III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Júl. 2015, 08:57

Mivel lassanként már több szál átlóg Április 13-ra, az V. kalandra, így kiírom ezt is.

Ezek a kalandok április 13-n fognak folytatódni. Aki még februárban, vagy márciusban van se aggódjon, amint végeznek ezen időben fognak folytatódni majd a kalandjaik.
Jelentkezni most sem kell, csak annak, aki most csinál új karaktert és be szeretne szállni, vagy nem szeretne majd tovább játszani.

Új karakterek:
Továbbra is vannak átvehető, megalkotható karakterek a listában. Tessék bátran próbálkozni.
Illetve még mindig van egy csomó kiadandó kis X-men karakter, akiket el lehet vinni. Lásd majd itt a következő reagban.
És persze a saját új karakteriteket is örömmel látom.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Júl. 2015, 08:58

Akkor az ingyenes karakterek, néhány mondatot írok róluk + a képességet. Mint Z esetében itt sem kell előtörit írni, csak majd a kaland végén, de akkor sem kell 15-20 mondatnál többet. Nekik külön kaland lesz, a csapat együtt lesz. A karakterek 17-18 évesek, 13-14 éves koruk óta vannak a mutáns suliban, Bestia az igazgató és ő maga is tanította őket, illetve időnként Emma Frost. Nem csak diákok, hanem X-mennek is képezték őket, most lesz az első bevetésük majd élesben, eddig csak veszélyteremben gyakoroltak. Így mindenki járatos közelharcban is ezt nem emelem ki külön.

A csapat:
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 711596-genextu001_cov


- Joshua Carter
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1037818-oli
Josh mindig is sportolónak készült, igazából ha nem lenne mutáns, vagyis nem az lenne a képessége, ami valószínűleg szupersztár lett volna amerikai fociban. Remek csapatjátékos, nem hiába ő lett a csapat lényegében vezetője is. A karrierje akkor akadt meg, amikor az egyik meccs után 14 évesen verekedésbe keveredett és a képessége jelentkezett. Ez nem lett volna még gond, ahogyan az sem, hogy ezáltal az egyik szeme állandóan világít, de a képességét csalásnak titulálták és mindenféle profi versenyzéstől eltiltották, örökre. Ekkor került a mutáns suliba, ahol hamar népszerű lett. Ana a (volt) barátnője (a játékosokra bízom, hogy még együtt vannak-e). Josh a suli sportcsapatának vezetője is egyben, pusztakezes harcokhoz ért. 18 éves.
Képessége: 2 körig kell figyelnie valakit, aki 50 méteres távolságra lehet tőle maximum, ha eddig figyeli, képes róla megmondani az egészségi állapotát, beültetéseket, képességét, érzelmi állapotát és gyengeségeit. Minél rövidebb ideig tud csak valakit figyelni a megtudott dolgok száma is úgy csökken. Egyelőre a figyelés közben nem tud mást tenni, harcképtelen közben.

- Anabelle Doyle
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 799683-megansummers
Anabelle a suli lényegében queenbee-je, ami van, arról tud. Amiről mégsem, az nem létezik. Központi figurája az iskolának, árván még egészen kicsinek 2 évesen került Bestia szárnyai alá, így ő lényegében mellette nőt fel és lett az iskola szerves része. Szinte mindenkinek segít, ha tud, a gólyákkal is ő szokott foglalkozni, illetve a kollégium ügyes-bajos dolgaival is. Josh (volt) barátnője (a játékosokra bízom, hogy még együtt vannak-e) és a suli szurkolói csapatának vezetője, pompomlány. Igazából teljesen átlagos kamaszkorát éli. 17 éves.
Képessége: Időmanipuláció. Egy féle képen tudja használni, 5 méter sugarú körben úgy felgyorsítani az időt, hogy az ezen kívüli területen – egy burát hoz létre túlképp – úgy tűnik, mintha megáll volna az idő. 2 körig képes fenntartani mindezt, ha valaki kilép a burán kívülre az idő visszaáll normálra számára, azaz a bentieknek ő is megáll. Ana ezen idő alatt csak erre tud koncentrálni, hogy fenntartsa az időgyorsítást.

