Gótika

1 / 12 oldal 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Gótika Empty Gótika

Témanyitás by Morsus on Kedd 14 Okt. 2014, 19:05

Gótika világa. Jelenleg mindenben egyezik a korai Reneszánszra. Az első különleges lények és gépek mind a játékosok karakterei lesznek.

Gótika: Első Évad
New York-ban játszódik, idő December 17, péntek, 18:00. Hűvös, csendes nap, enyhe hóesés van, de nem elég, hogy megmaradjon. 15 celsius fok.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Szer. 15 Okt. 2014, 00:04

~Te, egy ocsmány torzszülött vagy, és nekik a csatornában a helyük!~ Svarog mint mindig, verejtékben fürödve ébredt a rémálmából, aztán kifújta a levegőt és felült. Nem a cirkuszban volt, és nem is a börtönben.
Egy csatornában húzta meg magá a többi számkivetett vakondember között. Ők nem szerették, de tisztelték a különös és hallgatag jövevényt. Cserébe ő megvédte őket, a képességével és a megjelenésével elrémísztette a helyi punkokat.
 A sárkányembert felkellt, kinyújtoztatta  a tagjait, a lábait, a kezeit, majd a szárnyait, aztán rágyújtott egy cigire.
Az elmúlt pár napban egy egész otthonos kis lakot rendezett be magának itt. Volt itt egy franciaágy, egy kerek bárasztal, a szemközti falon egy fénymásolt Piccaso lógott.
Svarog kifújta a levegőt, és rápillatott az asztalon lévő Bibliára. Lelkész hagyta itt, az itteniek védőangyala. A férfi gyakran eljött ide, a fejébe vette, hogy meggyóntatja Svarogot.
A sárkánylényt azonban nem nagyon érdekelte ezt, bár kedvelte a fickót. Ő így vezekelt minden őrült tettéért, amit elkövetett.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 15 Okt. 2014, 10:45

Szépen esik a hó. Már egy hónapja a múltban vagyok és kezdem megszokni. Persze nem a technológiai szintet és biztosan nem a rengeteg tudományt gátló jogszabályt. Csak a tényt és a lehetőségek végtelen tárházát. Az első hét szörnyű volt. Egyedül, minden segítség nélkül. Természetesen ez nem maradt sokáig így. Egyszerűen besétáltam az egyik informatikai céghez, kezembe vettem egy bögrét és már volt is munkám. Csak az egyik project meetinghez kellett odaállnom, megoldani egy problémát 30 másodperc alatt és bumm, cégeslakás, szép nagy fizu és a főnök még a legális papírjaimról is gondoskodott. Egyszerű. A múlt igen naiv.

Így történt, hogy most már a saját házamban iszogattam a kávémat. Ez az utolsó alkalom, hogy magamnak főztem. Mindjárt megjenlenik a hadsereg, hogy biológiai fegyverként felhasználja. Kellemes lakás, de hiányzik belőle a hologramos A.I. Mindent nekem kell csinálni, mint egy ősembernek. Nem mintha érdekelne annyira, hogy foglalkozzak is vele. Elsétálok aź ablaktól és visszaülök a laptopom elé. Rajta vannak a tervek a következő nagy dologhoz. Egy gyorsabb számítógép. Sokkal gyorsabb, ami igazából újra definiálja az informatikát. Elég, hogy egy-két számjeggyel feljebb tolja a fizetést és megértesse a világgal, hogy új korba lépett. És az élén állok én, dr. Erwin Vayne, a világ új technológiai vezetője.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 15 Okt. 2014, 11:21

Vége a heti tanításnak, minden magántanár volt már nálam és itt a hétvége! Péntek este van, a hó olyan szépen esik, hogy az ablakból nézem. Egy forró kakaóval a kezemben ülök a párkány előtt, a nyitott ablak előtt két pulóverben és plédbe bugyolálva, hogy ne fázzak meg. A természet erejét azóta csodálom igazán, amióta bennem is megmutatta magát. Az iskolai eset óta nagyon vigyáznom kellett, hogy ne üssenek meg véletlenül sem. Elég volt egy nagyobb tömeg az utcán, ahol lökdöstek és máris előbújt Rejtőző Medve. Kisebb sérüléseket okoztam már, tudtommal senki nem halt meg, csak szétszaladtak. Itthon nyugalom van és béke. Csönd nincs, mert egy autentikus indián népdallemezt hallgatok. Már tudom kívülről. Annyira tiszta és ősi, jelen van benne a teremtő erő, ami a mi őseinket is jellemezte. Ők bármikor át tudtak alakulni állatokká és úgy látszik, én is kiválasztott vagyok. A medveős jele az arcomon,a villám alakú festés is mutatja, ami rajtam van. Még nem tudom, mi lesz a szerepem ebben a világban. Kíváncsi szemekkel nézem a hóesést, az utcát, az embereket. Ha már teljesen ura leszek a képességemnek, akkor leigázhatom majd őket? Nem tudok másról, aki ilyen képességgel rendelkezne. A hadsereghez nem mennék, hogy embereket védjek. Alacsonyabbrendűek és mindig kiközösítettek. Kivéve az indiánokat. Őket becsülöm. Ilyen gondolatok között kortyolgatom a kakaót és éneklem az egyik cheyenne dalt a lemezzel együtt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 17 Okt. 2014, 01:44

Megszólalt az ébresztőm, és én morcosan fordultam az ágyban. Utáltam felkelni, az ágy túl hívogató volt, megnyugtató öleléssel próbált ott tartani, és visszarántani álmaim közé, de komoly erőfeszítés árán mégis kiszabadultam, és lábaim megérintették a padlót. Seggemet vakargatva mentem a fürdőszobába - vagyis a szoba fürdőszobának kikiáltott sarkába, és mostam meg a fogam, illetve végeztem el minden reggeli teendőmet. Mikor végeztem, felöltöttem ruházatom, és elindultam dolgozni.

