Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Kedd 29 Ápr. 2014, 00:03

Ez a kaland nem törli az előző annak az eseményei a jelentkezők számára megfog történni, sőt a héten kapnak kör váltásokat is. Ez a kaland csak lehetőséget nyújt, hogy előtörténet nélkül egy automatikusan kapott előtörténettel kipróbálhassátok a világot, ha tetszik és a kalandon is átmentek megkapjátok a karaktert vagy kérhettek sajátot. Ahogy ígértem a teljesen-új kaland során lett volna egy nagy közös fordulat, amit itt előre felfedek. A kaland éjszakájára a holdról egy fénylő hullócsillag zuhan alá. Minden játékos követni fogja, mert úgy érzi követnie kell. A csillag egy holtest. Utau, a Figyelő teste.
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1389121352000-XXX-ORIGINAL-SINS-COMIC-jy-2839
Ez a halhatatlan kozmikus faj figyeli a világot és Utau figyelte a földet, de most halott és a szemeit kivájták. Mindenki titka kiderül. A játékosoknak meg kell fejteniük ki és miért ölte meg Utaut, miközben a világ legsötétebb titkai lassan kiderülnek. Minden titok egy játékosé lesz. Váratlan sokkoló rejtélyek, amiknek örökre rejtélynek kellett volna maradniuk. TÉNYLEG EGY JÁTÉKOS KARAKTER LESZ A GYILKOS. Nem staff és nem njk, hanem játékos karakter. Meglesz rá az oka és mindent megmagyarázok. A személyes történetek sem érnek véget ez továbbra is sokaknak egy magánkaland lesz csak a világ közben pereg és mások titkai befolyásolhatják a ti életeteket is.

NJK-k: Ezek ingyen njk-k, írhattok hozzá részeket, ha akartok, hanem így kijátsszátok és kaland után írtok rendes előtörit. Szépen vegyetek meg jó párat, mert Hallával sokat melóztunk rajtuk Smile

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) SHEHULKS004_col_316x480
- Amazon
Mutáns főpapnő, akit Apokalipszis maga választott Lyronnak akkoriban. A nő kitüntetése nem harci okokra volt, hanem pároztatásból. Erői miatt tökéletes párnak készült Lyronhoz. Mivel a mutánslány nem akarta ezt őt agymosták és kényszerítették erre. A lány testőr és ágyas volt Lyronnak, de sosem esett teherbe. Apokalipszis bukása után a városa romjaiból emelkedett ki a lány. Amnéziás csak halványan emlékszik ezekre, de igazi életéről nincsenek emlékei.
Képesség: Amazon mutáns. Emberfeletti erejével 35 tonnát képes maximum felemelni, mérföldekre tud ugrani egy neki futással. Hihetetlenül ellenálló, képes egy gránát robbanást vagy rakéta lövést kibírni és magas fokú hő ellenállása is van, de ez tűzre vonatkozik, de a lézerre nem. Egyben Amazon kétéltű. A nyakán két oldalt kopoltyúk vannak.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1804618-age_of_x___widow_0018
- Fekete Özvegy
Fájdalom volt kémje. Ez az emberi nő eredete szerint ismeretlen. Martalóc, azaz kiborg. Fájdalom súlyosan átalakította. Szinte semmi emberi mivolta nem maradt. Egy tökéletesen érzelemmentes kém. Apokalipszis Halálakor ébredt fel egy hete járja a világot és keresi a helyét most, hogy nincsen ura kit szolgáljon és feladata, amit teljesíthetne.
Képesség: Martalóc. Kiborg  alkarpengékkel, kiborg vörös szemekkel, amik jobb tisztább látást, éjszakai és hőérzékelést nyújtanak. Van rajta még egy átalakító. Ezzel képes holoképpel álcázni magát. Minél több körig állítja be annál hitelesebb lesz a kép. Pl: ha láthatatlan akar lenni mindig lesz némi elmosódása, mert 3 kör alatt mozdulatlanul válik láthatatlanná. Mozgáskor a háttérhez adaptálás miatt egyértelműen érzékelhető a köralakja és a hibás tükröződése. Minél lassabban mozog annál kevésbé feltűnő. Feltudja venni már látott személyek külsejét ez is 3 körbe kerül csak nála nagyobbakét tudja és csak a látványa és lesz olyan. Ezért főleg nők külsejét másolta le. Emberként tökéletes képmemóriája, az időmemóriája, mindenre tisztán emlékszik, ami valaha átélt vagy látott. Képes egy tucat nyelven beszélni és különböző hangokon is kommunikálni, mint egy szinkron színész. A hangjai imitációk sosem lesznek egyezőek.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 615537-ss
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 327860-41686-steel-serpent
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 144182-26800-steel-serpent
- Az Élő Fegyver
Jack Fu, egy fiatal mutáns volt, akit Jet Lee Tao Papként ismert meg és kezdett el nevelni. Képességük azonossága miatt hamar más célokra kezdte őt használni. Ő volt a férfi titkos fegyvere. A mutáns, akiről senki se tudott. Mire főpap lett személyes bérgyilkosaként alkalmazta őt. Mikor Tao lovas lett Jackienek ajánlotta a főpapságot akkor, ha legyőzi Kun Klun harcművészeit. A férfi elment évekig kereste Kína elrejtett városát mikor bejutott kérte a tudásukat azok megtagadták így egy évig háborúzott velük mire végül a vérrel festett városban már csak ő állt. Mire hazaért mestere meghalt és annak ura Apokalipszis is.
Képesség: Jack mutáns. Képessége szerint érzékeli az energiákat. Látja miben mennyi és hol megy végbe. Képes meglátni a gyenge pontokat ezzel. Ezen felül Fu harcművész, méghozzá Apokalipszis Korának legnagyobbja. Évtizedekig képezte magát. Csakis halálos küzdelmekben vívott és bárkit legyőz kézi párbajban képessége nélkül is. Képes a testében áramló chit elmozgatva gyorsabban gyógyulni (kétszeresen, csak ha meditál), gyorsabban mozogni (kétszeresen, csak ha koncentrál) és minden erejét egyetlen ütésbe koncentrálni, amitől ökle látszólag lángba borul. A tűz normális láng, ami őt nem sebzi és csapás után kezéről ki is hal, de gyulladásra képes tárgyakat lángra lobbanthatja érintkezéskor. (pl: ruha)

