Hala

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Tyler Kedd 20 Dec. 2011, 20:11

Kallarknál nem sokat értem el, és valljuk be, azt is csodálom hogy meghallgatott, és nem vágta pofán Unspokent. Gőzöm sincs mit érezhet, de jobb ha ez a féreg mostantól vigyáz magára. Fancsali ábrázattal pillantok Unspokenre, mikor a kitüntetésről beszél. Meg vagyok nélküle is, de ha a többiek nem így döntenek azt is elfogadom. Nebora pillantok, bólintok neki. Persze, hogy nyilvánvaló ki a másik kettő akiről a Legfelsőbb beszélt. Ők is vigyázhatnak mostantól magukra. Már most kész káosz van, mi lesz még itt később. Ha nem most azonnal akarja ránk aggatni a kitüntetéseket, Kallark után indulok kifelé sietve.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Reptile Kedd 20 Dec. 2011, 23:29

Csendesen szenvedve hallgatom hogy mit beszélgetnek, az egyetlen ami meglep hogy Kallark felvesz a földről, igazából nem számítottam rá hogy bárki is próbál majd segíteni rajtam, még ilyen szinte se hogy csak kicipelni innen. Próbálom elengedni magam, úgy nem olyan pocsék az érzés mintha feszengenék, bár elég nehezen megy. A kitűntetéses dologra sem igazán reagálok semmit, nincs szükségem ilyesmire, nem fogom alá adni ezzel a lovat, és tőle igazából más helyzetben sem fogadnám el. Szóval mivel nem tehetek mást, várom hogy mikor távozunk már erről a helyről. Igazából sokkal többet tenni nem igazán tudok, szóval élvezem a fuvart amennyire lehet, már amennyire ebben a helyzetben lehet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Morsus Csüt. 22 Dec. 2011, 20:08

Tyra hátra fordulására Unspoken keze rászorul a jogarára. Arca komor lesz, de inkább megrázza a fejét.
- Szomorú. Ilyen népek Védelmezik a Galaxist - morogja megvetően és halkan majd a csapatra néz. - Mind kapnak egy lakosztályt vacsorát közösen ülhetik meg egy nagyobb étkezőben, sérüléseiket ellátják, de sajnos otthonaikkal nem érintkezhetnek. A Hibából érkezett sereg minden adást lehallgat. Holnap ceremónia keretében Actil Vádló adja át a kitüntetéseiket.
Ezzel Unspoken megfordul és kézen fogva kíséri el a feleségét.
- Neked van még egy ajándékom.
Súgja neki halkan miközben az ajtók záródnak.
/Ezt megtudjátok majd a Bosszú Epilógusában. A mesélést ezennel vissza adom Nefinek Smile/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 22 Dec. 2011, 20:39

Résztvevők: Nestor Stratos Syr-Tox, Carl Morrow, Lar'syee Eleina, Tirzusz Agipon, Tyr-Xor és Kallark

Tyra szerencsére megúszta azt, hogy úgy járjon a szemtelenségéért, mint Reptile, a királyi pár távozása után pedig az egyik tiszt lépett ki a katonák közül és kísérte el a csapat tagjait a palota vendégszárnyába, ahol valóban megkapták azt, amit Unspoken ígért nekik. Mindenkinek ellátták a sebeit, jobban, mint még a hajón. Révén itt jobb felszerelések voltak. Így estére már Reptile is képes járni, bár még mindig fájdalmai vannak. Bőséges vacsorát kapott mindeni és nyugodtan tudtak éjszaka is pihenni. Már, aki képes volt minderre azok után, ami most történt, és nem rémálmok üldözték azok miatt.

Másnap…
Másnap délelőtt a reggelihez már a szobákba volt bekészítve a megfelelő öltözet a csapat tagjai számára, mivel a kree birodalomban voltak mindenkinek katonai ruhát hoztak, amiben meg lehetett jelenni egy nyilvános ünnepségen. A ceremóniára a palota előtti főtéren került sor, amit erre az alkalomra fel is díszítettek és még a hírek is leadták az egészet. A tér megtelt kree-kkel, katonák, civilek, nők és gyerekek, az egész hely zsúfolásig megtelt, szinte egy tűt sem lehetett volna leejteni, mindenki kíváncsi volt a galaxis legnagyobb hőseire. Pontosan a kezdésre megérkezett a Vádló is, aki majd átadja a kitüntetéseket. A pódiumra lépett és még egy rövidke beszédet is tartott.
- Ma azért gyűltünk össze, hogy meghalt testvéreinkre emlékezzünk és köszönetet mondjunk azoknak a hősöknek, akik nélkül még több kree halt volt meg a Fellegvár pusztulásakor. Amit tettek, hogy ismertetlenekért kockáztatták az életüket több, mint hősies. Soha sem tudjuk majd kellőképpen megköszönni önöknek a tettüket!
Éljenzés és vastaps hangzott fel a sorokból, majd az egyik katonát magához intette a férfi, akinél a kitüntetések voltak. Sorrendben először Syr-Tox és Tyr-Xor kapta meg a kitüntetést, révén ők tartoznak a Kree birodalom kötelékébe, majd Nestor és Reptile embertelenek révén, utána következett Kallark és Lar’syee, legvégül pedig Carl Morrow. A hősök, akik új reményt adtak a galaxisnak a háború és káosz árnyékában.

