A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Szer. 02 Ápr. 2014, 11:59

Mivel hamarosan vége lesz a kalandoknak a harmadik korszakkalandot illetően, így gondoltam, hogy már kiírom a következőt, hogy mindenki eldönthesse, hogy hova is szeretne majd menni. A korábbiakhoz hasonlóan most is több kalandszál közül lehet majd választani.
Ezúttal az Angyal Programosoknak nem ajánlok fel semmit, mert Tao vállalta, hogy mesél nekik.
A 3. kalandról az Avaloni szál pedig ezen kaland alatt is fog futni, mivel a csapat a jövőbe került át a jelenből és így önként vállalva örököltek még egy kalandot maguknak.

Az első Hydra kaland során a SHIELD-hez eljutóknak a tudomására jutott, hogy a Hydra az, ami elkezdett mozgolódni, Miller ezredestől megtudták, hogy tud a SHIELD a szervezet létezéséről, azonban hiába kutatják őket lassan két éve, semmit sem tudnak róluk, nem találják őket ezen a bolygón, mintha nem is léteznének.
A diákok elrablása is a Hydra rovására volt írható és a hazatérő diákoknak hála kiderült, hogy azért nem találják a Hydra-t sehol, mert másik realitásokban rejtőznek, mert a diákokat is ott tartották fogva, és kísérleteket végeztek rajtuk valamilyen oknál fogva.
A második kaland során a Hydra tagjai egy chipet loptak el a SHIELD-től a saját géphadseregük számára, illetve a diákokon kikísérletezett vírust bevetették az egyik arénában, egyelőre szerencsére sikertelenül, de egy biztos volt, hogy mindez csak a kezedet.
A harmadik kaland során a Hydra megtámadta teljes New Yorkot, hogy teszteljék a robotjaikat, a támadás egyik célpontja többek között az egyik nemzetközi tudományos expo volt, hogy onnan prototipusokat és új technológiákat raboljanak, ezzel egy időben a Kéz egyik bázisát is megtámadták Japánban és Osborn Angyalai is veszteségeket szenvedtek.

A negyedik kaland is nagyjából folytatása az előzőeknek és összefügg velük tovább építve a korszakot.

Játékszabályok
Ez most négy szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. A 4 kalandszál, vagyis igazából 4 kaland, csak egyben egyszerűbb kiírni, mint külön valószínűleg egyáltalán nem fog találkozni egymással, teljesen különböző sztorik lesznek.
Ingyen NJK-t maximum a Hydra részre fogadok el, máshova nem. Ezek csak képesség nélküli egyszerű katonák, vagy tudósok lehetnek.

Amit még kérek, hogy mindenki írja majd oda, hogy 3, vagy 5 naponta szeretne körváltást, és attól függően, hogy melyik rész hány naponta szeretne körváltást, úgy fog zajlani az adott rész. Én a 3 naponta résznek örülnék jobban, az 5 napnál túlságosan elkényelmesedtek és a többség mindig kicsúszik a határidőből, vagy az utolsó pillanatban ír mindenki. Ha nagyjából fele-fele arányban lesznek jelentkezők, akkor ismét 4 naponta fogok váltani, mint a mostani alatt. Illetve, ha valahova korábban írtok, akkor ott értelemszerűen korábban is lesz körváltás.

Minden kalandra min 3-4 jelentkezőt várok ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat. Ha a 2-3hoz nincs ennyi, akkor csak egy egyiket fogom lemesélni és összevonom a kettőt.

A kaland néhány héten belül kezdődik majd, ha vége van az előzőnek, de addig is lehet jelentkezni.

1. Hydra:
Ide a korábban felvett Hydra ügynökök jelentkezését várom, de aki szeretne becsatlakozni hozzájuk, olyan is jöhet, akár ingyen NJK formájában is.
Elöljáróban annyit, hogy egy saját bázis elfoglalása lesz a cél, amit aztán később a csapat szabadon használhat magának erőforrásokkal együtt.