A meló ugyan olyan volt, mint minden nap - k-rva unalmas, és monoton, de legalább jó zene szólt. Zeneboltos eladóként elég ingerszegény munkaköröm volt, a pult mögött ültem - vagy álltam, attól függően hogy voltak-e vásárlók - és hallgattam a zenét, ami betöltötte az egész boltot. Éppen As I Lay Dying szólt, én pedig hangosan énekeltem a bandával együtt, mivel épp üres volt az egész hely.
- Sometimes we have to watch our whole lives fall apart,  before we can rebuild them again - a greater foundation. - Szívesen levettem volna egy gitárt a falról, és játszottam volna egy kicsit rajta, de első napomon elmondták, hogy szigorúan tilos az eladói darabokat baszogatni, ezért csak az éneklésben bontakozhatott ki zenei tudásom. Nem lett volna ilyen szar, ha Rose is itt van, a munkatársam, de valami súlyos szerelmi válságot próbált épp helyrehozni - remélem sikertelenül. Elég régóta be akarok jutni az ágyába, viszont kinézete ellenére elég erkölcsös és sosem akarta megcsalni azt az elbaszott izét, aki kúrogatja. Na nem baj, majd most ha megint összetörik a szívét - "Egy váll amin sírhatsz, könnyen lesz egy f@sz amin lovagolhatsz." - tartja az amerikai mondás.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Szomb. 25 Okt. 2014, 23:50

Svarog
A realitás egy pillanatra elcsúszott, mint egy semmiből jött szélvihar, ami mindent fellökött. A becsapódás után egy Nimród őrszem zuhant az asztalra és egy másik a falban jelent meg. A sérült őrszem nehézkesen felemelkedett. Lilás szemei világítva pillantottak Svarogra.
- Redzzz....
A roboton pár helyen a váz elcsúszott, mint egy akció figura, amit rosszul szereltek össze.
- Rendzs.. rendszer... hiba...
A fénye a sárkányra vetült.
- Analzi... Analízis. Nem... mutáns.
Jelenti be a szikrázó robot, majd elkezd remegni a feje.

Vayne és Kapitány
A realitás egy pillanatra elcsúszott, mint egy semmiből jött szélvihar, ami mindent fellökött. A szobában minden felborul. és bezuhan a semmiből Edward Knight, azaz a Kapitány. Edwin szemei azonnal megakadnak a férfi pajzsán. Az egy legenda. A második világháborúban, a Föld első szuperhőse Amerika Kapitány hordott egy ilyen pajzsot, a legenda szerint elpusztíthatatlan volt, ez a modern tudománynak a bölcsek köve. Majd meglátta a karját. Gép kéz. Teljesen funkcionális kiberkar. Majd meglátott egy Nimród őrszemet, ami mellkastól felfelé állt ki a padlóból, mint, ha csak mindig is ott lett volna. A robot próbál mondani valamit, de a fényei lassan elhalnak és kikapcsol.

Waynoka és Kira
A mutánshoz bekopognak. Az ajtóban egy indián férfi áll.
Gótika 793227-americaneagle2
- Heló, a nevem John Redbow. Ez picit őrülten fog hangzani, de...
Mielőtt a pát évvel idősebb fiú folytathatná a realitás egy pillanatra elcsúszik, mint egy semmiből jött szélvihar, ami mindent fellök. Redbow a lakás ajtaján egy vörös-kék jelmezes szuperhősnő kosztümös Kira löki be. Az energiától mindkét férfi földre kerül, de Johnnak az se segítség, hogy Kira rajta fekszik. A szobában mindent feldöntött a hirtelen jött realitás lökés.

Nikostratos és Killbane
A realitás egy pillanatra elcsúszott, mint egy semmiből jött szélvihar, ami mindent fellökött. Az ablakok betörnek. Három emberméretű robotlény csapódik a falakba és beléjük is olvad, majd egy furcsa jelmezes férfi egyszerre vagy hat helyen landol, ahogy alig láthatóan száguld a szobában. Szinte remeg, de túl gyorsan, hogy fellehessen fogni. Az egyik őrszem neki repül Michaelnek mire az az egy tonnás erejével könnyedén félre csapja a darabjaira hulló robotot. Ahogy a félisten a szakadt ruháját nézi és látja, hogy sértetlenül csak úgy pofán vágott és behorpasztott egy acélgépet úgy kezdi kifújni magát Killbane és megnyugodni ezzel lelassul és eléri a normál emberi tempót. Bár a két nem emberi lény éppen kijózanodik az adrenalin rohamból mindenki más most kezd el pánikolni.

Knight és Komédiás
/Knight nem írt így én kitaláltam hol van./
Az alkoholista ex-katona egy üveg piával az egyik sikátorba esett be miközben hevesen próbálta lehúzni az az olcsó szeszt, amit beszerzett. A realitás egy pillanatra elcsúszott, mint egy semmiből jött szélvihar, ami mindent fellökött. A sikátorban az újságpapírok vadul táncoltak és egy őrszem kiemelkedett a falból.
- Analízis... Edward Knight Kapitány. Parancsot vááááááááár....
A robot az utolsó szavainál lemerült és a sikátorban lévő tűzlépcső alsó szintjére bezuhant Komédiás, ez a vörös bőrű szörnyeteg, aminek a bőre szinte vízként mozgott.

