A Triskelion, Manhattan

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Júl. 2013, 15:58

//Előzmény: Astoria pláza hotel, Queens//

Az első a villanás után, amit érzékelt a fájdalom volt, felüvöltött akaratlanul is, de hang nem jött ki a torkán. Egy ideig legalább is, aztán melegség, lassan látni is kezdett, pislogni kezdett, hogy javítson a látásán, ami homályos volt. végül mindent látott és levegőt is tudott végre venni. Sűrűn zihálva kapkodta a levegőt, részben a fájdalom miatt, részben amiatt, hogy egy ideig még ezt sem tudta megtenni. Ahogyan kellő erőt gyűjtött felült és végre körbenézhetett, föld alatt voltak, napfényt látott a távolból, aztán épület és autóroncsok. Ahogyan a saját környezetét nézte meg meglátta a zombikat maga körül, a gyomra felfordult a látottaktól, de ahogyan összeálltak a testek a szeme láttára már felismerte a társait, Ramirezt és a lányt. Végignézett magán is, nem volt rajta semmi, de a test a sajátja volt. Az első kellemes meglepetés, illetve még egy férfi volt velük. A fickó a Szellemlovas, ez legalább biztos.
- Igen, mi vagyunk – bólintott.
Ismét körbenézett és férfi léte miatt jó néhány pillanatig Jenniferen tartotta a tekintetét mielőtt elfordult volna. ösztönösen ugrott boksz alapállásba, ahogyan az a kis valami feltűnt előttük. Mephisto, hát itt sem szabadultak meg tőle? Harminc évvel a jövőben, a szabályokra csak bólintott, hogy értette és felfogta azokat. Nem volt egyik sem túl jó opció és inkább úgy számolt volna, hogy egyedül vannak segítség nélkül, mert nem akart szívességeket kérni a sátántól. Ahogyan a mini-Mephisto elmondta, amit akart és végre eltűnt Miller is megszólalt újra.
- Persze, hogy szórakozik – morogta. – Elsőként keresünk ruhákat és fegyvereket, illetve próbáljunk megtudni minél többet a világról, hogy ne legyünk teljesen felkészületlenek, amikor Kovacs megjelenik. Indulás!
Ezzel elindul óvatosan a kijárat felé, hogy felérjenek az utcára.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Vas. 21 Júl. 2013, 17:21

Sötétség és fájdalom, üvöltenék de nem sikerül, ahogy a kín szétárad a testemben a kellemes bizsergés is követi, ami egészen kellemes, főleg ebben a kettősségben mintha a forró és jéghideg hullámok csapnának össze bennem. Kinyitom a szemem, lassan végignézek magamon és látom, hogy élőholt vagyok, a testem rohadt, hiányoznak belőlem darabok, ahogy körbe nézek a többiek is itt vannak, ők is zombik, feltűnik, hogy regenerálódnak és ahogy magamra nézek látom hogy én is. Remek. Lassan összeszedem magam, Jennifer-re csak egy pillantást vetek, a zöld bőre egyáltalán nem vonzz, a többieknek sokkal jobban tetszik, én csak elfordítom tekintetem és némileg eltakarom magam. Hirtelen megjelenik egy figura, Mini-Mephsito, ismerteti a játékszabályokat majd eltűnik.
~ Ez érdekesnek hangzik, sok a megkötés, de segítséget is igényelhetünk. Teljesen olyan mint egy posztapokaliptikus játék, amiben a feladat, hogy elkapjuk vagy megöljük a célszemélyt, aki ezt az egészet okozta. Hehehe. Soha nem hittem volna, hogy egyszer komolyan veszek majd egy ilyen lehetetlen elképzelést, de nagyon tetszik. Csak arra kell figyelnünk, hogy betartsuk a szabályokat...
Lassan felállok és körülnézek, a világvége utáni hangulat megvan. Miller ki is adja a parancsokat és én követem is.
- Igenis! Ruhák és fegyverek, fegyverek.
Végignézek a helyen, próbálok valamilyen használható ruhának használható tárgyat, vagy fegyvernek használható éles vagy tompa bot szerű eszközt találni, vas csövet, fát, bármit. Ezen kívül arcomhoz nyúlok, ha nem érzem rajta a festést, akkor első dolgom, hogy fekete sarat vagy iszapot keresek a földön, amivel szokásos, bejáratott, gyors, precíz mozdulatokkal felrajzolhatom a szememnél lévő két foltot és a szájnál a mosolyt.

//Jövő héten nem tudok írni, előre is elnézést a kimaradásért, tudom, hogy most kellene aktívnak lenni...//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 27 Júl. 2013, 12:33

11:05.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

Johnny megpróbálja összeszedni magát, és körülnéz. A környező autóroncsokban itt-ott találhatnak holttesteket, ám a ruhájuk már rettenetesen büdös és furcsa kelések nőttek rajtuk. Szerencsére az egyik jármű hátsó ülésén akad egy bőrönd, becsomagolt ruhákkal, és nagyjából méretben is passzolnak. Melegítők, pólok, trikók – nem éppen harci öltözet, és fegyver sincs, de Johnnynak megteszi, így fel is vesz egy nadrágot és egy pólót.


A Triskelion, Manhattan - Page 9 Johnny10 – Hulláktól lopok ruhákat… Bleh. Vajon mi történt ezekkel az emberekkel? Bombát dobtak Manhattanre, vagy mi? A fenébe, zokni és cipő sehol sincs… Ti kértek valamilyen szerkót? Jennifer, az ég szerelmére, kérlek, legalább te öltözz fel, mert épp elég nehéz a szitu anélkül is, hogy állandóan kanos legyek miattad.

Fegyver gyanánt lehet használni fémcsöveket, autóalkatrészeket, köveket és betondarabokat, vagy akár élesebb botokat. Johnny egy masszívabbnak tűnő fémrudat vesz fel az egyik kamionroncs alól. Andrew ezenkívül bekenheti magát sárral és iszappal, az is van idelent bőven.

Amint a többiek eldöntötték, mit tesznek a ruhákkal, Johnny kijáratot kezd keresni. A felső, jókora lyukon keresztül könnyedén fel lehet mászni az utcára az autóroncsok tetejéről.

