Főbejárat

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Főbejárat     - Page 6 Empty Re: Főbejárat

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 02 Márc. 2013, 14:34

Hobo kissé morcosan szedi lábát, ahogy az elülső udvarban kialakult vértócsákat kerülgeti, és csak reméli, hogy nem lesz holnapra az egész birtokból véres sártenger. Esernyőjét óvatosan igazgatja a szélben, nehogy az kifordítsa, és közben lassan elér a kapuhoz. Innen már jól látja, hogy a másik személy egyáltalán nem Peter anyukája, sőt, Peter szülei már egyáltalán nincsenek itt. Kicsit meglepi, hogy nem akartak személyesen találkozni a tanárral, aki fogadja őt, de végülis előre egyeztettek, már elküldtek minden szükséges dokumentumot, és aláírták amit kell, ahol kell.
A másik személy viszont most már felkeltette Hobo érdeklődését. A kapuhoz érve kinyitja azt, és odalép a két fiatalhoz, akiknek addig volt még idejük pár szót váltani a véresőben ázva.
-Szép jó napot, kisasszony, fiatalember! Én Alexander Hartdegen professzor vagyok, és ha jól gondolom, ön Peter Calm, igaz? - Kérdi, és a hónalja alatt szorongatott mappát most kezébe veszi, rajta a fiú neve áll, és benne egy fénykép is, amiről beazonosítja. - És önnek miben segíthetek? - Fordul a lány felé, és egy pillanatra látszik is arcán a meglepettség, mivel Cyrce nem csak ezüstszínű, de mindemellett egy dzsekit leszámítva meztelen is. Kicsit közelebb lép, hogy megossza az esernyőjét a lánnyal.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Amazon Kedd 05 Márc. 2013, 03:09

- Cyrce Gray vagyok - mondom még mindig félénken.
Már önmagában azért szégyellem magam, hogy ilyen törékenynek tűnök. Pedig nem vagyok az. Vagyis eddig nem voltam.... Ahogy én ismertem magam, mindig is határozott voltam, és biztos a dolgában, de amik mostanában történtek, és - fölpillantok az égre - történnek, teljesen tropára vágták a magabiztosságomat.
Nagyon furdal a kíváncsiság, viszont gáznak érzem megkérdezni, de végül mégis ráveszem magam:
- Pontosan hol is vagyunk most? - ilyen ostoba kérdést.... tuti teljesen hülyének néz, vagy betegnek. Beteg? Igen, lehet, hogy az vagyok...
A kapu kinyílik, és felbukkan egy férfi. Úgy tűnik, Peter érkezésére már számítottak. Aztán
felém fordul, és feltesz egy nagyon jó kérdést, amire pontosan még én sem tudom a választ, és nem merek megszólalni. Ám, mikor megosztja velem a különös eső ellen védelmező esernyőjét, legyűröm a félelmemet.
- Igazából... nem tudom. Itt tértem magamhoz, a kapuban. - vallom be elkeseredetten meg kétségbeesve is. - De arra nem nagyon emlékszem, hogy hogy kerültem ide...
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 05 Márc. 2013, 07:26

>Cyrce Gray<
- Cyrce, szép neved van.
Jegyeztem meg, miután a lány bemutatkozott. Cyrce, ezután feltett nekem egy kérdést, amire először csak egy szemöldökfelvonással válaszoltam.
- Pontosan a Mutánsképző iskola előtt, Brooklynaban. De hogyhogy nem tudtad, hol vagyunk? Nem azért jöttél, hogy megtanítsák használni az erőd?
~ Valami itt bűzlik.

Kisvártatva megjelent egy férfi és kinyitotta a kaput. Köszöntött minket, majd megtudakolta, hogy Cyrce miért is van itt pontosan, mert az én indokomat már tudta, az aktát elnézve.
Bevallom engem is érdekelt, hogy pontosan miért is van itt a lány, ha azt se tudja hol van.
A válasza eléggé meglepett.
- De ugye régebbről vannak emlékeid? Vagy amnéziás lennél Cyrce?
Tettem fel a kérdést és reménykedtem, hogy nem vagyok túl pofátlan a kérdésemmel.