- Most érkezett idegen lények
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Starjammers_%28Earth-1298%29
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Starjammers_%28Earth-1298%29_001
- Nova
Xat'l, fajtája rajta kívül valószínűleg kihalt. Népe kozmikus tűzzel rendelkezett születésüktől. A legtöbb faj irtotta őket veszélyességük miatt. A lány már egy Galactus elől menekülő bárkán született és élt, mint fajtája utolsó példánya.
Képesség: Mint minden Xat'l. Teste aranysárga haja kozmikus tűz, ami bár meleg nem éget csak ha a nő feldühödik. minél dühösebb annál több hőt termel, amit képes lángsugarakban lőni is a testéből, ha kell. Képes repülni,de maximum olyan gyorsan, mint ahogy futni is tudna. A repülés neki természetes élete nagy részét lebegve tölti.
- Norrin Radd
Ismeretlen eredetű ezüst bőrű férfi, aki Apokalipszis halála után került elő a romok közül és az idegenek befogadták. nincsenek emlékei, a csak neve.
Képessége: Norrin bőre ezüstös, hihetetlenül ellenálló, bár kozmikus és misztikus dolgok sebzik és meg is érzi őket. Ennél gyengébb dolgokat még csak meg se érez. Fizikai ereje szerint jelenleg 10 tonnát tud maximum megtartani, de sosem tesztelte igazán.
- Kalóz
Űrben született mutáns. Egész életét az űrben élte le. Neki a föld egy visszamaradott barbár bolygó, bár jók a nők. Gyerekkora óta űrkalózokkal lógott. Mindig bajban volt. Doria által megismert skrull kapitány egyik nagy reményteli bajnoka volt ez a fiúcska. Kalóz nem tudja, hogy eredete földi és nem is hisz benne, mindig is úgy vélte, hogy az űrből származik.
Képesség: Mutánsként a szemei állandó optisugarat lőnek, aminek erejét csak az arcába épített kibernetikus szemüveg fogja vissza. Akaratával képes a lencsét gyengíteni és így lőni. Kalóz mesteri tolvaj, nincsen űrhajó, amit ne tudna ellopni, folyékonyan beszéli a shiart, a skrullt a kreet, de a fordítója nélkül fogalma sincs mit vartyognak az emberek. Késforgató és dobáló.
- Renee-sans
Ez a volt kree katona, kapitányi szintig jutott rózsaszín bőre ellenére. Mesterlövész és kitűnő pilóta. Kree katona volt egészen ameddig Galactus el nem kezdte megenni a bolygóikat. Mivel alfaja alávaló így a dicső halál helyett az ártatlanok mentésével bízták meg. Harcolt együtt Thor-vellel.
Képesség: Lásd kreek. Renee mesterlővész a lézerpuskája körönként 30 mérfölddel távolabbra tud lőni, egészen ameddig el nem éri az ezer mérföldet. A sugár töltés után hamuvá égeti a célpontot. Sima lövésnél nagyon erős pontszerű sugarat lő, ami majdnem mindenen áthatol. Ruhája kree katonai ruhának felel meg.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2143838-tumblr_ldm9glsdmz1qdwipto1_1280
- Fáklya
Az eredeti szuperhős az aranykorból, akiket évszázados álmukból ébresztett fel Apokalipszis halála. A második VH óta kikapcsolt állapotban lévő android csak egy hete járja a földet újra. Fáklya avagy Jim Hammond, android. Külseje egy gyógyuló teljesen emberszerű szintetikus anyag, de belül tiszta fém.
Képesség: Fáklya android, már ezért is ellenállása nagyon nagy, de a bőre emberien érzékeny így lehet, hogy túlél egy puskalövést az arcba, de sokkot kaphat a bőr leszakadásától. Ellenben képes lángba borulni. Ez a tűz őt nem sebzi, ilyenkor tud repülni és tűzet termelni magából, amit eldobhat vagy lőhet.

- Hood jobb és bal keze
Mikor Hood Lovas volt két különleges ügynököt alkalmazott.
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 963132-132_what_if__daredevil_vs__elektra_1
- Oni
A vörös ruhás férfi, japánból származott. Állítólag ősei egy Kéz nevű szekta tagjai lehettek. Fiatalon a szekta képezte és nevelte harcművészetre és az ereje használatára mikor Hood főpapként kiirtotta őket a fiút magához vett és átalakította. Ő volt a lovas Bal keze. Mikor mestere meghalt ő inkább visszavonult és csak most, hogy a rend elbukott bújt elő.
Képesség: Démon valójában ember, de mágikus ereje van. Képes zöldes köddé válni. Ebben a formában repülni és áthatolni a légmentesen nem zárt járatokon. Ha megsérül ködként gyógyulni si tud. Felszíni sérülések 1 óra, enyhék 1 nap, súlyosak egy hét és életveszélyesek hetekig kell úgy lennie. Ez alatt csak repülhet vissza alakulva kockáztatja a sérülése okozta mellékhatások megjelenését (pl ájulás). Csakis az időlejárt a után gyógyul meg addig viszont a seb teljesen megmarad. gyógyulás alatt max pár körig maradhat nem ködként. Harcművész, a széles kard a juditsu és karate nagymestere. Továbbá remekül ért minden nindzsa fegyverhez.
- Sólyom
Ez a mutáns nő Hood Jobb keze volt. Még Amerikában találkoztak már akkor nagyra törekvő pap volt a lány mikor Hood még főpap. Rávette, hogy hagyja ott a vezetőjét. A lány beleszeretett és végig hűségesen követte. Démon kiképezte mindenre. Halála (amiről kiderült, hogy nem igaz, de ez még nem tudni) után a lány egészen Apokalipszis bukásáig gyászolta.
Képessége: Sólyom mutáns. Hihetetlenül jó látása van. Még a sasok és sólymok éles látását is felülmúlja valamivel. Fő fegyvere egy Apokalipszisi lézer pisztoly, amit látása miatt halálos pontossággal képes forgatni. Harcművészetében ugyanazokhoz ért, mint Démon csak kevésbé jól.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1770688-frankencastle_by_tony_moore
- Franken-Castle
Előtörténete egyezik Megtorlóéval. Miután családja elveszését követően megtorlóként bűn üldözni kezdett alig 5 év múlva a mutáns lázadáskor meghalt. Fájdalom kísérletként megpróbálta újra varrni és Marie Shelley könyve alapján feltámasztani. Nem sikerült. Egészen Apokalipszis és Galactus csatájáig ahol az ütközet energiái életet leheltek a lénybe. Ő Frank Castle, a Megtorló új testben.
Képesség: Franken-castle a fene tudja micsoda. Technikailag élőlény, gép részekkel. Testét kozmikus energia tartja fent. Az elektromosság csak erősebbé teszi, ahogy a kozmikus energia is. Fizikailag egy nagyon szívós és ellenálló ember, de csak ember. Képes 1-2 tonnát megtartani. Különleges szervezete miatt képes lassítani a szívverését és kibírni halálosabb élményeket. Tovább bírja levegő nélkül, alacsony nyomás alatt, halálos sérülésél. Frank továbbra is kiképzett vietnami katona, kitűnő lövész fegyverforgató, késforgató és dobó, ért a közel harchoz.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2939031-nighthawk712
- Éjsólyom
Éjsólyom egy alternatív világból jött, ahol ő az egyetlen ember. Szülei tragikus megölése után tökéletes harcossá és detektívvé képezte magát és visszatért Amerikába küzdeni a bűnözés ellen. Magán kívül nem látott még jelmezest (nem hogy szuperlényt) és pár évnyi kaland után a világ szétesett és itt jelent meg. Igen, ő Batman csak más névvel.
Képesség: Éjsólyom ember. Tudása és fizikai állapota az emberi lehetséges maximumán van. zseni, remek kémikus, de zsenialitása következtetésre vonatkozik. Gyorsolvasó, képes egy oldalt elolvasni 10 másodperc alatt. Remek harcos, Az Élő Fegyveren utána második legjobb harcművész a bolygón. Kitűnő színész, hasbeszélő, utcai harcos, kémikus, helyszínelő, nyomolvasó, szájról olvasó, ismeri a jelbeszédet, a katonai jelbeszédet, amerikai és ázsiai hadi technikákat, a bushidot, a szamurájok harcművészetét, festészetet, költészetet, irodalmat és gyakorlott hegymászó. Ruhája golyó és tűz álló. A köpenye magaslatban képes szárnyakként segíteni a suhanásban, bár repülni nem, de landolnia szelek szárnyán tud velük. Kesztyűk kézfej részein egy közél kilövő szerkezet van, amiben végén madárszerű karmok kapaszkodnak meg a célban. Csukló mozdulattal tudja kilőni és visszahúznia kötelet.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by King Raten Chromixen Kedd 29 Ápr. 2014, 22:58

