját látná meg a szobájában hirtelen.
-Szia Tyler vagyok...Ha van bármi kérdésed vagy ilyesmi és tudok, szívesen segítek...-
Valahogy emlékezetet a húgomra egy kicsit, és az sem árt ha megismerkedek a többiekkel is majd szép sorjában.
Biccentek felé barátságosan. Közben fél füllel Johnékat hallgatom. Le kérem a szupergyorsassággal rendelkező jelölt aktáját és a támadásról szólókat is. Hátha találok valamit.


Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White Vas. 20 Szept. 2015, 21:05

Újra itt vagyok a többiek között. Hiányoztak, de nagyon úgy tűnik nem nagyon vesznek tudomást rólam, leszámítva a formális viselkedési formákat. Akkor és ott mikor Danvers ezredes választás elé állított, úgy döntöttem maradok és ezen nem változtattok. Még ha mindenki szerint nem vagyok ide való. Nem érdekelnek. 
A vonat nagyon kényelmes, úgy hogy elhelyezkedek és csendben a többieket figyelem. Út közben az aktákat is átnézem azokról akikhez elküldtek minket, hogy beszervezzük a csapatba gyakornokként őket. A mellkasomon lévő halvány, de elég nagy sebhelyre gondolok. Nem vagyok benne biztos, hogy amiken keresztül mentünk, másokat is ki kellene tennünk ezeknek a dolgoknak....de van választási lehetőségük, ahogy nekem is volt. Az úthátralévő részében a a tájat nézem, illetve harapok valamit. 
A bámészkodásból dr. Melissa McKenzie szavai zökkentenek ki. Kicsit meglepetten pillantok rá, aztán elmosolyodok.
-Örülök, hogy megismerhetlem Melissa, bár nem igazán értem miért szeretne meg ismerkedni velem. Ha nem zavarja tegeződhetnénk? Egyesek szerint nem én vagyok a legérdekesebb a csapatban...sőt egyesek szánalmasnak tartják az itt létemet. De ők be...-Elharapom a szó végét.-
-Csodálatra méltó pedig végképp nem vagyok...-Folytatom halkan, majd egy pillanatra elgondolkodok.
-Igen nem voltam elérhető, én....végig csináltam egy elég kemény edzést, hogy megálljam itt a helyem. -
Nem akartam ennyire sokat locsogni, de örülök azért, hogy valaki nem csak a hátráltató tényezőt látja bennem.
-Ön hogy került a shieldhez? Ha nem tolakodó a kérdésem...-
Felszerelés:
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 20 Szept. 2015, 21:11

10:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Timofei Produnov, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White, Lev Hudson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Miközben a fiatalok beszélgetnek és készülődnek, Jonathan, Stephanie és Tyler üzenetet kapnak az adóvevőjükön keresztül a Triskelionból. Ezt most csak ők hárman hallják.

– Miller ügynök, Lyesmith ügynök, Jackson ügynök. A nevem Daniel Marquez ügynök, én leszek az összekötőjük az akciójuk során. Megtiszteltetés Önökkel dolgozni. Természetesen Danvers ezredes sincs távol, de ő személyesen csak indokolt esetben kapcsolódik be. Itt van még továbbá nem messze Jack Osterman és dr. Susan Storm, akik egyébként üdvözletüket küldik. Ha bárkivel értekezni kívánnak, kérem, jelezzék, és kapcsolom a kért személyt. Mint tudják, a Különítmény többi tagján kívül bárkivel létesíthetünk kommunikációs csatornát, amennyiben Önök közül valaki ezt kérelmezi. Műholdas megfigyelés alatt is állnak, továbbá a kommunikációs eszközeiken és nyilvános kamerákon keresztül is figyeljük Önöket. Mivel az Önök alá beosztott gyakornokok és újoncok közül sokan most vesznek részt először éles bevetésen, ezért Danvers ezredes minden szükséges eszközt felhasznál, hogy ne lehessen probléma. Önökön kívül senki más nem tudhatja ezt, de ez az akció nem csupán a kijelölt célszemélyek begyűjtésére szolgál, hanem arra is, hogy terepen teszteljük az új, ígéretes jelölteket, akik most Önökkel vannak. Ezért nyomatékosan megkérnénk Önöket, hogy figyeljék minden mozdulatukat, mert az akció után az Önök jelentései alapján döntünk arról, megfelelnek-e.

Eközben elkezdenek lassítani, és a kis csapat pár perc múlva már Port St. Lucie pályaudvarán találja magát a fékező, majd teljesen leálló vonatban. Az ablakból kitekintve, a peronon azonnal észreveheti mindenki a civil ruhás Danielle-t, aki bizonyára rájuk vár türelmesen. Teljesen átlagos, a nyárias melegben megszokott öltözet, napszemüveg, hátitáska… Semmi szokatlan nincs rajta.