- Kem Pratt
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 756593-c46a00d1df025a6332b294266f2823ec
Kem Wakandában született, az anyja EU állampolgár volt, az apja pedig Wakandai. Mind a két szülő politikus és jómódú család. A világ dolgairól igencsak jól informált, érdeklik ezek a dolgok is. 5 évvel ezelőtt került az iskolába, ő is 18 éves. Amikor ismét Apokalipszis uralomra került két és fél évvel ezelőtt az ő szüleit is kivégeztette, révén emberek voltak, nem volt idejük elmenekülni. Ekkor igencsak magába fordult a lány, manapság is nehezen nyílik meg, a korábbi trauma még mindig nyomja a lelkét és kihatással van rá. Ha valaki megismeri, rászánja az időt – a csapat tagjai is ilyenek voltak – akkor tudják, hogy Kem tud vidám is lenni és a barátai között el tudja magát engedni. Ügyes atléta, és kiemelkedő az informatikai tudása.
Képesség: Furcsa fénymanipuláció, képes pszionikus erejével (mint egy telepata). Fénytőröket létrehozni, ezeknek az ereje az ő mentális stabilitásától függ, azaz ha maga alatt van ezek gyengék, ha jól érzi magát lelkileg ezek is erősek. 2 15 centiméteres tőrt képes maximum létrehozni ezeket 20 méteres sugarú körben akarata szerint eljuttatni máshova. Minimálisan képes a tőrökkel megsebzett emberek életerejét megcsapolni egyelőre ölni nem tud vele, de kellően gyengíteni addig, hogy ne legyen képes harcolni igen. Drog és alkoholfüggőséget is képes enyhíteni. Egy részeg, vagy belőtt embert 2 kör alatt józanságra tud hozni. Illetve a tőrökkel sebet ejtett embereken, ha a fegyver bennük marad képes a gondolataikat pozitív irányba változtatni, azaz egy gyilkost is jó útra tud téríteni kellő idő alatt. A tőrök átmennek tárgyakon, de kárt nem tudnak bennük okozni. 4-5 körig képes megidézve tartani a tőröket. Ha csak egyet tesz ez 6-7 körig felmegy.

- Rebeca Larson - FOGLALT (Emily)
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 799800-noname_new
Becca anyja belehalt a szülésbe, az apja egyedül nevelte, Ausztráliában született és ott is élt. Átlagos eredményű hallgató, igaz erősen érdeklődik a kémia és a biológia felé. Életvidám, szeretne barátkozni, de ez a képessége miatt kissé nehezen megy a lánynak. Az emberek ugyanis elfelejtik, nagyon nehéz érzékelni, észlelni őt. A társai is onnan tudják, hogy van, hogy sokat volt velük, de így is képes meglepni őket bármikor. Gyakorta jár ki a városba, hogy az ottani celestial környékén vizsgálódjon és kutakodjon, hátha okozott az alvó entitás valamilyen változást a városban, de eddig nem jutott ezzel semmire. A képessége 13 évesen jelentkezett, amikor egy bevásárlás során valaki lövöldözni kezdett a boltban, még az apja is elfelejtette és csak napokkal később jött rá, hogy a lánya eltűnt. Utána került a suliba, most 17 éves.
Képessége: Észlelhetetlenség, a képessége passzív, nem tudja ki-be kapcsolni. Ameddig nem koncentrál rá valaki, nem érzékeli a jelenlétét. Még a társai is csak azért jegyzik meg, mert elég ideje velük van. De mivel ilyen a képessége nem tudja senki, hogy ott van, általában nem keresi őt senki szándékosan, így nem is találják meg. Számítógépeket nem képes becsapni, a képessége csak agyra van hatásssal.


- Dimitrij Iljics Petrov
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 833156-rico
Dimitrij Oroszországban született, ahonnan még kiskorában költöztek a Szövetséges Államokba. A szülei tudósok, fizikusok mind a ketten. A fiú is roppant intelligens és szereti az idejét a laborban tölteni. Bestia kedvence a csapatban, noha ezt soha sem mondta ki. Nem igazán rajong a sportokért, sokkal inkább tervezni és feltalálni szeret dolgokat, főleg fizika terén. Ő a suliban a tudományos tankört vezeti. Meglehetősen csendes és visszahúzódó, tizenhárom éves kora óta van az iskolában és jelenleg 17 éves.
Képessége: Az agya olyan területeit is könnyűszerrel kihasználja, amit mások nem, ez a mutációja. Nem csak intelligens, de feltaláló is, szuperzseninek minősül. Ennek köszönhetően, a mutációnak már jelentkezett nála a telekinetika is. Ezzel képes 100kg-os súlyig tárgyakat lebegtetni és mozgatni. Erőteret tud létrehozni mely a kisebb kaliberű fegyverek ellen képes védelmet nyújtani fél percig megfelelő koncentráció mellett, viszont ez annyira lefárasztja, hogy utána órákig képtelen ismét használatba venni a képességeit. Ugyanakkor képességeit használva képes 50 km/h-s sebességgel repülni. Képes Telekinetikus csapásokat mérni ellenfeleire, ezzel hátralökve őket, ha pedig egyetlen pontba koncentrálja, akkor feszítő erőt létrehozva sebesülést is képes okozni. (később telepátia is fog jelentkezni nála többek között)