Oni-ra lecsapnék, egyelőre előtörténet nélkül.

Legyen inkább Kalóz, ugyan azon feltétel mellett.


A hozzászólást King Raten Chromixen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 29 Ápr. 2014, 22:59-kor.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Kedd 29 Ápr. 2014, 22:59

Elfogadva Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Kedd 29 Ápr. 2014, 23:25


_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Kedd 29 Ápr. 2014, 23:31

Vinném Fáklyát, kiegészítés nélkül, ha lehetséges.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Auaritia Szer. 30 Ápr. 2014, 12:37

Nagyon megtetszett Amazon...szívesen játszanék vele Ha Lehet....Smile) nem szeretném kiegészíteni...Smile

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Zed is dead Szer. 30 Ápr. 2014, 13:01

Norrin Radd sorban áll egy emlékért.
avatar
Zed is dead
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Apr. 04.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Kaegan Szer. 30 Ápr. 2014, 14:26

Én Novát vinném a gyári paraméterekkel. Nem szeretnék külön ET-t írni. Smile
Kaegan
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 01 Május 2014, 20:43

Én ezt a kiborg Megtorlót vinném.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Pént. 09 Május 2014, 22:44


_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Szomb. 10 Május 2014, 02:24

Kiírom a lehetséges karaktereket.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Madri_%28Earth-295%29
- Madri
Apokalipszis belső egyházának szerzetei. Egy többszörösödni tudó mutánsból alkotott belső szövetség. A nevük, a Madri egy csoportos megjelölés, egyházi rang (hasonló a barátokhoz) és a saját család nevük is. Minden Madri egyforma de más személyiségük van valamennyire. Külsőre, ha nem sérültek meg akkor egyeznek. Végletekig Apokalipszis pártiak. Mesterük halála óta is követik a vallását és a szokásait. Mára az egyházuk szétesett és a játékosok a szabadon járó Madri papok és Madri katonák bőrébe bújhatnak. A Madri csakis Apokalipszisnek felelt. Afféle belső kör voltak. Madri papjai borotvált fejű ódákat éneklő, történelem szakértők. Ők tartják életben a vallást és az Apokalipszis kultuszt.
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Madri_%28Earth-295%29_005
A madri katonák és őrök lándzsa forgató és puska hordó harcosok. Ők védik a vallást. A templomok tőrei és vadászai. Sokszor gyors hangtalan küldetésre is őket küldte ki Apokalipszis. A katonák arcának bal részén egy zöld katonai tetoválás van mindig.
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Madri_%28Earth-295%29_003
Páncélok és fegyverek:
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Madri_%28Earth-295%29_001
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Madri_%28Earth-295%29_004
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Madri_%28Earth-295%29_002
Most a madri vallást visz az elveszettekhez, mint a misszionáriusok, ha kell ölnek, hogy megtartsák a hitet. Itt mind kreatívak tudtok lenni, hogy mely madri merre is vette az útját.
Képességek: A Madri képes sokasodni. ha kinetikus behatás éri (értsd megütik vagy megüti magát) egy másolat jelenik meg. Ezek a másolatok dupla annyi ideig maradnak, mint amekkora a szintje a játékosnak. (6. szintől háromszor annyi ideig) Utána visszahúzódnak a játékos madrijába. Az ütés pillanatában minden szervetlen dolog (fegyver, ruha, eszköz) duplázódik a madrival és függetlenül attól, hogy mi volt a másik madrinál az is vissza kerül az "eredetibe". Hiába fog a madri mása egy jó fegyvert az bizony elfog veszni amikor vissza csúszik az "eredetibe". Egy Madri végtelen számú mást teremthet, de ha meghal mind meghalnak és minél többet csinál annál nagyobb a veszélye a személyiség eltérésnek így onnan kezdve lehet, hogy párat már én fogok uralni és nem fognak hallgatni a játékosra.
Felszerelése a katonáknak: Egy különlegesen erős alabárd agy egy lézerpuska.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) X-Universe_Vol_1_1_page_22_Benjamin_Grimm_%28Earth-295%29
- Ben Grimm
Mivel a mutáns feltámadás meggátolta az űrutazást Ben sosem lett űrhajós, de besorozták pilótának. Évekig küzdött majd mire a hadsereg elbukott már csak egyetlen élő barátját tudta kimenteni, Sue Stormot. Ő és egy maroknyi harcias ember afrikában harcolt a túlélőkért, de Apokalipszis még annyira se értékelte őket, hogy mutánsokat küldjön ellenük így Sinister ötlete szerint kibernetizált emberek, azaz martalócok lettek bevetve. Hosszú ideje küzd Ben, de ameddig van szivar és töltény addig ő is kitart.