Florida Kitty10

Ahogy a vonat megáll, Marquez ügynök ismét megszólal az adóvevőkön keresztül, de ezúttal már mindenki hallja.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök, én leszek az összekötőjük az akciójuk során. Információink szerint megérkeztek a célállomásra. Amint lehet, szeretnék tájékoztatást kapni Miller ügynöktől, hogy szétválva, kisebb csapatokban indulnak-e majd a célszemélyek felkutatására, vagy együtt maradva, egyesével, egymás után. Természetesen megbeszélhetik egymás között, hogyan látják helyesnek, illetve a parancsnok dönthet egymaga is, mások véleményét figyelmen kívül hagyva, de a végső szó mindenképpen Miller ügynöké. A központ várja a döntésüket legkésőbb 10:15-ig. Köszönöm, Triskelion vége.

Ekkorra már a vonat ajtói is kinyíltak, szabad az út a peronra.

_________________
Florida 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla Vas. 20 Szept. 2015, 21:51

Figyelte a többieket, hogy ki mit csinál, de egyelőre szótlan maradt. Most ez számára nem a lazulás időpontja volt, révén ő felügyelte a teljes csapatot, hogy mi van velük. Legutóbb kis híján meghaltak Mephisto miatt, most nem akart ekkora buktát, mint akkor. Pillanatokkal később még a fülesében is meghallott egy hangot. Azt tudta, hogy folyamatos az összeköttetés és azt is kitalálta, hogy ez egy teszt a többiek számára, hogy kit lehetne felvenni és kit nem. Amíg a nő beszélt saját maga is felvette a holmiját, hogy elinduljon, hogy leszállhasson a vonatról, amint megálltak. Odalent már látta Danielle-t is, ő maga elég gyakran látta a lányt valószínűleg civil ruhában, hiszen elég gyakran találkozott vele. Amikor már mindenki hallotta az adást, akkor szólalt meg, ha Marquez ügynök befejezte a beszédet. Idefelé már kitalálta a pár óra alatt, hogy miként nézzenek ki a csapatok, hogy ki hova menjen. Zack szavaira egyelőren nem felelt külön, hanem majd csak együtt a többiekkel.
- Három külön csapatban megyünk és nem egy felé – mondta a többieknek, ha mindenki egy helyen volt. – A vonaton már előre szétosztottam a csapatokat, amit mindjárt mindenki megtud. Ha pedig kérhetem Mr. Morsus nem vagyunk olyan jóban, hogy tegeződjünk.
Közben, ha leszálltak, akkor Danielle felé vette az irányt.
- Szia! – köszöntötte a lányt, ha mindenki odaért, akkor folytatta, ezúttal úgy, hogy a Triskelion is hallja. – A három csapat:
Miller: Reena Reynolds, Andrew Ramirez, Timofei Produnov és John Redbow (James Hudson a célpont)
Lyesmith: Emma Flower White, Connor Hudson és Charles „Hood” Waver (Roberto Decosta célpont)
Tyler: Lev Hudson, dr. Melissa McKenzie, Ralf Shaw, Zacharias Raphael Morsus (Jean-Paul Beaubier a célpont)
- Danielle, rád bízom, hogy melyik csoporttal szeretnél menni, és White, Lyesmith elvileg mind a ketten profik, elviselik egymást, nem akarok hallani egyetlen szót sem!


Milyen remekül elvoltam odakint addig, amíg a nagydarab vörös… indián idióta oda nem jött. Nem ez volt az, akit a hajas baba elhagyott félúton a múltban? Ah, de! És ahogyan Hela mondta valóban nem emlékezett semmire, vagy legalább nem is nem hiszem, hogy bármire, mert akkor úgy hozta volna fel. Úgy néztem rá a kérdése után, mint egy idiótára.
- Épp az eligazítóban voltunk, vártuk, hogy a hajas baba, te és a többiek be gyertek, amikor odalentről Rick Jones véletlenül leteleportálta Millert, a dokinőt, Ramirezt és engem. Chang el akart vinni minket valami küldetésre, de akkor lett meg Kovacs, így inkább őt hoztuk be, Chang-ot meg kidobtam a SHIELD-ből. Miért volt más is?
Egyelőre nem akartam az erőmet arra fecsérelni, hogy a fejébe nézzek, féltem, hogy a benne levő vákuumtól megfájdul a fejem. És felmentő seregként egy kellemes férfihang – bár Clintnek jobbna örültem volna – a Triskelionból. Úgy tűnt, hogy a dínó nem hallotta csak én. Ha rajtam múlik, akkor Emma-t kirúgjuk a fenébe és a többieket is. ahogyan megérkeztünk a táskámat felkaptam a hátamra és leszálltam.
- Szia Dani! – köszöntöttem az unokahúgomat.
Majd előállt Jon a tervével, na ne! Ez most szándékosan szivat? Igen, határozottan.
~ Menj a fenébe! ~ üzentem telepatikusan. ~ Mert te nem akarsz az ex-szeretőddel menni, ne sózd az én nyakamba! ~
Ezt nem fogja megúszni ennyire könnyen, arról gondoskodom.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Szept. 2015, 23:12-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 20 Szept. 2015, 22:04