Vége.
Hala - Page 2 00120

Akkor itt most párhetes ugrás következik, hogy szinkronba kerüljünk napjainkkal. A figyelmeztetés még áll, amit Unspoken mondott, de mostanra megkapta a GV a Thanos-t és az NJK-kat és beköltözhettek a hajóra. Hétfőig szabadjáték a hajón mindenkinek, és 26-n, vagy 27-n kedden kezdjük a következőt. Köszönöm a játékot!


//Folytatás: Társalgó és tárgyaló//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Dec. 2011, 15:49-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hala - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 23 Dec. 2011, 07:11

Mikor Tyra hátat fordított már Nebo vesztette el a türelmét. Eddig is elég sok mindent eltűrt a lánytól, de a szemtelensége és pofátlansága ezen a ponton haladt túl mindenen. Attól, hogy egy félvér volt még nem jelentette, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok és az etikett. Látta, hogy a férje keze idegesen a jogarra szorul és a szavait is hallotta. De vele ellentétben most már ő volt az, aki nem bírta szótlanul ezt. A Legfelsőbb Intelligencia előtt bőven elég volt.
- Pedig tudhatna valamit már az illemből Tyr-Xor, azok után, hogy jó fél évig az unokafivérem kapcája volt – mondta a nő sértetten és némi bánattal. – De maga soha sem tanul… Az uralkodó nem engedte, hogy távozzon! Addig pedig itt marad, amíg a távozást nem engedik!
A férje szavai után sem kapták meg a távozást a többiek, meg kellett várniuk, hogy ők távozzanak, persze azok, akik az illemet sem ismerik még hírből sem, azoktól nem tudta, hogy mit is várt. Pedig Tyra is az elmúlt jó nyolc hónapot az Embertelen királyi udvarban töltötte, de semmi sem ragadt rá. Nebo végül elfogadta a férje kezét és a férfira mosolygott. Vele együtt fordított hátat a többieknek és indult el kifelé a teremből. A nő felvonta a szemöldökét a férje suttogására és halkan nevetett fel.
- Elkényeztetsz nagyuram – mondta kedvesen.
Miközben a folyosókon haladtak kíváncsian várta, hogy mi lehet egy teljes birodalmon felül a következő ajándék.

//Folytatás: Ovar//


Kallark az illem miatt nem lépett csak ki a helységből. Továbbra is mozdulatlanul várta, hogy a pár végre kimenjen a helységből, csak utána szólalt meg a korábban hozzá Tyra-nak.
- Örülhet, hogy nem a shi’ar udvarban van, vagy azért, hogy éppen most mentette meg az új királynét – mondta most is megszokott ridegségével. – A szemtelenségéért már régen kivégezték volna, Chandilar-on talán én magam a császárnőmet ért sértésért.
Nem szemrehányóan mondta, csak figyelmeztetően, ő csupán azért tette, amit tett, mert hidegen hagyta, hogy mit tesznek vele, már úgysem számított. De abban kételkedett, hogy a lány csak úgy eldobná az életét.

//Folytatás: Kallark szobája//


Hala - Page 2 00120

Ha valaki Nebo-hoz akar véletlen visszajönni a szabadjáték alatt, nyugodtan megteheti, és az ide írjon.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hala - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Tyler Pént. 23 Dec. 2011, 14:43

Nebo korántsem kedves szavaira megtorpanok és lassan megfordulok. De nem vagyok hajlandó megszólalni. Egyszerűen elegem van, Unspokenből, a kree-k, és az állandó udvari etikettből. Ez után a nap után mindenképpen, igaz talán pofátlan és türelmetlen, sőt talán hülye is voltam, amiért ilyen nyíltan szembeszálltam és nagy ívnem köptem Unspokenre. S talán más körülmények közt, máshogy viselkedtem volna, de még most is a Fellegvárban maradtak képei lebegnek a szemem előtt.
-Sajnálom a viselkedésemet Felség...csak megviseltek az események. Elnézésüket kérem....-
Mondom mielőtt kilépnének a teremből, s talán nem is hazudtam olyan nagyot.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 25 Szept. 2012, 10:54