Képesség: Ben a bolygó egyik legjobb pilótája, még ezeket a celestal tech járműveket is könnyedén eltudja vezetni még ha jobban is pártolja a régi motoros gépeket.
Felszerlés: Ben két celestal energia pisztolyt hord és egy pilótaszemüveget.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Susan_Storm_%28Earth-295%29
- Sue Storm
Az ártatlan lány fiatalon végig nézte, ahogy a mutáns támadások megölték a családját, a testvérét és a szerelmét. ha nincsen Ben Grimm már ő sem élne. vele volt Afrikában és maga is megtanulta a fegyverek forgatását, sőt még némi közel harcot is. Egészen jól kiismeri magát a technológiákban és tudományban, bár többet tudna, ha egyáltalán lettek volna még egyetemek mire elérte a megfelelő kort.
Felszerelés: Pár szerelő alkatrész, egy lézerpisztoly és egy pilótaszemüveg, az övé adatkijelzős.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) X-Universe_Vol_1_1_page_22_Robert_Bruce_Banner_%28Earth-295%29
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Hulk_Origins
- Lény
Bruce Banner a tudós korán eladta a lelkét egy lovasnak. Cserébe folytatnia kellett a kísérleteit egészen ameddig ki nem derült, hogy ő lesz az alanya mindennek. Mikor a sugárzások és szérumok hatására Bruce átalakult az áldozatai által Lénynek nevezett dologgá. A lovasok elrejtették őt majd bevetették az emberi ellenállás ellen, de sajnos Sue és Grimm kijózanították és utána segített nekik majd a maga útjára tért. Most is csak a kényszer fogja őt előcsalni.
Képesség: Banner egy zseni. A sugárzások legnagyobb ismerője. zseniként a találmánya a gamma bomba, ami képes egy New York szintű szigetcsoportot eltüntetni. Ha Banner dühös lesz átalakul a Lényé. Lényként ereje 50 tonnás erőkategóriába tartózik. Lényként hihetetlenül ellenálló és a lézersugarak is felszíni sérülést okoznak csak. Ellenben nem gyógyul olyan gyorsan. A könnyebb sebek egy körön belül eltűnnek, de a komolyabbak akár hetekig kell pihennie és a halálos sérülést nem tudja túlélni maximum megfelelő orvosi ellátással.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Wolverine_%28Holocaust%29_%28Earth-295%29
- Rozsomák
Holocaust személyes vadászkutyája, ez a kínzást és gyilkolást élvező véreskezű mutáns csakis ebben a világban ismert. Mikor mestere meghalt ő vezető nélkül maradt és elment élvezni a gyilkolást egyedül. Bár Holocaust feltámadt, de nem találta ügynökét és az sem kereste őt. Rozsomák élvezi a pusztítást és a szenvedést. Számára ez játék és szórakozás. Mióta szabadon járja a világot csak sorozatgyilkosként próbálja fejleszteni a művészetét.
- Rozsomák különlegesen jó szaglással rendelkezik, akár egy vadászeb. Háromszor erősebb, gyorsabb, ügyesebb, jobban hall és lát, mint egy átlag ember. A maga két és fél méterével mindenki fölé tornyosul. A súlya fél tonna. Regenerációja egyezik Lényével. Továbbá képes az általa megérintett személyben egy elvakult őrjöngést generálni,a mi során rajta kívül mindenkit megpróbál majd megölni. A szemei lilás fognak világítani, ahogy ez az energia lassan felemészti és, ha (12- a játékos szinte=) körön belül nem szakítják meg telepatikusan vagy nem veszti eszméletét az áldozat vagy Rozsmák akkor az energia felemészti és csak üres csontokat hagy belőle. Rozsomák képes ezt a hatást pusztán egy gondolattal is kikapcsolni.
Felszerelés: Alkarján a két pengéje.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Credits
- Őrszem
Az utolsó egyben lévő őrszem a bolygón. Az emberek építették őket védelemnek Apokalipszis elől. Ezek a repülő tíz méter magas, hetven tonnás lézert lövő fémóriások az emberiség védelmezői voltak. Sajnos a végén könnyedén elhulltak. Most Apokalipszis és Galactus összecsapás felébresztett egyet, ami új parancsokat vett át és némileg öntudatra is ébred.
Képesség: Speciális érzékelők, mutánsradar, hangradar, hő, infra, ultra, éjszakai látások. Lézer lő az ujjaiból, a mellkasából, és a szemeiből. A talpába épített rakétákkal tud repülni. Ereje 100 tonnás, páncélzata megerősített titánium-acél. Hihetetlenül ellenálló, lézernek és robbanásnak. Rendelkezika saját tervrajzával így képes újra építeni magát. Ahogy képes tanulni is és új dolgokat átvenni. Egyetlen hátránya, hogy némileg lassú. (Minden csatában az ő cselekvését fogom utolsónak venni)