2012. szeptember 25., kedd, Második bejegyzés:
”Az úton végig szinte Mr. Shaw kérdéseire válaszoltam, roppant lelkes volt, hogy orvos szeretne majd egyszer lenni, ha befejezi a természettudományi egyetemet. Örültem neki, hogy itt ilyen személyekkel is megismerkedhettem s nem csak katonai beállítottságúakkal. Mikor mindenki nagyjából úgy döntött, hogy elmennek dohányozni, akkor fordultam oda Ms. White-hoz, hogy megismerhessem. Kissé elpirultam, amikor a tegeződést hozta fel.
- Persze, csak hozzá vagyok szokva, hogy az egyetemen s a kutatásoknál mindenki magázódik – feleltem kissé zavartan. – Ha jól sejtem Ms. Lyesmith-ra gondol, volt hozzá szerencsém nekem is…
Mondtam együttérzőn, igaz csak másoknál láttam, hogy miként viselkedik velük.
- Bár szerencsére észre sem vette, hogy ott vagyok s kihagyott abból, hogy engem is a föld alá gyalázzon…
Ez remekül ment, hogy észrevétlen maradjak. A fiatal nő szavaira elmosolyodtam barátságosan.
- Dehogynem, hogyha külön edzeni ment, hogy maradhasson? – kérdeztem.
Hogy én miért? Néhány pillanatra elgondolkodtam mielőtt feleltem.
- A bátyám évek óta SHIELD ügynök, engem pedig dr. Storm kért meg, hogy jöjjek el s dolgozzam velük, hiszen genetikából van PhD-m, az X-gén volt a szakterületem ez s a molekuláris biológia doktorim miatt vagyok itt. Az én itt létemnek semmilyen katonai, vagy harci alapja nincs, mint tudós kért meg Danvers ezredes, hogy jöjjek el.
Hamarosan megérkeztünk, ekkor én is felvettem a felszerelésem s leszálltam. Követtem a többieket, s a csapatkiosztás után bólintottam. Megkönnyebbültem, hogy a kórházba kell csak menni, ott lehet a legkisebb gond, legalább is reméltem, hogy így lesz. Mr. Shaw-ra pillantottam, őt legalább ismertem azokból, akiket ebbe a csoportba osztottak be. Mr. Tyler irányába néztem a rádióüzenet után, hogy mi is lesz a véleménye, miket fog mondani ezek után. ironikus, hogy jó pár évvel volt fiatalabb nálam s nekem kellett volna 22 évesen rá vigyázni s nem fordíta”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 20 Szept. 2015, 22:17

Reena továbbra is figyelte a kinti dolgokat, igyekezett úgy fészkelődni, hogy véletlenül se rúgja meg a mellette ülő Ramirez-t. Akkor nézett el hosszabba időre a kinti dolgokról, amikor Tyler szólította meg.
- Szia! – mondta kislányosan. – Szellem, vagy N0V4… vagyis…
Néhány pillanatra elakadt a hangja, ahogyan gondolkodni kezdett, mintha valamit rosszul mondott volna.
- Reena – javította ki magát. – Azt mondták, hogy itt kint ezt kell használnom. Reena Reynolds.
Nem emlékezett neki, hogy így hívták, még szoknia kellett mindezt. Már fordult volna vissza, amikor még beugrott neki valamit. Ezt is a terapeuták mondták, akik vele foglalkoztak.
- Köszönöm a segítség felajánlását Tyler.
Nem sokkal később a vonat is megállt, így ő is felvette a táskáját, és elindult a többiekkel. Kilépni a peronra kissé félt, gyakran előfordult, hogyha kiment ez volt. Próbált a többiekkel maradni, róluk legalább tudta, hogy nem fogják bántani. Danielle-t ő nem ismerte meg, nem látta korábban még a nőt korábban, de úgy tűnt a számára, hogy a többiek ismerik, legalább is a Miller és Lyesmith nevű.
- Üdvözlöm! – köszönt.
A nevekkel még kissé bajban volt, a parancsok egyértelműek voltak, azokat szerette, mert csak végre kellett hajtani őket, azt meg megtette, mert arra nevelték. Millert tudta, hogy kicsoda, ahogyan elvileg, aki mellette ült az volt Ramirez. A másik kettőt egyelőre nem tudta volna beazonosítani, Redbow-nál a dinoszauruszt kereste, legyen bármi is az a dinoszaurusz.
- Mi az a dinoszaurusz? – kérdezte végül zavartan. – És honnan ismerem meg?
De mivel Miller a parancsnok, így próbált az ő közelében maradni és úgy helyezkedni az embereket pedig kissé elkerülni, mert az idegenektől tartott, hogy bántani fogják.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Florida AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Morsus Vas. 20 Szept. 2015, 23:29

