Trapezohedron (Föld)

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Szept. 2013, 10:06

A Trapezohedron egy masszív építésű palota New York hattárában a Rákuniverzumban. Nem tudni, hogy mikor is épült valójában, de valószínűleg évezredekkel korábban.
Trapezohedron (Föld) 1259551-the_trapezohedron
Trapezohedron (Föld) 1259584-trapezohedron

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 23 Szept. 2013, 13:22

Szeráf küzdött, de a méreg már annyira erős lett a szervezetében, hogy a fiú semmit sem tudott tenni. Egy idő után elvesztette az eszméletét is és kifeküdt a csápok között.
Amikor felébredt, nem tudta, hol van. Emlékezett mindenre, de abból, amit látott, nem sok minden derült ki. Szürke fémfalak között volt Pókkal és Ramirezzel együtt. A lények hozhatták el valahova. A marokkói kamaszlány ugyan megfenyegette a börtönnel, de a Fekete Párducot nyilván nem csukják le. Marokkóban legalábbis nem. Szeráf mindenét meg tudta mozdítani, a ruhája is ugyanaz volt, amiben a féreggel küzdött. Megvoltak a szárnyai is, ezért először azt nézte meg, nem tud-e kirepülni. Ha a falak fent is össze vannak zárva, akkor persze nem tudott.
Félhomály volt, tehát valahonnan jönnie kellett a fénynek. Szeráf a különlegesen éles szemeivel azt kereste, hogy mi világít. Ezen kívül megnézte, vannak-e őrök, ajtó vagy bármi, amit fegyvernek használhat. Ha látott kijáratot, akkor el is indult és ez esetben észrevette, hogy akadályba ütközik. A pentagramból nem tudott kijutni.
Ramirez jelenléte dühítette, mert ha együtt raboskodnak, akkor egy csoportba vannak sorolva. Azt pedig Szeráf sose akarta, hogy egy ellenállóval egy kalap alá vegyék. Most viszont nem az a fontos, hogy mennyire idegesíti ez a helyzet, hanem az, hogy megtudja, hol vannak és kijusson innen. A szárnya annyit tudott a jelről, hogy általában a sátánizmushoz kötik és a mágiához. Ezekhez ő nem értett és amennyire tudta, Pók sem. Nem szólt semmit, csak figyelte a többieket és a helyiséget.

/Igen, nála ez karakter(vissza?)fejlődés lesz:D/

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile Szer. 25 Szept. 2013, 14:18

Bár megteszek éppen minden tőlem telhetőt, az enyhe önkínzástól kezdve a lehető legcsavarosabb gondolatmenetek felvezetéséig és magamnak való vázolásáig, de mit sem ér és végül eszméletlenül terülök el a földön. Logikusan az következne, hogy most felfal egy nagyra nőtt csótánypók... De végül nem ez történik, helyette ki tudja, hogy mennyi idő elteltével ugyan, de magamhoz térek egy eléggé monoton és félhomályos szobában. Sosem jelent jót, főleg, hogy nálam van minden felszerelés amit magammal hoztam, ami őszintén szólva nem sok, lényegében csak pénz, avagy tőlem nem igazán lett volna mit elvenni, de eléggé megszokott hogy ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben mindent elkoboznak az embertől, így hát az, hogy ezzel nem foglalkoztak vagy azt jeleni, hogy semmiképpen sem jelentünk veszélyt azokra akik ide hoztak, legyenek azok bárkik is, vagy pedig egyszerűen nem érdekelte őket.
~ Miért is hoztak ide minket? ~ Ez az első kérdés ami felmerül bennem, hiszen úgy vélem hogy egy nagy bogár ha egyszer elkapja az áldozatát, akkor már el is fogyasztja, vagy legalább elcsomagolja későbbre, de nem ilyen körülmények között értve, ráadásul a harcból nem úgy tűnt mintha különösebb intelligenciával rendelkezett volna az a röpképes tesztalany, így nem merem megkockáztatni azt a kijelentést, hogy azok a génforrások hoztak ide minket és nem valaki más intézte el a helyzetet és zárt be minket ki tudja, hogy hova. A többiekkel egyenlőre nem igazán foglalkozok, kell pár perc amíg túlteszem magam a fáradtságon, addig pedig a falhoz próbálok meg elsétálni a magam nyugodt tempójában, de eléggé hamar beleütközök egy láthatatlan erőtérbe. Letekintve egy több helyről ismerős jelet tekintek meg a padlón, egy pentagrammát, közismert szimbólum, de amikor a legutoljára láttam...
~ Alastor.. ~ Ez a név megmaradt, miatta volt az a sok fölösleges szenvedés azon a nyomorultak által lakott végtelen kőtörmeléken amit továbbra is porig égetnék a legszívesebben. Mindenesetre is még mindig úgy vélem, ahogyan akkor vélekedtem, hogy az egész teljes mértékben fölösleges volt.... Valószínűleg igazam van, 80-83%-os eséllyel.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop Szomb. 28 Szept. 2013, 04:07

//Elnézést a késésért...//

Még állok a fal mellett és próbálom tudatomnál tartani magam de a következő pillanatban minden elsötétül. Lassan ébredek, először minden homályos, majd ahogy tisztul a kép látom, hogy egy teremben vagyok. Először azt hiszem Marokkóban, mert megtalálták a testem, de ahogy meglátom Szeráfot és Pókot rögtön megváltozik minden. Óvatosan összeszedni magam, végig figyelem a két másik személy mozgását, hogy előbb elkerülhessem az esetleges támadásaikat, mint, hogy azok eltalálnának engem. De szerencsére ők sem támadnak és én sem teszem. Felállok lassan és körülnézek a teremben, főleg a mágikus jelet viszgálva,
~Ez egy börtön, méghozzá mágikus, tehát nem tudunk semmilyen fizikai hatással kitörni innen és ha jól tudom senki nincs közölünk aki meg tudná törni ezt az átkot. Kénytelenek leszünk kivárni. Akárhol is legyünk, akárkinek a fogságában. Egyelőre tehetetlen vagyok.
Megpróbálok a konkrét dolgokra koncentrálni felesleges gondolatok helyett. Lassan közelebb lépek a jel széléhez és az egyik karmos kezem óvatosan előre tolom, hogy érezzem az esetleges erőteret, falat. Ezután ha tudom jobban megvizsgálom. Remélem nem fog semmilyen durva hatást gyakorolni rám az érintés.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 28 Szept. 2013, 10:22