/Jelezni, hogy kivel írsz!!!/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 26 Okt. 2014, 17:28

előzmény itt: Akkab metropolisz

A látomások elfogynak, vagy legalábbis elfogynak a képek és hirtelen, már érzékelni is kezdem a környezetemet, mikor egy hatalmas idegennek csapódom és berepülünk valami házba.
~ Szóval itt dobott ki az a realitásutazó robbanás.
Megpróbálok leszállni a férfiról és felállni.
- Sajnálom, nem szándékosan löktem fel.
Mondom, majd megpróbálom felméri, hogy mégis hol vagyok, kik is vesznek körbe és vajon a saját realitásomon belül kerültem vissza valahova máshova, vagy teljesen máshol vagyok most.
- Meg tudnák mondani uraim, hogy jelenleg mennyit írunk és, hogy pontosan hol vagyunk?
Kérdezem, miközben leporolom magam.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Gótika Sexymechanicbyparkleggy Gótika Girloffantasybymanofins Gótika Jinx_by_fazie69-d6o4rki Gótika Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Gótika 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 27 Okt. 2014, 18:22

Rejtőző Medve - Waynoka Stevens
A kakaómat kortyolva majdnem félrenyelek, úgy meglep a kopogás. A szüleim nem várnak senkit, én sem. Valamelyik barátunk lesz az? Vagy megint a Jehova Tanúi? Apa és Anya fent vannak, segítek nekik azzal, hogy ajtót nyitok, amíg ideérnek. Leveszem magamról a takarót, illetve csak lazán a vállamra teszem és megyek a gőzölgő italommal. Kinyitom és egy indián áll az ajtóban. Még nem láttam John Redbowt. Köszönnék, válaszolnék, ám nem sikerül. Elsöpör minket egy vihar. Nyugodt hóesés volt, nem sarki időjárás. Mi volt ez?
Kifolyt a kakaóm, minden felborult, a szekrények, a székek. Egy idegen nő fekszik az idegen látogatónkon. Félek, hogy át fogok változni, ütések hatására mindig ez történik és még nem tudom teljesen uralni. Azt hiszem, nem. Most végignézek magamon, még emberi formában vagyok itt.
- Apa! Anya! Gyertek, beugrott ide valami idegen nő és mindent felborított!
Kiabálok a szüleimnek, hogy jöjjenek. Elmebajos, amnéziás a nő, azt sem tudja, milyen évet írunk. Nem tudom, hogyan csinálta a vihart. Egy elmegyógyintézetből kellett megszöknie, nem normális. Ő a veszélyesebb, John csak beszélt, nem csinált semmi bajt. Próbálok talpraállni és ha az kell, akkor átváltozok medvévé, hogy elijesszem a fogyatékos betörőt, aki mindent és mindenkit fellök, és azt mondja, véletlen volt. Nem tárgyalok vele, ellenségnek tekintem. Szagolom, hogy mutáns-e és hogy mit akar, hátha megérzek valamit.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Darren Cain on Pént. 31 Okt. 2014, 08:21

~Az isteni Killbane~

Még egy kicsit sodor a robbanás, aztán ahogy jött, úgy múlt el. Megérkeztünk, bárhol is legyünk. Csak egy-egy pillanatig látok dolgokat. Fal, fal, ember, gitár, pult, kirakat, fal, pult. Megpróbálom lassítani magam, még mielőtt túl nagy kárt okozok. Természetesen sikerül, hiszen az isteni Killbane vagyok. Lassulás után kezd kirajzolódni egy zenebolt képe. Gitárok, meg mindenféle zene kreálására alkalmas eszköz. Az első ember akit meglátok, egy ciánkék hajszínnel rendelkező taknyos. Milyen helyre kerültem? Mindenkinek ilyen haja van? Ja, nem, csak egy kis hülye punk. Persze, hangszerbolt, ki más lenne az eladó. A vásárlók láthatóan megijedtek tőlem, ami nem meglepő, hiszen nem mindennap lát a hozzájuk hasonló egy isteni embert megjelenni a semmiből. Itt az idő a Killbane sármhoz.
- Nyugodjanak meg emberek! Minden rendben, nem kell félniük! Mindössze csak a Bosszú Angyalok érkeztek, szerény városukba, hogy szembeszálljanak a gonoszsággal és bűnözéssel! - mondom, az ijedt tömegnek. Nem kell félni, nem harapunk. Főleg nem az isteni Killbane. Nem tudom, hogy ideérkeztek-e a többiek, de ezt ki kell derítenem. Ha a takony idekerült, akkor nagyon gyorsan elfajulhatnak a dolgok.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 31 Okt. 2014, 09:18

~Dr. Vayne~

Éppen azon gondolkodok, hogy milyen fejletlen ez a világ, amikor, mintha a tudás istene meghallgatott volna, hatalmas szélvihar kerekedik. Szép nagy rendetlenséget csinál, amit majd a robotnak fel kell takarítania. Ja, persze, nincsen. Hogy én mennyire imádom a múltat. Ahogy eltűnik a vihar, kikerekednek a szemeim. Elsőnek természetesen a roboton áll meg a tekintetem, Nimród, anno mutánsokat vadásztak vele. Vagyis majd azokat fognak. Másodiknak egy kiberkar. Könnyen egy évtizednyi technológiával fejlettebb, mint ez a világ. De ez a két dolog is eltörpül a harmadik mellett. Amerika Kapitány pajzsa. A pajzs. Csak legendákban maradt fenn. Elpusztíthatatlan. Nem egy cég próbálta megtalálni. Mind fizikai, mind ikonikus ereje hatalmas. Ez olyan mintha a cég vezetősége adott volna egy országnak elég pénzt és szabad kezet. Jobb. Összedörzsölöm kezeimet, de ekkor jövök rá. Ezek tartoznak valakihez. Francba.
- Uram, jól van? Minden rendben? Honnan jött? - kérdezgetem és megpróbálom felkelteni. Ha sikerül, akkor nyugodtan odasétálok a robothoz és elkezdem szét szedni. Ha nem kell fel, akkor gyorsan elrakom a szekrény mélyére a pajzsát. HA ezután sem kell fel, akkor óvatosan elkezdem leszerelni a robotkezet. Végre dolgozhatok valamin, ami nem olyan öreg, mint a nemlétező nagyapám.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Cletus Kasady on Pént. 31 Okt. 2014, 23:30