Közben az autók közül hirtelen furcsa, hörgő, csoszogó hangokat hallani… majd nem messze az egyik nagyobb jármű mögül előlép pár emberszerű lény… A fejük helyén óriási, gombaszerű kelések nőttek, és a testük is tele van ilyesmikkel. Ijesztő, merev mozgással lépdelnek, nyáladznak, és a levegőbe szagolnak, mintha keresnének valamit…


A Triskelion, Manhattan - Page 9 9ni0

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 27 Júl. 2013, 13:35

Ahogyan nekiálltak felszerelés után nézni, hamarosan találtak is testeket. Furcsa dolgok nőttek ki rajtuk, most jó lett volna a doktornő, hátha ő tudott volna valamit mondani ezzel kapcsolatban, hogy mik ezek. Miller nem igazán értett a biológiai, kémia dolgokhoz. Szerencsére bőröndök is voltak a kocsiban, abban pedig ruhák. Jon egy melegítőnadrágot és egy pólót vett fel majd megvárta, amíg a többiek is felöltöznek.
- Ha marad felesleges ruha, azokat rá lehet cipő gyanánt kötni a talpunkra – javasolta. – Nekem ez inkább biológiai fegyvernek tűnik.
Mondta a kelések láttán. A javaslata alapján tesz majd, mind a két lábfején és talpán nagyjából egyenlő vastagságban próbál majd egy-egy pulóvert, vagy bármilyen más ruhát kötni. Remélte, hogy Jennifer is felöltözik, valóban kezdett kissé kényelmetlen lenni, hogy a lány itt flangált körülöttük meztelenül. De most már nem törődött ezzel sokáig, hanem nekiállt a fegyverek után nézni. Azt ugyan nem találtak, de rögtönözni lehetett. Jon igyekezett egy nagyobb fém rudat magához venni, illetve egy hegyesebb botot, amivel szúrni lehet, míg a fém rudat majd ütésekhez fogja használni. Ahogyan elindultak kijáratot keresni hamar feltűnt az, hogy nincsenek egyedül. Amint végignézett a közeledőkön a pólóból jobb híján letépett egy nagyobb darabot és az orra, illetve arca elé igyekezett kötözni, azok a fura dolgok a fejük helyén a közeledőknek. Ki tudja, hogy milyen fertőzést, betegséget terjesztenek.
- Mindenki tegyen így és igyekezzünk elkerülni a fizikai kontaktust – suttogta a társainak.
Katonai jelzésekkel mutatta a társainak, hogy fedezékben induljanak el a lényekkel ellentétes irányba és ő majd zárja a sort. Egyelőre nem akart harcot a lényekkel, csak elkerülni őket, remélve, hogy mindez sikerül is majd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Hétf. 29 Júl. 2013, 16:44

Sikerül megfelelő iszapot és sarat találnom az arcfestés kivitelezéséhez, ennek örülök. Kutakodni kezdünk és az egyik kocsi hátuljában találunk megfelelő ruhákat, egy rövidnadrágot és egy pólót keresek magamnak, ha van akkor zoknit a lábamra, bár hallom Miller tanácsát, mást nem kötök a lábamra, akadályozna a mozgásban. A hullákkal nem sokat foglalkozok, csak a teljes pusztulás utáni hangulat részei, legalábbis elsőre így gondolom, de amikor meglátom a keléseket a testeken közelebb hajolok és jobban megnézem. Én ezt már láttam, nem tudom hol de látnom kellett. Még a többiek példáját követve magamhoz veszek egy fém rudat, szerencsére a normál fegyverzetemnek is a része egy vas cső, így remélem ezzel is elég rutinosan fogok tudni harcolni, legalábbis másokhoz képest, ezen kívül néhány követ és betondarabot is elteszek egy rongyba tekerve. Johnny szövege számomra teljesen szánalmasnak tűnik, mintha nem is a Sátán szolgája lenne, hanem egy jött-ment alak, nem tudom hová tenni azért ignorálom, ahogy minden értelmezhetetlen elemet szoktam. Figyelmem Ms. Crowce felé fordítom inkább.
~ Tényleg nem maradhat így, ha eltereli a többiek figyelmét akkor az komolyan hátráltathat minket. Ideje cselekedni.
- Rendben van, kérem hölgyem. Ne vegye magára de én most felöltöztetem.
Gyorsan ha tudok keresek egy hosszúnadrágot és egy pólót, nagyjából az ő méretét, odasietek, hozzá mérem majd szépen ráadom a ruhát. Először a pólót, majd a nadrágot, egyik kar, másik kar, egyik láb, másik láb. Közben nagyon ügyelek arra, hogy nehogy véletlenül valahol megfogjam, kellemetlen lenne mind a kettőnknek. Ha ez sikerül akkor ismét a környezetet kezdem el figyelni.
Mikor hallom a hangokat ösztönösen odafordulok és néhány bizarr külsejű alakot pillantok meg. Olyanok mint a zombik. Másodpercekig csak a kinézetüket és a mozgásukat figyelem, úgy tűnik nem látnak. Hirtelen belém hasít a felismerés, ezt már láttam, csak videón de már láttam.
- Cordyceps fungus - The Last of Us. Ez tetszik. - mondom halkan magam elé
Miller parancsára bólintok, de nem teljesítem azonnal. Az egyik betondarabot veszem elő és ugyanúgy kézjelek segítségével engedélyt kérek az elterelésre és jelzem, hogy én tudom mi ez. Ha megkapom az engedélyt akkor teljes erőből a célkeresztet is használva jó messzire a fertőzöttek háta mögé próbálom dobni a követ. Ha ez sikerül, vagy nem kapok engedélyt akkor minél gyorsabban és halkabban én is próbálok fedezékbe húzódni, és ott türelmesen várom, hogy mi következik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 02 Aug. 2013, 21:22

11:10.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

Johnny helyeslően bólint Jonathan ötletére, és ő is ruhadarabokat kötöz a lábára cipő és zokni gyanánt. Eközben Andrew „felöltözteti” Jennifert is, hogy ő se mászkáljon pucéran. Már mindenki felöltözött és fegyvert is szerzett, de a keléssel borított teremtmények egyre közelebb csoszognak…


A Triskelion, Manhattan - Page 9 Johnny10 – Asszem hányni fogok… Biológiai fegyver? Ha ez valamilyen vírus… nem tudom, mennyire van rám hatással, de Mephistót ismerve bármi elképzelhető…

Ezzel ő is köt egy leszakított ruhadarabot az arca köré, és ugyanúgy suttogóra fogja a hangját, mint Jonathan. Bólint a javaslatára, és igyekszik minél távolabb kerülni a lényektől. A katonai jelzésen pár pillanatig elmereng, de aztán leesik neki, hogy mit jelent.