2. New York / görögök:
Ezúttal nem a Hydra lesz középpontban, néha ők is pihennek és agyalnak az ördögi terveiknek. Ezúttal az Orvgyilkosok Ligája fog lecsapni és nekiállnak annak, amit szerettek volna régebb óta. Megszerezni New Yorkot maguknak. Alvilági kaland, éjszaka elszabadul a városban a pokol és a káosz. Egy háború előszele, itt mindenféle játékost várok, civiltől kezdve stb, illetve nagyban az alvilági karaktereket. Akik a város részei, mivel ennek a kalandnak főleg ők a főszereplői és nem kifejezetten a szuperhősök, de őket is szívesen látom.

3. Dream:
Ez egy régebbi kalandnak úgymond a folytatása. Ennyit mondok elöljáróban, a New York állambeli Oneida megyének Sherrill kisvárosában (3500 fő lakosság), egy furcsa járvány ütötte fel a fejét. A hatóságok bioterrorizmusra gyanakodnak, így a SHIELD-et hívták ki, hogy vizsgálja ki az ügyet.
Ide láthatóan főleg SHIELD ügynökök és tudósok (külső felbérelt személyek) jelentkezését várom. Ha valaki nem esik bele ezekbe a kritériumokba, akkor is megtudom oldani azt, hogy itt legyen.

4. Osborn Angyalai:
A kaland pedig ezúttal Madripoorba viszi a játékosokat, hogy levadásszák az egykori csapattársukat Lance-t. Illetve az Orvgyilkosok Ligájának központja is ott van, így egy visszavágás az alvilági csoportnak az eddigiekért.

Ide most jó pár ember jelentkezését várom, 3 szabad hely van a csapatba, a szabályokat pedig: Osborn és Thorhalla, és a Cabal is megtette a lépéseit. Osborn saját Angyal csapatot akar magának. Részben a SHIELD és Miller lejáratására, részben saját testőrségnek és önmaga népszerűsítésére. Ezért egy 8 fős Angyal csapatot tesznek össze. Ehhez 6, azaz 6 db karakter jelentkezését várjuk, a másik 2 fő mesélői kari lesz benne. Magni Thorson és egy másik karakter. Osborn kegyes és elfogadja elítélt bűnözők jelentkezését is, ők amnesztiát kapnak azért, mert csatlakoznak a programba.
Ide külön szabályok érvényesek, itt sincs ingyen NJK, csakis létező karakterek jöhetnek, akikért ki lett fizetve a megfelelő kredit. Akik jönnek azoknak meg kell nevezni egy korábbi, vagy mostani Bosszú Angyalt az oldalról, akire hasonlítani akarnak és ilyen erőket fognak kapni.
Akik ide jönnek azok a szabályok fognak rájuk vonatkozni, mint a jelenlegi Bosszú és Árny Angyalokra, azaz nem mehetnek kalandra, csak ami nekik van kiírva, szabadozni persze szabad. Ha nem mész kalandra, ami ki van írva, kirúgnak és lehet, hogy te leszel a következő célpontja a volt csapatnak, vagy ha börtönből jöttél ki, visszadugnak oda. A parancsokat Osborn fogja adni, esetleg Wielder (Halla), ezeket mindig teljesíteni kell.
Mivel ingyen képességek járnak és erősek lesznek a karik nehéz ellenfelek fognak szembejönni, amin sanszos lesz az, hogy belehalhatnak a játékosok.

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland
Ez is egy régebb óta tervezett X diák kaland, az egyik múzeumba mennek el a diákok kirándulás és tanóra címen, mert egy beadandó házi dolgozathoz kell utána járni különféle dolgoknak. A kaland nagyban fogja az iskola további sorsát befolyásolni, így örülnék, ha minél többen jönnétek el. És elöljáróban annyit, hogy a kaland után lesz még egy diák kaland egy érettségi és „diploma” osztás :)De ahhoz ugye ennek le kell majd mennie ^^

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki:
Kód:
Karakter neve:
Melyik kaland rész:
Hány naponta legyen körváltás:
Melyik volt Angyalra akarsz hasonlítani? (opcionális, csak azoknak kell ide írnia, akik a 4. részre jönnek.)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 02 Ápr. 2014, 13:54