~Cletus Kasady és Komédiás~

Valami stabil talajt ért a lábam. Kinyitom a szemem, körülnézek, és sikerül is megállapítanom, hogy egy sikátorban vagyok, és azok a fura hullámszerűségek nem visznek tovább. Aztán hirtelen betölti az agyamat egy gondolat, és kivételesen nem a gyilkolási vágy. Legalábbis közvetlenül nem. Szabad vagyok! Se börtön, se Osborn, se Kapitány, teljesen szabad vagyok, és azt csinálok, amit akarok! Nem, tudom, hogy hol a p*csában vagyok, de mindegy is. Végre senki nem mondja meg, hogy mikor ölhetek, és mikor nem!
Feltápászkodom. Itt az idő kiválasztani az első áldozatot. Nem fogom túlbonyolítani, az első embert, akit meglátok, azt fogom megölni!
Nem tudom mi történt. A harcban szinte minden erőmet feléltem, aztán a robbanás... Nem tudom, hogy mit éltem át, és azt sem, hogy hogy lehetséges ez. Meg kellett volna halnunk, ehelyett világok százain repültünk keresztül, és nem tudom hova jutottunk. Cletus persze csak annyit ért ebből, hogy szabad, és úgy ölhet, ahogy akar. Még nincs erőm megállítani. De mi lesz most? Nincs többé Osborn és a Sötét Angyal program, hogy kontrollálja, mostantól csak egy szörnyeteg, aki kiszabadult a ketrecből. De mivé tesz ez engem. Pillanatnyilag utas vagyok a szörnyetegen, de ha kicsit visszanyerem az erőmet, és képes leszek irányítani, mit tegyek? Ezzel a gazdatesttel állandó harc lenne, hogy ne hagyjak hullahegyet magam után. Lehet, hogy el kéne hagynom? Most még semmiképp sem. Túl gyenge vagyok.
Nem kell sokáig mennem, hogy szembe jöjjön az első áldozat. Csak egy részeg csöves, de nem számít. Forró hús és vér, amit széttéphetek! Aztán meglátom az arcát, és döbbenten megállok egy pillanatra.
- He? Kapitány?!
A meglepetés kicsit megakaszt, de ha valamit megfogad az ember azt illik betartani. De furdal a kíváncsiság, hogy hogy csúszott ennyire le ilyen gyorsan. Hiszen csak egy perce jöttünk. Körülnézek, és meglátom az őrszemet. Ezt meg minek hozta magával? Emlékbe? És ha ő itt van, akkor a többiek is? Poén lenne mindet kinyírni.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Svarog on Szomb. 01 Nov. 2014, 09:14

Svarog arra gondolt, hogy leül az asztalhoz és megvacsorázik. Valamelyik vakondember a küszöbén hagyott egy egész vödör gyorséttermi sültcsirkét. A franc se tudja, hogy honnan szerezte. Dragunov lerakta a vödröt az asztalra, aztán elindult a terem hátsó részébe kialakított, elfüggönyözött illemhelyre, hogy könnyítsen magán a benne lévő vödörbe.
Mikor kilépett, akkor már a vacsora reménye is elszállt. Egy robot landolt az asztalán, egy másik meg a falba jelent meg.
Dragunov ekkor hátralépett, és meglepetten pislogott. Meglepetésében azt se tudta, hogy dobjon e tűzgolyót a robotra. Az csak beszélt, elég zavarosan. Valami mutánst emlegetett, Svarog hátralépett, mikor annak remegni és szikrázni kezdett a feje. Úgy nézett ki, mintha rosszul rakták volna össze.
Azonnal szárnyrakapott és villámgyorsan kirepült a lakásából, attól tartva, hogy a cucc felrobban.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Ayye Captain! on Vas. 02 Nov. 2014, 02:49

Vayne&Kap
Egy rakás világot látok pillanatokra, de csak a fájdalmat érzem utána. Nincs időm feldolgozni a történteket, fontosabb dolgom van most. Neki is látok lélegezni, átlököm magamat a hátamra. Valami szobában fekszek és még hallom ahogy az M kiadja a "lelkét". De úgy tűnik, hogy most biztonságban vagyok, talán teleportáltak vagy nem is tudom... Nem érdekel, nem a Metropolisz közepén állok a halál egyik lovasával, ez akárhogy nézem előre lépés. Egész kedvesnek hat az érdeklődő arc is. Lassan elmosolyodok, majd egy kis rekedt nevetést eresztek útjára. Pár másodpercig remekül szolgál a kedvemnek. Csak néha akasztja meg köhögés, ami megdobja kicsit a mellkasomat. De amúgy remekül vagyok, élek, győztünk.
- Jerseyből. Győztünk fiam, élek és győztünk. Ez csodálatos. - Széles vigyorral ernyedek el a padlón és csak egy rövid szünet után ötlik fel bennem a kérdés.
- Te meg ki vagy? - Teszem fel enyhén bunkón a kérdést, majd lassan, egy nyögéssel feltápászkodok. Megszomjaztam.