- Főbejárat     - Page 6 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Főbejárat     - Page 6 5000_Thanks_by_Mallemagic Főbejárat     - Page 6 Mudch0 Főbejárat     - Page 6 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Főbejárat     - Page 6 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Főbejárat     - Page 6 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 05 Márc. 2013, 11:47

Ezek a mai sorozatok mindenkiből orvost csinálnak, gondolja Hobo, miközben a különös helyzetű lányt, és a rögvest diagnosztizáló fiút hallgatja. A lány bizonytalansága mindenesetre egyértelműen érdekes körülmény, és mint segítőkész tanár, a mutánsiskola professzora, és általában emberbarát, úgy dönt, megpróbál javítani a lány helyzetén valamicskét.
-Nohát, egy ilyen rejtélyt nem hagyhatunk kibogozatlanul, Cyrce kisasszony, de az is biztos, hogy nem itt a véresőben kell ezt megbeszélni. Legjobb lesz, ha mindketten velem tartanak a kúriába, ahol megmosakodhatnak, megszárítkozhatnak, és egy bögre kakaó mellett megbeszélhetjük a dolgokat. Ki tudja, talán a sors keze volt, hogy éppen itt ébredt fel?!
Ezzel Lex félreáll a kapuból, hogy a fiatalok is bejöhessenek, majd továbbra is a lengén öltözött lány fölé tartva az esernyőt, visszaindul az épületbe.
-Peter, ha jól tudom, önt a szülei hozták, igaz? Ön nem rejtélyes módon ébredt a kapuban?
A fiú viselkedése alapján nem úgy tűnik, mintha ő is amnéziás lenne, vagy hasonló, de ilyen zavaros időkben sosem lehet tudni, hogy melyik kérdés helyénvaló, és melyik ostobaság.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Amazon Szer. 13 Márc. 2013, 09:27

Megint elszégyellem magam, mikor a fiú válaszol a kérdésemre, hogy hol vagyunk. Elég egyértelműnek kéne lennie ennek, azt vonom le abból, amit mond. Szóval azt hiszi, hogy azért jöttem ide, hogy megtanuljam irányítani a képességem? Vagyis azt, hogy szét tudok folyni?
- Hát, igazából nem… - felelek.
Miután elmondom az épületből felbukkanó férfinak, mi is a helyzetem most, Peter nyomban nekem szegezi azt a kérdést, amire fogalmam sincs mit válaszoljak. És olyan, mintha ezt a kérdést nem neki kéne feltennie, hanem valaki másnak, aki jártasabb az ilyesmiben.
Nagyon megörülök, mikor a férfi felajánlja, hogy menjünk beljebb, mert ez a véreső… kiráz tőle a hideg. Majd e felől is megkérdezem őket, hogy mi folyik itt, de pillanatnyilag az a kakaó és a fedél a fejem fölött elsőbbséget élvez.
- Nagyon köszönöm - mondom. - És elnézést, ha kellemetlenséget okozok…
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 13 Márc. 2013, 22:19

>Cyrce Gray, Tao<
Mikor Cyrce közölte, hogy nem tanulás miatt van itt csak kérdőn felvonom a szemöldököm.
~ Hát akkor miért vagy itt?
Mikor egy férfi nyitotta ki nekünk a kaput, erre a kérdésre választ is kaptam, és reagáltam is rá(lásd fentebb).
Mikor a férfi felajánlotta, hogy ezt inkább ne a véreső közepén vitassuk meg, helyeslően bólintottam.
- Jó ötlet.
Mikor a férfi két kérdést tesz fel nekem, készségesen válaszolok is, bár a második kérdés kissé meglepett.
- Igen. A szüleim itt tettek ki nemrég a kapu előtt. Nem, én nem itt ébredtem fel.
- Jobb lenne bemenni, ez a véreső, nem a legkellemesebb.

Mikor Alexander Hartdegen professzor félreállt én magam elé engedtem Cyrce-t.
- Hölgyeké az elsőbbség.
Mondtam, majd ha a lány belépett, akkor én is megyek utána.
~ Nagyon nem tetszik nekem ez a véreső. Olyan rossz előérzetem van.

- Főbejárat     - Page 6 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Főbejárat     - Page 6 5000_Thanks_by_Mallemagic Főbejárat     - Page 6 Mudch0 Főbejárat     - Page 6 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Főbejárat     - Page 6 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Főbejárat     - Page 6 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Grazielle Montinje Pént. 15 Márc. 2013, 19:58

