Smaragd Gyógyszergyártó és Kutató Intézet
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Smaragd Gyógyszergyártó és Kutató Intézet
kellemesen cseverészek Jenniferrel, mikor egyszer csak megcsörren a mobilom. Hiába nehéz elhinné, még nekem is van, bár eléggé ritkán szoktam használni. Általában a teherszállító cégek amiknél dolgoztam szoktak csak felkeresni egy egy sürgős fuvar miatt.
- Bocsánat, de ezt fel kell vennem.
Mondom Jenninek és már fel is pattantam az asztaltól, hogy néhány lépéssel arrébb sétáljak és felvegyem a telefont. Nem tévedtem, az egyik volt főnökömnek kellett egy gyors fuvar. Nem messze az 59. utcából kellett volna indulnom a furgonnal Brooklynba. Még kapóra is jött, mert pont oda akartam menni.
Igent mondtam a fuvarra, bár nem szívesen hagytam volna ott Jennit, de ez most éppen kapóra jött.
Visszamentem a nőhöz, hogy elköszönjek.
- Sajnálom, de sürgős dolgom akadt. Örülök, hogy találkoztunk Jenni, köszönök mindent, remélem még látjuk egymást.
Mondom, felkapom a gördeszkámat, és kisétálok az épületből.
Miután kiértem, deszkára pattantam és úgy mentem el az 59. utcáig. Majd onnan a teherautóval mentem tovább Brooklyn felé.
folytatás itt: Brooklyn/kúria/főbejárat
- Bocsánat, de ezt fel kell vennem.
Mondom Jenninek és már fel is pattantam az asztaltól, hogy néhány lépéssel arrébb sétáljak és felvegyem a telefont. Nem tévedtem, az egyik volt főnökömnek kellett egy gyors fuvar. Nem messze az 59. utcából kellett volna indulnom a furgonnal Brooklynba. Még kapóra is jött, mert pont oda akartam menni.
Igent mondtam a fuvarra, bár nem szívesen hagytam volna ott Jennit, de ez most éppen kapóra jött.
Visszamentem a nőhöz, hogy elköszönjek.
- Sajnálom, de sürgős dolgom akadt. Örülök, hogy találkoztunk Jenni, köszönök mindent, remélem még látjuk egymást.
Mondom, felkapom a gördeszkámat, és kisétálok az épületből.
Miután kiértem, deszkára pattantam és úgy mentem el az 59. utcáig. Majd onnan a teherautóval mentem tovább Brooklyn felé.
folytatás itt: Brooklyn/kúria/főbejárat
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» A Seals Gyógyszergyártó cég központja
» Ravencroft Pszichiátriai Intézet
» New Yorki Gyógypedagógiai Intézet
» Ambolo - Kutató torony
» Ravencroft Pszichiátriai Intézet
» New Yorki Gyógypedagógiai Intézet
» Ambolo - Kutató torony
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.