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf megpróbált felrepülni, de a pentagramma erőtere a földtől úgy öt méterre ért véget, így annál feljebb nem tudott menni a fiú, és a helység tetejét sem látta, hogy az hol érhet véget. A fények nem a falakból jöttek, hanem csak a pentagramma adta azokat. Mivel nem tudott kirepülni Szeráf így nem is tudott egyelőre megszökni innen.
Andrew odalépett a pentagramma széléhez, hogy megvizsgálja azt és hozzáért a láthatatlan falhoz. Nem lett semmilyen fájdalma azzal, hogy ezt megtette, csak mintha egy megszokott energiafalba ütközött volna a keze.
A hármas nem igen tudott mást tenni, mint kivárni, ezt pedig úgy tíz percig kellett tenniük, amikor egy görnyedt alak sétált be a helységbe, igencsak szélesnek volt mondható, a szemei világítottak és két hangyához hasonlító csáppal is rendelkezett a fején, pedig humanoid külseje volt.
Trapezohedron (Föld) Nighthawk_%28Cancerverse%29_0001

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 28 Szept. 2013, 19:17

Szeráf hiába próbálkozott, mint a csapdába ejtett állat. Nem tudott magasra repülni, az erőtér felfelé is kiterjedt. De még a terem tetejét se látta. Nagyon magasan lehetett, ha a szrányas mutns különösen éles szemein is kifogott. A félhomály persze nem tett jót a látásnak, de akkor is, már hozzá kellene szoknia a szemének. Ramirez oldalirányban tapogatta, hogy hol van a határ és ő se ment sokra. Ez a nagy semmittevés összezárva egy ellenállóval még igen veszélyes lehet. Szeráf nem tudta, meddig bírja ki, hogy ne szóljon be vagy ne essen neki. Ahogy tisztult a feje, eszébe jutott viszont, amit Andrew mondott, mielőtt a fiú elmenekült. A Fekete Párduc azt mondta, hogy már látott olyan férgeket és hogy közük van a Rákuniverzumhoz. Az jött volna el egy másik Föld képében? És a csápos dögök voltak a hordárok, akik egyszerűen visszarepültek? Talán pont valami olyan anyagot fecskendeztek a három férfi testébe, amitől túlélték az utazást az űrön keresztül.

Ekkor viszont megjelent egy púposnak látszó alak, aki valójában csak meg volt hajolva, de nagyon. Széles volt, aránytalanul széles és csápjai is voltak. Szeráf az előző gondolatmenetet követve úgy vélte, ez valami hely a Rákuniverzumban és a házigazda most jött megnézni a foglyokat.

- Miért pont Marokkó? - kérdezte lényegretörően. Egy név nem mondana sokat neki, a célt meg vagy elárulja vagy nem, de Szeráf egy konkrét kérdéssel indított. Az összefüggéseket és a fickó célját kutatta, ami talán pont az ő univerzumuk leigázása vagy elpusztítása. És akkor ez se jobb, mint amivé Zyro fog válni. Csak hogy ehhez minek kell egy közjáték a rusnya csáposokkal, azt kéne kideríteni...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop Vas. 29 Szept. 2013, 02:40

Figyelem a másik két személy viselkedését, feszültnek és türelmetlennek tűnnek, én is az vagyok, de nem támadnak és ennek jelét sem adják. Ezért egyelőre én is csak figyelem őket, de nem szólok hozzájuk vagy támadok. Minden gond nélkül képes vagyok megvizsgálni a pentagramma által létrehozott mágikus erőmezőt. Nem éget vagy ráz meg, így végig tudok rajta simítani és felmérni az erejét. Nem próbálkozok a szökéssel, nem lenne értelme mágia ellen fizikai erővel felvenni a harcot. Leülök a földre és egy kényelmes pozíciót felvéve összpontosítok, meg kell őriznem a hidegvérem, most nincs itt a csapat, csak én vagyok, fontos, hogy tisztán tudjak gondolkodni. Nem sokkal később egy furcsa, rovarszerű görnyedt alak lép be a terembe.
~ Rovarszerű csápok, vöröslő szemek, akár a lényeknél amik a Földre érkeztek, tehát ő az egyik vezetőjük, vagy legalábbis nagyobb rangban lévő és fejlettebb egyed. Kommunikálni kellene vele, nem véletlenül hozatott ide mindhármunkat, valamit akar.
Szeráf már megkezdte a kapcsolatfelvételt, kivárom a választ, de nem szólok, és mást reakciót sem mutatok. Csak ülök és figyelem a lényt,. hogy mit tesz és, hogy milyen nyelven fog végül beszélni. Eközben lassan felállok és így nézek az idegen szemébe.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile Vas. 29 Szept. 2013, 04:11

Nem igazán foglalkozom a többiekkel, kissé a múlt árnyai kísértenek, bár ezek nem oly szörnyűek, igazából csak kellemetlenek, így pedig eléggé el vagyok veszve a gondolataimban, oly annyira, hogy végül törökülésben foglalok helyet a földön és magam elé bámulva elmélkedem, mivel mást igazából nem tudok csinálni, hiszen nem ismerem a mágiát, felszerelés nélkül pedig nem tudok innen kiutat találni, egyenlőre...
~ Talán lehetséges lenne a mágia és a technológia keverése? ~ Ahhoz, hogy ezt tudjam többet kéne tudnom magáról a mágiáról is, hmm, talán... Talán fogok vele foglalkozni a tudományért, hogy olyan gépezeteket és lényeket kreálhassak majd, melyek működését az átlag halandó, vagy akár tudatlanabb zseni nem is lehet képes megérteni... Gyönyörű életcél, el kell érnem s ha ehhez a mágián keresztül vezet az út, ám legyen, de előbb mást kell megtanulnom, fizikát, kémiát, csiszolnom kell a tudásom és minden ágazatra le kell csapnom amire csak lehetséges. Hmm, néha kicsit megszállottnak érzem magam, néha, de a tudomány számomra szinte minden, plusz a család. Mindenesetre is hamarosan betéved hozzánk egy meglehetősen görnyedt alak, aki bár emberi vonásokkal rendelkezik, mégis csápok vannak a fején, melyek betudhatóak lennének mutációnak akár, de ezek inkább hasonlítanak hangyák csápjaira, ami továbbra is lehet mutáció, de figyelembe véve az előzményeket ezt most erősen kétlem. Továbbra sem állok fel a földről, ülve szemlélem a helyzetet, az egyik kezemmel a lábamon támasztva az államat, jómagam nem lennék képes feltenni a kérdéseimet semmilyen módon, máskülönben az első kérdésem az lenne, hogy mik voltak a korábban látott lények.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis Vas. 29 Szept. 2013, 17:50