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2011289-guthrie_family2
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2011273-guthrie_family
- Az Elit
Egy mutáns csapat, akik mind testvérek. Apokalipszis élete során Sinisternek dolgoztak mivel a zsenit foglalkoztatta a vérvonaluk. Ritka, hogy egy emberi családnak négy mutáns gyermeke legyen. Az Elit gyanítja, hogy többen is voltak csak Sinister azokat már elvitte. Gúnyosan az elitnek nevezték magukat ritka vérvonaluk miatt. Miután Sinister és rezsimje elbukott ők inkább leléptek. A család összetartó, de megeshet, hogy valamelyikük külön úton jár.
Felszerelés: mind elégé szívós és ellenálló egyenruhában vannak, ami akár egy kisebb kaliberű fegyver támadását is kibírja és hordanak egy-egy tonfát magukkal, amit jól megtanultak forgatni.
- Amazon (bizony ő is ezt a nevet választotta)
Ez a szőke izomkolosszus, a család forrófejű bunyósa.
Képessége: Amazon bőre sérthetetlen. Ez az jelenti, hogy semmi sem képes még megkarcolni sem. Ehhez megfelelően a csontjai erősebbek és az belső szervei, szövetei, inai is különlegesen ellenállóak, de azok nem sebezhetetlenek. Erőkategóriája 10 tonnás.
- Ágyúgolyó
A szőke fiú a csapat agya és vezetője. A legidősebb testvér és a legjózanabb is.
Képesség: Képes egy erőteret generálni magának, amitől hihetetlen gyorsan száguldhat. maximális sebessége 5 mach. Ehhez fel kell gyorsulnia persze. Ekkor az erőtere mindentől védi, de de repülésen kívül sok mindent nem tehet. Minél gyorsabb annál jobban védi az erőtér, de repülés közben nem nyúlhat ki a térből, nem vihet magával senkit és ha neki csapódna valakinek, akkor lelassul és a tér meggyengül.
- Hám
Ez a barna kislány látszólag érett nő, de ez csak átverés a harmadik a sorban és a legpimaszabb. Képességének hála egy felnőttesebb vonzóbb nő külsejét tudja hordani és szereti is zavarba hozni vele az embereket.
Képesség: Hám képes letépni a felső bőrrétegét és alatta valamilyen új bőrréteget generálni. Fém, tűz, víz, jég, vagy egyszerűen más bőrszín és más külső jegyek. Mindig nő marad, a formája mindig is egyértelműen egy nőé lesz, de az új külső felvehet más jellegzetességeket, aminek csak Hám fantáziája szab határt. Nem nagyon tudja ezt ellőni. Mivel, amilyen bőrt alkot az a teste része így hiába áll tűzből nem lőhet tűzgolyókat, mert az azt jelentené, hogy a saját részét dobja el. Felkaphat egy marék törmeléket ezzel meggyújtva a célponthoz dobhatja, de ennyi. Sinsitertől kapott jelmeze mindig alkalmazkodik a testhez. Ha nem tépi le magáról a bőrt, de elkezdi az újat generálni akkor az nem fog megjelenni ameddig a valamiért a bőre meg nem sérül.
- Ikarus
A kopaszsága ne tévesszen meg, ő a legfiatalabb tagja és a legmagabiztosabb is. Ikarusz egy arrogáns és merész kölyök.
Képesség: Ikarus szárnyai energiából vannak. Képesek átvágni a fémen olvasztva azt. Ameddig Ikarus nem akarja a szárnyi a nem izzanak és nem generálnak hőt. érintésre szinte létezőnek tűnnek, pedig csak nyers energiából állnak. Sasként tud velük repülni.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Carol_Danvers_%28Earth-295%29_cyborg
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Carol_Danvers_(Earth-295)_death
- Harci Madár
Ez a tengerészgyalogos lány egy kitűnő harcos volt, ha nem úgy hozta volna a sors, ahogyan akkor valószínűleg mára az X-írtók tagja is lenne. Mesterlövész, pilóta és elszánt harcos,d e sajnos egy csata során, ahol Logant és szerelmét menekítette a martalócok elkapták és átalakították. Egy agymosással később szadista gyilkosként emelkedett ki. Később maga Jonathan Miller ölte meg, de Stephanie feltámasztotta és azóta is Valkűrként éli mindennapjait.
Képesség: Madár martalóc, azaz kiborg. Hátán két kibernetikus szárny van, egy kis rakéta meghajtással. Képes 250 km/h-val száguldani így. Továbbá teste megvan erősítve kibernetikával kétszer erősebb, gyorsabb, ügyesebb és ellenállóbb, mint egy ember. Van hő és éjszakai látása. Továbbá a karjai alatt még két kibernetikus kar. Ezek képesek a pusztaacélt áthasítani vagy összemorzsolni.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 3427886-amx+scan+5
- Bamfok
Ki tudja melyik őrült zseni (Sinister, Bestia vagy Fájdalom) laborjából valók ezek a dögök. Annyit tudni, hogy a Bamfok egy lángoló laborban ébredtek fel, az "Árnyék" projekt feliratnál. Sosem érdekelte őket miért vannak itt csak az, hogy szórakozzanak. A bamfok rombolnak, isznak, molesztálnak és lényegében játszanak. Ezek a vörös bőrű maximum harminc centis kígyó, nyelvű, ördög farkú és hegyes fülű manók kész életveszélyek. Egy játékos szint*10 bamfot kaphat maximum. Mint a madrinál, itt is több játékos kérhet bamfokat.
Képesség: A bamfok képesek teleportálni. Egy bamf maximum ötven kilót és maximum harminc méterre. Ha egyszerre teszik akkor számuk szerint több kilót és nagyobb távolságra. (Azaz tíz bamf egyszerre képes ötszáz kilót háromszáz méteren belül teleportálni. Nem tudnak vaktában teleportálni is csak akkor teleportálhatnak épületbe, ha már jártak bent és tudják mi hol lesz. Harcikörönként egyszer teleportálhat egy bamf, de egy másik kimentheti őt. Teleportáláskor kénes szagú füstfelhőben tűnnek el és fel, amit egy 'bamf"szerű hang kísér. Nem tudnak tépni a teleportálással. Nem szakíthatnak ki semmit. Szóval, ha egy ember 100 kilós akkor egy bamf nem tudja elteleportálni és nem fogja a fél testét elvinni. Ahogyan szándékosan falba sem tudnak teleportálni. Különösen gyorsan és ügyesek, még a farkukkal is tudnak kapaszkodni, mint egy pókmajom, de sebességük nem emberfeletti csak emberi maximum. Kis karmaik fogaik felsebzik a bőrt vagy elszakítják a ruhát, de nem nem tudnak fémet vagy ellenálló anyagot tönkre tenni. A Bamfok csak egy szavas mondatokat ismételnek legyen ez a nevük (Bamf! Bamf!) vagy a céljuk (Ölni! Pia! Buli!). nem is képesek ennél összetettebb gondolatokra.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 13 Május 2014, 15:18

Gyenge voltam és megtörtem ;(
Mégiscsak kérem szépen Harcimadarat, ha másnak nem kell a karakter.  _nagysz 

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Csüt. 15 Május 2014, 23:15

Elfogadva! Írhatsz is a Törzsek területére! Jó nyomozást!

Utolsó elvihető karakter!