- Sebastian Crenshaw, Imamu FOGLALT!
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1389796-pr_t_smug
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1351410-pr_wow
Sebastian teljesen átlagos polgári családba született, a 3. világháború során elvesztettek mindent, korábban hatalmas gazdaságuk volt, de az állam rátette a kezét. Éppen ezért igencsak hangosan bírálja a Szövetséges Államokat. Politikusnak, vagy jogásznak készül (a játékosra bízva), cikkei jelentek meg politikai újságban, illetve interneten. Tüntetéseken vett részt, mindig törvényes módon, csak a saját szólásszabadságával élve. Emiatt már többször készültek beperelni őt, de Bestia és az iskola mindig kihúzta a csávából. 12 éves kora óta van a suliban, 18 éves jelenleg.
Képesség: Szerves acélbőrt képes felhúzni magára. Ebben a formában 1 tonnás ereje van, hat körig képes használni. Képes ellenállni puskák és kardok támadásának is. Lényegében alig néhány pillanat alatt képes a szerves acélbőrt felhúzni magára.

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Ezenfelül van újra 4 karakterem, amit elajándékoznék annak, aki igényt tart rá. Az F4 gyerekeire lehet igényt tartani, ők tökéletesen passzolnak a világ alapkoncepciójához, hogy semmit sem ismernek innen és be kell illeszkedni, mint azoknak, akik a Csatabolygóról jöttek. Olyan is kérhet ilyen karaktert, akinek nincs még VH-s karija.
Igazából semmit sem szabok meg nektek, csak a képességeket mondom, jellem és hasonlók rátok vannak bízva. Előtörténethez pedig annyit, hogy szinte az egész életüket fogságban töltötték, 17-18 évesek, először Annihilusnál voltak fogságban, ez annyiban merült ki, hogy egy városban éltek és nem mehettek el onnan, de normális életük volt úgy-ahogy. És az utóbbi két évet töltötték Blastaar-nál tényleges igazi rabságban. Kicsivel több, mint egy éve már a Földön vannak.

Lara Storm (Johnny és egy itteni nő lánya, a mama meghalt a szüléskor és így őt soha sem ismerte)
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 971908-alyce_grimm_001
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 971906-alyce_grimm_003
Emberi formában semmilyen szuperképssége nincs, azonban ha aktiválja a képességét és lilás energia öleli körbe, akkor ezzel képes repülni 60km/óra sebességgel és energialövéseket lőni a teste bármelyik pontjából. Ez leginkább telekinetikus erőre hasonlít, de az energiák kozmikusak az ő esetében.
Előtörije itt van.

Victor Richards (Sue és Reed első gyermeke, a nevét régi ismerősükről Victor von Doom-ról kapta)
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1232523-torus_02
A képességét az apjától örökölte, minden izma, csontja gumiszerű. Azonban még nem túl erős a képessége, egyelőre csak a testmagasságának 2x-ére képes kinyúlni, a bőre pedig hiába gumiszerű még képes sebződni.

Gregory Grimm (Ben és egy helyi nő gyermeke, a nő a Helix-ről származik, de már évek óta nem élt velük, még Annihilustól szökött meg és tért haza)
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1232510-jake_grimm_01
Greg is az apja képességét örökölte, a bőre és szervei kőből vannak, 5 tonna súly megemelésére képes és csak ágyuk és ehhez hasonló kaliberű dolgok sebzik a bőrét.

James Richards (Sue és Reed második fia)
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1686669-kristoff001
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 1686670-kristoff002
James-et korábban egy súlyos baleset ért és csak úgy volt képes életben maradni, hogy kibernetizálták. Ezeknek a beültetéskenk hála képes energiapajzsot vonni maga köré, amivel puskagolyókat is képes felfogni (2 körig tudja fenntartani), ezenfelül energialövéseket lőni a kezeiből. Kiberszemeinek hála képes a fény több tartományában látni és a páncél a testén golyóálló mellényként funckionál a pisztolylövéseket és késszúrásokat még felfogja.
Előtörije itt van.

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Illetve, ne feledjétek, hogy az átvehető karik közül is lehet válogatni.


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Aug. 2015, 09:05-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Júl. 2015, 09:58

Will átkerült áprilisba, ha Belial még úgysem írt.
Amanda kalandja kezett Nikollal.
Vilmos is már áprilisban tart.