Akkor a dokit elhoznám járvány után nyomozni, a diákomat pedig a diákkalandra.
Kód:
Karakter neve: Dr. Zield Jones
Melyik kaland rész: Dream (3. kaland)
Hány naponta legyen körváltás: 3


Kód:
Karakter neve: Rejtőző Medve (Waynoka Stevens)
Melyik kaland rész: 5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland
Hány naponta legyen körváltás: 3


A hozzászólást Dr. Zield Jones összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 02 Ápr. 2014, 23:57-kor.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by King Raten Chromixen Szer. 02 Ápr. 2014, 14:03

Karakter neve: Ralf Shaw
Melyik kaland rész: x-diák
Hány naponta legyen körváltás: 1 (csak vicceltem) 5
Melyik volt Angyalra akarsz hasonlítani? Ralf alapvetően Sariél arkangyalra hasonlított korábban, az árvaházban. Védte "isten országát" az árvaházat, és annak lakóit, próbálta fenntartani a rendet, jelenleg viszont erős személyiség fejlődés van folyamatban nála, és még bármi lehet belőle, akár a két szélsőség, Michael és Lucifer hasonmása is.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 02 Ápr. 2014, 14:14

Karakter neve: Michael Nikostratos
Melyik kaland rész: New York / görögök
Hány naponta legyen körváltás: 5
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Aegis Szer. 02 Ápr. 2014, 17:36

Karakter neve: Ulysses J. Forge/ Aegis
Melyik kaland rész: Dream
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Ápr. 2014, 09:54

Mindenki elfogadva

1. Hydra:


2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Osborn Angyalai:


5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Bishop Csüt. 03 Ápr. 2014, 17:07

Karakter neve: Hershel Shepherd
Melyik kaland rész: Hydra
Hány naponta legyen körváltás: 3
Melyik volt Angyalra akarsz hasonlítani? -

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Ayye Captain! Csüt. 03 Ápr. 2014, 19:20

Karakter neve: Edward Knight
Melyik kaland rész: Angyal
Hány naponta legyen körváltás: 3
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Eva Carter Csüt. 03 Ápr. 2014, 22:06

Karakter neve: Szabó Éva
Melyik kaland rész: 5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland
Hány naponta legyen körváltás: 5

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Ápr. 2014, 23:09

Ismét mindenki elfogadva

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Darren Cain Vas. 06 Ápr. 2014, 15:57

Kód:
Karakter neve: Edward Pryor/ Killbane
Melyik kaland rész: Osborn Angyalok
Hány naponta legyen körváltás: 3
Melyik volt Angyalra akarsz hasonlítani? Higanyszál

Kód:
Karakter neve: Hektor Burroughs
Melyik kaland rész: X-diák
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Vas. 06 Ápr. 2014, 16:50

Elfogadva.

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)
Edward Pryor /  Killbane (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)
Hektor Burroughs (3 nap)


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 08 Ápr. 2014, 17:30-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Night Kedd 08 Ápr. 2014, 17:30

KÓD:
Kód:
Karakter neve: Vörös Fülemüle
Melyik kaland rész: X-diák
Hány naponta legyen körváltás: 5

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Indian_girl_by_welximak-d628caj A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Kedd 08 Ápr. 2014, 19:50

Elfogadva.

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)
Edward Pryor / Killbane (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)
Hektor Burroughs (3 nap)
Akali Amikwa / Vörös Fülemüle (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Ápr. 2014, 07:44

Úgy néz ki, vagyis biztos, hogy kedden végzünk az utolsó szállal (Angyal Programot nem számolom, mert nekik Tao mesél majd), esetleg korábban, ha mindenki ír addig. Így szeretnék szólni, hogyha lesz elég jelentkező, akkor jövő szombaton, vagy húsvét hétfőn (a tali miatt nem mondok vasárnapot) kezdenénk ezt a kalandot, szóval tessék szépen bátran jelentkezni addig is Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by David Wolfie Pént. 11 Ápr. 2014, 10:00

Kód:
Karakter neve:David Wolfie
Melyik kaland rész:New York/gorogok
Hány naponta legyen körváltás: 1? (oke, akkor 3)

Kód:
Karakter neve:John Williams
Melyik kaland rész:X-diak
Hány naponta legyen körváltás:  3
David Wolfie
David Wolfie
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 79
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 08.
Tartózkodási hely : London

Karakteradatok
Főkarakter: David Wolfie
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

loke-loki

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Ápr. 2014, 20:54

Te is elfogadva.