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

A három fiúból nem szólal meg csak Szeráf tette. A furcsa alak egyelőre nem reagált a kérdésre, csak felmérte a hármast. Holografikus felület jelent meg rajta, furcsa jelekkel, egy idegen nyelv feliratai, amiket a hármas nem ismert és nem is látott hasonlóakat. Mintha feljegyezett volna néhány adatot, majd ahogyan a felület eltűnt akkor nézett újra a hármasra és szólalt meg.
- Nem csak Marokkó – mondta már-már érzelemmentes hangon. – Hanem a realitás. Roppant érdekes dolgok történtek, aminek a következménye volt a szakadás a realitás szövetén a Föld körül.
Megvárta, amíg reagálnak erre a fiúk, ha ez nem történt meg, ha igen, akkor is megszólalt ismét.
- Mi történt a világotokban a közelmúltban, ami ilyet okozhatott? Ha nem önként feleltek a szöveteiteket vizsgálom meg a sugárzás után kutatva. És nem garantálhatom azt, hogy túlélitek.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 29 Szept. 2013, 21:19

A szárnyas mutáns nézte az alakot, aki egyelőre nem méltatta válaszra. Az sem biztos, hogy értette ezt a nyelvet. A másik kettő közben leült a földre, ők onnan figyelték a helyzetet. Szeráfnak még számtalan kérdése lehetett volna, de eddig ez az egy sem volt eredményes.
A csápos fickó előtt megjelent egy holografikus kivetítő. Oké, tehát ő is használ olyan technológiát, mint mi, futott végig Szeráf agyán. Nem csak mágia volt itt, hanem technika is. A jeleket nézve eszébe jutott az, amit a jövőbeli Seattle-ben látott egy újságszerű valamin. Próbálta eszébe idézni azokat a kriksz-krakszokat és a csápos lényt, amit a lapon látott. Lehet, hogy semmi köze ehhez, de talán mégis van. A fickó nem táplált be adatokat, hanem inkább kinyerte azokat. Őket olvasta volna le valamilyen formában? Lehetséges, mert már nem csak nézett, hanem beszélt is és lehet, hogy azt mondta el, amit az előbb olvasott. Úgy beszélt, mint egy tudós, akinek a számára ezek hárman csak kísérleti patkányok és az univerzumok találkozását kutatja.
"Na szép, nem elég, hogy Zyro mit fog csinálni, most még nekünk jön egy komplett másik világ is..."
Szeráf átgondolta a lehetőségeket és válaszolt:
- Ha a mi univerzumunk ilyen közel került a tietekhez, akkor ennek a karmosnak itt köze lehet hozzá. Azt mondta, látott már olyan lényeket, amik idehoztak minket és ellenségnek titulált titeket. A csapata vezetője, egy bizonyos Zyro meg egyes vélekedések szerint az űrben van és lehet, hogy neki is benne van a keze a realitás megbolygatásában. És ugye az az ősi agresszor az Elődök Földjén, a túlvilágon... Az is azóta kelt még nagyobb háborúkat, amióta a barlangban nekem támadt ez a Ramirez.
Szeráf ezzel rá is mutat a Fekete Párducra, miután megpróbál együttműködést mutatni és mindent rákenni az ellenállásra. Biztos, hogy Andrew-nak lesz válasza és ha a büszkesége annyira megcsorbult, hogy Szeráfra támadna, akkor a fiú készen áll, hogy kitérjen és egy ellencsapást vigyen be. Nem kéne most egymással verekedniük és ha Ramireznek van esze, akkor bármilyen dühös, ezt ő is belátja. Mindjárt kiderül, milyen magyarázattal tud előállni. Pók beszédképtelen, a fejbe épített telefon meg valószínűleg nem működik itt. Szeráf azért ezzel is tesz egy próbát és megpróbálja Pókot felhívni.

- Hallasz?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop Szer. 02 Okt. 2013, 23:02

Figyelem a másik kettőt, de egyikük sem mer egy ilyen kis helyen közelharcot megkockáztatni, ami teljesen nyilvánvaló, de ennek ellenére figyelmem nem lankad. Nem kell olyan sokat várni, hogy az idegen elmondja, hogy mit akar tőlünk, ahogy vizsgálom egyértelműen valamilyen tudós lehet. A szövetminták vizsgálata még élénken él az elmémben, az AIM fogság alatt átélt szenvedés. Először nem reagálok Szeráf provokáló szavaira, nem akarok és nem is szokásom, hogy hirtelen cselekedjek, megvárom amíg befejezi, majd végiggondolom a helyzetet.
~ Nyilván kideríti máshonnan a megfelelő információkat, ahogy említette is, ha nem is a szöveteinkből, de más fontos személyektől, teljesen értelmetlen az időt húzni. Csak arra kell figyelni hogy mit és hogyan mondok el.
Keresztbe teszem kezeim és Szeráfra, majd lassan az idegen lényre nézek, voltam Testvériség tag, az üres, provokáló beszéd Magneto sajátossága, most nem hagyom, hogy hasson rám.
- Ellentétben vele, nekem vannak használható információim. Három eseményről tudok, ami befolyásolhatta a realitást, mindegyik nagyjából egy évvel ezelőtt történt. Az első az egyik AIM laborban történt, szökés közben az egyik laborból, az egyik társam alternatív énje, Aian tört elő. Valamilyen kozmikus energiát uralt és kiszabadított a laborból egy a kintiekhez hasonló csápos lényt, azt mondta, hogy ő a Rákuniverzum ura. A második... nem itt történt, hanem a jövőben... a csapatom jövőbeli énjei vittek minket előre. A feladatunk az volt, hogy összeszedjük a Kozmikus Kocka darabjait, hogy annak egy kívánságát felhasználva megváltoztassuk a jövőt. De a kocka darabjaira esett szép ismét, nem sikerült. A harmadik eset, egy speciális túlvilágon történt, az Elődök Földjén, oda azért küldtek, hogy megakadályozzuk egy olyan lény kiszabadítását, ami az egész világot elpusztíthatná. Ez sikerült de a börtönének falai megrepedtek. Lehet, hogy ezek közül az egyik váltotta ki, vagy mind a három egyszerre. Nem értek a különféle realitásokhoz...
Végig nyugodt és tárgyilagos vagyok, az információkra koncentrálok, és várom, hogy mi fog történni. Beszéd közben azért figyelem a környezetem, nehogy valahonnan váratlan támadás érhessen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile Pént. 04 Okt. 2013, 23:50