Unspoken egyik monitorán bejövő hívás érkezett, a titkosított csatornán és kódosítással, amit a feleségével használ csak. Ha megnyitja az üzentet, valóban a nőtől jött a holografikus adás, a Vormirról:
Szeretett férjem, császárom!
Megragadom az alkalmat, hogy felvegyem ezt az üzenetet annak hírére, hogy a kommunikáció helyreállt. A felvetésünk helyes volt mielőtt elindultam a Vormir-ra. Mint számítottunk rá az első merényletkísérlet már a megérkezésem után történt a császári rezidenciában. A legfőbb gyanúsított, egy itt élő ember, aki noha Vormir-nak vallja magát, de ismerjük az embereket. Már kiadtam a parancsot Acil Vádlónak, hogy faggassa ki, a cári családot pedig tudom kezelni. Amint megvannak a kihallgatás eredményei arról is tájékoztatlak. További merényletre is számítunk, de nem kell aggódnod nagyúr, minden rendben lesz. továbbra is tartom magam ahhoz, ha bármilyen gond merül fel, ami a cári család megbízhatatlanságára merül fel, leváltatom őket és hozzánk hűséges Vádlót ültetek a bolygó élére, hogy ő kormányozzon.
Várom az esetleges további parancsaidat e hellyel kapcsolatban és ettől kezdve fenntartom a napi kapcsolatot nagyurammal.
Ölel szerető feleséged,
Nephthys

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hala - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 29 Jan. 2013, 10:40

//Előzmény: Vormir//

Nem sokkal azok után, hogy hazatért kiderült, hogy Acil megérzése helyes volt azzal kapcsolatban, hogy jobban kell rá vigyázni. Mikor az orvosok odahaza megvizsgálták az örömteli hírt is megkapta tőlük, végre valahára gyermeket várt, az előzetes vizsgálatok szerint egy fiút. Végre megkapta élete leghőbb vágyát, amire azóta vágyott, hogy a másik életben elvesztette a fiát. Igaz ez a hír jó néhány lemondással járt, most nem csak egy város úrnője volt, hanem minimum tízezer világ császárnője,
Egy ideig még el lehetett rejteni az állapotát, de ahogyan júliustól haladt az idő egészen január végéig a császárnőnek lassanként már a mozgás is nehezére esett. Mivel ő minden nap sokat edzett korábban, így hat hónapos terhesen kínszenvedés volt, hogy nem engedik az orvosok azt, hogy a megszokott edzését mindennap végigvihesse. Az ok egyszerű volt, nehogy kárt tegyen a még meg nem született trónörökösben. Emiatt a diplomáciai feladatokat sem igen láthatta el, nehogy valaki meg merje támadni. A saját palotájuk fogja lett ott Hala-n, arról nem is beszélve, hogy az immunerősítőkből még többet kellett szednie, noha neki már igencsak alkalmazkodott a szervezete az Attilantól távol eső környezethez. Igaz így a papírmunkák hada várt rá, hogy azokkal foglalkozzon, de legalább arra is maradt nem kevés ideje, hogy a két örökbefogadott gyermekével Hurival és Hurannal sok időt töltsön el és foglalkozhasson velük.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hala - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 14 Ápr. 2013, 08:05

Mióta hónapokkal korábban kiderült, hogy gyermeket vár nem mehetett sehova a Halai palotán kívül. Lényegében annak a fogja lett, semmilyen hivatalos személyt nem fogadhatott, nem igen érintkezhetett senkivel, hiszen mindenki aggódott, hogy ki lesz az, aki az életére tör. A másik életben nem volt ezzel gond, ott csak Attilanon voltak és nem fenyegetett ilyen veszély rá és a meg nem született gyermekre, de a körülmények most nagyon, de nagyon mások voltak. Akkor egy városnyi személynek volt a királynője, de most? Egy több, mint tízezer bolygóból álló birodalom császárnője. Ennek köszönhetően a legtöbb idejét a nevelt, örökbefogadott gyermekeivel töltötte Huri-val és Hurannal. A hónapok teltek szépen lassan és ő pedig egyre inkább gömbölyödött ki, mígnem végül április közepén az egyik kora reggel megindultak a fájások. A palota orvosi részlege már fel volt készülve az eseményre, így senkit sem értek váratlanul, amikor a császárnő vajúdni kezdett. A gyermekről már tudták ekkora jó ideje, hogy fiú lesz, tökéletes trónörökös, bár nem igen volt jelentősége. A szülés végül is mindenféle komplikáció nélkül zajlott le és kora délelőttre már meg is született a gyermek, aki a császári pár előző gyermeke után a Blackagar Boltagon nevet kapta, csak ezúttal jóval nagyobb birodalomnak lett örököse, mint abban a másik életben.

//Folytatás: Galaktikus Tanács > Ovar//
//Folytatás: Kree-Lar//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hala - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hala - Page 2 Empty Re: Hala

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.