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)
David Wolfie (1 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)
Edward Pryor / Killbane (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)
Hektor Burroughs (3 nap)
Akali Amikwa / Vörös Fülemüle (3 nap)
John Williams (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Nyko Vas. 13 Ápr. 2014, 21:35

Akkor legyen a 10 kaland és 11 nap.... izééé 2. kaland és 3 nap.
Macsek duo a részemről azaz Nyko és Shyrok.

Karakter neve: Kita Horigome / Nyko
Melyik kaland rész: 2,
Hány naponta legyen körváltás: 3

Karakter neve: Shynomy Rokana / Shyrok
Melyik kaland rész: 2,
Hány naponta legyen körváltás: 3
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Ápr. 2014, 00:02

Good... good! (képzeld oda Palpatine fejét Very Happy)

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)
David Wolfie (1 nap)
Kita Horigome / Nyko (3 nap)
Shynomy Rokana / Shyrok (3 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)
Edward Pryor / Killbane (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)
Hektor Burroughs (3 nap)
Akali Amikwa / Vörös Fülemüle (3 nap)
John Williams (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by King Raten Chromixen Hétf. 14 Ápr. 2014, 15:39

Karakter neve: Joseph Soltzbauer
Melyik kaland rész: 1
Hány naponta legyen körváltás: 5

Spoiler:

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Sandman Hétf. 14 Ápr. 2014, 19:49

Karakter neve: Luther Eastwood
Kaland 3.
Körváltás: 3 nap

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Ápr. 2014, 20:03

Joseph, megbeszélés után úgy rendben.
Luther is elfogadva.

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)
Joseph Soltzbauer (Raten) (5 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)
David Wolfie (1 nap)
Kita Horigome / Nyko (3 nap)
Shynomy Rokana / Shyrok (3 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)
Luther Eastwood (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)
Edward Pryor /  Killbane (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)
Hektor Burroughs (3 nap)
Akali Amikwa  / Vörös Fülemüle (3 nap)
John Williams (3 nap)


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Ápr. 2014, 10:20-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Sarah Kedd 15 Ápr. 2014, 08:01

Karakter neve: Mr. Smiley
Melyik kaland rész: Hydra
Hány naponta legyen körváltás: 3

Karakter neve: Gulyás Csilla
Melyik kaland rész: Tanóra és kirándulás
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Teddy Kedd 15 Ápr. 2014, 08:04

Karakter neve: Alicia Havana
Melyik kaland rész: Tanóra és kirándulás
Hány naponta legyen körváltás: 3

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Ápr. 2014, 10:21

Elfogad mindenki.
Még mindig várok Osborn Angyalcsapatába tagokat, bőven van kiadó hely!

1. Hydra:
Hershel Shepherd / Goblin (3 nap)
Joseph Soltzbauer (Raten) (5 nap)
George Ethan / Mr. Smiley (3 nap)

2. New York / görögök:
Michael Nikostratos (5 nap)
David Wolfie (1 nap)
Kita Horigome / Nyko (3 nap)
Shynomy Rokana / Shyrok (3 nap)

3. Dream:
dr. Zield Jones (3 nap)
Ulysses J. Forge / Aegis (3 nap)
Luther Eastwood (3 nap)

4. Osborn Angyalai:
Edward Knight (3 nap)
Edward Pryor / Killbane (3 nap)

5. Tanóra és kirándulás – X diák kaland:
Waynoka Stevens / Rejtőző Medve (3 nap)
Ralf Shaw (5 nap)
Szabó Éva (5 nap)
Hektor Burroughs (3 nap)
Akali Amikwa / Vörös Fülemüle (3 nap)
John Williams (3 nap)
Alicia Havana (3 nap)
Gulyás Csilla (3 nap)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik Empty Re: A Hydra felemelkedése 4.: Néha a kígyó is alszik

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.