Amennyiben Andrew az ismeretlen rémségek mögé hajít egy követ, úgy azok a hang irányába fordulnak, és futva, hörögve indulnak el arra. Ha nem dobja el a követ, de mindenki suttog és néma marad, a lények úgy sem támadnak rájuk, hanem nyöszörögve keresgélnek tovább.

A kis társaság halkan elindulhat kifelé, fel az autóroncsokon… és odafent egy gazokkal benőtt, romos, elhagyatott Manhattan tárul eléjük.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Ny10

Fent, az ég felől pedig mintha hangokat hallanának… majd hirtelen elzúg felettük valami… Kicsivel nagyobb, mint egy átlagember, de teljesen fémből van, és… hirtelen megáll a lyuk felett, amelyből az időutazók másznának ki. Ekkor mindenki jól szemügyre veheti a különös gépezetet, amelyből még lent is jól hallható robothang szűrődik ki – és amely vonzza a keléssel borított teremtményeket…

– Felmérés… Felmérés… Fertőzött létformák… megerősítve.


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 02 Feb. 2017, 14:51-kor.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 03 Aug. 2013, 11:05

Miller bólintott Andrew-nak, hogy menjen és nyugodtan tegye, amit akar. Blaze szavaira nem mondott semmit, valószínűleg őt nem igen érintették efféle gondok, mint őket, legalább is a korábbiakban elmondottak alapján. A fickó úgyis halott volt már, tovább nem lehetett még inkább az. úgy tűnt, hogy be is vált, nem láttak a lények, csak hallás alapján tájékozódtak, mert mentek a kövek után, amikor az el lett dobva. De ennek hála ők maguk tudtak haladni tovább és fel is értek ebből a valamiből a felszínre. Manhattan volt, ezt most már ténylegesen megismerte Miller, noha közel sem úgy nézett ki, mint amikor utoljára látta. Az évszámot jóval későbbinek tippelte volna azok alapján, amit most látott. 2042, alig harminc év alatt nagyon elburjánzott a környék. Ahogyan a hangokat meghallotta felkapta a fejét és meglátott valami furcsaságot, leginkább egy őrszemhez hasonlított, de ilyen fajtát még nem látott korábban.
- Kifelé mindenki, azonnal! – adta ki a parancsot. – Még mielőtt ez minden olyan lényt idevonz a környékről! Ha fent vannak keressenek fedezéket!
Remélte, hogy a fertőzés nem rájuk vonatkozott, kellemetlen lenne, ha máris az ideérkezésük után fertőzöttek lettek volna. Ha nem tudnak mászás nélkül kijutni innen, akkor elsőként kisegíti a többieket innen és csak utólag, legutolsóként mászik fel és próbál szinte azonnal fedezéket keresni a tekintetével, hogy oda tudjon bejutni ő maga is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Szomb. 03 Aug. 2013, 16:38

Megkapom az engedélyt és el is hajítom a követ, a fertőzöttek terv szerint a hang után mennek és így tisztává válik a terep. Ezután pedig haladunk tovább a felszín felé, ahogy felérünk szép kilátás nyílik a gyönyörű lepusztult világképre, látom, hogy a többiek eltakarták az arcukat valamilyen szövettel, én is így teszek és a ruhámból kiszakítok egy részt, majd a szám elé tekerem.
~ Elvileg a gyilkos spóra minden gond nélkül átjut az ilyen gyenge fizikális védelmen, bármikor megfertőződhetünk, bár nem vagyok benne biztos de talán úgy van, hogy egyesek teljesen immúnisak a fertőzésre, mások pedig valamiért nem kapják el, egyesek pedig nagyon kis mennyiségtől is megfertőződnek. Remek kilátások, van tétje a játszmának.
Parancsra én is rögtön fedezékbe vonulok, de lehetőleg olyan helyre ami közel van a földalatti részhez, ahonnan jöttünk és egy takarásban lévő mélyedésből, vagy törmelék esetleg autóroncs mögül könnyen rá láthatok az őrszem szerű gépre. Ha sikerül ilyen helyre jutnom akkor ott lehasalok és figyelem, hogy mit és hogyan tesz a robot, mindent megjegyzek és mentek a memóriámba, később még jól jöhet. Ha viszont nincs ilyen hely akkor a többieket követem biztonságosabb helyre, majd türelmesen várok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 10 Aug. 2013, 09:17

11:15.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

A roncsokon mindenki könnyen ki tud mászni, Johnny is így tesz Jonathan parancsát követve, majd fedezéket keres egy lerobbant autó mögött. A többiek is bőven válogathatnak felborult kamionok, törmelékek és növények közül fedezék gyanánt.

A robotszerűség eközben hangos zúgással egy félig-meddig átlátszó, halványsárgás sugarat lő ki a szemeiből, egyenesen a kelésekkel borított lényekre, amelyek nyögdécselve, szörcsögve igyekeznek a hangok irányába.

– Riasztósugár bekapcsolva…

A sugár hatására a fertőzötteknek nevezett teremtmények a fejükhöz kapnak, fájdalmasan felordítanak, majd gyorsan megfordulnak, és sietve elszaladnak az alagutak felé… pár pillanat, és mintha ott sem lettek volna.

Ezzel a lebegő gépember kikapcsolja a sugarat.

– Helyszín megtisztítva. Halálos áldozatok száma: 0. Helyszín felmérése további létformák után megkezdődhet.