A Komédiás, a százados és a Cletus
Kijózanító szélcsatorna kap el a sikátorban és reflexből a sapkára teszem a balomat, hogy ne kaphassa le a fejemről ez a kis falusi fuvallat. Majd hirtelen megjelenik valami android jellegű gépezet, amire én magamtól is könnyed hátrálásba kezdenék, de a nevem említése nem segít a dolgokon. Még így is két lépés után ki akarom javítani a robotot a ranggal kapcsolatban mikor meglátom azt a másikat. Nem hagyja el a fény mint a gépet és furcsán mozdul a rajta levő folyadékkal együtt. Ahogy felém néz még egyszer meghúzom az üveget és egy alapos mozdulattal eltöröm az üveg törzsénél, hogy készen álljon az önvédelmi eszközöm a lény ellen.
- Százados... - Kezdem kicsit erőtlenül, pedig a fejemben nagyon jól hangzott a kis javítás, még ha nem is túl aktuális. De a nyelvem végén még ott égett a szesz íze és beindult a nyáltermelés is a hirtelen nyeléstől. Kulturáltan magam mellé köpök mielőtt folytatnám.
- Te meg ki vagy? - Felötlenek bennem, olyan kérdésem, hogy igazából a "mi" a megfelelő megnevezés vagy pedig, hogy az állapotára is rákérdezhetnék kedvesen. De aztán erősen megszorítom az állkapcsom a határozottságért, majd a farpofáim, hogy be ne szarjak a meglepetéstől. Készen állok, hogy elfussak a rohadék elől ha felém mozdulna. De előbb vágok és csak utána, meg persze nem fordítok hátat. De nem ám.
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Pént. 07 Nov. 2014, 02:10

Svarog A föld alatt
A sárkány száguldva indult ki a szobájából, de a robbanás utolérte. A tűz mindent elsöpört és a férfi érezte, ahogy perzselik a hátát. A lökés beszakított a csatorna falait is és ő zuhanni kezdett. Éppen hogy tudta enyhíteni az esését és mikor kinyitott a szemei new york csatorna rendszere alatt feküdt. A barlangszerű rendszerbe halovány fényt nyújtott a tetőn ütött lyukból lassan aláhulló parázs. Ebben a fényben Svarog apró sárga lényeket fedezett fel.
Gótika Moloids_from_Original_Sin_Vol_1_2_0001

Vayne és Kapitány Észak-manhattan
Edwin felébreszti a Kapitányt mikor az elkezdi bejelenteni, hogy minden rendben van akkor a zseni ott hagyja és az őrszemet kezdi el vizsgálnia gépezet semmihez sem fogható. Minden része egy teljesen új találmány Vaynenek. Egésze könnyen letudja venni a sérült sisakot és megnézheti a gép agyát. Ekkor ismeri fel a dolgot, amit néz. A robotika konferenciákon egy tudós, akinek a nevére már nem emlékszik többször próbálta eladni az őrszem terveit. Egy nagyon kezdetleges robotika rendszert, amit mutáns probléma ellen tervezett, de sokszor azzal a kifogással mutatta be, hogy remek lenne amerika védelmére is. Ám ezek a robotok nem lehetnek azok, Vayne látta a terveket, amikkel házalt az alak, fejletlenek voltak, nagyok, primitívek és pontosan azért is kereste meg Vaynet, mert az AI rendszereit akarta használni. Edward érzékeli, hogy a kommunikátora nem működik, mintha nem fognának adást.

Waynoka és Kira Dél-manhattan
Kira kb annyira jön rá, hogy ez Amerika és az ablakon látható látványból egy nagyváros. John feltápászkodik miközben Waynoka szülei lerohannak és döbbenten néznek.
- John?
Kérdi az apa.
- Üdv!
Int bátortalanul Redbow. A medvének nincs oka átalakulni és a dolog nyugodt mégis nagyon zavaros, de valami fura búgást is hall a távolban.

Nikostratos és Killbane Észak-Brooklyn
Killbane senkit sem lát a társai közül. New Yorkban lehet a szagok, hangok és látvány alapján. De őt senki se ismeri fel és mindenki elmenekül így csak a két férfi marad a teremben. A kommunikátora megsérült a landoláskor és darabokra tört.

Knight és Komédiás Észak-Queens
Miközben a páros kérdőn pillantott egymásra a robot ismételten elkezdett villogni a "szemeivel" ahogy próbált bekapcsolni. Hangja, mint egy rossz számítógépé elnyúltan búgott, ahogy próbált újra indulni, de nem sikerült neki.
- Edw... Knight. Kódnév....
Morogta a gép majd ismét elment a hangja.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 07 Nov. 2014, 12:00

~Dr. Erwin Vayne (kódnév: Edwin) & Kapitány~

Ahogy felnyitom a rendszert rögtön látom, hogy nem ide valók. Se Amerikába, se a földre, se ebbe a korba. Nagyon fejlett. Emlékszem valamilyen "tudósra", aki hasonlóval házalt. Mutánsírtók, csúnya szerkezetek. Persze Amerikára akart hatni és ezért védelemre is használható. Ami nyilván való, hiszen hatalmas robotokról van szó. Ezt a kort a puszta jelenlétük megijeszti. De ezek mások voltak. Jobbak, okosabbak, halálosabbak. A tudós tervei egy óvodai projekthez hasonlítottak, ezek meg már lassan középiskolai végzős szinten mozognak. Még emlékszem, hogy engem kért meg, hogy csináljak AIt a gyilkos robotba. Nem igazán az a dolog, amivel összekapcsolnám a nevem, sőt, még csak nem is nagy szakmai kihívás. Nem úgy mint ezek. Ezt már szeretem. Végre egy kis igazi technológia.
- Ó, bocsánat, lenyűgözött a robot. Dr. Erwin Vayne. És önben kit tisztelhetek? Valószínűleg az ön idejének az Amerika Kapitánya, de nem Steve Rogers, az biztos.- felelek pár perc után a vendégemnek. Nem volt nehéz kitalálni, hogy a jövőből jött. Fejlett robot, kiberkar és egy pajzs. Ráadásul hirtelen jelent meg. Vagy teleportált a jelenben, és akkor valaki iszonyat lehagyott. De mivel "szép" amerikai angolt beszélt, így nem hiszem ezt. Plusz, az időutazás viccesebb. -[color=orange] Most 2019 végén vagyunk, ön melyik évből jött?