*Egy szállítmányozással foglalkozó céges kocsi fékez le az épület előtt és két markos egyén egy ládát vesz ki hátulról. Óvatosan, vigyázva nehogy megforgassák, vagy bármi baja essen leteszik a bejárathoz és egyszerűen távoznak, ők itt elvégezték a munkájukat. A címzés pusztán pár firkantás.. X-suli és a cím. Se név, se feladó, de mivel annyit fizettek a küldők, így nem is igazán érdeklődött a cég. A ládából valami halk neszezés hallható és egy zöld szempár kukucskál ki az egyik légnyíláson át. Már eléggé morcos és nyűgös is, de még nem szól semmit, mert nem tudja, hogy jó helyre került-e.
angol pecsétek hivatottak feltüntetni, hogy a láda eredendően honnan származik, de semmi egyéb felségjelzés nincs rajta. Pár felfele mutató nyíl, egy zöld villám forma, de amúgy egészen úgy néz ki mintha egy állat lenne benne, ráadásul egy veszélyesebb fajta, mert fém pántok rögzítik a tetejét az aljához és az oldalán is fém vasalások találhatóak.*

Grazielle Montinje
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 92

Karakteradatok
Főkarakter: Grazielle Montinje
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 17 Márc. 2013, 11:55

Kicsit nyugodtabban bólint Lex, mikor megtudja, hogy legalább az egyik jövevény nem amnéziás a kettő közül. A miután mindhárman belépnek a kertbe, Lex visszanéz, mert meghallja a közeledő autót.
-Segíthetek valamiben? Aláírjam valahol? - Kérdi előzékenyen, de a sűrű eső zaja minden bizonnyal elnyomta a hangját, és a szállítmányozó cég furgonja már távozik is. A professzor értetlen tekintettel néz a két diákra, hátha ők tudják a választ, esetleg az ő holmijukat hozták meg.
-Feltételezem, egyikőtök sem rendelt semmit Angliából... - Állapítja meg, mikor közelebb lép, és megnézi a dobozt. Hall belőle valami mozgást, de elsőre nem biztos benne, hogy ki akarja nyitni.
-Segítenél? - Kéri meg Petert, és átadja az esernyőt közben Cyrce-nek, hogy biztos fogása lehessen a dobozon. Ha Peter segít, akkor most már dobozostul, mindenestül indulnak befelé, és hamarosan be is érnek a hallba.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 17 Márc. 2013, 12:39

>Cyrce, Tao<
Már majdnem beléptünk a kapun, mikor egy furgon jelent meg és letett az iskola elé egy nagy ládát. Majd olyan sietősen távozott, mint ahogy jött.
~ Vajon mi ilyen sietős?
Odalépek a professzorhoz és mikor megvizsgáltam én is a ládát, egy zöld szempárt véltem felfedezni.
~ A szállítók úgy léptek le, mintha magát a tazmán ördögöt szállították volna le.
A professzor kérésére készségesen válaszoltam is.
- Persze, máris.
Mondtam, majd segítettem megemelni a ládát. Bevallom volt súlya, de szerencsére a professzor gyorsan meg is indult és kisvártatva, már sikerült becsipelnünk a ládát egészen a Hallba.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Amazon Hétf. 18 Márc. 2013, 01:57

Elindulunk befelé, de ekkor a professzor észreveszi, hogy valami ládát tesznek ki a bejáratnál. Nekem nem tűnt fel még a szállítók érkezése sem, eléggé el vagyok foglalva saját zavaros gondolataimmal.
- Nem, nem rendeltem - felelek, és csak aztán esik le, hogy a prof kérdése csupán költői volt.
Az esernyőt átveszem tőle, és igyekszem úgy tartani, hogy egyetlen vércsepp se essen rám. Vércseppek, őrület…
Mikor ő és Peter felemelték a látszólag nem annyira pehelykönnyű ládát, úgy tartottam az esernyőt, hogy a professzor fölé is jusson belőle valamennyi, és így megyünk be az épületbe.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Zoey Chance Vas. 09 Jún. 2013, 21:10