John Redbow

John bólogat Stephnek.
- Aha... oké. Nem tom én nem értem mi volt.
Majd lényegében ül és próbálja összerakni az arrogancia mögötti sztori értelmét. Miller addigra beosztja őket és mikor száll le meghallja Reena szavait és picit zavartan mellé lép.
- Aaa... "dinó" én lennék.
Mondja szégyenkezve.
- De hívj Johnnak.


felszerelés:

Zack

Mivel Jon elégé ignorálta így ő is őt. Csak egy benyögést kapott mikor szálltak le.
- Ó oda ne rohadjak. Valaki elfelejti, hogy előbb voltam spandexben, mint te egyenruhában kisherceg. Khm.. bocsánat kisherceg uram.
Ezzel tiszteleg is egyet. Mikor beosztotta csapatot megindult feléjük.
- A kommunista, a vörös hajú, a piros villámos és az ördög. Oké Vörös Osztag fogjunk magunknak egy francia-kanadait.
Csapja össze a kezeit és mosolyog egyet. A táskáját felveszi és rámutat Melissára.
- Szivi elvileg te vagy az eszünk. Te fogsz dumálni a sráccal. Ha más nem legalább szép látvány rémissze el.
Mondja és egy mosollyal várja a többieket. Daninek csak int egyet.

felszerelés:

Hood

Hood meglepődik Ralf szavain. Szemei sárgán fénylenek a fiúra majd kiveszi a hüvelyk és mutatóujja közé a cigit. A füstöt lassan kifújja.
- Ki fog ránk szólni? Te vagy az első, aki megmert szólítani, amióta itt vagyunk.
A hangja talán pozitív, de az arcán még mindig düh és csalódottság van. Hood a nevekkel még küszködik. Szóval a beosztás után mikor kiszáll az első dolga nagyot nyújtózni, amivel hatalmas fesztávját is felmutatja. Majd meggyőződésesen megy Reena felé, mert az hiszi ő Steph. Mikor hallja őket beszélni úgy dönt még se ő az és a fekete hajú lányhoz sétál. A csíkét elköpi valahova és a társasága fölé tornyosul.


felszerelés:

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Szept. 2015, 02:11

Andrew Ramirez

A filmnézés kellő elfoglaltság. Senkivel nem kommunikálok, csak figyelek. Tyler Jackson jön közelebb és felajánlja Reenanak a segítségét.
~ Nem kellene hozzá szólnia, ha jól érzi magát egyedül. Vagy talán téved és pont egy minimális beszélgetés tesz jót neki. Sosem tudni igazán, csak sejteni lehet. De hamarosan itt az ideje egy kis akciónak! Alig várom már Miller tervét.
Nem várok túl sokat a teljesen friss gyakornokoktól, még nem tudom mire képesek és eddig nem láttam semmi olyat, amiből következtetéseket tudok levonni. Lehet zseniálisan fognak teljesíteni, lehet reálisan és lehet nem megfelelően. Annyi biztos, hogy van köztük aki egyedi, de hogy ez jó vagy rossz-e az csak relatív. Mindenesetre örülök hogy én maradtam az egyetlen őrült gyilkos pszichopata. Legalább erre tudok építeni. Egyébként jó látvány, hogy bárhová nézek zöld a célkeresztem és a minimap is tele van zöld nyilakkal, jelezve a sok baráti egységet a közelben. A vonat megállása után felállok a csomagommal és megindulok kifelé.
- Üdvözlöm Danielle, mindig jó látni.
~ Főleg ha nincsenek vele az Omega egységek és még a feje sincs a kezemben.
Az üzenet is érkezik a kommunikátoron, világos, tíz perc van stratégiát kidolgozni.
- Vettem.
Egyelőre maradok hátul a többiek után. Nem kell csalódnom, ahogy vártam Miller máris előállt egy tervvel. Úgy tűnik hasonló profilú és kezelhetőségű személyeket oszt be csapatokba, aztán egyszerre mindhárom célpontra küldi őket. Csatlakozom Millerhez, úgyis az ő csapatában vagyok. Még egy lépést sem teszünk máris kommunikációs hiba lép fel. Megfogom az arcom és őrült módon nevetgélek kicsit.
- Hehehe. Ajánlom a Jurassic Park című filmet, az bemutatja a dínókat.
Elég félelmetes, hogy nem tudta. Logikus mégis váratlan, ezek szerint egy filmet, sorozatot vagy játékot sem ismer, hogy a zenealbumokról ne is beszéljek. Várom, hogy összeálljon a csapat és elinduljunk.