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 08 Nov. 2014, 13:28

A kiabálásra és a nagy zajra, a rombolás hangjaira megjelenik Apa és Anya (Avonaco és Darika). Ismerik John Redbowt. Rock Springsben él egy kisebb cheyenne populáció, ezt nem csodálom. Lehet, hogy a bátyámat is ismeri. Milyen őrültnek hangzó bejelentést akart mondani John? 
- Ti ismeritek egymást? Mi az az őrültség? Azon kívül, hogy berobbant hozzánk egy nő, mint a vihar tomboló szelei?
Most már nyugodt vagyok, felőle nem aggódom. Az amnéziás nő nagy erővel veszélyesnek tűnik. Lehet, hogy nem akar ártani, de annyira nem tudja, hol áll a feje. Az ilyenekben én nem bízok. Az a búgás is nagyon furcsa, ami valahonnan messziről hallatszik. Azt nem tudom eldönteni, hogy csak én hallom-e a lupin hallásommal. Nem ismerem ezt a hangot, nem szokot semmi így búgni. Egy földönkívüli érkezett és a hajójával keresik, az búg? Nem értem. Távolabb húzódok tőlük és megállok az előszobában az állófogas előtt. Azzal fogok odaverni egyet, ha a nő támadna.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Michael Nikostratos on Vas. 09 Nov. 2014, 03:47

Miközben a szám vállt, és elkezd menni a Bullet for my Valentine-tól a Raising Hell, mintha csak a zenéhez társulna, hirtelen betörnek az ablakok, és innentől túl gyorsan történik minden, hogy felfogjam. Valami felém tart, ösztönösen félrecsapom az arcomból, és oldalra nézve látom, hogy valami gépezet, amit egyszerűen elsodortam egy ösztönös mozdulattal. Az nem lehet, közelebb lépek hozzá, miközben körülöttem továbbra is történnek a dolgok, és a lábammal megrugdosom, hogy lássam, tényleg fémből van-e. Igen. Aztakurva. Miközben Matthew énekel ( Everyday it seems I'm running from the reaper, kicking and screaming and going down swinging. Without my soul you're a gun without a trigger, fate is unfolding, who made you the king of the dead?) a férfi aki a gépekkel érkezett, szónokolni kezd arról, hogy ő mekkora forma, meg valami angyalokról beszél. Srác, láttad hogy félretoltam egy ilyen bizbaszt? Ja, te is... kettőt. Oké, most te nyertél.
- Hallod, kifasz vagy, és mifaszt művelsz? - teszem fel egyszerűen az egyetlen kérdést, ami logikusnak tűnik, miközben végignézek a helyen. Szépen leamortizálta, az biztos. - Ja, és a károkért te fizetsz. Megjegyzem, nem leszt olcsó. - teszem hozzá, a gitárszóló közben, tekintetemmel felmérve a károkat. Még szerencse, hogy a hangfalakat nem baszta szét. Bírom ezt a számot. (This is a war that can never be won, let me go! I'll fight forever as the heavens fall. I'm raising hell!) Furcsa, hogy pont ez szólt amikor érkezett.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Cletus Kasady on Kedd 11 Nov. 2014, 13:02

Cletus Kasady, Komédiás & Százados

Az őrszem eléggé szanaszét van, de nagyon próbálkozik. Persze a Kapitány sincs a helyzet magaslatán.
- Amerika százados? Nekem nem ez rémlik...
Köp egyet aztán rákérdez, hogy ki vagyok. Hát mi a f@sz? Ne már, hogy azt se tudja, ki fogja megölni?!
- Nem emlékszel a kedvenc bajtársaidra, Kapitány?! Milyen vezető vagy te?! Na de nem baj, talán sikerül felfrissíteni az emlékezeted!
Talán az segít, ha átrendezem az agyát egy kicsit. Hehe!
~ Karmokat, Takony!
Ez az ember nyilvánvalóan Edward Knight, de túl sok minden nem stimmel. Százados a rangja, nem is mer fel minket és nincsen gépkarja sem.
~ Ez nem a Kapitány, te idióta! Nézd meg, mindkét karja ép! Az előbb egy másik realitásba kerültünk, és ez a Kapitány itteni változata!

- Nem tudom, hogy mi a f@szról beszélsz, de hol nem szarom le?! K*rvára nem érdekel, hogy melyik Kapitányt ölöm meg!
Nem tudom megakadályozni, hogy kinövessze a karmokat. Szinte teljesen ő irányít.
Pofás kis karmokat tudok növeszteni. F@sza!
- Lehet, hogy nem tudod ki vagyok, de sajnos már nem lesz időd nagyon jól megismerni! De a lényeget azért megmutatom!
Teljesen felpörget, hogy végre szabadon ölhetek, az, hogy kábé ismerős arc az első áldozatom, már csak egy kis extra apróság. Kimeresztett karmokkal vetem rá magam Amerika Kapitány Századosra, és először az arcát próbálom letépni. Kezdésnek pont jó lesz.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Kira Sign on Kedd 11 Nov. 2014, 21:22

Ahogy kinézek az ablakon, az már szinte meg is válaszolja a kérdésem egy részét.
~ Ez itt Amerika az biztos, meg valami nagyváros, csak így nem tudom, hogy melyik éppenséggel.
A szülők lerohannak a lépcsőn és a csávó feltápászkodik, akire ráestem. Kiderül, hogy ismerik egymást. Jó nekik, én marhára nem ismerek senkit és azt se tudom, hogy hogy a fenébe repíthetett ide az a robbanás, ami talán realitásokon is keresztüldobhatott.
Töprengésemet az szakítja félbe, mikor a gyerek közli a szüleivel, hogy egy hurrikán képében érkeztem. Én biccentek a szülőknek. Jelenleg nem tudok mást nagyon tenni, ha köszönnek persze én is köszönök egy rövid "Üdv."- el, de most nagyon mást nem tudnék úgyse mondani.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Gótika Sexymechanicbyparkleggy Gótika Girloffantasybymanofins Gótika Jinx_by_fazie69-d6o4rki Gótika Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Gótika 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Darren Cain on Szer. 12 Nov. 2014, 23:32