Türelmesen várok, mit sem téve a földön, viszonylagos kényelemben a torz alak válaszára, ami várat magára, de nem telik bele különösebben sok időre, hogy végre kibökje, hogy mi is történik, legalább is nagyjából.
~ Hmm... Érdekesnek hangzik. ~ A multiverzum teória beigazolódni látszik, ami számomra eléggé érdekes, mivel még nem volt dolgom ilyesfajta esettel, hallottam már, hogy volt erre példa, de soha sem sikerült bizonyítani, hogy valóban az történt, amit az a bizonyos személy állított. Felmerül a kérdés, hogy mi történhetett, ami ezt okozta, a válaszok pedig egyszerűek s máris fel is vannak fedve a többiek részéről. Szeráfra tekintek pár másodperc erejéig, kissé furcsállva, hogy ennyire rá akar mindent kenni a volt ellenségeinkre, vagy legalább is nekem a volt ellenségeimre, neki valószínűleg továbbra is ellenfelek az ellenállók, vagy az angyalok, nekem igazán lényegtelen, számomra a tudomány a fontos és nem az, hogy kivel milyen kapcsolatot ápolok, leszámítva egy pár embert, a többi maximum kísérleti alapanyag, már ha van bennük bármi érdekes, amihez hozzá tudnék jutni, például Szeráf új kis játékszere, ha csak egy mintát tudnék belőle szerezni... Fogok is! De nem erőszakos úton, fölösleges lenne azzal próbálkozni. Ha bárki mástól tudnék még mutáns gént szerezni, ami messze nem bonyolult, szóval ha azt vegyíteni tudnám a szimbiontával és megfosztani azt az akaratától, egy egyszerű ruhát készíthetnék talán belőle, egy ruhát amely ki tudja, hogy milyen körülményekhez lenne képes alkalmazkodni és a dns állományát bővíthetném, fejlesztgethetném... Igen, szükséges lenne egy ilyen, az más kérdés, hogy miként akarok egy szimbiontát befolyásolni, valószínűleg a génállományukban meg tudnám találni azt a pontot, amit megsütve, vagy kitörölve és a regenerálódását meggátolva véglegesen fejhajtásra bírhatnám az akaratommal szemben... Igen-igen, de ehhez tesztalanyokra lenne szükség, igaz mint már sokszor hangoztattam magamnak, megvan a kiszemelt. Mindenesetre is visszatérve az egyenlőre fontosabbnak tűnő helyzetre...
- Sssshhkkkrghrghgggrrr... - Válaszolok lényegében semmit a feltett kérdésre, mivel nem tudok ennél értelmesebb hangokat megformálni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 05 Okt. 2013, 09:20

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Szeráf üzenete nem jutott el Pókig, úgy tűnt, hogy nem a Földön vannak, hanem valahol máshol, hogy a műholdak nem tudják közvetíteni a telefonhívást.
Az alak figyelmesen hallgatta a többiek beszédét, hogy ki mit mondott és milyen történetet adtak össze, a két fiúnak a meséje, eléggé kiegészítették egymást, ahogyan végül Pók is beleszólt a maga furcsa hörgésében a férfi is megszólalt.
- Szóval, akkor ki ez a Zy…
A hangja elakadt és a mellkasából egy kéz állt ki, nem volt vér, se semmi, valami átnyúlt rajta, mintha ott sem lett volna az anyag. Ahogyan a hangyaszerű férfi összeomlott egy android állt, lebegett mögötte néhány centire a földtől.
Trapezohedron (Föld) Ohitsme--Vision_(Cancerverse)
Az androidot senki sem ismeri meg, hiszen a saját univerzumukban nem létezett hírességben ilyen gépezet – magyarul: nincs Vízió –. A gép pedig egyelőre nem szólt csak a védőmezőbe nyúlt, hasonló módon, mint az előbb tette a faggatóval és a védőpajzs leomlott a három fiú körül.
- A nevem Vízió, önök pedig nem erre a világra valók, kérem kövessenek, hogy biztonságban kijuttathassam önöket innen – mondta fémes, gépies hangján.