Ezzel a robot halk zizegéssel elkezd lassan végiglebegni a terület fölött, ahol az időutazók rejtőznek…

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 10 Aug. 2013, 11:42

A hangok tovább erősödtek a gépezetből és hamarosan tényleg fel is tűntek a lények, amiket láttak. Szerencsére sikerült könnyedén megannyi búvóhelyet találni, így ő maga is egy autó mögé helyezkedett el és onnan figyelte az eseményeket. Riasztósugár? Nem látta értelmét ennek, hogy odahívja őket magához, majd elijessze azokat. Ha megsemmisítette volna őket, akkor annak sokkal több és sokkal nagyobb értelme lett volna. lehet, hogy csak adatokat gyűjtött, vagy mintákat? De erre meg nem látott semmilyen jelet, hogy ez történt volna. Egy biztos, hogy azok a furcsa fertőzött lények eltűntek és Miller eléggé biztosra vette, hogy a lények nem fognak visszajönni az előbbi fájdalmas „ismerkedés” után. Az viszont kellemetlenebb lett, hogy az őrszem őket is ki fogja szúrni nagyon-nagyon hamar. Kissé feljebb emelkedett, hogy a többiek észrevehessék, de ügyelt arra, hogy a gép ne, a kezeivel mutatta, hogy katonai jelzésekkel, hogy a fedezékeket használva a többiek induljanak távolabb, nehogy a gép észrevegye őket. Megvárta, amíg a többiek indulnak és ő maga is abba az irányba halad, amerre a többiek, remélhetőleg mindez pontosan ellentétes iránya lesz annak, mint amerre a gép mozog. Bízott benne, hogy a többiek is hasonlóképpen gondolkodnak, mint ő maga.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Csüt. 15 Aug. 2013, 19:46

Találok megfelelő fedezéket ahonnan tisztán láthatom és hallhatom, hogy mit tesz az őrszem, valamilyen riasztó sugarat használ a fertőzöttek ellen. Ami természetesen be is válik.
~ Különös, nem végzett a célpontokkal, csak átmenetileg hatástalanította azokat. Nem véletlen. Később ez még fontos lehet, kíváncsi lennék a programjára és a mechanikus részeire, hogy milyen elven működik. Lehet a kivitelezés és az összkép bonyolult de biztos vagyok benne, hogy az alapötletek amik alapján készült hihetetlenül egyszerűek. Visszatérve a küldetésre, ideje fedezéket keresni.
Azonnal az egyik autóroncs alá húzódok be, remélem, hogy a sok fém valamennyire árnyékolja a gép érzékelőit. Veszek egy hatalmas levegőt, amit bent is tartok, hogy még ez se árulhasson el. Parancs szerint próbálok a roncsok alatt, a lehető legcsendesebben kúszva haladni, az őrszemmel ellenkező irányba. Ha véletlenül zajt csapok, akkor minél gyorsabban pár méterrel odébb igyekszek kúszni, majd ott teljesen mozdulatlanul kivárni. Támadás estén pedig ha tudok kitérek, elgurulok, elugrok, futok, amire lehetőségem van. Ha mást vesz észre az őrszem, a Szellemlovason kívül, akkor igyekszem közbe lépni és egy kővel meghajítani a gép fejét, hogy rám figyeljen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 17 Aug. 2013, 10:13

11:20.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

A robot rezzenéstelenül pásztázza a környéket, de a kis társaság egyelőre sikeresen rejtve marad a roncsok között.

Amikor már úgy tűnik, hogy a gépezet talán arrébb is fog állni, hirtelen lángba borul az ég…

Az egész jelenség úgy 4-5 másodpercig tart csupán, de annál látványosabb. Gyakorlatilag eltűnik az ég kékje és a felhők, és a helyüket lángok veszik át az égbolton. Tűz az égen. Bármennyire hihetetlen, ez történik, de a lángok nem égetnek, nem forróak, csupán hunyorítani kell egy kicsit annak, aki rájuk néz.

Aztán a lángok egyetlen pontba csoportosulnak, a robot mellé néhány méterrel, és az ég újra olyan lesz, mint azelőtt. A tűzből pedig a gépezet mellett kirajzolódik egy alak… egy többé-kevésbé emberinek tűnő alak. Jókora, izmos férfi lép ki a lángok közül, legalább 2 méter magas lehet, az izmaitól pedig bármely testépítő elszégyellné magát. A legérdekesebb azonban a bőre… ami nem is bőr, hanem jól láthatóan fém. A teljes testét fém borítja, a feje búbjától a lábáig. Vöröses-sárgás, díszes ruházatot visel, és a lángok, amelyekből előlépett, továbbra is ott lobognak körülötte.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Coloss11

A fémférfi lomhán körbenéz, szigorú tekintettel, majd a robotra pillant.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Nimród-egység. 5-ös szintű Jelenséget észleltünk ebből a körzetből. Az elemzés szerint tér-idő manipuláció és sötét mágia keveréke. Ilyen Jelenségről nincsenek feljegyzések a Felsőbbrendűek Hajnala óta. Alapos átvizsgálást kérek.

A tűzből alakot öltött férfi hangja akár a mennydörgés – az időutazóknak egészen a lelke mélyéig hatol, mintha egyszerre szólna kívülről és az elméjükből. Minden porcikájukban érzik, hogy számukra felfoghatatlan hatalom birtokosa ez az ismeretlen.

A Nimród eközben válaszol.

– Természetesen, nagyúr. Az eddigi pásztázás csupán Fertőzötteket mutatott ki.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Szükség volt erőszakra?

– Negatív, nagyúr. Minden Fertőzött életben maradt. A riasztósugár hibátlanul működött, amikor felfigyeltek a hangomra.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Helyes. Folytasd. Én is keresem a Jelenség forrását. Ha szükséges, újabb Nimródokat rendelek ide.

– Mi legyen az eljárás találat esetén?

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Ha személyekhez köthető a Jelenség, és itt vannak… azonnali halál. Amennyiben önként feladják magukat… egyelőre kegyelem és elszállítás Utópiába.

– Vettem, nagyúr.