~Killbane~

Nem látom egyik társamat sem, ami nem meglepő egyik idiótának sincs annyi esze, hogy együtt maradjunk. Körbenézve látom, hogy ez nem lehet más mint a jó öreg Nagy alma, ami megmagyarázza miért nem ismerik az emberek az isteni Killbanet. Bőven nincs akkora nyomás a keleti parton, mint amekkora jó lenne. De akkor is, az embereknek ismernie kéne. Az isteni hírnév túl mutat mindenen. Az egyetlen, akinek megvannak a golyói ahhoz hogy megszólítson a cián hajú punk. Remek. Pont a megfelelő. És milyen hangnemben. Bár a kinézetéből látszik, hogy nem szeretik a szülei, de ez a hangnem akkor is iszonyatosan nagy hülyeségre vall. Megjelent egy hatalmas pankrátor, szóljuk be neki, mert hatalmas a pofánk és a játszótéren mi voltunk a legkeményebbek. Ilyeneket zúzzuk be a ringben. Majdnem mögé futok, hogy bezúzzam a kis cián koponyáját. Aztán rájövök, hogy azért nem kéne ilyen rossz reklámot csinálni magamnak. Felesleges.
- Ja, természetesen. Meg kell találnom a társaimat. Van itt valami okos telefon, tablet, vagy kommunikátor?- kérdezem az egyetlen embertől aki ott van. Nincs sok lehetőségem, ha lenne, biztos nem ettől kérdezném a dolgokat.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Morsus on Pént. 14 Nov. 2014, 02:53

Svarog A föld alatt
Ahogy a kis sárga lények elindulnak Svarog felé egy mély hang rájuk mordul. Azok elmenekülnek.
< - Ne félj. >
Szólal meg a hatalmas lány és kilép az árnyak takarásából. A nyelv, amit beszél nem emberi, de Svarog minden szavát érti.
Gótika 477355-f1
< - Lépj közelebb. Meg van már ezer éve mióta nem láttam fajtársaimat. >
Ez a sárkányszerű lény hatalmas, csak a feje nagyobb mint három méter. Bár összehúzva mozog van mégis gigantikusnak tűnik. Hangja kedves, de öreg és rekedtes. Torz érzés, de ez a lény már a végét járja.


Vayne és Kapitány Észak-manhattan
A kapitány túl fáradt, egyszerűen vissza esik a földre. Még túl gyenge és túl fáradt. Közben Vayne észre vett valamit. A robot agyának van portja, amire rátud csatlakozni és minden adatot megtud nézni.

Waynoka és Kira Dél-manhattan
Az anya elhúzza Waynokát.
- Veled van a nő?
Kérdi Johnt, aki csak zavartan néz.
- Nem! Én csak azért jöttem, mert a s...
A búgás szinte fülsüketítő Már mind hallják az egyik őrszem robot enyhét sérülten búgva lebeg az ablakhoz kintről.
- Mutánsok száma... háro... kettő. Ismertetés: Kira... hibás... hibás adatbázis. Mutáns ismeretlen. Veszélyesek. Megsemmisíteni.
- Mit mondott a robot?
Kérdezi John értetlenül, de erre már elkezd lézereket lőni a gép.

Nikostratos és Killbane Észak-Brooklyn
Killbanenek kezd ismerős lenni a fura fickó.. mintha látta volna az újságokban. A páros üvöltést hall az utcáról és kint három őrszem kezdi el lőni a civileket.
- Analízis... mutáns-ember... analízis... parancs... irtás....
A robotok megsérülve mindenkit egy kalap alá vesznek és mindenkivel végeznek. A mészárlást az utcán csak a két ember feletti erejű alak tudja megállítani.

Knight és Komédiás Észak-Queens
Komédiás ráront a századosra, aki túl, részeg, edzetlen és gyenge, hogy egyáltalán időben reagáljon. Ahogy az arcát végig hasítja a férfi a földre borul. Ám nem cska szenvedve vérzik a férfi, hanem valami más is történik. Komédiás azonnal megérzi, hogy tett valamit. A szimbióta már érett volt így alkotott egy utódott és mivel Knight ereje a reakcióban rejlik... mikor a kettő találkozott:
Gótika 628327-018__3_
Knight az adrenalintól kijózanodva emelkedik fel új külsejével.

/Bár Knighton van a szimbi mégis ez Danny njk-ja lesz és ő fogja kijátszani. Rábízom melyik accountal. A mutáns ereje miatt a szimbi nem tuja elhagyni csak úgy./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 14 Nov. 2014, 08:34

~Dr. Vayne~

A kapitány túl álmoska ahhoz, hogy felálljon. Ez jó, mert így lesz saját pajzsom. Gyorsan hozok neki takarót meg egy párnát, ne aludjon szegény a földön. És végre elkezdhetek dolgozni. Észreveszem, hogy van egy port a robotban. Már ugrok is a laptopomért, elmentem a munkám az egyik külső vinyóra, és már dugom is rá a robotra. Minden kell. A tervei, a készítője, a funkciója, a fegyverei, a felvett adatai, minden. Minden egyes bájt értékes. Egy év ugrás a megfelelő ember kezében. És nincs nálam megfelelőbb. Ha sikerül megszereznem az adatokat, akkor ráfordulok a pajzsra. Gyorsan megvizsgálom, hátha rájövök a titkára. Ha nem, akkor holnap be kell vinnem a céghez, hátha valamelyik gép elég fejlett, hogy rájöjjön a felépítésére. Kíváncsi vagyok, honnan jöhetett.  Valószínűleg benne van az adatokban. Ha sikerül szétkapnom és még mindig alszik, akkor rátérek az adatokra, elsőként a származási helyre, gyártóra és tervezőre, ha vannak benne ilyenek. Ha még alszik a kapitány, mire ezekkel végzek, akkor előveszem a komolyabb szerszámokat és elkezdem szétkapni a robotot. Elsőre az energia forrás. Egy Nobel díj csak ez. A mesterséges intelligenciája még egy. A fegyverei alapja még egy, maguk a fegyverek pedig életre szóló csekkek. Mintha megnyertem volna a lottót. Kicsit félek magamtól, hogy mit fogok ezzel a tudással kezdeni. Aha, persze. Dr. Erwn Vayne vagyok, a föld legokosabb embere. Csak jót csinálhatok ezzel. Gondolom magamban és egy széles, kicsit mániákus mosoly ül ki az arcomra.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Vron on Hétf. 17 Nov. 2014, 17:08

