Galaktikus Tanács > Ovar

Go down

Galaktikus Tanács > Ovar Empty Galaktikus Tanács > Ovar

Témanyitás by Morsus on Pént. 15 Nov. 2013, 00:09

Évekkel ezelőtt nem kellett tanács. Az univerzuma shi'arokat bízták meg egy bíróságfenntartásával, ami alapján ítélkeztek a kozmikus törvényekben. Aztán a skrull megszerezte a terringen technológiát, az embertelenek képesség adó módszerét és megjelent az Armada. Az alakváltók milliónyi birodalmat foglalt el mielőtt megállították. A háború után minden hatalom meghajolt a skrull előtt. A krogen kihalás szélére került egy skrull összeesküvés miatt. A legnagyobb űrállomás robbanásából egy Hasadék jelent meg a negatív zónába, amiből Annihilus és pusztító hulláma áradt ki. A kree a harcokban egyre nagyobb bajba került és új vezetőjük lett: Unspoken, az embertelenek (a faj, akiket vezetésre és uralomra alkottak a kreek évmilliókkal ezelőtt) száműzött királya. A shi'ar polgárháború eldurvult, amikor a császárnő és az anyabolygó odaveszett Galactus éhségében. A valamikori büszke királyság három részre szakadt. Két jogos trónörökös és a nép választotta új majestor. A csaták és háborúk óta először most egy minden lehallgatástól elzárt holografikus teremben gyűlnek össze a galaxis leghatalmasabb uralkodói.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Galaktikus Tanács > Ovar Empty Re: Galaktikus Tanács > Ovar

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 16 Nov. 2013, 12:47

//Előzmény: Hala//

Amióta első gyermeke a trónörökös megszületett nem igen jelent meg efféle fontos tanácskozáson, csak kisebb eseményeken. Mostanra érzett magában kellő erőt, hogy újra kilépjen a politika színpadára a férje oldalán, révén kettejük közül úgyis ő volt erre a fogékonyabb és, amíg szeretett férje és császára főleg a tudományokban jeleskedett ő értett szót a küldöttekkel és politikusokkal. Mint mindig a külsejében semmilyen kifogásolható dolog nem volt, a tartása és tekintete végtelen eleganciát és felsőbbrendűséget sugárzott, végtére is pontosan azok voltak, nemcsak, hogy a kree-ket uralták, de előbb vagy utóbb tudta, hogy más fajok is jönnek. Véget kell majd vetni a skrull háborúnak és beteljesíteni, amiért megalkották őket, hogy uralják a skrullokat, a kree-k csak a hab a tortán volt. Az utóbbi időben voltak kisebb tanácskozások, persze szükségszerűek voltak, hiszen Annihilus veszélyes volt, de ott a legtöbb birodalom nem képviseltette magát személyesen, csak küldöttekkel, mert annyira nem törődtek vele, de itt, most csak a legnagyobbak voltak jelen, és még magát Annihilust is meghívták. Ennek hála nem volt kétséges, hogy valamilyen fontos ügyben hívták ezt össze. Egyelőre nem szólalt meg, most a férje is itt volt, így a férfira pillantott, majd ha meglátja, hogy a férfi akarja, hogy szóljon, akkor fog így tenni csak ezekkel a szavakkal:
- A férjem, a Kree Sztelláris Birodalom császára, és az Embertelenek igazi királya tudni akarja, hogy mi volt az a fontos ügy, ami miatt a jelenlévők elrángatták őt a fontosabb ügyeitől – mondta.


//Előzmény: Zhylian Caschadhel//

Gladiátor még mindig átkozta Jelly-t azért, amit tett, amikor összefutottak az egykori Birodalmi Gárda maradékával. Ő volt az, aki felvetette az ötletet a volt csapattársaknak, hogy jó vezető lenne a Shi'arok számára. Aminek hála a korábban csak kétfelé szakadt shi'ar impérium három részre szakadt és a harmadik csoport, akik nem ismerték el egyik Neremani-t sem uralkodónak, az Impériumhoz halálig hű Gladiátort választották majestorrá, császárrá, hogy ő vezesse őket és egyesítse a három felé szakadt birodalmat újra egy darabbá. Ennek köszönhetően hívták meg őt is a Galaktikus tanács tagjai közé, csak a kellemetlenség, hogy az univerzum egy jelentős része még nem tudja, hogy ő lenne az, akit a birodalom harmadik része majestornak hív. Már előre „várta” a találkozást a többi vezetővel, főleg, hogy annak idején igencsak összerúgta a port a Megnevezhetetlennel és nem maradt sem D’ken, vagy Halálmadár oldalán, hanem inkább távozott, hogy a teljes univerzumot védje.
Amikor megjött az, hogy mindenki megérkezett a tanács terembe, a holografikus képe neki is megjelent a többiek között. A szokásos ridegséggel mérte végig a megjelenteket, majd a megszokott módon a kezeit összefűzte a mellkasa előtt és csöndben várakozott.


//Mivel a többieket nem tudom, hogy kivel kellene írnom, így egyelőre ennyi, majd a kövi körben írok többekkel.//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Galaktikus Tanács > Ovar BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.