Határozottan kijelenthetem, hogy átéltem egy veszett egér állapotát. Legelőször a leszállás a repülőről, majd a csomagom megtalálása, utána pedig a kijárat megtalálása. Az egy dolog, hogy biztos ami biztos hoztam magammal egy térképet New Yorkról, hogy ha véletlenül eltévednék akkor ne esetlenül álldogáljak egy ismeretlen utcaszakaszon, de arról nem volt szó, hogy már a reptéren sikerül eltévednem. Túl sok ember volt és túl sok felé mentek. Talán nem ártana, ha valami rendszert alakítanának ki a dologból. Legalábbis az én életem könnyebb lenne.
- Hé! Taxi! - kiáltottam már nem is tudom hányadszorra, mire az egyik "úri"ember végre kiszemelt magának és felajánlotta, hogy elvisz. Valamiért eszembe jutott az a sok kevésbé sem pozitív dolog amit az itteni taxisokról olvastam. Talán jobb lett volna, ha előre rendelek egyet vagy valami, de egyelőre egy itteni mobiltelefonom sincs és a taxisok számát sem ismerem.
Végül bediktálva a címet amit a térképre írtam le, hogy nehogy elfelejtsem véletlenül, már indult is az autó én meg bámészkodhattam a város nyújtotta látnivalókban. Fantasztikus látvány volt, így autóból, de örültem annak, hogy taxival vagyok és nem gyalog kell legyalogolnom a lábaimat az úti célomig. Az kész kínszenvedés lenne és fölösleges plusz javítanivaló.
- Köszönöm. Viszlát. - köszöntem el a férfitól eléggé rossz szájízzel, hisz hihetetlen, hogy mekkora összeget kért el. Szinte az összes pénzem ráment a taxizásra és csak reménykedhetek abban, hogy a maradék elegendő lesz valami édesség vásárlására. Viszont jelenleg ez a jövő kihívása marad. Kis bőröndömet magam után húzva lódultam meg a hatalmas birtok bejárati kapujához és álltam meg előtte, hogy kifújjam magam és a csengő gombját megnyomtam. A várttal ellentétben viszont nem történt semmi. Lehetséges, hogy a nagy welcome party meg egyéb ilyen fantasztikus ötletek tényleg túlzások voltak, de valakit küldhetnének gyorsan. Különben is, egyre jobban kezd elhatalmasodni rajtam az az érzet, hogy sűrű nyomogatópárbajra keljek a csengő gombjával.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14

Karakteradatok
Főkarakter: Zoey Chance
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 10 Jún. 2013, 09:08

//Előzmény: Stark pláza//

A vörös hajú lány kint volt a boltban, hogy Szfinxnek vegyen valamilyen ennivalót. Ezúttal egyedül volt Aaron nélkül, hiszen a fiú a többiekkel együtt Colorado Springsbe ment, neki pedig itthon kellett maradnia, hiszen éppen az induláskor betegen feküdt a gyengélkedőn. Sikerült megfáznia az itteni tavaszban. Most hőség volt, a városban a legtöbben alig tudták elviselni, de ő örült neki. Végre olyan volt, mintha otthon lenne Wakandában. Most érezte először igazán jól magát New Yorkban. Ahogyan befordult az utcára az egyik merőleges utcáról meglátta, hogy a kapuban, a birtok előtt egy lány állt. Ahogyan átért az úttesten, akkor szólította meg.
- Szia! – köszönt a lánynak. – Épp szinte senki sincs itthon. A védelmi rendszert pedig javítják és így ki van kapcsolva.
A kapuhoz ment és beütötte a kódot, amivel be lehetett menni a birtokra és ennek hála a főbejárat kinyílt. A kezét nyújtotta a másik lány felé.
- Beatrice Mortimer, Wakandából – mutatkozott be. – Feltételezem te is diák vagy, gyere, bekísérlek.
A mondat második felére kedvesen elmosolyodott.

//Ha nem olvastad el a képességét a karinak, mindenki az anyanyelvén érti a lány beszédét és ő maga is minden beszélt nyelvet megért.//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Főbejárat     - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Zoey Chance Kedd 11 Jún. 2013, 19:09