Ezzel a Nimród folytatja a pásztázást, és immár a tűz-fém férfi is bekapcsolódik. Könyörtelen léptekkel indul meg, és minden autóroncsot egy hajítással dob félre…


A Triskelion, Manhattan - Page 9 Coloss12

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 17 Aug. 2013, 10:49

Úgy tűnt, hogy az ötlete bevált és sikeresen el tudnak majd tűnni innen, ahogyan az őrszem távozik, de nem jött be. Miller az égre kapta a tekintetét, amikor a lángok jelentek meg ott. A fizika törvényei szerint el kellett volna tűnnie minden oxigénnek, elégnie, de nem történt meg és a levegő hőmérséklete sem emelkedett. Figyelte, ahogyan a lángok végül összeálltak egy helyre és egy alak tűnt ki belőle. Fémbőr és tűz, igazán érdekes mutánsképesség kombó volt, már ha itt a jövőben még mutánsok éltek és nem pedig valami más. Emlékezett arra, hogy mit is mondott nekik Kovacs, hogy az általa kiválasztottak vihetik tovább a mutáns fajt, és ezeknek mind másodlagos mutációjuk is lesz, hogy végre teljesen önmaguk legyenek. Bizonyára ez a faj volt az uralkodó jelenleg. A beszélgetés megerősítette mindezt, ahogyan azt is, hogy még mindig lehetnek, vannak túlélők, akiknek nem igen tetszhet Kovacs uralma. Az viszont kellemetlenebb volt, hogy sikerült észlelniük azt, hogy ők feltámadtak, viszont nem tudták nyomon követni őket. A féri elindult, hogy beszálljon, Miller, ha rálátott a többiekre intett, hogy induljanak tovább, valakinek itt kellett maradnia, ő maga leköti ezeket, amíg a többiek lelépnek és tovább nyomoznak. Hátha sikerül plusz információt kideríteni azon a helyen is. Ha a többiek tovább indulnak és láthatóan sikerül fedezékben lenniük, akkor áll fel a helyéről felemelt kezekkel.
- Azt hiszem, hogy engem keresnek – kiált oda hangosan a páncélos alaknak.
Előlép a fedezékből még mindig feltartott kezekkel.
- Megadom magam – mondta. - Bár fogalmam sincs, hogy miként kerültem ide és mi történt itt...


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Aug. 2013, 00:51

Sikerül kicselezni a gépet és így tovább haladni a roncsok alatt, aztán az ég lángokba borul. Kíváncsi vigyorral az arcomon figyelem az eget és várom, hogy a tűzvihar ide le is elérjen és mindannyiunkat elporlasszon, de ez nem történik meg. A lángok formálódnak és egy igén nagy, izmos, fémbőrű mutáns lép ki közülük, nagyon epikus megjelenés, tetszik. Az ismeretlen beszélgetését az őrszemmel végig figyelemmel kísérem, lementek mindent amit tudok. Közben nem mozdulok a fedezékemből.
~ Érdekes. Nimród egység, több is van belőle, egy egész hadsereg ha logikusan számolok. Ötös szintű esemény, mindenféle látható, kihelyezett érzékelő nélkül tudtak a tér és idő utazásról. Tehát nagyon fejlett technológiájuk lehet, ami ellen esélyünk sincs. A Felsőbbrendűek Hajnala az magáért beszél. Igazán komplex ez a világ, talán még tetszene is, ha lenne megfelelő erőm, hogy önállóan cselekedhessek. De most ez minden nem számít, a küldetésre kell koncentrálnom.
Észreveszem Miller jelzését, fel akarja magát adni, hogy mi addig tovább juthassunk és befejezhessük a küldetést. Én jobb ötletnek tartom, hogy én magam tereljem el a figyelmet, nekem már nincs veszteni valóm, neki van, de ő a vezető, ő dönti ezt el, nem én. Viszont az éremnek két oldala van, lehet azért akar ő csali lenni, mert nem akar mást küldeni, valamint neki megvan a képzettsége, hogy utána járjon mindennek, nekem nincs, ebben biztos vagyok. De az közvetlen parancsmegtagadás lenne, következményekkel. Közben látom, hogy Miller addig nem mozdul amíg fedezékbe nem kerülünk. Egy ideig még tépelődök magamban.
Végül a HUD-on látható térkép alapján megindulok a lehető legbiztonságosabb irányba, minél gyorsabban és halkabban. Remélem Miller elég időt tud nyerni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 18 Aug. 2013, 10:28

11:25.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

A fémember kérlelhetetlenül hajigálja a roncsokat, amikor Jonathan hirtelen felfedi magát. A férfi érdeklődve hallgatja az időutazót, majd – egyelőre válaszra sem méltatva őt – a Nimródhoz fordul.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Nimród-egység, teljes elemzést a célszemélyről. Továbbá értesítsd a központot.

– Igenis… Központ értesítése folyamatban… Célszemély elemzése folyamatban… Keresés… Keresés… Elsődleges adatbázisban nincs találat. Keresés bővítése… Keresés… Másodlagos adatbázisban nincs találat.

A fémférfi elgondolkodik, majd ismét a robotra pillant.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Keresd az archív adatbázisban.

– Keresés bővítése az archív adatbázisban… Keresés… Keresés… Találat. Miller, Jonathan. Az egykori S.H.I.E.L.D. ügynöke. Az egykori Különítmény tagja. Született 1989. február 14-én. Elhunyt 2012. március 30-án.

A fémember szigorú arckifejezést vesz fel, és csak ekkor szól Jonathanhez.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Elhunyt. Feltámasztották… és azt állítja, fogalma sincs semmiről. Ezt majd meglátjuk. Hol vannak a társai? Annyit tudnia kell, hogy inkább égetem fel az egész városrészt, minthogy bárkit vagy bármit futni hagyjak, akinek vagy aminek köze lehet egy Jelenséghez.