2048. február 16. vasárnap:
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao, Zen A. Khalil és Fenn-Lee - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick és Rachel Kick / Rocket - Black Phoenix City

2048. április 13. hétfő:
Will Slade - Philadelphia
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Amanda Cruz és Nikoletta Blue - Denver

2076. június 4. csütörtök:
Rachel Wilcox, Victoria Miller, Freydis Einardottir, Lorna Howlett és Xian Haiku Ken - Északi régió

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Emily Johanson Szer. 12 Aug. 2015, 18:19

Az észlelhetetlen ausztrál lányt, Rebeca Larson-t szeretném lefoglalni! Smile

_________________
Reneszánsz: Emily Johanson;
Küldetés NJK: Thema Adebayo
Emily Johanson
Emily Johanson
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 184
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Mar. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2609-emily-johanson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Aug. 2015, 06:06

Rendben, a tied. Még néhány napot kérek és utána kezdek is mesélni, csak legyen vége ennek a hőségnek végre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Aug. 2015, 19:44

Az új trió kalandja is elkezdődött.

2048. február 16. vasárnap:
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao, Zen A. Khalil és Fenn-Lee - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick és Rachel Kick / Rocket - Black Phoenix City

2048. április 13. hétfő:
Will Slade - Philadelphia
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Amanda Cruz és Nikoletta Blue - Denver
Kelvin Sam Jones, Victor Ilyich / Vergerin és Rebeca Larson - Boulder

2076. június 4. csütörtök:
Rachel Wilcox, Victoria Miller, Freydis Einardottir, Lorna Howlett és Xian Haiku Ken - Északi régió

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)
- Rebeca Larson (Emily)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Imamu Theodore Devine Vas. 16 Aug. 2015, 22:18

Én Sebastian Crenshaw urat foglalnám le, amennyiben ez senkinek sem jelent különösebb problémát. Smile
Imamu Theodore Devine
Imamu Theodore Devine
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2645-imamu-theodore-devine https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 17 Aug. 2015, 08:41

Nem persze, akkor a tied Smile Csak kitalálok vmi kalandot neki is, aztán majd kezdesz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 26 Aug. 2015, 09:16

Sebastian bemesélve,
És mivel Tao eltűnt, illetve Zield nem játszik a síkon, ezért
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
Visszakerültek elvihető karinak.

2048. február 16. vasárnap:
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR

2048. március 2. hétfő:
Zyro-Rel / Zyro Tao, Zen A. Khalil és Fenn-Lee - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick, Rachel Kick / Rocket és Sebastian Crenshaw - Black Phoenix City

2048. április 13. hétfő:
Will Slade - Philadelphia
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Amanda Cruz és Nikoletta Blue - Denver
Kelvin Sam Jones, Victor Ilyich / Vergerin és Rebeca Larson - Boulder

2076. június 4. csütörtök:
Rachel Wilcox, Victoria Miller, Freydis Einardottir,  Lorna Howlett és Xian Haiku Ken - Északi régió

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Rebeca Larson (Emily)
- Sebastian Crenshaw (Imamu)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Okt. 2015, 09:34

Ragnarr-nak kezdtem és Will-t is átvette Timo, így az a kaland is folytatódik

2048. február 16. vasárnap:
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR

2048. március 2. hétfő:
Zyro-Rel / Zyro Tao, Zen A. Khalil és Fenn-Lee - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick, Rachel Kick / Rocket és Sebastian Crenshaw - Black Phoenix City
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - A Seals Gyógyszergyártó cég központja

2048. április 13. hétfő:
Will Slade - Philadelphia
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Amanda Cruz és Nikoletta Blue - Denver
Kelvin Sam Jones, Victor Ilyich / Vergerin és Rebeca Larson - Boulder
Ragnarr Ordson - Skandinávia

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Rebeca Larson (Emily)
- Sebastian Crenshaw (Imamu)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 28 Okt. 2015, 00:05

Malacus és Ken áprilisba értek, így ez feltüntetve a listán.