Hatalmasra nyílt szemekkel néztem a vörös hajú lányra köszönése után. Egyáltalán nem jutott el a tudatomig amit mondott a hely pillanatnyi lakottságáról, a védelmi rendszer állapotáról és azt se figyeltem meg, hogy mi a kódja a kapunak. Sokkal jobban foglalkoztatott az, hogy ez a lány az anyanyelvemen szólalt meg. Ráadásul, ahogy utólag elmondta ő maga is wakandai származású.
- Aztaa. Nem hittem volna, hogy pont itt és pont most találkozom egy szintén Wakandából származó emberkével. Az én nevem Chiamaka Ihejirika, de szólíts nyugodtan Chia-nak vagy Makának. És mint már kitalálhattad én is wakandai vagyok. És ha megengeded megkérdezném, hogy te miért vagy itt? Mármint azon kívül, hogy mutáns vagy. Én azért utaztam az államokba, hogy itt tanulhassak tovább, még nem tudom, hogy pontosan mit de majd csak találok valamit. - a nagy fecsegésben szinte észre se vettem a felém nyújtott kezet. Tudtam, hogy nem a csomagjaimat akarja átvenni, hisz nem is hoztam magammal olyan sok mindent és hát nem is igazán volt szükségem segítségre a cipelésébe. Kezet akart fogni, az ismerkedés egyik alapvető művelete. Csak számomra idegen.
Új végtagjaim óta nem is tudom, hogy fizikai kontaktust létesítettem-e bárkivel is, lévén számomra teljesen értelmetlen, hisz semmit sem érzek velük. Tulajdonképp ez eléggé zavaró is számomra, hisz így még ahhoz se füllik a fogam, hogy bárki a kezemhez érjen, hisz olyan, mintha egy belőlem kilógó tárgyhoz érnének, amivel "semmi" kapcsolatom, de másnak van.
- Örvendek. - fogtam kezet a lánnyal végül, igyekezve azt a lehető legfinomabb mozdulatokkal és egy mosolyt erőltetve magamra. erről jut eszembe, hogy már arra sem emlékszem, hogy milyen megérinteni valamit vagy valakit. A kezeim és a lábaim is olyanok, mint holmi precíz műszerek, képes vagyok a kézfejemet forgatni úgy, ahogy a normális emberek nem, de ennyi. Lehet, hogy nem ártana keresnem valakit, aki képes lenne valami érző receptorokat vagy tudom is én, hgoy miket szerelni a protézisekbe. Az igazán új élmény lenne azt hiszem.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 12 Jún. 2013, 11:28

Bea-nak nem tűnt fel a lány huzavonája, hogy kezet nyújtson-e neki, vagy sem. Az arcára döbbenet ült ki, majd széles és kedves mosoly, amikor kiderült, hogy a lány, akivel szóba elegyedett ő is Wakandai.
- Nem hiszem el! – mondta. – Úgy örülök, hogy végre valaki onnan jött és nem csak én.
Az Aaronnal való megismerkedése óta talán ez volt a legjobb hír, amit itt kapott New Yorkban. Valaki, otthonról. Így talán a rémes honvágya is csökken majd valamelyest, hogy olyasmikről is tud valakivel beszélni, amit más otthoni nem értene meg. Hogy miért van itt? meglepő kérdés, de hamar kiderült, hogy miért. Láthatóan Chia-nak más tervei voltak, mint neki.
- Én otthon nem jártam iskolába, magántanuló voltam – kezdett bele. – És igen szeretnék tovább tanulni, így kell egy érettségi. És mivel mutáns vagyok, így anyáék ide küldtek. De én nem itt szeretnék elsődlegesen tovább tanulni. Hanem visszamenni majd Wakandába és ott járni egyetemre. Nekem túlságosan hideg New York klímája és inkább maradok otthon. Ott is jók és nevesek az egyetemek.
Kissé zavartan kapcsolt, hogy a lány táskákkal van itt és még mindig kint van.
- Gyere be – mondta. – Mit segítsek cipelni? – nézett a csomagokra.
Ha Chia megmondja, vagy rámutat valamelyikre, akkor felveszi azt, hogy ő vigye be.
- Végzősnek jöttél, vagy még alsóbb osztályba fogsz járni?

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Zoey Chance Szer. 12 Jún. 2013, 11:53

Valamiért örültem annak, hogy nem szólt semmit a kézfogással kapcsolatban, ergo vagy megtartotta magának, vagy pedig észre se vette. Nem pontosan tudom, hogy melyik a jobb. Elég különös érzés azt érezni, hogy az "átlagos" emberi normákhoz viszonyított furák között is fura vagyok, sőt akár azt is lehet mondani, hogy duplán fura.
- Nem szükséges. Csak ez a bőrönd van, de köszönöm, hogy felajánlottad. - emeltem fel jobb kezemmel a bőröndöt. nem is volt olyan szörnyű nehéz úgy, hogy a könyökömben levő kicsi motorok segítették a dolgot. Sohasem gondoltam volna, hogy ha egyszer nagy leszek akkor daru leszek. Legalábbis nem ilyen daru akartam lenni.
- Végzősnek jöttem és majd természetesen én is haza szeretnék menni, viszont van itt  olyasmi ami otthon nincs és azt megtanulva szeretnék hazamenni. Úgy érzem úgy valahogy több hasznomat vennék. - szinte hadartam miközben elindultam befelé, azt észre se véve, hogy egy ideje már nem angolul beszélek. Elég fura lehet annak aki most meghallana minket, hogy itt idegen nyelven beszélgetünk. Azt is kétlem, hogy túlságosan sokan értenék a nyelvünket.
- Amúgy te mióta vagy itt? Azt tudom, hogy régebb óta, lévén te vagy a fogadóbizottságom és a kapu kódját is megtanultad már. -fecsegtem tovább szinte gondolkodás nélkül. Azt hiszem, hogy a lakhelyt illető közös pont eléggé hamar elnyomta a kislányos zavaromat. Viszont azt kétlem, hogy hamar kifogynánk a beszélgetési témákból, lévén biztos sok olyan dolog lesz amit szeretnék ezzel a hellyel kapcsolatban megtudni. Esetleg azt is jó volna megtudakolni majd, hogy valaki akad-e itt akitől bizonyos szerelési dolgokkal kapcsolatban eszmecserét folytathatok majd.
Zoey Chance
Zoey Chance
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 12 Jún. 2013, 17:54