A férfi hangja zord és kérlelhetetlen, nyilvánvalóan nem viccel…

Közben Andrew, Jennifer és Johnny még arrébb juthattak lassan, de biztosan – ám még látó- és hallótávolságon belül vannak…

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Vas. 18 Aug. 2013, 12:05

A férfi láthatóan nem foglalkozott még Miller-rel, valószínűleg nem alacsonyodik le addig, hogy vele beszéljen. Helyette inkább az őrszemmel társalog, aminek a fajtája, vagy neve Nimrod. Ezt érdemes volt későbbre megjegyezni, vagyis majd a múltnak. Kíváncsi volt, hogy vajon a férfinak melyik képességét blokkolná, ha kellően közel jönne hozzá. A tüzet, vagy pedig a fémbőrt. Egyelőre nem tudták, hogy ki ő, ő pedig nem mondta meg, addig is időt adott a többieknek arra, hogy távolabb jussanak erről a helyről oda, ahova eltudnak jutni.
- Elhunyt? – kérdezte meglepetten. – Ezt… ezt nem értem…
Nem sűrűn volt határozatlan, vagy ha igen, azt sem mutatta ki soha sem, de azért remélte, hogy kellően hihető lehet a meglepettsége.
- Az utolsó emlékem, hogy fényességet látok, mintha valami felrobbant volna, utána pedig itt ébredtem fel meztelenül. Ezt a ruhát is alig találtam meg mire azok a valamik… amiket a Nimrod elijesztett megjelentek.
Bólintott a férfi szavaira, nem kételkedett benne, hogy megölné a többieket és mindenkit, aki itt van, csak azért, hogy ne veszítse azt, aminek köze volt ahhoz, ami történt.
- Elhiszem magának uram – mondta, ebben szemernyi hazugság sem volt. – De tényleg egymagam vagyok. Miféle jelenségről beszél, és hol vagyok egyáltalán? Örülnék, ha kaphatnék néhány kérdésemre választ, ön azt mondta, hogy meghaltam, egy pillanat telt el aközött, hogy láttam a fényt és itt találtam magam. Hogy lehetséges ez?
Bármilyen másik esetben hallgatott volna, de most azért is tett fel ennyi kérdést, hogy a többieknek kellő időt adjon a menekülésre és nem utolsó sorban tényleg kíváncsi is volt azokra a válaszokra, amiknek a kérdéseit feltette az alaknak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Aug. 2013, 17:45

Sikerül észrevétlenül messzebb jutni, Johnny és Crowce is követ, ezzel nincs probléma. Közben ahogy hallom az ismeretlen mutáns és Nimród jól elbeszélgetnek, Miller is húzza az időt, ahogy csak tudja. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a képességem segítségével a legoptimálisabb, legrövidebb, legrejtettebb utat keressem, ki, koncentrálok, hagyom, hogy a játékvezérlő vezessen előre. Ha kell akkor kézjelzésekkel mutatom a többieknek, hogy merre és hogyan menjenek tovább. Nem feltétlenül katonai jelzéseket használok, hanem egyszerű, mindenki által érhető jelek, nehogy véletlenül valamilyen félreértés legyen.
Ha sikerül kiérni a veszélyes zónából azonnal valamilyen éppen maradt emeletes házat keresek, amibe könnyen be tudok jutni és a lépcsőkön feljutva, magasabbról körülnézhetek a környéken. Megpróbálok valamilyen különleges létesítményt, támpontot, célt találni, hogy merre is kellene tovább mennünk. Illetve további fegyverek után kezdek kutakodni.
Abban az esetben ha már szinte biztosan észre fognak venni, akkor kénytelen vagyok lépni. Legszívesebben Johnny-t kérném meg erre a feladatra, de inkább nem teszem, ő még később jól jöhet, csak jelzek neki, hogy baj van. Tehát ha vagy a mutáns vagy az őrszem veszélyesen közel érne hozzám, akkor egyszerűen felállok kihúzom magam, majd nem mozdulok csak a messzeségbe tekintek. Azután hirtelen "Új játékos csatlakozott a játékhoz." kaliberű szöveggel próbálom elterelni a figyelmet. Természetesen ehhez a megoldáshoz csak a végső esetben folyamodok, amíg tehetem bujkálok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 18 Aug. 2013, 22:15

11:30.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

A fémember merev, kifejezéstelen arccal fürkészi Jonathan tekintetét.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – A meglepettsége őszintének tűnik… de mint mondtam, majd meglátjuk. Frost úrnő bizonyára érdeklődve fogja megvizsgálni egyik régi ellensége elméjét. És itt egyelőre csak én kérdezhetek.

Eközben két újabb Nimród bukkan fel az égen, és egyre lejjebb ereszkednek. Szétválnak, és elkezdik átvizsgálni az összes búvóhelyet, mellékutcát és épületet a környéken, komolyan lekorlátozva Andrew, Jennifer és Johnny mozgásterét.

Ekkor megszólal a fémférfi mellett lebegő Nimród.

– Nagyúr, megérkezett a válasz a központból. Megerősítették az Ön parancsát. A célszemély átszállítását kérik Utópiába, lehetőleg élve, majd a teljes körzet felégetését.

Erre mintha egy pillanatra meglepődne a nagyúr.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – A… teljes körzetét? Egész Manhattant egyetlen Jelenség miatt? Érdekes… Én csupán ijesztésnek szántam, de… Ezt az utasítást megerősítette a Főnix Erő mindhárom tagja?

– Határozottan, nagyúr. Amennyiben szükséges, felajánlották, hogy személyesen is segédkeznek.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Nem, az természetesen nem lesz szükséges. A Főnix az Élet, a Főnix a Feltámadás, a Főnix a Megváltás. A Főnix Erő többségi akarata szent.

Andrew ezalatt bejuthat egy épületbe, de Johnny egyre nehezebben tudja követni Andrew utasításait, az efféle kúszás-mászás egyáltalán nem az ő stílusa – ám a másik két Nimród végül nem őt találja meg, hanem Jennifert. A lány óvatlan volt, egy pillanatig kapkodott, és az egyik egység felfigyelt rá.

– Ne mozduljon!