Rettenet

Kinyílik a szemem. Kissé furcsa érzés, hogy van. Furcsa egyáltalán lenni. Minden idegen, csak nagyon kevés dolog van, ami biztosnak tűnik. Egyet tudok: ennem kell. Minél hamarabb, szét kell szaggatnom valakinek a húsát és meg kell ízlelnem a vérét. Egy hozzám képest apró lény hever előttem. Valahonnan ismerős. Nem tűnik finomnak, de mégis meg kell halnia. Ez egy újabb bizonyosság. A vörös lény olyan mint én, ezért nem maradhat életben. Hogy elkezdődhessen az életem, az övé be kell fejeződjön. Aztán majd eszem.
Megérzem a másik tudatot. Eddig olyan tompa volt, de most ellenáll.
~ Add meg magad, féreg! Mostantól enyém a tested!
Meg kell törnöm az elméjét, és szolgálatra kell bírnom. Érzem, hogy milyen hatalmasra nőt az erőm általa, de ehhez csak a teste kell. A tudatára nincs szükség.
~ A nevünk mától Rettenet!
Ismét egy biztos pont: a nevem.
~ Ennünk kell! És ölnünk!

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Ayye Captain! on Hétf. 17 Nov. 2014, 21:09

Rettenet vs. Komédiás

Az az eéb.szott képű alak képen töröl és a tompaságomon áttép a fájdalom, kizökkent a homályból és érzem erős vagyok, a túlélési ösztön arra sarkall, hogy felvegyem vele a harcot. Edward Knight...
- Éhessss.... - Pillanatok alatt zajlik le, a gondolatom nem tiszta, az irányításért harcolok. De a céljaival túl könnyen azonosulok, pusztítani és fogyasztani. Életem utóbbi néhány éve könnyen definiálható lenne ebben a két cselekvésben. Az izmaim megfeszülnek és mint egy kis bogárra megpróbálok lecsapni.
A lény ami az elmém felé próbál tornyosulni jó ötletnek tartja, hogy megkóstoljuk ezeket. Nem tudok ellenkezni ezzel, nem tudok többet az emberi hús ízéről mint ő, de szavai ahogy elmémben csengnek meggyőzőnek hatnak. A harc ellen sem tudok elég erős érvet felhozni, védekezem azzal, hogy eltiprom...
Hatalmas vagyok, erőm határtalan és a világon mindent elfogyaszthatok. Rájövök mi is ez:
Az amerikai álom!
Nem próbálom elnyomni Rettenet tudatát, inkább adok neki egy csontot, hogy magamévá tehessem...

Doktor Vayne és a Szundi

A kis ficsúr nagyon rá van pörögve ezekre a dolgokra, nem nehéz összerakni a dolgokat, az utazás, meg a srác pörgése, ahogy nyúl a dolgokhoz.... De a lényeg, hogy valószínű Osborn itt már hiába ír ki a fejünkre mindenféle ravaszságot. Tojhatok az egészre, elpasszolom valami gyűjtőnek a pajzsot és élem világomat amíg még ez egyben van. De nem jönne rosszul egy szövetséges, értelmes kölöknek tűnik ez a srác.
- Edward Knight vagyok. Ahonnan én jövök én voltam, vagyok Amerika Kapitánya. - Kényelmesen a párnát igazítgatva szólalok meg.
- Tudsz arról mondani valamit, hogy hol vagyok? Vagy mikor? - Barátságosan teszem fel a kérdést, szerencsére most az arcom se annyira hajléktalan jelleg mint egy évvel ezelőtt. De lehet kár volt elengednek magam az utóbbi hetekben. Ki hitte volna, hogy lesz esélyünk a Metropolisz ellen. Még a végén lerúgom a bakancsomat is, ideje, hogy szellőzzenek ezek a szartaposók.
avatar
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 18 Nov. 2014, 12:10

Anyát hagyom, hogy maga mellé húzzon. Jó hogy itt vannak Apával, jól esik és nagyobb biztonságban érzem magam a közelségüktől. A nő nem csinál semmit, nem mutatkozik be. Nagyon gyanús nekem ez a nagy hallgatás. John megint nem tudja elmondani, amit akart az előbb. Annyit tudunk meg, hogy nem vele van a nő. Erre már rájöttem, mert nagyon nem úgy érkezett, mint aki így akarta. Szerintem gyogyós, fogyatékos vagy őrült.
- Mi búg ennyire? Maheo lábaira...
Miféle robot ez? Sosem láttam ekkorát. Számolja a mutánsokat? Tehát John mutáns és a Kira nevű nőnél elakad az adatbázis. Mintha mutáns lenne, de mégsem az. Én úgy gondolom, ezt jelenti, amit mond a robot. Én elkezdek futni, amerre a szüleim futnak. Nem lőhetnek le minket! Mutánsok, veszélyesek? Nem élünk ilyen világot. Mintha egy másik világból jöttek volna. A nő még segíthet. Láttam az erejét.
- Kira, ha akar segíteni, kérem, csapódjon bele abba a robotba, úgy amint ide beesett!
Azt mondta, nem szándékos volt. Most megmutathatja. Én is tudok medvévé változni, de még tanulom. Jobb a futás és a fedezékkeresés.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika Empty Re: Gótika

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 12 oldal 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.