Érdekesnek találta azt, amit az új lány mondott. Ő is nézte így a dolgokat, de nem igazán talált olyat a saját szemével, ami miatt érdemes lett volna maradni. Vagy olyan, ami otthon ne lett volna és itt.
 - Mi az, ami itt van és a világ leggazdagabb és legfejlettebb országában nincs? – kérdezte.
Az amerikai kultúra persze nincs és az sem, hogy miként nézik az emberek a dolgokat. Itt több minden történik, meg ez is Amerika számlájára írható, amióta Apokalipszist egyszer megölték Wakandában semmi sem történt igazából. Azt leszámítva, hogy új Párduca, királya lett az országnak.
 - Vadőr szeretnék lenni – mondta. – Ehhez otthon jobban megvan minden, mint itt. Legalább is nekem.
Bele kellett gondolnia, hogy mióta van itt.
 - Pontosan a korábbi démoninvázió előtti napon érkeztem… azaz már kicsivel több, mint egy éve vagyok itt – magyarázta. – Az, hogy a fogadóbizottságod lettem véletlen. A macskámnak mentem ki alomért és ételért.
Amint beértek a birtokra, becsukta a kaput maguk mögött és a főépület felé vezette az új leányzót.
 - Mit szeretnél majd tovább tanulni? – érdeklődött. – Nekem az még kicsit odébb lesz, csak jövőre fogok végezni.

//Folytatás: A hall//

Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Night Csüt. 10 Okt. 2013, 22:40

előzmény itt: smaragd gyógyszergyár

Miután letettem a teherautót a megadott címen, annak rendje és módja szerint meg is kaptam a fizetségemet. Minden rendben ment. Ideje volt, hogy végre elindulja a kúriához, elvégre ezt terveztem már hetek óta. A szállodából, ahol eddig laktam kijelentkeztem telefonon keresztül, mivel előre fizettem nem volt semmi ellenvetésük. A cuccaim, az a kevés ami volt nálam voltak. A családi album, nem volt olyan orbitális mint a legtöbb családé, az enyém inkább egy füzetre emlékeztetett, ami a hosszú tavaszi kabátom egyik zsebében volt most is. A többi apróság pedig a többi zsebemben.
A deszkámon elindultam a kúriához. mielőtt azonban beléptem volna annak kapuján vettem valamit inni, hogy bevehessem a mai utolsó megfázás elleni tablettámat.
~ Remélem van itthon egy x-men.
Ezek után becsöngettem a kúria főbejáratánál lévő csengőn, és vártam, hogy valaki kijöjjön.

Főbejárat     - Page 6 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Főbejárat     - Page 6 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Főbejárat     - Page 6 Indian_girl_by_welximak-d628caj Főbejárat     - Page 6 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Csüt. 14 Nov. 2013, 22:44

Elsőre pár csatazaj, tűz lobbanásának hangja majd egy riasztó és furcsa sziszegés hallatszik bentről. végül egy ajtón keresztül elfojtott mély morgós hang ordít egyet:
- Elég legyen! Mindenki a tantermébe! Nincs több tűzdobálás!
Az ajtó kitárul és egy hatalmas meghajlott kék macskaember néz le Nightra. Kerek kis olvasószemüvegét megigazítja és finoman leporolja magáróla vállán lévő apró tűzfoltot.
- Segíthetek?
Kérdezi békésen Henry "Hank" McCoy, a legendás X-men és biológus. Az Iskola és a csapat egyik alapítója.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Night Vas. 17 Nov. 2013, 22:58