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) James_Rhodes_%28Earth-616%29_from_Invincible_Iron_Man_Vol_1_521_page_--
- Kín
Ez az afro-amerikai mutáns gyenge képességével sosem ért volna el sikereket ha nem lel rá véletlenül Fájdalom egyik raktárára. A legendás mutáns, aki Lovasként legyűrte Apokalipszist és az egész multiverzumot megtámadta sokat kísérletezett a mágia és a technikai ötvözésével. Jó ideig egy ehhez tervezett különleges vértet is hordott. Az egyik ilyen prototípust találta meg Malcolm Core. A fiatal mutáns kihasználta, hogy a vértben több, mint egyszerű kis gyenge mutáns, hanem az egyik legveszedelmesebb harcos.
Képesség: Kín képes a tenyere félméteres közelében lévő fémet taszítani és/vagy vonzani. Képes ilyenkor messzebb lökni a fémet félméternél, de ez koncentrálást igénnyel.
Felszerelés: Ez a páncél mágikus anyagokból épült és az alap energiáját maga a mágia adja. Különböző képességekkel ruházza fel a tulajdonost, de egyszerre csakis egy képességet használhat.
- Önjavítás: A vért koncentrációval a körülötte lévő energiákból (nap, életerő, hő, víz, bármi) szereli össze magát. Ha a fele a páncélnak tönkre megy csak erre lesz képes.
- Tűzlabda. A nyitott tenyeréből a kesztyűnek képes tűzgolyót lőni. Természetesen, ha a kesztyűs sérült meg akkor erre nem képes.
- Mágiafürkészés: A sisak lencséi képesek felfedni a mágiát a látható közelségben. Ha a lencsék sérülnek ez az erő elvész.
- Pajzs: A vért képes egy energiagömböt alkotni, ami minden energiának ellenáll, de ha az erő túlpusztító akkor egy kör után a vért elveszi a pajzsot. Ezt mindig érzékelni lehet.
- Repülés: Ameddig a csizmák sértetlenek a vért könnyedén repül. Bár száguldani nem tud, de egy átlagos futó ember sebességét elérheti.
Valószínűleg még vannak képességei a vértnek csak kín nem fedezte fel mindet.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Csüt. 29 Május 2014, 00:28

Ben Grimm és Sue Storm mesélői akrakterek lettek cserébe itt van ő:

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) X-Universe_Vol_1_1_page_-_Marauders_%28Earth-295%29
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) AOA_Osborn_01
- Vörös
Norman Osborn, a milliomos, aki a mutáns fellázadáskor hatalomba vásárolta magát. Pénzét elköltötte, hogy Martalóc lehessen. Mára Martalóc vezér. Ez a rideg, számító férfi, kegyetlen és gondolkodás nélkül képes bárkit bármikor feláldozni a szükségleteiért. ha kell mutánsokat is öl, hogy védje magát. nem egyszer papokat végzett ki, hogy ne bukjon le a küldetései során. Sokszor kihasználta, hogy a mutánsok lenézik így elnézik a hibáit "mivel csak ember". Ez messze nincs is. Osborn zseni, feltaláló, egyike azoknak a kevés embereknek, aki megértette a celestal technológiát és képes alkalmazni, szerelni és építeni azt. Apokalipszis halála után fellázadt. lemészárolta a mutánsokat, akik felügyelték és a martalócokat, akik hűségesek voltak. Azóta saját martalócait vezeti újdonsült leendő birodalmába.
Képesség: Zseni ért a celestal techez, elsődlegesen a celestal kibernetikához, tud még martalócokat alkotni. Ezen felül magához a celestal techez ért minden szinten.
- A játékos szintjével megegyező martalóc njk-t kap. Neveket és leírást adhat nekik, de mind emberek, Osborn hűek és ugyanaz a felszerelésük, mint neki. (ha akarod használd a képen lévőket)
- testpáncél nagyobb kaliberű fegyvert is kibír (puskák, kardok és kisebb energia fegyverek), a kesztyűkből energia sugarakat tud lőni, a szemüvegével látja a karakterek Apokalipszisi adatait és felismerik a mutánst és az embert (a többi faj ismeretlen) és a csizmán a lebegő korongok (max 40 km/h repülést adnak).

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Morsus Szomb. 19 Júl. 2014, 05:57

Most beírok rengeteg új karaktert és itt a listája az eddigieknek. Nem baj, ha nem visz már el senkit újat ez bűn megelőzés, mert így nem kell a következő kalandra megírnom őket Smile

Szabadok:
- Fekete Özvegy
- Élő Fegyver
- Renee-sans
- Fáklya (a játékosa körök óta nem írt újra szabaddá teszem)
- Oni
- Sólyom
- Éjsólyom
- Madri
- Lény
- Rozsomák
- Őrszem
- Az Elit (minden tagja)
- Bamfok
- Kín
- Vörös

Foglaltak:
- Amazon
- Kalóz
- Norrin Radd
- Nova
- Franken-Castle
- Harci madár
- Sue Storm (mesélői)
- Ben Grimm (mesélői)

Újak:
- Pók Klán
A pók és pókszabású képességekkel rendelkező mutánsok egy közös klánt alapítottak. Vezetőiket lehet megkapni. Mint az ismert karakterek toppicban látható már létezett jk-njk karakterekről vannak mintázva Smile Ezek a mutánsok a neo alfajhoz tartoznak és rendelkeznek azoknak a képességeivel. Ha egy játékos maximum 3 tagot kérhet egyszerre!
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1650774-spider_man_woman34
- Pókúr
Gabriel Tyler, avagy a Sebhelyes. A sérült arcú vad mutáns az igazi őrült Joker tagja a csapatnak. A társaira ártalmatlan, de a személyisége nagyon pókszerű és mindenki mást csak légynek tekint az ő végtelen háló csapdájában.
Képesség: Gyenge látás, de fejlett hallás. Képes kínokozó szinten kacagni, pókként mászni a falakon és megtapadni szinte minden felületen. Érthető módon, kacagni csak emberi szinten tud, értsd ha nem kap levegőt, vagy kifullad nem képes használni az erejét. Fizikai ereje eléri az 1 tonnát.
- Areas
Areas Keegan, nem szereti a pókos neveket. Ő hordja a mi világunkban "klasszikusnak" nevezett pókjelmezt. Ő a tiszta fej és a bölcs vezér.
Képesség: Neo vezéri erők. /Lásd faj leírás/ Hihetetlen rugékonyság és embernél háromszor gyorsabb mozgás, fejlett ügyesség és egy bizonyos szintű hatodik érzék a veszélyre. nem pókember szintű, de komolyabb veszélyek (főleg támadás) ellen nagyon érzékeny.
- Tarantula
Gery House, a mutáns fiú másodlagos mutációja pár éve lépett elő, amitől hirtelen egyszerű papból azonnal főpappá avatták. Büszke és betartja a becsületét, de a klánja előrébb van, mint bármi. Ő a fekete ruhás sokkarú tagja a csapatnak. testét barna szőrszerű pókok ízeltlábú szőre fedi.
Képesség: Falon mászás. Hat kar, mindennel különösen jól koordináltan tud mozogni és más-más dolgot csinálni. A maszk alatt nyolc szeme van. Mivel pontszemek így csak hőlátással rendelkezik. 10 tonnát is képes megemelni pókszerű vonásai miatt.
- Póklány
Soha ne hívd Póklánynak Lucy Reilly-t. Bár mindenki így szólítja. Ő a csapat legidősebb tagja, sőt már főpappá akarták avatni mikor Apokalipszis elbukott és rendje feloszlott. A lány nem tette túl magát rajta bizonyítani akar ezért lett a klán vezérei közül egy.
Képesség: Képes a kezéből a (csuklója elsó pontjából vagy ujjhegyeiből) pókhálót lőni. Ezzel befedni valamit, elkapni és visszarántani, vagy hálóhintázni rajtuk. A háló három óráig marad fent, és 2 tonnás erő kell hozzá, hogy az ember elszakítsa az első órában, de Lucy új tudja bármikor tépni, mint a gyurmát.
- Vérszomjas Skorpió
Ez a mutáns egy laborból került elő szinte nem is ért emberi nyelven. Vagy ha ért nem beszéli és sokszor kérdéses, hogy felfogja e mit is mondanak neki. inkább olyan, mint egy állat, mintsem egy ember. Valószínűleg csak faji hasonlóságok miatt tart a törzzsel, de őket nagyon védi ellenben minden mást megtámad, mint egy kutya a területére behatolókat.
Képesség: Skorpió állati szintű intelligenciával rendelkezik. Érti a társai parancsait, de nem érti a párbeszédeket. Fizikailag egy zöld organikus fémkitinvért borítja. Három ujja van a végtagjai. A hátából egy három méter hosszú skorpió fajok emelkedik ki. Ennek a végén egy hegyes fullánk van, bár nem mérgező, de harmincöt centi hosszú, szóval átkozottul fájdalmas és mivel organikus acél így majdnem mindent áthasít. Fizikai ereje 5 tonnás, de nincsen emberi mozgása meggörbült háttal sokszor négykézláb jár. Teste a kitin miatt nagyon ellenálló, de a vázon belül törékeny.