//Nem tudom, hogy láttátok-e, de írtam ki egy 2076-os kalandot, ha érdekel titeket gyertek nyugodtan.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop Szomb. 05 Okt. 2013, 15:50

Akkor jövök csak rá, hogy mire is használhatja majd fel ezeket az információkat az idegen lény, vagy Pók és Szeráf, akik itt vannak velem egy teremben, amikor kimondom azokat. Rossz érzés, de már nem tudok vele mit kezdeni, nem tudom megváltoztatni a múltat, csak el kell fogadnom, hogy megtettem és ezzel talán hibáztam. Az idegen még reagálna, de nem tud, mert egy kéz nyúl át a mellkasán, egyszerűen áthalad rajta. Reflexszerűen lépek egyet hátrébb, majd meglátom az androidot, humanoidnak tűnik, és láthatólag a rovar szerű lények ellensége. Amikor hatástalanítja a védőpajzsot már nem tekintek rá ellenségként, logikus, hogy segíteni akar, ha egyelőre én nem is tudom milyen okból és ezt a szavai is alátámasztják. A két másik mutánsra nézek, hogy ők hogy reagálnak erre, majd Vízióhoz szólok.
- Köszönöm a segítségét Vízió. Redben van, követem, de miért akar segíteni? Ki küldte?
Ezután, ha elindul az egyik irányba, követem. A másik két alakon rajta tartom a szemem, nehogy váratlanul közbelépjenek, de remélem, hogy ők is egyetértenek velem és minél előbb ki akarnak jutni innen, valamint információkat szerezni és emiatt nem fognak ellenkezni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 06 Okt. 2013, 19:00

Szeráf gonoszan vigyorgott, mikor látta, hogy Ramirez beszállt az érvelős harcba. Tudta, hogy felbosszantotta. Amiket a férfi elmondott, azokat megjegyezte és végiggondolta. Az egyik ellenálló alternatív énje a Rákuniverzum urának gondolta magát és kozmikus erőt használt. Ott látott tehát Ramirez ilyen csápos lényt. Hogy ezek mindenhol be akarnak avatkozni valami "jónak" nevezett elvet követve...
A hívás nem sikerült. Ha a másik Földön voltak, ami valószínűleg a Rákuniverzum volt, akkor erre nem jutottak el a műholdas jelek. Pók így nagyjából ki volt lőve, mert beszélni ugyebár nem tudott. A nagydarab lény hallgatta a történeteket és Zyro kezdte volna érdekelni, de a szavait már nem mondhatta végig. Valaki átnyúlt rajta, de nem karmokkal, hanem csak úgy. Anyagtalanná válni és a másik testben megszilárdulni, gyilkos képesség. Mint kiderült, ez egy robot volt, aki lebegett, beszélt és átment az erőtéren is. Ha megfogja őket, akkor kijutnak innen, az pedig csak jó lehet.

A szavaiból világos volt, hogy a csápos idegen kísérlete és kutatásával ellentétes szempontokat képvisel. Ő a nem e világra valókat nem látná itt szívesen. Ha végezni akarna velük, csak bent hagyná őket a körben, ahol éhen halnának vagy egymást ölnék meg.
Ramirez feltette a kérdéseket, Szeráf viszont rögtön nyúlt a kézért. Ha Vízió kiengedte, akkor jobban megnézte a termet. Ezzel a lénnyel gyakorlatilag egy hegy belsejéből is kijutnának. Lehet, hogy itt is van valamiféle ellenállás és ez az android annak a tagja. Bár még az sem tiszta, hogy minek állna ellen. A csápos viszont életeket nem kímélve gondolkodott, hogy megtudjon valamit a realitások ütközéséről, így ő a "gonosz" oldalhoz tartozhatott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile Hétf. 07 Okt. 2013, 01:36

Úgy néz ki, hogy ketten külön végül is sikeresen összeraktak valami értelmes sztorit, legalább is olyat, amit a hangyaszerű alak elfogadna és kérdezne is azzal kapcsolatban, de végül nincs rá ideje, ugyanis egy kéz nyúl át a mellkasán, az pedig egyszerűen összeesik, vér pedig nincs, szimplán csak valami átnyúlt rajta és kiütötte... De még milyen valami! Ahogyan összeomlik az energiamező ami eddig fogva tartott, nem is igazán törődve azzal amit mond, az államat vakargatva járom körbe legalább kétszer, több helyen is alaposan megvizsgálva az androidot, lenyűgöző teremtménynek tartom, a tekintetem, a mozgásom, az egész viselkedésem ezt türközi. Szívesen venném őt is mint tesztalanyt, vagy csupán csak egy darabját, hogy abból alkothassak valamit, de ezzel kapcsolatban erőteljesen van egy olyan érzésem, hogy nem igazán lesz lehetséges... Esetleg magam kikísérletezhetek hasonlót, nagyjából ez a célom, csak más irányba, de ezt is bele lehet szőni... Hmm, van egy olyan érzésem, hogy azok mellett a bővítések mellett, amiket ma össze tudnék szedni évek múlva tudnám a legkorábban megalkotni azt, amit terveztem, igen igen... De egy tudósnak türelmesnek kell lennie, igen, nem sietheti el, különben amit kreált nem érhet sokat, egy elhadart, összecsapott munka nem lehet sikeres. Végül valahogyan csak megállok az alak előtt, majd pedig kezet nyújtok neki, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen az érintési, hideg és fémes? Esetleg egészen emberi bőrhöz hasonlít? Sziklaszilárd, vagy esetleg puhább mint amilyennek látszik? Vajon meg tudom mondani érintésről az anyagát? Tele van kérdésekkel az egész lénye, hiszen lehetséges, hogy képes elválasztani egymástól a jót és a rosszat? Vajon mennyire tanulékony? Mi ösztönzi a cselekedeteit? Egyáltalán honnan jött? Ha csak meg tudnám kaparintani, oly sok dolgot vihetnék véghez rajta keresztül, igen, rajta és a vele járó tudáson keresztül s azzal amit abból alkotok. Mellékesen, észben van tartva amit Andrew mondott, de egyenlőre időutazás ide vagy oda, nem tűnik lényegesnek a helyzetünk szempontjából.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis Kedd 08 Okt. 2013, 08:59