Kis ideig kell várnom, mikor odabentről nem túl bizalomgerjesztő hangok szűrődnek ki.
~ Tűz, riasztó, csak nem ég az épület.
Már épp nekikészülnék, hogy beteleportáljak, hogy eloltsam azt vagy kivigyem az embereket, elvégre amióta fejlődött a képességem nem kell tartanom attól, hogy bennmaradok a falban.
Azonban mielőtt ezt megtenném egy morgó üvöltés szűrődik ki az épületből, ami visszatart.
~ Aha csak a gyerekek szórakoztak a tűzriasztóval. Akkor semmi gáz.
Fél perc múlva egy magas macskaember lép ki az ajtón és megkérdezi miben segíthet. Hamar felismertem őt. Hank McCoy volt az, az X-menből.
- Jó napot Dr. McCoy. A nevem Zack Blue, azért jöttem, mert szeretnék csatlakozni az x-menhez.
Mondom, majd lehajtom a csuklyám így láthatóvá válnak a démonszerű jegyeim. Többek közt a kék bőröm.

Főbejárat     - Page 6 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Főbejárat     - Page 6 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Főbejárat     - Page 6 Indian_girl_by_welximak-d628caj Főbejárat     - Page 6 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 22 Dec. 2013, 21:41

Bestia megszeppen. Körbe néz.
- A neved Zack és X-men szeretnél lenni....
Ismét körbe néz, előre hajol jól megnézi a fiút.
- Ez egy átverés ugye? Valami Morsus vicc, amit nem értek. Megszoktam én, csak nem értem.
Mondja elismerően Hank és leveszi a szemüvegét, hogy az ingének a zsebéből egy kendővel megtörölgesse a lencséket.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Night Szomb. 28 Dec. 2013, 14:59

A professzor körbenéz, majd rákérdez a dolgokra.
- Pontosan.
A válaszom után ismét körbenéz, majd közli, hogy viccnek hiszi ezt az egészet.
- Milyen vicc? Nem átverés. Olyan hihetetlen, hogy valaki x-men akarna lenni? Már korábban is segítettem az embereken egymagam, de úgy éreztem ideje megtanulnom csapatban dolgozni.
Mondom, hátha elhiszi amit mondok. Főleg mert ez az igazság.

Night
Night
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 31 Jan. 2014, 22:46

Bestia meglepődve nézi a fiút majd nagyot nyel és, ah tudna el is pirulna.
- Ó! Maga komolyan gondolja! Elnézést! Ez nem szokott megtörténni és a tény, hogy a neve a volt igazgatónké az egészet egy görbe tükörbe helyezte számomra.
Ezzel kitárja az ajtót és mögötte az egyik vízszóró a tetőn egyszerűen kigyullad majd konfetti hullik belőle.
- Mi a jóságos... Veszély?
A padlóból lassan ki emelkedik egy női robotforma.
- A nyomok alapján a tettes...
- Mr. Wright... Igen. Tudom. Elhárítaná kedveském?
Ameddig a robot már tekintettel elállítja a konfetti esőt és kioltja a lángokat Bestia int Zacknek.
- Jöjjön csak be. Nekem most beszélnem kell az egyik legnépszerűbb diákunkkal, de addig is az egyik tanárunkra bízom, aki körbevezeti és tisztázza önnel a dolgokat.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Night Vas. 02 Feb. 2014, 23:47

Bestia elmondja, hogy miért is hitte tréfának a szavaim, én erre válaszként csak bólintok.
Aztán kinyitja az ajtót, hogy beléphessek én is. A következő pillanatban a tetőn lévő egyik vízszóró kigyullad és konfektit kezd hullani belőle.
Elmosolyodom, mert eszembe jutnak az általános iskolás évek, ahol voltak csínytevések nálunk is, bár ez azért tényleg kicsit erős. Hacsak nem repül a diák, akkor eléggé nehezen oldhatta meg ezt a csínyt.
Bestia azt mondja veszély. Én meg nem értem hogy ezt miért kérdő mondatba foglalja, de a válasz hamar meg is érkezik, mikor kiemelkedik egy női robot a padlóból.
Meglepettségemben kicsit hátra ugrom, bár ebben közre játszott az is, hogy tüsszentettem egyet. Hiába tettem a szám elé a kezem ez a kombó arra késztetett,hogy szökkenjek egy egy aprót hátra.
Dr. McCoy megkéri a nőt, hogy intézkedjen, mire eláll a konfekti eső és a lángok is kialszanak. A doki int, hogy kövessen én pedig megyek is. Út közben mondja, hogy egy másik tanár fogja tisztázni velem a "házirendet", míg ő lerendezi a kis mókamestert.
- Rendben Dr. McCoy. Kíváncsi vagyok kire bíz majd.