- X-men
Magneto ok mutánst meggyőzött, hogy segítsék az emberiséget és a többi fajt a túlélésben. Ez a csapat végig dél-Amerikában harcolt és még egy lovast is megöltek. Mégis végig rejtve maradtak északi társaikkal szemben. Egy karakter kap nevet és leírást, de! A többihez ti találhattok ki dolgokat Smile Ha nem kéred a karaktert, de lenne jó ötleted erőre azt is leírhatod. Smile
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Exiles_Annual_Vol_1_1_Textless
- Szikla
Egyezik az Akkaba Klán tagjai topicban szereplő sziklával, de ő nem állt Apokalipszis oldalára. Ez a vicceskedő cinikus kőmutáns inkább Magnetot követte és sosem bánta meg.
Képesség: A teste kő, ereje hasonló az F4 lényéhez. A szervezete nagy része egy természetes kőszerű anyag. Ereje 50 tonnás. Különösen nagy ellenállása van ágyúlövéseknél kezd fájdalmat érezni és repedezni a kőbőre.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Ororo_Munroe_%28Earth-295%29
- Orordius
Ozymandiaz, a kőmutáns (lásd Akkaba Klán tagjai njk topic) lánya. Ozymandiaz Apokalipszis szóvivője és képviselője volt. Az Isten prófétája és hangja. A lánya e szerint lett nevelve, de hogy követi e apja útját az a játékosra van bízva. Ozymandiaz már négy éve halott, mikor Apokalipszis egyik lovasa, Fájdalom átvette a hatalmat megölte őt.
Képesség: Ereje egyezik Szikláéval, bár ő ellenállóbb és fizikai ereje csak 20 tonnás.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 387839-158625-sasquatch
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2384388-wolfsbane255
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2384385-wolfsbane252
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2384382-wolfsbane249
- Szaszkvacs
Még a mutánsoknak is vannak legendáik. Ilyen a kanadai hegyek réme, a mutánsevő Szaszkvacs, vagy Yeti vagy néha Wendigo. Valójában egy lupin, aki ifjan el lett rabolva és végre hajtották rajta a Wendigo rituálét. A legtöbb lényt felemészti egy szellem, de ez a lány egyesült vele. Már nem sokra emlékszik elégé ösztönlényként él eszik, hál, alszik, de még rendelkezik az emberi tudatával, csak nem érdekli mi van a világgal. Neki az egész világ csak egy büfé.
Képesség: Szaszkvacs alapállapotában egy elégé nőies lupin. Rendelkezik a lupin leírásánál mindennel fele szinten és az ereje maximum 500 kilós lehet. Ám, ha sikeresen embert-mutánst vagy egyéb értelmes lény eszik akkor képes átalakulni Szaszkvaccsá. Ahány kilót fogyaszt el az áldozatból annyi körig képes ebben a formában maradni. játék kezdetekkor még van 6 köre. Ebben a formában az ereje 20 tonnás a regenerációja rozsomák szintű, a karmai képesek áthasítani az acélt.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 2150300-black_legion
- Sárga Hulk
Bestiát ámulatba ejtette a Lény. Arra gondolt újra alkotja, de a gamma bomba és annak technikája már elveszett. Így már sugárzáshoz fordult. A naphoz. Szoláris energiával töltött fel egy egyszerű embert, Jeremiah Styx-et. A kísérlettől ő lett Sárga Hulk. Hulk ezek után ketrecben ragadt, de Apokalipszis halálakor kiszabadult. Hogy értelmesnek vagy dühöngő szörnynek játszod ki azt rád bízom.
Képesség: Jeremiah dühében átalakul a Sárga Hulká. Ám erejét befolyásolja a napfény. Sötétben 1 tonnás a maximális ereje. Félhomályban 5 tonnás. Felhős időben 15 tonnás és teljes napsütésben elérheti az 50 tonnát. A legnagyobb legerősebb mondjuk sivatagi féli napsütésben az ereje elérheti a 100 tonnát is. Hulkként állandó derengés veszi körbe.