Felszerelés:

Lev Hudson

Elég csak gondolnom rá, máris érkezik az üdítőm. Beleiszok, szürcsölöm, közben olvasgatok. Érdekes esetek Floridából, főleg a városból ahova megyünk. Tök laza hely az egész keleti part, Florida a leglazább party hely. Néhány eset mindig van, hírek, bűncselekmények, bármi ami előkerül a netről. Hibátlan képességeimmel néhányat gond nélkül ki tudok válogatni, felesleges lenne ebben kételkedni. A zene is jól szól a leszállás előtt, ha nem lenne egy cigi a számban énekelném a szöveget. Lazán kiveszem a szálat a számból és karikában kifújom a füstöt. Ideje leszállni. Az ajtóból lassan lépek a peronra, megigazítom a napszemüvegem, beletúrok a tökéletes isteni hajamba és balra igazítom, a cigit kiveszem a számból és egy mozdulattal elpöckölöm az egyik kukához. A következőt kapom is elő, dobom be a számba és rágyújtok.
- Csé.
Köszönök a csajnak. Azzal hogy a SHIELD meg az itt lévő ügynökök parancsokat osztogatnak nekem és azokat be kell tartanom nem is foglalkozok. Megengedem nekik, hogy utasítsanak és csinálom amit mondanak, ez a játék része, ha nem tetszene nem lenne így. Megemelem a szemüvegem és végignézek a csapatomon.
~ Egy jó csaj, maga a sátán és egy fiatal srác. Nem rossz, jó bulinak tűnik. A kórházban amúgy is jól lehet bulizni.
A félig elszívott cigit odanyújtom Kofynak, amikor említi.
- Majd csekkolunk.
Odasétálok a csapathoz, megnézem meg vannak-e. A sátán jó arc mint mindig.
- Hello. Jó buli lesz.

Felszerelés:

Connor Hudson

Kofy leszáll a vonatról, biccentéssel köszön Danielle ügynöknek, majd figyel a kommunikátorból érkező parancsra. Oldalra fordulva látja, hogy Levi a második szálra is rágyújtott, pont most.
- Már akció van.
Az odanyújtott szálat két ujjával eloltja, aztán ledobja a földre. Miller parancsai után a Stephanie felé veszi az irányt, ott áll meg a nőnél, végignéz a többieken, közben a karjait maga előtt fonja keresztbe. Nem tudja hogy mit várjon a vámpír kinézetű mutánstól és a két tapasztalt ügynöktől. Itt az ideje hogy tapasztalatot gyűjtsön és tanuljon. Egy tűzmanipulátor begyűjtését nem gondolja nehéz feladatnak, főleg hogy egy másik tűzmanipuláló is van a csapatban. Továbbra is karba tett kézzel áll és vár, közben a nap felé néz enyhén hunyorítva. Nem foglalkozik mások megjegyzéseivel.

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Tyler Hétf. 21 Szept. 2015, 12:41

Szóval Reena...biccentek neki, jelezve, hogy számíthat rám. Majd felkelek, ahogy a vonat meg áll és a többiek nyomában leszállok és üdvözlöm Daniellet. Természetesen nem reagálok az üzenetre amit csak hárman hallunk. Remek még az újakra is figyelnünk kell, ráadásul értékelnünk őket? 
Az egy dolog, hogy bevettek a Különítménybe, de hogy még parancsokat is osztogassak....mindenesetre nem vagyok hozzá szokva. De nem jelenti, hogy nem fog menni. Egyre jobb lesz, az egyik a testvér párból az instabil, a doktornő vele lesz a legkevesebb gond valószínűleg, Morsus és Ralf. 
Ha se SHIELD-nek, se Jonnak nincs egyéb utasítása akkor, intek a többieknek, hogy induljunk. Lekérem a legrövidebb utat a kórházba.
-Nem szeretném ha valaki önálló akcióba kezdene, kerüljétek a feltűnést, már amennyire lehetséges. Ez csak egy egyszerű "begyűjtő" akció, remélhetőleg az is marad.-

Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Henry White Hétf. 21 Szept. 2015, 12:57

Bólintok mikor Stephet említi, noha talán a többiek is azon a véleményen vannak, csak nem hangoztatják annyira. Elmosolyodok a szavaira. 
-Igaz ezért dolgoztam ennyit...remélem meg is lesz az eredménye. Mindenesetre én örülök, hogy velünk tartasz...-

-Szia, Danielle...-
Üdvözlöm majd pár lépést teszek és csatlakozok Stephanie csapatához. Rezzenéstelenül fogadom Jon parancsát, és még csak véletlenül sem adom meg azt az örömet, hogy látszódjék bármi is rajtam. Ez egy feladat és minden más érzelmet félre kell raknom, legalábbis ami vele kapcsolatos noha, biztos vagyok benne, hogy minden alkalmat ki fog használni arra, hogy a porba alázzon. A többiekhez fordulok és bemutatkozok röviden, hogy ha esetleg nem ismernének meg, még Steph esetleges utasításai előtt.