Night
Night
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Vas. 06 Júl. 2014, 23:05

Celine kissé felve lépet ki a ló vontatóbol amibe volt. Amikor kijott belöle, gondosan becsukta mara mögött. Amire ki jott onnan, a szülei már ki száltak az autobol es ki vették aszt a keves csomagot ami Celine hozott. Oda lépkedett a szüleihez es miután átölelte öket, össze szedte a csomagjait. Egy háti táska, es egy nagyobb kézi táska, ennyi ruha es egyéb holmiját hozta. Amikor a szülei beszálltak az autojukba, hirtelen elkezdett szorongani. Halkan nézte ahogy az auto elindult, és kis idö után eltünt. Celine végig nézett magan... egy Kentaur mutáns... aki éppen egy régebbi tavaszi kabát ot hordot magán. Egy Kentaur mutáns akinek féerfi nemiszerve volt. Amikor ez hirtelen tudatara került, még jobban szorongani kezdett.  X-Men lesz... el sem tutta hinni még... de ez a kora miat van... de kkor is.
Kicsit félve oda lépkedet a nagyon szép és magas fökapuzhoz, es mivl hogy idöre volt idöpontrja, hamarosan lassan nyilodott a kapu. Meg probált minél halkabban lépkedni, be a patái és a beton sajnos eszt nem engedték. Lehajtott fejjel lékpedett, és csak néha nézett fel. Nagyon szép Kuria volt. és nagyon remélte hogy lesz a számára egy elég nagy szoba, akár meg osztott szoba. Felnézett és hirtelen lépcsö volt elötte, nem sok, de igy is sohajtott eggyet. 'Juj'... ne... néhény dolog nem válzizik' Celine körbe nézet, és kicsit meg könnyebbult amikor egy csengöt látott. Oda lápet és kettöször megynyomta. Majd hátrált egy neéhany lépést és várakozott. Mialat várt, gsorsan meg igazitotta a haját es meg probálta meg jobban ki simitani az amugy sima felsöjet. Hirtelen egy nagy adag félelem jött rá.
Celine Egy Kentaur félig démon mutáns volt, akinek a lábai és kezei irányithatatlanul égtek Pokol Tüzzel, ami nem volt másokra káros.
Egy nagyon kicsi idö vulva már kinyilt az ajto es ott volt Sonar.

A hozzászólást Celine Ryder összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 07 Júl. 2014, 18:41-kor.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 144

Karakteradatok
Főkarakter: Celine Ryder
Síkok:

Témanyitás by Szonár Hétf. 07 Júl. 2014, 11:30

Az igazgatóhelyettesnek sok munkája volt mostanában a változások és a tragédiák miatt. Két diák halt meg, amikor Apokalipszis Lovasai rájuk támadtak a múzeumban. Rajtuk kívül még többen megsebesültek. A családokkal mind foglalkozni kellett, ha érdeklődtek, panaszkodtak, aztán ott volt a költözés, ami szintén sok munkával járt. Az áthelyezést mutáns és mágikus erőkkel oldották meg a legerősebbek, de papírmunkával is járt. Be kellett jelenteni az új címet, mindenhol szólni a változásról és még meg is kellett szokni az új környezetet. A diplomaosztó, a bál is igényelt egy kevés munkát, úgyhogy Szonár nem unatkozott mostanában. Nem egyedül csinálta ezeket, sőt volt, amiben csak nagyon kevés része volt.
Erre a napra viszont jutott egy vidám esemény. Az egyik volt diák visszajött X-Men tagnak. Arkan örömmel jött a mutáns-démon lány elé, akivel félelmetes külseje ellenére sosem volt gond a suliban. Szonár még nem igazán beszélgetett vele, de az eredményeit és az egyéb dolgait átnézte, mielőtt elé jött fogadni. Rendkívüli hallásával már Celine sóhaját is hallotta és a paták kopogását. Egy pillanatig gondolt arra a gyerekre, aki annyira félt a démonoktól, hogy mindenkit annak nézett. Szegényt azóta megölték a Lovasok és Szonár igazán sajnálta, hogy ilyen rövid vége lett a zaklatott életnek.
Az ajtót kinyitotta és vidáman nézett a kentaurszerű lányra.
- Szia Centanna! Fáradj be! Mi újság mostanában? Milyen volt az utad?
Szonár a csomagokat is átvette, ha Celine megengedte neki. Tudta, hogy nem gyenge, sőt nála erősebb a démon, de az udvariasság neki is járt.

Akva

Főbejárat     - Page 6 Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.