Jennifer kénytelen mozdulatlanná dermedni, és a távolból a fémférfi is felfigyel a jelenetre, majd ismét Jonathanre néz.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Ön kiválóan hazudik, Mr. Miller. Visszatérése a halálból talán sérüléseket okozott a hallójárataiban és az értelmi képességeiben? Utoljára kérdezem: hol vannak a társai? Figyelmeztetem: ezután megkezdem a körzet teljes felégetését.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Aug. 2013, 10:03

Frost? Ennek nem örült, révén a nő telepata, igaz tanultak gyakorlatban is, hogy miként lehet kivédeni ilyesmit, egész jól ment neki a mentális védelem felépítése és fenntartása, de a SHIELD telepatái nem tesznek olyat, hogy kárt okozzanak valakiben. Pedig egy ilyen éles gyakorlat kellett volna. Akkor abban bízhatott, hogy a nő közelébe jut és valamennyire képes lesz blokkolni a képességét. Révén eredetileg is telepata volt, a jó kérdés már csak az, hogy még működik-e a képessége ebben a testben, vagy ezt is elvette tőlük Mephisto. Felnézett az égre, amikor a másik két gépezet is megérkezett, és az első pedig beszélni kezdett. Szóval tényleg csak blöffölt, ellenben a többiek nem, ami pedig gondokat okozott. Főnix erő? Soha sem hallott erről, de a három másikból két személyt be tudott tippelni, az egyik Frost volt, a másik pedig minden bizonnyal Kovacs. A harmadik talán Tao lett volna, vagy valamelyik másik hozzájuk átállt személy. Vagy annyira idegen, mint ez itt előtte. Az átokba! Mondta magában, amikor a háta mögött felhangzott a ne mozduljon hang. Valamelyikőjük lebukott, Crowce, vagy Blaze. Ramirezről tudta, hogy képes lopakodni, ha kell és betartja a parancsot. Felsóhajtott.
- Úgy tűnik sokat voltam Lyesmith közelében, vagy a hazudozás családi örökség, révén Kovacs-nak is remekül ment – mondta kissé humorizálva.
Újabb pszichológiai hadviselés, ne lássa az ellenfele a pillanatnyi megingást, sem aggodalmat, inkább a saját gyengeségét próbálja a másik ellen fordítani. Kihozni ezzel a nemtörődömséggel a sodrából, esetleg rábírni a hibázásra. Miközben saját maga ténylegesen próbálta megőrizni hidegvérét csak e mögé az álca mögé rejti. De nem igazán volt más lehetősége.
- Mindhárman jöjjenek elő feltartott kezekkel, csak nyugodtan – kiáltotta el magát. – Bizonyára megérti, hogy egy ilyen helyen, ahol semmit sem tudunk, hogy mi van, nem kockáztathattam az embereimet, ha mégis megölt volna akkor, ha előjövök. Ők az én felelősségeim. Ennyien vagyunk, a többieket nem tudom, hogy hol lehetnek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Bishop Hétf. 19 Aug. 2013, 14:12

Gond nélkül tovább haladok és bejutok egy épületbe, de a többiek lemaradnak, Johnny még valahogy fedezékbe húzódik de Crowce valószínűleg megijedt és kapkodni kezdett, ami miatt az egyik őrszem észrevette. Visszahúzódok az épületbe és kivárok.
~ Akkor itt a vége, nyilván még tovább fognak keresni, ha már egy valakit megtaláltak és előbb-utóbb engem is megtalálnak. Most már csak az a kérdés, hogy feladjam magam, vagy kivárjam amíg az egyik gép utánam jön. De ahogy hallom Miller már döntött. Kíváncsi vagyok mi fog történni. A következő lépés döntő lehet.
Parancs szerint felemelt kézzel, fegyverek nélkül lépek elő az épületből, felkészülve rá, hogy támadás ér, és még megfelelő időben kitérhessek, de ha nincs közvetlen fenyegetés akkor lejjebb engedem a kezem és követem az utasításokat. Ha tehetem nyugodt tempóban visszasétálok Millerhez. Egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy mi fog történni, de nyilvánvaló, hogy a túlerő miatt nem tehetek semmit, nem is akarok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 19 Aug. 2013, 16:54

11:35.

Résztvevők: Jonathan Miller, Andrew Ramirez és Jennifer Crowce.

A fémférfi kezei Kovacs nevének említésére ökölbe szorulnak, a Nimród pedig támadóállásba helyezkedik – de szerencsére a nagyúr leinti.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Ne. Ha igazat mondott, nem tudhatta, miket beszél. Az Alkotó nevének kiejtése ilyen tiszteletlen módon azonnali halálbüntetéssel jár, Mr. Miller. Ha életben kíván itt maradni, ezt jól jegyezze meg, mert legközelebb sem én, sem más nem lesz kíméletes egy ilyen bűn elkövetése után. Legyen ez a figyelmeztetés egy ajándék a Főnix Erő részéről, mert nagyra becsülöm, hogy óvni próbálta az embereit. Már értem, hogyan kerülhetett ilyen fiatalon a Különítménybe.

Andrew-t követően Johnny is előbújik, és a három másik időutazót a Nimródok Jonathan felé kísérik. Az egyik egység megszólítja a fémalakot.

– Ez a három célszemély nem önszántából adta meg magát. Azonnali halálbüntetés?

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Nem. Nem, egyelőre semmilyen fenyegetést nem mutatnak, továbbá a központ utasításai is világosak voltak. Átszállítás Utópiába, lehetőleg élve.

– Az csupán a Jonathan Miller nevű célszemélyre vonatko--

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Azt mondtam, NEM! Mindennél jobban gyűlölöm a felesleges vérontást, Nimród-egység, és a Főnix Erőt képviselem!

– Természetesen, nagyúr.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – Hm… Elkábítani őket. Azonnal megkezdjük az átszállítást, de a körzet felégetésének parancsát… egyelőre felülírom. Helyette állandó megfigyelést kérek a területen.

– De a Főnix Erő többségi akarata--

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Colava10 – ÁLLANDÓ MEGFIGYELÉST, Nimród-egység. És kábítást.

– Igenis, nagyúr.