Felszerelés:
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Timofei Hétf. 21 Szept. 2015, 14:08

---Timofei---
Viszonylag hamar begurulunk az állomásra, majd meg is pillantom a feltehető főnököt odakint. Kissé csalódott vagyok, mert én valami vagyányabb ügynökre számítottam, meg kb két felfegyverzett nehézfiúra a háta mögött, erre meg kapok egy nyári ruhás csajt. Remek. Hamarosan meg is szólal a fülembe elhelyezett izébizé, amire nem is emlékszem már, hogy mikor is tettem be.
Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök, én leszek az összekötőjük az akciójuk során. Információink szerint megérkeztek a célállomásra. Amint lehet, szeretnék tájékoztatást kapni Miller ügynöktől, hogy szétválva, kisebb csapatokban indulnak-e majd a célszemélyek felkutatására, vagy együtt maradva, egyesével, egymás után. Természetesen megbeszélhetik egymás között, hogyan látják helyesnek, illetve a parancsnok dönthet egymaga is, mások véleményét figyelmen kívül hagyva, de a végső szó mindenképpen Miller ügynöké. A központ várja a döntésüket legkésőbb 10:15-ig. Köszönöm, Triskelion vége. - okés, nagyjából felfogtam amiről szó van, szóval egyszerűen leugrok a vonatról és a többiek közé állok. Hamarosan az egyik fejes, valami Jon beoszt a csapatjába. A csapattársaim valami Reena, Ramirez, meg valami Redbow. Meg is keresem a "szupercsapatot", majd igyekszem néma maradni. Nincs mit mondanom, szóval lehet engem békén hagyni és elmondani, hogy mégis mit kéne csinálni.


A hozzászólást Timofei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 22 Szept. 2015, 18:38-kor.

_________________
Florida 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 21 Szept. 2015, 23:07

~Ralf Shaw~

dr. Melissa türelmesen válaszolgatott a kérdéseimre, amiért végtelenül hálás voltam neki. Örültem, hogy tanít, és hogy nem hajt el, sőt, talán tetszett is neki a szorgalmam, és az irány, amit választottam magamnak. Néha úgy éreztem magam, mint azok a diákok, akiket mindig is utáltam, akik versengtek a tanár figyelméért, de ez már régóta nem érdekelt. A tudás volt a fontos, és hogy minél előbb megszerezzem.
A cigiző démon válaszolt, mire megvontam a vállam, és elmosolyodtam.
- Nem lehet, hogy a modorod teszi? A kinézeted még nem is lenne zavaró, ha kicsit barátságosabb testtartást vennél fel, meg talán mosolyoghatnál is. - biztatom barátságosan, miután beszívtam a füstöt, majd a mondat végeztével kifújtam. Miután beérünk az állomásra, összeszedem a cuccaimat, és bepakolok a kis táskámba, majd zsebre dugott kézzel szállok le a vonatról. Kellemes az idő, így a pulóverem is a táskámba teszem, miközben a kommunikátoron keresztül hallom, hogy melyik csapatba lettem beosztva. Boldogan állok dr. Melissa mellé, és nézek a csapatunk vezetőjére. Amikor elmondja, hogy kerüljünk a feltűnést, pislogok kettőt, majd bátortalanul jelentkezek, de nem várom meg, amíg felszólítanak.
- Elnézést, hogy érti, hogy kerüljük a feltűnést? - mutatok a démonra, meg dr. Mellisára. Én se vagyok egy átlagos darab az aranysárga szemszínemmel, de hozzájuk képest szinte már átlagosnak számítok.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 22 Szept. 2015, 08:17

10:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Timofei Produnov, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Emma Flower White, Lev Hudson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Amikor leszállnak a vonatról, Danielle udvariasan, kedvesen köszönt mindenkit, sőt, Stephanie-t, Jonathant, Tylert és Emmát meg is öleli (ha hagyják). A többieknek bemutatkozik.


Florida Daniel10 – Danielle Sunken, örvendek. Lássuk csak, remélem, jól jegyeztem meg mindenki nevét… Öhm… Melissa, Timofei, John, Zack, Ralf, Reena, Lev, Connor, Andrew… és Charles, vagy csak Hood, igaz? Tudom, hogy nem mindenki újonc köztetek, talán van, aki már látott is néha a Triskelion folyosóin, de tegyük hivatalossá most a bemutatkozást.