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Mikor Pók kezet nyújtott, de az andorid csak lenézett és nem értette, hogy mit is akar a másik. Amennyire a fényben látszódott most teljesen szilárdnak tűnt Vízió, a külseje pedig határozottan fémesen csillogott a fényben. Andrew kérdésére szólalt meg.
- Maguk nem-e világ részesei, nem szükségszerű szenvedniük az örök élet hátrányai miatt, mi e realitás lakóit sújtja – felelte. – Senki sem küldött, az ellenállók vezetője vagyok, mesterséges létformákból áll. Egyedül belőlünk nem tudnak táplálkozni a lények, amik az életerővel táplálkoznak.
Ha a hármas követi őt, akkor folyosóra érnek ki, teljesen egyforma színtelen kőfolyosóra, pár percet bolyongnak itt az építményben, minden teljesen egymforma benne, nem a szépség volt a fő cél, az építéskor. Kiérve a félhomályból végre fényesség fogadta őket, odakint sivatagos volt a hely, ők pedig egy hatalmas lépcsősor tetején álltak. Az égen a Nap látszott, illetve a Föld is, a saját világuk. A völgyben előttük pedig megannyi építmény, amik leginkább az ókori mezopotámiai építészetre emlékeztették a társaságot.
- A külső ne tévessze meg önöket, New York közelében vagyunk – mondta az android.
Odalent megannyi ember sétált, mind igencsak különösnek volt mondható, mind humanoid volt ugyan, de a legtöbbnek az arcán csápok helyezkedtek el ott, ahol a szakállnak kellett volna lennie. Néhányan a fejük tetején viseltek ilyet, meg amik bogárra emlékeztettek, vagy a ruhájuk alól bukkant mindez elő, néhányan pedig tele sebekkel voltak, olyanokkal, amikbe belehaltak volna, bele kellett volna, de mégis mászkáltak, mintha holtak lennének, de határozottan éltek. Leginkább olyan volt, mintha a Call of Cthulhu klasszikust látta volna a hármas. Egyelőre az, hogy kiértek az építményből még senkinek sem tűnt fel.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile Pént. 11 Okt. 2013, 23:41

Kezet nyújtok, de válasz reakcióként csak egy furcsálló tekintetet kapok, amiből egyértelműen leszűrhető, hogy nem találkozott még ilyesfajta interakcióval valószínűleg soha sem, vagy csak olyan régen, hogy azt már elfelejtette, bár egy gép, vagy... Nem vagyok benne biztos, hogy teljes mértékben gép, de egy gép esetében nem lehetetlen, hiszen a legtöbben nem tekintik az ilyen teremtményeket egyenrangúnak az emberekkel, ami azt illeti én magam sem, csupán csak sokkalta érdekesebbnek tartom őket, főleg ezt a példányt. Mindenesetre is a bőre tükrözése arra utal, hogy valószínűleg teljesen fémből van, csupán valamilyen különlegesebb anyagból, adamantium lenne? Esetleg valami egyéb olyan kozmikus fém lenne, amelyet a Földön még nem ismerünk? Erre csak akkor tudnék rájönni, ha magammal vihetnék belőle egy mintát, de kétlem, hogy adna magából egy darabot, mondjuk egy darabot a felkarjából, hogy megvizsgálhassam laboratóriumi körülmények között. Mindenesetre is közli, hogy az ellenállók vezetője, akik pedig teljes mértékben mesterséges létformák, mert csak belőlük nem tudnak táplálkozni ezek a halhatatlan létformák...
~ Halhatatlanok?... ~ Ez ragadja meg a legjobban a fantáziámat, vajon hogyan voltak képesek ezt elérni? Áldás vagy inkább átok? Logikusan végiggondolva inkább átok, de nekem sem ártana kifejleszteni egy módszert arra, hogy kibővítsem az élettartamom hosszát... Újabb dolog a kísérleti listára, regeneratív génekre lesz hozzá szükségem, sok mutáns rendelkezik ilyennel, probléma félig megoldva, kivitelezés egyszerű, már csak a gyakorlati rész van hátra, avagy a beszerzés és a megalkotás, nem lesz különösebben nehéz. A tervezgetés nem tart sokáig, de éppen elég időt emészt fel ahhoz, hogy mire feleszmélek már napfény vakítson el pár másodpercig. Természetesen eltakarom a szemem amíg az hozzá nem szokik, majd pedig csodálkozva nézek végig a tájon, ami a gép állítása szerint New York. Érdekes, felettébb érdekes, úgy néz ki mint egy furcsa időutazás a múltba, de biztosra veszem, hogy sokkalta fejlettebb a technológiájuk mint amilyennek látszik, egyértelmű a korábban látottak alapján. Ami még érdekesebb, hogy lent olyan lények mászkálnak, amelyek némelyikének látszólag életben sem kéne lennie, de mégis haladnak, igen, valóban halhatatlanok, tehát maximum teljes mértékű roncsolással lehet őket megállítani, ami eléggé pokoli lehet hosszútávon, úgy lényegében örökre úgy maradni a halál hiányában, hmm... Egyenlőre nem vettek észre minket, szóval mozognunk kéne mielőtt ezt megteszik, azt viszont hogy merre továbbra is csak az android tudhatja, így igyekszem követni és rengeteg kérdésem lenne, bombázni tudnám velük, de nincs módom feltenni azokat, ami most kifejezetten irritál.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 12 Okt. 2013, 22:09

Szeráf figyelt és hallgatta, amit az android beszélt. Itt örökéletűek élnek, de fura módon talán csak a gyengék azok. Ha az életerővel táplálkozók rászorulnak erre, akkor ők elpusztulnának másképpen. De lehet, hogy egész máshogy volt, hiszen ez az egész univerzum egy fura valaminek tűnt. Dísztelen, kihalt, lépcsős piramisok, mint az ókorban. Sivatag és tűző nap, pedig ez New York. Csáposfejű emberek, tele sebekkel. Biztos rajtuk élősködnek az életerővel táplálkozók. Az ellenállók pedig robotok.
Szeráf tudta, hogy örökké élni jó lenne, de nem úgy, ahogy itt ezek. És ha ők vissza is kerülnek a világukba, túl közel jött a Rákuniverzum és nem hiányoznak az élősködők az ő Földjén.
- Ezek a bogarak szívják a nyomorultakból az életet, ugye? Azt hiszem, minket is ilyesmik támadtak meg és hoztak ide. A Földünkre viszont nem kéne még többet átengedni, pedig az a nagydarab, akit kivégzett, ezt emlegette. A világ minden részét. Mit tudunk tenni ez ellen? Azt az Aiant például ismerik itt?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop Vas. 13 Okt. 2013, 03:57