Ezzel a Nimródok szemeiből különös, sárgás fénynyaláb villan elő, egyenesen az időutazók irányába… akik egy pillanat alatt kábultan esnek össze…

… majd új, ismeretlen helyszínen térnek magukhoz.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Kedd 20 Aug. 2013, 11:30

Alkotó? Egy újabb információ, amit megtudott arról, hogy mi ez az egész jövő. Más kérdés, hogy semmire sem ment vele, révén ezzel is csak egyre több és több kérdése lett, és válasz egyelőre semmi. De legalább tudta, hogy miként ne szóljon legközelebb. Csak biccentett az alak felé, bárki is volt az, mert még ez sem derült ki a számára. Úgy tűnt, hogy mégsem hittek neki, hogy nincs itt más, pedig ezúttal tényleg nem hazudott, mivel mégsem égették fel a teljes helyet. Kábítás? Ez volt az a rész, amit a legjobban utált a munkája során. Csak leengedte a kezeit és felsóhajtott. Ezen a helyen felesleges volt menekülni, úgysem tudott volna hova, vagy ha igen, lehet, hogy mind meghalnak. Így várta a sárga fényt, ami végül elérte őt is és mindent átvett a sötétség.

//Folytatás: San Francisco//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 14 Szept. 2015, 18:48

2012. március 28., szerda, 10:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Jól ismert épület, jól ismert terem – a fiatalok ezer közül is megismernék a Triskelion egyik laboratóriumát, sőt Stephanie és Jonathan, akik jobban ismerik a helyiséget, még azt is észrevehetik, hogy ez a B2-es szint. Itt rendezkedett be többek között a S.H.I.E.L.D. kozmikus létformákkal kapcsolatos szakértője, Mahr Vehl Kapitány, illetőleg a Szemlélők kiválasztottja, az ifjú Rick Jones, persze mielőtt távoztak volna… de most ismét itt vannak, és elkerekedett szemmel bámulják a semmiből felbukkant négy fiatal ügynököt.

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Mv10 – Mi… Mi volt ez…? Rick, ezt te--?

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Rick10 – Mi…? Én? Egy nagy francokat, ez biztos megint valami hülye teleportálós ketyere! Vagy… én tettem volna? Öhm… Én hoztalak le ide titeket?

Pár pillanat múlva vörös fények gyúlnak mindenfelé, és egy gépi hang szólal meg.

– Figyelem! Biztonsági rés a B2-es szinten! Ismétlem: Biztonsági rés a B2-es szinten!

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Mv10 – Hát, mindegy is, most már Carolék is tudják, hogy itt vagytok. Döntsétek el, kinek a hibája ez, mert hogy én nem tartom a hátamat ezért is, az egészen biztos!

Majd Mahr Vehl gyorsan megvizsgálja a páncélja karperecébe épített pár Kree eszközét, hogy leellenőrizze a négy ügynököt… de a mérések eredményei láthatóan igencsak meglepik, és riadt arccal néz a négy fiatalra… Viszont nem szól semmit.

_________________
A Triskelion, Manhattan - Page 9 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4263
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 14 Szept. 2015, 19:31

//Előzmény: Kansas//

367. nap., Első/Kilencvenkettedik bejegyzés:
”Elsőre nem ismertem meg, hogy hol lehetek, nem voltam még olyan sokat a Triskelionban, de azt, hogy egy laborban voltunk azt igen. Ellenben a két bent levő személyt igen, így biztos lehettem benne, hogy Hela tényleg tartotta a szavát s ott vagyunk, hol lennünk kell. Zavartan s meglepetten néztem a bent levő párosra, engem is zavarba hozott ez az egész, igazán megoldható lehetett volna, hogy a lakrészünkbe kerüljünk, bár nem tagadhattam, hogy Lady Hela igazán ügyesen oldotta meg, hogy miként kerüljünk ide. Már csak a ruházatunkról kellene. Ekkor még a napot sem tudtam, hogy mikorra kerültünk vissza, így a naplóban csak később tudtam mindezt feljegyezni, hogy később láthasd, ha majd olvasod mindezt. kezdtem aggódni amiatt, amikor Mr. Vehl riadtan nézett ránk. Lehet, hogy a kree műszerek képesek voltak arra, hogy valamilyen sugárzást, vagy effélét tudjanak mérni, minek nem lett volna szabad ott lennie?
- Valami gond van? – kérdeztem aggódva. – Valami történt velünk azáltal, hogy ide kerültünk?
Elképzelni sem tudtam, hogy micsoda, hacsak nem azt jelezhették a műszerei, hogy mégsem vagyunk életben…”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Szept. 2015, 20:08

//Előzmény: Kansas//

Mind a ketten számukra tényleg ismerős helyen találták magukat. Ők maguk felismerték a Triskelion egyik laborját, ahol a kree és a Jones is voltak. Ettől függetlenül kissé zavartan néztek körbe, mint akik nem értik, hogy mit is keresnek itt. A szavaikból tökéletesen kiderült, hogy nem tudják, hogy miként kerültek ide, akár egy elrontott kísérlet is lehetett, de a lényeg, hogy remekül jött nekik mindez. már készült volna Steph rávágni, hogy persze ő volt az, csakis Jones lehetett, végül is senki sem tudott a csapatból teleportálni, vagy effélét tenni, de Vehl közbeszólt. Ráadásul egy olyan dolgot is „felhozott”, ami kellemetlen volt. Mind Steph, mind pedig Jon figyelmét felkeltette az, hogy a férfi elsápadt és riadtan nézett rájuk. Jon tudta, hogy lehetséges valamilyen háttérsugárzás, amit érzékelt abból, ami történt, ami viszont roppant kellemetlen lett volna. Legalább a fizikában voltak efféle tételek, hogy mindez előfordulhat. De akkor sem örült neki, ahogyan Steph sem.
- Úgy néz, mint aki szellemet látott… - mondta. – Egyáltalán hogyan kerültünk ide?
Steph is várt a válaszra, ám, ha Vehl nem akart nekik, akkor óvatosan koncentrálva próbálta kiolvasni a kree férfi fejéből azt, hogy mit látott, hogy megtudja mi az, amit el akart hallgatni. ha válaszolt, akkor nem. De ha olyasmit felelt, ami láthatóan hazugság, abban az esetben is próbálja a választ a képességével megtudni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Triskelion, Manhattan - Page 9 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Triskelion, Manhattan - Page 9 Empty Re: A Triskelion, Manhattan

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.