Danielle mindenkivel barátságos és közvetlen, még Zack és Hood nem mindennapi kinézetétől sem hökken meg egy pillanatra sem. Ezután Jonathanre mosolyog.

Florida Daniel10 – Hűha, nagyon komolyan veszed ezt a parancsnokosdit, igaz? Látom, már el is döntötted, ki kivel lesz. Én is megkaptam a három srác aktáját, és már előre leszögezném, hogy én Hudsonhoz megyek, erről nem nyitok vitát. Van GPS a kütyütökön, ugye? Többé-kevésbé már felmértem a várost, bejelölöm nektek, hol vannak jelenleg.

Ha esetleg a fiatalok vonakodnának odaadni a kommunikációs eszközüket Danielle-nek, épp ekkor kapnak mindnyájan megerősítést a Triskelionból.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Felvették a kapcsolatot Sunken kisasszonnyal és Miller ügynök már döntött is a továbbiakról, illetve a csapatokról. Köszönjük. Danvers ezredes engedélyével nyugodtan megoszthatnak bármilyen információt vagy eszközt Sunken kisasszonnyal, nincs rá okunk, hogy ne bízzunk benne. Amióta ott van, figyeljük őt, és semmi gyanúsat nem tett. Mindazonáltal ha végre felfedné, hogy miért ragaszkodott ennyire a találkozóhoz ifjabb James Hudsonnal, azt rendkívül nagyra értékelnénk. Amíg ezt nem tisztázzák, nem mehet a célszemély közelébe… Biztos, ami biztos, hogy Danvers ezredest idézzem.

Danielle pedig eddigre már be is jelölte Port St. Lucie térképén a kérdéses címeket, amelyekhez kis kommentárt is fűzött a tapasztalatai alapján. Így az alábbiakra jutottak:

Ifj. James Hudson tartózkodási helye: Egy kis vízparti lakónegyed, azon belül is a helyi seriff, idősebb James Hudson háza. Ez a negyed meglehetősen csendes, kevesen laknak errefelé, és azok is békés emberek. Az ifjabb Hudson aktájából már kiderült korábban, hogy a fiú a helyi seriff adoptált fia.

Roberto DaCosta tartózkodási helye: A belvárosi szegénynegyed egyik többemeletes lakóépülete kis, szűk lakásokkal és zegzugos sikátorokkal. Ez a negyed igen sűrűn lakott. Az aktája szerint Roberto itt él az utcákon, amióta elvesztette a szüleit.

Jean-Paul Beaubier tartózkodási helye: A városi központi kórház a belváros szívében. Szintén elég nyüzsgő környék. A kórház maga kisvároshoz képest jól felszerelt és szigorúan őrzött létesítmény.

Magyarázat közben Danielle a táskájából kivesz pár jól behűtött üdítőt (van kóla, ásványvíz, narancslé, de persze semmi alkoholos), és szétosztja azoknak, akik kérnek. A floridai tűző nap és a magas páratartalom bizony nem kellemes, jóleshet egy kis hűsítő.


Florida Daniel10 – Brutális ez a szeptember, nem? Nyáron sem volt ilyen meleg, komolyan… Na, akkor hogyan tovább, Miller parancsnok úr?

Danielle nem tudja megállni, hogy az utolsó mondat közben ne kuncogja el magát, de azért persze figyeli és betartja Jonathan utasításait. Most még változtathat a csapatok összeállításán és az azokra kiszabott célszemélyeken.

_________________
Florida 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Szept. 2015, 08:57

Jon rezzenéstelen arccal nézett Morsus-ra, nem igen hatotta meg az, hogy a férfi milyen volt, ki sem hozta a béketűréséből, eleget volt Steph közelében. Még azt sem rótta fel a férfinak, hogy átkozottul tévedett abban, amit mondott. Lent hagyta, hogy Danielle megölelje a köszöntésnél és vissza is ölelte az unokatestvérét. Steph telepatikus üzenetére sem reagált, ismerte őt, hogy imád drámázni, így ezért is hagyta figyelmen kívül.
- Csak a feladatomat teljesítem – mondta a lánynak. – Tudod, hogy nekem ez a munkám hivatásos katonaként.
Valahogy ez a tény mindig eltűnik, hogy ő a légierő tisztje. Danielle-t kivételesen tegezte, nem úgy, mint a többieket.
- Akkor velünk jössz – bólintott. - Van valami oka annak, hogy ennyire ragadszkodsz Mr. Hudson-hoz? - kérdezte érdeklődve.
Jon átadta minden gond nélkül a készüléket, hogy megadja a lány a koordinátákat. Az adatokat mérlegelte, amiket kaptak egy üveg ásványvizet pedig örömmel elfogadott a lánytól.
- Elsőként javaslom, hogy keressük meg a fiú mostohaapját, a sheriffet és őt tájékoztassuk, hogy ne legyen gond abból, ha csak a semmiből felbukkanunk.
Steph és Tyler irányába fordult.
- Ha bármi gond van, akár a feladattal kapcsolatban, vagy valakivel jelentsék mindketten – mondta nekik.
Végül a sajátjai felé fordult, akik velük mennek.
- Fogjunk egy taxit és menjünk a sheriffhez – mondta.
Ha nincs senkinek kifogása ez ellen, akkor el is indul remélhetőleg a többiekkel együtt. Két taxit fogott, hogy mindannyian beférjenek és a sheriff irodájához vitette magukat.