- Embertelenek
Attilan lakossága nagyrészt ki lett irtva, de Sinister kísérletezett velük, hogy jobb és erősebb lényeket alkosson. Sajnos elöbb pusztult el a város mintsem ez megtörténjen. A klónokban nincsen program semmit sem tudnak a világra csak most ébrednek fel a Attilan városának romjai között. Tisztában vannak a nevükkel. Értik az angolt és az embertelent. Minden alapinformációt tudnak, de nem ismerik a világ történetét. Nem tudják ki-kicsoda. Csak, hogy félkész klónok, ha használják az erejüket azzal ölik magukat. Erre hamar rájöttek és most a kérdés az, hogy hol találnak segítséget mielőtt belehalnának a saját létezésükbe.
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1732564-inhumans
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1732633-lockjaw
- Medúza
Ez a zöld bőrű és hajú nő, lila vértben.
Képesség: A haja inkább csápokból áll, amiket ha megvágsz még véreznek is. Nem tud elvérezni maximum, ha mindent levágod. Ezekkel a csápokkal nagyon ügyesen tud mozogni, képes mindent külön-külön uralni. Elégé törékenyek olyanok mint ujjak, amikben nincsen csont. A hosszúk három méter és képesek együttesen 1 tonnát felemelni.
- Ordítás
A bordó ruhás, krétafehér bőrű alak.
Képesség: A hangja pusztítást okoz. Olyan magas szinten, hogy beszélni sem tud. A gallérja takarása nélkül már egy kutyasíphoz hasonló éles hangot generál a szája akaratlanul is.
- Minotaur
Ez a hatalmas bika ember két méter magasa és a lábai patásak.
Képesség: Embernél kétszer gyorsabb sprintelő. Fizikai ereje 5 tonnás. Ellenáll a kisebb fegyvereknek. Ha feldühödik elveszti az eszét és tombolni kezd ekkor én átveszem az irányítását és ameddig le nem higgad pusztítok vele, akár a saját társait is megölheti közben.
- Maximus
Ében díszruhás amúgy szinte törékenyen vézna magas ember. Csak a vérttől tud jól járni.
Képesség: Szuperzseni. Bármit megtanul, amit lát és mindent képes felfogni pár kör alatt. Kivéve a mágiát arra nincsen adottsága. Ellenben üvegtestű. A csontjai könnyen törnek és alig bírják el a saját súlyát.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 103677-92321-lockheed
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) 1860763-astxm042_cov_col
- Lockheed
Ez a sárkányszerű, de macskaméretű lény nem az, aminek látszik. Ő egy ritka intelligens idegen űrjáró faj tagja. Népe eltűnt egy vándorlásnál és ő egy hajón ragadt most pedig a földön. Farka hegyéről orra csúcsáig 120 centis és nincsen meg 20 kiló. Bár ártalmatlannak tűnik és nincsen a bolygón élőlény, aki értené a nyelvét. Valójában jól képzett pisztolyforgató és néha ritka mocskos szájú kis lény.
Képesség: Képes repülni, a sebessége egy átlagos aséhoz mérhető. Karmai vannak, de maximum a bőrt tudja vele felhasítani. Tud tűzet okádni, de méretéből adódóan ez főleg gyúlékony dolgok égetésére alkalmas maximum.

- A Galaxis Őrzői
Egy csapatnyi idegen, akik általában rendfenntartók és hősök voltak a hajóhadban. Becsületes jó népek, akik segíteni akarták az utazókat és védeni a gyengéket a kizsákmányolástól.
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Light_Brigade_%28Earth-616%29_0001
Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Light_Brigade_%28Earth-616%29
- Éjkard
Kal Feketesörény, a Kyméliai ember szemmel lófejű idegen lény a csapat büszke és bölcs vezetője. Egyike volt azoknak, aki galactus és Fészek ellen akart vonulni ahelyett, hogy menekülne, de rájött, hogy nem kockáztathatja az ártatlanokat. Kitűnő kardvívó.
Képesség: Kal erői megegyeznek egy emberével, bár egy nagyon edzett és szívós emberével.
Felszerelés: Éjfélkard, a penge, amiről elnevezték egy kozmikus kohóban készült fegyver. Kevés dolog van, amit ne vágna át. Maga a penge kozmikus erővel rendelkezik és különösen ellenálló.
- Tudás
Ez a zöldbőrű badoon hölgy a csapat szíve és lelke. Ellenben vérengző és kegyetlen fajtájával ő pacifista és béke párti. Mindig a harcmentes megoldást keresi.
Képesség: Tudás telepata.
- Zavar
Ez a zöld ruhás Árnylidérc hölgy a csapat anyukája. Mivel ős is egy igen rossz hírű faj tagja neki is ez bizonyítás arra, hogy igenis ő több, mint egy szörnyeteg. Cserébe még az öccsét is belerángatta az egészbe.
Képesség: Alakváltó feltudja venni más lények formáját. Ha már látott valakit arra tud csak hasonlítani. Szóval jelenleg minden űr faj, ember, mutáns, ős-atantiszi, Lyron, Thorhalla, Thor-vell, Doria, és az északi sarki állatok.
- Napfény
Az élő nap-árnylidérc. A fiatal és heves, de jó szándékú kölyök.
Képesség: A képessége egyezik Fáklyával. Naperejű fényt tud árasztani és ha egy körig koncentrál áttud alakulni egy szupernova erejű robbanássá, de az napra akkor teljesen lemerül. Nem hogy az erejét nem tudja bekapcsolni, de tejesen álmosan és kifulladva érzi magát.
- Acélbőr
Alfa kentauri férfi. Ő a komor csatárja a csapatnak. Sok csatát túlélt. Kétszer vonult Galactus ellen. Sose feledte azokat, akik elestek a kozmikus bolygófaló elleni csatában.
Képesség: Képes a testét organikus acéllá alakítani. Ereje egyezik Kolosszuséval. Ebben az állapotában 50 tonnát tud felemelni.
- Íjász
Az Alfa Kentauri hölgy. A forrófejű harcos. Az egyik legjobban képzett nő az univerzum. A "Halálos Asszony", ahogy a népe közt emlegették. Könnyen sértődik és az első megoldása a támadás. Jót akar csak rossz módszerekkel.
Képesség: Kitűnő harcos, pusztakezes harcos, fegyveres. Több faj harcművészetének a mestere. Fizikailag az olimpiai bajnokok gyorsaságával, ügyességével és erejével rendelkezik. kevés fegyvert ne forgatna, de ő kedvenc íját és két kést kését szereti használni. Az íja a népe ősi fegyverének modernizált verziója felajzás után egy energiából álló nyílvessző jelenik meg rajta.

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Deathlok_Prime_%28Earth-10511%29_from_Uncanny_X-Force_Vol_1_15
- Egység 294
Egy mutáns, aki egyesült Apokalipszis egyik irtógépével, de ellenben a többikkel öntudatra épült és elmenekült.
Képesség: Kibernetikus mutáns. Különleges szenzoraival mérföldekre ellát ér érzékeli az élőlényeket, amiket be is tud kategorizálni. Elment mindent, amit látott és halott, sőt a hangot képes lejátszani teljes egyezéssel. A teste robot része ellenáll a nagyobb kategóriájú fegyvereknek is, képes velük megemelni 5 tonnát és ez a fémtest lassan gyógyulni kezd. Ha elveszít az emberi testéből akkor a helyére már gép nő, így kockázatos, hogy lassan felemészti a robot.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!) Empty Re: Eredendő Bűn (ÚJ INGYEN NJK-KAT LEHET KAPNI!!!)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.