Kiderül, hogy az android aki velem szemben áll maga az ellenállás vezetője. Amit mond az elsőre zavaros, de lassan tisztává válik a kép.
~ Ebben a világban mindenki halhatatlan, de nincs véletlen életerejük, megöregednek az emberek és ezek a rovar szerű lények életerővel táplálkoznak, azzal pótolják a sajátjukat. Ezért gépek az ellenállók, mivel azoknak nincs életerejük nem tudnak rájuk így hatni.
Követem Víziót és hamarosan kiérünk az erődből, egy sivatagos pusztaságba, ahol hatalmas piramisok vannak, modern piramisok. Első gondolatom, hogy az itteni Wakandában vagyunk, de nem így van, ez New York, egy teljesen más New York. Végignézek az embereken, vannak köztük olyanok akiknek láthatólag halálos sebeik voltak, mivel nem tudnak meghalni ezért még így is, élőholtként is élnek. Az emberek másik felén különböző csápok és kinövések vannak, elég bizarr kinézetet adva nekik. Úgy tűnik Szeráf és Pók is együttműködik, vagy csak úgy tesz de átmenetileg akkor is együttműködik, hogy megoldja a helyzetet. Sőt a szárnyas már a Földet is meg akarja védeni. Vízióra nézek és várom a további utasításokat.
- Szükség van speedster képességre? Előre mehetek felderíteni vagy ellenőrizni az útvonalat, elég gyors vagyok hozzá.
Megvárom a választ és az alapján cselekszem előre rohanok képességem aktiválva, és körülnézek, hogy tiszta-e a terület azon része vagy csak nyugodtan várok tovább az androidra és közben a másik két alakot is figyelem, mit tesznek ebben a helyzetben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis Hétf. 14 Okt. 2013, 08:22

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

Pók hiába nézegeti Víziót, pusztán nézésből képtelen megállapítani, hogy milyen fémből lehet az android, ahhoz minimum fizikai tapintás, de inkább labori vizsgálatok kellenének az anyagának egy darabjából. De azért eléggé valószínűnek tűnt, hogy legalább titánium lehet az alapanyaga, hacsak itt nem ismertek valami ellenállóbat, ami még nem vibránium, vagy adamantium.
Vízió először Andrew kérdésére válaszolt.
- Nem szükséges, innen kintről már képes vagyok teleportálni magunkat.
Ezzel egy energiamező ölelte körbe a fiúkat és egy villanás után egy barlangban találták magukat. Itt válaszolt a gép Szeráf-nak.
- dr. Zield Jones életben maradt, mint utaltam arra, ebben a világban senki sem képes meghalni – felelte érzelemmentes hangon az android. – Nem bogarak, ők is egyszer emberi lények voltak, csak eltorzultak. A lényeket "The Many-Angled Ones"-nak* hívják. Ezeket a tanulmányozásom szerint megannyi realitásban imádják és tisztelik, még az önök korai horror történeteiben is előbukkantak, a Chtulhu mítosszal együtt. Ezek a lények a realitások közötti térben léteznek és az életenergiákon élősködnek. A mi realitásunk környékén megannyi összegyűlt, révén itt legyőzték a Halált. Igen Lord Aian neve mindenki számára közismert a realitásunkban. Ő uralkodik minden felett a feleségével, jelenleg pedig már igencsak offenzív lépéseket tett az önök realitásában. Információim szerint elfoglalta a Shi’ar Impériumot és az ottani császárnak kiáltotta ki magát.
Itt néhány pillanatra elhallgatott, hogy a fiúk megemészthessék a szavait.
- Vannak mások is itt a realitásukból, fogolyként, a segítségüket kérem a kiszabadításukhoz, és azzal együtt esélyük is lesz, hogy hazatérjenek és ne ragadjanak itt.

//Elnézést nem tudtam lefordítani rendesen, minden fordítás rémesen hangzott, de ha mond valaki egy normálist, akkor azt fogom használni.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 14 Okt. 2013, 10:49

Vízió elteleportálta az összegyűlteket egy barlangba. Valamilyen energiamező burkolta be őket és így érkeztek meg. Barlanglakó robotok, nem semmi, gondolta magában Szeráf.
Vízió említett egy nevet, amiről a szárnyas mutáns nem igazán hallott még. Vagy mégis, csak nem jegyezte meg, elvégre tudósok közül nem sokat ismert, inkább csak azokat, akik a Testvériségnek dolgoztak. Szóval a horrormesék lényei innen erednek. Emberek voltak, de eltorzultak. Amiket a realitások közötti térről mondott az android, azt már egy kicsit nehéz volt felfogni. Szeráf már tanult fizikát az elmúlt egy évben. és így egy kicsit közelebb került hozzá, de ez még mindig sok volt. Akit a Fekete Párduc emlegetett, az volt itt az uralkodó. Az ő világukban pedig leigázta shi'arokat. 
Amivel Vízió befejezte, az még mindig nem volt megnyugtató. Foglyokat kell kiszabadítani, hogy ők maguk is hazatérhessenek. Szeráfot nem igazán érdekelte senki más itt. A Föld megvédését is csak azért vetette fel, hogy neki nyugta legyen ettől az univerzumtól. Van elég ellenlábas a Földön is, mint például ez a Ramirez. De ha a fogvatartók tudnak valamit, akkor majd kiszedi belőlük. Akárhogy is kell.
- De ha Aian tovább akar terjeszkedni és eléri a Földet, akkor mit csináljunk? Hogy lehet őt megállítani? És hogy tüntetjük el a másik Földet az egünkről?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Reptile Csüt. 17 Okt. 2013, 10:28