Felnevettem gúnyosan a fickó szavaira. Majd úgy mértem végig, mint egy férget.
- Ebben baromira tévedsz izéke – mosolyodtam el gúnyosan. – Ő már abban született és előbb kezdte, mint te. Sőt, ha az ük nagyapja nincs, te sem lennél valami olyan ocsmányság, mint most… bár lehet, hogy embernek még rondább lennél. Azon felül ne felejtsd el, hogy egy nagy nulla vagy itt. Egy senki, egyetlen szó rólad és takarodhatsz vissza oda, ahol felvesznek egy ilyen valamit, mint te…
Utaltam arra, hogy az öreg Őrmi ott volt a második világháborúban és szerepe volt abban Bucky Barnes-al, hogy az X-gén kikerült a világba. Bár kétlem, hogy ez a tahó egyáltalán olvasott volna bármit is, pedig ezt a világon mindenki ismerte Kovacsnak hála. Még Tyler-re néztem. A választ, még ha mondott is már nem figyeltem, meg sem hallottam, teljesen kizártam, nem érdekelt, hogy mit felelhet.
- Sok szerencsét az ego bajnokhoz – feleltem.
Danielle ölelését hagytam, amikor leérkeztünk. A csapatok pedig megvoltak, Danielle kérésére átadtam én is a kommunikátort, hogy bevihesse a helyszíneket.
- Oké kuzin… bocs Főnök – mondtam még Jon-nak az intő szavak után.
Engem nem zavart a meleg, jó volt tűz manipulátornak lenni, ennek hála még skandinávként is bírtam.
- Nos akkor, White, Kofy és Hood – néztem rájuk. – Indulás, taxizunk a helyszínig.
Ha kiértünk oda, akkor egyet intettem le mindünknek és a Danielle által megadott környékre vitettem magunkat.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 22 Szept. 2015, 09:08

2012. szeptember 25., kedd, Harmadik bejegyzés:
”Kezdtem magam feszélyezve érezni most, kellemetlenebbül, mint amikor legutóbb voltam velük. Akkor csak a legjobbak voltak s olyanok, akik akartak is valamit tenni, nem csak az egójukat fényezni. Bólintottam arra, mikor Mr. Miller beosztotta csapatokat s Mr. Morsus már most ki akarta vonni magát a feladatok alól. Ennek így nagyon nem lesz jó vége, előre féltem az egésztől, hogy mi lesz később. Vajon Mr. Tyler képes elsz arra, hogy egyben tartsa őket.
- Nekem ön nem ad parancsot – feleltem a férfinak. – Esetleg megkérhet, hogy én beszéljek. Magával ellentétben én civil vagyok s nem gyakornok. Majd, ha Mr. Tyler megkér, akkor megteszem, de azért nem, mert maga azt mondta! De célszerűbb lenne, ha ő beszélne, hiszen őt ismeri mindenki, míg kétlem, hogy engem megismer az úr, hiába vagyok közismert genetikus.
Feltűnést kerülni? Zavartan pillantottam Mr. Tyler-re, nem éppen olyan társaság voltunk, akik ne lettek volna feltűnőek s nem fog észrevenni bárki. Kezdve vele, hiszen őt az egész világ ismerte hála annak, hogy a Különítmény tagja volt. Nem értetettem, hogy mire gondolt, de nem tettem szóvá mindezt. A formális bemutatkozás után átadtam a kommunikátort s hagytam, hogy be legyenek jelölve a helyek.
- Én azért még a hajamat kivéve teljesen emberi vagyok – mondtam zavartan Mr. Shaw szavai után. – Ha kell összehúzhatom…
Így némileg összehúztam a hajamat koncentrálás után s immáron csak a térdemig ért s nem a bokámig. Ez már közel sem volt olyan feltűnő, vagyis reméltem.
- Így már jobb? – kérdeztem. – Ennél jobban nem fogom tudni kisebbé tenni.
Ha minden igaz a többiek távozni kezdtek, így várakozóan néztem Mr. Tyler-re, hogy mit is mond, s majd annak fényében indulok arra, hogy mit szeretne.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Florida BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Florida Empty Re: Florida

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.