2048. február 16. vasárnap:
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR

2048. március 2. hétfő:
Zyro-Rel / Zyro Tao, Zen A. Khalil és Fenn-Lee - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick, Rachel Kick / Rocket és Sebastian Crenshaw - Black Phoenix City

2048. április 13. hétfő:
Will Slade - Philadelphia
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Amanda Cruz és Nikoletta Blue - Denver
Kelvin Sam Jones, Victor Ilyich / Vergerin és Rebeca Larson - Boulder
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Rebeca Larson (Emily)
- Sebastian Crenshaw (Imamu)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Feb. 2016, 00:11

Néhány kaland véget ért és indultak újak helyette, új dátummal:
(a nem aktuálisakat lehúztam)

2048. március 2. hétfő:
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán

2048. április 13. hétfő:
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Nikoletta Blue - Denver
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars
Pokolkutya - Ausztrália

2048. április 30. csütörtök:
Gustav Simonsen / Maverick és Carl Creel / Drogon - Los Angeles
Will Slade, Fenn-Lee és Zen A. Khalil - Bányászkolónia

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
-

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
- Rebeca Larson
- Sebastian Crenshaw

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 05 Feb. 2016, 00:02

Még egy kalandnak vége és lett helyette új:

2048. március 2. hétfő:
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország

2048. április 13. hétfő:
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Nikoletta Blue - Denver
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars
Pokolkutya - Ausztrália

2048. április 30. csütörtök:
Gustav Simonsen / Maverick és Carl Creel / Drogon - Los Angeles
Will Slade, Fenn-Lee és Zen A. Khalil - Bányászkolónia
Hjuchia Algernon, Kelvin Sam Jones és Lucy Bluebird - San Francisco

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
-

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
- Rebeca Larson
- Sebastian Crenshaw

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 08 Márc. 2016, 00:04

Malakai is kezdett.

2048. március 2. hétfő:
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország

2048. április 13. hétfő:
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Nikoletta Blue - Denver
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars
Pokolkutya - Ausztrália

2048. április 30. csütörtök:
Gustav Simonsen / Maverick és Carl Creel / Drogon - Los Angeles
Will Slade, Fenn-Lee és Zen A. Khalil - Bányászkolónia
Hjuchia Algernon, Kelvin Sam Jones és Lucy Bluebird - San Francisco
Martin Hagan / Malakai - A Kör

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
-

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
- Rebeca Larson
- Sebastian Crenshaw

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 17 Márc. 2016, 00:01

Rocket végzett és ő is megy április 30-ra

2048. március 2. hétfő:
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország

2048. április 13. hétfő:
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Nikoletta Blue - Denver
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars
Pokolkutya - Ausztrália

2048. április 30. csütörtök:
Gustav Simonsen / Maverick és Carl Creel / Drogon - Los Angeles
Will Slade, Fenn-Lee és Zen A. Khalil - Bányászkolónia
Hjuchia Algernon, Kelvin Sam Jones és Lucy Bluebird - San Francisco
Martin Hagan / Malakai - A Kör
Rachel Kick / Rocket - Oroszország

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
-

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
- Rebeca Larson
- Sebastian Crenshaw

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 07 Jún. 2016, 00:01

Kék Lovag májusban kezdett

2048. április 13. hétfő:
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Nikoletta Blue - Denver
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars
Pokolkutya - Ausztrália

2048. április 30. csütörtök:
Hjuchia Algernon, Kelvin Sam Jones és Lucy Bluebird - San Francisco
Rachel Kick / Rocket - Oroszország

2048. május 5. kedd
Gustav Simonsen / Maverick és Martin Hagan / Malakai - Los Angeles
John Whitman / Kék Lovag - Tian, Kína
Tamara Vera Sylen és Vera Sylen  - Közép-Amerika (akkor kezd, ha megkapom sima Vera bővítését is)
Zen A. Khalil - Negatív zóna - kastély

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
-

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
- Rebeca Larson
- Sebastian Crenshaw

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Szept. 2016, 06:52

T2-06-A is kezdett.

2048. április 13. hétfő:
ifj. Tell Vilmos / Energy - Centralia
Nikoletta Blue - Denver
Ragnarr Ordson - Skandinávia
Xian Haiku Ken / Faisten és Malacus Quai - Mars
Pokolkutya - Ausztrália

2048. április 30. csütörtök:
Hjuchia Algernon és Carl Creel / Drogon - Weirdworld
Rachel Kick / Rocket - Oroszország

2048. május 5. kedd
Gustav Simonsen / Maverick és Martin Hagan / Malakai - Los Angeles
John Whitman / Kék Lovag - Tian, Kína
Tamara Vera Sylen és Vera Sylen - Közép-Amerika (akkor kezd, ha megkapom sima Vera bővítését is)
Zen A. Khalil - Negatív zóna - kastély
T2-06-A / Shi - Boston

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
-

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Rebeca Larson
- Anabelle Doyle
- Dimitrij Iljics Petrov
- Rebeca Larson
- Sebastian Crenshaw

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/5. Hidegháború (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.