Hiába nézegetem a gépet, ne vagyok képes megállapítani, hogy milyen fémből lehet, természetesen, nem számítottam csodára, hogy nézés alapján bevillanjon a tudatomba, hogy ez bizony titánium vagy éppen valami más, de valószínűsíthető, hogy annak a környékén mozoghat, már persze ha nem egy idegen fémből készült amit mi elmaradott emberek nem vagyunk képesek megkaparintani.... Elmaradottak, teszek majd róla, hogy ne legyünk mi annyira elmaradottak, amint meglesz a megfelelő tudásom és az időm hozzá, majd meglátják, már most egy csomó tervrajz kering a fejemben, megállás nélkül ontom az ötleteket, a legtöbbhez csupán az alapanyag és egy kevés mértékű tudás hiányzik, amint ezek megvannak, onnantól nem lesz semmi ami közém és a tudomány közé állhat... Hmm, alapanyag, talán képes lehetek olyan szerkezetet összerakni, mely képes nekem bármilyen mennyiségű és minőségű nyersanyagot megalkotni, létrehozni, vagy egyáltalán átalakítani? Fizikailag nem látom lehetetlennek, minden ami anyag az átalakítható valamilyen módon, vagy megtermelhető az már más kérdés, hogy miként akarom ezt kivitelezni egyenlőre várhat, most még fontosabb dolgaim vannak, vár rám egy szérum kifejlesztése, egy szimbionta megszerzése és egy különleges fémötvözet feltérképezése, ha hozzá tudok jutni, s egy mintát szívesen vennék az itteniekből is, továbbra is főképpen a rovarszerű lényekből, mert sosem lehet tudni, hogy mi értékesre bukkan az ember a génállományukban. Mire észbe kapok addigra teleportálunk, ami a szokásos hatásokkal jár mind látványilag, mind pedig rosszullét terén, amit már az ember eddigre figyelembe sem vesz, helyette inkább tovább vizsgálom a gépet, s persze hallgatom amit mond.
~ Dimenziók között élő létformák melyek életenergiával táplálkoznak, úgy érzem, hogy a következő amit alaposan átvizsgálok mint tudományág a fizika lesz és a multiverzumról eddig ismeretes tanok, ha rájövök az utazás mikéntjére, a működésére és arra, hogy miként tudom önerőből feltérképezni ezeket, talán találhatok egy kihalt helyet, ahova kiépíthetek egy saját labort és zavartalanul dolgozhatnék... ~Nagy álmok, de elméletileg kivitelezhető, továbbra is idő és nyersanyag hiány plusz meg kéne oldani a biztos és biztonságos utazást, szóval még egy dolog a listára. Továbbá figyelem, hogy vízió mit beszél, majd pedig amint végzett megpaskolom a felkarját, jelezvén, hogy hozzászólnék, és kihasználva így az alkalmat, hogy hozzáérjek.
" Lehetséges lenne-e az, hogy mentés után, de még távozás előtt megossza velem az anyagot vagy anyagok koncentrációját amiből készült, esetleg mintát adjon a vállából vagy alkarjából? " Kétlem, hogy érti a jelbeszédet ha mégis akkor viszont máris kellemesebb a helyzet. Azzal nem foglalkozok, mármint annak a tényével, hogy beleegyeztem egy mentőakcióba, ha ezért cserébe folytathatom a tanulmányaimat és talán mintákhoz is juthatok, nekem bőven megéri.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Bishop Csüt. 17 Okt. 2013, 22:29

Nem kell előre mennem, Vízió innen már teleportál minket, amit igen gyorsan meg is tesz. A teleportálás után megszokásból is körbenézek a barlangban, elsősorban a méreteit próbálom felmérni és azt, hogy merre lehet menni, milyen más személyek vagy tárgyak lehetnek még itt, valamint van-e bármilyen veszélyforrás a környéken. Az évek során ez a mozdulat és gondolatsor már egészen reflexszerűvé vált nálam. Ezután figyelek csak az androidra és arra amit mond.
~ Életerőn élősködő realitások közti lények... veszélyesek lehetnek, főleg, ha a Föld-re, a miénkre is átterjed a faj. A Rákuniverzum beli Aian pedig már komoly erővel rendelkező ellenséget jelent, főleg, hogy az anyabolygója ilyen közel van a miénkhez. És itt senki nem halhat meg, legyőzték a halált. Ez a világ erősebb mint amikkel eddig találkozhattam. Valamit tenni kell, Szeráfnak igaza van, még ha nehéz is egyetértenem vele. Vízió ajánlata erre tökéletesen megfelelőnek tűnik, főleg ha mentőakcióról van szó.
Még várok egy kicsit, hátha a többiek akarnak mondani valamit, vagy más módon információt átadni, de ez nem történik meg.
- Rám számíthat, ha mentőakcióról van szó, mindenképp segítek. -mondom Víziónak majd Szeráf felé fordulok- Idővel lehet válaszokat keresni, megoldásokat találni, de csak később. Egyszerűbb ha most segít.
Nem tudom, hogy fog reagálni, és nekem sem kellene hozzá szólnom, de az előző kérdéssor, mintha egy új, tévúton lévő hőstől származna, elgondolkodtató.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Tyranis Pént. 18 Okt. 2013, 10:04

????. ??. ??., ???? – Trapezohedron, Rákuniverzum
Résztvevők: Andrew Ramirez, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / Pók

- A világunk valójában nincs jelen az önök világában – mondta Vízió. – Ha ott lenne, mindkét világ darabjaira hullott volna a tömegvonzás és a gravitációs tér miatt. Valamilyen oknál fogva, számításaim és a többiek számítása szerint is a shi’ar galaxisban történt valami, ami miatt igencsak meggyengült a realitás szövete és ez pont a Földnél történt, ezért lehetséges az, hogy látja a két bolygó egymást. Közlekedni a realitások között továbbra is csak a megfelelő módszerekkel lehet és egyszerűen egyébként képtelenség lenne máshogy elérni a két világot.
Vízió a kalimpáló és kézjeleket használó Pók felé nézett.
- Roppantul sajnálom, de nem értem, hogy mit szeretne, esetleg ha leírná mindezt.
A kezével kinyúlt és a földből egy terminál emelkedett ki, aminek holografikus felülete volt, illetve kivetített billentyűzete is volt, így Pók most már tud majd kommunikálni azon keresztül.
- Köszönöm, hogy segítenek, ami azt illeti roppantul sajnálom, de még mi sem tudjuk, hogy miként lehetne megállítani Lord Aian-t. Szükségük van valamilyen felszerelésre a küldetéshez? – érdeklődött még a válasz után. – Igyekszem megszerezni azokat, amik kellenek önöknek, ha nem rendelkezünk már velük.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Trapezohedron (Föld) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Trapezohedron (Föld) Empty Re: Trapezohedron (Föld)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.